Ενημερώθηκε στις: 7 Μαΐου 2021

Ανασκόπηση InstaBang.com

& 12 μεγαλύτερες εφαρμογές και ιστότοποι για γνωριμίες όπως το Instabang.com

Επισκεφθείτε την εναλλακτική μου # 1 Instabang - BangLocals.com & βρείτε μια ημερομηνία για απόψε!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Instabang.com

Το Instabang είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους για σεξουαλικές γνωριμίες που σας βοηθούν να βρείτε συνδέσεις μεταξύ ομοίων ανθρώπων. Χάρη στους προγραμματιστές του ιστότοπου, οι οποίοι επίσης δημιουργούσαν έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών, το Uberhorny. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Uberhorny χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Instabang και το αντίστροφο.

Σίγουρα, για περισσότερο από μια δεκαετία, το Instabang συνεχίζει να προσφέρει στους ανθρώπους τον καλύτερο χώρο για περιστασιακές υποθέσεις. Πράγματι, έχει καθιερώσει την αξιοπιστία της επιχείρησης. Για να μην αναφέρουμε, έχει συντονιστές έτοιμους να εξυπηρετούν οποιονδήποτε 24/7, για να βεβαιωθείτε ότι κάθε προφίλ είναι νόμιμο και γνήσιο.

Χτύπημα στο Instabang

Το Instabang είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να περάσετε καλά με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει συναδέλφους με παρόμοιες ανάγκες στο σεξ και βρείτε έναν κατάλληλο συνεργάτη για εσάς. Σίγουρα, θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο, και απλά θα το ξοδέψετε για να συνδέσετε και να φλερτάρετε. Πάνω απ 'όλα, η κοινότητα δεν προωθεί κρίσεις και αρνητική ατμόσφαιρα. Για να μπορούν όλοι να περάσουν υπέροχα την τύχη τους.

Επιπλέον, περιέχει πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά για να διαλέξετε. Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες για να αναζητήσετε φίλους, φίλους, σχέσεις ή απλά μια τυχαία σύνδεση. Προφανώς, μπορείτε να το δείτε αμέσως διαβάζοντας το όνομα του ιστότοπου, Instabang. Στιγμιαίο κτύπημα με έναν τυχαίο ξένο που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας.

Ποιότητα μελών

Μαζί με την αδερφή του ιστοσελίδα, Uberhorny, το Instabang εντάσσεται σε μια βάση χρηστών. Ο αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ένας από τους λόγους που ευημερεί εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού στη διαδικτυακή βιομηχανία γνωριμιών σεξ.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, έχει αποκτήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Παρόλο που κατέχει περίπου 1.2 εκατομμύρια μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Instabang εξακολουθεί να είναι περήφανο για τη μεγάλη διεθνή κάλυψη. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος Instabang απολαμβάνει περισσότερους από 20,000 επισκέπτες κάθε μέρα.

Κατανομή φύλου

Εν τω μεταξύ, η κατανομή των φύλων του Instabang ευνοεί περισσότερο τον άνδρα. Επειδή υπάρχει περίπου 76% των αρσενικών εγγεγραμμένων μελών που δραστηριοποιούνται στον ιστότοπο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι γυναίκες δεν δραστηριοποιούνται στον ιστότοπο. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές γυναίκες με τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε συνομιλίες, φλερτ και ευχαρίστηση. Πάνω απ 'όλα, τους αρέσει ακόμη και η δημοσίευση ρητού περιεχομένου, φωτογραφιών και βίντεο.

Πράγματι, υπάρχουν καθημερινά ενεργά μέλη στον ιστότοπο που αναζητούν ένα στιγμιαίο χτύπημα. Μπορείτε ακόμη να τα βρείτε στη σελίδα "Τάσεις τώρα". Για να μην αναφέρουμε, οι γυναίκες και οι άνδρες είναι ευτυχείς να εμπλακούν, να συνδεθούν και να συμμετάσχουν σε αιτιώδεις υποθέσεις με ευκολία.

Σεξουαλικές προτιμήσεις

Υπό την προϋπόθεση ότι το Instabang είναι ένας ανοιχτός ιστότοπος γνωριμιών για σεξ, σίγουρα, εξυπηρετεί όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ραντεβού σεξ, περιστασιακές υποθέσεις και στιγμιαία εκρήξεις. Έτσι, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό, η Instabang σας καλωσορίζει ολόψυχα. Κατά την εγγραφή, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε με ποιο φύλο θέλετε να αλληλεπιδράσετε. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή όπου μπορείτε να φιλτράρετε άτομα σύμφωνα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, ώστε να έχετε τέλειους αγώνες.

Φυλή και εθνικότητα

Παρ 'όλα αυτά, ο ιστότοπος της Instabang κυριαρχείται από μέλη από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σίγουρα, εξακολουθεί να έχει διαφορετική φυλή και εθνικότητα επειδή καλύπτει διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Οι αγώνες των μελών, όπως Μαύροι Αμερικανοί, Αφρικανοί, Λατίνοι, Ασιάτες και πολλά άλλα.

Θρησκευτικός προσανατολισμός

Εφόσον αυτός ο ιστότοπος δεν ενθαρρύνει θρησκευτικά κινήματα, δεν εμποδίζει επίσης τα μέλη από θρησκευτικό προσανατολισμό. Πράγματι, η Instabang ανοίγει την πόρτα της σε όλους οποιασδήποτε θρησκείας. Σίγουρα, υπάρχουν μέλη αυτού του ιστότοπου που είναι Αθεϊστές, Ισλάμ, Χριστιανοί, Καθολικοί και πολλά άλλα. Επειδή στην πραγματικότητα, ο μόνος σκοπός του Instabang είναι να σας βοηθήσει να κάνετε σεξ, και τίποτα περισσότερο.

Σχεδιασμός και Ευχρηστία

Ο ιστότοπος της Instabang έχει έναν πολύ απλό σχεδιασμό, αλλά αντιστοιχεί στις υπηρεσίες που προσφέρει. Επίσης, διαθέτει μια καθαρή διεπαφή που σας επιτρέπει να εστιάζετε και να περιηγείστε ομαλά. Κατά την επίσκεψή σας, τα χρώματα του μπλε, του λευκού και του γκρι θα εμφανίσουν την οθόνη σας. Πράγματι, αυτά είναι τα εμπορικά χρώματα της Instabang.

Εν τω μεταξύ, η χρήση του ιστότοπου είναι σχετικά απλή και απλή. Σίγουρα, δεν θα αντιμετωπίσετε επιπλοκές ή δυσλειτουργίες. Ο προγραμματιστής του ιστότοπου εξασφάλισε ότι όλες οι δυνατότητες και τα κουμπιά είναι όλα στα σωστά μέρη. Πράγματι, είναι προφανές κατά την επίσκεψη στην κεντρική σελίδα.

instabang χρηστικότητα

Διαδικασία εγγραφής

Όπως και με άλλα χαρακτηριστικά του Instabang, η διαδικασία εγγραφής ακολουθεί επίσης απλά βήματα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα έξι απλά βήματα. Αυτά τα βήματα περιλαμβάνουν την ηλικία, το φύλο, την τοποθεσία, το συγκεκριμένο φύλο που αναζητάτε και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου επαλήθευσης που στάλθηκε στο email σας.

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, είστε πλέον έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Μετά την ολοκλήρωση, το Instabang θα εμφανίσει πολλά προφίλ. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτήν τη λίστα και να βρείτε ποιος είναι αρκετά καυτός για εσάς. Τέλος, τα συστήματα της ιστοσελίδας θα στείλουν αυτόματα σε αυτά τα προφίλ μια ειδοποίηση «κλείσιμο των ματιών». Σίγουρα, αυτή η δυνατότητα θα σας βοηθήσει να βρείτε σύνδεση δείχνοντας ενδιαφέρον.

Προφίλ Instabang: Πραγματικά ή ψεύτικα;

Στον ιστότοπο της Instabang, ένα περίπλοκο προφίλ δεν είναι απαίτηση. Στην πραγματικότητα, το σύστημα χρειάζεται μόνο τρεις σημαντικές ενότητες για συμπλήρωση. Όπως η αποστολή της εικόνας προφίλ, σύντομες πληροφορίες για το φόντο και τα δημόσια μέσα ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών των τριών, η σύντομη περιγραφή απαιτεί μεγάλη προσοχή επειδή περιέχει λεπτομέρειες για τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, οι επισημάνσεις "μου αρέσει", τα αγαπημένα, η προσωπικότητα και οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο.

Εν τω μεταξύ, τα δημόσια μέσα είναι όπου μπορείτε να βρείτε τις δραστηριότητές σας, όπως βίντεο και εικόνες που ανεβάζετε, ενημερώσεις, δημοσιεύσεις, επισημάνσεις "μου αρέσει" και σχόλια. Έτσι, εάν ανησυχείτε για ψεύτικα προφίλ, υπάρχουν συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε απατεώνες. Σίγουρα, εάν υποψιάζεστε τυχόν ύποπτους λογαριασμούς, μπορείτε να τους αναφέρετε αμέσως στους επόπτες. Πράγματι, θα διασφαλίσουν ότι είστε μακριά από κακό.

Επισκεφθείτε την εναλλακτική μου # 1 Instabang - BangLocals.com & βρείτε μια ημερομηνία για απόψε!

Έκδοση Κινητά

Προς το παρόν, το Instabang δεν διαθέτει επίσημη έκδοση εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε στο App Store ή στο Google Playstore. Ωστόσο, οι προγραμματιστές του ιστότοπου διασφάλισαν ότι είναι συμβατός όταν χρησιμοποιούν πρόγραμμα περιήγησης για κινητά. Σίγουρα, δεν χρειάζεται να είστε μπροστά από τον υπολογιστή ή τους φορητούς υπολογιστές σας μόνο για να συνδεθείτε και να απολαύσετε το Instabang. Πράγματι, μόνο με τη χρήση οποιωνδήποτε smartphone ή κινητών συσκευών, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Instabang όπου θέλετε.

Ειδικά τώρα που είναι δύσκολο να διατηρείτε πάντα επαφή με τους υπολογιστές ή τους φορητούς υπολογιστές σας, συνιστάται ιδιαίτερα η ευκολία της έκδοσης για κινητά. Σε συνδυασμό με τις ευκολότερες δυνατότητες επικοινωνίας των κινητών τηλεφώνων, οι χρήστες μπορούν πλέον να μεταφέρουν το Instabang οπουδήποτε και όποτε προκύψει ανάγκη για στιγμιαία έκρηξη.

Χρήσιμα χαρακτηριστικά της Instabang

 • ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Το "Trending Now" είναι μια δυνατότητα του Instabang όπου μπορείτε να βρείτε αναρτήσεις άλλων μελών, όπως εικόνες, βίντεο ή ακόμα και τις σκέψεις τους. Πάνω απ 'όλα, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη για δωρεάν μέλη. Σίγουρα, μπορείτε να σας αρέσουν ή να αφήσετε ένα σχόλιο σε οποιεσδήποτε δημοσιεύσεις θεωρείτε ενδιαφέρουσες χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα.

 • Παιχνίδια εντός του ιστότοπου

Υπό την προϋπόθεση ότι το Instabang προωθεί περιστασιακές σχέσεις και ημερομηνίες σεξ, ένα από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν την εμπειρία γνωριμιών σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μέσω παιχνιδιών. Σίγουρα, έχει παιχνίδια που σχετίζονται με τη σχέση που μπορείτε να παίξετε. Συμπεριλαμβανομένου του "Who's Cute", το οποίο μπορείτε να αξιολογήσετε 50 διαφορετικά άτομα είτε χαριτωμένα είτε όχι.

Επίσης, υπάρχει το "Swipe Game" όπου οι μηχανικοί έχουν ομοιότητες με το παιχνίδι Swinger Swipe. Σίγουρα, μπορείτε να το παίξετε πατώντας απλά αριστερά ή δεξιά στα προφίλ των παικτών. Εάν τα δύο προφίλ ταιριάζουν, ο ιστότοπος θα δημιουργήσει αυτόματα μια αίθουσα συνομιλίας.

 • ροής

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Instabang είναι η ροή. Εδώ, μπορείτε να συμμετάσχετε στη ζωντανή ροή άλλων μελών ή να μεταδώσετε τα δικά σας. Πράγματι, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο ιστότοπος περιορίζει μόνο το κοινό του τουλάχιστον 18 ετών. Επειδή τις περισσότερες φορές οι ζωντανές ροές των μελών εδώ είναι σεξουαλικές και άσεμνες.

 • Premium Gallery

Το Premium Gallery είναι μια άλλη δυνατότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε κέρδος. Αρχικά, πρέπει απλώς να δημιουργήσετε τη γκαλερί σας γεμάτη με φωτογραφίες σας. Στη συνέχεια, κάντε το ιδιωτικό έτσι ώστε όταν κάποιος θέλει να το δει, πρέπει να πληρώσει πιστώσεις. Ωστόσο, αυτή είναι μια προαιρετική δυνατότητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι εδώ θέλουν απλώς να διασκεδάσουν και να αλληλεπιδράσουν με άτακτα μέλη.

χαρακτηριστικά instabang

Επιλογές ιδιότητας μέλους του Instabang

Δωρεάν μέλος

Όντας ένα δωρεάν μέλος, υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση των δυνατοτήτων και των λειτουργιών στον ιστότοπο. Αν και, οι πιο βασικές διαθέσιμες λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν. Όπως η δημιουργία προφίλ, η περιήγηση στη ροή και άλλες λειτουργίες σύνδεσης. Επίσης, τα δωρεάν μέλη μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε άλλα μέλη, να δημιουργούν λίστες αγαπημένων, να προσθέτουν ενδιαφέροντα μέλη, να χρησιμοποιούν φίλτρα σύνθετης αναζήτησης και αναρτήσεις στην ενότητα "Τάσεις τώρα". Εκτός από αυτό, όλες οι άλλες λειτουργίες προορίζονται μόνο για premium μέλη.

Συνδρομή επί πληρωμή

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες του Instabang, η αναβάθμιση σε συνδρομητική συνδρομή είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας μια συνδρομή Silver ή Gold. Σίγουρα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα χτυπήματα μέσα στην ημέρα. Εκτός από τα premium χαρακτηριστικά επικοινωνίας, μπορείτε επίσης να παίξετε παιχνίδια εντός του χώρου. Έτσι, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας για ραντεβού σεξ.

Ασφάλεια και υποστήριξη

Όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία, ο ιστότοπος της Instabang διαβεβαιώνει όλους ότι διαθέτει σύστημα προστασίας δεδομένων. Επίσης, η Instabang συνιστά στον χρήστη να κάνει αναβάθμιση σε premium συνδρομή, διασφαλίζοντας την ασφάλειά σας μακριά από πλαστά προφίλ. Εν τω μεταξύ, η υποστήριξη πελατών της Instabang είναι πολύ αξιόπιστη. Επομένως, εάν έχετε προβλήματα, επιπλοκές ή απορίες, χρειάζεστε κάποιες απαντήσεις. Απλώς επικοινωνήστε με τα άτομα υποστήριξης που είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο

Ανακαλύπτοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Instabang

PROS:

 • Ένας αυθεντικός ιστότοπος με πραγματικούς χρήστες και προφίλ
 • Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι δωρεάν
 • Διατηρεί τη συμφωνία ασφάλειας και απορρήτου
 • Έχει ένα καταπληκτικό σύστημα καταπολέμησης της απάτης
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων
 • Ο ιστότοπος θα σας ειδοποιεί όταν υπάρχουν ενεργά μέλη
 • Δωρεάν χρήση του newsfeed που σας βοηθά να αλληλεπιδράσετε με άλλα μέλη
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και απλή
 • Ένας δίκαιος αριθμός μελών σε κάθε ηλικιακή ομάδα
 • Πολλές δραστηριότητες χρηστών στον ιστότοπο
 • Περισσότερα από 2 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Αναστέλλει αμέσως τα ψεύτικα προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλότερες πιθανότητες σύνδεσης όταν χρησιμοποιείτε συνδρομή επί πληρωμή
 • Υπάρχουν πολλές σεξουαλικές εικόνες και βίντεο που μπορεί να μην θέλετε να δείτε
 • Μερικές από τις χρήσιμες λειτουργίες στην επικοινωνία απαιτούν premium συνδρομή για χρήση
 • Κυριαρχείται από άντρες μέλη

12 καλύτερες εφαρμογές και ιστότοποι για γνωριμίες που μοιάζουν με το Sex Instant

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερους από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολλά είδη ερωτικών σχέσεων, όπως περιστασιακές συνδέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, φίλοι γαμημένων και πολλά άλλα. Σίγουρα, αυτό είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για να ζήσετε που μπαχαρικά τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Ειδικά ανάμεσα σε ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που επιθυμούν να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, με έναν γρήγορο τρόπο εγγραφής, τα μέλη το ολοκληρώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Πλήρης κριτική για το Adult Friend Finder εδώ.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - Ραντεβού.com

dating.com

Το Dating.com είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε, όπου μπορείτε να βρείτε ρομαντικές υποθέσεις και συνδέσεις. Σίγουρα, συγκεντρώνει όλα τα singles σε όλο τον κόσμο σε ένα καταπληκτικό μέρος όπου μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική σύνδεση. Επίσης, χρησιμοποιεί μοναδικά προηγμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στα μέλη να βιώνουν ημερομηνίες με πιο εύκολο, αποτελεσματικό και πιο γρήγορο τρόπο. Πράγματι, εάν ψάχνετε έναν αξιόπιστο ιστότοπο για να βρείτε φίλους, τότε το Dating.com είναι το καλύτερο από όλα.

Τελική αναθεώρηση του Dating.com.

PROS:

 • Τα μέλη προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου
 • Η προκαταρκτική αναζήτηση μπορεί να φιλτράρει με βάση τις επιλογές και τα ενδιαφέροντά σας
 • Η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι πάντα προσβάσιμη
 • Η εγγραφή ακολουθεί την απλή και εύκολη διαδικασία
 • Δεν απαιτείται επαλήθευση της διεύθυνσης email μετά την εγγραφή
 • Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν
 • Η προσαρμογή του αποτελέσματος αναζήτησης σύμφωνα με τις προτιμήσεις είναι διαθέσιμη
 • Η προβολή εικόνων προφίλ είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι μόνο για χρήστες Android

# 3 - 2fuck.com

Προφίλ μελών 2fuck

Για όσους αναζητούν ένα γρήγορο ραντεβού ή άμεση σεξουαλική ημερομηνία, το 2fuck είναι ο καλύτερος ιστότοπος για αυτές τις ανάγκες. Παρέχει ό, τι επιθυμείτε και σας βοηθά να περιηγηθείτε στον τέλειο ταίρι σας. Επίσης, χρησιμοποιεί ένα ειδικό σύστημα αντιστοίχισης που ταιριάζει με το προφίλ σας με τα πιο συμβατά μέλη. Σίγουρα, κάθε σύνδεση δεν είναι τόσο τυχαίο όσο φαίνεται, αλλά οι ακριβείς σύντροφοί σας. Τελικά, έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, μια ημερομηνία σεξ είναι πάντα σίγουρο.

Εκτεταμένη κριτική του 2fuck.com.

PROS:

 • Εκατομμύρια μέλη από διαφορετικά μέρη του κόσμου
 • Απλός σχεδιασμός και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες από τις δυνατότητες του ιστότοπου θα χρειαστούν συνδρομή επί πληρωμή για να χρησιμοποιηθούν

# 4 - BangLocals

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παρέμεινε στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους. Το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση. Ευτυχώς, το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που χρονολογείται σεξ και χρησιμοποιεί μια απλή διαδικασία εγγραφής. Έτσι, όλοι θα βιώσουν αμέσως ευχαρίστηση. Πράγματι, όλοι έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα ζεστό, σέξι σύντροφο.

Σε βάθος κριτική BangLocals.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ραντεβού σεξ
 • Δωρεάν αναζήτηση προφίλ άλλων μελών
 • Δείτε γκαλερί εικόνων και βίντεο
 • Οι χρήστες μπορούν να δώσουν βαθμολογίες σε καυτά μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Ενθαρρύνει τη δημοσίευση προσωπικών εικόνων ή τη μεταφόρτωση δημόσιου περιεχομένου
 • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα μέσω κειμένου ή email

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο με βαθμολογία x
 • Χωρίς δοκιμαστική περίοδο

# 5 - Χρονολόγηση

XDating αρχική σελίδα

XDating, ένας μοναδικός ιστότοπος για ραντεβού σεξ για κάθε ενήλικα. Σίγουρα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε σεξουαλικούς συντρόφους, συνδέσμους και περιστασιακές σχέσεις. Αν λοιπόν έχετε μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις ή αν βρείτε τον σύντροφό σας, το XDating σίγουρα ταιριάζει στο γούστο σας. Με την εγγραφή σας στον ιστότοπο, σας δίνει πρόσβαση σε απεριόριστες δυνατότητες που διαθέτει. Πράγματι, η εύρεση ελκυστικών και σεξουαλικών ενδιαφερόντων όπως εσείς είναι εύκολη εδώ. Όλη η διασκεδαστική κοινότητα διαφόρων γυναικών και ανδρών από διαφορετικά μέρη του κόσμου έχει εμπειρία χωρίς προβλήματα στον ιστότοπο XDating.

XDating κριτική εδώ.

PROS:

 • Διαθέτει Κέντρο γνωριμιών που βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν αγώνες γρηγορότερα
 • Η διαδικασία δημιουργίας ενός προφίλ είναι πολύ γρήγορη
 • Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε τις λεπτομέρειες που θέλετε να μοιραστείτε στο προφίλ σας
 • Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για συνομιλία
 • Καταπληκτικά οφέλη για premium μέλη
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και απλή
 • Οργανωμένος σχεδιασμός ιστότοπου
 • Διατίθενται πολλές χρήσιμες λειτουργίες

Μειονεκτήματα:

 • Οι χρεώσεις για την premium συνδρομή είναι ακριβές
 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ

# 6 - Flirt.com

flirt.com

Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με πραγματικό και εκπληκτικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί. Λόγω του πολυάριθμου αριθμού ιστότοπων γνωριμιών που κρύβονται στο Διαδίκτυο σήμερα, μόνο λίγοι έχουν αποδείξει τη φήμη τους. Σίγουρα, υπάρχει ένας ιστότοπος που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά το ρομαντισμό, το φλερτ και τη χρονολόγηση, και αυτός είναι ο Flirt.com!

Πράγματι, για τόσα χρόνια στην επιχείρηση, αυτός ο ιστότοπος ήταν μια αξιοσημείωτη μάρκα που ανταγωνίζεται με άλλες κορυφαίες πλατφόρμες γνωριμιών. Σίγουρα, απλά με κύλιση, περιήγηση και κλικ, θα έχετε μια άμεση ημερομηνία από τα εκατομμύρια των επιλογών σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν, τι περιμένεις? Εγγραφείτε στον υπόλοιπο κόσμο για να βρείτε την τύχη σας.

Πλήρης αναθεώρηση του Flirt.com.

PROS:

 • Τα μέλη με ύποπτες πληροφορίες θα υποβληθούν σε επαλήθευση κατά της απάτης
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Τα μέλη είναι μικρά και ενεργά, συνήθως μεταξύ 20-35 ετών
 • Υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που αναζητούν καθημερινή διασκέδαση
 • Η προσιτή τιμή 3-Day δοκιμή είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να στέλνουν μηνύματα
 • Μερικά από τα προφίλ έχουν κακές λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 7 - προσάναμμα

προσάναμμα

Το Tinder είναι μια εφαρμογή γνωριμιών για σεξ που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές του δωρεάν. Αρκετές από τις δυνατότητες και τις υπηρεσίες της, που παρέχουν άλλες εφαρμογές γνωριμιών για μια τιμή, στο Tinder όλα αυτά είναι δωρεάν. Όπως η αποστολή μηνυμάτων, η λήψη, η μεταφόρτωση φωτογραφιών και ο εντοπισμός κοντινών μελών είναι όλα δωρεάν.

Εξαιτίας αυτού, η εφαρμογή κέρδισε περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνδρομητές παγκοσμίως. Έτσι, ανοίγει επίσης την πιθανότητα ταχύτερης εύρεσης αγώνων. Επιπλέον, πολλά από τα μέλη του είναι διασκεδαστικά και διασκεδαστικά. Έτσι, εάν το σεξ, το φλερτ και οι περιστασιακές υποθέσεις είναι αυτό που σας αρέσει, σίγουρα μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ στην εφαρμογή Tinder.

PROS:

 • Το σύστημα ζευγαρώματος χρησιμοποιεί τοποθεσίες
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων
 • Δωρεάν μεταφόρτωση φωτογραφιών
 • Όλα τα μέλη έχουν πρόσβαση σε βιντεοκλήσεις δωρεάν
 • Υπάρχουν εκατομμύρια μέλη για να δείτε
 • Τα ενεργά μέλη είναι υψηλά κάθε μέρα
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά άτομα δεν ανταποκρίνονται στα μηνύματα
 • Έχει μόνο 100 swipes την ημέρα

# 8 - Αναζήτηση Διακανονισμού

αναζητώντας ρύθμιση

Ένας ιστότοπος γνωριμιών που προσελκύει καθημερινά επισκέπτες είναι το Seeking Arrangement. Σίγουρα, κάνει μια εξαιρετική δουλειά παρέχοντας μια ασφαλή ατμόσφαιρα για απλή συνεργασία και αλληλεπίδραση. Επιπλέον, το Seeking Arrangement είναι επίσης ένα μέρος για τους νέους να βρουν μαμάδες και μπαμπάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν νομισματική υποστήριξη και ενθάρρυνση για αυτούς. Πράγματι, το Seeking Arrangement επαναπροσδιόρισε τον συνηθισμένο ορισμό μιας ιδανικής σχέσης, επειδή προωθεί τα συμβατικά μέσα διαδικτυακής χρονολόγησης. Πάνω απ 'όλα, αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται να προστατεύσει το απόρρητο και τις πληροφορίες σας από κατάχρηση.

Αναζητάτε κριτική διακανονισμού εδώ.

PROS:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυστηρή
 • Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, ο ιστότοπος εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν ιδανικές ρυθμίσεις
 • Έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε όλο τον κόσμο
 • Η πλειοψηφία των μελών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και πολύ γρήγορη
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα επαληθευμένα μέλη μόνο

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί
 • Απαιτείται άδεια για να δείτε μια ιδιωτική γκαλερί άλλων μελών

# 9 - Hookup για ενήλικες

Ενηλίκων

Το Adult Hookup είναι ένας ιστότοπος για γνωριμίες που σίγουρα θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας όσον αφορά τη σύνδεση και τη χρονολόγηση. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι καινούργιος, ο ιστότοπος Adult Hookup παρέχει εξαιρετικές βαθμολογίες, δίνοντας μια ευχάριστη και βολική εμπειρία μεταξύ των μελών της στην εύρεση ενός αγώνα. Ο ιστότοπος έχει πολύ κομψό σχεδιασμό και απλό στη χρήση.

Επίσης, περισσότερα από εκατομμύρια μέλη του εμπλέκονται ενεργά σεξουαλικά σε καθημερινή βάση. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές μορφές επικοινωνίας μεταξύ των μελών, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών βίντεο και των άμεσων μηνυμάτων. Πάνω απ 'όλα, το Adult Hookup δεσμεύεται να προσφέρει στα μέλη του το καλύτερο σεξ και αγώνες της ζωής τους. Έτσι, προσφέρουν ένα πρόγραμμα εγγύησης 100 ημερών που σας εξασφαλίζει να κάνετε σεξ λιγότερο από αυτήν τη διάρκεια.

PROS:

 • Προστατεύει τις πληρωμές χρησιμοποιώντας πιστοποιητικό SSL και κρυπτογραφημένη υπηρεσία
 • Δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή είναι διαθέσιμη για νέους χρήστες
 • Μια μεγάλη ομάδα μελών παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Απεριόριστες και μοναδικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 10 - Uberhorny

Uberhorny

Λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που προσφέρει για αρκετά χρόνια, η Uberhorny έχει αποκτήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ενώ τα υψηλότερα μέλη είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών με πολλές απάτες, το Uberhorny ενθαρρύνει πραγματικές σχέσεις και αλληλεπιδράσεις. Επίσης, ο ιστότοπος Uberhorny παρέχει δοκιμαστική ιδιότητα μέλους εντός δύο έως επτά ημερών για να επιτρέψει στα νέα μέλη να ανακαλύψουν εάν η πλατφόρμα αξίζει την επένδυση.

Πλήρης κριτική του Uberhorny.

PROS:

 • Υπάρχουν διάφορες γυναίκες σε διαφορετικές τοπικές περιοχές
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χαμηλότερη τιμή
 • Υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη διαφορετικών ηλικιών είναι διαθέσιμα
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Απαιτείται μόνο περίπου τρία έως πέντε λεπτά εγγραφής
 • Η αναζήτηση είναι σε κατηγορίες για να βοηθήσει στην αναζήτηση αποτελεσματικής αντιστοίχισης
 • Δωρεάν αποστολή likes και μάτι
 • Οι ύποπτοι ψεύτικοι λογαριασμοί αναστέλλονται αμέσως
 • Η επαλήθευση προφίλ είναι διαθέσιμη για αύξηση της προβολής

Μειονεκτήματα:

 • Η υπενθύμιση για την πληρωμή της ιδιότητας μέλους εμφανίζεται συνεχώς
 • Δυνατότητα προβολής προφίλ μελών όταν χρησιμοποιείτε premium συνδρομή
 • Περιορισμένες ενέργειες και λειτουργίες εάν οι λογαριασμοί βρίσκονται σε δωρεάν συνδρομή

# 11 - HornyMatches

Ψάχνετε για casual ραντεβού και συνδέσεις με γρηγορότερους και καλύτερους τρόπους; Τότε, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος είναι για ραντεβού για σεξ ενηλίκων και εξυπηρετεί άτομα που αναζητούν απλή διασκέδαση. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για σοβαρές σχέσεις ή μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τότε αυτό δεν ισχύει για εσάς. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι απλώς σε μια βραδινή στάση, και δεν συνδέονται στενά. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες που σας βοηθούν να φλερτάρετε, να συνομιλήσετε και να συνδεθείτε. Τελικά, η εγγραφή είναι δωρεάν. Ελάτε λοιπόν σε χιλιάδες άτομα για να βρείτε τον καλύτερο αγώνα.

Πλήρης κριτική για το HornyMatches εδώ.

PROS:

 • Πολλές επιλογές για αναζήτηση και φιλτράρισμα ατόμων
 • Οι λογαριασμοί έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η διαδικασία εγγραφής δεν απαιτεί προσωπικά δεδομένα
 • Διατίθενται λογαριασμοί απάτης ή συρτών
 • Προσωπικά προφίλ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Η προσιτή μηνιαία συνδρομή
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Διατήρηση ασφάλειας και προστασίας
 • Χωρίς διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση δωρεάν λογαριασμού
 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ

# 12 - Πολλά ψάρια

Πολλά ψάρια

Το Plenty of Fish είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών που δεν είναι αποκλειστικά για παραδοσιακά περιστασιακά, αλλά έχει επίσης μεγάλες λίστες με καυτά MILFs, νέους και πανέμορφες κυρίες. Εδώ, θα βρείτε πολλά ψάρια, από ζούγκρες έως MILFs, ζεστά κοτόπουλα, όλα σε ένα μέρος. Βεβαίως, ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή λογαριασμού και βασική χρήση των χαρακτηριστικών του. Εν τω μεταξύ, μόλις κάνετε αναβάθμιση στην premium συνδρομή, πρέπει να πληρώσετε μόνο προσιτές τιμές για να έχετε όλα τα οφέλη της πλατφόρμας.

PROS:

 • Πολλά μέλη αναζητούν ενεργά ημερομηνίες σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός, καθαρός και εύχρηστος
 • Δεν υπάρχουν διαφημίσεις και δεν υπάρχουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

Μειονεκτήματα:

 • Λείπει η αναζήτηση φίλτρων

Ετυμηγορία

Έτσι, εάν ψάχνετε για περιστασιακές υποθέσεις, σχέσεις ή συνδέσεις, το Instabang είναι κατάλληλο για εσάς. Το επίπεδο δραστηριοτήτων και αλληλεπίδρασης στον ιστότοπο είναι υψηλό. Έτσι, οι πιθανότητες να έχετε έναν καλό σεξουαλικό αγώνα είναι 100% σίγουρες.

Σε συνδυασμό με εκπληκτικά μέτρα ασφαλείας, υποστήριξη απάτης και 24/7 εξυπηρέτηση πελατών, όλα τα μέλη του απολαμβάνουν μια ασφαλή και βολική εμπειρία περιήγησης. Σίγουρα, το Instabang.com και άλλοι ιστότοποι που εμφανίζονται εδώ συνεργάζονται για να εξαλείψουν τα ψεύτικα προφίλ και τους απατεώνες. Κάνοντας ολόκληρο το ταξίδι για ραντεβού σεξ.

Το προσωπικό μου TOP 4 για τις καλύτερες εφαρμογές και ιστότοπους για γνωριμίες εκτός από το Instabang.com θα ήταν:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. Ραντεβού.com
 3. BangLocals.com

Συνολικά, εάν έχετε διάθεση για στιγμιαία απόλαυση και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε με αυθεντικά άτομα. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς αυτούς τους ιστότοπους. Σίγουρα, συνιστώνται ιδιαίτερα να το δείτε και να το εξερευνήσετε μόνοι σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή