Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

CityXGuide

& 10 Εναλλακτικοί ιστότοποι όπως το CityXGuide.com

Επισκεφθείτε την # 1 CityXGuide εναλλακτική λύση - AdultFriendFinder.com. Και βρείτε μερικούς καυτούς συνεργάτες αμέσως!

Εμφάνιση 10 παρόμοιων ιστότοπων στο CityXGuide

cityxguide

Το ταξίδι σε μια νέα πόλη μπορεί μερικές φορές να είναι μοναχικό και κρύο. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Η συντροφικότητα μπορεί εύκολα να προέρχεται και να αξιοποιείται, ανεξάρτητα από την πόλη στην οποία βρίσκεστε και ιστότοποι όπως το CityXGuide.com το κατέστησαν δυνατό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΩΡΑ Η CITYXGUIDE.com ΚΛΕΙΣΤΑ!

Ωστόσο, έχουν μετακομίσει σε μια νέα διεύθυνση ιστού - cityxguide.app.

Γι 'αυτό θα παρέχουμε μια σύντομη επισκόπηση του τι ήταν το CityXGuide και θα δείτε τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Cityxguide.

Νέα επίσημη διεύθυνση URL: https://cityxguide.app (πρώην - cityxguide.com)

Τι είναι το CityXGuide;

Το CityXGuide.com είναι ένας κατάλογος διαφημίσεων για ενήλικες που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει πρόσβαση σε γυναίκες συνοδούς και να καλείτε κορίτσια όπου κι αν βρίσκεστε. Δεν έχει σημασία ποια πόλη βρίσκεστε, το CityXGuide.com διαθέτει μια συλλογή συνοδών έτοιμη να σας κρατήσει συντροφιά και να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αλλά ο ιστότοπος δεν αφορά μόνο τους συνοδούς και τα κορίτσια. Εσείς μπορεί επίσης να πάρει μια σειρά από άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με ενήλικες όπως ζωντανό σεξ, τηλεφωνικό σεξ, μασάζ με χαρούμενες λήψεις κ.λπ.

Επιπλέον υπηρεσίες CityXGuide

Περισσότερο σαν έναν κατάλογο συνοδών, θα βρείτε πολλές χώρες στη λίστα τους και οι δημοσιεύσεις ενημερώνονται τακτικά, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε έναν ερωτικό μασέρ κοντά σας. Τα περισσότερα από τα κορίτσια σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν μέρος μεγαλύτερων υπηρεσιών τρίτων, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι όλα νόμιμα και νόμιμα. Αν και ο ιστότοπος επικεντρώνεται στην αγορά των ΗΠΑ, εξακολουθεί να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνονται μερικές άλλες χώρες στη λίστα τους. Εάν έχετε κάποιον που έχει εκπλήξει το ενδιαφέρον σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί της και θα φτάσετε σε ένα καλό τέλος. Με το CityXGuide, όλα είναι αρκετά απλά και ομαλά. Χωρίς επιπλέον χρεώσεις και ούτε ένα χάρτινο ίχνος που μένει γιατί ο ιστότοπος εκτιμά τη διακριτικότητα και το απόρρητο των χρηστών

Μπορώ να εγγραφώ στο CityXGuide ως "Worker";

Εκτός αυτού, ο ιστότοπος δεν είναι μόνο για άτομα που αναζητούν συντρόφους. Είναι επίσης ένα ωραίο μέρος για τους εργαζόμενους στη βιομηχανία ενηλίκων να δημοσιεύουν τις διαφημίσεις τους και να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ομάδα πελατών που επισκέπτονται το CityXGuide.com καθημερινά. Παρόλα αυτά, Το CityXGuide.com δεν είναι ο μόνος ιστότοπος με διαφημίσεις για ενήλικες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του CityXGuide

PROS:

 • Ο ιστότοπος είναι πολύ απλός στη χρήση
 • Τα πάντα στον ιστότοπο είναι δωρεάν
 • Οι πληροφορίες για τα κορίτσια παρέχονται τις περισσότερες φορές

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Κάποιο ψεύτικο προφίλ εδώ και εκεί

Κορυφαίες 10 εναλλακτικές λύσεις CityXGuide:

1. Αναζήτηση ενηλίκων

Αναζήτηση ενηλίκων Η Αναζήτηση ενηλίκων είναι ένας κατάλογος συνοδών που σας παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες συνοδούς. Ο ιστότοπος έχει συνοδεία για όλες τις πόλεις των ΗΠΑ, αλλά έχει επίσης διαφημίσεις συνοδών από μερικές από τις κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας και της Ωκεανίας. Η Αναζήτηση ενηλίκων διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία συνοδών. Είτε ψάχνετε για κάποια ανατολίτικη αγάπη ή κάποια busty ξανθιά για να ζεστάνετε τις κρύες νύχτες σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ο ιστότοπος έχει επίσης ένα απλή διεπαφή και μια αποτελεσματική αναζήτηση δυνατότητα που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση συνοδών με βάση την πόλη στην οποία βρίσκεστε. Φαίνεται επίσης ότι η Αναζήτηση ενηλίκων κάνει μερικές αποτελεσματικές μεθόδους διαλογής για να εξαλείψει τα ψεύτικα προφίλ. Δεν είμαι σίγουρος πώς το κάνει αυτό, αλλά με βάση τις κριτικές που έχω δει στο διαδίκτυο, τα κορίτσια εκεί είναι νόμιμα.

Η εύρεση ενός γνήσιου κοριτσιού για να περάσετε ποιοτικό χρόνο δεν είναι ποτέ εύκολη και υπάρχουν τόσα πολλά ψεύτικα προφίλ εκεί έξω. Το γεγονός οτι Αναζήτηση ενηλίκων μπορεί να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για οποιονδήποτε χρήστη.

ΥΠΕΡ

 • Έρχεται με μια τεράστια συλλογή συνοδών από όλες τις γωνιές του κόσμου
 • Διατίθενται επίσης ευρωπαϊκές συνοδεία, συμπεριλαμβανομένων κοριτσιών κλήσης από ασιατικές χώρες
 • Το περιβάλλον εργασίας χρήστη φαίνεται απλό και εύκολο στη χρήση
 • Ο ιστότοπος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά απομακρύνοντας τα πλαστά προφίλ από την πλατφόρμα

ΚΑΤΑ

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις που μπορεί να είναι απενεργοποίηση για ορισμένα άτομα
 • Οι επιλογές αναζήτησης είναι περιορισμένες. Μπορείτε να αναζητήσετε συνοδεία μόνο ανά πόλη ή χώρα.

2. Adult Friend Finder

adultfriendfinderΤο Adult Friend Finder δεν είναι τεχνικά ιστότοπος συνοδείας. Δεν είναι ένα μέρος για να βρεις μια πόρνη ή ένα κορίτσι κλήσης, αλλά είναι ακόμα μια πολύ σταθερή επιλογή για άτομα που αναζητούν περιστασιακές συναντήσεις. Σκεφτείτε το ως μια πλατφόρμα διαφημίσεων όπου μπορείτε να βρείτε φίλους με προνόμια ή απλά άτομα που αναζητούν ένα απλό περίπτερο μίας νύχτας Όπως το Tinder, το Adult Friend Finder έχει σχεδιαστεί για να διευθετεί την αναζήτησή σας έτσι ώστε εσείς λάβετε μόνο πιθανούς αγώνες στην τοποθεσία σας.

Ο ιστότοπος είναι επίσης ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις. Εκτιμάται ότι ο ιστότοπος τελειώνει 25 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αξιόπιστη επιλογή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία.

Δεν είναι απλώς ένα μέρος για να πάτε, να δείτε μερικές διαφημίσεις και να επιλέξετε ένα κορίτσι. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με πιθανούς συνεργάτες, να στείλετε εικονικά δώρα, ακόμη και να κάνετε φιλίες. Ακόμα κι αν τελικά θα ασχολείστε με μια αιτιώδη σχέση, είναι σχετικά πιο ουσιαστικό από το να πληρώνετε μόνο μια πόρνη.

ΥΠΕΡ

 • Ο κατάλογος έχει εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες που αναζητούν περιστασιακές συναντήσεις
 • Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους με διαβάθμιση ενηλίκων με εξαιρετική δημοτικότητα και γενεαλογία
 • Μπορείτε να κάνετε σημαντικές συνδέσεις, ακόμη και όταν συμμετέχετε σε περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να πληρώνετε ένα μηνιαίο τέλος για να ξεκλειδώσετε ορισμένες από τις premium δυνατότητες σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Δεν είναι ιστότοπος συνοδών ή callgirl, οπότε ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί για το ποιον μπορείτε να μιλήσετε

 3. Ερωτική μαϊμού

ερωτική μαϊμού Το Erotic Monkey είναι ένας καθαρός ιστότοπος συνοδών που διαθέτει διαφημίσεις από κορίτσια κλήσεων σε όλες τις ΗΠΑ. Δύο πράγματα κάνουν το Erotic Monkey σχετικά καλύτερο σε σύγκριση με τα άλλα.

Πρώτα απ 'όλα, ο ιστότοπος έχει μια λίστα συνοδών ήδη διαθέσιμη στην αρχική σελίδα. Δεν χρειάζεται να κάνετε πλήρη αναζήτηση, παρόλο που είναι δυνατό. Η συλλογή των κοριτσιών εκεί είναι επίσης καταπληκτική. Από ασιατικά κορίτσια έως σέξι ξανθές και γυναίκες όλων των φυλών, μπορείτε να βρείτε όποιον γαργαλάει τη φαντασία σας.

Μου άρεσε επίσης ότι ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να αφήσετε σχόλια για κορίτσια στην εμπειρία σας. Υπάρχει όμως μια προειδοποίηση. Μόνο τα πληρωμένα μέλη μπορούν να γράψουν ή να δουν κριτικές. Η άλλη πρόκληση με Ερωτική μαϊμού είναι το γεγονός ότι αυτό διαθέτει μόνο συνοδούς από τις ΗΠΑ μόνο. Εάν ταξιδεύετε έξω από τη χώρα, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό ιστότοπο. Παρά αυτά τα μειονεκτήματα, είναι ένας σταθερός ιστότοπος με μια εύχρηστη διεπαφή.

ΥΠΕΡ

 • Διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία συνοδών για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών όλων των φυλών
 • Η αρχική σελίδα έχει κορίτσια με κορυφαία βαθμολογία, οπότε θα πρέπει να είναι εύκολο να αποκτήσετε ένα γρήγορο κορίτσι σε χρόνο μηδέν
 • Ο ιστότοπος διαθέτει ένα σύστημα αξιολόγησης και αξιολόγησης που σας βοηθά να δείτε τα καλύτερα κορίτσια με τις καλύτερες κριτικές

ΚΑΤΑ

 • Οι συνοδεία που διατίθενται είναι μόνο από πόλεις των ΗΠΑ και αυτό μπορεί να περιορίσει τα άτομα που ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε άλλες πόλεις
 • Θα χρειαστεί να έχετε συνδρομή επί πληρωμή για να δείτε σχόλια συνοδών από άλλους χρήστες

4. Διπλή λίστα

προεπισκόπηση διπλής λίστας Το Doublelist είναι ένας διαδικτυακός ιστότοπος προσωπικών διαφημίσεων που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να βρουν άτομα που έχουν το ίδιο πνεύμα είτε για ουσιαστικές συνδέσεις είτε για απλές σεξουαλικές συναντήσεις.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τους κανονικούς ιστότοπους διαφημίσεων για ενήλικες, όπου απλώς πηγαίνετε για να βρείτε μια πόρνη, το Doublelist σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πιο σημαντικές συνδέσεις, αν το επιθυμείτε. Σκεφτείτε το ως Craigslist αλλά μόνο για προσωπικό. Η πλατφόρμα σάς δίνει πρόσβαση σε ένα μεγάλη ποικιλία προσωπικών ενηλίκων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να συνομιλήσετε με πελάτες με την ελπίδα να βρείτε μια ημερομηνία στην πόλη σας.

Θα λατρέψετε επίσης το γεγονός ότι αυτό ο ιστότοπος είναι εύκολος στην πλοήγηση. Απλώς περιηγηθείτε σε δεκάδες αγγελίες και βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε σε λίγα λεπτά. Το Doublelist προσπαθεί επίσης να μειώσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα στην πλατφόρμα ζητώντας από τους χρήστες να τοποθετήσουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους ως μέρος της διαδικασίας εγγραφής.

Χρειάζεστε επίσης έναν λογαριασμό για να δημοσιεύσετε διαφημίσεις εδώ. Διπλή λίστα στοχεύει στη δημιουργία μιας ασφαλούς πλατφόρμας για άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα για να συνδεθούν και μέχρι στιγμής, κάνει πολύ καλή δουλειά.

ΥΠΕΡ

 • Απαιτεί από τους χρήστες να εισάγουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους κατά την εγγραφή για να αποφύγουν τα ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Ο ιστότοπος είναι σχετικά ασφαλής στη χρήση και λαμβάνετε πολλά αυθεντικά προφίλ
 • Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διαφημίσεις ή να βλέπετε επίσης προσωπικά από άλλα άτομα

ΚΑΤΑ

 • Παρά τις προσπάθειες αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, υπάρχουν δεκάδες ψεύτικοι λογαριασμοί και διαφημίσεις
 • Ο ιστότοπος είναι σχετικά νέος και μπορεί να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άτομα σε μικρότερες πόλεις

5. Locanto

locanto Το Locanto είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο διαβαθμίσεων που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν διαφημίσεις για αυτό που αναζητούν. Παρόλο που η πλατφόρμα έχει πολλές διαφορετικές αγγελίες, υπάρχει μια ενότητα προσωπικών που είναι αφιερωμένο σε περιστασιακές συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών συνοδείας και κλήσης. Το Locanto μοιάζει περισσότερο με craigslist. Δεν είναι εξ ολοκλήρου ένας ιστότοπος διαφημίσεων για συνοδούς, αλλά έχει μόνο μια ενότητα για αυτό.

Το καλό για το Locanto είναι το γεγονός ότι έχει κάποια γενεαλογία. Έχει υπάρξει για όσο και ο Craigslist. Ωστόσο, η πλατφόρμα κάνει πολύ λίγα για την προβολή διαφημίσεων και είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε ψεύτικα προφίλ όταν βρίσκεστε εκεί.

Το σημείωσα επίσης αυτός δεν είναι ένας ιστότοπος αποκλειστικά αφιερωμένος σε προσωπικές διαφημίσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τομείς στους οποίους δίνει προτεραιότητα. Παρ 'όλα αυτά, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για να βρείτε τοπικά κορίτσια κλήσεων και συνοδούς.

ΥΠΕΡ

 • Ο ιστότοπος έχει απίστευτη φήμη και βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό
 • Διατίθεται κυριολεκτικά σε οποιαδήποτε χώρα και διαθέτει πολλά τοπικά πρόσωπα.
 • Εύκολη στη χρήση διεπαφή με ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο αναζήτησης

ΚΑΤΑ

 • Υπάρχουν πολλές ψεύτικες και απάτες διαφημίσεις, οπότε προσέξτε πριν συναντήσετε κάποιον
 • Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βρεις ένα γάντζο, παρόλο που η ποικιλία των διαφημίσεων είναι σχετικά καλή

6. Συναντήσεις συνοδείας

συσκέψεις συνοδών Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Escort Meetings είναι απλώς ένας ιστότοπος για να συναντήσετε συνοδούς. Είναι μια πλήρως αφοσιωμένη πλατφόρμα που διαθέτει μια συλλογή από κορίτσια υψηλού επιπέδου που μπορείτε να συνδέσετε ανά πάσα στιγμή. Το Escort Meetings έχει σχεδιαστεί για άτομα που δεν πειράζουν να ξοδεύουν επιπλέον χρήματα σε υπηρεσίες συνοδείας. Διαθέτει premium κορίτσια που αναζητούν απαιτητικούς κυρίους της τάξης και τα περισσότερα από τα προφίλ είναι απολύτως νόμιμα.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης διαφημίσεις στην αρχική σελίδα. Δεν χρειάζεται να κάνετε αναζητήσεις. Απλώς επισκεφθείτε και περιηγηθείτε σε μια συλλογή κοριτσιών. ο Η ποικιλία των διαθέσιμων γυναικών είναι επίσης εκπληκτική. Είτε ψάχνετε για γυναίκες μεγάλου μεγέθους ή κοκαλιάρικα μοντέλα με στήθος, το Escort Meetings διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης πρόσθετες υπηρεσίες που σχετίζονται με ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών δοντιών. Το Escort Meetings έχει συνοδεία από πολλές διαφορετικές χώρες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να περιηγηθείτε με βάση τις πόλεις.

ΥΠΕΡ

 • Υπάρχει μια καταπληκτική επιλογή κοριτσιών στην πλατφόρμα με νόμιμα προφίλ και στάση υψηλού επιπέδου
 • Η πλατφόρμα διαθέτει διαφημίσεις συνοδείας από πολλές διαφορετικές χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα με μια συλλογή κοριτσιών κλήσης στην αρχική σελίδα για εύκολη πρόσβαση

ΚΑΤΑ

 • Μπορεί να τρέχετε σε μερικά ψεύτικα προφίλ τώρα και ξανά
 • Ο ιστότοπος δεν σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε συνοδεία με βάση την πόλη. Μπορείτε να κάνετε περιήγηση μόνο βάσει χωρών, κάτι που μπορεί να είναι περιοριστικό για ορισμένα άτομα.

7. Έρως Οδηγός

οδηγός eros Εάν θέλετε ποτέ να χαλαρώσετε από ένα καυτό κομψό που θα είναι διακριτό σχετικά με αυτό, τότε ο Οδηγός Eros πρέπει να είναι ο ιστότοπος για εσάς. Ο Οδηγός Eros είναι ένας μεγάλος ιστότοπος διαφημίσεων συνοδών που διαθέτει πλήθος κοριτσιών για να καλύψει όλες τις φαντασιώσεις σας. Αυτά τα κορίτσια δεν έχουν όρια. Δεν έχει σημασία το είδος των φαντασιώσεων που έχετε ή πόσο βρώμικο είναι. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα κορίτσι στον Οδηγό Eros για να τα εκπληρώσετε. Ο Οδηγός Eros έχει μια πολύ εύχρηστη διεπαφή.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους όπου πρέπει να αναζητήσετε ή να περιηγηθείτε σε προφίλ βάσει πόλεων, ο Οδηγός Eros συμπληρώνει την αρχική του σελίδα με δεκάδες κορίτσια για να σας βοηθήσει να διαλέξετε γρήγορα το ζεστό γκόμενα που θέλετε αμέσως. Εκτός αυτού, οι συνοδοί εδώ είναι πολύ γενναιόδωροι με τις πληροφορίες που σας δίνουν.

Θα δείτε τόσες πολλές φωτογραφίες και θα λάβετε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτές. Αυτό κάνει τα πάντα να φαίνονται και να αισθάνονται αληθινά. Ωστόσο, όπως και πολλοί άλλοι ιστότοποι συνοδών, υπάρχουν και ορισμένα ψεύτικα προφίλ.

Οδηγός Eros & εναλλακτικές λύσεις εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Τα προφίλ συνοδών έχουν πολλές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών εικόνων
 • Ο ιστότοπος διαθέτει κορυφαίες συνοδοί κορυφαίας γραμμής που θα σας προσφέρουν μια πολύ καλή στιγμή
 • Ο ιστότοπος έχει επίσης μια εύχρηστη διεπαφή

ΚΑΤΑ

 • Κανένα σύστημα ελέγχου δεν επιτρέπει σε άλλους χρήστες να αφήνουν σχόλια σχετικά με τις εμπειρίες τους
 • Δεν είναι απίθανο να σκοντάψετε μερικά ψεύτικα προφίλ καθώς περιηγείστε στα κορίτσια

8. Ναι

ναι backpage Το YesBackpage είναι μια ενδιαφέρουσα συμπερίληψη στη λίστα μου λόγω δύο πραγμάτων. Πρώτον, αυτό είναι σχεδόν τόσο καλός όσο ο μέσος κατάλογος συνοδών εκεί έξω με τόνους προφίλ για περιήγηση.

Δεύτερον, ο ιστότοπος δεν είναι πλήρως αφιερωμένος στις υπηρεσίες συνοδών. Πρόκειται περισσότερο για μια γενική πλατφόρμα διαβαθμισμένων διαφημίσεων που έχει μια ενότητα Προσωπικά που σχετίζονται με ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών συνοδείας.

Το YesBackpage σάς επιτρέπει να αναζητάτε υπηρεσίες από πόλη σε πόλη. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι περιορισμένος όταν πρόκειται για τοποθεσία. Η ιστοσελίδα επιτρέπει μόνο διαφημίσεις από λίγες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς και Αυστραλία.

ΥΠΕΡ

 • Έχει μια εξαιρετική συλλογή διαβαθμισμένων διαφημίσεων στη θέση των ενηλίκων
 • Εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε προφίλ βάσει πόλεων

ΚΑΤΑ

 • Δεν υπάρχουν κριτικές που να σας επιτρέπουν να ελέγξετε την αυθεντικότητα των συνοδών
 • Πολλές ψεύτικες διαφημίσεις εκεί πάρτε λοιπόν το χρόνο σας προτού καλέσετε κάποιον

9. Συναντώ

σύνδεσμος δοκιμήςΤο Tryst είναι απλώς μια πλατφόρμα για άτομα που θέλουν απλώς να χαλαρώσουν με πιο ουσιαστικό τρόπο. Έχει μερικά καυτά κορίτσια εκεί που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για άνδρες που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τη σωστή τιμή.

Ένα πράγμα που μου άρεσε τόσο πολύ για το Tryst είναι ότι το προφίλ είναι πολύ εξατομικευμένα. Δεν χρειάζεται να εισαγάγετε πάρα πολλές πληροφορίες, αλλά απαιτείται έγκυρο email και εμφανιζόμενο όνομα.

Ο ιστότοπος θα χρειαστεί επίσης να γράψετε κάτι για τον εαυτό σας και τι ψάχνετε χρησιμοποιώντας το έως 300 χαρακτήρες. Αυτό διευκολύνει την εύρεση κοριτσιών που ενδιαφέρονται περισσότερο για εσάς και την εμπειρία πιο συναρπαστική.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ελεγχος την κριτική μας στο Tryst.link εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Προσφέρει εξατομικευμένη σύνδεση για την εμπειρία των χρηστών του
 • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καυτά κορίτσια για να διαλέξετε
 • Εύκολο να βρείτε τα κορίτσια που θέλετε σε μία γρήγορη αναζήτηση

ΚΑΤΑ

 • Η δημιουργία του προφίλ απαιτεί χρόνο και είναι λίγο δυσκίνητη
 • Ορισμένα προφίλ συνοδών έχουν πολύ περιορισμένες πληροφορίες

10. Κορυφαία κορίτσια συνοδών

κορυφαία μωρά συνοδείας Το Top Escort Babes είναι επίσης ένας κατάλογος συνοδών κορυφαίας γραμμής που διαθέτει αγγελίες από πολλές διαφορετικές χώρες. Αυτός ο ιστότοπος έχει μια πολύ απλή διεπαφή και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε μια σειρά προφίλ κάνοντας κλικ στην πόλη στην οποία βρίσκεστε.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προφίλ για να διαλέξετε και εκεί. Η πρόκληση με τους Top Escort Babes είναι ότι ο έλεγχος είναι πολύ κακός. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα πολύ αναποτελεσματικό εργαλείο αναζήτησης.

ΥΠΕΡ

 • Διαθέτει προφίλ συνοδών από όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Ο ιστότοπος διαθέτει μια εύχρηστη διεπαφή

ΚΑΤΑ

 • Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών στον ιστότοπο
 • Η διαδικασία ελέγχου δεν είναι τόσο καλή, οπότε υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσετε ένα ψεύτικο προφίλ

Συμπέρασμα Σχετικά με το CityXGuide

Το να παίζεις όπου κι αν είσαι δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά αν είσαι έτοιμος να πληρώσεις. Υπάρχουν πολλοί καταπληκτικοί κατάλογοι συνοδών εκεί έξω όπως το CityXGuide.com, αλλά σε περίπτωση που δεν είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε, υπάρχουν πολλές άλλες εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις.

Τα δέκα παραπάνω είναι φυσικά αρκετά καλά αλλά Adult Friend Finder (κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο) ξεχωρίζει εύκολα ως μία από τις καλύτερες επιλογές. Έχει μια τεράστια συλλογή συνοδών για να διαλέξετε και πολλά νομικά προφίλ για εξερεύνηση. Ο ιστότοπος είναι επίσης εύχρηστος και διαθέτει μια απλή λειτουργία αναζήτησης που θα σας κάνει τα κορίτσια που θέλετε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή