Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

PrivateDelights

& 12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδείας Όπως privatedelights.ch

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για Privatedelights.ch

PrivateDelights κύρια

Ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας που ονομάζεται PrivateDelights έχει επεκτείνει τις δυνατότητες και τη θέση του για να φιλοξενήσει κυρίες σε όλο τον Καναδά και τις ΗΠΑ από τη βάση του στην Ελβετία. Πρώτον, αυτή δεν είναι η παραδοσιακή σας πλατφόρμα υπηρεσιών συνοδείας όπου οι χρήστες αντιστοιχίζονται με κριτήρια όπως συμβατότητα και ενδιαφέρον. Μάλλον, είναι μια αντιγραφή των online διαφημίσεων και των καταλόγων επιχειρήσεων. Όπως γνωρίζουμε, οι ταξινομημένες διαφημίσεις είναι σχετικά απλές αμφίδρομες υπηρεσίες διαφήμισης που δημοσιεύονται από οποιονδήποτε παρέχει τα «αγαθά» ή τις «υπηρεσίες». Το ίδιο ισχύει και με το PrivateDelights, οι διαφημίσεις παράγονται από συνοδούς και όσοι αναζητούν υπηρεσίες συνοδείας ανταποκρίνονται σε αυτές τις διαφημίσεις. Αρκετά βασικό, σωστά;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://privatedelights.ch/

Επί του παρόντος, μια μεγάλη ποικιλία από απολαυστικές απολαύσεις, συμβατικό σεξ, έντονες υπηρεσίες και τρελό σεξ καλύπτεται από τους συνοδούς στο PrivateDelights. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ξεσηκωτικό μασάζ και μυστικό, καθώς και περίεργα πράγματα όπως το φετίχ των ποδιών, η διπλή διείσδυση, τα σπλάχνα και η κατάποση των στίχων. Ορισμένοι συνοδοί προσφέρουν επίσης υπηρεσία εμπειρίας φίλων και τριάδες. Αυτές οι υπηρεσίες συνοδείας είναι πιο ευχάριστες και διασκεδαστικές αν θα μπορούσατε να το κάνετε με συνοδό της επιλογής σας. Ευτυχώς για εσάς, το PrivateDelights περιλαμβάνει επίσης άνδρες, γυναίκες, ομοφυλόφιλους, τρανσέξουαλ και συνοδούς ζευγαριών που θα αρκούσαν το ιδιαίτερο γούστο σας στη σεξουαλικότητα.

PrivateDelights - Η λύση σας σε όλες τις ανάγκες συνοδείας σας!

Πολυάριθμοι ιστότοποι απευθύνονταν σε πολλούς καυλωμένους ανθρώπους παρέχοντας διαφημίσεις, αξιολογήσεις προϊόντων ή φόρουμ κοινότητας. Άλλοι προσπάθησαν να δώσουν όλα αυτά τα στοιχεία ταυτόχρονα, με μικρή επιτυχία και αποτελεσματικότητα. Μετά την ενδεχόμενη πτώση ορισμένων διαβόητων σελίδων συνοδείας όπως το Craigslist και το Backpage, οι περισσότερες υπηρεσίες συνοδείας εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος. Αλλά η εξαφάνιση είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο άλλων δημοφιλών ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων των PrivateDelights.

Η PrivateDelights κάνει μια προσπάθεια να καθιερωθεί ως ένας σημαντικός παίκτης στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Το PrivateDelights στοχεύει να γίνει ένας «παντού προορισμός» αναγκών συνοδείας κάνοντας διαθέσιμους ορισμένους λογαριασμούς, διαφημίσεις, σχόλια πελατών και φόρουμ συνομιλίας μελών. Επί του παρόντος, η PrivateDelights εντείνει τις προσπάθειές της να εκτοπίσει - και, στην πραγματικότητα, να ξεπεράσει - παραδοσιακά ανεξάρτητα πρακτορεία συνοδείας, όπως το Backpage.

Υπηρεσίες συνοδείας μοντέλων PrivateDelights

PrivateDelights Νέα Υόρκη

Όσον αφορά τις υπηρεσίες συνοδείας, θα συναντήσετε πολλές επιλογές στο PrivateDelights. Υπάρχει Wild Ass Humping, Wild Fuck, Oral Without a προφυλακτικό, Light French Kissing, G-Spot Massage, Finger Up The Butt, Girl Friend Experience, Golden Shower, Foot Job, Finger Fucking, Double Penetration, Doggy Style, Dick Sucking Lips, Δουλεία, γλείψιμο της μπάλας, κατάποση, πρωκτική άμυνα, γαϊδουράκι στο στόμα και σούβλα στο στόμα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία όπως καμία άλλη, οπότε αποκομίστε τα οφέλη της όσο μπορείτε.

Η γυναίκα με τις πιο τρελές φαντασιώσεις σας θα σας περιμένει διακριτικά-απλά επιλέξτε να έχετε μια συνεδρία κατά την κλήση ή την κλήση μαζί της. Επιπλέον, το PrivateDelights διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εθνοτικά διαφορετικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των Λατίνων, των Ιαπώνων, των Ασιατών, των Καυκάσιων, των Λευκών, των Αφρικανών, των φυλετικών κοριτσιών και των ατόμων από όλες τις φυλές και το υπόβαθρο.

Για να τελειώσουν όλα, το PrivateDelights προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο στο γούστο σας. Έτσι, αν υπάρχει προτίμηση στα μαλλιά που θέλετε να εγκαταστήσετε, τα μοντέλα μπορούν να φορούν περούκες, οπότε δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με κοκκινομάλλα ή σκουρόχρωμα συνοδεία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε εφήβους συνοδοιπόρους ή σε συνοδούς MILF στην περιοχή σας. Ορισμένοι συνοδοί ενδιαφέρονται ομοίως για ταξίδια σε διαφορετικές χώρες, οπότε ίσως να το λάβετε υπόψη εάν σχεδιάζετε μια καυτή απόδραση το Σαββατοκύριακο. Κάντε κράτηση τώρα και μην ανησυχείτε για την ασφάλεια και την ανωνυμία. Ο ιστότοπος δίνει στους πελάτες του πολλές προτάσεις σχετικά με τη διατήρηση του απορρήτου, ενώ διασκεδάζετε και παραμένετε εντός των περιορισμών των χρημάτων σας.

Πώς λειτουργεί το PrivateDelights;

Πάροχοι πελατών PrivateDelights

Το PrivateDelights είναι μια αμφίδρομη υπηρεσία διαφήμισης, παρόμοια με αυτήν που θα βρείτε στις τυπικές αγγελίες αυτές τις μέρες. Οι διαφημίσεις δημιουργούνται από συνοδούς, οι οποίοι λειτουργούν τόσο ως πάροχος υπηρεσιών όσο και ως διαφημιστής. Το άτομο που χρησιμοποιεί το PrivateDelights για να βρει συνοδό είναι ο «πελάτης».

Οι πάροχοι μπορούν να κάνουν μια νέα διαφήμιση για τις βασικές υπηρεσίες τους μετά την επικύρωσή τους. Αυτό σημαίνει ότι υποβάλλονται σε διαδικασία επαλήθευσης πριν τους επιτραπεί να δημοσιεύσουν. Μέσα σε αυτές τις αναρτήσεις, θα βρείτε συνήθως τις φωτογραφίες της, τις υπηρεσίες που παρέχει (σε ​​ορισμένες περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Do's and Don'ts), τιμές, επιλογές πληρωμής που προτιμά και προσωπικά στοιχεία.

Ένας δυνητικός πελάτης που βλέπει τη διαφήμισή της μπορεί επίσης να διαβάσει κριτικές και σχόλια από προηγούμενους πελάτες. Είναι ζωτικής σημασίας να διαβάσετε αυτές τις κριτικές, καθώς επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν ποια συνοδεία είναι εξαιρετική ή όχι. Οι πρόθυμοι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν αμέσως με τον πάροχο χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα προσωπικά στοιχεία στη διαφήμιση. Πρέπει όμως να το αναφέρω αυτό. ο ιστότοπος έχει ελάχιστη έως καθόλου λογοδοσία για την ακριβή διευθέτηση συνοδών-πελατών, επειδή εσείς ασχολείστε αποκλειστικά με τους συνοδούς.

Όταν αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία συνοδείας, μπορείτε να σχολιάσετε ή να αναθεωρήσετε το προφίλ της συνοδού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους πελάτες να αποφασίσουν αν είναι τέλειοι για κρατήσεις. Αλλά θυμηθείτε, μια αναθεώρηση δεν πρέπει να περιέχει προσωπικές λεπτομέρειες και πράγματα σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στη σύνδεση/συνάντηση, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε όταν γράφετε ένα.

Σχεδιασμός και διεπαφή χρήστη PrivateDelights

Αναζήτηση PrivateDelights

Δεδομένου ότι δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες ενός πελάτη, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας συνοδείας του PrivateDelights μπορεί να διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχετε βιώσει. Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας, οι λέξεις -κλειδιά, η έξυπνη μηχανή αναζήτησης και τα μέρη είναι όλα προσβάσιμα από την επάνω γραμμή πλοήγησης στον ιστότοπο. Όταν χρησιμοποιείτε πολλά σύνθετα εργαλεία ελέγχου, η ισχυρή μηχανή αναζήτησης υποστηρίζει τους πελάτες να βρουν περισσότερους τοπικούς συνοδούς σε κοντινές πόλεις ή οπουδήποτε στον κόσμο.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια ποικιλία επιλογών σεξουαλικού προσανατολισμού για συνοδούς και διαφορετικές υπηρεσίες που προσφέρονται. Υπάρχουν επίσης παράγοντες όπως η ακτίνα μιλίων, η χώρα, η διαθεσιμότητα, οι εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και τα ιδανικά μέσα πληρωμής. Εκτός από αυτό, υπάρχει μια μακρά λίστα παρόχων που προσφέρουν μοναδικές σεξουαλικές υπηρεσίες όπως Private Show, Wild Ass Humping, Oral Without a προφυλακτικό, Light French Kissing, G-Spot Massage, Finger Up The Butt, Girl Friend Experience, Wild Fuck, Golden Shower , Foot Job, Finger Fucking, Double Penetration, Doggy Style, Dick Sucking Lips, Bondage, Ball Licking, Swallowing, Anal Rimming, Ass To Mouth, Cum in Mouth, Lady Friend, Sado-Masochism, Cowgirl, Deep Throat, Full Service, Πρωκτικό σεξ, δουλειά στο χέρι, εμπειρία HoneyMoon, εμπειρία πορνό αστέρι και Sat On My Face. Οι υπόλοιπες δυνατότητες του ιστότοπου, όπως η πλοήγηση - λειτουργούν άψογα και επισημαίνονται με σαφήνεια για τη διευκόλυνσή σας.

Είναι το PrivateDelights αξιόπιστος ιστότοπος συνοδείας;

Προφίλ συνοδείας PrivateDelights

Πολλά σημάδια υποδεικνύουν ότι το PrivateDelights είναι μια αξιόπιστη πηγή συνοδών και υπηρεσιών. Maybeσως υπάρχει μια χούφτα ή ακόμη και χιλιάδες συνοδούς διαθέσιμες σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο σημείο. Τα μέλη του ιστότοπου μπορούν να δημιουργήσουν διαφημίσεις μόνο στο PrivateDelights. Δηλαδή, οι συνοδοί πρέπει να υποβληθούν σε διαδικασία ελέγχου ταυτότητας πριν μπορέσουν να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι φωτογραφίες, τα στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας που υποβάλλουν είναι αξιόπιστα.

Λόγω αυτού του αυστηρού προτύπου, όταν οι κριτικές σας στο PrivateDelights βρεθούν κατάφωρα ανέντιμες, ενδέχεται να αποκλειστείτε οριστικά από τη σελίδα. Οι ίδιοι οι συνοδοί είναι προληπτικοί τόσο για ευχάριστες όσο και για κριτικές κριτικές. Η πλειοψηφία τους έχει την πρωτοβουλία να δημιουργήσει μια σύνδεση με τους πελάτες τους για να αποδείξει την αυθεντικότητα και την εξυπηρέτησή τους. Στην πραγματικότητα, λένε ιστορίες για τις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις τους με τους πελάτες για να τους παρασύρουν να συνεχίσουν να επιστρέφουν για περισσότερα.

Κατά την περιήγηση, ενδέχεται να συναντήσετε ορισμένα προφίλ συνοδών που έχουν λίγες πληροφορίες για τις αναρτήσεις τους. Μην το θεωρείτε ψεύτικο ή παραπλανητικό προφίλ - δεν έχουν όλοι τον χρόνο να παρέχουν λεπτομερείς διαφημίσεις. Παρόλο που ο ιστότοπος δεν έχει απλό τρόπο για τους πελάτες να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους συνοδούς, μπορείτε απλά να τους ζητήσετε να έχουν πρόσβαση στους αποκλειστικούς πίνακες μηνυμάτων τους για να τους γνωρίσουν από κοντά. Με αυτόν τον τρόπο, οι κρατήσεις και οι ρυθμίσεις είναι πολύ πιο προσιτές και ομαλότερες.

Αυθεντικοί συνοδοί στον ιστότοπο

Συνοδός PrivateDelights

Κοιτάζοντας τις συλλογές μοντέλων συνοδείας, ανακάλυψα ότι οι φωτογραφίες είναι μέτριες και εμφανίζονται γνήσιες, καθώς δεν φαίνονται όλες τέλειες στην εικόνα. Ωστόσο, παρατήρησα ότι οι φωτογραφίες και οι λογαριασμοί τους δεν έχουν την «επωνυμία» τους, κάνοντάς με να πιστέψω ότι το PrivateDelights δεν ακολουθεί μια κουραστική διαδικασία επαλήθευσης φωτογραφιών. Λοιπόν, δεν πειράζει. Δεν με νοιάζει και τόσο. Όσο είναι αυθεντικά, είμαι καλός με αυτό.

Πολλοί συνοδοί χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους διαδικτυακούς λογαριασμούς τους στα προφίλ τους. Σως ήθελαν να δείξουν ότι είναι νόμιμα πρόσωπα και όχι κάποιοι ψεύτικοι απατεώνες. Με άλλα λόγια, γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η αξιοπιστία της επιχείρησής τους, οπότε είναι έτοιμοι να σας δώσουν μια ματιά στις προσωπικές τους υποθέσεις μέσω επίσημων κοινωνικών λογαριασμών.

Φαίνεται ότι και τα 200+ προφίλ χρηστών είναι αυθεντικά κατά κάποιο τρόπο. Ενώ αυτός ο αριθμός δεν μοιάζει πολύ, νομίζω ότι είναι καλύτερος. Καλύτερα να ξέρετε τι να περιμένετε τώρα, όμως. Υπάρχουν ψεύτικες υπηρεσίες συνοδείας εκεί έξω που καμαρώνουν εκατομμύρια μέλη, αλλά δεν μπορούν να βασιστούν εντελώς στο πόσες απάτες περιμένουν το επόμενο θύμα τους. Αν και, αρκετοί συνοδοί της PrivateDelights έχουν αποκρύψει την ταυτότητά τους ή απλώς άλλαξαν ταυτότητα για λόγους. Συνεπώς, εξακολουθώ να σας προτείνω να ελέγξετε τις βαθμολογίες τους πριν κλείσετε πραγματικά ένα από αυτά. Αυτό είναι επίσης για την ασφάλεια και την προστασία σας.

PrivateDelights Πενσυλβάνια

Το PrivateDelights έχει υποκαταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε λίγες περιοχές του Καναδά. Αν ήμουν στη θέση σας, θα παρακολουθούσα το πρόγραμμα της αγαπημένης μου συνοδείας. ποτέ δεν ξέρεις ότι θα περάσει από την περιοχή σου την επόμενη εβδομάδα, και το να κλείσεις ραντεβού εκ των προτέρων θα διασφαλίσει ότι όλες οι φαντασιώσεις σου για την «εκτέλεση» της ζωής. Εάν γνωρίζετε ακριβώς για ποια συνοδεία κυνηγάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τυπικές μεθόδους αναζήτησης, όπως περιοχή, χώρα και τοποθεσία. Τα μενού είναι όσο το δυνατόν πιο βασικά, προκαλώντας το κλίμα των κλασικών ιστότοπων διαβαθμισμένων διαφημίσεων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον τεχνάσματα μάρκετινγκ ή παρεμβατική διαφήμιση.

Το κεφάλι ψηλά! Πριν ξεχάσω, πρέπει να το αναφέρω αυτό: παρόλο που αυτοί οι συνοδοί είναι πάροχοι υπηρεσιών και είναι ΘΕΡΜΟΙ, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να ενεργείτε ευθεία και ευγενικά μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγορά σας.

Συνοδεία κριτικών και αίθουσα συνομιλίας των PrivateDelights

Κριτικές PrivateDelights

Κατανοώ ότι αρκετοί άνθρωποι μπορεί να προτιμούν επιπλέον πολύχρωμες και κατατοπιστικές κριτικές. οι κριτικές του PrivateDelights είναι σκόπιμα απλές και στερούνται συγκεκριμένων στοιχείων. Κάθε κριτική του PrivateDelights είναι μια αυθεντική εμπειρία, χωρίς καμία αμερόληπτη γνώμη, διότι τόσο οι πελάτες όσο και οι συνοδοί θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτήν.

Έχω μερικές συμβουλές για το πώς να γράψετε σωστά μια κριτική PrivateDelights, ώστε να βοηθήσετε έναν άνθρωπο να γνωρίσει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες συνοδείας. Βασικά, υπάρχουν δύο πρότυπα που πρέπει να ακολουθείτε όταν γράφετε κριτικές για να διασφαλίσετε την εμπιστευτικότητα, την ευγένεια και την ασφάλεια. Αρχικά, αποφύγετε να αποκαλύψετε τυχόν εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας, συμπεριλαμβανομένης της κατοικίας σας ή του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης. Στη συνέχεια, αποφύγετε να αποκαλύψετε λεπτομέρειες σχετικά με το τι συμβαίνει στο κρεβάτι. Απλό, σωστά;

Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλές αίθουσες συνομιλίας PrivateDelights μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής Discord. Τα δωμάτια διαθέτουν ξεχωριστούς χώρους για συνοδούς και πελάτες και μικτό χώρο όπου και οι δύο χρήστες μπορούν να μιλούν μεταξύ τους με ηρεμία και άνεση. Το PrivateDelights έχει ξαναφτιάξει ένα μέρος των φόρουμ και των κοινωνικών λειτουργιών της παλιάς πλατφόρμας, αλλά όχι όλα. Από όσο γνωρίζω, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν επιπλέον φόρουμ στον ιστότοπο για να επεκτείνουν τις δυνατότητες της κοινότητάς τους, αν και δεν είναι σαφές πόσο καλά θα πάνε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του PrivateDelights.com

PROS:

 • Πλήθος συνοδών στον Καναδά και τις ΗΠΑ
 • Οι κριτικές είναι χρήσιμες
 • Η κράτηση είναι εμπιστευτική
 • Διαθέτει διακριτικό σύστημα
 • Επαληθευμένες συνοδούς

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες φωτογραφίες συνοδών είναι σκόπιμα θολές
 • διαφημίσεις

12 καλύτεροι ιστότοποι συνοδείας παρόμοιοι με το Privatedelights.ch:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος του Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές περιστασιακές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, κοινή χρήση ζευγαριών, FuBu και πολλές άλλες. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να βάλετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ ανύπαντρων ατόμων και ζευγαριών που είναι πρόθυμα να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορη διαδικασία εγγραφής, οι χρήστες θα τελειώσουν μέσα σε 5 λεπτά ή λιγότερο.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του AdultFriendFinder.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - Γαμώτο

γαμημένο βιβλίο

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το Facebook, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να μετατρέψετε αυτόν τον ιστότοπο σε πιο σεξουαλικό και ωφέλιμο; Λοιπόν, πριν καν το σκεφτείτε, μερικοί άνθρωποι έχουν ήδη φτιάξει έναν τέλειο ιστότοπο που παρέχει τη λειτουργικότητα του Facebook και τα πλεονεκτήματα των σεξ ιστότοπων ενηλίκων. Συνολικά, έγινε Fuckbook. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε περιστασιακές συναντήσεις και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας χωρίς κρίση.

Τα μέλη αυτού του ιστότοπου προέρχονται από όλο τον κόσμο και όλοι είναι ανοιχτόμυαλοι ως προς το φύλο, το φετίχ, τις ατάκες και πολλά άλλα πράγματα. Λόγω της δημοτικότητάς του, απονεμήθηκε ως XBIZ Award for Dating Site το έτος 2014. Από το έτος 2009, όταν ξεκίνησε αρχικά, το Fuckbook παρέχει στα μέλη του μια μεγάλη πλατφόρμα και ευκαιρία να είναι σε μια κουλτούρα συναναστροφής. Περιήγηση στον ιστότοπο, η πλοήγηση είναι αρκετά απλή. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από την premium συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τα αποκλειστικά προνόμια και τη δωρεάν διαφημιστική εμπειρία.

Κάντε κλικ εδώ για πλήρη αξιολόγηση του Fuckbook

PROS:

 • Βραβεύτηκε ως Dating Site of the Year από την XBIZ
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων tablet και smartphone
 • Ένας σημαντικός αριθμός μελών, πάνω από 29 εκατομμύρια παγκοσμίως
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους φύλου και σεξουαλικότητας
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη, απλή και γρήγορη
 • Τα μέλη έχουν πολλές επιλογές να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους
 • Το φίλτρο αναζήτησης είναι δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Η ανάγνωση και η απάντηση στα μηνύματα των μελών είναι μόνο για μέλη premium
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Η ενοχλητική αυτόματη απόδειξη μηνυμάτων συνεχίζει συνεχώς
 • Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων βρίσκονται σε ολόκληρο τον ιστότοπο

# 3 - Συνοδός Οδηγός

συνοδός

Το EscortGuide είναι ένας ιστότοπος που απαντά στις προσευχές σας. Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Πράγματι, υπάρχουν πολλά κορίτσια που αναφέρονται σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα φροντίσετε να εντοπίσετε συνοδούς διαφορετικής εθνικότητας, όπως Μαύρος, Ασιατικός, Αφρικανικός Αμερικανός ή Λατινικά.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν αρκετοί ώριμοι και έμπειροι συνοδούς εδώ. Ωστόσο, παραμένουν εντυπωσιακά και φαίνονται νεανικά.

Επισκόπηση EscortGuide εδώ.

PROS:

 • Χιλιάδες διαθέσιμες γυναίκες συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι πλήρη και λεπτομερή
 • Φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες
 • Ο ιστότοπος έχει καθαρό και απλό σχεδιασμό
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο

# 4 - 2fuck.com

Αρχική σελίδα 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

Κάντε κλικ για μια πλήρη αξιολόγηση του 2fuck.com.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 5 - Sugarnights

ζαχαρωτά

Αναζητάτε γλυκιά γλυκιά νύχτα; Πράγματι, οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Το να είστε μία από τις διάσημες υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με γνήσια και αυθεντικά άτομα. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν.

Κυρίως, ειδικεύονται στο να παρέχουν μια φανταστική σύνδεση με μέλη όπως μασάζ, συνοδούς, διασκέδαση και μια εμπειρία για να αποκτήσουν μια φίλη, με την αξία της. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πόλεις που αναφέρονται στον ιστότοπό τους και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας βολεύει μέσω ενός διαθέσιμου χάρτη για προβολή. Όταν τελικά αποφασίσετε, βυθιστείτε στις πιο εξαιρετικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Δείτε την κριτική του Sugarnights.

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία συνοδών για να διαλέξετε
 • Απλή και κατανοητή, η διεπαφή του ιστότοπου
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν είναι περίπλοκη
 • Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε πριν από πολλά χρόνια

Μειονεκτήματα:

 • Επικεντρώνεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Η ταυτότητα του κατόχου της ιστοσελίδας είναι κρυφή

# 6 - TopEscortBabes

topescortbabes

Καθώς το διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, οι υπηρεσίες συνοδείας έχουν αυξηθεί σε διάφορους ιστότοπους. Πολλά από αυτά έχουν πανέμορφες, υπερ-διεγερτικές γυναικείες συνοδούς. Ωστόσο, οι λειτουργικότητες και η αξιοπιστία διαφέρουν σημαντικά από τη μια μάρκα στην άλλη. Έτσι, αν είστε ερωτικός αναζητητής και το όνειρό σας είναι να περάσετε μια από τις πιο σέξι στιγμές της ζωής σας, θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη κατάλληλη πλατφόρμα συνοδείας που υπάρχει. Ένας από αυτούς τους σχετικούς ιστότοπους είναι οι Top Escort Babes.

Το Top Escort Babes είναι ένας ιστότοπος υπηρεσιών συνοδείας που όλοι γνωρίζουμε. Προσφέρουν στενή συντροφικότητα κατόπιν αιτήματος εάν χρειαστήκατε ποτέ κάποια παρέα αργά το βράδυ! Ο ιστότοπος παρέχει πληροφορίες για τις χιλιάδες πιο γνωστές πορνοστάρ, γυναίκες, μοντέλα συνοδών και διασημότητες παγκοσμίως.

Πλήρης κριτική TopEscortBabes εδώ.

PROS:

 • Διαθέτει χιλιάδες συνοδούς και πολλές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο
 • Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Διαθέτει ενσωματωμένη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων
 • Υποδεικνύει ύποπτους λογαριασμούς χρησιμοποιώντας το σήμα "Suspicious Profil"
 • Υπάρχουν pornstars διαθέσιμα ως συνοδεία
 • Απλή, κομψή και υπέροχη σχεδίαση
 • Μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία περιήγησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Πολλές κατηγορίες συνοδών για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει δυνατότητες αναζήτησης
 • Ορισμένες συνοδεία είναι αρκετά ακριβές

# 7 - UK Κυνήγι

UK Κυνήγι

Ο ιστότοπος UKPunting είναι εδώ για να βοηθήσει τους κυνηγούς και τους σαγηνευτικούς μασέρ με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο να βρουν νόμιμους πελάτες. Είναι ένα μέρος όπου οι καυλωμένοι μάγκες μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τη σεξουαλική τους ζωή, να αναζητήσουν υποστήριξη και να δώσουν στους άλλους ένα μέρος για να ξεσηκώσουν. Είστε έτοιμοι να συνδέσετε και να ανατινάξετε τα ερωτικά μυστικά σας με ομοϊδεάτες σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε το UKPunting πρέπει να είναι ο ιστότοπός σας για όλες τις ανάγκες σας.

Προσφέρει να βοηθήσει τους καταναλωτές και τους συνεργάτες συνοδείας να μάθουν ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν θετικές και ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες. Το UKPunting δίνει στους καταναλωτές σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εμπειρίες άλλων πελατών, βοηθώντας τους να κατανοήσουν καλύτερα με τι αντιμετωπίζουν. Δεν είναι κουλ;

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική UKPunting.

PROS:

 • Πολλοί σύνδεσμοι για φανταστικά βίντεο πορνό
 • Υπέροχες προτάσεις για ασφαλείς και εξαιρετικές ιστοσελίδες πορνό με διάφορες θέσεις
 • Σχετικές συζητήσεις και θέματα
 • Η διεπαφή χρήστη είναι ευαίσθητη και απλή στη χρήση
 • Οι κριτικές είναι λεπτομερείς και ακριβείς

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα πορνό πανό είναι διαθέσιμα
 • Ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός

# 8 - EroticMonkey

ερωτικό

Το Erotic Monkey είναι το διακριτικό μέρος για να βρείτε ποιοτική συνοδεία, όπως ισχυρίζονται ότι είναι. Λοιπόν, έχουν λόγο για έναν τέτοιο ισχυρισμό. Ο ιστότοπος πραγματοποιεί πολλές επισκέψεις κάθε μέρα. Αυτό οφείλεται στον αποτελεσματικό τρόπο παροχής συνοδών στους χρήστες του.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο, θα δείτε αμέσως τα διαφορετικά κορίτσια να βαθμολογούνται και να ελέγχονται. Οι ειλικρινείς κριτικές ακριβών χρηστών του ιστότοπου είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι συνεχίζουν να υποστηρίζουν το μέρος. Ενώ άλλοι μισούσαν τις κριτικές και αξιολογούνταν, ο Erotic Monkey το ενθαρρύνει. Στην αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη, πρέπει πρώτα να ρωτήσετε για την περιοχή σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τις κυρίες που εμφανίζονται με βάση τον αριθμό των κριτικών, τις τιμές και τις προτάσεις τους. Μόλις βρείτε το σωστό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν όταν κάνετε κλικ στο προφίλ της.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα φόρουμ εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα και ακόμη και άλλες διάφορες υπηρεσίες που προσφέρονται στο φόρουμ τους.

Εδώ είναι η δική μας Αναθεώρηση EroticMonkey.

PROS:

 • Σύνθετο εργαλείο αναζήτησης
 • Εύχρηστος
 • Εποικοδομητικές κριτικές

Μειονεκτήματα:

 • Ελάχιστο εύρος
 • Πρέπει να έχετε λογαριασμό για έλεγχο

# 9 - EuroGirlsEscort

1-ευρώ κορίτσια

Το EuroGirlsEscort δεν είναι ένας ιστότοπος συνοδείας αποκλειστικά εστιασμένος στην Ευρώπη, όπως υποδηλώνει ο τίτλος του. Στην πραγματικότητα, καλωσορίζει όλους τους τύπους συνοδών (άνδρες, γυναίκες, λεσβίες, γκέι, τρανς) από όλο τον κόσμο. Έτσι, αν ήμουν στη θέση σας, δεν θα με ενόχλησε πολύ η κόρνα μου. Είναι εντελώς άσκοπο αφού το EuroGirlsEscort προσφέρει ζεστές, παθιασμένες και εξίσου καυτές συνοδούς για εσάς, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε κάπου αλλού εκτός Ευρώπης.

Το EuroGirlsEscort είναι ένας παράδεισος για γυναίκες συνοδούς. Με τις λεπτομερείς φωτογραφίες προφίλ τους, την υπέροχη και εκλεπτυσμένη διάταξη και την παντελή έλλειψη πρόσθετου κόστους, όλα όσα βλέπετε είναι εντελώς δωρεάν. Οι δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας κατάφεραν με επιτυχία να φέρουν επανάσταση στη βιομηχανία συνοδείας με μια αδιανόητη κλίμακα ευχαρίστησης και απόλαυσης. Αν θέλετε μια υπηρεσία αγκίστρωσης με πολλές δυνατότητες αναζήτησης, απλή εγγραφή, όμορφες κυρίες και ένα ατελείωτο κύμα νέων πελατών, τι άλλο θα μπορούσατε ενδεχομένως να θέλετε;

Μια πλήρης ανασκόπηση του EuroGirlsEscort εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες συνοδείας που προσφέρονται
 • Οι συνοδοί περνούν από μια διαδικασία επαλήθευσης
 • Μοναδικοί συνοδοί
 • Καλύπτει παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ευρώπη
 • Χρήσιμες κριτικές από επαληθευμένους πελάτες
 • Εύκολο στην κατανόηση του σχεδιασμού ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες περιοχές έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα συνοδών
 • Βρήκα μερικές ψεύτικες διαφημίσεις από εταιρείες

# 10 - Ναι

ναι backpage

Έχει προκαλέσει πολλούς πελάτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις για την έξοδο του Backpage από τη βιομηχανία. Έτσι, η άνοδος του YesBackpage, μιας επιτυχημένης, αξιόπιστης και γνωστής εναλλακτικής στο backpage που φέρνει όλη την καλοσύνη του κλασικού “Backpage” σε ένα εντελώς νέο διαφορετικό στυλ.

Ακριβώς όπως το πιο αγαπημένο Backpage, το YesBackpage επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν και να δημοσιεύουν διαφημίσεις απασχόλησης, καταχωρίσεις ιδιοκτησίας, ακόμη και υπηρεσίες πορνογραφίας και παρόχους υπηρεσιών συνοδών. Απλώς ονομάστε το. το έχουν!

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική YesBackpage.

PROS:

 • Απλή διαδικασία εγγραφής
 • Πολύ δημοφιλές στους χρήστες του Backpage.com
 • Αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο Backpage.com
 • Η εύρεση του Escort και άλλων υπηρεσιών είναι απλή, γρήγορη και απλή
 • Ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα της ιστοσελίδας είναι στρατηγικά φιλική προς το χρήστη και απλή
 • Δωρεάν ανάρτηση διαφημίσεων
 • Προσφέρεται πληθώρα υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις

# 11 - TERB

TERB

Ο ιστότοπος TERB υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και ισχυρίζεται ότι παρέχει μια αντικειμενική, μη μεροληπτική αξιολόγηση των ιδεών όλων. Η ομάδα τους εργάζεται σκληρά κάθε μέρα για να την κάνει μια φανταστική κοινότητα. Για δέκα χρόνια, η TERB δραστηριοποιείται ως κοινοτικός πόρος για συνοδούς και μασάζ στο Τορόντο. Τα φόρουμ TERB προορίζονται να είναι για τη διασκέδαση και την οικοδόμησή σας, να φιλοξενήσουν ανεξάρτητους εργολάβους και να ανταποκριθούν στις εξατομικευμένες ανάγκες για τις εταιρείες του Τορόντο.

Αναθεώρηση TERB εδώ.

PROS:

 • Μεγάλη σχεδίαση
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πλοήγηση
 • Ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Πολλά φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγα ανεπιθύμητα μηνύματα

# 12 - TNABoard

TNABoard

Το Truth In Advertising, συντομογραφημένο ως TNA, δείχνει εξαιρετικές δυνατότητες στην αρχική του σελίδα και μια πρόσφατη λίστα με τις διαθέσιμες μεταφορτώσεις. Υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις που δείχνουν κορίτσια να παρέχουν ειδικές υπηρεσίες για μέλη. Ο κατάλογος στο TNA είναι τεράστιος και περιλαμβάνει ακόμη την Αλάσκα, το Κολοράντο και την Αριζόνα. Η υπηρεσία συνοδείας αυτού του ιστότοπου προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα περισσότερα από τα κορυφαία sites συνοδείας στον κόσμο. Το καλύτερο πράγμα για αυτό είναι εντελώς δωρεάν και φορτωμένο με μια δυνατότητα μπόνους πώλησης. Ελέγξτε τις δυνατότητες του ιστότοπού τους και αρπάξτε την ευκαιρία για αυτό που αγαπάτε.

Ελέγξτε για αναθεώρηση του TNABoard.

PROS:

 • Πάνω από εκατό χιλιάδες κριτικές
 • Οι διαφημίσεις συνοδείας επαληθεύονται
 • Έχει καθημερινές ενημερώσεις στον ιστότοπό του

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε λογαριασμό σε ορισμένες δυνατότητες που προσφέρουν
 • Ορισμένα ζητήματα στην πλοήγηση του ιστότοπού του

Συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για έναν ασφαλή και διακριτικό σεξουαλικό παράδεισο συνοδείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά ή αλλού, μην κοιτάτε μακρύτερα από το PrivateDelights. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης και της λειτουργίας της σελίδας με βάση την τοποθεσία και τα σεξουαλικά σας γούστα. Επιπλέον, όλοι οι συνοδοί του υποβλήθηκαν σε διαδικασία επαλήθευσης και φαινόταν να είναι αυθεντικοί. Έχω δει κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσαν και φαίνονται καυτές-αλλά όχι τέλειες για εικόνα που θα νομίζατε ότι είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές.

Όλοι οι συνοδοί του καλύπτουν μια τεράστια ποικιλία από σαγηνευτικά συναρπαστικές υπηρεσίες στις οποίες ειδικεύονται. Έχουν επίσης ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα εργασίας και τιμές τιμολόγησης - είμαι σίγουρος ότι είναι εντός του προϋπολογισμού σας. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένας τέλειος ιστότοπος συνοδείας, αλλά από ό, τι βλέπω, το PrivateDelights φαίνεται να έχει ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Απλώς αναρωτιέμαι πόση επιτυχία θα μπορούσε να φέρει στη σημερινή βιομηχανία συνοδών. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά ακόμη να περιμένουμε σύντομα σε αυτόν τον ιστότοπο!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή