Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Κριτική Fling.com

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ, όπως το Fling.com

Δείξε μου 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Fling.com

fling.com

Να είστε έτοιμοι να τοποθετηθείτε στο Fling.com! Το Fling.com πρέπει να έκανε κάτι σωστά, δεδομένων των εκατομμυρίων οπαδών και των γενεών αφοσίωσης του ιστότοπου. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους "σύνδεσης" και υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους για εξερεύνηση. Στην πραγματικότητα, αυτός ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι σας συνδέει με το hottie των ονείρων σας. Το Fling.com μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε αυτή τη σεξουαλική φαντασίωση. Ως εκ τούτου, αυτή είναι η ευκαιρία να αποκαλυφθούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τα πιθανά μειονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας. Διαβάστε περισσότερα!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.fling.com/

Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε βάλει τα δάχτυλά σας και να συναντήσετε αυτήν την πλατφόρμα. Το Fling.com θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε την τριγωνική φαντασίωσή σας, να έχετε μια υπέροχη διανυκτέρευση ή να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σεξουαλική σχέση με τον σύντροφο της επιλογής σας. Το όνομα του ιστότοπου αποκαλύπτει πολλά για τις προθέσεις και τους στόχους του. Πράγματι, πιθανότατα δεν θα περιμένετε να ανακαλύψετε την πραγματική σας αγάπη ή οτιδήποτε σε έναν ιστότοπο με τέτοιο όνομα. Ενώ συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις, τα περισσότερα άτομα είναι εδώ για λόγους που δεν σχετίζονται με την ανάπτυξη στενών φιλιών.

Fling and Everything in Between

Το Fling.com παρουσιάζεται ως μία από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες περιστασιακών γνωριμιών για άτομα ανεξαρτήτως φύλου, κουλτούρας και προέλευσης. Η υπηρεσία επιτρέπει σε άτομα και ζευγάρια να αναζητήσουν μια αργή βραδιά ή μια απλή συνάντηση μιας νύχτας, ή ακόμα και συνδέσεις στο chatroom. Μια τόσο συναρπαστική συγκίνηση! Παρόλο που το Fling.com δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες, θεωρείται ωστόσο μια παγκόσμια υπηρεσία σύνδεσης.

Και πάλι, θυμηθείτε, το Fling.com δεν είναι για εκείνους που ψάχνουν για βαθιά δεσμευμένες σχέσεις. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που οι χρήστες αναπτύσσουν προσωπικές προσκολλήσεις, κάποιος πρέπει να προετοιμαστεί για να αποφύγει σημαντικές καρδιές. Συνολικά, το Fling είναι μια πλατφόρμα για να εκφραζόμαστε επίσης! Καθώς τα μέλη δείχνουν το γυμνό τους σώμα σε άλλους στον ιστότοπο ή σε διαφορετικές ομαδικές σεξουαλικές δραστηριότητες, τείνουν να γίνονται πιο άνετα με τη σεξουαλικότητα και τα σχήματα του σώματός τους.

Πώς ξεκίνησε ο ιστότοπος Fling.com;

Το Fling.com διαθέτει έναν συναρπαστικό διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας σε άτομα και ζευγάρια, ίσια και ομοφυλόφιλα, να ανακαλύψουν συμβατούς συνεργάτες για προσωπικές ή εικονικές σεξουαλικές εμπειρίες. Πριν από την παροχή τέτοιων ποιοτικών υπηρεσιών, αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια. Οι δημιουργοί παίρνουν την ιδέα αυτής της πλατφόρμας γνωριμιών από την αποκτηθείσα τεχνογνωσία και εμπειρίες με μηχανές σύνδεσης. Ενσωμάτωσαν επίσης τη φήμη του κοινού για σεξουαλικές συναντήσεις με ανώνυμα άτομα.

πέταγμα εύρημα

Ο ιστότοπος ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια και από τότε έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία. Ο ιστότοπος ξεκίνησε τους στόχους του το 2006 και ικανοποιούσε συνεχώς τη σεξουαλική επιθυμία του κοινού αποδεικνύοντας την επιτυχία του την τελευταία δεκαετία. Το 2011, το iDateAwards πρότεινε το Fling στην κατηγορία Best Mobile Dating Site και Best Marketing Campaign. Το 2012, ο Fling ήταν επίσης υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερης Ενηλίκων Ραντεβού από το About.com. Αρκετά εντυπωσιακό!

Είμαι Horny, ήρθε η ώρα να ξεκολλήσω, αλλά πρώτα…

Φαίνεται να είναι το πλήρες πακέτο από τη στιγμή που θα μπείτε στην κεντρική σελίδα του Fling. Φαίνεται να είναι γνήσιο. Σας παρουσιάζεται ένα σύντομο κουίζ για τη σεξουαλική σας ταυτότητα και αυτό που ψάχνετε. Θα σας ζητηθεί επίσης να δώσετε το έτος γέννησής σας και θα ρωτήσετε για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Επιπλέον, όταν επισκέπτεστε την αρχική σελίδα του Fling.com, το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι ένα ευχάριστο μείγμα ελκυστικών φωτεινών και ζωντανών χρωμάτων.

Το στυλ είναι κομψό και μοντέρνο και τα χρώματα από μόνα τους σας κάνουν να θέλετε να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα. Το Fling.com κατανοεί πώς να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός χρήστη. Τα χρώματα, το στυλ και η διάταξη της γραμματοσειράς και των εικονιδίων έχουν επιλεγεί σχολαστικά. Ο ιστότοπος σύνδεσης φαίνεται να ενημερώνεται τακτικά. Επιπλέον, όλες οι σελίδες είναι φιλικές προς το χρήστη και η πλατφόρμα είναι απλή στην περιήγηση.

Επιπλέον, ακόμη και αν είστε εντελώς νέοι σε αυτόν τον ιστότοπο, η εκμάθηση του τρόπου χρήσης του Fling.com δεν θα αργήσει. Συνολικά, η απλότητα και ο σχεδιασμός της πλατφόρμας προσφέρουν έναν καθαρό, τακτοποιημένο και εμπνευσμένο αντίκτυπο που ενθαρρύνει όποιον το βλέπει να το ελέγξει.

πέταγμα προφίλ

Εγγραφείτε στο Fling και κάντε την κίνηση σας τώρα!

Το καλύτερο πράγμα για το Fling.com είναι ότι παρείχαν διάφορες δυνατότητες για να σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο άτομο με το οποίο θα έχετε μια συνάντηση μιας νύχτας. Με αυτό, οι δημιουργοί τελειοποίησαν τον ιστότοπο επιτρέποντας στα μέλη να χρησιμοποιούν ζωντανές κάμερες, να κάνουν μια λίστα με πιθανούς συντρόφους ή απλά να περιηγούνται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που προτιμάτε και ζητάτε.

Φυσικά, λάβετε υπόψη ότι πρέπει να εγγραφείτε για να κάνετε την μπάλα να κυλάει εδώ στο Fling.com. Ξέρω ότι η απόκτηση ενός λογαριασμού είναι απλή και θα σας πάρει λιγότερο από ένα λεπτό για να ολοκληρώσετε. Τώρα, υποθέτοντας ότι έχετε ολοκληρώσει προηγουμένως τη διαδικασία εγγραφής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Βιόλα, άρχισε να εξερευνείς όσο νιώθεις τρελά και ζεστά!

Ξοδέψτε μια μικρή πένα για να γνωρίσετε το πιο ωραίο μουνί

Το Fling.com διαθέτει πολλές δελεαστικές δυνατότητες που θα σας φτιάξουν τη διάθεση καθώς περιηγείστε στη σκηνή της σύνδεσης. Ωστόσο, όπως και άλλες πλατφόρμες, τα ειδικά χαρακτηριστικά ισοδυναμούν με επιπλέον μετρητά για δαπάνη. Εδώ, στο Fing.com, πρέπει να πληρώσετε εκπληκτικές προσφορές για να απολαύσετε τη συναρπαστική διασκέδαση και ανατροπές. Παρακάτω είναι η λίστα των συνδρομών για να διαλέξετε.

 • Δοκιμή επτά ημερών (χρυσός)-9.95 $
 • Ένας μήνας (χρυσός) - 34.95 $
 • Έξι μήνες (χρυσός) - 69.90 $
 • Ένα έτος (χρυσός) - $ 80.04

Συνδρομή στο Fling: Ειδικές δυνατότητες

Παρόλο που το ποσό των δωρεάν προσφορών είναι μέτριο, η επιλογή των premium χαρακτηριστικών που διατίθενται στον ιστότοπο Fling είναι εξαιρετική. Ξεκινήστε να αναζητάτε και να συναντάτε αυτόν τον ζουμερό σύντροφο με λίγα κλικ στο Fling.com. Με αυτό, τα premium μέλη αποκτούν πρόσβαση στις ακόλουθες δυνατότητες:

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Αυτή η δυνατότητα θα σας οδηγήσει σε έναν εικονικό χώρο ευχάριστων συναντήσεων. Ως εκ τούτου, θα σταλείτε σε μια μυστική ζώνη με προσφορές ζωντανών καμερών. Το διασκεδαστικό είναι ότι θα μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να επιλέξετε μια ζωντανή απόδοση κάμερας που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Πράγματι, υπάρχει μια ποικιλία επιλογών εδώ στο Fing.com. Αυτή η λειτουργία θα οδηγήσει σε μια συναρπαστική συνάντηση με όμορφα αρσενικά και κορίτσια με τα οποία θα επικοινωνήσετε εικονικά και σεξουαλικά.

Επιπλέον, οι επισκέπτες και οι χρήστες που δεν πληρώνουν μπορούν να δουν μόνο τα προφίλ των μοντέλων κάμερας web. Από την άλλη πλευρά, οι premium χρήστες έχουν επιπλέον δυνατότητες αλληλεπίδρασης με αυτά τα υπέροχα κορίτσια, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ανταλλαγής μηνυμάτων, παρακολούθησης ζωντανών παραστάσεων και υποβολής αιτημάτων.

πετάω ενώνω

Video Chat

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της ιστοσελίδας. Βάζω στοίχημα ότι, επίσης, θα συμφωνήσετε ότι τα μηνύματα κειμένου δεν θα δώσουν στον πελάτη το ίδιο επίπεδο ενθουσιασμού με την ομιλία μέσω κάμερας. Αυτός ο τύπος επαφής μέλους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ιδανικό για διασκέδαση στο διαδίκτυο ή απλά για να δείτε κάποιον που θα θέλατε να συναντήσετε πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι δημιουργοί έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ευκολία των καταναλωτών όταν έψαχναν για μια νέα ημερομηνία για να έχουν μια εξαιρετική αντιστοιχία. Ως εκ τούτου, όταν πρόκειται για τη διαδικασία αναζήτησης, το Fling.com παρέχει μια ποικιλία κριτηρίων. Έχετε μια ποικιλία εναλλακτικών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε επιλογές για την ηλικία, το φύλο, την τοποθεσία, τις δραστηριότητες και πολλούς άλλους παράγοντες.

Safe Mode

Το Fling είναι αρκετά γενναιόδωρο ώστε να περιλαμβάνει μια λειτουργία που περιλαμβάνει το καλύτερο συμφέρον των μελών της. Ως εκ τούτου, κάθε φορά που αισθάνεστε ότι το σαφές περιεχόμενο είναι υπερβολικό για εσάς, η ασφαλής λειτουργία είναι εδώ για διάσωση. Η ασφαλής λειτουργία δημιουργήθηκε έχοντας υπόψη σας. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στις ρυθμίσεις σας για να εγγυηθείτε ότι είστε ασφαλείς κατά την εξερεύνηση της πλατφόρμας. Σως να είστε βέβαιοι ότι δεν θα σας δοθούν προσωπικές φωτογραφίες ή βίντεο εκτός εάν το ζητήσετε συγκεκριμένα.

Sex Shop

Είναι ενδιαφέρον ότι το Fling.com έχει αρκετούς συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου καταστήματος σεξ παιχνιδιών. Ως αποτέλεσμα, κάθε μέλος μπορεί να αγοράσει μια ποικιλία ειδών σε σημαντική έκπτωση. Χουράι! Νιώστε άνετα αγοράζοντας τα πιο αγαπημένα σας είδη πρώτης ανάγκης για σεξ τώρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι αγορές είναι ασφαλείς, πράγμα που σημαίνει ότι ό, τι αγοράζετε θα εμφανίζεται στον λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας ως «αθώα» προϊόντα. Χμ, ωραία, ε!

Δημοσίευση κατάστασης ή ενημερώσεων

Μπορείτε να δημοσιεύσετε σύντομες καταστάσεις στο Fling.com, όπως μπορείτε και εσείς Twitter, Facebook ή οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να συνθέσουν και να εκφράσουν ό, τι θέλετε εκεί, εκτός από αγενές ή υβριστικό περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να συζητήσετε την τρέχουσα διάθεσή σας, τις σκέψεις σας για ένα θέμα, βιβλίο ή ταινία κ.ο.κ.

Βαθμολογήστε άλλους χρήστες

Το Fling.com προσφέρει μια συναρπαστική λειτουργία που ονομάζεται "Who's Cute". Τα μέλη που πληρώνουν μπορούν να κοιτάξουν τα προφίλ άλλων χρηστών και να κρίνουν ποιος είναι χαριτωμένος και ποιος όχι. Τα μέλη που αξιολογούν τους χρήστες βελτιώνουν τακτικά το προφίλ τους λόγω των αξιολογήσεων άλλων ατόμων. Ως εκ τούτου, οι χρήστες ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν και να ξεκινήσουν πραγματικά να συναντούν αγαπημένους στη γειτονιά τους.

πετάξτε περιήγηση

Αποκτήστε πρόσβαση στο Fling στο κινητό σας

Ευτυχώς, το Fling.com παρέχει στους πελάτες του μια λειτουργική πλατφόρμα για κινητά, ένα ουσιαστικό στοιχείο σε ένα σύγχρονο περιβάλλον κορεσμένο με φορητές συσκευές. Ως αποτέλεσμα, το λογισμικό είναι διαθέσιμο τόσο για smartphone Android όσο και για iOS. Καλά, το Fling κινείται επίσης σε μια εποχή όπου η προσβασιμότητα είναι προτεραιότητα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό μπόνους είναι ότι η εφαρμογή έχει όλες τις ίδιες λειτουργίες με την έκδοση ιστού. Ως εκ τούτου, συναντήστε τον συνεργάτη σας που συνδέεται ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.  

Τα καλά και τα κακά χαρακτηριστικά του Fling.com

PROS:

 • Δελεαστικά και καυτά μωρά στη γωνία
 • Ποικιλία υπηρεσιών και διασκεδαστικές δυνατότητες
 • Οι ζωντανές κάμερες, οι συνομιλίες και οι βιντεοκλήσεις ανάβουν
 • Ποικιλία προφίλ για επίσκεψη
 • Αποτελεσματικές δυνατότητες αναζήτησης
 • Γνωστή πλατφόρμα
 • Σερβίρεται αρκετό καιρό τώρα

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται επιπλέον δεκάρα
 • Χρειάζεται email και άλλες λεπτομέρειες

12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες Ραντεβού για το σεξ, όπως το Fling.com:

# 1 -  Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Αν ψάχνετε για περιστασιακή διασκέδαση και για μία νύχτα, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Adult Friend Finder. Έχει πάνω από 80 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, και κάθε μέρα πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ενεργά τους τέλειους συνεργάτες τους. Πράγματι, ο ιστότοπος ενθαρρύνει τα μέλη του να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες μέσω των χρήσιμων χαρακτηριστικών επικοινωνίας του.

Πλήρης κριτική AdultFriendFinder.

PROS:

 • Χωρίς κρυφή χρέωση κατά την εγγραφή σε λογαριασμό
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ομάδες και ιστολόγια
 • Χιλιάδες ενεργά μέλη κάθε μέρα
 • Δωρεάν προβολή εικόνων και δωρεάν παρακολούθηση βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται εικόνες και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα ανδρικά μέλη στον ιστότοπο από τα θηλυκά

# 2 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck


Για όσους αναζητούν μια γρήγορη σύνδεση ή μια στιγμιαία ημερομηνία σεξ, 2 χάλια είναι ο καλύτερος ιστότοπος για αυτές τις ανάγκες. Παρέχει ό, τι επιθυμείτε και σας βοηθά να περιηγηθείτε στον τέλειο ταίρι σας. Επίσης, χρησιμοποιεί ένα ειδικό σύστημα αντιστοίχισης που ταιριάζει με το προφίλ σας με τα πιο συμβατά μέλη. Σίγουρα, κάθε σύνδεση δεν είναι τόσο τυχαίο όσο φαίνεται, αλλά οι ακριβείς σύντροφοί σας. Τελικά, έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, μια ημερομηνία σεξ είναι πάντα σίγουρο.

PROS:

 • Εκατομμύρια μέλη από διαφορετικά μέρη του κόσμου
 • Απλός σχεδιασμός και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες από τις δυνατότητες του ιστότοπου θα χρειαστούν συνδρομή επί πληρωμή για να χρησιμοποιηθούν

# 3 -  Swing LifeStyle

swinglifestyle

Το SLS ή συνήθως γνωστό ως Swing LifeStyle είναι ένας ιστότοπος με έδρα τις ΗΠΑ και παρέχει στους swingers την καλύτερη πλατφόρμα για εξερεύνηση, επέκταση και εμπειρία του swinger lifestyle. Η δημοφιλής ετικέτα του, "Ξεκινήστε τη σεξουαλική σας επανάσταση" δείχνει πόσο ενθουσιώδεις οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον ιστότοπο σχετικά με τις μη συμβατικές σχέσεις και την ανταλλαγή συνεργατών.

Περισσότερα για το Swinglifestyle.com.

PROS:

 • Ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους που είναι αφιερωμένοι στον swinger τρόπο ζωής
 • Τα μέλη είναι πολύ ενεργά κάθε μέρα στον ιστότοπο
 • Πολλές εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε μεγάλες πόλεις
 • Υπάρχουν διαθέσιμες λίστες κλαμπ swinger σε εθνικό επίπεδο για αναφορά σας

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο η συνδρομή Premium σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε άτομα

# 4 - Ραντεβού.com

εγγραφή dating.com

Το Dating.com είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε, όπου μπορείτε να βρείτε ρομαντικές υποθέσεις και συνδέσεις. Σίγουρα, συγκεντρώνει όλα τα singles σε όλο τον κόσμο σε ένα καταπληκτικό μέρος όπου μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική σύνδεση. Επίσης, χρησιμοποιεί μοναδικά προηγμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στα μέλη να βιώνουν ημερομηνίες με πιο εύκολο, αποτελεσματικό και πιο γρήγορο τρόπο. Πράγματι, εάν ψάχνετε έναν αξιόπιστο ιστότοπο για να βρείτε φίλους, τότε το Dating.com είναι το καλύτερο από όλα.

Σε βάθος αναθεώρηση του Dating.com.

PROS:

 • Τα μέλη προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου
 • Η προκαταρκτική αναζήτηση μπορεί να φιλτράρει με βάση τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας
 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι πάντα προσβάσιμη
 • Η εγγραφή ακολουθεί την απλή και εύκολη διαδικασία
 • Δεν απαιτείται επαλήθευση της διεύθυνσης email μετά την εγγραφή
 • Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν
 • Η προσαρμογή του αποτελέσματος αναζήτησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις είναι διαθέσιμη
 • Η προβολή εικόνων προφίλ είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι μόνο για χρήστες Android

# 5 - BeNaughty

ευγενικός

Το BeNaughty, που παρουσιάστηκε το 2000, προχώρησε σε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα γνωριμιών. Επίσης, συνεργάζεται με τους Flirt, IWantU και UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετο χώρο για τους ανθρώπους. Εκτός αυτού, κάθε μέρα πραγματοποιεί περισσότερες από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και πάνω από εκατομμύρια από αυτούς θεωρούν την εγγραφή τους ως επίσημα μέλη.

Πράγματι, αυτό είναι μια τέλεια διέξοδος για να αγριέψετε και να κάνετε σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Επίσης, τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στο BeNaughty αποθηκεύονται με ασφάλεια, επειδή χρησιμοποιούν τη μέθοδο SSL Encrypted. Σίγουρα, επιτρέπει σε όλο το ταξίδι πολύ πιο ευχάριστα, αποφεύγοντας παράλληλα τυχόν απάτες που κερδίζουν χρήματα.

Πλήρης κριτική Benaughty.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ήταν ήδη πάνω από 20 χρόνια στην επιχείρηση
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολο στη χρήση και απλό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 6 - Φλάινγκστερ

μέλος flingster

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες για να συναντηθούν, να κολλήσουν και να διασκεδάσουν. Η διαδικασία εγγραφής σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ βολική και εύκολη, επομένως δεν θα χάσετε πολύ χρόνο. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, οι συνομιλίες μέσω μηνυμάτων και βίντεο είναι διαθέσιμες για χρήση ακόμη και από δωρεάν λογαριασμούς. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι επίσης αποκλειστικά για μέλη που πληρώνονται. Φλάινγκστερ προσφέρει ακόμη και ανώνυμη ταυτότητα ενώ αλληλεπιδράτε, έως ότου συμφωνήσετε για μια απλή σύνδεση. Ακριβώς στο σημείο του κέρσορα, οπαδός σας συνδέεται ήδη με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αμέσως.

PROS:

 • Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ανεξάρτητα από το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό
 • Η ανώνυμη ταυτότητα μπορεί να είναι μια επιλογή
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή αλλά εύκολη στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν λίγα ψεύτικα προφίλ

# 7 - Ashley Madison 

ashleymadison

Όχι σαν μια κανονική ιστοσελίδα γνωριμιών που βρίσκετε πουθενά, το Ashley Madison Ο ιστότοπος συνοδείας / γνωριμιών είναι ευρέως δημοφιλής και έχει αποκτήσει φήμη από το 2001. Η πλατφόρμα προσέφερε την ευκαιρία να επιβάλει κάποιες οικείες σχέσεις με κάποιον μεταξύ παντρεμένων, αφοσιωμένων ατόμων ή σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ο Άσλεϋ Μάντισον συνεχίζει να παρέχει μια κοινότητα χωρίς κρίσεις μέχρι σήμερα, ενώ ενθαρρύνει τις εξωσυζυγικές υποθέσεις.

PROS:

 • Προστατεύει και προστατεύει προσωπικά δεδομένα και ευαίσθητες εικόνες
 • Ενθαρρύνεται η αποστολή διακριτικών εικόνων
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και δωρεάν
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη σε συσκευές iOS και Android
 • Έχει τον μεγαλύτερο αριθμό μελών παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι λογαριασμοί δεν έχουν στοιχεία για τον εαυτό τους
 • Μερικά από τα μέλη δεν συμπληρώνουν πλήρως τις απαιτούμενες πληροφορίες

# 8 - Ημερομηνία BDSM

bdsmdate.com

Σίγουρα, το χτύπημα αισθάνεται τόσο υπέροχα καλό. Εδώ στο BDSMDate, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που λατρεύουν το βρώμικο και σγουρό σεξ. Απολαύστε τη χαρά να στέλνετε ερωτικά μηνύματα στον μελλοντικό σας σκλάβο όταν παρακολουθείτε βίντεο ζωντανής ροής. Ευτυχώς, μπορεί να παραμείνετε ανώνυμοι σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς η διαδικασία εγγραφής δεν περιλαμβάνει παρεμβατικές ερωτήσεις ή εμπιστευτικές λεπτομέρειες. Παρά το γεγονός ότι η διεπαφή του ιστότοπου έχει ομοιότητες με τον άλλο ιστότοπο εκεί έξω, είναι πολύ ανοιχτή και εμφανίζει ορισμένες επιλογές φιλικές προς κινητά.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του BDSMDate.

PROS:

 • Ο ιστότοπος έχει εκδόσεις ΗΠΑ και ΗΒ
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Επικεντρώνεται σε τοπικά στροφές και BDSM
 • Περισσότερα μέλη γυναικών σε σύγκριση με τους άνδρες

Μειονεκτήματα:

 • Όλα τα μέλη θέλουν να γαμήσουν
 • Επαναλαμβανόμενες αυτόματες πληρωμές

# 9 - Xραντεβού

XΗμερομηνία σύνδεσης

Το Xdating είναι ένας άλλος ιστότοπος γνωριμιών που προσφέρει απλό χρόνο διασκέδασης με ομοειδή άτομα. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος φέρνει επίσης όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βράδυ για να οργανώσουν συναντήσεις αμέσως. Για να μην αναφέρουμε, χρησιμοποιεί ένα σύστημα αντιστοίχισης που φέρνει μαζί συμβατά μέλη και ταιριάζει για να κάνουν αρχικές συνδέσεις.

Επομένως, εάν τα προτεινόμενα παιχνίδια ταιριάζουν, τότε οι δυνατότητες επικοινωνίας του ιστότοπου θα βοηθήσουν στην αναζήτηση βαθύτερων συνδέσεων. Πράγματι, οι ημερομηνίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν. Μέσα σε λίγες στιγμές, μιλάτε ήδη σε ένα τυχαίο άτομο που αργότερα θα μετατραπεί σε μια ατμόσφαιρα συνομιλίας.

Πλήρης κριτική XDating.com εδώ.

PROS:

 • Φωτογραφίες κατηγοριοποιημένες για να κάνουν την αντιστοίχιση πιο ακριβή και ακριβή
 • Οι λειτουργίες μοιάζουν σχεδόν με την εφαρμογή Tinder
 • Οι χάρτες χρησιμεύουν ως εύκολη πρόσβαση για να εντοπίσετε ενδιαφέροντα μέλη
 • Διατίθεται ζωντανή κάμερα σεξ
 • Τα μέλη Premium έχουν ιδιαίτερη προσοχή και αναγνώριση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Τα προφίλ που δημιουργούνται από υπολογιστή αναφέρθηκαν ως ένα από τα ζητήματά του
 • Περιορισμένη ικανότητα αναζήτησης

# 10 - Silver Singles

Silver Singles

Το SilverSingles είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για άτομα στα ασημένια τους χρόνια, δηλαδή ηλικίας 50 ετών και άνω. Ήταν ήδη στην επιχείρηση εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και συνεχίζει να παρέχει στα μέλη της τις ασφαλέστερες και γνήσιες υπηρεσίες. Όταν εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα μέλη και ο ιστότοπος σας παρέχει ονόματα πιθανών ενδιαφερόντων. Σε αυτήν την ιδέα, ο ιστότοπος SilverSingles είναι ευρέως γνωστός από την άποψη του ζευγαρώματος ειδικά για όσους αναζητούν αληθινή αγάπη. Πράγματι, ακόμη και στην ασημένια ηλικία σας, ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να έχετε την ευκαιρία σας.

PROS:

 • Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που παρέχονται είναι η βάση για ταίριασμα
 • Η δωρεάν και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Δωρεάν αποστολή χαμόγελων
 • Το φίλτρο αναζήτησης μπορεί να βασίζεται στις προτιμήσεις σας
 • Ακόμη και για δωρεάν λογαριασμούς, ο χρήστης μπορεί να δει τα προφίλ άλλων μελών
 • Η έκδοση της εφαρμογής και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι διαθέσιμα και λειτουργούν παρόμοια
 • Δωρεάν λήψη για την έκδοση της εφαρμογής τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη επί πληρωμή μπορούν να δουν μόνο άλλες φωτογραφίες
 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για τη χρήση της λειτουργίας ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας

# 11 - AdultMatchMaker

homematchmaker σπίτι

Το AdultMatchMaker είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με άλλους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Η διαδικασία εγγραφής τους είναι επίσης απλή και απλή, και όλα τα χαρακτηριστικά τους είναι απλά στη χρήση. Ο στόχος αυτού του ιστότοπου είναι να αυξήσει τον αριθμό των συντρόφων σεξουαλικού παιχνιδιού. Επίσης, τα ζευγάρια και τα singles πρέπει να βρουν ό, τι αναζητούν, καθώς η κοινότητα εξυπηρετεί κάθε γούστο.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το AdultMatchMaker εδώ.

PROS:

 • Μαζική κοινότητα
 • Μοναδική και απλή διάταξη ιστότοπου
 • Εύκολη πλοήγηση και φιλική προς τον χρήστη.
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής και εγγραφής
 • Ενεργά μέλη
 • Καλύπτει πολλές προτιμήσεις
 • Αποτελεσματικά και εκπληκτικά χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι κάπως ακριβές
 • Περιορισμένες λειτουργίες για δωρεάν χρήστες
 • Τα μηνύματα και οι συζητήσεις απαιτούν συνδρομή επί πληρωμή
 • Παρουσία ορισμένων αμφισβητήσιμων προφίλ μελών

# 12 - TSD καθεστώτα

tsdates σπίτι

Το TSDates.com είναι μια υπηρεσία γνωριμιών που επιτρέπει στα τρανς άτομα να συναντιούνται με άλλα διεμφυλικά άτομα για σεξουαλική εμπειρία ή εικονική εγγύτητα. Wereταν οι πρώτοι που παρείχαν εξειδικευμένο διαδικτυακό ραντεβού στην κοινότητα LGBTQ και ταιριάζει με τη δημοσιότητα. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του δύο δεκαετιών, έδειξε τη χρησιμότητά του.

Ελέγξτε την πλήρη αναθεώρησή μας για τα TSDates εδώ.

PROS:

 • Μια δυναμική και ενεργή κοινότητα
 • Έχει γνήσια και αυθεντικά προφίλ
 • Τα καλύτερα χαρακτηριστικά
 • Ποικιλία μεθόδων ανταλλαγής μηνυμάτων και επικοινωνίας
 • Διαδικασία επαλήθευσης ποιότητας
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Χρειάζεται επιπλέον δεκάρα για πρόσβαση σε περιορισμένες λειτουργίες

Κατώτατη γραμμή

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό άτομο για να κάνετε περιστασιακό σεξ, έναν νέο φίλο, οτιδήποτε άλλο ή κάτι ενδιάμεσα, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Fling. Διάφορες δυνατότητες διευκολύνουν τον εντοπισμό νέων συντρόφων ή τη διασκέδαση στον ιστότοπο. Οι πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας είναι η ασφάλεια και η ανωνυμία: κάθε επισκέπτης της πύλης Fling μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα προσωπικά του στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και των βίντεο, δεν θα μεταδοθούν ποτέ με κανένα εξωτερικό μέρος.

Επομένως, αν εγγραφείτε στην πλατφόρμα Fling, σχεδόν σίγουρα θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Λόγω της δωρεάν συμμετοχής του και της διαθεσιμότητας αυθεντικών λειτουργιών και υπηρεσιών, πολλοί από τους χρήστες σε αυτόν τον ιστότοπο αναζητούν κάποιον για να συνδεθούν! Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε να εξασφαλίσετε μια επιπλέον δεκάρα για μεγάλες προσφορές και πιο συναρπαστικά δωρεάν. Αποκτήστε τη συνδρομή σας τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή