Ενημερώθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021

Δημοκρατία μασάζ

& 12 Κορυφαίοι ιστότοποι συνοδείας, όπως το MassageRepublic.com

Εγγραφείτε στο AdultFriendFinder.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το MassageRepublic! Και πάρε μια πραγματική γκόμενα να σου κάνει ero-massage!

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το MassageRepublic.com

Μασάζ στο σπίτι της Δημοκρατίας

Αυτή η κριτική είναι λίγο πιο ιδιαίτερη για εσάς τώρα. Ας προσπαθήσουμε αν μπορούμε να σας καθηλώσουμε στο MassageRepublic.com αντί να βλέπετε πόρνες βίντεο απόψε. Στοιχηματίζω ότι είστε περίεργοι για αυτόν τον νέο ιστότοπο για τον οποίο μιλάω. Λοιπόν, το Massage Republic είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τοπικούς θεραπευτές μασάζ στην περιοχή σας. Θεραπευτής? Χρειάζεσαι ένα; Ναι, μάθετε περισσότερα για αυτό το τμήμα και θα έχετε την φανταστική έκπληξη της ζωής σας. Σίγουρα θα κολλήσετε ακόμη και πριν από το τέλος αυτής της κριτικής.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://massagerepublic.com/

Είναι αυτονόητο ότι μια πληθώρα πλαστών ιστότοπων στο Διαδίκτυο σας απαγορεύει να έχετε ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις με γυναίκες. Είστε τυχεροί εάν τα πράγματα πάνε καλά με έναν συνοδό. αλλιώς, σπαταλά πόρους και προσπάθεια. Πράγματι, δεν υπάρχει τίποτα που να σας απασχολεί γιατί συνάντησα μια κατάλληλα προσαρμοσμένη πλατφόρμα στις απαιτήσεις σας. Το Massage Republic είναι ένας ιστότοπος συνοδείας με έναν εξαιρετικό πόρο για να συναντήσετε ελκυστικές γυναίκες.

Εκτός από αυτό, από το όνομα αυτού του ιστότοπου, περιμένετε να λάβετε υπηρεσίες μασάζ όπως καμία άλλη. Ορισμένες τοπικές κυρίες και εταιρείες μπορούν να σας προσφέρουν κάθε μασάζ που θέλετε. Σκληρό ή μαλακό; Ονόμασέ το; θα πάρεις αυτό που επιθυμείς εδώ. Έτσι, οι επισκέπτες δικαιούνται να κάνουν ένα αυθεντικό μασάζ σε αυτήν την πορνογραφική αρένα. Τώρα, είναι καλύτερα να αρχίσετε να ψάχνετε το κόρη σας και να την χτυπήσετε αμέσως εδώ στη Δημοκρατία του Μασάζ.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Το MassageRepublic.com είναι ένας γνωστός πάροχος υπηρεσιών συνοδείας. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή ή την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε, εφόσον επιθυμείτε να περάσετε τέλεια και να έχετε χρήματα, ο ιστότοπός μας θα σας βοηθήσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον με τον οποίο θα περάσετε λίγο χρόνο. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί εδώ και χρόνια, επιβιώνοντας από τις δυνάμεις που μπέρδεψαν με ιστότοπους όπως το BackPage, καθιστώντας τον τελευταίο απαγορευμένο και απομονωμένο παγκοσμίως.

Επομένως, αν σας αρέσει να συναντάτε νέους ανθρώπους, περάστε καλά, εξερευνήστε κλαμπ στριπ και μισθώστε όμορφες συνοδούς σε όλο τον κόσμο. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να φτάσετε στη Δημοκρατία του Μασάζ, μια εξέχουσα ιστοσελίδα με πάνω από τρία εκατομμύρια επισκέψεις σε ένα μήνα και περισσότερες κάθε μέρα που περνά.

Σελίδα Δημοκρατίας Μασάζ

Να είστε προσεκτικοί με τα βλέμματα εδώ στη Δημοκρατία του Μασάζ.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καλά σχεδιασμένος και μελετημένος σωστά. Χρησιμοποίησαν ένα σκοτεινό θέμα δημιουργώντας ένα επιπλέον μπαχαρικό στην περιοχή. Επίσης, τα πιο σκοτεινά θέματα φαίνεται να είναι αυτά που αρέσουν στους άλλους λάτρεις του πορνό για έναν ιστότοπο και γίνονται ένα από τα πιο πρόσφατα must-have στυλ για μια αξιοπρεπή σελίδα φιλική προς το χρήστη. Επιπλέον, οι επιλογές αρχιτεκτονικής και ταξινόμησης του ιστότοπου είναι επίσης εξαιρετικές.

Επιπλέον, η Massage Republic φαίνεται να είναι μια εταιρεία σιωπηλού μασάζ. Ωστόσο, θα εκπλαγείτε! Η σελίδα φάνηκε να απεικονίζει έναν επαγγελματικό ιστότοπο που προσφέρει μόνο θεραπευτικό μασάζ. Ως εκ τούτου, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν επισκέπτεστε αυτόν τον χώρο μασάζ. Ωστόσο, τελικά θα λατρέψετε την παρακάτω παράκαμψη. Οι επισκέπτες θα λατρέψουν την ιδέα των πονηρών και άτακτων καλών κυριών να σας κάνουν μασάζ και να σας δίνουν μια σκληρή προσπάθεια.

Υπηρεσίες σε όλα τα σύνορα

Wasταν ένα αεράκι να εντοπίσω την περιοχή που ήθελα να επισκεφτώ. Αφού έδωσα στον ιστότοπο την τοποθεσία μου, εμφανίστηκε η πλησιέστερη συνοδεία στην περιοχή μου. Μην υποθέσετε ότι η Δημοκρατία του Μασάζ είναι απρόσιτη μόνο και μόνο επειδή δεν κατοικείτε σε μια σημαντική περιοχή. Λοιπόν, μπορεί να κάνεις λάθος φίλε. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους πίσω από το μέρος, γιατί αυτός ο ιστότοπος προσφέρει περισσότερα από αυτά που περιμένετε από αυτούς. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν ζείτε στην άκρη αγροτική περιοχή και πρέπει να πάτε με μεταφορά, θα βλέπετε πάντα τους πιο κοντινούς συνοδούς στην τοποθεσία σας. Συναρπαστικό, έτσι δεν είναι;

Συμμετοχή Δημοκρατίας Μασάζ

Λοιπόν, πείτε μου πώς λειτουργεί αυτό!

Για να δείτε τις καταχωρίσεις από πιθανές συνοδούς, πρέπει πρώτα να καθορίσετε την τοποθεσία σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε οποιοδήποτε όνομα πόλης, όπως το Cebu, η Μπανγκόκ, το Λονδίνο, το Σικάγο και θα δείτε αμέσως δημοσιεύσεις από τοπικές κυρίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια λειτουργία διαλογής Massage Republic για να περιορίσετε την αναζήτησή σας. Επιπλέον, ο ιστότοπος δεν παρέχει μόνο συνοδούς υψηλού επιπέδου, αλλά παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες αίθουσες μασάζ. Φυσικά, το όνομα εξυπηρετεί και τους σκοπούς του, σωστά;

Τώρα, αφού επιλέξετε την τοποθεσία σας, θα λάβετε μια σύντομη σύνοψη στην κύρια σελίδα που σας λέει πόσα άτομα είναι διαθέσιμα και θα δείτε πόσα από αυτά έχουν επιβεβαιωθεί. Θα περιλαμβάνει επίσης το συγκεκριμένο εύρος τιμών τους. Τι άλλο? Λοιπόν, προετοιμαστείτε για να δείτε τη λίστα με τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που προσφέρονται σε αυτήν τη θέση, όπως μασάζ, ερωτικά παιχνίδια, δάχτυλα, πιπίλισμα και δουλειά, και ούτω καθεξής. Επομένως, όταν βλέπετε μια διαφήμιση συνοδείας που σας αρέσει και λατρεύετε, κάνοντας κλικ σε αυτήν θα ξεκινήσει η μαγεία. Δοκίμασέ το!

Βρείτε την τέλεια συνοδεία στο MassageRepublic για τις σεξουαλικές σας ανάγκες

Ως χρήστης, πρέπει να περιμένετε ότι η καθημερινή «τυχαιοποίηση» των αποτελεσμάτων αναζήτησης πραγματοποιείται εδώ, με κάθε αναζήτηση να προσαρμόζεται στον συγκεκριμένο χρήστη και τις παραμέτρους ποιότητας. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με το πόσο πληρώνουν οι συνοδοί για καταχωρίσεις από ό, τι παραδέχεται η Massage Republic. Αυτά τα εντελώς τυχαία και προσαρμοσμένα αποτελέσματα μπορεί να είναι συντριπτικά, ανάλογα με την τοποθεσία σας. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των σελίδων συνοδείας, θα έχετε δέος. Είναι καλό που ο ιστότοπος μπορεί να καθορίσει τις επιλογές μου.

Μερικές επιλεγόμενες επιλογές βρίσκονται στο επάνω μέρος της σελίδας. Μπορείτε να επιλέξετε το φύλο που έχετε επιλέξει, το επιθυμητό εύρος τιμών και τις ακριβείς σεξουαλικές δραστηριότητες που θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε πολλά συμβατικά και κοινά σενάρια εδώ και συγκεκριμένες ασυνήθιστες πράξεις. Επιπλέον, μόλις αποφασίσετε όποιες άσχημες πρακτικές διαστρέβλωσης θέλετε, σημειώστε το σύμβολο Plus στο κάτω μέρος της σειράς. Εδώ θα επιλέξετε το είδος θηλυκού στο οποίο θέλετε να κάνετε τις βρώμικες πράξεις.

μασάζ δημοκρατία συνοδεία

Επιπλέον, η λειτουργία Advanced Search στη Δημοκρατία Μασάζ είναι ένα μεγάλο μπόνους. Η λειτουργία σας επιτρέπει να καθορίσετε το επιθυμητό μέγεθος στήθους, ηλικία, ύψος και χρώμα μαλλιών. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία εθνοτήτων, εθνικοτήτων και γλωσσών. Αυτές οι επιλογές είναι όντως καλύτερες για να έχετε την τέλεια εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τη διαφυγή σας φιλτράροντας εάν η συνοδός αρέσει να καπνίζει ή όχι, καθώς και αν θέλει να διασκεδάσει είτε μέσα είτε έξω. Αυτές οι λειτουργίες σας επιτρέπουν να εξασφαλίσετε το τέλειο ταίριασμα για τις πολύ καθυστερημένες σεξουαλικές σας ανάγκες.

Τι λέτε για τους συνοδούς;

Πληροφορίες σχετικά με τη συνοδό μπορείτε να βρείτε στην ενότητα διαφημίσεων του συνοδού. Υπάρχουν επίσης αρκετές φωτογραφίες που πρέπει να ανακαλυφθούν. Εάν ο ιστότοπος έχει επικυρώσει τη φωτογραφία ή τους συνοδούς, θα αναφέρεται επίσης στην εικόνα. Χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού σε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε ακόμα να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας της.

Επιπλέον, τα θηλυκά του Massage Republic είναι πραγματικά εκπληκτικά. Αν μοιάζουν έστω και κάπως με τις φωτογραφίες τους, έχετε ένα υπέροχο μασάζ και ένα ευχάριστο φινίρισμα. Κάθε γυναίκα έχει την περιγραφή της, η οποία αναφέρει λεπτομερώς πόσο της αρέσει να χαϊδεύει και να ικανοποιεί τους άλλους. Μπορεί επίσης να μάθετε πολλά για τις ιδιαιτερότητες και τον σωματότυπό τους.

μασάζ δημοκρατία pic

Νιώθετε ενθουσιασμένοι για να δοκιμάσετε; Κάνε μια κίνηση!

Δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε και να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Θα καταλήξετε στη βιογραφία ενός κοριτσιού εάν πατήσετε την επιλογή Δείτε περισσότερα & επαφή δίπλα σε κάθε εικόνα. Θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία φωτογραφιών και εκτενέστερες λεπτομέρειες για τη συνοδό και τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των τιμών. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους χωρίς να υποβάλετε τα προσωπικά σας στον ιστότοπο.

Ωστόσο, αν σας αρέσει να το κάνετε αυτό, η εγγραφή ως πελάτης είναι, φυσικά, δωρεάν. μπορείτε να έχετε περισσότερη ελευθερία, ευελιξία και περισσότερες εξουσίες στον ιστότοπο εάν εξασφαλίζετε έναν λογαριασμό. Μπορείτε επίσης να αξιολογήσετε και να αξιολογήσετε οποιαδήποτε συνοδό. Εάν είστε νευρικοί για ολόκληρη την επιχείρηση συνοδών και είστε νέοι στο παιχνίδι, είναι συνήθως καλύτερο να κολλήσετε με μια επαληθευμένη γυναίκα. Αυτό θα σας κάνει ασφαλείς και ασφαλείς από τον δημόσιο και νομικό έλεγχο.

μασάζ δημοκρατία ειδήσεις

Αποποίηση ευθυνών ιστότοπου

Σε αντίθεση με άλλους χώρους σύνδεσης, το Massage Republic προσφέρει ένα κάπως ιδιαίτερο μήνυμα προειδοποίησης. Σας συμβουλεύουν ότι δεν θα επιτρέπεται να κρυφοκοιτάξετε αν είστε κάτω από την ηλικία συγκατάθεσης στο έθνος σας, όπως κάνουν σε πολλές άλλες χώρες. Με αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πριν δοκιμάσετε, ελέγξτε πρώτα τα πιστοποιητικά γέννησής σας και τα τοπικά πρότυπα.

Επίσης, υπάρχει μια αποποίηση ευθυνών σχετικά με την υποχρέωσή σας να τηρείτε τους τοπικούς νόμους, καθώς και κάποιο πρόσθετο υλικό που έχει σχεδιαστεί για να απαλλάξει από κάθε παράνομη δραστηριότητα στην οποία θα μπορούσατε να ασχοληθείτε. Ως εκ τούτου, εκτός από τον συμβατικό τρόπο κλικ στο κουμπί συμφωνίας με , η πληκτρολόγηση της πόλης ή της τοποθεσίας σας μέσα στο πλαίσιο μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος αναγνώρισης των προειδοποιήσεων του ιστότοπού τους.

Τα υπέρ και τα κατά του MassageRepublic.com

PROS:

 • Δωρεάν πρόσβαση και δεν απαιτείται εγγραφή
 • Ποικιλία τοποθεσιών για να διαλέξετε
 • Σχεδόν κάθε περιοχή αντιπροσωπεύεται
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Αποτελεσματική επιλογή ταξινόμησης και προηγμένης αναζήτησης
 • Καυτές ποικίλες συνοδοί

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται σε όλους τους τομείς
 • Οι συνοδεία των ΗΠΑ δεν ισχύουν

12 κορυφαίες τοποθεσίες συνοδείας παρόμοιες με το MassageRepublic.com:

# 1 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα που καλύπτονται από αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών, έγινε δημοφιλές και συνεχίζει να είναι top-up μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 2 - AdultFriendFinder 

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος του Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 3 - Σελίδα

κρεβατοκάμαρα

Η κύρια προτεραιότητα του ιστότοπου συνοδείας BedPage είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτό έχει μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια συνοδείας που θα ικανοποιήσουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνοδεία από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ή οποιοδήποτε μέρος από την εκτενή λίστα περιοχών. Από την άλλη πλευρά, η καθαρή και απλή διάταξη και τα κρίσιμα στοιχεία διευκολύνουν συχνά την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Παρέχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα - καθιστώντας το πιο απαραίτητο για όλους.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης αναθεώρηση του BedPage

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα πόλεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Η διεπαφή χρήστη και η διάταξη του ιστότοπου είναι εύχρηστες
 • Ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαδικασία επιβεβαίωσης για την αξιολόγηση κάθε λογαριασμού προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη

# 4 - Γαμώτο

γαμημένο βιβλίο

Τα μέλη αυτού του ιστότοπου προέρχονταν από όλο τον κόσμο και όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά το σεξ, το φετίχ, τα συγγενή και πολλά άλλα πράγματα. Λόγω της δημοτικότητάς του, απονεμήθηκε ως βραβείο XBIZ για ιστότοπο γνωριμιών το 2014. Από το 2009, την περίοδο που κυκλοφόρησε αρχικά, το Fuckbook παρέχει στα μέλη του μια εξαιρετική πλατφόρμα και ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια κουλτούρα σύνδεσης . Περιηγηθείτε στον ιστότοπο, η πλοήγηση είναι αρκετά εύκολη και απλή. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από την premium συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τα αποκλειστικά προνόμια και χωρίς εμπειρία διαφημίσεων.

Αναχωρώ Αναθεώρηση βιβλίου.

PROS:

 • Βραβεύτηκε ως Dating Site of the Year από την XBIZ
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές με πολλούς τρόπους, όπως tablet και smartphone
 • Ένας τεράστιος αριθμός μελών άνω των 29 εκατομμυρίων παγκοσμίως
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους φύλου και σεξουαλικότητας
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη, απλή και πολύ γρήγορη
 • Τα μέλη έχουν πολλές επιλογές να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους
 • Το φίλτρο αναζήτησης είναι δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Η ανάγνωση και η απάντηση στα μηνύματα των μελών είναι μόνο για μέλη premium
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Η ενοχλητική αυτόματη απόδειξη μηνυμάτων συνεχίζει συνεχώς
 • Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων βρίσκονται σε ολόκληρο τον ιστότοπο

# 5 - Κατάλογος Escort

συνοδός κατάλογος

Εάν ξεκουραστείτε χωρίς να αντιμετωπίσετε πάρα πολύ ταλαιπωρία, τότε το Escort Directory είναι εδώ για εσάς. Περιέχει μια μεγάλη λίστα εξαιρετικά καυτών συνοδών που είναι όλοι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τις βαθύτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός συνοδών που διατίθενται εδώ που μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε σεξ και εγγυημένες σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους για να βεβαιωθείτε ότι προσγειώνεστε στο τέλειο κορίτσι των ονείρων σας. Εάν θέλετε σοβαρά να χαλαρώσετε ή απλά θέλετε να βάψετε τα πράγματα στο κρεβάτι, βιαστείτε τώρα και εγγραφείτε.

Μια πλήρης κριτική του EscortDirectory εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές συνοδεία
 • Οι λίστες οργανώνονται και κατηγοριοποιούνται για να κάνουν την επιλογή πιο βολική
 • Η δυνατότητα αναζήτησης εκ των προτέρων είναι διαθέσιμη
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και ενημερωμένα

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι σε μέτριο αριθμό αλλά ενοχλητικές
 • Προσοχή στα πλαστά προφίλ

# 6 - TopEscortBabes

Escort Babes girls LA

Το Top Escort Babes είναι ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδών που όλοι γνωρίζουμε. Προσφέρουν οικεία συντροφιά κατ 'απαίτηση εάν χρειαζόσασταν κάποια παρέα αργά τη νύχτα! Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες για τα χιλιάδες πιο γνωστά πορνοστάρ, γυναίκες, μοντέλα συνοδείας shemale και διασημότητες παγκοσμίως.

Επανεξέταση TopEscortBabes εδώ.

PROS:

 • Διαθέτει χιλιάδες συνοδούς και πολλές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο
 • Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Υποδεικνύει ύποπτους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το σήμα "Suspicious Profil"
 • Υπάρχουν pornstars διαθέσιμα ως συνοδεία
 • Απλή, κομψή και υπέροχη σχεδίαση
 • Μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία περιήγησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Πολλές κατηγορίες συνοδών για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει δυνατότητες αναζήτησης
 • Ορισμένες συνοδεία είναι αρκετά ακριβές

# 7 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

Περισσότερες δυνατότητες του 2fuck.com εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 8 - Merb 

συγχώνευση

Η επιλογή του Merb ως φόρουμ για να βρείτε συνοδούς, να δώσετε σχόλια, να απολαύσετε αισθησιακό μασάζ και να συγκινήσετε τους παρόχους υπηρεσιών είναι μια εξαιρετική απόφαση. Αυτοί οι μοναδικοί πίνακες συζήτησης που απευθύνονται σε ενήλικες είναι δυναμικοί και διορατικοί-χάρη στους χιλιάδες ενεργούς χρήστες τους που κάνουν την κοινότητα ζωντανή και συνεχίζει να είναι σωστή. Σίγουρα, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για πρόσβαση σε μερικές από τις λειτουργίες του Merb. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν - καθιστώντας το ένα ισχυρό πλεονέκτημα μάρκετινγκ.

Δείτε την πλήρη κριτική του Merb.

PROS:

 • Η πρόσβαση στον ιστότοπο είναι δωρεάν
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Διαθέτει πολλά φόρουμ διαθέσιμα
 • Τα περιεχόμενα φαίνονται απεριόριστα
 • Η ποιότητα των συνοδών είναι κορυφαία

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγα ανεπιθύμητα μηνύματα και διαφημίσεις
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά ενοχλητικές

# 9 - Αναζήτηση ενηλίκων

αναζήτηση ενηλίκων

Ένας ιστότοπος συνοδείας που λειτουργεί όπως κανένας άλλος. Η Αναζήτηση Ενηλίκων παρέχει συντριπτικές υπηρεσίες κυρίως για το σεξ από τη μεγάλη λίστα συνοδών τους. Αν και, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες που θέλετε να δοκιμάσετε εκτός από το σεξ. Τα μέλη προέρχονται από πολλά μέρη του κόσμου και σίγουρα υπάρχει μια τέλεια συνοδεία για εσάς στην περιοχή σας. Ακόμη και προαστιακές τοποθεσίες περιλαμβάνονται στη λίστα. είναι τόσο ευρεία η κάλυψη των υπηρεσιών τους.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς τύπους συνοδών που διαφέρουν ανάλογα με τους τύπους σώματος, το χρώμα των μαλλιών, την εθνικότητα και άλλα συγκεκριμένα είδη που προτιμάτε. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στις φωτογραφίες του προφίλ τους. Μερικά μπορεί να προσφέρουν ακόμη και σέξι και υπέροχα κορμιά από μόνα τους, μπορείτε να τα τραβήξετε εύκολα. Για τον πιο βολικό τρόπο, ορισμένοι συνοδοί ανεβάζουν βίντεο που σας δίνουν μια προεπισκόπηση του πόσο ζεστού μπορούν να είναι στο κρεβάτι.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης αναθεώρηση του AdultSearch

PROS:

 • Η λίστα συνοδών είναι τεράστια
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και απλά
 • Έχετε μια ποικιλία επιλογών για συγκεκριμένους τύπους συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες πόλεις δεν διαθέτουν διαθέσιμες συνοδούς

# 10 - EscortGuide

συνοδός

Το EscortGuide είναι ένας ιστότοπος που απαντά στις προσευχές σας. Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Πράγματι, υπάρχουν πολλά κορίτσια που αναφέρονται σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα φροντίσετε να εντοπίσετε συνοδούς διαφορετικής εθνικότητας, όπως Μαύρος, Ασιατικός, Αφρικανικός Αμερικανός ή Λατινικά.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν και κάπου μερικές ώριμες και έμπειρες συνοδούς εδώ. Ωστόσο, παραμένουν εντυπωσιακά και φαίνονται νεανικά.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του EscortGuide

PROS:

 • Χιλιάδες διαθέσιμες γυναίκες συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι πλήρη και λεπτομερή
 • Φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες
 • Ο ιστότοπος έχει πεντακάθαρο και εύκολο σχεδιασμό
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο

# 11 - Σκόκα

καθολική skokka

Το Skokka.com είναι εξαιρετικά δημοφιλές, με πάνω από 30,000+ μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα. Αυτοί οι αριθμοί υποδηλώνουν υψηλή ζήτηση και δείχνουν μόνο πόσο επιτυχημένος είναι ο ιστότοπος. Ο συντριπτικός αριθμός επισκεπτών ιστότοπου μπορεί να οφείλεται στις πολλές προσφερόμενες χώρες στη λίστα του πρωτοσέλιδου. Εάν έχετε κάποια επιπλέον χρήματα και έχετε βαρεθεί το χέρι σας να είναι η μόνη επαφή που λαμβάνετε αυτές τις μέρες, δεν μπορεί να βλάψει να το δοκιμάσετε ούτως ή άλλως.

Skokka κριτική εδώ.

PROS:

 • Πλήθος συνοδών με λίστες συνοδών σε όλο τον κόσμο
 • Διαφημίσεις για περιστασιακές συναντήσεις
 • Απαντήστε στη διαφήμιση επί τόπου
 • Πολλές μικρογραφίες και καλή οθόνη
 • Προσβάσιμο σε αναζήτηση και χρήση
 • Δεν απαιτείται συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπόρεσα να βρω κριτικές χρηστών
 • Μέσες δυνατότητες ιστότοπου
 • Ορισμένες διαφημίσεις δεν εμφανίζουν εικόνες
 • Οι τιμές μερικές φορές δεν αναφέρονται

# 12 - TSEscortIndex

tsescortindex

Το TSEscortIndex δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ανταλλάξουν σεξ υψηλής ποιότητας, χωρίς δέσμευση, για ψυχρά, σκληρά μετρητά με τρανς γυναίκες. Το TSEscortIndex συλλέγει δημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους και τις τοποθετεί σε μία τοποθεσία - καθιστώντας το πιο βολικό για τους χρήστες.

Επίσης, οι εικόνες είναι διατεταγμένες με διαδοχική σειρά και ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του TSEscortIndex είναι η ανοιχτή πρόσβαση του στο ιστορικό διαφημίσεων, οι προσφορές σε άλλες πόλεις και οι αριθμοί τηλεφώνου. Ουσιαστικά, αυτό επιτρέπει σε άτομα που αναζητούν τρανσέξουαλ που επιθυμούν να διασκεδάσουν συνοδευτικά για να ελέγξουν αν τα προφίλ είναι γνήσια ή όχι.

PROS:

 • Καταπληκτική βάση δεδομένων
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση
 • Διαφημίσεις βάσει εικόνας

Μειονεκτήματα:

 • Έχει περιορισμένη λειτουργία αναζήτησης
 • Φροντίζει μόνο στη Βόρεια Αμερική

Τελικές λέξεις

Εάν βαριέστε και είστε μοναχικοί και θέλετε να σας πιάσουν τα πράγματα, το Massage Republic είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε. Μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία, στη συνέχεια να περάσετε φανταστικά και να νιώσετε πολύ πιο χαλαροί ως αποτέλεσμα. Ευτυχώς, το Massage Republic είναι επίσης ένας καλά σχεδιασμένος και καλά οργανωμένος ιστότοπος. Ο ιστότοπος προσφέρει στενές σχέσεις και διαφωτιστικά, όχι μόνο στην επιλογή της κατάλληλης συνοδείας, αλλά και στο τι θα κάνετε με αυτήν εκ των προτέρων, καθ 'όλη τη διάρκεια και μετά τη συναλλαγή σας. Θυμηθείτε ότι οι συνοδοί δεν είναι δωρεάν, αλλά ο ιστότοπος είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην κοιτάξετε τουλάχιστον τις τοπικές προσφορές. Ποιες είναι οι πιθανότητες; Μπορεί να ανακαλύψετε τον μελλοντικό γυναικείο εθισμό σας. Επιπλέον, δεν θα είναι ποτέ έκπληξη αν εθιστείτε στον ιστότοπο, γιατί προσφέρουν επίσης μερικές υπέροχες γυναίκες στη γειτονιά σας που μπορούν να σας χαρίσουν μια τρελή βραδιά. Βιαστείτε τώρα! Κάντε αυτό το μασάζ και ανεβάστε επίπεδο την υπηρεσία στο Massage Republic.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή