Ενημερώθηκε στις: 15 Μαΐου 2022

Κριτική Ashley Madison (2022): 100% ειλικρινά για το AshleyMadison.com

Μετάβαση στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του AshleyMadison.com

ashleymadison

Ο Ashley Madison, ένας μη τυπικός ιστότοπος γνωριμιών, ξεκίνησε το 2001. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστοτόπους γνωριμιών που στοχεύουν άγαμα άτομα για να δημιουργήσουν μια νέα σχέση με αγνώστους, το AshleyMadison.com είναι φτιαγμένο για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για σχέσεις φίλου-φίλης, είτε ακόμη και ήδη παντρεμένα. Προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από αυτά τα άτομα για να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις και να κάνουν σεξ με κάποιον άλλο εκτός από τους συντρόφους τους… με τον πιο διακριτικό τρόπο. Αν και η απάτη και οι σχέσεις είναι ένα μεγάλο ταμπού όπου κι αν πάτε, με την Ashley Madison, είναι ένα περιβάλλον όπου τέτοιες εξωσυζυγικές πράξεις ενθαρρύνονται και δεν αποδοκιμάζονται από κανέναν.

Ashley Madison υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και η εξαπάτηση δεν είναι επίσης καινούργια, ειδικά με την άνοδο της τεχνολογίας και των διαδικτυακών πλατφορμών, πολλοί άνθρωποι έχουν στραφεί στην Ashley Madison για να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους. Το κοινό τους είναι κυρίως άτομα που έχουν μονοφωνικές ή πολυγαμικές, ανοιχτές σχέσεις μεταξύ πολλών άλλων. Δεδομένου ότι προσφέρει μια διαφορετική αλλαγή που δεν είναι συνηθισμένη στον συνηθισμένο ιστότοπο γνωριμιών σας, η Ashley Madison έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα και έχει συγκεντρώσει χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το 2015, η Ashley Madison καταστράφηκε από ένα σκάνδαλο που έχει δημοσιευτεί για να το δουν όλοι. Η βάση δεδομένων του ιστότοπου παραβιάστηκε, εκθέτοντας τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών στο κοινό. Προκάλεσε ενόχληση μεταξύ των χρηστών και του κοινού εν γένει, ειδικά δεδομένου ότι έπρεπε να παραμείνει εμπιστευτικό. Παρά το μεγάλο εμπόδιο στην ιστορία του ιστότοπου, κατάφεραν να ξαναχτίσουν τον ιστότοπο, προετοιμάστηκε για μια νέα εικόνα και αντιμετώπισε με επιτυχία κάθε πρόβλημα ασφάλειας και βελτίωσε περαιτέρω την προστασία των χρηστών. Ακόμα και μέχρι τώρα, η Ashley Madison είναι ακόμα πολύ γνωστή, με αμέτρητες κριτικές και επισκεψιμότητα καθημερινά. Αν θέλετε να μάθετε αν ανταποκρίνεται στη διαφημιστική εκστρατεία του, διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον ιστότοπο.

Μέλος που ξεκίνησε επαφή

μήνυμα ashleymadison Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει ένα premium χαρακτηριστικό που ονομάζεται "Contact Initiated Contact", το οποίο είναι διαθέσιμο για πλήρη μέλη, επιτρέποντας στα αρσενικά μέλη να ανοίξουν και ακόμη και να απαντήσουν σε μηνύματα που έστειλαν γυναίκες χωρίς να ξοδέψουν καμία πίστωση. Ένα μήνυμα θα θεωρείται ως «Μέλος που ξεκίνησε την επαφή» εάν προέρχεται από οποιοδήποτε θηλυκό μέλος ποιος το έστειλε πρώτα και όχι απάντηση σε άνδρα μέλος. Θεωρείται ότι ξεκίνησε μέλος εάν ένα αρσενικό δεν της έστειλε ποτέ κανένα μήνυμα πρώτα. Τα παραδείγματα της "Επαφής που ξεκίνησε από το Μέλος" περιλαμβάνουν μηνύματα που λαμβάνετε όταν προστίθενται στα Αγαπημένα της ή όταν σας έστειλε Wink ή Mail, όταν συλλέγετε μηνύματα ή όταν σας δίνει πρόσβαση στην ιδιωτική βιτρίνα της και αν έχετε αυτό δυνατότητα, μπορείτε πάντα να απαντήσετε δωρεάν.

Όσο η συνδρομή σας συνεχίζεται, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πιστώσεις όταν απαντάτε στις επαφές που ξεκίνησαν για γυναίκες.
Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να τη βρείτε στην καρτέλα "Διαχείριση προφίλ" και στη συνέχεια στο "Ιστορικό πίστωσης". Εάν οι πιστώσεις σας χρησιμοποιήθηκαν μετά το άνοιγμα και την απάντηση σε ένα μήνυμα, τότε πιθανώς επικοινωνήσατε πρώτα με τον χρήστη στέλνοντας ένα μήνυμα, προσθέτοντάς το ως ένα από τα Αγαπημένα σας, στέλνοντας ένα Wink ή επιτρέποντάς του να έχει πρόσβαση στην Ιδιωτική σας Έκθεση πρώτα. Αλλά αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι δεν θα έπρεπε να χρεωθήκατε χρησιμοποιώντας τις πιστώσεις σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Εξυπηρέτηση πελατών τους.

Χαρακτηριστικά του AshleyMadison

Instant Messaging

Μπορείτε εύκολα να συνομιλήσετε με οποιονδήποτε online και να συνομιλήσετε με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Προσαρμοσμένα μηνύματα αλληλογραφίας

Το email συστήματος του ιστότοπου είναι ακριβώς όπως το τυπικό email σας. Είναι πολύ ασφαλές, εύχρηστο, εμπιστευτικό και μπορείτε να έχετε πρόσβαση όποτε συνδέεστε στο λογαριασμό σας. Για να στείλετε ένα, πρέπει απλώς να επισκεφθείτε το προφίλ ενός μέλους και να κάνετε κλικ στο «Μηνύματα μου». Κατά την έναρξη μιας τέτοιας επαφής, θα χρεωθείτε με 5 μονάδες.

Συλλέξτε μηνύματα

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στα θηλυκά μέλη να ξεκινήσουν επαφή με οποιοδήποτε αρσενικό μέλος. Όταν το αρσενικό μέλος στείλετε το μήνυμα στις απαντήσεις, θα χρεωθείτε με 5 μονάδες.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Αυτό επιτρέπει στα αρσενικά μέλη να φέρουν τα μηνύματά τους ως «Προτεραιότητα», κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων. Δεδομένου ότι είναι "Προτεραιότητα", θα μεταβεί στα κορυφαία μηνύματα των εισερχομένων αλληλογραφίας μιας γυναίκας και το αρσενικό μέλος θα ειδοποιηθεί επίσης μόλις ανοίξει το μήνυμα.

Δαχτυλίδια

Με τη χρήση πιστώσεων, μπορείτε να στείλετε ένα δώρο και να το εφοδιάσετε με γλυκά μηνύματα και να το δώσετε σε κάποιον που σας αρέσει. Για να στείλετε ένα, απλώς επισκεφτείτε το προφίλ του αγαπημένου μέλους και αναζητήστε το κουμπί "Στείλτε μου ένα δώρο".

Κλείνει το μάτι

Όλοι μπορούν να στείλουν δωρεάν μάτια. Απλώς αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ του μέλους και αναζητήστε το κουμπί "Στείλτε μου ένα μάτι".

Φωτογραφίες & ιδιωτική βιτρίνα

Με το Ashley Madison, έχετε την επιλογή να διατηρήσετε την ταυτότητά σας πιο ιδιωτική και διακριτική επεξεργάζοντας ή θολώνοντας τις φωτογραφίες του προφίλ σας. Εάν έχετε έναν θαυμαστή που θέλει να δει τις μη επεξεργασμένες εκδόσεις της εικόνας σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους στείλετε ένα κλειδί, ώστε να έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική σας βιτρίνα. Μπορείτε να ανακαλέσετε την πρόσβαση που δίνεται σε οποιοδήποτε μέλος ανά πάσα στιγμή.

αγαπημένα

Για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας μέλη, μπορείτε απλώς να τα προσθέσετε στη λίστα αγαπημένων σας. Όταν κάποιος σας προσθέσει σε αυτήν τη λίστα, θα γνωρίζετε ότι είναι ήδη μια μορφή "Επαγγελματικής επαφής μέλους". Θα γνωρίζετε τις ταυτότητες του θαυμαστή σας με τη χρήση αυτής της δυνατότητας.

κλείδωμα

Για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε ένα άλλο μέλος κάνοντας κλικ στο "Αποκλεισμός αυτού του προφίλ" στη σελίδα του. Και πάλι για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό καθενός ανά πάσα στιγμή.

Εργαλείο αναζήτησης

Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε άλλο μέλος χρησιμοποιώντας το Quicksearch, τη γραμμή εργαλείων του ιστότοπου ή να χρησιμοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης.

Μέλη και εξαιρετική κίνηση

χρήστες ashleymadison Γνωρίζοντας πόσο μοναδικό είναι το κοινό-στόχο τους, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο ιστότοπος φιλοξενεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι χρήστες προέρχονται από μεγάλες χώρες και συνήθως είναι μεσήλικες και άνω. Ως «ιστότοπος υπόθεσης», οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να οργανώσουν οποιεσδήποτε συναντήσεις οποιουδήποτε είδους, επικοινωνώντας με ξένους ανεξάρτητα από το γεγονός ότι βρίσκονται σε μια δεσμευμένη σχέση ή όχι. Όταν ελέγχετε μεμονωμένα προφίλ, θα διαπιστώσετε ότι είναι σύνηθες να βλέπετε παντρεμένους ανθρώπους να αναζητούν εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν τεράστιο αριθμό χρηστών και τα άτομα που συχνάζουν εδώ είναι ως επί το πλείστον ανοιχτόμυαλοι. Δεν θα έχετε πρόβλημα στην αναζήτηση αγώνων, καθώς μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές για να συναντήσετε τους ίδιους ανθρώπους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τους ανθρώπους και να ξεκινήσετε μια συνομιλία

Διαδικασία εγγραφής χωρίς προβλήματα

Η διαδικασία εγγραφής του Ashley Madison είναι πολύ κατανοητή. Δεν απαιτεί πολλές πληροφορίες και λειτουργεί τέλεια με αυτόν τον τρόπο, δεδομένου ότι η φύση του έχει να κάνει με διακριτικές σχέσεις. Απλώς πρέπει να κάνετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας και μερικές βασικές πληροφορίες επίσης. Όλες οι πληροφορίες που θα τροφοδοτήσετε κατά τη διαδικασία εγγραφής θα εμφανίζονται στο προφίλ σας, το οποίο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν και θα τους προσελκύουν άλλοι χρήστες σε εσάς. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και πολύ βολική, διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά και είστε έτοιμοι να πάτε. Θα πρέπει να ανεβάσετε μια εικόνα προφίλ και μπορείτε να επεξεργαστείτε ορισμένα μέρη της για να καλύψετε λίγο το πρόσωπό σας - ένα άλλο μέτρο του Ashley Madison για να διατηρήσετε τους χρήστες ανώνυμους.

Κάνοντας επαφή στο AshleyMadison

μήνυμα ashley madison Οι γυναίκες μπορούν να ξεκινήσουν συνομιλίες με άλλους χρήστες δωρεάν, ενώ οι άνδρες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν πιστώσεις για να το κάνουν αυτό. Προσφέρουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν στην καθιέρωση επικοινωνίας, με βασικές δυνατότητες συνομιλίας να είναι οι πρώτες στη γραμμή.
Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τη λίστα «Αγαπημένα», που αποτελείται από προφίλ που τους αρέσουν και τους ενδιαφέρουν. Μπορείτε επίσης να στείλετε μάτια και σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, αυτό είναι ένα δωρεάν χαρακτηριστικό. Το Winks, στη διαδικτυακή σκηνή γνωριμιών, βοηθά στην εμφάνιση ενδιαφέροντος για ένα συγκεκριμένο άτομο. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Ashley Madison είναι το ιδιωτικό τους κλειδί βιτρίνας. Αυτό επιτρέπει σε έναν άλλο χρήστη να δει τις φωτογραφίες σας χωρίς τροποποιήσεις απορρήτου, επιτρέποντάς τους να δουν την πραγματική εικόνα πίσω από αυτό. Τα εικονικά δώρα είναι επίσης ένα πράγμα στο Ashley Madison, αν και δεν είναι δωρεάν, καθώς θα χρειαστεί να έχετε κάποιες πιστώσεις για να στείλετε ένα και ο αριθμός των πιστώσεων θα ήταν ένας παράγοντας για τον οποίο θα μπορούσατε να στείλετε δώρα.

Ποιότητα προφίλ τους

προφίλ ashleymadison

Λόγω της φύσης της ιστοσελίδας, όπου οι άνθρωποι υποτίθεται ότι είναι διακριτικοί όταν δίνουν τις πληροφορίες τους, δεν θα μπορείτε να βρείτε λεπτομερή προφίλ. Όπως είναι γνωστό ως εξαπάτηση συζύγου σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδα γνωριμιών, όλοι είναι επιφυλακτικοί και διακριτικοί όσον αφορά την κοινή χρήση οποιωνδήποτε πληροφοριών για τον εαυτό τους. Δεν θα χρειαστεί να δώσετε ένα όνομα. Το μόνο που πρέπει να υποδείξετε είναι ένα μοναδικό όνομα χρήστη και θα χρησιμεύσει ήδη ως ταυτοποίησή σας. Το προφίλ σας θα εμφανίζει μόνο τις πιο βασικές λεπτομέρειες που υπάρχουν: τοποθεσία, ηλικία, φύλο, ζώδιο και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που θέλετε να βρείτε στον ιστότοπο.
Εάν υπάρχει κάποιος που σας έβλεπε τα μάτια, μπορείτε εύκολα να τα ελέγξετε στα προφίλ του και να δείτε αν είστε συμβατοί μεταξύ τους βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών. Ο έλεγχος των προφίλ μπορεί να γίνει δωρεάν; δεν χρειάζονται πιστώσεις ή πληροφορίες κάρτας. Οι εικόνες μπορεί επίσης να είναι ζωτικής σημασίας για να προσελκύσουν την προσοχή, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε λίγο από τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει, μπορείτε να βάλετε μάσκες ή οποιεσδήποτε βασικές τροποποιήσεις για να κρύψετε την ταυτότητά σας και τα άτομα μπορούν να δουν την μη επεξεργασμένη έκδοση μόνο όταν τους δώσετε το ιδιωτικό σας κλειδί.

Ashley Madison's Mobile App

εφαρμογή ashleymadison Ένα μεγάλο πράγμα για τον Ashley Madison είναι ότι είναι ήδη δωρεάν λήψη τόσο σε συσκευές iO όσο και σε συσκευές Android. Είναι το ίδιο με την έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή με όλες τις ίδιες σημαντικές δυνατότητες. Είναι απλώς μια ελαφριά εφαρμογή, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι παίρνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό σας.
Οι εφαρμογές για κινητά είναι μια πιο βολική επιλογή, καθώς τα περισσότερα άτομα είναι πάντα στο τηλέφωνό τους καθημερινά. Κατά την αγορά πιστώσεων, θα υποβληθεί σε επεξεργασία μέσω λογαριασμών iTunes ή Google Play. Μια άλλη κοινή λογική του Ashley Madison είναι ότι το εικονίδιο της εφαρμογής για κινητά δεν φαίνεται ύποπτο και μπορεί απλώς να κρυφτεί εύκολα. Έχει επίσης τη λειτουργία "σάρωση" όπως οι περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών στις μέρες μας, για την ευκολότερη αίσθηση των προφίλ. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να βρείτε άτομα κοντά σας και να ελέγξετε ποιος είδε το προφίλ σας.

Σχεδιασμός και διεπαφή ιστότοπου

Η ιστοσελίδα του Ashley Madison η διάταξη και ο σχεδιασμός είναι πολύ φιλικές προς τον χρήστη. Είναι εύκολο στα μάτια και μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τη διεπαφή του. Ανεξάρτητα από την ηλικία και την έκθεση στην τεχνολογία, ο καθένας μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο και να μπορεί να εξοικειωθεί εύκολα με τις δυνατότητές του. Η γραμμή μενού εμφανίζει όλες τις δυνατότητες και τις σημαντικές σελίδες του, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το ρίξουν μια ματιά όποτε χρειαστεί. Ένα περίεργο ή ίσως άσχημο περιεχόμενο σχετικά με τον ιστότοπό τους είναι ότι η τοποθέτηση της γραμμής μενού βρίσκεται σχεδόν στη μέση της σελίδας. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε στο κάτω μέρος για να φτάσετε σε αυτό, σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους όπου βρίσκονται οι μπάρες μενού στο πάνω μέρος. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το χρώμα λευκό και ροζ για επισημάνσεις, οπότε είναι εύκολο να το δείτε.

Πιστώσεις, χρεώσεις και άλλες δυνατότητες

πιστώσεις ashleymadison Για γυναίκες που θέλουν να επικοινωνήσουν με άνδρες χρήστες, μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας δωρεάν. Όσο για άλλους (γυναίκες-γυναίκες, άνδρες-άνδρες, κ.λπ.), θα πρέπει να έχουν κάποιες πιστώσεις για να μπορέσουν να ξεκινήσουν συνομιλίες. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες γνωριμιών που απαιτούν μηνιαίες συνδρομές, η Ashley Madison χρησιμοποιεί πιστώσεις που αγοράζονται ανά πακέτο.
Οι πιστώσεις που απαιτούνται για διάφορες λειτουργίες δεν είναι ίδιες. Μερικοί θα χρειαστούν περισσότερα από τα άλλαμικρό. Βασικές λειτουργίες όπως άνοιγμα μηνυμάτων, αποστολή και έναρξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως κοστίζουν 5 μονάδες Εάν απαντάτε σε κάποιον με τον οποίο έχετε ήδη επικοινωνήσει προηγουμένως, δεν θα χρειαστεί πλέον να χρησιμοποιήσετε πίστωση για αυτό. Όσον αφορά τη δυνατότητα συνομιλίας του Ashley Madison, θα χρειαστεί να ξοδέψετε μερικές πιστώσεις για μια συγκεκριμένη διάρκεια μόνο: 30 μονάδες-30 λεπτά, 60 μονάδες-60 λεπτά και ούτω καθεξής. Η αποστολή δώρων συνήθως σας κοστίζει περισσότερες πιστώσεις, ξεκινώντας από 20 έως 50 μονάδες. Συνολικά, το πιστωτικό σύστημα και τα πακέτα του Ashley Madison είναι αρκετά λογικά. Δέχονται πληρωμές μέσω Paypal, πιστωτικών καρτών και άλλων επιλογών με βάση την τοποθεσία σας.

Αυτά είναι τα ειδικά χαρακτηριστικά του Ashley Madison:

Χαρακτηριστικά AshleyMadison Λίστα αγαπημένων
Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια λίστα με τα αγαπημένα τους προφίλ και έως 100 από αυτά μπορούν να προστεθούν στη λίστα. Είναι δωρεάν για χρήση, ώστε να μπορείτε να θυμάστε εύκολα τα προφίλ που έχουν τραβήξει την προσοχή σας

Διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και ταυτότητας
Κάθε μέλος έχει το προνόμιο να διατηρεί τις ταυτότητές του ιδιωτικές. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια μεταφορτωμένη φωτογραφία, ώστε να αποκρύψετε περαιτέρω ορισμένα μέρη του προσώπου. μπορείτε είτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, μάσκες ή να θολώσετε / να λογοκρίσετε λίγο. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες δεν θα γνωρίζουν εύκολα την ταυτότητά τους από άλλους. Όταν έχετε ήδη κάποιον που σας αρέσει, μπορείτε να του δώσετε πρόσβαση σε σαφέστερες εκδόσεις των φωτογραφιών σας.

Αποστολή Winks
Ακριβώς όπως είναι στην πραγματική ζωή, τα μάτια δείχνουν το ενδιαφέρον σας για ένα άλλο άτομο. Εάν έχετε ένα άτομο που συνθλίβετε, μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε το προφίλ του και να βρείτε ένα χαμογελαστό πρόσωπο που φέρει την ένδειξη "Send Wink", τότε το άλλο άτομο θα ειδοποιηθεί για αυτό. Θα γνωρίζουν τότε ότι σας ενδιαφέρουν.

TravelingMan
Για χρήστες που βρίσκονται πάντα εν κινήσει, αυτό είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Απλά πρέπει να ξοδέψετε μερικά χρήματα και θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα σε τουλάχιστον 30 κορίτσια που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή (ή κάπου ταξιδεύετε), τότε μπορείτε να τα γνωρίσετε ημέρες πριν φτάσετε στο μέρος τους.

Ο άνθρωπος προτεραιότητας
Μια επί πληρωμή δυνατότητα που δίνει ώθηση στο προφίλ σας. Σας βοηθά να ξεχωρίζετε στην κοινή σελίδα για μέλη και σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να τα βλέπετε περισσότερα άτομα και να εμφανίζονται σε διαφορετικές σελίδες αναζήτησης.

Μήνυμα συν
Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ή να μιλάτε σε χρήστες με τους οποίους έχετε ήδη επικοινωνήσει. Έρχεται ως δωρεάν δοκιμή όταν αγοράζετε πιστωτικά πακέτα και θα ισχύει μόνο για 30 ημέρες. Μετά από αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε εάν εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα.

Συνοψίζοντας, εδώ είναι μερικές πληροφορίες που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη εάν σκέφτεστε να συμμετάσχετε στο γνωστό συγκρότημα Ashley Madison

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του AshleyMadison.com

PROS:

 • Εύκολη εγγραφή
 • Διαδικασία εγγραφής χωρίς προβλήματα
 • Χρειάζονται λίγες μόνο πληροφορίες για να εγγραφείτε
 • Πρέπει να καθοριστεί η κατάσταση της σχέσης
 • Μπορείτε εύκολα να στείλετε email ή συνομιλίες
 • Εικονικά δώρα είναι διαθέσιμα για αποστολή
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι δωρεάν για τις γυναίκες
 • Πολλές μοναδικές δυνατότητες προσφέρονται τόσο στους επισκέπτες όσο και στα πλήρη μέλη
 • Διαθέτει εφαρμογή για κινητά τόσο για iO όσο και για Android

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότεροι χρήστες δεν συμπληρώνουν πλήρως τα προφίλ τους
 • Οι πόκερ παραμονεύουν στον ιστότοπο κατά καιρούς
 • Τα προφίλ δεν είναι λεπτομερή, επομένως λιγότερες πληροφορίες θα είναι γνωστές (κάτι που είναι κάπως καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής)

FAQs

Πώς λειτουργούν τα στοιχεία επικοινωνίας;

Ο Ashley Madison διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι οι προσωπικές τους πληροφορίες δεν θα δοθούν σε εταιρείες μάρκετινγκ. Τυχόν λεπτομέρειες από τους χρήστες δεν θα πωληθούν, ενοικιαστούν ή δεν θα δοθούν, όπως διευθύνσεις email ή άλλα προσωπικά στοιχεία, σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή οντότητα, ανεξάρτητα από την περίσταση. Είναι επίσης πολύ σαφείς και διαφανείς με την Πολιτική απορρήτου τους, οπότε αν σας ενδιαφέρει ο ιστότοπος, μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στους συνδέσμους τους.
Η εγγραφή ως μέλος επισκέπτη είναι δωρεάν. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές δυνατότητες ακόμα κι αν το χρησιμοποιείτε μόνο δωρεάν. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: λήψη ματιών, αποστολή και λήψη φωτογραφιών, προσθήκη μελών στα αγαπημένα σας, απάντηση σε οποιονδήποτε με πλήρη συνδρομή και πραγματοποίηση βασικών αναζητήσεων. Εάν θέλετε να στείλετε προσαρμοσμένα μηνύματα, να ξεκινήσετε συνομιλίες συνομιλίας, να στείλετε μηνύματα προτεραιότητας ή να στείλετε δώρα για να εκφράσετε περαιτέρω τις προτιμήσεις σας για κάποιον, θα πρέπει να πληρώσετε για μια αναβάθμιση και να γίνετε πλήρες μέλος. Απλώς αναζητήστε τις επιλογές "Αγορά πιστώσεων" στο κύριο μενού κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας.

Μετά την εγγραφή… Τι γίνεται τώρα;

Μπορείτε να ξεκινήσετε συμπληρώνοντας το προφίλ σας, ανεβάζοντας έως και 12 φωτογραφίες και παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Όσο περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στο προφίλ σας, τόσο πιο ελκυστικό είναι για τους άλλους χρήστες δεδομένου ότι θα γνωρίζουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως κοινό έδαφος σας, τα οποία θα είναι χρήσιμα για μελλοντικές συνομιλίες.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε μέλη που μπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε την επαφή με οποιοδήποτε μέλος, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση ως πλήρες μέλος και να λάβετε πιστωτικά πακέτα. Η κατοχή περισσότερων πιστώσεων σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες δυνατότητες, όπως συνομιλία, έναρξη μηνυμάτων και ούτω καθεξής. Η πρόσβαση σε αυτές τις δυνατότητες θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με πιθανούς αγώνες σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Μπορώ επίσης να βρω "Singles" στο Ashley Madison;

Ναι, υπάρχουν πολλά single σε αυτόν τον ιστότοπο και τα περισσότερα από αυτά αναζητούν συνημμένα άτομα και οι λόγοι τους ποικίλλουν. Οι μεμονωμένοι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν τίποτα να διακινδυνεύσουν, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσουν πιο σκληρά να γνωρίσω κάποιον που είναι εντάξει με κάποιον που δεν έχει σχέση. Όσοι έχουν δεσμευτεί, ωστόσο, τείνουν να συμπάσχουν μεταξύ τους λόγω των παρόμοιων συνθηκών τους, καθιστώντας ευκολότερο για αυτούς να συναντηθούν και να συνδεθούν.

Είναι ο Ashley Madison Legit;

Ο ιστότοπος είναι πραγματικός, ναι, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί την αυθεντικότητα κάθε προφίλ, καθώς υπάρχουν στιγμές που οι πόζερ ή οι γατόψαροι τείνουν να κρύβονται. Παρ 'όλα αυτά, ο Ashley Madison το διασφαλίζει αυτό το απόρρητο των χρηστών τους θα διατηρείται πάντα εμπιστευτικό δεν έχει σημασία τι, ειδικά επειδή έχουν ήδη βιώσει ένα τεράστιο σκάνδαλο παραβίασης δεδομένων στο παρελθόν. Οι συντονιστές του ιστότοπου παρακολουθούν ενεργά κάθε φωτογραφία που μεταφορτώνεται, καθώς και κάθε αλλαγή κειμένου, ειδικά εκείνα για δημόσια προβολή, οπότε όλα θα είναι ασφαλή και θα συμμορφώνονται με τα πρότυπα τους.
Τα ιδιωτικά μηνύματα δεν παρακολουθούνται από οποιονδήποτε από τον ιστότοπο για να δώσει σε όλους το πολύ απαραίτητο απόρρητό τους, αλλά σίγουρα δεν ανέχονται παρενόχληση, κάθε είδους συκοφαντίες, απειλές ή προσβολές που αποστέλλονται σε άλλα μέλη. Η πρόσκληση για οποιαδήποτε αγαθά ή υπηρεσίες, διαφημίσεις και οποιαδήποτε μορφή ανεπιθύμητων μηνυμάτων είναι επίσης απαράδεκτη. Με την εγγραφή, η Ashley Madison δεν θα ζητήσει ποτέ πληροφορίες από εσάς, πολύ περισσότερο τις στέλνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Η κύρια αξία τους είναι η ιδιωτικότητα, η διακριτικότητα και η ανωνυμία.

Τελευταία σημείωση

Η Ashley Madison προωθεί τις εξωσυζυγικές σχέσεις και είναι ένα περιβάλλον μακριά από την κρίση του κοινού. Οι περισσότεροι χρήστες είναι ανοιχτόμυαλοι και οι άνθρωποι που εξερευνούν άλλες επιλογές παρά το ότι έχουν δεσμευτεί σε μια σχέση είναι ευρέως αποδεκτοί εδώ. Ήταν εδώ και πολύ καιρό και από τότε, παρείχε πάντα έναν ασφαλή χώρο σε ανθρώπους που θέλουν κάτι καινούριο… για να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή ή όχι.

Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα που θα μπορούσαν να αναζητούν κάτι παρόμοιο, τότε η Ashley Madison μπορεί να είναι η τέλεια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών για εσάς. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την ταυτότητά σας να εκτίθεται, καθώς ορκίζονται τα προληπτικά μέτρα τους για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας.
Τι περιμένεις? Εγγραφείτε τώρα στο AshleyMadison.com και αποκτήστε αυτή την αίσθηση απελευθέρωσης να βρίσκεστε σε μια τόσο μη-κρίσιμη κοινότητα με άτομα που έχουν τις ίδιες καταστάσεις με εσάς.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή