Ενημερώθηκε στις: 27 Ιανουαρίου 2022

Uberhorny κριτική

& TOP 11 Προσωπικά / Ιστότοποι γνωριμιών Παρόμοιο με το Uberhorny.com

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το UberHorny.com

άγριο

Εάν δεν είστε νέοι στον κόσμο των ραντεβού στο διαδίκτυο, θα πρέπει να έχετε ακούσει για το Uberhorny, έναν διακεκριμένο και δημοφιλή ιστότοπο γνωριμιών μέχρι σήμερα. Για άτομα που αναζητούν μια πλατφόρμα για να ασχοληθούν με περιστασιακή ψυχαγωγία, ραντεβού και παθιασμένες σχέσεις, αυτός ο αξιοσημείωτος ιστότοπος γνωριμιών είναι ένας τεράστιος τρόπος να εκφράσετε τις ρομαντικές και ερωτικές σας επιθυμίες στη ζωή. Με την πρώτη εντύπωση της επίσκεψης στον ιστότοπό του, είναι γεμάτο με σέξι φωτογραφίες και γυμνές φωτογραφίες όμορφων γυναικών. Πράγματι, είναι εξαιρετικά απλό για τις υπηρεσίες και την ψυχαγωγία που προσφέρει στα μέλη. Λόγω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που προσφέρει για αμέτρητα χρόνια, έχει αποκτήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο και με τον υψηλότερο πληθυσμό που βρίσκεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους γνωριμιών με πολλές απάτες, το Uberhorny ενθαρρύνει γνήσιες σχέσεις και αλληλεπιδράσεις, με πολύ ταχύτερη εκσκαφή περιστασιακών συνδέσεων σε κοντινή απόσταση. Το premium κόστος συνδρομής μπορεί να φαίνεται συντριπτικό, ωστόσο, ο ιστότοπος Uberhorny παρέχει δοκιμαστική ιδιότητα μέλους εντός δύο έως επτά ημερών, επιτρέποντας στα νέα μέλη να ανακαλύψουν εάν η πλατφόρμα αξίζει την επένδυση.

URL: https://www.uberhorny.com

Εγγραφείτε και εγγραφείτε στο Uberhorny!

Η διαδικασία εγγραφής στο Uberhorny δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Κατά την εγγραφή, πρέπει να αποκαλύψετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, όπως τον ταχυδρομικό κώδικα, το φύλο σας και τις προτιμήσεις φύλου. Όλοι οι χρήστες αυτού του ιστότοπου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και άνω για να πληρούν τις προϋποθέσεις για εγγραφή. Το Uberhorny είναι εξαιρετικά αυστηρό όσον αφορά τα ψεύτικα προφίλ, επομένως ενθαρρύνεται ιδιαίτερα μια εικόνα προφίλ για τον λογαριασμό σας, αν και δεν είναι υποχρεωτική. Μόλις τελειώσετε, είστε έτοιμοι να κάνετε συνδέσεις! Εάν είστε κάποιος ανοιχτός σε ικανοποίηση σεξουαλικών προτροπών εκπλήρωσης και αντιμετωπίσετε συνδέσεις εντός της περιοχής σας χωρίς χρεώσεις, τότε το Uberhorny είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για εσάς.

Συνδεθείτε και πάρτε Horny

Για δωρεάν μέλη, η σύνδεση και η επικοινωνία στο Ubrrhorny ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Παρόλο που υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στην αποστολή μηνυμάτων στον πιθανό αγώνα σας, η απάντηση και η έναρξη μιας συνομιλίας απαιτεί premium συνδρομή. Εκτός από τα μηνύματα, η δωρεάν συνδρομή μπορεί επίσης να συμμετάσχει στο διασκεδαστικό παιχνίδι του ιστότοπου που ονομάζεται "Who's Cute" όπου μπορείτε να στείλετε μάτια και επισημάνσεις "μου αρέσει", αλλά οι δυνατότητες μπορούν να περιοριστούν σε αυτήν την ενέργεια. Εάν θέλετε να δείτε ποιος σας άρεσε και σας έστειλε το μάτι, πρέπει να επωφεληθείτε από τις συνδρομές μέλους, μια σημαντική πτυχή για να βρείτε έναν τέλειο αγώνα.

Ωστόσο, η δωρεάν συνδρομή στο Uberhorny δεν είναι καθόλου άσχημη. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε, όπως το "Trending Now" που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν βίντεο, κατάσταση και φωτογραφίες, παρόμοια με το newsfeed του Facebook. Άλλα μέλη του ιστότοπου μπορούν επίσης να δημοσιεύσουν τα σχόλιά τους στις αναρτήσεις σας δωρεάν. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να συνδεθείτε με τα άτομα και τους χρήστες εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Uberhorny δωρεάν. Για έναν εύκολο τρόπο εύρεσης αγώνων, ο ιστότοπος Uberhorny προσφέρει μια απλή δυνατότητα αναζήτησης που ταξινομείται σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες σύμφωνα με την τελευταία σύνδεση, την απόσταση, το πιο δημοφιλές προφίλ και τον αριθμό των φωτογραφιών. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης βολική αναζήτηση μέσω φίλτρων που θα ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με τον ιδανικό αγώνα σας. Αυτά τα φίλτρα μπορούν να καθοριστούν ανάλογα με τη χώρα, το ενδιαφέρον, τη φυσική εμφάνιση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις και πολλά άλλα.

Σχεδιαστική διεπαφή και χρηστικότητα του Uberhorny.com

Όσον αφορά τη χρηστικότητα και το σχεδιασμό ιστοσελίδων, το Uberhorny είναι πολύ διαχειρίσιμο, απλό και απλό. Για ένα άτομο με νόμιμη ηλικία, ο ιστότοπος μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητός και εύκολη πλοήγηση, παρέχοντας στους χρήστες μια επιθυμητή εμπειρία. Κάθε επιλεγμένη κατηγορία χωρίζεται σε τμήματα για να έχει καθαρή και εκλεπτυσμένη θέα των χαρακτηριστικών τους. Πρέπει να είστε premium μέλος για να δείτε τα πλήρη και λεπτομερή προφίλ των άλλων μελών του ιστότοπου, αν και ένα γρήγορο υπόβαθρο από τον εαυτό τους μπορεί να προβληθεί από δωρεάν μέλη.

Λάβετε Hook-Ups και αγώνες στο Uberhorny

Αρχικά, όταν ολοκληρώσετε τη δημιουργία ενός λογαριασμού, θα υπάρχει μια συλλογή από τα μέλη που παρουσιάζονται που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε στέλνοντας μάτια σε μερικά μέλη και να παρατηρήσετε. Τελικά, το Uberhorny θα τρέξει τον αλγόριθμό του και θα σας ταιριάξει αποτελεσματικά με άλλους συμβατούς μεμονωμένους ανθρώπους στον ιστότοπο. Αποκτήστε ερωτικά από μια λίστα όμορφων και καυτών μελών του Uberhorny, τόσο νέων όσο και παλαιών, που έχουν πιθανώς μεγάλη πιθανότητα να συνδεθούν με κάποιον ρομαντικά ή άνετα. Η αναζήτηση εκ των προτέρων για να βρείτε την πιο ακριβή αντιστοιχία σας είναι παρόμοια διαθέσιμη εδώ, αλλά αποκλειστικά για μέλη που πληρώνουν. Δυστυχώς, για τους λογαριασμούς των δωρεάν μελών, αυτή η δυνατότητα είναι άχρηστη.

Πληρώστε για να πάρει Horny

Για να αποκτήσετε το μεγαλύτερο μέρος του Uberhorny, αξίζει να πληρώσετε για συμμετοχή σε αυτόν τον ιστότοπο. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στις οποίες μόνο τα μέλη έχουν πρόσβαση σε σύγκριση με έναν δωρεάν λογαριασμό. Τεχνικά, σε έναν δωρεάν λογαριασμό, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε σε μέλη και να ελπίζετε να το παρατηρήσετε. Ωστόσο, εάν θέλετε να λάβετε συνδέσεις και συνδέσεις, να συμμετάσχετε σε συζητήσεις, να ανταλλάξετε και να στείλετε σαφείς εικόνες και να δείτε ερωτικές γυναίκες που σας ενδιαφέρουν, ίσως χρειαστεί να εγγραφείτε.

Το σπουδαίο πράγμα για την Uberhorny είναι τα αποκλειστικά δοκιμαστικά προνόμια και η συνδρομή τριών μηνών ως μέλος. Αυτό θα σας εγγυηθεί επιπλέον τρεις μήνες συμμετοχής, εάν εντός της αναφερόμενης διάρκειας, δεν έχετε καταφέρει να λάβετε ένα απλό περιστατικό από τον ιστότοπο. Δεν είναι ένας υπέροχος και βολικός τρόπος για να σας διαβεβαιώσω ότι ανεξάρτητα από τον σκοπό σας, τις συνδέσεις ή τη μακροπρόθεσμη σύνδεση, υπάρχει η διαβεβαίωση να το πάρετε από εδώ;

Ειδικά χαρακτηριστικά για να κάνετε Kinky With UberHorny

Ως συνήθως, τα μέλη του Uberhorny είναι σαφή και ξεκάθαρα για τις προθέσεις τους δείχνοντας γυμνές και σέξι φωτογραφίες του εαυτού τους. Τις περισσότερες φορές, δημοσιεύονται ερωτικές φωτογραφίες που ενεργούν ενεργά στη σύνδεση και την προσπάθεια να χαλαρώσουν. Αυτό συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπου συνέβησαν ώρες κρυφοκοιτάγματος για να γίνουν συσχετισμοί. Υπάρχουν ακόμη και συναρπαστικά χαρακτηριστικά που τα μέλη μοιράζονται ερασιτεχνικές φωτογραφίες και βίντεο που μπορούν να αγοραστούν κατά την εγγραφή τους. Επιπλέον, άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικά, συναρπαστικά και να σας προσφέρουν περισσότερες πιθανότητες να συνδεθείτε.

 • Ποιος μεταδίδει ροή

Σε αυτόν τον ιστότοπο, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός σέξι και ερωτικών βίντεο διαθέσιμων για προβολή. Υπάρχει ακόμη και ζωντανή ροή σέξι βίντεο προσβάσιμα που θα κάνουν τη νύχτα σας ζεστά και σεξουαλικά. Το Who is Streaming είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό του Uberhorny που σας επιτρέπει να βλέπετε μέλη που μεταδίδουν ερωτικά βίντεο ζωντανής ροής που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Δεν είναι εκπληκτικό να παρακολουθείτε μια καυτή και σέξι ζωντανή δράση από μέλη;

 • Σύρετε το παιχνίδι

Μια πρόσφατη προσθήκη στα παιχνίδια που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ονομάζεται Swipe Game, όπου η ιδέα είναι συγκρίσιμη με την πτυχή του ζευγαρώματος του Tinder. Μπορείτε να σύρετε εάν το προφίλ του μέλους φαίνεται σέξι και λιπαντικό για εσάς. Εάν συναντήσετε έναν αγώνα, τότε είναι ήδη μια σημαντική ευκαιρία να αποκτήσετε γρήγορα hookups.

 • Ποιο είναι το χαριτωμένο παιχνίδι

Στο Uberhorny, υπάρχει ένα παιχνίδι που ονομάζεται Who's Cute στο οποίο κάθε μέλος λαμβάνει περίπου πενήντα καταχωρίσεις προφίλ που ο καθένας μπορεί να στείλει ψήφο εάν το θεωρήσει «χαριτωμένο» ή όχι. Σε ένα μέλος δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε, είτε πράσινα είτε κόκκινα σημάδια που αντιπροσωπεύουν το ποσοστό έλξης σας. Εάν βρείτε το άτομο στο προφίλ ελκυστικό, τότε μπορείτε να ψηφίσετε το πράσινο σημάδι, αλλά εάν διαφορετικά, κάντε κλικ στο κόκκινο σημάδι. Όταν συμμετέχετε σε αυτό το είδος παιχνιδιού, το προφίλ σας θα παρατηρείται όλο και περισσότερο και θα οδηγήσει σε πιο συναρπαστικές πιθανότητες να παίζετε.

 • Premium περιεχόμενο

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Uberhorny είναι το Premium Content όπου τα μέλη αυτού του ιστότοπου δημοσιεύουν σαφείς φωτογραφίες τους που γίνονται στο σπίτι. Άλλα μέλη μπορούν ακόμη και να κερδίσουν μια περιουσία από αυτήν την αγορά περιεχομένου μεταφόρτωσης που είναι προσβάσιμο για προβολή εάν ξοδεύετε μονάδες. Μπορείτε σωστά να κερδίσετε πλούτο ανεβάζοντας περιεχόμενο του εαυτού σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Με αυτό, όχι μόνο κερδίζετε την ευκαιρία να κάνετε σεξουαλικές συνδέσεις αλλά και να εκμεταλλευτείτε περαιτέρω το πλεονέκτημα των premium χαρακτηριστικών που προσφέρει.

 • Premium Ζωντανές Κάμερες

Αυτή η δυνατότητα είναι αποκλειστική για premium μέλη μόνο όπου μπορούν να έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά βίντεο συνεχούς ροής με ζεστά, όμορφα και αισθησιακά επαγγελματικά μοντέλα. Μόλις διατεθεί, θα μεταφερθείτε σε έναν άλλο ιστότοπο τρίτου μέρους όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά ζωντανά προκλητικά και λιπαρά βίντεο του αγαπημένου σας μοντέλου.

Προστασία και ασφάλεια του UberHorny

Όταν πρόκειται για γνωριμίες και προσωπικούς ιστότοπους, η ασφάλεια των πληροφοριών και άλλων σχετικών ανησυχιών είναι πάντα τα ζητήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή ευαίσθητα δεδομένα και σαφείς εικόνες κοινοποιούνται στα μέλη του ιστότοπου και ορισμένα περιστατικά ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κατάχρηση. Το καλό εδώ στο Uberhorny, δεν υπάρχουν ίχνη απάτης. Παρόλο που, ο ιστότοπος δεν δικαιολογεί αθώα σε πλαστά προφίλ. Να είστε βέβαιοι, όταν αυτοί οι λογαριασμοί εντοπιστούν, θα αναστείλουν αυτόματα τη διαρκή. Επίσης, όλες οι πληροφορίες που υποβάλλετε προστατεύονται καθώς ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τυπικές διαδικασίες κρυπτογράφησης που προστατεύουν όλους τους τύπους δεδομένων από επιβλαβείς πρακτικές.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Uberhorny

PROS:

 • Υπάρχουν διάφορες γυναίκες σε διαφορετικές τοπικές περιοχές
 • Η δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη στη χαμηλότερη τιμή
 • Υπάρχουν περισσότερα από δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη διαφορετικών ηλικιών είναι διαθέσιμα
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι εντός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Απαιτείται μόνο περίπου τρία έως πέντε λεπτά εγγραφής
 • Η αναζήτηση κατανέμεται σε κατηγορίες για να βοηθήσει στην αναζήτηση αποτελεσματικής αντιστοίχισης
 • Δωρεάν αποστολή likes και μάτι
 • Οι ύποπτοι ψεύτικοι λογαριασμοί αναστέλλονται αμέσως
 • Η επαλήθευση προφίλ είναι διαθέσιμη για αύξηση της προβολής

Μειονεκτήματα:

 • Η υπενθύμιση για την πληρωμή της συνδρομής εμφανίζεται συνεχώς
 • Τα προφίλ των μελών προβάλλονται όταν εγγραφείτε σε premium συνδρομή
 • Περιορισμένες ενέργειες και λειτουργίες εάν οι λογαριασμοί βρίσκονται σε δωρεάν συνδρομή

Κορυφαία 11 άτομα και ιστότοποι γνωριμιών με σεξ όπως το Uberhorny.com:

# 1 - Ashley Madison

ashleymadison

Ένας ιστότοπος γνωριμιών με την επωνυμία Ashley Madison ιδρύθηκε το 2001 και προοριζόταν για παντρεμένους ανθρώπους ή σε μια δεσμευμένη σχέση που εξακολουθούν να αναζητούν μια διακριτική σχέση ή συνδέσεις. Μέχρι σήμερα, η Ashley Madison εξακολουθεί να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στα μέλη της και συνεχίζει να προωθεί τις εξωσυζυγικές υποθέσεις, χωρίς καμία μορφή κρίσης. Ωστόσο, γύρω στο έτος 2015, ο ιστότοπος παραβιάστηκε και τα ευαίσθητα δεδομένα εκτέθηκαν στο κοινό. Παρά τις προκλήσεις που προέκυψαν, ο Ashley Madison κατάφερε να ανακάμψει και να ανοικοδομήσει και βελτίωσε το σύστημα ασφαλείας του για να αποτρέψει την επανάληψη των καταστροφικών περιστάσεων.

Να είστε βέβαιοι ότι το πρόσφατα βελτιωμένο Ashley Madison έχει ένα ασφαλές και καλύτερο περιβάλλον που είναι ασφαλές για όλους. Επίσης, οι άνθρωποι πίσω από τον ιστότοπο έχουν ατελείωτη δέσμευση να μην σταματήσουν να προχωρούν προχωρημένοι όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία των μελών τους. Αναμφίβολα, ο ιστότοπος Ashley Madison είναι ένας εξαιρετικός χώρος για τα άτομα που θέλουν να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή και επιθυμούν να έχουν μια οικεία μυστική σχέση. Εγγραφείτε τώρα και ζήστε το μόνοι σας.

Μπορείτε να μας ελέγξετε Η κριτική του AshleyMadison εδώ.

PROS:

 • Ένας τεράστιος αριθμός μελών σε όλο τον κόσμο
 • Η Κοινότητα αναζητά ενεργά υποθέσεις
 • Γρήγορη, εύκολη και απλή διαδικασία εγγραφής
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Διατηρεί το προφίλ και τη διακριτική ευχέρεια των μέσων
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη τόσο για χρήστες iOS όσο και για χρήστες Android

Μειονεκτήματα:

 • Άλλα μέλη έχουν λιγότερο λεπτομερή προφίλ

# 2 - BeNaughty

ευγενικός

Ξεκίνησε το έτος 2000 και συνέχισε να γίνεται ένας εξαιρετικά δημοφιλής ιστότοπος γνωριμιών που συνεργάζεται με τους UpForIt, IWantU και Flirt για να παρέχει στα μέλη μια καθιερωμένη, ποιοτική και ικανοποιητική εμπειρία. Έχει περισσότερους από δεκατρείς εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μέρα και εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφονται ως μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να γίνεσαι άτακτος και να ασχολείσαι με περιστασιακές υποθέσεις και συνδέσεις με ανύπαντρα και παντρεμένα άτομα. Τα ευαίσθητα στοιχεία σας που υποβάλλονται στο BeNaughty προστατεύονται με ασφάλεια καθώς χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένο σύστημα SSL και όλα τα προφίλ έχουν υποβληθεί στη διαδικασία επαλήθευσης. Αυτό κάνει όλη την εμπειρία πολύ πιο διασκεδαστική και χωρίς απάτες.

Benaughty πλήρη κριτική εδώ.

PROS:

 • Η επιχείρηση ιδρύθηκε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια
 • Τα νέα μέλη αυξάνονται καθημερινά
 • Τα μέλη είναι εξαιρετικά ενεργά
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν πέντε δωρεάν συνομιλίες κάθε μέρα
 • Η διεπαφή του ιστότοπου είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση
 • Η συνομιλία μέσω βίντεο μεταξύ των μελών είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένες πληροφορίες για ορισμένα προφίλ
 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Οι ζωντανές ειδοποιήσεις αποσπώνται αρκετά εάν υπάρχουν υπερβολικά άφθονα

# 3 - Adult Friend Finder

mainfinder

Ένας μοντέρνος ιστότοπος γνωριμιών για όσους αναζητούν σεξουαλικές και περιστασιακές σχέσεις, το Adult Friend Finder είναι ο καλύτερος χώρος για αυτά. Έχει περισσότερα από 80 εκατομμύρια μέλη που επιδιώκουν ενεργά συναρπαστικές υποθέσεις και σεξουαλικούς αγώνες μέσω των μοναδικών χαρακτηριστικών επικοινωνίας του ιστότοπου. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις προτιμήσεις σας μέσω μονογαμικών ή πολυγαμικών συνδέσεων, ακόμη και φίλων φίλων και κοινής χρήσης ζευγαριών. Υπάρχουν τεράστια πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε σε αυτόν τον ιστότοπο και προκαλεί τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι πολύ εύκολος στην πλοήγηση και η διεπαφή είναι απλή στην κατανόηση. Εγγραφείτε τώρα και γίνετε μέλος, θα χρειαστούν λιγότερο από 5 λεπτά για να το κάνετε.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν
 • Οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφιφυλόφιλοι είναι ανοιχτοί και αποδεκτοί
 • Τα μέλη έχουν την ελευθερία να δημιουργούν ομάδες και ιστολόγια για πληροφορίες σχετικά με σκοπούς
 • Αριθμός μελών που αναζητούν ενεργά συνδέσμους χωρίς χορδές
 • Δείτε φωτογραφίες και παρακολουθήστε βίντεο δωρεάν
 • Επιτρέπεται και ενθαρρύνεται η κοινή χρήση εικόνων και φωτογραφιών

Μειονεκτήματα:

 • Ο αριθμός των ανδρών μελών είναι παρόντες από τις γυναίκες

# 4 - eHarmony

σελίδα eharmony

Το eHarmony δεν μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπό σας για γνωριμίες, καθώς προωθεί τα μέλη να βρουν σοβαρούς αγώνες που μπορούν να κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις. Ο ιστότοπος γνωριμιών χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα συμβατότητας για αντιστοίχιση και περιορισμό στον πολύ πιθανό αγώνα σας. Σκοπεύοντας να βοηθήσει τα μέλη του να προσγειωθούν σε πραγματική αγάπη σε όλο τον κόσμο, το eHarmony επικράτησε για να διατηρήσει έντονη σχέση από το 2000. Σύμφωνα με αναφορές, ο ιστότοπος δημιουργεί πάνω από δεκαπέντε εκατομμύρια αγώνες κάθε μέρα και υπάρχουν πάνω από 600,000 ζευγάρια που ταιριάζουν εδώ παντρεύτηκε. Με αυτό, η eHarmony έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη μέσω των αποτελεσματικών χαρακτηριστικών επικοινωνίας και της βαθιάς γνώσης του ιστορικού των μελών. Εάν αναζητάτε συγκεκριμένα έναν ιστότοπο γνωριμιών με τη δυνατότητα να συναντήσετε μακροχρόνιες σχέσεις και σοβαρές σχέσεις, αυτό αξίζει να δοκιμάσετε.

PROS:

 • Μια ακριβής και ακριβής μέθοδος αντιστοίχισης
 • Εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά προνόμια προσφέρουν για premium μέλη
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κατανοητός
 • Δωρεάν αποστολή ματιών
 • Η έκδοση της εφαρμογής είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android
 • Ελάχιστος αριθμός διαφημίσεων

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς ποικιλία μέσων επικοινωνίας
 • Η προβολή φωτογραφιών προφίλ είναι αποκλειστική για premium μέλη μόνο

# 5 - FetLife

το σπίτι της ζωής

Ένας ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες και αναπτύχθηκε το 2008, το FetLife επικεντρώνεται κυρίως σε άτομα που αναζητούν και λαχτάρα να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων φετίχ, συστροφών και BDSM. Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για εκπλήρωση της φαντασίας, κάθε μέρα το FetLife κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη μέχρι να φτάσει πάνω από οκτώ εκατομμύρια μέλη από όλο τον κόσμο. Μέσω του FetLife, τα μέλη μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν την κρυφή σεξουαλικότητά τους και τις φαντασιώσεις τους χωρίς κρίσεις και να τους βοηθήσουν να το αγκαλιάσουν. Αυτό που το κάνει ακόμα καλύτερο, είναι η ειδική ομάδα υποστήριξης που είναι πρόθυμη να προωθήσει τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του ιστότοπου. Παρόμοια με το Facebook, η διεπαφή και η διαδικασία του FetLife είναι σχετικά παρόμοιες, όπως η προσθήκη φίλων, η ανάρτηση τοίχου, η λειτουργία παρακολούθησης και η λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων τύπου messenger.

Εδώ είναι Το Fetlife & οι εναλλακτικές λύσεις του.

PROS:

 • Τα μέλη έχουν ανοιχτό μυαλό σχετικά με το BDSM, τα φετίχ και τα είδη
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Το εύρος ηλικίας των μελών είναι μεταξύ 25 και 34 ετών
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Δωρεάν ανταλλαγή μηνυμάτων σε άλλα μέλη
 • Η λειτουργία καρτέλας Εξερεύνηση βοηθά στη μείωση συγκεκριμένων μελών

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση άλλων λογαριασμών κοινωνικών μέσων
 • Δεν είναι ακόμη διαθέσιμο για λήψη στο App Store ή στο Google Playstore

# 6 - Φλάινγκστερ

φλαγκστέρ

Ένας ιστότοπος ανταλλαγής μηνυμάτων για ενήλικες, το Flingster επιτρέπει στα μέλη του να συναντούν άτομα χωρίς την ταλαιπωρία και την ενόχληση μιας μακράς διάρκειας εγγραφής και επαλήθευσης. Πάνω απ 'όλα, ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν δυνατότητες για ανταλλαγή μηνυμάτων και συνομιλία μέσω βίντεο. Πρέπει μόνο να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να λάβετε έναν αγώνα και να αρχίσετε να συνομιλείτε με άτομα. Το Flingster προσφέρει επίσης premium χαρακτηριστικά για μέλη που περιλαμβάνουν επιλογές κλήσεων και φίλτρα στην αναζήτηση. Εάν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι κατά τη συνομιλία, υπάρχει μια δυνατότητα Facemask διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο που σας κρατά κρυμμένο, προτού συμφωνήσετε για συναινετική σύνδεση. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αναχώρηση μας πλήρης κριτική του Flingster.

PROS:

 • Ανοιχτό για χρήση σε όλους τους τύπους φύλου και κατάστασης
 • Μια ανώνυμη ταυτότητα είναι μια επιλογή
 • Η πλειοψηφία των μελών είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Η σχεδίαση του ιστότοπου είναι απλή και απλή στην πλοήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Έχει αναφερθεί ότι υπάρχει πλαστό προφίλ

# 7 - Flirt.com

φλερτ

Flirt, ένας ιστότοπος γνωριμιών που κέρδισε αξιοσημείωτη φήμη στην τροφοδοσία απλών συνδέσμων και ρητών σχέσεων από το έτος 2009. Με τα χρόνια, πολλοί άνθρωποι εμπιστεύθηκαν αυτόν τον ιστότοπο και κέρδισαν εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια τριήμερη δοκιμή για συνδρομή μέλους και επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώσουν αυτό που μπορεί να προσφέρει το Flirt. Εάν δεν ικανοποιηθεί, προσφέρει ένα πρόγραμμα Εγγύησης Ικανοποίησης ότι απονέμεται πλήρης επιστροφή χρημάτων στα μέλη. Τα δεδομένα σας και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες προστατεύονται εδώ, καθώς εφαρμόζει αυστηρά τις λειτουργίες κατά της απάτης και τις διαδικασίες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή. Όλες οι εμπειρίες σας εδώ για να συναντήσετε περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις και συνδέσεις προστατεύονται.

PROS:

 • Περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Πολλά μέλη αναζητούν ενεργά και online σήμερα
 • Χαμηλό κόστος για τη δοκιμαστική συνδρομή μέλους
 • Η διαφορετική εθνικότητα και η σεξουαλικότητα είναι ευπρόσδεκτα
 • Οι δυνατότητες κλειδωμένων μηνυμάτων επιτρέπουν την αυτόματη διαγραφή εντός 24 ωρών
 • Η διαδικασία επαλήθευσης χρησιμοποιείται για ύποπτα μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Η αποστολή και λήψη μηνυμάτων είναι μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 8 - Ινσταμπάνγκ

instabang

Ένας προσωπικός ιστότοπος που σας βοηθά να συνδεθείτε με ανοιχτόμυαλους ανθρώπους όσον αφορά το σεξ και τις αλαζονικές δραστηριότητες αναγνωρίζεται ευρέως ως Instabang. Αναπτύχθηκε από την Global Peronsals, LLC, η οποία είναι ο δημιουργός του ιστότοπου γνωριμιών του Ubrhorny. Με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρόσβασή σας μέσω του Uberhorny για να λάβετε πρόσβαση στο Instabang. Αυτός ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και έντεκα χρόνια και συνεχίζει να παρέχει στα μέλη την ευκαιρία να χαλαρώσουν άνετα από πραγματικούς, επαληθευμένους και γνήσιους χρήστες. Λόγω του άφθονου αριθμού μελών του σε όλο τον κόσμο, είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε αγώνες μόλις εγγραφείτε.

Πλήρης κριτική Instabang εδώ.

PROS:

 • Εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Ένα μεγάλο ποσοστό μελών σε διαφορετικές ηλικίες
 • Αναστέλλει αυτόματα ψεύτικα προφίλ
 • Η εγγραφή διαρκεί έξι βήματα που χρειάζονται μόνο λιγότερο από τρία λεπτά
 • Δωρεάν δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων και επισημάνσεων "μου αρέσει"
 • Παρέχει τροφοδοσία ειδήσεων όπου τα μέλη μπορούν να αλληλεπιδρούν και να ανταλλάσσουν πληροφορίες

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μέλη premium μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προφίλ άλλων μελών

# 9 - Βικτώρια Μίλαν

Βικτωριαλάνη κύρια

Ο κορυφαίος δημοφιλής ιστότοπος εξαπάτησης σε όλο τον κόσμο ονομάζεται Victoria Milan. Αυτός ο ιστότοπος υπόσχεται στα μέλη του μια ασφαλή, ασφαλή και ανώνυμη εμπειρία όταν χρονολογείται μεταξύ παντρεμένων και αφοσιωμένων ατόμων. Το Victoria Milan είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες εκτός της συζυγικής σας ζωής με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Έχει επίσης ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για να ξεφύγει αμέσως μέσω του χαρακτηριστικού εξόδου έκτακτης ανάγκης που ονομάζεται Panic Button και απόσυρσης από το να πιάσει. Χρησιμοποιώντας ένα αξιοσημείωτο σύστημα ασφαλείας, ο ιστότοπος προστατεύεται και προστατεύεται από τυχόν παραβίαση και κατάχρηση ευαίσθητων δεδομένων που κοινοποιούνται εδώ. Όσο για τώρα, ο ιστότοπος Victoria Milan έχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια μέλη και αυξάνεται καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Πλήρης κριτική για το VictoriaMilan εδώ.

PROS:

 • Η δωρεάν μέθοδος εγγραφής χωρίς προβλήματα
 • Τα μέλη μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν μια συγκεκριμένη περιοχή που θέλουν να λάβουν αγώνες
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και κομψός
 • Η δωρεάν χρήση των λειτουργιών κλείνει το μάτι και προσθέτει στα αγαπημένα
 • Υπάρχει ένα κουτί επεξήγησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ανησυχιών και προβλημάτων που έχουν αντιμετωπιστεί
 • Δωρεάν λήψη στο Google Play Store και στο App Store

Μειονεκτήματα:

 • Η δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο δεν είναι διαθέσιμη σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Τα μέλη Premium μπορούν να στέλνουν και να βλέπουν μηνύματα

# 10 - Χτυπητήρια

κηλίδες

Το Swipecheaters είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών ενηλίκων που εξυπηρετεί παντρεμένους και ζευγάρια. Τα μέλη σε αυτόν τον ιστότοπο αναζητούν ενεργά περιστασιακές συνδέσεις σεξ χωρίς συμβολοσειρές και απλά θέλουν να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή. Ακριβώς όταν σκεφτήκατε ότι το καταπληκτικό και το σεξ δεν μπορεί πλέον να βιώσει τα παντρεμένα ζευγάρια, τότε αυτή η πλατφόρμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε τις κρυφές επιθυμίες σας στο κρεβάτι. Όταν εγγραφείτε, θα αντιμετωπίσετε τον πιο βολικό τρόπο επικοινωνίας κρυφά και με ασφάλεια μέσω συνομιλίας μέσω κειμένου ή βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην ειδική λειτουργία του ιστότοπου όπου μπορείτε να προβάλλετε ρητή ζωντανή ροή.

PROS:

 • Όλα τα μέλη προστατεύονται και προστατεύονται
 • Ο τρόπος πληρωμής κρυπτογραφείται και προστατεύεται
 • Η χρήση του ιστότοπου είναι απλή και διαχειρίσιμη
 • Διαθέτει έξυπνο ταίριασμα για άμεση και ακριβή αντιστοίχιση
 • Χρησιμοποιεί απλό τρόπο επικοινωνίας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν αποκλειστικά προνόμια μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 11 - Hookup για ενήλικες

Ενηλίκων

Το Adult Hookup είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών που σίγουρα θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες σας όσον αφορά τους ιστότοπους σύνδεσης και γνωριμιών. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι καινούργιος, ο ιστότοπος Adult Hookup παρέχει εξαιρετικές βαθμολογίες παρέχοντας μια ευχάριστη και βολική εμπειρία μεταξύ των μελών του στην εύρεση ταιριάσματος. Ο ιστότοπος είναι μια πολύ κομψή διεπαφή και περισσότερα από εκατομμύρια μέλη του ασχολούνται ενεργά με σεξουαλική σύνδεση καθημερινά. Υπάρχουν πολλές μορφές επικοινωνίας μεταξύ των μελών, συμπεριλαμβανομένων των συνομιλιών βίντεο και των άμεσων μηνυμάτων. Το Adult Hookup έχει δεσμευτεί να προσφέρει στα μέλη το καλύτερο σεξ και αγώνες της ζωής τους, ως εκ τούτου, προσφέρουν ένα πρόγραμμα Εγγυήσεων 100 ημερών που σας διαβεβαιώνει να χαλαρώσετε λιγότερο από αυτήν τη διάρκεια.

PROS:

 • Οι πληρωμές προστατεύονται μέσω πιστοποιητικού SSL και κρυπτογραφημένης υπηρεσίας
 • Δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή είναι διαθέσιμη για νέους χρήστες
 • Μια μεγάλη ομάδα μελών παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Απεριόριστες και μοναδικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη επί πληρωμή

Ετυμηγορία

Γενικά, οι προσωπικότητες ή οι ιστότοποι γνωριμιών παρέχουν κατάλληλες και έξυπνες ρυθμίσεις για μεμονωμένα άτομα, ακόμη και παντρεμένα ζευγάρια που κοιτάζουν και επιδιώκουν ανυπόμονα να εκπληρώσουν τις σεξουαλικές και ανόητες επιθυμίες τους. Με τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει κάθε ιστότοπος στα μέλη κατά τη σύνδεση με άλλους χρήστες, σίγουρα θα συναντήσετε κάποιον ανοιχτό για να εξερευνήσετε φανταστικές φαντασιώσεις και να ζήσετε περιστασιακή διασκέδαση. Με τη βοήθεια αυτών των ιστότοπων γνωριμιών, έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε άτομα που έχουν παρόμοιες επιθυμίες και προθέσεις. Πάνω απ 'όλα, είναι απαλλαγμένο από κρίσεις και προκαταλήψεις, καθώς ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να καθαρίσουν την αστεία και παιχνιδιάρικη πλευρά τους στο κρεβάτι. Πράγματι, υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για εξερεύνηση και δοκιμή. Μην χάσετε την ευκαιρία σας.

Το προσωπικό μου TOP 3 για προσωπικότητες ή ιστότοπους γνωριμιών εκτός από το Uberhorny θα ήταν:

# 1. Ashley Madison.com

# 2. BeNaughty.com

# 3. AdultFriendFinder.com

Αυτοί οι συγκεκριμένοι ιστότοποι γνωριμιών προωθούν και ενθαρρύνουν τα μέλη να μην φοβούνται ποτέ να εξερευνήσουν και να αποδεχτούν τις επιθυμίες και τις σεξουαλικές σας παρορμήσεις, ενώ συνεισφέρουν ένα βολικό και εύχρηστο σύστημα πλοήγησης. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να ανακαλύψετε ένα τέλειο ταίριασμα που θα μπορούσε να γεμίσει την βαρετή και ασυναγώνιστη σεξουαλική σας ζωή και να είναι γενναιόδωρη για να εξερευνήσετε την περίεργη πτυχή σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή