Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

NoStringsAttached Review

& Top-12 Προσωπικά, Ιστότοποι Ραντεβού Ενηλίκων Όπως το nostringsattached.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Nostringsattached.com

Αρχική σελίδα NoStringsAttached

Το NoStringsAttached είναι μια σεξουαλική γνωριμία ή πλατφόρμα σύνδεσης που αναπτύχθηκε ρητά για καυλιάδες singles που επιθυμούν οικείες σχέσεις. Παρέχουν επίσης έναν ασφαλή χώρο για τα βαριεστημένα παντρεμένα αγόρια να απολαμβάνουν εξωσυζυγικά ειδύλλια χωρίς το φόβο να τους πιάσουν οι ζηλιάρηδες γυναίκες τους. Μπορείτε να απολαύσετε προσωπικά ραντεβού και να συνδεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, ή ίσως το εικονικό σεξ να αρκεί και τις καυτές σας επιθυμίες. Ανεξάρτητα από αυτό, το NoStringsAttached είναι εδώ για να εκπληρώσει την υπόσχεσή του, δίνοντάς σας το ασφαλέστερο και πιο αποκλειστικό σημείο όπου μπορείτε να κυνηγήσετε εκπληκτικές ζέστες γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο απλά.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://nostringsattached.com/

Αυτός ο ιστότοπος είναι σίγουρα για εκείνους που επιθυμούν να έχουν μια μοιχεία σχέση, κρατώντας την εντελώς κρυφή από τους συνεργάτες τους ή ακόμα και το κοινό. Σας συνιστώ να ξεκινήσετε με βασικές υπηρεσίες για να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες προτού επεκτείνετε πραγματικά την κατάσταση του μέλους σας. Αυτή η κριτική του Dudethrill έχει δεσμευτεί να τιμά το παρελθόν, να παρουσιάζει το παρόν και να κοιτάζει το μέλλον του NoStringsAttached. Επιπλέον, έχω οργανώσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, τις προτάσεις και τις οδηγίες, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε μια σύνδεση και να κάνετε την περιήγησή σας πιο βολική.

Just Hookup and Sex στο NoStringsAttached

NoStringsAttached - Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει αυτό το όνομα κάπου. Αλλά αυτή τη φορά, δεν μιλάω για τις διάσημες κωμικές ταινίες με πρωταγωνιστές τον Άστον Κάτσερ και τη Νάταλι Πόρτμαν. Το NoStringsAttached για το οποίο μιλάω είναι ο ιστότοπος σύνδεσης που ήταν διαβόητος λόγω των μυστικών υπηρεσιών του.

Αυτός ο ιστότοπος σύνδεσης/γνωριμιών δημιουργήθηκε για άτομα που επιθυμούν ανώνυμο σεξ χωρίς να ανησυχούν ότι θα συλληφθούν. Είναι ένα τέλειο σημείο για όσους έχουν ήδη δεσμευτεί, δεσμευτεί ή βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση για να απολαύσουν οικείες στιγμές με άλλους χωρίς τρόμο ή ανησυχία ότι θα διωχθούν για μια υπόθεση. Συνήθως, αν δεν μπορείτε να εξαπατήσετε, θα κυνηγήσατε για περιστασιακό σεξ σε κλαμπ ή μπαρ και αργότερα θα ξοδέψατε κάποια παχιά χρήματα για ποτά. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν ανατραπεί τώρα και πολλές ευκαιρίες εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το NoStringsAttached έχει προσελκύσει την προσοχή ντόπιων που απολαμβάνουν διάφορες μορφές μέσων, συμπεριλαμβανομένων εγγεγραμμένων βίντεο, ζωντανής ροής σεξ και πολλών άλλων.

Συμπληρώνοντας ένα κενό στην αγορά, αυτή η πλατφόρμα αντιστοίχισης αξιοποιεί τα δεκατέσσερα απίστευτα χρόνια γνώσεων της για να γίνει μια σημαντική αιχμή. Οι προσπάθειές του βοήθησαν να φέρει επανάσταση στη σύγχρονη βιομηχανία σύνδεσης. Το NoStringsAttached έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, εξαιρετική βάση χρηστών και ανταποκρίνεται στις μοναδικές απαιτήσεις του καθενός. Με άλλα λόγια, το να χτυπάς κάθε μέρα είναι απλώς μια υποτίμηση.

Επί του παρόντος, περίπου 3 εκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και η βάση χρηστών συνεχίζει να αυξάνεται κατά περίπου 20 χιλιάδες άτομα κάθε εβδομάδα. Το NoStringsAttached είναι ευρέως αξιόπιστο για την ανωνυμία και την αξιοπιστία του. Και τα δύο δεν μπορούν να αγνοηθούν καθώς έχουν τεράστια επιρροή στις αποφάσεις των χρηστών.

Πώς λειτουργεί το NoStringsAttached;

NoStringsAttached ζωντανές κάμερες μελών

Αυτός είναι ένας ιστότοπος που απευθύνεται κυρίως σε ανύπαντρα και ζευγάρια που αισθάνονται άνετα με βραχυπρόθεσμες σεξουαλικές σχέσεις. Έτσι, όποιος αναζητά περιστασιακές συνδέσεις ή ανώνυμες σεξουαλικές σχέσεις μπορεί να εγγραφεί ελεύθερα. Η χρήση του NoStringsAttached δεν είναι απλή, αλλά οποιοσδήποτε με βασικές τεχνικές δεξιότητες μπορεί να κατανοήσει αβίαστα πώς λειτουργεί.

Το NoStringsAttached έχει ένα σύνολο ξεχωριστών πλεονεκτημάτων σε σχέση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών σεξ. Έχουν αναπτύξει ένα έξυπνο σύστημα παντρολογήματος που ταιριάζει απόλυτα στις προτιμήσεις σας. Φρόντισε να ληφθούν υπόψη τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα των μελών κατά την πραγματοποίηση αγώνων. Έτσι, θα καταλήξετε όχι μόνο με έναν τυχαίο καυλιάρη τύπο/κορίτσι, αλλά με κάποιον που μοιράζεστε παρόμοια ενδιαφέροντα. Κανένας άλλος ιστότοπος σύνδεσης δεν αντιστοιχεί σε αυτόν τον αριθμό λειτουργιών και λειτουργιών.

Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο επιλογές για τα μέλη-η μία είναι μια επιλογή αναζήτησης που μπορεί να κρατήσει λίγο περισσότερο από το χρόνο σας και η άλλη είναι η αναζήτηση βάσει τοποθεσίας που θα εμφανίζει τα μέλη όπου βρίσκονται. Επίσης, τα μέσα επικοινωνίας του NoStringsAttached όπως το φλερτ, η συνομιλία και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά είναι απαραίτητα για την αλληλεπίδραση. Μπορείτε επίσης να ενισχύσετε την αλληλεπίδραση στέλνοντας ιδιωτικά βίντεο ή σέξι φωτογραφίες.

Για να ενισχύσετε περαιτέρω το απόρρητο, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια στενή σύνδεση ελπίζοντας ότι οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν θαμμένες μακριά από το κοινό. Επιπλέον, κανένας άλλος ιστότοπος σύνδεσης δεν διαθέτει τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο που περιέχει διάφορα θέματα, ποιότητα βίντεο και μοντέλα. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το NoStringsAttached για να δημοσιεύσουν τα δικά τους βίντεο ή να ξεκινήσουν ζωντανή ροή κάμερας web.

Πόσο σημαντική είναι η ιδιωτικότητα και η ανωνυμία σας στο NoStringsAttached

Προτιμήσεις αντιστοιχίσεων NoStringsAtached

Το NoStringsAttached διαθέτει υψηλά πρότυπα εμπιστευτικότητας για κάθε εξουσιοδοτημένο χρήστη, μαζί με αξιόπιστες δυνατότητες ασφάλειας και προστασίας δεδομένων. Διαθέτει μια ομάδα ειδικών με τεχνογνωσία που αναλαμβάνουν το έργο παρακολουθώντας στενά τις αλληλεπιδράσεις των μελών, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ιδιωτικότητα όλων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε απόλυτα ασφαλείς και δεν έχετε κανένα άγχος όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια του "Mandiant"-ενός αξιόπιστου ειδικού τρίτου μέρους, το NoStringsAttached είναι σε θέση να εξετάσει και να ενισχύσει την προστασία των δεδομένων του και λειτουργεί αποτελεσματικά για πρόσθετη ανωνυμία και ασφάλεια. Επιπλέον, το NoStringsAttached σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό, όπως ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις. Εάν δεν σας αρέσει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από άτομα ή περιττά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε απλά να τα απενεργοποιήσετε.

Ορισμένες μοναδικές λειτουργίες που αναφέρονται

Συνδεδεμένα μέλη NoStringsAtach
 • Η Hotlist

Κάθε φορά που βρίσκετε κάποιον ελκυστικό ή ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να τον προσθέσετε στη Hotlist σας. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στο προφίλ του χρήστη. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί και θα προστεθεί αυτόματα στη λίστα σας. Τώρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να στέλνετε μηνύματα σε αυτούς τους χρήστες γρήγορα και εύκολα.

 • Παραπλανητικά βίντεο χρηστών

Τα μέλη του NoStringsAttached ανεβάζουν ενεργά τα προσωπικά τους σεξουαλικά βίντεο. Είναι καλό ότι αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να παρακολουθείτε αυτά τα βίντεο ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα ιδιωτικά ερασιτεχνικά σας βίντεο και να αφήσετε τα άλλα μέλη να σας δουν.

 • Ανοιξε την πόρτα

Η δυνατότητα που ονομάζεται OpenTheDoor είναι επίσης δωρεάν για όλα τα μέλη. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να στείλετε ιδιωτικά μηνύματα και να ζητήσετε οτιδήποτε από άλλα μέλη.

 • Ανταμοιβές δημοτικότητας

Το NoStringsAttached αναγνωρίζει τη δημοτικότητα στη σελίδα του. Τι σημαίνει αυτό? Λοιπόν, είναι απλό, όταν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο προβολών προφίλ εντός 3 ημερών, ο ιστότοπος σας ανταμείβει με ορισμένες premium δυνατότητες, όπως φόρουμ πρόσβασης, αίθουσες συνομιλίας, απάντηση και αποστολή μηνυμάτων και προβολή 50 μέγιστων μελών δωρεάν.

 • Ζωντανές Sex Κάμερες

Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανές εκπομπές με κάμερα από τα πιο σέξι μοντέλα στο NoStringsAttached. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε δώρα ή μάρκες στο διαδίκτυο στα κορίτσια της κάμερας. Υπάρχουν δημόσιες και ιδιωτικές εκθέσεις διαθέσιμες, αλλά και οι δύο απαιτούν premium συμμετοχή για πρόσβαση.

 • Αναφορές Epic Match

Το NoStringsAttached στέλνει μια αναφορά email όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε πρόσφατα εγγεγραμμένους χρήστες που ταιριάζουν απόλυτα με τα ενδιαφέροντα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις σας.

 • Χρήσιμες συμβουλές εξαπάτησης

Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι δωρεάν και προσβάσιμο σε όλα τα μέλη του NoStringsAttached. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε μερικές πολύτιμες συμβουλές και οδηγίες σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις υποθέσεις σας μυστικές και διακριτικές αποτελεσματικά.

Εγγραφή και αλληλεπίδραση μέλους στο NoStringsAttached

NoStringsΣυνημμένη εγγραφή

Η εγγραφή στο NoStringsAttached είναι αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι περίπου δύο λεπτά από το χρόνο σας και μπορείτε ήδη να ξεκινήσετε για να συνδεθείτε. Το αρχικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε αν είστε παντρεμένοι ή ελεύθεροι, το φύλο και τον τύπο ατόμου που ψάχνετε. Παρέχετε επίσης μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επαλήθευση.

Παρέχονται επιλογές premium σε αναβαθμισμένους λογαριασμούς και οι χρήστες πρέπει να εισάγουν με ακρίβεια τα στοιχεία του προφίλ τους εάν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Μόλις ολοκληρωθεί η επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο ιστότοπος εγγυάται τη συνολική προστασία των χρηστών. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην αλληλεπίδραση με μέλη σε όλο τον κόσμο.

Το καλό είναι ότι το NoStringsAttached διαθέτει έναν έξυπνο αλγόριθμο αντιστοίχισης που ανακαλύπτει γρήγορα πιθανές συνδέσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις ή την τοποθεσία. Πράγματι, ο ιστότοπος προσπαθεί να παρέχει διάφορες λειτουργίες και ασφάλεια σε άτομα σε όλο το φάσμα ηλικιών χρησιμοποιώντας βασικά κουμπιά, λειτουργίες και λειτουργία γλώσσας.

Τιμές συμμετοχής και οφέλη από το NoStringsAttached

Επισυνάπτεται κύρια

Υπάρχουν δύο επιλογές στη χρήση του NoStringsAttached - δωρεάν και premium. Ακριβώς όπως και άλλοι ιστότοποι σύνδεσης, το NoStringsAttached προσφέρει δωρεάν και κορυφαίες δυνατότητες που αυξάνουν τις πιθανότητές σας να βρείτε σύνδεση. Φυσικά, η δωρεάν ιδιότητα μέλους έχει τους περιορισμούς της. Έτσι, πολλοί χρήστες επιλέγουν μια premium συνδρομή που συνήθως πουλάει 29.95 $/μήνα, 44.97 $/3 μήνες και 107.40 $/ετησίως.

Το Free Membership επιτρέπει δωρεάν εγγραφή, δημιουργεί ένα προφίλ και προσελκύει μέλη. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη δοκιμή χαρακτηριστικών premium για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τα δωρεάν μέλη μπορούν εύκολα να ανεβάζουν εικόνες και βίντεο όποτε θέλουν. Η ζωντανή ροή και η χρήση της λειτουργίας αναζήτησης είναι επίσης προσβάσιμη.

Εκτός από τα προνόμια που αναφέρονται, υπάρχουν πρόσθετες δυνατότητες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε πριμοδότηση για την ιδιότητα μέλους Premium. Αυτό περιλαμβάνει την προβολή των προφίλ άλλων μελών και την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με οποιονδήποτε χρησιμοποιώντας διάφορα διαδραστικά εργαλεία επικοινωνίας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανή ροή ή εκπομπές με τα αγαπημένα σας μοντέλα. Επεκτείνετε την ευχάριστη διαμονή σας συμμετέχοντας σε κλαμπ μοντέλων και παρακολουθήστε βίντεο premium μελών. Τέλος, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φύλο ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις σας ανά πάσα στιγμή. Ποτέ δεν θα μάθετε τι "σύνδεση" μπορεί να χρειαστείτε σε διαφορετικές ημέρες, σωστά;

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του NoStringsAttached

PROS:

 • Καλά σχεδιασμένοι ιστότοποι
 • Καινοτόμος αλγόριθμος για τα μέλη που ταιριάζουν
 • Απλές διατάξεις και εύκολη πλοήγηση
 • Πολύτιμα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τη σύνδεση
 • Συμβουλές και οδηγίες για την εξαπάτηση είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό
 • Η ανωνυμία και η ιδιωτικότητα είναι κορυφαία
 • Πολλά ενεργά μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Ο ιστότοπος δεν έχει επιλογή πολλαπλών γλωσσών

Κορυφαία 12 Προσωπικά, Ιστοσελίδες Ραντεβού Ενηλίκων Παρόμοιες με το Nostringsattached.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Κορυφαίος ιστότοπος όσον αφορά τις συνδέσεις και τις γνωριμίες ενηλίκων, η Ashley Madison υπάρχει από το 2001. Εάν είστε σε μια μονότονη σχέση ή θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του έγγαμου βίου, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι κατάλληλος για εσάς. Πράγματι, κάθε είδους σεξουαλικές υποθέσεις είναι ευπρόσδεκτες εδώ και κανείς δεν θα σας κρίνει. Επίσης, τα μέλη μπορούν να συνεργαστούν με πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο και να απολαύσουν τη σεξουαλική ψυχαγωγία.

Πάνω απ 'όλα, ο Ashley Madison ακούει τα σχόλια των μελών του και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής των ανθρώπων για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Όλοι είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν όλους τους τύπους σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, των τρίοδων και πολλών άλλων. Έτσι, ο Ashley Madison παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού παρά τον ανταγωνιστικό κλάδο των online dating.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές φωτογραφίες
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή και ακολουθεί μια απλή διαδικασία
 • Προστασία εικόνων και ευαίσθητων δεδομένων από ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του App Store
 • Ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης απαιτεί και δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου
 • Τα μέλη είναι τεράστια και από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί λογαριασμοί δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους

# 3 - Uberhorny

Uberhorny

Ο ιστότοπος γνωριμιών Uberhorny είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τις ρομαντικές και ερωτικές σας επιθυμίες στη ζωή για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις. Λόγω των μοναδικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που προσφέρει, έχει επιτύχει πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών με πολλές απάτες, το Uberhorny ενθαρρύνει γνήσιες σχέσεις και αλληλεπιδράσεις. Φυσικά, με πολύ πιο γρήγορο σκάψιμο περιστασιακών συνδέσεων σε κοντινή απόσταση. Επίσης, η Uberhorny παρέχει μια δοκιμαστική συμμετοχή εντός δύο έως επτά ημερών για να επιτρέψει στα νέα μέλη να ανακαλύψουν εάν η πλατφόρμα αξίζει την επένδυση.

Αναθεώρηση Uberhorny εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν διάφορες γυναίκες σε διαφορετικές τοπικές περιοχές
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χαμηλότερη τιμή
 • Υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη διαφορετικών ηλικιών είναι διαθέσιμα
 • Τα περισσότερα μέλη είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Απαιτείται μόνο περίπου τρία έως πέντε λεπτά εγγραφής
 • Η αναζήτηση κατανέμεται σε κατηγορίες για να βοηθήσει στην αναζήτηση αποτελεσματικής αντιστοίχισης
 • Δωρεάν αποστολή likes και μάτι
 • Οι ύποπτοι ψεύτικοι λογαριασμοί αναστέλλονται αμέσως
 • Η επαλήθευση προφίλ είναι διαθέσιμη για αύξηση της προβολής

Μειονεκτήματα:

 • Η υπενθύμιση για την πληρωμή της ιδιότητας μέλους εμφανίζεται συνεχώς
 • Τα προφίλ των μελών είναι προσβάσιμα όταν εγγραφείτε σε premium συνδρομή
 • Περιορισμένες ενέργειες και λειτουργίες εάν οι λογαριασμοί βρίσκονται σε δωρεάν συνδρομή

# 4 - Flirt.com

Flirt.com

Το Flirt είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών που έχει αποκτήσει μια αξιοσημείωτη φήμη για την εξυπηρέτηση περιστασιακών συνδέσεων και ρητών σχέσεων από το 2009. Με τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται αυτόν τον ιστότοπο και έχουν κερδίσει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια τριήμερη δοκιμή για συνδρομές μέλους και επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώσουν αυτό που μπορεί να προσφέρει το Φλερτ. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, παρέχει ένα πρόγραμμα Εγγύησης Ικανοποίησης ότι χορηγείται πλήρης επιστροφή χρημάτων στα μέλη. Τα δεδομένα σας και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες προστατεύονται εδώ καθώς εφαρμόζουν αυστηρά τις δυνατότητες προστασίας από την απάτη και τις διαδικασίες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι εμπειρίες σας εδώ στη συνάντηση περιστασιακών σεξουαλικών συναντήσεων και συνδέσεων προστατεύονται.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του Flirt.com

PROS:

 • Περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη αναζητούν ενεργά μια διαδικτυακή ημέρα σήμερα
 • Χαμηλό κόστος για τη δοκιμαστική συνδρομή μέλους
 • Η διαφορετική εθνικότητα και η σεξουαλικότητα είναι ευπρόσδεκτα
 • Οι δυνατότητες κλειδωμένων μηνυμάτων επιτρέπουν την αυτόματη διαγραφή εντός 24 ωρών
 • Η διαδικασία επαλήθευσης χρησιμοποιείται για ύποπτα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η αποστολή και λήψη μηνυμάτων είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 5 - 2 Φακ

Προφίλ μελών 2fuck

Εάν έχετε βαρεθεί τις απλές εφαρμογές γνωριμιών που δεν σας δίνουν το αποτέλεσμα που χρειάζεστε, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να απαντήσει. Το 2Fuck είναι εντελώς καινούργιο για το ραντεβού ενηλίκων, αλλά έχει ήδη αποκτήσει εκατομμύρια χρήστες, έναν σχετικά σημαντικό αριθμό. Ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και σας παρέχει πολλές επιλογές για αλληλεπίδραση και επικοινωνία με άλλους χρήστες.

Δείτε την κριτική του 2Fuck.

PROS:

 • Πολλοί χρήστες
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι ευχάριστες
 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να είναι ακριβό
 • Το απόρρητο είναι χαμηλό

# 6 - HornyMatches

HornyMatches

Αναζητάτε περιστασιακές γνωριμίες και συνδέσεις με ταχύτερους και καλύτερους τρόπους; Στη συνέχεια, το HornyMatches είναι η απάντηση σε όλες τις επιθυμίες σας. Αυτός ο ιστότοπος προορίζεται για σεξουαλικές γνωριμίες ενηλίκων και απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν περιστασιακή διασκέδαση. Έτσι, αν νιώθετε ενδιαφέρον για σοβαρές σχέσεις ή μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τότε αυτό δεν είναι για εσάς.

Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι απλώς σε σχέσεις μονής βραδιάς και χωρίς συμβολοσειρές. Πράγματι, αυτός ο ιστότοπος έχει πολλές μοναδικές δυνατότητες που σας βοηθούν να φλερτάρετε, να συνομιλήσετε και να συνδεθείτε. Για να μην αναφέρουμε, η εγγραφή είναι δωρεάν. Έτσι, ενώστε χιλιάδες άτομα στην εύρεση του καλύτερου ταιριάσματος.

Πλήρης αναθεώρηση HornyMatches εδώ.

PROS:

 • Πολλές επιλογές για αναζήτηση και φιλτράρισμα ατόμων
 • Οι λογαριασμοί έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η διαδικασία εγγραφής δεν απαιτεί προσωπικά δεδομένα
 • Διατίθενται λογαριασμοί απάτης ή συρτών
 • Προσωπικά προφίλ
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Η προσιτή μηνιαία συνδρομή
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Διατήρηση ασφάλειας και προστασίας
 • Χωρίς διαφημίσεις όταν χρησιμοποιείτε premium συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση δωρεάν λογαριασμού
 • Αναφέρονται ψεύτικα προφίλ

# 7 - Άτακτος

IAmNaughty σπίτι

Χωρίς περαιτέρω εισαγωγή, το IAmNaughty είναι ένας ιστότοπος που έχει φτιάξει μια φήμη σε διαδικτυακούς συνδέσμους και ιστότοπους γνωριμιών. Εδώ, τα μέλη είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν τις περίεργες πλευρές τους και να φλερτάρουν με όποιον θέλουν. Πράγματι, έχει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν εύκολη σύνδεση και εμπλοκή των μελών.

Επίσης, αυτή η πλατφόρμα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δημοσιεύουν ερωτικές εικόνες και σέξι βίντεο για να αυξήσουν το υψηλότερο ποσοστό εύρεσης τέλειας αντιστοίχισης. Ενώ επιτρέπει επίσης στο σύστημα να συνδέει αυτόματα τα προφίλ τους με άλλες αντιστοιχίσεις.

Ρίξτε μια ματιά IAmNaughty κριτική.

PROS:

 • Η κοινότητα είναι ενεργή και κάθε μέρα νιώθουν αποφασισμένοι να βρουν το κατάλληλο ταίρι
 • Οι προγραμματιστές ιστότοπων ελέγχουν με μη αυτόματο τρόπο τους λογαριασμούς για να βεβαιωθείτε ότι οι ανεπιθύμητοι χρήστες δεν είναι διαθέσιμοι
 • Δωρεάν δυνατότητα συνομιλίας
 • Εγγυημένη εξαιρετική πλατφόρμα για εύρεση κατάλληλου συνεργάτη ή περιστασιακής συνάντησης
 • Οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον ιστότοπο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η προβολή εικόνων άλλων μελών από τη συλλογή είναι μια πληρωμένη δυνατότητα

# 8 - Χτυπητήρια

κηλίδες

Το Swipecheaters είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών ενηλίκων που απευθύνεται σε παντρεμένους και ζευγάρια. Πράγματι, τα μέλη σε αυτόν τον ιστότοπο επιδιώκουν ενεργά περιστασιακά σεξουαλικά προσδέματα χωρίς να έχουν δεσμούς και θέλουν απλώς να αρωματίσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Έτσι, ακριβώς όταν σκεφτήκατε ότι το φανταστικό και καυτό σεξ δεν θα μπορούσε πλέον να το νιώσουν τα παντρεμένα ζευγάρια. Τότε αυτή η πλατφόρμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τις κρυφές σας επιθυμίες στο κρεβάτι.

Εν τω μεταξύ, θα βιώσετε τον πιο βολικό τρόπο επικοινωνίας κρυφά και με ασφάλεια μέσω συνομιλίας μέσω κειμένου ή βίντεο κατά την εγγραφή σας. Εκτός από αυτά, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στη μοναδική λειτουργία του ιστότοπου όπου μπορείτε να προβάλετε ρητή ζωντανή ροή.

PROS:

 • Όλα τα μέλη είναι υπό προστασία και ασφάλεια
 • Ο τρόπος πληρωμής έχει κρυπτογράφηση
 • Η χρήση του ιστότοπου είναι απλή και διαχειρίσιμη
 • Διαθέτει έξυπνη αντιστοίχιση για άμεση και ακριβή αντιστοίχιση
 • Ένας απλός τρόπος επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αποκλειστικά προνόμια μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 9 - Passion.com

πάθος

Λαχταριστές, παιχνιδιάρικες και παθιασμένες, αυτές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που θα σας καλωσορίσουν όταν επισκέπτεστε το Πάθος. Πιστό στο όνομά του, ο ιστότοπος θα σας δώσει την αισθησιακή σεξουαλική περιπέτεια που ψάχνατε. Ο ιστότοπος αυξάνεται μέρα με τη μέρα και διατηρεί υψηλό ποσοστό ενεργών χρηστών.

Μια πλήρης κριτική για το Passion.com εδώ.

PROS:

 • Ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση. πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Πολλά ενεργά μέλη
 • Τα περισσότερα από τα ενεργά μέλη είναι πραγματικά παθιασμένα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Περιορισμένη πρόσβαση για δωρεάν μέλη

# 10 - eHarmony

eHarmony

Το eHarmony δεν είναι σαν τον τυπικό σας ιστότοπο γνωριμιών καθώς προωθεί τα μέλη να βρουν σοβαρούς αγώνες που μπορεί να είναι μακροπρόθεσμοι δεσμοί. Ο ιστότοπος γνωριμιών χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα συμβατότητας για αντιστοίχιση και περιορίζεται στο αρκετά δυνατό ταίρι σας. Προκειμένου να βοηθήσει τα μέλη του να αποκτήσουν πραγματική αγάπη σε όλο τον κόσμο, το eHarmony έχει επικρατήσει να επιμένει σε ουσιαστικές σχέσεις από το 2000.

Σύμφωνα με αναφορές, ο ιστότοπος δημιουργεί πάνω από δεκαπέντε εκατομμύρια αγώνες κάθε μέρα και πάνω από 600,000 ζευγάρια ταιριάζουν εδώ που παντρεύτηκαν. Με αυτό, το eHarmony έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη μέσω των συναρπαστικών χαρακτηριστικών επικοινωνίας και της βαθιάς γνώσης του υπόβαθρου των μελών. Αν ψάχνετε συγκεκριμένα για έναν ιστότοπο γνωριμιών με τη δυνατότητα να συναντήσετε μακροχρόνιες σχέσεις και βαθιές συνδέσεις, αξίζει να το δοκιμάσετε.

PROS:

 • Μια ακριβής και ακριβής μέθοδος αντιστοίχισης
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά προνόμια προσφέρουν για premium μέλη
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κατανοητός
 • Δωρεάν αποστολή ματιών
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android
 • Ελάχιστος αριθμός διαφημίσεων

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ποικιλία μέσων επικοινωνίας
 • Η προβολή φωτογραφιών προφίλ είναι αποκλειστική για premium μέλη μόνο

# 11 - Zoosk

ζωάκι

Το Zoosk ήταν το μέρος για νέους singles που αναζητούν περιστασιακές συνδέσεις. Ωστόσο, δεν πρότεινε απλώς την ικανοποίηση της νύχτας σε ορισμένους από τους χρήστες της. Υπάρχουν πολλοί χρήστες που κατέληξαν να είναι μαζί σε μια σοβαρή σχέση. Μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του ιστότοπου είναι η επαλήθευση των προφίλ των μελών. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε άσκοπα εάν αυτό με το οποίο μιλάτε είναι πραγματικό άτομο ή όχι.

PROS:

 • Διαθέτει μια εφαρμογή προσβάσιμη τόσο για Android όσο και για Apple
 • Επαληθευμένοι λογαριασμοί
 • Δραστηριότητα υψηλού μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων είναι μόνο για premium μέλη
 • Η εμφάνιση του ιστότοπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια αναβάθμιση

# 12 - Πολλα ψαρια

πολλα ψαρια

Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας από τους πρωτοπόρους ιστότοπους που προσφέρουν την εύρεση αγάπης για τους ανύπανδρους. Συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα στον μεταβαλλόμενο χρόνο. Μέχρι σήμερα, το Plenty of Fish (POF) έχει κερδίσει τόσο μεγάλη δημοτικότητα παγκοσμίως. Έχει εκατομμύρια μέλη που κυριαρχούνται από άνδρες. Πολλά από τα μέλη του είναι συγκεκριμένα με την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στον ιστότοπο και μπορείτε να δείτε μια χούφτα που ψάχνει απλά περιστασιακά ραντεβού και όχι απαραίτητα σοβαρά πράγματα. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, η επικοινωνία μέσω POF είναι δωρεάν είτε είστε premium μέλος είτε όχι. Διαθέτει επίσης μια εφαρμογή που είναι συμβατή τόσο με χρήστες Android όσο και με iOS.

PROS:

 • Πολλές δωρεάν υπηρεσίες / χαρακτηριστικά
 • Προσιτή τιμή
 • Αυτόματη έξοδος μετά από αδράνεια για κάποιο χρονικό διάστημα

Μειονεκτήματα:

 • Μερικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι ψεύτικοι
 • Η έκδοση της επιφάνειας εργασίας είναι λίγο συντριπτική

Τελικές Σκέψεις

Το NoStringsAttached είναι πράγματι ένας υπέροχος ιστότοπος όπου μπορείτε εύκολα να βρείτε μια κοινότητα καυλωμένων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να συνδεθούν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε! Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι γνωριμιών σεξ και μέρη σύνδεσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, αλλά μόνο μερικά μπορούν να διατηρήσουν τη διακριτική ταυτότητα χρήστη. Έτσι, είμαι βέβαιος ότι αν είστε απατή σύζυγος ή σύζυγος, θα αισθανθείτε ασφαλείς χρησιμοποιώντας το NoStringsAttached.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν επίσης ιδιωτικά σέξι βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να μεταδώσετε ζωντανές σεξουαλικές παραστάσεις δημοφιλών κοριτσιών κάμερας. Έτσι, ακόμη και όταν δεν μπορείτε να βρείτε ένα τέλειο ταίρι εκείνο το βράδυ, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το βράδυ σας με μερικές σαγηνευτικές ζέστες. Τώρα μπορώ επιτέλους να κοιμηθώ ήσυχα τη νύχτα, γνωρίζοντας ότι το NoStringsAttached κάνει τη δουλειά του ομαλά. Ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε απλό σεξ και επιτόπιες συνδέσεις. Αν σας ακούγεται ελκυστικό, θα ήθελα πολύ να σας δω στο NoStringsAttached και να εγγραφείτε!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή