Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Ραντεβού.com

Δείξε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Dating.com

Η απόλυτη αναθεώρηση του ιστότοπου Dating.com

Πολλές ιστορίες αγάπης προήλθαν στο διαδίκτυο. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλα άτομα, κάτι που βοηθά πραγματικά, καθώς υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Όπως λέει και το ρητό, υπάρχει κάποιος για όλους εκεί έξω ... που είναι η κύρια ιδέα για γνωριμίες ιστότοπων που έχει γίνει πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες. Καθώς οι άνθρωποι περνούν όλο και περισσότερο χρόνο με τα κινητά τους τηλέφωνα, υπήρξε μια τάση να συναντιόμαστε και να συναναστρέφουμε με ξένους σε διάφορες πλατφόρμες.

Με την παρουσία του που είναι γνωστή από διαφορετικά μέρη, το Dating.com είναι ένας διάσημος ιστότοπος που στοχεύει να φέρει singles σε όλο τον κόσμο μαζί ώστε να μπορούν να συναντηθούν και να ξεκινήσουν νέες σχέσεις. Είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, ακόμη και στην Ασία. Γι 'αυτό το λόγο γίνετε μια αποτελεσματική πλατφόρμα για να μιλήσετε με singles που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα.

Διάφορα εργαλεία επικοινωνίας και μοναδικές δυνατότητες προσφέρονται από το Dating.com, επιτρέποντας στα μέλη του να κάνουν πραγματικά χρήση του ιστότοπου και να συνδεθούν μεταξύ τους. Μέσω της επικοινωνίας, μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να γνωριστούν μεταξύ τους και να πλησιάσουν παρά την απόσταση και τις διαφορές.

Σε αυτήν την κριτική, μάθετε πώς λειτουργεί το Dating.com, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο, όπως η διαδικασία εγγραφής, το προφίλ των μελών και τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες του. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ιστότοπο και αποφασίστε αν θέλετε να το δοκιμάσετε και ίσως να σας οδηγήσει σε κάποιον νέο και ενδιαφέρον.

Dating.com και τα μέλη του

μέλη του dating.com Σχεδόν τα μισά μέλη του Dating.com είναι άνδρες ενήλικες στα 20 τους, επίσης γνωστοί ως Millenials. Καθώς είναι γνωστό ότι είναι πολύ τεχνολογικοί και ανοιχτοί στο να συναντούν άτομα από το Διαδίκτυο, το 85% από αυτούς χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο μέσω των κινητών τους τηλεφώνων. Υπάρχουν περίπου 60% άνδρες μέλη στον ιστότοπο, γι 'αυτό το πιο κοινό ενδιαφέρον κοινού αφορά τις γυναίκες, το περιεχόμενο για ενήλικες και τους ιστότοπους γνωριμιών.

Οι 5 κορυφαίες χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό μελών είναι οι εξής: ΗΠΑ, Φιλιππίνες, Μεξικό, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό δείχνει περαιτέρω ότι ο ιστότοπος έχει πραγματικά ποικιλομορφία όσον αφορά τα μέλη και πώς απευθύνεται σε πολλούς ανθρώπους ανεξάρτητα από τη φυλή και την εθνικότητά τους.

Η διαδικασία εγγραφής και η αρχική σελίδα

εγγραφή dating.com Η συμμετοχή στο Dating.com είναι πολύ εύκολη και χωρίς προβλήματα. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, θα δείτε την αρχική του σελίδα όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή για λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε τη μη αυτόματη εγγραφή ή να χρησιμοποιήσετε τον Λογαριασμό σας Google, όποιο είναι καλύτερο για εσάς.

Μετά την εγγραφή, θα πρέπει να συμπληρώσετε το τμήμα "Σχετικά με εσάς", το οποίο θα εμφανίζεται αργότερα στο προφίλ σας. Περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες όπως όνομα, γενέθλια, τοποθεσία και προτίμηση φύλου. Αν και δεν απαιτούνται αυτές οι ενότητες, ένα πλήρες προφίλ θα φαίνεται καλύτερο. Όταν επιλέγετε μια προτίμηση φύλου για εκείνες που πρόκειται να "συναντήσετε", μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το ίδιο φύλο και στη συνέχεια να καθορίσετε το ηλικιακό εύρος.

Όταν τελειώσετε, θα μπορείτε αμέσως να εξερευνήσετε τον ιστότοπο μέσω της αρχικής τους σελίδας ή της σελίδας "Discover". Αυτή τη φορά, μπορείτε να αρχίσετε να συναντάτε άλλα άτομα ήδη. Δεν χρειάζεται επαλήθευση μέσω email για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Η αρχική σελίδα εμφανίζει μια συλλογή από προφίλ και τακτοποιείται βάσει των προτιμήσεών σας κατά την εγγραφή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αναζήτησης. Στην κορυφή του, υπάρχει μια λίστα με ιστορίες, κάπως παρόμοια με τις ιστορίες Instagram που έχουν φωτογραφίες και βίντεο. Το κουμπί Broadcast σας δίνει τη λίστα των μελών που βρίσκονται σε ροή και εκείνων που μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Οι αίθουσες συνομιλίας είναι διαθέσιμες και μπορείτε να γράψετε στο άτομο που φιλοξενεί μια εκπομπή. Εάν η τρέχουσα λίστα χρηστών δεν σας ικανοποιεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στην Αναζήτηση και να ανανεώσετε τη λίστα. Αυτή η λειτουργία είναι αρκετά περιεκτική, δεδομένου ότι μπορεί να ζητήσει λεπτομέρειες όπως τοποθεσία, ηλικία, κατάσταση στο διαδίκτυο και εάν είστε διαθέσιμοι για συνομιλία μέσω βίντεο ή όχι. Κάνοντας κλικ περισσότερα, μπορείτε στη συνέχεια να βρείτε άτομα που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα μαζί σας, με βάση αυτά που δώσατε στο προφίλ σας.

Ξεκινήστε την επαφή και το Mingle!

Το Dating.com προσφέρει διάφορα εργαλεία επικοινωνίας για να βοηθήσει τα μέλη να αλληλεπιδράσουν και να συνδεθούν μεταξύ τους. Αυτά τα εργαλεία είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ουσιαστικών συνδέσεων μεταξύ των μελών. Η βασική συνομιλία και η ανταλλαγή μηνυμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άμεση επικοινωνία με άτομα που τράβηξαν την προσοχή σας, ενώ οι συνομιλίες μέσω βίντεο επιτρέπουν τη μονή ή αμφίδρομη βιντεοκλήση / συνομιλία με άλλο. Έχουν επίσης την επιλογή «Let's Mingle», η οποία επιτρέπει σε ένα μέλος να στέλνει ταυτόχρονα εισαγωγικά μηνύματα στα επιλεγμένα μέλη του, και μπορεί είτε να κληθεί να κάνει παρέα είτε να τους προσκαλέσει να συνομιλήσουν ή να βιντεοκλήσουν. Μπορείτε επίσης να στείλετε το "wink" προς ένα συγκεκριμένο μέλος, όπως το προφίλ του, και να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα web. Ο ιστότοπος έχει επίσης μια ολοκληρωμένη αναζήτηση για να βοηθήσει τα μέλη στην αναζήτηση των προτιμώμενων συντρόφων τους.

Προφίλ μελών

αρχική σελίδα datingcom Αν και η εγγραφή στον ιστότοπο είναι εύκολη, τα προφίλ των μελών είναι συνήθως πλήρη και περιέχουν ενδιαφέροντα πράγματα. Η ενότητα "Σχετικά με εμένα" λειτουργεί σαν μαγεία αφού περιέχει βασικές πληροφορίες και ενδιαφέροντα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως θέματα για το σπάσιμο του πάγου.

Η προβολή ενός προφίλ είναι δωρεάν και μπορείτε εύκολα να τα δείτε. Μπορείτε να τα ελέγξετε και να τα προσθέσετε στη λίστα "Αγαπημένα". Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Dating.com είναι ότι επιτρέπουν στα μέλη να ορίσουν «ημερομηνίες» όπου δύο άτομα θα συναντηθούν τα πρόγραμμά τους και μπορούν να αρχίσουν να μιλούν και να επικοινωνούν περισσότερο. Μπορείτε επίσης να δείτε δωρεάν τις φωτογραφίες εξωφύλλου άλλων. Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ τους, ρίχνετε μια ματιά σε ποιον και ποιοι είναι και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνομιλία από εκεί.

Παρόλο που ο ιστότοπος παρακολουθεί αυστηρά τα ψεύτικα προφίλ, υπάρχουν πραγματικά ορισμένες περιπτώσεις που είναι αλήθεια. Όμως, το Dating.com προσπαθούσε πάντα να βελτιωθεί ως προς αυτό. να βεβαιωθείτε ότι τα μέλη το γνωρίζουν καλά και να αναφέρουν αμέσως εάν παρατηρήσουν κάτι ύποπτο ή αν κάποιος φαίνεται να είναι απάτη. Έχουν επίσης μια πολιτική προστασίας για τα μέλη, οπότε είναι προσεγμένη.

Εφαρμογή για κινητά και Go Premium!

εφαρμογή dating.com Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη μόνο σε Android και έχει γίνει παρόμοια με τον ιστότοπο, επομένως τα μέλη δεν θα δυσκολευτούν να περιηγηθούν σε αυτόν. Η επωνυμία του, ο συνδυασμός χρωμάτων, καθώς και τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες, είναι σχεδόν τα ίδια. Μια μόνο μεγάλη διαφορά μεταξύ του ιστότοπου και της εφαρμογής για κινητά θα ήταν η ανάγκη αναβάθμισης σε premium συνδρομή για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Όταν εγγραφείτε σε premium συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα προνόμια:

 • 24/7 φιλική εξυπηρέτηση πελατών
 • 50% έκπτωση στις αγορές όλων των τοποθεσιών
 • Απεριόριστη ροή
 • Λειτουργία «Let's Mingle»

Κόστος και τιμές

Εδώ είναι ένας μικρός οδηγός για να σας καθοδηγήσει στις δυνατότητες και τις λειτουργίες του Dating.com, στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση είτε με δωρεάν συνδρομή είτε με τη λήψη premium.

Δωρεάν:

 • Η λειτουργία αναζήτησης (εξακολουθεί να είναι πλήρης παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν)
 • Λειτουργία "Αποστολή ματιών"
 • Ανέβασε φωτογραφίες

Ασφάλιστρο:

 • Όλες οι «δωρεάν» λειτουργίες
 • Δείτε φωτογραφίες προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας
 • Αποστολή και λήψη email
 • … και πολλα ΑΚΟΜΑ

Τιμές dating.com Οι επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν τόσο χρεωστικές όσο και πιστωτικές κάρτες, καθώς και Paypal. Επίσης, προσφέρει διακριτική ευχέρεια πληρωμής, πράγμα που σημαίνει ότι αν αγοράσετε κάτι από τον ιστότοπο, θα εμφανίζεται ως "Χρονολόγηση *" στις δηλώσεις σας. Παρόλο που η συμμετοχή σε έναν ιστότοπο γνωριμιών δεν είναι καθόλου ντροπιαστικό, σας σώζει και κοιτάζετε ματιά, ειδικά για όσους μπορούν να δουν τα ευαίσθητα οικονομικά σας στοιχεία, όπως τραπεζικές καταστάσεις.

Αντί να πηγαίνουν για premium, τα τυπικά μέλη έχουν την επιλογή να αγοράζουν μηνιαίες πιστώσεις από τον ιστότοπο. Αυτές οι πιστώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρήση διαφόρων λειτουργιών όπως βασική συνομιλία, email, βιντεοκλήσεις και αγορά δώρων για άλλα μέλη. Αυτές οι πιστώσεις επιτρέπουν επίσης στα μέλη να έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες ιστότοπου επί πληρωμή, όπως το "Let's Mingle" και να τους επιτρέπουν να στέλνουν αυτοκόλλητα, χαμόγελα και ακόμη και μηνύματα εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε επίσης να στείλετε δώρα σε οποιοδήποτε μέλος που σας αρέσει. Τα περισσότερα από αυτά τα δώρα, όπως λουλούδια, gadget, κάρτες δώρων και άλλα αντικείμενα και οι τιμές εξαρτώνται από ποια θα χρησιμοποιούσατε και είναι προσαρμοσμένα λίγο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Χαρακτηριστικά, Λειτουργίες, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Δεδομένου ότι υπάρχουν περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών που βγαίνουν παντού, είναι απαραίτητο να προσφέρουν «κάτι που δεν έχει ακόμη σερβιριστεί στο τραπέζι». Ορισμένες δυνατότητες που θα είναι διαθέσιμες είναι οι εξής: βασικά μηνύματα, τυπικά μηνύματα, κάμερα web ή συνομιλία μέσω βίντεο, Let's Mingle.

πουθενά

Ειδική προσφορά

-> CΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕΕ για εγγραφή στο Dating.com <-
& αποκτήστε την καλύτερη δυνατή προσφορά για σήμερα!

PROS:

 • Τα αρσενικά στα 20 τους είναι τα πιο συνηθισμένα στον ιστότοπο
 • Ο ιστότοπος είναι πολύ βολικός, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πάντα στο τηλέφωνό τους
 • Μπορείτε να συναντήσετε άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα
 • Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ δημοφιλής ειδικά για μόνους
 • Εύκολη εγγραφή Η σύνδεση μέσω Google είναι ενεργοποιημένη και δεν χρειάζεται επαλήθευση μέσω email
 • Σχεδόν 180,000 singles δραστηριοποιούνται εβδομαδιαίως
 • Η δημιουργία λογαριασμού είναι απολύτως δωρεάν
 • Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις σας
 • Εκτός από το email, τη βασική συνομιλία και τις βιντεοκλήσεις, οι αίθουσες συνομιλίας είναι επίσης διαθέσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ψεύτικα προφίλ
 • Δεν διατίθεται για χρήστες iOs
 • Οι πιστώσεις είναι αρκετά ακριβές και λήγουν γρήγορα
 • Τα δώρα κοστίζουν πολύ
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι κωδικοί προσφοράς για τη μείωση του κόστους των πιστώσεων και των δώρων
 • Δεν μπορείτε να συνομιλήσετε με κάποιο μέλος εκτός εάν αγοράσετε μονάδες
 • Μπορείτε να διαβάσετε μόνο το πρώτο μήνυμα. θα πρέπει να εγγραφείτε για να διαβάσετε τα επόμενα
 • Το φιλτράρισμα των αναζητήσεων δεν έχει προχωρήσει ακόμα
 • Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε πολλά «μηνύματα καλωσορίσματος» όπου ορισμένα από αυτά είναι ανεπιθύμητα / από ψεύτικους λογαριασμούς

Online Dating: Πρέπει να θυμάστε συμβουλές!

Είτε είστε νέοι στη διαδικτυακή σκηνή γνωριμιών είτε όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές ή δύο συμβουλές για να ξεκινήσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αυτές οι συμβουλές θα είναι πολύ εφαρμόσιμες ειδικά για εκείνους που μόλις αρχίζουν να παίρνουν μέρος από αυτούς τους ιστότοπους γνωριμιών.

 • Βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας λέει πολλά για εσάς
 • Επιλέξτε τις καλύτερες φωτογραφίες προφίλ
 • ΠΑΝΤΑ να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο
 • Μην είστε υπερβολικά προσκολλημένοι και ισορροπήστε την επικοινωνία σας με τους αγώνες σας
 • Παραλείψτε τη φάση καταδίωξης του Facebook όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές γνωριμιών

dating.com μαργαρίτα Ένα πράγμα που ξεχωρίζει το Dating.com από το σωρό των ιστότοπων γνωριμιών που διατίθενται αυτή τη στιγμή, είναι ότι εκπέμπουν αυτό το φρέσκο, απλό και ζωντανό συναίσθημα. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε στοιχεία που μοιάζουν με ερωτηματολόγια κατά τη διαδικασία εγγραφής. Λίγα μόνο κλικ εδώ και εκεί, και μπορείτε να πάτε. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους σινγκλ που θέλουν να ανακατευτούν, καθώς δεν θα χάνουν χρόνο για να κάνουν μεγάλες εγγραφές. Άλλοι ιστότοποι γνωριμιών έχουν διαδικασίες εγγραφής που μοιάζουν σχεδόν να ζητούν δάνεια από άτομα λόγω του αριθμού των άσχετων ερωτήσεων.

Οι πιθανότητες να συναντήσετε κάποιον αυξάνονται καθώς υπάρχουν εκατομμύρια που είναι επίσης ανύπαντροι, όπως και εσείς. Όντας μια παγκόσμια πλατφόρμα κοινωνικής ανακάλυψης, επιτρέπει στους ανθρώπους να συνδεθούν και να μάθουν για κάθε ένα από τα ενδιαφέροντά τους και στη συνέχεια να ξεκινήσουν από εκεί.

Η χρονολόγηση ήταν και θα είναι πάντα σχετικά με τη λήψη ευκαιριών. Πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιον νέο, πιθανότητες να σας γνωρίσουν διαφορετικά άτομα, μέρη και πράγματα που δεν ξέρατε ποτέ, αλλά θα ερωτευόσασταν. Είναι η πιθανότητα να μην τους αρέσει τόσο πολύ, είτε είναι η πιθανότητα να αρέσει και ο ένας στον άλλο. Οι πιθανότητες να περάσετε πολύτιμο χρόνο μαζί, πιθανώς μόνο για μια ώρα, ή τις πιθανότητες να περάσετε μια ολόκληρη ζωή μαζί. Είναι η πιθανότητα να υπάρχει κάτι περισσότερο, κάποιος, νέος και κάποιος καλύτερος. Η χρονολόγηση δεν ήταν ποτέ για δεδομένα ή αλγόριθμους. Ούτε καν σχετικά με τον αριθμό των φίλων που έχετε κοινό, ή ακόμα και με τις συγκεκριμένες προτιμήσεις και ιδέες σας, είτε πρόκειται για φυσική άποψη είτε όχι. Δεν έχει να κάνει με κάποιον ψηλό, σέξι ή έχει υπέροχο χρώμα ματιών και μαλλιών.
Το Dating.com δίνει πραγματικά μια υπέροχη ευκαιρία σε οποιοδήποτε άτομο να γνωρίσει τον σημαντικό άλλον χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εκατομμύρια έχουν ήδη δοκιμάσει. Γιατί δεν το κάνεις; ????

Πάρτε την ευκαιρία τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή