Ενημερώθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021

Backpage - & TOP 16 Backpage.com Εναλλακτικές λύσεις (για το 2021)

Εγγραφείτε στο Η εναλλακτική λύση # 1 του Backpage - AdultFriendFinder.com. Και χαλαρώστε με μερικά αληθινά κορίτσια!

Εμφάνιση 16 εναλλακτικών λύσεων για το Backpage.com

Όταν το Backpage έκλεισε, πολλοί άνθρωποι καταστράφηκαν. Το ήταν μια από τις αγαπημένες ιστοσελίδες του κόσμου για αγγελίες για ενήλικες. Ο ιστότοπος έγινε ο ιστότοπος για άτομα που αναζητούσαν απλές συναντήσεις.

Η πορνεία δεν είναι νόμιμη σε διάφορα μέρη του κόσμου. Δεδομένου ότι το Backpage χρησιμοποιείται ως μέσο διαφήμισης υπηρεσιών που σχετίζονται με το σεξ, ο ιστότοπος έκλεισε για να μην μπερδεύονται οι νόμοι με τους νόμους.

Αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Backpage ήταν ότι βοήθησε στη σύνδεση ατόμων που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για συνεδρίες σύνδεσης. Σας συνέδεσε με ομοιόμορφα άτομα που ενδιαφερόταν για μια σχέση «χωρίς χορδές». Εγώ ο ίδιος χρησιμοποιούσα το Backpage για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν εκεί όπου συνάντησα μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους συνεργάτες που είχα.

Τώρα που το Backpage δεν υπάρχει, είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι έχουν καθαρίσει το δίχτυ για την καλύτερη εναλλακτική λύση. Έχω κάνει το «άσχημο» έργο για εσάς και βρήκα μια λίστα ιστότοπων που πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Backpage.com.

Οι TOP 16 εναλλακτικές τοποθεσίες για το Backpage.com

1. LocalXList

αρχική σελίδα localxlist Το Localxlist θα μπορούσε να είναι μια κορυφαία υπηρεσία εναλλακτικών backpage που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν προσωπικές διαφημίσεις χωρίς ταλαιπωρία. είναι εντελώς δωρεάν και σχεδόν όλοι θα το χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν μια διαφήμιση, να περιηγηθούν στις λίστες και να συνδεθούν με τους πωλητές. Ο ιστότοπος υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που χωρίζονται σε 10 εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. Ωστόσο, δεν υποστηρίζει διαφημίσεις για ενήλικες, επομένως αν προσπαθείτε να το βρείτε, τότε οι διαφημίσεις δεν είναι για εσάς. Το localxlist είναι ακόμη αναγνωρισμένο ενωμένο από τις πιο αποτελεσματικές εταιρείες για να βρει το Seattle Business Magazine για 5 συνεχόμενα χρόνια και μία από τις 5000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του προγράμματος. Στην αρχική σελίδα, θα δείτε όλες τις υπηρεσίες που ταξινομούνται σε πολλές κατηγορίες, όπως οχήματα, υπηρεσίες, ενοικίαση, ακίνητα και άλλα. θα ακολουθήσετε τις κατηγορίες, διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης για να ζητήσετε τη λίστα συγκεκριμένων εμπορευμάτων ή υπηρεσιών που απλά προσπαθείτε. Για να χρησιμοποιήσετε το localxlist, θέλετε να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό και αυτό είναι συχνά υποχρεωτικό για κάθε πελάτη και πωλητή. Είναι μια εντελώς δωρεάν πλατφόρμα που θα υποστηρίζει ορισμένες βιομηχανικές διαφημίσεις. Μην ανησυχείτε για το απόρρητο, επειδή δεν κοινοποιεί προσωπικά στοιχεία στον πωλητή έως ότου καταργήσετε τη συμφωνία. Συνολικά, είναι μια πραγματικά αξιόπιστη και υποτιθέμενη πλατφόρμα για όσους προσπαθούν να βρουν πιο ισχυρές εναλλακτικές λύσεις.

2. Adult Friend Finder

adultfriendfinderΤο Finder Friend Adult είναι μια από τις πιο διάσημες εφαρμογές στον κόσμο για συνδέσεις ή περιστασιακό σεξ, καθιστώντας την μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Backpage. Μου αρέσει ότι αυτή η πλατφόρμα είναι εντελώς χωρίς στίγμα. Είναι εκεί που γνώρισα κάποια παρόμοια άτομα και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικά από αυτά. Επιπλέον, η διαδικασία εγγραφής ενός λογαριασμού είναι πολύ απλή. Απλά πρέπει να καθορίσετε τις προτιμήσεις σας και είστε έτοιμοι!

3. ClassifiedAds

εικόνα της κατηγορίαςAds.com Μια πολύ δημοφιλής εναλλακτική λύση για το Backpage είναι οι ClassifiedAds. Εδώ, μπορείτε να δημοσιεύσετε κάθε είδους διαφημίσεις στις κατηγοριοποιημένες κατηγορίες. Εάν προτιμάτε τα «Προσωπικά» στην αρχική σελίδα, θα βρείτε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των περιστασιακών γνωριμιών.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η δημοσίευση των διαφημίσεών σας με ClassifiedAds περιλαμβάνει πολλά βήματα που μπορεί να είναι ενοχλητικά για άλλα άτομα. Ωστόσο, υπάρχει ένα εκπαιδευτικό βίντεο για όποιον χρειάζεται βοήθεια. Επίσης, υπάρχουν πολλές διαφημίσεις που συχνά αναμιγνύονται με τις λίστες διαφημίσεων.

Το Adult Friend Finder προσφέρει πολλές επιλογές για να αναζητήσετε έναν πιθανό σύντροφο, είτε χρειάζεστε γυναίκα, άνδρα, ζευγάρια ή ίσως κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται για ένα τρίο!

4. Facebook

Facebook Φυσικά, όλοι γνωρίζουν το Facebook. Και μάλλον είναι λίγο περίεργο που βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα αλλά… Είναι ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικών μέσων στον κόσμο. Γνωρίζετε ότι υπάρχει μια ενότητα Marketplace στο Facebook όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν προϊόντα;

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο Facebook, μπορείτε να δημοσιεύσετε τις διαφημίσεις σας στην ενότητα Marketplace. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος κοινωνικών μέσων έχει μια καλή βάση χρηστών - σίγουρα θα βρείτε κάτι.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ομάδες γνωριμιών αν κάνετε μια απλή αναζήτηση. Ορισμένα είναι δημόσια και άλλα κλειστά. Σας προτείνω να δοκιμάσετε και τα δύο.

5. Locanto.com

locanto Το Locanto είναι ένας από τους πρώτους ιστότοπους που έχω ελέγξει αφού έμαθα ότι το Backpage έκλεισε. Αυτός ο ιστότοπος ιδρύθηκε στη Γερμανία και είναι τώρα διαθέσιμο σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μου αρέσει στο Locanto είναι ότι έχουν πολλές κατηγορίες για Αγγελίες, όπως έπιπλα, αυτοκίνητα, ακίνητα, θέσεις εργασίας και πολλά άλλα. Έχουν επίσης μια εφαρμογή για χρήστες iPhone και Android.

Η δημοσίευση διαφημίσεων στο Locanto είναι πολύ εύκολη. Δεδομένου ότι έχουν μια τεράστια βάση χρηστών, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο ιστότοπός σας να φτάσει εύκολα στους καταναλωτές-στόχους σας. Στην Ινδία, το Locanto έχει γίνει ένα δημοφιλές μέσο για συζυγικές διαφημίσεις.

6. Craigslist

craigslist Το Craigslist είναι γνωστό για τις Προσωπικές του Διαφημίσεις, το οποίο πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Backpage. Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε άτομα που διαφημίζουν υπηρεσίες ενηλίκων. Παρόλο που η κυβέρνηση των ΗΠΑ το έκλεισε για την προώθηση της πορνείας, η Craigslist εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν διατηρείτε τις διαφημίσεις σας όχι τόσο εντυπωσιακές.

Παρόλο που το Craigslist δεν λειτουργεί ως ιστότοπος γνωριμιών όπου μπορείτε να συναντηθείτε με άτομα για κάποια κλήση λεία, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική οδός για την ανάρτηση διαφορετικών τύπων διαφημίσεων, που είναι το Backpage.com.

Στην αρχική σελίδα, απλώς επιλέξτε μια κατηγορία για να δημοσιεύσετε τη διαφήμισή σας. Εάν είστε νέοι στο Craigslist, σας προτείνω να ανατρέξετε σε μερικούς από τους χρήσιμους συνδέσμους στο αριστερό τμήμα της αρχικής σελίδας, όπου θα βρείτε συμβουλές για τον τρόπο αποφυγής απάτης και άλλων δόλιων συναλλαγών.

7. Ashley Madison

ashleymadisonΤο Ashley Madison είναι ένας διάσημος ιστότοπος σύνδεσης που εξυπηρετεί παντρεμένα άτομα. Προσφέρουν απόλυτη ιδιωτικότητα και διακριτικότητα, γι 'αυτό άτομα που θέλουν να εξαπατήσουν με τον άντρα ή τη σύζυγό τους έρχονται εδώ για να αναζητήσουν έναν πιθανό σύντροφο.

Μόλις μπείτε στον ιστότοπο, θα σας καλωσορίσει αμέσως ένα μήνυμα που σας ενθαρρύνει να κάνετε μια υπόθεση επειδή η ζωή είναι σύντομη. Αλλά υπάρχουν περισσότερα για τον Ashley Madison από το να είναι ένα μέσο για cheaters. Έχει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και μερικοί είναι μόνους που αγαπούν τη διακριτική ευχέρεια που προσφέρει ο ιστότοπος.

Εάν μισείτε τη μονοτονία του ύπνου με το ίδιο άτομο ξανά και ξανά, τότε ελάτε στο Ashley Madison για να συνομιλήσετε με κάποια περιπετειώδη άτομα που μπορεί να είναι πρόθυμα να απολαύσουν κάποια διασκέδαση για ενήλικες.

8. DoubleList.com

διπλή λίστα Ένας άλλος ιστότοπος που πιστεύω ότι θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Backpage.com είναι η Double List. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για γνωριμίες, περιστασιακά σεξ ή για φιλία.

Η εφαρμογή ισχύει επίσης για όσους ενδιαφέρονται για σχέσεις ομοφυλοφίλων και για όσους θέλουν να συνδεθούν με το αντίθετο φύλο. Η Διπλή Λίστα παρέχει ψυχαγωγία σε όποιον θέλει να συνδεθεί με κάποιον που μπορεί να είναι για διασκέδαση ενηλίκων!

Όπως και με τους άλλους ιστότοπους γνωριμιών, Η Διπλή λίστα σας επιτρέπει να συνδεθείτε με χρήστες εντός της περιοχής σας. Αλλά αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι έχουν βρει έναν τρόπο να αποτρέψουν ψεύτικους λογαριασμούς και bots. Επομένως, μπορείτε να αποφύγετε τυχόν πιθανά προβλήματα και μπορείτε απλά να απολαύσετε τη συνάντηση και τη σύνδεση με πραγματικούς ανθρώπους.

Ένα άλλο πράγμα που μου αρέσει στο Double List είναι ότι έχει πολλές υποκατηγορίες. Με αυτόν τον τεράστιο αριθμό κατηγοριών, θα μπορείτε εύκολα να βρείτε το τέλειο ταίριασμα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

9. Yumi App

εφαρμογή yumi Το Yumi είναι ένας άλλος σπουδαίος ιστότοπος που αναζητά έναν πιθανό σύντροφο για περιστασιακό σεξ. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι και έχω συναντήσει ακόμη και μερικά άτομα που προσφέρουν threesomes και ένα βράδυ περίπτερα!

Η εφαρμογή έχει μια πολύ απλή διεπαφή, οπότε είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μπορεί λειτουργεί και για συσκευές Android και iPhone και θα σας συνδέει με οποιονδήποτε στην περιοχή σας. Επομένως, υπάρχει μια πιθανότητα που θα μπορούσατε να συνδεθείτε με το άτομο δίπλα!

Αν θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι, Yumi θα σας δώσει το απόρρητο που σας αξίζει. Δεν απαιτείται να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και μπορείτε ακόμη και να κρύψετε το πρόσωπό σας στην εικόνα του προφίλ σας!

10. Oodle

προσωπικότητες Διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ινδία, Το Oodle είναι κάπως παρόμοιο με το Backpage, γι 'αυτό πιστεύω ότι είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Backpage.

Αλλά σε αντίθεση με τους άλλους ιστότοπους που ταξινομούνται, το Oodle προσφέρει πολλές υποκατηγορίες. Έχουν ένα τμήμα για άνδρα που αναζητά γυναίκα, άνδρα που ψάχνει άλλο άνδρα, άνδρα που αναζητά και τα δύο, και πολλά άλλα! Το Oodle έχει συμπεριλάβει επίσης κατηγορίες με βάση τη συνήθεια, την οικογενειακή κατάσταση, τη θρησκεία, την ηλικία, τη φυλή κ.λπ.

Αλλά αυτό που πραγματικά με εξέπληξε είναι η ικανότητά του να σας βοηθά να αναζητάτε άτομα σύμφωνα με τη φυσική τους εμφάνιση. Ο ιστότοπος έχει κατηγορίες για το χρώμα των μαλλιών, το χρώμα των ματιών, τα ζώδια και πολλά άλλα!

11. OutPersonals.com

εξωτερικοί Αν είστε ένας άντρας που αναζητά έναν άντραΤο Out Personals είναι ένα εξαιρετικό μέσο για εσάς. Στην πραγματικότητα, είναι παγκοσμίως γνωστό ότι είναι μια εξαιρετική λεωφόρος για όσους αναζητούν συναντήσεις gay και σεξ. Ο ιστότοπος θα σας φέρει σε επαφή με κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο τέλειος αγώνας σας. Είναι επίσης ιδανικό για όσους εξακολουθούν να διερευνούν τη σεξουαλικότητά τους και είναι ανοιχτοί σε γνωριμίες με ξένους.

Διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο, το Out Personals έχει σήμερα σχεδόν 400,000 μέλη (τουλάχιστον το ισχυρίζονται). Εκτός από την κλασική συνδρομή, υπάρχει επίσης ένας λογαριασμός premium όπου μπορείτε να απολαύσετε πρόσθετα οφέλη, όπως εκτεταμένες προβολές στο προφίλ σας και δυνατότητα προβολής βίντεο από μερικά από τα πιο καυτά μέλη.

Λατρεύω απολύτως την ανοιχτή κοινότητα των Out Personals. Μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τις πιο περίεργες φαντασιώσεις σας. Ο ιστότοπος θα αναζητήσει επίσης μέλη ανάλογα με την τοποθεσία. Αυτό σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και ίσως κάποιον που μπορεί να είναι ανοιχτός για ένα βράδυ.

12. OkCupid

εντάξειΌταν πρόκειται για τους καλύτερους ιστότοπους γνωριμιών, το OkCupid πιθανότατα θα εμφανιστεί στη λίστα. Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή ζευγαρώματος μπορεί να προσεγγιστεί στο smartphone ή τον φορητό υπολογιστή σας. Έχει σχεδόν παρόμοια πλατφόρμα με την Tinder, αλλά πιστεύω ότι το OkCupid είναι πολύ καλύτερο.

Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα προφίλ και αυτό περιλαμβάνει την προσθήκη βιογραφικού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει την καλύτερη εικόνα του εαυτού σας για να προσελκύσετε άλλους χρήστες. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγηση στα εκατοντάδες προφίλ των πιθανών συνεργατών στην περιοχή σας.

13. LetGo.com

letgo Το LetGo είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος με διαβαθμισμένες διαφημίσεις που μπορεί να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση στο Backpage. Αυτός ο ιστότοπος ιδρύθηκε από το ίδιο άτομο που ανέπτυξε το OLX, το οποίο είναι μια άλλη καλή εναλλακτική λύση στο Backpage.

Το Let Go έχει μια ομαλή και απλή διεπαφή χρήστη. Στην αρχική σελίδα, θα βρείτε τις κύριες κατηγορίες διαφημίσεων και πιο κάτω, θα βρείτε λίστες ατόμων για διάφορα προϊόντα ή υπηρεσίες. Εάν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να αποθηκεύσετε την καταχώρισή σας.

Έχετε επίσης την επιλογή να μοιραστείτε τη διαφήμισή σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Εκτός από τον ιστότοπό του, το Let Go διαθέτει επίσης μια εφαρμογή που μπορεί να ληφθεί από το Google Play Store και το Apple Store.

14. Λεσβιακά Προσωπικά Διαδικτυακά

lesbianpersonalsonline LesbianPersonalsOnline.com, όπως υποδηλώνει το όνομα, εξυπηρετεί τη λεσβιακή κοινότητα. Διαθέτει μια μοναδική και φιλική πλατφόρμα αφιερωμένη σε κυρίες που μπορεί να ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους και να επιδοθούν σε ομοφυλοφιλικές συνδέσεις. Ο ιστότοπος είναι ιδανικός για ανύπαντρες κυρίες, ζευγάρια λεσβιών ή ακόμη και για ζευγάρια ίσια που μπορεί να ενδιαφέρονται να πειραματιστούν με κάποια ασυνήθιστη σεξουαλική διασκέδαση.

Επί του παρόντος, το Lesbian Personals Online έχει εκατομμύρια χρήστες. Ο ιστότοπος θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα όνειρά σας να συνδεθείτε με ενδιαφέροντα άτομα, είτε προτιμάτε το περιστασιακό σεξ είτε κάτι πιο σοβαρό.

Είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία συνομιλίας και την ευκαιρία απευθείας αποστολής ιδιωτικών φωτογραφιών ή βίντεο. Επιπλέον, ο ιστότοπος σάς δίνει επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσετε με κορίτσια μέσω μιας αμφίδρομης λειτουργίας κάμερας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε λεπτομερή προφίλ των μελών.

15. Tryst.link

σύνδεσμος δοκιμήςΕίτε είστε γυναίκα, αρσενικό, ζευγάρι, μη δυαδικό, ή όποιος ενδιαφέρεται για κάποια διασκέδαση για ενήλικες. Tryst.link είναι ένας υπέροχος ιστότοπος για να δείτε. Είναι εκεί όπου μπορείτε να βρείτε πιθανούς συνεργάτες για κάποια ψυχαγωγία ή εκείνους που προσφέρουν υπηρεσίες συνοδείας.

Το Tryst είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς πληκτρολογήστε τις λέξεις-κλειδιά της συγκεκριμένης υπηρεσίας που αναζητάτε ή ανατρέξτε στη γραμμή μενού της αρχικής σελίδας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση ανάλογα με την τοποθεσία σας. Είναι επίσης δυνατό να αναζητήσετε κάποιον με βάση την εθνικότητα, την ηλικία, το ύψος, τον τύπο του σώματος, το χρώμα των μαλλιών και πολλά άλλα.

16. GumTree.com

gumtree Το GumTree είναι μια άλλη διάσημη πλατφόρμα για αγγελίες. Ξεκίνησε ως διαφημιστικός ιστότοπος στο Ηνωμένο Βασίλειο και τελικά εξελίχθηκε σε έναν εξαιρετικό ιστότοπο Αγγελιαφόρων που μπορεί να ταιριάζει απόλυτα με το Backpage. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι πιο κατάλληλος για όσους αναζητούν αυτοκίνητα και ακίνητα.

Η δημοσίευση διαφήμισης στο GumTree είναι δωρεάν, αλλά μόνο εάν έχετε εγγραφεί για λογαριασμό. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, μπορείτε να περιηγηθείτε στα διάφορα προϊόντα που παρατίθενται στον ιστότοπο κάθε μέρα. Το GumTree είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για την ανάρτηση διαφημίσεων, αλλά εγώ δεν θα συνιστούσα να δημοσιεύετε αδίστακτα διαφημίσεις όπως κάνατε σε backpage γιατί μπορεί να διαγραφεί. Εδώ πρέπει να είσαι πολύ πιο χαμηλός και προσεκτικός.

Τελικός του Word

Το κλείσιμο του Backpage ήταν απροσδόκητο και «σοκαριστικό» για πολλούς από τους χρήστες του. Αλλά είχε επίσης μια φωτεινή πλευρά - όπως μπορείτε να δείτε, οδήγησε σε πολλές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για να δείτε το φως της ημέρας.
Όπως πάντα, αν έχετε καλές προτάσεις ή εμπειρία με κάποιους άλλους ιστότοπους - σας καλώ να το μοιραστείτε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Michaelacere
Michaelacere
1 year ago

Hi, here as advised – i checked out a few of these sites, really great ones actually.

Μεταβείτε στην κορυφή