Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Αναθεώρηση AdultFriendFinder

Τελική κριτική του AdultFriendFinder.com – Η ειλικρινής μου γνώμη με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Δείξε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Adult Friend Finder

mainfinder
Η βαθμολογία μας: 4.8 / 5!

Εάν ένα από τα χόμπι σας περιηγείται στο διαδίκτυο και εξερευνά νέα πράγματα, πιθανότατα έχετε διασχίσει τα μονοπάτια με το AdultFriendFinder. Το Adult Friend Finder, ή τώρα πιο γνωστό ως AFF, δραστηριοποιείται στον κλάδο των swinging και των γνωριμιών για περισσότερο από μια δεκαετία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν ήδη καθιερώσει το όνομά τους ως ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους γνωριμιών και swinger σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν ξεκινήσει τον ιστότοπο το έτος 2006, από τότε έχουν γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικοί στη βιομηχανία τους καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιλέξει να γίνουν μέλη τους. Παρά τους άλλους νέους ιστότοπους που έχουν έρθει να παίζουν και ανταγωνίζονται στον ίδιο κλάδο, το AFF εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς ανθρώπους όταν πρόκειται να αναζητήσει έναν αγώνα μέχρι σήμερα ή απλά να συνδεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος είναι μόνο ένας από τους αρχικούς ιστότοπους του προγραμματιστή που εξυπηρετεί την αγορά swinger και άλλους άτομα που βρίσκονται σε σύντομη σύνδεση και πιθανούς συντρόφους ζωής. Υπάρχουν άλλοι ιστότοποι παρόμοιας θέσης που έχουν ξεκινήσει από τον ίδιο προγραμματιστή, οι οποίοι είναι εξίσου υπέροχοι. Το πλεονέκτημα του Adult Friend Finder είναι ότι κυκλοφόρησε νωρίτερα, επομένως προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες πρώτα.

Ποιος είναι ο σκοπός του AdultFriendFinder;

Βασικά, ο ιστότοπος έχει να κάνει με την αναζήτηση κάποιου που μπορεί να είναι δυνητικά βραχυπρόθεσμος ή μακροπρόθεσμος συνεργάτης. Έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου γνωριμιών, αλλά σας προσφέρει περισσότερα από τον σύντροφο που χρειάζεστε. Οι προγραμματιστές έκαναν μια πολύ έξυπνη κίνηση ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά πορνογραφικών τοποθεσιών σε αυτόν τον ιστότοπο γνωριμιών. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε έναν ιστότοπο με όλων των ειδών τους ανθρώπους — ανύπαντρους, εκείνους που έχουν ανοιχτή σχέση, εκείνους που αναζητούν απλώς διασκέδαση ή ακόμα και ζευγάρια που έχουν συναρπαστική δυναμική σεξουαλικών σχέσεων. Εκτός από αυτήν την ομάδα ανθρώπων, θα έχετε μια πιο σεξουαλική και διαδραστική εμπειρία σε αυτόν τον ιστότοπο. Η φαντασία σας είναι το όριο όταν πρόκειται για πιθανές σεξουαλικές συναντήσεις που μπορείτε να βγείτε από αυτόν τον ιστότοπο. Σίγουρα θα σας κάνει μια ξέφρενη βόλτα. Το επίπεδο ενθουσιασμού στην εμπειρία σας θα βασίζεται στο πόσα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

ενηλίκωνΟι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο συμμετοχής τους από αυτούς που απλώς περιηγούνται ελεύθερα στον ιστότοπο και ελέγχουν κάθε άτομο που βρίσκουν ενδιαφέρον ή είναι πολύ ενεργό σε αυτόν. Ο ιστότοπος διαθέτει ένα Σύνδεση χαρακτηριστικό που δίνει στο μέλος την επιλογή να κάνει πραγματικό εικονικό σεξ με άλλο άτομο μέσω βίντεο ενώ βρίσκεστε. Υποστηρίζει επίσης ζευγαρωμένες συσκευές (σεξουαλικά παιχνίδια) που σας επιτρέπουν να στέλνετε αισθήσεις στον σύντροφό σας. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε, δεν θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να απολαύσετε αυτές τις δυνατότητες. Όμως, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, για όσους είναι πρόθυμοι να ξεφαντώσουν για τέτοιου είδους ενθουσιασμούς, ο ιστότοπος επιφυλάσσει πολλά για εσάς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτά τα μέλη που δεν πληρώνουν, δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να πάρετε μια ημερομηνία. Υπάρχει! Απλώς πρέπει να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να το κάνετε ενδιαφέρον, να ανεβάσετε ωραίες φωτογραφίες και απλώς να περιμένετε να συνδεθούν τα άλλα μέλη μαζί σας.

Πόσους χρήστες έχουν;

Το Adult Friend Finder είναι κυρίως μια εφαρμογή γνωριμιών, αλλά τα μέλη του ιστότοπου δεν βρίσκουν απλώς ημερομηνίες. Μερικοί βρίσκουν πραγματικούς φίλους κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης τους, καθώς ο ιστότοπος είναι πραγματικά μια τεράστια κοινότητα πραγματικών ανθρώπων. Έχει μέσες μηνιαίες επισκέψεις άνω των 25 εκατομμυρίων όπου οι επισκέπτες περνούν περίπου 10 λεπτά κάθε φορά που επισκέπτονται. Οι περισσότεροι επισκέπτες του προέρχονται από οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν περισσότερο από το 50% των επισκεπτών τους. Στη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η τρίτη είναι από τον Καναδά, έχοντας συνολικό αριθμό 80 εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον αριθμό επισκέψεων και χρηστών, ο ιστότοπος εξακολουθεί να κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη και χρήστες. 

Ο αυξανόμενος αριθμός μελών του ιστότοπου είναι αποτέλεσμα των συνεχών ενημερώσεων και βελτιώσεων που πραγματοποιούν οι προγραμματιστές όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που κάποτε ήταν απλώς ένας απλός ιστότοπος γνωριμιών έχει γίνει ένα σπίτι για όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις και περιπέτειες χωρίς να φοβούνται ότι θα κριθούν από τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπο για λίγο πολύ παρόμοιους λόγους, είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για τα μέλη του, είναι το σεξουαλικό τους ασφαλές καταφύγιο.

Λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε έναν λογαριασμό AFF

Συνομιλία AdultFriendFinder

Όλοι γνωρίζουν ότι το AdultFriendFinder είναι μεταξύ των μεγαλύτεροι και πιο δημοφιλείς προορισμοί σύνδεσης σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και αρχάριοι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων έχουν ακούσει ή έχουν επισκεφτεί κάποτε αυτόν τον ιστότοπο. Κυριολεκτικά, έχει όλα όσα χρειάζεστε, από περιστασιακό σεξ και ραντεβού μέχρι σεξουαλικές περιπέτειες και σοβαρές σχέσεις.

Σίγουρα, η αφιλτράριστη ροή αγώνων, οι ικανοποιητικές ζωντανές κλήσεις και τα βρώμικα άλμπουμ είναι ουράνια χαρακτηριστικά για πολλούς καυλιάρηδες φίλους. Δεν έχει σημασία αν δεν σκέφτεστε ακόμα το σεξ τώρα, το να έχετε ένα εφεδρικό υλικό είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη ευκολία. Στην πραγματικότητα, οι κανονισμοί για το COVID-19 το έχουν αποδείξει εξαιρετικά σαφές. Για χρόνια, η αυξανόμενη απομόνωση στο σπίτι έχει οδηγήσει σε αυξανόμενο αριθμό ατόμων που ενδιαφέρονται για το γυμνό, το πορνό και το sexting. Και αν είστε σαν εμένα, που δεν θέλετε να στοιχηματίσετε τη ζωή σας για μη ασφαλές σεξ, το AdultFriendFinder είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε χρησιμοποιήσει το Tinder και άλλους ιστότοπους σύνδεσης στο παρελθόν, και αφού είστε εδώ, υποθέτω ότι δεν ήταν καλή εμπειρία. Λοιπόν, αν ήμουν στη θέση σας, θα σταματούσα να στοιχηματίζω στην εμπειρία σύνδεσης μου, εάν έχετε το AdultFriendFinder εδώ. Η εγγραφή σας θα σας έδινε πολλές πιθανότητες να τραντάζεστε στο διαδίκτυο, να κάνετε τακτικό περιστασιακό σεξ, να κάνετε streaming σεξ σεξ και να συμμετέχετε σε βρώμικα δωμάτια συνομιλίας.

Εγγραφή στο Adult Friend Finder

εγγραφείτε Ο ιστότοπος έχει πολύ ομαλή διαδικασία εγγραφής. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε πολλές πληροφορίες για εσάς. Μπορεί κυριολεκτικά πάρτε λιγότερο από 5 λεπτά και είστε έτοιμοι. Βασικά σας ζητείται το φύλο, τα ενδιαφέροντά σας, τα γενέθλιά σας, ώστε να μπορούν να βεβαιωθούν ότι είστε σε νόμιμη ηλικία, τη χώρα από την οποία προέρχεστε και την επαρχία. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για ζευγάρια που επιλέγουν να εγγραφούν ως ένα. Όλες αυτές οι πληροφορίες ζητούνται μέσω ενός πλαισίου επιλογής και μιας αναπτυσσόμενης επιλογής. Ο ιστότοπος θα σας ρωτήσει επίσης για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν να γνωρίσετε τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όσα θέλετε, αν έχετε πολλά ενδιαφέροντα. 

Στο δεύτερο μέρος της εγγραφής, Στη συνέχεια, σας ζητείται η διεύθυνση email σας για επαλήθευση ότι είστε πραγματικά πραγματικό πρόσωπο, το μοναδικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και μια σύντομη παρουσίαση του εαυτού σας για καλύτερες πιθανότητες να βρείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εδώ πρέπει επίσης να γράψετε για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ειδικά αν έχετε ένα πολύ συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Αφού ρυθμιστούν όλα αυτά, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή στο Adult Friend Finder. Κατά τη διαδικασία σύνδεσης, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη που δημιουργήσατε ή τη διεύθυνση email σας, μετά τον κωδικό πρόσβασής σας και θα σας κατευθύνει στον λογαριασμό σας όπου μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δεν σας υποχρεώνει να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας στον λογαριασμό σας, αλλά σας προτείνει ανεπιφύλακτα για περισσότερες πιθανότητες αλληλεπίδρασης. 

Περιήγηση ιστότοπου

Κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, σας υποδεχόμαστε αμέσως με πολλές επιλογές και πιθανές αντιστοιχίσεις στη σελίδα.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό μελών, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν χιλιάδες μέλη που είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα στο διαδίκτυο και ο ιστότοπος δεν εξαντλείται ποτέ από πρόσφατες δραστηριότητες στη ροή. Μπορείτε πραγματικά να ξεκινήσετε να αναζητάτε το ταίρι σας από εκεί. Η πλειοψηφία των μελών του παρέχει πολύ σεξουαλικό περιεχόμενο και περιεχόμενο για ενήλικες μέσω βίντεο, ιστολογίων, φωτογραφιών ή ακόμα και μέσω ζωντανής ροής όπου δείχνουν ανοιχτά τα γυμνά τους σώματα.

Μηνύματα και επικοινωνία στο Adultfriendfinder.com

Υπάρχουν πολλοί τρόποι σύνδεσης και αλληλεπίδρασης με μέλη στον ιστότοπο, από τη ζωή που είναι ένας πιο επιθετικός τρόπος αλληλεπίδρασης, έως το χαρακτηριστικό του κλεισίματος είναι μια πιο λεπτή επιλογή. Οι συνομιλίες μπορούν να γίνουν στα δωμάτια συνομιλίας και έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο με τις διαφορετικές σεξουαλικές σας εκφράσεις. Η επικοινωνία στον ιστότοπο είναι ένα βασικό και ουσιαστικό χαρακτηριστικό ότι είτε είστε μέλος που πληρώνει είτε δεν πληρώνει, υπάρχει πάντα μια επιλογή επικοινωνίας για εσάς. 

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά τους

χαρακτηριστικά γνωρίσματα για φίλους ενηλίκων

Αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος εκπλήξεις. Έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες που σπάνια μπορείτε να βρείτε σε έναν μόνο ιστότοπο. Είναι βασικά γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνουν, εξυπηρετεί τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των μελών του.

Αίθουσες συνομιλίας και ομαδικές συζητήσεις

Ο ιστότοπος είναι μια πολύ τεράστια κοινότητα ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα που έχουν σχεδόν τον ίδιο, αν όχι στην πραγματικότητα τον ίδιο, στόχο που είναι να αναζητήσουν έναν σύντροφο σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Για την προώθηση αυτού του στόχου, ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει μια δημόσια αίθουσα συνομιλίας, όπου τα μέλη μπορούν να απελευθερώσουν το μυαλό του και να μοιραστούν τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και επιθυμίες του. Ως μέλος, μπορείτε να συμμετάσχετε στις διάφορες αίθουσες συνομιλίας ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα.

Σεξ Ακαδημία

Για τους αρχάριους που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης των διαφορετικών σεξουαλικών συγγενών, ο ιστότοπος διαθέτει σεξουαλική ακαδημία που παρέχει διαδικτυακές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαφορετικών θέσεων και πράξεων σεξ. Αυτή η λειτουργία έχει προετοιμάσει για εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τους σωστούς τρόπους να κάνετε πρωκτικό ή στοματικό σεξ. Δίνει επίσης συμβουλές για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε άτομα στον ιστότοπο.

Διαγωνισμοί

Ο ιστότοπος έχει καθημερινά διαγωνισμούς και ο νικητής καθορίζεται από το ποιος έχει τις περισσότερες επισημάνσεις "μου αρέσει". Οι διαγωνισμοί διαφέρουν από θέμα σε θέμα και όλοι μπορούν να υποβάλουν την καταχώρισή τους.

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Για όσους από εσάς συμμετέχουν σε ζωντανή δράση, που θέλουν να δουν τα άτομα στον ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει μια επιλογή για εσάς να το κάνετε αυτό. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ιστότοπου είναι αυτό που ονομάζουν live cams όπου μπορείτε να δείτε ποιοι είναι ζωντανά αυτήν τη στιγμή και μπορείτε να δείτε ποιος μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να είναι η μοναδική μετάδοση.

Hotlist

Όταν έχετε ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπο για αρκετές φορές, μπορείτε να βρείτε άτομα που έχουν γίνει οι σταθερές σας ή τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να βάλετε αυτά τα άτομα στη λίστα σας, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε ξανά την επόμενη φορά.

Ριπή οφθαλμού

Το φλερτ είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου και εάν είστε πολύ ντροπαλοί για να ξεκινήσετε πραγματικά μια συνομιλία, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί κλείσιμο του ματιού και να το στείλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. 

Δώρο

Εάν είστε ο τύπος που εκφράζει την εκτίμησή σας μέσω της αποστολής δώρων, μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω του ιστότοπου. Το AFF σάς δίνει τη δυνατότητα να στείλετε εικονικά δώρα σε άτομα.

blogs

Τα μέλη μπορούν να τεκμηριώσουν τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες σε ένα περιοδικό. Άλλα μέλη μπορούν επίσης να μοιραστούν τις ιστορίες τους στη σελίδα σεξουαλικών ιστοριών που θα μπορούσαν να προέρχονται από φανταστικές εμπειρίες.

Εύρεση Συντρόφου Ζωής στο Adult Friend Finder – Είναι δυνατόν;

Δωρεάν κάμερες AdultFriendFinder

Το AdultFriendFinder είναι η απόλυτη λύση για όσους είναι άρρωστοι και έχουν βαρεθεί να απαντούν σε μεγάλα, κουραστικά ερωτηματολόγια σχέσεων σε τυπικούς διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών. Η δημιουργία ενός λογαριασμού AFF διαρκεί μερικά λεπτά και το μόνο που χρειάζεστε είναι να δώσετε ένα όνομα χρήστη, πληροφορίες σύνδεσης, έγκυρο λογαριασμό email και ένα σύντομο βιογραφικό. Αν και ο ιστότοπος δεν απαιτεί μια βιογραφία ή ακόμα και μια φωτογραφία, είναι γενικά συνετό να ανεβάσετε μερικές επειδή αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε απαντήσεις και φλερτ από άλλους χρήστες.

Επιπλέον, το AdultFriendFinder έχει μια ποικιλία ρυθμίσεων προσαρμογής, τουλάχιστον περισσότερες από ό,τι φανταζόμουν από έναν ιστότοπο περιστασιακών γνωριμιών. Στην πραγματικότητα, η προσθήκη περισσότερων πληροφοριών στον λογαριασμό σας θα αυξήσει δραματικά τις πιθανότητες αντιστοίχισης. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε βασικές λεπτομέρειες των φυσικών σας χαρακτηριστικών, όπως το χρώμα των ματιών, τα μαλλιά ή ακόμα και την επιδερμίδα.

Αλλά εκτός από τις λεπτομέρειες του προφίλ, το AdultFriendFinder δίνει επίσης μια κολά πέρα ​​από αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια. Έχει τεστ προσωπικότητας που μπορείτε να απαντήσετε και που σίγουρα θα δώσουν πολύ βαθύτερα στοιχεία για τον εαυτό σας. Στην πραγματικότητα, συνάντησα μια διασκεδαστική φόρμα που ονομάζεται «Δοκιμή αγνότητας», η οποία ρωτούσε εκατό εξαιρετικά γραμμένα στοιχεία για τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Αυτή η φόρμα και μόνο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σεξουαλικά συμβατούς χρήστες. Σίγουρα, είναι αρκετά καθησυχαστικό το γεγονός ότι το AdultFriendFinder ενσωματώνει τις ενδόμυχες σκέψεις, τις προτιμήσεις και τα συναισθήματά σας. Πιθανότατα δεν θα βρω ποτέ έναν ιστότοπο σύνδεσης όπως αυτός που να λαμβάνει σοβαρά και ομαλά τα ραντεβού και το αγκάλιασμα.

Ίσως, ο μόνος τρόπος για να βρείτε μια μακροχρόνια σχέση ή έναν σύντροφο ζωής στο AdultFriendFinder είναι να παρέχετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις επιλογές σας. Τέλος πάντων, ας μην ανεβάσουμε την πίστη σας πολύ ψηλά. Είμαι βέβαιος ότι αν δοκιμάζετε το AdultFriendFinder με παρόμοιο σκοπό με άλλους χρήστες, τίποτα από αυτά δεν έχει πραγματικά σημασία.

Εύρεση τέλειων αντιστοιχιών

AdultFriendFinder ραντεβού σεξ

Το AdultFriendFinder λειτουργεί παρόμοια με άλλες τοποθεσίες γνωριμιών και συνδέσεων. Έχει λίστες μικρογραφιών με κοντινές αντιστοιχίσεις που εμφανίζονται στην κύρια σελίδα του. Μετά την εγγραφή ενός λογαριασμού, η λίστα των αντιστοιχιών επιλέγεται με τυχαίες παραγγελίες, αλλά εάν τα προφίλ σας έχουν περισσότερες λεπτομέρειες και αρκετά χαρακτηριστικά, θα μπορούσε να βελτιώσει τον αλγόριθμο αντιστοίχισης. Εάν βοηθάει, σας προτείνω να προσδιορίσετε την ηλικία, το φύλο, την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την τοποθεσία, το σώμα, την κατάσταση της σχέσης και την ακτίνα σας. Το AdultFriendFinder θα εμφανίζει διαδικτυακούς χρήστες που ταιριάζουν στενά με το προφίλ σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε όποιον σας ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, το AFF περιλαμβάνει αρχάριους και χρήστες που τους άρεσε το προφίλ σας στη λίστα αγώνων.

Η αντιστοίχιση το έχει κάνει ακόμη πιο βολικό επειδή το μήνυμα είναι αρκετά προσαρμόσιμο. Όταν το δοκιμάζω, μπορώ να επισημάνω γρήγορα τις συνομιλίες ως "σημαντικές" ή "αναγνωσμένες". Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί οι χρήστες που θεωρώ ελκυστικούς θα έχουν προτεραιότητα. Είναι αρκετά κομψό και είμαι βέβαιος ότι κανένας ιστότοπος δεν το έχει ξανακάνει αυτό. Επιπλέον, τη στιγμή που θα εγγραφείτε στο AdultFriendFinder, παραδόξως, σε μια στιγμή, θα βομβαρδιστείτε με ερωτικά μηνύματα. Να λάβει υπόψη; αυτά δεν είναι ρομπότ, οπότε γαμήστε τα όσο περισσότερο μπορείτε.

Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο AdultFriendFinder είναι Τα γρήγορα και αποτελεσματικά χαρακτηριστικά του για συνδέσεις και ραντεβού. Σε αντίθεση με άλλες κανονικές τοποθεσίες γνωριμιών, αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει στην πραγματικότητα αυτό που υποσχέθηκε. Τώρα δεν χρειάζεται να κουβεντιάζετε και να συνδέεστε με χρήστες για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια προτού εξασφαλίσετε μια συνάντηση (ή χειρότερα, θα φαντάζεστε γρήγορα). Ευτυχώς τα μέλη του AFF είναι εδώ για να συνδεθούν, οπότε σίγουρα δεν έχουν χρόνο να χάνουν για συζητήσεις. Απλώς μπείτε στη λίστα αγώνων και αμέσως θα βρείτε τον τέλειο σύντροφο σεξ. Αν θέλεις να το γαμήσεις, τότε γάμα το. Ανετα.

Η εφαρμογή AFF

Εφαρμογή AdultFriendFinder

Καθίστε και χαλαρώστε γιατί το AdultFriendFinder έχει την πιο βολική πλατφόρμα για τις ανάγκες σας. Παρουσιάζουμε… την εφαρμογή AdultFriendFinder, μια έκδοση για κινητά του αγαπημένου σας ιστότοπου AFF. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή για κινητά, οι καυτηριασμένοι χρήστες σε όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνούν, να συνομιλούν, να ταιριάζουν και να συνδέονται με άλλους χωρίς ταλαιπωρία. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό AFF, μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση για κινητά.

Πολλοί χρήστες έχουν επιλέξει την εφαρμογή AdultFriendFinder επειδή προσφέρει μια πιο γρήγορη και πιο βολική εμπειρία από τον ιστότοπο, ειδικά όσοι βρίσκονται πάντα στο τρέξιμο. Ωστόσο, ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Google ή το App Store. καλά, μην ανησυχείς. Σε έχω. Η εφαρμογή AFF δεν έχει τη δική της εφαρμογή αλλά μάλλον ένα μέρος της Εφαρμογή «All Friend Finder» και θεωρείται πλατφόρμα πλήρους πρόσβασης της κοινότητας FriendFinder.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εγκατάστασης της εφαρμογής, είτε μέσω του ιστότοπου AdultFriendFinder είτε μέσω του Google and App Store. Συνολικά, είναι αρκετά εύκολο και δροσερό στη χρήση και δεν έχει περίπλοκα χαρακτηριστικά. Η ομάδα πίσω από αυτήν την εφαρμογή φρόντισε πραγματικά να τη διατηρήσει απλή και οργανωμένη, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να μπορούν να κατανοήσουν γρήγορα τη διεπαφή χρήστη. Κάντε κύλιση και περιηγηθείτε ό,τι μπορείτε γιατί η εφαρμογή All Friend Finder έχει την πλάτη σας!

Σίγουρα, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε εδώ εκτός από τη σύνδεση και τις γρήγορες συνομιλίες. Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανές εκπομπές, να βρείτε κοντινές αντιστοιχίσεις και να κάνετε πράγματα που μόνο το AdultFriendFinder μπορεί να προσφέρει. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι λειτουργίες που είναι προσβάσιμες στον κύριο ιστότοπο είναι επίσης διαθέσιμες στην έκδοση για κινητά, γεγονός που προσθέτει μια πιο βολική και αποτελεσματική εμπειρία σύνδεσης.

Δωρεάν ή Premium: Ποιο είναι το καλύτερο;

Εγγραφείτε στο AdultFriendFinder

Πρέπει να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε ένα περιστασιακό ραντεβού ή σύνδεση στον ιστότοπο χωρίς καμία εγγραφή — δωρεάν ή επί πληρωμή. Αλλά φυσικά, εδώ μιλάμε για το AdultFriendFinder και, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι απλώς ένας απλός, παραδοσιακός ιστότοπος σύνδεσης. Έτσι, ακόμη και με μια δωρεάν συνδρομή, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Για παράδειγμα, οι δωρεάν χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες επικοινωνίας του AFF για να στέλνουν μηνύματα σε συνομιλίες, να ελέγχουν προφίλ, να επισκέπτονται αίθουσες συνομιλίας και να απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ωστόσο, πολλά από τα πιο ζουμερά μυστικά πράγματα είναι αποκλειστικά προσβάσιμα με μια premium συνδρομή ή συλλέγοντας πόντους στο χώρο. Αυτοί οι πόντοι χρησιμεύουν ως τα χρήματα του ιστότοπου που μπορείτε να συλλέξετε μέσω των δραστηριοτήτων του AFF. Σε αντάλλαγμα για τους πόντους, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν premium υπηρεσίες και λειτουργίες στις οποίες έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη επί πληρωμή. Με αυτόν τον τρόπο, τα δωρεάν μέλη δεν μπορούν να ξοδέψουν ούτε μια δεκάρα σε συνδρομές ενώ απολαμβάνουν τα προνόμια του AFF. Με άλλα λόγια, όσο μεγαλύτερους πόντους συλλέγετε, τόσο ευρύτερα χαρακτηριστικά μπορείτε να απολαύσετε. ΑΛΛΑ, αυτές οι διαδικασίες θα χρειαστούν πολύ χρόνο, και ειλικρινά, είναι απλώς μια σπατάλη. Προσωπικά, προτιμώ να αναβαθμίσω και να επωφεληθώ από τη συνδρομή επί πληρωμή.

Πληρωμές και Τιμή του Adult Friend Finder

τιμές για φίλους ενηλίκων Ως μέλος του ιστότοπου έχετε την επιλογή είτε να παραμείνετε μη πληρώνοντας μέλος είτε να εγγραφείτε για τη μηνιαία συνδρομή. Η πληρωμή για την αμοιβή συνδρομής σας δίνει περισσότερες δυνατότητες που ξεκλειδώνονται που σημαίνει περισσότερη διασκέδαση. Τα μέλη που πληρώνουν έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη για ένα μήνα, για τρεις μήνες ή για ένα έτος. Τα μέλη κατηγοριοποιούνται σε τρία: το βασικό μέλος που δεν πληρώνουν, τα ασημένια μέλη και τα χρυσά μέλη. Οι διαφορετικοί τύποι μελών έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να απολαύσουν.

Η Χρυσή Συνδρομή: Τιμή και προνόμια του Finder για ενήλικες

Σύνδεση AdultFriendFinder

Προτείνω αναβάθμιση σε Gold Membership για όποιον αναζητά μια γρήγορη και εύκολη σύνδεση. Προσωπικά, η συνδρομή Gold δίνει στο προφίλ ενός ατόμου περισσότερη αυθεντικότητα, νομιμότητα και αξιοπιστία, καθιστώντας μια σύνδεση και τις συναντήσεις λιγότερο τρομακτικές και εκφοβιστικές συνολικά. Σε κάποιο βαθμό, το να είσαι premium και επίσημο μέλος του AFF δίνει καλύτερη «αξιοπιστία» στον χρήστη και διευκολύνει την εμπιστοσύνη του, αφού επένδυσε χρήματα για να βιώσει τη σύνδεση. Ειλικρινά, όταν ένας συγκεκριμένος ιστότοπος είναι δωρεάν, υπάρχουν περισσότεροι απατεώνες και γατόψαρες, αφού κανένα άτομο με το σωστό μυαλό του δεν θα ξόδευε δολάρια μόνο και μόνο για να γίνει τρολ.

Αλλά αν χρησιμοποιείτε το AdultFriendFinder περισσότερο από όσο σκοπεύατε, ίσως η αναβάθμιση σε χρυσό θα πρέπει να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Τη στιγμή που κάνετε μια αγορά, αντιμετωπίζεστε σαν "Βασιλιάς" ή "Βασίλισσα" στο AFF. Επιπλέον, οι συνδέσεις θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθούν και θα εμφανίζεστε πιο συχνά και πάνω από τις αναζητήσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση στις πιο εκτεταμένες επιλογές αναζήτησης που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο και θα απαντάτε σε συνομιλίες και email όποτε και όπου θέλετε.

Σίγουρα, με τη δύναμη της Gold Membership, οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες προσφέρει το AdultFriendFinder. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακές συνομιλίες, να ανεβάσετε φωτογραφίες στο άλμπουμ του προφίλ σας, να μοιραστείτε προσωπικά βίντεο κ.λπ. Όσο περισσότερες δραστηριότητες κάνετε στον ιστότοπο, τόσο καλύτερη αφοσίωση θα έχετε. Τα χρυσά μέλη συνήθως λαμβάνουν συνδέσεις και ραντεβού γρηγορότερα από τα δωρεάν μέλη, επειδή τυγχάνουν μεγαλύτερης προσοχής από τα υπόλοιπα. Έτσι, για όποιον σκέφτεται να αναβαθμίσει, εδώ είναι μια μικρή επισκόπηση των τιμών του AdultFriendFinder:

 • Συνδρομή ενός μήνα – 39.95 $ ανά μήνα
 • Τρίμηνη συνδρομή – 26.95 $ ανά μήνα ($ 80.85
 • Δωδεκάμηνη συνδρομή – 19.95 $ ανά μήνα ($ 239.40)

Προστασία και ασφάλεια

Από την τελευταία φορά που είχαν πρόβλημα ασφαλείας, ο ιστότοπος βελτιώνει και βελτιώνει εκ νέου την ασφάλεια και την ασφάλειά του, ειδικά όταν πρόκειται για τα στοιχεία των επισκεπτών και των μελών του. Επί του παρόντος, προστατεύονται από ένα σύστημα τρίτων που τοποθετεί επίπεδα κρυπτογράφησης, έτσι ώστε να μην παραβιάζεται η ασφάλεια στον ιστότοπο.

Όσον αφορά το σύστημα στις μέρες μας, ο ιστότοπος και η εφαρμογή διαθέτουν κορυφαία ασφάλεια και κρυπτογράφηση, διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Adult Friend Finder

PROS:

 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι πραγματικά αξιόπιστο, μπορεί να φιλτράρει τις πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θέλετε να φιλτράρετε
 • Δεν τελειώνετε ποτέ άτομα για να συνδεθείτε λόγω της μαζικής συμμετοχής και της ευρείας προσέγγισής του
 • Διαθέτει μια εφαρμογή για ευκολότερη πρόσβαση η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS
 • Εκτός από την τρέχουσα εφαρμογή που διαθέτουν, έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά του ιστότοπου
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που είναι αδύνατο για εσάς να ξεμείνετε από πράγματα που πρέπει να κάνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αναλογία ανδρών / γυναικών
 • Ο ιστότοπος δεν προορίζεται για άτομα των οποίων ο στόχος είναι κυρίως να έχουν φίλους ή απλά να αναζητούν μια πλατωνική σχέση

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

 1. Είναι νόμιμος ο ιστότοπος AdultFriendFinder;

ροή συναφών Σίγουρα ναι! Είναι ένας νόμιμος ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες που είναι ο κλάδος για περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει καθιερώσει το όνομά του παγκοσμίως με 80 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο. 

 1. Είναι αποτελεσματικό το AdultFriendFinder;

Ναί! Τα μέλη βρίσκουν πραγματικά άτομα για γνωριμίες ή συνδέσεις μέσω του ιστότοπου. Με την τεράστια συμμετοχή του σε άτομα με παρόμοιο σεξουαλικό ενθουσιασμό, είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρεις κάποιον που μπορεί να είσαι είτε είσαι επισκέπτης που πληρώνει είτε όχι. Αυτό διατηρεί τον ιστότοπο στο πεδίο μέχρι τώρα.

 1. Εάν δεν έχω ενημερώσει το προφίλ μου, μπορώ να το ενημερώσω;

Ναί. Εάν πρέπει να ενημερώσετε το προφίλ σας για να είναι πιο ελκυστικό, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

 1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" στο επάνω μέρος της σελίδας.
 3. Επιλέξτε έναν από τους τρεις συνδέσμους στην ενότητα Προφίλ που σας επιτρέπουν να ενημερώσετε την ενότητα που θέλετε.
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις ενότητες στο προφίλ και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ορθογραφία σας.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας.
 1. Μπορώ να ανακτήσω έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης;

Ναι, εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης". Στη συνέχεια θα σας ζητήσει το όνομα χρήστη και τη διεύθυνση email σας. Οδηγίες για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας θα σταλούν στο email σας. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και επιστρέφετε στο σωστό δρόμο.

 1. Μπορώ να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης του ιστότοπου;

Ναι, η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης ενδέχεται να είναι απενεργοποιημένη. Αυτό το χαρακτηριστικό τοποθετήθηκε στην πραγματικότητα για ευκολία. Ωστόσο, για όσους δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να απενεργοποιηθεί πραγματοποιώντας είσοδο στον ιστότοπο, στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Πληροφορίες ιστορικού χρέωσης και πιστωτικής κάρτας". Στη συνέχεια, θα δείτε την κατάσταση του προϊόντος και απλώς επιλέξτε το κουμπί OFF κάτω από την κατάσταση του προϊόντος. 

 1. Είναι τα στοιχεία μου ασφαλή με τον ιστότοπο;

Ναί! Τα στοιχεία σας είναι σίγουρα ασφαλή με την εφαρμογή και διατηρούνται από ένα σύστημα τρίτου μέρους που προστατεύει και κρυπτογραφεί την εισαγωγή πληροφοριών στον ιστότοπο.

 1. Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή AFF για να την αποκτήσω πρόσβαση στο τηλέφωνό μου;

Οχι απαραίτητα. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον ιστότοπο AFF χωρίς να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Ο ιστότοπος διαθέτει μια έκδοση για κινητά που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω του τηλεφώνου σας, ακόμη και χωρίς την εφαρμογή.

Συμπέρασμα

Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε δύο φορές να εγγραφείτε στο AdultFriendFinder, αξίζει να σημειωθεί ότι Ο ιστότοπος έχει κερδίσει πολλά βραβεία ως τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών από διάφορες επιτροπές βραβείων για αρκετά χρόνια. Αλλά αν είστε όλοι έτοιμοι για κάποια δράση και περιπέτεια, μπορείτε εγγραφείτε εύκολα στο AdultFriendFinder.com. Θα απολαύσετε σίγουρα! Κατά την προσωπική μου άποψη - πραγματικά αξίζει τον κόπο. Απλώς ελέγξτε το και δείτε μόνοι σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή