Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Swingers Date Club

& 12 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ Ιστοσελίδες Σύνδεσης και Σεξ όπως το SwingersDateClub.com

Show Me 12 Alternatives for SwingersDateClub.com

swingersdateclub σπίτι

Το SwingersDateClub είναι ένας χώρος κοινωνικής συγκέντρωσης για όσους ενδιαφέρονται για τον τρόπο ζωής. Αναφερόμενη και ως SDC, αυτή η πλατφόρμα είναι μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές ομάδες swingers στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος ιδρύθηκε στις αρχές του 2000 και έχει δημιουργήσει μια δυναμική κοινότητα για άτομα που αναζητούν σεξουαλικές εμπειρίες διαφορετικών ειδών, εστιάζοντας σε πολυάριθμους συνεργάτες και ομαδικές δραστηριότητες. Ως εκ τούτου, δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος πολυαμόρια ή έμπειρος επαγγελματίας εδώ. Με αυτό, θα βρείτε πολλά κοινά ενδιαφέροντα μεταξύ των ατόμων με τα οποία μιλάτε. Ακούγεται διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, σωστά;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.sdc.com/

Φυσικά, ο έντονος τρόπος ζωής είναι διάσημος και απαιτητικός σε όσους απολαμβάνουν και αγαπούν την πολυτέλεια να συναντούν διαφορετικά άτομα σε ένα χώρο. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος είχε ως στόχο να καλύψει τόσο τους ανύπανδρους όσο και τους ζευγάρια. Επιπλέον, λειτουργεί παρόμοια με έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, με πολλά άρθρα σχετικά με το σεξ και τις γνωριμίες. Αυτές οι δυνατότητες και πολλά άλλα καθιστούν πολύ πιο εύκολο να συμμετέχετε στις συνομιλίες Swingers Date Club και να ξεκινήσετε τα πράγματα.

Περισσότερα για το SwingersDateClub

Ένα άλλο συναρπαστικό γεγονός για το SDC είναι ότι προσφέρουν υψηλότερη προτεραιότητα σε εκδηλώσεις και πάρτι από τις τυπικές υπηρεσίες γνωριμιών, οι οποίες επικεντρώνονται στην ατομική σύνδεση μέσω αναζήτησης και αντιστοίχισης προφίλ. Τα μέλη μπορούν να αναζητήσουν δημόσιες συγκεντρώσεις για όλους ή να ζητήσουν προσκλήσεις σε ιδιωτικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από άλλους συμμετέχοντες. Θέλουν να γνωρίσουν το κοινό τους και να τους βοηθήσουν να βρουν πάρτι και εκδηλώσεις όπου ενδέχεται να απολαύσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις και επιθυμίες.

Ευτυχώς, αυτά τα προγράμματα και οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμα στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, παρόλο που οι περισσότεροι χρήστες είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Κάτω Χώρες. Εκτός από αυτό, οι δημιουργοί και οι άνθρωποι πίσω από τον ιστότοπο είναι περήφανοι που έχουν μια εκτενή βάση δεδομένων με περισσότερα από 3 εκατομμύρια άτομα σε διάστημα άνω των δύο δεκαετιών. Πραγματικά, μια εκδήλωση επιτυχίας και αίγλης σε έναν ιστότοπο που γνωρίζει τον πυρήνα και τον σκοπό του.

σελίδα swingersdateclub

Οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να έρχονται…

Όπως αναφέρθηκε εδώ στο SDC, εκατομμύρια άτομα έχουν ήδη ενταχθεί στην πλατφόρμα. Επομένως, εάν τελικά αποφασίσατε να εγγραφείτε, μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε από πάνω από 3 εκατομμύρια προφίλ που είναι εγγεγραμμένα στο SDC. Αυτός ο αυξανόμενος πληθυσμός καλύπτει τόσο μεμονωμένα όσο και αφοσιωμένα άτομα. Κοιτάζοντας την πλατφόρμα, κυριαρχούσαν κυρίως οι ανδρικές προσωπικότητες. Αποτελούν περίπου το 30 τοις εκατό του πληθυσμού.

Επιπλέον, τα ζευγάρια εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους εκπροσωπώντας το 60 τοις εκατό της ομάδας. Τα υπόλοιπα ανήκουν πλέον στους μεμονωμένους, θηλυκούς και άλλους τύπους χρηστών ιστότοπου. Η σελίδα έχει επίσης ένα τεράστιο στατιστικό για άτομα που επισκέπτονται καθημερινά, εβδομαδιαία ή ακόμη και μηνιαία. Επομένως, ο αριθμός μιλά για το πόσο μαζική και ανθηρή είναι η SDC.

Επιπλέον, σημειώνεται ιδιαίτερα ότι οι πιο ενεργοί χρήστες του ιστότοπου ανήκουν στην ομάδα ηλικίας 42-45 ετών. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα νεαροί που αγαπούν τις περίεργες προσφορές. Καλύτερα λοιπόν να περιμένετε να δείτε τέτοιες αναλογίες ηλικίας εδώ, ή αν ανήκετε και εσείς στην ομάδα, τότε ίσως αυτό είναι το σημάδι που σας περιμένει. Λάβετε μέρος στη διασκέδαση τώρα!

swingersdateclub τμήματα

Ένα ελκυστικό σχέδιο SDC.com

Ο ιστότοπος δημιουργείται ελκυστικά. Είναι καθαρό και απλό, και έχει μια πραγματικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Εμφανίζεται ή ο σχεδιασμός δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που μοιάζει περισσότερο με έναν καλά σχεδιασμένο ιστότοπο μέσων ή τρόπων ζωής. Η διάταξη περιγράφει σαφώς όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου. Επιπλέον, οι δημιουργοί του ιστότοπου χρησιμοποίησαν ένα εξαιρετικό συνδυασμό χρωμάτων, επιλέγοντας μια βασική σκούρα απόχρωση που προσδίδει ομορφιά στην εμφάνιση του ιστότοπου. Πραγματικά δελεαστικό και δελεαστικό.

Μια κομψή και απλή γραμμή πλοήγησης ιστότοπου βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μέρη του ιστότοπου. Όταν τοποθετείτε το ποντίκι σας σε μια από τις περιοχές, εμφανίζεται ένα ελκυστικό μικρό αναπτυσσόμενο μενού από κάτω. ανακαλύψτε μερικά από το περιεχόμενο και τα κύρια θέματα της ενότητας χωρίς να αποχωρήσετε ποτέ από τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτές τις ενότητες, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε κατηγορίες όπως σχέση, φύλο, LGBTQ+, υγεία, ταξίδια και πολλά άλλα.

Όπως είπα νωρίτερα, η εμφάνιση της σελίδας εισάγει μια επαγγελματική και τρόπο ζωής. Όντας πιστός σε αυτό, θα ανακαλύψετε ένα ευρύ φάσμα άρθρων οργανωμένων ανά κατηγορία εδώ. Κάθε κομμάτι εμφανίζει μια μικρογραφία που σχετίζεται με αυτήν. Επισυνάψτε το επίσης μια σύνοψη ή μια μικρή εισαγωγή του άρθρου που παρουσιάστηκε. Αυτό που κάνει τον ιστότοπο εντυπωσιακό είναι ότι τακτοποίησαν τις λεπτομέρειες σχολαστικά, δίνοντας στην περιοχή μια μοντέρνα αύρα κολάζ. Τέλος, η πλοήγηση είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα. Το λατρεύω. Μπράβο, SDC!

άρθρα swingersdateclub

Ας ξεκινήσουμε, γίνετε μέλος στο SwingersDateClub, το συντομότερο δυνατόν!

Καλα ΝΕΑ! Η δομή του SDC απλοποιήθηκε και έγινε πιο αποτελεσματική. Θα δείτε ότι η διαδικασία εγγραφής διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να βουτήξετε αμέσως στη σφαίρα του SDC και να αρχίσετε να ανακαλύπτετε το πάθος σας! Οι χρήστες πρέπει πρώτα να δώσουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και να δημιουργήσουν στοιχεία σύνδεσης, όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Μετά από αυτό, ένα email επιβεβαίωσης θα μεταβεί απευθείας στο γραμματοκιβώτιό σας από τον οργανισμό.

Αφού ολοκληρώσετε τη βασική εγγραφή, θα σας ζητηθούν μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα γούστα και τις συνήθειές σας. Λάβετε υπόψη ότι τα ζευγάρια και τα ανύπαντρα έχουν λίγο διαφορετική διαδικασία εγγραφής, επειδή οι προτεραιότητες και οι επιλογές τους είναι επίσης πολύ διαφορετικές. Και μόνο αυτό, είστε μέσα και καλό είναι να πάτε, να διασκεδάσετε, φίλε.

Πώς λειτουργούν τα πράγματα στο SwingersDateClub;

Ένα ακόμη πράγμα, μετά την εγγραφή, σας χορηγείται δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών, συγχαρητήρια, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη του SDS, θα πρέπει να πληρώσετε για μια ιδιότητα μέλους. Το θλιβερό είναι ότι η δοκιμαστική περίοδος δεν καλύπτει τη δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνύματος. Επιπλέον, το SDC, όπως και άλλες υπηρεσίες γνωριμιών που έχετε συναντήσει, παρέχει τόσο δωρεάν όσο και premium συνδρομές με διαφορετικά προνόμια. Ας τα συζητήσουμε ένα -ένα.

Δωρεάν μέλος

Ναι, η εγγραφή και η χρήση πολλών από τις δυνατότητες του ιστότοπου είναι εντελώς δωρεάν. Η ταχεία γνωριμία, η συμμετοχή σε ομάδες SDC, η επεξεργασία ταξιδιωτικών σχεδίων, η μεταφόρτωση ταινιών και φωτογραφιών και η δημιουργία ενός προσωπικού λογαριασμού μπορούν να απολαύσουν όλα χωρίς ένα κομμάτι των χρημάτων σας. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την κοινότητα και τη λειτουργικότητα του ιστότοπου χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες, αλλά δεν θα μπορείτε να συναντήσετε κανέναν. Ως εκ τούτου, συνιστάται να χρησιμοποιείτε μια συνδρομή premium. διαφορετικά, δεν θα χρησιμοποιήσετε πλήρως τον ιστότοπο.

swingersdateclub συμμετοχή

Premium μέλος

Η premium έκδοση του ιστότοπου σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες δικτύωσης. Οι premium χρήστες αλληλεπιδρούν με άλλα μέλη του SDC και χρησιμοποιούν τις διαδικτυακές αίθουσες συνομιλίας και την καθιερωμένη λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων. Τα αμειβόμενα μέλη μπορούν επίσης να ενημερώσουν τα swinger blogs τους και να έχουν τη δύναμη να ελέγχουν και να επαληθεύουν τα προφίλ άλλων συνδρομητών. Η παρακολούθηση δραστηριοτήτων άλλων μελών, οι συγκεντρώσεις και η δημοσίευση στα ιστολόγιά τους είναι όλες διαθέσιμες επιλογές και για αυτούς. Παρακάτω είναι η λίστα των τιμών που είναι κατάλληλες για εσάς.

 • 1 μήνας - 29.95 USD / μήνα
 • 3 μήνες - 19.98 USD / μήνα
 • 6 μήνες - 16.66 USD / μήνα
 • 12 μήνες - 12.50 USD / μήνα

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Το SDC δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και μεταφορά μετρητών και κεφαλαίων. Ο ιστότοπος συμφωνεί με διάφορους τρόπους πληρωμής μέσω διαδικτύου, αλλά θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με το προσωπικό. Έχουν μια εξυπηρετική και εξυπηρετική εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι είναι περισσότερο από ευτυχείς να σας βοηθήσουν και να σας βοηθήσουν στις ανάγκες σας. Μην διστάσετε και επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα.

Διασκεδαστικές δυνατότητες του SwingersDateClub διαθέσιμες για εσάς!

Τα μέλη ενδέχεται να συνδεθούν και να ανακαλύψουν φίλους, έρωτες και σεξουαλικούς συντρόφους χρησιμοποιώντας τις πολλές δυνατότητες του ιστότοπου. Μπορείτε να δείτε ποιος είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, να κανονίσετε την αναζήτησή σας και να αποθηκεύσετε τις επιλογές αναζήτησης ενώ το κάνετε. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε διαφορετικές εκδηλώσεις γνωριμιών ταχύτητας που διοργανώνονται από τους διαχειριστές του ιστότοπου.

Το τμήμα ταξιδιού του ιστότοπου SwingersDateClub είναι το πιο χρήσιμο και μια πρόσθετη δυνατότητα που μπορείτε να επωφεληθείτε. Αυτή η ενότητα είναι όπου θα ανακαλύψετε φανταστικές νέες ιδέες διακοπών σε περιοχές φιλικές προς τους πτερύγους και θα κολλήσετε. Πριν προγραμματίσετε τις διακοπές σας, θα μπορείτε να μιλήσετε με άτομα από την τοποθεσία σας και να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πιθανούς συντρόφους πριν επιβιβαστείτε σε αεροσκάφος. Καταπληκτικό, πράγματι. Μπορείτε να προγραμματίσετε και να δείτε τους πιθανούς σεξουαλικούς συντρόφους με μερικά μόνο κλικ.

Επιπλέον, αυτές οι δυνατότητες και τα εργαλεία σας δίνουν πρόσβαση σε όλες τις επιλογές πολυμέσων σας. Το SDC διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο messenger για άμεση συνομιλία, αν και αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για VIP μέλη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δωμάτια συνομιλίας για να ανταλλάξετε τις ταινίες και τις φωτογραφίες σας, να παρακολουθήσετε εκπομπές άλλων χρηστών χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Voyeur Cam και να συμμετάσχετε σε ομάδες swinger. Αυτά τα φόρουμ και οι ομάδες συζήτησης είναι ιδανικά για να συναντήσετε νέους ανθρώπους.

ταξίδια swingersdateclub

Προφίλ χρηστών

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους λογαριασμούς άλλων ατόμων σε αυτόν τον τομέα. Ως εκ τούτου, η συμμετοχή σας θα σας προσδιορίσει σε μία από αυτές τις τρεις ομάδες: εργένη, παντρεμένο ή εταιρικό. Κάθε χρήστης πρέπει να δημοσιεύσει τουλάχιστον μία φωτογραφία, αλλά μπορείτε να δημοσιεύσετε όσες θέλετε και να τις οργανώσετε σε γκαλερί. Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν να αποκρύψουν το υλικό τους από τη Ροή και να επιτρέψουν στους επαληθευμένους συνεργάτες να δουν τις φωτογραφίες τους.

Επιπλέον, οι περιγραφές του προφίλ σας εξάγονται από τις απαντήσεις και τις απαντήσεις που δώσατε κατά την αρχική διαδικασία εγγραφής. Ευτυχώς, μπορείτε επίσης να αλλάξετε και να επεξεργαστείτε αυτές τις περιγραφές, τη διεύθυνσή σας, τα επιλεγμένα στοιχεία πληρωμής και πολλά άλλα.

Τα υπέρ και τα κατά του SwingersDateClub.com

PROS:

 • Ενεργός κοινότητα
 • Καλά σχεδιασμένο και γεμάτο πληροφορίες
 • Μοιάζει με μια σελίδα μέσων ενημέρωσης για τον τρόπο ζωής
 • Τα χαρακτηριστικά είναι αναμμένα
 • Τα καλύτερα προφίλ
 • Μαζική βάση δεδομένων χρηστών
 • Σέξι αλλά ταυτόχρονα εκπαιδευτικό
 • Υπέροχα πάρτι και εκδηλώσεις
 • Καλή υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν βίντεο
 • Πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες
 • Δεν έχει πορνογραφία

12 κορυφαίες τοποθεσίες συναναστροφής και σεξουαλικής γνωριμίας παρόμοιες με το SwingersDateClub.com:

# 1 -  AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο. Έχει περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που επιθυμούν ερωτικές αλληλεπιδράσεις με πολλές γυναίκες. Παρομοίως, παρέχει πολυάριθμες ερωτικές σχέσεις, όπως περιστασιακές σχέσεις, μονογαμία, ζευγάρια, γαμημένους φίλους και πολλά άλλα.

Πράγματι, αυτή είναι μια εξαιρετική εμπειρία που αρωματίζει τα πράγματα στο υπνοδωμάτιο, ειδικά μεταξύ ανοιχτόμυαλων ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Τέλος, η εγγραφή είναι σχετικά χωρίς άγχος και απλή, οπότε τα μέλη την τελειώνουν σε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και γρήγορη
 • Τα μέλη της ιστοσελίδας είναι ενεργά στην αναζήτηση περιστασιακών συνδέσμων
 • Πολλές επιλογές όσον αφορά την επικοινωνία
 • Η παρακολούθηση βίντεο και η προβολή εικόνων είναι δωρεάν
 • Μπορείτε να γράψετε ιστολόγια και να συμμετάσχετε σε μια ομαδική συνομιλία
 • Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη και συμβατή με συσκευές iOS και Android

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι μεγαλύτερος από τα θηλυκά
 • Περιορισμένες επιλογές για δωρεάν βασικούς λογαριασμούς

# 2 - HornyMatches

HornyMatches

Ένας διαδικτυακός ιστότοπος σεξουαλικών γνωριμιών για ενήλικες που ονομάζεται HornyMatches περιλαμβάνει συμμετέχοντα μέλη που αναζητούν περιστασιακές γνωριμίες και σχέσεις. Επίσης, οι άνθρωποι δεν είχαν πρόβλημα να αναζητήσουν ικανοποιητικές εμπειρίες εδώ, όπως δείχνει ο τίτλος της ιστοσελίδας. Όλοι μπορούν να βρουν τους καλύτερους συνδυασμούς τους και να απολαύσουν ένα σέξι χρόνο μαζί όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επιπλέον, αρκετές από τις υπηρεσίες του προορίζονται αποκλειστικά για premium μέλη, όπως μηνύματα, προβολή προσωπικών εικόνων και πολλές άλλες. Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες είναι συνήθως διαθέσιμες για χρήση από δωρεάν μέλη.

Εδώ είναι το πλήρης ανασκόπηση του HornyMatches.

PROS:

 • Απλό σχέδιο αλλά πολύ εύκολο στη χρήση
 • Ενεργός κοινότητα
 • Αποκριτικά μέλη
 • Η σελίδα βοήθειας είναι διαθέσιμη για την αντιμετώπιση προβλημάτων, προβλημάτων και πολλών άλλων
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και κατανοητή
 • Υπάρχουν πολλά μέλη σε οποιαδήποτε περιοχή

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μέλη ανέφεραν ψεύτικο λογαριασμό.

# 3 - Flirt.com

flirt.com

Το Flirt είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών που έχει αποκτήσει μια αξιοσημείωτη φήμη για την εξυπηρέτηση περιστασιακών συνδέσεων και ρητών σχέσεων από το 2009. Με τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται αυτόν τον ιστότοπο και έχουν κερδίσει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια τριήμερη δοκιμή για συνδρομές μέλους και επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώσουν αυτό που μπορεί να προσφέρει το Φλερτ. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, παρέχει ένα πρόγραμμα Εγγύησης Ικανοποίησης ότι χορηγείται πλήρης επιστροφή χρημάτων στα μέλη. Τα δεδομένα σας και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες προστατεύονται εδώ καθώς εφαρμόζουν αυστηρά τις δυνατότητες προστασίας από την απάτη και τις διαδικασίες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι εμπειρίες σας εδώ στη συνάντηση περιστασιακών σεξουαλικών συναντήσεων και συνδέσεων προστατεύονται.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του Flirt.com

PROS:

 • Περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη αναζητούν ενεργά μια διαδικτυακή ημέρα σήμερα
 • Χαμηλό κόστος για τη δοκιμαστική συνδρομή μέλους
 • Η διαφορετική εθνικότητα και η σεξουαλικότητα είναι ευπρόσδεκτα
 • Οι δυνατότητες κλειδωμένων μηνυμάτων επιτρέπουν την αυτόματη διαγραφή εντός 24 ωρών
 • Η διαδικασία επαλήθευσης χρησιμοποιείται για ύποπτα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η αποστολή και λήψη μηνυμάτων είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 4 - BeNaughty

ευγενικός

BeNaughty έχει προσελκύσει πολλούς χρήστες παγκοσμίως. Φαίνεται σαν να μοιάζει με οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, εξυπηρετεί κυρίως εκείνους που αναζητούν απλούς συνδέσμους, συνεργάτες στον κυβερνοχώρο ή και τα δύο. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς ανθρώπους, ειδικά εκείνους που θέλουν να είναι διακριτικοί με τις σεξουαλικές τους περιπέτειες.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος δεν είναι πολύ αυστηρός κατά την εγγραφή, πρόσθεσαν μια δυνατότητα για την αντιμετώπιση πιθανών πλαστών προφίλ. Έχουν μια πλήρη ασφαλή λειτουργία όπου μόνο οι λογαριασμοί που έχουν επαληθευτεί μπορούν να σας στείλουν ένα μήνυμα. Μια άλλη είναι η βασική λειτουργία όπου, εάν την ενεργοποιήσετε, θα αποκλείσει αυτόματα λογαριασμούς που επισημάνθηκαν λόγω ύποπτης συμπεριφοράς.

PROS:

 • Σύστημα μαζικής ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Πολλά μέλη
 • Διαθέσιμη εφαρμογή για Android και iOS

Μειονεκτήματα:

 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές
 • Ανακατεύθυνση συνδέσμων που παρουσιάζονται ως δυνατότητα ιστότοπου

# 5 - Ημερομηνία BDSM

συνδέσεις bdsmdate

Σίγουρα, το χτύπημα αισθάνεται τόσο υπέροχα καλό. Εδώ στο BDSMDate, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες άνδρες και γυναίκες που λατρεύουν το βρώμικο και σγουρό σεξ. Απολαύστε τη χαρά να στέλνετε ερωτικά μηνύματα στον μελλοντικό σας σκλάβο όταν παρακολουθείτε βίντεο ζωντανής ροής. Ευτυχώς, μπορεί να παραμείνετε ανώνυμοι σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς η διαδικασία εγγραφής δεν περιλαμβάνει παρεμβατικές ερωτήσεις ή εμπιστευτικές λεπτομέρειες. Παρά το γεγονός ότι η διεπαφή του ιστότοπου έχει ομοιότητες με τον άλλο ιστότοπο εκεί έξω, είναι πολύ ανοιχτή και εμφανίζει ορισμένες επιλογές φιλικές προς κινητά.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του BDSMDate.

PROS:

 • Ο ιστότοπος έχει εκδόσεις ΗΠΑ και ΗΒ
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Επικεντρώνεται σε τοπικά στροφές και BDSM
 • Περισσότερα μέλη γυναικών σε σύγκριση με τους άνδρες

Μειονεκτήματα:

 • Όλα τα μέλη θέλουν να γαμήσουν
 • Επαναλαμβανόμενες αυτόματες πληρωμές

# 6 - 2 Φακ 

Πλοήγηση 2fuck

Εάν έχετε βαρεθεί τις απλές εφαρμογές γνωριμιών που δεν σας δίνουν το αποτέλεσμα που χρειάζεστε, αυτός ο ιστότοπος μπορεί να απαντήσει. Το 2Fuck είναι εντελώς καινούργιο για το ραντεβού ενηλίκων, αλλά έχει ήδη αποκτήσει εκατομμύρια χρήστες, έναν σχετικά σημαντικό αριθμό. Ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και σας παρέχει πολλές επιλογές για αλληλεπίδραση και επικοινωνία με άλλους χρήστες.

Δείτε την κριτική του 2Fuck.

PROS:

 • Πολλοί χρήστες
 • Ο σχεδιασμός και η διεπαφή είναι ευχάριστες
 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να είναι ακριβό
 • Το απόρρητο είναι χαμηλό

# 7 - EasySex

Εύκολο σεξ

Το γρήγορο σεξ και η ικανοποίηση των σεξουαλικών ορμών είναι αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου, ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν τέτοια ευκολία στη ζωή των ανθρώπων. Αυτό περιλαμβάνει το Easysex.com, όπου οι ενήλικες συγκεντρώνονται από όλο τον κόσμο για να βρουν το τέλειο ταίρι τους. Εδώ, οι περιστασιακές συνδέσεις και οι σχέσεις που δεν συνδέονται με χορδές ενθαρρύνονται ιδιαίτερα και τα μέλη δεν κρίνουν ή κάνουν διακρίσεις σε βάρος των άλλων. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον ιστότοπο ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό ή φύλο προσανατολισμό σας.

Αναθεώρηση EasySex εδώ.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι χρήστες αυτού του ιστότοπου μπορούν να προσθέσουν φωτογραφίες pr βίντεο του εαυτού τους για να ενισχύσουν τα προφίλ τους
 • Οι γυναίκες είναι ελεύθερες να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και τις δυνατότητές του
 • Υπάρχουν διαθέσιμα σεξ παιχνίδια που μπορείτε να αγοράσετε
 • Φροντίζει για πολλαπλούς τύπους σχέσεων και ρυθμίσεων σύνδεσης

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται συνδρομητική συνδρομή για πλήρη πρόσβαση στις δυνατότητές της

# 8 - Πάθος

πάθος

Λαχταριστές, παιχνιδιάρικες και παθιασμένες, αυτές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που θα σας καλωσορίσουν όταν επισκέπτεστε το Πάθος. Πιστό στο όνομά του, ο ιστότοπος θα σας δώσει την αισθησιακή σεξουαλική περιπέτεια που ψάχνατε. Ο ιστότοπος αυξάνεται μέρα με τη μέρα και διατηρεί υψηλό ποσοστό ενεργών χρηστών.

Μια πλήρης κριτική για το Passion.com εδώ.

PROS:

 • Ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση. πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Πολλά ενεργά μέλη
 • Τα περισσότερα από τα ενεργά μέλη είναι πραγματικά παθιασμένα

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά
 • Περιορισμένη πρόσβαση για δωρεάν μέλη

# 9 - Fling.com 

fling join

Το Fling είναι ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους όταν πρόκειται για ραντεβού και ραντεβού. Έχει ρεκόρ περισσότερων από 3 εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε μέρα. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, θα σας υποδεχτεί με σαφείς φωτογραφίες και βίντεο. Σας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθείτε με το άτομο που σας έδειξε ενδιαφέρον ή απλώς να το κάνετε online. Το Cybersex είναι μια ευπρόσδεκτη εγκατάσταση στο Fling.

PROS:

 • Εγγύηση 3 μηνών
 • Ποικιλία ενεργών χρηστών καθημερινά
 • Διεγερτική διεπαφή

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς συνδυασμούς
 • Τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι συντριπτικά για τους αρχάριους
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή

# 10 - Swing LifeStyle 

swinglifestyle

Το SLS ή συνήθως γνωστό ως Swing LifeStyle είναι ένας ιστότοπος με έδρα τις ΗΠΑ και παρέχει στους swingers την καλύτερη πλατφόρμα για εξερεύνηση, επέκταση και εμπειρία του swinger lifestyle. Η δημοφιλής ετικέτα του, "Ξεκινήστε τη σεξουαλική σας επανάσταση" δείχνει πόσο ενθουσιώδεις οι άνθρωποι πίσω από αυτόν τον ιστότοπο σχετικά με τις μη συμβατικές σχέσεις και την ανταλλαγή συνεργατών.

Περισσότερα για το Swinglifestyle.com.

PROS:

 • Ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους που είναι αφιερωμένοι στον swinger τρόπο ζωής
 • Τα μέλη είναι πολύ ενεργά κάθε μέρα στον ιστότοπο
 • Πολλές εκδηλώσεις προγραμματίζονται σε μεγάλες πόλεις
 • Υπάρχουν διαθέσιμες λίστες κλαμπ swinger σε εθνικό επίπεδο για αναφορά σας

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο η συνδρομή Premium σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε άτομα

# 11 - ALT.com 

σπίτι alt.com

Το ALT.com είναι μια πλατφόρμα για άτομα που εμπλέκονται σε μη συμβατικούς τύπους οικείων σχέσεων και οικειότητας. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει επιλογές που σίγουρα δεν μπορείτε να ανακαλύψετε στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα στο Διαδίκτυο σήμερα, με οτιδήποτε από ασυνήθιστα φετίχ έως ασυνήθιστα όνειρα. Ζήστε την ερωτική χαρά του μη συμβατικού σεξ. Παρέχοντας έντονο σεξ δουλείας, BDSM, περιπετειώδες σεξ, ρομαντικούς εραστές, βαθύτερες επιθυμίες, swingers, σεξουαλικές γνωριμίες και πολλά άλλα.

Πλήρης κριτική του ALT.com.

PROS:

 • Τα ενεργά μέλη αναζητούν απλές συναντήσεις
 • Η βάση χρηστών είναι μεγάλη
 • Διατίθεται δωρεάν συνδρομή στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Η διεπαφή και ο σχεδιασμός είναι αρκετά σύγχυση
 • Περιορισμένες δυνατότητες για δωρεάν λογαριασμούς

# 12 - Xdating

XΗμερομηνία σύνδεσης

Το Xdating είναι ένας άλλος ιστότοπος γνωριμιών που προσφέρει απλό χρόνο διασκέδασης με ομοειδή άτομα. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος φέρνει επίσης όλους όσους ενδιαφέρονται για ένα βράδυ για να οργανώσουν συναντήσεις αμέσως. Για να μην αναφέρουμε, χρησιμοποιεί ένα σύστημα αντιστοίχισης που φέρνει μαζί συμβατά μέλη και ταιριάζει για να κάνουν αρχικές συνδέσεις.

Επομένως, εάν τα προτεινόμενα παιχνίδια ταιριάζουν, τότε οι δυνατότητες επικοινωνίας του ιστότοπου θα βοηθήσουν στην αναζήτηση βαθύτερων συνδέσεων. Πράγματι, οι ημερομηνίες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν. Μέσα σε λίγες στιγμές, μιλάτε ήδη σε ένα τυχαίο άτομο που αργότερα θα μετατραπεί σε μια ατμόσφαιρα συνομιλίας.

Πλήρης κριτική XDating.com εδώ.

PROS:

 • Φωτογραφίες κατηγοριοποιημένες για να κάνουν την αντιστοίχιση πιο ακριβή και ακριβή
 • Οι λειτουργίες μοιάζουν σχεδόν με την εφαρμογή Tinder
 • Οι χάρτες χρησιμεύουν ως εύκολη πρόσβαση για να εντοπίσετε ενδιαφέροντα μέλη
 • Διατίθεται ζωντανή κάμερα σεξ
 • Τα μέλη Premium έχουν ιδιαίτερη προσοχή και αναγνώριση στον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Τα προφίλ που δημιουργούνται από υπολογιστή αναφέρθηκαν ως ένα από τα ζητήματά του
 • Περιορισμένη ικανότητα αναζήτησης

Τελικές λέξεις

Το SwingersDateClub είναι ένας πολύ αξιόπιστος ιστότοπος στον οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και να συζητήσετε όλα όσα σχετίζονται με το σεξ εδώ. Συμβουλές για τη γυναικεία ευχαρίστηση και πώς να αναδείξετε τις συνήθειες σας στο πιο αγαπημένο σας σύντροφο είναι εδώ στις άκρες των δακτύλων σας. Επιπλέον, το SDC αναγνωρίζει την αναζήτηση της ζωής μας να είναι χαρούμενη, ικανοποιημένη και ευχαριστημένη - σεξουαλικά, διανοητικά και συναισθηματικά. Και πιστεύω ότι το SDC εντοπίζει, εντοπίζει και πληροί όλα αυτά.

Επιπλέον, η υπηρεσία είναι ευπρόσδεκτη σε άτομα όλων των χρωμάτων και εθνοτήτων και υποστηρίζει τις ομάδες LGBT. Ο πρωταρχικός στόχος της υπηρεσίας είναι να φέρει κοντά άτομα που επιθυμούν να ανταλλάξουν σεξουαλικές συναντήσεις, να ταξιδέψουν και να επιδιώξουν σεξουαλικά ενδιαφέροντα. Επιπλέον, η σελίδα είναι καλά σχεδιασμένη και ιδανική για όσους αγαπούν αυτήν τη θέση ή για εκείνους που σχεδιάζουν να αρχίσουν να το κάνουν. Λοιπόν, τι περιμένεις? Πηγαίνετε και πληκτρολογήστε το SwingersDateClub.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας σήμερα και δοκιμάστε να ταλαντεύεστε με θετικό τρόπο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή