Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Αναζητώντας κριτική ρύθμισης

URL: https://www.seeking.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών για γνωριμίες με ζάχαρη για το Seeking.com

αναζητώντας ρύθμιση

(Ενημερώθηκε τον Ιανουάριο 2021) - Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος διασκέδασης στον κόσμο των γνωριμιών, η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι η τέλεια για εσάς και το Seeking.com μπορεί να σας βοηθήσει πολύ! Η γνωριμία με τη ζάχαρη μπορεί να είναι λίγο αμφιλεγόμενη για ορισμένους, δεδομένου ότι βασικά είναι μια σχέση που βασίζεται σε οικονομικά, αλλά παρά το γεγονός αυτό, ξεκίνησε από το να έχει ημερομηνίες ζάχαρης λόγω ενός αμοιβαίου φίλου στο σημείο που είναι τώρα - στις διαδικτυακές πλατφόρμες, ακμάζει όπως όλα άλλα είδη ημερομηνιών που σημαίνει ότι υπάρχει μια ευρεία αγορά για αυτόν τον τύπο ρύθμισης γνωριμιών. Μπορεί να βρείτε ακόμη και τον σύντροφό σας στη ζωή που χρονολογείται από τη ζάχαρη.

Τι είναι η αναζήτηση ρύθμισης;

Έτσι, αν είστε ο τύπος που πρόκειται να γνωριμίες, ο οποίος γενικά βασίζεται στις οικονομικές ανάγκες ή δυνατότητες κάποιου, υπάρχουν πολλοί νόμιμοι ιστότοποι που μπορώ να σας προτείνω να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας για χρονολόγηση ζάχαρης. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν ήδη εκατοντάδες και εκατοντάδες ιστότοποι γνωριμιών για τη ζάχαρη που έχουν δημιουργηθεί, αλλά μόνο μερικοί από αυτούς πρέπει να ευδοκιμήσουν με τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στο διαδίκτυο, όχι μόνο για τους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη, αλλά και για όλους τους ιστότοπους γνωριμιών γενικά.

Ένας από τους καλύτερους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη είναι το Seeking.com (γνωστό και ως Seeking Arrangement). Ο ιστότοπος δεν αφήνει κρυφές πληροφορίες. Είναι εκ των προτέρων για το τι πραγματικά είναι ο ιστότοπος - χωρίς φασαρία, χωρίς δόλωμα με τίποτα, χωρίς προσποιήσεις. Σας δείχνει αμέσως ότι έχουν να κάνουν με τη ζάχαρη που χρονολογείται και σε όσους ενδιαφέρονται να αναζητήσουν ζάχαρη μπαμπάδες / μαμάδες, ή ζάχαρη μωρά. Η διαφάνεια τους ήταν ένα από τα δυνατά σημεία τους. Μπορείτε να βάλετε στο προφίλ σας πόσο ακριβώς είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε ή εάν είστε μωρό με ζάχαρη, μπορείτε να βάλετε το ποσό που χρειάζεστε και πού θα πάνε τα χρήματα - είτε πρόκειται για τα δίδακτρα σας για σπουδές είτε μόνο για το μπαρ σχεδιαστών έχω κοιτάξει. Το προφίλ σας περιλαμβάνει ακριβώς ό, τι θέλετε ή τι μπορείτε να προσφέρετε, μπορείτε ακόμη και να υποδείξετε εάν το σεξ είναι ή όχι στο τραπέζι.

Αυτός ο ιστότοπος βρίσκεται ήδη στη βιομηχανία γνωριμιών για τη ζάχαρη εδώ και πολύ καιρό, έτσι μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι είναι ειδικοί στην κάλυψη των αναγκών των χρηστών τους. Μπορείτε ακόμη και να κατεβάσετε την εφαρμογή τους εάν το θέλετε σε κινητό. Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχετε συνδρομή Premium ή Diamond που αποτελεί την πύλη για φορτία περισσότερων προνομίων. Εάν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, μπορείτε ήδη να λαμβάνετε μηνύματα, να επισημαίνεται το προφίλ σας και να έχετε προτεραιότητα στις αναζητήσεις και μπορείτε ακόμη και να βελτιώσετε το απόρρητό σας, όπως η προαιρετική εικόνα προφίλ, αν θέλετε να μεταβείτε στην ανώνυμη περιήγηση και αυτό είναι μόνο για να αναφέρουμε μερικά από τα πολλά προνόμια που διαθέτει ο ιστότοπος για εσάς.

Seeking.com Interface & Website Feel

Η διεπαφή του ιστότοπου είναι σκόπιμα να είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση, ώστε οι πιθανοί μπαμπάδες ζάχαρης να μπορούν να περιηγούνται εύκολα. Αν ανησυχείτε για απάτη, Αναζήτηση Διακανονισμού επαληθεύει τους λογαριασμούς των χρηστών. Οι συντονιστές τους εργάζονται πραγματικά για να ξεφορτωθούν ψεύτικους λογαριασμούς για να απαλλαγούν από απατεώνες και ακόμη και για να αποτρέψουν την πορνεία.

αναζητώντας μέλος ρύθμισης

Μπορεί να σας φαίνεται ότι ο ιστότοπος περιορίζεται μόνο σε όσους έχουν ετεροφυλόφιλη προτίμηση, αλλά αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι αν περιηγηθείτε, ακόμη περισσότερο, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο ιστότοπος είναι επίσης για όσους έχουν ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις.

Πραγματικά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσετε το Seeking.com καθώς οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το ιστολόγιο του ιστότοπου σχετικά με το πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό προφίλ ή πώς μπορείτε να διατηρήσετε τη διαμονή σας στον ιστότοπο ασφαλή και ευχάριστη. Ο ιστότοπος σίγουρα είναι ένας παράδεισος για τα παιδιά με ζάχαρη, καθώς υπάρχουν πολλά μωρά με ζάχαρη σε αυτόν τον ιστότοπο. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε συνδέσεις ή περιστασιακές ημερομηνίες, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ μέλη που ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις.

Αναζητώντας τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Διακανονισμού

PROS:

 • Ευρύς πληθυσμός ανδρών και γυναικών
 • Διαφάνεια
 • Ισχυρή ιδιωτικότητα και ασφάλεια
 • Απλή διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης προφίλ θα μπορούσε να είναι κουραστική
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη μόνο στο Google Play

12 Sugar Daddy / Dating Sites όπως το Seeking.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Εάν ο κύριος σκοπός σας είναι να αναζητήσετε περιστασιακές συνδέσεις, αυτός ο ιστότοπος δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Ωστόσο, μπορεί να είστε τυχεροί και να βρείτε κάποιον για μια σοβαρή σχέση. Ο ιστότοπος εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ρυθμίσεων γνωριμιών. Μπορείτε να καθορίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνετε για να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας, αλλά έχετε πάντα την επιλογή να εξερευνήσετε.

Η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο, καθώς ο ιστότοπος σας παρέχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου γνωριμιών. Περισσότερο από το να μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη ημερομηνία ή σύνδεση, μπορείτε επίσης να βρείτε φίλους σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα μέλη είναι τόσο ενεργά ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε σε ομάδες και να αλληλεπιδράτε με άτομα σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα δωρεάν χαρακτηριστικά του δεν περιλαμβάνουν ιδιωτική αλληλεπίδραση. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκινήσετε τη συνομιλία σας και να είστε ιδιωτικοί, πρέπει να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας.

Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που πρέπει να επισκεφτείτε τώρα που υπάρχουν πρωτόκολλα σχετικά με την κοινωνική απόσταση. Λόγω της κάθε θετικής σεξουαλικής ατμόσφαιρας, μπορείτε να αισθανθείτε τόση ένταση ζωντανής ροής στον ιστότοπο σαν να ήταν το πραγματικό πράγμα. Το AdultFriendFinder είναι επίσης ένα καταφύγιο για εσάς που ψάχνετε για μωρά με ζάχαρη. Οι νέοι αποτελούν τους περισσότερους από τους ενεργούς χρήστες του ιστότοπου.

Για περισσότερα σε βάθος κριτική του Adultfriendfinder, κάντε κλικ εδώ.

PROS:

 • Ανοιχτό σε οποιαδήποτε και σεξουαλική έκφραση
 • Τεράστια βάση μελών
 • Πολύ ενεργοί χρήστες
 • Ο Γιου δεν τελειώνει ποτέ από πράγματα που πρέπει να κάνουν

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - Ashley Madison

εφαρμογή ashleymadison

Αυτός ο ιστότοπος έχει τη φήμη ως «ιστότοπος υπόθεσης». Λοιπόν, παρέμεινε πιστός στο σύνθημά τους που λέει κυριολεκτικά «Η ζωή είναι σύντομη. Εχω σχέση." Ακόμα κι αν ο Ashley Madison κολλήσει στην «υπόθεση» επωνυμία τους, έχει εξελιχθεί επίσης με την πάροδο των ετών για να καλύψει άλλες ανάγκες των πελατών τους. Δεν εξυπηρετούν πλέον κυρίως σε όσους είναι παντρεμένοι και θέλουν απλώς να κάνουν κάποια γρήγορη σύνδεση ή ένα νυχτερινό περίπτερο, επεκτείνουν την προσέγγισή τους για όσους από εσάς βρίσκονται σε ανοιχτή σχέση ή για εσάς που απλά εξερευνούν διαφορετικές ρυθμίσεις γνωριμιών . Για τις γυναίκες, ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν για εσάς. Ωστόσο, για τους άντρες, παρόλο που υπάρχουν δωρεάν χαρακτηριστικά στον ιστότοπο, τα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά χρειάζονται πληρωμή.

Περισσότερα Μπορείτε να διαβάσετε εκτεταμένη κριτική Ashley Madison εδώ.

PROS:

 • Οι φωτογραφίες μπορούν να φορτωθούν διακριτικά
 • Δωρεάν Εγγραφή
 • Φιλική και εύκολη διεπαφή ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή τους δεν είναι πολύ χρήσιμη
 • Οι χρήστες δεν φιλτράρονται πολύ

# 3 - Ραντεβού.com

εγγραφή dating.com

Αυτός ο ιστότοπος έχει κερδίσει επαίνους από όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος έχει γίνει επιτυχία λόγω της φιλικής του διεπαφής και των πολλών ιστοριών επιτυχίας που ξεκίνησαν μέσω αυτού.

Διαθέτει μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που είναι εξίσου αποτελεσματική με τον ιστότοπο, αν και μπορεί να παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν ήδη όλες οι λειτουργίες στον ιστότοπο. Η εγγραφή είναι εύκολη, μπορείτε στον λογαριασμό σας Google και σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που έχουν μια κουραστική διαδικασία δημιουργίας προφίλ, μπορείτε να παραλείψετε ορισμένους από τους χώρους που σας ζητούν να συμπληρώσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να εμφανίζονται ενδιαφέροντα, πρέπει να τα συμπληρώσετε, καθώς θα εμφανιστεί στην προσωπική μας ροή.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αλληλεπιδράσετε, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ιδιωτικά μηνύματα και συνομιλία. Έχετε επίσης την επιλογή να αλληλεπιδράσετε με πολλά άτομα ταυτόχρονα, ή αν θέλετε, μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο με το άτομο. Δεν μπορείτε να αποφύγετε ενοχλητικά άτομα σε αυτούς τους τύπους πλατφορμών, έτσι το Dating.com σας δίνει επίσης την επιλογή να αποκλείσετε τον ενοχλητικό χρήστη.

Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες - εδώ είναι η κριτική του Dating.com.

PROS:

 • Πολύ καλό περιβάλλον εργασίας χρήστη
 • Παίρνετε πραγματικά αυτό που πληρώσατε
 • Βραβευτής Επιλογής Πελατών 2018

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android

# 4 - BeNaughty

αληθινά κορίτσια

Αυτό είναι σαν το all-in-one τύπο ιστότοπου γνωριμιών. Έχει σχεδόν όλες τις θέσεις που μπορούν να σας προσφέρουν άλλοι ιστότοποι γνωριμιών. Ο ιστότοπος σας προσφέρει διαφορετικά επίπεδα και τρόπους αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες. Μπορείτε να έχετε την επιλογή να διαλέξετε τους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε, είτε μόνο εκείνοι που έχουν επαληθευτεί είτε συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι - που είναι βασικά όλοι.

Εάν ενδιαφέρεστε για γυναίκες, αυτός ο ιστότοπος συνιστάται για εσάς, καθώς οι περισσότεροι από τους ενεργούς χρήστες αυτού του ιστότοπου είναι γυναίκες. Αυτό αναμένεται κάπως, ωστόσο, καθώς υπάρχουν δυνατότητες που είναι δωρεάν για τις γυναίκες, αλλά με χρέωση για τους άνδρες.

Η BeNaughty κυκλοφόρησε επίσης την εφαρμογή για κινητά, αν προτιμάτε στις συσκευές σας, η οποία είναι πλήρως λειτουργική. Ο ιστότοπος έχει μια πολύ εύκολη διεπαφή και τα κουμπιά είναι επίσης εύκολο να εντοπιστούν που είναι φιλικό για χρήστες όλων των ηλικιών.

Ένα γεμάτο μπορείτε να δείτε εδώ την κριτική του Benaughty.com.

PROS:

 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS
 • Πολλές δωρεάν δυνατότητες
 • Φθηνότερες χρεώσεις σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητική ζωντανή ειδοποίηση
 • Οι διαφημίσεις στον ιστότοπο μπορεί να αποσπά την προσοχή

# 5 - SugarDaddie

Sugardaddie-1

Μην αποθαρρύνεστε από την ξεπερασμένη πρόσοψη του ιστότοπου, καθώς για περισσότερο από μια δεκαετία στην εξειδικευμένη βιομηχανία γνωριμιών, η SugarDaddie μπορεί να υπερηφανεύεται για τις πολυάριθμες επιτυχημένες ιστορίες αγώνων. Ακόμη και με μια δωρεάν συνδρομή, μπορείτε ήδη να ελέγξετε και να περιηγηθείτε στα προφίλ των μελών. Η εγγραφή θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά. Υπάρχει απλώς ανάγκη να συμπληρώσετε τις σημαντικές λεπτομέρειες για το προφίλ σας. Μπορείτε να δηλώσετε εκεί το ενδιαφέρον σας, είτε πρόκειται για κάποια σοβαρή μακροπρόθεσμη σχέση είτε για μια καθαρά συμφωνία χρονολόγησης με ζάχαρη. Για όσους από εσάς αναζητάτε με ανυπομονησία ζάχαρη μπαμπάδες / μαμάδες, μπορείτε να τα βρείτε εύκολα σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς ο ιστότοπος έχει ελάχιστο κέρδος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων μόνο εάν έχετε λογαριασμό στον λογαριασμό σας και πληρώσετε. Αυτό κάνουν για να φιλτράρουν τους απατεώνες και τους ψεύτικους λογαριασμούς για να αλληλεπιδρούν με νόμιμους χρήστες. Τα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου περιλαμβάνουν τη συνάντηση του αγώνα σας. Βασικά, το προφίλ σας ταιριάζει με κάποιο άλλο και έχετε την επιλογή να κάνετε κλικ στο "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στο προφίλ που σας προτείνει. Η πιθανότητά σας να συναντήσετε έναν καλύτερο αγώνα είναι υψηλότερη βαθμολογία ποιότητας. Η αναβάθμιση στο προφίλ σας θα ενισχύσει επίσης τη βαθμολογία ποιότητας, καθώς μπορείτε να απολαύσετε όλες τις δυνατότητές του.

PROS:

 • Χωρίς αυτόματη χρέωση
 • Τεράστια συμμετοχή και επιτόπιες δραστηριότητες
 • Δεν απαιτεί ευαίσθητες πληροφορίες στο προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Ξεπερασμένο σχέδιο

# 6 - Τι είναι η τιμή σας

τι τιμή

Αυτός ο ιστότοπος είναι μια δική του θέση. Εκτός από το ελκυστικό χρώμα του ιστότοπού του, διαθέτει επίσης τη διαφορετική του εγκατάσταση. Αν ψάχνετε για μια ημερομηνία στο WhatsYourPrice, καλύτερα να προσφέρετε το ανταγωνιστικό σας παιχνίδι A. Ο ιστότοπος βασίζεται σε δημοπρασία και ο υψηλότερος πλειοδότης κερδίζει τη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της υποβολής προσφορών, άλλοι μπορούν να υποβάλουν προσφορά. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να προσφέρουν το προτιμώμενο ποσό τους. Εν ολίγοις, η ημερομηνία που μπορείτε να λάβετε εξαρτάται από τα χρήματα που μπορείτε να προσφέρετε.

Αναζητώντας την τέλεια ημερομηνία, μπορείτε να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας μέσω των φίλτρων. Μπορείτε να επιλέξετε την ηλικιακή ομάδα, τις δυνατότητες, ακόμη και το χρηματικό ποσό που πρέπει να λάβουν.

PROS:

 • 24 / 7 Εξυπηρέτησης Πελατών
 • Απλό και διαφανές
 • Εύκολη αγορά πίστωσης

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς μηνιαία συνδρομή
 • Τα μη μέλη δεν μπορούν να περιηγηθούν στα προφίλ χρηστών

# 7 - SugarDaddyForMe

Sugardaddyforme

μπορεί να μην βλέπετε τη συνήθη κομψή εμφάνιση άλλων ιστότοπων χρονολόγησης ζάχαρης στο SugarDaddyForMe, αλλά δεν πρέπει να το κρίνετε από την εμφάνιση του. Ακριβώς όπως κάθε άλλος ιστότοπος γνωριμιών για τη ζάχαρη, αυτό είναι φτιαγμένο για αυτούς τους ενήλικες άντρες με λογαριασμούς, και για νέες όμορφες γυναίκες που θέλουν να χαλάσουν και να περιποιηθούν. Ο ιστότοπος είναι κυριολεκτικά ανοιχτός για εξερεύνηση οποιουδήποτε, καθώς μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ των χρηστών, να δείτε τις φωτογραφίες τους και ακόμη και να δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος ακόμη και χωρίς να εγγραφείτε. Είναι σαν το teaser τους για εσάς. Μόλις εγγραφείτε, δεν μπορείτε παρά να κάνετε αναβάθμιση για να έχετε συνδρομή Gold για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες και δυνατότητες.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους χρονολόγησης ζάχαρης όπου τα δωρεάν μέλη δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα, το SugarDaddyForMe επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων ακόμη και σε μέλη που δεν πληρώνουν. Ένα από τα ειδικά χαρακτηριστικά του είναι το Weekend planner όπου μπορείτε να εμφανίσετε τα σχέδιά σας για το σαββατοκύριακο. Μπορείτε ακόμη να υποδείξετε την τρέχουσα κατάστασή σας είτε κοιμάστε, απασχολημένος ή ελεύθερος. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε κλήσεις που λαμβάνετε με βάση το πρόγραμμα που προτιμάτε. Έχει μεγάλη ιδιότητα μέλους, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

PROS:

 • Δωρεάν περιήγηση προφίλ ακόμη και για μη μέλη
 • Αίθουσα συνομιλίας ήχου και βίντεο
 • Λεπτομερής κοινή χρήση προφίλ και προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά πακέτα Premium
 • Δεν ταιριάζει προφίλ

# 8 - Ελίτ Singles

ελίτ

Αυτό είναι για εσάς που αναζητάτε όχι μόνο τον σεξουαλικό οργασμό αλλά και τον διανοητικό οργασμό. Το Elite Singles είναι γνωστό ότι είναι ο κορυφαίος ιστότοπος γνωριμιών για εκπαιδευμένους singles Μόλις γίνετε μέλος αυτού του ιστότοπου, δεν ταιριάζετε μόνο πνευματικά αλλά και οικονομικά.

Η εγγραφή μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο, καθώς έχει μια πιο μακρά διαδικασία από το συνηθισμένο. Ο ιστότοπος σάς ταιριάζει όχι μόνο για τις ονομαστικές αξίες που σας αρέσουν και δεν μου αρέσουν. Έχει έναν αλγόριθμο αντιστοίχισης σε βάθος που εξετάζει τις προσωπικότητες του χρήστη.

Όπως και άλλοι ιστότοποι γνωριμιών, το Elite Singles δεν είναι όλα δωρεάν. Για να ξεκλειδώσετε λειτουργίες όπως μηνύματα ή προβολή εικόνων, πρέπει να πληρώσετε.

Μπορείτε να ελέγξετε περισσότερα για EliteSingles και είναι 10 παρόμοιες ιστοσελίδες εδώ.

PROS:

 • Σύστημα αντιστοίχισης βάσει δεδομένων
 • Συνολικά προφίλ
 • Βολικό για χρήση και πλοήγηση
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS

Μειονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά στοχευμένη αγορά
 • Χωρίς επιλογή αναζήτησης
 • Μακροχρόνια επαλήθευση

# 9 - MillionaireMatch

εκατομμυριούχος αντιστοιχία

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να μην βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο ως ιστότοπο γνωριμιών για τη ζάχαρη, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλές γυναίκες που αναζητούν μια ρύθμιση χρονολόγησης ζάχαρης.

Εάν δεν είστε καινούργιοι σε αυτού του είδους τους ιστότοπους, θα γνωρίζετε το MillionaireMatch, δεδομένου ότι έχει καθιερώσει την αξιοπιστία του που ξεκίνησε στο χώρο της ζάχαρης που χρονολογείται το 2001. Έχει τη φήμη ότι έχει πλούσιους και διάσημους ανθρώπους ως μέλη του ιστότοπου. Παρά το όνομα του ιστότοπου, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε εκατομμυριούχος για να μπορέσετε να συμμετάσχετε.

Στην πραγματικότητα, η εγγραφή στον ιστότοπο είναι δωρεάν. Αν όμως είστε πραγματικά εκατομμυριούχος, μπορείτε να συμμετάσχετε στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος διαθέτει «πιστοποιημένο εκατομμυριούχο» για όσους είναι πραγματικά εκατομμυριούχοι. Απλώς πρέπει να υποβληθείτε στη διαδικασία επαλήθευσης και εάν περάσετε τη διαδικασία, μπορεί τώρα να βρεθείτε εύκολα από μωρά με ζάχαρη που φιλτράρουν τις αναζητήσεις τους με αυτήν την κατάσταση.

Η αλληλεπίδραση στον ιστότοπο μπορεί κάπως να είναι μια πρόκληση ή εκείνοι που βρίσκονται σε λειτουργία δωρεάν συμμετοχής, αλλά εάν έχετε ήδη αναβαθμίσει σε συνδρομή χρυσού, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε στον ιστότοπο. Διαθέτει επίσης μια καρτέλα Φόρουμ που έχει μεγάλη βοήθεια ειδικά αν είστε αρχάριος στον ιστότοπο και μόλις ξεκινήσατε να το εξερευνάτε. Το MillionaireMatch έχει επίσης μια εφαρμογή για όσους το προτιμούν σε κινητό.

Από τα πολλά χρόνια που λειτουργεί ο ιστότοπος, μπορείτε να πείτε ότι έχει ήδη περάσει σε πολλές επιτυχημένες ιστορίες.

PROS:

 • Επαληθευμένα προφίλ
 • Σύμβουλος Live Millionaire Match
 • Εύκολη σύνδεση στο Facebook

Μειονεκτήματα:

 • Η έκδοση της εφαρμογής δεν διαθέτει πλήρη χαρακτηριστικά
 • Χωρίς συνομιλία μέσω βίντεο
 • Μπορεί να είναι δαπανηρό

# 10 - Αρένα

sudy.app

Το Sudy βασίζεται σε μια εφαρμογή αφού ακολουθεί την τρέχουσα δυναμική σάρωσης άλλων εφαρμογών γνωριμιών. Μπορείτε εύκολα να πείτε ότι το Sudy δημιουργείται από άτομα με εμπειρία στο διαδικτυακό χώρο γνωριμιών και ακόμη και με ρυθμίσεις χρονολόγησης ζάχαρης. Έχει σχεδιαστεί για να πλοηγηθείτε γρήγορα και οι αγώνες μπορούν να μετακινηθούν προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, ανάλογα με το αν ο αγώνας είναι ναι ή όχι για εσάς.

Εάν είστε ενήλικας, ως αγορά-στόχος τους, θα προσελκύσετε τον τρόπο που σας προσφέρει τις υπηρεσίες του. Αυτή η πλατφόρμα είναι πραγματικά σχεδιασμένη για εσάς, καθώς ο πληθυσμός των μωρών με ζάχαρη είναι τέσσερις φορές υψηλότερος από αυτόν των ζάχαρης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πολύ για τον ανταγωνισμό.

Η κύρια σελίδα του δείχνει αμέσως τα διαθέσιμα μωρά με ζάχαρη με τα οποία μπορείτε να ταιριάξετε. Παρόμοια με άλλες πλατφόρμες χρονολόγησης ζάχαρης, μπορείτε να απολαύσετε τα πλήρη χαρακτηριστικά του Sudy εάν ​​είστε μέλος που πληρώνει.

PROS:

 • Μπορείτε να μεταβείτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης
 • Επαληθευμένα σήματα για την αποφυγή πλαστών λογαριασμών
 • Μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία επικοινωνίας του αγώνα σας
 • Διάφορα μέτρα ασφαλείας για τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά
 • Διακοπή εφαρμογής
 • Πολύ περιορισμένες δωρεάν υπηρεσίες

# 11 - MissTravel

χάσετε το ταξίδι

Αν ταξιδεύετε αλλά δεν έχετε κανέναν να εξερευνήσετε νέα μέρη, αυτό μπορεί να είναι ο ιστότοπος για εσάς. Το Miss Travel είναι για τα μωρά με ζάχαρη που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά είναι λίγο εκτός προϋπολογισμού, και για τα μπαμπά με ζάχαρη που θέλουν επίσης να ταξιδέψουν αλλά χρειάζονται παρέα. Ακριβώς το τέλειο ταίριασμα!

Αυτός ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με όλους τους άλλους ιστότοπους γνωριμιών, αλλά αντί να αποπληρώνει φοιτητικά δάνεια ή να δίνει επιδόματα, τα οφέλη έρχονται ως δωρεάν ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταβάλλετε προσπάθειες για να κάνετε το προφίλ σας ελκυστικό στην αγορά που θέλετε να προσελκύσετε.

Η αντιστοίχιση ιστότοπου δεν λειτουργεί σαν μαγεία και δεν μπορείτε να κατακλύζεστε από την ιδέα να ταξιδεύετε αμέσως. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος σας δείχνει τις γενικές και τις λεπτομερείς πτυχές των προφίλ χρηστών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα γνωρίσετε τους πιθανούς ταξιδιωτικούς σας φίλους.

PROS:

 • Προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης
 • Δραστηριότητες υψηλού μέλους
 • Γρήγορη και εύκολη εγγραφή
 • Αξίζει την τιμή που πληρώνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή
 • Περιορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά

# 12 - Πλούσιο Γνωρίστε Όμορφη

Αυτός είναι ένας από τους πιο πρόσφατα καθιερωμένους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη που ξεκίνησε μόνο το 2017. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι νέος, μπορείτε ήδη να δείτε ότι έχει φτάσει στην επιχείρηση. Ξεκίνησε στην Ευρώπη και τώρα έχει ήδη πολλά μέλη στις ΗΠΑ.

Το Rich Meet Beautiful δεν επικεντρώνεται απλώς στη σχέση κοριτσάκι Sugar Daddy - Sugar. Είναι επίσης ανοιχτό για τις μαμάδες Sugar που θέλουν να χαλάσουν τα παιχνίδια για αγοράκι με ζάχαρη.

Εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπο, θα παρατηρήσετε αμέσως την κομψότητα της αρχικής σελίδας τους, σε αντίθεση με άλλους παλαιότερους ανταγωνιστές που έχουν ξεπερασμένη σελίδα. Η περιήγηση στον ιστότοπο είναι επίσης εύκολη, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κουμπιά που χρειάζεστε, τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα για όσους δεν έχουν μεγάλη τεχνογνωσία.

PROS:

 • Πολλές δωρεάν δυνατότητες
 • Λεπτομέρειες προφίλ
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS

Μειονεκτήματα:

 • Ψεύτικα προφίλ και απατεώνες
 • Η ιδιότητα μέλους δεν είναι ακόμη τόσο μεγάλη

Το Τελευταίο Λόγο

Η αναζήτηση ρύθμισης και αυτοί οι 12 άλλοι ιστότοποι είναι μόνο μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για την επίτευξη των πιο τρελών ονείρων σεξουαλικής και σχέσης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, υπάρχει πάντα ένας ιστότοπος που θα το εξυπηρετούσε. Και παρά τα όσα λένε ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία, μπορεί να σας κάνει ένα μωρό με ζάχαρη και είναι το ίδιο.

Αν με ρωτήσετε ποιος ιστότοπος ή ιστότοποι προτείνω από αυτούς τους 12 αναφερόμενους… Μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε:
# 1 - AdultFriendFinder;
# 2 - AshleyMadison;
# 3 - και φυσικά Αναζητώντας ρύθμιση.

Κάντε μια έκπληξη ξοδεύοντας μερικά $ και συνδέστε με μερικά υπέροχα κοτόπουλα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή