Ενημερώθηκε στις: 5 Μαρτίου 2021

Παράλειψη των παιχνιδιών

Ειδική προσφορά

Εγγραφείτε στο # 1 εναλλακτική λύση για να "παραλείψετε τα παιχνίδια" - Adult Friend Finder τώρα. Θα έχετε την καλύτερη δυνατή προσφορά και μια υπέροχη εμπειρία.

SkipTheGames Οι άνδρες έχουν σεξουαλικές ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν απλώς απλώνοντας όλη την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή. Μπορώ να καταλάβω εντελώς την απογοήτευση που έρχεται με το να μην μπορώ να επιτύχω ικανοποίηση μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε συνεργάτη για να μοιραστείτε το πάθος.

Ακόμα και βλέποντας το τα δυσάρεστα πορνό βίντεο δεν θα είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές ανάγκες των ανδρών. Εάν θέλετε το πραγματικό πράγμα, τότε πηγαίνετε έξω SkiptheGames.

Λοιπόν, ποιος είναι αυτός ο ιστότοπος; Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να παραλείψετε το παιχνίδι και να πάτε κατευθείαν στο πραγματικό πράγμα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όταν έχετε αυξημένο επίπεδο καυλιάρης και θέλετε απλώς να ζήσετε μουνί στην πραγματική ζωή.

Οι δημιουργοί του SkiptheGames κατανοούν τις ανάγκες των καυλιάριων ανδρών εκεί έξω, και γι 'αυτό βρήκαν αυτόν τον ιστότοπο. Του όπου μπορείτε να βρείτε περιπετειώδη άτομα που προσφέρουν εντυπωσιακές υπηρεσίες.

Ίσως να πείτε ότι ιστότοποι όπως το Tinder και το OkCupid μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια και να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να φλερτάρετε. Δεν είστε καν σίγουροι αν το άτομο μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τις σεξουαλικές σας επιδοκιμασίες!

Γι 'αυτό το Skip the Games είναι εδώ. Το σάς επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε πραγματικές κρουαζιέρες σε μια ώρα! Ο ιστότοπος διαθέτει άτομα που προσφέρουν υπηρεσίες συνοδείας σε λογικές τιμές από όλο τον κόσμο.

Για εκατό δολάρια ή ακόμα και λιγότερο, μπορείτε να βρείτε κάποιον που θα είναι πρόθυμος να συνδεθεί μαζί σας.

Απλώς καλέστε τη γυναίκα και συμφωνήστε με μια τιμή. Σε λιγότερο από μία ώρα, αυτό το κορίτσι θα χτυπήσει ακριβώς στην πόρτα σας και θα σας δώσει μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

ΥΠΕΡ

 • Σας επιτρέπει να αναζητήσετε συνοδεία από όλο τον κόσμο
 • Πραγματικές φωτογραφίες, σχετικά λίγα ψεύτικα προφίλ
 • Απλή διεπαφή

ΚΑΤΑ

 • Οι τιμές μερικές φορές δεν είναι ξεκάθαρες εκ των προτέρων
 • Υπάρχουν μερικοί απατεώνες από καιρό σε καιρό

Αλλά… Αν ψάχνετε για μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SkiptheGames.com, τότε είστε τυχεροί γιατί έχω κάνει τη δική μου έρευνα για λογαριασμό σας. Στην πραγματικότητα, έχω δοκιμάσει σχεδόν 60 ιστότοπους.

Για να διευκολύνω τα πράγματα, έχω περιορίσει τη λίστα σε 10 κορυφαίους ιστότοπους λεπτομερώς και μερικούς επιπλέον συνδέσμους επίσης. Πιστεύω ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι η τέλεια εναλλακτική λύση στο SkiptheGames. Μερικοί έρχονται με τη μορφή καταλόγων, ενώ άλλοι έχουν μια αγγελία για διαφημίσεις για εκείνους που προσφέρουν υπηρεσίες συνοδείας.

TOP 10 ιστότοποι Παρόμοιοι με το SkiptheGames.com

1. AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Θέλετε έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο να χαλαρώσετε; Ρίξτε μια ματιά στο Adult Friend Finder. Στην πραγματικότητα, αν είστε τυχεροί, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν!

Θαυμάζω πραγματικά το εξαιρετικό σύστημα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο. Τα μη πληρωμένα μέλη μπορούν να στέλνουν μηνύματα στα μέλη που πληρώνουν, αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με άλλα μέλη που δεν πληρώνουν. Ως εκ τούτου, πολλές περιπετειώδεις γυναίκες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και επωφελούνται από τα δωρεάν προνόμια. Θα περιμένουν για οποιοδήποτε μέλος που πληρώνει να τους στέλνει μηνύματα και εκεί είναι που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες συνοδείας τους.

Παρόλο που λειτουργεί σαν ιστότοπος σύνδεσης, είναι εύκολο να βρείτε γυναίκες που θέλουν να χαλαρώσουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Πλήρωσα μόνο για τα έξοδα συνδρομής 25 $ ανά μήνα, αλλά μπόρεσα να προσλάβω συνοδούς σε πολύ φτηνή τιμή. Στην πραγματικότητα, ήμουν σε θέση να σκοράρει μερικά δωρεάν χτυπήματα , όπως καλά!

Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το Adult Friend Finder σε οποιονδήποτε δεν επιθυμεί να ξοδέψει πολλά χρήματα για αυτά τα πράγματα.

ΥΠΕΡ

 • Εύκολος και φθηνός τρόπος για να χαλαρώσετε
 • Ορισμένα προφίλ έχουν γυμνές φωτογραφίες
 • Πολλοί ενεργοί και καυλιάρης χρήστες

ΚΑΤΑ

 • Τα δωρεάν μέλη μπορούν να στέλνουν μηνύματα μόνο σε μέλη που πληρώνουν

2. Tryst.link

δοκιμαστικός σύνδεσμοςΤο Tryst είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, ονομάζεται το σπίτι ανεξάρτητων συνοδών. Οι συνοδούς σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν διαφορετικές τιμές και το πρακτορείο κόβει κάποια τέλη από αυτά που θα τα πληρώσετε. Εδώ, μπορείτε να βρείτε συνοδούς που προσφέρουν σεξ με μόλις 80 $. Φυσικά, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες χρεώνουν περισσότερα, από 150 $ έως και 500 $ ανά ώρα!

Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν την εταιρεία είναι ότι δίνουν σημασία στους πελάτες τους. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή απορίες, απλώς καλέστε τους και κάποιος θα είναι εκεί για να το παραλάβει! Τα προφίλ αυτών οι συνοδούς επαληθεύονται έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι νόμιμοι. Επιπλέον, το ποσοστό απόκρισης τους είναι εντυπωσιακό.

Στην αρχική σελίδα, μπόρεσα να περιηγηθώ εύκολα στις λίστες συνοδών κοντά στην περιοχή μου. Για όσους θέλουν να αναζητήσουν συνοδεία σε διαφορετικές τοποθεσίες, απλώς χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για φιλτράρισμα της αναζήτησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε να αναζητήσετε γυναίκες, άνδρες, ζευγάρια κ.λπ.

Λατρεύω ότι όλες οι συνοδούς έχουν επαληθευτεί, έτσι δεν υπάρχουν ψεύτικοι λογαριασμοί. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του Tryst σε ορισμένες άλλες εναλλακτικές λύσεις. Καθένας από τους συνοδούς θα δημοσιεύσει τις τιμές τους, τα στοιχεία επικοινωνίας, το πρόγραμμα, το βιογραφικό κ.λπ. Οι πληροφορίες είναι πολύ λεπτομερείς και Μερικοί θα περιλαμβάνουν ακόμη και έναν σύνδεσμο για τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το Tryst.link.

ΥΠΕΡ

 • Όλες οι συνοδούς έχουν επαληθευτεί
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε
 • Χωρίς ανεπιθύμητο και ψεύτικο λογαριασμό
 • Λογικά ποσοστά
 • Αποκριτικά μέλη

ΚΑΤΑ

 • Δεν προσφέρεται σε ταξινομημένο τύπο

3. Switter.at

switter στο Το Switter λειτουργεί σαν ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε εργαζόμενους σεξ. Είναι επίσης παρόμοιο με έναν κατάλογο συνοδών και είναι ένα από τα αγαπημένα μου από αυτήν τη λίστα. Σκεφτείτε το σαν κάτι παρόμοιο Twitter, εκτός από το ότι οι χρήστες είναι εργαζόμενοι σεξ. Φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε και σε έναν λογαριασμό, καθώς έτσι μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αυτές τις κυρίες.

Ο ιστότοπος διαθέτει μια ενότητα με καταχωρίσεις όπου μπορείτε να περιηγηθείτε σε προφίλ διαφορετικών εργαζομένων του φύλου. Είναι δυνατό να φιλτράρετε την καταχώριση κατά τοποθεσία και να αναζητήσετε οποιονδήποτε βρίσκεται κοντά στην περιοχή σας. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν στο Switter είναι ότι δεν έχει ψεύτικες διαφημίσεις ή ανεπιθύμητα μηνύματα στη ροή.

ΥΠΕΡ

 • Δεν έχει ψεύτικες διαφημίσεις ή προφίλ spam
 • Οι συνοδούς επαληθεύονται
 • Λειτουργεί ακριβώς όπως Twitter

ΚΑΤΑ

 • Οι περισσότεροι συνοδοί χρησιμοποιούν μια αποκλειστική περιοχή καταχωρίσεων

4. Slixa

slixa Όταν πρόκειται για μια υπέροχη σειρά συνοδών, η Slixa δεν θα απογοητεύσει. Στην πραγματικότητα, εδώ είχα τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής μου!

Αλλά αυτό έρχεται επίσης με αμοιβή, επειδή το Slixa είναι πιο ακριβό σε σύγκριση με τις άλλες εναλλακτικές λύσεις αυτής της λίστας. Και αν εγγραφείτε για να γίνετε VIP, είστε εγγυημένοι ότι οι κυρίες εδώ αξίζουν πραγματικά το κόστος. Στην πραγματικότητα, κάποιοι χρεώνουν έως και 400 $ ανά ώρα για πραγματικά εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Για χρήστες με γνώμονα τον προϋπολογισμό, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα χωρίς VIP, όπου βρίσκονται οι προσιτές κυρίες. Μπορείτε να βρείτε αυτούς που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για περίπου 50 $ - 200 $ ανά ώρα.

ΥΠΕΡ

 • Οι συνοδούς επαληθεύονται
 • Τα προφίλ έχουν λεπτομερείς εικόνες και βιογραφικά
 • Οι συνοδούς είναι υψηλού επιπέδου

ΚΑΤΑ

 • Μάλλον ακριβό

5. Διπλή λίστα

διπλή λίστα Το DoubleList είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος σε διαφημίσεις και λίστες για άτομα που αναζητούν περιστασιακό σεξ. Εάν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε ιστότοπους που δημοσιεύουν διαφημίσεις για υπηρεσίες συνοδείας, τότε αξίζει να δείτε αυτόν τον ιστότοπο. Όταν αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο, κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για αυτόν. Αλλά τελικά αυξήθηκε σε δημοτικότητα, ειδικά με χρήστες που προτιμούν να κάνουν αναζήτηση σε μέρη που είναι λίγο υπόγεια.

Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα είστε σε θέση να χτενίζετε δημοσιεύσεις που προσφέρουν πολύ προσιτές υπηρεσίες. Ωστόσο, είναι ένας αρκετά οργανωμένος ιστότοπος και οι υπηρεσίες κατηγοριοποιούνται σε διαφορετικές ενότητες, από M για F, F για M, M για M, κ.λπ. Είναι επίσης δυνατό να δημοσιεύσετε φωτογραφίες και να δείτε φωτογραφίες άλλων!

Αλλά αυτός ο ιστότοπος είναι γρήγορος να λογοκρίνει προσβλητική γλώσσα. Έτσι, δεν μπορείτε απλώς να πείτε ότι ψάχνετε κάποιον με ένα μεγάλο πουλί για να το πιπιλίζει. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες είναι πολύ δημιουργικοί στη διαφήμιση των υπηρεσιών τους. Επίσης, είναι δωρεάν, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μην διακινδυνεύσετε να χάσετε τα δύσκολα κερδισμένα $$.

ΥΠΕΡ

 • Ενεργή βάση χρηστών
 • Υπέροχο μέρος για να αναζητήσετε συνδέσεις και απλό σεξ
 • Παρόμοια με τη μορφή Αγγελιοφόρων διαφημίσεων
 • Δωρεάν για χρήση

ΚΑΤΑ

 • Οι διαφημίσεις θα μπορούσαν να λογοκριθούν λόγω λέξεων που χρησιμοποιήθηκαν
 • Πολλές ψεύτικες διαφημίσεις και ανεπιθύμητα μηνύματα

6. Ashley Madison

ashleymadisonΠιθανότατα έχετε ήδη ακούσει για τον Άσλεϊ Μάντισον Σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει, είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους ιστότοπους στους οποίους πηγαίνω όποτε νιώθω σαν να χαλαρώσω

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για αυτόν τον ιστότοπο είναι ότι είναι αφιερωμένο σε παντρεμένα άτομα που θέλουν να κάνεις μια σχέση ή να κάνεις περιστασιακό σεξ. Αυτό είναι που κάνει αυτόν τον ιστότοπο να ξεχωρίζει. Όχι πολλοί άνθρωποι θα ήταν πρόθυμοι να γνωρίσουν κάποιον που είναι παντρεμένος, γι 'αυτό και τα παντρεμένα άτομα συχνά δυσκολεύονται να βρεθούν σε άλλους ιστότοπους.

Το Ashley Madison διαθέτει ένα σύστημα όπου τα μέλη που δεν πληρώνουν μπορούν να στέλνουν μηνύματα σε μέλη που πληρώνουν. Ωστόσο, τα μέλη που δεν πληρώνουν δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες γυναίκες στον ιστότοπο έχουν δωρεάν λογαριασμούς και θα περιμένουν μόνο τους άνδρες που πληρώνουν για να επικοινωνήσουν μαζί τους.

ΥΠΕΡ

 • Φθηνότερο από το να πληρώνεις για συνοδούς
 • Συναρπαστική πλατφόρμα για χρήση
 • Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο περιστασιακό σεξ για παντρεμένα άτομα
 • Μερικές γυναίκες είναι πλούσιες και διασκεδαστικές

ΚΑΤΑ

 • Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιον που θα ενδιαφέρεται για μια υπόθεση

7. Κλινοσκεπάσματα

κρεβατοκάμαραΠαρόμοια με άλλους ιστότοπους, το Bedpage είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για αναζήτηση υπηρεσιών συνοδείας, εκτός από το ότι διαθέτει πολλές ψεύτικες δημοσιεύσεις και πλασματικές διαφημίσεις. Στην πραγματικότητα, σπάνια μπορείτε να βρείτε νόμιμες διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο.

Έχω την αίσθηση ότι οι κάτοχοι αυτού του ιστότοπου δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να δημοσιεύσει πραγματικές διαφημίσεις, επειδή δεν θέλουν να μπει σε πρόβλημα με το νόμο. Φαίνεται επίσης ότι ένα άτομο κατέχει τον ιστότοπο ibackpage, yesbackpage και ebackpage, αφού συνδέονται μεταξύ τους στην αρχική σελίδα.

ΥΠΕΡ

 • Παρόμοια πλατφόρμα με το Backpage

ΚΑΤΑ

 • Τόνοι ψεύτικων διαφημίσεων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Δύσκολο να βρεις πραγματικούς συνοδούς

8. EroticMonkey

ερωτικόΤο EroticMonkey είναι ένας καλός ιστότοπος για να ψάξετε για πόρνες και υπηρεσίες συνοδών. Εκτιμώ το γεγονός ότι θα παίρνουν πάντα το τηλέφωνό τους κάθε φορά που τηλεφωνώ. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες με μόλις 50 $ ανά ώρα.

Η σελίδα προφίλ των συνοδών περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα στατιστικά του σώματός τους, καθώς και τις αντίστοιχες τιμές τους. Το EroticMonkey επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αφήνουν σχόλια. Ωστόσο, μόνο τα μέλη premium μπορούν να διαβάσουν κριτικές. Για να είστε μέλος premium, θα πρέπει να πληρώνετε 30 $ ανά μήνα. Δεν συνιστώ πραγματικά να πληρώνετε τόσο πολύ για τις υπηρεσίες premium. Η δωρεάν έκδοση θα πρέπει να είναι εντάξει.

ΥΠΕΡ

 • Προσιτές τιμές
 • Υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών συνοδείας
 • Ο ιστότοπος φιλοξενείται στην Ελβετία

ΚΑΤΑ

 • Θα σας κοστίσει 30 $ το μήνα για να διαβάσετε σχόλια συνοδών

9. Χάρτες

τρίψτε τους χάρτες Πιθανότατα έχετε δοκιμάσει να κερδίσετε προσιτές πίστες και δουλειές στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, το Rubmap είναι ένα καλό μέρος για αυτό.

Αυτός ο ιστότοπος διαφημίζει όλα αίθουσες μασάζ κοντά σας που προσφέρουν καλές καταλήξεις. Το σαλόνι θα εμφανίσει τα ονόματα των μασέρ και χρεώνουν επίσης με λογική χρέωση για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν ερωτικό μασάζ.

Υπάρχουν τόσες κριτικές για αυτόν τον ιστότοπο και οι περισσότεροι πελάτες είναι αρκετά ευχαριστημένοι με τη χρήση του. Ορισμένοι χρήστες θα προσφέρουν ακόμη συμβουλές για το πώς μπορείτε να βαθμολογήσετε υπηρεσίες σε μια φτηνή τιμή.

Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι χρεώνουν τους χρήστες με αμοιβή 20 $ μηνιαίως για να μπορούν να διαβάζουν σχόλια που γράφονται από άλλους χρήστες. Ωστόσο, θα μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις αίθουσες μασάζ χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε.

ΥΠΕΡ

 • Φθηνός τρόπος για να χαλαρώσετε
 • Το καλύτερο μέρος για να αναζητήσετε αίθουσες μασάζ που προσφέρουν ευχάριστες απολήξεις

ΚΑΤΑ

 • Δεν είναι καλό μέρος για να αναζητήσετε συνοδούς
 • Θα πρέπει να πληρώσετε 20 $ για να δείτε λεπτομερείς κριτικές

10. Αναζήτηση ενηλίκων

αναζήτηση ενηλίκωνΤο AdultSearch.com δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος συνοδείας, καθώς λειτουργεί επίσης ως οδηγός σεξ. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε λίστες εργαζομένων σεξ στην περιοχή σας.

Υπάρχουν επίσης λίστες από αίθουσες μασάζ που προσφέρουν ερωτικά μασάζ, καθώς και κλαμπ. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα είναι ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν σε φόρουμ συμβουλές, οδηγούς και προτάσεις για σεξ.

Εάν είστε κάποιος που προσφέρει υπηρεσίες συνοδείας και θέλετε να διαφημίσετε υπηρεσίες σε αυτόν τον ιστότοπο, θα πρέπει να πληρώσετε 10 $ ανά μήνα για να δημοσιεύσετε τις υπηρεσίες σας.

ΥΠΕΡ

 • Διάφοροι συνοδούς για να διαλέξετε
 • Οι λίστες περιλαμβάνουν επίσης αίθουσες μασάζ και κλαμπ
 • Παρόμοιες τιμές με άλλους ιστότοπους

ΚΑΤΑ

 • Οι συνοδούς πρέπει να πληρώσουν για να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση

Εναλλακτικές λύσεις στο SkiptheGames.com Προτείνω

Πολλοί εργαζόμενοι σεξ και συνοδοί χρησιμοποιούν το SkiptheGames.com. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι που έχουν πιστούς πελάτες, αλλά η αναζήτηση νέων μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά αν είστε τακτικός χρήστης και συνηθίζατε να χρησιμοποιείτε ένα από αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα - μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι νέο εάν αυτό που αναζητάτε είναι οι νέες περιπέτειες.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές καλές εναλλακτικές λύσεις. Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω λίστα, Συναντώ, AdultFriendFinderκαι Slixa είναι αυτό που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τον ιστότοπο που θα χρησιμοποιήσετε, είναι καλύτερο να τα δοκιμάσετε όλα και να πειραματιστείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφασίσετε ποια από αυτές μπορεί να σας βοηθήσει καλύτερα να φτάσετε στα καλύτερα μέρη εκεί έξω.

Συμπέρασμα

Προσωπικά, είμαι οπαδός του SkiptheGames.com και χρησιμοποιώ τον ιστότοπο εδώ και αρκετά χρόνια. Αλλά επειδή έψαχνα για περισσότερες εναλλακτικές λύσεις .. αυτό με οδήγησε να κάνω μια πιο εκτεταμένη έρευνα για να βρω μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις.

Είχα μεγάλη εμπειρία με το SkiptheGames. Εκεί συνάντησα την Τζένη, μια 24χρονη συνοδεία που ήταν ίσως η πιο εκπληκτική γυναίκα που γνώρισα ποτέ σε όλη μου τη ζωή. Προσφέρει τις υπηρεσίες της με μόνο 100 $ ανά ώρα, κάτι που είναι αρκετά λογικό δεδομένης της συνολικής εμφάνισής της κ.λπ. Θα συναντιόμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα και έκανε τόσα καταπληκτικά πράγματα για μένα.

Τι γίνεται με εσάς - γνωρίζετε κάποιον ιστότοπο που μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο SkiptheGames; Εάν το κάνετε - μην ντρέπεστε και σχολιάστε τις προτάσεις σας παρακάτω.

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kaycee
Kaycee
1 year ago

Cityxguide is a good one as well.

Van
Van
11 months ago

I’ve been trying to use skip the games , but every time I try to send a email from a AD it comes back with 403 forbidden. What’s the problem ?

J. Bourne
J. Bourne
5 months ago
Reply to  Van

Nobody responds to emails…. text only !!

Christian
Christian
7 months ago

What escort sites are free to post ads on besides skip the games

Kelly
Kelly
6 months ago

I am at welcome inn I looking to get some girl high for ablow jod

Jamal
Jamal
6 months ago

Eros.com, Richobo.com, escortdirectory.com

Vancouver Escorts
Vancouver Escorts
5 months ago

Hello, thank you for sharing this article it will be really helpful for me to understand about skip the games and top 10 escort sites similar to skipthgames. I appreciate your step for choosing this topic. Great article!! You have done a good research I must say, thank you very much for sharing this article.

Milt
Milt
4 months ago

There are a lot of scams going on right now on skip the game

Kennieth Bradley
Kennieth Bradley
3 months ago

In need of pussy

Μεταβείτε στην κορυφή