Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Μυστικά οφέλη

& ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Ιστότοποι γνωριμιών με ζάχαρη και σεξ όπως το secretbenefits.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Secretbenefits.com

Μυστικά οφέλη για τη χρονολόγηση ζάχαρης

Ένα SugarDaddy ή ένα SugarBaby θα ήθελε πάντα να ξέρει πώς να αποκτήσει πρόσβαση σε μια κορυφαία υπηρεσία ταίριασμα με τάξη και αξία. Φυσικά, ένας εύκολος, άνετος και ευχάριστος τρόπος διαχείρισης του ιστότοπου είναι απαραίτητος εξετάζοντας τις επιλογές γνωριμιών "ζάχαρης". Γι 'αυτό είμαι εδώ για μια άλλη κριτική για ένα μέρος που έχει τραβήξει την προσοχή μου - SecretBenefits. Αυτός ο ιστότοπος σάς δίνει πρόσβαση σε όλα, συν πολλά περισσότερα.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.secretbenefits.com/

Ενώ η εξυπνάδα του ιστότοπου είναι εντυπωσιακή, είναι το επίπεδο απόδοσης που πραγματικά ξεχωρίζει. Έχω δει άλλες υπηρεσίες γνωριμιών και συνεχίζουν να κάνουν τα πράγματα περίπλοκα. Ενώ το SecretBenefits το κάνει εξαιρετικά εύκολο ακόμη και διατηρώντας τη λάμψη και την πολυτέλεια που απαιτείτε στο χώρο των γνωριμιών. Καλύτερα να ησυχάσετε, επειδή έχουμε την πρόθεση να κάνουμε μια βουτιά στην καλύτερη, πολύτιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα εικονικής συνάντησης για γνωριμίες με ζάχαρη και θα το κάνουμε με μια υγιή δόση χιούμορ για εκκίνηση!

SecretBenefits - A Hidden Gem in Sugar Dating

Θα ξεκαθαρίσω απόλυτα ότι αυτός ο ιστότοπος σύνδεσης ζάχαρης διαφέρει σημαντικά από τις άλλες βασικές επιλογές. Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του SecretBenefits είναι η δημιουργία επίσημων συμφωνιών και σχέσεων με το SugarDaddies. Θα παρέχουν χρηματοδότηση και υποστήριξη στα μωρά με ζάχαρη με αντάλλαγμα αγάπη, στοργή και πίστη. Παρόλο που το SecretBenefits είναι ένας ιστότοπος σύνδεσης, δεν είναι πραγματικά ο αρκετά τυπικός που βλέπετε να κρύβεται στο διαδίκτυο. Περιέχει μια μακρά λίστα με SugarBabies και μπαμπάδες ζάχαρης όλων των τύπων και έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αξιόπιστος πόρος για έμπειρους daters καθώς και νεοεισερχόμενους στο χώρο.

Ένα πράγμα που ξεχωρίζει σε όλο το ταξίδι είναι η τυπικότητα του συστήματος. Στην πραγματικότητα, οι μπαμπάδες ζάχαρης αλληλεπιδρούν με μωρά με ζάχαρη, τα οποία είναι αποφασισμένα να επιτύχουν τον τελικό σκοπό τους στον ιστότοπο.

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, οι πιθανότητές σας να έχετε μια υπέροχη εμπειρία κατά την επίσκεψή σας είναι σημαντικά καλύτερες επειδή έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια+ μηνιαίους ενεργούς συμμετέχοντες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Υπερηφανεύεται για την εύρεση συνδέσεων κυρίως για ελίτ που επιθυμούν να αναπτύξουν ένα ρομαντικό νόημα, να βγουν σε ταξίδια ή απλά να περάσουν μια φανταστική νύχτα με ένα μωρό με ζάχαρη.

Κομψός σχεδιασμός και απλά χαρακτηριστικά του SecretBenefits

μυστικά οφέλη γνωριμίας

Ο κομψός σχεδιασμός του SecretBenefits θα σας εντυπωσιάσει αμέσως μετά την αρχική σύνδεση. Αντί να μπλοκάρει την εμπειρία του θεατή με εξωφρενικά μοναδικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες, ο ιστότοπος εστιάζει στο ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας: τη σύνδεση. Επιπλέον, η εστίαση στην ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής ξεχωρίζει το SecretBenefits από τον ανταγωνισμό.

Έχει απρόσκοπτα εξαρτήματα και απλή χρηστικότητα, οπότε δεν χρειάζεται να χάνετε ώρες αγωνιζόμενοι για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε όλες τις πολλαπλές λειτουργίες του. Συνοψίζοντας, ο βασικός σκοπός του SecretBenefits είναι να προσφέρει ικανοποίηση στους πελάτες σε κάθε βήμα χρησιμοποιώντας μια σαφή και απλή προσέγγιση.

Εν τω μεταξύ, δεν τίθενται οικονομικοί ή παρόμοιοι περιορισμοί στα μωρά με ζάχαρη όταν συναναστρέφονται και έρχονται σε επαφή με πιθανούς μπαμπάδες ζάχαρης. Αλλά δεν είναι μόνο τα μωρά με ζάχαρη με παρόμοια πλεονεκτήματα. ακόμη και οι μπαμπάδες ζάχαρης έχουν τα ίδια κέρδη τους. Είναι χαρακτηριστικό για τους μπαμπάδες ζάχαρης να είναι εντελώς εκ των προτέρων για αυτό που περιμένουν με τα μωρά με ζάχαρη και τα SecretBenefits τους ώθησαν να είναι ανοιχτοί όταν αναζητούν απεγνωσμένα τον τέλειο εραστή. Με άλλα λόγια, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα πρόσβασης σε αυτόν τον ιστότοπο σε οποιοδήποτε σημείο, επειδή η γενική ιδέα δίνει έμφαση στην πρακτικότητα και την προσβασιμότητα για άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, όχι μόνο για τους τεχνολόγους.

Ποιότητα προφίλ ζάχαρης μωρών στο SecretBenefits

secretbenefits προφίλ

Το SecretBenefits διευκολύνει μια διαδικασία ελέγχου ταυτότητας για να καθορίσει εάν οι λογαριασμοί είναι νόμιμοι και οι χρήστες αποκαλύπτουν την πραγματική τους ταυτότητα. Οι πιστοποιημένοι λογαριασμοί υπερτερούν των μη επαληθευμένων λογαριασμών με μεγάλη διαφορά. Μια συμβουλή, όσοι από εσάς δεν γνωρίζετε ποια είναι τα επαληθευμένα και τα μη επαληθευμένα, είναι τυπικά νέα μέλη της κοινότητας.

Επίσης, τα προφίλ μπορούν να προβληθούν δωρεάν και η πλειοψηφία των εικόνων είναι διαθέσιμη για πρόσβαση. Τα μωρά με ζάχαρη συχνά δημοσιεύουν τον εαυτό τους, συμπεριλαμβανομένων των στόχων τους, των φιλοδοξιών τους, των συμπάθειών τους και των αντιπάθειών τους, καθώς και πράγματα που έχουν βιώσει στη ζωή τους. Εκτός από αυτό, υπάρχει μια μακρά λίστα μεμονωμένων χαρακτηριστικών, όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ορισμένοι τρόποι ζωής.

Κάθε προφίλ έχει επίσης ένα SecretAlbum. Είναι ένα αβλαβές μέρος όπου τα κορίτσια μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες του εαυτού τους, συμπεριλαμβανομένων γυμνών και απρεπών πραγμάτων. Τα SecretAlbum είναι εκεί όπου οι περισσότεροι άνθρωποι βάζουν τις ερωτικές τους εικόνες - ιδιαίτερα νεαρές κυρίες. Ως ζαχαροπλάστης, μπορείτε απλώς να στείλετε ένα «αίτημα» σε οποιαδήποτε μωρά με ζάχαρη, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στους πόρους τους.

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία στον ιστότοπο;

μυστικό secretbenefits

Κατά το σχεδιασμό του SecretBenefits, πολλή σκέψη πήγε να κάνει την «αλληλεπίδραση» μεταξύ των μελών αβίαστη και γρήγορη ενώ τιμούσε τους βασικούς ρόλους που παραχωρήθηκαν σε κάθε χρήστη. Οι μπαμπάδες ζάχαρης θα μπορούσαν να εγγραφούν και να περιηγηθούν ελεύθερα, αλλά η αποστολή μηνυμάτων σε ένα μωρό με ζάχαρη, η πρόσβαση σε φωτογραφίες ή η διακριτική περιήγηση θα σας κοστίσει εικονικά χρήματα (συνήθως μετατρέπονται σε "πιστώσεις"). Τα μωρά με ζάχαρη απαλλάσσονται από την πληρωμή για τα αγαθά του ιστότοπου επειδή συνήθως απολαμβάνουν την ιδιότητα του "Sugar Baby".

Με άλλα λόγια, κάθε μέσο επικοινωνίας που υπάρχει στο SecretBenefits είναι κατάλληλο για να βοηθήσει τα παιδιά να συνεργαστούν με κυρίες. Συνήθως, μπορούν να ξεκινήσουν «ξεκλειδώνοντας» τις συνομιλίες. Η λειτουργία συνομιλίας απαιτεί τη χρήση "πιστώσεων" εκ των προτέρων. Ως εκ τούτου, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή πριν από τη συνομιλία με ένα επιθυμητό μωρό με ζάχαρη. Δεν θέλετε τις πιστώσεις σας τόσο γρήγορα, έτσι δεν είναι;

Τα μηνύματα είναι η κύρια μορφή αρχικής αλληλεπίδρασης εδώ στο SecretBenefits. Και παρόλο που οι χρήστες (SugarDaddy ή SugarBaby) έχουν μοναδικά σχήματα και μεγέθη, η συνομιλία και η ανταλλαγή μηνυμάτων ήταν πάντα μια φανταστική στρατηγική για την ανάπτυξη μιας πιο μακροπρόθεσμης σύνδεσης, αν και οι δύο επιλέξετε να προχωρήσετε περαιτέρω.

Αν ρωτήσετε γιατί υπάρχει χρέωση για την αποστολή μηνύματος σε μωρά με ζάχαρη, η απάντηση σε αυτό είναι απλή. Το SecretBenefits διασφαλίζει ότι μόνο εκείνοι οι μπαμπάδες που μπορούν να πληρώσουν ένα βαρύ τίμημα για απλή συνομιλία είναι αποκλειστικά αυτοί που θα απολαύσουν το σύνολο των υπηρεσιών SecretBenefits. Δηλαδή, κοινό! Το να είσαι ένας τρόπος ζωής με μπαμπάδες απαιτεί χρυσά χρήματα για να αντέξεις. Έτσι, αν δεν είσαι πλούσιος, ελίτ, τότε τι κάνεις εδώ;

Βασικά χαρακτηριστικά του SecretBenefits

 • Αναζήτηση

Το SecretBenefits κάνει μεγάλη φασαρία με την εύρεση ανθρώπων μέχρι σήμερα, σε σημείο που περισσότερο από το 50% του χρόνου σας θα δαπανηθεί για έρευνα για να συναντήσετε τον κατάλληλο σύντροφο. Ναι, σωστά. Δεν υπάρχει τρόπος για έναν υπολογιστή να προβλέψει ποιος θα μπορούσε να είναι καλός για εσάς. Επομένως, όλα εξαρτώνται από εσάς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό ενός μέλους απλά πατώντας σε μερικές από τις φωτογραφίες του, αποθηκεύστε το στις κορυφαίες επιλογές σας ή γράψτε του μια συνομιλία για δέκα μονάδες αμέσως, αν νιώθετε τολμηροί. Επίσης, θα γνωρίζετε εάν το προφίλ που περιηγείστε έχει πιστοποιηθεί, πρόσφατο, αναβαθμιστεί ή είναι διαθέσιμο.

 • Αντιστοίχιση
SecretBenefits κύρια

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται μπερδεμένο, αυτό δεν είναι πραγματικά ένα εργαλείο που σας φέρνει σε επαφή με έναν τυχαίο ξένο ή κάποιον με τον οποίο έχετε ήδη συνομιλήσει στον ιστότοπο. Επειδή αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος σας ιστότοπος γνωριμιών, τα μέλη ενθαρρύνονται να βάλουν τα δυνατά τους για να ανακαλύψουν το μοναδικό «ψάρι» τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους μόνο αν προφανώς αξίζει τον κόπο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι χρεώνει δέκα πιστώσεις, οπότε καλύτερα να βάζετε τα χρήματά σας σε κάποιον που γνωρίζετε πραγματικά αντί σε κάποιον που προέκυψε σε μια τυχαία δημιουργημένη αναζήτηση.

 • SecretAlbum

Το SecretAlbum είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Στο SecretAlbum, οι κυρίες μπορούν να δημοσιεύουν εικόνες του εαυτού τους, τόσο σέξι όσο και λιγότερο σέξι, χωρίς να φοβούνται ότι θα εκτεθούν. Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε το ποιος μπορεί να δει τις εικόνες σας.

 • Blog

Εξερευνήστε την ενότητα ιστολογίου και θα εκπλαγείτε από την επιλογή θεμάτων που καλύπτονται από τα μέλη της ομάδας SecretBenefits. Συνήθως περιλαμβάνει συμβουλές για σχέσεις και μερικές αποτελεσματικές στρατηγικές γνωριμιών. Η εύρεση ενός κατάλληλου συντρόφου είναι επίσης δυνατή με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου. Επίσης, η λήψη συμβουλών από τις γυναίκες για τα 101 μυστικά για να εντυπωσιάσετε ένα ιδανικό μωρό με ζάχαρη και να μάθετε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους θα είναι σωτήρια για τον καθένα.

 • μηνύματα

Είναι συνηθισμένο για τους μπαμπάδες του ιστότοπου να χρεώνονται με πιστωτική τιμή για να «ξεκλειδώσουν» τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων. Συνήθως, θα σας κοστίσει περίπου δέκα πιστώσεις. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε φωτογραφίες με άλλα μέλη μέσω αυτής της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων. Τούτου λεχθέντος, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες σύνδεσης όπου οι άνθρωποι μιλούν χαλαρά, το SecretBenefits φαίνεται να έχει έναν πιο εξελιγμένο τόνο.

Γίνομαι μέλος

Εγγραφή SecretBenefits

Το SecretBenefits έχει διαφορετικές διαδικασίες εγγραφής για τις κυρίες (SugarBabies) και τους κύριους (SugarDaddies). Για τις κυρίες, τους ζητείται ο λογαριασμός e-mail, ο κωδικός πρόσβασης, το όνομα χρήστη, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το ύψος, το βάρος, την ηλικία και την εθνικότητά τους. Στη συνέχεια, πρέπει να δημοσιεύσουν τουλάχιστον έξι εικόνες χωρίς λεζάντες, γυμνό και εφέ.

Η προσθήκη εικόνων είναι το επόμενο βήμα, αλλά θα τους ζητηθεί επίσης να περιγράψουν το ιδανικό σας «SugarDaddy», καθώς και μια εισαγωγή, μια φράση και λεπτομέρειες σχετικά με το τι τις κάνει πολύ ξεχωριστές ως «SugarBaby». Εκτός από αυτό, θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία επικοινωνίας και να δημοσιεύουν περίπου τέσσερις ακόμη «αποκλειστικές» εικόνες.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν συγκεκριμένες μοναδικές εκτιμήσεις για τα παιδιά όταν πρόκειται για συμμετοχή στο SecretBenefits. Θα πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τα στοιχεία e-mail, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης, την εθνικότητα και την ηλικία. Ενώ τα "SugarBabies" απαιτούν μια φωτογραφία για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής, οι ευγενείς όχι. Θα σας ζητηθεί να δώσετε επιπλέον προσωπικά στοιχεία και να γράψετε μια σύντομη περιγραφή στο προφίλ σας όταν εγγραφείτε.

Οι πιστωτικές τους τιμές

Η υπηρεσία SecretBenefits δεν χρεώνει μηνιαία συνδρομή. μάλλον, τα παιδιά μπορούν να αγοράσουν πιστώσεις για χρήση όταν επικοινωνούν με το SugarBabies. Ακολουθεί μια γενική ανάλυση του πιστωτικού κόστους:

 • Η τιμή εισαγωγής για 100 πιστώσεις είναι $ 59
 • Elite Τιμή για 500 πιστώσεις είναι $ 169
 • Η καλύτερη τιμή για 1,000 πιστώσεις είναι $ 289

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των SecretBenefits

PROS:

 • Πολλά μωρά
 • Εύκολη και σύντομη διαδικασία εγγραφής
 • Τα προφίλ υποβάλλονται σε έλεγχο ταυτότητας
 • Οι γυναίκες είναι ελεύθερες για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ 12 Ιστοσελίδες γνωριμιών και σεξουαλικών γνωριμιών Παρόμοιες με το Secretbenefits.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - EmilyDates

εμιλιδάτες

Ένας ιστότοπος γνωριμιών με έδρα την Αυστραλία, όπου οι ανύπαντροι καταλαβαίνουν σαφώς τι περιμένουν από τους πιθανούς αγώνες τους, ο EmilyDates είναι διάσημος, αξιόπιστος και συνεχώς βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων που εξακολουθεί να αναπτύσσεται, έχει μια εξαιρετική ιδέα που υποστηρίζει τη χρονολόγηση ζάχαρης και λειτουργεί καλά τόσο για τους μπαμπάδες όσο και για τα μωρά. Κάθε μέλος έχει τις απαιτήσεις του σαφώς δηλωμένες στα προφίλ του, οπότε όλοι θα γνωρίζουν τι να περιμένουν και θα δουν αν ταιριάζετε με ένα άλλο μέλος.

Η EmilyDates πραγματοποιεί επίσης αυστηρά μέτρα επαλήθευσης και ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι όλοι προστατεύονται παρά το τι συμβαίνει. Το πιο εξαιρετικό θέμα για αυτήν τη σελίδα είναι η εξαιρετική προστασία απάτης, η οποία δεν επικεντρώνεται τόσο στους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που έχουμε συναντήσει.

PROS:

 • Προσιτές χρεώσεις
 • Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών
 • Έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες
 • Διατίθενται πολλά εργαλεία επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ
 • Άλλα κορίτσια χρειάζονται χρόνο για να απαντήσουν

# 3 - SugarDaddyMeet

Sugardaddymeet

Το SugarDaddyMeet είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα γνωριμιών που προσφέρει τις υπηρεσίες της για όμορφες νεαρές γυναίκες και εύπορους ώριμους άνδρες. Αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών ζάχαρης λειτουργεί μόνο στις 20 πλουσιότερες χώρες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες για να εγγραφείτε στον ιστότοπο, αν και θα χρειαστεί να επαληθεύσετε το προφίλ και τις φωτογραφίες σας ανεβάζοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Αφού επαληθευτείτε, θα λάβετε ένα μοναδικό σήμα επαλήθευσης για να δείξετε ότι κάνατε αυτό το βήμα και ότι είστε φυσικό πρόσωπο, όχι απλώς ένα ψεύτικο προφίλ. Δεδομένης της φύσης αυτού του ιστότοπου, είναι φυσικό ότι η δημιουργία του προφίλ σας στο SugarDaddyMeet θα πάρει λίγο χρόνο και προσοχή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το SugarDaddyMeet είναι ενεργά συντονισμένο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χρηστών και να κρατήσει τους απατεώνες μακριά. Ενώ πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες στους δωρεάν χρήστες, η έκδοση Premium έχει περισσότερα πλεονεκτήματα όπως αποστολή μηνυμάτων, δυνατότητες άμεσης συνομιλίας, προσφορά αρχικών δώρων σε πιθανούς αγώνες και φίλτρα προηγμένης αναζήτησης. Αυτή θα πρέπει να είναι η επιλογή όλων για γνωριμίες με ζάχαρη και για να απολαύσετε διασκέδαση εκτός αυτού του κόσμου με προφανή και συμφωνημένα οφέλη, ειδικά οικονομικές και σεξουαλικές ανάγκες. Είναι όλα σχετικά με τη χημεία και την εκμετάλλευση των διασκεδαστικών χρόνων. Δύναμη, χρήματα, νεότητα και ομορφιά; Αν τα έχετε, καμαρώστε τα στο SugarDaddyMeet και ίσως αλλάξει τη ζωή σας με λίγα κλικ.

PROS:

 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Λειτουργίες «Let's Meet» που λειτουργούν σαν κάποια μηχανή ρουλέτας
 • Διατίθενται αίθουσες συνομιλίας
 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Φιλική προς το χρήστη πλοήγηση
 • Στερεό σύστημα επαλήθευσης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα στην εφαρμογή iOs για κινητά
 • Δεν υπάρχει επιλογή συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Οι δωρεάν χρήστες έχουν περιορισμένο αριθμό αναζητήσεων

# 4 - Τι είναι η τιμή σας

τι τιμή

Παρά το γεγονός ότι ήταν μια αρκετά νέα πλατφόρμα μετά τη δημιουργία του το 2010, το What's Your Price έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Ο ιστότοπος έχει μεγάλο πληθυσμό μελών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με περίπου ένα εκατομμύριο μέλη και συνεχίζει να αναπτύσσεται ως διαδικτυακός ιστότοπος δημοπρασίας γνωριμιών από μέρα σε μέρα. Ο ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς το χρήστη, με λιγότερες επιλογές για να μπερδέψετε τους χρήστες. Οι δωρεάν χρήστες επίσης δεν έχουν μεγάλη λειτουργικότητα, και όσον αφορά τους χρήστες επί πληρωμή, φτάνουν στη δουλειά που κάνουν, υποβάλλοντας προσφορές και ξεκινώντας επαφή αμέσως.

Αν και υπάρχει μόνο ένα ελάχιστο σύνολο λειτουργιών σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι χτισμένο με λαμπρά σχέδια που φαίνονται υπέροχα και έχουν αρκετά βασικές αλλά χρήσιμες επιλογές. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 7ωρο και πολλές άλλες μορφές αντιμετώπισης ερωτήσεων που μπορεί να προκύψουν. Η εγγραφή μπορεί να γίνει γρήγορα καθώς απαιτούνται μόνο μερικές λεπτομέρειες πριν από τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την περιήγηση στον ιστότοπο και να βελτιώσετε το προφίλ σας για να το κάνετε πιο ελκυστικό για άλλους χρήστες, εγγυώντας περισσότερες αντιστοιχίσεις και ημερομηνίες.

Πλήρης κριτική WhatsYourPrice εδώ.

PROS:

 • Υποβολή προσφορών για ημερομηνίες
 • Δεν υπάρχει συνδρομή
 • Πολλά ελκυστικά singles
 • 24 / 7 υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά νέα ιδέα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Ακριβείς τιμές

# 5 - Sugar Daddy

sugardaddy.com

Μην κάνετε λάθος γι 'αυτό. Το SugarDaddy.com διαθέτει έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και αξέχαστους τομείς όλων των πλατφορμών γνωριμιών ζάχαρης που γνωρίζουμε. Η διαδικασία εγγραφής ήταν ωραία και γρήγορη, έπρεπε να απαντηθούν οι ελάχιστες τυπικές ερωτήσεις χρονολόγησης ζάχαρης και μπορείτε να προχωρήσετε γρήγορα στην ολοκλήρωση του προφίλ σας μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα επαλήθευσης.

Παρ 'όλα αυτά, το Sugar Daddy.com τονίζει ότι τα προφίλ με υπέροχες φωτογραφίες λαμβάνουν περισσότερη προσοχή και απαντήσεις από άλλους χρήστες. Για τα μέλη που δεν πληρώνουν, μπορούν ήδη να κάνουν πολλά και να απολαύσουν λειτουργίες ακόμη και χωρίς να πληρώσουν. Φυσικά, όπως κάθε άλλος ιστότοπος γνωριμιών, τα premium μέλη έχουν τα καλύτερα - χαρακτηριστικά, εργαλεία επικοινωνίας και αγώνες. Σε αντίθεση όμως με άλλους ιστότοπους γνωριμιών με ζάχαρη, αυτή απαιτεί από τα μωρά με ζάχαρη να πληρώσουν για την ιδιότητα μέλους.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο τους μπαμπάδες με ζάχαρη να εξαργυρώνουν, αλλά εδώ, ακόμη και τα ζαχαρωτά που χρειάζονται το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό και οποιαδήποτε υποστήριξη πρέπει να πληρώσουν. Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν και να απολαύσουν στον ιστότοπο. Η αντιστοίχιση είναι εύκολη με τους πρακτικούς αλγόριθμους και τα συστήματά τους, έτσι ώστε να περάσετε καλά στο SugarDaddy.com.

PROS:

 • Προσιτές τιμές
 • Μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστες φωτογραφίες
 • Οι χρήστες που δεν πληρώνουν μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα πληρωμένων μελών
 • Βελτιστοποιημένη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένοι τρόποι πληρωμής
 • Τα μέλη που δεν πληρώνουν δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

# 6 - RichMeetBeautiful

πλούσιος όμορφος

Ιδρύθηκε το 2017, το Rich Meet Beautiful είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους γνωριμιών με ζάχαρη, με θετικές κριτικές και μεγάλη βάση χρηστών για πλούσια και εκλεκτά singles που αναζητούν το τέλειο ταίρι τους. Αυτός ο ιστότοπος στοχεύει στη σύνδεση των πλούσιων ατόμων με τη ζάχαρη με τους όμορφους συντρόφους τους.

Η διαδικασία εγγραφής στο Rich Meet Beautiful είναι απλή και ομαλή. Ωστόσο, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητές του, θα χρειαστείτε τη συνδρομή Premium. Η ιδιότητα μέλους Premium απαιτείται για την αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη, οπότε θα ήταν καλύτερο αν ξεκινήσετε την αναζήτηση πιθανών ημερομηνιών ή αντιστοιχιών και, στη συνέχεια, προχωρήσετε στην πληρωμή συνδρομής μόλις εστιάσετε τα βλέμματα σε συγκεκριμένους χρήστες να επικοινωνήσουν.

PROS:

 • Μεγάλη βάση χρηστών κυρίως στην Ευρώπη
 • Σύνθετη αναζήτηση και φίλτρα
 • Γενναιόδωρη δωρεάν συνδρομή
 • Μοντέρνα σχέδια
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται ακόμη στις ΗΠΑ
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

# 7 - MillionaireMatch

εκατομμυριούχος αντιστοιχία

Εάν επιθυμείτε διασκέδαση, φλερτ και ανεπίσημες ατμόσφαιρες όπου μπορείτε να συναντήσετε πλούσιους άντρες και να πάρετε κάτι ο ένας από τον άλλον ενώ συνδέεστε σε πολύ οικείο επίπεδο, το MillionaireMatch είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Τώρα μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικά και πολυτελή ραντεβού που ελπίζουμε να σας οδηγήσουν σε κάτι. Μεταξύ των ιστότοπων ζαχαρούχων μωρών/μπαμπάδων, αυτό είναι ένα αστέρι μεταξύ όλων. Διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα αντιστοίχισης όπου συναντάτε άτομα με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε τη νοοτροπία σας, τη σεξουαλική χημεία και τις φαντασιώσεις σας.

Συνδυάζοντας μια πολυσύχναστη ατμόσφαιρα ηλικιωμένων ανδρών και νεότερων γυναικών, το MillionaireMatch σας δίνει μια σέξι, διακριτική αλλά αριστοκρατική και φιλική αίσθηση. Τα περισσότερα μέλη δεν ντρέπονται και έχουν αυτοπεποίθηση για το δέρμα τους - όλοι μιλούν ανοιχτά για τις επιθυμίες τους, τόσο σε χρηματικό όσο και σεξουαλικό επίπεδο. Όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι χωρίς εκπλήξεις, οπότε είναι ένας τόσο διασκεδαστικός ιστότοπος για εξερεύνηση.

PROS:

 • Μεγάλη ποικιλία από ζάχαρη μπαμπάδες
 • Αριστοκρατικός ιστότοπος
 • Φιλική προς το χρήστη και εύκολη πλοήγηση διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Η αναλογία ζάχαρης μπαμπάδες-μωρά δεν είναι ίση

# 8 - SugarDaddie

αρχική σελίδα sugardaddie

Με εύκολες εγγραφές και εξαιρετική διεπαφή χρήστη, θα βρείτε ευδαιμονία να ψάχνετε για μπαμπάδες σε αυτόν τον ιστότοπο. Θα ξεκινήσετε με την εισαγωγή των βασικών στοιχείων σας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς ταιριασμού. Για τα μωρά με ζάχαρη, θα σας ζητηθεί να συστηθείτε απαλά και οι συντονιστές του ιστότοπου θα επαληθεύσουν το προφίλ σας προτού ξεκινήσετε την περιήγηση στη συλλογή προφίλ τους. Το SugarDaddie διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες αναζήτησης, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να στέλνετε μηνύματα σε οποιονδήποτε.

Ένα μοναδικό πράγμα για το SugarDaddie είναι ότι έχουν «βαθμολογία ποιότητας», το οποίο βελτιώνει τις πιθανότητές σας να έχετε τέλειους αγώνες. Βασίζεται στις δραστηριότητες και την πληρότητα των προφίλ σας, οπότε όσο πιο λεπτομερές και κατατοπιστικό είναι το προφίλ σας, τόσο υψηλότερος είναι ο βαθμός ποιότητας σας. Έχουν επίσης αυτή τη δυνατότητα "Meet My Match", όπου ταιριάζετε τυχαία με κάποιο Sugar Daddie και αποφασίζετε αν θα πάτε με "ναι" ή "όχι". Παρόλο που αυτή η βαθμολογία ποιότητας ακούγεται ασύγκριτη, εξακολουθεί να είναι μοναδική και μπορεί να ληφθεί θετικά.

PROS:

 • Ιδανικό για λίγο γρήγορο σεξ από όμορφες κυρίες
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά
 • Λεπτομερή προφίλ
 • Τα μέλη μπορούν να θέσουν στόχους και να κερδίσουν "σκορ"
 • Εύκολη εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επαλήθευση για οικονομικές πληροφορίες
 • Τα μωρά με ζάχαρη έχουν αυστηρές πολιτικές τιμολόγησης

# 9 - Αρένα

sudy.app

Εδώ, μπορείτε να συναντήσετε πλούσιους μπαμπάδες ζάχαρης χωρίς ταλαιπωρία στην εγγραφή και την αναζήτηση λειτουργιών. Το Sudy είναι πολύ καλύτερο από τους περισσότερους ιστότοπους με μπαμπάδες με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το "Sugar Talks", όπου οι μπαμπάδες με ζάχαρη και τα μωρά μπορούν να απαντούν και να ρίχνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο. Είναι ένας καλός τρόπος για όλους να είναι πιο ανοιχτοί και άνετοι μεταξύ τους ενώ είναι εκ των προτέρων με τις προθέσεις τους.

Τα μωρά με ζάχαρη επίσης δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί θα χρεωθούν λίγο μόνο, ειδικά όταν επαληθευτούν. Εάν βρίσκεστε σε αυτόν τον ιστότοπο, σας περιμένουν εξαιρετικές απολαύσεις επειδή τα μέλη είναι πλούσιοι εκατομμυριούχοι και κυρίως νεαρά μωρά με ζάχαρη που αναζητούν μεγαλύτερους και ώριμους άνδρες που μπορούν να τους υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο με αντάλλαγμα τον εαυτό τους. Η Sudy έχει πολλές εξαιρετικές κριτικές από ικανοποιημένους χρήστες που έχουν γνωρίσει και βρίσκονται τώρα σε σχέσεις ζάχαρης.

Πλήρης αναθεώρηση του Sudy εδώ.

PROS:

 • Η εφαρμογή για κινητά είναι εύκολη στην πλοήγηση
 • Εύκολη εγγραφή
 • Σήματα επαλήθευσης για διασφάλιση της ακεραιότητας του προφίλ
 • Μεγάλη βάση χρηστών
 • Μεγάλη αναλογία γυναικών-ανδρών

Μειονεκτήματα:

 • Η ανταλλαγή μηνυμάτων απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή
 • Η συνδρομή Sugar daddies είναι ακριβή
 • Ορισμένες φορές η προβολή προφίλ καθυστερεί

# 10 - Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Μια εξειδικευμένη πλατφόρμα γνωριμιών που προσελκύει καθημερινά επισκέπτες είναι το Seeking Arrangement. Δεδομένου ότι αυτός δεν είναι ένας κανονικός ιστότοπος που ταιριάζει, ο σχεδιασμός του θα μπορούσε να πετάξει πολλά άτομα που περιστασιακά έρχονται σε αυτό. Παρ 'όλα αυτά, είναι μια εξαιρετική δουλειά που παρέχει μια ασφαλή ατμόσφαιρα για το είδος της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης που προωθεί. Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον να διακρίνουμε ότι έχει έναν δίκαιο αριθμό ατόμων διεθνώς για μια πλατφόρμα που περιέχει μια σχετικά θεμελιώδη έννοια.

Το Seeking Arrangement είναι ένα μέρος για τους νέους να κάνουν μαμάδες και μπαμπάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν νομισματική υποστήριξη και ενθάρρυνση για αυτούς. Τα μωρά με ζάχαρη πρέπει να παρέχουν αγάπη, σεξ, στοργή και μακροχρόνιες σχέσεις σε αντάλλαγμα. Μια ιδανική σχέση επαναπροσδιορίζεται από το Seeking Arrangement καθώς υπονομεύει τα συμβατικά μέσα του διαδικτύου. Ο ιστότοπος προσφέρει μια όαση στην οποία μπορείτε να ενσωματώσετε την απόλαυση με μια εταιρεία.

Κάντε κλικ για ένα Αναζητείται πλήρης κριτική.

PROS:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυστηρή
 • Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, ο ιστότοπος εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν ιδανικές ρυθμίσεις
 • Έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε όλο τον κόσμο
 • Η πλειοψηφία των μελών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη για ολοκλήρωση
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα επαληθευμένα μέλη μόνο

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί για ζάχαρη
 • Απαιτείται άδεια για να δείτε μια ιδιωτική γκαλερί άλλων μελών

# 11 - BeNaughty

ευγενικός

Εισήχθη το 2000, έγινε ένας ολοένα και πιο επιτυχημένος ιστότοπος γνωριμιών που συνεργάζεται με το Flirt, το IWantU και το UpForIt για να παρέχει αποδεδειγμένη ποιότητα και άνετα περιβάλλοντα για τους χρήστες. Κάθε μέρα έχει πάνω από 13 εκατομμύρια επισκέψεις και υπάρχουν πάνω από εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως που σκέφτονται να εγγραφούν ως επίσημοι χρήστες.

Αυτό είναι πράγματι μια τέλεια διέξοδος για να αγριέψετε και να συμμετάσχετε σε παντρεμένους και ανύπανδρους σεξουαλικές δραστηριότητες και σχέσεις. Τα προσωπικά σας δεδομένα που αποστέλλονται στον ιστότοπο BeNaughty είναι ασφαλή, επειδή χρησιμοποιεί τη μέθοδο κρυπτογραφημένη SSL και έχει ακολουθήσει τη φάση επικύρωσης για όλους τους λογαριασμούς. Όλα επιτρέπουν σε όλο το ταξίδι να είναι πολύ πιο ευχάριστο και αποφεύγει κάθε σχέδιο δημιουργίας χρημάτων.

BeNaughty κριτική εδώ.

PROS:

 • Η πλατφόρμα ιδρύθηκε ήδη πάνω από 20 χρόνια
 • Κάθε μέρα, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων που εγγράφονται
 • Τα μέλη είναι ευαίσθητα και ενεργά
 • Δωρεάν πέντε συζητήσεις καθημερινά για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς
 • Εύκολη πλοήγηση και απλή σχεδίαση ιστοσελίδας διεπαφής
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί δεν παρέχουν πολλές πληροφορίες για τα προφίλ τους
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Ενοχλητικές ζωντανές ειδοποιήσεις

# 12 - MissTravel

χάσετε το ταξίδι

Εάν ταξιδεύετε αλλά δεν έχετε κανέναν για να εξερευνήσετε νέα μέρη, αυτός μπορεί να είναι ο ιστότοπος για εσάς. Το Miss travel είναι για τα μωρά με ζάχαρη που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά είναι λίγο εκτός προϋπολογισμού και για τους μπαμπάδες που θέλουν επίσης να ταξιδέψουν αλλά χρειάζονται παρέα. Απλά το τέλειο ταίρι!

Αυτός ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με όλους τους άλλους ιστότοπους γνωριμιών, αλλά αντί να εξοφλήσετε φοιτητικά δάνεια ή να δώσετε επιδόματα, τα οφέλη έρχονται ως δωρεάν ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Η αντιστοίχιση ιστότοπων δεν λειτουργεί σαν μαγεία και δεν μπορείτε να σας συγκλονίσει η ιδέα να ταξιδέψετε αμέσως. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος σάς δείχνει τις γενικές και λεπτομερείς πτυχές των προφίλ χρηστών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους πιθανούς φίλους ταξιδιού σας.

PROS:

 • Προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Δραστηριότητες υψηλού μέλους
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Αξίζει την τιμή που πληρώνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Περιορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά

Τελικές Σκέψεις

Σίγουρα, το SecretBenefits παρέχει στο SugarBabies και το SugarDaddies μια εύχρηστη πύλη για την εύρεση και τη διευθέτηση ημερομηνιών. Θα μπορέσετε να συναντήσετε ένα τέλειο μωρό με ζάχαρη που θα σας υποστήριζε στην εξερεύνηση των παθών σας και στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Θα απολαύσετε τη χρήση αυτού του ιστότοπου λόγω της χαλαρής ατμόσφαιρας και της αίσθησης ασφάλειας που παρέχει κατά την αλληλεπίδραση. Επίσης, οι λογαριασμοί ελέγχονται για γνησιότητα και μπορείτε να αναζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.

Εάν αισθάνεστε περίεργοι και ενδιαφέρονται περίεργα για τον τρόπο ζωής του μπαμπά, ή είστε ένα γοητευτικό κορίτσι που ενδιαφέρεται να είναι μωρό ζάχαρης, το SecretBenefits είναι σίγουρα μια λύση χωρίς προβλήματα. Προχωρήστε αμέσως τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική σας κλήση. Πάρτε μέρος στο πλήθος του SecretBenefits σήμερα και ξεκινήστε να ζείτε έναν τρόπο ζωής που ονειρευόσασταν από καιρό. Το SecretBenefits είναι γεμάτο μαρμελάδα με εκπληκτικά πιθανά μωρά ζάχαρης. βγείτε έξω και συναντήστε τους - είμαι σίγουρος ότι τους αρέσει να συζητούν για τα συγκεκριμένα μαζί σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή