Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Κριτική Passion.com

& 11 Best Personals, Singles Sites Παρόμοια με το Passion.com

URL: https://passion.com

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών TOP για το Passion.com

πάθος

Κατοικώντας μεταξύ ενός κανονικού ιστότοπου γνωριμιών και ενός ιστότοπου για ενήλικες, το Passion.com ωθεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε απόλυτες οικείες φυσικές συνδέσεις. Έχουν ήδη υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχουν αποκτήσει φήμη στον τομέα των προσωπικών, single και ιστότοπων γνωριμιών ενηλίκων σε όλο τον κόσμο. Από το έτος της δεκαετίας του 1990 όταν ιδρύθηκε η ιστοσελίδα Passion.com, αναπτύσσεται και παίρνει το Διαδίκτυο από καταιγίδα.

Η κοινότητα έχει αυξηθεί σταδιακά και επί του παρόντος φτάνει τα 90 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι συντριπτικός για να φανταστεί κανείς και να σκεφτεί πιθανώς η πλειοψηφία του είναι απλώς μια ομάδα ανενεργών χρηστών. Αλλά θα εκπλαγείτε όταν μαθαίνετε ότι υπάρχει ένα τεράστιο αριθμό ενεργών μελών που αναζητούν συνεχώς απλές και οικείες συνδέσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτόν τον ιστότοπο περαιτέρω

Απελευθερώστε την αλήθεια για το Passion.com

Με τη μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και δυνατοτήτων του, το Passion.com εγγυάται να ξυπνήσει την αισθησιακή σας φύση που ενθαρρύνει ψηφιακά ή άμεσα να αποκτήσετε καυτές σεξουαλικές συναντήσεις. Ευρέως αναγνωρισμένη για αυθόρμητη οικεία επαφή και φτερά, αυτός ο προσωπικός ιστότοπος γνωριμιών προβάλλει μια εκπληκτική έκθεση ελκυστικού σώματος, δελεαστικών, σπάνια εσώρουχα και ένα υπνοδωμάτιο. Έχει περισσότερους από 90 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, καθιστώντας τον τον κορυφαίο ιστότοπο γνωριμιών για ενήλικες με τεράστιο αριθμό λειτουργιών επικοινωνίας, εκπληκτικής κοινότητας και λειτουργικότητας ιστότοπου.

Θα προσελκύσει τους χρήστες να κοινωνικοποιηθούν και να αλληλεπιδράσουν με άτομα σε όλο τον κόσμο και ενθαρρύνει τους μη χρήστες να επισκεφθούν και να δηλώσουν την περιέργειά τους. Το Passion.com έχει συνήθως ένα μάτι για άτομα με τη σεξουαλική δύναμη ή για ζευγάρια που αναζητούν εξίσου ανοιχτόμυαλο και ευχάριστο άτομο. Θεωρείται ιστότοπος μετάβασης για σεξουαλική απόλαυση και απόλαυση. Καθώς η ισότητα έχει γίνει μια σταδιακά σχετική ανησυχία, είναι ένα αναζωογονητικό θέαμα ότι όλες οι σεξουαλικές προτιμήσεις συζητούνται κυρίως σε πλατφόρμες.

Ακολουθούν μερικές επιλογές που αντιμετωπίσατε κατά την εγγραφή σας για έναν δωρεάν βασικό λογαριασμό.

 • ομάδες
 • Αντρας και γυναίκα
 • Δύο άνδρες
 • ΑΝΔΡΑΣ
 • ΓΥΝΑΙΚΑ
 • Δύο γυναίκες
 • TS / TV / TG

Εγγραφείτε και εγγραφείτε

Φαίνεται να αξίζει να εγγραφείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Η εγγραφή είναι πράγματι εύκολη με ή χωρίς εναλλακτική επιλογή στο Facebook και θα απαιτούσε μόνο ένα περιορισμένο λεπτό της στιγμής. Τώρα ας περπατήσουμε στο σύστημα μαζί σας. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές επιλογές, όπως άνδρες, γυναίκες, γκρουπ, ετεροφυλόφιλοι, ομοφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ ή τρανσέξουαλ / άνδρες και μπορείτε να ελέγξετε όλες αυτές αν αυτό ταιριάζει στην πρόθεσή σας. Είναι αυτό που δίνει προτεραιότητα στον ιστότοπο Passion.com, διαμονή σε όλους τους τύπους εκπροσώπησης φύλου και ένταξη.

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια άλλη ερώτηση και θα ρωτάμε για τις τοποθεσίες και τα γενέθλιά σας. Μπορεί να φαίνονται ύποπτα για εσάς, αλλά αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα καθώς ο ιστότοπος θα βοηθήσει τα μέλη να φιλτράρουν το μέλος που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας. Πάνω απ 'όλα, τα γενέθλια είναι απαραίτητα για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ήδη νόμιμοι για να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του ιστότοπου. Τα βήματα ακολουθούν το email σας, το όνομα χρήστη που προτιμάτε να χρησιμοποιείτε και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορεί επίσης να συναντήσετε επιπλέον ερωτήσεις όπως φυλή, τύπο σώματος, σεξουαλικό προσανατολισμό, οικογενειακή κατάσταση και πολλά άλλα. Αυτές οι πληροφορίες είναι βασικές και θα σας βοηθήσουν να βρείτε εύκολα συνδέσεις, ωστόσο, το Passion.com σας δίνει την ελευθερία να μην το αποκαλύψετε εάν δεν είστε άνετοι. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε αυτές τις πληροφορίες αργότερα.

Το πιο ουσιαστικό μέρος της εγγραφής θα είναι μια προσαρμοσμένη εισαγωγή του εαυτού σας, για να δώσετε στους θεατές λίγο υπόβαθρο της προσωπικότητας και των προτιμήσεών σας. Όταν ολοκληρωθούν όλα αυτά, ο ιστότοπος στέλνει έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης στη διεύθυνση email σας για να επιβεβαιώσει επίσημα τον λογαριασμό σας. Τέλος, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί για την εύρεση περιστασιακών συνδέσμων και για να γίνετε πιο γρήγορες και ευκολότερες ημερομηνίες.

Ποιότητα προφίλ

Για κανονικούς λογαριασμούς, λυπούμαστε για την αναφορά, τα προφίλ άλλων μελών δεν είναι προσβάσιμα. Μόνο οι περιγραφές λογαριασμών θα μπορούσαν να έχουν ανοιχτή πρόσβαση, επομένως είναι καλύτερο να κάνετε ενημέρωση σε premium έκδοση εάν θέλετε να εξερευνήσετε τους λογαριασμούς πολλών άλλων χρηστών. Οι πολλαπλοί ψεύτικοι λογαριασμοί είναι μια ακόμη διαφωνία που έχω σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο. Έχω ήδη δημιουργήσει τον λογαριασμό μου σε λιγότερο από τρία λεπτά και αμέσως έλαβα δέκα άμεσες ειδοποιήσεις.

Ένα από τα σχόλια είπε, «Γεια, φαίνεσαι ωραία. Θέλω να συναντηθούμε?" Φυσικά, ο λογαριασμός μου έχει μια εικόνα προφίλ ενός γυμνού, γιατί μόλις άρχισα να εξερευνούμαι την πλατφόρμα και δεν είχα αρχίσει να ανεβάζω καμία φωτογραφία. Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι πώς αυτό το σέξι γκόμενα θα μου πει ότι είμαι καυτός αν δεν έχω καν δώσει αξιοπρεπείς φωτογραφίες του εαυτού μου. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ψεύτικους λογαριασμούς, ανεξάρτητα από το πόσο κομπλιμέντο φαίνεται. Μπορείτε να τα καταργήσετε μόνο όταν πληρώνετε για χρυσή συνδρομή ή να τα αναφέρετε αμέσως. Ο ιστότοπος λαμβάνει μέτρα για την αναστολή αυτών των ψεύτικων ατόμων εντός 24 ωρών.

Σχεδιασμός χρήσης και διασύνδεσης

Είναι πράγματι γρήγορο να παραβλέψουμε ότι κατά την αρχική ματιά, ο ιστότοπος Passion.com είναι συνήθως απλός και χυδαίος ιστότοπος που περιέχει γραφικό περιεχόμενο, οι επισκέπτες θα εκπλαγούν πραγματικά με το πόσο καλά είναι αυτός ο διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών και πόσο προσεκτικά σχεδιάστηκε η διάταξη ταιριάζει με την παροχή υπηρεσιών. Για παράδειγμα, πώς μπορείτε να διατηρήσετε ένα αρχείο των δραστηριοτήτων σας στον Ιστό είναι η πιο συναρπαστική ιδέα του ιστότοπου Passion.com. Διαχωρίζοντας κάθε στοιχείο χωριστά σε ενότητα, καθιστά ομαλότερη εμπειρία και ευκολότερη πλοήγηση για τους πελάτες.

Επιπλέον, η τελευταία εφαρμογή αυτής της πλατφόρμας, παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επέκτασης, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως επί το πλείστον ως αξιοπρεπής εναλλακτική λύση, παρόλο που η απογοητευτική έλλειψη μιας ξεχωριστής εφαρμογής smartphone μπορεί να είναι ένα πραγματικό μειονέκτημα. Για να παρέχει απλούστερη πρόσβαση και εμπειρία χρήστη, η εμπειρία χρήστη της έκδοσης για κινητά θα μπορούσε να απλοποιηθεί περαιτέρω. Συνολικά, το Passion.com διαθέτει μια ισχυρή φιλοσοφία και διάταξη που δίνουν δύναμη στην απλοποιημένη λειτουργικότητα. Μην κρίνετε ποτέ έναν ιστότοπο γνωριμιών σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, όπως λέμε ευρέως.

Λειτουργικότητα και προνόμια χρηστών

Με γυναίκες εγγεγραμμένους χρήστες, το Passion.com είναι άφθονο. Υπερβαίνει τον αριθμό των ανδρών, οι γυναίκες χρήστες διέπουν αυτήν την πλατφόρμα με αναλογία 5: 1 αναλογία. Σχεδόν όλοι οι κανονικοί πελάτες σε αυτήν την πλατφόρμα φαίνεται να κυριαρχούνται από τον Καναδά, την Ταϊλάνδη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με περισσότερους από 60,000 εικονικούς χρήστες μόνο στην περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών κάθε μέρα, αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών σίγουρα μπορεί να καυχηθεί για τα πιο ελκυστικά και εξαιρετικά ενεργά μέλη της κοινότητας.

Η μοναδικότητα των συμμετεχόντων είναι απλώς αυτό που είναι απίστευτα εντυπωσιακό για αυτήν την πλατφόρμα. Κατά την εγγραφή, περιμένετε ότι θα ενημερωθείτε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την επιθυμία σας. Εκτός από την ευρεία λίστα επιλογών που προσπαθούν να απεικονίσουν οποιαδήποτε απόχρωση ταυτότητας, θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε ακριβώς με ποιο είδος ατόμου ή ομάδας με την οποία θέλετε να συσχετιστείτε, είναι μεμονωμένοι, τρανσέξουαλ, ομοφυλόφιλοι, ετεροφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι ή σε σχέση.

Αυτά τα δεδομένα θα χρησιμεύσουν ως φίλτρα που επιτρέπουν σε όλους να προσαρμόσουν τη σεξουαλική σας εμπειρία για να καθορίσουν πώς θα προτιμούσατε να ζει. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος Passion.com είναι ένα θαυμάσιο μεγάλο χωνευτήρι συμμετεχόντων που ανήκουν σε διάφορα φάσματα αναγνώρισης φύλου.

Δημιουργία συνδέσεων

Το μεγαλύτερο μέρος σχετικά με το Passion.com είναι οι ευχάριστες και ελκυστικές δυνατότητές του που διαφοροποιούν αυτόν τον ιστότοπο από τους σεξουαλικούς και πορνογραφικούς ομολόγους του, οι οποίοι είναι πιο σταθεροί και απλοί. Αντί απλώς να κάνει όλα αυτά σχετικά με την πρόσδεση και την αποπνικτική κίνηση, το Passion.com επιδιώκει πραγματικά να χτίσει μια ευχάριστη κοινότητα για τους χρήστες της που είναι σαφώς σεξουαλικές.

Για να εκπροσωπήσετε τον εαυτό σας ως άτομο, θα μπορούσατε να συνθέσετε και να δημιουργήσετε ιστολόγια. Πρέπει να αναγνωρίσετε από άλλους συμμετέχοντες ως άνθρωπο και όχι απλώς σεξουαλικό αντικείμενο. Για να μάθετε ειλικρινά να τα κατανοείτε ακριβώς, θα μπορούσατε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αφήσετε σχόλια σχετικά με το έργο των περισσότερων διαφορετικών χρηστών. Ενδεχομένως να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να εισαγάγετε πρόσθετες πληροφορίες εξερευνώντας πολλά διαφορετικά περιεχόμενα. Προσέξτε ότι στη φύση πολλά από αυτά τα άρθρα είναι ερωτικά. Υπάρχουν πράγματι γυμνές εικόνες και δελεαστικές, δελεαστικές εικόνες γυναικών στα λίγα ιστολόγια που έλεγξα.

Επίσης προσβάσιμο, ακόμη και μεταξύ δωρεάν λογαριασμών, είναι μια επιλογή ζωντανών βίντεο. Ένα νοσταλγικό άγγιγμα παλιομοδίτικων στιγμών ροής, θα μπορούσατε να μεταδώσετε ζωντανά βίντεο που μεταδίδονται από πολλά άλλα μέλη που μπορείτε ήδη να προβλέψετε ότι το υλικό είναι αληθινό, αισθησιακό. Πολλές από αυτές τις υπηρεσίες εξυπηρετούν από φετίχ ποδιών σε μοναδικά φετίχ και σεξουαλικές φαντασιώσεις. Χαρακτηριστικά όπως το «Kink Search» αποτελεί απόδειξη της μοναδικής πρόθεσης του Passion.com να δημιουργήσει μια πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορεί να μοιραστεί την ερωτική του φύση χωρίς περιορισμούς και με καινοτόμο τρόπο.

Το Kink Search είναι παρόμοιο με ένα φίλτρο αναζήτησης όπου μπορείτε να φιλτράρετε και να εξερευνήσετε χρήστες σύμφωνα με ορισμένες σεξουαλικές προτιμήσεις. Με αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνάντηση και τη χρήση του Passion.com. Θα μπορούσατε παρομοίως να βιώσετε διαφορετικούς τρόπους καλοπροαίρετης ακεραιότητας και ίσως, στο τέλος, να βρείτε τη νέα άγρια ​​όψη σας, κάπως.

Καταπληκτικά αποκλειστικά χαρακτηριστικά

Για να χάσουν οι χρήστες αυτές τις ανασφάλειες και να αγκαλιάσουν την άτακτη πλευρά τους, το Passion.com παρέχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Αυτές οι δυνατότητες λειτουργούν συχνά ως ευκαιρίες προσαρμογής των εμπειριών των χρηστών στην πλατφόρμα.

 • Σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν μερικά μέλη του Passion.com που μεταδίδουν ζωντανές ροές και κάνουν διάφορες δραστηριότητες. Σίγουρα, αυτές οι δραστηριότητες είναι σαγηνευτικές, σεξουαλικές και ευχάριστες. Ακόμη και μέλη με δωρεάν λογαριασμούς μπορούν να δουν ζωντανές ροές χωρίς χρέωση. Τα μέλη μπορούν να αφήσουν σχόλια κατά τη ροή και μπορούν ακόμη και να συμμετάσχουν.

 • Πειράγματα και φλερτ

Ο ιστότοπος Passion.com έχει παρομοίως στιλιστικές δυνατότητες στυλ που ενθαρρύνουν οποιονδήποτε να επιτρέψει σε άλλα μέλη να αναγνωρίσουν ότι αισθάνεστε ελκυσμένοι σε αυτά. Εάν είστε λίγο νευρικοί και δεν τολμάτε να υποβάλετε αρχικά ένα κείμενο, θα μπορούσε να είναι το τέλειο μέσο για την τόνωση του ενθουσιασμού. Οι δυνατότητες σάς επιτρέπουν να κλείσετε το μάτι σε ορισμένους χρήστες. Αν οι χρήστες θα σας ματιά ξανά, τότε θα πρέπει να ενδιαφέρονται επίσης. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες, οπότε είμαι σίγουρος ότι προτείνω να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας και να δώσετε σε κάποιον κείμενο.

 • Δραστηριότητα χρήστη

Η πλατφόρμα παρέχει ένα απλό μέσο για την παρακολούθηση του προηγούμενου ιστορικού σας και των συνδέσεών σας με τους άλλους χρήστες, επειδή πολλά πράγματα συμβαίνουν στο Passion.com. Η λειτουργία "My Stuff", που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του κύριου ιστότοπου, δείχνει τα τελευταία σας γεγονότα στο blog, τους χρήστες που έχετε δει προηγουμένως, τις εικόνες που σας άρεσαν και πολλά άλλα. Τα πάντα στις δραστηριότητές σας στην καρτέλα "Το υλικό μου" παρακολουθούνται και αποθηκεύονται σε αρχεία για γρήγορη αναγνώριση και προβολή.

 • Ψηφοφορία για να κερδίσετε πόντους

Ο ιστότοπος Passion.com εισήγαγε ένα πρόγραμμα ψηφοφορίας και σημείων στο οποίο όλοι θα δεσμευτούν για να κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Υπάρχει ένα ειδικό παιχνίδι που ονομάζεται "What Hot;" όπου οι συμμετέχοντες έδωσαν στο προσκήνιο όταν έφτασαν στον υψηλότερο αριθμό ψήφων. Σε αυτό το παιχνίδι, τα μέλη θα επιλέξουν ποιος θεωρείται το πιο καυτό προφίλ. Για ερασιτέχνες χρήστες, αυτό κάνει τα πράγματα πιο απλά για να ελέγχουν τα διάσημα προφίλ και οι λίστες σε αυτό το παιχνίδι ενημερώνονται καθημερινά. Επιπλέον, το σύστημα σημείων επιτρέπει επίσης στα μέλη να λαμβάνουν πόντους λαμβάνοντας πολλές δραστηριότητες στον ιστότοπο και να μετατρέπονται σε αγορά δώρων και να αναβαθμίζουν τις συνδρομές.

 • Διαδικτυακά δώρα

Μπορείτε να αγοράσετε δώρα στο διαδίκτυο ως τρόπος να εισαγάγετε τον εαυτό σας σε άλλα άτομα ή ως μέσο εκτίμησης. Εάν έχετε κερδίσει πόντους πόντων, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως ανταλλαγή δώρων.

 • Ταινίες για ενήλικες

Έχοντας μια μακρά λίστα με ταινίες για ενήλικες, ο ιστότοπος Passion.com παρέχει περίπου 2,000 κομμάτια ταινιών που μπορείτε να απολαύσετε και να απολαύσετε. Αυτές οι ταινίες είναι διαθέσιμες για λήψη και έχουν πολύ χρόνο ροής εκτός σύνδεσης.

 • Κανάλια

Αυτός ο ιστότοπος επιτρέπει στα μέλη να στέλνουν στα μέλη τους μια ιδιωτική ανταλλαγή μηνυμάτων σε απεριόριστο αριθμό μόλις κάνετε αναβάθμιση σε χρυσή συνδρομή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προσκαλώντας ένα μέλος στην ιδιωτική σας συνομιλία και να έχετε μια οικεία συνομιλία αποκλειστικά μεταξύ τους.

 • Δυνατότητα αναζήτησης συστροφής

Για να δείξει την περιεκτικότητά του, το Passion.com προσφέρει ένα φίλτρο αναζήτησης όπου οι σεξουαλικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα μπορούν να αναζητηθούν σε λογαριασμούς. Αυτό επιτρέπει στα μέλη να προσαρμόσουν την πλατφόρμα με τις προσωπικές τους γοητείες και περιέργειες. Η έννοια για τα συσσωματώματα εξομοιώνεται εξίσου από αυτήν την ειδική λειτουργία και επιτρέπει στους καταναλωτές να ντρέπονται για τις επιθυμίες τους, τις παροτρύνσεις και να ευχαριστηθούν που ικανοποιούν τις λαγνικές απαιτήσεις τους.

 • Δημιουργία ιστολογίου

Μπορείτε να γράψετε ή να διαβάσετε τις δημοσιεύσεις πολλών χρηστών. Είναι ένα μέσο ενθάρρυνσης μέσα στο site του Passion.com ένα αίσθημα συνύπαρξης. Μέσω δημοσιεύσεων ιστολογίου, τα μέλη εκφράζουν την ατομικότητά τους και συζητούν μερικές προσωπικές σκέψεις. Τα μέλη θα μπορούσαν επίσης να πληκτρολογήσουν άρθρα ή να μοιραστούν τραγικές εικόνες που θα πείσουν τους θεατές στον λογαριασμό τους. Είναι ένας άλλος τρόπος για να λάβετε πιθανές σεξουαλικές ημερομηνίες στο προφίλ σας.

Καλά και κακά πράγματα Πάθος

PROS:

 • Ο μεγαλύτερος προσωπικός ιστότοπος γνωριμιών με περισσότερα από 90 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Δωρεάν πρόσβαση σε χώρους ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και συνομιλίας ακόμη και για βασικούς λογαριασμούς
 • Η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμες 24/7
 • Η επαλήθευση των προφίλ είναι ακριβής μέσω της χρήσης της δυνατότητας ConfirmID
 • Μόνιμη απαγόρευση λογαριασμών που έχουν επιβεβαιωθεί πλαστά και ψεύτικα
 • Η προβολή αισθησιακών, σαγηνευτικών και συναρπαστικών εικόνων είναι διαθέσιμη για όλους
 • Η διαδικασία εγγραφής διαρκεί μόνο περίπου δύο έως τρία λεπτά
 • Η αποστολή εικονικών δώρων είναι διαθέσιμη
 • Η αναζήτηση συστροφής είναι διαθέσιμη για φιλτράρισμα συγκεκριμένων ενδιαφερόντων
 • Η αναφορά πλαστών λογαριασμών ενθαρρύνεται ιδιαίτερα να ανασταλεί μόνιμα
 • Όλα τα μέλη συμμετέχουν ενεργά και ανταποκρίνονται
 • Υπάρχει διαφορετικότητα στο φύλο εντός της κοινότητας

Μειονεκτήματα:

 • Τα αρσενικά μέλη αυτού του ιστότοπου έχουν μεγαλύτερη ποσότητα σε σύγκριση με τη γυναίκα
 • Η εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη

11 Best Personals, Singles Sites όπως το Passion.com:

# 1 - Ashley Madison

ashleymadison

Όχι σαν μια κανονική ιστοσελίδα γνωριμιών που βρίσκετε πουθενά, το Ashley Madison Ο ιστότοπος συνοδείας / γνωριμιών είναι ευρέως δημοφιλής και έχει αποκτήσει φήμη από το 2001. Η πλατφόρμα προσέφερε την ευκαιρία να επιβάλει κάποιες οικείες σχέσεις με κάποιον μεταξύ παντρεμένων, αφοσιωμένων ατόμων ή σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ο Άσλεϋ Μάντισον συνεχίζει να παρέχει μια κοινότητα χωρίς κρίσεις μέχρι σήμερα, ενώ ενθαρρύνει τις εξωσυζυγικές υποθέσεις.

Τα οφέλη που προσφέρει η πλατφόρμα έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών λόγω των δραματικών αλλαγών στον τρόπο ζωής και των μεθόδων εξαπάτησης από τους χρήστες. Αυτός ο ιστότοπος καλωσορίζει πολλές περιέργειες, όπως τα πλεονεκτήματα της πολυγαμίας, της μονογαμίας, των ανοιχτών σχέσεων, του ομαδικού σεξ και πολλών άλλων. Αυτό έγινε διάσημο λόγω των αυξανόμενων ιδιοτήτων που έχει και καταφέρνει να είναι συνεχώς το καλύτερο μέχρι σήμερα, προσελκύοντας επαίνους παγκοσμίως.

PROS:

 • Προστατεύει και προστατεύει προσωπικά δεδομένα και ευαίσθητες εικόνες
 • Ενθαρρύνεται η αποστολή διακριτικών εικόνων
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και δωρεάν
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη σε συσκευές iOS και Android
 • Έχει τον μεγαλύτερο αριθμό μελών παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι λογαριασμοί δεν έχουν στοιχεία για τον εαυτό τους
 • Μερικά από τα μέλη δεν συμπληρώνουν πλήρως τις απαιτούμενες πληροφορίες

# 2 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και έχει περισσότερους από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες που επιθυμούν μια χαλαρή και ερωτική αλληλεπίδραση με πολλές διαφορετικές γυναίκες. Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και προσφέρει στους χρήστες τον καλύτερο ιστότοπο για να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία επικοινωνίας του στην αναζήτηση ενός ιδανικού ερωτικού αγώνα.

Επιπλέον, ο ιστότοπος Adult Friend Finder παρέχει παρομοίως πολλά είδη ερωτικών συμφωνιών, που περιλαμβάνουν τακτικές συνδέσεις, μονογαμία, που θέλουν να μοιράζονται ζευγάρια, φίλους φίλων και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πράγμα για να βιώσετε σεξουαλικές τάσεις και να αναζωογονήσετε τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, ιδιαίτερα μεταξύ ανοιχτόμυαλων ατόμων που είναι πρόθυμα να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Με έναν γρήγορο τρόπο εγγραφής και ευκολία πλοήγησης, τα μέλη θα ολοκληρωθούν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα για το AdultFriendFinder.com.

PROS:

 • Εγγραφή και δωρεάν και γρήγορα
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας συμμετέχουν ενεργά σε περιστασιακές συνδέσεις
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά

# 3 - BeNaughty

ευγενικός

Παρουσιάστηκε το 2000, εξελίχθηκε σε έναν ολοένα και πιο επιτυχημένο ιστότοπο γνωριμιών που συνεργάζεται με τους Flirt, IWantU και UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετο περιβάλλον για τους χρήστες. Κάθε μέρα έχει πάνω από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και υπάρχουν πάνω από εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο που σκέφτονται να εγγραφούν ως επίσημοι χρήστες.

Αυτό είναι πράγματι ένα τέλειο σημείο για να γίνετε άγριοι και να εμπλέκονται μεταξύ παντρεμένων ατόμων και μεμονωμένων ατόμων σε σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στον ιστότοπο BeNaughty προστατεύονται με ασφάλεια επειδή χρησιμοποιεί τη μέθοδο SSL Encrypted και έχει ακολουθήσει τη φάση επικύρωσης για όλους τους λογαριασμούς. Όλα επιτρέπουν σε ολόκληρο το ταξίδι πολύ πιο ευχάριστο και αποφεύγουν κάθε σχέδιο δημιουργίας χρημάτων.

Έλεγχος η κριτική μας στο BeNaughty.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ιδρύθηκε ήδη πάνω από 20 χρόνια
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολη πλοήγηση και απλή σχεδίαση ιστοσελίδας διεπαφής
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 4 - eHarmony

σελίδα eharmony

Ο ιστότοπος EHarmony δεν μοιάζει πολύ με τη μέση πλατφόρμα γνωριμιών σας, δεδομένου ότι επιτρέπει στους χρήστες να βρουν σημαντικές συνδέσεις που μπορούν να επιτρέψουν μακροχρόνιες συνεργασίες. Η διαδικτυακή πλατφόρμα χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο αντιστοίχισης για να εξισορροπήσει και να βοηθήσει στον προσδιορισμό της προσαρμογής σας, ο οποίος είναι εξαιρετικά ρεαλιστικός. Από το έτος 2000, το eHarmony πέτυχε να συνεχίσει την αξιοσημείωτη συνεργασία του, ώστε να επιτρέπει στους συμμετέχοντες να εγκατασταθούν στην πραγματική αγάπη από όλο τον κόσμο.

Αναφερόμενος στα στατιστικά στοιχεία, η πλατφόρμα δημιουργεί περίπου δεκαπέντε εκατομμύρια ζευγάρια κάθε μέρα, και υπάρχουν περίπου 600,000 ζευγάρια ζευγάρια που έχουν ήδη δεσμευτεί. Μέσω της αποτελεσματικής λειτουργικότητας αλληλεπίδρασης και της πλήρους κατανόησης του ιστορικού των συμμετεχόντων, το eHarmony απέκτησε επίσης μια αυξανόμενη δημόσια εικόνα. Εάν αναζητάτε ρητά έναν ιστότοπο γνωριμιών με την ευκαιρία σημαντικών συνεργασιών και σημαντικών αλληλεπιδράσεων, αυτό αξίζει τον κόπο.

PROS:

 • Μια λεπτομερής και αξιόπιστη διαδικασία αντιστοίχισης
 • Εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες παγκοσμίως
 • Παρέχονται σημαντικά οφέλη για τα μέλη premium
 • Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι απλός και κατανοητός
 • Τα Winks είναι διαθέσιμα για δωρεάν λογαριασμούς
 • Και για χρήστες iOS και Android, η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη
 • Οι διαφημίσεις είναι σε ελάχιστο ποσό

Μειονεκτήματα:

 • Η ποικιλία στο μέσο επικοινωνίας είναι σπάνια
 • Η προβολή εικόνας λογαριασμού περιορίζεται αποκλειστικά σε μέλη premium

# 5 - Silver Singles

Silver Singles

Το SilverSingles είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για άτομα στα ασημένια τους χρόνια, δηλαδή ηλικίας 50 ετών και άνω. Ήταν ήδη στην επιχείρηση εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και συνεχίζει να παρέχει στα μέλη της τις ασφαλέστερες και γνήσιες υπηρεσίες. Όταν εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα μέλη και ο ιστότοπος σας παρέχει ονόματα πιθανών ενδιαφερόντων. Σε αυτήν την ιδέα, ο ιστότοπος SilverSingles είναι ευρέως γνωστός από την άποψη του ζευγαρώματος ειδικά για όσους αναζητούν αληθινή αγάπη. Πράγματι, ακόμη και στην ασημένια ηλικία σας, ποτέ δεν είναι πολύ αργά για να έχετε την ευκαιρία σας.

PROS:

 • Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που παρέχονται είναι η βάση για ταίριασμα
 • Η δωρεάν και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Δωρεάν αποστολή χαμόγελων
 • Το φίλτρο αναζήτησης μπορεί να βασίζεται στις προτιμήσεις σας
 • Ακόμη και για δωρεάν λογαριασμούς, ο χρήστης μπορεί να δει τα προφίλ άλλων μελών
 • Η έκδοση της εφαρμογής και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι διαθέσιμα και λειτουργούν παρόμοια
 • Δωρεάν λήψη για την έκδοση της εφαρμογής τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη επί πληρωμή μπορούν να δουν μόνο άλλες φωτογραφίες
 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για τη χρήση της λειτουργίας ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας

# 6 - HornyMatches

HornyMatches

Ένας διαδικτυακός προσωπικός ιστότοπος για ενηλίκους που ονομάζεται HornyMatches έχει ενεργά μέλη που αναζητούν απλές συνδέσεις και συνδέσεις. Ορισμένες από τις δυνατότητές της, όπως η αποστολή μηνυμάτων, η πρόσβαση σε ιδιωτικές φωτογραφίες και άλλες, είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή, αλλά άλλες λειτουργίες συνήθως διατίθενται για δωρεάν λογαριασμούς. Αυτός ο ιστότοπος εγγυάται ότι η εύρεση πιθανών αντιστοιχιών είναι εύκολη και βολική. Όπως υποδηλώνει το όνομα του ιστότοπου, τα μέλη δεν δυσκολεύονται να βρουν ευχάριστες στιγμές εδώ.

PROS:

 • Φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα και απλός σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Η κοινότητα εντός του ιστότοπου είναι ενεργή και ανταποκρίνεται
 • Μπορείτε να βρείτε αγώνες όπου κι αν βρίσκεστε
 • Ζητήματα, ανησυχίες και ερωτήσεις παρέχονται επειγόντως μέσω της σελίδας βοήθειας
 • Δωρεάν εγγραφή και απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα προφίλ

# 7 - Match.com

match.com

Ο αγώνας είναι ένας υπέροχος και μοναδικός τρόπος ιστότοπου που επιτρέπει στους μόνους να βρουν αγώνες και αγάπη. Καλύπτει παγκοσμίως και κυριαρχεί στο διαδίκτυο από το 1993. Ο ιστότοπος επιβράβευσε ακόμη και τα αρχικά μέλη του μια συνδρομή διάρκειας ζωής στον ιστότοπό τους ως τρόπο για να γιορτάσουν την επιτυχία τους. Μέχρι σήμερα, το Match συνεχίζει να αυξάνεται προοδευτικά και πολλά άτομα εγγράφονται. Σίγουρα, τα χρήματα, η προσπάθεια και ο χρόνος σας δεν θα σπαταληθούν σε αυτήν την πλατφόρμα. Ακόμη και η διαδικτυακή σας εμπειρία προστατεύεται μέσω των αυστηρών προτύπων ασφαλείας τους.

PROS:

 • Έχει καθιερωθεί και συνεχίζει να λειτουργεί ήδη για αρκετές δεκαετίες
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι δωρεάν για λήψη τόσο στο App Store όσο και στο Google Play Store
 • Έχει premium μέλη άνω των οκτώ εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο
 • Εγγράφηκαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια μέλη
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη, γρήγορη και εύκολη
 • Δωρεάν προβολή λογαριασμών προφίλ
 • Η λειτουργικότητα και η χρήση είναι εγγυημένη βολική

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα και οι συνομιλίες είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή
 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε αίθουσες συνομιλίας

# 8 - FriendFinder-X

φίλος

Το Friend Finder X είναι η μεγαλύτερη προσωπική πλατφόρμα γνωριμιών στον κόσμο που περιέχει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Ο ιστότοπος ενσωματώνει την αποτελεσματική λειτουργικότητα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά μιας πλατφόρμας γνωριμιών σε ένα. Ιδιαίτερα σε σύγκριση με κάποιες άλλες προσωπικές πλατφόρμες γνωριμιών που λειτουργεί το σύστημα, απευθύνεται σε μια ευρύτερη κοινότητα. Είναι από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές κοινότητες ταιριάσματος και σχέσεων στον κόσμο. Η πλατφόρμα αυτή τη στιγμή έχει περίπου δύο εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και περίπου ένα εκατομμύριο συνδρομητές επί πληρωμή.

Δείτε την εκτεταμένη μας αναθεώρηση του FriendFinder-x και των εναλλακτικών του.

PROS:

 • Υπάρχουν διαδικτυακά φόρουμ, ενημερωτικά δελτία, ζωντανές συζητήσεις και φόρουμ.
 • Η εγγραφή είναι εύκολη και απλή
 • Έχει μια ευρεία λίστα συνδρομών
 • Για οποιονδήποτε, το μάτι είναι δωρεάν
 • Χιλιάδες τακτικά ενεργά μέλη
 • Σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες αναζητούν casual διασκέδαση
 • Υπάρχουν ανοιχτοί και πολυπολιτισμικοί χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Η πλειοψηφία των μελών είναι άνδρες
 • Η ανταλλαγή μηνυμάτων απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή

# 9 - Δωρεάν συνδέσεις

Δωρεάν συνδέσεις

Το Freehookups.com είναι μια εξαιρετική απλή σελίδα γνωριμιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν θέλετε να μείνετε απόψε. Αυτός είναι ο λόγος που κατατάχθηκε # 1 στη λίστα των μεγαλύτερων σελίδων. Εγγυημένο το 92% των χρηστών τους κατάφεραν να κάνουν σεξ όπως ισχυρίζεται ο ιστότοπος. Αυτό είναι πραγματικά το σημείο για να πάτε μόνο αν θέλετε το σεξ. Η πλειοψηφία των γυναικών σε αυτήν την πλατφόρμα μπορεί να διαλέξει μεταξύ τους. Το καλύτερο είναι ότι σχεδόν δεν υπήρχαν απάτες ή ψεύτικα προφίλ μετά την αξιολόγηση.

PROS:

 • Πολλοί τύποι γυναικών για να διαλέξετε
 • Ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και βελτιώνει ακόμη περισσότερο τη λειτουργικότητα για τους συνδρομητές επί πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Το τέλος για συνδρομή premium είναι πιο ακριβό

# 10 - Hookup για ενήλικες

Ενηλίκων

Ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας σε προσωπικούς ιστότοπους ενηλίκων, το Adult Hookup παρέχει μοναδικές υπηρεσίες για όλους. Μπορείτε εύκολα να βρείτε τον αγώνα σας που θα σας δώσει ευχάριστο χρόνο καθώς υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός μελών που συμμετέχουν ενεργά σε συνδέσεις και σεξουαλικές συνδέσεις. Οι συνομιλίες μέσω βίντεο και τα μηνύματα είναι οι κοινές μορφές αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών και μέσα σε μόλις 100 ημέρες ή λιγότερο, ο ιστότοπος θα εγγυηθεί ότι θα χαλαρώσετε.

PROS:

 • Χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένη υπηρεσία και πιστοποιητικό SSL για την προστασία συναλλαγών εντός του ιστότοπου
 • Νέα μέλη μπορούν να κάνουν χρήση της δωρεάν δοκιμής
 • Υπάρχουν πολλά μέλη διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αποκλειστικά χαρακτηριστικά και μοναδικοί τρόποι αλληλεπίδρασης με άλλα μέλη για premium μέλη

# 11 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Το Flingster είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες για να συναντηθούν, να κολλήσουν και να διασκεδάσουν. Η διαδικασία εγγραφής σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ βολική και εύκολη, επομένως δεν θα χάσετε πολύ χρόνο. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών, οι συνομιλίες μέσω μηνυμάτων και βίντεο είναι διαθέσιμες για χρήση ακόμη και από δωρεάν λογαριασμούς. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι επίσης αποκλειστικά για μέλη που πληρώνονται. Φλάινγκστερ προσφέρει ακόμη και ανώνυμη ταυτότητα ενώ αλληλεπιδράτε, έως ότου συμφωνήσετε για μια απλή σύνδεση. Ακριβώς στο σημείο του κέρσορα, οπαδός σας συνδέεται ήδη με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο αμέσως.

PROS:

 • Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ανεξάρτητα από το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό
 • Η ανώνυμη ταυτότητα μπορεί να είναι μια επιλογή
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή αλλά εύκολη στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Αναφέρθηκαν λίγα ψεύτικα προφίλ

Ετυμηγορία

Πολλοί προσωπικοί ιστότοποι γνωριμιών είναι πολύ περισσότερα από την απλή σελίδα ημερομηνίας και αντιστοίχισης. Μέσα στον ιστότοπο, υπάρχει πράγματι μια κοινότητα όπου όλοι ανακαλύπτουν μια κουλτούρα στην οποία μπορούν να συνδεθούν πλήρως ανεξάρτητα από την ιστορία, τη σεξουαλικότητά τους και τον χαρακτήρα τους. Ενεργώντας ως ιστότοποι εργαλείων κοινωνικών μέσων, οι παραπάνω προσωπικοί ιστότοποι είναι εύκολοι αλλά έχουν μια ευχάριστη διαδικτυακή κοινότητα.

Έχουν ενδιαφέρουσα λειτουργικότητα για κοινωνικοποίηση, την οποία ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει όπως το blogging, η συμμετοχή σε φόρουμ και η συγγραφή περιοδικών ακόμη και μεταξύ των δωρεάν χρηστών λογαριασμών. Κάθε ιστότοπος είναι ανοιχτός σε όλους και πολλοί χρήστες αναζητούν αυθόρμητες ημερομηνίες, συνδέσεις και ακόμη και σοβαρές σχέσεις. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αυτούς τους ιστότοπους εάν δεν επιθυμείτε απλώς το κυνήγι για μια περιστασιακή ημερομηνία, αλλά θέλετε να βρείτε μια κοινότητα για να συσχετίσετε.

Εάν είστε μπερδεμένοι, εδώ είναι οι τρεις κορυφαίες προσωπικές επιλογές μου εκτός από το Passion.com:

# 1. AshleyMadison.com

# 2. AdultFriendFinder.com

# 3. Flingster.com

Αυτοί οι προσωπικοί ιστότοποι που χρονολογούνται κατατάσσονται πάνω από τους άλλους ιστότοπους καθώς παρέχει διαισθητικά και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά για να αλληλεπιδράσετε και να συνδεθείτε με πιθανούς αγώνες. Λειτουργεί ακόμη και άριστα όσον αφορά την υπηρεσία ζευγαρώματος και την αναζήτηση μελών. Πάνω απ 'όλα, εγγυάται ότι όλα τα premium μέλη πληρώνουν ό, τι αξίζει τα χρήματά τους και διασφαλίζει με σιγουριά ένα χαρακτηριστικό επιστροφής χρημάτων μέσω της έγκρισης «Εγγύηση ικανοποίησης». Τα χαρακτηριστικά που συζητούνται σε κάθε προσωπικό ιστότοπο μπορούν να κάνουν τα μέλη του να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μια εξαιρετική πλατφόρμα και κοινότητα.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή