Ενημερώθηκε στις: 7 Δεκεμβρίου 2022

Προσωπικά Craigslist

Εγγραφείτε στο Η # 1 εναλλακτική λύση του Craigslist για απλές συναντήσεις - AdultFriendFinder.com. Και χαλαρώστε με μερικά φοβερά κορίτσια!

προβολή 11 Αντικαταστάσεις προσωπικού Craigslist

Πολλοί φίλοι λένε ότι το να ξεκουράζεσαι αυτήν την ημέρα και την εποχή του Διαδικτύου είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις να craigslist προσωπικά όταν αναζητάτε περιστασιακές συναντήσεις, καθώς η ενότητα craigslist personals είναι, δυστυχώς, κλειστή.

Ενώ η ενότητα προσωπικών CR ​​ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε ένα κοτόπουλο / αγόρι / σύντροφο - ό, τι κι αν το ονομάσετε - η διοίκηση του craigslist, ωστόσο, αποφάσισε να κλείσει το τμήμα λόγω πολλών καταγγελιών από μέλη και μάλλον από ανώτερη κυβέρνηση.

Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε καλύψει μερικές αρκετά τακτικές εναλλακτικές λύσεις. Τα πάντα, από ιστότοπους σύνδεσης έως ιστότοπους swinger και ακόμη και εφαρμογές αφιερωμένες σε ομοφυλόφιλους, όπως το Grindr.

Κορυφαίες 11 αντικαταστάσεις προσωπικών Craigslist

Δεδομένου του αριθμού των επιλογών για περιστασιακούς ιστότοπους γνωριμιών, μπορεί να είναι δύσκολο να πούμε ποιος ιστότοπος είναι αξιόπιστος.

Έτσι, το έχω διευκολύνει για εσάς παρέχοντας 11 από τις προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις μου.

1. Adult Friend Finder

ενήλικας φίλος εύρεση img Όταν αναζητάτε μια πιθανή ημερομηνία, το Adult Friend Finder είναι πάντα μια καλή ιδέα. Είναι μια διαδικτυακή κοινότητα για σεξουαλικές συναντήσεις και εκείνες που αποκαλούν «χωρίς συμβολοσειρά» είδη σχέσεων.

Εάν εγγραφείτε σε αυτόν τον ιστότοπο γνωριμιών, θα βλέπετε διαφημίσεις προσωπικού στο Newsfeed σας μαζί με φωτογραφίες και περιγραφές του ατομα ποιος μπορεί να είναι ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε μαζί σας.

Είχα μεγάλη επιτυχία στη χρήση αυτού του ιστότοπου για να αναζητήσω πιθανές περιστασιακές συναντήσεις μετά το κλείσιμο του Craigslist Personals. Είναι κάπως παρόμοιο με το Craigslist όταν ψάχνετε πιθανούς συνεργάτες για κάποιες απλές συνδέσεις.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς που έχω γνωρίσει στον ιστότοπο Adult Friend Finder ήταν κανονικοί χρήστες του Craigslist Personals. Φυσικά, η ιστοσελίδα έχει επίσης τα ελαττώματα της. Ωστόσο, παίρνει τα πράγματα σωστά όσον αφορά την αναζήτηση πιθανών σεξουαλικών συντρόφων.

Στην πραγματικότητα, έχει πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά, Όπως συνομιλία με βιντεοκάμερα, φόρουμ, και υπάρχει ακόμη και η επιλογή να εμφανίσετε το δικό σας ιστολόγιο.

ΥΠΕΡ

 • Εύκολο στη χρήση όταν αναζητάτε Casual Sex συνεργάτες και Swingers
 • Είναι δωρεάν για χρήση
 • Τα μέλη είναι καυλιάρης και τρελός

ΚΑΤΑ

 • Τα δωρεάν μέλη επιτρέπεται να στέλνουν μηνύματα χρυσού μόνο
 • Μηνιαία συνδρομή 30 $ για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες

2. Δραστηριότητες Craigslist

δραστηριότητα craigslist Η ενότητα Δραστηριότητες του Craigslist είναι όπου πρέπει να δημοσιεύσετε για να αναζητήσετε πιθανούς συνεργάτες που ίσως να απολαύσετε κάποιο περιστασιακό σεξ. Στην πραγματικότητα, όταν τα ccraigslist προσωπικά έκλεισαν, οι άνθρωποι πήγαν σε αυτήν την ενότητα για να δημοσιεύσουν διαφημίσεις για περιστασιακές συναντήσεις.

Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι αυτό δεν επιτρέπεται να δημοσιεύετε φωτογραφίες εδώ, ώστε να μην περιμένετε να βρείτε γυμνές φωτογραφίες από οποιονδήποτε με τον οποίο μπορείτε να έχετε μια απλή συνάντηση. Επιπλέον, αυτή η ενότητα δεν θα σας επιτρέψει να είστε άτακτοι με την ανάρτησή σας, όπως η χρήση τρελών τίτλων.

Αυτό το μέρος είναι δεν προορίζεται πραγματικά για περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Εκεί οι άνθρωποι δημοσιεύουν διαφημίσεις σχετικά με τις διάφορες υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν και όχι μόνο το σεξ. Ωστόσο, έχει βρεθεί ότι Αρκετές από τις διαφημίσεις που δημοσιεύτηκαν σε αυτήν την ενότητα του Craigslist διαφημίζουν σεξουαλικές δραστηριότητες και αναζητώντας πιθανούς συνεργάτες.

Σίγουρα, μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικό να περιηγηθείτε και όχι τόσο προσωπικά όσο αυτά στην ενότητα Προσωπικά στοιχεία του Craigslist, αλλά παρόλα αυτά, θα σας βοηθήσει να βρείτε παρόμοια άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια σεξουαλική διασκέδαση μαζί σας. Είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς δημοσιεύστε μια διαφήμιση για να ενημερώσετε όλους ότι ψάχνετε για «διασκέδαση». Αλλά μην είσαι πολύ ευθεία για να μην αφαιρεθεί η διαφήμισή σας. Εάν λάβετε απάντηση από οποιονδήποτε, απλώς ανταλλάξτε email και αριθμούς τηλεφώνου και μπορείτε να το πάρετε από εκεί.

Υπάρχουν μερικές πόλεις στις ΗΠΑ που δεν έχουν κάνει ακόμη τη μετάβαση στις δραστηριότητες Craigslist. Εάν ανήκετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις πόλεις, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές παρακάτω.

ΥΠΕΡ

 • Εύκολος τρόπος για να δημοσιεύσετε διαφημίσεις για σεξουαλικές συναντήσεις
 • Μια καλή εναλλακτική λύση στα Craigslist Personals
 • Μπορεί να προσεγγίσει χιλιάδες χρήστες στην περιοχή σας

ΚΑΤΑ

 • Δεν είναι δυνατή η δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών ή η χρήση τραγικών τίτλων

3. Αγγελίες Fetlife

εμβρυϊκή ζωήΤο Fetlife είναι γνωστό σε πολλούς ανθρώπους. Γνωρίζετε όμως ότι διαθέτει μια ενότητα για Αγγελίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική λύση για τα Προσωπικά; Αυτό που είναι υπέροχο για τους χρήστες αυτής της ιστοσελίδας είναι ότι συνήθως αποτελούνται από καυλιάρη και αστεία άτομα που είναι εγγυημένα ότι θα χτυπήσουν το μυαλό σας!

Καθώς περιηγείστε στις λίστες, θα συναντήσετε πολλές άτακτες φωτογραφίες. Μερικοί φορούν δέρμα, αλυσίδες, μαστίγια κλπ. Υπάρχουν επίσης σκλάβοι που αναζητούν δυνητικούς δασκάλους και κυνηγούς που αναζητούν λεία. Αυτό είναι που κάνει αυτόν τον ιστότοπο πραγματικά ενδιαφέρον.

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί σαν Facebook Groups, πράγμα που σημαίνει πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα προφίλ πριν μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε. Διαφορετικοί χρήστες έχουν δημιουργήσει ομάδες σε αυτόν τον ιστότοπο και οι μεγαλύτεροι από αυτούς είναι γνωστοί ως "Αγγελίες", με περίπου 140,000 μέλη.

Μπορείτε να ελέγξετε Εμβρυϊκή ζωή & είναι εναλλακτικοί ιστότοποι εδώ.

Όμως ό, τι δημοσιεύετε εδώ θα το βλέπουν σχεδόν όλοι σε όλο τον κόσμο. Επομένως, μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να αναζητήσετε κάποιον κοντά σας.

ΥΠΕΡ

 • Οι αγγελίες είναι δωρεάν στη χρήση
 • Το πλήθος είναι πολύ ασταθές
 • Περιλαμβάνει λεπτομερή προφίλ και φωτογραφίες των μελών

ΚΑΤΑ

 • Έχει μόνο ~ 100,000 ενεργούς χρήστες παγκοσμίως
 • Οι καταχωρίσεις δεν οργανώνονται τοπικά
 • Απαιτεί ένα μέλος για να εγγραφεί για να δημιουργήσει ομάδες

4. Locanto

τοπικά πρόσωπα Το Locanto είναι ένα άλλο γνωστό όνομα για την ανάρτηση ταξινομημένων διαφημίσεων, αν και δεν είναι πραγματικά το καλύτερο σε αυτόν τον κλάδο. Αλλά τώρα που η Craigslist έχει καταργήσει το τμήμα της για περιστασιακές συναντήσεις, οι περισσότεροι χρήστες έχουν στραφεί στο Locanto ως εναλλακτική λύση.

Όταν αναζητάτε περιστασιακές συναντήσεις στην περιοχή σας, απλώς χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης του Locanto και πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης σας. Στη συνέχεια, θα βρείτε λίστες κατηγοριών που είναι παρόμοιες με το Craigslist Personals. Επιλέξτε την προτίμησή σας, αν είναι άντρας, γυναίκα, τρανς, ζευγάρια, φετίχ, M4M κ.λπ.

Κάθε διαφήμιση θα εμφανίζει το προφίλ του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας του, της ηλικίας του, του αριθμού σταθερού και των λεπτομερειών της διαφήμισης. Αυτό που είναι υπέροχο είναι αυτό επιτρέπεται στους χρήστες να δημοσιεύουν σέξι φωτογραφίες στο προφίλ τους, αυτό που μου αρέσει πολύ σε αυτόν τον ιστότοπο.

Δυστυχώς, το Locanto δεν έχει ακόμα πολλούς χρήστες στα Προσωπικά του. Επίσης, έχουν την τάση να μπερδεύουν τις λεπτομέρειες ορισμένων καταχωρίσεων και μερικές φορές να επισημαίνουν τις διαφημίσεις ως "χορηγίες", αντί να τις κάνουν να εμφανίζονται σαν πραγματικές διαφημίσεις, κάτι που είναι κάπως απογοητευτικό.    

ΥΠΕΡ

 • Δωρεάν χρήση κατά την ανάρτηση ταξινομημένων διαφημίσεων
 • Σας δίνει την επιλογή να κάνετε αναζήτηση ανά πόλη
 • Παρόμοια ατμόσφαιρα και στυλ με τα Craigslist Personals

ΚΑΤΑ

 • Περιστασιακές ανεπιθύμητες καταχωρίσεις
 • Δεν υπάρχουν τόσα μέλη όπως στα Craigslist Personals

5. Reddit R4R

reddit r4r Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit για λίγο, τότε θα πρέπει να έχετε συναντήσει το R4R, ένα από τα «δευτερεύοντα δευτερεύοντα».

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενότητα για να δημοσιεύσετε μια διαφήμιση που αναζητά δυνητικούς συνεργάτες στο διαδίκτυο. Ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό στο Reddit, μπορείτε ακόμα να περιηγηθείτε στις διαφημίσεις του. Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι η ενότητα δεν έχει spam αφού υπάρχουν συντονιστές.

Αλλά το R4R του Reddit είναι κάπως δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε αφού πρέπει να το κάνετε εντοπίστε χειροκίνητα R4R στην περιοχή σας για να επικοινωνήσετε με κάποιον κοντά σας. Επί του παρόντος, το πιο δημοφιλές είναι στη Νότια Καλιφόρνια. Έχει πολλά μέλη και έχει περίπου δώδεκα νέες δημοσιεύσεις κάθε μέρα.

Για να αναζητήσετε ένα R4R κοντά σας, απλώς Google το όνομα της πόλης σας ακολουθούμενο από το R4R. Ίσως το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι είναι διαθέσιμο μόνο σε μεγαλύτερες πόλεις όπως το SoCal.

ΥΠΕΡ

 • Δωρεάν για χρήση
 • Επιτρέπει ρητές δημοσιεύσεις
 • Διατίθεται σε μεγάλες πόλεις

ΚΑΤΑ

 • Διατίθεται μόνο για μεγάλες πόλεις
 • Δεν χωρίζεται σε τμήματα
 • Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση υπηρεσιών συνοδείας ή σεξουαλικής εργασίας

6. Grindr

άλεσμαΣτο Craigslist Personals, ένα από τα πιο δημοφιλή τμήματα είναι το τμήμα M4M, το οποίο εξυπηρετεί την αγορά των ομοφυλόφιλων. Τώρα που έχει κλείσει, η καλύτερη εναλλακτική λύση που μπορούμε να βρούμε είναι το Grindr.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός χώρος για ομοφυλόφιλους που αναζητούν απλές συναντήσεις. Λειτουργεί ακριβώς όπως το Tinder, εκτός από το ότι εξυπηρετεί κυρίως το gay σεξ. Και ακριβώς όπως το Tinder, αυτή η εφαρμογή είναι εύχρηστη και δεν θα σας κοστίσει χρήματα.

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ οπτική και θα χρησιμοποιήσει την τοποθεσία σας στην αναζήτηση για παιδιά κοντά σας. Θα εμφανίζει το προφίλ κάθε άντρα με ελκυστικές εικόνες, ώστε να μπορείτε εύκολα να πείτε εάν είναι κάποιος που θα σας ενδιαφέρει να συνδεθείτε.

Αν βρείτε κάποιον που σας αρέσει, απλά στείλτε του ένα μήνυμα και πάρτε το από εκεί!
Οι ομοφυλόφιλοι είναι η μεγαλύτερη κοινότητα εκεί, αλλά η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για άτομα BI, trans και queer.

ΥΠΕΡ

 • Έρχεται με δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων συνομιλίας
 • Αφιερωμένο στους ομοφυλόφιλους και τους συνδέσμους M4M
 • Οπτικό και συναρπαστικό αφού όλοι έχουν φωτογραφίες

ΚΑΤΑ

 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω μιας εφαρμογής
 • Αφιερώνεται μόνο σε γκέι χρήστες

7. Σουίτερ

γοητευτικός Μερικοί από τους χρήστες του Προσωπικού το χρησιμοποιούν για να αναζητήσουν τυχόν συνοδούς που μπορούν να προσλάβουν, πράγμα που είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο καταργήθηκε ο ιστότοπος. Έτσι, για όσους θέλουν να προσλάβουν κάποιον για υπηρεσίες συνοδείας, επισκεφθείτε το Switter.

Το Switter είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε συνοδούς και εκείνους που προσφέρουν υπηρεσίες σεξ. Αυτός ο ιστότοπος είναι ένας συνδυασμός Craigslist Personals και Twitter. Εδώ, θα βρείτε διαφορετικούς συνοδούς και παρόχους που δημοσιεύουν διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στη ροή σας.

Όπως ακριβώς Twitter, μπορείς επιλέξτε να ακολουθείτε συγκεκριμένους χρήστες και να ενημερώνεστε με τις αναρτήσεις τους κάθε μέρα. Έτσι, θα γνωρίζετε τις καθημερινές δραστηριότητες των αγαπημένων σας συνοδών.

Είναι εύκολο στη χρήση Switter. Απλώς εγγραφείτε για λογαριασμό και πληκτρολογήστε το όνομα της πόλης σας. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια λίστα με διάφορες ευκαιρίες σύνδεσης, με τιμές, που κυμαίνονται από 100 $ έως και 600 $ ανά ώρα!

ΥΠΕΡ

 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν υπάρχει spam
 • Ιδανικό για συνοδούς

ΚΑΤΑ

 • Οι συνοδούς είναι ακριβοί
 • Δεν προορίζεται για δωρεάν περιστασιακό σεξ
 • Μόνο μερικές συνοδεία για το M4M

8. KinkyAds.org

kinkyads Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι σαφές ότι αυτός ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος σε Kinksters ή σε όσους αγαπούν τα kinky πράγματα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις εάν είστε κάποιος που ψάχνει κάτι περισσότερο και όχι μόνο καθαρό σεξ βανίλιας.

Για να αναζητήσετε κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται για μερικές περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις κοντά σας, απλώς αναζητήστε το όνομα της πόλης σας.

Από τα αποτελέσματα αναζήτησης, περιορίστε τη λίστα ακόμη περισσότερο με τις εμφανιζόμενες κατηγορίες φετίχ. Για παράδειγμα, αν θέλετε φετίχ ποδιών, φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης με αυτήν την κατηγορία.

ΥΠΕΡ

 • Οι αγγελίες είναι δωρεάν στη χρήση
 • Εύκολη ταξινόμηση με βάση τα φετίχ της τοποθεσίας και των φρικτών
 • Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν άτακτους τίτλους και να εμφανίζουν σαφείς φωτογραφίες

ΚΑΤΑ

 • Ένας νέος ιστότοπος που απαιτεί περισσότερη βελτίωση
 • Δεν είναι καλή επιλογή αν ψάχνετε για σεξ βανίλιας

9. DoubleList.com

προεπισκόπηση διπλής λίστας Το DoubleList ήταν ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής των Craigslist Personals. Έτσι, όταν το Personals έκλεισε, οι ιδιοκτήτες αυτού του ιστότοπου πιθανότατα πήδηξαν για χαρά.

Αυτό που κάνει το DoubleList να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός τρόπος επαλήθευσης λογαριασμών. Αφού εγγραφείτε για λογαριασμό, θα το επαληθεύσουν με τον αριθμό τηλεφώνου σας. Αλλά αυτό μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία για τους ανθρώπους που το θεωρούν ενοχλητικό να πρέπει να εισάγουν τον αριθμό τηλεφώνου τους. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος επαλήθευσης βοήθησε ελαχιστοποιήστε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι είναι κάπως παρόμοιο με το Craigslist Personals. Έτσι, εάν ψάχνετε μια καλή εναλλακτική λύση για τα Craigslist Personals, τότε έχετε βρει αυτό που ψάχνετε!

ΥΠΕΡ

 • Δωρεάν για χρήση
 • Εξαιρετική βάση χρηστών

ΚΑΤΑ

 • Η επαλήθευση τηλεφώνου μπορεί να είναι ενοχλητική
 • Δεν μπορείτε να εμφανίσετε σαφείς εικόνες

10. Κλινοσκεπάσματα

προεπισκόπηση αρχικής σελίδαςΤο Bedpage είναι παρόμοιο με το Craigslist με πολλούς τρόπους. Στην πραγματικότητα, φαίνεται σαν αντίγραφο του Craigslist Personals. Ωστόσο, η διεπαφή της είναι πιο μοντέρνα, κάτι που αποτελεί βελτίωση του Craigslist.

Ίσως, το μόνο πράγμα που μισούμε για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι η διαδικασία εγγραφής είναι πιο περίπλοκη από την Craigslist. Φροντίζουν να επικυρώσουν όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να μην υπάρχουν ψεύτικοι χρήστες, κάτι που είναι κάπως καλό.

Για την αντιμετώπιση των διαδεδομένων ζητημάτων σχετικά με ψεύτικες προσωπικές και ανεπιθύμητες διαφημίσεις, το Bedpage ενέτεινε τις προσπάθειές του για επαλήθευση λογαριασμών. Ενώ αυτή η μέθοδος είναι πραγματικά εξαιρετική, μερικές από τις ενότητες στο Κλινοσκεπάσματα παραμένουν κενά, οπότε έχετε περιορισμένες επιλογές όταν αναζητάτε περιστασιακές συναντήσεις.

ΥΠΕΡ

 • Πολύ παρόμοιο με το Craigslist
 • Εφαρμόζει αυστηρά μέτρα για την ελαχιστοποίηση ψεύτικων προσωπικών και ανεπιθύμητων μηνυμάτων

ΚΑΤΑ

 • Ορισμένες ενότητες παραμένουν κενές

11. OkCupid

εντάξειΤο OkCupid υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι, πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με αυτόν τον διαδικτυακό ιστότοπο γνωριμιών.

Είναι μια Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με έδρα τις ΗΠΑ υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένων άμεσων μηνυμάτων, email, συνομιλιών κ.λπ. Αλλά το καλύτερο πράγμα είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν χρησιμοποιώ!

Αυτός ο ιστότοπος ενημερώνεται συνεχώς προκειμένου να συμβαδίζει με άλλους ιστότοπους γνωριμιών και να συμμορφώνεται με τις μη παραδοσιακές επιλογές φύλου, όπως τρανσεξουαλικά, πανσεξουαλικά, ασεξουαλικά κ.λπ.

ΥΠΕΡ

 • Διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών με έδρα τις ΗΠΑ
 • Δωρεάν αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες μέσω συνομιλίας, email κ.λπ.

ΚΑΤΑ

 • Μάλλον παλιά πλατφόρμα

Γιατί κατέλαβαν τα Craigslist Personals;

Ήταν ο Craigslist που αποφάσισε να καταργήσει το Τμήμα Προσωπικών Προσωπικών ώστε να μην μπει σε πρόβλημα με το νόμο.

Έλαβαν αυτήν την απόφαση αφού η κυβέρνηση ψήφισε το νόμο γνωστό ως FOSTA - SESTA. Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, οι ιστότοποι πρέπει να ελέγχουν τις διαφημίσεις τους. Διαφορετικά, θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για παράνομες συναλλαγές σεξουαλικής διακίνησης που πραγματοποιούνται στον ιστότοπό τους.

Δυστυχώς, υπήρχαν μερικοί ανήλικοι χρήστες που χρησιμοποίησαν τον ιστότοπο για να πουλήσουν υπηρεσίες σεξ, κάτι που είναι εντελώς παράνομο.

Έτσι, για να μην μπερδευτεί με το νόμο, η Craigslist αποφάσισε να κατεβάσει τα προσωπικά, με την απογοήτευση πολλών χρηστών του.

Συμπέρασμα

Είναι πραγματικά ατυχές που ο Craigslist έχει καταργήσει την ενότητα προσωπικών δεδομένου ότι ήταν πιθανώς ο καλύτερος χώρος για να αναζητήσετε περιστασιακές συναντήσεις.

Σίγουρα, το κάνουν για να αποτρέψουν την πορνεία, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη χρήση σε απευθείας σύνδεση ιστότοπων εμπόρων σεξ για να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς και να θυσιάσουν ανυποψίαστους χρήστες.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις για τα προσωπικά craigslist και ελπίζω ότι έχω δώσει μερικά καλά στην παραπάνω λίστα. Αυτοί οι ιστότοποι αξίζουν τον έλεγχο για εκείνες τις ημέρες που αισθάνεστε σαν να συνδέεστε με κάποιον στη γειτονιά.

Προσωπικά, συνιστώ πραγματικά να δοκιμάσετε AdultFriendFinder.com - σίγουρα θα βρείτε μερικά «καυτά» πράγματα εκεί. 😉

Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας - μην διστάσετε και κάντε το στα παρακάτω σχόλια.

εικονίδιο παρόμοιων τοποθεσιών Και οι 91 άλλοι ιστότοποι σε αυτήν την κατηγορία που αξίζει να δείτε:

Διαβάστε αναθεώρηση

Trans Escorts & 12 που πρέπει να επισκεφτείτε τοποθεσίες συνοδών όπως το Trans-Escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Trans-Escorts.com Υπέροχες συνοδοί σας περιμένουν στο Trans Escorts! Όποιος ψάχνει για έναν εκθαμβωτικό σύντροφο για να του ξυπνήσει την επιθυμία ύπνου θα πρέπει να δοκιμάσει νέες απίστευτες τοποθεσίες. Χτυπάω αυτή την ευκαιρία να μάθω περισσότερα για το Trans Escorts και την καυλιάρη κοινότητα του. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

888 Companions Review & 12 Best Escort Sites όπως το 888companions.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 888companions.com Χρειάζεσαι ένα ζεστό φιλαράκι; Μπες εδώ και θα σε φτιάξω! Εάν σκέφτεστε μια εύκολη λύση και δεν έχετε όρεξη να τα βάζετε με ιστοσελίδες για σύζευξη και σύζευξη, το 888companions.com θα μπορούσε να είναι η απάντηση στην απελπισμένη λαχτάρα σας. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bumpchies & 12 Best Escorts Sites όπως το Bumpchies.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Bumpchies.com Καθώς βλέπουμε περισσότερες επιλογές για να απελευθερώσουμε τις ερωτικές μας επιθυμίες, είναι υπέροχο να βλέπουμε ιστότοπους που μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε τις απίστευτες προσφορές τους. Οι Bumpchies μπορεί να γνώριζαν τις προθέσεις μου καθώς ξεφυτρώνουν από το πουθενά στις συστάσεις μου. Από τον ιστότοπο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση ScarletAmour & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το scarletamour.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ScarletAmour.com Διοργάνωσα εκδηλώσεις και πάρτι όλη μου τη ζωή. Και από την εμπειρία μου, ένα πάρτι δεν θα είναι τρελό και απίστευτο αν δεν υπάρχουν αστέρια του πάρτι — συνοδοί! Ομολογώ ότι προσλαμβάνω συνοδούς σε ό,τι κάνω και δεν μπορείς να […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UEscort & TOP 12 ιστότοποι συνοδών Όπως το uescort.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το uescort.com Σκέφτεστε μια διασκεδαστική βραδινή έξοδο; Λοιπόν, τι θα έλεγες να απολαύσεις τη νύχτα με μια ειδική συνοδό στο πλευρό σου; Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο παράξενα όνειρά σου. Λοιπόν, είμαι εδώ για να το μετατρέψω σε πραγματικότητα. Ξέρω ακριβώς πόσο δύσκολο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSMasseur & TOP 12 Ερωτικοί ιστότοποι μασάζ και συνοδών Όπως το tsmasseur.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το tsMasseur.com Οι αυνανιστές και τα υπέροχα κορόιδα—μαζί με μερικά κοτοπουλάκια με τεράστιες πούτσες—θα είναι το θέμα της κριτικής μου τώρα. Αν ψάχνετε για καλλιτέχνες μασάζ, μασέρ TS, ακόμη και υπηρεσίες συνοδών τρανς, η σύστασή μου θα είναι πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Κριτική Kaufmich & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Kaufmich.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Kaufmich.com Kaufmich! Θέλω να μπω κατευθείαν στο θέμα. αυτό το γερμανικό site συνοδείας είναι μια έκρηξη! Πολλοί άντρες και γυναίκες που αναζητούσαν μια καυτή βραδιά συνδέσεων μου είπαν για αυτή την πικάντικη κατοικία Κάουφμιτς. Σε ποιον είμαι εγώ να αντισταθώ; Ανοιξα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ivy Société Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών Όπως το ivysociete.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ivysociete.com Παιχνίδι για άλλη τοποθεσία συνοδών; Έπεσα πάνω σε αυτό το φανταστικό site που ονομάζεται Ivy Société. Εξελιγμένο, σωστά; Λοιπόν, η πολυπλοκότητα αυτής της πλατφόρμας δεν τελειώνει με το όνομα μόνο επειδή φτάνει μέχρι τις υπηρεσίες, τους συνοδούς και τη χρηστικότητά της. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Rub Page & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Ερωτικού Μασάζ όπως το RubPage.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το RubPage.com Έχω πόνους στο σώμα τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι πού να κάνω ένα γρήγορο μασάζ. Με ξέρεις; Δεν συμβιβάζομαι με τις συμβατικές υπηρεσίες. Έτσι, λαχταράω ζουμερές και στριμωγμένες απολαύσεις. Με αυτό, έτρεξα μέσα από ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Park Lane Escorts & Top-12 Escort Sites Όπως το parklaneescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το parklaneescorts.com Εκλεπτυσμένες, πολυτελείς και προσιτές συνοδούς; Είναι πιθανό αυτό? Λοιπόν, στο Park Lane Escorts, όλα είναι πιθανά. Αυτός ο ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για πολλούς καυλιάρηδες επιχειρηματίες, αγόρια που αγαπούν τη διασκέδαση ή οποιονδήποτε άντρα θέλει να απολαύσει τη ζωή με ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

The Erotic Review & 12 Best Escorts Sites όπως το TheEroticReview.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το TheEroticReview.com The Erotic Review! Αρχικά, νόμιζα ότι αυτός ο ιστότοπος ήταν ένας άλλος τομέας που εξετάζει ιστότοπους πορνό και διάφορες ερωτικές προσφορές. Ιδιαίτερα, το The Erotic Review εστιάζει σε λίγο πιο συγκεκριμένο μάθημα. Αυτή η πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας προσφέρει εντατική δράση που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Trikz Review & 12 Best Trans/Shemale Escort Sites Όπως το trikz.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το trikz.co.uk Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και άγριο αυτό το Σαββατοκύριακο; Τι θα λέγατε για μια συνοδό trannie; Είμαι σίγουρος ότι οι διακοπές, το πάρτι ή η καλοκαιρινή απόδραση θα ήταν διασκεδαστικές με έναν υπέροχο σύντροφο στο πλευρό σας. Αλλά το κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Discreet Elite & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το discreet-elite.co Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για τους θαυμαστές του discreet-elite.co Γεια σας με το Dudethrill! Επισκέφτηκα μια τοποθεσία συνοδών για λίγο, οπότε σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν η τέλεια στιγμή για να ελέγξω μια άλλη. Αυτήν τη στιγμή, ψάχνω για κάτι υψηλής ποιότητας και γεμάτο με μοντέλα VIP συνοδών και αν αισθάνεστε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escortify & 12 Καλύτερες Ιστότοποι συνοδών όπως το Escortify.com.au Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escortify.com.au Είστε έτοιμοι να λάβετε Escortify; Το Escortify.com.au είναι ένα άλλο μέρος για να πάτε όταν ψάχνετε για καυτούς συνοδούς. Μου άρεσε το όνομα του ιστότοπου, αλλά λατρεύω περισσότερο τις κυρίες της συλλογής. Σίγουρα, η Escortify πρόσθεσε ένα καλάθι με εκπλήξεις στους θαμώνες τους. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Καυτές κριτικές και κορυφαίοι 12 ιστότοποι συνοδών Όπως το hot.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Hot.com Θέλετε ξανά συνοδούς; Λοιπόν, το Hot.com θα μπορούσε να είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για τις ανάγκες σας σε υπηρεσίες συνοδείας. Όπως έχω ακούσει, το Hot.com είναι ένα χρυσωρυχείο στον κόσμο της ψυχαγωγίας για ενήλικες και αυτός ο απλός ιστότοπος συνοδών έχει βοηθήσει πάρα πολλά άτομα σε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

NZ Girls & 12 Best Escorts Sites όπως το NewZealandGirls.co.nz Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για NewZealandGirls.co.nz NZ συνοδούς είναι εδώ! Ω, αυτά τα κορίτσια από τη Νέα Ζηλανδία είναι οι σεξουαλικοί σας ήρωες όταν ψάχνετε για τα απίστευτα μωρά για να ηρεμήσουν τον σκληρό σας κόκορα. Ανεξάρτητα από την περιοχή ή τη χώρα που ανήκετε, το NewZealandGirls.co.nz είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κατανοήσετε το γούστο σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση Shag.co.uk & 12 τοποθεσίες σύνδεσης που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το shag.co.uk Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Shag.co.uk Εν μέσω του απρόβλεπτου ιού του Covid, είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε παραγωγικοί και προκλητική. Στις μέρες μας φαίνεται ότι όλα φέρουν την πιθανότητα μόλυνσης ή θανάτου. Για πολλούς ανθρώπους, η έξοδος με […]

Διαβάστε αναθεώρηση

XEscortHub & Top-12 Ιστότοποι συνοδών Παρόμοιοι με το xescorthub.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το xescorthub.com Έχετε βαρεθεί όλες τις ανούσιες συνομιλίες και τα φλερτ σε ιστότοπους γνωριμιών; Θέλετε να κάνετε σεξ χωρίς να καταβάλετε πολλή προσπάθεια; Θέλετε να δοκιμάσετε μια αληθινή γυναίκα αντί να τραντάζεστε σε πορνό; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, νομίζω ότι ξέρω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση AngelsOfLondon & 12 Καλύτερες Ιστοσελίδες Συνοδών Όπως το angelsoflondon.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το AngelsOfLondon.com Οι συνοδοί AngelsOfLondon είναι βέβαιο ότι θα σας διασκεδάσουν και θα ζήσετε ευχαρίστηση όπως δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν. Οι συνοδοί αυτού του είδους είναι δύσκολο να βρεθούν και, είναι σίγουρα από τους καλύτερους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Επί του παρόντος, το AngelsOfLondon έχει πάνω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Smooci & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το Smooci.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Smooci.com Το Smooci είναι ένα μοναδικό όνομα για μια πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδών. Αυτός ο ιστότοπος στοχεύει να συνδέσει τους καυλιάρηδες πελάτες με εξίσου σεξουαλικούς συνοδούς. Το Smooci φιλοξενεί κυρίες που επιθυμούν να προσφέρουν αισθησιακές υπηρεσίες σε άνδρες και γυναίκες παγκοσμίως. Επιτρέπουν σε πιθανές γυναίκες να διαφημίζουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Ανασκόπηση T-Escorts & 12 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείτε Trans Escort Όπως το t-escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το T-Escorts.com Υπάρχουν μόνο λίγες τοποθεσίες που εμπιστεύομαι όταν ψάχνω για τρανς συνοδούς για τόσο καιρό. Και χαίρομαι που παρουσιάζω ένα άλλο στη λίστα —T-Escorts! Διαθέτει πάνω από 100+ διαφημίσεις συνοδών που δημοσιεύονται από ανεξάρτητους τρανς συνοδούς. Κάθε μέρα, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση LoveHub & 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών Όπως το lovehub.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Lovehub.com Χρησιμοποιώ ιστοτόπους και υπηρεσίες συνοδών για πολλά χρόνια και όταν μιλάμε για τους καλύτερους ιστότοπους συνοδών, δεν είμαι πλέον ξένος σε αυτό . Με τις εμπειρίες μου, μπορώ να δω αν είναι καλό site ή Μπα. Οπότε πότε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Switter Review & 12 Best Escort and Backpage Sites Παρόμοιοι με το switter.at Show Me 12 Alternatives for Switter.at Ψάχνετε για μια διαδικτυακή κοινότητα όπου μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα χωρίς φόβο ότι θα λογοκριθείτε; Ευτυχώς που ανακάλυψα πρόσφατα έναν ιστότοπο σήμερα! Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον κόσμο της σεξουαλικής ψυχαγωγίας, το Switter παρέχει σε όλους […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MyEscort Network & 12-Best Escort Sites Παρόμοια με το myescort.network Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Myescort.network Αχ, συνοδοί… Τίποτα δεν ξεπερνά την αυθεντική γεύση του σεξ. Σίγουρα, μου αρέσει να παρακολουθώ πορνό, αλλά σίγουρα, υπάρχει κάτι στους συνοδούς και τα υπέροχα πρόσωπά τους στο οποίο δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε. Γι' αυτό είμαι ξανά εδώ για να παρουσιάσω μια νέα ανακάλυψη συνοδών —MyEscort Network! […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortDex & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες συνοδών Παρόμοιες με το escortdex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escortdex.com Έχετε βαρεθεί τον συνηθισμένο ιστότοπο καταλόγου συνοδών σας; Αναζητάτε μια άλλη πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας που θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη όταν βρίσκεστε εκτός Νέας Υόρκης; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω το EscortDex, έναν από τους καλύτερους, εξελιγμένους καταλόγους συνοδών στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Αναθεώρηση DiorEscorts & TOP 12 ιστότοποι συνοδών Παρόμοιοι με το diorescorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το DiorEscorts.com Όταν ακούσετε για πρώτη φορά για το DiorEscorts, πιθανότατα θα σκεφτείτε ότι πρόκειται για ένα σημείο πόρνης υψηλού διαμετρήματος. Λοιπόν, σωστά μαντέψατε! Από το ίδιο το όνομα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το DiorEscorts είναι ένας μοναδικός προορισμός για όποιον θέλει να καλύψει το κενό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Mega Personals & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε Όπως το megapersonals.eu Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Megapersonals.eu Πολλοί άνθρωποι έλειπαν το Craigslist λόγω της ευκολίας του για κυνηγούς συνοδών σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εύχονται να επιστρέψει, ενώ άλλοι ελπίζουν σε μια εναλλακτική που ταιριάζει με τις υπηρεσίες της. Ευτυχώς για εσάς, μπορώ να πραγματοποιήσω την επιθυμία σας. Αν και φέρνοντας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TSDating & Κορυφαίοι 12 ιστότοποι για τακτικές και ασύμμετρες συνοδούς όπως το ts-dating.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το ts-dating.com Τότε, η εύρεση όμορφων συνοδών tranny ήταν μια τόσο δύσκολη διαδικασία. Εκτός από τους περιορισμένους πόρους, υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις και κοροϊδίες στο διαδίκτυο. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα και ο κόσμος έχει ανατραπεί. Εδώ και χρόνια, υπάρχουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Oodle Review & 12 (Καλύτεροι) ιστότοποι συνοδών και backpage Παρόμοιοι με το personals.oodle.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το personals.oodle.com Το Craigslist έχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές μας—σίγουρα, δεν έχει αντικατάσταση, αλλά δυστυχώς αυτή η απόρρητη διαφήμιση συνοδών έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ευτυχώς για εσάς, βρήκα μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική του Craigslist που ονομάζεται Oodle! Σε αντίθεση με τις αγαπημένες μας ταξινομημένες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sex Advisor & TOP-12 ιστότοποι συνοδών όπως το SexAdvisor.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexAdvisor.com Μια πλημμύρα δόλιων ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο σας εμποδίζει να δημιουργήσετε σημαντική αλληλεπίδραση με κορίτσια. Εάν τα πράγματα πάνε καλά με μια συνοδό, είστε τυχεροί. διαφορετικά, χάνετε χρόνο και χρήμα. Το SexAdvisor.com, από την άλλη πλευρά, είναι ένας ιστότοπος συνοδών που […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Eccie Review & 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το eccie.net Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Eccie.net Εδώ βρισκόμαστε σε μια άλλη κριτική και έχω συναντήσει αυτόν τον ιστότοπο συνοδών που φαίνεται πολλά υποσχόμενος. Ονομάζεται Eccie, ένα μέρος με εκτενή βάση δεδομένων συνοδών και αξιόπιστες κριτικές συνοδών. Έχω κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν όταν έκανα κράτηση […]

Διαβάστε αναθεώρηση

RubRatings Review & TOP-12 Ιστότοποι συνοδών Όπως το rubratings.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Rubratings.com Νιώσατε κουρασμένος και μόνος; Ίσως ένα ωραίο μασάζ σώματος θα ελάφρυνε τα προβλήματά σας. Θα ήταν πιο τέλειο αν μπορούσατε να το απολαύσετε με μια καυτή, υπέροχη κυρία; Λοιπόν, έχω νέα για εσάς! Τώρα υπάρχει ένας χώρος συνοδείας όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PrivateDelights & 12 Best Escort Sites Like privatedelights.ch Show Me 12 Alternatives for Privatedelights.ch Ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας που ονομάζεται PrivateDelights έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και τη θέση του για να φιλοξενήσει κυρίες σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ από τη βάση του στην Ελβετία. Πρώτον, αυτή δεν είναι η παραδοσιακή σας πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας όπου οι χρήστες αντιστοιχίζονται με κριτήρια […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TS4Rent Review & 12 Best Shemale Escort and Other Escort Sites Παρόμοια με το ts4rent.eu Show Me 12 Alternatives for ts4rent.eu Μην ντρέπεσαι. Ξέρω ότι σας αρέσει η συνοδεία trans και η εύρεση του καλύτερου στη βιομηχανία του σεξ μπορεί να είναι δύσκολη. Λοιπόν, είμαι εδώ για να παρουσιάσω έναν άλλο ιστότοπο που απευθύνεται σε trannies, αλλά φυσικά, υπάρχει πάντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Massage Republic & 12 Κορυφαίες τοποθεσίες συνοδείας όπως το MassageRepublic.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MassageRepublic.com Αυτή η κριτική είναι λίγο πιο ιδιαίτερη για εσένα τώρα. Ας προσπαθήσουμε αν μπορούμε να σας καθηλώσουμε στο MassageRepublic.com αντί να βλέπετε πόρνες βίντεο απόψε. Στοιχηματίζω ότι είστε περίεργοι για αυτόν τον νέο ιστότοπο για τον οποίο μιλάω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EuroGirlsEscort Review & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Ιστοσελίδες συνοδείας Παρόμοιες με το EuroGirlsEscort.com Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EuroGirlsEscort.com Είναι οι Ευρωπαίες κυρίες το πράγμα σου; Θα ήταν οι συνοδεία ευρώ μια καλή επιλογή; Εάν η απάντησή σας σε αυτά τα δύο ερωτήματα είναι μεγάλη, ναι, τότε ίσως σας αρέσει η κριτική μου για το EuroGirlsEscort. Μην ανησυχείτε. Φρόντισα να αποκαλύψω τα πάντα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortsAffair Review & 12 (Best) Escort Sites Like EscortsAffair.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortsAffair.com Αυτές τις μέρες, όπου οι άνθρωποι είναι πολύ μακριά και η φυσική αποστασιοποίηση καθιστούν την κοινωνικοποίηση πιο δύσκολη, πρέπει να παραδεχτώ ότι το πορνό έχει εκπληρώσει τη βαθιά μου ζωή. Ω, πώς θα ήθελα να βιδώσω μια καυτή ξανθιά αυτή τη στιγμή και να την αφήσω […]

Διαβάστε αναθεώρηση

UKPunting Review & TOP-12 Escort Sites Like UKPunting.com Show 12 Escort Sites Alternatives for UKPunting.com Ακόμα κι αν είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, η εύρεση του εξαιρετικού χώρου συνοδείας και άλλων σχετικών προϊόντων δεν είναι τόσο ειλικρινής και απλή όσο νομίζετε είναι. Σίγουρα, υπάρχει μεγάλη αφθονία συνοδών ιστοσελίδων παγκοσμίως, αλλά απολύτως μηδενικές εγγυήσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

MERB Review & 12 BEST Sites Escort Like Merb.cc Show Me 12 Escort Sites Εναλλακτικές λύσεις για το Merb.cc Η επιλογή μιας τέλειας υπηρεσίας συνοδείας και άλλων αγαθών που σχετίζονται με το σεξ είναι αρκετά δύσκολη. Ωστόσο, η επιλογή και η αναγνώριση της ποιότητας και της συνοχής αυτών των τύπων υπηρεσιών μπορεί να θέσει ακόμη και ένα διαφορετικό επίπεδο πρόκλησης για εμάς. […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backlist24 Review & (TOP-12) Backpage Alternatives Like Backlist24.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Backlist24.com Οι άνθρωποι κάνουν cramming για να αναζητήσουν μια νέα πλατφόρμα για να βιώσουν τα πράγματα που τους αρέσουν στο Backpage. Από την απώλεια του Backpage στη σκηνή, ο ενθουσιώδης δεν μπορεί παρά να χάσει τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Και χαρά! Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να ανησυχείτε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

PERB Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως Perb.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών Escort για Perb.cc Είναι καιρός να ελέγξετε ξανά έναν άλλο ιστότοπο που πιθανότατα θα είναι η επόμενη συζήτηση της πόλης! Ναι, το διαβάσατε σωστά. Με τα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά τους, δεν μπορεί ποτέ να χάσετε την ευκαιρία να δείτε τι προσφέρουν. Ως εκ τούτου, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ScarletBlue Review & 10-BEST Sites Escort Like ScarletBlue.com.au Show Me 12 Escort Site Alternatives for ScarletBlue.com.au Το Scarletblue είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ζωντανών ταξιδιών στον κόσμο. Ο ιστότοπος κέρδισε επιπλέον δημοτικότητα λόγω της μεγάλης γκάμας υψηλής ποιότητας σύντομων και πλήρους πορνό ταινιών. Ο ιστότοπος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 και κέρδισε αμέσως […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortRankings (Review) & 12 Best Sites Escort Like EscortRanking.uk Show Me 12 Escort Site Alternatives for EscortRankings.uk Ξέρω ότι ψάχνετε για τις πιο σέξι και πιο όμορφες πραγματικές συνοδούς στην περιοχή σας. Και ναι, έχετε φτάσει στο κατάλληλο μέρος. Το Escort Rankings παρέχει πραγματικά, ειλικρινά σχόλια πελατών για να σας βοηθήσει στην επιλογή των καλύτερων […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Skokka Review (2022) & 12 Skokka.com Εναλλακτικές λύσεις για αγγελίες σεξ και συνοδούς Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Skokka.com Θέλετε να ζήσετε κάτι νέο; Βαριέσαι? Νιώθεις μοναξιά; Ήρθε η ώρα να ελέγξετε έναν νέο ιστότοπο που περιγράφεται ως "Η αναφορά γνωριμιών για ενήλικες". Αυτός ο ιστότοπος είναι ευρέως γνωστός ως Skokka.com. Το Skokka.com είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TERB Review & 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών όπως το Terb.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Terb.cc Μπορεί να υπάρχουν περιόδους στη ζωή σας όπου αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι και μόνοι σας χωρίς μέρος για παρέα και δεν έχετε κανέναν να δει. Και αν θέλετε να κάνετε σεξ, δεν θα μπορείτε να βρείτε κάποιον για να συμμετάσχετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

LeoList Review & 12 Backpage Alternatives Παρόμοια με το Leolist.cc Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το LeoList.cc: Σήμερα το πρωί περιήγησα στο Διαδίκτυο για κάποιες εναλλακτικές λύσεις Bakcpage (δεδομένου ότι το Backpage είναι πλέον κλειστό…) και ανακάλυψα μια αγγελία που ονομάστηκε LeoList στο Twitter. Είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι αξίζει τον χρόνο σας. Στο LeoList, υπάρχει ένα γλυκό, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Humpchies Review & TOP-12 Alternative Escort Sites Like Humpchies.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Humpchies.com Ω, Humpchies! Σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάπου στον Καναδά και θέλετε να χαλαρώσετε στο Διαδίκτυο; Θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα αφού έχετε ήδη δοκιμάσει και αποτύχει άσχημα με εφαρμογές σύνδεσης. Προσπαθήσατε ακόμη και να μπείτε σε ένα μπαρ και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Sexemodel & TOP-12 Τοποθεσίες συνοδών όπως το Sexemodel.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Sexemodel.com: Πρέπει να παραδεχτώ ότι η παρακολούθηση πορνό δεν μου δίνει πλήρη ικανοποίηση. Υπάρχουν περιπτώσεις που θέλω να αισθάνομαι λίγο χαλασμένο. Ο όρος «πορνογραφία» μπορεί να περιγράψει τις καλύτερες και πιο καυτές θέσεις και τις πιο ρητές σεξουαλικές πράξεις, αλλά τίποτα δεν χτυπάει να βλέπει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

SumoSearch Review & Top 12 Escort Sites Όπως το Sumosear.ch Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SumoSear.ch Όταν άκουσα για πρώτη φορά το SumoSearch, σκέφτηκα αμέσως ότι ο τομέας είναι έξυπνος και καλά μελετημένος. Χρησιμοποιεί έναν ελβετικό τομέα .ch ως επέκταση του ονόματός του και αναφέρεται ως Sumosear.ch. Αν και το όνομα ακούγεται περίεργο, το SumoSearch είναι ένας πόρος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortFish Review & 14 (Best) Escort Sites Like EscortFish.ch Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το EscortFish.ch Οι Dudes αναζήτησαν ενεργά τη σεξουαλική ικανοποίηση σε οποιαδήποτε ευκαιρία, ανεξάρτητα από το τι. Ακόμη και έχω περάσει τις πολύτιμες ώρες μου μόνοι μου. Τους ξοδεύω στη μοναξιά παίζοντας γύρω από το Διαδίκτυο με το πουλί μου (και ένα κουβά με λιπαντικό) να τσακίζει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erosguia & TOP-12 Regular & Shemale Escort Sites Like Erosguia.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Erosguia.com Ψάχνετε για συνοδεία κοριτσιών ή τραγουδιών; Σίγουρα, απολαμβάνετε λίγο πουλί, αλλά επίσης απολαμβάνετε βυζιά και γεμάτα μποτάκια. Συνεχίζετε να κάνετε μαύρους περιτομητικούς ομοφυλόφιλους που πυροβολούνται στον κώλο, δίνοντας τους πρωκτικούς οργασμούς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort News & 12 VIP Escort Sites Like EscortNews.eu Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortNews.eu Όσο απολαμβάνω το πορνό, θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι δεν το κόβει πάντα. Μπορώ εύκολα να φτάσω τις περισσότερες μέρες, επειδή παρακολουθώ τακτικά μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους στο Διαδίκτυο για πορνό και ιδιωτικό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το USASexGuide.nl Θέλετε να συνδεθείτε με ανθρώπους, να περάσετε υπέροχα, να γνωρίσετε νέους φίλους, να ανακαλύψετε κλαμπ και να νοικιάσετε πανέμορφους συνοδούς στις ΗΠΑ; Επιτρέψτε μου να σας συστήσω στο USASexGuide, έναν δημοφιλή ιστότοπο που κέρδισε περισσότερα από μισό εκατομμύριο μέλη και συνεχίζει να κερδίζει περισσότερους χρήστες κάθε μέρα. Επίσημος […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Babylon Review & 12 (BEST) Escort Sites Όπως το EscortBabylon.net Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EscortBabylon.net Μερικές φορές στη ζωή μας, αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι αρχίζουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο wanking. Είτε το άτομο με το οποίο είμαστε παντρεμένοι είναι το πρόβλημα, είτε δεν έχουμε αρκετά καλή γυναίκα. Αν και η αυτο-ικανοποίηση (αυνανισμός, εννοώ) μπορεί να είναι χρήσιμη, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EscortMeetings Review & 12 Best Escort Sites Παρόμοια με το EscortMeetings.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EscortMeetings.com Οποιοδήποτε ταξίδι είναι καρποφόρο αν μπορείτε να γαμήσετε μερικούς πανέμορφους ντόπιους. Ωστόσο, όπου μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία για μια ή δύο διανυκτερεύσεις είναι μια άλλη ερώτηση. Και εκεί είναι το EscortMeetings βολικό. Παραδόξως, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, οι περισσότερες […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TopEscortBabes & TOP 12+ ιστότοποι συνοδών όπως topescortbabes.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το TopEscortBabes.com Καθώς το Διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, οι υπηρεσίες συνοδείας έχουν αυξηθεί σε διάφορους ιστότοπους. Πολλοί από αυτούς έχουν πανέμορφες, σούπερ-διέγερση γυναίκες συνοδούς. Οι λειτουργίες και η αξιοπιστία, ωστόσο, διαφέρουν σημαντικά από τη μία μάρκα στην άλλη. Έτσι, αν είστε ερωτικός αναζητητής και το όνειρό σας να περάσετε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

YesBackpage Review & 12+ Other Backpage & Escort Site Alternatives Like YesBackpage.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YesBackpage.com Προκάλεσε πολλούς πελάτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις ως απάντηση στην έξοδο του Backpage από τη βιομηχανία. Έτσι, η άνοδος του YesBackpage, μια επιτυχημένη, αξιόπιστη και γνωστή εναλλακτική λύση Backpage που φέρνει όλη την καλοσύνη του κλασικού […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Directory & 12 "Must-Visit" Escorts Websites Παρόμοια με το EscortDirectory.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EscortDirectory.com Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Escort Directory είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε και να παρέχει καταπληκτικές λίστες όμορφων συνοδών και πρακτορείων σε όλη την κόσμος. Με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε να εντοπίσετε κάθε είδους πανέμορφα κορίτσια, shemales και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

EasySex Review & 12 (Best) Sex / Hookups Sites Όπως το EasySex.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το EasySex.com Όσον αφορά τις συνδέσεις και τους ιστότοπους για σεξουαλικές γνωριμίες, το EasySex παραμένει να παρέχει στους θαυμαστές του έναν χώρο για να αλληλεπιδράσουν και να βρουν ενδιαφερόμενους ανθρώπους σε casual σεξ και σύνδεση. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ επιλογών, όλα φαίνονται αρκετά καυτά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Slixa & 12 (Best "Must Visit") Συνοδευτικοί ιστότοποι όπως το Slixa.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Slixa.com Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυλιάρης και θέλουμε να έχουμε μια εταιρεία μαζί μας. Εν τω μεταξύ, μπορεί να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο αναζητώντας αυτόν τον σωστό σύντροφο σεξ για να καθίσετε δίπλα σας εκπληρώνοντας τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες. Αυτό […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Tryst.link & 14 (Best) ανεξάρτητοι ιστότοποι συνοδών όπως το Tryst.link Δείξτε μου 14 εναλλακτικές λύσεις για το Tryst.link Κάθε μέρα, πολλοί άντρες, γυναίκες και ζευγάρια μεγαλώνουν προοδευτικά και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Ωστόσο, το Κογκρέσο ήταν αυστηρό στην εφαρμογή νόμων για τη συνοδεία του κλάδου που πολλοί ανεξάρτητοι συνοδοί αναζητούν μια νόμιμη […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Freehookups & TOP 12 Hookups και Dating Sites όπως το Freehookups.com URL: http://us.freehookups.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Freehookups.com Ένας θεός που στέλνεται από τον ουρανό, οι διαδικτυακοί ιστότοποι σύνδεσης και γνωριμιών είναι ένας θαυματουργός για όλους μόνοι κυρίες και κύριοι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν δημιουργείται κάθε ιστότοπος ισότιμα ​​και ομοιόμορφα. Μερικοί από τους ιστότοπους προσφέρουν […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Guide & 12 (Best) Escort Directory Παρόμοιοι με το Escort.guide Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Escort.guide Σχετικά με τον ίδιο τον οδηγό συνοδών Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε ως μόνιμος κάτοικος είτε απλώς ταξιδεύετε για να διασκεδάσετε, ίσως θέλετε να βουτήξετε τα δάχτυλά σας στον κόσμο των συνοδών. Υπάρχουν ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

5Escorts & TOP 12 Escorts / Sex Dating Sites Like 5Escorts.com URL: https://5escorts.com Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το 5Escorts.com Δεν είναι όλοι τυχεροί που έχουν συνεργάτες, επομένως όταν τα πράγματα γίνονται καυτά και καυτά, μερικοί άνθρωποι θα γυρίσουν σε εναλλακτικές επιλογές όπως ιστότοπους πορνό. Ωστόσο, η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού δεν θα είναι ποτέ αρκετή και οι άνθρωποι θα ήθελαν μια πιο πραγματική ζωή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Εμφάνιση 10 εναλλακτικών λύσεων για το SugarNights.com Ψάχνετε για μια γλυκιά γλυκιά νύχτα; Σίγουρα οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Όντας μία από τις δημοφιλείς υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με γνήσιους και πραγματικούς ανθρώπους. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν. Κυρίως, ειδικεύονται στην παροχή […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultLook Review & 14 Best Escort & Hookup Sites Παρόμοια με το Adultlook.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το AdultLook.com Εάν ψάχνετε για ερωτική διασκέδαση και θέλετε να δείτε τα τοπικά κορίτσια στην περιοχή σας, μπορούμε τώρα να βασιστούμε σε διαφορετικούς ιστότοπους για να λάβουμε διορθώσετε. Πολλοί ιστότοποι συνοδών είναι διαθέσιμοι για να σας προσφέρουν μια νέα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL: https://www.wellhello.com Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το WellHello.com Ζούμε στη σύγχρονη εποχή όπου υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών, καθιστώντας ευκολότερο για εμάς να συνδεθούμε με αγνώστους και να δημιουργήσουμε νέες συνδέσεις. Αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL KinkyAds: https://kinkyads.org Εμφάνιση 12 ιστότοπων για περιστασιακές συναντήσεις & συνδέσεις Παρόμοια με το Kinkyads.org Κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μπορεί να οδηγήσει σε πλήξη ή κορεσμό. Αυτό μπορεί να επιδεινώσει την ποιότητα ζωής σας. Γιατί να μην προσπαθήσετε να ελέγξετε κάποια νέα καυτά πράγματα στον Ιστό; Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

HarlotHub & 11 άλλοι ιστότοποι συνοδείας / προσωπικών με κορυφαία βαθμολογία παρόμοιοι με το harlothub.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Harlothub.com Καλές καταλήξεις που συμβαίνουν μόνο στο HarlotHub Πραγματοποιείτε ένα πάρτυ bachelor; Έχετε περάσει κρύες νύχτες χωρίς ένα πανέμορφο κορίτσι να φυσάει το πουλί σας; Ή είστε γύρω από τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον, το Σικάγο, το Φοίνιξ, το Σαν Ντιέγκο ή το Λας Βέγκας και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Διεύθυνση URL DoubleList: https://doublelist.com Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το DoubleList.com Η συνάντηση ατόμων με παρόμοια σεξουαλική νοοτροπία και στόχους γίνεται πλέον ευκολότερη με την άνοδο των ιστοτόπων σύνδεσης και καταχώρησης, ένας από τους ηγέτες μετά τη μείωση του backpage είναι - Doublelist. Όχι μόνο σε σεξουαλικό πλαίσιο, αλλά αν ψάχνετε για κάθε είδους σχέση, τότε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ListCrawler (Escort Alligator) & 14 TOP Συνοδεία & ιστότοποι σύνδεσης παρόμοια με το Listcrawler.eu Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για ListCrawler.com Καλύτερες συντομεύσεις για να βρεθείτε στο ListCrawler Σήμερα θα μιλήσουμε για το Listcrawler - γνωστό και ως Escort Alligator. Μπορεί να νιώθετε φανταστικά να χτυπάτε τη γυναίκα ή τη φίλη σας. Αλλά μόνο για μερικές μέρες. Θα είστε απελπισμένοι για […]

Διαβάστε αναθεώρηση

TNABoard & Best 11+ Hookup & Escort Ιστοσελίδες Παρόμοια με το TNABoard.com Show 11+ Escort / Hookup Site Alternatives for TNABoard Η γνωριμία και η λήψη μερικών συνδέσμων ήταν ευκολότερη με την άνοδο διαφόρων διαδικτυακών πλατφορμών όπου μπορούμε εύκολα να συναντηθούμε και να συναντηθούμε με ομοϊδεάτες τα άτομα. Το TNA Board έχει μια μακρά λίστα όμορφων εργαζομένων σεξ, με πολλά […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Erotic Monkey Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το EroticMonkey.ch Erotic Monkey, την πιο εξαιρετική προέλευση για τους ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν για τις εξαιρετικές κριτικές συνοδών. Συνοδεύστε ιστότοπους που θα σας προσφέρουν ένα ζευγάρι για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, να κάνετε συνδέσεις για κάποια διασκέδαση και αγώνες που λαχταράτε να είστε. Θα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Escort Ireland Εμφάνιση 14 παρόμοιων ιστότοπων με το Escort-Ireland.com Από καιρό σε καιρό, όλοι χρειαζόμαστε κάτι νέο και διασκεδαστικό στη ζωή μας. Και το Escort-Ireland μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό! Λοιπόν, για να είμαστε ακριβείς, μιλάμε για να συνεχίσουμε με μερικές φρέσκες γυναίκες και να τις οδηγήσουμε σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο για ένα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Onebackpage & 12 Alternative Personals / Escorts Sites Όπως το Onebackpage Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το OneBackPage.com Ίσως έχετε ακούσει για το Backpage, έναν από τους κορυφαίους ιστότοπους συνοδών που υπήρχε ποτέ ... Αλλά, με απογοήτευση, ο ιστότοπος έχει επιτεθεί από το FBI και σε πολλά ζητήματα, έτσι έτσι χάσαμε ένα από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

URL EliteSingles: https://www.elitesingles.com/ Εμφάνιση 10 εναλλακτικών λύσεων για τους Elite Singles Με την τρέχουσα πανδημία να διαρκεί πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο (από τη στιγμή που γράφουμε αυτό το συναρπαστικό άρθρο), οι περισσότεροι από εμάς έχουν κολλήσει στο σπίτι δεν κάνουν τίποτα για μήνες τώρα . Όλοι έχουμε βαρεθεί τόσο πολύ στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λαχτάρα για κάποια παρέα, και μόνο κάποιος για να μιλήσουμε […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultSearch & 14 Best Escorts Sites Παρόμοια με το AdultSearch.com Εμφάνιση 14 εναλλακτικών λύσεων για το Adultsearch.com Εάν αναζητήσετε λίστες εργασιών ενηλίκων και ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, θα βρείτε το AdultSearch στην κορυφή της λίστας. Είναι ένας ιστότοπος που ξεχωρίζει πραγματικά μεταξύ τους επειδή έχει μεγάλο αριθμό και ποικίλες λίστες συνοδών. ΕΝΑ […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultWork & 12-BEST Ιστότοποι συνοδών όπως το AdultWork.com Δείξτε μου 12+ ιστότοπους συνοδών όπως το AdultWork.com Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες για άτομα που αναζητούν κάποιες άτακτες και σέξι υπηρεσίες ενηλίκων. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι πάντα εύκολο να ικανοποιούνται οι σεξουαλικές μας ανάγκες. Οι υπηρεσίες συνοδείας είναι παραδεισένιες καθώς σίγουρα θα κάνουν τη σεξουαλική σας […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Bedpage & 12+ καλύτερα προσωπικά και αγγελίες για απλές συναντήσεις Εμφάνιση TOP 12 ιστότοπων Όπως το Bedpage.com Το Bedpage είναι ο ιστότοπός σας όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη υπηρεσιών ενηλίκων που διαφημίζονται. Αν και ο ιστότοπος προσφέρει και άλλες βασικές υπηρεσίες, είναι πιο γνωστός για τη συνοδεία και τις δουλειές του για ενήλικες, μερικές φορές ακόμη και […]

Διαβάστε αναθεώρηση

URL οδηγού Eros: https://www.eros.com/ Εμφάνιση 13 Εναλλακτικών ιστότοπων συνοδείας για το Eros.com Οι διαδικτυακές γνωριμίες και συνοδεία ήταν μια τάση πρόσφατα και οι άνθρωποι πήδηξαν στο συγκρότημα ειδικά κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων. Είναι ένας βολικός τρόπος για να συναντήσετε άτομα χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, καθώς θα πρέπει να είστε μόνο στο τηλέφωνό σας και να ξοδέψετε λίγο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Σύνδεσμος ιστότοπου 2Fuck: https://www.2fuck.com Μετάβαση στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Η απόλυτη κριτική και η πρώτη εμπειρία μου από το 1Fuck.com Με περισσότερους από 2 εκατομμύρια λογαριασμούς εγγεγραμμένους, το 2fuck ήταν ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για όσους είναι κάτω για κάποιο περιστασιακό σεξ και τυχαίες συνδέσεις με αγνώστους στο Διαδίκτυο. Βρισκόμαστε σε μια σύγχρονη γενιά όπου […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Είναι ανθρώπινο να έχουμε σεξουαλικές επιθυμίες. Έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, και ορισμένα άτομα μπορούν να το αντιμετωπίσουν εύκολα, ενώ μερικά δεν μπορούν να περιέχουν αυτές τις ανάγκες. Γνωρίζουμε ότι σε κάποιο σημείο, αυτές οι σεξουαλικές επιθυμίες πρέπει να γίνουν και θα εκπληρωθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά πολλές φορές, οι άνθρωποι συνήθως μπαίνουν σε σχέσεις […]

Διαβάστε αναθεώρηση

FetLife Προβολή 10 Παρόμοιων ιστότοπων BDSM & Fetish με το FetLife.com Γρήγορη επισκόπηση του Fetlife Επίσημη διεύθυνση URL: https://fetlife.com/ Οι διαδικτυακοί ιστότοποι γνωριμιών κυβερνούν το Διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό. Έχει αποδειχθεί από καιρό ότι οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να γνωρίσουν ξένους και να δημιουργήσουν διάφορες σχέσεις μαζί τους στην άνεση των σπιτιών τους στο […]

Διαβάστε αναθεώρηση

AdultFriendFinder Review Τελευταία ανασκόπηση του AdultFriendFinder.com – Η ειλικρινής μου γνώμη με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Adult Friend Finder Εάν ένα από τα χόμπι σας είναι να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να εξερευνήσετε νέα πράγματα, πιθανότατα έχετε διασταυρωθεί με το AdultFriendFinder. Το Adult Friend Finder, ή τώρα πιο γνωστό ως AFF, έχει […]

Διαβάστε αναθεώρηση

BeNaughty Η απόλυτη κριτική του BeNaughty.com Δείξτε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα Έχω ήδη ακούσει για αμέτρητες ιστοσελίδες και εφαρμογές ραντεβού, και ναι, έχω δοκιμάσει ακόμη και μερικές από αυτές. Στην πραγματικότητα, έχω συνηθίσει τόσο πολύ που κατά κάποιον τρόπο κουράστηκα από τις μικρές συνομιλίες. Τότε ελάτε στο BeNaughty. απλώς το ίδιο το όνομα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

CityXGuide & 10 εναλλακτικοί ιστότοποι όπως το CityXGuide.com Εμφάνιση 10 παρόμοιων ιστότοπων στο CityXGuide Το ταξίδι σε μια νέα πόλη μπορεί μερικές φορές να είναι μοναχικό και κρύο. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Η συντροφικότητα μπορεί εύκολα να προέρχεται και να αξιοποιείται, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πόλη βρίσκεστε και ιστότοποι όπως το CityXGuide.com το κατέστησαν δυνατό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΩΡΑ CITYXGUIDE.com […]

Διαβάστε αναθεώρηση

ο καλύτερος των καλυτέρων

Διαβάστε αναθεώρηση

Όταν αναζητάτε ημερομηνίες που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσουν σε χαρούμενα τελειώματα, τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε είναι ιστότοποι γνωριμιών ενηλίκων. Ένα από τα πιο δημοφιλή από όλα αυτά είναι το Kasidie.com. Πρόκειται για μια διαδικτυακή κοινότητα ενηλίκων για περιπετειώδη άτομα που αναζητούν ομοιόμορφα άτομα για σύνδεση και σύνδεση. Είναι μια υπέροχη πλατφόρμα […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Backpage & TOP 16 Εναλλακτικές λύσεις Backpage.com (για το 2022) Εμφάνιση 16 εναλλακτικών για το Backpage.com Όταν το Backpage έκλεισε, πολλοί άνθρωποι καταστράφηκαν. Ήταν ένας από τους αγαπημένους ιστότοπους στον κόσμο για αγγελίες ενηλίκων. Ο ιστότοπος είχε γίνει ο δημοφιλής ιστότοπος για άτομα που αναζητούσαν περιστασιακές συναντήσεις. Η πορνεία δεν είναι νόμιμη σε διάφορα μέρη γύρω από […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Craigslist Personals Show 11 Craigslist Personals Αντικαταστάσεις Πολλοί φίλοι λένε ότι το να πας σε αυτήν την ημέρα και την εποχή του Διαδικτύου είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερα! Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα προσωπικά craigslist όταν ψάχνετε για περιστασιακές συναντήσεις, καθώς η ενότητα προσωπικών craigslist είναι τώρα, δυστυχώς, […]

Διαβάστε αναθεώρηση

Skip The Games Εμφάνιση 10 τοποθεσιών παρόμοιων με το SkipTheGames.com Οι άνδρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν με το να τραντάζονται όλη μέρα ακριβώς μπροστά στον υπολογιστή. Μπορώ να καταλάβω απόλυτα την απογοήτευση που έρχεται με το να μην μπορείς να πετύχεις ικανοποίηση μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις έναν σύντροφο για να μοιραστείς το πάθος. Ακόμη και […]

Μεταβείτε στην κορυφή