Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

Παράλειψη των παιχνιδιών

Ειδική προσφορά

Εγγραφείτε στο # 1 εναλλακτική λύση για να "παραλείψετε τα παιχνίδια" - Adult Friend Finder τώρα. Θα έχετε την καλύτερη δυνατή προσφορά και μια υπέροχη εμπειρία.

SkipTheGames Οι άνδρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν απλώς απλώνοντας όλη την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή. Μπορώ να καταλάβω εντελώς την απογοήτευση που έρχεται με το να μην μπορώ να επιτύχω ικανοποίηση μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε συνεργάτη για να μοιραστείτε το πάθος.

Ακόμα και βλέποντας το τα δυσάρεστα πορνό βίντεο δεν θα είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ανάγκες των ανδρών. Εάν θέλετε το πραγματικό πράγμα, τότε πηγαίνετε έξω SkiptheGames.

Λοιπόν, ποιος είναι αυτός ο ιστότοπος; Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να παραλείψετε το παιχνίδι και να πάτε κατευθείαν στο πραγματικό πράγμα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όταν έχετε αυξημένο επίπεδο καυλιάρης και θέλετε απλώς να ζήσετε μουνί στην πραγματική ζωή.

Οι δημιουργοί του SkiptheGames κατανοούν τις ανάγκες των καυλιάριων ανδρών εκεί έξω, και γι 'αυτό βρήκαν αυτόν τον ιστότοπο. Του όπου μπορείτε να βρείτε περιπετειώδη άτομα που προσφέρουν εντυπωσιακές υπηρεσίες.

Ίσως να πείτε ότι ιστότοποι όπως το Tinder και το OkCupid μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια και να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να φλερτάρετε. Δεν είστε καν σίγουροι αν το άτομο μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τις σεξουαλικές σας επιδοκιμασίες!

Γι 'αυτό το Skip the Games είναι εδώ. Το σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε πραγματικές κρουαζιέρες σε μια ώρα! Ο ιστότοπος διαθέτει άτομα που προσφέρουν υπηρεσίες συνοδείας σε λογικές τιμές από όλο τον κόσμο.

Για εκατό δολάρια ή ακόμα και λιγότερο, μπορείτε να βρείτε κάποιον που θα είναι πρόθυμος να συνδεθεί μαζί σας.

Απλώς καλέστε τη γυναίκα και συμφωνήστε με μια τιμή. Σε λιγότερο από μία ώρα, αυτό το κορίτσι θα χτυπήσει ακριβώς στην πόρτα σας και θα σας δώσει μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Κατά την πρώτη ματιά στο SkipTheGames, νόμιζα ότι δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Η χρήση διαφόρων γραμματοσειρών ήταν διφορούμενη, καθώς οι περισσότερες από τις σελίδες των λιστών. Το κείμενο έχει πολλές γραμματοσειρές και χρώματα, και αυτό με επιφυλάσσει σχετικά με τον ιστότοπο. Ωστόσο, παρόλο που οι περισσότεροι ιστότοποι που μοιάζουν με Backpage αντικατάστασης φαίνεται να επικεντρώνονται στο να είναι πρακτικοί, αυτός ο ιστότοπος τους ξεπερνά τον απλό σχεδιασμό του.

Μην σκεφτείτε πώς φαίνεται όταν το χρησιμοποιείτε. σκεφτείτε πόσο απλό είναι να το χρησιμοποιήσετε. Η γραμμή εργαλείων αναζήτησης βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε γρήγορα και εύκολα πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις. Το SkipTheGames σίγουρα βυθίζεται κατευθείαν στις βρώμικες λεπτομέρειες, κάτι που είναι ελκυστικό για όσους θέλουν να κάνουν σκατά σαν κι εμένα.

Τέλος, μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα της πόλης σας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες όπως το χρώμα των μαλλιών ή την επιθυμητή ενέργεια, εάν είναι απαραίτητο. Χρειάζεται μόνο η πόλη, οπότε αν δεν είστε σίγουροι τι χρειάζεστε, μετακινηθείτε γρήγορα σε όλη την πόλη που έχει να προσφέρει. Ωστόσο, εάν δεν έχετε χρόνο να αγωνιστείτε σε αυτές τις σελίδες, μπορείτε να έχετε ευκολότερο χρόνο να αναζητήσετε πόλεις με υψηλότερη επιλογή όπως το Λας Βέγκας ή η Σαγκάη.

Δημιουργία SkipTheGames: Η ιδέα πίσω από τη μοναδική ιδέα

Το όνομα τα λέει όλα

Η ιδέα πίσω από το SkipTheGames είναι να διευκολύνει τις συνοδοί και τους πελάτες να συναντώνται ιδιωτικά και ανώνυμα. Ενσωματώνει τέλεια το όνομα του ιστότοπου (SkipTheGames) επειδή λειτουργεί με τους απλούστερους και γρηγορότερους τρόπους. Η διαδικασία αλληλεπίδρασης με έναν συνοδό θα πρέπει να είναι εύκολη και ευχάριστη. Εξάλλου, όσο πιο περίπλοκος είναι ένας ιστότοπος, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να το επισκεφτώ.

Το μόνο που έχει νόημα είναι ότι έχω ώθηση και απαιτώ ικανοποίηση. Από αυτό που βλέπω, οι συνοδούς είναι έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί να κάνουν το πουλί μου σκληρό και να συντρίψει τη ζωή μου. Πράγματι, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί έναν εξελιγμένο αλγόριθμο αναζήτησης για να με βοηθήσει να εντοπίσω συνοδεία που ελκύουν τα μάτια και το πέος μου.

Να πάρει ακριβώς αυτό που θέλετε

Ανεξάρτητα από τις προτιμώμενες προτιμήσεις σας - είτε κοντές, ατελείωτες ή λατινικές - υπάρχουν πολλά κορίτσια για να τα συνδέσετε στο SkipTheGames. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα είναι διάσημη για την πιο διαφορετική επιλογή, καθώς μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες συνοδών προσαρμοσμένες στις σεξουαλικές προτιμήσεις και επιθυμίες σας. Για να μην αναφέρουμε, το SkipTheGames δεν υποστηρίζει διακρίσεις όσον αφορά συνοδούς ανδρών, γυναικών ή τρανσέξουαλ και θα σας βοηθήσει να βρείτε το πιο ευτυχισμένο τέλος σας.

Μετά από χρόνια αυστηρού αυνανισμού, καταλαβαίνω πόσο παθιασμένοι και εξαντλημένοι. Μπορώ να δω ότι το πεινασμένο μικροσκοπικό πέος σου πεθαίνει να χαϊδευτεί από ένα ζεστό στήθος και να πνιγεί σε ζεστό δέρμα. Η σύνδεση με οποιοδήποτε κορίτσι είναι δύσκολη δουλειά. Ποιος θα λατρέψει τις λαχταριστές αρρώστιες φαντασιώσεις σας; Σταματήστε λοιπόν να χάνετε χρόνο και να σπάτε. Φέρτε τις πιο βρώμικες πόρτες για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας!

Η εύρεση του σεξ γίνεται εύκολα με Skipthegames

Μέρος της απάντησης εδώ καθορίζεται αναμφίβολα από τις υπηρεσίες που παρέχει ο συνοδός που επιλέγετε. Παρόλο που δεν έχουν όλοι οι συνοδοί σεξ με τους πελάτες τους, η πλειοψηφία αυτών που θα βρείτε στο SkipTheGames είναι στην ευχάριστη θέση να σβήσει το μυαλό σας. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για τις προσφορές τους είναι εκεί στο προφίλ τους. Επομένως, δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη ή κρίσεις, λόγω του επιπέδου λεπτομερειών που αυτά τα προφίλ ήταν στο σημείο.

Εκτός από το να κάνεις σεξ, έχεις μια λεπτομερή συζήτηση για το τι μπορεί να κάνει ο συνοδός κατά τη διάρκεια του σεξ. Έτσι, εάν το deepthroating δράση που συνοδεύεται από πρωκτικό είναι το πρωταρχικό ενδιαφέρον σας, το προφίλ ενός συνοδού θα σας δείξει εάν η προσέγγιση είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δεν πρέπει να γίνονται προσπάθειες να πιέσετε το άτομο να ασχοληθεί με πράγματα που δεν είναι άνετα να κάνει ή πέρα ​​από αυτό που λένε τα προφίλ του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε και να γνωρίσετε κάποιον που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας.

Πρέπει να εγγραφώ στο SkipTheGames;

Σε σύγκριση με πολλούς από τους διαγωνισμούς του, το SkipTheGames υπερέχει όταν πρόκειται για «έναρξη». Φυσικά, στην πιο ανυπόφορη κατάστασή σας, μπορείτε μόνο να σκεφτείτε το μουνί και να θέλετε να βυθιστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το χειρότερο πράγμα που θέλετε είναι ένας ιστότοπος που σας εμποδίζει να ξεκινήσετε επειδή απαιτεί πολλές άχρηστες λεπτομέρειες.

Αν και μια γρήγορη διαδικασία εγγραφής είναι παραδειγματική, το SkipTheGames σας έχει καλύψει χωρίς να απαιτείται εγγραφή. Η εγγραφή ισχύει μόνο για χρήστες που ανεβάζουν διαφημίσεις στον Ιστό, αλλά εκτός από αυτό, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο. Με άλλα λόγια, μόνο οι συνοδείς απαιτούν τη δημιουργία προφίλ, το οποίο είναι ιδανικό για εσάς, επειδή πρέπει να δείτε τι έχουν να κάνουν πριν αποφασίσετε ποιος θέλετε να γαμήσετε. Για να ξεκινήσετε στο SkipTheGames, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο και να ξεκινήσετε την αναζήτηση.

Χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν

 • Λεπτομερές προφίλ

Όταν βρίσκετε κάποιον που σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα. Η διαφήμισή τους θα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως τα μαλλιά του σώματος, τους τρόπους πληρωμής, την κατάσταση incall ή outcall, την εθνικότητα, ακόμη και τον αριθμό των τρυπήματος που έχουν. Επιπλέον, οι περισσότεροι πάροχοι έχουν μια λίστα επιθυμιών υπηρεσιών που θα ήθελαν να δώσουν ή να λάβουν, όπως η εμπειρία της φίλης ή του φίλου, τα δώρα, τα όνειρα, ο έλεγχος και πολλά άλλα. Σίγουρα, το SkipTheGames δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα δευτερεύοντα σημεία του παιχνιδιού.

 • Σύνθετη αναζήτηση

Το SkipTheGames δεν σας δίνει ακριβώς αυτό που θέλετε; Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε κοντινές τοποθεσίες στην αναζήτησή σας. Έχει μια επιλογή γειτονικών πόλεων στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να διαχωρίσετε όσες θέλετε και να τις προσθέσετε στη λίστα που περιηγείστε.

 • Άρθρα για ανάγνωση

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, δοκιμάστε την τύχη σας διαβάζοντας άρθρα. Ναι, το διαβάσατε σωστά! Είμαι ογκώδης λάτρης των άρθρων που γράφτηκαν από συνοδούς, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για να είμαι καλύτερος πελάτης, να πιάσω μια ψεύτικη διαφήμιση και μια λίστα με φράσεις συνοδών και τις έννοιες τους. Το SkipTheGames σίγουρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του αξιοποιούν στο έπακρο τον χρόνο τους στον ιστότοπο.

 • Γυμνές εικόνες

Οι συνοδούς θα δημοσιεύσουν γυμνές φωτογραφίες σε αυτόν τον ιστότοπο που σας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπετε αυτό που ψάχνετε. Στον ιστότοπο SkipTheGames, αρκετοί συνοδοί επέλεξαν να δημοσιεύσουν τις πιο προσωπικές τους εικόνες. Είναι ένας τέλειος τρόπος για να μάθετε περισσότερα για ένα κορίτσι πριν πάτε για ραντεβού ή για να κάνετε κράτηση για τη νύχτα. Το να κάνεις καυλιάρης θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο βλέποντας γυμνές φωτογραφίες Ωστόσο, εάν οι γυμνές φωτογραφίες δεν ήταν αρκετές για να ανακουφίσουν τη δίψα, μπορείτε να πληρώσετε μια συνοδεία για να φτάσετε στην απόλυτη ικανοποίηση.

Ο γρηγορότερος τρόπος σύνδεσης με συνοδούς στο SkipTheGames

Ένα από τα κύρια συστατικά μιας γρήγορης και βολικής σύνδεσης με συνοδούς στο SkipTheGames δεν έχει καμία διαδικασία εγγραφής. Επιπλέον, η αναζήτηση που αναφέρεται παραπάνω συμβάλλει στη συνολική απλότητα του συστήματος. Το μόνο που έπρεπε να κάνω είναι να δημιουργήσω μια ιδέα για το είδος της συνοδείας που θα ήθελα να δω.

Φυσικά, κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από εμένα γιατί έχω ήδη αυτήν την ιδέα πριν αρχίσω να ψάχνω. Όταν βρήκα επιτέλους ένα προφίλ που μου αρέσει, αμέσως επικοινωνώ μαζί της και εκφράζω την επιθυμία μου να χρησιμοποιήσω τις ερωτικές υπηρεσίες της. Δεδομένου ότι η διαδικασία είναι απλή και εύκολη, θα μπορούσα να θάψω μπάλες βαθιά σε μια συνοδεία πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περίμενα.

Ας μιλήσουμε για χρήματα!: Πληρωμές στο SkipTheGames

Σχεδόν όλες οι γυναίκες σεξουαλικές εργαζόμενες στο SkipTheGames δέχονται διάφορους τρόπους πληρωμής. Έτσι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για συνοδεία που σας αρέσουν, αρκεί να λάβει το αίτημά σας. Πολλές συνοδούς παίρνουν μόνο μετρητά, ενώ άλλοι λαμβάνουν υπόψη όλες τις μεθόδους πληρωμής, όπως το κρυπτογράφηση. Ναί! Το διάβασες σωστά. Για απλότητα και καλύτερη εμπειρία χρήστη, το SkipTheGames προσφέρει μια σειρά επιλογών πληρωμής στους χρήστες του.

Για να μην αναφέρουμε, οι προτιμώμενες επιλογές πληρωμής σε αυτόν τον ιστότοπο είναι bitcoin και μετρητά. Σε τελική ανάλυση, ποιος στο σωστό μυαλό τους θα προτιμήσει τα ίχνη χαρτιού αντί για ευκολία, σωστά; Εάν χρειάζεστε κάποια χρήματα, πάρτε το ποσό που θα χρειαστείτε, συν λίγο επιπλέον. Αποφύγετε να βγάζετε περισσότερα χρήματα από ό, τι χρειάζεστε, επειδή ένας συνοδός μπορεί να βρει έναν τρόπο να σας αναγκάσει να σπαταλήσετε ό, τι έχετε. Εμπιστέψου με!

Είναι νόμιμο; Τι γίνεται με τα προφίλ Escort;

Παρόλο που το SkipTheGames καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θέσεων, πρέπει επίσης να παρέχει μια ασφαλή και αυθεντική εμπειρία για τους χρήστες του. Αυτό ισχύει κυρίως όταν συνειδητοποιείτε ότι οι επισκέπτες δεν υποχρεούνται να εγγραφούν για πρόσβαση στον Ιστό. Είναι καλό που αμέτρητοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το SkipTheGames θα εγγυηθούν τη νομιμότητά του. Όλοι βρήκαν καυτούς συνοδούς ενώ έψαχναν στον Ιστό και βρήκαν εκεί το «χαρούμενο τέλος» τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μια διαδικασία επαλήθευσης προφίλ έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται ότι τα κορίτσια συνοδείας που βλέπετε είναι αυτά που ισχυρίζονται ότι είναι. Όποτε είναι δυνατόν, αυτή η διαδικασία επικύρωσης συνιστάται ιδιαίτερα προς όφελός σας και θα κάνει την εμπειρία πιο ασφαλή. Από την προσωπική μου οικειότητα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο ιστότοπος είναι ένα μέρος για συνοδεία.

Δεν έχω συγχωρήσει χρησιμοποιώντας το SkipTheGames

Η λέξη «δωρεάν» είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο, ειδικά ισχύει για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Δεν χρειάζεται να πληρώσουμε τίποτα για να λάβουμε έναν αριθμό συνοδείας και το γεγονός ότι δεν υπάρχει χάρτινο ίχνος που να μας συνδέει με μια υπηρεσία διαφημίσεων συνοδού καταργεί τυχόν ύποπτα έξοδα από τα τραπεζικά μας αρχεία. Σε αυτήν την πτυχή, το SkipTheGames λάμπει πραγματικά για τους χρήστες του.

Επί πλέον? Υπάρχει ένα μπόνους! Αυτός ο ιστότοπος είναι γεμάτος περιεχόμενο. Σχεδόν κάθε πόλη στις ΗΠΑ έχει μεγάλο αριθμό παρόχων υπηρεσιών. Έτσι, ακόμα κι αν ζείτε σε μια απομακρυσμένη περιοχή στο Μισισιπή, θα μπορείτε να βρείτε κάποιον που θα ικανοποιήσει τα πιο άγρια ​​όνειρά σας. Έχω χρησιμοποιήσει όλους τους νέους ιστότοπους που αναδύονται αυτές τις μέρες και μπορώ να υποθέσω με ασφάλεια ότι το SkipTheGames έχει τη μεγαλύτερη βάση χρηστών.

Η εύρεση ενός ιστότοπου συνοδείας που να ταιριάζει στα γούστα σας μπορεί να είναι απαιτητική με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές. Το SkipTheGames, από την άλλη πλευρά, είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος συνοδών που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες συνοδών. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε με όλους από όλο τον κόσμο χωρίς χρέωση.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό από το να ανακαλύπτουμε ότι ένας ιστότοπος συνοδών δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Εάν έχετε απογοητευτεί ποτέ από μια πλατφόρμα συνοδείας, δώστε στο SkipTheGames μια προσπάθεια - σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε! Τα πράγματα δεν πάνε συνεχώς όπως έχει προγραμματιστεί στον ιστότοπο συνοδών και μια αναπόφευκτη αποτυχία είναι μια πολύ συνηθισμένη προσδοκία. Το SkipTheGames, από την άλλη πλευρά, κρατά το λόγο του και δεν απογοητεύει ποτέ τους πελάτες του.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του SkipTheGames.com

ΥΠΕΡ

 • Σας επιτρέπει να αναζητήσετε συνοδεία από όλο τον κόσμο
 • Πραγματικές φωτογραφίες, σχετικά λίγα ψεύτικα προφίλ
 • Απλή διεπαφή

ΚΑΤΑ

 • Οι τιμές μερικές φορές δεν είναι ξεκάθαρες εκ των προτέρων
 • Υπάρχουν μερικοί απατεώνες από καιρό σε καιρό

Αλλά… Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SkiptheGames.com, τότε είστε τυχεροί γιατί έχω κάνει τη δική μου έρευνα για λογαριασμό σας. Στην πραγματικότητα, έχω δοκιμάσει σχεδόν 60 ιστότοπους.

Για να διευκολύνω τα πράγματα, έχω περιορίσει τη λίστα σε 10 κορυφαίους ιστότοπους λεπτομερώς και μερικούς επιπλέον συνδέσμους επίσης. Πιστεύω ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στο SkiptheGames. Μερικοί έρχονται με τη μορφή καταλόγων, ενώ άλλοι έχουν μια αγγελία για διαφημίσεις για εκείνους που προσφέρουν υπηρεσίες συνοδείας.

TOP 10 ιστότοποι παρόμοιοι με το SkiptheGames.com:

1. AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Θέλετε έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο να χαλαρώσετε; Ρίξτε μια ματιά στο Adult Friend Finder. Στην πραγματικότητα, αν είστε τυχεροί, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν!

Θαυμάζω πραγματικά το εξαιρετικό σύστημα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο. Τα μη πληρωμένα μέλη μπορούν να στέλνουν μηνύματα στα μέλη που πληρώνουν, αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλα μέλη που δεν πληρώνουν. Ως εκ τούτου, πολλές περιπετειώδεις γυναίκες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και επωφελούνται από τα δωρεάν προνόμια. Θα περιμένουν για οποιοδήποτε μέλος που πληρώνει να τους στέλνει μηνύματα και εκεί είναι που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες συνοδείας τους.

Παρόλο που λειτουργεί σαν ιστότοπος σύνδεσης, είναι εύκολο να βρείτε γυναίκες που θέλουν να χαλαρώσουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Πλήρωσα μόνο για τα έξοδα συνδρομής 25 $ ανά μήνα, αλλά μπόρεσα να προσλάβω συνοδούς σε πολύ φτηνή τιμή. Στην πραγματικότητα, ήμουν σε θέση να σκοράρει μερικά δωρεάν χτυπήματα , όπως καλά!

Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Adult Friend Finder σε οποιονδήποτε δεν επιθυμεί να ξοδέψει πολλά χρήματα για αυτά τα πράγματα.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του Adultfriendfinder.

ΥΠΕΡ

 • Εύκολος και φθηνός τρόπος για να χαλαρώσετε
 • Ορισμένα προφίλ έχουν γυμνές φωτογραφίες
 • Πολλοί ενεργοί και καυλιάρης χρήστες

ΚΑΤΑ

 • Τα δωρεάν μέλη μπορούν να στέλνουν μηνύματα μόνο σε μέλη που πληρώνουν

2. Tryst.link

δοκιμαστικός σύνδεσμοςΤο Tryst είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, ονομάζεται το σπίτι ανεξάρτητων συνοδών. Οι συνοδούς σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν διαφορετικές τιμές και το πρακτορείο κόβει κάποια τέλη από αυτά που θα τα πληρώσετε. Εδώ, μπορείτε να βρείτε συνοδούς που προσφέρουν σεξ με μόλις 80 $. Φυσικά, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες χρεώνουν περισσότερα, από 150 $ έως και 500 $ ανά ώρα!

Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν την εταιρεία είναι ότι δίνουν σημασία στους πελάτες τους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή απορίες, απλώς καλέστε τους και κάποιος θα είναι εκεί για να το παραλάβει! Τα προφίλ αυτών οι συνοδούς επαληθεύονται έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι νόμιμοι. Επιπλέον, το ποσοστό απόκρισης τους είναι εντυπωσιακό.

Στην αρχική σελίδα, μπόρεσα να περιηγηθώ εύκολα στις λίστες συνοδών κοντά στην περιοχή μου. Για όσους θέλουν να αναζητήσουν συνοδεία σε διαφορετικές τοποθεσίες, απλώς χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για φιλτράρισμα της αναζήτησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε να αναζητήσετε γυναίκες, άνδρες, ζευγάρια κ.λπ.

Λατρεύω ότι όλες οι συνοδούς έχουν επαληθευτεί, έτσι δεν υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του Tryst σε ορισμένες άλλες εναλλακτικές λύσεις. Καθένας από τους συνοδούς θα δημοσιεύσει τις τιμές τους, τα στοιχεία επικοινωνίας, το πρόγραμμα, το βιογραφικό κ.λπ. Οι πληροφορίες είναι πολύ λεπτομερείς και Μερικοί θα περιλαμβάνουν ακόμη και έναν σύνδεσμο για τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το Tryst.link.

ΥΠΕΡ

 • Όλες οι συνοδούς έχουν επαληθευτεί
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε
 • Χωρίς ανεπιθύμητο και ψεύτικο λογαριασμό
 • Λογικά ποσοστά
 • Αποκριτικά μέλη

ΚΑΤΑ

 • Δεν προσφέρεται σε ταξινομημένο τύπο

3. Switter.at

switter στο Το Switter λειτουργεί σαν ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε εργαζόμενους σεξ. Είναι επίσης παρόμοιο με έναν κατάλογο συνοδών και είναι ένα από τα αγαπημένα μου από αυτήν τη λίστα. Σκεφτείτε το σαν κάτι παρόμοιο Twitter, εκτός από το ότι οι χρήστες είναι εργαζόμενοι σεξ. Φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε και σε έναν λογαριασμό, καθώς έτσι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αυτές τις κυρίες.

Ο ιστότοπος διαθέτει μια ενότητα με καταχωρίσεις όπου μπορείτε να περιηγηθείτε σε προφίλ διαφορετικών εργαζομένων του φύλου. Είναι δυνατό να φιλτράρετε την καταχώριση κατά τοποθεσία και να αναζητήσετε οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο Switter είναι ότι δεν έχει ψεύτικες διαφημίσεις ή ανεπιθύμητα μηνύματα στη ροή.

ΥΠΕΡ

 • Δεν έχει ψεύτικες διαφημίσεις ή προφίλ spam
 • Οι συνοδούς επαληθεύονται
 • Λειτουργεί ακριβώς όπως Twitter

ΚΑΤΑ

 • Οι περισσότεροι συνοδοί χρησιμοποιούν μια αποκλειστική περιοχή καταχωρίσεων

4. Slixa

slixa Όταν πρόκειται για μια υπέροχη σειρά συνοδών, η Slixa δεν θα απογοητεύσει. Στην πραγματικότητα, εδώ είχα τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής μου!

Αλλά αυτό έρχεται επίσης με αμοιβή, επειδή το Slixa είναι πιο ακριβό σε σύγκριση με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις αυτής της λίστας. Και αν εγγραφείτε για να γίνετε VIP, είστε εγγυημένοι ότι οι κυρίες εδώ αξίζουν πραγματικά το κόστος. Στην πραγματικότητα, κάποιοι χρεώνουν έως και 400 $ ανά ώρα για πραγματικά εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Για χρήστες με γνώμονα τον προϋπολογισμό, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα χωρίς VIP όπου βρίσκονται οι προσιτές κυρίες. Μπορείτε να βρείτε αυτούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για περίπου 50 $ - 200 $ ανά ώρα.

Ρίξτε μια ματιά στο εκτεταμένο μας κριτική του Slixa.

ΥΠΕΡ

 • Οι συνοδούς επαληθεύονται
 • Τα προφίλ έχουν λεπτομερείς εικόνες και βιογραφικά
 • Οι συνοδούς είναι υψηλού επιπέδου

ΚΑΤΑ

 • Μάλλον ακριβό

5. Διπλή λίστα

διπλή λίστα Το DoubleList είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος σε διαφημίσεις και λίστες για άτομα που αναζητούν περιστασιακό σεξ. Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ιστότοπους που δημοσιεύουν διαφημίσεις για υπηρεσίες συνοδείας, τότε αξίζει να δείτε αυτόν τον ιστότοπο. Όταν αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο, κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για αυτόν. Αλλά τελικά αυξήθηκε σε δημοτικότητα, ειδικά με χρήστες που προτιμούν να κάνουν αναζήτηση σε μέρη που είναι λίγο υπόγεια.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα είστε σε θέση να χτενίζετε δημοσιεύσεις που προσφέρουν πολύ προσιτές υπηρεσίες. Ωστόσο, είναι ένας αρκετά οργανωμένος ιστότοπος και οι υπηρεσίες κατηγοριοποιούνται σε διαφορετικές ενότητες, από M για F, F για M, M για M, κ.λπ. Είναι επίσης δυνατό να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και να δείτε φωτογραφίες άλλων!

Αλλά αυτός ο ιστότοπος είναι γρήγορος να λογοκρίνει προσβλητική γλώσσα. Έτσι, δεν μπορείτε απλώς να πείτε ότι ψάχνετε κάποιον με ένα μεγάλο πουλί για να το πιπιλίζει. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες είναι πολύ δημιουργικοί στη διαφήμιση των υπηρεσιών τους. Επίσης, είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μην διακινδυνεύσετε να χάσετε τα δύσκολα κερδισμένα $$.

Εδώ είναι γεμάτο Αναθεώρηση διπλών λιστών.

ΥΠΕΡ

 • Ενεργή βάση χρηστών
 • Υπέροχο μέρος για να αναζητήσετε συνδέσεις και απλό σεξ
 • Παρόμοια με τη μορφή Αγγελιοφόρων διαφημίσεων
 • Δωρεάν για χρήση

ΚΑΤΑ

 • Οι διαφημίσεις θα μπορούσαν να λογοκριθούν λόγω λέξεων που χρησιμοποιήθηκαν
 • Πολλές ψεύτικες διαφημίσεις και ανεπιθύμητα μηνύματα

6. Ashley Madison

ashleymadisonΠιθανότατα έχετε ήδη ακούσει για τον Άσλεϊ Μάντισον Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει, είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους ιστότοπους στους οποίους πηγαίνω όποτε νιώθω σαν να χαλαρώσω

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι είναι αφιερωμένο σε παντρεμένα άτομα που θέλουν να κάνεις μια σχέση ή να κάνεις περιστασιακό σεξ. Αυτό είναι που κάνει αυτόν τον ιστότοπο να ξεχωρίζει. Όχι πολλοί άνθρωποι θα ήταν πρόθυμοι να γνωρίσουν κάποιον που είναι παντρεμένος, γι 'αυτό και τα παντρεμένα άτομα συχνά δυσκολεύονται να βρεθούν σε άλλους ιστότοπους.

Το Ashley Madison διαθέτει ένα σύστημα όπου τα μέλη που δεν πληρώνουν μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε μέλη που πληρώνουν. Ωστόσο, τα μέλη που δεν πληρώνουν δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες στον ιστότοπο έχουν δωρεάν λογαριασμούς και θα περιμένουν μόνο τους άνδρες που πληρώνουν για να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Κριτική Ashley Madison - εδώ.

ΥΠΕΡ

 • Φθηνότερο από το να πληρώνεις για συνοδούς
 • Συναρπαστική πλατφόρμα για χρήση
 • Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο περιστασιακό σεξ για παντρεμένα άτομα
 • Μερικές γυναίκες είναι πλούσιες και διασκεδαστικές

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιον που θα ενδιαφέρεται για μια υπόθεση

7. Κλινοσκεπάσματα

κρεβατοκάμαραΠαρόμοια με άλλους ιστότοπους, το Bedpage είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για αναζήτηση υπηρεσιών συνοδείας, εκτός από το ότι διαθέτει πολλές ψεύτικες δημοσιεύσεις και πλασματικές διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα, σπάνια μπορείτε να βρείτε νόμιμες διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο.

Έχω την αίσθηση ότι οι κάτοχοι αυτού του ιστότοπου δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να δημοσιεύσει πραγματικές διαφημίσεις, επειδή δεν θέλουν να μπει σε πρόβλημα με το νόμο. Φαίνεται επίσης ότι ένα άτομο κατέχει τον ιστότοπο ibackpage, yesbackpage και ebackpage, αφού συνδέονται μεταξύ τους στην αρχική σελίδα.

Εδώ είναι μια πλήρης αναθεώρηση του Bedpage.

ΥΠΕΡ

 • Παρόμοια πλατφόρμα με το Backpage

ΚΑΤΑ

 • Τόνοι ψεύτικων διαφημίσεων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Δύσκολο να βρεις πραγματικούς συνοδούς

8. EroticMonkey

ερωτικόΤο EroticMonkey είναι ένας καλός ιστότοπος για να ψάξετε για πόρνες και υπηρεσίες συνοδών. Εκτιμώ το γεγονός ότι θα παίρνουν πάντα το τηλέφωνό τους κάθε φορά που τηλεφωνώ. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες με μόλις 50 $ ανά ώρα.

Η σελίδα προφίλ των συνοδών περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα στατιστικά του σώματός τους, καθώς και τις αντίστοιχες τιμές τους. EroticMonkey θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να αφήνουν σχόλια. Ωστόσο, μόνο τα μέλη premium μπορούν να διαβάσουν κριτικές. Για να είστε μέλος premium, θα πρέπει να πληρώνετε 30 $ ανά μήνα. Δεν συνιστώ πραγματικά να πληρώνετε τόσο πολύ για τις υπηρεσίες premium. Η δωρεάν έκδοση θα πρέπει να είναι εντάξει.

ΥΠΕΡ

 • Προσιτές τιμές
 • Υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών συνοδείας
 • Ο ιστότοπος φιλοξενείται στην Ελβετία

ΚΑΤΑ

 • Θα σας κοστίσει 30 $ το μήνα για να διαβάσετε σχόλια συνοδών

9. Χάρτες

τρίψτε τους χάρτες Πιθανότατα έχετε δοκιμάσει να κερδίσετε προσιτές πίστες και δουλειές στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, το Rubmap είναι ένα καλό μέρος για αυτό.

Αυτός ο ιστότοπος διαφημίζει όλα αίθουσες μασάζ κοντά σας που προσφέρουν καλές καταλήξεις. Το σαλόνι θα εμφανίσει τα ονόματα των μασέρ και χρεώνουν επίσης με λογική χρέωση για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν ερωτικό μασάζ.

Υπάρχουν τόσες κριτικές για αυτόν τον ιστότοπο και οι περισσότεροι πελάτες είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τη χρήση του. Ορισμένοι χρήστες θα προσφέρουν ακόμη συμβουλές για το πώς μπορείτε να βαθμολογήσετε υπηρεσίες σε μια φτηνή τιμή.

Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι χρεώνουν τους χρήστες με αμοιβή 20 $ μηνιαίως για να μπορούν να διαβάζουν σχόλια που γράφονται από άλλους χρήστες. Ωστόσο, θα μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις αίθουσες μασάζ χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική Rubmaps.

ΥΠΕΡ

 • Φθηνός τρόπος για να χαλαρώσετε
 • Το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε αίθουσες μασάζ που προσφέρουν ευχάριστες απολήξεις

ΚΑΤΑ

 • Δεν είναι καλό μέρος για να αναζητήσετε συνοδούς
 • Θα πρέπει να πληρώσετε 20 $ για να δείτε λεπτομερείς κριτικές

10. Αναζήτηση ενηλίκων

αναζήτηση ενηλίκωνAdultSearch.com δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος συνοδείας, καθώς λειτουργεί επίσης ως οδηγός σεξ. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε λίστες εργαζομένων σεξ στην περιοχή σας.

Υπάρχουν επίσης λίστες από αίθουσες μασάζ που προσφέρουν ερωτικά μασάζ, καθώς και κλαμπ. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν σε φόρουμ συμβουλές, οδηγούς και προτάσεις για σεξ.

Εάν είστε κάποιος που προσφέρει υπηρεσίες συνοδείας και θέλετε να διαφημίσετε υπηρεσίες σε αυτόν τον ιστότοπο, θα πρέπει να πληρώσετε 10 $ ανά μήνα για να δημοσιεύσετε τις υπηρεσίες σας.

ΥΠΕΡ

 • Διάφοροι συνοδούς για να διαλέξετε
 • Οι λίστες περιλαμβάνουν επίσης αίθουσες μασάζ και κλαμπ
 • Παρόμοιες τιμές με άλλους ιστότοπους

ΚΑΤΑ

 • Οι συνοδούς πρέπει να πληρώσουν για να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση

Εναλλακτικές λύσεις στο SkiptheGames.com Προτείνω

Πολλοί εργαζόμενοι σεξ και συνοδοί χρησιμοποιούν το SkiptheGames.com. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που έχουν πιστούς πελάτες, αλλά η αναζήτηση νέων μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά αν είστε τακτικός χρήστης και συνηθίζατε να χρησιμοποιείτε ένα από αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα - μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι νέο εάν αυτό που αναζητάτε είναι οι νέες περιπέτειες.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις. Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω λίστα, Συναντώ, AdultFriendFinderκαι Slixa είναι αυτό που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τον ιστότοπο που θα χρησιμοποιήσετε, είναι καλύτερο να τα δοκιμάσετε όλα και να πειραματιστείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφασίσετε ποια από αυτές μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα να φτάσετε στα καλύτερα μέρη εκεί έξω.

Συμπέρασμα

Προσωπικά, είμαι οπαδός του SkiptheGames.com και χρησιμοποιώ τον ιστότοπο εδώ και αρκετά χρόνια. Αλλά επειδή έψαχνα για περισσότερες εναλλακτικές λύσεις .. αυτό με οδήγησε να κάνω μια πιο εκτεταμένη έρευνα για να βρω μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις.

Είχα μεγάλη εμπειρία με το SkiptheGames. Εκεί συνάντησα την Τζένη, μια 24χρονη συνοδεία που ήταν ίσως η πιο εκπληκτική γυναίκα που γνώρισα ποτέ σε όλη μου τη ζωή. Προσφέρει τις υπηρεσίες της με μόνο 100 $ ανά ώρα, κάτι που είναι αρκετά λογικό δεδομένης της συνολικής εμφάνισής της κ.λπ. Θα συναντιόμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα και έκανε τόσα καταπληκτικά πράγματα για μένα.

Τι γίνεται με εσάς - γνωρίζετε κάποιον ιστότοπο που μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SkiptheGames; Εάν το κάνετε - μην ντρέπεστε και σχολιάστε τις προτάσεις σας παρακάτω.

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kaycee
Kaycee
2 years ago

Cityxguide is a good one as well.

Van
Van
2 years ago

I’ve been trying to use skip the games , but every time I try to send a email from a AD it comes back with 403 forbidden. What’s the problem ?

J. Bourne
J. Bourne
1 year ago
Reply to  Van

Nobody responds to emails…. text only !!

Christian
Christian
1 year ago

What escort sites are free to post ads on besides skip the games

Kelly
Kelly
1 year ago

I am at welcome inn I looking to get some girl high for ablow jod

Jamal
Jamal
1 year ago

Eros.com, Richobo.com, escortdirectory.com

Vancouver Escorts
Vancouver Escorts
1 year ago

Hello, thank you for sharing this article it will be really helpful for me to understand about skip the games and top 10 escort sites similar to skipthgames. I appreciate your step for choosing this topic. Great article!! You have done a good research I must say, thank you very much for sharing this article.

Milt
Milt
1 year ago

There are a lot of scams going on right now on skip the game

Kennieth Bradley
Kennieth Bradley
1 year ago

In need of pussy

Μεταβείτε στην κορυφή