Ενημερώθηκε: 9 Αυγούστου 2022

Αναθεώρηση PlentyofFish

& TOP 12 Ιστότοποι γνωριμιών για singles και για ενήλικες όπως το pof.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για POF.com

PlentyofFish ραντεβού

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες γνωριμιών στις μέρες μας, αλλά το PlentyofFish είναι αρκετά διαφορετικό μεταξύ της παρέας. Η δωρεάν υπηρεσία συνομιλίας του έχει προσελκύσει τεράστιους συμμετέχοντες και γι' αυτό πήγαν κατευθείαν στην κορυφή των πρωταγωνιστών στο παιχνίδι περιστασιακών γνωριμιών. Ενώ έχουν ενσωματωθεί νέα στοιχεία όπως εικονικά δώρα και ζωντανή ροή βίντεο, ο ιστότοπος είναι εκπληκτικά παραδοσιακός και φιλικός προς αρχάριους και λιγότερο γνώστες της τεχνολογίας. Χαίρομαι που βλέπω ότι το PlentyOfFish προσελκύει ένα νεότερο κοινό ενώ διατηρεί τους πιστούς θαυμαστές του.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.pof.com

Το PlentyofFish μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει σχεδόν 90 εκατομμύρια+ μέλη σε όλο τον κόσμο και πιθανώς τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αντιστοίχισης στον κόσμο. Περίπου κάθε μέρα, πάνω από 3 εκατομμύρια άτομα επισκέπτονται τον ιστότοπο και πραγματοποιούνται περισσότερες από 10 εκατομμύρια+ αλληλεπιδράσεις. Ουάου! Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιστότοπου, δεν είναι μόνο αυτό. δημιουργείται ένα τεράστιο εκατομμύριο συνδέσεις κάθε χρόνο.

Λοιπόν, οι περισσότεροι από εμάς καταλαβαίνουμε ότι το PlentyofFish ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που βρίσκονται σε πολλές εφαρμογές και ιστότοπους αντιστοίχισης. Στην πραγματικότητα, συνδυάζει τη λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά μιας διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών με ένα σύστημα αντιστοίχισης για να δημιουργήσει αποτελεσματικά μια αξιόπιστη εμπειρία γνωριμιών. Ωστόσο, έχω ακούσει ότι το PlentyofFish είχε αρκετές κορυφές και γούρνες για μια δεκαετία. Επομένως, εάν θέλετε να μάθετε εάν αυτός ο ιστότοπος είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας για ραντεβού, υπάρχει μια πιο αναλυτική ανάλυση αυτής της υπηρεσίας παρακάτω.

PlentyofFish: Δυνατότητες ραντεβού και δημιουργίας αντιστοιχιών Όλα σε έναν ιστότοπο

Το όνομα "PlentyofFish" μπορεί να είναι μια κάπως οικεία φράση για εσάς. Είναι μια αρκετά κοινή έκφραση που λέμε σε έναν φίλο που έχει επενδύσει υπερβολικά σε έναν κακό χωρισμό. Όταν κλαίνε με την καρδιά τους αφού τους πετάξουν, χτυπάμε την πλάτη τους και λέμε: «Υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα, φίλε». Στην πραγματικότητα, το PlentyOfFish αντλεί έμπνευση από αυτή τη γνωστή έκφραση και το γεγονός ότι ο τίτλος φαίνεται να είναι αρκετά γοητευτικός είναι απλώς κεράσι από πάνω.

Όπως ισχυρίζεται ο ιστότοπός τους, το PlentyofFish (ή POF στη γενική ορολογία) είναι ο ιστότοπος/εφαρμογή γνωριμιών ενηλίκων με την υψηλότερη δέσμευση συνομιλίας που έχει καταγραφεί. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, 1B+ συνομιλίες αποστέλλονται μέσω του ιστότοπού τους κάθε μήνα, γεγονός που μπορεί να εξηγεί γιατί καταβάλλουν μια σταθερή προσπάθεια για να σας κάνουν να επικοινωνήσετε με άλλους. Πώς είναι όμως αυτό δυνατό; Πώς μπορεί ένας ιστότοπος να έχει τόση αφοσίωση; Λοιπόν, αυτή η απλή απάντηση είναι ότι το PlentyofFish προσφέρει προσβάσιμη, ανοιχτή επικοινωνία χωρίς καμία απολύτως συνδρομή. Σπάνια θα το δείτε αυτό στους περισσότερους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών. Είναι από τους λίγους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά την επίσκεψη.

Αν και αυτός ο διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών δεν προσφέρει τόσες πολλές δυνατότητες ή φιλικότητα προς τον χρήστη όσο οι πιο προηγμένοι, μπορεί να είναι ελκυστικός για άτομα που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό αλλά εξακολουθούν να αναζητούν απελπισμένα αγάπη. Οι ανανεώσεις του PlentyofFish πριν από ενάμιση χρόνο έχουν αναζωογονήσει την εφαρμογή/ιστότοπο, κάνοντάς την να φαίνεται πιο φρέσκια από ποτέ. Και λόγω της καινοτόμου και φιλικής διεπαφής της, η εφαρμογή είναι επί του παρόντος ισχυρή, έχοντας επιβιώσει για σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα. Μπόρεσε να μεγιστοποιήσει την κορυφαία εμπειρία του στην τελευταία ανανέωση που στοχεύει στη χιλιετία, η οποία αναδεικνύει την κατάστασή του.

Ας ξεκινήσουμε με το PlentyofFish!

Χρήστες PlentyofFish

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή γνωριμιών του PlentyofFish στο smartphone σας iPhone ή Android ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπο στον φορητό υπολογιστή σας και να δημιουργήσετε ένα προφίλ. Οι εκδόσεις εφαρμογών Android και iOS που συνοδεύουν μια έκδοση υπολογιστή έχουν μεταπηδήσει στη σύγχρονη εποχή και μπορούν να ικανοποιήσουν την προτιμώμενη πλατφόρμα όλων.

Εν τω μεταξύ, η εγγραφή του PlentyofFish είναι συγκριτικά μεγαλύτερη από πολλά από τα σύγχρονά του. Συνήθως, οι ιστότοποι γνωριμιών ή άλλοι ιστότοποι ενθαρρύνουν και διαθέτουν μικρότερη εγγραφή αντί να στριμώχνουν τους χρήστες με ατελείωτες ποσότητες περιττών πραγμάτων. Ωστόσο, το PlentyofFish δεν φαίνεται να ενοχλεί. Ακόμη και με όλες τις μεγάλες φόρμες εγγραφής, δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις που παρατήρησα. Φαίνεται ότι οι χρήστες δεν έχουν άλλη επιλογή. Η εφαρμογή προφανώς δεν φοβάται να χάσει ανθρώπους στη μέση της διαδικασίας εγγραφής.

Το PlentyofFish έχει μεγάλες απαιτήσεις προφίλ, με μια «σειρά ερωτήσεων» που χρειάζεται λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με πολλές άλλες τοποθεσίες γνωριμιών που δίνουν έμφαση στην άμεση λειτουργία. Ολόκληρη η έρευνα αποτελείται από πολλές ενότητες και πρακτικά όλες οι ενότητες πρέπει να συμπληρωθούν. Ακολουθούν συνολικά εβδομήντα τρία (73) είδη. Συμπληρώνοντάς τα, μπορείτε να αυξήσετε τις δυνατότητες ημερομηνιών σας και πιο ακριβείς αντιστοιχίσεις. Αφού ασχοληθείτε με τα βασικά πράγματα, θα πρέπει να ξεκινήσετε αναφέροντας τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας και να στείλετε ένα μήνυμα!

Πώς να βρείτε ημερομηνίες στο PlentyofFish;

PlentyofFish κυρίως

Ανέφερα προηγουμένως ότι το εργαλείο αναζήτησης του ιστότοπου βοηθά στο φιλτράρισμα εκατομμυρίων μελών της κοινότητας, επισημαίνοντας εκείνα που έχουν παρόμοια και αντιστοιχισμένα χαρακτηριστικά με εσάς. Δεν σας ταιριάζει τυχαία με κάποιον άγνωστο μόνο και μόνο για χάρη της «συνεργασίας». Έτσι, αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο κυνήγι χριστιανών κοριτσιών στην περιοχή σας — μπορείτε. Αλλά, αν συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να αντισταθείς στα τζίντζερ ή στις μικροκαμωμένες ξανθιές, σίγουρα μπορείς να τη βρεις.

Αυτός είναι ο λόγος που το PlentyofFish έχει ένα μακροσκελές, κουραστικό ερωτηματολόγιο εγγραφής επειδή δεν σας κοροϊδεύουν με ψεύτικους αγώνες. Ουσιαστικά, τα περισσότερα από τα πράγματα που αποκαλύψατε για τον εαυτό σας κατά την εγγραφή σας χρησιμοποιούνται για να βρείτε το τέλειο ταίρι σας — και αυτό καθιστά εύκολο να βρείτε ενδιαφέροντα άτομα για επικοινωνία.

Μπορείτε εύκολα να στείλετε μηνύματα σε άτομα στο PlentyofFish και είναι δωρεάν. Μπορείτε να το συγκρίνετε με τα κανονικά γραπτά μηνύματα, στα οποία μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα σε άλλους χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για αυτά. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να "ταιριάζετε" με άλλους χρήστες για να τους στείλετε μήνυμα. Το PlentyofFish σας προσφέρει όχι μόνο δωρεάν υπηρεσία κειμένου, αλλά και την ελεύθερη βούληση να επιλέξετε όποιον θέλετε. Αυτό είναι κάτι που πολλές δωρεάν υπηρεσίες δεν παρέχουν. Αλλά προσωπικά, δεν το συνιστώ γιατί θα ήταν τόσο χάσιμο χρόνου. Γιατί να μπεις στον κόπο να μιλήσεις με άτομα που δεν είναι ταίρι σου; Αυτό είναι ήδη μια κόκκινη σημαία κατευθείαν στον κάδο απορριμμάτων.

Τελικά, ανεξάρτητα από τη συνδρομή που έχετε, η αλληλεπίδραση είναι απεριόριστη στο PlentyofFish. Στην πραγματικότητα, η αποστολή ενός ηχητικού μηνύματος μέσω του smartphone σας είναι μόνο ένα παράδειγμα του πόσο φανταστικά λειτουργεί η επικοινωνία τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις διαδικτυακών γνωριμιών, είναι απίθανο να ακούσετε τη φωνή κάποιου άλλου. Εκτός, φυσικά, αν ανταλλάξετε αριθμούς και αναπτύξετε μια ισχυρή σχέση μετά τη φάση της γνωριμίας.

Νέες δυνατότητες του ιστότοπου

 • Live!

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα της ζωντανής ροής, πολλοί ιστότοποι κοινωνικών μέσων έχουν πειραματιστεί προσθέτοντας στοιχεία Livestream στις σελίδες τους. Και φυσικά, το PlentyofFish δεν αφήνει τον εαυτό του να μείνει πίσω από την τάση και αποφάσισε να πηδήξει και σε αυτή τη βόλτα με το εκπληκτικό "Live!" πρόσθετη δυνατότητα.

Το Live! είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που επιτρέπει στα μέλη να οργανώσουν μια ζωντανή δημόσια ροή για το ενδιαφέρον των κατάλληλων αντιστοιχιών τους και άλλων χρηστών. Είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να μοιραστείτε μοναδικές γνώσεις για τον εαυτό σας και ίσως να ανακαλύψετε λίγο επιπλέον από τους πιθανούς σας αγώνες πριν επενδύσετε έναν τόνο χρόνου και ενέργειας σε αυτά. Επιπλέον, άλλοι χρήστες μπορούν να στείλουν στον streamer μερικά ψηφιακά δώρα με την ελπίδα να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του. Υποθέτω ότι είναι μια φανταστική ιδέα να αλληλεπιδράσετε και να φλερτάρετε.

 • ChemistryPredictor
Αξιολόγηση PlentyofFish

Ένα από τα πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά του PlentyofFish είναι το ChemistryPredictor. Είναι ένα κουίζ που επιτρέπει στον χρήστη να δώσει οποιονδήποτε αριθμό εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένων αξιολογήσεων της προσωπικότητάς του, του επιπέδου χημείας, των ενδιαφερόντων και των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Αποτελείται από διαφορετικές ερωτήσεις που κυμαίνονται από 30 έως και 100. Απλώς πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις καλύτερες απαντήσεις και ό,τι σχετίζεται περισσότερο με τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα των δοκιμών, η δυνατότητα ChemistryPredictor μπορεί να καθορίσει την «κατάλληλη» αντιστοιχία σας, επομένως βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά.

 • Συνάντησέ με
PlentyofFish meetme

Αρκετοί διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών έχουν εφαρμόσει διαδραστικές, πραγματικές συναντήσεις στα μέρη τους για να ξεφύγουν από το άβολο, μοναχικό διαδικτυακό παιχνίδι γνωριμιών. Επιτρέπει σε μέλη από διαφορετικά μέρη του κόσμου να συνδεθούν προσωπικά. Ω, νομίζεις ότι δεν είναι δυνατόν; Ξανασκέψου το. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το MeetMe, μια διαδραστική λειτουργία που είναι σχετικά εύκολη στη χρήση και πολύ βολική. Λειτουργεί με ροή μιας δέσμης τυχαίων εικόνων μεμονωμένων χρηστών, η καθεμία με τη δική της περιγραφή.

Απλώς κάντε κλικ στο "δεξιά" στην εικόνα του όταν δείτε κάποιον "ενδιαφέροντα" και θα μπορούσε να είναι μια κατάλληλη ημερομηνία. Αλλά αν δεν σας αρέσουν, απλώς σύρετε προς τα αριστερά. Έχει παρόμοιες λειτουργίες με την εφαρμογή Tinder. Όταν και οι δύο σύρατε "δεξιά", ο ιστότοπος δημιουργεί μια προσωπική συνομιλία, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Ίσως μπορείτε να κανονίσετε ένα ραντεβού για καφέ κάποια στιγμή. Έτσι, όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας, απλώς σύρετε αυτό το κουμπί και ξεκινήστε το ταξίδι σας! Ακούγεται πραγματικά συναρπαστικό.

 • Κοντινές ημερομηνίες

Για όλους όσοι χρησιμοποιούν το PlentyofFish όπως εγώ, ξέρετε για το σύστημα κατάταξης που έχουν ονομάσει "Nearby". Η χρήση αυτής της δυνατότητας ταξινομεί τους χρήστες σε κοντινές τοποθεσίες και θα μπορούσαν να είναι οι πιθανοί σύντροφοί σας. Πώς το κάνει ο ιστότοπος; Απλό — η εφαρμογή συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το πού βρίσκεστε αναλύοντας τα δεδομένα τοποθεσίας του τηλεφώνου σας.

 • Πράγματα αυτο-φροντίδας
Φόρουμ PlentyofFish

Για να βοηθήσουν τα μέλη του PlentyofFish να αντιμετωπίσουν το άγχος της επιδημίας πανδημίας, έχουν μια φανταστική συνεργασία με το "Shine" και δημιούργησαν ένα πρόγραμμα που αποτελείται από μαθήματα αυτοβοήθειας για χαλάρωση, βιβλία ιστοριών, αρχεία ήχου παρηγοριάς, μαθήματα αυτοθεραπείας, μαθήματα πρακτικής σε περιοδικό γραφή, κ.λπ. Το PlentyofFish δεν νοιάζεται μόνο για την εμπειρία σας στο ραντεβού αλλά και για την ευημερία σας. Πόσο ωραίο είναι αυτό;

 • Προτεραιότητες

Καταλάβατε επιτέλους ότι το μήνυμά σας γίνεται ακατάστατο μετά από μια περίοδο φλερτ και διαδικτυακών γνωριμιών. Ορισμένα μηνύματα χάνονται περιστασιακά και δεν λαμβάνετε απάντηση στα μηνύματα που έχετε στείλει. Πριν αρχίσετε να κλαίτε και να αμφισβητείτε τον εαυτό σας, απλά να ξέρετε ότι τα μηνύματα αγνοούνται μόνο τις περισσότερες φορές. Έτσι, στην καλύτερη περίπτωση, ξέρετε ότι δεν είναι ευθεία προσβολή για εσάς.

Αν αυτό είναι το συνηθισμένο σας πρόβλημα, έχω μια λύση για εσάς — που ονομάζεται "Μηνύματα προτεραιότητας". Εάν ένα μήνυμα αποστέλλεται κατά προτεραιότητα, τα μηνύματά σας θα μεταβούν αμέσως στην κορυφαία λίστα των εισερχομένων του παραλήπτη. Ωστόσο, υπάρχει μια ατάκα — πρέπει να πληρώσετε 2 $ για μάρκες που απαιτούνται για τη χρήση της υπηρεσίας. Αλλά γεια, νομίζω ότι τα 2 δολάρια είναι αρκετά καλά για να τραβήξετε την προσοχή του πιθανού σας αγώνα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του PlentyofFish

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Πολλά μοναδικά και πολύτιμα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την εμπειρία γνωριμίας σας
 • Διατίθεται σε έκδοση για φορητές συσκευές και υπολογιστές
 • Τόσο η εφαρμογή όσο και ο ιστότοπος είναι απλοί στη χρήση
 • Διαισθητική διεπαφή και μοντέρνος σχεδιασμός
 • Οι πιο ακριβείς αγώνες
 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι εκπληκτικό
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μακρά διαδικασία εγγραφής
 • Κάποιοι ανέφεραν πλαστά προφίλ

TOP 12 Ιστότοποι για γνωριμίες για ενήλικες και για ενήλικες, παρόμοιοι με το POF.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Κορυφαίος ιστότοπος όσον αφορά τις συνδέσεις και τις γνωριμίες ενηλίκων, η Ashley Madison υπάρχει από το 2001. Εάν είστε σε μια μονότονη σχέση ή θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα του έγγαμου βίου, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι κατάλληλος για εσάς. Πράγματι, κάθε είδους σεξουαλικές υποθέσεις είναι ευπρόσδεκτες εδώ και κανείς δεν θα σας κρίνει. Επίσης, τα μέλη μπορούν να συνεργαστούν με πολλά μέλη σε όλο τον κόσμο και να απολαύσουν τη σεξουαλική ψυχαγωγία.

Πάνω απ 'όλα, ο Ashley Madison ακούει τα σχόλια των μελών του και τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τρόπου ζωής των ανθρώπων για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών τους. Όλοι είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν όλους τους τύπους σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της πολυγαμίας, των τρίοδων και πολλών άλλων. Έτσι, ο Ashley Madison παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού παρά τον ανταγωνιστικό κλάδο των online dating.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του AshleyMadison.

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές φωτογραφίες
 • Ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν εγγραφή και ακολουθεί μια απλή διαδικασία
 • Προστασία εικόνων και ευαίσθητων δεδομένων από ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play και του App Store
 • Ο χαμηλός χώρος αποθήκευσης απαιτεί και δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο αποθήκευσης τηλεφώνου
 • Τα μέλη είναι τεράστια και από όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλοί λογαριασμοί δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τον εαυτό τους

# 3 - Match.com

match.com

Το Match είναι ένας εξαιρετικός και μοναδικός ιστότοπος που επιτρέπει στους singles να βρίσκουν αγώνες και αγάπη. Καλύπτει σε όλο τον κόσμο και κυριαρχεί στο Διαδίκτυο από το 1993. Ο ιστότοπος επιβράβευσε ακόμη και τα αρχικά μέλη του μια ισόβια συνδρομή στον τόπο τους ως έναν τρόπο για να γιορτάσουν την επιτυχία τους. Μέχρι σήμερα, το Match εξακολουθεί να αυξάνεται σταδιακά και πολλά άτομα εγγράφονται. Σίγουρα, τα χρήματα, η προσπάθεια και ο χρόνος σας δεν θα χαθούν σε αυτήν την πλατφόρμα. Ακόμη και η διαδικτυακή σας εμπειρία προστατεύεται μέσω των αυστηρών προτύπων ασφαλείας τους.

PROS:

 • Έχει καθιερωθεί και συνεχίζει να λειτουργεί ήδη για αρκετές δεκαετίες
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι δωρεάν για λήψη τόσο στο App Store όσο και στο Google Play Store
 • Έχει premium μέλη άνω των οκτώ εκατομμυρίων σε όλο τον κόσμο
 • Εγγράφηκαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια μέλη
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη, γρήγορη και εύκολη
 • Δωρεάν προβολή λογαριασμών προφίλ
 • Η λειτουργικότητα και η χρήση είναι εγγυημένη βολική

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα και οι συνομιλίες είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή
 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε αίθουσες συνομιλίας

# 4 - BeNaughty

ευγενικός

Εισήχθη το 2000, έγινε ένας ολοένα και πιο επιτυχημένος ιστότοπος γνωριμιών που συνεργάζεται με το Flirt, το IWantU και το UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετο περιβάλλον για τους χρήστες. Κάθε μέρα έχει πάνω από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και υπάρχουν πάνω από εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως που σκέφτονται να εγγραφούν ως επίσημοι χρήστες.

Αυτό είναι σίγουρα μια άψογη διέξοδος για να ξετρελαθείτε και να εμπλακείτε ανάμεσα σε παντρεμένους και ανύπαντρους σε σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στον ιστότοπο BeNaughty είναι ασφαλή επειδή χρησιμοποιεί την κρυπτογραφημένη μέθοδο SSL και έχει ακολουθήσει τη φάση επικύρωσης για όλους τους λογαριασμούς. Όλα καθιστούν όλο το ταξίδι πολύ πιο ευχάριστο και αποφεύγουν οποιοδήποτε σχέδιο δημιουργίας χρημάτων.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του BeNaughty.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ιδρύθηκε ήδη πάνω από 20 χρόνια
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολη πλοήγηση και απλή σχεδίαση ιστοσελίδας διεπαφής
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 5 - Zoosk

ημερομηνία ζωολογικού κήπου

Το Zoosk ήταν το μέρος για νέους singles που αναζητούν περιστασιακές συναναστροφές. Ωστόσο, δεν παρείχε απλώς την ικανοποίηση της βραδιάς σε ορισμένους από τους χρήστες του. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός χρηστών που καταλήγουν να είναι μαζί σε μια σοβαρή σχέση. Μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του ιστότοπου είναι η επαλήθευση των προφίλ των μελών. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε άσκοπα εάν αυτός με τον οποίο μιλάτε είναι πραγματικό άτομο ή όχι.

PROS:

 • Διαθέτει μια εφαρμογή προσβάσιμη τόσο για Android όσο και για Apple
 • Επαληθευμένοι λογαριασμοί
 • Δραστηριότητα υψηλού μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων είναι μόνο για premium μέλη
 • Η εμφάνιση του ιστότοπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια αναβάθμιση

# 6 - Άτακτος

IAmNaughty σπίτι

Το IAmNaughty είναι ένας ιστότοπος που έχει αποκτήσει φήμη σε διαδικτυακές συνδέσεις και ιστότοπους γνωριμιών χωρίς περαιτέρω εισαγωγή. Εδώ, τα μέλη είναι ελεύθερα να εξερευνήσουν τις kinky πλευρές τους και να φλερτάρουν με όποιον θέλουν. Πράγματι, έχει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν εύκολες συνδέσεις και εμπλοκή των μελών.

Επίσης, αυτή η πλατφόρμα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δημοσιεύουν ερωτικές εικόνες και σέξι βίντεο για να αυξήσουν το υψηλότερο ποσοστό εύρεσης τέλειας αντιστοίχισης. Ενώ επιτρέπει επίσης στο σύστημα να συνδέει αυτόματα τα προφίλ τους με άλλες αντιστοιχίσεις.

Ολόκληρη η κριτική του IAmNaughty εδώ.

PROS:

 • Η κοινότητα είναι ενεργή και κάθε μέρα νιώθουν αποφασισμένοι να βρουν το κατάλληλο ταίρι
 • Οι προγραμματιστές ιστότοπων ελέγχουν με μη αυτόματο τρόπο τους λογαριασμούς για να βεβαιωθείτε ότι οι ανεπιθύμητοι χρήστες δεν είναι διαθέσιμοι
 • Δωρεάν δυνατότητα συνομιλίας
 • Εγγυημένη εξαιρετική πλατφόρμα για εύρεση κατάλληλου συνεργάτη ή περιστασιακής συνάντησης
 • Οι γυναίκες έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον ιστότοπο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Η προβολή εικόνων άλλων μελών από τη συλλογή είναι μια πληρωμένη δυνατότητα

# 7 - eHarmony

αρχική σελίδα eharmony

Το eHarmony δεν είναι σαν τον τυπικό σας ιστότοπο γνωριμιών καθώς προωθεί τα μέλη να βρουν σοβαρούς αγώνες που μπορεί να είναι μακροπρόθεσμοι δεσμοί. Ο ιστότοπος γνωριμιών χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα συμβατότητας για αντιστοίχιση και περιορίζεται στο αρκετά δυνατό ταίρι σας. Προκειμένου να βοηθήσει τα μέλη του να αποκτήσουν πραγματική αγάπη σε όλο τον κόσμο, το eHarmony έχει επικρατήσει να επιμένει σε ουσιαστικές σχέσεις από το 2000.

Σύμφωνα με αναφορές, ο ιστότοπος δημιουργεί πάνω από δεκαπέντε εκατομμύρια αγώνες κάθε μέρα και πάνω από 600,000 ζευγάρια που ταιριάστηκαν εδώ παντρεύτηκαν. Με αυτό, η eHarmony έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη μέσω των συναρπαστικών χαρακτηριστικών επικοινωνίας και της βαθιάς γνώσης του υπόβαθρου των μελών. Αν ψάχνετε συγκεκριμένα για έναν ιστότοπο γνωριμιών για να συναντήσετε μακροχρόνιες σχέσεις και βαθιές σχέσεις, αξίζει να το δοκιμάσετε.

PROS:

 • Μια ακριβής και ακριβής μέθοδος αντιστοίχισης
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά προνόμια προσφέρουν για premium μέλη
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κατανοητός
 • Δωρεάν αποστολή ματιών
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android
 • Ελάχιστος αριθμός διαφημίσεων

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ποικιλία μέσων επικοινωνίας
 • Η προβολή φωτογραφιών προφίλ είναι αποκλειστική για premium μέλη μόνο

# 8 - Βικτώρια Μίλαν

Βικτωριαλάνη κύρια

Η Victoria Milan είναι ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους γνωριμιών παγκοσμίως για εξαπάτηση ζευγαριών και σε δεσμευμένες σχέσεις. Πράγματι, ο ιστότοπος παρέχει έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο όπου μπορείτε να ζήσετε σεξουαλικές συνδέσεις.

Έτσι, εάν είστε μόνος ή σε μονότονη σχέση, ο ιστότοπος προσφέρει μια φανταστική απόδραση από αυτήν τη δυστυχία. Πράγματι, μετατρέπει την άθλια σεξουαλική ζωή σε ένα πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό ταξίδι. Πάνω απ 'όλα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιάσετε γιατί ο ιστότοπος διαθέτει "Κουμπί πανικού". Έτσι, μπορείτε να βγείτε από τη σελίδα χωρίς να πιάσετε.

Ακολουθεί μια κριτική της Victoria Milan.

PROS:

 • Περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Η εγγραφή είναι απλή και απλή
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου διατηρεί απλό και εύκολο στην πλοήγηση
 • Δυνατότητες όπως το μάτι και η προσθήκη στα αγαπημένα είναι δωρεάν
 • Τα κουτιά επεξήγησης χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση προβλημάτων, ζητημάτων και ανησυχιών σχετικά με τον ιστότοπο
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η βιντεοκλήση δεν είναι διαθέσιμη
 • Μόνο τα πληρωμένα μέλη στέλνουν και βλέπουν μηνύματα

# 9 - Passion.com

πάθος

Λαχταριστές, παιχνιδιάρικες και παθιασμένες, αυτές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που θα σας καλωσορίσουν όταν επισκέπτεστε το Πάθος. Πιστό στο όνομά του, ο ιστότοπος θα σας δώσει την αισθησιακή σεξουαλική περιπέτεια που ψάχνατε. Ο ιστότοπος αυξάνεται μέρα με τη μέρα και διατηρεί υψηλό ποσοστό ενεργών χρηστών.

Μια πλήρης κριτική για το Passion.com εδώ.

PROS:

 • Ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση. πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Πολλά ενεργά μέλη
 • Τα περισσότερα από τα ενεργά μέλη είναι πραγματικά παθιασμένα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Περιορισμένη πρόσβαση για δωρεάν μέλη

# 10 - Silver Singles

Silver Singles

Το SilverSingles είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για άτομα στα ασημένια τους χρόνια, δηλαδή ηλικίας 50 ετών και άνω. Βρίσκεται στον κλάδο εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και συνεχίζει να παρέχει στα μέλη του τις πιο ασφαλείς και γνήσιες υπηρεσίες. Όταν εγγράφεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται για αντιστοίχιση με άλλα μέλη και ο ιστότοπος σας παρέχει ονόματα πιθανών ενδιαφερόντων. Σε αυτό το concept, ο ιστότοπος SilverSingles είναι ευρέως γνωστός στο matchmaking, ειδικά για όσους αναζητούν την αληθινή αγάπη. Πράγματι, ακόμα και στην ασημένια ηλικία σας, δεν είναι ποτέ αργά για να έχετε την ευκαιρία σας.

PROS:

 • Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας που παρέχονται είναι η βάση για ταίριασμα
 • Η δωρεάν και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Δωρεάν αποστολή χαμόγελων
 • Το φίλτρο αναζήτησης μπορεί να βασίζεται στις προτιμήσεις σας
 • Ακόμη και για δωρεάν λογαριασμούς, οι χρήστες μπορούν να δουν τα προφίλ άλλων μελών
 • Η έκδοση εφαρμογής και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές λειτουργούν παρόμοια
 • Δωρεάν λήψη για την έκδοση της εφαρμογής τόσο για συσκευές Android όσο και για συσκευές iOS

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη επί πληρωμή μπορούν να δουν μόνο άλλες φωτογραφίες
 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για τη χρήση της λειτουργίας ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας

# 11 - Flirt.com

flirt.com

Η συμμετοχή σε έναν διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών ενηλίκων με ακριβή και φανταστικό αριθμό χαρακτηριστικών είναι σχετικά δύσκολο να βρεθεί. Μόνο λίγοι έχουν αποδείξει τη φήμη τους λόγω των πολυάριθμων ιστοσελίδων γνωριμιών που κρύβονται σήμερα στο Διαδίκτυο. Πράγματι, ένας ιστότοπος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των χρηστών όσον αφορά τον ρομαντισμό, το φλερτ και τα ραντεβού, και αυτός είναι το Flirt.com!

Πράγματι, για τόσα χρόνια στην επιχείρηση, αυτός ο ιστότοπος ήταν μια αξιοσημείωτη επωνυμία που ανταγωνίζεται άλλες κορυφαίες πλατφόρμες γνωριμιών. Πράγματι, απλώς κάνοντας κύλιση, περιήγηση και κλικ, θα έχετε ένα άμεσο ραντεβού από τα εκατομμύρια των επιλογών σε όλο τον κόσμο. Λοιπόν, τι περιμένεις? Γίνετε μέλος του υπόλοιπου κόσμου για να ανακαλύψετε την τύχη σας.

Κριτική του Flirt.com εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη με ύποπτες πληροφορίες θα υποβληθούν σε επαλήθευση κατά της απάτης
 • Γρήγορη διαδικασία εγγραφής
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Τα μέλη είναι μικρά και ενεργά, συνήθως μεταξύ 20-35 ετών
 • Υπάρχουν πολλά ενεργά μέλη που αναζητούν καθημερινή διασκέδαση
 • Η προσιτή τιμή 3-Day δοκιμή είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο τα μέλη premium μπορούν να στέλνουν μηνύματα
 • Μερικά από τα προφίλ έχουν κακές λεπτομέρειες και πληροφορίες

# 12 - FreeLocalDates

freelocaldates σπίτι

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν ημερομηνίες, να συνομιλήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να συναντηθούν με συναδέλφους με παρόμοια ενδιαφέροντα, τότε το FreeLocalDates είναι αναμφίβολα υπέροχο να το δοκιμάσετε. Ο ιστότοπος παρέχει απλά βήματα για την εύρεση όλων των τύπων σχέσεων, όπως μονόπλευρη, περιστασιακή υπόθεση, φλερτ και ακόμη και σοβαρές δεσμεύσεις.

Ο ιστότοπος διαθέτει ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί ομαλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphone και άλλες συσκευές. Σε συνδυασμό με τον απλό σχεδιασμό, τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες, πράγματι, θα βρείτε τεράστιες πιθανότητες να βρείτε το τέλειο ραντεβού σας.

Ελέγξτε για έλεγχο των FreeLocalDates.

PROS:

 • Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ποια μορφή εργαλείων επικοινωνίας θέλετε (συνομιλία, άμεσο μήνυμα, κείμενο κ.λπ.)
 • Πολλά μέλη αναζητούν μια σύνδεση, περιστασιακές υποθέσεις και πολλές μορφές σχέσεων
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Στέλνει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις
 • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση αγώνων χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός, ελάχιστος και μοντέρνος
 • Μπορεί να αποκλείσει τους χρήστες ανά πάσα στιγμή
 • Πολλά ενεργά μέλη καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά πακέτα για premium συνδρομές φαίνεται να προκαλούν σύγχυση
 • Περιορισμένη πρόσβαση σε λειτουργίες κατά τη χρήση της δοκιμαστικής λειτουργίας

Συμπέρασμα

Από την εμφάνιση των διαδικτυακών πλατφορμών γνωριμιών και γνωριμιών ενηλίκων, το PlentyofFish ενημερώνεται συνεχώς με τις νέες τάσεις ουσιαστικής αλληλεπίδρασης. Είναι κοινή γνώση, επομένως δεν είναι μυστικό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αυτός είναι ο πιο γνωστός ιστότοπος γνωριμιών — ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Μια συνδρομή προσφέρει μια σίγουρη σύνδεση σε μια τεράστια βάση χρηστών. Εάν είστε νέος στο να συνδέεστε ή να βγείτε ραντεβού, σας προτρέπω να το δώσετε μια ευκαιρία. Εξάλλου, είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και εντελώς δωρεάν, επομένως δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Η επωνυμία PlentyofFish φαίνεται να είναι αρκετά έξυπνη στο να προσελκύει πελάτες στην υπηρεσία γνωριμιών τους. Είναι ένας φανταστικός τρόπος να διασταυρωθείτε με ένα σωρό συναρπαστικούς ανθρώπους - γρήγορες συναναστροφές, μερικούς φίλους, βραχυπρόθεσμες πτώσεις και φυσικά, μακροχρόνιες σχέσεις και δεσμεύσεις. Αλλά επειδή υπάρχουν εκατομμύρια ενεργά μέλη εδώ, μπορείτε να περπατήσετε μέσα από μια ομάδα αδιάφορων χρηστών. Εάν θέλετε πραγματικά καλύτερους αγώνες και λαμβάνετε πιο ακριβείς προτάσεις, δηλώστε τη σχέση, τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τις προθέσεις σας κατά την εγγραφή σας και θα ενημερώσετε τους υποψήφιους πελάτες σας πού βρίσκεστε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή