Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

2 Φακ

Σύνδεσμος ιστοσελίδας: https://www.2fuck.com

Μετάβαση στα υπέρ και τα μειονεκτήματα

Η απόλυτη κριτική και η εμπειρία 1ου χεριού μου από το 2Fuck.com

Αρχική σελίδα 2fuck

Με καταχωρισμένους περισσότερους από 2 εκατομμύρια λογαριασμούς, το 2fuck ήταν ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για όσους θέλουν να κάνουν κάποιο περιστασιακό σεξ και τυχαίες συνδέσεις με αγνώστους στο Διαδίκτυο. Βρισκόμαστε σε μια σύγχρονη γενιά όπου όλα έρχονται εύκολα, ειδικά με την τεχνολογία. Μπορούμε να έχουμε τα χέρια μας σε οτιδήποτε με ένα μόνο κλικ ... και έτσι λειτουργεί το 2fuck.

Οι ιστότοποι γνωριμιών και σύνδεσης όπως το 2fuck επιτρέπουν στους άνδρες και τις γυναίκες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους χωρίς τις δύσκολες καταστάσεις και τα κοινωνικά όρια που θα μπορούσαν να τα συγκρατήσουν. Στην διαδικτυακή σκηνή, πρέπει απλώς να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να αναζητήσετε κάποιον με τον οποίο είστε συμβατοί. Δεν θα θέλατε να ξοδέψετε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα σε ημερομηνίες που δεν θα οδηγούσαν πουθενά, σωστά; Αυτό είναι όπου τέτοιες ιστοσελίδες γίνονται πλεονεκτήματα, καθώς επιτρέπει σε όλους να συναντήσουν ανθρώπους που έχουν παρόμοιο μυαλό… περισσότερο αν μιλάμε για σύνδεση και απλό σεξ. Το 2fuck διευκολύνει τον καθένα να χαλαρώσει. Τόσο εύκολο όσο αυτό.
Ήμουν περιστασιακός χρήστης εφαρμογών και ιστότοπων γνωριμιών στο διαδίκτυο και είχα επίσης το δίκαιο μερίδιο των διαδικτυακών συνδέσμων. Η συνάντηση με ξένους μέσω διαδικτυακών πλατφορμών μου έδωσε καλές και συναρπαστικές αναμνήσεις. Όσο για το 2fuck.com, παρόλο που πολλοί ήταν ύποπτοι για το αν είναι νόμιμος ιστότοπος ή όχι, εδώ είναι τα δύο σεντ μου για αυτόν τον καταπληκτικό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής μου εμπειρίας ως χρήστη.

Εγγραφείτε τώρα, πάρτε αργότερα

Εγγραφή 2fuck

Η διαδικασία εγγραφής του 2fuck.com είναι πραγματικά εύκολη και χωρίς νόημα. Στην αρχική του σελίδα, μου υποδέχτηκε ένα βίντεο με ένα σέξι ξανθιά κοπέλα και μια ερώτηση "Τι θέλετε να κάνετε σε αυτόν τον ιστότοπο;" Έτσι, είχα τις επιλογές σύνδεσης / σεξ, μόνο συνομιλίας, ανταλλαγής φωτογραφιών / βίντεο και κάτι άλλο. Αυτή η ερώτηση είναι σημαντική δεδομένου ότι θα καθορίσει ποια από τα 2fuck κορίτσια θα ήταν διαθέσιμα για μένα. Φυσικά, καθώς είναι ένας ιστότοπος σύνδεσης και αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο προσπάθησα να το επισκεφτώ, έκανα κλικ στο Hookup / Sex. Για το επόμενο βήμα, με ρωτήθηκαν για τις προτιμήσεις μου… ποιοι είναι οι τύποι κοριτσιών που με ενεργοποιούν; Θα μπορούσα να επιλέξω από εφήβους, MILF, ασιατικές, φετίχ ή όλους τους τύπους. Για το βήμα 3, θα ήταν ο τύπος σώματος του κοριτσιού που θα με ενεργοποίησε - κοκαλιάρικο, μεγάλα βυζιά, μεγάλο κώλο, άλλα και όλους τους τύπους. Μετά την ολοκλήρωση και των 3 γρήγορων βημάτων, με εισήχθησαν τότε σε μια γκαλερί καυτών μωρών που ταιριάζει στις προτιμήσεις μου (διάλεξα ασιατικά και όλους τους τύπους, btw). Φίλε, είναι πολλές επιλογές εκεί!

Δεν υπάρχει χρόνος για πλαστά προφίλ εδώ

Προφίλ μελών 2fuck

Έτσι, μετά την εισαγωγή σε μια ολόκληρη σελίδα γεμάτη καυτά κορίτσια με αδέξια ρούχα και προκλητικές πόζες, υπάρχει μια επιλογή είτε να στείλετε ένα μήνυμα είτε να αρέσει το προφίλ του κοριτσιού. Παρατήρησα ότι τα περισσότερα κορίτσια εδώ είναι καυλιάρια και πάντα έτοιμα για δράση. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους σύνδεσης που έχουν πολλά spambots και ψεύτικα προφίλ, το 2fuck, ευτυχώς, έχει λιγότερα από αυτά τα ζητήματα. Θυμήθηκα να είμαι τόσο ενοχλημένος όταν είδα πόσα ψεύτικα προφίλ κυκλοφορούν στους προηγούμενους ιστότοπους σύνδεσης που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν.
Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν κοινό, ειδικά εκείνοι που έχουν εγγραφεί στο 2fuck, είναι ότι είναι πάντα πρόθυμοι να κάνουν σεξ σε άτομα με άτομα που γνώρισαν στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι διαφορετικό από την ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει ειδικά με τους κοινούς διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών. Οι πλατφόρμες σύνδεσης, όπως το 2fuck, είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε άτομα από οποιοδήποτε φύλο θα προτιμούσατε, που θέλει το ίδιο πράγμα με εσάς. Να πηδήξεις.

Αποτελεσματικό σύστημα αντιστοίχισης 2Fuck

2fuck αγώνες

Για ιστότοπους σύνδεσης και γνωριμιών, τα συστήματα αντιστοίχισης μπορούν να κάνουν ή να σπάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Θεωρώ ότι το σύστημα αντιστοίχισης του 2fuck είναι πολύ αποδοτικό και χρήσιμο. Δεδομένου ότι στα προηγούμενα βήματα, μου ζητήθηκαν πληροφορίες για τον εαυτό μου, οι αγώνες θα βασίζονται αμέσως στις ομοιότητές σας μεταξύ τους. Δεδομένου ότι οι ιστότοποι σύνδεσης αυτού του είδους έχουν πολλά μέλη που μοιράζονται τον ίδιο στόχο και είναι ανοιχτόμυαλοι, η βαθμολογία μιας φυσικής σχέσης χωρίς συμβολοσειρές θα είναι ένα κομμάτι κέικ. Με βάση την παρατήρηση και την εμπειρία μου με το 2fuck, είναι κάτι περισσότερο από έναν ιστότοπο σύνδεσης αντί για μια πλατφόρμα γνωριμιών.
Δεδομένου ότι το σύστημα αντιστοίχισης του 2fuck είναι τόσο αποτελεσματικό όσο είναι, είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πώς τα μέλη του ιστότοπου ανεβάζουν τόσες πολλές προκλητικές φωτογραφίες τους. Με διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσμων, η πρώτη εντύπωση μετράει πραγματικά και προχωρά πολύ, έτσι ώστε τα κορίτσια εδώ να έχουν τις καλύτερες φωτογραφίες που θα μπορούσαν να συνδέσουν τη φαντασία σας. Είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα μέλη μοιράζονται παρόμοιες σκέψεις, όνειρα και, κυρίως, σεξουαλικές φαντασιώσεις. Η απόκτηση αγώνα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσω το ταξίδι μου.

Εύκολη σύνδεση

2fuck κορίτσι

Ορισμένοι ιστότοποι εστιάζουν μόνο σε λίγες κατηγορίες που προσφέρουν, αλλά το 2fuck έχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να το απολαύσουν όλοι. Όσο για αυτό που με ενεργοποιεί, έχω αυτές τις επιλογές για να διαλέξω: Ασιάτης, Έφηβος, MILF ή σχεδόν οποιοδήποτε φετίχ στο οποίο έχω. Μπορώ επίσης να επιλέξω συγκεκριμένους τύπους αμαξώματος που με ενεργοποιούν… είτε είναι κοκαλιάρικα κορίτσια, εκείνα με μεγάλα βυζιά ή γαϊδούρια, και πολλές πιο συγκεκριμένες περιγραφές σώματος. Το 2fuck δίνει επίσης μια επιλογή για τον τελικό στόχο του χρήστη στην εγγραφή στον ιστότοπό του. Θέλουμε να κάνουμε απλώς μια σύνδεση ή περιστασιακό σεξ; Είμαστε πιο άνετα να κάνουμε chat μόνο; Ή επιτρέπουμε την ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο; Οι επιλογές είναι όλες εκεί και υπάρχουν πολλές για να τις απολαύσετε.
Πιστεύω ότι παρόλο που είναι αρκετά εύκολο να δουλέψεις μαζί με αυτούς τους ιστότοπους γνωριμιών και συνδέσμων, χρειάζεται μεγάλη τύχη και θάρρος για να έχεις έναν επιτυχημένο. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να αγωνίζονται να βρουν έναν καταπληκτικό ιστότοπο που δίνει σχεδόν όλα όσα χρειάζονται για να σχηματίσουν οποιουδήποτε είδους σχέσεις υπάρχει και όλα αυτά μέσω του Διαδικτύου. Τώρα έχω λύσεις για εκείνες τις μοναχικές νύχτες για τις οποίες είμαι πάντα καταδικασμένος. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή σύνδεση και σύρετε εδώ και εκεί… τότε είμαι καλός. Διότι πραγματικά, το μοντέρνο στυλ του 2fuck και το εντυπωσιακό σύστημα ταιριάσματος διευκολύνουν την καθημερινή βαθμολογία. Έχοντας πολλά μέλη πρόθυμα να περάσουν χρόνο με λίγη καυτή διασκέδαση, αυτό προσφέρεται εύκολα από το 2fuck.

Προνόμια τοποθεσίας

Για τους online ραντεβού και τους λάτρεις της σύνδεσης, όλοι γνωρίζουμε ότι η «τοποθεσία» είναι πολύ σημαντική. Είναι καλό που το 2fuck έχει μέλη από όλο τον κόσμο. Μπορούμε να γνωρίσουμε όλους από διαφορετικές φυλές, τοποθεσίες και πολιτισμούς. Μου άρεσε επίσης ο τρόπος με τον οποίο το 2fuck μας επιτρέπει να ελέγξουμε ποια μέλη είναι κοντά και μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε. Ταξιδεύω σε διάφορα μέρη τακτικά, ώστε να μπορώ εύκολα να ενημερώσω την τοποθεσία μου και να ελέγξω τα καυτά μωρά κοντά και ίσως να περάσω καλά. Αυτό το χαρακτηριστικό του 2fuck είναι πολύ χρήσιμο και βολικό για όσους βρίσκονται πάντα εν κινήσει λόγω συχνών ταξιδιών. Ακόμα και όταν βρίσκεστε σε νέα μέρη, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια καυτή νύχτα ή δύο με τη βοήθεια αυτού του ιστότοπου.
Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με απλό και ανόητο τρόπο. Παρουσιάζει την ανάπτυξη του 2fuck όλα αυτά τα χρόνια και πόσο κάθε πλατφόρμα online γνωριμιών έχει φτάσει τόσο μακριά. Θεωρώ ότι αυτός ο ιστότοπος είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για άτομα που θέλουν να βρουν νέους φίλους, ή οποιονδήποτε γνωριμίες και να κάνουν παρέα, ή απλά να πατήσω και να φύγω… όλα αυτά είναι δυνατά με το 2fuck. Δεν υπάρχει καλύτερος ιστότοπος για επίσκεψη εάν θέλετε να χτυπήσετε ένα καυτό μωρό που καπνίζει για τίποτα άγριο μαζί σας.

Εξαιρετική διεπαφή και χαρακτηριστικά

Πλοήγηση 2fuck

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να λένε ότι το 2fuck δεν διαφέρει από άλλα πορνογραφικά καταστήματα ή ακόμα και τους συνήθεις ιστότοπους κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούμε, αλλά δεν είναι. Πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να εγγράφονται και να γίνονται μέλη και ο ιστότοπος εξακολουθεί να κερδίζει δημοτικότητα ακόμη και τελευταία. Είναι σαν το τέλειο μείγμα ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης με ένα άγγιγμα πορνό - έχω να συναντηθώ και να ανακατευτώ με άλλους ανθρώπους και μετά να κάνω κάποια σέξι διασκέδαση μαζί τους.
Η διάταξη του 2fuck είναι πολύ απλή και έχει σχεδιαστεί για εύκολη πλοήγηση. Η εγγραφή στον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητη, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μόλις ένα ή δύο λεπτά. Μερικές από τις πληροφορίες που έπρεπε να παράσχω κατά την εγγραφή είναι γενέθλια, τοποθεσία, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιέλαβαν επίσης μια διαδικασία επαλήθευσης ηλικίας, όπου έπρεπε να δώσω τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχω χρεωθεί με κάτι ύποπτο μέχρι σήμερα, οπότε είναι αρκετά ασφαλές και αξιόπιστο.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κατά την εγγραφή, έπρεπε να απαντήσω σε μια γρήγορη έρευνα με ερωτήσεις που θα με βοηθήσουν να οδηγήσω σε καυτά κορίτσια που ταιριάζουν με τα πρότυπα και τις προτιμήσεις μου. Το 2fuck δίνει πολλές επιλογές για να διαλέξετε και δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο κοτόπουλο για αρκετό χρόνο.

Σέξι ιστότοπος + εφαρμογή για κινητά

Εφαρμογή 2fuck

Η 2fuck διασφαλίζει ότι ξέρουν ότι ψάχνω στον ιστότοπό τους. Αφού επιλέξαμε προσεκτικά τον «τύπο» ή τις προτιμήσεις μου που θέλω να δω στους πιθανούς αγώνες μου, μου δόθηκαν αποτελέσματα. Φωτογραφίες μετά από φωτογραφίες σέξι κυρίες που ταιριάζουν απόλυτα στο πώς απάντησα στις αρχικές ερωτήσεις. Το 2fuck είναι κάτι περισσότερο από αυτόν τον υπέροχο ιστότοπο γνωριμιών που επιτρέπει στους ανθρώπους να συναντιούνται και να συνδέονται με ξένους στο Διαδίκτυο. Έχω δοκιμάσει αμέτρητες εφαρμογές γνωριμιών και ιστότοπους συνομιλίας, αλλά τις περισσότερες φορές, τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά και απλά δεν μπορούσα να συναντήσω άτομα με τα οποία μπορώ να διασκεδάσω. Πράγματι, η εγγραφή στο 2fuck ήταν μια εξαιρετική επιλογή γιατί τελικά βρήκα καυτά κοτόπουλα που θέλουν να παίξουν μαζί μου και να περάσω υπέροχα.
Η εγγραφή στο 2fuck είναι 100% δωρεάν. Παίρνω να απολαύσω κάθε χαρακτηριστικό εκεί έξω χωρίς να ξοδέψω μια δεκάρα. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια πιο premium εμπειρία μέσω της νέας εφαρμογής για κινητά. Αν και η εφαρμογή θα κοστίσει μερικά δολάρια το μήνα για τη συνδρομή, νομίζω ότι αξίζει κάθε λεπτό. Ποια είναι μερικά δολάρια σε σύγκριση με τη διασκέδαση και την καλή στιγμή που θα μπορούσατε να πάρετε με τις κυρίες στο 2fuck; Η εύκολη πληρωμή διασφαλίζεται επίσης αφού μπορώ να πληρώσω τη μηνιαία συνδρομή μέσω πιστωτικής κάρτας και με χρεώνει αυτόματα για αυτό.

Η μεγάλη λίστα επιλογών

Για να σας δώσουμε περισσότερη ιδέα καθώς το 2fuck ταιριάζει με τα μέλη χρησιμοποιώντας τις προτιμήσεις τους, ακολουθούν μερικές από τις ερωτήσεις και τις επιλογές για να καταλήξετε σε κάποιον που σας αρέσει και λαχταράτε για:
Τι ψάχνετε;

 • Σύνδεση
 • Συνομιλία μόνο
 • Ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο μόνο
 • Τι σε ανάβει?
 • Έφηβοι
 • MILF
 • Ασιατικά κορίτσια
 • Φετίχ και συστροφές
 • BBW
 • Μαύρο
 • Ομοφυλόφιλος
 • Latina
 • Λεσβία
 • Ώριμος
 • Τραβεστί
 • Ολοι οι τύποι
 • Τι τύπο σώματος προτιμάτε;
 • Κοκαλιάρης
 • Μεγάλα βυζιά
 • Μεγάλο κώλο
 • Άλλα
 • Ολοι οι τύποι

Με όλες αυτές τις επιλογές, η σύνδεση με κάποιον τυχαίο ξένο δεν έγινε ποτέ πιο εύκολο. Οι περισσότεροι ιστότοποι γνωριμιών υπόσχονται πολλά, αλλά δεν αποδίδουν, αλλά είμαι έκπληκτος που το 2fuck ήταν μια καλή θεραπεία για τη μοναξιά μου. Η διαδικτυακή γνωριμία αφορά πλέον τη συμβατότητα. Είμαι κουρασμένος να σπαταλάω χρόνο να πηγαίνω σε αμέτρητες ημερομηνίες μόνο για να οδηγήσω πουθενά. Κατάλαβα ότι θα μπορούσα επίσης να είμαι πιο συγκεκριμένος και να σιγουρευτώ ότι κάθε κορίτσι που συναντώ από τώρα πληροί τα κριτήριά μου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το 2fuck το έκανε πολύ καλύτερο αφού έχουν πολλά μέλη που μοιράζονται την ίδια νοοτροπία και ανάγκες όπως και εγώ. Έχω γνωρίσει ανθρώπους με ομοιόμορφο τρόπο σε αυτόν τον ιστότοπο και αρκετά τυχεροί, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι οι επιφανειακοί. Αν και οι περισσότερες από τις σχέσεις μας βασίστηκαν στη φυσική οικειότητα στην αρχή, ήταν ακόμα μια εξαιρετική εμπειρία να συναντήσω ανθρώπους με τους οποίους μπορώ να μιλήσω για οτιδήποτε και να μοιραστώ τα εσωτερικά μου όνειρα και στόχους. Αυτή η εμπειρία και το συναίσθημα αξίζουν τον κόπο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του 2Fuck.com

PROS:

 • Πολλά μέλη με τα οποία μπορείτε να ανακαλέσετε
 • Εύκολο στη χρήση πλοήγηση και διεπαφή
 • 100% δωρεάν εγγραφή
 • Βολικό για όσους είναι πάντα εν κινήσει
 • Η τοποθεσία επιτρέπει στα μέλη να ελέγχουν τα κοντινά κοτόπουλα
 • Έχει μια αίσθηση «κοινωνικών μέσων» στον ιστότοπο
 • Η δωρεάν συνδρομή εξακολουθεί να σας επιτρέπει να έχετε χιλιάδες προφίλ
 • Το πλήρωμα της 2fuck θέτει την ασφάλεια και την ασφάλεια του χρήστη ως κορυφαία προτεραιότητα

Μειονεκτήματα:

 • Η premium επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για εφαρμογές για κινητά
 • Υπάρχουν μερικά ψεύτικα προφίλ κατά καιρούς

Εν κατακλείδι

Ως κάποιος που βίωσε τα θαύματα του 2fuck, Μπορώ να προτείνω αυτόν τον ιστότοπο σε οποιονδήποτε. Δεν είναι κάθε μέρα που βιώνω τη συγκίνηση να συναντώ φοβερούς ξένους, σχηματίζοντας συνδέσεις μαζί τους, και τελικά οικειοποιούνται μαζί τους. Πάντα λαχταρούσα τη φυσική σύνδεση ειδικά σε δύσκολες στιγμές και το 2fuck διευκόλυνε το να βρω κάποιον που μπορώ να χτυπήσω χωρίς επιπλέον δράμα ή αποσκευές. Βαριέμαι επίσης με τις κύριες πλατφόρμες γνωριμιών. Είμαι κουρασμένος από τις μικρές συνομιλίες. Θέλω απλώς να κυνηγήσω και να δουλέψω με κάποιον που επίσης θέλει το ίδιο. Το να βρίσκομαι στη σκηνή του hookup είναι μια καλή ώθηση του εγώ και βοηθά στην αυτοεκτίμηση μου, ενώ έχω επίσης τη διασκέδαση και τη συνάντηση με νέους φίλους.
Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε - απλώς κάντε κλικ εδώ, εγγραφείτε και διαβάστεy για να χαλαρώσετε ίσως και απόψε!

Υπάρχουν μόνο λίγα πράγματα που θα ήθελα να προτείνω σε όποιον θέλει να δοκιμάσει ιστότοπους σύνδεσης ... μπορείτε πάντα είτε να είστε 100% ειλικρινείς είτε απλά να κατηγορήσετε κατηγορηματικά για οτιδήποτε. Στο τέλος, δεν θα έχει σημασία αφού θα μοιραστείτε ένα κρεβάτι για λίγο. Αυτή η νοοτροπία με βοήθησε να διατηρώ αυστηρά μόνο συνδέσεις σύνδεσης. Θυμάμαι ότι απλώς θα μοιραζόμουν μερικά καυτά πράγματα με αυτό το άτομο από το Διαδίκτυο και μετά θα μπούμε, θα είμαστε με τους ξεχωριστούς μας τρόπους. Επίσης, φροντίστε να διατηρείτε πάντα τις σαγηνευτικές δυνάμεις σας στα μανίκια σας… που θα προσελκύσουν εύκολα περισσότερους πιθανούς αγώνες και τελικά θα σας αφήσουν να κερδίσετε κάποιο εύκολο σεξ σε χρόνο μηδέν.

Με την άνοδο των διαδικτυακών πλατφορμών γνωριμιών και σύνδεσης, Το 2fuck ήταν ο κορυφαίος ιστότοπος όπου οι άνθρωποι μπορούν να γνωρίσουν νέες γνωριμίες. Υπάρχουν πολλές σχέσεις που έχουν ξεκινήσει στο Διαδίκτυο - είτε πρόκειται για φιλίες, ρομαντικές σχέσεις, ή ακόμα και απλές συνδέσεις. Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που συναντιούνται στις καθημερινές τους δραστηριότητες ή μέσω προσωπικών δεσμεύσεων, οι περισσότεροι σήμερα συμμετέχουν στην τάση των διαδικτυακών συνδέσμων. Δεν θα χρειαστεί καν να ξοδέψετε πολλά για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύετε ακριβά ποτά ή να φωνάζετε ενάντια στη μουσική ανατινάξεων σε ένα μπαρ για να γνωρίσετε κάποιον. Με τις διαδικτυακές συνδέσεις, πρέπει απλώς να επισκεφθείτε έναν ιστότοπο ή να κατεβάσετε μια εφαρμογή, να καταχωρίσετε τις πληροφορίες σας και είστε έτοιμοι να πάτε. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται πιο άνετα να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον προσωπικά, υπάρχουν επίσης εκείνοι που τους αρέσει να κάθονται μπροστά από τους υπολογιστές τους ή να κρατούν τα κινητά τους τηλέφωνα και να μιλούν σε τέτοιες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή