Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Ανασκόπηση Humpchies

& TOP-12 Εναλλακτικοί ιστότοποι συνοδών όπως το Humpchies.com

Εγγραφείτε τώρα στο AdultFriendFinder.com - μια # 1 εναλλακτική λύση για το Humpchies!

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Humpchies.com

χούμπες μπροστά

Ω, Χάμπις! Σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάπου στον Καναδά και θέλετε να χαλαρώσετε στο Διαδίκτυο; Θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα αφού έχετε ήδη δοκιμάσει και αποτύχει άσχημα με εφαρμογές σύνδεσης. Προσπαθήσατε ακόμη και να μπείτε σε ένα μπαρ και να βρείτε ένα αποπνικτικό καναδικό κορίτσι, αλλά αυτό επίσης απέτυχε. Τέλος, αποφασίσατε να αναζητήσετε υπηρεσίες συνοδείας στην τρέχουσα θέση σας. Δεν νομίζω ότι κάνεις λάθος για τη λήψη αυτής της απόφασης, αλλά μάλλον ίσως να μην έχεις εξετάσει ακόμα τις σωστές εφαρμογές σύνδεσης. Σήμερα, πρόκειται να αναθεωρήσω ένα μέρος που ονομάζεται Humpchies. Θα σας ενημερώσω πρώτα ότι αυτός ο ιστότοπος προορίζεται μόνο για Καναδούς, ειδικά για τους Quebecers. Εάν είστε έτοιμοι, ας ξεκινήσουμε αυτήν την ανάλυση και να δούμε τι συμβαίνει, έτσι;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.humpchies.com

Λοιπόν, παρακολουθείτε πορνό εδώ και δέκα χρόνια; 15 ή 20; Είναι περισσότερα από 20; Με αυτό το χρονικό διάστημα, υποθέτω ότι είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε και να σκάψετε για τις καλύτερες εμπειρίες τώρα. Το ερώτημα είναι, δεν είναι καιρός να αξιοποιήσετε όλη την εμπειρία σας; Υπάρχουν πολλές προσβάσιμες ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό το θέμα. Και αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ακριβώς ίδιος με άλλους ιστότοπους πορνογραφικού.

χούμπες

Ναι, οι ιστότοποι στους οποίους αναφέρομαι είναι ιστότοποι συνοδών. Δεν έχετε κουραστεί να κάθεται μόνος μπροστά στον υπολογιστή σας για 10 έως 20 λεπτά, να ψάχνετε για το σωστό βίντεο και, στη συνέχεια, να πατάτε; Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρισκόσουν; Τι γίνεται πριν από λίγους μήνες; Τι γίνεται πριν από ένα χρόνο; Αν έχει περάσει περισσότερο από ένα χρόνο, είναι καλό που διαβάζετε αυτήν την κριτική, φίλε μου. Εάν ανησυχείτε για το πώς να εκφράσετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες, σκεφτείτε αυτό το σενάριο: μεταβείτε σε έναν ιστότοπο, περιηγηθείτε σε εκατοντάδες σέξι κοτόπουλα στην πόλη σας που είναι έτοιμοι να σκατά, να επιλέξετε το απόλυτο αγαπημένο σας, να το στείλετε ή να το καλέσετε και μπούμα, οι μπάλες σας θα είναι χαρούμενες σε λιγότερο από μία ώρα (το πολύ δύο) με ένα επαγγελματικό μουνί.

Μην φοβάστε όταν πρόκειται να πληρώσετε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Το φύλο είναι κάτι που όλοι πληρώνουν. Με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή. Βγάλτε το από το σύστημά σας. Θα πληρώσετε για ποτά, γεύματα, χρόνο και οτιδήποτε άλλο χρεώνει συνοδός εάν δεν είναι άμεση χρέωση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να παραγγείλετε έναν καλό συνοδό για τον εαυτό σας. χρειάζεστε μουνί, και ένας επαγγελματίας hot-ass θα έρθει στην πόρτα σας για να το παρέχει. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μην το σκέφτεσαι πολύ, φίλε.

Humpchies με την πρώτη ματιά

Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά την αρχική σελίδα του Humpchies, με την πρώτη ματιά, θα παρατηρήσετε ότι επικεντρώνεται στις τοπικές γλώσσες - το κείμενο είναι γραμμένο στα γαλλικά, παρόλο που υπάρχει επίσης μια επιλογή αγγλικής γλώσσας στην κορυφή της σελίδας. Η κύρια περιοχή περιεχομένου είναι αφιερωμένη στην προβολή των πιο πρόσφατων διαφημίσεων και ας πούμε απλώς ότι έρχονται παχύ και γρήγορες. Υπάρχουν εκατοντάδες τακτικές καταχωρίσεις και μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε μία από αυτές για να λάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις κυρίες που εμφανίζονται στις διαφημίσεις χωρίς να χρειάζεται να μπείτε. Διατίθενται σύνδεσμοι σελιδοποίησης σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μεταβαίνοντας προς τα κάτω.

Μερικές απλές καρτέλες στα δεξιά του λογότυπου Humpchies μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστό. Η γραμμή μενού στον ιστότοπο είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Συνοδεία, Πρακτορεία συνοδείας, Ερωτικά μασάζ και μασάζ Parlors είναι όλες οι επιλογές. Δεν είναι αρκετά εύκολο; Οτιδήποτε μπορεί να σας αρέσει από την άποψη της ερωτικής εμπειρίας, βρίσκεται όλα σε ένα μέρος.

Θα βρείτε επίσης συνδέσεις με όλες τις μεγάλες πόλεις του Κεμπέκ στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας, συμπεριλαμβανομένων των Campbellton, Charny, Granby και Kirkland. Χάρη στο Humpchies, όπου κι αν βρίσκεστε στο Big Q, θα βρείτε μια κυρία έτοιμη να σας διασκεδάσει σε χρόνο μηδέν!

αποποίηση ευθυνών χιούμπι

Ας σκάψουμε βαθύτερα

Χαίρομαι που είδα ότι τα προφίλ έχουν όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε χωρίς να είναι πολύ λεπτομερείς. Οι περισσότεροι συνοδούς παρέχουν εικόνες, καθώς και τις τιμές τους, τον αριθμό τηλεφώνου και τις υπηρεσίες που παρέχουν (incall / outcall). Ενώ ορισμένοι ιστότοποι υπερβαίνουν τις πληροφορίες που παρέχουν σχετικά με τους συνοδούς, αυτό το διατηρεί απλό.

Δεδομένου ότι το Humpchies είναι ένας αρκετά απλός ιστότοπος για την τοποθέτηση των κοριτσιών, θα δείτε όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες γυναίκες εδώ - κάτι που είναι υπέροχο αν θέλετε πολλές επιλογές! Η πλειοψηφία των γυναικών απενεργοποιείται από ιστότοπους που αφιερώνουν ολόκληρες παραγράφους σε μια συνοδεία και εκατοντάδες στοιχεία σχετικά με σκοτεινά πράγματα: χρειάζεται πολύς χρόνος και δεν λαμβάνουν επιτυχίες. Ως αποτέλεσμα, νομίζω ότι αξίζει να κάνεις μια ευκαιρία στον Humpchies, αν θέλεις να ρίξεις μια γρήγορη ματιά σε κάποια κορίτσια για να κάνουν κάποιες ακόμη δοκιμές και έλεγχο. Για μένα, το καλύτερο είναι να λαμβάνετε αριθμούς τηλεφώνου και φωτογραφίες, κάτι που είναι πάντα αρκετό για να το αντιμετωπίσετε.

Διασκεδαστικά και συναρπαστικά πράγματα στο Humpchies

Η ιδέα ότι μπορείτε να δείτε τα κορίτσια με βάση μια ποικιλία μετρήσεων και σεξουαλικών συμπεριφορών και ότι, στην οποία ασχολούνται, είναι ένα καλό χαρακτηριστικό αυτής της πλατφόρμας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε πρωκτικό σεξ με συνοδεία, μεταβείτε σε αυτήν την ομάδα! Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να αναζητήσετε συνοδούς MILF και Ασιάτες. Χάρη στα παιδιά πίσω από τους Humpchies, σχεδόν κάθε ουρανίσκο και ενδιαφέρον ενδιαφέρεται για πρόσβαση και είναι προσβάσιμο - γι 'αυτό θα έλεγε ότι προχωρούν πέρα ​​και πέρα! Σας δίνουν τη δυνατότητα να βρείτε το ακριβές είδος συνοδείας με τον οποίο θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο. Εάν θέλετε πολλές θέσεις σε ένα πλαίσιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης. Αυτό το φόρουμ, υποθέτω, κάνει μια πολύ καλή δουλειά να πάρει τα παιδιά στη διάθεση για διασκέδαση συνοδείας, σωστά;

χούμπες αγγελίες

Ευρεία γκάμα επιλογών στο Humpchies.com

Το Humpchies είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους συνοδών, χάρη σε μεγάλο αριθμό κοριτσιών κλήσης από διάφορες πόλεις. Η διαδικτυακή πύλη διατέθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2014 και κέρδισε αμέσως επαίνους μεταξύ ενηλίκων από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πάνω από 7 εκατομμύρια άτομα που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα στο Διαδίκτυο αυτήν τη στιγμή.

Οι διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο ξεκινούν αμέσως. Δεν υπάρχει ανοησία. Περιηγηθείτε σε μια πληθώρα από τις πιο σέξι καταχωρημένες επαγγελματίες του Κεμπέκ μετά τη σελίδα τους. Θα δείτε μια μεγάλη λίστα πόλεων στα δεξιά των συνδέσμων, επιτρέποντάς σας να περιηγηθείτε εύκολα σε κάθε χώρο. Είναι πολύ διαισθητικό και έχει πολύ νόημα από άποψη προγραμματισμού. Ευτυχώς, η πλειονότητα των κοριτσιών στο Humpchies τείνουν να είναι πραγματικές, με βάση αυτό που έχω δει. Επιπλέον, η πλειοψηφία αυτών είναι απίστευτα σέξι. Με κάνει σχεδόν να θέλω να μετεγκαταστήσω στο Κεμπέκ. Δεν είχα ιδέα ότι έχουν τέτοιο μουνί εκεί πάνω!

Συνολικά, το Humpchies είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα συνοδών. Η αρχιτεκτονική του ιστότοπου είναι καλή και υπάρχουν πολλά κορίτσια για να διαλέξετε, καθώς και ένα ευρύ φάσμα πόρων και μερικά εξαιρετικά εκπληκτικά καυτά κοτόπουλα για να τα δείτε. Πράγματι, για να περάσετε καλά, είναι στο Κεμπέκ. Αφού έβλεπα το επίπεδο των κοριτσιών τους, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έρθω σύντομα στο βορρά! Ειδικά τώρα που ανακάλυψα επίσης πόσο φανταστικό είναι αυτό το site συνοδών.

Άλλα χαρακτηριστικά ποιότητας της Humpchies

Έτσι, εκτός από μεμονωμένες συνοδούς που μπορούν να δημοσιεύσουν διαφημίσεις συντροφιάς, διαπίστωσα ότι η Humpchies έχει επίσης ξεχωριστούς χώρους για άλλες εταιρείες. Εξυπηρετούν χώρους που θα βοηθήσουν την αναζήτησή σας για μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης για να εξασφαλίσετε μεγάλη ικανοποίηση. Εάν θέλετε απλώς ένα τρίψιμο και τράβηγμα, υπάρχουν αίθουσες μασάζ και outcall μασέρ - σχεδόν όλες οι γωνίες έχουν εξερευνηθεί, οπότε ελάτε εδώ εάν είστε στο Κεμπέκ και ψάχνετε μια υπηρεσία που δεν θα θέλατε να ενημερώσετε τη μητέρα σας ! Αν σας αρέσουν τυχόν επιπλέον δυνατότητες, μπορείτε να εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλοί άνθρωποι θα το κάνουν γιατί εάν έρχονται εδώ χωρίς κάποιον, σας προσφέρουν ό, τι χρειάζεστε ήδη.

κυρίες χιούμπι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Humpchies

PROS:

 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι εύχρηστος και λειτουργικός
 • Μια πληθώρα αποπνικτικών θηλυκών
 • Ένας μεγάλος αριθμός γνήσιων δημοσιεύσεων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες / εικόνες σε συγκεκριμένες σελίδες
 • Δεν υπάρχει προηγμένη αναζήτηση
 • Ο ιστός φαίνεται λίγο άθλιος
 • Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι προσβάσιμες μόνο σε άτομα που είναι πρόθυμα να πληρώσουν
 • Διαφημίσεις

Κορυφαίοι 12 εναλλακτικοί ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το Humpchies.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - Βικτώρια Μιλάν

Βικτωριαλάνη κύρια

Ισχυρίζονται ότι είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος για παντρεμένους και εκείνους που συνδέονται με τη σχέση ως πλατφόρμα για εξαπάτηση. Ένας τέτοιος ιστότοπος παρέχει εμπιστευτική και ανώνυμη εμπειρία και προσωπικές πληροφορίες για τους ανθρώπους να βιώσουν. Φιλοξενούν άτομα που έχουν δεσμευτεί και παντρευτούν και είναι έτοιμα να αυξήσουν τη σεξουαλική τους εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Το πρόσωπό σας είναι θολό και προστατευμένο για να σας κρατήσει αγνώστους σε όλους και κρυμμένους. Οι χρήστες επιτρέπεται ακόμη και να διατηρούν τα πράγματα διακριτικά ενώ αναζητούν ένα τέλειο ταίρι σε όλο τον κόσμο. Και τη στιγμή που τα πράγματα θερμαίνονται, αλλά ξαφνικά πρόκειται να πιάσετε, ο ιστότοπος διαθέτει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης ή γνωστό ως το κουμπί Panic, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε έναν ανυποψίαστο ιστότοπο. Από τώρα, έχει πάνω από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές κατηγορίες.

Η κριτική VictoriaMilan εδώ.

PROS:

 • Απλά και εύκολα βήματα για δωρεάν εγγραφή
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη για χρήστες iOS και Android
 • Τα περισσότερα μέλη προέρχονται από τη Σουηδία, την Πολωνία και τις Κάτω Χώρες
 • Αποκλειστικές φωτογραφίες με αντίστοιχα ιδιωτικά κλειδιά

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium έχουν προνόμια μόνο κατά την αποστολή μηνυμάτων και την προβολή

# 3 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών έγινε δημοφιλές και συνεχίζει να είναι top-up μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 4 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

2fuck.com κριτική εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

 #5 - EscortIreland

Escort-Ιρλανδία

Οι υπηρεσίες Escort είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ιρλανδία, καθώς ιστότοποι όπως το Escort-Ireland κάνουν καλή δουλειά στην προώθηση και διασφάλιση ότι οι χρήστες απολαμβάνουν τις καλύτερες επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε εισάγοντας την τοποθεσία σας και θα βρείτε αμέσως καυτούς συνοδούς κοντά. Ο ιστότοπος είναι επίσης καλά σχεδιασμένος και διαθέτει εργαλεία πλοήγησης για να διευκολύνει περαιτέρω τη συνολική εμπειρία των χρηστών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό που θέλετε στη συνοδεία σας. Μπορείτε επίσης να δείτε κριτικές, ώστε να γνωρίζετε πώς τα πάει καλά στη δουλειά της. Υπάρχει αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό για το Escort-Ireland όπου διαθέτουν κάποια είδη μίνι-ημερολογίων για κάθε συνοδεία, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαβάσουν τι είναι ικανά.

Πλήρης κριτική για το Escort-Ireland.

PROS:

 • Σέξι ιρλανδικές συνοδούς
 • Ο ιστότοπος είναι πολύ εύκολος στη χρήση
 • Διαδραστική κοινότητα και φόρουμ
 • Οι συνοδούς κάνουν κάποια «blogging».

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθεται μόνο για την Ιρλανδία
 • Σε ορισμένα ιρλανδικά μέρη, υπάρχουν μόνο λίγες συνοδεία
 • Οι χρήστες ανεπιθύμητων μηνυμάτων παραμονεύουν στον ιστότοπο

 #6 5Ομάδες

5resorts

Δεν είναι όλοι τυχεροί που έχουν συνεργάτες. Ως εκ τούτου, όταν τα πράγματα γίνονται καυτά και καυτά, μερικοί άνθρωποι μετατρέπονται σε εναλλακτικές επιλογές, όπως ιστότοποι πορνό. Ωστόσο, η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού δεν θα είναι ποτέ αρκετή. Οι άνθρωποι θα ήθελαν μια πιο πραγματική εμπειρία, για παράδειγμα, μια σχέση χωρίς χορδές, και να περάσουν έναν γρήγορο χρόνο να κάνουν. Το καλό που η κοινωνία δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται και να πειραματίζεται σε υπηρεσίες που ικανοποιούν και ικανοποιούν τις επιθυμίες, τις φαντασιώσεις και τις παρορμήσεις των ανθρώπων με τα χρόνια. Οι συνοδεία και οι ιστότοποι γνωριμιών για σεξ είναι συνήθως η λύση απόδρασης στις ξηρές και μοναχικές σεξουαλικές παρορμήσεις της κοινωνίας.

Το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι το 5Escorts, ένα κορυφαίο γραφείο συνοδών που παρέχει ένα ευρύ φάσμα συνοδών διαφόρων φύλων, ηλικιών, εθνικότητας, σώματος και ομορφιάς. Μπορεί να ακούγεται συγκεχυμένο ως προς το πώς ο ιστότοπος αυτός ονομάζεται 5Escorts, αλλά είναι μια υπέροχη πλατφόρμα που αξίζει μια πρόταση 5 αστέρων για μένα. Όπου κι αν βρίσκεστε σε αυτόν τον κόσμο, εάν αναζητάτε συνοδεία, αυτό είναι το καλύτερο μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Έχουν περίπου 250,000 ανεξάρτητους παρόχους παροχών παγκοσμίως που παρέχουν ικανοποίηση συσκευών συνοδείας.

Πλήρης κριτική 5Escorts εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται περισσότερα από 250,000 προφίλ συνοδών
 • Αυθεντικές και νόμιμες γυναίκες συνοδούς
 • Ασφαλής και ασφαλής χρήση του ιστότοπου
 • Ο ιστότοπος είναι απλός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Εξαιρετικά δημοφιλές κυρίως στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Αυξανόμενη κοινότητα
 • Οι πληρωμές και οι παραγγελίες κρυπτογραφούνται και διασφαλίζονται ασφαλείς

Μειονεκτήματα:

 • Επικεντρώνεται κυρίως στη Βόρεια Αμερική
 • Η ταξινόμηση εκ των προτέρων δεν είναι διαθέσιμη
 • Οι λειτουργίες αναζήτησης είναι περιορισμένες

# 7 - Συνοδεία

συνοδεία συνοδεία κορυφή

Κάθε ταξίδι είναι καρποφόρο αν μπορείτε να γαμήσετε μερικούς πανέμορφους ντόπιους. Ωστόσο, όπου μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία για μια ή δύο διανυκτερεύσεις είναι μια άλλη ερώτηση. Και εκεί είναι το EscortMeetings βολικό. Παραδόξως, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, οι πιο όμορφες γυναίκες και οι περισσότερες από τις πιο κατάλληλες συνοδούς στον κόσμο βρίσκονται σε αυτό το καταπληκτικό σημείο.

Η εύρεση συνοδείας πρέπει να είναι ευκολότερη τώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EscortMeetings. Μην ξεχάσετε τις εκτεταμένες επιλογές αναζήτησης και ένας ατελείωτος αριθμός αγκυροβόλων που θα καλύψουν τις αρρώστιες φαντασιώσεις σας είναι διαθέσιμοι σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική EscortMeetings.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Κράτηση συνοδείας δωρεάν
 • Η χρηστικότητα είναι απλή και κατανοητή
 • Πολλές όμορφες συνοδούς για να δείτε
 • Αρκετές συνοδεία είναι ανοιχτές για ευγενικές υπηρεσίες
 • Τα κορίτσια είναι συχνά πρόθυμα να ταξιδέψουν
 • Πολλές συνοδούς μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα μέρη του κόσμου
 • Συνοδεία άμεσης επαφής, χωρίς πρακτορεία
 • Αξιόπιστος και ακριβής ιστότοπος της λίστας συνοδών
 • Νέες ενημερώσεις συνοδείας κάθε εβδομάδα

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε εγγραφή για να δημοσιεύσετε σχόλια
 • Αρκετά απλό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Ορισμένες από τις εικόνες συνοδείας έχουν ανάλυση χαμηλής ποιότητας


# 8 - TopEscortBabes

topescortbabes

Καθώς το Διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, οι υπηρεσίες συνοδών έχουν αυξηθεί σε διάφορους ιστότοπους. Πολλοί από αυτούς έχουν πανέμορφες, σούπερ-διέγερση γυναίκες συνοδούς. Οι λειτουργίες και η αξιοπιστία, ωστόσο, διαφέρουν σημαντικά από τη μία μάρκα στην άλλη. Έτσι, εάν είστε ερωτικός αναζητητής και το όνειρό σας να περάσετε μια από τις πιο σέξι στιγμές της ζωής σας, θα πρέπει να διαλέξετε την καλύτερη κατάλληλη πλατφόρμα συνοδών. Ένας από αυτούς τους σχετικούς ιστότοπους είναι το Top Escort Babes.

Το Top Escort Babes είναι ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδών που όλοι γνωρίζουμε. Προσφέρουν οικεία συντροφιά κατ 'απαίτηση εάν χρειαζόσασταν κάποια παρέα αργά τη νύχτα! Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες για τα χιλιάδες πιο γνωστά πορνοστάρ, γυναίκες, μοντέλα συνοδείας shemale και διασημότητες παγκοσμίως.

Ελέγξτε την κριτική TopEscortBabes.

PROS:

 • Διαθέτει χιλιάδες συνοδούς και πολλές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο
 • Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Υποδεικνύει ύποπτους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το σήμα "Suspicious Profil"
 • Υπάρχουν pornstars διαθέσιμα ως συνοδεία
 • Απλή, κομψή και υπέροχη σχεδίαση
 • Μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία περιήγησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Πολλές κατηγορίες συνοδών για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει δυνατότητες αναζήτησης
 • Ορισμένες συνοδεία είναι αρκετά ακριβές

# 9 - Σελίδα

κρεβατοκάμαρα

Η κύρια προτεραιότητα του ιστότοπου συνοδείας BedPage είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτό έχει μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια συνοδείας που θα ικανοποιήσουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνοδεία από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ή οποιοδήποτε μέρος από την εκτενή λίστα περιοχών. Από την άλλη πλευρά, η καθαρή και απλή διάταξη και τα κρίσιμα στοιχεία διευκολύνουν συχνά την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Παρέχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα - καθιστώντας το πιο απαραίτητο για όλους.

Μια πλήρης κριτική για το BedPage εδώ.

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα πόλεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Η διεπαφή χρήστη και η διάταξη του ιστότοπου είναι απλές και εύχρηστες
 • Ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαδικασία επιβεβαίωσης για την αξιολόγηση κάθε λογαριασμού προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη

# 10 - EscortGuide

συνοδός

Το EscortGuide είναι ένας ιστότοπος που απαντά στις προσευχές σας. Εάν προσπαθείτε να κλείσετε μια συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά κορίτσια που αναφέρονται σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα βρείτε συνοδούς διαφορετικών εθνοτήτων, όπως Μαύρος, Ασιατικός, Αφρικανικός Αμερικανός ή Λατινικά.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν αρκετοί ώριμοι και έμπειροι συνοδούς εδώ. Ωστόσο, παραμένουν εντυπωσιακά και φαίνονται νεανικά.

Ρίξτε μια ματιά Επισκόπηση EscortGuide.

PROS:

 • Χιλιάδες διαθέσιμες γυναίκες συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι πλήρη και λεπτομερή
 • Φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες
 • Ο ιστότοπος έχει καθαρό και απλό σχεδιασμό
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο

# 11 - EuroGirlsEscort

1-ευρώ κορίτσια

Μια πλατφόρμα που ταιριάζει τόσο καλά στη σύνδεσή σας με καυτούς συνοδούς στην περιοχή σας, EuroGirlsEscort είναι η απάντηση για όσους θέλουν να χτυπήσουν στην Ευρώπη. Όπου κι αν βρίσκεστε, σίγουρα θα έχετε κάποιον κοντινό για να σας προσφέρει την πιο καυτή εμπειρία συνοδείας ποτέ. Απλώς ρίξτε μια ματιά στα προφίλ επί τόπου και ελέγξτε τις φωτογραφίες τους προτού προχωρήσετε στο να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί καλά και αρκετά απλός, διευκολύνοντας την πλοήγηση των χρηστών. Τα προφίλ των συνοδών είναι καλά μελετημένα, με όλα τα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας και τα φυσικά χαρακτηριστικά τους για ευκολότερη περιήγηση και αντιστοίχιση. Θα απολαύσετε τον έλεγχο των προφίλ, επειδή τα κορίτσια της Ευρώπης είναι κάτι. σίγουρα θα διασκεδάσετε μόλις ξεκινήσετε το ταξίδι εξυπηρέτησης συνοδών σας με αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Η πλειονότητα των χωρών της Ευρώπης περιλάμβανε αυτόν τον ιστότοπο
 • Αποτελείται από προφίλ με λεπτομερείς πληροφορίες και φόντο
 • Ζεστά και άγρια ​​συνοδεία

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες από τις τοποθεσίες παρέχουν μερικούς διαθέσιμους συνοδούς
 • Απλός ιστότοπος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

# 12 - Sugarnights

ζαχαρωτά

Αναζητάτε γλυκιά γλυκιά νύχτα; Πράγματι, οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Το να είστε μία από τις διάσημες υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με γνήσια και αυθεντικά άτομα. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν.

Κυρίως, ειδικεύονται στην παροχή μιας φανταστικής σύνδεσης σε μέλη όπως μασάζ, συνοδεία, διασκέδαση και μια εμπειρία να έχουν μια φίλη, αξίζει την τιμή της. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πόλεις στον ιστότοπό τους και μπορείτε να επιλέξετε τι είναι βολικό για εσάς μέσω ενός διαθέσιμου χάρτη για προβολή. Όταν τελικά αποφασίσατε, βυθιστείτε στις πιο εξαιρετικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Μια πλήρης κριτική για τα Sugarnights εδώ.

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία συνοδών για να διαλέξετε
 • Απλή και κατανοητή, η διεπαφή του ιστότοπου
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν είναι περίπλοκη
 • Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια

Μειονεκτήματα:

 • Επικεντρώνεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Η ταυτότητα του κατόχου της ιστοσελίδας είναι κρυφή

Κύρια Takeaway

Το Humpchies είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε αν θέλετε να συμμετάσχετε σε έναν αξιοπρεπή ιστότοπο συνοδών με πολλά καυτά κορίτσια σεξ από όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι μια ομάδα συντακτών αξιολογεί ταινίες και σχόλια για όλο το περιεχόμενο, οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς. Αυτό διασφαλίζει ότι το Humpchies είναι κάτι περισσότερο από έναν άλλο ιστότοπο όπου τα μέλη μπορούν να χάνουν χρόνο παρακολουθώντας φοβερά βίντεο. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας διαδικτυακή πύλη που επιτρέπει στους άντρες να βρίσκουν ακριβώς αυτό που θέλουν χρησιμοποιώντας ισχυρούς αλγόριθμους αναζήτησης. Επιπλέον, αυτή η πύλη ενηλίκων διαθέτει έναν φιλικό προς τον χρήστη οδηγό που βοηθά ακόμη και τους αρχάριους να έχουν πρόσβαση χωρίς δυσκολία αμέσως.

Για να σας δώσω μια ιδέα για τους ιστότοπους με τις κορυφαίες επιλογές μου, εδώ είναι τα 4 προσωπικά αγαπημένα μου εκτός από το Humpchies.com:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. VictoriaMilan.com
 3. AshleyMadison.com
 4. 2fuck.com

Στέλνω σε αυτούς τους ιστότοπους τη σφραγίδα έγκρισής μου. Ρίξτε μια ματιά σήμερα για να βρείτε την κυρία των ονείρων σας και μετά την γαμήστε μέσα στην ώρα! Λατρεύω τους συνοδούς, και μετά την επίσκεψη στο Humpchies.com, θα το κάνετε επίσης.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή