Ενημερώθηκε στις: 4 Ιουλίου 2022

Αρένα

URL: https://www.sudy.app/

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών ιστοσελίδων Sugar Dating για Sudy.app

sudy.app

Ίσως είστε ένας πλούσιος άντρας ή γυναίκα που ψάχνετε για μια σέξι, νεαρό σύντροφο… ή ίσως είστε ο νεαρός και ελκυστικός άνθρωπος που θέλει να είναι σε μια σχέση που θα σας φέρει υλικά οφέλη, γνωστός και ως συμμετοχή με ζάχαρη μπαμπάδες ή μαμά. Όποιο από αυτά ισχύει για εσάς, τότε η καλύτερη λύση είναι να ξεκινήσετε να εξερευνάτε πλατφόρμες χρονολόγησης ζάχαρης όπως το Sudy.app. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους για να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των μπαμπάδων και των μωρών με ζάχαρη. Το Sudy είναι ένας από τους ιστότοπους που προορίζονται για ζάχαρη για όλους όσους αναζητούν αυτού του είδους τη σχέση.

Τι είναι το Sudy και είναι μόνο για χρονολόγηση ζάχαρης;

Το Sudy είναι ένας από τους γνωστούς ιστότοπους για σχέσεις ζάχαρης και είναι προσβάσιμος μέσω επιτραπέζιων προγραμμάτων περιήγησης ή κινητών τηλεφώνων. Όντας γύρω από τον κόσμο της ζάχαρης που χρονολογείται από το 2018, έκτοτε τράβηξαν την προσοχή περισσότερων από 3 εκατομμυρίων χρηστών και μετρούν. Με μια εντυπωσιακή αναλογία και χαρακτηριστικά φύλου, είναι μια πλατφόρμα με πολλές δυνατότητες για όσους ακολουθούν το ταξίδι στις σχέσεις ζάχαρης και στον τρόπο ζωής.

Εγγραφή και κριτική του Sudy.app

Η εγγραφή για λογαριασμό στο Sudy είναι γρήγορη και απλή. Απαιτείται από νέους χρήστες να δηλώσουν το όνομά τους, το ετήσιο εισόδημά τους, το επάγγελμά τους και μια έγκυρη διεύθυνση email και, στη συνέχεια, να γράψουν μερικές δημιουργικές γραμμές στην ενότητα "Σχετικά με εμένα". Αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα εγγραφής, μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να χρησιμοποιείτε το προφίλ σας, καθώς το Sudy δεν απαιτεί επαλήθευση. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι έχουν έναν τρόπο να επισημάνουν τη νομιμότητα του προφίλ σας, χρησιμοποιώντας ένα σήμα επαλήθευσης που θα τοποθετηθεί στο προφίλ σας, ώστε άλλα μέλη να γνωρίζουν ότι είστε πραγματικό και επαληθευμένο άτομο. Όσον αφορά τα μέλη και τις τοποθεσίες, τα περισσότερα προέρχονται από την Αμερική και ορισμένα μέρη της Ευρώπης, αν και το Sudy διατίθεται και σε πολλές διαφορετικές χώρες. Όπως και πολλές άλλες εφαρμογές γνωριμιών, το Sudy σάς επιτρέπει να αναζητάτε χρήστες / προφίλ με βάση το προφίλ τους, την κατάσταση εκτός σύνδεσης / διαδικτύου και την τοποθεσία τους. Η Sudy χρησιμοποιεί ένα σύστημα κατάταξης πόντων όπου θα κατατάσσεται με βάση τον αριθμό των "Sugar" ή "Glamour Ranks" που λαμβάνετε. Είναι η ίδια η νομισματική έκδοση του Sudy που θα πληρωθεί με μετρητά. Για να επικοινωνήσετε και να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη, θα πρέπει να επωφεληθείτε από την πληρωμένη συνδρομή τους. Στο τέλος όλων αυτών, το περιβάλλον το καθιστά εύκολο και άνετο για την αλληλεπίδραση τόσο των Sugar Daddies όσο και των Sugar Babies.

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

PROS:

 • Η εφαρμογή για κινητά είναι εύκολη στην πλοήγηση
 • Εύκολη εγγραφή
 • Σήματα επαλήθευσης για διασφάλιση της ακεραιότητας του προφίλ
 • Μεγάλη βάση χρηστών
 • Μεγάλη αναλογία γυναικών-ανδρών

Μειονεκτήματα:

 • Η ανταλλαγή μηνυμάτων απαιτεί συνδρομή επί πληρωμή
 • Η συνδρομή Sugar daddies είναι ακριβή
 • Ορισμένες φορές η προβολή προφίλ καθυστερεί

Εάν είστε αρκετά νέοι στο ραντεβού ζάχαρης ή σε τέτοιες σχέσεις, οι υπάρχουσες διαθέσιμες πλατφόρμες μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση. Μην ανησυχείτε, καθώς αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να σταθμίσετε τις επιλογές και να επιλέξετε από την αρχή. Βαθιά σχόλια θα δοθούν σε κάθε ιστότοπο, δεδομένου ότι αυτά έχουν δοκιμαστεί και αποδίδεται καλά για ζάχαρη μπαμπά και μωρά. Αυτοί οι 11 ιστότοποι γνωριμιών για τη ζάχαρη αξίζουν σίγουρα τον χρόνο και την προσοχή σας - όλοι έχουν τον ίδιο στόχο να συνενώσουν τους ομοϊδεάτες, αλλά φυσικά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους.


11 ιστότοποι γνωριμιών με τη ζάχαρη Παρόμοιοι με το Sudy.app:

# 1: AdultFriendFinder

mainfinder

Ιδρύθηκε το 1996, το AdultFriendFinder έχει γίνει βασικό στη λίστα σχεδόν όλων των ενηλίκων που επισκέπτονται ιστότοπους εάν θέλουν να δοκιμάσουν διαδικτυακές γνωριμίες. Όντας ένας από τους πρώτους διαδικτυακούς τόπους γνωριμιών που υπάρχουν, το AFF υπερηφανεύεται για τη συγκέντρωση ανθρώπων, ειδικά εκείνων που αναζητούν συνεργάτες για να μοιραστούν σεξουαλικές δραστηριότητες. Αν ψάχνετε για απλές συνδέσεις, όπως συνδέσεις, συνοδοί ή ακόμη και σχέσεις ζάχαρης, όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τους μπαμπάδες ή τις μαμάδες σας με αντάλλαγμα τη συντροφιά και το σεξ, τότε το AFF σας περιμένει. Έχει πάνω από 40 εκατομμύρια μέλη και μετράει, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να αναζητήσετε ανθρώπους που θέλουν το ίδιο πράγμα με εσάς. Το AFF έχει κάνει ευκολότερη τη διαδικτυακή γνωριμία με τα εργαλεία επικοινωνίας και τα διαδραστικά χαρακτηριστικά τους, κερδίζοντας διάφορα βραβεία για τις άριστες υπηρεσίες τους. Διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα αντιστοίχισης που θα σας βοηθήσει να συναντήσετε ομοιόμορφα άτομα για να εκπληρώσετε τις σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις σας. Ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τον προσανατολισμό σας, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι σε αυτόν τον ιστότοπο και σίγουρα θα απολαύσετε κάθε κομμάτι του. Η διαδικασία εγγραφής τους είναι λίγο μεγαλύτερη, αλλά να είστε βέβαιοι ότι όλα τα βήματα είναι απαραίτητα για να σας γνωρίζει η AFF και να έχετε μια σειρά από τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας για πιο συνοπτικούς αγώνες. Το AFF είναι γνωστό σε πολλούς για την ασφαλή, αξιόπιστη και αποτελεσματική του προσέγγιση για διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις. Είναι ανοιχτό σε διάφορες θέσεις, οπότε ό, τι ψάχνετε, σίγουρα θα τα βρείτε AdultFriendFinder.

PROS:

 • Τεράστια βάση προφίλ
 • Καταπληκτικοί αλγόριθμοι αναζήτησης
 • Διαδραστικά εργαλεία
 • Πολλές άλλες επιλογές ψυχαγωγίας
 • Πολυλειτουργική δωρεάν έκδοση.

Μειονεκτήματα:

 • Αφαιρεί το ρομαντισμό
 • Δεν είναι εντελώς δωρεάν

# 2: Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Εάν είστε άντρας ή γυναίκα που αναζητά οικονομικά οφέλη, τότε το SeekingArrangement.com είναι ο σωστός ιστότοπος ζευγαρώματος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για πλούσιους ανθρώπους. Ο ιστότοπος έχει περισσότερα από 10 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιστότοπος γνωριμιών για τις σχέσεις με τη ζάχαρη. Το Seeking.com λειτουργεί τέλεια για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν με σιγουριά μια σχέση χρημάτων και υλικών - μωρά με ζάχαρη που θέλουν οικονομική υποστήριξη και τα μπαμπά με ζάχαρη που τα φροντίζουν σε αντάλλαγμα για σεξ και συντροφιά. Παρά την ενδιαφέρουσα φύση του, το Seeking.com λειτουργεί όπως και κάθε άλλη διαδικτυακή τοποθεσία γνωριμιών. Μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες, να γράψετε bios ή εισαγωγές για τον εαυτό σας ή να αναζητήσετε συναδέλφους χρήστες που αναζητούν τις ίδιες σχέσεις ζάχαρης. Δεδομένης της φύσης των μπαμπάδων ζάχαρης, οι περισσότεροι άνδρες χρήστες υποβάλλονται σε αυστηρή επαλήθευση εισοδήματος και ασφάλειας, καθώς η οικονομική κατάσταση ενός μπαμπάκα ζάχαρης είναι πολύ σημαντική. Οι έλεγχοι ιστορικού γίνονται επίσης εκτενώς. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ, όλα αυτά είναι ευεργετικά τόσο για τα μωρά με ζάχαρη όσο και για τα μπαμπά / μαμάδες. Συνολικά, η λειτουργικότητα του ιστότοπου είναι ευχάριστη. Η διεπαφή είναι απλή και κομψή, όλα είναι γρήγορα και δεν υπάρχουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα.

Ελέγξτε μας κριτική & εναλλακτικοί ιστότοποι για SeekingArrangement.

PROS:

 • Απλή αλλά αποτελεσματική διεπαφή
 • Εύκολη εγγραφή
 • Καλή αναλογία γυναικών προς άνδρες

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότερες ευεργετικές δυνατότητες είναι μόνο για πληρωμένους χρήστες

# 3: Ραντεβού.com

dating.com

Η Dating.com ισχυρίζεται ότι ο κύριος στόχος της είναι να φέρει singles από διαφορετικά μέρη για να ξεκινήσει σοβαρές σχέσεις. Η συμμετοχή σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ εύκολη και χωρίς προβλήματα. Κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, θα δείτε την αρχική του σελίδα όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή για λογαριασμό. Μπορείτε να κάνετε τη μη αυτόματη εγγραφή ή να χρησιμοποιήσετε τον Λογαριασμό σας Google, όποιο είναι καλύτερο για εσάς. Διάφορα εργαλεία επικοινωνίας και μοναδικές δυνατότητες προσφέρονται από το Dating.com, επιτρέποντας στα μέλη του να κάνουν χρήση του ιστότοπου και να συνδεθούν. Η αρχική σελίδα τους εμφανίζει μια γκαλερί προφίλ μελών και τακτοποιείται με βάση τις προτιμήσεις σας κατά τη διαδικασία εγγραφής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουμπί αναζήτησης. Για επικοινωνία, προσφέρουν βασικές συνομιλίες, βιντεοκλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε όσους έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Έχουν επίσης την επιλογή «Let's Mingle», η οποία επιτρέπει σε ένα μέλος να στέλνει ταυτόχρονα εισαγωγικά μηνύματα στα επιλεγμένα μέλη του, και μπορεί είτε να κληθεί να κάνει παρέα είτε να τους προσκαλέσει να συνομιλήσουν ή να βιντεοκλήσουν. Ένα πράγμα που ξεχωρίζει το Dating.com από το σωρό των ιστότοπων γνωριμιών που διατίθενται αυτή τη στιγμή, είναι ότι εκπέμπουν αυτό το φρέσκο, απλό και ζωντανό συναίσθημα. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε στοιχεία που μοιάζουν με ερωτηματολόγια κατά τη διαδικασία εγγραφής. Λίγα μόνο κλικ εδώ και εκεί, και μπορείτε να πάτε. Είτε ψάχνετε για νέους φίλους, σχέσεις ή μόνο κάποιον με τον οποίο μπορείτε να περάσετε λίγο σέξι χρόνο, μπορείτε να τα βρείτε όλα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εδώ είναι η δική μας Αναθεώρηση Dating.com.

PROS:

 • Διαφορετικές συνδρομές
 • Ο πληθυσμός αποτελείται κυρίως από άνδρες
 • Εύκολη εγγραφή
 • Δωρεάν δημιουργία λογαριασμού

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ

# 4: Ashley Madison

ashleymadison

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 18 χρόνια, η Ashley Madison είναι ιδανική για ανοιχτόμυαλους ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται σε νέες, φρέσκες και συναρπαστικές σχέσεις με συντρόφους που δεν ενδιαφέρονται για την οικογενειακή κατάσταση και άλλους παράγοντες. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους γνωριμιών που στοχεύουν σε μεμονωμένα άτομα στη δημιουργία μιας νέας σχέσης με αγνώστους, το AshleyMadison.com έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν ήδη δεσμευτεί, είτε πρόκειται για σχέσεις φίλων-φίλων, ή ακόμη και ήδη παντρεμένων. Το Ashley Madison προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να συναντήσουν άλλους ανθρώπους για διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι οι πλούσιοι άντρες που θέλουν να βρουν ελκυστικές νέες γυναίκες ή νεαρές γυναίκες που θέλουν να βρίσκονται κάτω από τη φροντίδα και την υποστήριξη ηλικιωμένων ανδρών ή γυναικών. Είναι βασικά μια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης για ενήλικες που αναζητούν μια σύνδεση. Η υπηρεσία στοχεύει σε άτομα που είναι παντρεμένα ή σε σχέση που θέλουν να βρουν την υπόθεση. Ο πληθυσμός του ιστότοπου αποτελείται από περισσότερους από επιτυχημένους άντρες ηλικίας περίπου 35 ετών και άνω, ενώ οι νέες κυρίες είναι από 20 ετών και άνω, οπότε η Ashley Madison είναι πολύ σχετική και χρήσιμη αν θέλετε να ξεκινήσετε τις σχέσεις και τον τρόπο ζωής σας με τη ζάχαρη.

Μη διστάσετε να ελέγξετε μας πλήρης κριτική Ashleymadison εδώ.

PROS:

 • Εύκολη εγγραφή
 • Διαδικασία εγγραφής χωρίς προβλήματα
 • Η αποστολή μηνυμάτων είναι δωρεάν για τις γυναίκες
 • Διαθέτει εφαρμογή για κινητά τόσο για iO όσο και για Android

Μειονεκτήματα:

 • Οι πόκερ παραμονεύουν στον ιστότοπο κατά καιρούς

# 5: EmilyDates

εμιλιδάτες

Ένας ιστότοπος γνωριμιών με έδρα την Αυστραλία, όπου οι singles έρχονται με μια σαφή κατανόηση του τι περιμένουν από τους πιθανούς αγώνες τους, η EmilyDates είναι διάσημη, αξιόπιστη και συνεχώς βελτιωμένη μέρα με τη μέρα. Έχει μια αρκετά μεγάλη βάση δεδομένων που συνεχίζει να αναπτύσσεται, έχει μια εξαιρετική ιδέα που υποστηρίζει τη χρονολόγηση ζάχαρης και λειτουργεί καλά τόσο για τον μπαμπά όσο και για τα μωρά. Κάθε μέλος έχει τα αιτήματά του να δηλώνεται με σαφήνεια στα προφίλ του, ώστε όλοι να ξέρουν τι να περιμένουν και να γνωρίζουν αν είστε καλός αγώνας με ένα άλλο μέλος. Η εγγραφή στο EmilyDates είναι γρήγορη, δωρεάν και εύκολη. Μόλις λίγα λεπτά κατά τη δημιουργία του προφίλ σας, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη σύνδεση με άλλους που αναζητούν το ίδιο πράγμα με εσάς. Το EmilyDates διεξάγει επίσης αυστηρά μέτρα επαλήθευσης και ασφάλειας για να διασφαλίσει ότι όλοι βρίσκονται υπό την προστασία τους παρά το τι συμβαίνει. Ίσως το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι η εξαιρετική προστασία από απάτες, η οποία δεν επικεντρώνεται περισσότερο στους ιστότοπους γνωριμιών που έχουμε συναντήσει. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν ελεύθερα με διάφορες μεθόδους: συνομιλίες, email, καθώς και άμεσα μηνύματα. Εάν θέλετε να δείτε τον μπαμπά ή το μωρό σας με ζάχαρη, ο ιστότοπος μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να οργανώσετε τη συνάντηση ή την ημερομηνία.

PROS:

 • Προσιτές χρεώσεις
 • Εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών
 • Έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες
 • Διατίθενται πολλά εργαλεία επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά ψεύτικα προφίλ
 • Άλλα κορίτσια χρειάζονται χρόνο για να απαντήσουν

# 6: SugarDaddyMeet

Sugardaddymeet

Το SugarDaddyMeet είναι ένας εξειδικευμένος ιστότοπος γνωριμιών που προσφέρει τις υπηρεσίες του για όμορφες νεαρές γυναίκες και εύπορους ώριμους άνδρες. Αυτός ο ιστότοπος χρονολόγησης ζάχαρης λειτουργεί μόνο στις 20 πιο πλούσιες χώρες μόνο. Από την κυκλοφορία του από το 2007, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες και μετράει. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις για συμμετοχή στον ιστότοπο, αν και θα πρέπει να επαληθεύσετε το προφίλ και τις φωτογραφίες σας ανεβάζοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Αφού επαληθευτεί, θα λάβετε ένα ειδικό σήμα επαλήθευσης για να δείξετε ότι έχετε κάνει αυτό το βήμα και ότι είστε πραγματικό άτομο και όχι μόνο κάποιο ψεύτικο προφίλ. Δεδομένης της φύσης αυτού του ιστότοπου, είναι φυσικό ότι η δημιουργία του προφίλ σας στο SugarDaddyMeet θα πάρει λίγο χρόνο και προσοχή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το SugarDaddyMeet είναι εποπτεύεται ενεργά για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών και να κρατηθούν οι απατεώνες. Ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαθέσιμες για δωρεάν χρήστες, υπάρχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από την έκδοση Premium, όπως η αποστολή μηνυμάτων, οι λειτουργίες άμεσης συνομιλίας, η προσφορά αρχικών δώρων σε πιθανές αντιστοιχίσεις και η χρήση προηγμένων φίλτρων αναζήτησης. Αυτό θα πρέπει να είναι ο καθένας για τα ραντεβού για τη ζάχαρη και για να απολαύσετε τη διασκέδαση εκτός του κόσμου με προφανή και συμφωνημένα οφέλη, ειδικά οικονομικές και σεξουαλικές ανάγκες. Είναι όλα σχετικά με τη χημεία και την αξιοποίηση των διασκεδαστικών στιγμών. Δύναμη, χρήματα, νεολαία και ομορφιά; Εάν τα έχετε, επιδείξτε τα στο SugarDaddyMeet και μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας με λίγα μόνο κλικ.

PROS:

 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Λειτουργίες «Let's Meet» που λειτουργούν σαν κάποια μηχανή ρουλέτας
 • Διατίθενται αίθουσες συνομιλίας
 • Εύκολο στη χρήση interface
 • Φιλική προς το χρήστη πλοήγηση
 • Στερεό σύστημα επαλήθευσης

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα ζητήματα στην εφαρμογή iOs για κινητά
 • Δεν υπάρχει επιλογή συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Οι δωρεάν χρήστες έχουν περιορισμένο αριθμό αναζητήσεων

# 7: Τι είναι η τιμή σας

τι τιμή


Αν ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα μωρά με ζάχαρη και μπαμπάδες στο Διαδίκτυο, αυτός είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε. Παρά το γεγονός ότι ήταν μια αρκετά νέα πλατφόρμα μετά τη δημιουργία του το 2010, το What Your Price έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Ο ιστότοπος έχει μεγάλο πληθυσμό μελών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με περίπου ένα εκατομμύριο χρήστες, και συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά ως διαδικτυακός ιστότοπος δημοπρασιών γνωριμιών. Ο ιστότοπος είναι πολύ φιλικός προς τον χρήστη, με λιγότερες επιλογές για να προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες. Οι δωρεάν χρήστες επίσης δεν έχουν μεγάλη λειτουργικότητα, και για τους αμειβόμενους χρήστες, φτάνουν στη δουλειά στο χέρι - κάνοντας προσφορές και ξεκινώντας αμέσως την επαφή. Αν και υπάρχει μόνο ένα ελάχιστο σύνολο χαρακτηριστικών σε αυτόν τον ιστότοπο, είναι κατασκευασμένο με λαμπρά σχέδια που φαίνονται υπέροχα και έχουν επιλογές που είναι αρκετά βασικές αλλά χρήσιμες. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών και πολλές άλλες μορφές αντιμετώπισης ερωτήσεων που ενδέχεται να προκύψουν. Η εγγραφή μπορεί να γίνει γρήγορα, καθώς απαιτούνται λίγες μόνο λεπτομέρειες για να μπορέσετε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την περιήγηση στον ιστότοπο και να βελτιώσετε το προφίλ σας για να το κάνετε πιο ελκυστικό για άλλους χρήστες, διασφαλίζοντας περισσότερους αγώνες και ημερομηνίες.

Διαβάστε περισσότερα για Τι είναι η τιμή σας και οι εναλλακτικές ιστοσελίδες της.

PROS:

 • Υποβολή προσφορών για ημερομηνίες
 • Δεν υπάρχει συνδρομή
 • Πολλά ελκυστικά singles
 • 24 / 7 υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά νέα ιδέα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Ακριβείς τιμές

# 8: Μυστικά οφέλη

μυστικά οφέλη

Τα μυστικά οφέλη είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της ραντεβού με τη ζάχαρη. Από το 2015, εκατομμύρια μπαμπάδες και μωρά με ζάχαρη έχουν χρησιμοποιήσει τα μυστικά οφέλη για να βρουν περιπέτεια και συντροφιά, δημιουργώντας μοναδικές ρυθμίσεις που ικανοποιούν αμοιβαία και τα δύο μέρη, ειδικά όσον αφορά τις οικονομικές και σεξουαλικές πτυχές. Η ουσία αυτού του ιστότοπου βρίσκεται στο ίδιο το όνομα του ιστότοπού τους - τα μέλη που εγγράφονται εδώ είναι δεσμευμένα ή θέλουν να κάνουν σχέσεις όπου λαμβάνουν πολλά οφέλη. Για τους μπαμπάδες με ζάχαρη, μπορούν εύκολα να βρουν όμορφους και σέξι συντρόφους τους οποίους θα μπορούσαν να χαλάσουν με χρήματα και υλικά πράγματα, σε αντάλλαγμα για κάποια σχέση και πολύ σεξ. Τα μωρά με ζάχαρη μπορούν επίσης να περιμένουν υποστήριξη από αυτούς τους μπαμπάδες ζάχαρης και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Όσον αφορά την ασφάλεια, η διεύθυνση του ιστότοπου ενδιαφέρεται για τα μέλη. Οι χρήστες μπορούν να επαληθεύσουν τις φωτογραφίες τους και να αποκτήσουν ένα ειδικό σήμα επαλήθευσης στα προφίλ τους. Η διαδικασία εγγραφής επί τόπου είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Θα σας πάρει περίπου πέντε λεπτά και η αρχική εγγραφή είναι δωρεάν. Είναι σημαντικό να υποδείξετε το φύλο, την ηλικία, τον κωδικό πρόσβασης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την τοποθεσία σας προτού προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Τα εργαλεία επικοινωνίας στο SecretBenefits περιορίζονται σε μηνύματα και κοινή χρήση φωτογραφιών με τους αγαπημένους σας χρήστες. Ωστόσο, δεν μπορείτε να γράψετε μηνύματα σε όλους όσους επιθυμείτε. θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες επί πληρωμή για να το κάνετε αυτό.

PROS:

 • Σέξι μωρά με ζάχαρη στη λίστα των προφίλ τους
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και απλή
 • Επαληθευμένα προφίλ
 • Δωρεάν για γυναίκες, πληρώνεται για μπαμπά

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά bots στον ιστότοπο
 • Η συνδρομή μέσω e-mail είναι δύσκολη για ακύρωση
 • Δεν υπάρχει ακόμη εφαρμογή για κινητά

# 9: Βικτώρια Μιλάν

μέλη της Βικτώριας Μιλάνο

Η Victoria Milan είναι ένας διακριτικός ιστότοπος για τους παντρεμένους, για όσους θέλουν τον ενθουσιασμό και για να φτιάξουν τη ζωή τους, και για εκείνους που δεν θέλουν να κολλήσουν σε έναν σεξουαλικό γάμο. Αν και εξυπηρετεί κυρίως τις υποθέσεις, φιλοξενεί επίσης χρήστες που αναζητούν σχέσεις ζάχαρης. Αν θέλετε να συναντήσετε ζάχαρη μπαμπάδες ή μωρά και να ξεκινήσετε ουσιαστικές και ευεργετικές σχέσεις μαζί τους, τότε η Victoria Milan είναι το καλύτερο μέρος για εσάς. Μερικοί χρήστες εδώ αναζητούν επίσης το αθώο διαδικτυακό φλερτ για να καρυκεύσουν την καθημερινή τους ζωή, ενώ άλλοι θέλουν μια πραγματική ζωή με παθιασμένους ανθρώπους. Αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες προσφέρει συνομιλία, email, σύνθετες αναζητήσεις και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε κάποιον κοντά σας ή να αναζητήσετε ελκυστικές χρήσεις από όλο τον κόσμο. Με τη Βικτώρια Μιλάνο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σύλληψή σας κατά τη διάρκεια των περιστασιακών συνομιλιών σας, καθώς υπόσχεται να διατηρήσει όλες τις πληροφορίες σας ιδιωτικές και ασφαλείς. Όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο της ιστοσελίδας, κανείς δεν χτυπά τις εκτεταμένες προσπάθειες της Victoria Milan να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει τους χρήστες χαρούμενους και ασφαλείς. Όσον αφορά την εγγραφή, μπορείτε εύκολα να το ολοκληρώσετε σε λίγα λεπτά και στη συνέχεια να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να εμπλακείτε σε υποθέσεις ή σχέσεις ζάχαρης. Ο ιστότοπος έχει επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το "κουμπί πανικού" όπου μπορείτε να το πατήσετε και ολόκληρη η διεπαφή θα ανακατευθυνθεί σε μια λιγότερο ύποπτη και πλατφόρμα SFW. Το AnonymousBlur είναι επίσης διαθέσιμο, αποκρύπτοντας περαιτέρω την ταυτότητά σας που είναι υπέροχη, αλλά αν θέλετε περισσότερους αγώνες, είναι απαραίτητο να έχετε ένα φιλικό και φιλόξενο σύνολο φωτογραφιών στο προφίλ σας.

Ιδού μια εκτεταμένη κριτική για το Victoria Milan.

PROS:

 • Γρήγορη εγγραφή
 • Προσιτές τιμές
 • Βαρύ για την ασφάλεια και την ανωνυμία
 • Αντίστοιχοι αγώνες με βάση τις προτιμήσεις σας

Μειονεκτήματα:

 • Η αυτόματη συνδρομή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή
 • Μόνο μέλη επί πληρωμή μπορούν να συνομιλήσουν

# 10: Sugar Daddy

sugardaddy.com


Το όνομα αυτού του ιστότοπου που χρονολογεί τη ζάχαρη τα λέει όλα - στέλνει ένα πολύ σαφές μήνυμα για το τι έχει να κάνει. Μην κάνεις λάθος γι 'αυτό, SugarDaddy.com έχει έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και αξέχαστες τομείς από όλες τις πλατφόρμες χρονολόγησης ζάχαρης για τις οποίες γνωρίζουμε. Η διαδικασία εγγραφής ήταν ωραία και γρήγορη, έπρεπε να απαντηθούν οι ελάχιστες τυπικές ερωτήσεις χρονολόγησης ζάχαρης και μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση του προφίλ σας μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα επαλήθευσης. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μια φωτογραφία ή να αρνηθείτε να την ανεβάσετε. Παρ 'όλα αυτά, το Sugar Daddy.com τονίζει ότι τα προφίλ με εξαιρετικές φωτογραφίες λαμβάνουν πολύ περισσότερη προσοχή και απαντήσεις από άλλους χρήστες. Για μέλη που δεν πληρώνουν, μπορούν ήδη να κάνουν πολλά και να απολαμβάνουν δυνατότητες ακόμα και χωρίς να πληρώνουν. Αλλά φυσικά, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ιστότοπος γνωριμιών εκεί έξω, τα premium μέλη έχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά, εργαλεία επικοινωνίας και αγώνες. Αλλά σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών για τη ζάχαρη, αυτό απαιτεί τα μωρά ζάχαρης να πληρώσουν για να γίνουν μέλη. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο τους μπαμπάδες ζάχαρης να εξαργυρώνουν, αλλά εδώ, ακόμη και τα μωρά ζάχαρης που χρειάζονται την πιο χρηματική και κάθε είδους υποστήριξη πρέπει να πληρώσουν. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν και να απολαύσουν στον ιστότοπο. Η αντιστοίχιση είναι εύκολη με τους αποτελεσματικούς αλγόριθμους και τα συστήματά τους, οπότε θα περάσετε καλά στο SugarDaddy.com.

PROS:

 • Προσιτές τιμές
 • Μπορείτε να ανεβάσετε απεριόριστες φωτογραφίες
 • Οι χρήστες που δεν πληρώνουν μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα πληρωμένων μελών
 • Βελτιστοποιημένη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένοι τρόποι πληρωμής
 • Τα μέλη που δεν πληρώνουν δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

# 11: RichMeetBeautiful

πλούσιος όμορφος

Ιδρύθηκε το 2017, το Rich Meet Beautiful είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ιστότοπους γνωριμιών με ζάχαρη, με θετικές κριτικές και μεγάλη βάση χρηστών για πλούσια και ελίτ singles που αναζητούν τον τέλειο ταίρι τους. Αυτός ο ιστότοπος έχει ως στόχο να συνδέσει τα πλούσια άτομα με ζάχαρη μπαμπά στον κόσμο μαζί με τους όμορφους συντρόφους τους με ζάχαρη. Το Rich Meet Beautiful προβάλλεται σε άνδρες και γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο και καθαρή αξία που όλοι θέλουν το ίδιο πράγμα - αγάπη και συντροφικότητα, σχέση με αμοιβαίο σεβασμό, διάνοια, αγάπη και πάθος. Η διαδικασία εγγραφής στο Rich Meet Beautiful είναι εξαιρετικά απλή και ομαλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τον κωδικό πρόσβασης και τα γενέθλιά σας, και όλα αυτά είναι δωρεάν. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δωρεάν συνδρομή για πάντα. Ωστόσο, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητές του, θα χρειαστείτε τη συνδρομή Premium. Η συνδρομή Premium απαιτείται για την αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη, οπότε θα ήταν καλύτερα αν ξεκινήσετε την αναζήτηση πιθανών ημερομηνιών ή αγώνων και μετά προχωρήσετε στη λήψη συνδρομής επί πληρωμή μόλις εστιάσετε σε συγκεκριμένους χρήστες για να επικοινωνήσετε.

PROS:

 • Μεγάλη βάση χρηστών κυρίως στην Ευρώπη
 • Σύνθετη αναζήτηση και φίλτρα
 • Γενναιόδωρη δωρεάν συνδρομή
 • Μοντέρνα σχέδια
 • Επαληθευμένα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται ακόμη στις ΗΠΑ
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

Ετυμηγορία

Ιστότοποι και εφαρμογές όπως το Sugar Daddy Αρένα είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους πλούσιους και ελκυστικούς για να συναντηθούν και να δημιουργήσουν τις ιδανικές σχέσεις που θέλουν, είτε πρόκειται για σοβαρές ή περιστασιακές μακροχρόνιες, χωρίς χορδές. Η σχέση είναι αμοιβαία επωφελής επειδή τόσο ο μπαμπάς ζάχαρης όσο και το μωρό ζάχαρης είναι εκ των προτέρων με αυτό που θέλουν και τι μπορούν να φέρουν στο τραπέζι, συνήθως, αυτά θα επικεντρώνονται περισσότερο σε οικονομικές και σεξουαλικές πτυχές, καθώς αυτά τα δύο θα πάνε μαζί όταν μιλάμε για τις σχέσεις με τη ζάχαρη.

Παρόλα αυτά, έχω καλύψει αρκετούς ιστότοπους που χρονολογούνται από τη ζάχαρη. Αλλά το προσωπικό μου TOP 3 σίγουρα θα ήταν:
# 1 - Αναζητώντας.com
# 2 - AshleyMadison.com
# 3 - SecretBenefits.com

Σημειώστε ότι Δεν είναι όλοι οι μπαμπάδες ζάχαρης ηλικιωμένοι εκατομμυριούχοι ψάχνει για ερωμένες ή υποθέσεις. Μπορούν επίσης να είναι μεσήλικες άνδρες που είναι οικονομικά σταθεροί αλλά όχι εξαιρετικά πλούσιοι. Οι ιστορίες επιτυχίας είναι επίσης διαδεδομένες όπου οι μπαμπάδες ζάχαρης και τα μωρά ζάχαρης τελικά αρραβωνιάζονται ή παντρεύονται, οπότε δεν είναι αδύνατο να έχετε ένα ευτυχισμένο τέλος και να ζήσετε πραγματικά την καλύτερη ζωή σας με τη βοήθεια αυτών των ιστότοπων γνωριμιών για τη ζάχαρη. Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ιστότοποι εκεί έξω σήμερα, καθώς κάποιος που θέλει να εμπλακεί σε αυτόν τον κόσμο ή χρειάζεται να δουλέψει καλύτερα, θα θέλατε να μάθετε τα καλύτερα από αυτά, οπότε μπορείτε απλώς να δείτε αυτό το άρθρο και δοκιμάστε τους ιστότοπους που αναφέρονται και ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε την καλύτερη σχέση με τη ζάχαρη.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή