Ενημερώθηκε στις: 16 Μαΐου 2022

Bumble Review

& TOP 12 Γνωριμίες/Προσωπικοί ιστότοποι όπως το bumble.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumble.com

βομβοπωλείο

Ζούμε σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο όπου άνθρωποι από διαφορετικά μέρη του κόσμου, τον τρόπο ζωής, τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και τις σχέσεις έχουν πλέον διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές γνωριμιών. Όμως, παρά τον αμέτρητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει — το Bumble.com. Αυτή η σκύλα έχει πάρει τα ραντεβού και τα ταιριαστά σε διαφορετικό επίπεδο, δίνοντας στις γυναίκες μια «δύναμη» να ελέγχουν τις αλληλεπιδράσεις και τις εμπειρίες τους. Για να μην αναφέρουμε, ο ίδιος ο ιστότοπος έχει μια πολλά υποσχόμενη ιδέα ανταλλαγής μηνυμάτων, αξιόπιστο σύστημα αντιστοίχισης, ασφαλές απόρρητο και ασφαλέστερη εμπειρία γνωριμιών. Βλέποντας το όραμα και τις υπηρεσίες ολόκληρου του ιστότοπου, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει το Bumble και είμαι ενθουσιασμένος που το μοιράζομαι μαζί σας.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://bumble.com/

Πώς ξεκίνησε το Bumble

Γύρω στις αρχές του 2014, ο WW Herd, ένας μακροχρόνιος εργάτης του Tinder, ξεκίνησε την τοποθεσία Bumble. Έφερε μια νέα εμπειρία γνωριμιών για όλους τους χρήστες, ειδικά για τις γυναίκες, και την πήγε σε διαφορετικό επίπεδο. Με ένα σύστημα αντιστοίχισης "swipe" παρόμοιο με το Tinder, το Bumble έχει μια απολαυστικά φιλελεύθερη ανατροπή που πολλές εφαρμογές γνωριμιών δεν κατάφεραν να δουν. Το Bumble παρέχει στις κυρίες πλήρη έλεγχο της διαδικασίας κυνηγιού, αντιστοίχισης και ραντεβού με άλλους χρήστες.

Σίγουρα, το Bumble δεν συγκαταλέγεται απλώς στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ταιριάσματος στην αγορά, αλλά η καινοτόμος και πρωτοποριακή ιδέα του επιτρέπει στις κυρίες να απολαμβάνουν καλύτερες επιλογές και δεσμεύσεις. Με άλλα λόγια, όσοι άντρες δυσκολεύονται να κάνουν την πρώτη κίνηση, απαλλάσσονται από το βάρος του να κάνουν μια εύστοχη αρχική παρατήρηση.

Συμμετοχή στην κοινότητα Bumble

Η χρήση του προφίλ σας στο Facebook κάνει τη διαδικασία εγγραφής στο Bumble πολύ πιο απλή. Το Bumble ενσωματώνει όλα τα σχετικά δεδομένα από τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης σας, επομένως η μη αυτόματη εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων δεν θα πρέπει πλέον να αποτελεί πρόβλημα. Θυμάμαι ότι υπήρχε μια εποχή που δεν μπορούσατε να εγγραφείτε στο Bumble αν δεν είχατε κανένα προφίλ στο FB, και ίσως αυτό το πράγμα εκνεύριζε μεγάλο αριθμό πιθανών χρηστών. Έτσι, αυτοί οι περιορισμοί στη συνέχεια έχουν αρθεί και μπορείτε πλέον να εγγραφείτε εύκολα στο Bumble μόνο με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Επιπλέον, η δημιουργία ενός προφίλ είναι απλή και εξαιρετικά εύκολη. Αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε την τοποθεσία σας γιατί το Bumble δεν θα λειτουργήσει αποτελεσματικά εάν λείπει αυτή. Επίσης, βοηθά στον εντοπισμό κοντινών χρηστών και σας συνδέει τυχαία με πολλές πιθανές ημερομηνίες. Συνολικά, η εγγραφή στο Bumble είναι μια απλή και ανώδυνη εμπειρία.

Αναλογία μελών Bumble

τρελά ζευγάρια

Οι αναλογίες αρσενικών και θηλυκών μελών είναι σχεδόν ομοιόμορφα χωρισμένες στην πλατφόρμα. Αν και το βρίσκω πολύ περίεργο για μια διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών που στοχεύει να ενδυναμώσει τη γυναικεία κοινότητα. Στην πραγματικότητα, το Bumble θεωρείται από τις λίγες τοποθεσίες με ιδανικές διαιρέσεις φύλου, με την προϋπόθεση ότι το 47% των γυναικών συμμετεχόντων.

Επίσης, η τυπική ηλικία των ενεργών μελών της ομάδας στο Bumble κυμαίνεται από τα είκοσι έως τα τριάντα, ενώ η μέση ηλικία των περισσότερων μελών είναι έφηβοι. Στην πραγματικότητα, το 65% των χρηστών του Bumble είναι μεταξύ 18 και 29 ετών, γεγονός που το καθιστά την πιο δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών για τις νεότερες γενιές. Είναι ένα σημαντικό στατιστικό στοιχείο που πρέπει να θυμάστε.

Αυτήν τη στιγμή, το Bumble βρίσκεται σε καλό δρόμο για να φτάσει τους 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες έως το 2022, επομένως υπάρχουν περισσότεροι από αρκετοί πιθανοί συνεργάτες για συναντήσεις. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, το 49% των μελών έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Σε σύγκριση με εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συνήθως όπως το Tinder, το Bumble έχει καταγεγραμμένες υψηλότερες σημαντικές αλληλεπιδράσεις.

Unique Touch of Bumble.com

bumble main

Το Bumble κυκλοφόρησε αρχικά ως μια απλή και βασική υπηρεσία γνωριμιών το 2014. Ωστόσο, ο ιστότοπος έχει τώρα επεκτείνει τις υπηρεσίες του και προσφέρει όλους τους τύπους πιθανών αλληλεπιδράσεων και συνδέσεων στο διαδίκτυο. Όπως όλοι γνωρίζουμε, όταν οι απελπισμένοι single πηγαίνουν σε ιστότοπους όπως το Bumble.com, συχνά αναζητούν συντρόφους με νόημα. Όμως, σήμερα, η Bumble έχει βελτιώσει την ικανότητά της, χωρίς να περιορίζει τα ενδιαφέροντά της σε ρομαντικές σχέσεις ή συνδέσμους. Ακόμη και εκείνοι που αναζητούν νέους πιο κοντινούς φίλους ή τους πιο πολύτιμους επενδυτές μπορεί να βρουν αυτόν τον χρήσιμο ιστότοπο.

Για να το κάνει αυτό, ο Wolfe ξεκίνησε να χτίσει μια πλατφόρμα βασισμένη στις αρχές της αισιοδοξίας και της έμπνευσης. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει παρουσία πράξεων εχθρότητας και παρενόχλησης, αλλά αντίθετα, μια πλατφόρμα που θα διέπεται από καλοσύνη και γενναιοδωρία. Η αρχική της στρατηγική ήταν να αμφισβητήσει τους κανόνες των συμβατικών τοποθεσιών αντιστοίχισης ενθαρρύνοντας τις γυναίκες μέλη να ξεκινήσουν επαφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι όσον αφορά τον σεξουαλικό εκφοβισμό και την επίθεση, το Bumble έχει χαμηλότερο ποσοστό από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία γνωριμιών.

Πώς λειτουργεί το Bumble.com;

bumble επιτυχία αγάπη

Το Bumble λειτουργεί αβίαστα και άμεσα. Όπως ανέφερα, τα θηλυκά μέλη έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αρχικής προσπάθειας και γενικά τους παρέχονται 24 ώρες για να ξεκινήσουν επαφή. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αρσενικά μέλη. Μόλις μια γυναίκα ξεκινήσει τη σύνδεση, τα αρσενικά έχουν μια 24ωρη απάντηση πριν εξαφανιστεί εντελώς.

Ο περιορισμένος χρόνος που παρέχεται από τον ιστότοπο είναι μια έξυπνη κίνηση για να ενθαρρύνει όλα τα μέλη να ανταποκριθούν αμέσως στη σύνδεση και να μεταφέρουν την αντιστοίχιση σε διαφορετικά επίπεδα. Το θεωρώ έξυπνο, καθώς είναι η απάντηση στο μακροπρόθεσμο πρόβλημα διαδικτυακής αντιστοίχισης που συνήθως δεν πάει πουθενά. Μόλις και τα δύο μέρη σύρουν "δεξιά", η γυναίκα χρήστης μπορεί τώρα να ξεκινήσει τη σύνδεση και να στείλει μια γρήγορη συνομιλία.

Συνδεθείτε με το Match στο Bumble

κουβεντούλα

Επιπλέον, το Bumble έχει άλλες εναλλακτικές λύσεις αλληλεπίδρασης, όπως ανταλλαγή μηνυμάτων εντός εφαρμογής, συνομιλία μέσω βίντεο, φωνητικές κλήσεις και ηχητικά μηνύματα. Επίσης, υπάρχει μια νέα λειτουργία στο Bumble που ονομάζεται AudioNotes και άκουσα ότι κυκλοφόρησε γύρω στο 2020. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να ηχογραφείτε απεριόριστα ηχητικά μηνύματα και να τα στέλνετε ελεύθερα σε όλους τους αγώνες σας μέσω συνομιλίας.

Το Bumble διαθέτει μια βολική λειτουργία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσον αφορά τις δραστηριότητες βιντεοκλήσεων και φωνητικών κλήσεων, έτσι ώστε η εμπειρία επικοινωνίας σας να είναι πολύ πιο ευχάριστη από άλλους ιστότοπους.

Εν τω μεταξύ, ο ιστότοπος Bumble.com έχει μια τυπική πολιτική περιορισμένης ολίσθησης που διαρκεί εντός 24 ωρών. Όταν φτάσετε στο μέγιστο απαιτούμενο κτύπημα, θα πρέπει να αναβάλετε μια ολόκληρη μέρα πριν επαναφέρετε στο κανονικό. Αλλά, αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να το ενισχύσετε και να απολαύσετε απεριόριστη σάρωση χρησιμοποιώντας τη λειτουργία BumbleBoost ή τη συνδρομή BumblePremium.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους

χαρακτηριστικά bumble
 • BumbleBff
ιστορίες επιτυχίας

Το να βγεις ραντεβού δεν είναι το θέμα σου; Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για να γνωρίσετε νέα άτομα και να κάνετε νέες γνωριμίες. Απλώς αλλάξτε σε BumbleBff από την τυπική οθόνη Bumble και βρείτε ανθρώπους που έδειχναν να ενδιαφέρονται αποκλειστικά για φιλικές συνδέσεις.

 • BumbleBizz
άθλιες δουλειές επιτυχίας

Η εύρεση ενός ραντεβού δεν είναι πάντα η καλύτερη χρήση του χρόνου σας; Όποιος δεν θέλει να έχει στενές σχέσεις αλλά αντ' αυτού εστιάζει σε επιχειρηματικές και επαγγελματικές συνεργασίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το BumbleBizz. Αυτή η δυνατότητα μοιάζει με έναν ιστότοπο γνωριμιών αντίστοιχο του επαγγελματικού ιστότοπου δικτύωσης LinkedIn. Σίγουρα, το BumbleBizz είναι μια καλή απάντηση στην προσευχή σας. Γιατί; Επειδή τώρα μπορείτε να απολαύσετε τον χρόνο σας αναζητώντας σοβαρά επενδυτές, υπεργολάβους, διανομείς, κατασκευαστές δικτύων, συνεργάτες μάρκετινγκ και αποκτώντας πρόσβαση σε άλλα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία για την επιχείρησή σας.

 • Bumble Hive
κυψέλη μελισσών

Εάν έχετε πρόσβαση στα Bumble, BumbleBFF ή BumbleBizz, τότε δικαιούστε να συμμετάσχετε στο BumbleHive. Αυτή η δυνατότητα είναι μια «εκδήλωση» όπου μπορείτε να συναντήσετε πιθανούς συνεργάτες σε επιχειρήσεις, σχετικές συνδέσεις στο διαδίκτυο και έξυπνους επενδυτές. Περιλαμβάνει επίσης ειδικές συναντήσεις και σεμινάρια με επικεφαλής πολυάριθμους ειδικούς σε διαφορετικούς τομείς και ειδικότητες.

 • Backtrack

Όταν κατά λάθος σύρετε "αριστερά" σε έναν χρήστη και μετανιώνετε που το κάνατε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Bactrack για να αναιρέσετε την πιο πρόσφατη δραστηριότητα ολίσθησης. Ωστόσο, φροντίστε να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή επί πληρωμή για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν τη δυνατότητα.

 • Σήμα γνωριμιών

Το σήμα γνωριμιών του Bumble.com είναι μια μοναδική προσθήκη για να κάνει το προφίλ σας να ξεχωρίζει. Με την προϋπόθεση ότι αυτός ο ιστότοπος είναι ένας τεράστιος προωθητής επικοινωνίας, όπως συνομιλίες και κλήσεις, ένα σήμα γνωριμιών είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για να ανακοινώσετε ότι είστε πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε. Επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίσουν τους αγώνες τους σε βαθύτερο επίπεδο. Πράγματι, αυτές οι νέες δυνατότητες αποτελούν ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην εξέλιξη της εταιρείας.

 • Φακοί Snapchat

Σε συνεργασία με τον διάσημο ιστότοπο δικτύωσης Snapchat, ο ιστότοπος αντιστοίχισης κορυφαίας ποιότητας έχει προσθέσει διασκεδαστικά φόντο AR στις βιντεοκλήσεις. Αλλά φυσικά, οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακραία «εφέ ομορφιάς» για να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, καθώς το Bumble θέλει να διασφαλίσει ότι κανείς δεν απατάει ή δεν ψαρεύει κανέναν κατά τη διάρκεια των ζωντανών συνομιλιών.

 • Λειτουργία ανώνυμης περιήγησης

Η λειτουργία "Incognito Mode" είναι διαθέσιμη μόνο για γυναίκες χρήστες και τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν το Bumble.com χωρίς να γίνονται αντιληπτοί. Απλώς φανταστείτε ότι χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο με αόρατη δύναμη — όλες οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν απαρατήρητες ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι. Δυστυχώς, μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2021, οι γυναίκες μέλη premium θα χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτήν την υπηρεσία.

 • άνθηση Υποστήριξη Τραύματος

Σε συνεργασία με το άνθηση, οι χρήστες του Bumble μπορούν να απολαύσουν τη θεραπεία εάν έχουν αντιμετωπίσει φρικτή σεξουαλική παρενόχληση και οποιαδήποτε κακοποίηση.

 • Προϊόντα
εμπόρευμα καταστήματος bumble

Με το Bumble shop, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε εμπορεύματα όπως καπέλα, μπλουζάκι, παιχνίδια και άλλα αξεσουάρ. Ίσως, είναι ο πρώτος ιστότοπος γνωριμιών που εμπορευόταν διάφορα πράγματα για τους χρήστες του.

Συνδρομή και τιμές του Bumble.com

πρεσβευτές

Επί του παρόντος, ο ιστότοπος Bumble προσφέρει τέσσερα οικονομικά και ευέλικτα πακέτα συνδρομής Bumble Premium. Μπορείτε να επιλέξετε ποια συνδρομή είναι κατάλληλη για τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

 • Συνδρομή μιας εβδομάδας - 7.99 $
 • Συνδρομή 1 μήνα - 32.99 $
 • Συνδρομή 3 μήνα - 66.99 $
 • Ένταξη της ζωής - 199.99 $

Εν τω μεταξύ, η Bumble προσφέρει επίσης Bumble Boost με διάφορα πακέτα συνδρομής διαθέσιμα. Εδώ είναι η σύνοψη των τιμών:

 • Συνδρομή 1 μήνα - 14.99 $
 • Συνδρομή 3 μήνα - 29.99 $
 • Συνδρομή 6 μήνα - 47.99 $

Ασφάλεια των Μελών

μπάζα ασφάλεια

Σύμφωνα με το Bumble, δεν ανέχεται οποιονδήποτε διαδικτυακό εκφοβισμό, διακρίσεις ή παρενόχληση στον ιστότοπο και οποιοσδήποτε χρήστης παραβιάζει τις πολιτικές του Bumble θα μπορούσε να αποκλειστεί εξ ολοκλήρου από την εφαρμογή. Μερικές από τις δραστηριότητες που μπορεί να οδηγήσουν σε αποκλεισμό από τον ιστότοπο είναι η διεξαγωγή παράνομων πραγμάτων, η παρενόχληση ή η κατάχρηση άλλων για τις πεποιθήσεις τους και η αγορά απαγορευμένων ναρκωτικών. Επιπλέον, εάν λάβετε αναφορά για και τη συνομιλία συνομιλίας σεξουαλικά χωρίς την πλήρη άδεια που εκφράζεται από το ταίρι σας, αποτελεί επίσης λόγο απαγόρευσης.

Επίσης, στο Bumble, οι χρήστες μπορούν να απαγορεύσουν και να αναφέρουν οποιονδήποτε έχει αμφισβητήσιμα δεδομένα λογαριασμού ή εχθρικές δραστηριότητες ιδιωτικής συνομιλίας. Όλα αυτά είναι μετρήσεις για αναφορά και αποκλεισμό από τους ιστότοπους μόνιμα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Bumble

PROS:

 • Έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά
 • Ασφαλής περιήγηση επιτόπου και κινητό
 • Διαθέτει δωρεάν δυνατότητες και υπηρεσίες
 • Υπάρχει ίση ποσότητα γυναικών και ανδρών μελών
 • Η εγγραφή είναι εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Η premium συνδρομή είναι αρκετά ακριβή
 • Χάνετε αγώνες μετά από καμία απάντηση εντός 24 ωρών

TOP 12 Dating/Personal Sites Παρόμοιοι με το Bumble.com:

# 1 - AshleyMadison

ashleymadison

Κορυφαίος ιστότοπος όσον αφορά τις συνδέσεις και τις γνωριμίες ενηλίκων, η Ashley Madison υπάρχει από το 2001. Εάν είστε σε μια μονότονη σχέση ή θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του έγγαμου βίου, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι ο κατάλληλος για εσάς. Πράγματι, όλα τα είδη σεξουαλικών υποθέσεων είναι ευπρόσδεκτα εδώ και κανείς δεν θα σας κρίνει. Επίσης, τα μέλη μπορούν να συνεργαστούν με πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο και να απολαύσουν τη σεξουαλική ψυχαγωγία.

Πάνω απ 'όλα, ο Ashley Madison ακούει τα σχόλια των μελών του και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής των ανθρώπων για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Όλοι είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν όλους τους τύπους σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, των τρίοδων και πολλών άλλων. Έτσι, ο Ashley Madison παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού παρά τον ανταγωνιστικό κλάδο των online dating.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του AshleyMadison

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές φωτογραφίες
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή και ακολουθεί μια απλή διαδικασία
 • Προστασία εικόνων και ευαίσθητων δεδομένων από ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του App Store
 • Ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης απαιτεί και δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου
 • Τα μέλη είναι τεράστια και από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί λογαριασμοί δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους

# 2 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 3 - Βρείτε τη νύφη

Βρε-Νύφη κύρια

Το Find-Bride είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους γνωριμιών που παρέχει μια δημοφιλή διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών για ανύπαντρους, απελπισμένους άντρες σε όλο τον κόσμο. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε εκατοντάδες απίστευτα όμορφες γυναίκες που αναζητούν έναν «τέλειο» σύζυγο. Τα κορίτσια του Find-Bride είναι αρκετά σοβαρά και ενδιαφέρονται να βρουν κάποιον που μπορούν να αγαπήσουν και να σεβαστούν. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά χώρος για ημερομηνίες αναπαραγωγής ή σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά.

Find-Bride reδείτε εδώ.

PROS:

 • Προβολή προφίλ χωρίς εγγραφή
 • Καταπληκτική πλοήγηση
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Χίλιες γυναίκες
 • Πολλά χαρακτηριστικά επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές γυναίκες έχουν παιδιά
 • Περιορίζεται στα κορίτσια της Ανατολικής Ευρώπης
 • Δεν είναι όλα τα προφίλ λεπτομερή

# 4 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες για να συναντηθούν, να κάνουν παρέα και να βγουν έξω. Η διαδικασία εγγραφής σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ βολική και εύκολη. Έτσι, δεν θα χάσετε πολύ χρόνο. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, τα μηνύματα και οι συνομιλίες μέσω βίντεο είναι διαθέσιμα για χρήση ακόμη και από δωρεάν λογαριασμούς. Άλλες μοναδικές δυνατότητες είναι επίσης αποκλειστικές για μέλη επί πληρωμή. Ο Flingster προσφέρει ακόμη και ανώνυμη ταυτότητα ενώ αλληλεπιδράτε μέχρι να συμφωνήσετε σε μια περιστασιακή σύνδεση. Ακριβώς στο σημείο του δρομέα, ο ανεμιστήρας σας συνδέεται ήδη με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως αμέσως.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του Flingster

PROS:

 • Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ανεξάρτητα από το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό
 • Η ανώνυμη ταυτότητα μπορεί να είναι μια επιλογή
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η διεπαφή είναι απλή αλλά εύκολη στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Έχουν αναφερθεί μερικά ψεύτικα προφίλ

# 5 - Κασίντι

διεπαφή kasidie

Το Kasidie ​​είναι ένας άλλος φανταστικός ιστότοπος που εξυπηρετεί τις ανάγκες των ανθρώπων, ιδιαίτερα στον τρόπο ζωής του swinger. Ο ιστότοπος απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια που επιθυμούν να συναντηθούν με άλλους συναδέλφους, να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές δραστηριότητες και να παρακολουθήσουν κοινωνικές εκδηλώσεις. Το Kasidie ​​διαθέτει πολλούς τρόπους και συνδέσεις για να συναντήσετε και να εξασκήσετε έναν τρόπο ζωής swinger. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μετρητή φύλου. όπου τα μέλη μπορούν να βαθμολογήσουν ανάλογα με την κλίμακα τα προφίλ άλλων μελών.

Δείτε την κριτική Kasidie.

PROS:

 • Υπάρχουν εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο
 • Διαθέτει ταξίδια και ραντεβού για σύντομο χρονικό διάστημα
 • Η βάση χρηστών είναι σημαντική και πολλά ενεργά μέλη καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να δουν τα προφίλ άλλων μελών

# 6 - Ινσταμπάνγκ

ιστότοπος instabang

Η ένωση της κοινότητας είναι ο πρωταρχικός στόχος του Instabang. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες ταραχώδη ζωή αναπτύσσοντας σκόπιμα μια πολλά υποσχόμενη γρήγορη υπηρεσία. Πράγματι, υπάρχει μια γρήγορη ικανοποίηση της σεξουαλικής ζωής μεταξύ των μελών της. Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε για μη δεσμευμένες συνεργασίες ή απλώς περιστασιακές συνδέσεις με άτομα με καθημερινές ανάγκες, είστε ιδανικοί σε αυτήν την πλατφόρμα. Πράγματι, οι συμμετέχοντες δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ προβλήματα με τον εντοπισμό ενός φίλου για one night stand με πολλά αισθησιακά κορίτσια και νεαρές γυναίκες με ελκυστικά σώματα.

Ολόκληρη η κριτική του Instabang εδώ.

PROS:

 • Περιέχει διάφορες γλώσσες για την πιο βολική χρήση των μη αγγλόφωνων μελών
 • Τα μέλη παρέχουν άφθονες εικόνες και βίντεο στις γκαλερί τους
 • Η επιλογή σύνθετης αναζήτησης είναι διαθέσιμη για ακριβή αναζήτηση
 • Η λειτουργία ασφαλούς λειτουργίας είναι διαθέσιμη κατά την περιήγηση, θολώνοντας τυχόν σαφείς εικόνες ή σκηνές ενώ βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους
 • Η προεπισκόπηση των βίντεο είναι ανοιχτή πριν από την πληρωμή
 • Η αρχική σελίδα είναι απλή στην κατανόηση και χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ
 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για την αποστολή μηνυμάτων

# 7 - Βικτώρια Μίλαν

Βικτωριαλάνη κύρια

Η Victoria Milan είναι ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους γνωριμιών παγκοσμίως για ζευγάρια που απατούν και αφοσιωμένες σχέσεις. Πράγματι, ο ιστότοπος παρέχει έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να ζήσετε σεξουαλικές σχέσεις.

Έτσι, εάν είστε μόνος ή σε μονότονη σχέση, ο ιστότοπος προσφέρει μια φανταστική απόδραση από αυτήν τη δυστυχία. Πράγματι, μετατρέπει την άθλια σεξουαλική ζωή σε ένα πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό ταξίδι. Πάνω απ 'όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε γιατί ο ιστότοπος διαθέτει "Κουμπί πανικού". Έτσι, μπορείτε να βγείτε από τη σελίδα χωρίς να πιάσετε.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Victoria Milan.

PROS:

 • Περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Η εγγραφή είναι απλή και απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου διατηρεί απλό και εύκολο στην πλοήγηση
 • Δυνατότητες όπως το μάτι και η προσθήκη στα αγαπημένα είναι δωρεάν
 • Τα κουτιά επεξήγησης χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ζητημάτων και ανησυχιών σχετικά με τον ιστότοπο
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η βιντεοκλήση δεν είναι διαθέσιμη
 • Μόνο τα πληρωμένα μέλη στέλνουν και βλέπουν μηνύματα

# 8 - Η ένωση

Η Λίγκα γίνει μέλος

Το TheLeague είναι μια ελίτ και νόμιμη υπηρεσία σύζευξης που προωθεί την καριέρα, εργατικοί και ενθουσιώδεις ενήλικες επαγγελματίες να ανακαλύψουν τον σύντροφο των ονείρων τους. Έτσι, εκείνοι που έθεσαν υψηλού επιπέδου αξία στην πνευματική ικανότητα και τις φιλοδοξίες ήταν το κύριο κοινό-στόχος αυτής της υπηρεσίας. Από τη φύση αυτού του ιστότοπου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να αποθαρρύνονται από την «αποκλειστικότητα» του ιστότοπου, ειδικά εκείνοι που ελπίζουν σε σύζυγο ή σύζυγο σε λίγες μέρες.

Εδώ είναι μια κριτική του The League.

PROS:

 • Αξιόπιστα μέλη
 • Συνδέστε εύκολα σχετικούς ιστότοπους και άλλους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Ισχυρή διαδικασία επαλήθευσης
 • Έχει απίστευτα χαρακτηριστικά και σχεδιασμό
 • Cam2cam συνομιλία

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μερικά μέλη LGBTQ+
 • Μεγάλη λίστα αναμονής
 • Ορισμένοι χρήστες δεν είναι στο LinkedIn

# 9 - 2 Φακ

2fuck site

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να απαντήσει αν έχετε βαρεθεί τις απλές εφαρμογές γνωριμιών που δεν σας δίνουν το αποτέλεσμα που χρειάζεστε. Το 2Fuck είναι εντελώς νέο στη σφαίρα των γνωριμιών ενηλίκων, αλλά έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια χρήστες, έναν σχετικά σημαντικό αριθμό. Ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σας παρέχει πολλές επιλογές για αλληλεπίδραση και επικοινωνία με άλλους χρήστες.

Ολόκληρη η κριτική του 2Fuck εδώ.

PROS:

 • Πολλοί χρήστες
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι ευχάριστες
 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να είναι ακριβό
 • Το απόρρητο είναι χαμηλό

# 10 - Uberhorny

άγριο

Ο ιστότοπος γνωριμιών Uberhorny είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τις ρομαντικές και ερωτικές σας ορμές στη ζωή για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να συμμετέχουν σε περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις. Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που προσφέρει, έχει αποκτήσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, πολλές απάτες, το Uberhorny ενθαρρύνει πραγματικές σχέσεις και αλληλεπιδράσεις. Φυσικά, με πολύ ταχύτερη εκσκαφή περιστασιακών συνδέσεων κοντά. Επίσης, η Uberhorny παρέχει μια δοκιμαστική συνδρομή εντός δύο έως επτά ημερών για να επιτρέψει στα νέα μέλη να ανακαλύψουν εάν η πλατφόρμα αξίζει την επένδυση.

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη κριτική Uberhorny.

PROS:

 • Υπάρχουν διάφορες γυναίκες σε διαφορετικές τοπικές περιοχές
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χαμηλότερη τιμή
 • Υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη διαφορετικών ηλικιών είναι διαθέσιμα
 • Τα περισσότερα μέλη είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Απαιτείται μόνο περίπου τρία έως πέντε λεπτά εγγραφής
 • Η αναζήτηση κατανέμεται σε κατηγορίες για να βοηθήσει στην αναζήτηση αποτελεσματικής αντιστοίχισης
 • Δωρεάν αποστολή likes και μάτι
 • Οι ύποπτοι ψεύτικοι λογαριασμοί αναστέλλονται αμέσως
 • Η επαλήθευση προφίλ είναι διαθέσιμη για αύξηση της προβολής

Μειονεκτήματα:

 • Η υπενθύμιση για την πληρωμή της ιδιότητας μέλους εμφανίζεται συνεχώς
 • Τα προφίλ των μελών είναι προσβάσιμα όταν εγγραφείτε σε premium συνδρομή
 • Περιορισμένες ενέργειες και λειτουργίες εάν οι λογαριασμοί βρίσκονται σε δωρεάν συνδρομή

# 11 - FreeLocalDates

ελεύθεροι τοπικοί χρόνοι

Αν αναζητάτε τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών που βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν ραντεβού, να συνομιλούν, να συμμετέχουν και να συναντούν άλλα μέλη με παρόμοια ενδιαφέροντα, τότε το FreeLocalDates είναι αναμφίβολα εξαιρετικό για να το δοκιμάσετε. Ο ιστότοπος παρέχει απλά βήματα για την εύρεση όλων των τύπων σχέσεων, όπως μια βραδιά, περιστασιακές σχέσεις, φλερτ, ακόμη και σοβαρές δεσμεύσεις.

Ο ιστότοπος διαθέτει ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί ομαλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphone και άλλες συσκευές. Σε συνδυασμό με τον απλό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες, πράγματι, θα βρείτε τεράστιες πιθανότητες να βρείτε το τέλειο ραντεβού σας.

Αξιολόγηση FreeLocalDates εδώ.

PROS:

 • Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ποια μορφή εργαλείων επικοινωνίας θέλετε (συνομιλία, άμεσο μήνυμα, κείμενο κ.λπ.)
 • Πολλά μέλη αναζητούν μια σύνδεση, περιστασιακές υποθέσεις και πολλές μορφές σχέσεων
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Στέλνει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις
 • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση αγώνων χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός, ελάχιστος και μοντέρνος
 • Μπορεί να αποκλείσει τους χρήστες ανά πάσα στιγμή
 • Πολλά ενεργά μέλη καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά πακέτα για premium συνδρομές φαίνεται να προκαλούν σύγχυση
 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση της δοκιμαστικής λειτουργίας

# 12 - Lovoo

Ταίρι Lovoo

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Lovoo είναι ένας από τους μεγαλύτερους, ταχύτερα αναπτυσσόμενους και ευρέως χρησιμοποιούμενους ιστότοπους γνωριμιών στον κόσμο σήμερα. Υπάρχουν πολλά singles για να διαλέξετε από τους μοναδικούς 70 εκατομμύρια συνδρομητές του. Αλλά η επιτυχία του ιστότοπου δεν αφορά μόνο το μέγεθος των μελών του. Επικεντρώνεται επίσης στη βελτίωση και τη συνεχή ανάπτυξη των εφαρμογών που είναι συμβατές με IOS και Android. Σε αυτό το σημείο, ο αριθμός των ατόμων που βρίσκουν αγάπη σε αυτήν την εφαρμογή matchmaking έχει αυξηθεί σχεδόν σε 4K+ μηνιαίως.

Ελέγξτε για κριτική του Lovoo

PROS:

 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σχέσεων —σύνδεση, μακροχρόνια, ραντεβού, περιστασιακή, φιλία, σχέση, φλερτ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δεν αναφέρθηκαν ψεύτικοι λογαριασμοί
 • Αγώνες υψηλού ποσοστού
 • Μπορεί να εγγραφεί χρησιμοποιώντας το Facebook
 • Σύστημα αντιστοίχισης ρουλέτας
 • Τα επαληθευμένα μέλη έχουν σήματα
 • Προσιτή premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ έχουν λίγες λεπτομέρειες
 • Βασική μηχανή αναζήτησης

Ετυμηγορία

Ως τύπος, η χρήση του Bumble.com είναι αρκετά βολική και αβίαστη, γιατί τώρα, δεν χρειάζεται να μπούμε στην ταλαιπωρία να ξεκινήσουμε πρώτα τη συνομιλία. Έχω χρησιμοποιήσει το Tinder και άλλες εφαρμογές γνωριμιών παρόμοιες με το Bumble, αλλά αυτή έχει μια πιο «εύκολη» ιδέα. Έχω βιώσει να με απορρίπτουν ή να με αποκόπτουν τα κορίτσια αμέσως για πολλά χρόνια, και άκουσα ακόμη και μερικούς από τους φίλους μου να είχαν βιώσει το ίδιο. Αλλά μετά την επίσκεψη στο Bumble.com, είμαι σίγουρος ότι θα βιώσετε μια πιο ουσιαστική αλληλεπίδραση — και ίσως ακόμη και κάτι «περισσότερο».

Μετά τη λειτουργία του, αυτός ο ιστότοπος διατηρεί και βελτιώνει μια ασφαλή εμπειρία χρήστη για όλους. Για να μην αναφέρουμε, η αποστολή του ιστότοπου είναι να επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην ισότητα και για τα δύο φύλα. Συνολικά, το Bumble.com είναι ένας φανταστικός ιστότοπος γνωριμιών για γυναίκες και ακόμη και για άνδρες που απολαμβάνουν τις γυναίκες να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή