Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

SumoSearch Review & Top 12 ιστότοποι συνοδών όπως το Sumosear.ch

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SumoSear.ch

γυναίκες συνοδούς sumosearch

Όταν άκουσα για πρώτη φορά την SumoSearch, σκέφτηκα αμέσως ότι ο τομέας είναι έξυπνος και καλά μελετημένος. Χρησιμοποιεί έναν ελβετικό τομέα .ch ως επέκταση του ονόματός του και αναφέρεται ως Sumosear.ch. Αν και το όνομα ακούγεται περίεργο, το SumoSearch είναι ένας πόρος για την εύρεση υπηρεσιών συνοδών από διάφορους ιστότοπους συνοδών. Διαθέτει μια ισχυρή, αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης που παρέχει λειτουργία αναζήτησης, ειδικά για αριθμούς τηλεφώνου.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://sumosear.ch/

Με το ισχυρό σύστημα σάρωσης αυτού του ιστότοπου, μπορείτε να περιηγηθείτε σε ιστότοπους και φωτογραφίες που συνδέονται με οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου. Με άλλα λόγια, μειώνει τον χρόνο αναζήτησης για περιπέτειες, επειδή σας επιτρέπει να εκτελείτε μια αναζήτηση αντί για πολλά προφίλ σε ιστότοπους χρηστών. Χάρη στον μεγάλο όγκο της κυκλοφορίας, υποθέτω ότι είναι φανταστική ιδέα!

Έχει περάσει μόνο ένας μήνας από τότε που το Sumosear.ch συνδέθηκε στο διαδίκτυο, αλλά εξακολουθεί να συγκεντρώνει περίπου 6,000 επισκέπτες την ημέρα. Ουάου! Παρόλο που το πραγματικό μέτρο οποιουδήποτε ιστότοπου με πόρτες σήμερα ξεκινά πάντα στο πόσο γρήγορα και εύκολα μπορείτε να χαλαρώσετε. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να δούμε τι έχει η SumoSearch για εμάς.

Συσκευασμένα ορισμένα προφυλακτικά. Πρόκειται να αποκτήσετε ζουμερά στο SumoSearch

άθροισμα αναζήτησης

Το SumoSearch είναι γενικά ένα ισχυρό πρόγραμμα περιήγησης / μηχανή αναζήτησης για αριθμούς τηλεφώνου. Στο επάνω μέρος του ιστότοπου, εμφανίζεται μια γραμμή αναζήτησης με δέκα ψηφία. Με άλλα λόγια, τα άτομα που θέλουν να βρουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τις αναζητήσεις, ώστε να μπορείτε να ξοδέψετε λιγότερο χρόνο περιήγησης και να λάβετε τις σελίδες που χρειάζεστε. Η πλοήγηση στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η SumoSearch και την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης για αριθμούς τηλεφώνου.

Σίγουρα, επισκέπτες σαν κι εμένα θα πάρουν γρήγορα μια καλή αίσθηση της ευελιξίας της κοινότητας SumoSearch λόγω της επιλογής της αρχικής σελίδας «Τι είναι δημοφιλές κοντά σου», διαλύοντας τα πιο καυτά sluts ακριβώς μέσα στη γειτονιά. Οι άνθρωποι στην ερωτική βιομηχανία μπορούν να χωριστούν σε μισές δωδεκάδες ομάδες, όπως μασάζ και τριψίματα σώματος, γυναικείες συνοδούς, ανδρικές συνοδούς, συνοδεία, φετίχ και κυριαρχία και συνοδεία trans / shemale

Επίσης, οι καταχωρίσεις SumoSearch χωρίζονται ανά τοποθεσία, όπως κάθε αξιοπρεπής ιστότοπος συνοδών. Το SumoSear.ch χρησιμοποιεί την τοποθεσία του προγράμματος περιήγησής σας για να εντοπίσει αυτόματα τις κοντινότερες πόλεις που αναφέρονται στον ιστότοπο. Ωστόσο, θα πρέπει να εισαγάγετε την τοποθεσία σας μη αυτόματα εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Αν το συγκρίνετε με άλλους ιστότοπους, ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε τις μεγάλες πόλεις εάν θέλετε να βρείτε τις διαφημίσεις για συγκεκριμένες σελίδες. Αλλά στο SumoSearch, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγαλύτερη επιλογή από ό, τι συνηθίζω να βλέπω αλλού, επειδή αυτός ο τύπος συνδυάζει λίστες από πολλούς ιστότοπους σε ένα σημείο.

Μεγάλες λίστες Pussies και Tits στην SumoSearch

συνοδούς sumosearch

Καθώς περιήγησα στον ιστότοπο, συνάντησα την κατηγορία «Γυναίκα συνοδεία» και αγόρι, χτύπησα το χρυσό. Ολόκληρη η πρώτη σελίδα έχει προσθέσει μια νέα καταχώριση την τελευταία ώρα, συμπεριλαμβανομένων 40 μικρογραφιών γυμνών και ημιγυμνών sluts. Αν και αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν ανάλογα με την τοποθεσία, με περισσότερες πόρνες να προσφέρουν τα προϊόντα τους ως "Μασάζ". Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός στην πρακτική της σεξουαλικής εργασίας σε ορισμένες τοποθεσίες, επομένως η αστυνομία δεν ανησυχεί πολύ για αυτό.

Σίγουρα, οπουδήποτε κι αν κοιτάξετε, η SumoSearch έχει μια εντυπωσιακή ποσότητα αποτελεσμάτων καταχώρισης για εσάς. Ακόμα κι αν περιοριστώ στις σημερινές προσφορές, θα χρειαστεί να ξεπεράσω πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα PAWG 30 λεπτών στα MegaPersonals που πωλούν το GFE και ένα Latina που αναβοσβήνει στο AdultSearch έτοιμο να πετάξει σε μένα. Όπως θα έκανα ένας άντρας σαν κι εμένα, καλούσα αμέσως τους αριθμούς για μια καλά προικισμένη, ροζ χείλη ξανθιά, μια μεγάλη μελαχρινή και μια αστεία κυρία με λαμπερό αστέρι με μεγάλα βυζιά.

Έλεγχος ορισμένων προφίλ στη SumoSearch

babes sumosearch

Τα προφίλ της Sumosearch δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ

Βλέπετε αμέσως κάτω από κάθε μικρογραφία τον αριθμό τηλεφώνου και πόσο μακριά βρίσκεται από εσάς. Για μένα, λατρεύω απολύτως τους αριθμούς στην κλίμακα απόστασης επειδή μου επιτρέπει να επικοινωνήσω μαζί της αμέσως. Σίγουρα, η διάταξη μπορεί να είναι χρήσιμη αν είστε λίγοι στην ώρα σας και προσπαθείτε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή όταν η γυναίκα σας είναι στο ποδόσφαιρο με τα παιδιά.

Παρόλο που με εκπλήσσει λίγο η σχετική έλλειψη εργαλείων ταξινόμησης και αναζήτησης, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της συλλογής που διαθέτει, μόνο οι αριθμοί είναι διαθέσιμοι στη γραμμή αναζήτησης. Επίσης, δεν μπορώ να αναδιοργανώσω τον κατάλογο για να βάλω τις καταχωρίσεις σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως συνοδεία, φετίχ, μασάζ και σώματα.

Περισσότερες πληροφορίες, το καλύτερο!

Όταν κάνω κλικ και βλέπω σε μια εικόνα, εμφανίζει μια πιο λεπτομερή περιγραφή. Το SumoSearch λαμβάνει την αρχική έκδοση της ανάρτησης του ιστότοπου προέλευσης και επισημαίνει τις φωτογραφίες. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε μια πλευρική γραμμή, με τον αριθμό τηλεφώνου να είναι το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι πληροφοριών. Αυτό συνάδει με την επιχειρηματική τους στρατηγική ως κατάλογος αριθμών τηλεφώνου. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να ελέγξετε τα στοιχεία επικοινωνίας του κοριτσιού και άλλες πληροφορίες χωρίς να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε. Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες ακολουθώντας τη σύνδεση με την αρχική καταχώριση του κοριτσιού.

Δυστυχώς, η βάση δεδομένων δεν παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τους συγκεκριμένους συνοδούς όπως το MILF, συμπεριλαμβανομένων των εντύπων πληρωμής, των φετίχ, της διαθεσιμότητας ή των γενικών δημογραφικών στοιχείων, όπως το χρώμα των μαλλιών ή η φυλή. Δεδομένου ότι συλλέγουν πληροφορίες από ιστότοπους που τις απαριθμούν με διάφορους τρόπους, είναι ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα σε ιστότοπους όπως αυτό που συλλέγουν λίστες συνοδών. Παρ 'όλα αυτά, θα ήταν υπέροχο να δημοσιεύσετε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπό τους και να βελτιώσετε τη μέθοδο συλλογής των δυνητικών πελατών σας πιο εύκολα. Όχι μόνο θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα των καταχωρίσεων, αλλά θα βελτιώσει επίσης τη δυνατότητα αναζήτησης.

Η πιο αδύναμη πλευρά της SumoSearch και η ισχυρότερη αντοχή

Η έλλειψη δυνατοτήτων αναζήτησης είναι το κύριο μειονέκτημα της SumoSearch. Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μια επιπλέον αναζήτηση και να κοιτάξετε γύρω από ιστότοπους για να βρείτε κάτι συγκεκριμένο, όπως μια ξανθιά γυναίκα με τατουάζ και στήθη C-cup ή κάτι τέτοιο. Είναι πολύ πιο πιθανό να εκτιμήσετε τον Ιστό αν ψωνίζετε μόνο για έναν όμορφο γκόμενα για να κάνετε αρκετά περιστασιακό σεξ μαζί σας για μερικά χρήματα.

Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη αξία της SumoSearch είναι η ενσωμάτωση πολλαπλών καταλόγων συνοδών σε μία τοποθεσία. Σας βοηθά σίγουρα να εξοικονομήσετε χρόνο με διάφορους τρόπους. Σίγουρα, είναι ολοκαίνουργιο και έχει κάποια σφάλματα να επιλύσει, αλλά πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα, θα είναι ένας εξαιρετικός πόρος. Όσο περισσότεροι ιστότοποι και πληροφορίες καταγράφουν, τόσο πιο βολικός μπορεί να γίνει αυτός ο ιστότοπος αν αναζητάτε ραντεβού απόψε. Γιατί δεν περιηγείστε στην καταχώρισή τους και δεν βλέπετε τι είδους sluts έχουν στην πόλη σας;

Άλλα πράγματα που μπορεί να προσφέρει η SumoSearch

φετίχ sumosearch

Αν είστε ένας τύπος που απολαμβάνει trannies και αναρωτιέται αν υπάρχουν γύρω, πηγαίνετε στο SumoSearch - όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα trannies εν κινήσει. Σίγουρα, εκατοντάδες τρανσέξουαλ περπατούν καθημερινά στους δρόμους πουλώντας τις υπηρεσίες τους για εμπόριο στην περιοχή μου. Όμως, η SumoSearch δεν έχει ξεχάσει τους τρανσέξουαλ εραστές που θέλουν να απολαύσουν κάποια πουλιά, από μια πανέμορφη γυναίκα με ένα μόνο κλικ του ποντικιού. Εν τω μεταξύ, οι άνδρες συνοδούς έχουν πολύ λιγότερους αριθμούς από τις γυναίκες συνοδούς. Ωστόσο, ο αριθμός μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Είναι λίγο απογοητευτικό από λίγες λίστες Fetish στο SumoSearch, αλλά νομίζω ότι εξακολουθεί να είναι πολύ καλή δεδομένου ότι ο ιστότοπος είναι στρατηγικά απλός στη χρήση και βολικός από οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπάρχουν πολλές τρομακτικές πόρνες που πατούν στα σκουπίδια για μετρητά εδώ. Έτσι, όταν χρειάζομαι μια κακή σκύλα που με καλεί βρώμικα ονόματα ή να με συνθλίβει για ώρες, δεν υπάρχει τρόπος να πάω αλλού παρά στην SumoSearch.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της SumoSearch

PROS:

 • Συγκεντρώστε αποτελεσματικά λίστες συνοδών από διαφορετικούς ιστότοπους
 • Μπορείτε να βρείτε ερωτικά μασάζ, συνοδεία, φετίχ και υπηρεσίες συνοδών
 • Πολλές λίστες κάθε μέρα
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στα στοιχεία επικοινωνίας των συνοδών
 • Δωρεάν για χρήση
 • Καθαρή και απλή διάταξη ιστότοπου

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα εργαλεία ταξινόμησης και αναζήτησης

Κορυφαίοι 12 ιστότοποι συνοδών παρόμοιοι με το Sumosear.ch:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών έγινε δημοφιλές και συνεχίζει να είναι top-up μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη σε όλο τον κόσμο.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - Βικτώρια Μιλάν

Βικτωριαλάνη κύρια

Ισχυρίζονται ότι είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος για παντρεμένους και εκείνους που συνδέονται με τη σχέση ως πλατφόρμα για εξαπάτηση. Ένας τέτοιος ιστότοπος παρέχει εμπιστευτική και ανώνυμη εμπειρία και προσωπικές πληροφορίες για τους ανθρώπους να βιώσουν. Φιλοξενούν άτομα που έχουν δεσμευτεί και παντρευτούν και είναι έτοιμα να αυξήσουν τη σεξουαλική τους εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Το πρόσωπό σας είναι θολό και προστατευμένο για να σας κρατήσει αγνώστους σε όλους και κρυμμένους. Οι χρήστες επιτρέπεται ακόμη και να διατηρούν τα πράγματα διακριτικά ενώ αναζητούν ένα τέλειο ταίρι σε όλο τον κόσμο. Και τη στιγμή που τα πράγματα θερμαίνονται, αλλά ξαφνικά πρόκειται να πιάσετε, ο ιστότοπος διαθέτει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης ή γνωστό ως το κουμπί Panic, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε έναν ανυποψίαστο ιστότοπο. Από τώρα, έχει πάνω από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές κατηγορίες.

Η κριτική VictoriaMilan εδώ.

PROS:

 • Απλά και εύκολα βήματα για δωρεάν εγγραφή
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη για χρήστες iOS και Android
 • Τα περισσότερα μέλη προέρχονται από τη Σουηδία, την Πολωνία και τις Κάτω Χώρες
 • Αποκλειστικές φωτογραφίες με αντίστοιχα ιδιωτικά κλειδιά

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium έχουν προνόμια μόνο κατά την αποστολή μηνυμάτων και την προβολή

# 4 - EscortIreland

συνοδεία

Οι υπηρεσίες Escort είναι αρκετά δημοφιλείς στην Ιρλανδία, καθώς ιστότοποι όπως το Escort-Ireland κάνουν καλή δουλειά στην προώθηση και διασφάλιση ότι οι χρήστες απολαμβάνουν τις καλύτερες επιλογές για τον ελεύθερο χρόνο τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε εισάγοντας την τοποθεσία σας και θα βρείτε αμέσως καυτούς συνοδούς κοντά. Ο ιστότοπος είναι επίσης καλά σχεδιασμένος και διαθέτει εργαλεία πλοήγησης για να διευκολύνει περαιτέρω τη συνολική εμπειρία των χρηστών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό που θέλετε στη συνοδεία σας. Μπορείτε επίσης να δείτε κριτικές, ώστε να γνωρίζετε πώς τα πάει καλά στη δουλειά της. Υπάρχει αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό για το Escort-Ireland όπου διαθέτουν κάποια είδη μίνι-ημερολογίων για κάθε συνοδεία, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαβάσουν τι είναι ικανά.

Πλήρης κριτική για το Escort-Ireland.

PROS:

 • Σέξι ιρλανδικές συνοδούς
 • Ο ιστότοπος είναι πολύ εύκολος στη χρήση
 • Διαδραστική κοινότητα και φόρουμ
 • Οι συνοδούς κάνουν κάποια «blogging».

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθεται μόνο για την Ιρλανδία
 • Σε ορισμένα ιρλανδικά μέρη, υπάρχουν μόνο λίγες συνοδεία
 • Οι χρήστες ανεπιθύμητων μηνυμάτων παραμονεύουν στον ιστότοπο

# 5 - Slixa

slixa

Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυλιάρης και θέλουμε να έχουμε μια εταιρεία μαζί μας. Ίσως να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο αναζητώντας αυτόν τον σωστό σύντροφο σεξ για να καθίσετε δίπλα σας, εκπληρώνοντας τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες. Αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό μερικές φορές. Με κάθε τρόπο, χαίρομαι που σας παρουσιάζω το Slixa. Είναι ένας ιστότοπος που θα φέρει όντως όλες τις καλύτερες πτυχές στην υπηρεσία συνοδών και θα αποφύγει τις παγίδες σε αυτόν τον κλάδο.

Παραδόξως, η Slixa παρέχει ατέλειωτη αριστεία και ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, υπάρχει ένα καταπληκτικό ποσό θετικών σχολίων και φήμης διάσπαρτα σε όλο το Διαδίκτυο που ευνοεί αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, διάφορες σημαντικές δημοσιεύσεις παρείχαν τις απόψεις τους για το Slixa, και κυρίως ήταν θετικές και υποστηρίζει τη φήμη της. Για αυτόν τον λόγο, ο ιστότοπος κέρδισε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες και χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους εγγράφονται καθημερινά.

Δείτε την κριτική του Slixa.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός αλλά κομψός
 • Περιέχει την πιο καυτή και πανέμορφη επιλογή συνοδών
 • Τα προφίλ των κοριτσιών έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η πλειοψηφία των συνοδών εδώ είναι πρόθυμοι να πετάξουν έξω και περιπετειώδεις
 • Οι διαφημίσεις είναι μόνο μερικές

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι λίγο ακριβές

# 6 - SexeModel

σεξουαλικό μοντέλο

Ο σχεδιασμός της αρχικής σελίδας ενός ιστότοπου είναι ένας μεγάλος παράγοντας που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας και πρέπει να πούμε ότι το SexeModel δεν έχει αξιέπαινο σχεδιασμό, αν και είναι πιο επαγγελματικό. Φαίνεται αρκετά βασικό, αλλά φυσικά, αφού ξέρουμε τι θέλουμε, αυτό το μέρος της κριτικής δεν θα έχει σημασία αφού τα περιεχόμενα είναι καλά. Τα SexeModels έχουν πολλά συνοδεία στα μανίκια τους. Και όταν λέμε πολλά, είναι. Συνοδούς που προέρχονται από διαφορετικές τοποθεσίες είναι πάντα έτοιμοι να διασκεδάσουν μαζί σας σε αντάλλαγμα για λίγα μετρητά. Εκτός από τις γυναίκες συνοδούς, έχουν επίσης άνδρες και τρανσέξουαλ συνοδεία, οπότε ό, τι κι αν επιπλέει στο σκάφος σας, μπορείτε να απολαύσετε τα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες του ιστότοπου.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του Sexemodel.

PROS:

 • Πολύ σέξι συνοδούς
 • Προσφέρει σύντομα κλιπ των συνοδών
 • Πολλές συνοδεία - γυναίκες, άνδρες, τρανς

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται γενικά πολύ κακός
 • Μη οργανωμένα χαρακτηριστικά και κουμπιά
 • Ο ιστότοπος θα χρειαστεί κάποια αναβάθμιση του σχεδιασμού

# 7 - Συνοδεία

συνοδεία φωτοτροφών

Κάθε ταξίδι είναι καρποφόρο αν μπορείτε να γαμήσετε μερικούς πανέμορφους ντόπιους. Ωστόσο, όπου μπορείτε να βρείτε μια εταιρεία για μια ή δύο διανυκτερεύσεις είναι μια άλλη ερώτηση. Και εκεί είναι το EscortMeetings βολικό. Παραδόξως, οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου, οι πιο όμορφες γυναίκες και οι περισσότερες από τις πιο κατάλληλες συνοδούς στον κόσμο βρίσκονται σε αυτό το καταπληκτικό σημείο.

Η εύρεση συνοδείας πρέπει να είναι ευκολότερη τώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EscortMeetings. Μην ξεχάσετε τις εκτεταμένες επιλογές αναζήτησης και ένας ατελείωτος αριθμός αγκυροβόλων που θα καλύψουν τις αρρώστιες φαντασιώσεις σας είναι διαθέσιμοι σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική EscortMeetings.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Κράτηση συνοδείας δωρεάν
 • Η χρηστικότητα είναι απλή και κατανοητή
 • Πολλές όμορφες συνοδούς για να δείτε
 • Αρκετές συνοδεία είναι ανοιχτές για ευγενικές υπηρεσίες
 • Τα κορίτσια είναι συχνά πρόθυμα να ταξιδέψουν
 • Πολλές συνοδούς μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα μέρη του κόσμου
 • Συνοδεία άμεσης επαφής, χωρίς πρακτορεία
 • Αξιόπιστος και ακριβής ιστότοπος της λίστας συνοδών
 • Νέες ενημερώσεις συνοδείας κάθε εβδομάδα

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε εγγραφή για να δημοσιεύσετε σχόλια
 • Αρκετά απλό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Ορισμένες από τις εικόνες συνοδείας έχουν ανάλυση χαμηλής ποιότητας

# 8 - UberHorny

Uberhorny

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη σεξουαλική περιπέτεια στην περιοχή σας, αυτός είναι ο ιστότοπός σας. Ο Uberhorny ανεβαίνει στο όνομά του. Μπορεί κυριολεκτικά να αντιμετωπίσει την αγελάδα σας με μια απλή κλήση μακριά. Έχει ήδη κερδίσει πολλούς άπληστους χρήστες παγκοσμίως.

Ο ιστότοπος κυριαρχείται από άντρες. Δεν θα είναι δύσκολο για όσους αναζητούν ανδρικές συνδέσεις, καθώς υπάρχουν πολλές ανοιχτές σε ομοφυλοφιλικές δεσμεύσεις. Κάθε λογαριασμός επαληθεύεται μέσω email. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το όνομα χρήστη σας και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας εάν θέλετε.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που περιορίζουν τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων σε χρήστες που πληρώνουν, το Uberhorny ενθαρρύνει την επικοινωνία με άλλους. Έχουν τη δυνατότητα μηνυμάτων δωρεάν. Τα περιεχόμενα premium περιλαμβάνουν αποκλειστικές φωτογραφίες μοντέλων και ζωντανή κάμερα μαζί τους. Αυτό είναι για εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν το σεξ ουσιαστικά. Παρόλο που δεν είστε ο τύπος για άμεση δέσμευση με premium συνδρομή, ο ιστότοπος προσφέρει φθηνά δοκιμαστικά πακέτα.

Εδώ είναι μια κριτική UberHorny.

PROS:

 • Εγγύηση 3 μηνών
 • Επαληθευμένοι λογαριασμοί
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς αντίστοιχο αλγόριθμο
 • Περιορισμένες δωρεάν δυνατότητες

# 9 - Σελίδα

κρεβατοκάμαρα

Η κύρια προτεραιότητα του ιστότοπου συνοδείας BedPage είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτό έχει μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια συνοδείας που θα ικανοποιήσουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνοδεία από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ή οποιοδήποτε μέρος από την εκτενή λίστα περιοχών. Από την άλλη πλευρά, η καθαρή και απλή διάταξη και τα κρίσιμα στοιχεία διευκολύνουν συχνά την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Παρέχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα - καθιστώντας το πιο απαραίτητο για όλους.

Μια πλήρης κριτική για το BedPage εδώ.

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα πόλεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Η διεπαφή χρήστη και η διάταξη του ιστότοπου είναι απλές και εύχρηστες
 • Ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαδικασία επιβεβαίωσης για την αξιολόγηση κάθε λογαριασμού προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη

# 10 - Αναζήτηση ενηλίκων

αναζήτηση ενηλίκων

Το AdultSearch είναι ένας ιστότοπος συνοδείας που δεν λειτουργεί κανένας άλλος. Παρέχει συντριπτικές υπηρεσίες κυρίως για το σεξ από τη μεγάλη λίστα συνοδών τους. Παρόλα αυτά, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες που θέλετε να δοκιμάσετε εκτός από το σεξ. Τα μέλη προέρχονται από πολλά μέρη του κόσμου, και υπάρχει σίγουρα μια τέλεια συνοδεία για εσάς στην περιοχή σας. Ακόμη και γύρω από προαστιακές τοποθεσίες περιλαμβάνονται στη λίστα. Αυτό είναι το πόσο ευρύ είναι η κάλυψη των υπηρεσιών τους. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς τύπους συνοδών που διαφέρουν ανάλογα με τους τύπους σώματος, το χρώμα των μαλλιών, την εθνικότητα και άλλα συγκεκριμένα είδη που προτιμάτε. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στις φωτογραφίες του προφίλ τους. Μερικοί μπορεί ακόμη και να προσφέρουν πλήρη σέξι, και πανέμορφα σώματα από τους εαυτούς σας, μπορείτε να ξεκολλήσετε εύκολα. Για τον πιο βολικό τρόπο, ορισμένες συνοδοί ανεβάζουν βίντεο που σας δίνουν μια προεπισκόπηση του πόσο ζεστού μπορεί να είναι στο κρεβάτι.

Κάντε κλικ για πλήρη αναθεώρηση του AdultSearch.

PROS:

 • Η λίστα συνοδών είναι τεράστια
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και απλά
 • Έχετε μια ποικιλία επιλογών για συγκεκριμένους τύπους συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγες πόλεις δεν διαθέτουν διαθέσιμες συνοδούς

# 11 - EuroGirlsEscort

EuroGirlsEscort

Μια πλατφόρμα που ταιριάζει τόσο καλά στη σύνδεσή σας με καυτούς συνοδούς στην περιοχή σας, το EuroGirlsEscort είναι η απάντηση για όσους θέλουν να διασκεδάσουν στην Ευρώπη. Όπου κι αν βρίσκεστε, σίγουρα θα έχετε κάποιον κοντινό για να σας προσφέρει την πιο καυτή εμπειρία συνοδείας ποτέ. Απλώς ρίξτε μια ματιά στα προφίλ επί τόπου και ελέγξτε τις φωτογραφίες τους προτού προχωρήσετε στο να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί καλά και αρκετά απλός, διευκολύνοντας την πλοήγηση των χρηστών. Τα προφίλ των συνοδών είναι καλά μελετημένα, με όλα τα σημαντικά στοιχεία επικοινωνίας και τα φυσικά χαρακτηριστικά τους για ευκολότερη περιήγηση και αντιστοίχιση. Θα απολαύσετε τον έλεγχο των προφίλ, επειδή τα κορίτσια της Ευρώπης είναι κάτι. σίγουρα θα διασκεδάσετε μόλις ξεκινήσετε το ταξίδι εξυπηρέτησης συνοδών σας με αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Η πλειονότητα των χωρών της Ευρώπης περιλάμβανε αυτόν τον ιστότοπο
 • Αποτελείται από προφίλ με λεπτομερείς πληροφορίες και φόντο
 • Ζεστά και άγρια ​​συνοδεία

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες από τις τοποθεσίες παρέχουν μερικούς διαθέσιμους συνοδούς
 • Απλός ιστότοπος
 • Χωρίς προηγμένη αναζήτηση

σύνδεσμος δοκιμής

Κάθε μέρα, πολλοί καυλιάρης άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια μεγαλώνουν σταδιακά και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Ωστόσο, το Κογκρέσο ήταν αυστηρό στην εφαρμογή των νόμων για τη συνοδεία της βιομηχανίας ότι πολλοί ανεξάρτητοι συνοδοί αναζητούν ένα νόμιμο σπίτι για να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες τους. Μεταξύ όλων των άλλων ανεξάρτητων ιστότοπων συνοδών, μόνο λίγα έχουν παραμείνει για να αντέξουν τους επιχειρηματικούς περιορισμούς και εμφανίζονται ως οι κορυφαίοι ιστότοποι συνοδείας παγκοσμίως.

Εάν σας αρέσει να κάνετε κύλιση σε συνοδευτικούς ιστότοπους, ίσως να έχετε ακούσει για το Tryst.link. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο ιστότοπο συνοδών που πρόσφατα δημιουργεί τη φήμη του σε αυτόν τον τύπο βιομηχανίας. Περιέχει περισσότερους από χιλιάδες καυτούς και σέξι διασκεδαστές που εκτιμούν σε προσιτή τιμή.

Ελέγξτε για αξιολόγηση του Tryst.link

PROS:

 • Πολλά όμορφα συνοδεία στη λίστα και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών
 • Όλες οι ανεξάρτητες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι σαφής, μινιμαλιστικός, κομψός και απλός
 • Λειτουργεί άνετα και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η δυνατότητα αναζήτησης λειτουργιών εκπληκτικά
 • Διατίθεται σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός του ιστότοπου
 • Προηγμένη αναζήτηση σύμφωνα με την τοποθεσία, την τιμή, τη φυλή και άλλες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμη
 • Οι συνοδούς επαληθεύονται και οι λογαριασμοί είναι γνήσιοι
 • Έχει τη δυνατότητα "Διαθέσιμο τώρα"
 • Ενεργά εμπορεύεται συνοδεία στα κοινωνικά μέσα
 • Προσιτό εύρος τιμών

Μειονεκτήματα:

 • Περιέχει κυκλοφορία σε λίγες πόλεις
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές

Τελικές σκέψεις για την Sumosearch

Παρά τον ελαφρώς κωμικό όρο, το Sumosear.ch θέλει να προσφέρει ένα σπίτι για λίστες συνοδών από όλους τους ιστότοπους σε ένα σημείο. Η βασική ιδέα αυτού του ιστότοπου είναι να σας παρέχει έναν γρήγορο, λιγότερο απαιτητικό τρόπο αναζήτησης ενός αμειβόμενου σεξουαλικού εργαζομένου. Τώρα αυτό ονομάζω καινοτομία, ευκολία και αποτελεσματικότητα! Νίκησε αυτό!

Μόνο στην κίνηση του ιστότοπου, θα στοιχηματίσω ότι είναι μια γαμημένη έξυπνη ιδέα. Για να μην αναφέρουμε, μόλις ένα μήνα μετά την έναρξη του Sumosear.ch, συνεχίζει να επεκτείνει το userbase του και συγκεντρώνει περισσότερους από έξι χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα. Λοιπόν, τι περιμένεις, σέξι μηχανή σκατά; Συγκεντρώστε τον εαυτό σας και σταματήστε να βγαίνετε για να καλύψετε κορίτσια σε περιοδικά όταν μπορείτε να επισκεφτείτε το SumoSearch τώρα και να δοκιμάσετε ένα πραγματικό μουνί! Μην ξεχνάτε. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες τοποθεσίες συνοδών που εμφανίζονται εδώ, οπότε ελάτε να τις επισκεφτείτε επίσης.

Για να σας δώσω μια καλή ιδέα, εδώ είναι μερικά από τα δικά μου κορυφαίοι-3 αγαπημένοι ιστότοποι συνοδών εκτός από το Sumosear.ch:

 1. Adultfriendfinder.com
 2. AshleyMadison.com
 3. VictoriaMilan.com

Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτά. Δοκιμάστε το, μερικές φορές δεν χρειάζεται να πληρώσετε $$ σε κάποιους συνοδούς όταν βρείτε έναν funky συνεργάτη που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις πιο σκοτεινές επιθυμίες σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή