Ενημερώθηκε στις: 16 Μαΐου 2022

BeNaughty

Η απόλυτη κριτική του BeNaughty.com

Δείξε μου τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Έχω ήδη ακούσει για αμέτρητους ιστότοπους ή εφαρμογές γνωριμιών και σύνδεσης, και ναι, έχω δοκιμάσει ακόμη και μερικές από αυτές. Στην πραγματικότητα, τους έχω συνηθίσει τόσο που κουράστηκα κάπως από τις μικρές συνομιλίες. Τότε έλα στο BeNaughty. μόνο το ίδιο το όνομα ακούγεται διασκεδαστικό και άτακτο, και ίσως αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν τον τελευταίο καιρό, γι 'αυτό βρέθηκα να το πληκτρολογώ και να εγγραφώ στον ιστότοπο.

Τι είναι λοιπόν το Buzz για το BeNaughty; 

Δημοφιλές σε όσους κάνουν περιστασιακές γνωριμίες και συνομιλίες, το BeNaughty παίρνει τον κόσμο από καταιγίδα, δεδομένου ότι πραγματικά έχουν αρκετά μέλη. Εδώ μπορείτε να πάρετε άτακτα ό, τι θέλετε και κανείς δεν θα παρακολουθήσει γιατί όλοι κάνουν το ίδιο. Έχει αυτή τη μοναδική «άτακτη λειτουργία» που επιτρέπει στους χρήστες να διασκεδάζουν με άλλα άτομα σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης. Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι; 

Εγραφομαι

Η διαδικασία εγγραφής τους είναι πραγματικά εύκολο και χωρίς ανοησίες. Μπορείτε να Εγγραφείτε κάνοντας κλικ εδώ. Λίγες μόνο πληροφορίες εδώ και εκεί, ανεβάστε μια φωτογραφία προφίλ και, στη συνέχεια, καθορίστε τι είδους σχέση ψάχνετε πραγματικά: FWB; ONS; Σχέσεις? Ή απλές φιλίες; Οι επιλογές είναι ατελείωτες και είναι δική σας. Το προφίλ σας θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα μπορούσαν να δουν άλλοι χρήστες, οπότε θα πρέπει να βάλετε πράγματα που θα μπορούσαν να προσελκύσουν άλλους. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, ώστε όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούσαν να ρίξουν μια ματιά στις προτιμήσεις σας. 

Σύνδεση με πιθανούς συνεργάτες

Το BeNaughty είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αφού μόλις δείτε τα προφίλ των χρηστών, θα το έχετε ήδη ευγενικό μήνυμαέχουν κάποια ιδέα σχετικά με τις προτιμήσεις τους. Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές γνωριμιών ή κάτι παρόμοιο με αυτό, θα πρότεινα να πάρετε πραγματικά ένα δευτερόλεπτο ή δύο για να διαβάσετε το προφίλ κάποιου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε τους πιθανούς αγώνες σας. Φυσικά, για να ξεκινήσουμε να μιλάμε σε κάποιον, θα χρειαστεί να στείλουμε ένα μήνυμα, και για μένα, που είναι εσωστρεφής, πραγματικά απορροφώ το σπάσιμο του πάγου και ξεκινώ συνομιλίες. Και με αυτό, το BeNaughty είναι αρκετά ευγενικό για να έχει την έννοια της αποστολής "winks", ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε μηνύματα από άλλους. 

Έτσι, κατά την κύλιση εκατοντάδων προφίλ, ήξερα επιτέλους τι είδους προφίλ θα μπορούσαν να δουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Συνειδητοποίησα εκεί και στη συνέχεια ότι χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία που έχουμε σήμερα, η σύνδεση με άλλους (και η σύνδεση!) Έγινε τόσο εύκολη.

BeNaughty και τα μέλη του

ευγενικά μέληΔεδομένου ότι έχω ήδη μια ιδέα για το πόσο δημοφιλές είναι, δεν με εκπλήσσει πια βλέποντας πολλούς ανθρώπους. Υπήρχαν ακόμη και μερικοί που βρίσκονται γύρω από την περιοχή μου. Για έναν ιστότοπο γνωριμιών / σύνδεσης, Το BeNaughty έχει περίπου 17 εκατομμύρια χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπο κάθε μήνα. Όλοι γνωρίζουμε ότι το μέγεθος του πληθυσμού ή ο αριθμός των χρηστών του θα έκαναν ή θα σπάσουν όλους αυτούς τους διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών. Ένα καλό πράγμα για το BeNaughty είναι ότι έχουν πάντα ένα κύμα νέων χρηστών από καιρό σε καιρό, έτσι οι επιλογές μας θα διευρυνθούν και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσουμε κάποιον.

Παρατήρησα ότι τα περισσότερα από τα προφίλ δεν είναι πολύ καλά λεπτομερή, ειδικά με πληροφορίες όπως τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι σε ιστότοπους γνωριμιών θα προτιμούσαν να είναι χαμηλοί και όσο το δυνατόν περισσότερο, να παραμείνουν ανώνυμοι, αν και όχι τεχνικά, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να είμαστε εντελώς άγνωστοι όταν όλοι μπορούν να δουν τις φωτογραφίες προφίλ μας. 

Αναλύοντας τα δημογραφικά στοιχεία του μέλους του BeNaughty, υπάρχουν στην πραγματικότητα περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες στην ιστοσελιδα. Ήμουν λίγο έκπληκτος από αυτό το γεγονός, καθώς περίμενα περισσότερους από τους άνδρες σε τέτοιου είδους ιστότοπους. 

Υπάρχουν πραγματικά κορίτσια στο BeNaughty;

Ναι σίγουρα. Το γεγονός ότι έχουν περισσότερους χρήστες γυναικών από τους άνδρες μας το λένε αληθινά κορίτσιαθα έχετε περισσότερες πιθανές αντιστοιχίες εάν τα αναζητάτε. Από τότε που ήρθα στο BeNaughty στην αρχή, λίγο από την περιέργεια, αποφάσισα πραγματικά να λάβω τη συνδρομή επί πληρωμή και το voila, νομίζω ότι εμφανίζομαι περισσότερο σε σύγκριση με όταν χρησιμοποιούσα ακόμη τη δωρεάν συνδρομή. Με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως είναι ένα από τα προνόμια του να έχετε έναν premium λογαριασμό. το προφίλ σας θα τοποθετηθεί στην κορυφή, δίνοντάς σας περισσότερους αγώνες εδώ και εκεί. Στην πραγματικότητα έγινε ευκολότερο για μένα να μιλήσω με ανθρώπους και τελικά να κερδίσω κάποια σύνδεση. 

Ψεύτικα προφίλ και τα Likes

Για όποιον έχει μπει ποτέ στο διαδικτυακό σκηνικό γνωριμιών, το να βλέπεις ψεύτικα προφίλ δεν είναι κάτι νέο. Παρατήρησα ότι με το BeNaughty, έχουν αρκετά ύποπτα προφίλ, ειδικά αυτά χωρίς καμία πληροφορία και φωτογραφίες που παρέχονται. Έκανα κυριολεκτικά κύλιση προς τα κάτω για λίγα δευτερόλεπτα και το μόνο που είδα ήταν ο αριθμός των προφίλ χωρίς εικόνες, ακόμη και με τυχαία γράμματα στην οθόνη αντί για τα ονόματά τους, και μερικά χρησιμοποιούσαν ακόμη και φωτογραφίες διασημοτήτων για τα προφίλ τους.

Παρόλο που το BeNaughty επαληθεύει κάθε λογαριασμό στέλνοντας email και κωδικούς επαλήθευσης, φαίνεται ότι τα πλαστά προφίλ είναι πραγματικά δύσκολο να ελεγχθούν πλήρως. Είναι επίσης καλό εάν ο λογαριασμός σας έχει επαληθευτεί, καθώς θα βοηθήσει στη σύνδεση με άλλα άτομα, καθώς θα γνωρίζουν επίσης ότι το προφίλ σας δεν είναι ψεύτικο.

BeNaughty και τα μέτρα ασφαλείας τους

φωτογραφία προφίλ benaughty Η επαλήθευση λογαριασμών είναι ένας τρόπος διασφάλισης ότι τα άτομα που βρίσκονται πίσω από αυτούς τους λογαριασμούς είναι πραγματικός, αν και ορισμένοι λογαριασμοί δεν έχουν επαληθευτεί και ενδέχεται να εμπίπτουν στην κατηγορία «ψεύτικο». Το BeNaughty έχει επίσης ένα άλλο μέτρο ασφαλείας όπου θα στέλνει προειδοποιήσεις σε έναν χρήστη μόλις λάβουν μηνύματα που μοιάζουν με ανεπιθύμητα ή ακόμη και αυτά από προφίλ που δεν έχουν επαληθευτεί ακόμη. Έτσι, εάν δοκιμάζετε την τύχη σας με διαδικτυακές γνωριμίες και συνδέσεις, πρέπει να ξέρετε ποιες λέξεις θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι κινδυνεύετε και θα πρότεινα να μείνετε μακριά από άτομα με μη επαληθευμένους λογαριασμούς (μερικές φορές είναι bots).

«Αυτό το μέλος βρίσκεται υπό επαλήθευση κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να επικοινωνήσετε με αυτό το μέλος, αλλάξτε την Ασφαλή λειτουργία σε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. "

Αυτό έλαβα όταν υπήρχε ένας μη επαληθευμένος λογαριασμός που μου έστειλε ένα μήνυμα. Αυτή είναι μια έξυπνη κίνηση από το BeNaughty και τους ξεχωρίζει σίγουρα από άλλους ιστότοπους γνωριμιών. Δεν θα έδιναν προτεραιότητα σε όλους τους ιστότοπους την ασφάλεια των μελών τους, όπως το κάνει το BeNaughty.

Διάταξη ιστότοπου και σχεδιασμός γενικά

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που με κάποιο τρόπο σπρώχνω Όλα τα χαρακτηριστικά τους σε έναν χρήστη κατά τη δημιουργία λογαριασμού και την επίσκεψη στον ιστότοπο, το BeNaughty το κράτησε απλό και καθαρό. Επέλεξαν να το κάνουν με αυτόν τον τρόπο, ώστε οι χρήστες να μην βομβαρδίζονται με πάρα πολλές πληροφορίες και δυνατότητες, κάνοντας σας να νιώσετε χαμένοι σε έναν ιστότοπο. Βοηθά επίσης με την εμπειρία τους στο κινητό, καθώς ολόκληρη η διάταξη και η διεπαφή τους είναι ελαφριά και εύκολη, λειτουργεί επίσης καλά ακόμη και για χρήση σε κινητά.

BeNaughty και η εφαρμογή για κινητά

Benaughty εφαρμογή Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο BeNaughty μέσω της εφαρμογής για κινητά. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας τους προέρχεται από χρήστες που χρησιμοποιούν το κινητό τους, καθώς είναι η πιο βολική. Μια άλλη εντυπωσιακή δυνατότητα που διαθέτουν είναι να επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο αντί για τις παραδοσιακές απλές εικόνες για το προφίλ σας και μπορείτε επίσης να το ορίσετε σε ιδιωτικό ή να επιτρέψετε την πρόσβαση μόνο σε αυτά που θέλετε να δείτε τα βίντεο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή για κινητά που μου αρέσει είναι το "Hot or Not", το οποίο μου έδωσε παρόμοιο με το Tinder vibes. Θα πρέπει να είστε στην κατηγορία "Hot", ώστε να προσελκύσετε περισσότερους αγώνες και για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε στο προφίλ σας, να ενημερώνετε τις φωτογραφίες σας και να είστε ενεργός τακτικά. 

Χαρακτηριστικά του BeNaughty

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους και εφαρμογές γνωριμιών που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, το BeNaughty έχει αρκετά περιορισμένες δυνατότητες. Έχουν μόνο τη βασική αναζήτηση και το φίλτρο, αλλά ειλικρινά, νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά αποτελεσματικό, δεδομένου ότι θα μπορούσε να είναι το μόνο που χρειάζεται για να περιηγηθείτε σε έναν γρήγορο ιστότοπο όπως αυτό. Οι λειτουργίες αναζήτησης και φίλτρου είναι επίσης ανόητες Μπορείτε να φιλτράρετε προφίλ βάσει εκείνων με εικόνες προφίλ, βίντεο ή άλλα. Έχει επίσης επιλογές για άλλες πληροφορίες, όπως σεξουαλικό προσανατολισμό, οικογενειακή κατάσταση, εθνικότητα και αυτό που ψάχνετε, ακόμη και για κάποιες επιλογές φυσικής εμφάνισης όπως ο τύπος του σώματος, τα χρώματα των ματιών και των μαλλιών και τα παρόμοια. Νομίζω ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ήδη απαραίτητα για έναν ιστότοπο γνωριμιών, για να διαλέξετε ανάμεσα στους δεκάδες καυτούς άντρες και γυναίκες που αναζητούν επίσης το ίδιο πράγμα με εσάς. 

Επικοινωνία με άλλους Ατακτος Χρήστες - ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Όταν χρησιμοποιούσα μόνο τον δωρεάν λογαριασμό, παρατήρησα ότι οι δυνατότητες που μπορώ να απολαύσω είναι στην πραγματικότητα πολύ περιορισμένες. Πάρτε για παράδειγμα, με τα μηνύματα. Εάν δεν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, μπορείτε να έχετε μόνο περιορισμένη ευκαιρία να μιλήσετε με τα υπάρχοντα μέλη δεδομένου ότι θα μπορείτε να στέλνετε μόνο πέντε μηνύματα την ημέρα και να προσθέτετε σε αυτό, υπάρχουν ακόμη και περιορισμοί σε αυτά τα μηνύματα και τους παραλήπτες. Για τις γυναίκες, έχουν ένα πλεονέκτημα ακόμη και αν χρησιμοποιούν μόνο έναν δωρεάν λογαριασμό, αφού μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε όποιον θέλουν, να στέλνουν όσα περισσότερα κλείνει το μάτι όπως θέλουν, να δουν ποιοι είναι αυτήν τη στιγμή συνδεδεμένοι, να έχουν πρόσβαση στη λίστα των νέων χρηστών και μπορούν επίσης να προσθέσουν ή να αρέσουν τα άτομα στα αγαπημένα τους.

Επικοινωνία με άλλους Ατακτος Χρήστες - PREMIUM ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Άντρες μπορεί να στείλει μήνυμα σε οποιονδήποτε εάν έχουν λογαριασμό premium. Το «ψάχνει» ενότητα στο προφίλ χρήστη είναι συνήθως κλειδωμένη και μπορείτε να το ξεκλειδώσετε εάν είστε premium χρήστης. Θα βλέπετε εύκολα φωτογραφίες που έχουν οριστεί δημόσια στο προφίλ οποιουδήποτε χρήστη και μπορείτε να στέλνετε βίντεο και φωτογραφίες στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Μια άλλη σημαντική πληροφορία που είναι διαθέσιμη για λογαριασμούς premium είναι την τραχιά τοποθεσία ενός άλλου χρήστη, έτσι θα έχετε μια ιδέα για την τοποθεσία του δυνητικού σας αγώνα.

Πόσο κοστίζει να πάει Premium;

ευγενική τιμολόγηση Προς το παρόν, θα χρειαστεί να ξοδέψετε τουλάχιστον 0.99 $ / ημέρα για μια συνδρομή. Προσφέρουν μια τριήμερη δοκιμή, οπότε θα σας κοστίσει περίπου 2.97 $. Έχουν τρεις επιλογές για αυτές τις συνδρομές: έναν μήνα, τρεις μήνες και έξι μήνες. Η επιλογή ενός μηνός είναι αρκετά ακριβή στα 45 $ περίπου, η τρίμηνη θα σας κοστίσει περίπου 45.90 $, ενώ οι έξι μήνες θα ήταν η καλύτερη προσφορά, καθώς θα ξοδέψετε μόνο 73.80 $, στην πραγματικότητα γίνεται φθηνότερη όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια. Αυτήν τη στιγμή απολαμβάνω τη συνδρομή τριών μηνών και ξέρω ότι αυτό δεν θα χαθεί αφού ήδη διασκεδάζω χρησιμοποιώντας το BeNaughty.

Έτσι, για να συνοψίσω τα πάντα, θα απαριθμήσω ορισμένα PROS και CONS για το BeNaughty, με την ελπίδα ότι περισσότεροι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν μια τόσο δροσερή διαδικτυακή πλατφόρμα σύνδεσης όπως αυτή (επειδή αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε). 

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα

PROS:

  • Σχεδίαση και διάταξη ιστοσελίδων χωρίς ανοησίες. Η απλή διεπαφή επιτρέπει στον χρήστη να απολαμβάνει πλήρως χωρίς να βομβαρδίζεται με πάρα πολλά χαρακτηριστικά
  • Έχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των μελών από απατεώνες και πλαστά προφίλ
  • Στέλνουν άμεσα προειδοποιητικά μηνύματα σε χρήστες που λαμβάνουν ύποπτη αλληλεπίδραση από μη επαληθευμένους λογαριασμούς
  • Λειτουργία "Hot or Not" που επιτρέπει στα μέλη να βλέπουν δυνητικούς αγώνες και να ελέγχουν κάθε προφίλ
  • Διαθέτει "Πλήρη ασφαλή λειτουργία", η οποία επιτρέπει μόνο σε επαληθευμένα μέλη να σας στέλνουν μηνύματα

Μειονεκτήματα:

  • Μόνο οι γυναίκες μπορούν να στείλουν μηνύματα χρησιμοποιώντας δωρεάν λογαριασμούς. Για τους άνδρες, θα πρέπει πρώτα να είναι premium συνδρομητής για να μπορέσουν να το κάνουν
  • Η έκδοση της εφαρμογής για κινητά είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες Android

Εν κατακλείδι

Δεδομένου ότι παραμένω εδώ και αρκετό καιρό τώρα, μπορώ να πω ότι είναι πολύ εύκολο να ταιριάζει με κάποιον σε αυτόν τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Στην πραγματικότητα γνώρισα μερικούς από τους αγώνες μου και πέρασα πολύ καλά. Το καλό είναι ότι όλοι γνωρίζουν τι θέλουν και τι πραγματικά αναζητούν. Παρόλο που σίγουρα, εξαρτάται από κάθε άτομο, καλά, μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε τη συνηθισμένη μικρή συζήτηση και να ξεκινήσετε την επιχείρηση, αφού υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα συναντήσετε εδώ, ο στόχος του οποίου είναι να χαλαρώσετε και να είστε άτακτοι με κάποιον νέο. Υπάρχει πάντα αυτή η συγκίνηση να κάνεις την πράξη με ξένους και αφού και οι δύο γνωρίζεις τις προθέσεις σου, τότε όλα είναι ωραία. Δεν χρειάζονται δεσμεύσεις και ετικέτες… απλά καθαρή διασκέδαση και μπορείτε να ξεδιπλώσετε την άτακτη πλευρά σας σε κάποιον που παίζει επίσης για αυτό. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εφαρμογές γνωριμιών όπου θα πρέπει να μιλήσετε σε κάθε έναν από τους αγώνες σας και να περάσετε από τη συνηθισμένη αυτο-εισαγωγή και τις μικρές συνομιλίες, με το BeNaughty, χωρίς παιχνίδια, χωρίς ανοησίες. Είναι πολύ πιο εύκολο να συνδεθείτε με ανθρώπους, καθώς είναι και αυτό που αναζητούν: ένα γρήγορο παιχνίδι.

Αληθινά σύμφωνα με το όνομά του, το BeNaughty είναι μια κοινότητα όπου οι συνδέσεις μπορούν να είναι τόσο εύκολο όσο το 123. Δεδομένου ότι είναι ένα περιβάλλον όπου κανείς δεν πρόκειται να σας κρίνει για να δείξει τις άσχημες πλευρές σας, μπορείτε όλοι να παραλείψετε τη μικρή συζήτηση και να το κάνετε αμέσως . Πηγαίνετε για αυτό αν θέλετε, παραλείψτε αν δεν το θέλετε. Δεν χρειάζεται να είστε όλοι ντροπαλοί και ντροπαλοί αφού όλοι εδώ θέλουν προφανώς το ίδιο πράγμα. Και καθώς δοκίμασα τις δωρεάν και premium συνδρομές του, (μπορείτε να εγγραφείτε για μια δοκιμή κάνοντας κλικ εδώ) - Μπορώ να πω ότι τα χρήματά σας δεν θα σπαταληθούν με το πόσο εύκολο είναι να κερδίζετε αγώνες και να έχετε ό, τι θέλετε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή