Ενημερώθηκε στις: 7 Μαΐου 2021

IAmNaughty Review

& TOP-12 Ιστότοποι γνωριμιών για ενηλίκους, όπως το IAmNaughty.com

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το IAmNaughty.com

Άτακτος

Υπάρχουν φορές που οι σεξουαλικές μας επιθυμίες και η συγκίνηση να βιώσουμε περιπετειώδη σεξουαλική ζωή φτάνουν στο υψηλότερο σημείο τους. Το IAmNaughty είναι εδώ για να σας σώσει από τα προβλήματα και αντί να ενισχύσετε την τύχη σας στην εκπλήρωση των προτροπών για γνωριμίες. Πράγματι, αυτό είναι το σωστό μέρος όπου μπορείτε να μετατρέψετε τα όνειρα σε πραγματικότητα.

Το IamNaughty είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν περιστασιακές υποθέσεις, μονοήμερη στάση και συνεργάτες γνωριμιών. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι όλοι σε σοβαρές σχέσεις και δεσμεύσεις. Με άλλα λόγια, οι ιδρυτές του IamNaughty δημιούργησαν αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράσουν τα ενδιαφέροντά τους και να εξερευνήσουν ρητές παροτρύνσεις σώματος χωρίς να κριθούν.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.iamnaughty.com

Να είστε βέβαιοι ότι η IAmNaughty δεσμεύεται να κάνει τις ζωές των ανθρώπων πιο επιθυμητές και βολικές. Μόνο καθαρή διασκέδαση, χαλάρωση και απόλαυση. Για να κατανοήσετε περισσότερο πώς λειτουργεί ο ιστότοπος και συναρπαστικές δυνατότητες που μπορείτε να απολαύσετε, συνεχίστε να διαβάζετε.

Άτακτη πλευρά του IAmNaughty

Η Ιστορία Μας

Τα πολυάσχολα προγράμματα και η σταδιοδρομία πλήρους απασχόλησης αποτελούν καθημερινή ρουτίνα για τους περισσότερους ανθρώπους σήμερα. Έτσι, η συνάντηση με κάποιον, η σύνδεση, ή οι ημερομηνίες, είναι αδύνατο να επιτευχθούν δραστηριότητες ανακούφισης από το άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων στο Διαδίκτυο σήμερα. Τέλος, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν αμέσως ημερομηνίες, συνδέσεις και υποθέσεις με ένα μόνο κλικ μακριά.

Το IAmNaughty είναι το καλύτερο παράδειγμα για να αντιπροσωπεύσετε τον κορυφαίο ιστότοπο για γνωριμίες ενηλίκων που μπορείτε να βρείτε. Το 2007, η Bulova Invest Ltd δημιούργησε τον ιστότοπο IamNaughty. Φυσικά, έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια, προσφέροντάς τους την καλύτερη ευχαρίστηση που τους αξίζει.

Userbase

Επιπλέον, η IAmNaughty έχει αποκτήσει συντριπτική δημοτικότητα μεταξύ της νέας γενιάς. Δεδομένου ότι αυτές οι ομάδες ατόμων τείνουν περισσότερο σε μονοήμερες, περιστασιακές γνωριμίες και μη δεσμευτικές σχέσεις. Επίσης, σύμφωνα με αναφορές, υπάρχουν πάνω από 300,000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε εβδομάδα στον ιστότοπο. Έτσι, η αντιμετώπιση λογαριασμών απατεώνων ή απάτης είναι πολύ σπάνια.

Για να μην αναφέρουμε, η αναλογία ανδρών και γυναικών επιτρέπει στο μέλος του να σκοράρει μια ημερομηνία πολύ γρήγορα. Φροντίζει για όλο το σεξ, συμπεριλαμβανομένων των ομοφυλόφιλων, των λεσβιών, των αμφιφυλόφιλων, των τρανσέξουαλ και πολλά άλλα. Παρομοίως, είναι ανοιχτή σε όλους τους τύπους εθνικοτήτων, φυλών ή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Πράγματι, μπορείτε να βρείτε και να μιλήσετε με διάφορους ανθρώπους εδώ λόγω της διαφορετικής κοινότητας και του φιλόξενου πολιτισμού του.

Εύκολη εγγραφή

Εγγραφή IAmNaughty

Δημιουργία Λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού προφίλ IAmNaughty είναι δωρεάν και χωρίς προβλήματα. Αρχικά, πρέπει να παρέχετε πληροφορίες, όπως φύλο, ηλικία, τοποθεσία, έγκυρη διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος θα ζητήσει ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ είναι χρήσιμες για την εύρεση των αγώνων σας. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να παραλείψετε τις περισσότερες από τις δηλώσεις.

Επιβεβαίωση λογαριασμού

Βασικά, αυτά είναι μόνο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την εγγραφή στο IAmNaughty. Ωστόσο, δεν μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες του ιστότοπου έως ότου επαληθεύσετε τη διεύθυνση email που παρέχεται.

Για να γίνει αυτό, το IAmNaughty θα στείλει έναν κωδικό ενεργοποίησης στη διεύθυνση email σας και θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον κωδικό στη σελίδα ενεργοποίησης IAmNaughty. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο ενεργοποίησης που αποστέλλεται στη διεύθυνση email σας. Ο σύνδεσμος ενεργοποίησης είναι ένας άλλος εναλλακτικός τρόπος επαλήθευσης του λογαριασμού σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

Επιπλέον, η προσθήκη φωτογραφιών στο προφίλ σας δεν είναι απαραίτητη. Μπορείτε να το παραλείψετε κατά τη διαδικασία εγγραφής και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τον ιστότοπο. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να ανεβάσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι παρέχετε μια φωτογραφία που δεν περιέχει παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, πορνό, προσβλητική συμπεριφορά ή τυχόν ιδιωτικές πληροφορίες, δεδομένου ότι οι διαχειριστές του IAmNaughty παρακολουθούν θρησκευτικά κάθε εκτύπωση πριν λάβουν μια δημόσια έγκριση προβολής.

Πραγματοποίηση συνδέσεων: Πώς λειτουργεί;

Όπως και άλλες κορυφαίες ιστοσελίδες γνωριμιών σήμερα, το IAmNaughty έχει βασικές λειτουργίες και απλές επιλογές περιήγησης. Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την περιήγηση σε πολλά προφίλ. Πράγματι, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις αρέσει στα πρόσωπά τους και να δείξετε ενδιαφέρον.

Έτσι, εάν είστε αρκετά τυχεροί, ένα από τα προφίλ που σας άρεσε θα απαντήσει και αργότερα θα ορίσει μια ημερομηνία μαζί σας. Με άλλα λόγια, με λίγα μόνο πατήματα και κλικ, οι καλύτερες ερωτικές στιγμές σας είναι αμέσως μπροστά σας. Εάν τα πράγματα δεν λειτούργησαν την πρώτη φορά, έχετε ακόμα χιλιάδες επιλογές που περιμένουν να σας επιτεθούν.

Εκτός αυτού, η κύρια μέθοδος επικοινωνίας που χρησιμοποιείται στο IAmNaughty είναι η δυνατότητα συνομιλίας. Συνήθως, έτσι ξεκίνησαν οι συνδέσεις και οι υποθέσεις. Έτσι, εάν βρείτε κάποιον ελκυστικό και σέξι, μπορείτε να αρχίσετε να στέλνετε τα μηνύματά του μέσω συνομιλίας.

Ευτυχώς, τα μέλη premium έχουν την ευκαιρία να στείλουν απεριόριστα μηνύματα σε άλλα μέλη χωρίς περιορισμούς. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε δωρεάν μέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε μόνο πέντε μηνύματα την ημέρα. Σε αυτήν την περίπτωση, οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πολλές δυνατότητες ιστότοπου.

Σχεδιασμός ιστοτόπου IamNaughty.com

ιστότοπος iamnaughty

Με την είσοδο στην αρχική σελίδα του IAmNaughty, οι αποχρώσεις του μπλε συμπληρώνουν τέλεια ολόκληρο το θέμα και το σχεδιασμό της σελίδας. Πράγματι, δίνει μια απαλή, ήρεμη και αναζωογονητική ατμόσφαιρα στο κοινό της. Επίσης, τα χαρακτηριστικά του IAmNaughty είναι αρκετά βασικά αλλά πολύ λειτουργικά και εύχρηστα. Για να επισημάνω, οι προγραμματιστές του ιστότοπου έχουν καταβάλει εξαιρετική προσπάθεια να φέρουν μια φιλική και φιλόξενη διάθεση σε όλους.

Προφίλ ποιότητας

Δεν μπορείτε σίγουρα να εξαρτάται από το προφίλ των μελών εάν σκοπεύετε να κατανοήσετε βαθύτερα τις προσωπικότητές τους. Τα περισσότερα από τα προφίλ ιστότοπου παρέχουν ανεπαρκείς πληροφορίες επειδή τα περισσότερα άτομα παραλείπουν αυτά κατά τη διαδικασία εγγραφής. Αν και, αυτό είναι ένα σχετικά αποδεκτό θέμα, δεδομένου ότι ο ιστότοπος παρέχει γενικά παραλείψιμα βήματα.

Για να μην αναφέρουμε, ο ιστότοπος προορίζεται γενικά για βραχυπρόθεσμες σχέσεις, συνδέσεις και περιστατικά. Επομένως, το να έχετε μια φωτογραφία στο προφίλ σας αρκεί για να αποφασίσετε αν κάποιος είναι επιθυμητός αγώνας ή όχι.

Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να επιλέξετε να ζητήσετε κάποιες πληροφορίες από άλλα μέλη κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ρωτήστε για να προσθέσετε περισσότερα". Πράγματι, αυτό σας βοηθά να γνωρίζετε κάποιον καλύτερα πριν ξεκινήσετε πραγματικά μια συνομιλία.

Αποκτήστε ταχύτερα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες IAmNaughty

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

 • Φλερτκαστ

Ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από την ψηφιακή φύση των διαδικτυακών γνωριμιών είναι η κατάσταση όπου ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με δεκάδες προφίλ ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, πρέπει να απαντήσετε σε έναν όμορφο άντρα που σας ενδιαφέρει και να μην ξέρετε αν επικοινωνείτε με το σωστό άτομο ή αν είναι εντελώς άχρηστο. Τελικά, μπορεί να καταλήξετε να κάνετε ό, τι δουλεύει για το τίποτα. Πράγματι, το IamNaughty σάς επιτρέπει να ορίσετε προηγουμένως σεξουαλικά προκλητικό κείμενο και να το στείλετε σε όλες τις σελίδες προφίλ που συνδυάσατε με ένα μόνο κλικ του ποντικιού.

 • Όπως το Gallery

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του IamNaughty είναι ότι όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες προφίλ. Μπορείτε να σας αρέσουν τα προφίλ που θεωρείτε ελκυστικά και να αποφασίσετε είτε να συνεχίσετε να συνδέεστε μαζί τους είτε όχι.

 • κατάσταση

Η σύνδεση με άλλους που σκέφτονται παρόμοια θα σας δώσει περισσότερη έκθεση και την ευκαιρία να έχετε μια πιο ικανοποιητική και ικανοποιητική εμπειρία. Έτσι, το IAmNaughty.com σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε την τρέχουσα κατάστασή σας, τις σκέψεις σας ή γενικά οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε δημόσια.

 • Αποκλεισμός

Για να αποφύγετε τους ενοχλητικούς λαούς και να τους αποκλείσετε από την κοινότητα, μπορείτε να τους αναφέρετε στους διαχειριστές του ιστότοπου. Γενικά, ο αποκλεισμός ενός λογαριασμού είναι εκπληκτικά άνετος. Απλώς επισκεφτείτε τα προφίλ τους και επιλέξτε το κουμπί "αποκλεισμός" για να τα σταματήσετε. Μέχρι τότε, δεν θα λάβετε ποτέ πρόσθετες ειδοποιήσεις ή μηνύματα από αυτές. Και μπορείτε να επιστρέψετε στο να είστε στριμωγμένοι όπως πρέπει.

Συμμετοχή στο IAmNaughty

Εγγραφή IAmNaughty

Δωρεάν δυνατότητες συνδρομής

 • Χωρίς χρεώσεις. Δεν υπάρχει χρέωση για εγγραφή, οπότε σας δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τον ιστότοπο και τελικά να αποφασίσετε εάν θέλετε να πληρώσετε από την τσέπη σας.
 • Δωρεάν περιήγηση. Το IamNaughty δεν εμποδίζει την ευκαιρία σας να περιηγηθείτε δωρεάν σε άλλα άτομα. Πράγματι, τα δωρεάν μέλη μπορούν να αρέσουν σε εικόνες στις σελίδες προφίλ και να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πιθανότητες ως το πρώτο σας άλμα προς μια αργή και ευχάριστη ημερομηνία.

Επισκεφθείτε την # 1 εναλλακτική λύση IAmNaughty.com - AdultFriendFinder.com. 1000s άτακτων κοριτσιών και ανδρών έτοιμων να ανακατευτούν!

Premium ιδιότητες μέλους

 • Οίλι συνομιλίες. Πράγματι, μια σύνδεση είναι ένα αρχικό πράγμα που σας φέρνει πιο κοντά σε άλλα μέλη. Έχοντας αυτό υπόψη, ο ιστότοπος επιτρέπει στα premium μέλη να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα σε οποιονδήποτε παγκοσμίως. Έτσι, όσο περισσότερα μηνύματα στέλνετε, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες ημερομηνίας κράτησης.
 • Σύνθετη αναζήτηση. Υπάρχουν απαραίτητα εργαλεία αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ωστόσο, αν κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή, μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον φίλτρα, όπως εθνικότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό, τύπο σώματος, χρώμα ματιών και μαλλιών, χροιά, ξανθιά, μελαχρινή, καμπύλο σώμα και πολλά άλλα.
 • Φωτογραφίες HD. Δεδομένου ότι το IAmNaughty επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση σε εικόνες προφίλ, ωστόσο, το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείτε την ποιότητα των φωτογραφιών σε πλήρες μέγεθος. Εκτός αν αγοράσετε μια συνδρομή premium, τότε μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ποιότητα HD όλων των εικόνων που ανεβάζετε στον ιστότοπο.
 • Υποστήριξη πελατών. Ως premium μέλος, μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια να έχετε 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να λύσετε ζητήματα και ανησυχίες της εμπειρίας περιήγησης ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε τη χρειάζεστε.
 • Ψάχνω. Για μέλη premium, έχετε την αποκλειστική ευκαιρία να εκφράσετε αυτό που ψάχνετε. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να δηλώνετε τι περιμένετε από τον ιστότοπο και τις ιδιότητες ενός τέλειου αγώνα που τραβά την προσοχή σας.
 • Ειδική συνομιλία. Για μέλη premium, έχετε το αποκλειστικό πλεονέκτημα της αποστολής βίντεο και εικόνων στη συνομιλία. Πράγματι, αυτό κάνει τη σύνδεση πιο προσωπική και οικεία.

Ασφάλεια και προστασία

Είμαι άτακτος νοιάζεται για την προστασία του απορρήτου των πληροφοριών σας. Έτσι, η επαγγελματική ομάδα πίσω από τον ιστότοπο IAmNaughty παρακολουθεί κάθε λογαριασμό και ολόκληρη τη διαφημιστική καμπάνια. Επίσης, οι Διατάξεις Χρήσης, η Πολιτική Απορρήτου και η Συμφωνία Χρήστη αξιολογούν περαιτέρω την προστασία της ιδιωτικής ζωής των μελών.

Εκτός αυτού, όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ελέγχονται με τετραψήφιο κωδικό κατά την εγγραφή στον λογαριασμό σας. Έτσι, διατηρεί το μεγάλο ποσοστό των κλεφτών ταυτότητας. Ομοίως, ο ιστότοπος είναι αυστηρά ιδιωτικός κατά την επεξεργασία των δεδομένων, οπότε δεν χρειάζεται να τονίζετε τον εαυτό σας.

Επιπλέον, τυχόν λογαριασμοί στον ιστότοπο με ύποπτες δραστηριότητες τερματίζονται αμέσως. Επειδή η IAmNaughty προσπαθεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να απολαύσει έναν ασφαλή χώρο για να βρει μια ημερομηνία. Τελικά, το IAmNaughty εγγυάται πάντα μια κορυφαία ποιότητα των διαδικτυακών υπηρεσιών γνωριμιών τους για να βοηθήσει τους πελάτες να λαμβάνουν ό, τι χρειάζονται στη ζωή.

Επανεξέταση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του IAmNaughty

PROS:

 • Μπορείτε να περιηγηθείτε σε προφίλ σε κοντινά μέρη
 • Ο ιστότοπος έχει λίγες βασικές διαδικασίες εγγραφής και εξοικονομεί πολύ χρόνο
 • Τα προφίλ υποβλήθηκαν σε διαδικασία επαλήθευσης για να διασφαλιστεί ότι όλα είναι αυθεντικά
 • Ομαλή περιήγηση σε τηλέφωνα ή συσκευές χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά
 • Δωρεάν συζητήσεις έως 5 μηνύματα την ημέρα
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη αναζήτηση δωρεάν
 • Δεν απαιτείται εικόνα προφίλ κατά την εγγραφή
 • Μπορείτε να συμμετάσχετε σε όλους τους τύπους σεξουαλικού προσανατολισμού
 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι διαθέσιμη για τρεις ημέρες για να βιώσετε premium προνόμια

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση στις περισσότερες δυνατότητες κατά τη χρήση της δωρεάν συνδρομής
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να στείλουν ιδιωτικά μηνύματα
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές

TOP-12 Ιστότοποι γνωριμιών για ενηλίκους Παρόμοια με το IAmNaughty.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολλά είδη ερωτικών σχέσεων, όπως περιστασιακές συνδέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, φίλοι γαμημένων και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για να βιώσετε ότι μπαχαρικά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που επιθυμούν να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά εύκολη και απλή, έτσι τα μέλη την ολοκληρώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Πλήρης κριτική Adultfriendfinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - Βικτώρια Μίλαν

Βικτωριαλάνη κύρια

Η Victoria Milan είναι ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους γνωριμιών παγκοσμίως για εξαπάτηση ζευγαριών και σε δεσμευμένες σχέσεις. Πράγματι, ο ιστότοπος παρέχει έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να ζήσετε σεξουαλικές συνδέσεις.

Έτσι, εάν είστε μόνος ή σε μονότονη σχέση, ο ιστότοπος προσφέρει μια φανταστική απόδραση από αυτήν τη δυστυχία. Πράγματι, μετατρέπει την άθλια σεξουαλική ζωή σε ένα πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό ταξίδι. Πάνω απ 'όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε γιατί ο ιστότοπος διαθέτει "Κουμπί πανικού". Έτσι, μπορείτε να βγείτε από τη σελίδα χωρίς να πιάσετε.

Σε βάθος ανασκόπηση της Victoria Milan.

PROS:

 • Περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Η εγγραφή είναι απλή και απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου διατηρεί απλό και εύκολο στην πλοήγηση
 • Δυνατότητες όπως το μάτι και η προσθήκη στα αγαπημένα είναι δωρεάν
 • Τα κουτιά επεξήγησης χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ζητημάτων και ανησυχιών σχετικά με τον ιστότοπο
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η βιντεοκλήση δεν είναι διαθέσιμη
 • Μόνο τα πληρωμένα μέλη στέλνουν και βλέπουν μηνύματα

# 3 - AshleyMadison

ashleymadison

Κορυφαίος ιστότοπος όσον αφορά τα ραντεβού και τις γνωριμίες ενηλίκων, η Ashley Madison βρίσκεται από το 2001. Εάν έχετε βαρετή σχέση ή θέλετε να βγείτε από τη ρουτίνα της παντρεμένης ζωής, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι κατάλληλος για εσάς. Πράγματι, όλοι οι τύποι σεξουαλικών υποθέσεων είναι ευπρόσδεκτοι εδώ και κανείς δεν θα σας κρίνει. Επίσης, τα μέλη μπορούν να αλληλεπιδράσουν με πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο και να απολαύσουν σεξουαλική ψυχαγωγία.

Πάνω απ 'όλα, ο Ashley Madison ακούει τα σχόλια των μελών του και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής των ανθρώπων για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Όλοι είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν όλους τους τύπους σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, των τρίοδων και πολλών άλλων. Έτσι, ο Ashley Madison παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού παρά τον ανταγωνιστικό κλάδο των online dating.

Κριτική Ashley Madison - εδώ.

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές φωτογραφίες
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή και ακολουθεί μια απλή διαδικασία
 • Προστασία εικόνων και ευαίσθητων δεδομένων από ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του App Store
 • Ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης απαιτεί και δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου
 • Τα μέλη είναι τεράστια και από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί λογαριασμοί δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους

# 4 - BangLocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε.

Πράγματι, ένας μεγάλος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Το καλό, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται σεξ και χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής. Έτσι, όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Πράγματι, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα ζεστό, σέξι σύντροφο.

Πλήρης κριτική Banglocals.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστικές περιόδους

# 5 - FreeLocalDates

freelocaldates

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν ημερομηνίες, να συνομιλήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να συναντηθούν με συναδέλφους με παρόμοια ενδιαφέροντα, τότε το FreeLocalDates είναι αναμφίβολα υπέροχο να το δοκιμάσετε. Ο ιστότοπος παρέχει απλά βήματα για την εύρεση όλων των τύπων σχέσεων, όπως μονόπλευρη, περιστασιακή υπόθεση, φλερτ και ακόμη και σοβαρές δεσμεύσεις.

Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί ομαλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphone και άλλες συσκευές. Σε συνδυασμό με τον απλό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες, θα βρείτε τεράστιες πιθανότητες να βρείτε την τέλεια ημερομηνία σας.

Πλήρης αναθεώρηση Freelocaldates.

PROS:

 • Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ποια μορφή εργαλείων επικοινωνίας θέλετε (συνομιλία, άμεσο μήνυμα, κείμενο κ.λπ.)
 • Πολλά μέλη αναζητούν μια σύνδεση, περιστασιακές υποθέσεις και πολλές μορφές σχέσεων
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Στέλνει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις
 • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση αγώνων χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός, ελάχιστος και μοντέρνος
 • Μπορεί να αποκλείσει τους χρήστες ανά πάσα στιγμή
 • Πολλά ενεργά μέλη καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά πακέτα για premium συνδρομές φαίνεται να προκαλούν σύγχυση
 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση της δοκιμαστικής λειτουργίας

# 6 - Uberhorny

Uberhorny

Για τους ανθρώπους που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, ο ιστότοπος γνωριμιών Uberhorny είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τις ρομαντικές και ερωτικές σας επιθυμίες στη ζωή. Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που προσφέρει, έχει επιτύχει πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, πολλές απάτες, το Uberhorny ενθαρρύνει πραγματικές σχέσεις και αλληλεπιδράσεις. Φυσικά, με πολύ ταχύτερη εκσκαφή περιστασιακών συνδέσεων κοντά. Επίσης, η Uberhorny παρέχει μια δοκιμαστική συνδρομή εντός δύο έως επτά ημερών για να επιτρέψει στα νέα μέλη να ανακαλύψουν εάν η πλατφόρμα αξίζει την επένδυση.

Δείτε την πλήρη κριτική μας στο Uberhorny.

PROS:

 • Υπάρχουν διάφορες γυναίκες σε διαφορετικές τοπικές περιοχές
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χαμηλότερη τιμή
 • Υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη διαφορετικών ηλικιών είναι διαθέσιμα
 • Τα περισσότερα μέλη είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Απαιτείται μόνο περίπου τρία έως πέντε λεπτά εγγραφής
 • Η αναζήτηση κατανέμεται σε κατηγορίες για να βοηθήσει στην αναζήτηση αποτελεσματικής αντιστοίχισης
 • Δωρεάν αποστολή likes και μάτι
 • Οι ύποπτοι ψεύτικοι λογαριασμοί αναστέλλονται αμέσως
 • Η επαλήθευση προφίλ είναι διαθέσιμη για αύξηση της προβολής

Μειονεκτήματα:

 • Η υπενθύμιση για την πληρωμή της ιδιότητας μέλους εμφανίζεται συνεχώς
 • Τα προφίλ των μελών είναι προσβάσιμα όταν εγγραφείτε σε premium συνδρομή
 • Περιορισμένες ενέργειες και λειτουργίες εάν οι λογαριασμοί βρίσκονται σε δωρεάν συνδρομή

# 7 - Milfaholic

αρχική σελίδα milfaholic

Μαμά μου αρέσει να γαμώή στον δημοφιλή όρο MILF. Μπορεί να ακούγεται αμφιλεγόμενο, αλλά πολλά άτομα επιθυμούν να συνδέσουν ή να γαμήσουν ηλικιωμένες γυναίκες. Το να θέλεις ένα MILF είναι ένα κοινό φετίχ στην αγάπη. Ωστόσο, το ραντεβού MILF είναι δύσκολο να επιτευχθεί επειδή μόνο μερικές ηλικιωμένες γυναίκες επικυρώνουν την έννοια της χρονολόγησης νεότερων παιδιών.

Ως εκ τούτου, ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να βρείτε ένα τέλειο και πανέμορφο MILF είναι να εγγραφείτε στο Milfaholic.com online. Το MilfAholic είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες που φιλοξενεί άτομα που ενδιαφέρονται για περιστασιακό σεξ και συνδέσεις. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε ένα σωρό σέξι και πανέμορφα κοτόπουλα που είναι διατεθειμένα να δεσμευτούν για μια σχέση χωρίς χορδές. Οπότε, επισκεφθείτε το Milfaholic σήμερα, και ο κατάλληλος αγώνας σας περιμένει.

Πλήρης αναθεώρηση Milfaholic.

PROS:

 • Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι λογαριασμοί σε αυτόν τον ιστότοπο είναι γνήσιοι και πραγματικοί
 • Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με καυτά, πανέμορφα και εντυπωσιακά MILFs που περιμένουν να γαμήσουν
 • Τα μέλη είναι ενεργά κάθε μέρα και πολλά MILF αναζητούν νεότερα μέλη για να κάνουν σεξ
 • Το χρονοδιάγραμμα του ιστότοπου είναι ομαλό για κύλιση και διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα ροής ειδήσεων
 • Η διεπαφή, ο σχεδιασμός και η συνολική εμφάνιση του ιστότοπου είναι απλή, απλή και εύκολη στην πλοήγηση
 • Ο ιστότοπος ενημερώνεται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με ενημερώσεις και προσφορές
 • Τα μέλη είναι απίστευτα ενεργά και διαδραστικά μέσα στον ιστότοπο
 • Πολλά μέλη δημοσιεύουν σχόλια, δημιουργούν σχετικές αναρτήσεις και μοιράζονται σεξουαλικές εμπειρίες με καυτούς θαυμαστές

Μειονεκτήματα:

 • Οι ενοχλητικές διαφημίσεις παίρνουν πάντα στη μέση της ομαλής περιήγησης
 • Μερικές φορές ο ιστότοπος φορτώνεται άσχημα

# 8 - Flirt.com

flirt.com

Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και φανταστικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί. Λόγω των πολυάριθμων ποσοτήτων ιστότοπων γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, μόνο λίγοι έχουν αποδείξει τη φήμη τους. Πράγματι, ένας ιστότοπος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά το ρομαντισμό, το φλερτ και τη χρονολόγηση, και αυτό είναι το Flirt.com!

Πράγματι, για τόσα χρόνια στην επιχείρηση, αυτός ο ιστότοπος ήταν μια αξιοσημείωτη μάρκα που ανταγωνίζεται με άλλες κορυφαίες πλατφόρμες γνωριμιών. Σίγουρα, απλώς με κύλιση, περιήγηση και κλικ, θα έχετε μια άμεση ημερομηνία από τα εκατομμύρια των επιλογών σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν, τι περιμένετε? Εγγραφείτε στον υπόλοιπο κόσμο για να ανακαλύψετε την τύχη σας.

Πλήρης κριτική Flirt.com.

PROS:

 • Τα μέλη με ύποπτες πληροφορίες θα υποβληθούν σε επαλήθευση κατά της απάτης
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Τα μέλη είναι μικρά και ενεργά, συνήθως μεταξύ 20-35 ετών
 • Υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που αναζητούν καθημερινή διασκέδαση
 • Η προσιτή τιμή 3-Day δοκιμή είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να στέλνουν μηνύματα
 • Μερικά από τα προφίλ έχουν κακές λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 9 - Τοπικές συνδέσεις τώρα

LocalHookups Τώρα

Local Hookups Now, ένας χρήσιμος ιστότοπος για γρήγορες σχέσεις παρά το επίπεδο ωριμότητας, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή τα ενδιαφέροντά σας. Πράγματι, υπάρχει κάποιος για όλους μας σε αυτόν τον ιστότοπο. Επομένως, κατευθυνθείτε στον ιστότοπο και χρησιμοποιήστε το σύνθετο φίλτρο αναζήτησης για να βρείτε έναν συνεργάτη που σας αρέσει. Τελικά, απολαύστε έναν οικείο χρόνο μαζί. Επιπλέον, ο ιστότοπος φαίνεται να έχει κομψό σχεδιασμό και απλό. Μπορείτε να σαρώσετε, να φιλτράρετε κατά ομάδες, να παίξετε διαδικτυακά παιχνίδια ή ακόμα και να κάνετε streaming ταινιών ενηλίκων στο μεταξύ μετά την εγγραφή σας.

PROS:

 • Απλός σχεδιασμός και άνετη εμπειρία περιήγησης
 • Το "Who's Online" είναι διαθέσιμο για να δείτε τα μέλη που είναι ενεργά
 • Η βαθιά αναζήτηση είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε δυνατότητες

# 10 - BeNaughty

Benaughty εφαρμογή

Ξεκίνησε το 2000 και συνέχισε να γίνεται μια μοντέρνα ιστοσελίδα γνωριμιών. Συνεργάζεται μαζί με τους UpForIt, IWantU και Flirt για να προσφέρει στα μέλη μια καθιερωμένη, ποιοτική και ικανοποιητική εμπειρία. Επίσης, έχει περισσότερους από δεκατρείς εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα, και εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφονται ως μέλη σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, αυτή είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να γίνεις άτακτος και να ασχολείσαι με περιστασιακές υποθέσεις και συνδέσεις με ανύπαντρα και παντρεμένα άτομα. Πράγματι, οι ευαίσθητες πληροφορίες σας που υποβάλλονται στο BeNaughty προστατεύουν καθώς χρησιμοποιεί σύστημα SSL Encrypted. Επιπλέον, όλα τα προφίλ έχουν υποβληθεί στη διαδικασία επαλήθευσης. Έτσι, αυτό καθιστά όλη την εμπειρία πολύ πιο διασκεδαστική και χωρίς απάτες.

Πλήρης κριτική Benaughty.

PROS:

 • Η επιχείρηση λειτουργεί για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια
 • Τα νέα μέλη αυξάνονται καθημερινά
 • Τα μέλη είναι εξαιρετικά ενεργά
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν πέντε δωρεάν συνομιλίες κάθε μέρα
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο μεταξύ των μελών είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες πληροφορίες για ορισμένα προφίλ
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις αποσπώνται αρκετά εάν υπάρχουν υπερβολικά άφθονα

# 11 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες και αναπτύχθηκε το 2008. Το FetLife επικεντρώνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν και λαχταρούν να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των φετίχ, των συστροφών και του BDSM. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για εκπλήρωση της φαντασίας, κάθε μέρα, το FetLife κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη μέχρι να φτάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Μέσω του FetLife, τα μέλη μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν την κρυμμένη σεξουαλικότητά τους και τις φαντασιώσεις τους χωρίς κρίσεις και να τους βοηθήσουν να το αγκαλιάσουν, πράγματι.

Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξης που είναι πρόθυμη να προωθήσει τις υπηρεσίες του ιστότοπου. Όπως το Facebook, η διεπαφή και η διαδικασία του FetLife είναι σχετικά παρόμοιες, όπως η προσθήκη φίλων, η ανάρτηση τοίχου, η λειτουργία παρακολούθησης και η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων που μοιάζει με messenger.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του FetLife.

PROS:

 • Τα μέλη ανοίγουν για BDSM, φετίχ και στροφές
 • Πολλά από τα μέλη είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Το εύρος ηλικίας των μελών είναι περίπου 25 έως 34 ετών
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Η λειτουργία καρτέλας Εξερεύνηση βοηθά στη μείωση συγκεκριμένων μελών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων
 • Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Google Playstore

# 12 - HornyMatches

HornyMatches

Αναζητάτε περιστασιακές γνωριμίες και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για σοβαρές σχέσεις ή μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τότε αυτό δεν ισχύει για εσάς.

Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι απλώς σε σχέση μίας νύχτας και χωρίς συμβολοσειρά. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πολλές μοναδικές δυνατότητες που σας βοηθούν να φλερτάρετε, να συνομιλήσετε και να συνδεθείτε. Για να μην αναφέρουμε, η εγγραφή είναι δωρεάν. Ελάτε λοιπόν σε χιλιάδες άτομα για να βρείτε τον καλύτερο αγώνα.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για τα κέρατα.

PROS:

 • Πολλές επιλογές για αναζήτηση και φιλτράρισμα ατόμων
 • Οι λογαριασμοί έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η διαδικασία εγγραφής δεν απαιτεί προσωπικά δεδομένα
 • Διατίθενται λογαριασμοί απάτης ή συρτών
 • Προσωπικά προφίλ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Η προσιτή μηνιαία συνδρομή
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Διατήρηση ασφάλειας και προστασίας
 • Χωρίς διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση δωρεάν λογαριασμού
 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ

Πάρε μακριά

Πράγματι, το IAmNaughty διασφαλίζει τη συνομιλία και τη συνάντηση με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και πάθος. Ωθεί τη δέσμευσή της να προσφέρει την πιο άσχημη και ερωτική εμπειρία στη ζωή σας. Σίγουρα, μπορείτε να απελευθερώσετε την πιο άγρια ​​και πιο άγρια ​​πλευρά σας έξω στον κόσμο χωρίς το φόβο για καμία κρίση.

Όχι μόνο έχει εξαιρετική σχεδίαση και ομαλή λειτουργικότητα περιήγησης, αλλά και προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντηθείτε με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με άλλα λόγια, καμία καλύτερη πλατφόρμα δεν μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και οφέλη, αλλά μόνο το IAmNaughty.

Με κάθε τρόπο, το IAmNaughty και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών ενηλίκων που εμφανίζονται εδώ προσφέρουν εκτενή αλλά ακριβή σεξουαλική ικανοποίηση. Είναι προσβάσιμα σε όλους τους τύπους σεξουαλικότητας, οπότε όλοι έχουν την ίδια ευκαιρία να εξερευνήσουν τις πιο σκοτεινές, βαθύτερες φαντασιώσεις τους με χιλιάδες ομοϊδεάτες παγκοσμίως.

Ακολουθούν οι κορυφαίες 4 αγαπημένες μου επιλογές εκτός από το IAmNaughty.com:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. Banglocals.com
 3. VictoriaMilan.com
 4. AshleyMadison.com

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ιστότοπους, χρησιμοποιήστε τη δοκιμαστική περίοδο συμμετοχής και ετοιμαστείτε να δείτε τις αξιοσημείωτες δυνατότητες και υπηρεσίες του. Έτσι, αν θέλετε να διασκεδάσετε και να γίνετε άγριοι, εγγραφείτε στην διαφορετική κοινότητα αυτών των ιστότοπων και εγγραφείτε τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή