Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

CougarLife

URL: https://cougarlife.com

Εμφάνιση 11+ καλύτερων ιστότοπων γνωριμιών και συνδέσεων Cougar όπως το Cougarlife.com

κουγκαρί ζωή

Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες αναζητούν νεότερους άνδρες για να συναντηθούν, να συνδεθούν, και ελπίζουμε να ξεκινήσουν νέες σχέσεις με. Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, ζούμε σήμερα, όλα έχουν γίνει ευκολότερα και άμεσα - με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να απολαύσετε συναντήσεις με ξένους στο διαδίκτυο. Η CougarLife ενθαρρύνει τις ηλικιωμένες γυναίκες να κατεβαίνουν με νεότερους άνδρες. Όπως φαίνεται στον ιστότοπό τους, είναι το ιδανικό μέρος όπου οι σύγχρονες και αυτοπεποίθηση ηλικιωμένες γυναίκες μπορούν να συνδεθούν και να διασκεδάσουν με νεότερους άνδρες, ειδικά προσανατολισμένες στις σχέσεις. Με άλλα λόγια, αν είστε σε ώριμες, καυτές και σέξι γυναίκες, τότε αυτός είναι ο ιδανικός ιστότοπος για εσάς. Όπως λένε πάντα, "η ηλικία δεν έχει σημασία", και αρκετά αλήθεια, αυτό το ρητό πηγαίνει πολύ μακριά σε ιστότοπους όπως το CougarLife και διαβάστε για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον δημοφιλή ιστότοπο.

Ας ξεκινήσουμε με τη διαδικασία εγγραφής της CougarLife. Σε αντίθεση με τα περισσότερα σημάδια γνωριμιών και σύνδεσης, η εγγραφή τους απαιτεί λίγο χρόνο και προσπάθεια, καθώς θα χρειαστεί να εισαγάγετε πολλές πληροφορίες, αλλά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις και τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Αν και τα περισσότερα πεδία δεν είναι απαραίτητα απαραίτητα, θα ήταν υπέροχο το προφίλ σας να είναι πλήρες με όλες τις λεπτομέρειες, οπότε ίσως θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο γράφοντας απαντήσεις στις περισσότερες ερωτήσεις κατά την εγγραφή. Μόλις ολοκληρώσετε την ολοκλήρωση των απαιτούμενων πεδίων για εγγραφή, θα πρέπει να ανεβάσετε μια εικόνα, ώστε να μπορείτε να στείλετε 3 δωρεάν μηνύματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Cougar.

Στον ιστότοπο, θα είστε εξοικειωμένοι με τις κύριες καρτέλες: Πίνακας ελέγχου, το προφίλ μου, τα μηνύματα και την αναζήτηση. Αυτές είναι οι καρτέλες που θα χρησιμοποιείτε συχνά καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας στον ιστότοπο. Με τον Πίνακα ελέγχου, θα βρείτε νέους ζεύγους που μόλις προσχώρησαν πρόσφατα στον ιστότοπο και επίσης σε απευθείας σύνδεση μέλη. Εδώ μπορείτε να βρείτε τέλεια κάποιον για να συνομιλήσετε και να στείλετε μερικά μηνύματα σε έναν νέο χρήστη. Το προφίλ μου μιλάει από μόνο του, είναι το σημείο όπου μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε λεπτομέρειες σχετικά με εσάς, να ανεβάσετε φωτογραφίες, ακόμη και να δείτε τα δώρα που σας δίνουν άλλοι χρήστες. Η καρτέλα Μηνύματα είναι αυτονόητη, είναι εκεί όπου θα βρείτε τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους χρήστες. Όσο για την καρτέλα Αναζήτηση, μπορεί να είναι τόσο οικείο, ειδικά αν έχετε ήδη δοκιμάσει την περιήγηση σε εφαρμογές γνωριμιών ή σύνδεσης. Μπορείτε να ορίσετε φίλτρα ώστε να οδηγείτε σε χρήστες που επιλέγονται για εσάς βάσει των προτιμήσεών σας. Η καρτέλα Αναζήτηση θα είναι ο καλύτερος φίλος σας, καθώς θα είναι το κύριο εργαλείο σας για την αναζήτηση του τέλειου κουγκαριού ή των νέων συνεργατών.

Όσον αφορά τη συζήτηση για τα χρήματα, το κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί από οποιοδήποτε πακέτο επιλέξατε για τον εαυτό σας. Εξαρτάται από τη διάρκεια και τα προνόμια που θέλετε να απολαύσετε. Μπορείτε να επιλέξετε από συνδρομές 1 μηνός, 3 μηνών ή 12 μηνών. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης πολλά κουπόνια και εκπτώσεις, αλλά τα περισσότερα είναι διαθέσιμα μόνο σε συγκεκριμένες εποχές και περιστάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια Paypal ή πιστωτικές κάρτες όταν πληρώνετε για μια συνδρομή και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των οικονομικών σας στοιχείων, καθώς το CougarLife είναι ασφαλές.

Έτσι, εάν ελπίζετε να αναζητήσετε μια ηλικιωμένη γυναίκα, το CougarLife είναι το κατάλληλο μέρος. Είναι σε λογικές τιμές, έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και με πολλές χρήσιμες λειτουργίες που θα βοηθήσουν στις διαφυγές Cougar σας. Είναι ένας ιστότοπος που είναι ασφαλής και αξιόπιστος για διαδικτυακούς σκοπούς γνωριμιών, αρκεί να έχετε κατά νου την ασφάλειά σας και να αποφεύγετε την αποκάλυψη πάρα πολλών πληροφοριών με αγνώστους. Εάν έχετε ήδη δοκιμάσει το CougarLife ή σκοπεύετε να το κάνετε, τότε προχωρήστε και απολαύστε τον καλό χρόνο σας στον ιστότοπο. Σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσετε επίσης για παρόμοιους ιστότοπους που λειτουργούν το ίδιο με το CougarLife.

Ιστότοποι όπως το CougarLife.com:

# 1: Match.com

match.com

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο έκπληκτο όταν μιλάμε για ιστότοπους του Cougar, αλλά ναι, αυτή είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα για τη συνάντηση ηλικιωμένων γυναικών και "cubs". Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια πολύ μεγάλη βάση χρηστών από τα εκατομμύρια των διαδικτυακών ιστότοπων γνωριμιών, οπότε και μόνο αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι ένας αποτελεσματικός ιστότοπος Cougar. Άτομα από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα βρίσκονται στο Match.com και ό, τι ψάχνετε σε έναν πιθανό συνεργάτη, μπορείτε να το βρείτε εδώ. Όταν εξερευνάτε τον ιστότοπο, θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες αναζήτησης και φιλτραρίσματος, καθώς καθιστά ευκολότερο για τους μικρούς και τους κουγάρους να βρίσκονται σε κοινό έδαφος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθορίσετε το ηλικιακό εύρος των προτιμώμενων αγώνων σας και μπορείτε να πάτε. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε ότι ενδιαφέρεστε για μια σχέση «κουγκάρ και cub». Η αναλογία ανδρών-γυναικών του ιστότοπου είναι σχεδόν κοντά, οπότε δεν θα ανησυχείτε για το ότι δεν θα έχετε αρκετούς αγώνες.

PROS:

 • Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών
 • Είναι από το 1995
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Η ακύρωση πολιτικής ή συνδρομής απαιτεί χρόνο
 • Η δυνατότητα αποκλεισμού δεν συμβαίνει εύκολα
 • Δεν μπορείτε να στείλετε μήνυμα σε κανέναν εκτός εάν λάβετε συνδρομή επί πληρωμή

# 2: Ραντεβού ηλικιωμένων γυναικών

ηλικιωμένες γυναίκες-ραντεβού

Οι περισσότεροι ιστότοποι κουγκαρί βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό, όπως και οι Ραντεβού για ηλικιωμένες γυναίκες που συνδέουν ζεύγη και παιδιά από το 2001. Κατάφερε να οικοδομήσει και να διατηρήσει τη φήμη του ως μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για ζούγκρες και μικρά παιδιά για τη δημιουργία σχέσεων. . Εκτός από το ότι είναι ένας ιστότοπος κουγκάρ, είναι επίσης γνωστός ως ένας ιστότοπος για να συναντήσετε μαμάδες με ζάχαρη που βοηθάει τα μικρά και τα αγόρια να βρουν ένα που αναζητούν. Ο ιστότοπος φαίνεται σωστά, καθώς και η διάταξη και ο σχεδιασμός του. Έχουν ακόμη διαθέσιμη μια εφαρμογή για κινητά τόσο για Android όσο και για iO. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό της Ηλικιωμένης Γνωριμίας Γυναικών είναι ότι διαθέτουν αυτήν τη δυνατότητα που επαληθεύει κάθε προφίλ, ώστε να γνωρίζετε ως χρήστης ότι αυτός ο λογαριασμός δημιουργείται από ένα "πραγματικό" άτομο. Με πολλούς ιστότοπους που κυκλοφορούν και ψεύτικα προφίλ εδώ και εκεί, είναι πολύ χρήσιμο να ταξινομήσετε και να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα των χρηστών. Για κουγάρους, η συνδρομή είναι δωρεάν, ενώ για τα παιδιά, θα πρέπει να πληρώσουν περίπου $ 15- $ 30.

PROS:

 • Εγγραφείτε μέσω Facebook
 • Δωρεάν εγγραφή λογαριασμού
 • Διαθέσιμες εφαρμογές για κινητές συσκευές για Android και iOs
 • Επαληθευμένα προφίλ
 • Δωρεάν αναζήτηση

Μειονεκτήματα:

 • Τα premium χαρακτηριστικά είναι ακριβά
 • Περισσότεροι άντρες από γυναίκες στις εγκαταστάσεις
 • Δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μόνο για λογαριασμούς premium
 • Τα παιδιά πρέπει να πληρώσουν για τη συνδρομή

# 3: Zoosk

ζωάκι

Με περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες, το Zoosk το κάνει πάνω από άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών, καθιστώντας το αποτελεσματικό ως πλατφόρμα για συζύγους και ζεύγους σε έναν ιστότοπο. Με μεγάλο αριθμό χρηστών, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρετε αγώνες. Δεδομένου ότι η μέση ηλικία για το Zoosk, οι χρήστες είναι από τη δεκαετία του '20 και του 30 και διατίθενται στο εμπόριο για το νεότερο πλήθος, οι ζάχαροι και ακόμη και οι μαμάδες ζάχαρης μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της ευκαιρίας για να αναζητήσουν πιθανά μικρά παιδιά και αγόρια. Το Zoosk προσφέρει επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες και μοναδικούς τρόπους για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο cougar-cub. Λειτουργεί όπως το Tinder, με τη λειτουργία σάρωσης και μπορείτε απλά να ορίσετε το ηλικιακό εύρος ώστε να μπορείτε σίγουρα να ταιριάξετε με τους νεότερους άνδρες ή τις μεγαλύτερες γυναίκες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

PROS:

 • Διατίθεται σε εφαρμογές για κινητά
 • Καλά σχεδιασμένος ιστότοπος και εφαρμογή
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα συνοδεύονται από τιμή
 • Πολλές διαφημίσεις
 • Περισσότερα μέλη ανδρών

# 4: Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Ένας άλλος ιστότοπος με επιβλητικό αριθμό χρηστών, η Ashley Madison δεν ισχύει μόνο για όσους θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο των εξωσυζυγικών υποθέσεων, επειδή, σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε παιδιά εάν είστε ηλικιωμένη γυναίκα που θέλει κάποια σέξι διασκέδαση με κάποιον ξένο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος προωθεί τις εξωσυζυγικές υποθέσεις, θα βρείτε πολλές ηλικιωμένες, παντρεμένες γυναίκες επί τόπου και οι περισσότερες, αν όχι όλες, αναζητούν φρέσκο ​​και νέο αίμα. Αυτός ο ιστότοπος συνιστάται περισσότερο για μικρά παιδιά και παιχνίδια για αγόρια εάν θέλετε να συναντήσετε ηλικιωμένες γυναίκες, επειδή οι περισσότερες από αυτές συχνάζουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Το Ashley Madison είναι επίσης διαθέσιμο σε μια εφαρμογή για κινητά τόσο για Android όσο και για iOs, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη λειτουργία του όπου κι αν βρίσκεστε. Ανεξάρτητα από το αν είστε κουγκάρας ή παιδί, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αρνητική έκθεση της ταυτότητάς σας, καθώς ο ιστότοπος εκτιμά την ανωνυμία. Έχουν επίσης μοναδικές δυνατότητες που συνήθως δεν συναντάτε σε άλλους ιστότοπους γνωριμιών, όπως και η δυνατότητα ταχυδρομικού κώδικα όπου πρέπει απλώς να εισαγάγετε έναν και ίσως βρείτε κάποιον κοντινό.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε check out την πλήρη κριτική μας για τον Ashley Madison εδώ.

PROS:

 • Εύχρηστος
 • Προσιτή τιμή
 • Μοναδική δυνατότητα ταχυδρομικού κώδικα
 • Έντονη ασφάλεια και απόρρητο για τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Η μηνιαία συνδρομή δεν είναι σταθερή

# 5: Cougars σε κοντινή απόσταση

κουζάρ-κοντά

Παρόλο που ο ιστότοπος δεν είναι ακόμα τόσο μεγάλος, αυτή είναι μια αναζωογονητική, ολοκαίνουργια πλατφόρμα για κουγάρες και μικρά παιδιά. Ο ιστότοπος είναι βασικός υπό την έννοια ότι τα χαρακτηριστικά του είναι όλα απλά, αλλά λειτουργικά και λειτουργεί χωρίς διακοπές. Είναι επίσης παρόμοιο με το Tinder με το σύστημα σάρωσης, αλλά με μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση. Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, θα ταιριάξετε με άτομα στην περιοχή σας που θα συναντηθούν με τους ξένους. Δείτε τα προφίλ τους, δείτε τις φωτογραφίες τους και διαβάστε το βιογραφικό τους. Αν σας αρέσουν και σας ενδιαφέρουν, απλά κάντε κλικ ή πατήστε το εικονίδιο «καρδιά» ακριβώς κάτω από την εικόνα τους. Καθώς ο ιστότοπος ξεκινά μόνο, δεν έχει πολλά μέλη ακόμη, αλλά υπάρχει αρκετή ποικιλία κουζάρων και μικρών παιδιών που φαίνονται όλα υπέροχα και ορμητικά σε κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει. Φυσικά, όταν βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο γνωριμιών όπως αυτός, θα θέλατε πάντα να φαίνεστε οι καλύτεροι σας και να δώσετε μια καλή εντύπωση.

PROS:

 • Ένας πολλά υποσχόμενος ιστότοπος με μινιμαλιστικές δυνατότητες αλλά λειτουργεί καλά
 • Τα περισσότερα μέλη αναζητούν ηλικιωμένες γυναίκες
 • Προσφέρεται δωρεάν δοκιμή 5 ημερών

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ και τρολ
 • Πρέπει να πληρώσετε για να ξεκινήσετε τη συνομιλία
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά

# 6: Γνωρίστε τοπικά Cougars

συνάντηση-τοπικοί-κουγάροι

Ξέρετε πώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που εξυπηρετούν κουγκάρ και μικρά, αλλά μεταξύ αυτών, το Meet Local Cougars είναι εκείνο που εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στο όνομα και την υπόσχεσή του. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, θα γνωρίζετε ήδη ότι στοχεύει στη σύνδεση ξένων σε όλο τον κόσμο και σε σχέσεις με ηλικιωμένες γυναίκες. Οι φωτογραφίες κάθε μέλους εμφανίζονται στην αρχική τους σελίδα, ώστε να μπορείτε να πείτε ότι ο ιστότοπος έχει σίγουρα πραγματικά μέλη. Δεδομένου ότι η αγορά στόχου του ιστότοπου είναι οι ηλικιωμένες γυναίκες και οι νεότεροι άνδρες, διευκολύνεται η πρόσβαση των χρηστών στις δυνατότητες και τις λειτουργίες του. Τα πάντα στον ιστότοπο φαίνονται απλά και βασικά, αλλά αυτή τη φορά, δεν είναι άσχημα. Βασικό με την έννοια ότι διατηρούν τα πάντα στο ελάχιστο για να διασφαλίσουν μια ομαλή εμπειρία ιστιοπλοΐας για τους χρήστες, καθώς υπάρχουν λιγότερες λεπτομέρειες που πιθανότατα θα επιβραδύνουν τον ιστότοπο. Το χρωματικό του σχέδιο αποτελείται από σκούρα χρώματα και μπορείτε να πείτε ότι έχει το σωστό ποσό παιχνιδιάρικου και σεξουαλικού χαρακτήρα σε αυτό.

Δεδομένου ότι οι ηλικιωμένες γυναίκες συχνά επισκέπτονται τον ιστότοπο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι χάνετε το χρόνο σας εδώ, επειδή αυτοί οι κουγάροι γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν και δεν φοβούνται καθόλου να το δείξουν. Χωρίς μαλακίες, μόνο απλές συνομιλίες μεταξύ ζεύγους και μικρών παιδιών, ώστε όλοι να μπορούν να φτάσουν κατευθείαν στο σημείο, αλλά διατηρούν τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό.

PROS:

 • Οι βασικοί χρήστες μπορούν ήδη να απολαύσουν πολλά
 • Προσιτή τιμολόγηση
 • Ιστότοπος υψηλής λειτουργικότητας

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα σφάλματα και σφάλματα
 • Χωρίς αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης
 • Τα χρώματα της ιστοσελίδας είναι πραγματικά σκοτεινά

# 7: Ραντεβού.com

dating.com

Συνδυάζοντας singles από όλο τον κόσμο, αυτός ο απλός ιστότοπος είναι γνωστός για τη φήμη του στον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών από το 1993. Είναι η τέλεια πλατφόρμα για όλους να συναντηθούν και να δημιουργήσουν ουσιαστικές συνδέσεις με άλλους με τα εξαιρετικά λειτουργικά εργαλεία και δυνατότητες επικοινωνίας τους . Δεδομένου ότι οι χρήστες προέρχονται από διαφορετικά μέρη και το Dating.com έχει ήδη μεγάλο αριθμό χρηστών, μπορείτε να περιμένετε να ταιριάξετε με πολλά άτομα που θα ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά σας.

Παρόλο που όπως ακριβώς και οι περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών όπου πρέπει πρώτα να πληρώσετε για συνδρομή για να στείλετε μηνύματα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν. Αλλά φυσικά, μπορείτε να απολαύσετε πολύ πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά αν είστε premium μέλος. Δεδομένου ότι τα μέλη είναι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, μπορείτε να περιμένετε όλοι να είναι και από διαφορετικές ηλικίες. Εάν είστε σε ηλικιωμένες γυναίκες, τότε μπορείτε να κερδίσετε λίγο ζεστό MILF ή κουγκάρ σε αυτόν τον ιστότοπο και στοιχηματίζετε ότι όλοι αναζητούν κάποιον νεότερο για να διασκεδάσει επίσης.

Σας προτείνουμε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας σε βάθος αναθεώρηση του dating.com κάνοντας κλικ εδώ!

PROS:

 • Ένας μεγάλος αριθμός μελών
 • Διατίθεται άμεσα μηνύματα
 • Η υποστήριξη πελατών είναι πολύ ενεργή
 • Οι λογαριασμοί Google ή Facebook μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Η σύνθετη αναζήτηση είναι περιορισμένη

# 8: AdultFriendFinder

ταμπλό

Το όνομα τα λέει όλα - Το AdultFriendFinder είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε αν θέλετε να αναζητήσετε κάποια διασκέδαση ανάμεσα σε μια θάλασσα ξένων, ειδικά αν είστε σε ηλικιωμένες γυναίκες. Ο ιστότοπος διατίθεται στο εμπόριο για να είναι ένας κανονικός ιστότοπος σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την περιήγηση σε προφίλ ατόμων που είναι πάντα κάτω για μερικές σεξουαλικές περιπέτειες. Οι άσεμνες φωτογραφίες συνήθως μεταφορτώνονται στα προφίλ των ατόμων και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγγίξετε και να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας, τότε είστε καλοί να πάτε. Αλλά στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι έχουν τις ίδιες προθέσεις να έρθουν στον ιστότοπο, οπότε δεν θα υπάρχει πλέον φασαρία. Λαμβάνοντας κατά μέσο όρο 25 εκατομμύρια επισκέψεις ιστότοπου ανά μήνα, σίγουρα μπορείτε να πείτε ότι το AdultFriendFinder είναι τεράστιο.

Ο ιστότοπος λειτουργεί τόσο γρήγορα στη δημιουργία αγώνων για εσάς, ακόμη και με τη δημιουργία μικρών λεπτομερειών ή πληροφοριών που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε χιλιάδες αγώνες ήδη. Αυτή είναι η τέλεια πλατφόρμα για κάθε ηλικιωμένη γυναίκα που ψάχνει για κάποιο νεότερο άντρα για να τα κολλήσει. Μπορείτε να καθορίσετε στο προφίλ σας τι πραγματικά ψάχνετε, ώστε να ταιριάζει με άτομα που έχουν το ίδιο πράγμα. Δεδομένου ότι το AFF είναι ένας μεγάλος ιστότοπος με πολλά μέλη, οι δυνατότητές τους δεν θα απογοητεύσουν ποτέ. Πολλά μοναδικά προνόμια και ιδέες απολαμβάνουν τα μέλη, είτε για premium είτε δωρεάν.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα - εδώ είναι η πλήρης κριτική μας για το Adult Friend Finder.

PROS:

 • Διατίθενται αίθουσες συνομιλίας για ενήλικες
 • Πολλά περιεχόμενα NSFW
 • Αποστολή εικονικών δώρων
 • Συνδέεται με το Sex Academy και επιτρέπει την αγορά μαθημάτων

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για κινητά δεν λειτουργεί «τέλεια»

# 9: Ημερομηνία Cougar

ραντεβού-α-κουγκάρ

Με τη μεγάλη βάση των μελών του, με την πρώτη ματιά θα δείτε αμέσως ότι ο ιστότοπος φαίνεται καθαρός και λειτουργικός. Όλα ταιριάζουν στη θέση τους, για να κάνουν την εμπειρία του κουγκάρι σας πιο αξιόλογη. Εάν επισκεφθήκατε τον ιστότοπο με την ελπίδα ότι θα μπορούσατε να συναντήσετε μια ηλικιωμένη γυναίκα σε κοντινή απόσταση, τότε σκεφτείτε το ότι έγινε επειδή αυτό είναι το θέμα της ημερομηνίας A Cougar. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια μινιμαλιστική προσέγγιση με τη διεπαφή και τα σχέδιά του, δεν θα έχετε προβλήματα με αυτόν και απλώς θα απολαύσετε την απρόσκοπτη περιήγηση. Ακολουθώντας ένα στυλ "λιγότερο είναι περισσότερο", θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά να απολαύσετε σε αυτόν τον ιστότοπο, αν και μπορεί να μην φαίνεται σαν αυτό. Οι αίθουσες συνομιλίας και οι επιλογές συνομιλίας μέσω βίντεο είναι διαθέσιμες, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με διαφορετικά άτομα και απλώς να διαλέξετε έναν από τους πολλούς ζεύγους ή τα μικρά παιδιά της περιοχής. Οι νοικοκυρές, τα διαζύγια ή οι απλές και ανύπαντρες κυρίες είναι συχνές επισκέψεις σε αυτόν τον ιστότοπο και όλοι αναζητούν νεότερους άντρες που μπορούν να τους φέρουν μια καυτή και σέξι διασκέδαση.

PROS:

 • Μινιμαλιστικό στυλ
 • Πολλές ηλικιωμένες γυναίκες στον ιστότοπο
 • Διαφορετικά μέλη
 • Προσφέρει δυνατότητες κάμερας web με μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ
 • Οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την εγγραφή
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Ακριβείς τιμές

# 10: Κούγκαρ Hangout

κουγκάρ-στέκι

Χρησιμοποιώντας έντονα σκούρα χρώματα για να μεταφέρει τον αισθησιασμό, την αποπλάνηση και την κομψότητα, το Cougar Hangout είναι ένας από τους πολλούς ιστότοπους που επιτρέπουν την ευημερία μιας σχέσης ζεύγους-ζωνών, αλλά επίσης δίνει μια μοναδική και λειτουργική προσέγγιση. Όπως κάθε ιστότοπος γνωριμιών εκεί έξω, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε με δωρεάν συνδρομή, αλλά όταν πηγαίνετε premium, θα απολαύσετε τα πλήρη χαρακτηριστικά και τα προνόμιά του. Η ανταλλαγή μηνυμάτων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη και η βασική περιήγηση βελτιώνεται για να αξιοποιήσετε περισσότερο την αναζήτηση του δικού σας κουγκαριού ή του παιδιού σας. Οι επιλογές αναζήτησής τους είναι επίσης καλές, μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε μέσω διαφορετικών κατηγοριών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια πλησιέστερη στον τύπο σας. Όσον αφορά τον πληθυσμό, υπάρχουν εύκολα περισσότερα γυναικεία μέλη από τα αρσενικά, οπότε τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στην επιλογή προφίλ εδώ και οι περισσότεροι χρήστες προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι μεσήλικες γυναίκες συχνά επισκέπτονται τον ιστότοπο, οπότε για τους νεότερους άντρες, μπορείτε να αρχίσετε να ελέγχετε αυτόν τον ιστότοπο και ίσως να καταλήξετε με τον κουγάρα που πάντα θέλατε.

PROS:

 • Εξαιρετικές δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Τα κατάλληλα σχέδια χρωμάτων ταιριάζουν για έναν ιστότοπο γνωριμιών για ενήλικες
 • Έγκυρες ώριμες γυναίκες μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η πολύ κακή αναλογία γυναικών-ανδρών
 • Ο ιστότοπος είναι ακόμα νέος, οπότε δεν υπάρχουν ακόμη πολλά μέλη
 • Λίγες διαφημίσεις εδώ και εκεί

# 11: Cougar Chat City

Κουγκαρ-συνομιλία-πόλη

Ξέρετε πώς οι περισσότεροι ιστότοποι έχουν ψεύτικα προφίλ και bots για να αυξήσουν τον πληθυσμό τους. δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτό που συμβαίνει εδώ στο Cougar Chat City επειδή έχουν αρκετά μέλη και μπορούμε να πούμε ότι είναι μεγάλο από σήμερα. Περισσότερο από έναν ιστότοπο προσανατολισμένο στη συνομιλία, θα διασκεδάσετε να συνομιλείτε με μεσήλικες γυναίκες και νεαρά παιδιά που είναι συχνές επισκέπτες του ιστότοπου μέσω chatroom και συνομιλίας μέσω βίντεο. Από άποψη λειτουργικότητας, οι υπηρεσίες συνομιλίας τους είναι εξαιρετικά λειτουργικές και εύκολα προσβάσιμες, καθώς εκεί θα πραγματοποιηθεί η πραγματική δράση. Δεδομένου του αριθμού των μελών του, θα έχετε χιλιάδες καλά επιμελημένα προφίλ για να δείτε. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Cougar Chat City είναι πώς έχουν οργανώσει συνομιλίες σε διαφορετικές κατηγορίες. Είτε είστε ανύπαντροι, παντρεμένοι, είτε απλά θέλετε να χαλαρώσετε με κουγκαρά / μικρά, τότε απλά πρέπει να κάνετε κλικ σε ποια κατηγορία θα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

PROS:

 • Τα μέλη Flirty σας εγγυώνται να διασκεδάσετε
 • Οι δυνατότητες συνομιλίας και συνομιλίας μέσω βίντεο είναι εξαιρετικά λειτουργικές
 • Οργανωμένες συζητήσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας

Μειονεκτήματα:

 • Οι συχνές διαφημίσεις εμποδίζουν την απρόσκοπτη περιήγηση
 • Δεν διατίθεται ακόμη σε εφαρμογές για κινητά
 • Μόνο λίγα χαρακτηριστικά για να απολαύσετε

Ολα για όλα

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ζουν τη ζωή τους στο Διαδίκτυο. τηλέφωνα στα χέρια τους σχεδόν ολόκληρη την ημέρα, άτομα που αντιμετωπίζουν υπολογιστές σε καθημερινή βάση και όλα συνδέονται εύκολα, καθιστώντας ευκολότερη την πραγματοποίηση διαδικτυακών γνωριμιών. Αυτοί οι ιστότοποι γνωριμιών κουγκάρ έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να βρείτε μια άνετη πλατφόρμα για να αναζητήσετε υπέροχους κουγάρες και όμορφους μωρούς. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω που θα ταιριάζουν με τις μεγαλύτερες γυναίκες και τους νεότερους άνδρες, αλλά ορισμένοι από αυτούς δεν θα προσφέρουν πολλές λειτουργίες όπως αυτές οι ιστοσελίδες παραπάνω. Η διαδικτυακή γνωριμία γίνεται πλέον εύκολη και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες και τις λέξεις σας, να νιώσετε άνετα στο δέρμα σας και να μιλήσετε με ξένους που μπορεί να καταλήξουν ως άτομα που έχουν τεράστια σημασία για εσάς.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους είναι απλώς προσιτοί για την τιμή τους, δεδομένου ότι θεωρήσαμε ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να επιλέξετε ποιος ιστότοπος cougar θα ήταν η καλύτερη επιλογή μεταξύ τους. Τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες εξηγούνται διεξοδικά μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ιστότοπους και σίγουρα θα έχετε τον καλύτερο χρόνο της ζωής σας να ταιριάζει με ζάχαρες και μικρά παιδιά.

Και καθώς όλοι οι ιστότοποι είναι αρκετά καλοί με την εύρεση ενός milf για σύνδεση κοντά σας. Θα συνιστούσα σίγουρα αυτούς τους κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας TOP 3:

# 1: Ραντεβού.com;
# 2: Adult Friend Finder;
και # 3: Ashley Madison.

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτά. Καλή τύχη στο να βρεις τον εαυτό σου ένα καλό MILF!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή