Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ivy Société Review

& 12 καλύτερες τοποθεσίες συνοδών όπως το ivysociete.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για ivysociete.com

ivysociete κύριος

Παιχνίδι για άλλη τοποθεσία συνοδών; Έπεσα πάνω σε αυτό το φανταστικό site που ονομάζεται Ivy Société. Εξελιγμένο, σωστά; Λοιπόν, η πολυπλοκότητα αυτής της πλατφόρμας δεν τελειώνει με το όνομα μόνο επειδή φτάνει μέχρι τις υπηρεσίες, τους συνοδούς και τη χρηστικότητά της. Το Ivysociete.com λειτουργεί και διαχειρίζεται να παρέχει τις ανάγκες συνοδείας ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και ασφαλή σχεδιασμό που σας βοηθά να βρείτε τον τέλειο σύντροφο. Η Ivy Société μπορεί να υπερηφανεύεται για την αξιόπιστη εξυπηρέτηση και τις διακριτικές συναντήσεις. γι' αυτό παρέμεινε ένα δημοφιλές αυστραλιανό ανεξάρτητο site συνοδών μετά από τόσα χρόνια. Ελάτε μαζί μου και δείτε τι υπάρχει μέσα στο ivysociete.com!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://ivysociete.com

Τι είναι το IvySociété;

Το IvySociété, ένας ονειρεμένος προορισμός για προσωπικούς συνοδούς που λειτουργούν από Αυστραλούς, ιδρύθηκε το 2014. Οι συνοδοί θα βρουν ένα φιλόξενο καταφύγιο σε αυτήν την όμορφα συναρμολογημένη πλατφόρμα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να είναι προσβάσιμη και να φιλοξενεί με φρέσκα και δημιουργικά μέσα. Μια εξέχουσα Αυστραλή γυναίκα συνοδός ίδρυσε την IvySociété και ήταν πραγματικά αποτελεσματική γιατί η κατανόηση του «κόσμου των συνοδών» μπορεί να αποκτηθεί μόνο από προσωπικές εμπειρίες.

Με σκοπό να εξαλείψει τα στερεότυπα από ένα εγγενώς φροντιστικό επάγγελμα, η IvySociété χρησιμεύει ως πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του σεξ για να προωθήσουν και να συνδεθούν με άλλους που μοιράζονται την καρδιά τους για τη φροντίδα. Επίσης, η IvySociété ενδιαφέρεται για τη συνεχή αριστεία της διαφήμισής της. Έτσι, η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο παρέχει έναν συνδυασμό διαφορετικών επαγγελματικών υπηρεσιών συνοδείας.

Ίσως, το καλύτερο μέρος που αγαπώ εδώ είναι οι δωρεάν διαλέξεις που προσφέρονται από επαγγελματίες του χώρου. Αυτές οι διαλέξεις αφορούν ποικίλα θέματα από την προστασία, τα ταξίδια, τα χρήματα, την ψυχολογική ευεξία, τη διαφήμιση και ακόμη περισσότερα.

Η μαγεία του Σίδνεϊ και οι συνοδοί

εμφανίστηκε ο ivysociete

Το Σίδνεϊ είναι ένα από τα καλύτερα και πιο γνωστά μέρη στην Αυστραλία. Στην πραγματικότητα, αρκετοί από τους καλύτερους πλούσιους προορισμούς της Αυστραλίας, όπως θέρετρα και κλαμπ, μπορούν να βρεθούν στο Σίδνεϊ. Μια πολυσύχναστη μητρόπολη που βρίσκεται σε ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο περιβάλλον, αυτό το μέρος πλαισιώνεται από πολλές από τις πιο απίστευτες, πιο εντυπωσιακές και γνωστές παραλίες του κόσμου. Κήποι και θέρετρα με πολύ επαίνους είναι μερικά μόνο παραδείγματα του τι έχει να δώσει αυτή η δυναμική μητρόπολη. Λοιπόν, ποια εξαιρετική επιλογή είναι να επιδοθείτε σε όλα όσα μπορεί να υπερηφανεύεται το Σίδνεϊ; Συνοδός φυσικά!

Με έναν συνοδό δίπλα, θα μπορείτε να ζήσετε την πόλη με τον δικό σας ρυθμό. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία πιστοποιημένων υπηρεσιών συνοδείας στο Σίδνεϊ στο IvySociété που θα σας φανούν ενδιαφέρουσες. Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι η IvySociété θα έχει την ιδανική συνοδεία αποκλειστικά για εσάς, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας. Αυτός ο ιστότοπος συνοδών φροντίζει ιδιαίτερα για τον έλεγχο κάθε συνοδού προσωπικά, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο μαζί μας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Απολαμβάνοντας, λοιπόν, την ατμόσφαιρα του Σίδνεϊ, επωφεληθείτε από όλα τα μέρη που παρέχονται ενώ συνοδεύεστε από μια υπέροχη συνοδό!

Εύκολη και διακριτική κράτηση

ποσοστά ivysociete

Το IvySociété παρέχει επίσης σημαντική βοήθεια για το πώς να δημιουργήσετε ένα ραντεβού συνοδείας και να σχεδιάσετε μια υπέροχη βραδιά. Αυτός ο ιστότοπος σας καλύπτει εάν αναζητάτε προτάσεις υπηρεσιών από μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιερόδουλες της Αυστραλίας. Το Ivysociete.com έχει περιεχόμενο που δημοσιεύεται από εξέχουσες Αυστραλές ιερόδουλες σχετικά με τις καλύτερες προσφορές για happy hour, φαγητό και διανυκτέρευση στην Αυστραλία με συνοδό της πόλης.

Επίσης, υπάρχει ένα εύχρηστο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων για συνοδούς που δημιουργήθηκε από την IvySociété για να εγγυηθεί ότι τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο σας για να ξοδεύετε τα υπέροχα τουριστικά αξιοθέατα της Αυστραλίας.

ivysociete συνοδοί
  Παρακολουθήστε τα στοιχεία της συνοδείας

Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις βασικές λεπτομέρειες που αναφέρονται στον λογαριασμό ενός συνοδού, συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των προσφορών τους, καθώς και της διαθεσιμότητας των υπηρεσιών. Όταν υποβάλλετε ένα ραντεβού για μια κράτηση συνοδών, είναι σημαντικό να έχετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες στα χέρια σας. Φροντίστε να διαβάσετε διεξοδικά το βιογραφικό του συνοδού πριν στείλετε ένα ραντεβού για να εξασφαλίσετε μια σταθερή αρχική εμπειρία!

  Γράψτε τα ερωτήματά σας προσεκτικά

Μερικές φορές, οι συνοδοί της Ivy Société απαντούν μόνο σε άτομα που έχουν λάβει μια καλογραμμένη, ευγενική και πλήρη έρευνα. Θα πρέπει να εισάγετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στην αίτηση ραντεβού σας για να βρείτε την ιδανική σας κυρία. Μην ζητήσετε ποτέ, ποτέ, ποτέ ένα στιγμιότυπο ή ένα βίντεο από τους συνοδούς για να επαληθεύσετε την ταυτότητά τους. Αλλά, αν ανησυχείτε για κάτι, καλό είναι να κάνετε κάποιες εργασίες και να αναζητήσετε ένα μοντέλο με θετικές βαθμολογίες και σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο. Μην ανησυχείτε, όμως. Η Ivy Societe ελέγχει όλες τις καταχωρίσεις συνοδών εδώ.

ivysociete διαθεσιμότητα
  Μερικές φορές θα ζητήσουν παραπομπές

Μερικές φορές οι συνοδοί μπορεί επίσης να θέλουν να βεβαιωθούν ότι είστε αξιόπιστος πελάτης προτού τους επιτρέψουν να σας συναντήσουν. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας, συμπεριλαμβανομένης μιας παραπομπής από διαφορετικό μοντέλο ή οποιωνδήποτε έγκυρων ταυτοτήτων. Η συνοδός έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της διαδικασίας, η οποία είναι αποκλειστικά προς όφελος της προστασίας και της ευημερίας του διασκεδαστή. Επομένως, εάν δεν θέλετε να αποκαλύψετε αυτές τις λεπτομέρειες, μπορείτε πάντα να κάνετε κράτηση για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και να ζητήσετε από την κυρία να σας συναντήσει εκεί.

  Όσο για τις επιλογές πληρωμής

Εάν έχετε ήδη πληρώσει μια κράτηση, είναι καλή ιδέα να επαληθεύσετε το υπόλοιπο της τιμής του ραντεβού. Ρωτήστε για την προτιμώμενη επιλογή συναλλαγής του συνοδού και ό,τι είναι βολικό. Η επικοινωνία είναι το κλειδί εδώ! Συνήθως προτιμούν μετρητά ή πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, αν και μπορεί να διαφέρουν εντελώς.

  Συνεχίστε να επικοινωνείτε με τη συνοδό σας

Τις ημέρες πριν από το ραντεβού σας, σας προέτρεψα να παραμένετε σε επαφή με τη συνοδό όσο πιο συχνά γίνεται. Ωστόσο, κρατάτε πάντα τη συζήτηση εστιασμένη στις πιο κρίσιμες πτυχές της κράτησής σας. Οι συνοδοί οδηγούν σε ταραχώδεις ζωές, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, που πρέπει να γίνονται σεβαστά. Επομένως, μην επικοινωνείτε όταν σας χτυπήσει η πλήξη. Ομοίως, η συνοδός σας πρέπει να σας συμπεριφέρεται με αξιοπρέπεια και προσοχή. Το κόστος ανταλλαγής μηνυμάτων, αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλιών δεν συμπεριλαμβάνεται στο τέλος υπηρεσίας, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά με τη συνοδό σας.

Πανέμορφοι Συνοδοί της IvySociété

ivysociete πιο προβεβλημένος

Εκτός από τις υπηρεσίες και τις αξιόπιστες πηγές της IvySociété, αυτός ο ιστότοπος έχει μια μεγάλη λίστα συνοδών. Βρήκα την Τζόρτζια Έβανς, τη Τζόρτζια Χαρτ, τη Νατάσα Μορένο και τη Σάσα Χαρτ πραγματικά ελκυστικές. Αλλά φαίνεται ότι δεν μπορώ να τα αντέξω οικονομικά. Χρεώνουν τόσο πολύ που πρέπει να δουλεύω περισσότερες ώρες για να τα έχω. Προφανώς, δεν θα απογοητευτώ από τις υπηρεσίες τους, λαμβάνοντας υπόψη τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία τους.

Εν τω μεταξύ, η Amity Rose, η Audrey Jones, η Nakita Jones, η Elle Maran, η Alice Elle και η Emma Jane έχουν τα πιο όμορφα πρόσωπα στη σελίδα. Τα πρόσωπα και το σώμα τους ξεχώριζαν πραγματικά. εκ πρώτης όψεως, ήξερα ήδη ότι κανένας τύπος δεν θα έχανε την ευκαιρία να βγει ραντεβού μαζί τους. Τσέκαρα επίσης τα προφίλ των Honey Bijou, Jaye Holloway, August King, Alyssa Brookes, Gia Garcia και Avie Reid. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές στη σελίδα, αλλά μου αρέσει να ολοκληρώνω την περιήγησή μου, θυμίζοντας τα σαγηνευτικά τους πρόσωπα. Αν θέλετε να κάνετε κράτηση για αυτούς τους συνοδούς, είμαι σίγουρος ότι κάθε σεντ των δαπανών σας θα αξίζει τον κόπο.

Υπηρεσίες συνοδείας και άλλα

υπηρεσίες ivysociete

Οι συνοδοί δεν προσλαμβάνονται μόνο για να γαμούν. Εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς και μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες ειδικά για τις ανάγκες σας. Εδώ στο Ivy Société, οι συνοδοί προσφέρουν διαφορετικούς τύπους υπηρεσιών που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν ακόμα και τις πιο περίεργες επιθυμίες σας. Μπορείτε να προσλάβετε μια συνοδό που προσφέρει ερωτικά μασάζ, διπλή διείσδυση, βαθύ λαιμό και cum στο στόμα με χελιδόνι κατά τη διάρκεια του σεξ. Ακούγεται συναρπαστικό και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα μπορούσαν να βρουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως πρωκτικό παιχνίδι, πρωκτικό σεξ, γυμνό χτύπημα στην πλάτη, BDSM, κοστούμια και παιχνίδια ρόλων. Μερικές από αυτές τις επιλογές είναι πραγματικά μοναδικές και κάθε συνοδός έχει το δικό του στυλ να σας ευχαριστεί. Αλλά αν θέλετε τον τύπο βανίλιας ή την εμπειρία της φίλης, μπορείτε να κάνετε κράτηση για συνοδούς που παρέχουν υπηρεσίες συνοδείας βαθιάς γαλλικού φιλιού και δείπνου.

Να θυμάστε ότι δεν είναι όλοι οι συνοδοί διατεθειμένοι να πειραματιστούν στο κρεβάτι ή κατά τη διάρκεια του σεξ, γι' αυτό φροντίστε να είστε εκ των προτέρων με τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σας. Οι συγκρούσεις και τα ζητήματα μπορούν να αποφευχθούν εάν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ πελατών και συνοδών. Η Ivy Société διαθέτει επίσης κινηματογράφηση και φωτογραφία, υπηρεσίες εγκύου, αποτρίχωσης ή ξυρίσματος, καθώς και υπηρεσίες συνοδείας ταξιδιού για πιο συγκεκριμένες υπηρεσίες. Εκτός από αυτές τις φανταστικές επιλογές, μπορείτε να κάνετε κράτηση για συνοδούς που προσφέρουν squirting, συνοδεία σεξουαλικών παιχνιδιών, στοματικά, ελαφριά δουλεία και γροθιά. Μέχρι στιγμής, η IvySociété προσφέρει πολλές επιλογές, γι' αυτό αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε και να δείτε τη διαθέσιμη νόστιμη γεύση.

Ιδιότητες συνοδείας της Ivy Société

ivysociete ethnicity

Εκτός από την τοποθεσία, τις υπηρεσίες και τις τιμές, είναι επίσης σημαντικό να ληφθούν υπόψη τα χαρακτηριστικά ή τα χαρακτηριστικά ενός συνοδού. Σίγουρα, είναι πανέμορφα, αλλά δεν ταιριάζουν όλα στα ενδιαφέροντά μας. Ευτυχώς, το ivysociete.com διαθέτει έναν φανταστικό συνδυασμό συνοδών με πολλά χαρακτηριστικά. Επί του παρόντος, έχουν Μικτές, Ευρωπαϊκές, Καυκάσιες και Ασιατικές συνοδούς. Θα σας αρέσει, ειδικά σε όσους αγαπούν τα εξωτικά μοντέλα. Όλοι ήρθαν από διαφορετικά μέρη και προσγειώθηκαν σε αυτή την όμορφη τοποθεσία.

Φυσικά, το ivysociete.com προσφέρει επίσης αρκετά μοντέλα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όσον αφορά το σώμα, το χρώμα των μαλλιών και πολλά άλλα. Αυτές περιλαμβάνουν Busty συνοδούς, Εμβολιασμένες συνοδούς, Ξανθές συνοδούς μαλλιών, Αθλητικές συνοδούς και Slim συνοδούς. Πολλές ακόμη κατηγορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο, επομένως εξερευνήστε τις προτιμήσεις σας.

Τέλος, εκτιμώ πραγματικά ότι η Ivy Société περιλαμβάνει επίσης σεξουαλικότητα σε αντικείμενα όπως το Non-binary, το Trans male, το Trans women, το Male και το Female. Άλλοι ιστότοποι συνοδών απευθύνονται μόνο σε γυναίκες και άνδρες συνοδούς, αφήνοντάς μας περιορισμένες επιλογές. Ευτυχώς το ivysociete.com έχει την πρωτοβουλία και μας έδωσε εξαιρετικές εναλλακτικές.

Ασφάλεια και απόρρητο των χρηστών

προφίλ ivysociete

Λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα σας στην IvySociété, επομένως, όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες σας προστατεύονται. Η οικοδόμηση σχέσεων είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη μόνιμων συνεργασιών, γι' αυτό αφιερώνουν χρόνο για να ελέγξουν κάθε συνοδό του Σίδνεϊ στην πλατφόρμα. Διαχειρίζονται τα πάντα, ώστε να μπορείτε να προσλάβετε τον σύντροφό σας στο Σύδνεϋ με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι κάθε συνοδός είναι γνήσιος, έντιμος και αξιόπιστος.

Οι συνοδοί του Σίδνεϊ που διατίθενται με το IvySociété θα σας προσφέρουν μια περιπέτεια που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Η IvySociété παρέχει μια μεγάλη ποικιλία συνοδών του Σίδνεϊ, συμπεριλαμβανομένων ξανθών, αθλητικών τύπων, λαχταριστών μελαχρινών και άλλων. Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας για συνοδό στο Σύδνεϋ χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα προηγμένης αναζήτησης, η οποία σας βοηθά να καθορίσετε τα μοναδικά σας κριτήρια. Η βρώμικη συνομιλία, το μαστίγωμα ή η τάντρα είναι όλες οι υπηρεσίες που μπορεί να ενδιαφέρουν.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του IvySociete.com

PROS:

 • Διακριτικές υπηρεσίες
 • Χιλιάδες διαθέσιμοι συνοδοί
 • Μπορεί να επιλέξει προτιμώμενα χαρακτηριστικά, τοποθεσία και υπηρεσίες
 • Εύκολη διαδικασία κράτησης
 • Γνήσια και αξιόπιστη συναλλαγή
 • Η δυνατότητα αναζήτησης είναι εκπληκτική
 • Επαληθευμένες συνοδούς

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι συνοδοί είναι ακριβοί

12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το IvySociete.com:

# 1 - AdultFriendFinder

Εγγραφείτε στο AdultFriendFinder

Το Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλές παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν ένα τέλειο σεξουαλικό ταίρι χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές περιστασιακές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων πολυγαμικών σχέσεων, μονογαμίας, κοινής χρήσης ζευγαριών, FuBu και πολλών άλλων. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να εμπλουτίσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ ανύπαντρων και ζευγαριών που θέλουν να εξετάσουν εξονυχιστικά τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορη διαδικασία εγγραφής, οι χρήστες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, οι υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα Ashley Madison αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος καλύπτει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των προνομίων της πολυγαμίας, της μονογαμικής, των ανοιχτών σχέσεων, των τριών και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του, έγινε δημοφιλής και συνεχίζει να ανανεώνεται μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική της AshleyMadison.

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - 2fuck.com

2fuck site

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, μόνο μερικές ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδών με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη παγκοσμίως. Κάθε μέρα μεγαλώνει προοδευτικά. Ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται για αυθεντικές και αυθεντικές υπηρεσίες για όλους όσους λαχταρούν το σεξ καθημερινά.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

2fuck.com κριτική εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 4 - PrivateDelights

PrivateDelights Νέα Υόρκη

Το PrivateDelights είναι μια αμφίδρομη διαφημιστική υπηρεσία, παρόμοια με αυτή που θα βρείτε στις τυπικές αγγελίες αυτές τις μέρες. Καταβάλλει προσπάθεια να καθιερωθεί ως σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Επίσης, στοχεύουν να γίνουν ένας «ολοκληρωτικός προορισμός» των αναγκών συνοδείας, κάνοντας στους χρήστες διαθέσιμους λογαριασμούς, διαφημίσεις, σχόλια πελατών και φόρουμ συνομιλίας μελών.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του PrivateDelights.

PROS:

 • Πλήθος συνοδών στον Καναδά και τις ΗΠΑ
 • Οι κριτικές είναι χρήσιμες
 • Η κράτηση είναι εμπιστευτική
 • Διαθέτει διακριτικό σύστημα
 • Επαληθευμένες συνοδούς

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες συνοδών είναι σκόπιμα θολές
 • Ορισμένες περιοχές έχουν περιορισμένους διαθέσιμους συνοδούς

# 5 - EuroGirlsEscort

EuroGirlsEscort

Το EuroGirlsEscort δεν είναι ένας ιστότοπος συνοδών αποκλειστικά με επίκεντρο την Ευρώπη, όπως υποδηλώνει ο τίτλος του. Στην πραγματικότητα, καλωσορίζει όλους τους τύπους συνοδών (άνδρες, γυναίκες, λεσβίες, γκέι, τρανς) από όλο τον κόσμο. Λοιπόν, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα με ένοιαζε και πολύ η κέρατα μου. Είναι άσκοπο αφού το EuroGirlsEscort προσφέρει καυτές, παθιασμένες και εξίσου καυλιάρης συνοδούς για εσάς, ανεξάρτητα αν βρίσκεστε κάπου αλλού εκτός Ευρώπης.

Το EuroGirlsEscort είναι ένας παράδεισος για γυναίκες συνοδούς. Με τις λεπτομερείς φωτογραφίες προφίλ τους, την υπέροχη και εκλεπτυσμένη διάταξη και την παντελή έλλειψη πρόσθετου κόστους, όλα όσα βλέπετε είναι εντελώς δωρεάν. Οι δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας κατάφεραν με επιτυχία να φέρουν επανάσταση στη βιομηχανία συνοδείας με μια αδιανόητη κλίμακα ευχαρίστησης και απόλαυσης. Αν θέλετε μια υπηρεσία αγκίστρωσης με πολλές δυνατότητες αναζήτησης, απλή εγγραφή, όμορφες κυρίες και ένα ατελείωτο κύμα νέων πελατών, τι άλλο θα μπορούσατε ενδεχομένως να θέλετε;

Δείτε την κριτική του EuroGirlsEscort.

PROS:

 • Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες συνοδείας που προσφέρονται
 • Οι συνοδοί περνούν από μια διαδικασία επαλήθευσης
 • Μοναδικοί συνοδοί
 • Καλύπτει παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ευρώπη
 • Χρήσιμες κριτικές από επαληθευμένους πελάτες
 • Εύκολο στην κατανόηση του σχεδιασμού ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες περιοχές έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα συνοδών
 • Βρήκα μερικές ψεύτικες διαφημίσεις από εταιρείες

# 6 - EscortDex

EscortDex main

Το EscortDex είναι τεχνικά ένας νέος ιστότοπος καταλόγου συνοδών από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις πριν από λίγα χρόνια. Διάφοροι άνθρωποι έχουν μεταφέρει την περιέργειά τους για αυτόν τον ιστότοπο λόγω της εκλεπτυσμένης και κομψής του εμφάνισης που ταιριάζει πραγματικά με τη σύγχρονη καυλιάρη γενιά. Πρωταρχικός στόχος του είναι να σας προσφέρει ακριβές, αξιόπιστο και ενημερωμένο περιεχόμενο, καθώς το σύνθημά του είναι να επιδιώκει τίποτα λιγότερο από το μεγαλείο και την ποιότητα σε όλες τις επιδιώξεις του. Επιπλέον, η λειτουργικότητα και η ευκολία πρόσβασης έχουν ενσωματωθεί προσεκτικά σε μια φιλική προς το χρήστη διάταξη για να διευκολύνουν τους επισκέπτες να περιηγηθούν και να διεκπεραιώσουν έρευνες στα συγκεκριμένα κομμάτια του ιστότοπου.

Ολόκληρη η κριτική του EscortDex εδώ.

PROS:

 • Εκατοντάδες χώρες είναι διαθέσιμες στη λίστα
 • Οι επιλογές φίλτρου και ταξινόμησης είναι εντυπωσιακές
 • Οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές
 • Υπεύθυνος ιστότοπος
 • Διαθέσιμες υπηρεσίες όλων των ειδών
 • Εντυπωσιακός σχεδιασμός και χρηστικότητα
 • Οι περισσότεροι συνοδοί είναι προσβάσιμοι μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων στις εγκαταστάσεις

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες τοποθεσίες έχουν περιορισμένους διαθέσιμους συνοδούς
 • Απαιτείται εγγραφή για πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας συνοδών

# 7 - CityXguide

cityxguide

Εάν θέλετε μια απροβλημάτιστη αναζήτηση που αναζητά συνοδούς κοντά σας, αυτός είναι ο ιστότοπος για εσάς. Το Cityxguide θα σας παρέχει την καλύτερη συνοδεία που επιθυμείτε αμέσως. Διαθέτει έναν αλγόριθμο που μπορεί να κόψει τις καλύτερες διαθέσιμες συνοδούς κοντά σας σε μια δύσκολη κατάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ανώνυμα. Δεν απαιτεί να εγγραφείτε, ούτε να αφήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους υπηρεσιών συνοδών που είναι πολύ περιορισμένοι στο πεδίο εφαρμογής τους, το Cityxguide έχει σχετικά ευρύτερη εμβέλεια. Καλύπτει πολλές χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο ιστότοπος έχει πολλές συναρπαστικές δυνατότητες. Ως χρήστης, μπορείτε να αναφέρετε διαφημίσεις που πιστεύετε ότι είναι ψεύτικες. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ακεραιότητας του ιστότοπου. Διαθέτει επίσης μια επιλογή ασφαλούς περιήγησης που απενεργοποιεί τη φόρτωση των εικόνων. Αυτή η δυνατότητα είναι επωφελής εάν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο. Επίσης, αν δεν έχετε βρει τη σωστή συνοδεία αυτή τη στιγμή, μπορείτε να κάνετε άλλα πράγματα. Ένα από τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του είναι τα στριπ μπαρ και τα μπικίνι κλαμπ. Ο ιστότοπος μπορεί να περιορίσει τα κλαμπ και τα μπαρ κοντά σας για να εξερευνήσετε και να διασκεδάσετε.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική CityXguide.

PROS:

 • Υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συνοδεία
 • Πολύ διακριτικός ιστότοπος
 • Δωρεάν και πολύ απλό στη χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα αποτελέσματα μπορεί να είναι ξεπερασμένα
 • Λίγες επιλογές φιλτραρίσματος
 • Ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 8 - DiorEscorts

Κεντρικό DiorEscorts

Το DiorEscorts είναι μια υπηρεσία συνοδών με έδρα το Λονδίνο και λειτουργεί εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Σε μια επιχείρηση συνοδών όπως αυτή, η «συνέχεια» είναι απαραίτητη και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος που βλέπω ότι το DiorEscorts εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι σήμερα παρά τον σκληρό ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, λαμβάνει περισσότερους από 60 θεατές μηνιαίως. Για να μην αναφέρουμε, είναι γεμάτη με τις πιο καυτές σκύλες της πόλης, και τα hookers είναι στη διάθεσή σας, με Latina hotties, Ευρωπαίες καλλονές και εκπληκτικά βρετανικά κορίτσια για να διαλέξετε.

Επίσης, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών συνοδείας που προσφέρονται από το DiorEscorts και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος που τα βλέπω όλα σε ένα σημείο. Σίγουρα, είναι γεμάτη με τις πιο καυτές σκύλες της πόλης, και τα hookers είναι στη διάθεσή σας, με Latina hotties, ευρωπαϊκές καλλονές και εντυπωσιακά βρετανικά κορίτσια για να διαλέξετε.

Εδώ είναι μια κριτική του DiorEscorts.

PROS:

 • Αυθεντικοί και νόμιμοι συνοδοί
 • Τα δείγματα φωτογραφιών είναι εξαιρετικά και υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται εκατοντάδες συνοδοί
 • Οι τιμές κυμαίνονται
 • Διαθέσιμες αξιολογήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Περιορίζεται στο Λονδίνο

# 9 - Διακριτική ελίτ

Διακριτική Elite κύρια

Το Discreet Elite είναι ένας ιστότοπος διεθνών υπηρεσιών συνοδών υψηλής ποιότητας που μπορεί να υπερηφανεύεται για τα μοντέλα VIP συνοδών και τις πολυτελείς υπηρεσίες του. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μοναδικά μοντέλα συνοδών, πολυτελή καταλύματα και εξαιρετική εμπειρία ποιότητας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή VIP, όπως Διάσημες Σύντροφοι, Πορνοστάρ, Διάσημες Ηθοποιοί, Σούπερ Μοντέλα, Μοντέλα Μόδας, Κορίτσια με εξώφυλλα πολυτελείας και Prolific & Successful. Το Discreet-elite.co έχει σίγουρα θέσει ένα ολοκαίνουργιο πρότυπο για τις υπηρεσίες κρατήσεων με κορίτσια συνοδείας, το οποίο είναι σίγουρα αξεπέραστο από καμία άλλη εταιρεία συνοδών ή πρακτορείο στον κλάδο της ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Ολόκληρη η κριτική του Discreet Elite εδώ.

PROS:

 • Συνοδοί κορυφαίας ποιότητας
 • Υπηρεσίες συνοδείας υψηλής ποιότητας
 • Εκατοντάδες επιλογές είναι διαθέσιμες
 • 100% ασφαλές
 • Τα μοντέλα επαληθεύονται και επικυρώνονται

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί ιδιότητα μέλους
 • Η βαθμολογία του μοντέλου μπορεί να κυμαίνεται από $600 έως $1000+

# 10 - Oodle

προσωπικότητες

Εάν χάσατε το προσωπικό του Craigslist, υπάρχει το Oodle για αντικατάσταση. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που όλοι ελπίζουμε όταν λέω, «να έχεις ανοιχτό μυαλό». Εδώ παρατίθενται διάφορες εναλλακτικές λύσεις για τις προσωπικές διαφημίσεις του Craigslist που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για τους συνοδούς σας και το κυνήγι σύνδεσης.

Γενικά, το Oodle είναι ένας αθροιστής, όπως ακριβώς το Classified Advertising, το Backpage και το Craigslist. Ωστόσο, η μόνη διαφορά είναι ότι οι διαφημίσεις του προήλθαν από ένα ευρύ φάσμα άλλων κατηγοριών. Παρόλο που το Oodle δεν έχει φτάσει ακόμη τη φήμη που έχει αποκτήσει ο Craigslist, οι διαφημίσεις του που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια σε περισσότερες από 700 περιοχές δημιουργούν μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία. Από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί, η Oodle έχει δώσει διάφορες επιλογές στους ανθρώπους για να δημοσιεύουν μικρές αγγελίες — οτιδήποτε, από ακίνητα έως ζώα, ενοικιάσεις διαμερισμάτων έως απασχόληση και υπηρεσίες συνοδείας.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική Oodle.

PROS:

 • Πολλά κορίτσια συνοδών
 • Βασικό και απλό στη χρήση
 • Αρκετά ισχυρή βάση χρηστών
 • Λειτουργεί ήδη για σημαντικά χρόνια
 • Κατηγορία Καταπληκτικά Προσωπικά
 • Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Craigslist

Μειονεκτήματα:

 • Η δημοσίευση διαφημίσεων απαιτεί συμμετοχή
 • Οι διαχειριστές βγάζουν ορισμένες διαφημίσεις χωρίς ειδοποιήσεις

# 11 - Park Lane συνοδεία

Park Lane Escorts main

Τα Park Lane Escorts αφορούν υπηρεσίες συνοδείας του Λονδίνου υψηλής ποιότητας. Σε όλη την ιστορία των υπηρεσιών ψυχαγωγίας και συνοδείας ενηλίκων, αυτός ο ιστότοπος προσπάθησε να είναι ο καλύτερος από όλες τις απόψεις. Επίσης, οι υπηρεσίες της έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου και τώρα παρέχει και υπηρεσίες συνοδείας Λονδίνου σε χαμηλές τιμές. Καλύτερα αγκάλιασε γιατί μόλις κολλήσεις στα Park Lane Escorts, δεν θα μπορέσεις ποτέ να αντισταθείς στον σαγηνευτικό πειρασμό των υπηρεσιών και των μοντέλων συνοδών τους.

Κριτική του Park Lane Escorts εδώ.

PROS:

 • Πολλοί συνοδοί υψηλής ποιότητας στο Λονδίνο
 • Καλύπτει διαφορετικούς τύπους συνοδών και τις ανάγκες των χρηστών
 • Εύχρηστος
 • Ορισμένοι συνοδοί έχουν προσιτή τιμή
 • Τα ιστολόγια και τα άρθρα είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα
 • Πολυτελή μοντέλα
 • Εξελιγμένο site
 • Αυστηροί κανόνες στην επιλογή μοντέλων

Μειονεκτήματα:

 • Κάποια κορίτσια κοστίζουν ακριβά

# 12 - Κατάλογος Escort

συνοδός κατάλογος

Ο Κατάλογος συνοδών είναι εδώ για εσάς εάν ξεκουράζεστε χωρίς να αντιμετωπίζετε υπερβολική ταλαιπωρία. Περιέχει μια μακρά λίστα με καυτές συνοδούς που είναι όλοι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τις βαθύτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Υπάρχουν πολλοί συνοδοί διαθέσιμοι εδώ με τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε σεξ και εγγυημένες σχέσεις χωρίς δεσμούς. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους για να βεβαιωθείτε ότι θα προσγειωθείτε στο τέλειο κορίτσι των ονείρων σας. Εάν θέλετε σοβαρά να χαλαρώσετε ή απλά θέλετε να ωραιοποιήσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, βιαστείτε τώρα και εγγραφείτε.

Ελέγξτε για έλεγχο του EscortDirectory.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές συνοδεία
 • Οι λίστες οργανώνονται και κατηγοριοποιούνται για να κάνουν την επιλογή πιο βολική
 • Η δυνατότητα προηγμένης αναζήτησης είναι διαθέσιμη
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και ενημερωμένα

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι σε μέτριο αριθμό αλλά ενοχλητικές
 • Προσοχή στα πλαστά προφίλ

Συμπέρασμα

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται η Ivy Société τον ιστότοπό της δείχνει την αφοσίωση και τη δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες τις καλύτερες υπηρεσίες. Πριν, οι υπηρεσίες συνοδών και η βιομηχανία συνοδών θεωρούνταν ταμπού και βρώμικες, αλλά όταν είδα το ivysociete.com, άλλαξαν το στίγμα και άλλαξαν τα πράγματα θετικά. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσατε να βάλετε την πολυπλοκότητα σε έναν ιστότοπο συνοδών, αλλά η Ivy Société το έκανε! Επιπλέον, οι γνήσιες και αξιόπιστες υπηρεσίες του ιστότοπου με κάνουν να νιώθω άνετα και σίγουρη ότι θα ζούσα κάθε σεντ που πλήρωνα. Έτσι, εάν επισκέπτεστε ή μένετε στην Αυστραλία, πιστεύω ότι η Ivy Société είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε τη διαμονή σας πιο ευχάριστη. Δοκίμασέ το τώρα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή