Ενημερώθηκε: 17 Οκτωβρίου 2021

Ανασκόπηση MERB

& 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τοποθεσίες συνοδών όπως το Merb.cc

Εγγραφείτε τώρα στο AdultFriendFinder.com - μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το MERB.cc!

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές τοποθεσίες συνοδών για το Merb.cc

συγχώνευση

Η επιλογή μιας τέλειας υπηρεσίας συνοδείας και άλλων αγαθών που σχετίζονται με το φύλο είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Ωστόσο, η επιλογή και η αναγνώριση της ποιότητας και της συνοχής αυτών των τύπων υπηρεσιών μπορεί να θέσει ακόμη και ένα διαφορετικό επίπεδο πρόκλησης για εμάς. Ναι, όλοι λαχταρούμε ερωτικές συγκινήσεις στο δρόμο ή μακριά από τη γοητεία της άσχημης φιλενάδας σας, αλλά εκτός από την ευχαρίστηση, πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει χώρος για απάτες ή άλλα shenanigans.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.merb.cc/

Τι χρειάζεσαι? Αυτό είναι εύκολο - χρειάζεστε έναν ιστότοπο συνοδείας που σας βοηθά να συνδεθείτε με άλλους καυλιάριους πελάτες και να μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με συνοδούς, υπηρεσίες και φυσικά τους αγαπημένους μας σεξουαλικούς εργαζόμενους. Σε τελική ανάλυση, δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε μια άσχημη πόρνη που μυρίζει σαν σκουπίδια και ενεργεί σαν μια απελπισμένη πόρνη, σωστά; Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να ξοδεύετε τα χρήματά σας με σύνεση. Σίγουρα, θα καταναλώσει πολλή δουλειά, χρόνο και ενέργεια, αλλά σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερη αξία από το να τιμωρήσετε τον εαυτό σας με το χειρότερο κορίτσι σε μια ημερομηνία δείπνου, δεν συμφωνείτε;

Προχωρώντας, ονειροπόληση για νόστιμα, κολλώδη κολπικά και πέους δεν θα σας κάνει καλό. Αντ 'αυτού, ρίξτε μια καλή ματιά στην εγγραφή MERB μου και φροντίστε να το καυχηθείτε πριν από όλους τους άλλους!

MERB: Μια καναδική εμπειρία που χρειάζεστε

Αν αναζητάτε μια φανταστική εμπειρία με μια εξαιρετική εταιρεία, ρίξτε μια ματιά στο MERB. Αυτός ο ιστότοπος ψυχαγωγίας στον Καναδά σάς βοηθά να συζητήσετε διάφορες καναδικές υπηρεσίες συνοδείας και διέγερσης με πολλούς άλλους σκουπίδια στην πόλη. Αναμφίβολα θα απολαύσετε τις πλούσιες διαφορετικές κατηγορίες και κοινότητες που διατίθενται εδώ. Εξερευνήστε οτιδήποτε βρίσκετε ενδιαφέρον, ή ίσως ανακαλύψτε μερικούς από τους πιο σέξι μασέρ του Καναδά με υποσχέσεις που θα σας προσφέρουν μια απόλυτη κορύφωση παραμυθιού. Είναι μόνο στο MERB όπου μπορείτε να βρείτε το καλύτερο κορίτσι στην πόλη, μείον τα σπάνια λάθη.

Γενικά, το MERB είναι ένας πάροχος ερωτικής ψυχαγωγίας που προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο ανταλλαγής σχετικών πληροφοριών για οτιδήποτε (αλλά κυρίως σε διάφορα ερωτικά θέματα). Ωστόσο, καθώς πραγματοποιώ κύλιση στον ιστότοπο, διαπίστωσα ότι ο Merb δεν έχει καμία ευθύνη σχετικά με τις δημοσιεύσεις στον ιστότοπό του. Με άλλα λόγια, ό, τι κι αν κάνετε είναι αποκλειστικά ευθύνη του αναγνώστη.

Περιεχόμενο, μέλη και δραστηριότητα χρήστη του Merb

συγχωνεύστε το σαλόνι

Για όσο διάστημα ήταν, ο Merb προσπαθεί πάντα να προάγει την αλληλεπίδραση με ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών. Παράλληλα, παραχωρούμε σε εμάς, τους χρήστες, μια ασφαλή και ανεξάρτητη πλατφόρμα για να μιλήσουμε. Πράγματι, το MERB προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει ολόκληρη την εμπειρία της κοινότητας και να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο αριστείας. Πόσο δροσερό είναι αυτό;

Λοιπόν, είναι αστείο να πιστεύουμε ότι το MERB ακούγεται σαν άλλους πίνακες κριτικών όπως οι Terb και Perb. Είμαι βέβαιος ότι οι δημιουργοί αυτών των ιστότοπων έχουν μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ - εννοώ, τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Όλοι αυτοί οι πίνακες κριτικής έχουν παρόμοιο περιεχόμενο και χαρακτηριστικά, αλλά η ειδικότητά τους είναι το πεδίο εφαρμογής της περιοχής τους.

Επίσης, τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι η πλατφόρμα Merb.cc έχει περίπου εκατό χιλιάδες μέλη, με χιλιάδες και χιλιάδες φόρουμ, συζητήσεις και δημοσιεύσεις. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις και νέα φόρουμ που εμφανίζονται κάθε μέρα, έτσι μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η δραστηριότητα του ιστότοπου δεν θα πεθάνει ποτέ.

Απολαύστε συνοδεία του Μόντρεαλ μόνο στο Merb

συγχώνευση ανεξάρτητων συνοδών

Εκτιμώ όλο το εύρος του Merb.CC επειδή διαθέτει εντυπωσιακές υπηρεσίες συνοδείας που είναι είτε προσιτές είτε ελκυστικές - αλλά όλες οι εξαιρετικές διαμετρήσεις. Κατά τη σύγκριση αυτού του ιστότοπου με άλλους, βλέπω ότι ο Merb έχει πολλές καλύτερες ιδιότητες. Πρέπει να υπάρχει κάτι για το νερό του Μόντρεαλ επειδή όλα αυτά τα κορίτσια είναι ίσως ένα από τα καλύτερα που είχα τη χαρά να περάσω χρόνο.

Ο ιστότοπος Merb διαθέτει πολλές διαφημίσεις συνοδείας στον Καναδά. Ορισμένα έχουν περισσότερες από μία εικόνες, τιμές, προσφορές και στοιχεία επικοινωνίας, ενώ άλλα παρέχουν συνδέσμους πολυμέσων και συνδέσμους email. Ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό των διαφημίσεων Merb είναι ότι σας επιτρέπουν να διαδίδετε γρήγορα και αποτελεσματικά τις ειδήσεις με διάφορους προορισμούς, όπως email, Facebook ή ακόμη και Whatsapp.

Βρήκα αρκετά πανέμορφα hotties με busty titties και εκπληκτικά σώματα. Υπήρχε επίσης μια γκόμενα blondie με υπέροχο ροζ μουνί. Επίσης, μια άλλη ευχάριστη έκπληξη από το Μόντρεαλ μπορεί να σας κάνει να χαζέψετε με τις καταπληκτικές ικανότητες του σώματός σας και της πίπα. Όλα αυτά τα κορίτσια είναι διαθέσιμα για περίπου μία έως 12 ώρες, ανάλογα με το πόσο χρειάζεστε τις απολαύσεις τους. Όμως, υπάρχουν επίσης διαθέσιμα στην περιοχή του Μόντρεαλ, αν σας αρέσει μια υπηρεσία συνοδείας υψηλού διαμετρήματος - απλώς ετοιμάστε την τσέπη σας, γιατί αυτό θα μπορούσε να σας αφήσει άδειο.

Έτσι, από την προσωπική μου εμπειρία, ο Merb φαίνεται να είναι κάτι εντυπωσιακό από αυτό που περίμενα. Σε σύγκριση με τις περισσότερες καναδικές συνοδευτικές σελίδες στις μέρες μας, αυτή περιέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών. Μπορεί να έχει υψηλότερο εύρος κόστους όσον αφορά τις υπηρεσίες, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι όλα κορυφαία. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα κορίτσια μπορεί να έχουν διάφορα μέσα επικοινωνίας - email, κλήσεις και άλλα. Άλλοι μπορεί επίσης να ζητήσουν προκαταβολή προτού μπορέσετε να τα πάρετε έξω, οπότε περιηγηθείτε και βρείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Η απλούστερη εμφάνιση του Merb για ευκολότερη πλοήγηση

Οπτική αξιολόγηση

Στο εξωτερικό, το Merb φαίνεται να είναι ένα συμβατικό φόρουμ και λειτουργεί απρόσκοπτα με τόσο προβλέψιμο τρόπο όσον αφορά το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά. Εν τω μεταξύ, η επιλογή ενός τέλειου φόρουμ για συμμετοχή είναι αρκετά εύκολη, καθώς όλα στην αρχική σελίδα φέρουν ετικέτες με κατηγορίες και θέματα. Ακόμα κι αν θα απολαύσω σίγουρα μερικές πινελιές στυλ και ποπ χρωμάτων, πρέπει να πω ότι το καθαρό λευκό θέμα έχει χρησιμεύσει ως ένα ευχάριστο περιβάλλον χωρίς ενοχλήσεις για τους χρήστες. Η προσέγγιση του Merb στο σχεδιασμό είναι απλή, απλή και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε απευθείας κράτηση και όχι χάσιμο χρόνου.

Πλοήγηση στη σελίδα

Με την είσοδο στον ιστότοπο, το σύστημα σάς ζητά μια επιλογή "Enter Forum". Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό, θα το μεταφέρετε απευθείας στην κύρια σελίδα του ιστότοπου. Το πάνω μέρος της σελίδας είναι όπου μπορείτε να βρείτε την επιλογή εγγραφής, τη γραμμή μενού και τη μηχανή αναζήτησης. Ολόκληρη η σελίδα του Merb αποτελείται από κατηγορίες και θέματα που σχετίζονται με οτιδήποτε (αλλά το μεγαλύτερο μέρος σχετίζεται με συνοδεία).

Έτσι, για να σας δώσει μια γρήγορη μετάβαση στο καλύτερο νήμα σε αυτόν τον ιστότοπο, σας προτείνω να δείτε το Montreal Independent Escort - όπου συγκεντρώθηκαν αποκλειστικά όλοι οι συνοδούς αυτής της περιοχής. Ρίξτε μια ματιά στις υπηρεσίες μασάζ, τα καταπληκτικά κλαμπ strip, που σχετίζονται με την τεχνολογία και όλα τα άλλα πράγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Συνολικά, η χρήση του Merb είναι πολύ απλή και φορτωμένη με εξαιρετικές δυνατότητες. Θα έλεγα ότι αυτή ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες περιήγησης που είχα ποτέ σε ιστότοπους του Board Review όπως αυτή. Σίγουρα, ο ιστότοπος έχει λίγες διαφημίσεις, αλλά κατάφεραν να τον τοποθετήσουν σε περιοχές που δεν θα παρεμβαίνουν στην επιχείρησή σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται βελτίωση, αλλά συνολικά, όλα φαίνονται κομψά.

Φόρουμ Merb για τον Horny Fellas σαν κι εσένα!

φόρουμ merb selfie

Υπάρχουν πολλά φόρουμ διαθέσιμα στο Merb, και τα περισσότερα από αυτά τα φόρουμ σχετίζονται με ενήλικες. Έχει συζητήσεις στο φόρουμ, όπως μασάζ, συνοδεία και άλλες μορφές ψυχαγωγίας.

 • Αίθουσες μασάζ

Ξέρω ότι ονειρευόσασταν να ζήσεις το πιο άθλιο σαλόνι μασάζ γύρω από το Μόντρεαλ, βλέπω τα μικροσκοπικά σου χαριτωμένα να δείχνουν σε ένα σέξι ξανθιά γκόμενα. Λοιπόν, καλό είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμες αίθουσες μασάζ στο Merb, όπου μπορείτε να βρείτε απόλυτες ευχάριστες απολήξεις. Παρέχουν ερωτικούς μασέρ από διάφορα μέρη του κόσμου όπως η Κολομβία, η Ταϊλάνδη και πολλά άλλα.

 • Γενικό Φόρουμ

Αυτό το νήμα είναι απλά το καλύτερο. Επιτρέπει σε όλους να συζητούν, να μιλούν και να μοιράζονται διάφορα θέματα για οτιδήποτε. Ο «γενικός» όρος σημαίνει βασικά γενικά θέματα, θέματα ή οτιδήποτε άλλο. Είστε ελεύθεροι να μοιράζεστε πληροφορίες και σκέψεις, αρκεί να βρίσκονται εντός του ιστότοπου.

 • Φόρουμ Selfie

Είναι ένα μοναδικό φόρουμ συζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν selfies. Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη θα δουν πόσο αίσθηση αισθάνεστε βλέποντας το γυμνό σας πρόσωπο σε αυτήν την ενότητα. Τι άλλο μπορείς να κάνεις? Υποθέτω να το απολαύσετε! Αφεθείτε σε μια μεγάλη ποικιλία εικόνων από λούτριους νεοσσούς που κολυμπούν και με τόπλες εικόνες και αρκετές ακόμη νεαρές κυρίες που φωτογραφίζουν τον εαυτό τους απολαμβάνοντας άτακτες σεξουαλικές δραστηριότητες.

 • Ανεξάρτητη συνοδεία

Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε τα πάντα σέξι, ερωτικά και ευχάριστα στις αισθήσεις σας. Υπάρχουν σίγουρα καταπληκτικά κορίτσια που προσφέρουν ενθουσιώδη ευχαρίστηση, πίπα, μια φίλη, οικείο ρομαντισμό και ό, τι κι αν σας καλούν οι καυλιάρης επιθυμίες σας. Κάθε σελίδα συνοδού διαθέτει καλά ενημερωμένες λεπτομέρειες και πληροφορίες που χρειάζεστε για κράτηση.

 • Υπηρεσίες συνοδείας

Το Μόντρεαλ διαθέτει χιλιάδες γραφεία συνοδών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Υπάρχει μια σειρά από σέξι και εκπληκτικά sluts που έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε τα χρειάζεστε. Σίγουρα, υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την ενότητα.

Πόσο κοστίζει?

συγχώνευση ανεξάρτητης σελίδας συνοδείας

Οι υπηρεσίες συνοδείας του Μόντρεαλ είναι το κύριο μέλημα του Merb. Προφανώς, μπορείτε να καταλάβετε ότι διαβάζετε ήδη το όνομα του ιστότοπου. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε κοντά σε αυτήν την περιοχή ή κοντά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει καλύτερα να φορτώσετε τις αποσκευές σας τώρα, καθώς υπάρχουν πολλές εξαιρετικά σέξι και νυμφομανικές κυρίες που είναι πρόθυμες να σας σφάξουν με απεριόριστες συγκινήσεις! Εντάξει, τώρα πρέπει να ελέγξουμε πόσο πληρώνουν τα κορίτσια συνοδείας Merb για μερικά συναρπαστικά πίπα, χτύπημα, πρωκτικό σεξ, εμπειρία φίλης ή απλό σεξ βανίλιας.

Κατά την κύλιση στον ιστότοπο, βρήκα μερικά καυτά κοτόπουλα με τιμή από 350 έως 500 δολάρια Καναδά για μία ώρα απόλαυσης. Μερικοί προσφέρουν ακόμη και χαμηλότερες τιμές, αλλά υποθέτω ότι εξαρτάται από τον τύπο της υπηρεσίας που αναζητάτε. Υπάρχουν καμπύλες, μικροκαμωμένες, ψηλές, κοντές κοπέλες, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι φαίνονται υπέροχα και τέλεια! Ξέρω τι σκέφτεστε, φίλε. Είμαι βέβαιος ότι ακούγεται πολύ ακριβό για εσάς, αλλά στοιχηματίζω ότι κάθε καλύτερο πράγμα έρχεται με μια τιμή. Φυσικά, υπάρχουν κορίτσια χαμηλότερης τιμής εκεί έξω, αλλά πρέπει να τα αναζητήσετε λίγο καλύτερα. Πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια φτηνή σκατά. υπάρχουν πολλά κορίτσια σε αυτόν τον ιστότοπο.

Καλά και κακά σημεία του Merb

PROS:

 • Η πρόσβαση στον ιστότοπο είναι δωρεάν
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Διαθέτει πολλά φόρουμ διαθέσιμα
 • Τα περιεχόμενα φαίνονται απεριόριστα
 • Η ποιότητα των συνοδών είναι κορυφαία

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγα ανεπιθύμητα μηνύματα και διαφημίσεις
 • Οι διαφημίσεις είναι αρκετά ενοχλητικές

12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδείας παρόμοιοι με το Merb.cc:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος του Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα που καλύπτονται από αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών, έγινε δημοφιλές και συνεχίζει να είναι top-up μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - Λίστα ανιχνευτών

listcrawler

Ένας ιστότοπος συνοδείας με έδρα το Λονδίνο που αλλάζει τη διεύθυνση URL του μόλις πατήσετε το enter αφού τον πληκτρολογήσετε θα μεταφερθεί στη συνέχεια στο Escort Alligator. Ωστόσο, αυτά τα δύο είναι ακριβώς τα ίδια. Ο ιστότοπος είναι πολύ αυστηρός με τους επισκέπτες του, ειδικά με την επαλήθευση της ηλικίας του, οπότε φυσικά, επειδή είναι ιστότοπος για ενήλικες, θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα όπου μπορείτε να δείτε διαφορετικές πόλεις μακριά από τη δική σας. Στη συνέχεια, θα δείτε εκατοντάδες διαβαθμισμένες διαφημίσεις τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες συνοδούς.

Το List Crawler χρησιμοποιείται ευρύτερα στη Βόρεια Αμερική, αλλά πραγματικά δεν θα μετανιώσετε να δοκιμάσετε αυτόν τον ιστότοπο λόγω των καυτών κοριτσιών που θα μπορούσαν εύκολα να ζεστάνουν το κρεβάτι σας σε λίγες μόνο διαπραγματεύσεις. Έχουν ακόμη καταχωρήσεις στο Κεμπέκ, στο Μόντρεαλ και σε πολλά άλλα μέρη. Η λίστα Crawler θα ήταν μια πολύ μεγάλη βοήθεια εάν πρόκειται να ταξιδέψετε και θέλετε να σας συνοδεύσετε για διασκέδαση (και φυσικά, συναρπαστικό σεξ!). Παρόλο που ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά ξεπερασμένος λόγω της παλιάς ύπαρξής του και των λιγότερων ενημερώσεων, ο ιστότοπος εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον σκοπό του, οπότε πρέπει να τον δοκιμάσετε.

Αναθεώρηση ListCrawler εδώ.

PROS:

 • Καθημερινές διαφημίσεις
 • Χωρίς αυστηρή εγγραφή
 • Βελτιστοποιημένη για κινητή χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ξεπερασμένο σχέδιο και διεπαφή
 • Βασίζεται κυρίως στη Βόρεια Αμερική, μόνο

# 4 - Αναζήτηση ενηλίκων

αναζήτηση ενηλίκων

Ένας ιστότοπος συνοδών που λειτουργεί όπως κανένας άλλος. Η Αναζήτηση ενηλίκων παρέχει συντριπτικές υπηρεσίες κυρίως για σεξ από τη μεγάλη λίστα συνοδών τους. Παρόλα αυτά, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες που θέλετε να δοκιμάσετε εκτός από το σεξ. Τα μέλη προέρχονται από πολλά μέρη του κόσμου, και υπάρχει σίγουρα μια τέλεια συνοδεία για εσάς στην περιοχή σας. Ακόμη και γύρω από τα προάστια τοποθεσίες περιλαμβάνονται στη λίστα. είναι το πόσο ευρεία είναι η κάλυψη των υπηρεσιών τους. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς τύπους συνοδών που διαφέρουν ανάλογα με τους τύπους σώματος, το χρώμα των μαλλιών, την εθνικότητα και άλλα συγκεκριμένα είδη που προτιμάτε. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στις φωτογραφίες του προφίλ τους. Μερικοί μπορεί ακόμη και να προσφέρουν πλήρη σέξι, και πανέμορφα σώματα από τους εαυτούς σας, μπορείτε να ξεκολλήσετε εύκολα. Για τον πιο βολικό τρόπο, ορισμένες συνοδοί μεταφορτώνουν βίντεο που σας δίνουν μια προεπισκόπηση του πόσο ζεστά μπορούν να είναι στο κρεβάτι.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης αναθεώρηση του AdultSearch

PROS:

 • Η λίστα συνοδών είναι τεράστια
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και απλά
 • Έχετε μια ποικιλία επιλογών για συγκεκριμένους τύπους συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες πόλεις δεν διαθέτουν διαθέσιμες συνοδούς

# 5 - Γαμώτο

γαμημένο βιβλίο

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το Facebook, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να μετατρέψετε αυτόν τον ιστότοπο σε πιο σεξουαλικό και ευεργετικό για εσάς; Λοιπόν, πριν καν το σκεφτείτε, ορισμένοι έχουν ήδη δημιουργήσει έναν τέλειο ιστότοπο που παρέχει τη λειτουργικότητα του Facebook και τα πλεονεκτήματα των σεξουαλικών ιστότοπων. Συνολικά, έγινε Fuckbook. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε περιστασιακές συναντήσεις και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας χωρίς κρίσεις.

Τα μέλη αυτού του ιστότοπου προέρχονταν από όλο τον κόσμο και όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι όσον αφορά το σεξ, το φετίχ, τα συγγενή και πολλά άλλα πράγματα. Λόγω της δημοτικότητάς του, απονεμήθηκε ως βραβείο XBIZ για ιστότοπο γνωριμιών το 2014. Από το 2009, την περίοδο που κυκλοφόρησε αρχικά, το Fuckbook παρέχει στα μέλη του μια εξαιρετική πλατφόρμα και ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια κουλτούρα σύνδεσης . Περιηγηθείτε στον ιστότοπο, η πλοήγηση είναι αρκετά εύκολη και απλή. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από την premium συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τα αποκλειστικά προνόμια και χωρίς εμπειρία διαφημίσεων.

Αναχωρώ Αναθεώρηση βιβλίου.

PROS:

 • Βραβεύτηκε ως Dating Site of the Year από την XBIZ
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές με πολλούς τρόπους, όπως tablet και smartphone
 • Ένας τεράστιος αριθμός μελών άνω των 29 εκατομμυρίων παγκοσμίως
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους φύλου και σεξουαλικότητας
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη, απλή και πολύ γρήγορη
 • Τα μέλη έχουν πολλές επιλογές να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους
 • Το φίλτρο αναζήτησης είναι δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Η ανάγνωση και η απάντηση στα μηνύματα των μελών είναι μόνο για μέλη premium
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Η ενοχλητική αυτόματη απόδειξη μηνυμάτων συνεχίζει συνεχώς
 • Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων βρίσκονται σε ολόκληρο τον ιστότοπο

# 6 - Λοιπόν γεια

λοιπόν γεια

Το WellHello είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ατόμων που θέλουν να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι μόνο για άτομα που θέλουν να βρουν ημερομηνίες, αλλά κυρίως για περιπετειώδεις ομάδες και ζευγάρια που προτιμούν να κάνουν σεξουαλικές εξερευνήσεις με ομοειδή άτομα και να χαλαρώσουν. Στο WellHello, θα ανακαλύψετε οτιδήποτε θέλετε, όποια κι αν είναι η προτίμησή σας, είτε απλά να αναζητήσετε μια μοναδική εμπειρία ή μια μακρά αφοσιωμένη σύνδεση. Σχεδόν όλοι οι χρήστες του ιστότοπου είναι όμορφα και αισθησιακά άτομα που περιμένουν κάποιον άλλον να πειραματιστεί. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι απλώς ο μέσος ιστότοπός σας για υπηρεσίες ραντεβού σεξ, αλλά είναι μια απίστευτη πλατφόρμα όπου μπορείτε να επιδείξετε σεξουαλικές διαστροφές και να παίξετε, οδηγώντας σε σεξουαλική ώθηση ικανοποίησης.

Πλήρης κριτική WellHello εδώ.

PROS:

 • Γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν για όλους
 • Μπορεί να εμφανίσει την ακριβή και ακριβή τοποθεσία των λογαριασμών προφίλ
 • Πείθει τους αγώνες να βλέπουν το προσωπικό σας υλικό γκαλερί
 • Μπορείτε να φιλτράρετε ελεύθερα τις αναζητήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
 • Μπορείτε να προσθέσετε μέλη στη λίστα αγαπημένων σας

Μειονεκτήματα:

 • Η πλειοψηφία των μελών βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Απαιτείται μόνο βασικά δεδομένα κατά την εγγραφή
 • Τα μέλη Premium μπορούν να στείλουν φλερτ σε άλλα μέλη
 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και πολλές

# 7 - TSEscortIndex

tsescortindex

Το TSEscortIndex δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ανταλλάξουν σεξ υψηλής ποιότητας, χωρίς δέσμες, με κρύα, σκληρά μετρητά με γυναίκες trans. Το TSEscortIndex συλλέγει δημοσιεύσεις από άλλους ιστότοπους και τις τοποθετεί σε μία τοποθεσία - καθιστώντας το πιο βολικό για τους χρήστες. Επίσης, οι εικόνες είναι διατεταγμένες σε διαδοχική σειρά και ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του TSEscortIndex είναι η ανοιχτή του πρόσβαση στο ιστορικό διαφημίσεων, τις προσφορές σε άλλες πόλεις και τους αριθμούς τηλεφώνου. Ουσιαστικά, αυτό επιτρέπει σε άτομα που αναζητούν τρανσέξουαλ που είναι διασκεδαστικοί να ελέγξουν αν τα προφίλ είναι γνήσια.

PROS:

 • Καταπληκτική βάση δεδομένων
 • Εύκολο στη χρήση και ομαλή περιήγηση
 • Διαφημίσεις βάσει εικόνας

Μειονεκτήματα:

 • Έχει περιορισμένη λειτουργία αναζήτησης
 • Φροντίζει μόνο στη Βόρεια Αμερική

# 8 - Slixa

slixa

Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυλιάρης και θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί μας. Ίσως να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο αναζητώντας αυτόν τον σωστό σύντροφο σεξ για να καθίσετε δίπλα σας, εκπληρώνοντας τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες. Αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό μερικές φορές. Με κάθε τρόπο, χαίρομαι που σας παρουσιάζω το Slixa. Είναι ένας ιστότοπος που θα φέρει όντως όλες τις καλύτερες πτυχές στην υπηρεσία συνοδών και θα αποφύγει τις παγίδες σε αυτόν τον κλάδο.

Παραδόξως, η Slixa παρέχει ατέλειωτη αριστεία και ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, υπάρχει ένα απίστευτο ποσό θετικών σχολίων και φήμης διάσπαρτα σε όλο το Διαδίκτυο που ευνοεί αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, διάφορες σημαντικές δημοσιεύσεις παρείχαν τις απόψεις τους για το Slixa, και κυρίως ήταν θετικές και υποστηρίζει τη φήμη της. Για αυτόν τον λόγο, ο ιστότοπος κέρδισε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες και χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους εγγράφονται καθημερινά.

Εδώ είναι μια Αναθεώρηση Slixa.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός αλλά κομψός
 • Περιέχει την πιο καυτή και πανέμορφη επιλογή συνοδών
 • Τα προφίλ των κοριτσιών έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η πλειοψηφία των συνοδών εδώ είναι πρόθυμοι να πετάξουν έξω και περιπετειώδεις
 • Οι διαφημίσεις είναι μόνο μερικές

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι λίγο ακριβές

# 9 - Κατάλογος Escort

συνοδός κατάλογος

Εάν ξεκουραστείτε χωρίς να αντιμετωπίσετε πάρα πολύ ταλαιπωρία, τότε το Escort Directory είναι εδώ για εσάς. Περιέχει μια μεγάλη λίστα εξαιρετικά καυτών συνοδών που είναι όλοι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τις βαθύτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός συνοδών που διατίθενται εδώ που μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε σεξ και εγγυημένες σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους για να βεβαιωθείτε ότι προσγειώνεστε στο τέλειο κορίτσι των ονείρων σας. Εάν θέλετε σοβαρά να χαλαρώσετε ή απλά θέλετε να βάψετε τα πράγματα στο κρεβάτι, βιαστείτε τώρα και εγγραφείτε.

Μια πλήρης κριτική του EscortDirectory εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές συνοδεία
 • Οι λίστες οργανώνονται και κατηγοριοποιούνται για να κάνουν την επιλογή πιο βολική
 • Η δυνατότητα αναζήτησης εκ των προτέρων είναι διαθέσιμη
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και ενημερωμένα

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι σε μέτριο αριθμό αλλά ενοχλητικές
 • Προσοχή στα πλαστά προφίλ

# 10 - Sugarnights

ζαχαρωτά

Αναζητάτε γλυκιά γλυκιά νύχτα; Πράγματι, οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Το να είστε μία από τις διάσημες υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με γνήσια και αυθεντικά άτομα. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν.

Κυρίως, ειδικεύονται στην παροχή μιας φανταστικής σύνδεσης σε μέλη όπως μασάζ, συνοδεία, διασκέδαση και μια εμπειρία να έχουν μια φίλη, αξίζει την τιμή της. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πόλεις στον ιστότοπό τους και μπορείτε να επιλέξετε τι είναι βολικό για εσάς μέσω ενός διαθέσιμου χάρτη για προβολή. Όταν τελικά αποφασίσατε, βυθιστείτε στις πιο εξαιρετικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική Sugarnights.

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία συνοδών για να διαλέξετε
 • Απλή και κατανοητή, η διεπαφή του ιστότοπου
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν είναι περίπλοκη
 • Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια

Μειονεκτήματα:

 • Επικεντρώνεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Η ταυτότητα του κατόχου της ιστοσελίδας είναι κρυφή

# 11 - TopEscortBabes

topescortbabes

Καθώς το Διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, οι υπηρεσίες συνοδών έχουν αυξηθεί σε διάφορους ιστότοπους. Πολλοί από αυτούς έχουν πανέμορφες, σούπερ-διέγερση γυναίκες συνοδούς. Οι λειτουργίες και η αξιοπιστία, ωστόσο, διαφέρουν σημαντικά από τη μία μάρκα στην άλλη. Έτσι, εάν είστε ερωτικός αναζητητής και το όνειρό σας να περάσετε μια από τις πιο σέξι στιγμές της ζωής σας, θα πρέπει να διαλέξετε την καλύτερη κατάλληλη πλατφόρμα συνοδείας που υπάρχει. Ένας από αυτούς τους σχετικούς ιστότοπους είναι το Top Escort Babes.

Το Top Escort Babes είναι ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδών που όλοι γνωρίζουμε. Προσφέρουν οικεία συντροφιά κατ 'απαίτηση εάν χρειαζόσασταν κάποια παρέα αργά τη νύχτα! Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες για τα χιλιάδες πιο γνωστά πορνοστάρ, γυναίκες, μοντέλα συνοδείας shemale και διασημότητες παγκοσμίως.

Επανεξέταση TopEscortBabes εδώ.

PROS:

 • Διαθέτει χιλιάδες συνοδούς και πολλές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο
 • Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Υποδεικνύει ύποπτους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το σήμα "Suspicious Profil"
 • Υπάρχουν pornstars διαθέσιμα ως συνοδεία
 • Απλή, κομψή και υπέροχη σχεδίαση
 • Μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία περιήγησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Πολλές κατηγορίες συνοδών για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει δυνατότητες αναζήτησης
 • Ορισμένες συνοδεία είναι αρκετά ακριβές

# 12 - SumoSearch

φετίχ sumosearch

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την SumoSearch, σκέφτηκα αμέσως ότι ο τομέας είναι έξυπνος και καλά μελετημένος. Χρησιμοποιεί έναν ελβετικό τομέα .ch ως επέκταση του ονόματός του και αναφέρεται ως Sumosear.ch. Αν και το όνομα ακούγεται περίεργο, το SumoSearch είναι ένας πόρος για την εύρεση υπηρεσιών συνοδών από διάφορους ιστότοπους συνοδών. Διαθέτει μια ισχυρή, αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης που παρέχει λειτουργία αναζήτησης, ειδικά για αριθμούς τηλεφώνου.

Με το ισχυρό σύστημα σάρωσης αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να περιηγηθείτε σε ιστότοπους και φωτογραφίες που συνδέονται με οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου. Με άλλα λόγια, μειώνει τον χρόνο αναζήτησης για περιπέτειες, επειδή σας επιτρέπει να εκτελείτε μια αναζήτηση αντί για πολλά προφίλ σε ιστότοπους χρηστών. Χάρη στον μεγάλο όγκο της κυκλοφορίας, υποθέτω ότι είναι φανταστική ιδέα!

Ελέγξτε για αναθεώρηση του SumoSearch

PROS:

 • Η Goo συλλέγει αποτελεσματικά λίστες συνοδών από διαφορετικούς ιστότοπους
 • Μπορείτε να βρείτε ερωτικά μασάζ, συνοδεία, φετίχ και υπηρεσίες συνοδών
 • Πολλές λίστες κάθε μέρα
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στα στοιχεία επικοινωνίας των συνοδών
 • Δωρεάν για χρήση
 • Καθαρή και απλή διάταξη ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα εργαλεία ταξινόμησης και αναζήτησης

Ετυμηγορία

Η επιλογή του Merb ως φόρουμ μετακίνησης για εύρεση συνοδοί, σχόλια, απόλαυση αισθησιακού μασάζ και συναρπαστικό πάροχο υπηρεσιών είναι μια εξαιρετική απόφαση. Αυτοί οι μοναδικοί πίνακες συζήτησης με επίκεντρο τους ενήλικες είναι δυναμικοί και διορατικοί - χάρη στους χιλιάδες ενεργούς χρήστες τους που κάνουν την κοινότητα ζωντανή και συνεχίζει να λειτουργεί σωστά. Σίγουρα, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για πρόσβαση σε ορισμένες από τις λειτουργίες του Merb. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν - καθιστώντας τον ισχυρό πλεονέκτημα μάρκετινγκ. Δείτε το Merb σήμερα και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τις ανακαλύψεις που θα κάνετε.

Εν τω μεταξύ, μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε μερικούς από τους εξίσου εντυπωσιακούς ιστότοπους συνοδών που εμφανίζονται σε αυτήν την κριτική. Όπως και ο Merb, είναι γνωστό ότι παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες σε διαφορετικά γούστα. Που περιλαμβάνει:

 • AdultFriendFinder (εάν ενδιαφέρεστε για περιστασιακές / σεξουαλικές συναντήσεις),
 • AshleyMadison (αναζητήστε διακριτικές υποθέσεις),
 • Λίστα ανιχνευτών (βρείτε αγγελίες από επαγγελματίες και ερασιτέχνες συνοδούς), και
 • Αναζήτηση ενηλίκων (διαθέτει μια μεγάλη λίστα συνοδών από πολλά μέρη του κόσμου).
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή