Ενημερώθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021

AdultFriendFinder

Επανεξέταση του AdultFriendFinder.com - Η τίμησή μου

Δείξε μου τις συχνές ερωτήσεις

Εάν ένα από τα χόμπι σας περιηγείται στο διαδίκτυο και εξερευνά νέα πράγματα, πιθανότατα έχετε διασχίσει τα μονοπάτια με το AdultFriendFinder. Το Adult Friend Finder, ή τώρα πιο γνωστό ως AFF, δραστηριοποιείται στον κλάδο των swinging και των γνωριμιών για περισσότερο από μια δεκαετία. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχουν ήδη καθιερώσει το όνομά τους ως ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους γνωριμιών και swinger σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν ξεκινήσει τον ιστότοπο το έτος 2006, από τότε έχουν γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικοί στη βιομηχανία τους καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν επιλέξει να γίνουν μέλη τους. Παρά τους άλλους νέους ιστότοπους που έχουν έρθει να παίζουν και ανταγωνίζονται στον ίδιο κλάδο, το AFF εξακολουθεί να είναι η καλύτερη επιλογή για πολλούς ανθρώπους όταν πρόκειται να αναζητήσει έναν αγώνα μέχρι σήμερα ή απλά να συνδεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος είναι μόνο ένας από τους αρχικούς ιστότοπους του προγραμματιστή που εξυπηρετεί την αγορά swinger και άλλους άτομα που βρίσκονται σε σύντομη σύνδεση και πιθανούς συντρόφους ζωής. Υπάρχουν και άλλοι ιστότοποι παρόμοιας θέσης που ξεκινούν από τον ίδιο προγραμματιστή και είναι εξίσου υπέροχοι. Το πλεονέκτημα του Adult Friend Finder είναι ότι κυκλοφόρησε νωρίτερα, έτσι προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες πρώτα.

Βασικά, ο ιστότοπος έχει να κάνει με κάποιον που μπορεί ενδεχομένως να είναι βραχυπρόθεσμος ή μακροπρόθεσμος συνεργάτης. Έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου γνωριμιών, αλλά σας δίνει κάτι περισσότερο από τον σύντροφο που χρειάζεστε. Οι προγραμματιστές έκαναν μια πολύ έξυπνη κίνηση ενσωμάτωσης χαρακτηριστικών πορνογραφικών ιστότοπων σε αυτόν τον ιστότοπο γνωριμιών. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε έναν ιστότοπο με όλα τα είδη ανθρώπων - μόνους, εκείνους που βρίσκονται σε ανοιχτή σχέση, εκείνους που αναζητούν απλώς διασκέδαση ή ακόμα και ζευγάρια που έχουν συναρπαστική δυναμική σεξουαλικής σχέσης. Εκτός από αυτήν την ομάδα ανθρώπων, θα έχετε μια πιο σεξουαλική και διαδραστική εμπειρία σε αυτόν τον ιστότοπο. Η φαντασία σας είναι το όριο όταν πρόκειται για πιθανές σεξουαλικές συναντήσεις που μπορείτε να βγείτε από αυτόν τον ιστότοπο. Σίγουρα θα σας δώσει μια άγρια ​​βόλτα. Το επίπεδο ενθουσιασμού στην εμπειρία σας θα εξαρτηθεί από το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

ενηλίκωνΟι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο συμμετοχής τους από εκείνους που απλώς περιηγούνται ελεύθερα στον ιστότοπο και ελέγχουν κάθε άτομο που σας ενδιαφέρει ή είναι πολύ δραστήριοι σε αυτόν. Ο ιστότοπος διαθέτει μια λειτουργία Connexion που δίνει στο μέλος την επιλογή να κάνει ένα πραγματικό - όπως εικονικό σεξ με άλλο άτομο μέσω βίντεο ενώ βρίσκεστε. Υποστηρίζει επίσης ζεύγη συσκευών (ερωτικά παιχνίδια) που σας επιτρέπουν να στέλνετε αισθήσεις στον σύντροφό σας. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε, δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε και να απολαύσετε αυτές τις δυνατότητες. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, για όσους είναι πρόθυμοι να ξαφνιάσουν για τέτοιου είδους ενθουσιασμούς, ο ιστότοπος έχει πολλά για εσάς. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι για εκείνα τα μέλη που δεν πληρώνουν, δεν υπάρχει πλέον καμία πιθανότητα να λάβετε ραντεβού. Υπάρχει! Απλώς πρέπει να ρυθμίσετε το προφίλ σας και να το κάνετε ενδιαφέρον, να ανεβάσετε ωραίες φωτογραφίες και να περιμένετε να συνδεθούν άλλα μέλη μαζί σας.

Το Adult Friend Finder είναι κυρίως μια εφαρμογή γνωριμιών, αλλά τα μέλη του ιστότοπου δεν βρίσκουν απλώς ημερομηνίες. Μερικοί βρίσκουν πραγματικούς φίλους κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης τους, καθώς ο ιστότοπος είναι πραγματικά μια τεράστια κοινότητα πραγματικών ανθρώπων. Έχει μέσες μηνιαίες επισκέψεις άνω των 25 εκατομμυρίων όπου οι επισκέπτες περνούν περίπου 10 λεπτά κάθε φορά που επισκέπτονται. Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες του προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και αποτελούν περισσότερο από το 50% των επισκεπτών τους. Στη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και η τρίτη από τον Καναδά, με συνολικό αριθμό 80 εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον αριθμό επισκέψεων και χρηστών, ο ιστότοπος εξακολουθεί να κερδίζει όλο και περισσότερα μέλη και χρήστες.

Ο αυξανόμενος αριθμός μελών του ιστότοπου είναι αποτέλεσμα των συνεχών ενημερώσεων και βελτιώσεων που έγιναν από τους προγραμματιστές όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που κάποτε ήταν απλά ένας απλός ιστότοπος γνωριμιών έχει γίνει ένα σπίτι για όλους εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικές σεξουαλικές θέσεις και περιπέτειες χωρίς το φόβο να κριθούν από τους ανθρώπους. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπο για περισσότερο ή λιγότερο παρόμοιους λόγους, είναι μια ανάσα καθαρού αέρα για τα μέλη του, είναι το ασφαλές σεξουαλικό τους καταφύγιο.

Εγραφομαι

εγγραφείτε Ο ιστότοπος έχει μια πολύ ομαλή διαδικασία εγγραφής. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε πολλές πληροφορίες για εσάς. Μπορεί κυριολεκτικά να διαρκέσει λιγότερο από 5 λεπτά και τελειώσατε. Απλώς ρωτάτε για το φύλο, τα ενδιαφέροντά σας, τα γενέθλιά σας, έτσι ώστε να μπορούν να βεβαιωθούν ότι είστε νόμιμης ηλικίας, της χώρας από την οποία ήσασταν και της επαρχίας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για ζευγάρια που επιλέγουν να εγγραφούν ως ένα. Όλες αυτές οι πληροφορίες ζητούνται μέσω ενός πλαισίου επιλογής και μιας αναπτυσσόμενης επιλογής. Ο ιστότοπος θα σας ρωτήσει επίσης για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν να συναντήσετε, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε όσα θέλετε, αν έχετε πολλά ενδιαφέροντα.

Στο δεύτερο μέρος της εγγραφής, στη συνέχεια θα σας ζητηθεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για επαλήθευση ότι είστε πραγματικά πραγματικό άτομο, το μοναδικό όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και μια σύντομη εισαγωγή του εαυτού σας για καλύτερες πιθανότητες εύρεσης του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Εδώ πρέπει επίσης να γράψετε για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ειδικά αν έχετε πολύ συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Αφού όλα αυτά είναι έτοιμα, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή στο Adult Friend Finder. Κατά τη διαδικασία σύνδεσης μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη που δημιουργήσατε ή τη διεύθυνση email σας, μετά τον κωδικό πρόσβασής σας και θα σας κατευθύνει στον λογαριασμό σας όπου μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δεν σας υποχρεώνει να ανεβάζετε τη φωτογραφία σας στο λογαριασμό σας, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα για περισσότερες πιθανότητες αλληλεπίδρασης.

Περιήγηση ιστότοπου

Κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας, σας υποδεχόμαστε αμέσως με πολλές επιλογές και πιθανές αντιστοιχίσεις στη σελίδα.

Δεδομένου ότι ο ιστότοπος έχει πολύ μεγάλο αριθμό μελών, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν χιλιάδες μέλη που είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένα στο διαδίκτυο και ο ιστότοπος δεν τρέχει ποτέ από πρόσφατες δραστηριότητες στη ροή. Μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να ψάχνετε τον αγώνα σας από εκεί. Η πλειοψηφία των μελών της παρέχει πολύ σεξουαλικό και ενήλικο περιεχόμενο μέσω βίντεο, ιστολογίων, φωτογραφιών ή ακόμα και μέσω ζωντανής ροής όπου δείχνουν ανοιχτά τα γυμνά τους σώματα.

Μηνύματα και επικοινωνία στο Adultfriendfinder.com

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με μέλη στον ιστότοπο, που κυμαίνονται από τη ζωή, ο οποίος είναι ένας πιο επιθετικός τρόπος αλληλεπίδρασης, έως το χαρακτηριστικό wink είναι μια πιο λεπτή επιλογή. Οι συνομιλίες μπορούν να γίνουν στα δωμάτια συνομιλίας και έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε ένα blog με τις διαφορετικές σεξουαλικές σας εκφράσεις. Η επικοινωνία στον ιστότοπο είναι ένα βασικό και βασικό χαρακτηριστικό ότι είτε είστε μέλος που πληρώνει είτε δεν πληρώνει, υπάρχει πάντα η δυνατότητα επικοινωνίας για εσάς.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

χαρακτηριστικά γνωρίσματα για φίλους ενηλίκων

Αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος εκπλήξεις. Έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες που σπάνια μπορείτε να βρείτε σε έναν μόνο ιστότοπο. Είναι βασικά γεμάτο με πράγματα που πρέπει να κάνουν, εξυπηρετεί τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες των μελών του.

Αίθουσες συνομιλίας και ομαδικές συζητήσεις

Ο ιστότοπος είναι μια πολύ τεράστια κοινότητα ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα που έχουν σχεδόν τον ίδιο, αν όχι στην πραγματικότητα τον ίδιο, στόχο που είναι να αναζητήσουν έναν σύντροφο σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Για την προώθηση αυτού του στόχου, ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει μια δημόσια αίθουσα συνομιλίας, όπου τα μέλη μπορούν να απελευθερώσουν το μυαλό του και να μοιραστούν τα διαφορετικά ενδιαφέροντα και επιθυμίες του. Ως μέλος, μπορείτε να συμμετάσχετε στις διάφορες αίθουσες συνομιλίας ή μπορείτε να δημιουργήσετε ένα.

Σεξ Ακαδημία

Για τους αρχάριους που βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της εξερεύνησης των διαφορετικών σεξουαλικών συγγενών, ο ιστότοπος διαθέτει σεξουαλική ακαδημία που παρέχει διαδικτυακές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαφορετικών θέσεων και πράξεων σεξ. Αυτή η λειτουργία έχει προετοιμάσει για εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τους σωστούς τρόπους να κάνετε πρωκτικό ή στοματικό σεξ. Δίνει επίσης συμβουλές για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε άτομα στον ιστότοπο.

Διαγωνισμοί

Ο ιστότοπος έχει καθημερινά διαγωνισμούς και ο νικητής καθορίζεται από το ποιος έχει τις περισσότερες επισημάνσεις "μου αρέσει". Οι διαγωνισμοί διαφέρουν από θέμα σε θέμα και όλοι μπορούν να υποβάλουν την καταχώρισή τους.

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

Για όσους από εσάς συμμετέχουν σε ζωντανή δράση, που θέλουν να δουν τα άτομα στον ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει μια επιλογή για εσάς να το κάνετε αυτό. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ιστότοπου είναι αυτό που ονομάζουν live cams όπου μπορείτε να δείτε ποιοι είναι ζωντανά αυτήν τη στιγμή και μπορείτε να δείτε ποιος μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να είναι η μοναδική μετάδοση.

Hotlist

Όταν έχετε ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπο για αρκετές φορές, μπορείτε να βρείτε άτομα που έχουν γίνει οι σταθερές σας ή τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να βάλετε αυτά τα άτομα στη λίστα σας, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε ξανά την επόμενη φορά.

Ριπή οφθαλμού

Το φλερτ είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου και εάν είστε πολύ ντροπαλοί για να ξεκινήσετε πραγματικά μια συνομιλία, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί κλείσιμο του ματιού και να το στείλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δώρο

Εάν είστε ο τύπος που εκφράζει την εκτίμησή σας μέσω της αποστολής δώρων, μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω του ιστότοπου. Το AFF σάς δίνει τη δυνατότητα να στείλετε εικονικά δώρα σε άτομα.

blogs

Τα μέλη μπορούν να τεκμηριώσουν τις σεξουαλικές τους δραστηριότητες σε ένα περιοδικό. Άλλα μέλη μπορούν επίσης να μοιραστούν τις ιστορίες τους στη σελίδα σεξουαλικών ιστοριών που θα μπορούσαν να προέρχονται από φανταστικές εμπειρίες.

Πληρωμές από AFF

τιμές για φίλους ενηλίκων Ως μέλος του ιστότοπου έχετε την επιλογή είτε να παραμείνετε μη πληρώνοντας μέλος είτε να εγγραφείτε για τη μηνιαία συνδρομή. Η πληρωμή για την αμοιβή συνδρομής σας δίνει περισσότερες δυνατότητες που ξεκλειδώνονται που σημαίνει περισσότερη διασκέδαση. Τα μέλη που πληρώνουν έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη για ένα μήνα, για τρεις μήνες ή για ένα έτος. Τα μέλη κατηγοριοποιούνται σε τρία: το βασικό μέλος που δεν πληρώνουν, τα ασημένια μέλη και τα χρυσά μέλη. Οι διαφορετικοί τύποι μελών έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορούν να απολαύσουν.

Προστασία και ασφάλεια

Από την τελευταία φορά που είχαν πρόβλημα ασφάλειας, ο ιστότοπος βελτιώνει και βελτιώνει την ασφάλειά του, ειδικά όταν πρόκειται για τις λεπτομέρειες των επισκεπτών και των μελών τους. Προς το παρόν, προστατεύονται από ένα σύστημα τρίτου μέρους που θέτει επίπεδα κρυπτογράφησης, έτσι ώστε η ασφάλεια στον ιστότοπο να μην παραβιάζεται.

PROS:

 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι πραγματικά αξιόπιστο, μπορεί να φιλτράρει τις πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες που θέλετε να φιλτράρετε
 • Δεν τελειώνετε ποτέ άτομα για να συνδεθείτε λόγω της μαζικής συμμετοχής και της ευρείας προσέγγισής του
 • Διαθέτει μια εφαρμογή για ευκολότερη πρόσβαση, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για χρήστες iOs
 • Εκτός από την τρέχουσα εφαρμογή που έχετε, έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την έκδοση για κινητά του ιστότοπου
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που είναι αδύνατο για εσάς να ξεμείνετε από πράγματα που πρέπει να κάνετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αναλογία ανδρών / γυναικών
 • Ο ιστότοπος δεν προορίζεται για άτομα των οποίων ο στόχος είναι κυρίως να έχουν φίλους ή απλά να αναζητούν μια πλατωνική σχέση

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

 1. Είναι νόμιμος ο ιστότοπος AdultFriendFinder;

ροή συναφών Σίγουρα ναι! Είναι ένας νόμιμος ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες που είναι ο κλάδος για περισσότερο από μια δεκαετία. Έχει καθιερώσει το όνομά του παγκοσμίως με 80 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο.

 1. Είναι αποτελεσματικό το AdultFriendFinder;

Ναί! Τα μέλη βρίσκουν πραγματικά άτομα για γνωριμίες ή συνδέσεις μέσω του ιστότοπου. Με την τεράστια συμμετοχή του σε άτομα με παρόμοιο σεξουαλικό ενθουσιασμό, είναι σχεδόν αδύνατο να μην βρεις κάποιον που μπορεί να είσαι είτε είσαι επισκέπτης που πληρώνει είτε όχι. Αυτό διατηρεί τον ιστότοπο στο πεδίο μέχρι τώρα.

 1. Εάν δεν έχω ενημερώσει το προφίλ μου, μπορώ να το ενημερώσω;

Ναί. Εάν πρέπει να ενημερώσετε το προφίλ σας για να είναι πιο ελκυστικό, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες:

 1. Συνδεθείτε στον ιστότοπο με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" στο επάνω μέρος της σελίδας.
 3. Επιλέξτε έναν από τους τρεις συνδέσμους στην ενότητα Προφίλ που σας επιτρέπουν να ενημερώσετε την ενότητα που θέλετε.
 4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις ενότητες στο προφίλ και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ορθογραφία σας.
 5. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" για να ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας.
 1. Μπορώ να ανακτήσω έναν ξεχασμένο κωδικό πρόσβασης;

Ναι, εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης". Στη συνέχεια, θα σας ζητήσει το όνομα χρήστη και τη διεύθυνση email σας. Μια οδηγία για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας θα σταλεί στο email σας. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να επιστρέψετε στο δρόμο.

 1. Μπορώ να απενεργοποιήσω τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης του ιστότοπου;

Ναι, η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης ενδέχεται να είναι απενεργοποιημένη. Αυτό το χαρακτηριστικό τοποθετήθηκε στην πραγματικότητα για ευκολία. Ωστόσο, για όσους δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να απενεργοποιηθεί πραγματοποιώντας είσοδο στον ιστότοπο, στη συνέχεια κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ο λογαριασμός μου" και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα "Πληροφορίες ιστορικού χρέωσης και πιστωτικής κάρτας". Στη συνέχεια, θα δείτε την κατάσταση του προϊόντος και απλώς επιλέξτε το κουμπί OFF κάτω από την κατάσταση του προϊόντος.

 1. Είναι τα στοιχεία μου ασφαλή με τον ιστότοπο;

Ναί! Τα στοιχεία σας είναι σίγουρα ασφαλή με την εφαρμογή και διατηρούνται από ένα σύστημα τρίτου μέρους που προστατεύει και κρυπτογραφεί την εισαγωγή πληροφοριών στον ιστότοπο.

 1. Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή AFF για να την αποκτήσω πρόσβαση στο τηλέφωνό μου;

Οχι απαραίτητα. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τον ιστότοπο AFF χωρίς να κάνετε λήψη της εφαρμογής. Ο ιστότοπος διαθέτει μια έκδοση για κινητά που σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο μέσω του τηλεφώνου σας, ακόμη και χωρίς την εφαρμογή.

Συμπέρασμα

Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε δύο φορές να εγγραφείτε στο AdultFriendFinder, αξίζει να σημειωθεί ότι Ο ιστότοπος έχει κερδίσει πολλά βραβεία ως τον καλύτερο ιστότοπο γνωριμιών από διάφορες επιτροπές βραβείων για αρκετά χρόνια. Αλλά αν είστε όλοι έτοιμοι για κάποια δράση και περιπέτεια, μπορείτε εγγραφείτε εύκολα στο AdultFriendFinder.com. Θα απολαύσετε σίγουρα! Κατά την προσωπική μου άποψη - πραγματικά αξίζει τον κόπο. Απλώς ελέγξτε το και δείτε μόνοι σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή