Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Feel Review

& 12 Καλύτερες ιστοσελίδες σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών όπως το feeld.co

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για Feeld.co

ένιωθε ταίρι

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για συνδέσεις, ραντεβού, περιστασιακή διασκέδαση, σεξ διαθέσιμες σήμερα. Με αυτόν τον συντριπτικό αριθμό επιλογών, η επιλογή μόνο μιας θα μπορούσε να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό,τι περιμένατε. Αλλά φυσικά, το Dudethrill είναι πάντα εδώ για να σώσει τη μέρα! Τώρα, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε όλα τα προβλήματα και τις διαδικασίες συμμετοχής μόνο για να δοκιμάσετε μια εφαρμογή ή ιστότοπο. Αλλά αυτή τη στιγμή, ας εστιάσουμε στο βασικό μας αστέρι: Feeld! Ισχυρίζεται ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους και πιο αμερόληπτους ιστότοπους σύνδεσης που προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες επιλογές και βολικούς τρόπους για να κάνετε την περιστασιακή σας διασκέδαση πιο ευχάριστη. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό για το Feeld είναι ότι προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών για σχεδόν όλους τους τύπους σεξουαλικότητας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από 20 σεξουαλικές δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή, έτσι ώστε οι χρήστες να αισθάνονται πιο άνετα και χωρίς αποκλεισμούς. Φαίνεται πολλά υποσχόμενο, αλλά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας; Ας ανακαλύψουμε!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://feeld.co/

The History Behind Feeld

Το 2014, η Feeld παρουσιάστηκε στον κόσμο. Αρχικά, αυτή η εφαρμογή ονομαζόταν "3nder", αλλά γύρω στο 2016, οι προγραμματιστές άλλαξαν το όνομά της και δημιούργησαν μια νέα επωνυμία για όλο τον κόσμο. Τώρα, αυτή η εφαρμογή με έδρα το Λονδίνο έχει τραβήξει την προσοχή όλων και συνεχίζει να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες για όλους.

Για πολλούς από εσάς που δεν το ξέρατε, το Feeld δεν είναι μόνο για ραντεβού αλλά και για πολλαπλές συναναστροφές. Οι διαχειριστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια πλατφόρμα όπου όλοι, ακόμη και ως ομάδες, θα φλερτάρουν και θα αλληλεπιδρούν. Στην πραγματικότητα, ο τίτλος "Feeld" προερχόταν από τον ριζικό όρο "παίζω στο χωράφι", επειδή οι εφαρμογές λειτουργούν ως βάση ή βάση όπου οι άνθρωποι μπορούν να ταιριάζουν, να συνδέονται και να συνδέονται με οποιονδήποτε κοντινό χρήστη.

Το Feeld ανοίγει στον κόσμο της σεξουαλικότητας

Αλλά φυσικά, η Feeld δεν ξεχνά ποτέ να ενσωματώσει το πιο κρίσιμο και ουσιαστικό πράγμα στον σύγχρονο κόσμο - τη σεξουαλικότητα. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες έχουν ανοιχτεί σε όλους τους τύπους φύλου και σεξουαλικών προτιμήσεων. Γι' αυτό δεν μπορείτε πλέον να τα παγιδεύετε σε δύο ομάδες φύλων: θηλυκό και αρσενικό αφού ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις πλέον.

Σίγουρα, αυτό το κομμάτι του Feeld είναι αυτό που απολαμβάνω περισσότερο γιατί νιώθω ότι παρέχουν μεγάλη φροντίδα και προσοχή στις προτιμήσεις των ανθρώπων. Και αυτή η ιδέα δίνει μεγάλη ελευθερία και ενθαρρύνει περισσότερους να εκφραστούν χωρίς ενοχές ή ντροπή. Σίγουρα, δεν έχει σημασία αν είσαι παντρεμένος, σε μια σχέση περίπλοκη, αιωρούμενη ή απλή, η κοινότητα Feeld, σε καλωσορίζει στον άγριο κόσμο της! Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, να εξερευνήσετε τα πιο βρώμικα φετίχ σας και να τους δείξετε τις στροφές σας. Ποτέ δεν θα ξέρεις; θα βρείτε ένα τέλειο σεξουαλικό ταίρι σε αυτήν την εφαρμογή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Feeld

αισθάνθηκαν ζευγάρια

Η εφαρμογή Feeld είναι απλή στην κατανόηση. Συνήθως, τα ζευγάρια και οι καυλιάρης εργένηδες αναζητούν τη βοήθειά του για μια γρήγορη σύνδεση και περιστασιακό τρόπο ζωής. Ακριβώς όπως άλλες εφαρμογές ή ιστότοποι γνωριμιών και συνδέσεων, το Feeld δίνει την καρδιά του να κάνει την αντιστοίχιση και τη σύνδεση της βασικής του αξίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι διαχειριστές διαθέτουν πολύτιμες λειτουργίες και άριστες υπηρεσίες για να κάνουν την εμπειρία σας πιο άνετη και αξιόλογη.

Απλώς εγγραφείτε παρέχοντας πολλές βασικές πληροφορίες για τον εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας και της τοποθεσίας. Μόλις ρυθμιστούν όλα αυτά, είστε έτοιμοι να πάτε και να βρείτε τους αγώνες σας. Απλώς πρέπει να δείξετε ενδιαφέρον για άλλους χρήστες και όταν σας "αρέσουν", αυτόματα ταιριάζετε. Μη διστάσετε να συνδεθείτε με όλους τους αγώνες σας, καθώς δεν υπάρχει όριο στο πόσα μπορείτε να συνδέσετε. Εξάλλου, η συνομιλία είναι δωρεάν για να μπορείτε να το κάνετε όλο το βράδυ.

Αλλά εκτός από αυτό, το Feeld χρησιμοποιεί επίσης μια μοναδική δυνατότητα όπου τα ζευγάρια μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο ως "ζευγάρι". Αυτό σημαίνει ότι αν εσείς και η κοπέλα σας είστε και οι δύο τολμηροί και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ασυνήθιστο, τότε το Feeld είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ίσως ο τρόπος ζωής του swinger ή η ανταλλαγή συντρόφων θα έδινε άρωμα στη σχέση σας.

Μέλη Κοινότητας του Feeld.co

αισθητό σύστημα

Το Feeld είναι αρκετά δημοφιλές στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν το υψηλότερο ποσοστό χρηστών από την παγκόσμια ομάδα μελών. Ίσως, αυτό συμβαίνει επειδή το Feeld είναι από τις λίγες εφαρμογές σύνδεσης που δίνουν έμφαση στη σεξουαλικότητα ως ουσιαστική πτυχή του φλερτ, του swinging και της σύνδεσης.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι μια φιλόξενη εφαρμογή σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας, το Feeld έχει περίπου 70% στρέιτ χρήστες, πολλοί από τους οποίους είναι άνδρες. Συνήθως, χρήστες μεταξύ 25 και 30 ετών συμμετέχουν ενεργά στο Feeld και αναζητούν συχνά συνδέσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Εάν βάλετε αυτά τα ποσοστά σε αριθμούς, περίπου 500+ χρήστες αναζητούν ενεργά περιστασιακή διασκέδαση κάθε εβδομάδα. Αυτό είναι πολύ τεράστιο!

Μοναδικές δυνατότητες εφαρμογής Feeld

αισθητή εφαρμογή
 • Απόκρυψη από τους φίλους

Για όσους θέλουν να παραμείνουν ιδιωτικοί και να αποφύγουν άτομα από το Facebook να μάθουν για τη βρώμικη επιχείρησή σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Θα κρύψει το προφίλ σας από τους φίλους σας στο FB που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Feeld. Ωστόσο, αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες που αναβάθμισαν τη συνδρομή τους σε premium.

 • Εθεάθη τελευταία

Προσωπικά θεωρώ πολύτιμη τη λειτουργία LastSeen για τη σύνδεση, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν την κατάσταση των άλλων εάν ήταν ενεργοί εδώ και λίγα λεπτά ή αν σταμάτησαν εντελώς τη χρήση της εφαρμογής. Σίγουρα, μπορεί να εξοικονομήσει τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια.

 • pings

Εάν άλλοι χρήστες έχουν δείξει ενδιαφέρον για το προφίλ σας, η εφαρμογή Feeld προσφέρει "ping" και μπορείτε να τα στείλετε σε οποιονδήποτε σας ενδιαφέρει. Φυσικά, οι χρήστες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες σύνδεσης. Τα premium μέλη μπορούν να απολαμβάνουν ένα ping καθημερινά, αλλά για τους κύριους χρήστες, τα ping είναι διαθέσιμα για αγορά.

 • Αποκλεισμός

Δεν είναι περίεργο να συναντάτε απροσδόκητους ή ενοχλητικούς χρήστες κατά καιρούς. Γι' αυτό η δυνατότητα αποκλεισμού είναι ένα τόσο πολύτιμο εργαλείο για την αφαίρεση ορισμένων χρηστών που δεν θέλετε να βλέπετε στην εφαρμογή. Απλώς αναφέρετέ τα και διακόπτει αυτόματα οποιαδήποτε αλληλεπίδραση.

Εγγραφή Feeld

αισθάνθηκε λήψη

Καλα ΝΕΑ! Το Feeld έχει μια απλή διαδικασία εγγραφής, καθώς είναι εντελώς δωρεάν. Επομένως, μην ανησυχείτε για κρυφές χρεώσεις ή απροσδόκητα κόστη. Ίσως το μόνο κουραστικό κομμάτι της διαδικασίας εγγραφής του είναι η αμφίδρομη διαδικασία επαλήθευσης, αλλά εκτός από αυτό, όλα φαίνονται διαχειρίσιμα.

Αρχικά, το Feeld ρωτά για τον λογαριασμό email και το προφίλ σας στο FB. Δεν μπορείτε να το παραλείψετε, καθώς το Feeld είναι πολύ αυστηρό στην επαλήθευση. Φυσικά, αυτό το βήμα θα μπορούσε να ωφελήσει όλους τους χρήστες αφού διασφαλίζει την αυθεντικότητα των μελών τους. Γενικά, το Feeld ελέγχει τους φίλους σας στο FB και το έγκυρο email για έλεγχο ταυτότητας και βλέπει αν έχετε φίλους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Τέλος, πρέπει να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, ώστε η Feeld να καταλάβει ότι δεν είστε απατεώνας ή βλακείες.

Εκτός από τη μοναδική διαδικασία επαλήθευσης και την εύκολη εγγραφή, το Feeld με εντυπωσίασε επίσης με την ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών σεξουαλικότητας. Επί του παρόντος, η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 20 σεξουαλικότητα και ο καθένας έχει την ελευθερία να επιλέξει, κάτι που τους κάνει να νιώθουν άνετα.

Σύνδεση και συνομιλία στο Feeld

αισθάνθηκε δωμάτιο

Οι λειτουργίες συνομιλίας και μηνυμάτων Feeld διαφέρουν από άλλους ιστότοπους και εφαρμογές. Θα το βρείτε στο χαμηλότερο τμήμα της οθόνης, όπου μπορείτε να εντοπίσετε ορισμένους χρήστες στην καρτέλα Σύνδεση. Ενώ χρησιμοποιούσα το Feeld για αρκετές ημέρες, εξεπλάγην που είδα πάνω από 50 αγώνες και πολλοί από αυτούς προσέγγισαν το χέρι για να συνδεθούν.

Αλλά, αυτό που με συγκλόνισε περισσότερο είναι ότι πολλοί από αυτούς τους αγώνες είναι αρκετά ενεργοί όταν αλληλεπιδρούν. Φυσικά, στην αρχή, έκοψα τις προσδοκίες μου αφού δεν δίνω στο Feeld ούτε μια ουγγιά πίεση. Ωστόσο, περισσότεροι από τους μισούς χρήστες που προσπάθησαν να συνδεθούν μαζί μου απάντησαν. Αυτό είναι σαν ένα 80% προτιμώμενο ποσοστό απόκρισης σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους σύνδεσης ή εφαρμογές γνωριμιών.

αισθάνθηκε blog

Επιπλέον, αυτό το ποσοστό απόκρισης θα μπορούσε να είναι υψηλότερο από το μέσο όρο όταν εγγραφείτε στην premium συνδρομή του. Επιπλέον, η δυνατότητα συνομιλίας του Feeld παρέχει μια φανταστική και οικεία ατμόσφαιρα, έτσι θα περάσετε υπέροχα αλληλεπιδρώντας με τους ανθρώπους. Συνήθως, οι χρήστες είναι ενεργοί στη συνομιλία ένας προς έναν, καθώς σπάνια βλέπω άτομα να χρησιμοποιούν την ομαδική συνομιλία. Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι σε πολλούς χρήστες αρέσει να ανταλλάσσουν τους αριθμούς τηλεφώνου και τους λογαριασμούς Kik τους μετά την αντιστοίχιση. Υποθέτω ότι τους αρέσει να μιλούν έξω από την εφαρμογή για μια πιο βολική και εξατομικευμένη αλληλεπίδραση.

Feel Membership and Prices

νιωμένες εμπειρίες

Προς το παρόν, το Feeld έχει μόνο δύο διαθέσιμες επιλογές μέλους. το καθένα έχει τα προνόμια και τη διάρκειά του. Μπορείτε να πληρώνετε κάθε μήνα για 11.99 $ ή να επωφεληθείτε από την τρίμηνη συνδρομή μόνο με 23.99 $, εξοικονομώντας σας τουλάχιστον 8.00 $ μηνιαίως.

Με την premium συνδρομή σας, μπορείτε να απολαμβάνετε πολλά οφέλη και υπηρεσίες σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της απόκρυψης από φίλους του FB χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Feeld και της σύνδεσης με χρήστες χωρίς αντιστοίχιση. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε την πρόσβαση στις πρόσφατες διαδικτυακές δραστηριότητες άλλων χρηστών, τη μετάβαση σε σκοτεινά θέματα και την προσθήκη προσωπικών εικόνων που είναι διαθέσιμες σε αγώνες. Όλα όσα ανέφερα είναι μερικά μόνο πράγματα που θα απολαύσετε εδώ και υπάρχουν περισσότερα που μπορείτε να δείτε όταν περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο.

Όμως, εκτός από το να απολαμβάνετε τα προνόμια, υποθέτω ότι η εγγραφή στη συνδρομή Feeld θα μπορούσε να βοηθήσει τους προγραμματιστές του ιστότοπου να δημιουργήσουν και να δημιουργήσουν το Feeld παρά τις προκλήσεις και τους διαγωνισμούς. Μια εφαρμογή/ιστότοπος χωρίς διαφημίσεις όπως αυτή αξίζει όλες τις πιστώσεις και τις πληρωμές και υποθέτω ότι είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να δείξουμε υποστήριξη.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Feeld.co

PROS:

 • Διατίθεται ευρύ φάσμα σεξουαλικότητας
 • Φιλόξενο και ανοιχτό σε όλους
 • Δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στην Apple όσο και στο Google Play
 • Η ανώνυμη περιήγηση είναι διαθέσιμη
 • Έχει συναρπαστικά ιστολόγια και άρθρα
 • Πολλά μέλη
 • Μοντέρνος σχεδιασμός εφαρμογών
 • Εύχρηστος
 • Χρησιμοποιεί τη διαδικασία επαλήθευσης κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμος ιστότοπος
 • Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά μέτρια
 • Απαιτεί το Facebook για εγγραφή

12 Καλύτεροι ιστότοποι σύνδεσης και περιστασιακών γνωριμιών παρόμοιοι με το Feeld.co:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Μια εξειδικευμένη πλατφόρμα γνωριμιών που προσελκύει καθημερινούς επισκέπτες είναι το Seeking Arrangement. Δεδομένου ότι αυτός δεν είναι ένας κανονικός ιστότοπος που ταιριάζει, ο σχεδιασμός του θα μπορούσε να απορρίψει πολλά άτομα που περιστασιακά επισκέπτονται αυτόν. Ωστόσο, κάνει εξαιρετική δουλειά παρέχοντας μια ασφαλή ατμόσφαιρα για το είδος της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης που προωθεί. Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον να διακρίνει κανείς ότι έχει αρκετό αριθμό ανθρώπων διεθνώς για μια πλατφόρμα που περιέχει μια σχετικά θεμελιώδη ιδέα.

Το Searching Arrangement είναι ένα μέρος όπου οι νέοι μπορούν να ασχοληθούν με τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που θα μπορούσαν να τους προσφέρουν χρηματική υποστήριξη και ενθάρρυνση. Τα ζαχαρούχα μωρά πρέπει να παρέχουν αγάπη, σεξ, στοργή και μακροχρόνιες σχέσεις σε αντάλλαγμα. Το Searching Arrangement επαναπροσδιορίζει μια ιδανική σχέση καθώς υπονομεύει τα συμβατικά μέσα προσέλκυσης μέσω Διαδικτύου. Ο ιστότοπος προσφέρει μια όαση όπου μπορείτε να ενσωματώσετε την απόλαυση με μια παρέα.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική Αναζήτηση Διακανονισμού.

PROS:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυστηρή
 • Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, ο ιστότοπος εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν ιδανικές ρυθμίσεις
 • Έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε όλο τον κόσμο
 • Η πλειοψηφία των μελών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη για ολοκλήρωση
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα επαληθευμένα μέλη μόνο

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί για ζάχαρη
 • Απαιτείται άδεια για να δείτε μια ιδιωτική γκαλερί άλλων μελών

# 3 - AshleyMadison

ashleymadison

Κορυφαίος ιστότοπος όσον αφορά τις συνδέσεις και τις γνωριμίες ενηλίκων, η Ashley Madison υπάρχει από το 2001. Εάν είστε σε μια μονότονη σχέση ή θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του έγγαμου βίου, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι ο κατάλληλος για εσάς. Πράγματι, όλα τα είδη σεξουαλικών υποθέσεων είναι ευπρόσδεκτα εδώ και κανείς δεν θα σας κρίνει. Επίσης, τα μέλη μπορούν να συνεργαστούν με πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο και να απολαύσουν τη σεξουαλική ψυχαγωγία.

Πάνω απ 'όλα, ο Ashley Madison ακούει τα σχόλια των μελών του και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής των ανθρώπων για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Όλοι είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν όλους τους τύπους σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, των τρίοδων και πολλών άλλων. Έτσι, ο Ashley Madison παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού παρά τον ανταγωνιστικό κλάδο των online dating.

Κριτική AshleyMadison εδώ.

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές φωτογραφίες
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή και ακολουθεί μια απλή διαδικασία
 • Προστασία εικόνων και ευαίσθητων δεδομένων από ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του App Store
 • Ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης απαιτεί και δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου
 • Τα μέλη είναι τεράστια και από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί λογαριασμοί δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους

# 4 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες για συναντήσεις, παρέα και συναναστροφές με ελεύθερους. Σε αυτόν τον ιστότοπο, η διαδικασία αίτησης είναι πράγματι γρήγορη και βολική. Έτσι, δεν θα σπαταλάτε πολύ από την ενέργειά σας καθόλου. Σε σύγκριση με πολλούς άλλους ιστότοπους γνωριμιών, ακόμη και οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν να χρησιμοποιούν μηνύματα και συνομιλίες μέσω βίντεο χωρίς να πληρώνουν.

Από την άλλη πλευρά, οι συνδρομητές επί πληρωμή έχουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που είναι πραγματικά μοναδικά. Εν τω μεταξύ, το Flingster παρέχει επίσης διακριτική ταυτοποίηση κατά τη συνομιλία προτού συναινέσετε σε ένα αυθόρμητο, γρήγορο fling.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του Flingster.

PROS:

 • Ο μη καθορισμένος χαρακτήρας είναι μια επιλογή
 • Όλοι είναι εξαιρετικοί ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή το φύλο
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμη και σχετικά απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός. Ωστόσο, είναι κατανοητό να πλοηγηθείτε

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν περιστασιακά ψεύτικα προφίλ

# 5 - BangLocals

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν το τέλειο ταίρι για σεξ, ραντεβού και περιστασιακές υποθέσεις. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα σκασμό δουλειάς και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και ηρεμιστικοί τρόποι να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας υπέροχος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Καλό πράγμα, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών σεξ που χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής. Έτσι, όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Πράγματι, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν έναν καυτό, σέξι σύντροφο.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική του BangLocals.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 6 - MillionaireMatch

εκατομμυριούχος αντιστοιχία

Εάν επιθυμείτε διασκέδαση, φλερτ και ανεπίσημες ατμόσφαιρες όπου μπορείτε να συναντήσετε πλούσιους άντρες και να πάρετε κάτι ο ένας από τον άλλον ενώ συνδέεστε σε πολύ οικείο επίπεδο, το MillionaireMatch είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Τώρα μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικά και πολυτελή ραντεβού που ελπίζουμε να σας οδηγήσουν σε κάτι. Μεταξύ των ιστότοπων ζαχαρούχων μωρών/μπαμπάδων, αυτό είναι ένα αστέρι μεταξύ όλων. Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα αντιστοίχισης όπου συναντάτε άτομα με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε τη νοοτροπία σας, τη σεξουαλική χημεία και τις φαντασιώσεις σας.

Συνδυάζοντας μια πολυάσχολη ατμόσφαιρα ηλικιωμένων ανδρών και νεότερων γυναικών, το MillionaireMatch σας δίνει μια σέξι, διακριτική αλλά αριστοκρατική και φιλική αίσθηση. Τα περισσότερα μέλη δεν ντρέπονται και έχουν αυτοπεποίθηση - όλοι μιλούν ανοιχτά για τις επιθυμίες τους, νομισματικές και σεξουαλικές. Όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι χωρίς εκπλήξεις, επομένως είναι διασκεδαστικό να το εξερευνάς.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από ζάχαρη μπαμπάδες
 • Αριστοκρατικός ιστότοπος
 • Φιλική προς το χρήστη και εύκολη πλοήγηση διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Η αναλογία ζάχαρης μπαμπάδες-μωρά δεν είναι ίση

# 7 - Βικτώρια Μίλαν

Βικτωριαλάνη κύρια

Η Victoria Milan είναι ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους γνωριμιών παγκοσμίως για ζευγάρια που απατούν και αφοσιωμένες σχέσεις. Πράγματι, ο ιστότοπος παρέχει έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να ζήσετε σεξουαλικές σχέσεις.

Έτσι, εάν είστε μόνος ή σε μονότονη σχέση, ο ιστότοπος προσφέρει μια φανταστική απόδραση από αυτήν τη δυστυχία. Πράγματι, μετατρέπει την άθλια σεξουαλική ζωή σε ένα πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό ταξίδι. Πάνω απ 'όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε γιατί ο ιστότοπος διαθέτει "Κουμπί πανικού". Έτσι, μπορείτε να βγείτε από τη σελίδα χωρίς να πιάσετε.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Victoria Milan.

PROS:

 • Περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Η εγγραφή είναι απλή και απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου διατηρεί απλό και εύκολο στην πλοήγηση
 • Δυνατότητες όπως το μάτι και η προσθήκη στα αγαπημένα είναι δωρεάν
 • Τα κουτιά επεξήγησης χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ζητημάτων και ανησυχιών σχετικά με τον ιστότοπο
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η βιντεοκλήση δεν είναι διαθέσιμη
 • Μόνο τα πληρωμένα μέλη στέλνουν και βλέπουν μηνύματα

# 8 - alt.com

σπίτι alt.com

Το ALT.com είναι μια πλατφόρμα για άτομα που εμπλέκονται σε μη συμβατικούς τύπους στενών σχέσεων και οικειότητας. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει επιλογές που σίγουρα δεν μπορείτε να ανακαλύψετε στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα στο διαδίκτυο σήμερα, από ασυνήθιστα φετίχ μέχρι αντισυμβατικά όνειρα. Ζήστε την ερωτική χαρά του ασυνήθιστου σεξ, παρέχοντας άτακτο σεξ με δεσμά, BDSM, περιπετειώδη σεξ, ρομαντικούς εραστές, βαθύτερες επιθυμίες, swingers, σεξουαλικές ραντεβού και πολλά άλλα.

Εδώ είναι μια κριτική ALT.com.

PROS:

 • Τα ενεργά μέλη αναζητούν απλές συναντήσεις
 • Η βάση χρηστών είναι μεγάλη
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή και ο σχεδιασμός είναι αρκετά σύγχυση
 • Περιορισμένες δυνατότητες για δωρεάν λογαριασμούς

# 9 - Αγάπη Βουντού

αγάπη

Ένας ιστότοπος swinger και μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ταυτόχρονα, το Love Voodoo είναι ένα μοναδικό μέρος για swingers και άτομα που ενδιαφέρονται για το σεξ και τον τρόπο ζωής των swinger. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ανθρώπους να περιηγηθούν στις σεξουαλικές τους ορμές και να εκφράσουν τη σεξουαλική ένταση σε όλη τη διαδρομή. Τα μέλη εδώ είναι χαλαρά και αναζητούν ενεργά την ψυχαγωγία. Ο ιστότοπος παρέχει ένα περιβάλλον χωρίς κρίση σε όλα τα μέλη του για νέους επισκέπτες ή μέλη, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βύθιση των ποδιών. Πάνω απ 'όλα, όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες και οι συναλλαγές πληρωμών είναι ασφαλείς.

PROS:

 • Αλληλεπιδράστε και επικοινωνήστε με πραγματικούς swingers
 • Οι έμπειροι και ερασιτέχνες swingers είναι ευπρόσδεκτοι
 • Η δωρεάν έκδοση έχει πρόσβαση στις περισσότερες από τις δυνατότητές της

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι παλιός και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στην πλοήγηση

# 10 - Lovoo

Lovoo σπίτι

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Lovoo είναι ένας από τους μεγαλύτερους, ταχύτερα αναπτυσσόμενους και ευρέως χρησιμοποιούμενους ιστότοπους γνωριμιών στον κόσμο σήμερα. Υπάρχουν πολλά singles για να διαλέξετε από τους μοναδικούς 70 εκατομμύρια συνδρομητές του. Αλλά η επιτυχία του ιστότοπου δεν αφορά μόνο το μέγεθος των μελών του. αποδίδεται επίσης στην εστίασή του στη βελτίωση και τη συνεχή ανάπτυξη των εφαρμογών που είναι συμβατές με IOS και Android. Σε αυτό το σημείο, ο αριθμός των ατόμων που βρίσκουν αγάπη σε αυτήν την εφαρμογή matchmaking έχει αυξηθεί σχεδόν σε 4K+ μηνιαίως.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική Lovoo.

PROS:

 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σχέσεων —σύνδεση, μακροχρόνια, ραντεβού, περιστασιακή, φιλία, σχέση, φλερτ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δεν αναφέρθηκαν ψεύτικοι λογαριασμοί
 • Αγώνες υψηλού ποσοστού
 • Μπορεί να εγγραφεί χρησιμοποιώντας το Facebook
 • Σύστημα αντιστοίχισης ρουλέτας
 • Τα επαληθευμένα μέλη έχουν σήματα
 • Προσιτή premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ έχουν λίγες λεπτομέρειες
 • Βασική μηχανή αναζήτησης

# 11 - Γαμώτο βιβλίο

γαμημένο βιβλίο

Ένας τέλειος ιστότοπος για περιστασιακές σχέσεις και σεξουαλικές σχέσεις ονομάζεται FuckBook. Εδώ, σας δίνονται ευκαιρίες να βρείτε συναντήσεις με swinger, ραντεβού σεξ και πολλά άλλα. Αυτό είναι βολικό για άτομα που αναζητούν μια σχέση χωρίς δεσμούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Από το ίδιο το όνομα αυτού του ιστότοπου, γνωρίζετε ακριβώς τι αντιμετωπίζετε μόλις κάνετε κύλιση στην πλατφόρμα. Η διεπαφή και οι δυνατότητες του FuckBook είναι απλές και βολικές σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών swinger στο διαδίκτυο.

Κριτική FuckBook εδώ.

PROS:

 • Τα προφίλ που δημιουργήθηκαν είναι πολλά
 • Ο ιστότοπος έχει ένα σχέδιο που είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να χρησιμοποιήσετε
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και άμεση
 • Η ιδιότητα μέλους είναι προσιτή αλλά με πολλά πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις στον ιστότοπο

# 12 - FreeHookupAffair

Δωρεάν Hookup Affair

Το Freehookupaffair.com είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για ρομαντισμό και περιστασιακό σεξ. Εδώ μπορείτε να ανακαλύψετε και να ζήσετε εκατομμύρια ομοϊδεάτες, να διασκεδάσετε και να εκπληρώσετε ο ένας τις ερωτικές επιθυμίες του άλλου. Ο ιστότοπος προωθεί μια μοναδική ιδέα για να φιλοξενήσει άτομα με παρόμοιες προθέσεις σε περιστασιακά ραντεβού. Σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουμε συνεργασίες χωρίς δεσμεύσεις, οι άνθρωποι έρχονται εδώ μαζικά. Χρησιμοποιούν μερικά σύνολα κανόνων και διαδικασιών που ενθαρρύνουν τα άτομα για περιορισμένο χρονικό διάστημα να επιδιώξουν συνδέσεις, αλλά τελικά θα έχουν πολύ χρόνο μαζί.

PROS:

 • Ιδανικό για άτομα που αναζητούν σχέσεις χωρίς χορδές
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός αλλά κομψός
 • Η πλοήγηση είναι ομαλή και απλή
 • Μπορείτε να διαβάσετε θετικές μαρτυρίες σχετικά με τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Η ενότητα FAQ δεν είναι διαθέσιμη
 • Η υποστήριξη πελατών είναι αποκλειστική για πληρωμένα μέλη μόνο

Τελικές λέξεις

Μετά από μέρες περιήγησης και χρήσης της εφαρμογής Feeld, μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει με πάρα πολλούς τρόπους. Πρώτον, το ευρύ φάσμα της σεξουαλικότητας είναι διαθέσιμο. Ειλικρινά, δεν έχω δει τόσο φιλική προς το φύλο εφαρμογή σε όλη μου την εμπειρία γνωριμιών. Χαίρομαι που βλέπω μια εφαρμογή που μπορεί να κάνει τη σεξουαλικότητα προτεραιότητα για σύνδεση.

Σίγουρα, είναι ένας τρόπος για να προβάλλετε και να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες των χρηστών χωρίς καμία κρίση και ανησυχία. Θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα και περιπέτειες. Δυστυχώς, για όσους αναζητούν μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως χρειαστεί να ψάξουν κάπου αλλού. Είμαι σίγουρος ότι ο Feeld δεν δημιουργήθηκε για τέτοιου είδους περιπέτεια.

Για να το ολοκληρώσω, το Feeld είναι μια αρκετά εντυπωσιακή εφαρμογή και ανυπομονώ να τη χρησιμοποιήσω περισσότερο στις μελλοντικές μου προσπάθειες σύνδεσης. Προς το παρόν, υποθέτω ότι θα παραμείνω στο αγαπημένο μου όλων των εποχών Ashley Madison. Αλλά φυσικά, αν χρειαζόταν να δοκιμάσω άλλες εφαρμογές, το Feeld είναι μια εξαιρετική εναλλακτική.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή