Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Αναθεώρηση AdultMatchMaker

& (Top-12) Ιστότοποι σεξουαλικών γνωριμιών, όπως το AdultMatchMaker.com.au

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές τοποθεσίες για γνωριμίες για σεξ για AdultMatchMaker.com.au

homematchmaker σπίτι

Περιηγηθείτε σε ιστότοπους γνωριμιών που είναι διαθέσιμοι παγκοσμίως, καθώς προσφέρουν λύσεις στην αναζήτηση του fling και του ενθουσιασμού. Μιλώντας για ιστότοπους γνωριμιών, το AdultMatchMaker.com.au άγγιξε τις καρδιές του κοινού γνωριμιών. Από αυτό το γράψιμο, το AdultMatchMaker είναι ο πιο εκτεταμένος ιστότοπος γνωριμιών για την περιοχή της Αυστραλίας! Πόσο φανταστικό είναι αυτό; Αρσενικά, κυρίες και ζευγάρια που αναζητούν περιστασιακές γνωριμίες και σεξουαλικές εμπειρίες αποτελούν τη συνδρομή εδώ. Εγγραφείτε στη διασκέδαση στο AdultMatchMaker και κερδίστε τον αγώνα όπως κανένας άλλος!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.adultmatchmaker.com.au/

Με περισσότερους από 2.5 εκατομμύρια χρήστες, το Adult Match Maker είναι πράγματι η μεγαλύτερη υπηρεσία περιστασιακών γνωριμιών της Αυστραλίας. Αποδέχονται επίσης ότι οι χρήστες αναζητούν συνεργασίες, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να βρουν ακριβώς τι και ποιος θέλουν. Από την ίδρυσή του και τη γέννησή του το 2002, ο ιστότοπος είναι αρκετά ευέλικτος για να παρέχει τις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Σας επιτρέπουν να είστε όσο πιο ανοιχτοί θέλετε όταν υποβάλλετε βρώμικες φωτογραφίες στο προφίλ σας ή όσο πιο ιδιωτικές θέλετε, όταν χρησιμοποιείτε τις δυνατότητες απορρήτου. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος είναι για όσους θέλουν σεξουαλική ευχαρίστηση και όχι απλή συνεργασία και συντροφιά. Τα μέλη τους επιθυμούν τα πάντα, από περιστασιακά εμπόδια έως και εξωσυζυγικές υποθέσεις. Με αυτό, οι μη ετεροφυλόφιλοι χρησιμοποιούν επίσης το AdultMatchMaker.

Ξεκινώντας την εμπειρία αντιστοίχισης και γνωριμιών

Το AdultMatchMaker δημιούργησε έναν ιστότοπο που παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνωριμιών κατάλληλη για το κοινό. Επικεντρώνουν τις υπηρεσίες τους σε μια κοινωνία που μοιράζεται έναν κοινό στόχο και δημιούργησαν δυνατότητες που διατίθενται σήμερα σε ιστότοπους γνωριμιών σε όλο τον κόσμο. Με αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν ότι ο ιστότοπός τους έχει μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης στις σελίδες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλά οργανωμένος σχεδιασμός του ιστότοπου είναι μια ποιότητα που δεν πρέπει να χάσετε για το AdultMatchMaker. Η προσφορά και ο ίδιος ο ιστότοπος είναι φιλικοί προς τον χρήστη. Μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων επισκέπτεται επίσης την πλατφόρμα: τελικά, αυτή η υπηρεσία γνωριμιών ενηλίκων εξυπηρετεί άτομα gay, λεσβία και τρανσέξουαλ.

Κάποιος μπορεί επίσης να επιλέξει να δημιουργήσει ένα προφίλ. Οι χρήστες δημιουργούν τους χαρακτήρες τους στη σελίδα καθορίζοντας λεπτομέρειες για τον εαυτό τους. Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το ύψος, το βάρος, τις επισημάνσεις "μου αρέσει" και "δεν μου αρέσουν" και πολλά άλλα. Η προσθήκη περιγραφών για τον εαυτό σας μπορεί επίσης να βελτιώσει το μπαχαρικό και τη δημιουργία χαρακτήρων.

χαρακτηριστικά γνωριμίας ενηλίκων

Η διαδικασία εγγραφής

Πάνω από εκατομμύρια έχουν ήδη εγγραφεί και χρειάζονται λίγα λεπτά για να εγγραφείτε στο Adultmatchmaker. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το φύλο σας, καθώς και την ημερομηνία γέννησής σας, για να επαληθεύσετε την ηλικία και την τοποθεσία σας. Μετά από αυτό, ακολουθούν τα βήματα για την ενίσχυση της ταυτότητάς σας:

 • Ποιον ψάχνετε?

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αποφασίσετε τον στόχο σας στον ιστότοπο. Πρέπει να καθορίσετε ποιος και τι θέλετε να γνωρίσετε. Κάποιος πρέπει να σημειώσει το αντίστοιχο πλαίσιο εάν σκοπεύετε να ταιριάξετε άνδρες, γυναίκες, ζευγάρια, ομάδες ή μη δυαδικά.

 • Τι θέλετε να ζήσετε στον ιστότοπο;

Μπορείτε επίσης να ορίσετε το είδος της συνάντησης που θέλετε να κάνετε εδώ. Ορίστε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες επιλογές: Φιλία, τρίο, περιστασιακό σεξ, συνομιλία μέσω βίντεο, σχέση, single που χρονολογείται και άλλα.

 • Ορίστε τα στοιχεία του email και του λογαριασμού σας

Στη συνέχεια, η σελίδα θα σας ζητήσει να υποβάλετε μια έγκυρη διεύθυνση email και ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

 • Δημιούργησε το Προφίλ Σου

Αυτή είναι η ακριβής στιγμή για να πουλήσετε τον εαυτό σας και τα χαρακτηριστικά σας παρέχοντας τις πρόσθετες ακριβείς πληροφορίες σας. Για να βελτιώσετε το προφίλ σας, πρέπει να ανεβάσετε μια φωτογραφία. Πράγματι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την καλύτερη εικόνα στη συλλογή σας. Υπάρχει επίσης ένας χώρος που διατίθεται για να γράψει για τα στοιχεία σας και τα χαρακτηριστικά που αναζητάτε για έναν σύντροφο. Αυτές οι ικανότητες πρέπει να περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνισή τους, τον τρόπο ζωής τους και οτιδήποτε άλλο. Αυτή η ενότητα έχει μια επιλογή επεξεργασίας, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα όποτε θέλετε.

loginmatchmaker σύνδεση

Λήψη συνδρομής επί πληρωμή

Δείτε πόσο εύκολο και χωρίς προβλήματα είναι η διαδικασία εγγραφής; Αυτή η βασική εγγραφή είναι δωρεάν και αυτό το επίπεδο συμμετοχής εξακολουθεί να επιτρέπει συνδέσεις. Ωστόσο, δικαιούστε μόνο περιορισμένες δυνατότητες. Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε πρόσβαση και να απολαύσετε περισσότερα, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και γίνετε μέλος!

Εν τω μεταξύ, το AdultMatchMaker προσφέρει τρία ξεχωριστά πακέτα συνδρομών μέλους, το καθένα με το μοναδικό σύνολο προνομίων. Παρακάτω είναι η λίστα των λεπτομερειών συνδρομής και οι αντίστοιχες τιμές τους.

 • Ασήμι

Αυτό το σχέδιο σάς επιτρέπει να στέλνετε τέσσερα μηνύματα και οκτώ μάτια κάθε μέρα. Θα έχετε επίσης απεριόριστη πρόσβαση σε αίθουσες συνομιλίας και τη χρήση δύο ιδιωτικών γκαλερί. Θα κερδίσετε την τρίτη θέση στην καταχώριση προτεραιότητας αναζήτησης κατά τη λήψη της ασημένιας συνδρομής. Αυτή η συνδρομή κοστίζει 53.95 AUD ανά μήνα.

 • Χρυσό

Αυτή η ιδιότητα μέλους έχει όλα τα οφέλη που βρίσκονται στο σχέδιο ασημιών. Επιτρέπει εκατό προβολές βίντεο καθημερινά, καθώς και τη δυνατότητα να ζητήσετε ιδιωτικές συνομιλίες. Κάποιος μπορεί επίσης να υποβάλει κοινοποιήσεις κοινοτήτων και να κερδίσει τη δεύτερη κορυφαία προτεραιότητα στη λίστα αναζήτησης. Σε αυτήν τη συνδρομή, οι κάτοχοι προγράμματος μπορούν να στέλνουν 12 μάτια και απεριόριστα μηνύματα την ημέρα. Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 74.95 AUD μηνιαίως.

 • Πλατίνα

Αυτή η συνδρομή παρέχει όλα όσα κάνει η συνδρομή χρυσού. Έχετε κορυφαία προτεραιότητα στα αποτελέσματα αναζήτησης και την πρόσβαση στην αίθουσα συνομιλίας 24/7. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από 25 καθημερινά μάτια και πέντε ιδιωτικές γκαλερί. Θα απολαύσετε απεριόριστες προβολές βίντεο και υποστήριξη προτεραιότητας. Επιπλέον, αυτή η ιδιότητα μέλους κοστίζει 107.95 AUD ανά μήνα.

Εκπτώσεις και κοστολόγια

Η εγγραφή για περισσότερο από ένα μήνα σας εξοικονομεί πολλά χρήματα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 44% εάν εγγραφείτε για τρεις μήνες, 61 τοις εκατό αν εγγραφείτε για έξι μήνες, και έως και 72 τοις εκατό αν εγγραφείτε για ένα χρόνο! Πράγματι, προσφέρουν πρακτικές και καταπληκτικές προσφορές εδώ!

Όταν εγγραφείτε για ένα premium πρόγραμμα συμμετοχής, θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διακόψετε αυτήν τη λειτουργία στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Με αυτό, η συνδρομή σας θα τερματιστεί όταν τελειώσει ο χρόνος συνδρομής επί πληρωμή. Οι πληρωμές είναι διαθέσιμες είτε χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, επιταγές και άλλες επιλογές.

σελίδα ενηλίκων

Πολλές εκπληκτικές λειτουργίες

Αυτό που κάνει έναν ιστότοπο ακόμη πιο αγαπημένο από τους χρήστες του είναι η ικανότητά τους να παρέχουν μοναδικές λειτουργίες. Ας εξερευνήσουμε και να τους περιηγηθούμε ένας προς έναν και να δούμε πόσο γνήσιοι είναι οι ισχυρισμοί του ιστότοπου. Εδώ είναι τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για το AdultMatchMaker.

 • Αναζήτηση / Επιλογή αναζήτησης

Η λειτουργία αναζήτησης θα σας δώσει μια αρκετά ακριβή και ρεαλιστική προοπτική για το ποιος είναι γύρω. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία δεν περιορίζεται μόνο στην αναζήτηση φυσικών χαρακτηριστικών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν ζευγάρια και άλλες προτιμήσεις εάν το επιλέξουν. Αυτό που το καθιστά εξαιρετικά βολικό είναι ότι μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις προτιμήσεις αναζήτησης, οπότε δεν χρειάζεται να γεμίζετε τα πάντα κάθε φορά.

 • Επαλήθευση μέλους

Αυτό είναι πιθανότατα ένα από τα πιο θεμελιώδη στοιχεία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες μέλη. Πράγματι, ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά σχετικά με τον ιστότοπο. Οι χρήστες του AdultMatchmaker επικυρώνουν ο ένας τον άλλον. Αυτό βοηθά στην παροχή ενός επιπλέον επιπέδου ασφάλειας. Πως? Απλώς πρέπει να υποβάλουν άλλα επίσημα και έγκυρα έγγραφα ταυτότητας.

 • Εκδηλώσεις

Υπάρχει τόσο κοινοτική όσο και πραγματική δραστηριότητα εκεί. Διαφημίζουν συχνά μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως πάρτι και swinger club. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν αίθουσα συνομιλίας σεξ, καθώς και δωρεάν συμβουλές και οδηγίες.

 • Ειδοποιήσεις κοινότητας

Αυτό είναι το ακριβές μέρος για να ελέγχετε συχνές λίστες συμβάντων. Αυτές οι ειδοποιήσεις ενημερώνουν τα ενδιαφερόμενα μέλη για επερχόμενες εκδηλώσεις για την επόμενη εβδομάδα, μήνα ή έτος. Πολλές εκδηλώσεις και πάρτι συνεχίζονται, οπότε δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε γραπτά μηνύματα και να συνομιλείτε με μέλη για να μάθετε τι συμβαίνει.

 • Λειτουργία ενηλίκων

Αυτή η σελίδα επιτρέπει επίσης την υποβολή φωτογραφιών με βαθμολογία R σε προφίλ. Ωστόσο, τα βήματα πρέπει να διασφαλίζονται από πρώτο χέρι. Οι χρήστες πρέπει να επαληθεύσουν ότι είναι άνω των 18 ετών για να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Η διαδικασία επαλήθευσης γίνεται με πληρωμή μελών με πιστωτική κάρτα, πραγματοποίηση εφάπαξ πληρωμής και μεταφόρτωση εγγράφων ταυτότητας ηλικίας.

Τα δωμάτια συνομιλίας

Οι αίθουσες συνομιλίας είναι διαθέσιμες για να συναντήσουν άλλους ανθρώπους για διάφορους λόγους, από ρομαντικές συνεργασίες έως περιστασιακές συναντήσεις. Ως εκ τούτου, είναι απλό και εύκολο να στείλετε σε κάποιον ένα μήνυμα. Η επικοινωνία σημαίνει ότι κάνετε κλικ σε ένα προφίλ του ατόμου που σας ενδιαφέρει έντονα. Μπορείτε να δείτε το κουμπί "Αποστολή μηνύματος". Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε σε ένα χώρο όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας κάνοντας κλικ στο κουμπί. Στη συνέχεια, η επιλογή "αποστολή" θα κάνει το μαγικό ξεκίνημα και το ταίριασμα τελικά θα αλλάξει τη ζωή σας.

ενήλικες φωτογραφίες

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του AdultMatchMaker

PROS:

 • Μαζική κοινότητα
 • Μοναδική και απλή διάταξη ιστότοπου
 • Εύκολη πλοήγηση και φιλική προς τον χρήστη.
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής και εγγραφής
 • Ενεργά μέλη
 • Καλύπτει πολλές προτιμήσεις
 • Αποτελεσματικά και εκπληκτικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι κάπως ακριβές
 • Περιορισμένες λειτουργίες για δωρεάν χρήστες
 • Τα μηνύματα και οι συζητήσεις απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή
 • Παρουσία ορισμένων αμφισβητήσιμων προφίλ μελών

12 κορυφαίες τοποθεσίες γνωριμιών σεξ όπως το AdultMatchMaker.com.au

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με την εύκολη πλοήγηση και έναν γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρωθούν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Άσλεϋ Μάντισον παραμένει επίσης να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Οι εξαιρετικές δυνατότητες έγιναν δημοφιλείς και συνεχίζουν να είναι κορυφαίες μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - Βικτώρια Μιλάν

κύρια σελίδα victoriamilan

Ισχυρίζοντας ότι είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος για παντρεμένους και όσους βρίσκονται στη συνημμένη σχέση, μια πλατφόρμα για εξαπάτηση. Ένας τέτοιος ιστότοπος παρέχει επίσης εμπιστευτική και ανώνυμη εμπειρία και προσωπικές πληροφορίες για τους ανθρώπους να βιώσουν. Φιλοξενούν άτομα που έχουν δεσμευτεί και παντρευτούν και είναι έτοιμα να αυξήσουν τη σεξουαλική τους εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Επιπλέον, το πρόσωπό σας είναι θολό και προστατευμένο για να σας κρατήσει αγνώστους σε όλους και κρυμμένους. Στη συνέχεια, επιτρέπεται στους χρήστες να διατηρούν τα πράγματα διακριτικά ενώ αναζητούν έναν τέλειο αγώνα σε όλο τον κόσμο. Και τη στιγμή που τα πράγματα θερμαίνονται, αλλά ξαφνικά πρόκειται να πιάσετε, ο ιστότοπος διαθέτει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης ή γνωστό ως το κουμπί Panic, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε έναν ανυποψίαστο ιστότοπο. Από τώρα, έχει πάνω από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές κατηγορίες.

Η κριτική VictoriaMilan εδώ.

PROS:

 • Απλά και εύκολα βήματα για δωρεάν εγγραφή
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη για χρήστες iOS και Android
 • Τα περισσότερα μέλη προέρχονται από τη Σουηδία, την Πολωνία και τις Κάτω Χώρες
 • Αποκλειστικές φωτογραφίες με αντίστοιχα ιδιωτικά κλειδιά

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium έχουν προνόμια μόνο κατά την αποστολή μηνυμάτων και την προβολή

# 4 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Για όσους αναζητούν ένα γρήγορο ραντεβού ή άμεση σεξουαλική ημερομηνία, το 2fuck είναι πράγματι ο καλύτερος ιστότοπος για αυτές τις ανάγκες. Παρέχει ό, τι επιθυμείτε και σας βοηθά να περιηγηθείτε στον τέλειο ταίρι σας. Επίσης, χρησιμοποιεί ένα ειδικό σύστημα αντιστοίχισης που ταιριάζει με το προφίλ σας με τα πιο συμβατά μέλη. Σίγουρα, κάθε σύνδεση δεν είναι τόσο τυχαίο όσο φαίνεται, αλλά οι ακριβείς σύντροφοί σας. Τελικά, έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, μια ημερομηνία σεξ είναι πάντα σίγουρο.

2Fuck πλήρης κριτική.

PROS:

 • Εκατομμύρια μέλη από διαφορετικά μέρη του κόσμου
 • Απλός σχεδιασμός και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες από τις δυνατότητες του ιστότοπου θα χρειαστούν συνδρομή επί πληρωμή για να χρησιμοποιηθούν

# 5 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για σεξ που επιτρέπει σε άτομα από όλο τον κόσμο να συνδέονται και να απολαμβάνουν το σεξ. Ενώ η διαδικασία εγγραφής του είναι πολύ εύκολη και απλή, όλες οι δυνατότητες του ιστότοπου κάνουν όλη την εμπειρία ικανοποιητική. Επίσης, σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών για σεξ σήμερα, το Flingster είναι δωρεάν. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ειδικές λειτουργίες που απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή για πρόσβαση.

Η κριτική του Flingster εδώ.

PROS:

 • Ανοιχτό σε όλα τα είδη σεξουαλικότητας και φύλου
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανώνυμη ταυτότητα
 • Δωρεάν εγγραφή και χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία
 • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδων και όχι ενοχλητικός

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μέλη έχουν αναφέρει ψεύτικους λογαριασμούς

# 6 - Απόψε

φούστα

Είστε περίεργοι για το περιστασιακό σεξ αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε; Λοιπόν, το TonightsFlirt υπόσχεται ότι μπορείτε να συναντήσετε single απόψε και πιθανότατα να χαλαρώσετε! Αυτός ο ιστότοπος είναι η πιο δημοφιλής τοποθεσία φλερτ στο Διαδίκτυο σήμερα και χρησιμοποιεί βραβευμένες τεχνικές. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ισχυρές μηχανές αναζήτησης για να διασφαλίσετε ότι φτάνετε στη μέγιστη ερωτική ισχύ σας.

Επιπλέον, η χρήση μόνο λίγων πληροφοριών σχετικά με τις επιθυμίες και τις επιθυμίες σας μπορεί να σας συνδέσει με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Πράγματι, το TonightsFlirt διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα σύζευξης και αναζήτησης που διασφαλίζει ότι εσείς και οι δυνητικοί σας αγώνες είναι πλήρως συμβατοί.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και απλή
 • Εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Περιηγηθείτε δωρεάν στους αγώνες σας
 • Ένα μοναδικό σύστημα αναζήτησης και αντιστοίχισης

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εγγραφείτε

# 7 - BangLocals

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παρέμεινε στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε.

Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Ευτυχώς, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται σεξ και χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής. Έτσι, όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Πράγματι, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα ζεστό, σέξι σύντροφο.

Αναθεώρηση Full Bang Locals.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 8 - Ραντεβού.com

dating.com

Το Dating.com είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε, όπου μπορείτε να βρείτε ρομαντικές υποθέσεις και συνδέσεις. Σίγουρα, συγκεντρώνει όλα τα singles σε όλο τον κόσμο σε ένα καταπληκτικό μέρος όπου μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική σύνδεση. Επίσης, χρησιμοποιεί μοναδικά προηγμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στα μέλη να βιώνουν ημερομηνίες με πιο εύκολο, αποτελεσματικό και πιο γρήγορο τρόπο. Πράγματι, εάν ψάχνετε έναν αξιόπιστο ιστότοπο για να βρείτε φίλους, τότε το Dating.com είναι το καλύτερο από όλα.

Σε βάθος αναθεώρηση του Dating.com.

PROS:

 • Τα μέλη προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου
 • Η προκαταρκτική αναζήτηση μπορεί να φιλτράρει με βάση τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας
 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι πάντα προσβάσιμη
 • Η εγγραφή ακολουθεί την απλή και εύκολη διαδικασία
 • Δεν απαιτείται επαλήθευση της διεύθυνσης email μετά την εγγραφή
 • Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν
 • Η προσαρμογή του αποτελέσματος αναζήτησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις είναι διαθέσιμη
 • Η προβολή εικόνων προφίλ είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι μόνο για χρήστες Android

# 9 - Instabang

ιστότοπος instabang

Το Instabang κρατά τους ανθρώπους μαζί και ικανοποιεί τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες τους. Ανεξάρτητα από το αν έχετε απασχολημένα προγράμματα, μπορείτε να λάβετε μια άμεση ημερομηνία με ταχύτερα δυνατά μέσα. Αυτό είναι που καυχιέται ο ιστότοπος για σεξουαλικές γνωριμίες και τι αφορά τον τίτλο της σελίδας. Βεβαίως, όλα τα μέλη έχουν κοινές επιθυμίες και ενδιαφέροντα. Έτσι, απλά επιλέξτε την καλύτερη γυναίκα σας και αρχίστε να φλερτάρετε.

Πλήρης κριτική Instabang εδώ.

PROS:

 • Διαθέτει γκαλερί εικόνων και βίντεο για προβολή
 • Πολλές διαθέσιμες γλώσσες για να κάνουν όλη την εμπειρία εύκολη για τους μη αγγλόφωνους
 • Η ασφαλής λειτουργία είναι διαθέσιμη
 • Θολώνει εικόνες ή βίντεο ενώ είναι δημόσια
 • Υπάρχει μια προηγμένη αναζήτηση διαθέσιμη
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προεπισκόπηση βίντεο πριν από την πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Η αποστολή μηνυμάτων χρειάζεται premium συνδρομή
 • Διατίθενται πλαστά προφίλ

# 10 - BeNaughty

ευγενικός

Το BeNaughty, που παρουσιάστηκε το 2000, προχώρησε σε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα γνωριμιών. Επίσης, συνεργάζεται με τους Flirt, IWantU και UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετο χώρο για τους ανθρώπους. Εκτός αυτού, κάθε μέρα πραγματοποιεί περισσότερες από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και πάνω από εκατομμύρια από αυτούς θεωρούν την εγγραφή τους ως επίσημα μέλη.

Πράγματι, αυτό είναι ένα τέλειο σημείο για να ξεγελάσετε και να εμπλακείτε σε σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Επίσης, τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στο BeNaughty αποθηκεύονται με ασφάλεια επειδή χρησιμοποιεί τη μέθοδο SSL Encrypted. Σίγουρα, επιτρέπει σε όλο το ταξίδι πολύ πιο απολαυστικό, αποφεύγοντας παράλληλα τυχόν απάτες που δημιουργούν χρήματα.

Πλήρης κριτική Benaughty.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ήταν ήδη πάνω από 20 χρόνια στην επιχείρηση
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολο στη χρήση και απλό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 11 - Flirt.com

flirt.com

Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και φανταστικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί. Λόγω των πολυάριθμων ποσοτήτων ιστότοπων γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, μόνο λίγοι έχουν αποδείξει τη φήμη τους. Πράγματι, ένας ιστότοπος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά το ρομαντισμό, το φλερτ και τη χρονολόγηση, και αυτό είναι το Flirt.com!

Πράγματι, για τόσα χρόνια στην επιχείρηση, αυτός ο ιστότοπος ήταν επίσης μια αξιοσημείωτη μάρκα που ανταγωνίζεται με άλλες κορυφαίες πλατφόρμες γνωριμιών. Σίγουρα, απλώς με κύλιση, περιήγηση και κλικ, θα έχετε μια άμεση ημερομηνία από τα εκατομμύρια των επιλογών σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν, τι περιμένετε? Εγγραφείτε στον υπόλοιπο κόσμο για να ανακαλύψετε την τύχη σας.

Πλήρης κριτική Flirt.com.

PROS:

 • Τα μέλη με ύποπτες πληροφορίες θα υποβληθούν σε επαλήθευση κατά της απάτης
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Τα μέλη είναι μικρά και ενεργά, συνήθως μεταξύ 20-35 ετών
 • Υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που αναζητούν καθημερινή διασκέδαση
 • Η προσιτή τιμή 3-Day δοκιμή είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να στέλνουν μηνύματα
 • Μερικά από τα προφίλ έχουν κακές λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 12 - Xdating

Xdating

Το Xdating είναι ένας άλλος ιστότοπος γνωριμιών που προσφέρει απλό χρόνο διασκέδασης με ομοειδή άτομα. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος φέρνει επίσης όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βράδυ για να οργανώσουν συναντήσεις αμέσως. Για να μην αναφέρουμε, χρησιμοποιεί ένα σύστημα αντιστοίχισης που φέρνει μαζί συμβατά μέλη και ταιριάζει για να κάνουν αρχικές συνδέσεις.

Επομένως, εάν τα προτεινόμενα παιχνίδια ταιριάζουν, τότε οι δυνατότητες επικοινωνίας του ιστότοπου θα βοηθήσουν στην αναζήτηση βαθύτερων συνδέσεων. Πράγματι, οι ημερομηνίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν. Μέσα σε λίγες στιγμές, μιλάτε ήδη σε ένα τυχαίο άτομο που αργότερα θα μετατραπεί σε μια ατμόσφαιρα συνομιλίας.

Πλήρης κριτική XDating.com εδώ.

PROS:

 • Φωτογραφίες κατηγοριοποιημένες για να κάνουν την αντιστοίχιση πιο ακριβή και ακριβή
 • Οι λειτουργίες μοιάζουν σχεδόν με την εφαρμογή Tinder
 • Οι χάρτες χρησιμεύουν ως εύκολη πρόσβαση για να εντοπίσετε ενδιαφέροντα μέλη
 • Διατίθεται ζωντανή κάμερα σεξ
 • Τα μέλη Premium έχουν ιδιαίτερη προσοχή και αναγνώριση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Τα προφίλ που δημιουργούνται από υπολογιστή αναφέρθηκαν ως ένα από τα ζητήματά του
 • Περιορισμένη ικανότητα αναζήτησης

Τελικές λέξεις

Το AdultMatchMaker είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με άλλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Η διαδικασία εγγραφής τους είναι επίσης απλή και απλή, και όλα τα χαρακτηριστικά τους είναι απλά στη χρήση. Ο στόχος αυτού του ιστότοπου είναι να αυξήσει τον αριθμό των συντρόφων σεξουαλικού παιχνιδιού. Επίσης, τα ζευγάρια και τα singles πρέπει να βρουν ό, τι αναζητούν, καθώς η κοινότητα εξυπηρετεί κάθε γούστο.

Επιπλέον, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι έχει κάτι για όλους και όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύετε εκεί, τόσο περισσότερο θα δείτε πόσο αληθινή είναι αυτή η δήλωση. Προς το παρόν, ο ιστότοπος δέχεται μόνο μέλη από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Αν και δεν είναι τόσο τεράστιο και τεράστιο όσο άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών, οι λειτουργίες από μόνες τους κάνουν επίσης τη διαμονή εξαιρετικά αξιόλογη. Πράγματι, είτε αναζητάτε πάρτι, ρομαντικές σχέσεις, swinging, hook-ups, ακόμη και φιλίες, ο ιστότοπος θα σας καλύψει έντονα!

Με αυτό, εδώ είναι μια γρήγορη κριτική στο my κορυφαίοι 3 αγαπημένοι ιστότοποι γνωριμιών εκτός από το AdultMatchMaker.com.au:

 1. AdultFriendFinder
 2. AshleyMadison
 3. Βικτώρια Μιλάν

Περάστε υπέροχα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή