Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Swinglifestyle

URL: https://www.swinglifestyle.com

Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Swinglifestyle.com

swinglifestyle

Στη σύγχρονη κοινωνία, σήμερα, η συνάντηση με ανθρώπους ήταν τόσο εύκολη όσο η 123. Ζούμε σε μια γενιά όπου σχεδόν όλοι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και με λίγα μόνο κλικ εδώ και εκεί, θα έχετε ήδη αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για τη χρονολόγηση - έγινε πιο δυνατό με την τεχνολογία. Πέρασαν οι μέρες όπου πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά για κάποιον να μας συναντήσει ή να γνωριστούμε με κάποιους νέους γνωστούς. Στη σημερινή γενιά, μπορούμε να μιλάμε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τη χρήση του Ιστού. Τώρα υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορείτε να επισκεφτείτε για να μιλήσετε με ξένους, να συναντηθείτε και να συναντήσετε, ακόμα και με άλλα κίνητρα όπως διασκέδαση, σεξ ή πολλά άλλα. Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες είναι πιο ανοιχτόμυαλοι και είναι πάντα έτοιμοι να συναντήσουν κάποιον από το Διαδίκτυο, οπότε υπάρχουν ιστότοποι που είναι αποτελεσματικοί για να τα ενώσουν.

Εάν είστε έτοιμοι για γνωριμίες με κάποιον ή ακόμα και με απλό ύπνο, τότε υπάρχουν επίσης ιστότοποι που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτούς τους τύπους αναγκών. Το SwingLifeStyle, επίσης γνωστό ως SLS, φιλοξενεί swingers και τα παρόμοια από το 2001. Στόχος του είναι να είναι μια εναλλακτική ρύθμιση για γνωριμίες, ή απλώς να ωθήσει τους ομοειδείς ανθρώπους να δημιουργήσουν μη συμβατικές σχέσεις που δεν συμβαίνουν πάντα με τα τυπικά γνωριμίες ιστότοπων για τους οποίους γνωρίζουμε.

Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες που περιβάλλουν το SwingLifeStyle είναι αρκετά επικίνδυνες αντίκες στο υπνοδωμάτιο και έντονες ρυθμίσεις. Threesomes ή ακόμα και τέσσερα σπίτια, οργίες, ανταλλαγές συνεργατών και πολλές άλλες συναρπαστικές σεξουαλικές δραστηριότητες μπορούν εύκολα να επιτευχθούν με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου. Όλοι στον ιστότοπο αναζητούν το ίδιο πράγμα, ώστε να είναι πιο εύκολο να συνδεθείτε και να συνδεθείτε με τέτοια άτομα. Είναι μια κοινότητα ανοιχτόμυαλων και σεξουαλικά ενεργών ανθρώπων που αγαπούν το σεξ και οτιδήποτε άλλο με αυτό. Με περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, δεν θα δυσκολευτείτε ποτέ να αναζητήσετε έναν σύντροφο για να κάνετε οτιδήποτε σεξουαλικό έχετε στο μυαλό σας. Ο ιστότοπος προωθεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών με τα ανοιχτά φόρουμ, τις αίθουσες συνομιλιών και τις τυχαίες δημοσιεύσεις τους.

Η εγγραφή στο SwingLifeStyle είναι επίσης πολύ εύκολη και γρήγορη - αλλά πρώτα, πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να απολαύσετε τις δυνατότητές του. Απλώς επιλέξτε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, ανεβάστε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, τότε μπορείτε να πάτε και να προσθέσετε μερικές βασικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του ιστότοπου. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τα μέλη premium, μπορείτε να δείτε κάθε ένα από τα προφίλ του και να ξεκινήσετε συνομιλίες με οποιονδήποτε. Παρόλο που οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επαληθεύονται κατά την εγγραφή, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ασφάλειά σας και την αυθεντικότητα των προφίλ, καθώς οι μεταφορτωμένες φωτογραφίες επαληθεύονται αμέσως πριν από την ανάρτηση.

Το SwingLifeStyle είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος όχι μόνο για τους swingers που θέλουν να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν χωρίς να ανησυχούν για δεσμεύσεις και άλλα σοβαρά πράγματα. Εάν ενδιαφέρεστε για τέτοιες δραστηριότητες και σχέσεις, τότε ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε το SwingLifeStyle.com ή να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους παρόμοιους ιστότοπους παρακάτω. Θα παρέχουμε επίσης σύντομες λεπτομέρειες για κάθε ιστότοπο, ώστε να έχετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε και ελπίζουμε ότι θα καταλήξετε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους και θα απολαύσετε πραγματικά τον χρόνο σας.

PROS:

 • Εκτεταμένα χαρακτηριστικά
 • Πολλές ευκαιρίες να συναντηθούν και να συναντηθούν
 • Η διεπαφή φαίνεται εύκολη στα μάτια
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Σύγχρονα χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν την επικοινωνία με άλλα swingers
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Διαδραστική κοινότητα με φόρουμ και συζητήσεις
 • Με πολλές θετικές κριτικές

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά συνδρομή premium
 • Κυρίως διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ
 • Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να στείλουν μόνο 5 email και να δουν 50 προφίλ
 • Έλλειψη λειτουργιών εάν δεν είστε μέλος premium
 • Ακριβείς τιμές
 • Μερικές διαφημίσεις

14 ιστότοποι παρόμοιοι με το Swinglifestyle.com:

1 #: Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Αυτό μοιάζει με τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο καθένας όταν θέλει να κερδίσει κάποια σύνδεση ή να ξεκινήσει κάποια πράγματα. Ανεξάρτητα από το ποια είναι η κατάσταση της σχέσης σας, δεν θα ξεμείνετε ποτέ από προοπτικές σύνδεσης με την Ashley Madison, καθώς πολλά online μέλη αναζητούν το ίδιο πράγμα με εσάς, που είναι να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Εάν έχετε συναντήσει ποτέ ιστότοπους σύνδεσης, ή ακόμα και διαβάσετε για αυτούς, σίγουρα θα συναντήσετε τον Ashley Madison επειδή έχουν τέτοια φήμη που θα σας πείσει πραγματικά να δοκιμάσετε online dating. Αυτή είναι μια μοναδική πλατφόρμα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών εξυπηρετούν μόνο τα singles, οπότε η Ashley Madison είναι ένα νέο πράγμα - με τους στόχους τους να συνδέουν ομοιόμορφα άτομα που ελπίζουν να ξεκινήσουν μυστικές υποθέσεις.

Σας προτείνουμε επίσης να κάνετε check out την πλήρη κριτική μας για τον Ashley Madison εδώ.

PROS:

 • Ιστοσελίδα με μοντέρνα εμφάνιση
 • Εκτεταμένες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου
 • Μη κρίσιμη κοινότητα
 • Διατίθεται σε εφαρμογές για κινητά iO και Android

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες επιλογές αναζήτησης

# 2: Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Αυτός είναι ένας τυχαίος ιστότοπος συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες που γνωστοποιεί το όνομά του στη διαδικτυακή σκηνή swinger. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για άμεση συνάντηση με μέλη από όλο τον κόσμο χωρίς να περάσετε από μακρές διαδικασίες εγγραφών και επαληθεύσεων. Οι απασχολημένοι θα απολαύσουν τις γρήγορες και ανόητες δυνατότητές του, ειδικά με συνομιλία μέσω βίντεο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές τους δωρεάν και χωρίς περιορισμούς. Εάν ξεκινήσετε στο Flingster, θα ταιριάξετε με κάποιον σε λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια μπορείτε να το πάρετε από εκεί. Εάν επιλέξετε μια premium συνδρομή, θα απολαύσετε φίλτρα αναζήτησης και δυνατότητες κλήσεων, τα οποία θα βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία σας στο Flingster. Πρέπει επίσης να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την κάμερα web καθ 'όλη τη διάρκεια της συνομιλίας σας με τυχαίους ξένους. Με μέλη και επισκέπτες του ιστότοπου που φτάνουν πάνω από ένα εκατομμύριο, θα λάβετε αγώνες αμέσως και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να συνδεθείτε με swingers που είναι ακριβώς σαν εσάς.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα - προτείνω να διαβάσετε μια εις βάθος ανασκόπηση του Flingster.

PROS:

 • Προσφέρει αυθορμητισμό και ανωνυμία για swingers
 • Ειδικά χαρακτηριστικά για premium συνδρομή
 • Αυτόματη μετάφραση
 • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται σε εφαρμογές για κινητά

# 3: SDC (Swingers Date Club)

swingers ραντεβού

Διαθέτοντας περισσότερα από 3 εκατομμύρια swingers στο διαδίκτυο, θα έχετε τον καλύτερο χρόνο της ζωής σας αναζητώντας συναδέλφους swingers κοντά σας. Με μια εύκολη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να απολαύσετε τις δυνατότητές της αμέσως μετά από μερικά κλικ. Με μια premium συνδρομή, δεν θα ξοδέψετε τα μετρητά που κερδίσατε σκληρά για τίποτα. Μπορείτε να απολαύσετε τις καλύτερες δυνατότητες και να κάνετε τον ιστότοπο να λειτουργεί για εσάς, οδηγώντας τελικά σε συναντήσεις με τα swingers που αναζητάτε. Ο ιστότοπος προσφέρει μια δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις μοναδικές δυνατότητές τους χωρίς καν να ξοδεύετε χρήματα σε αυτόν. Όμως, όπως και η συνήθης πλήρης συμμετοχή στις διαδικτυακές σκηνές γνωριμιών, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε λειτουργίες σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - περισσότερα προφίλ για έλεγχο, περισσότερα εργαλεία επικοινωνίας για χρήση και απεριόριστη προβολή φωτογραφιών και βίντεο swingers.

PROS:

 • Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Πολλές δυνατότητες για χρήση
 • Πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά συνδρομή
 • Ο ιστότοπος διακόπτεται κατά καιρούς
 • Μερικά ψεύτικα προφίλ

# 4: Κασίντι

κασιντι

Με τον μεγάλο αριθμό ιστότοπων swinger σε όλο το Διαδίκτυο, θα συναντήσετε τους περισσότερους ιστότοπους με μεγάλες βάσεις δεδομένων μελών, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι αρκετή απόδειξη ότι ένας ιστότοπος είναι τόσο καλός όσο είναι. Το Kasidie ​​είναι μια απόδειξη ότι ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών δεν θα ισοδυναμεί με την ποιότητα του ιστότοπου επειδή έχουν μόνο αρκετά μέλη, αλλά οι δυνατότητες και οι υπηρεσίες τους είναι εξαιρετικές και οι χρήστες είναι αρκετά τυχεροί που έχουν κολλήσει παρά την χαμηλή έκθεση του ιστότοπου. Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι τόσο εύκολη όσο 123; δεν θα χρειαστεί καν να αποκαλύψετε τόσες πολλές πληροφορίες για τον εαυτό σας. Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε πληροφορίες, μπορείτε απλά να παραλείψετε και να επιλέξετε άλλη μια που θέλετε να εμφανίζεται στο προφίλ σας. Μετά την επιτυχή εγγραφή, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν δυνατότητές τους, οι οποίες είναι ήδη πολλές. Οι βασικές δυνατότητες αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να αναζητήσετε swingers στην περιοχή σας και να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε μαζί τους.

Σας παρακαλώ επίσης να ελέγξετε το δικό μας εκτεταμένη κριτική του Kasidie.com εδώ.

PROS:

 • Ιστοσελίδα με μοντέρνα εμφάνιση
 • Λίγα έως μη ψεύτικα προφίλ
 • Έχει μια αίσθηση ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά μηνιαία συνδρομή
 • Δεν έχει μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών
 • Απαιτείται premium συνδρομή για να ξεκινήσετε την επικοινωνία με άλλους

# 5: Κούνιες πόλεις

swingtowns

Η σκηνή γνωριμιών swinger δημιουργεί πρόσφατα φήμη και πολλοί ιστότοποι προσφέρουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους για να τα απολαύσουν τα swingers. Το Swing Towns είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που με κάποιον τρόπο θα είναι το καλύτερο στοίχημά σας όσον αφορά τη χρονολόγηση swinger καθώς ικανοποιεί τις ανάγκες σας και θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε με τη ζωή σας swinger dating. Το Swing Towns μπορεί να υπερηφανεύεται για την πολύ δραστήρια και μη κρίσιμη κοινότητά του. τα singles και τα ζευγάρια μπορούν εύκολα να συνδεθούν με άλλα μέλη μόνο σε ένα μάτι. Με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργά swingers στον ιστότοπο, θα ταιριάξετε με τους ομοειδείς ανθρώπους και αυτό θα ήταν τόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους swinger, το Swing Towns δεν έχει πολύπλοκη διαδικασία εγγραφής. δεν χρειάζονται ευαίσθητες πληροφορίες, όπως λεπτομέρειες κάρτας και διευθύνσεις. Αν θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα να είστε δωρεάν μέλος, θα απολαύσετε ήδη πολλές δυνατότητες ακόμη και χωρίς να ξοδέψετε χρήματα στον ιστότοπο.

PROS:

 • Τεράστια βάση δεδομένων χρηστών
 • Μοναδικά χαρακτηριστικά του ιστότοπου
 • Εύκολη εγγραφή με μη προσωπικές ερωτήσεις
 • Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ περιορισμένες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Η έναρξη συνομιλιών δεν είναι δυνατή, εκτός και αν έχετε εξαιρετική τιμή
 • Ακριβείς τιμές
 • Κυρίως διαθέσιμο και ενεργό μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά

# 6: Αγάπη Βουντού

αγάπη

Αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος σας swinger ή ακόμη και ένας ιστότοπος γνωριμιών. Προσφέρει μια μοναδική και νέα εμπειρία για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν online dating. Αντί για τα συνηθισμένα στυλ γνωριμιών στο Διαδίκτυο, συνηθίζουμε, εστιάζει σε πραγματικά γεγονότα που μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνα αλλά συναρπαστικά. Προσφέρονται πάρτι με κούνιες και παρόμοιες εκδηλώσεις που προσφέρουν άμεση συνάντηση και ευκαιρίες για συνεννόηση με ομοειδή άτομα. Για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να συναντήσετε αγώνες swinger, θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να ολοκληρώσετε το προφίλ σας και να το κάνετε να φαίνεται όσο πιο πραγματικό και προσελκύει την προσοχή όσο μπορείτε. Φυσικά, όπως και οποιοσδήποτε άλλος ιστότοπος γνωριμιών εκεί έξω, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στο έπακρο τον ιστότοπο μόνο όταν πάρετε premium. Θα γνωρίσετε χαρακτηριστικά όπως κανένα άλλο. απεριόριστη προβολή προφίλ, ρητά μέσα που είναι διαθέσιμα για όλους, προσφέρονται όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και πολλά άλλα που θα ενισχύσουν την εμπειρία σας στο Love Voodoo.

PROS:

 • Μια μοναδική προσέγγιση στη χρονολόγηση swinger
 • Αρκετοί χρήστες
 • Ιστοσελίδα με μοντέρνα εμφάνιση

Μειονεκτήματα:

 • Διαδικασία επαλήθευσης Lenient
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Μόνο μερικές δυνατότητες για δωρεάν μέλη

# 7: Swingular

στρογγυλό

Ένας άλλος ιστότοπος swinger που αξίζει πραγματικά το χρόνο σας και κάθε δεκάρα. Προσφέρει δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους και σίγουρα θα σας γοητεύσει από την πρώτη δοκιμή. Το Swingular είναι αρκετά γενναιόδωρο για να επιτρέπει στα δωρεάν μέλη να χρησιμοποιούν περισσότερες δυνατότητες, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καθόλου πληρωμή. Ο ιστότοπος επικεντρώνεται σε ζευγάρια ταλάντευσης που αναζητούν ζευγάρια με ομοιόμορφο τρόπο, για περισσότερες πιθανότητες σύνδεσης. Η εγγραφή είναι εύκολη, αλλά ο χρόνος σας θα αφαιρεθεί με την ολοκλήρωση του προφίλ σας, καθώς θα χρειαστεί να απαντήσετε σε βασικές ερωτήσεις και να βάλετε λεπτομέρειες. Παρόλο που αυτός ο ιστότοπος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος όσον αφορά τις δυνατότητες, αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε με το πόσο εύκολο μπορείτε να ταιριάξετε με τους συναδέλφους swingers και με τον αριθμό των ενεργών χρηστών που διαθέτει.

PROS:

 • Προσφέρει δοκιμή 14 ημερών
 • Περισσότερα για τα ζευγάρια που ταλαντεύονται και αναζητούν συνδέσεις
 • Εύκολο στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ λίγες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής
 • Μερικές διαφημίσεις

# 8: SwapFinder

ανταλλακτικό

Προσφέροντας σας περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε και να συναναστραφείτε με άλλους swingers στο διαδίκτυο, το Swap Finder είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους swing μέχρι σήμερα. Είναι στην πραγματικότητα ένας κλάδος του AdultFriendFinder, το οποίο είναι ένα σαφές μεγάλο όνομα στον κόσμο των online γνωριμιών. Το Swap Finder προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να συναντήσετε συνεργάτες. Με τον τεράστιο αριθμό χρηστών τους στο διαδίκτυο, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε με κάποιον με την ίδια νοοτροπία και προθέσεις όπως εσείς. Ένα πράγμα που το ξεχωρίζει μεταξύ του συνηθισμένου ιστότοπου swinger που συναντάμε είναι ότι έχουν μια πρωτοβουλία να προσφέρουν μια υπηρεσία επαλήθευσης τρίτου μέρους, ώστε να είστε βέβαιοι ότι μιλάτε με πραγματικούς ανθρώπους μέσω του Διαδικτύου. Σίγουρα ανταποκρίνεται στη φήμη του λόγω της δημοτικότητας του κύριου ιστότοπού του, το Swap Finder κάνει τη δουλειά του καλά και προσφέρει πολλά στους ανθρώπους που αναζητούν κάποια διασκέδαση με τους συναδέλφους swingers.

PROS:

 • Πολλά ενεργά μέλη
 • Διαδικασία επαλήθευσης τρίτου μέρους
 • Προτείνονται γρήγορα προφίλ κοντά σας

Μειονεκτήματα:

 • Η premium συνδρομή είναι ακριβή
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Πολύ λίγες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες

# 9: Κεντρική ζώνη Swinger

swingerzonecentral

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται με την εναλλακτική νοοτροπία και στυλ, οπότε υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που εμφανίζονται εδώ και εκεί για να προσφέρουν σχετικές υπηρεσίες και λειτουργίες. Το Swinger Zone Central εστιάζει περισσότερο στις φωτογραφίες και τα βίντεο για κάθε προφίλ, καθώς είναι ένας τρόπος για να βοηθήσουν τα μέλη να εμπιστεύονται περισσότερο τους swinger τους αγώνες. Σε αυτόν τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να συμμετέχετε σε χρονοβόρες διαδικασίες εγγραφής. θα πρέπει απλώς να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε, καθώς και την τοποθεσία και τα ενδιαφέροντά σας. Προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να εξοικειωθείτε με τις δυνατότητες και τη διεπαφή και έτσι μπορείτε να αποφασίσετε αργότερα ότι θα αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας. Η πλειονότητα των δυνατοτήτων του ιστότοπου προσφέρεται ήδη στη δωρεάν δοκιμή, οπότε θα το απολαύσετε ήδη ακόμα και χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε αυτόν ακόμα.

PROS:

 • Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30
 • Εύκολη πλοήγηση και εξοικείωση
 • Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι προσβάσιμα με μια δωρεάν δοκιμή
 • Ακριβείς τιμές, επομένως μεγαλύτερη δοκιμαστική περίοδο
 • Τα μέλη που πληρώνουν μπορούν να δουν ειδικές φωτογραφίες
 • Οι συνομιλίες και οι ομάδες βίντεο διατίθενται μόνο με premium

# 10: Lifestyle Lounge

lifestylelounge

Ο αιωρούμενος τρόπος ζωής δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος, με τον μεγάλο αριθμό τοποθεσιών swinging να γίνονται και να προσφέρονται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι ιστότοποι Swinging είναι πολύ παρόμοιοι με τους ιστότοπους για ενήλικες στους οποίους έχουμε συνηθίσει και προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες που μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με τους συναδέλφους swingers. Θα ήταν πολύ συναρπαστικό να έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να ταιριάξετε με τους συναδέλφους swingers, καθώς έχετε την ίδια νοοτροπία σχετικά με τον swinging τρόπο ζωής. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας από τους λίγους που μπορούμε να πούμε ότι αξίζει πραγματικά κάθε δεκάρα. τα χαρακτηριστικά του είναι μοναδικά και πολύ χρήσιμα. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν δοκιμές για χρήστες, το Lifestyle Lounge επικεντρώνεται στο απόρρητο και την ασφάλεια των μελών, ώστε οι ταυτότητές τους να μην διακυβεύονται.

PROS:

 • Οι βασικές λειτουργίες διατίθενται μόνο για 7 ημέρες
 • Ο ιστότοπος είναι αυστηρός με απόρρητο και ασφάλεια
 • Εύκολη εγγραφή
 • Διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές διαφημίσεις
 • Τα μη μέλη δεν έχουν πρόσβαση σε προφίλ
 • Τα μέλη της δοκιμής απολαμβάνουν μόνο περιορισμένες δυνατότητες

# 11: Σέξυ Μόφο

sexxymofo

Παρέχοντας στα μέλη τις καλύτερες πιθανότητες να συναντηθούμε με συναδέλφους swingers, το Sexxy Mofo αποτελείται από μέλη που σίγουρα ανταποκρίνονται στο όνομα του ιστότοπου: σέξι. Παρόλο που είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο μερικοί αριθμοί χρηστών (περίπου 55,000 μόνο), οπότε θα αντιμετωπίσετε κάπως όχι τόσο γρήγορες διαδικασίες αντιστοίχισης. Ωστόσο, παρόλα αυτά, θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου και θα έχετε τις πιθανότητες να βρείτε έναν αγώνα που θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. έχει μια στενή κοινότητα που είναι πολύ διαδραστική. μπορείτε να δείτε όλους ενεργούς και όλοι να διασκεδάζουν με τον τρόπο ζωής τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι είναι 100% δωρεάν ιστότοπος swing, αλλά στην πραγματικότητα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την επιλογή να παραμείνετε ως δωρεάν χρήστης ή να πάρετε premium.

PROS:

 • Σχεδόν όλες οι δυνατότητες είναι προσβάσιμες με δωρεάν συνδρομή
 • Διαδραστική και μη κρίσιμη κοινότητα
 • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα:

 • Παραπλανητικές πληροφορίες; Δεν είναι 100% δωρεάν για swingers
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Πολύ λίγα μέλη μόνο
 • Απλός σχεδιασμός ιστοσελίδας

# 12: Fab Swingers

fabswingers

Παρέχοντας σε όλους μια αξιοπρεπή ευκαιρία να συναντηθούν με ομοειδή άτομα, το Fab Swingers είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που θα σας φέρει στο παιχνίδι με τη διασκέδαση που θα έχετε για να αλληλεπιδράσετε με swingers σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος μόνο σε επιλεγμένες χώρες, για άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτόν, μπορούν να πιστοποιήσουν τις διασκεδαστικές και εξαιρετικές δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν οι Fab Swingers. Τα χαρακτηριστικά του είναι λογικά και χρήσιμα, ειδικά όταν διατηρείτε επαφή με άλλους swingers στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με τους περισσότερους ιστότοπους που θα απαιτήσουν να πληρώσετε εκ των προτέρων με αρκετά χρήματα, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτό εδώ, επειδή ακόμη και με μια δωρεάν συνδρομή, θα απολαύσετε ήδη τις περισσότερες από τις δυνατότητές του. Ενώ εξακολουθούν να υπάρχουν premium δυνατότητες στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μετά την πληρωμή, η βασική συνδρομή προσφέρει ήδη πολλά, ώστε να μην αισθάνεστε αποκλεισμένοι με αυτήν.

PROS:

 • Κυρίως δωρεάν όσον αφορά τη χρήση χαρακτηριστικών
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Δεν υπάρχει ανάγκη για δαπάνες μόνο για τη χρήση λειτουργιών

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες
 • Η ολοκλήρωση του προφίλ απαιτεί χρόνο
 • Συχνές διαφημίσεις
 • Βαρετή διεπαφή ιστότοπου

# 13: Swinging Heaven

αιώρησης-παράδεισος

Για τους Βρετανούς swingers, έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τους ιστότοπους swinger, επειδή υπάρχουν πολλοί αναδυόμενοι ιστότοποι για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Το Swinging Heaven είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους swinger στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σας βοηθά να επιτύχετε περισσότερες πιθανότητες να συνδεθείτε με τους συναδέλφους swingers που βρίσκονται ακριβώς γύρω από την περιοχή σας, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες. Θεωρείται ως ένας από τους «ανώτερους» ιστότοπους, λόγω του ότι υπάρχει από το 2002, το Swinging Heaven είναι γνωστό από πολλούς λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών τους. Παρόλο που η διαδικασία εγγραφής είναι γρήγορη, θα βρεθείτε κολλημένοι στο να συμπληρώσετε το προφίλ σας, επειδή θα πρέπει να το ολοκληρώσετε για να προσελκύσετε περισσότερους αγώνες. Εάν έχετε επισκεφτεί τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών, θα γνωρίζετε ότι το προφίλ σας είναι το καλύτερο εργαλείο σας για να συναντήσετε συναδέλφους swingers και για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για online γνωριμίες.

PROS:

 • Γρήγορη εγγραφή
 • Παροχή χρήσιμων λειτουργιών και υπηρεσιών από το 2002
 • Περισσότερες πιθανότητες να συναντηθούν ομοειδή άτομα

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη πρόσβαση στις καλύτερες δυνατότητες για δωρεάν χρήστες
 • Ο ιστότοπος φαίνεται απλός
 • Ακριβείς τιμές premium

# 14: Τοπικοί Swingers

ντόπιοι

Ένας άλλος ιστότοπος swinger που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερους φίλους και συνδέσεις. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες ιστοσελίδες swinging, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με την έννοια του "swinging", οι Local Swingers φέρνουν κοντά ενήλικες με ανοιχτό μυαλό και τους έχουν να κάνουν σύζευξη και μπορούν να συναντηθούν. Οι τοπικοί Swingers υπερηφανεύονται για τις πράξεις ασφάλειας και απορρήτου που διασφαλίζουν ότι ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στον ιστότοπο με αυτοπεποίθηση, χωρίς να φοβάται να εκθέσει τα προσωπικά στοιχεία του κάπου αλλού. Δεδομένου ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ασφάλεια, έχουν επίσης αυστηρή διαδικασία επαλήθευσης. Αυτό επιτρέπει επίσης τη μείωση των ψεύτικων προφίλ, ώστε να μην ενοχλεί τους τρέχοντες χρήστες και την εμπειρία τους ως σύνολο.

PROS:

 • Η βασική συνδρομή είναι δωρεάν
 • Λαμβάνει πολύ σοβαρά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας
 • Προσιτές τιμές

Μειονεκτήματα:

 • Βασικός ιστότοπος
 • Μερικές διαφημίσεις
 • Διατίθεται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Η ιδιότητα μέλους δεν ανανεώνεται αυτόματα

Συμπέρασμα

Δεδομένου ότι το swinging κάνει ήδη το όνομά του γνωστό εκεί έξω, αν θέλετε κάποια καλή στιγμή με swingers σε όλο τον κόσμο, τότε ίσως θελήσετε να δείτε αυτούς τους ιστότοπους. Όλα αυτά είναι 100% νόμιμα και με πραγματικά μέλη. Πολλοί άνθρωποι έχουν πλέον υιοθετήσει και ζήσει τη σιωπηλή νοοτροπία και έτσι το να ψάχνεις για ομοειδή άτομα δεν θα είναι τόσο δύσκολο για σένα τώρα. Η σκηνή με το swinger dating πρέπει να είναι η πιο δροσερή και πιο τσίλι ποτέ. χωρίς πίεση και απλώς παίρνετε το χρόνο σας με τα πάντα και όλα αυτά στις τέσσερις γωνίες των ζωνών άνεσής σας, αφού μπορείτε να ανακατευτείτε και να περάσετε χρόνο μαζί τους μέσω του Διαδικτύου πρώτα.

Οι ιστότοποι Swinger είναι λίγο διαφορετικοί από τους συνηθισμένους ιστότοπους γνωριμιών που έχουμε συνηθίσει. Δεδομένου ότι υπάρχουν δεκάδες swinger ιστότοποι εδώ και εκεί πρόσφατα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή ενός και να εμπιστεύεστε μόνο καλά ελεγμένους ιστότοπους, ώστε να μην χάνετε χρόνο και άλλους πόρους. Για να σας σώσουμε από όλα τα προβλήματα της αναζήτησης του τέλειου ιστότοπου για εσάς, αυτή η λίστα θα είναι μεγάλη βοήθεια.

Και ναι ναι ... Ξέρω ότι η επιλογή ακόμη και 1 από 14 διαφορετικές είναι δύσκολη δουλειά. Από την προσωπική εμπειρία και τις συστάσεις των συναδέλφων μου, μπορώ να προτείνω σταθερά αυτούς τους ιστότοπους TOP 3 swinger:

# 1 - Ashley Madison;
# 2 - Φλάινγκστερ;
# 3 - Κούνιες FAB.

Καλή τύχη!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή