Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Mega Personals

& 12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε όπως το megapersonals.eu

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών για το Megapersonals.eu

Τα MegaPersonals συναντιούνται τώρα

Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει το Craigslist λόγω της ευκολίας του για κυνηγούς συνοδών σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εύχονται να επιστρέψει, ενώ άλλοι ελπίζουν σε μια εναλλακτική που ταιριάζει με τις υπηρεσίες της. Ευτυχώς για εσάς, μπορώ να πραγματοποιήσω την επιθυμία σας. Αν και η επαναφορά του Craiglist είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μου, έχω μια εξαιρετική εναλλακτική λύση — το Mega Personals. Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί όπως το παλιό καλό Craigslist αλλά έχει ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά! Όλοι οι ισχυρισμοί τους φαίνονται πολλά υποσχόμενοι και για πολλά χρόνια, έχουν γαργαλήσει τη φαντασία πολλών χρηστών παγκοσμίως. Τώρα, είναι ευκαιρία να δείτε τι έχει για εσάς το Mega Personals!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://megapersonals.eu/

Mega Personals: Το νέο Backpage του 21ου αιώνα!

Το MegaPersonals είναι ένας άλλος ιστότοπος που επικεντρώνεται σε απόρρητες υπηρεσίες σύνδεσης διαφημίσεων και συνοδών. Σίγουρα, γεμίζει το κενό που δημιουργήθηκε από την εξαφάνιση του Backpage και του Craigslist στον διαδικτυακό κλάδο της σύνδεσης — και μπορώ να πω ότι τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αρκετοί ιστότοποι έχουν ισχυριστεί ότι είναι η "επόμενη" Backpage ή η "επόμενη" εναλλακτική λύση Craigslist. Ωστόσο, μόνο ένα ζευγάρι μπόρεσε να αντιγράψει τη γοητεία των εμβληματικών διαφημιστικών υπηρεσιών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει ένας άψογος ιστότοπος στον τομέα των συνοδών, αλλά το Mega Personals προσφέρει καλύτερο και προσβάσιμο περιεχόμενο για όσους το χρειάζονται επειγόντως. Στην πραγματικότητα, είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να βρείτε ως υποκατάστατο του Craigslist. Ακόμα κι αν το Mega Personals δεν είναι με κανένα τρόπο ένα δυναμικό έργο ιδιοφυΐας, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ιστότοπους ψυχαγωγίας που εμφανίζονται εδώ και πολύ καιρό.

Έτσι, αν σκέφτεστε να περιηγηθείτε εδώ μόνο για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο φορτηγό ή ένα παλιό, φθηνό στρώμα, θα απογοητευτείτε. Αλλά, όσο για το να χαλαρώσετε, να κολλήσετε, να κλείσετε μια συνοδεία και να περάσετε όμορφα, αυτό είναι το όμορφο μέρος σας. Επιπλέον, το MegaPersonals έχει μια διαφορετική ομάδα χρηστών που συμμετέχουν από σύζυγους μέχρι μοναχικούς γαμημένους ενήλικες. Πολλοί από αυτούς κυνηγούν μια αδελφή ψυχή και πολλές ακόμη ατελείωτες δυνατότητες.

Πώς λειτουργεί το MegaPersonals;

Διαφημίσεις MegaPersonals

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί με την ίδια προσέγγιση με πολλούς άλλους ιστότοπους με αγγελίες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τις δικές σας καταχωρίσεις ή/και να σχολιάσετε τις καταχωρίσεις διαφημίσεων άλλων αμέσως μόλις εγγραφείτε. Επίσης, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους με μικρές αγγελίες, η MegaPersonals δεν μπλέκει με καμία άλλη ανοησία που γεμίζει τις σελίδες τους με περιττή ακαταστασία. Επί του παρόντος, αυτός ο ιστότοπος έχει πολλές διαφορετικές επιλογές για όλους. μπορείτε είτε να επιλέξετε:

 • άντρες που αναζητούν άντρες
 • άνδρες που αναζητούν γυναίκες
 • γυναίκες που αναζητούν άντρες
 • γυναίκες που αναζητούν γυναίκες
 • trans

Ανεξάρτητα από το τι προτιμάτε, υπάρχουν πολλές επιλογές επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε, όπως e-mail, κείμενο και smartphone. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο επόμενο επίπεδο, μπορείτε να κάνετε μια premium αναβάθμιση σε προσιτή τιμή.

Εν τω μεταξύ, το MegaPersonals χρησιμοποιεί ένα σύστημα που βασίζεται στην τοποθεσία που παρέχει καταχωρίσεις διαφημίσεων από άτομα σε κοντινές περιοχές. Έχω δει ορισμένες διαφημίσεις χρεώσεων, καθώς ο ιστότοπος δεν έχει συντριπτικό κοινό από αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, μπορώ να βεβαιώσω ότι οι διαφημίσεις είναι αρκετά νόμιμες. Βλέποντας μία ή δύο νέες καταχωρίσεις διαφημίσεων κάθε μέρα σε πολλά μέρη του κόσμου κάνει την καρδιά μου να φτερουγίζει λίγο. Σίγουρα, δεν είναι τόσο πολλά όσο το παλιό Craiglist, αλλά εφόσον είναι νόμιμο, τότε χαίρομαι.

Εγγραφείτε και δημοσιεύστε μια αγγελία στο Megapersonals.eu

Αναρτήσεις MegaPersonals

Το να γίνετε επίσημο μέλος του MegaPersonals είναι σχετικά απλό. Στην πραγματικότητα, είναι δωρεάν! Απλά πρέπει να δώσετε ένα έγκυρο e-mail και να επιλέξετε ένα κατάλληλο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε ήδη να ξεκινήσετε την περιήγηση στη σελίδα. Εν τω μεταξύ, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια premium συνδρομή, οπότε αν θέλετε να απολαύσετε περισσότερες αυτοσχέδιες υπηρεσίες και ιδιαίτερα προτεινόμενες λειτουργίες, τότε είναι η καλύτερη επιλογή.

Όπως ανέφερα πριν από λίγο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στη σελίδα MegaPersonals, οπότε φροντίστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Θα κάνει την αναζήτησή σας πιο γρήγορη, ευκολότερη και πιο βολική. Απλώς κάντε κλικ σε όποιο άτομο θεωρείτε ελκυστικό και συνδεθείτε μαζί του με τρόπους που αισθάνεστε άνετα. Το MegaPersonals διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός του ιστότοπου που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να στέλνουν μηνύματα στη σελίδα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους χρήστες εδώ προτιμούν έναν πιο βολικό τρόπο.

Η εμπειρία χρήστη μου

Φωτογραφίες MegaPersonals

Ο ιστότοπος Mega Personals διαθέτει εύχρηστες λειτουργίες και σύστημα. Ακόμη και οι ηλικιωμένοι θα έβρισκαν τον δρόμο τους γύρω από την τοποθεσία τόσο γρήγορα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να είστε γνώστες της τεχνολογίας για να καταλάβετε πώς πρέπει να λειτουργεί, επειδή δεν έχει περιττή ακαταστασία που ενοχλεί την όρασή σας.

Όταν επισκέπτομαι αυτόν τον ιστότοπο, ξέρω με βεβαιότητα ότι δεν κοροϊδεύει τους πάντες, καθώς παρουσιάζουν πολλές επιλογές συνοδών και σύνδεσης. Επίσης, φροντίζουν να είναι ιδιωτική η ταυτότητα όλων και να διατηρούν τα προφίλ ανώνυμα. Αλλά, μην ανησυχείτε, παρά την ανωνυμία, το MegaPersonals έχει μια εκπληκτική διαδικασία επαλήθευσης στην οποία μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε. Δεν είναι άψογο, αλλά εξυπηρετεί τον σκοπό του.

Εκτιμώ επίσης ότι περιλαμβάνουν πολλές πολιτείες και άλλα μέρη στη σελίδα, δίνοντάς μας πιο ολοκληρωμένες επιλογές για επιλογή. Οι περισσότεροι ιστότοποι μικρών διαφημίσεων εστιάζουν τις προσπάθειές τους μόνο στην πόλη της Νέας Υόρκης, εξαλείφοντας τις δυνατότητες άλλων τόπων. Ευτυχώς για εμάς, το Megapersonals.eu παρέχει περισσότερες καταχωρίσεις και καλύτερες πιθανότητες εύρεσης συνοδού. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ετικέτες για να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας σε πιο λεπτομερή και ακριβή αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, το Mega Personals προσφέρει μια εναλλακτική υπηρεσία Craigslist ή Backpage, αλλά ακόμα καλύτερη από ό,τι περιμένετε. Ν

Πρέπει να δοκιμάσω το MegaPersonals;

Διαφήμιση συνοδών MegaPersonals

Τότε, ο Craiglist δεν ήταν πλέον ασφαλής να παραμείνει ανοιχτός λόγω των αυστηρότερων περιορισμών που αφορούσαν τις υπηρεσίες σεξ και το διαδικτυακό μάρκετινγκ σεξ. Στην πραγματικότητα, η νομοθεσία θέτει πραγματικά τους παρόχους σεξ σε μεγαλύτερο κίνδυνο τώρα από πριν. Όταν το κράτος εφαρμόζει αυτόν τον κανονισμό, οι πάροχοι σεξ ωθούνται να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους και να βρουν εργασία αλλού. Τα κορίτσια που πετιούνται έξω από τα πεζοδρόμια διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν ή να τραυματιστούν αν έχουν να κάνουν με γκάνγκστερ.

Συνοδός MegaPersonals

Οι εργαζόμενοι του σεξ μπορεί να είναι καλύτεροι εάν μπορούν να προσελκύσουν ψηφιακά, να αξιολογήσουν και να ανακαλύψουν τους πελάτες που προτιμούν. Γι' αυτό, όταν οι άνθρωποι αναβίωσαν τις μικρές αγγελίες ως εργαλείο για να προσελκύσουν πελάτες σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για την πορνεία, πολλοί άνθρωποι βρήκαν ένα καταφύγιο. Μετά την εξαφάνιση του Craiglist, οι ιστότοποι backpage φυτρώνουν στο Διαδίκτυο σαν άγρια ​​μανιτάρια. Μερικά από αυτά είναι γεμάτα απάτες, ενώ άλλα φαίνεται να προσφέρουν αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν. Όταν άκουσα για το MegaPersonals, ήξερα ακριβώς ότι αυτή η σκύλα είναι κάτι που προσωπικά θα συνιστούσα σε άλλους να δοκιμάσουν.

Αυτού του είδους οι διαδικτυακές συναλλαγές που χρησιμοποιούν MegaPersonals, είτε για λόγους άνεσης είτε για χρηματικό εμπόριο, είναι μεταξύ ενός καυτηριασμένου ενήλικα και ενός πρόθυμου παρόχου. Άρα, είναι κρίμα να διώκονται άνθρωποι για τέτοια ικανοποίηση. Εφόσον δεν σας πειράζει να αποζημιωθείτε για τον ερωτικό σας χαρακτήρα, δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό.

Πρέπει να τους εμπιστευτώ;

Ασφάλεια και Προστασία

MegaPersonals Νέα Υόρκη

Σε ό,τι με αφορά, το MegaPersonals είναι ασφαλές στη χρήση και υπήρξαν διάφοροι παράγοντες που με οδήγησαν σε αυτή τη γνώμη. Λοιπόν, για αρχή, η χρήση του megapersonals.eu δεν κοστίζει τίποτα —ακόμα και μια δεκάρα. Αρκετοί ιστότοποι που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν χρειάζονται συνήθως πληρωμή εκ των προτέρων ή σας παρέχουν πολύ βασικές υπηρεσίες που σας αναγκάζουν να πληρώσετε.

Όπως ανέφερα, το Megapersonals.eu έχει premium συνδρομή, αλλά σε αντίθεση με άλλα sites, δεν μπόρεσα να βρω πουθενά την premium συνδρομή όσο κι αν έψαξα. Προφανώς, το Megapersonals.eu δεν έχει καμία πρόθεση να στριμώξει τις υπηρεσίες του στον λαιμό των ανθρώπων. Σίγουρα, μερικές ιστοσελίδες διαδικτυακών γνωριμιών προσφέρουν «δωρεάν» εκδόσεις και στη συνέχεια χρεώνουν όταν θέλετε να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη. Ευτυχώς για εμάς, το megapersonals.eu φρόντισε για εσάς. Τώρα μπορείτε να δείτε τα προφίλ άλλων και να τους στείλετε μηνύματα δωρεάν!

Σφραγίδα έγκρισης

Καταχώριση διαφημίσεων MegaPersonals

Επιπλέον, η ScamAdvisor έχει αξιολογήσει αυτόν τον ιστότοπο ως αξιόπιστο, και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι πρέπει να υποστηρίξετε αυτόν τον ιστότοπο. Επίσης, δεν εκπλήσσομαι που πολλοί άνθρωποι της διαδικτυακής κοινότητας βασίζονται όλο και περισσότερο σε αυτόν τον ιστότοπο ως ασπίδα έναντι αμφισβητούμενων δραστηριοτήτων. Όλοι γνωρίζουμε ότι το ScamAdvisor δεν εκδίδει τόσο εύκολα τη σφραγίδα έγκρισης σε όλους, επομένως όταν βρίσκετε έναν ιστότοπο με υψηλή βαθμολογία αξιοπιστίας, ξέρετε ότι το έχουν κερδίσει.

Τέλος, η αλήθεια ότι το Mega Personals δέχεται μόνο όσους είναι άνω των 21 ως μέλη είναι αρκετά καθησυχαστική. Γιατί; Λοιπόν, αυτό είναι απλό. Εάν ένας συγκεκριμένος ιστότοπος επέτρεπε σε όλους να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του, ειδικά σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ότι δεν σκέφτονται καθόλου τις υπηρεσίες του. Χαίρομαι που το Mega Personals το εξέτασε αυτό. Σίγουρα, ο ιστότοπος περιορίζει τον αριθμό των πιθανών μελών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία του, αλλά θα προστατεύουν τους ανήλικους χρήστες από δυνητικά επικίνδυνες συνθήκες. Τελικά, πιστεύω ότι αυτός ο ιστότοπος είναι αξιόπιστος και αξιόπιστος από κάθε άποψη.

Το Mega Personals είναι δωρεάν ή όχι;

Συνοδός φωτογραφιών MegaPersonals

Συνολικά, το MegaPersonals είναι γενικά δωρεάν και προσβάσιμο. Μπορείτε να κάνετε ό,τι αισθάνεστε όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας — είτε πρόκειται για περιήγηση, κράτηση, ανταλλαγή μηνυμάτων, φλερτ κ.λπ. Επίσης, ο ιστότοπος έχει premium συνδρομή, αλλά δεν έχω δει καμία ενότητα ή αναδυόμενη διαφήμιση που να προωθεί premium αναβάθμιση μέχρι στιγμής. Προσπάθησα να περιηγηθώ στη σελίδα και να κάνω κλικ σε πολλές σελίδες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια τις διαθέσιμες τιμές για μια premium συνδρομή.

Τέλος πάντων, δεν είμαι σίγουρος για το τι άλλο προσφέρει ένας λογαριασμός premium, δεδομένου ότι το Mega Personals είναι ήδη μια υπηρεσία συνοδείας με πλήρη πρόσβαση. Προφανώς, θα απολαμβάνετε καλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Επίσης, ένα ειδικό σήμα σάς δείχνει έναν επαληθευμένο λογαριασμό, αυξάνοντας τις πιθανότητές σας να βρείτε μια τέλεια σεξουαλική αντιστοιχία και υψηλότερα ποσοστά απαντήσεων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Mega Personals

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή και χρήση
 • Υψηλή αξιοπιστία από το ScamAdvisor
 • Πολλές σεξουαλικές προτιμήσεις για όλους
 • Καλύπτει ευρύτερες τοποθεσίες
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Ελκυστικό σχέδιο ιστοσελίδας

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι χρήστες είναι διαθέσιμοι ακόμα

12 τοποθεσίες συνοδών που πρέπει να επισκεφτείτε, παρόμοιοι με το Megapersonals.eu:

# 1 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, οι υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα Ashley Madison αλλάζουν ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος καλύπτει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των προνομίων της πολυγαμίας, της μονογαμικής, των ανοιχτών σχέσεων, των τριών και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του, έγινε δημοφιλής και συνεχίζει να ανανεώνεται μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 2 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος του Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές περιστασιακές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων πολυγαμικών σχέσεων, μονογαμίας, κοινής χρήσης ζευγαριών, FuBu και πολλών άλλων. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να εμπλουτίσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ ανύπαντρων και ζευγαριών που θέλουν να εξετάσουν εξονυχιστικά τη σεξουαλικότητά τους. Οι χρήστες θα ολοκληρώσουν με εύκολη πλοήγηση και γρήγορη διαδικασία εγγραφής εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 3 - Μπανγκτόπιοι

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφθείτε για άτομα που αναζητούν το τέλειο ταίρι για σεξ, ραντεβού και περιστασιακές σχέσεις. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων που κυκλοφορούν, έχει παραμείνει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, η ζωή μας είναι ένα σκασμός δουλειάς και άγχους και το μόνο που θέλουμε είναι να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε τρόπους για να το απελευθερώσουμε. Πράγματι, ένας μεγάλος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική των Banglocals.

PROS:

 • Οι χρήστες είναι ξεχωριστοί και από μοναδικά μέρη του κόσμου
 • Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση με απλές δυνατότητες πλοήγησης
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και η σύνδεση είναι άμεση
 • Η κράτηση κάποιου ατόμου κοντά στην περιοχή σας είναι πιθανό πρακτικό

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται premium συνδρομή για τη λειτουργία ορισμένων χαρακτηριστικών ιστότοπου

# 4 - Ναι

Ναι, σελίδα

Έχει προκαλέσει πολλούς πελάτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις για την έξοδο του Backpage από τη βιομηχανία. Έτσι, η άνοδος του YesBackpage, μιας επιτυχημένης, αξιόπιστης και γνωστής εναλλακτικής στο backpage που φέρνει όλη την καλοσύνη του κλασικού “Backpage” σε ένα εντελώς νέο διαφορετικό στυλ.

Ακριβώς όπως το πιο αγαπημένο Backpage, το YesBackpage επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν και να δημοσιεύουν διαφημίσεις απασχόλησης, καταχωρίσεις ιδιοκτησίας, ακόμη και υπηρεσίες πορνογραφίας και παρόχους υπηρεσιών συνοδών. Απλώς ονομάστε το. το έχουν!

YesBackpage review εδώ.

PROS:

 • Απλή διαδικασία εγγραφής
 • Πολύ δημοφιλές στους χρήστες του Backpage.com
 • Αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο Backpage.com
 • Η εύρεση του Escort και άλλων υπηρεσιών είναι απλή, γρήγορη και απλή
 • Ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα της ιστοσελίδας είναι στρατηγικά φιλική προς το χρήστη και απλή
 • Δωρεάν ανάρτηση διαφημίσεων
 • Προσφέρεται πληθώρα υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις

# 5 - 2fuck.com

2fuck site

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, μόνο μερικές ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδών με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη παγκοσμίως. Κάθε μέρα μεγαλώνει προοδευτικά. Ο ιστότοπος μπορεί να υπερηφανεύεται για τις γνήσιες και αυθεντικές υπηρεσίες του για όλους όσους λαχταρούν το σεξ καθημερινά.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

Δείτε την κριτική του 2fuck.com.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 6 - Μία σελίδα

μία σελίδα

Με την πρώτη ματιά, το Onebackpage φαίνεται σαν ένας συνηθισμένος ιστότοπος με πολλές καταχωρίσεις που σχετίζονται με αιτούντες εργασία και οτιδήποτε άλλο. Αλλά παραδόξως, το Onebackpage έχει στην πραγματικότητα μια ολοκληρωμένη λίστα ειδικών κατηγοριών, περίπου 120 από τις οποίες μπορείτε να περιηγηθείτε, να εξερευνήσετε και να επιλέξετε. Κάθε κατηγορία εξυπηρετεί το σκοπό της και είναι αρκετά ποικίλη. Ανεξάρτητα, η κατηγορία κάθε ιστότοπου έχει ουσιαστική αξία για πολλούς καταναλωτές και χρήστες.

Ολόκληρη η κριτική Onebackpage εδώ.

PROS:

 • Μια φανταστική ποσότητα διαφημίσεων και διαφημιστών
 • Φορτωμένο με πολλές υπηρεσίες που προσφέρονται
 • Δωρεάν για χρήση
 • Αξιόπιστο και ασφαλές στη χρήση
 • Αξιόπιστη πηγή υπηρεσιών συνοδείας υψηλής ποιότητας
 • Εύκολο στη χρήση και το σχεδιασμό είναι κατανοητό

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Προστίθενται διαφημιστικοί σύνδεσμοι

# 7 - PrivateDelights

PrivateDelights κύρια

Το PrivateDelights είναι μια αμφίδρομη διαφημιστική υπηρεσία, παρόμοια με αυτή που θα βρείτε στις τυπικές αγγελίες αυτές τις μέρες. Καταβάλλει προσπάθεια να καθιερωθεί ως σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Επίσης, στοχεύουν να γίνουν ένας «ολοκληρωτικός προορισμός» των αναγκών συνοδείας, κάνοντας στους χρήστες διαθέσιμους λογαριασμούς, διαφημίσεις, σχόλια πελατών και φόρουμ συνομιλίας μελών.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική PrivateDelights.

PROS:

 • Πλήθος συνοδών στον Καναδά και τις ΗΠΑ
 • Οι κριτικές είναι χρήσιμες
 • Η κράτηση είναι εμπιστευτική
 • Διαθέτει διακριτικό σύστημα
 • Επαληθευμένες συνοδούς

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες συνοδών είναι σκόπιμα θολές
 • Ορισμένες περιοχές έχουν περιορισμένους διαθέσιμους συνοδούς

# 8 - EscortNews

συνοδεία ειδήσεων

Το EscortNews είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος συνοδών με μια τεράστια λίστα καυτών και πανέμορφων γυναικών. Θα βρείτε τα πιο περιζήτητα κορίτσια και εκπληκτικά εντυπωσιακές συνοδούς σε αυτόν τον ιστότοπο. Προσφέρει επίσης βολικές λειτουργίες για τους χρήστες, όπως προηγμένη αναζήτηση, εργαλεία επικοινωνίας και απλά σχεδιασμένη διεπαφή. Έτσι, αν είστε γοητευμένοι και θέλετε να εξερευνήσετε τα σεξουαλικά σας όνειρα και τις βαθύτερες αισθησιακές φαντασιώσεις σας. Κάντε μια επίσκεψη και ξεχυθείτε στον κόσμο της συνοδείας.

Ακολουθεί μια κριτική του EscortNews.

PROS:

 • Κορυφαίες επιλογές κοριτσιών
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός, διασκεδαστικός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα
 • Ο δείκτης είναι οργανωμένος αρκετά καλά
 • Υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές για ανάγνωση

Μειονεκτήματα:

 • Επικεντρώνεται κυρίως στις μεγάλες πόλεις

# 9 - Eccie

Συζήτηση Eccie

Το Eccie είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος κριτικών συνοδών που διευκολύνει τους πελάτες να συλλέξουν τις απαραίτητες πληροφορίες πριν κάνουν κράτηση για μια συνάντηση με οποιαδήποτε κορίτσια συνοδών. Η κράτηση συνοδού είναι ένα τόσο τεράστιο στοίχημα, οπότε ένας Eccie στο πλευρό σας, μπορείτε να κοιμηθείτε κάπως το βράδυ, χωρίς να ενοχλείτε τίποτα παρά την ευχαρίστηση που σας περιμένει.

Ολόκληρη η κριτική του Eccie εδώ.

PROS:

 • Εξαιρετική και αξιόπιστη πηγή κριτικής
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Περιηγηθείτε και διαβάστε κριτικές δωρεάν
 • Η σχεδίαση ιστοσελίδων είναι απλή και κατανοητή

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Οι βασικοί λογαριασμοί μπορούν να διαβάσουν μόνο περιορισμένες κριτικές

# 10 - SkipTheGames

ιστότοπος skipthegames

Το Skip the Games μπορεί να ακούγεται σαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ωστόσο, αυτό το όνομα δεν είναι για παιχνίδι αλλά μάλλον μια εξαιρετική πλατφόρμα για να βρείτε ενήλικες εργαζόμενους και ανεξάρτητους συνοδούς όλα σε ένα μέρος. Το κορυφαίο σε αυτό είναι ότι δεν απαιτείται πλέον να εγγραφείτε για να λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους συνοδούς.

Απλά πρέπει να κάνετε κύλιση, να κάνετε κλικ σε μερικά προφίλ και να κάνετε βιόλα. μπορείτε ήδη να βρείτε τον τέλειο προορισμό σας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι, καθώς η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη. Το πιο σημαντικό, αν θέλετε να ζήσετε μια γρήγορη σεξουαλική περίοδο της ζωής σας, κάντε ένα διάλειμμα από το πορνό και αφεθείτε σε μια ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή σας να κάνετε σεξ με μια πραγματική γυναίκα.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική SkipTheGames.

PROS:

 • Υπάρχουν διαθέσιμες συνοδεία σε όλο τον κόσμο
 • Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους συνοδούς είναι αυθεντικές
 • Υπάρχουν άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο που είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα για ανάγνωση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμο εύρος τιμών για συνοδούς ως προεπισκόπηση

# 11 - RubRatings

RubRatings κύρια

Η RubRatings υπερηφανεύεται για τη δημιουργία μιας πλατφόρμας όπου οι καυτηριασμένοι πελάτες μπορούν να συνδεθούν αβίαστα με αξιόπιστες υπηρεσίες μασάζ και ερωτικών τριψίματος σαν τον παράδεισο. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται, αρκεί να πρόκειται για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Σίγουρα, όμως, θα ήταν καλύτερα αν ήταν εντός των αντίστοιχων τοπικών μας κοινοτήτων.

Έτσι, αν ψάχνετε για ένα μέρος για να βρείτε μασάζ που θυμίζουν παράδεισο και ερωτική απόλαυση, το RubRatings είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Η πλατφόρμα προσφέρει έναν εύκολο στη χρήση και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για τους μασέρ συνοδών να προωθήσουν τις αισθησιακές προσφορές τους σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Κριτική RubRatings εδώ.

PROS:

 • Κορυφαίοι συνοδοί μασέρ
 • Επιδέξιοι συνοδοί
 • Περιλαμβάνονται πολλές τοποθεσίες
 • Έχει διαθέσιμες κριτικές συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγες πολιτείες που δεν είναι διαθέσιμες
 • Η σελίδα είναι ακόμα υπό ανάπτυξη

# 12 - Oodle

προσωπικότητες

Εάν χάσατε το προσωπικό του Craigslist, υπάρχει το Oodle για αντικατάσταση. Μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που όλοι ελπίζουμε όταν λέω, «να έχεις ανοιχτό μυαλό». Εδώ παρατίθενται αρκετές εναλλακτικές λύσεις για τις προσωπικές διαφημίσεις του Craigslist που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για τους συνοδούς σας και το κυνήγι αγκίστρωσης.

Γενικά, το Oodle είναι ένας συσσωρευτής διαφημίσεων, όπως ακριβώς το Classified Advertising, το Backpage και το Craigslist. Ωστόσο, η μόνη διαφορά είναι ότι οι διαφημίσεις του προήλθαν από ένα ευρύ φάσμα άλλων κατηγοριών. Αν και το Oodle δεν έχει φτάσει ακόμη τη φήμη που έχει αποκτήσει ο Craigslist, οι διαφημίσεις του που ξεπερνούν τα 15 εκατομμύρια σε περισσότερες από 700 περιοχές δημιουργούν μια σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο. Από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί, η Oodle έχει δώσει διάφορες επιλογές στους ανθρώπους για να δημοσιεύουν μικρές αγγελίες — οτιδήποτε, από ακίνητα μέχρι ζώα, ενοικιάσεις διαμερισμάτων έως απασχόληση και υπηρεσίες συνοδείας.

PROS:

 • Πολλά κορίτσια συνοδών
 • Βασικό και απλό στη χρήση
 • Έχει μια αρκετά σταθερή βάση χρηστών
 • Λειτουργεί ήδη για σημαντικά χρόνια
 • Κατηγορία Καταπληκτικά Προσωπικά
 • Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Craigslist

Μειονεκτήματα:

 • Η δημοσίευση διαφημίσεων απαιτεί συμμετοχή
 • Οι διαχειριστές βγάζουν ορισμένες διαφημίσεις χωρίς ειδοποιήσεις

Τελικές λέξεις

Εάν αναζητάτε μια φανταστική εναλλακτική λύση για τους ιστότοπους Backpage ή Craigslist, το Mega Personals είναι πραγματικά η καλύτερη προσφορά που μπορείτε να βρείτε. Ίσως, η σφραγίδα αξιοπιστίας της έγκρισης από το ScamAdvisor είναι ήδη μια τεράστια υπόθεση που πρέπει να σκεφτείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο. Προς το παρόν, ο ιστότοπος δεν έχει διαθέσιμους ενημερωμένους λογαριασμούς ή καταχωρίσεις, αλλά αυτό που είναι διαθέσιμο στη σελίδα είναι αρκετά αξιοπρεπές. Απλώς έχετε μια καλή αίσθηση αυτογνωσίας όταν συναντάτε νέα άτομα στο διαδίκτυο και απολαύστε τον εαυτό σας στο έπακρο ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες MegaPersonals.

Επιπλέον, έχω μόνο μικρές λεπτομέρειες σχετικά με την premium αναβάθμιση αυτού του ιστότοπου. Ωστόσο, μόλις το ανακαλύψω, θα ενημερώσω αυτήν την αξιολόγηση για να αντικατοπτρίσω εάν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό για αγορά. Ωστόσο, εάν η premium υπηρεσία του παρέχει βελτιωμένη ασφάλεια ή προστατευμένες επικοινωνίες ως επιλογή, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Προς το παρόν, λέω ότι η βασική δωρεάν συνδρομή είναι αρκετά ευχάριστη και εξυπηρετεί τους σκοπούς της συνοδείας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή