Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Αναθεώρηση BDSM.com

& 12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Όπως bdsm.com

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το BDSM.com

BDSM-σπίτι

Η ιεραποστολική θέση είναι καλή για μερικούς ανθρώπους, αλλά λίγο στριμωγμένο δεν θα βλάψει κανέναν εάν θέλετε να το καταλάβετε. Μόλις τελειώσετε όλα, δεν νομίζετε ότι το σεξ βανίλιας φαίνεται κουραστικό; Στο BDSM.com, οι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες συναντιούνται και τους ενθαρρύνουν να πραγματοποιήσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.bdsm.com

Φαίνεται ότι το BDSM.com θα μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Είναι ακόμη δυνατό; Λοιπόν, μπορεί να είναι κάτι καλό, ή μπορεί να είναι η πιο δύσκολη περίπτωση των μπλε μπάλες. Είναι καλό που διαβάζουμε κάθε στοιχείο σε αυτό το χαρακτηριστικό και τα έξοδα του ιστότοπου BDSM ανά γραμμή και το δώσαμε μια δίκαιη κριτική. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να δείτε αν θα φτάσετε στο nitty-gritty στο BDSM.com!

Πιο βρώμικη και πιο Kinkiest πλευρά του BDSM.com

Το FriendFinder Network, το οποίο διαχειρίζεται επίσης το ATL.com και πολλές άλλες διαδικτυακές κοινότητες, είναι ο δημιουργός του BDSM.com. Παρόλο που το ATL.com και το BDSM.com είναι σίγουρα δύο διαφορετικοί ιστότοποι, υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ των δύο, συμπεριλαμβανομένης της διεπαφής χρήστη, των πολιτικών, των προτύπων, των ανταμοιβών, της τιμολογιακής πολιτικής και της κοινότητας. Για να μην αναφέρουμε, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου οπτικές διαφορές μεταξύ των δύο ιστότοπων.

Ωστόσο, το ATL.com φαίνεται να ξεπερνά κατάφωρα τους ανεπιθύμητους και τους ψεύτικους λογαριασμούς. Αντίθετα, το BDSM.com έχει εκπληκτικούς υψηλούς ενεργούς χρήστες, μείον τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τις δόλιες δραστηριότητες. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της κυκλοφορίας του ιστότοπου, ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν το BDSM.com έχει αυξηθεί δραματικά τους τελευταίους μήνες. Συνολικά, το κύριο σημείο της ιστοσελίδας του BDSM.com είναι να βρει άλλους που απολαμβάνουν τις ίδιες δραστηριότητες, έτσι δεν χρειάζεται να υπομείνετε τα καθημερινά πράγματα.

Ποιότητα μέλους του BDSM

Η αναλογία ανδρών προς γυναίκες διαφέρει ελαφρώς υπέρ των ανδρών. Στο BDSM.com, υπήρχαν διάφορα προφίλ που διαχειρίζονται ζευγάρια, κυρίως ετεροφυλόφιλοι εραστές.

Τα περισσότερα από τα μέλη μας είναι στην ηλικιακή ομάδα από 25 έως 34 ετών. Επιπλέον, το BDSM.com διαθέτει μια μεγάλη διεθνή βάση χρηστών. Οι Αμερικανοί, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί είναι οι πιο άπληστοι χρήστες του ιστότοπου. Ένα σημαντικό μέρος των χρηστών του ιστότοπου προέρχεται από την Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία και την Πολωνία.

Το BDSM.com δεν είναι ο παραδοσιακός εξειδικευμένος ή αυστηρά ελεγχόμενος ιστότοπος, λαμβάνοντας υπόψη τον πρωταρχικό του στόχο. Όποιος θέλει να φτιάξει τη σεξουαλική του ζωή είναι ευπρόσδεκτος εδώ, ανεξάρτητα από την οικογενειακή του κατάσταση, την ταυτότητα του φύλου ή το ενδιαφέρον του.

Διαδικασία εγγραφής στο BDSM.com

Εγγραφή BDSM.com

Όπως και σε άλλους ιστότοπους του Friends Finder Network, η εγγραφή στο BDSM.com είναι απλή στην αρχή. Ωστόσο, το πιο σε βάθος ερωτηματολόγιο λογαριασμού απαιτεί λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Το ερωτηματολόγιο περιέχει τόσο σύντομες όσο και μεγάλες απαντήσεις. Και οι δύο διασφαλίζουν ότι άλλοι χρήστες καταλαβαίνουν πού βρίσκεστε στην κλίμακα σεξουαλικού προσανατολισμού, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας σε ένα περιβάλλον όπως αυτό.

Πραγματοποίηση επαφής στο BDSM.com

 • Φλερτάρω

Ενημερώστε ένα άλλο μέλος ότι σας γοητεύει στέλνοντας ένα φλερτ. Αυτή η λειτουργία ειδοποιεί αμέσως έναν χρήστη, οπότε αν είναι συνδεδεμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλληλεπιδράσετε.

 • Instant Messenger

Το Instant Messenger είναι μια δωρεάν υπηρεσία που παρέχεται από το BDSM.com και επιτρέπει στα μέλη να συνδέονται και να επικοινωνούν με άλλους χρήστες του ιστότοπου. Για να μην αναφέρουμε, η λειτουργία έχει μια λειτουργία κάμερας web που επιτρέπει σε όλους να μεταδίδουν και να μεταδίδουν τον εαυτό τους όποτε θέλουν.

 • Άμεση μηνύματα

Τα άμεσα μηνύματα είναι διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές επί πληρωμή. Παρόλο που αυτές οι ικανότητες εφαρμόζονται κυρίως σε μηνύματα κειμένου, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν φωτογραφίες "bling", να μοιράζονται ιδιωτικά άλμπουμ, να "ομορφαίνουν" δηλώσεις ή να "υπογράφουν" τα μηνύματά τους για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες για τους άλλους.

 • Κανάλια
BDSM.com online τώρα

Μπορείτε να μπείτε σε αίθουσες συνομιλίας εάν θέλετε να επικοινωνείτε ταυτόχρονα με μεγάλο αριθμό ατόμων. Το BDSM.com έχει έναν αριθμό από αυτούς, οι οποίοι ταξινομούνται κατά ενδιαφέρον ή περιοχή. Επιλέξτε ένα που σας ενδιαφέρει και ζητήστε πρόσβαση. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι, χωρίς αμφιβολία, εξαιρετικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Παρ 'όλα αυτά, οι προσωπικές συναντήσεις είναι ο μόνος τρόπος για την οικοδόμηση εξαιρετικών σχέσεων.

 • Παγοθραυστικό

Για να πάρετε καλό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε όλες τις γραμμές παραλαβής ταυτόχρονα — ακόμα και όταν είστε αποσυνδεδεμένοι. Ο ιστότοπος BDSM.com παρακολουθεί τα ενδιαφέροντά σας και στέλνει μόνο τους παγοθραύστες σας σε όσους ταιριάζουν στα πρότυπα σας. Στο BDSM.com, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να πετύχετε πολλά.

BDSM.com Οπτική προσφυγή και εμπειρία χρήστη

Σχεδιασμός Brooding

Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια απλή και εύχρηστη διεπαφή σχεδιασμού διεπαφής. Για εκείνους τους χρήστες που μπορεί να μην είναι τόσο τεχνικοί, αυτός ο σχεδιασμός χρησιμεύει ως χρήσιμη εισαγωγή. Ακόμα κι αν δεν είστε ο απόλυτος βασιλιάς των ιστότοπων γνωριμιών, μπορείτε να πάρετε αρκετό ποιοτικό "άτακτο" περιεχόμενο από αυτούς για να ικανοποιήσετε την πείνα σας για ώριμα ενήλικα πράγματα. Θα δείτε πολλές φωτογραφίες γυμνών ανθρώπων, καλοσχεδιασμένη ερωτική, άτακτους συνδέσμους σε ιστότοπους για ενήλικες και ζωντανές εκπομπές σε όλο τον τόπο

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το μαύρο και το κόκκινο ως τα κύρια χρώματα. Εδώ μπορούμε να πούμε γι 'αυτό: Ειλικρινά, αυτή η παλέτα προκαλεί λατέξ, κυριαρχία και ερωτικό μαστίγιο. σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα ως σέξι και αληθινά χρονολογούνται όταν βλέπουμε έναν ιστότοπο που εμπορεύεται αυτές τις έννοιες.

Αυτή η συνδρομή σε αυτόν τον ιστότοπο χρονολογείται δωρεάν αρχικά, αλλά σας δίνει πρόσβαση μόνο στην αρχική σελίδα. Το BDSM.com σας υποδέχεται με μια λίστα πρόσθετων που μπορείτε να αγοράσετε αμέσως μετά την εγγραφή σας. Όλες οι ταινίες είναι σε απευθείας σύνδεση και ενθαρρύνουν τα τυπικά μέλη να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας.

Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ασημένια ή premium συνδρομή για να λάβετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Πιο λογικό είναι να πληρώνετε με ένα εφάπαξ ποσό εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Οι πιο σημαντικές λειτουργίες αυτών των επιλογών που κερδίζουν χρήματα είναι να βρουν αβίαστα τις επαφές και να σας κάνουν πιο προσιτές σε επαφές που εκτιμούν τα άτακτα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, θα λάβετε XNUMXωρη βοήθεια από την ομάδα υποστήριξής μας και θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε βίντεο και κοινοτικά ιστολόγια.

Πλοήγηση: Μια εμπειρία χρήστη

Το BDSM.com είναι πολύ απλό και εύκολο στην πλοήγηση μόλις έχετε την αίσθηση του τι προσφέρεται. Αν και στην αρχή, η εύρεση όλων των απαραίτητων πληροφοριών μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες και δεν είναι ξεκάθαρο να αναζητήσετε αυτά που θέλετε να λάβετε δωρεάν. Η αξία της ελευθερίας σας είναι ανεκτίμητη, αλλά και οι επιλογές σας! Επίσης, ο ιστότοπος έτρεξε χωρίς πρόβλημα και δεν βρήκα καθυστέρηση ή σφάλμα κατά τη χρήση οποιασδήποτε από τις δυνατότητές του. Μόλις καταλάβετε την πολυπλοκότητα του BDSM.com, όλα τα άλλα αρχίζουν να ισχύουν.

Ειδικές δυνατότητες για παρακολούθηση στο BDSM.com

Το BDSM.com έχει πολλές δυνατότητες, αλλά παρακάτω είναι αυτά που αξίζει να σημειωθούν.

Βίντεο BDSM.com
 • Σύνδεση πολλαπλών λογαριασμών

Εάν έχετε λογαριασμούς σε άλλους ιστότοπους για ενήλικες, μπορείτε να απλοποιήσετε τη δημιουργία φίλων συνδέοντας τους άλλους λογαριασμούς σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Σύνδεση πολλών λογαριασμών". Δείτε εάν κάποιος σας έχει δει ή αναγνωρίσει σε ένα από τα δίκτυα Adultfriendfinder.

 • Ζωντανή δράση

Μεταξύ των μελών με βασικούς λογαριασμούς, η ενότητα "Ζωντανή δράση" είναι η καλύτερη επιλογή σας. Θα έχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ζωντανά μοντέλα σε αυτήν την καρτέλα, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων ταινιών, των συνομιλιών, των ζωντανών εκπομπών και των λειτουργιών άμεσων μηνυμάτων.

 • Αγορά

Εκτός από την εύρεση άλλων μελών, μπορείτε επίσης να αγοράσετε σεξ παιχνίδια που θα προσφέρουν ενδιαφέρουσες και ενθουσιώδεις εμπειρίες στην κρεβατοκάμαρα. Στα μέλη παρέχονται επίσης εκπτώσεις σε ορισμένα είδη.

 • Τι είναι καυτό στο BDSM.com

Αν ψάχνετε για τα πιο καυτά μέλη, εικόνες και βίντεο, το BDSM.com έχει την πλάτη σας! Η ενότητα "Τι είναι δημοφιλές" διαθέτει τα καλύτερα και πιο απαιτητικά περιεχόμενα.

 • Προχωρημένη Αναζήτηση

Αγοράζοντας έναν λογαριασμό premium, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες αναζήτησης. Η τυπική λειτουργία αναζήτησης, όπως ηλικία, τοποθεσία, προτιμώμενη περιοχή, ποιος είναι συνδεδεμένος και ούτω καθεξής, περιλαμβάνονται στις τυπικές επιλογές αναζήτησης.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ψευδώνυμα εάν έχετε λογαριασμό premium. Σίγουρα, είναι πολύ πιο γρήγορο να γράψετε το ψευδώνυμο του μέλους στη μηχανή αναζήτησης και να εξερευνήσετε τα προφίλ τους παρά να περάσετε ώρες περιήγησης στους λογαριασμούς τους ανάμεσα σε χιλιάδες που αναφέρονται.

Μέλη και τιμολόγηση του BDSM.com

Ομάδες BDSM.com
Δωρεάν οφέλη λογαριασμού
 • Δωρεάν περιήγηση στον ιστότοπο
 • Οι διακρίσεις δεν γίνονται αυστηρά ανεκτές
 • Γράψτε σε φόρουμ και συζητήσεις κοινότητας
 • Στείλτε περιορισμένο αριθμό ιδιωτικών μηνυμάτων
 • Αναζήτηση μελών και προβολή εικόνων
 • Συμμετέχετε σε ομάδες
Οφέλη πληρωμένων λογαριασμών
 • Εγγραφείτε στο fan club τους για να λάβετε αποκλειστικά προνόμια
 • Τα μέλη του fan club έχουν πλήρη πρόσβαση στις προ-ηχογραφημένες εκδηλώσεις του μοντέλου και στα αποκλειστικά κλιπ fan club
 • Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κορυφαία αγαπημένα σας μοντέλα κάμερας κατά τη ροή
 • Χρησιμοποιήστε μάρκες για να αγοράσετε εικονικά δώρα
 • Οι ερωτικές ταινίες είναι προσβάσιμες για προβολή, ροή ή λήψη
 • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία "Επισήμανση αναζήτησης" για να βεβαιωθείτε ότι έχετε υψηλότερη κατάταξη στις αναζητήσεις
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις "τυπικές επαφές" για να προωθήσετε τα άμεσα μέλη να βλέπουν το προφίλ σας και να αντιδρούν στη συνομιλία σας
 • Οι συνδρομές Silver και Gold θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία του ιστότοπού σας
Τιμή συνδρομής Silver
 • 1 μήνας - 19.95 $ (19.95 $ ανά μήνα)
 • 3 μήνες - 35.97 $ (11.99 $ ανά μήνα)
 • 12 Μήνες - 99.97 $ (8.33 $ ανά μήνα)
Τιμή μέλους χρυσού
 • 1 μήνας - 29.95 $ (29.95 $ ανά μήνα)
 • 3 μήνες - 59.97 $ (19.99 $ ανά μήνα)
 • 12 μήνες - 149.97 $ (12.50 $ ανά μήνα)

Ασφάλεια και Προστασία

Το BDSM.com δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των μελών όταν πρόκειται για κλοπή ταυτότητας, παρενόχληση και εκβιασμό, βωμολοχίες και οικονομικούς κινδύνους. Επιπλέον, το BDSM.com διαθέτει υπηρεσία υποστήριξης πελατών όλο το εικοσιτετράωρο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του BDSM.com

PROS:

 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι εύκολη και απλή
 • Οι συντονιστές παρακολουθούν και ρυθμίζουν προφίλ
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Εγγραφείτε σε αίθουσες συνομιλίας, φόρουμ ιστολογίου και χρησιμοποιήστε τη σύνθετη αναζήτηση και δωρεάν
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ζωντανά μοντέλα κάμερας
 • Έχει πάνω από 170,000 μηνιαίους επισκέπτες σε όλο τον κόσμο
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά
 • Ανοιχτό σε διαφορετικό φύλο και σεξουαλικότητα
 • Αποκλειστικοί ιστότοποι για BDSM

Μειονεκτήματα:

 • Έχει διαφημίσεις
 • Δεν προσφέρει προτάσεις αντιστοίχισης μετά την εγγραφή
 • Δεν υπάρχουν επιλογές για χρήση του Facebook κατά την εγγραφή
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι μόνο για premium χρήστες

12 Άλλοι ιστότοποι BDSM Παρόμοιοι με το bdsm.com

# 1 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του Adult Friend Finder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Επίσης, ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Σίγουρα, είναι εύκολο να πούμε ότι ο ιστότοπος δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική 2fuck.com

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 3 - BangLocals

banglocals

Έχετε δοκιμάσει ποτέ έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών για σεξ; Εάν η απάντησή σας είναι όχι, θα χάσετε την καλύτερη ευκαιρία να ζήσετε υπέροχες σεξουαλικές υποθέσεις και συνδέσεις. Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους, και το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση.

Ευτυχώς, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος για σεξουαλικές γνωριμίες που χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής, οπότε όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Χάρη στο BangLocals, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα ζεστό, σέξι σύντροφο.

Η κριτική BangLocals εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 4 - Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Για πολλά χρόνια, οι υπηρεσίες του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής των μελών. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του έγιναν δημοφιλή και συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή μέχρι σήμερα - κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του Ashley Madison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 5 - FootFetishΗμερομηνία

ποδοσφαίρου

Το FootFetishDating.com βρίσκεται εδώ και δέκα χρόνια, και μέσα σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει συλλέξει περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα που ενδιαφέρονται για όμορφες επιθυμίες φετίχ και διαφορετικούς τύπους παιχνιδιού ποδιών. Έτσι, αν σας αρέσει το φετίχ ποδιών, σίγουρα θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες εδώ.

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα βρείτε πολλά προφίλ γυναικών που λατρεύουν να επιδεικνύουν τα χαριτωμένα πόδια και τα σέξι δάχτυλά τους. Τα μέλη λατρεύουν να μοιράζονται φωτογραφίες τους φορώντας καυτά στιλέτα ή να ξυπόλυτοι - κάθε φετιχιστής ποδιών θα αισθανόταν ικανοποιημένος. Γίνετε μέλος της πλατφόρμας γνωριμιών φετίχ και δεν θα απογοητευτείτε.

PROS:

 • Δεν υπάρχουν απατεώνες στην πλατφόρμα επειδή αποκλείει όλους τους λογαριασμούς ανεξάρτητα από τη μοναδική τους διεύθυνση

Μειονεκτήματα:

 • Η μεταφόρτωση βίντεο δεν είναι δυνατή
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη συνομιλία μέσω βίντεο

# 6 - Alt.com

σπίτι alt.com

Η Alt.com, η καλύτερη ιστοσελίδα γνωριμιών, ιδρύθηκε το 1997 και, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη στο είδος της, διατηρεί τη φήμη της από τότε. Η κυκλοφορία και η επιτυχία του "50 Shades of Grey" αύξησαν τον αριθμό των χρηστών στον ιστότοπο, επειδή περισσότεροι άνθρωποι είχαν ανοιχτό μυαλό στο BDSM και στρίβουν, δίνοντας στο alt.com ένα επιβλητικό 5 εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως.

Το Alt θα σας δώσει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών. Από την πιο απλή σύνδεση με τον εναλλακτικό κόσμο των συστροφών και των φετίχ. Αυτός ο ιστότοπος δεν θα απογοητεύσει ποτέ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο, από την αναζήτηση συντρόφου για να απολαύσετε τη σεξουαλική σας περιπέτεια ή μπορείτε είτε να σαρώσετε μόνο τα βίντεο που έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο.

Πλήρης κριτική Alt.com εδώ.

PROS:

 • Υποστηρίζει δέκα γλώσσες
 • Μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο ή να κάνετε ζωντανή ροή
 • Ασφάλεια και προστασία προσωπικών πληροφοριών
 • Πολλά ενεργά μέλη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή
 • Ασφαλής ιστότοπος

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή Android
 • Η δημιουργία προφίλ μπορεί να είναι κουραστική
 • Παρουσία πλαστών προφίλ

# 7 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Το FetLife είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες και αναπτύχθηκε το 2008. Επικεντρώνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν και λαχταρούν να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των φετίχ, των συστροφών και του BDSM. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για εκπλήρωση της φαντασίας, κάθε μέρα, το FetLife κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη μέχρι να φτάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Μέσω του FetLife, τα μέλη μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν την κρυφή σεξουαλικότητά τους και τις φαντασιώσεις τους χωρίς κρίση και να τους βοηθήσουν να τους αγκαλιάσουν.

Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης που είναι πρόθυμη να προωθήσει τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του ιστότοπου. Όπως το Facebook, η διεπαφή και η διαδικασία του FetLife είναι σχετικά παρόμοιες, όπως η προσθήκη φίλων, η ανάρτηση τοίχου, η λειτουργία παρακολούθησης και η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων τύπου messenger.

Ρίξτε μια ματιά Αναθεώρηση FetLife.

PROS:

 • Τα μέλη έχουν ανοιχτό μυαλό σχετικά με το BDSM, τα φετίχ και τα είδη
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Το εύρος ηλικίας των μελών είναι μεταξύ 25 και 34 ετών
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Η λειτουργία καρτέλας Εξερεύνηση βοηθά στη μείωση συγκεκριμένων μελών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων
 • Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Google Playstore

# 8 - BDSM Singles

bdsm singles

Το BDSM Singles διαθέτει το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας του. Ο ιστότοπος προορίζεται για ατομικά άτομα που αναζητούν μερικές συναρπαστικές συνεδρίες BDSM με άλλους ομοϊδεάτες. Δεν έχει πολλά μέλη ακόμη, αλλά παραδίδει ό, τι υπόσχονται ούτως ή άλλως. Ο αλγόριθμος ιστότοπου προτείνει αντιστοιχίσεις με βάση την τοποθεσία σας. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για την αποτελεσματικότητά τους.

Το BDSM Singles είναι ένας ιστότοπος συσκέψεων για τους BDSM singles να αλληλεπιδρούν και να ανακατεύονται. Υπάρχει σίγουρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν όταν φτάσετε για πρώτη φορά στη σελίδα εισόδου. Το BDSMSingles.com διαθέτει ένα συνδυασμό κόκκινων και μαύρων αποχρώσεων. Ανιχνεύει αμέσως τη διεύθυνση IP σας και εμφανίζει καυτά singles στη γειτονιά σας.

PROS:

 • Πολλοί άνθρωποι αναζητούν κυρίαρχο / κυρίαρχο
 • Έχει τη δυνατότητα "Μικρό μαύρο βιβλίο" για να αποθηκεύει άτομα που είναι αστεία
 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος
 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Απαλλάσσουν τα ψεύτικα προφίλ αμέσως

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις

# 9 - Bondage.com

αρχική σελίδα bondage.com

Σε αντίθεση με την εικόνα που προβάλλει ο ιστότοπος, έχει στην πραγματικότητα μια χαλαρή και φιλική κοινότητα. Το Bondage είναι μέρος του μεγαλύτερου Δικτύου Friend Finder. Ως εκ τούτου, είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπος είναι καλά συντηρημένος και είναι νόμιμος ιστότοπος. Έχει αρκετά αξιοπρεπή αριθμό μελών, αλλά παρόλο που δεν είναι τόσο τεράστιος όσο οι άλλοι ανταγωνιστές του, τα περισσότερα μέλη του είναι ενεργά. Μπορείτε να δείτε στο Bondage Club όπου τα μέλη αλληλεπιδρούν στο φόρουμ τους μοιράζοντας προσωπικές εμπειρίες και απόψεις.

Στο Bondage.com, μπορείτε να συμμετάσχετε σε περισσότερες από 300 κοινότητες με ξεχωριστά ενδιαφέροντα BDSM. Απλώς εισαγάγετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις σας και το σύστημα θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες ομάδες για συμμετοχή. Αυτός ο ιστότοπος είναι ανοιχτός για μόνους, ζευγάρια, ίσια, ομοφυλόφιλους ή λεσβίες. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αίθουσες συνομιλίας και ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων για να επικοινωνείτε εύκολα με άτομα των ίδιων συγγενών και τοποθεσιών.

PROS:

 • Αποκλειστικό για άτομα που ενδιαφέρονται για BDSM
 • Φιλικό προς το χρήστη μεταξύ αρχάριων
 • Η αναζήτηση και η συμμετοχή σε συγκεκριμένες ομάδες φετίχ είναι διαθέσιμες
 • Τακτικές ενημερώσεις στα ιστολόγια και τα φόρουμ
 • Ενεργά και υποστηρικτικά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται εγγραφή όταν θέλετε να δείτε πλήρη προφίλ
 • Τα μηνύματα προορίζονται μόνο για συνδρομή επί πληρωμή

# 10 - Fetish.com

φετίχ.com

Ο ιστότοπος Fetish.com έχει τόσο μεγαλοπρεπή όνομα και σίγουρα παρέχει παρόμοιες μαγευτικές υπηρεσίες σε όλους. Έτσι, για άτομα που τους αρέσουν τα σεξ και απολαμβάνουν φετίχ, αυτός είναι ένας ιστότοπος μετάβασης για εσάς. Απελευθερώστε την άγρια ​​πλευρά σας και βρείτε άτομα που μπορείτε να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

PROS:

 • Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο για άτομα που απολαμβάνουν φετίχ και συστροφή
 • Ο καταπληκτικός σχεδιασμός και η χρηστικότητα του ιστότοπου είναι απλοί
 • Τα περιεχόμενα είναι ποικίλες και τεράστιες επιλογές φετίχ
 • Η ασφάλεια και η προστασία είναι κορυφαία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει μεγάλο αριθμό μελών

# 11 - Ημερομηνία BDSM

bdsmdate.com

Σίγουρα, το χτύπημα αισθάνεται τόσο υπέροχα καλό. Εδώ στο BDSMDate, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που λατρεύουν το βρώμικο και σγουρό σεξ. Απολαύστε τη χαρά να στέλνετε ερωτικά μηνύματα στον μελλοντικό σας σκλάβο όταν παρακολουθείτε βίντεο ζωντανής ροής. Ευτυχώς, μπορεί να παραμείνετε ανώνυμοι σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς η διαδικασία εγγραφής δεν περιλαμβάνει παρεμβατικές ερωτήσεις ή εμπιστευτικές λεπτομέρειες. Παρά το γεγονός ότι η διεπαφή του ιστότοπου έχει ομοιότητες με τον άλλο ιστότοπο εκεί έξω, είναι πολύ ανοιχτή και εμφανίζει ορισμένες επιλογές φιλικές προς κινητά.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του BDSMDate.

PROS:

 • Ο ιστότοπος έχει εκδόσεις ΗΠΑ και ΗΒ
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Επικεντρώνεται σε τοπικά στροφές και BDSM
 • Περισσότερα μέλη γυναικών σε σύγκριση με τους άνδρες

Μειονεκτήματα:

 • Όλα τα μέλη θέλουν να γαμήσουν
 • Επαναλαμβανόμενες αυτόματες πληρωμές

# 12 - MatchBDSM

MatchBDSM

Ο ιστότοπος MatchBDSM είναι ένας από τους καλύτερους και διάσημους ιστότοπους δουλείας σήμερα. Καλύπτει τον τρόπο ζωής BDSM και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν κατάλληλους αγώνες για να απολαύσουν. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε σινγκλ μονό και να ζευγαρώσετε με μέλη με βάση την τοποθεσία. Επιπλέον, η δυνατότητα αναζήτησης είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, όποια πόλη κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη BDSM που θέλετε.

PROS:

 • Έχει οδηγίες για τα μέλη να διατηρούν την ασφάλεια και την προστασία κατά τη συνάντηση
 • Ο ιστότοπος είναι δωρεάν για χρήση
 • Συγκεντρώνει άτομα χρησιμοποιώντας συνεδρίες ομαδικής συνομιλίας
 • Προσιτή τιμή για συμμετοχή

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα για αναβάθμιση συνδρομής

Ετυμηγορία

Το BDSM.com είναι ένας δημοφιλής τόπος συνάντησης για άτομα που θέλουν να εκφράσουν τις σκέψεις τους για το τι είναι ζεστό. Πράγματι, αυτή η τοποθεσία είναι ιδανική τόσο για τους νεοεισερχόμενους όσο και για τους εποχιακούς kinksters. Σχεδόν όλοι θα μπορούν να βρουν το δικό τους σεξουαλικό χώρο χάρη στο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Το BDSM.com φαίνεται να χρησιμοποιεί πλήρως τις γλώσσες και τις δυνατότητες επικοινωνίας και δεν χρειάζεται περιττές παρακάμψεις για την άμεση επίτευξη του σκοπού του. Τα μέλη μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους παρορμήσεις με ή χωρίς συνδρομή επί πληρωμή, καθώς το BDSM.com προσφέρει δημοφιλή μοντέλα ζωντανής κάμερας. Λοιπόν, περιμένετε ένα αισθησιακό βράδυ; Κάντε τη σεξουαλική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. εγγραφείτε στο BDSM.com σήμερα και επισκεφθείτε άλλους ιστότοπους BDSM που εμφανίζονται σε αυτήν την κριτική.

Μεταξύ των παραπάνω λιστών ιστότοπων, οι προσωπικοί μου ιστότοποι TOP 4 BDSM εκτός από το BDSM.com θα ήταν:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. 2fuck.com
 3. BangLocals.com
 4. Ashleymadison.com

Απολαύστε μια ατμόσφαιρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή