Ενημερώθηκε στις: 15 Μαΐου 2022

Tryst.link

& 14 (Καλύτερες) Ανεξάρτητες τοποθεσίες συνοδών όπως το Tryst.link

Επισκεφτείτε το AshleyMadison.com — μια εναλλακτική λύση #1 του Tryst. Βρείτε έναν καθημερινό συνεργάτη σύνδεσης χωρίς να πληρώσετε τεράστια $$!

σύνδεσμος δοκιμής

Κάθε μέρα, πολλοί καυλιάρης άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια μεγαλώνουν σταδιακά και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Ωστόσο, το Κογκρέσο ήταν αυστηρό στην εφαρμογή των νόμων για τη συνοδεία της βιομηχανίας ότι πολλοί ανεξάρτητοι συνοδοί αναζητούν ένα νόμιμο σπίτι για να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες τους. Μεταξύ όλων των άλλων ανεξάρτητων ιστότοπων συνοδών, μόνο λίγοι έχουν παραμείνει για να αντέξουν τους επιχειρηματικούς περιορισμούς και συνεχίζουν να εμφανίζονται ως οι κορυφαίοι ιστότοποι συνοδείας παγκοσμίως.

Εάν σας αρέσει να κάνετε κύλιση σε συνοδευτικούς ιστότοπους, ίσως έχετε ακούσει για το Tryst.link. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο ιστότοπο συνοδείας που καθιέρωσε πρόσφατα τη φήμη του σε αυτόν τον τύπο βιομηχανίας. Περιέχει περισσότερους από χιλιάδες καυτούς και σέξι διασκεδαστές με τιμές σε προσιτές τιμές.

URL: https://tryst.link

Tryst.link που φιλοξενείται από το Assembly Four, παρόμοιος ιδρυτής της έκδοσης για ενηλίκους του Twitter, γνωστό ως Switter. Το Tryst.link είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που απαριθμεί πάνω από τρεις χιλιάδες συνοδούς από όλο τον κόσμο. Αυτά τα καυτά συνοδεία είναι πρόθυμα να κάνουν οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένων ερωτικών μασάζ, παιχνιδιού ρόλων, βαθιών λαιμών και άλλων ευχάριστων πραγμάτων που φανταζόσασταν μόνο στο πορνό.

Ευτυχώς, οι άνθρωποι πίσω από το Tryst.link βάζουν τους συνοδούς στην πρώτη γραμμή και στοχεύουν να ενσωματώσουν όλες τις πτυχές και το φύλο διατηρώντας παράλληλα ένα λογικό εύρος τιμών. Πράγματι, αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος αυτού του ιστότοπου, για να παρέχουμε σε όλους μια συνεχή ανάπτυξη σε όλα τα χαρακτηριστικά, τις υπηρεσίες και άλλες τυπικές πτυχές του να είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος συνοδών.

Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος αναπτύχθηκε το 2018, μετά την ατυχή κατάργηση του ιστότοπου Backpage. Εξαιτίας αυτού, πολλές συνοδούς έχουν χάσει έναν χώρο που περιέχει αξιόπιστη και αυθεντική εναλλακτική λύση για το Backpage. Όχι έως ότου το Tryst.link γεννηθεί και δώστε σε όλους ένα άλλο πλάνο για να χαλαρώσετε.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές του Tryst.link, κάθε συνοδός αξίζει παρόμοια δικαιώματα και υπηρεσίες όπως όλοι οι άλλοι. Ωστόσο, ο ιστότοπος αύξησε περαιτέρω τα πρότυπα. Διατύπωσαν και δημιούργησαν μια εξαιρετική πλατφόρμα όπου οι συνοδείς και οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν και να εξερευνήσουν τη φυσική τους επιθυμία και φαντασιώσεις.

Ισες ευκαιρίες

Όσο το δυνατόν περισσότερο, το Tryst.link ορίζει πάντα τη γραμμή ψηλότερα από άλλους ιστότοπους συνοδείας στο Διαδίκτυο δίνοντας ευκαιρίες σε όλα τα φύλα. Πηγαίνουν οι παραδοσιακοί συνοδευτικοί μόνο για γυναίκες, η βιομηχανία εκπροσωπείται από διάφορους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όπως άνδρες, τρανσέξουαλ, μη δυαδικοί και πολλοί άλλοι.

Πριν από την εκκίνηση, οι διαχειριστές του ιστότοπου συγκεντρώθηκαν και ζήτησαν διαβουλεύσεις με πολλά άτομα LGBTQ. Σίγουρα, προσπάθησαν να κατανοήσουν τους αγώνες της σεξουαλικότητάς τους στην αντιμετώπιση της κοινότητας των εργαζομένων του σεξ. Ως εκ τούτου, αυτό βοήθησε στην ενσωμάτωση όλων των τύπων φύλου για να καταστήσει τη συνοδεία της επιχείρησης πιο ανοιχτή και βολική.

Λογικές τιμές για σύνδεση

Επιπλέον, το Tryst.link δεν εκμεταλλεύεται υψηλές μηνιαίες πληρωμές. Ο ιστότοπος πιστεύει ότι η λήψη ποσοστού περικοπών από εργαζόμενους δεν αποτελεί αποστολή του ιστότοπου. Ανεξάρτητα από τις τιμές, οι χρήστες συνιστούν να πληρώνουν σύμφωνα με την ικανοποίηση που έλαβαν από τον ιστότοπο και τίποτα περισσότερο. Ο ιστότοπος προστατεύει την ελευθερία των συνοδών του από την άνιση μεταχείριση, επομένως ξεκινούν την τιμή με πολύ χαμηλό ρυθμό. Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι οι συνοδούς σε αυτόν τον ιστότοπο διαφημίζονται.

Υποστήριξη κοινότητας για συνοδούς

Ζητούν από τους χρήστες μέσω του Tryst να επενδύσουν τις προσπάθειές τους όπου βρίσκονται το στόμα τους. Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τους δωρεάν λογαριασμούς τους σε λογαριασμό επί πληρωμή, ο οποίος όχι μόνο προσφέρει πρόσβαση σε πολλές πρόσθετες δυνατότητες, αλλά επίσης βοηθά τους πελάτες να υποστηρίξουν την κοινότητα.

Σίγουρα, ένα λογικό μηνιαίο τέλος που πηγαίνει κατευθείαν στην κοινότητα συνοδών που πληρώνεται για τους λογαριασμούς των αναβαθμισμένων μελών. Και οι δύο πληρωμές συνδρομών καταναλωτών προορίζονται για την ανάπτυξη της κοινότητας, είτε πρόκειται για προγράμματα είτε για το οικονομικά προβληματικό έργο.

Εναλλακτική πρόσβαση για να ξεκουραστείτε

Η κοινωνική δικτύωση είναι ένα μεγάλο στοιχείο τόσο της διαδικασίας διαφήμισης όσο και της διαδικασίας επιλογής των καταναλωτών, οπότε οι άνθρωποι πίσω από το Tryst.link έχουν κάνει μια συνειδητή προσπάθεια στον ιστότοπο. Παρόμοια παρουσίασαν το Switter, έναν ιστότοπο για ενήλικες παρόμοιο με αυτό Twitter συνδεθείτε ως μία από τις φόρμες Beta, γεγονός που καθιστά σχετικά εύκολη την εγγραφή και εύκολη πρόσβαση για τους πελάτες να διακρίνουν τον εαυτό σας.

Γέφυρα του χάσματος για το σεξ

Επιπλέον, έχουν παραμείνει δεσμευμένοι να ενσωματώσουν τις πτυχές της ανεξάρτητης συνοδείας και της τεχνολογίας από το έτος ίδρυσης το 2017. Επιπλέον, ο όμιλος περιλαμβάνει όλους αυτούς τους τομείς και επικεντρώνεται στην πλήρη αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών στη διαφήμιση συνοδείας και στη διαχείριση σχέσεων πελατών για να βελτιώσει το πρότυπο υψηλός. Από το εξωτερικό ανεξάρτητων συνοδών, οι χρήστες αναμένουν σχετικά παρόμοιο βαθμό χρηματοδότησης, έρευνας, ανάπτυξης και σημασίας που αντισταθμίζεται επίσης.

Τι να περιμένεις?

 • Πραγματικό σεξ από πραγματικούς ανθρώπους

Τι να περιμένεις? Λοιπόν, υπάρχουν πολλά καταπληκτικά πράγματα που σας περιμένουν! Καθώς τα στοιχεία επικοινωνίας τους βρίσκονται στους ιστότοπους, οι χρήστες μπορούν να σηκώσουν εύκολα το τηλέφωνο για να καλέσουν τις υπηρεσίες συνοδείας. Για να εντοπίσετε όποιον βρίσκεται κοντά σας, αναζητήστε τον στις πόλεις που αναφέρονται στον ιστότοπο. Ένας υπέροχος παράγοντας που σίγουρα μου αρέσει στο Tryst.link είναι ότι εγγυώνται ότι ο λογαριασμός κάθε συνοδού είναι γνήσιος και έγκυρος.

Η απάτη και η συρτή είναι χαμηλή και δεν είναι καν μια προσοχή για τους καλλιτέχνες απάτης. Οι απατεώνες είναι πλέον διαδεδομένοι και το περιφρονώ. Σε τελική ανάλυση, είναι στόχος μου να κάνω απλά σεξ και τίποτα άλλο. Εκτός αυτού, η πλειοψηφία των υπηρεσιών συνοδείας βασίζεται σε μητροπολιτικές περιοχές, επομένως οι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να λάβουν υπηρεσία εγκατάστασης ή να προγραμματίσουν μια περιήγηση σε άλλη πόλη για ένα outcall για να εντοπίσουν οποιονδήποτε άλλον εάν διαμένετε στα προάστια.

 • Πόσο μακριά μπορείτε να πάτε;

Επιπλέον, κάθε λογαριασμός, μαζί με ένα όνομα και μια επισκόπηση των συνοδών, θα παρέχει ένα περίγραμμα των σεξουαλικών υπηρεσιών που οι συνοδούς είναι πρόθυμοι να προσφέρουν. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε τις τιμές των υπηρεσιών που έχουν και να τις συγκρίνετε με τις άλλες διαθέσιμες συνοδούς. Μπορείτε ελεύθερα να επιλέξετε ό, τι είναι βολικό για εσάς. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν μια επισκόπηση του προγράμματος ταξιδιού για να ρίξουν μια ματιά στο πόσο μακριά ένας συνοδός επιθυμεί να απογειωθεί ως συντροφιά στο εξωτερικό.

 • Διαλέξτε τη συνοδεία σας!

Συνολικά, το βιογραφικό μιας συνοδείας σε αυτόν τον ιστότοπο συζητά τι θέλει η συνοδός και παρέχει στους χρήστες μια περίληψη όλων των υπηρεσιών της. Για να επιλέξετε μια συνοδεία, υπάρχουν κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας ανδρών, της γυναικείας κατηγορίας, της μη δυαδικής και φυσικά, για την κατηγορία ζευγαριών. Υπάρχουν πολύ περισσότερες διαθέσιμες κατηγορίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με συνοδούς, μπορείτε να τα ελέγξετε μέσω των πρόσφατα ενεργών χρηστών.

Επίσης, υπάρχουν πολλές επιλογές αναζήτησης για να επιλέξουν οι χρήστες εκτός από τις παραπάνω. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Curvy, Κοντά μαλλιά, Μακριά μαλλιά, BDSSM, BBW, Petite, Black, Busty, Hispanic, Transgender, Brunette, Tall, Blonde, Mature και Tattooed.

Εγγραφείτε και κερδίστε!

Αρχικά, καθώς περνάτε από τον ιστότοπο παρουσιάζεται μια ποικιλία ταξινομήσεων. Υπάρχει ένα κουμπί "Συμμετοχή" στην αρχική σελίδα και όταν κάνετε κλικ, θα εμφανιστούν οι επιλογές. Αυτές οι επιλογές θα μπορούσαν να είναι Πελάτης ή Πάροχος. Για άτομα που αναζητούν σέξι χρόνο και περιπετειώδη εμπειρία, κάντε κλικ στην επιλογή "Πελάτης" που σας προτείνει. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε «πάροχος υπηρεσιών» και επιθυμείτε να είστε συνοδός, τότε το κουμπί «Πάροχος» είναι η καλύτερη επιλογή. Πρέπει να είστε έτοιμοι, καθώς υπάρχουν πολλοί χρήστες σε αυτόν τον ιστότοπο που απολαμβάνουν εκπληκτική σεξουαλική εμπειρία.

Όλοι οι χρήστες στο Tryst.link πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και άνω. Όσο το δυνατόν περισσότερο, ο ιστότοπος αποθαρρύνει οποιεσδήποτε μορφές επιθετικής συμπεριφοράς και πρέπει να απέχει από την επίδειξη κρίσεων σε άλλα μέλη. Ο καθένας ενθάρρυνε να διατηρήσει την ευγένεια για να κάνει όλη την εμπειρία συνοδείας πιο διασκεδαστική και συναρπαστική.

Στη συνέχεια, πρέπει να δώσετε μια έγκυρη διεύθυνση email, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και σύντομη περιγραφή του εαυτού σας ως επισκόπηση κατά την εγγραφή. Μετά την ολοκλήρωση, ο ιστότοπος Tryst.link θα εμφανίσει την τυπική αρχική του σελίδα. Τίποτα δεν είναι φανταχτερό για τον ιστότοπο και είναι βασικά πολύ απλό. Προτιμώ αυτό το είδος διεπαφής ειλικρινά, καθώς τα χαρακτηριστικά και οι ενότητες είναι απλές και κατανοητές.

Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι χρήστες ενημέρωσαν αρχικά για το εύρος τιμών της ιδιότητας μέλους στον ιστότοπο και ειδικά ιστολόγια που μπορεί να είναι χρήσιμα σεξ, φετίχ, συγγενείς και πολλά άλλα. Κάθε μέλος έχει μια ενότητα "Αγαπημένο" όπου μπορείτε να προσθέσετε το αγαπημένο σας προφίλ συνοδείας για εύκολη πρόσβαση όταν θέλετε μια γρήγορη κλήση.

Η δυνατότητα αναζήτησης καθιστά επίσης τη ζωή του χρήστη πιο βολική, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε συγκεκριμένες συνοδοί που σας αρέσουν. Επίσης, μια premium συνδρομή είναι μια προαιρετική επιλογή για τον χρήστη. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποκλειστικά προνόμια ενός πληρωμένου μέλους, τότε τα στοιχεία πληρωμής συλλέγονται επίσης κατά την εγγραφή.

Είναι ο καλύτερος ιστότοπος συνοδών στον Ιστό;

Πραγματικά, αυτός είναι ένας ιστότοπος που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι ιστότοποι συνοδών στον Ιστό, αλλά υπάρχει μόνο ένας ιστότοπος Tryst.link. Σε σύγκριση με άλλους, αυτός ο ιστότοπος περιέχει μια ολοκληρωμένη λίστα υπηρεσιών συνοδών και όλες οι διαθέσιμες συνοδεία είναι διαφορετικές και γνήσιες. Υπάρχει πολύ πιο συναρπαστικό σεξ και ανταλλαγή συναρπαστικού στόματος, ένα είδος σεξ που ονειρευόταν ο καθένας.

Ο χρόνος σας σίγουρα δεν χάθηκε να κάνετε κύλιση στον ιστότοπο, επειδή το Tryst.link πάντα σας περιμένει η τέλεια συνοδεία. Μπορείτε να γνωρίζετε τη συνοδεία κοιτάζοντας απλώς τα προφίλ τους και το boom που παρουσιάσατε με τις πιο ολοκληρωμένες λεπτομέρειες του εαυτού τους. Οι χρήστες μπορούν να διακρίνουν και να συγκρίνουν ανάλογα με το πρόσωπο που προτιμάτε, τα φυσικά χαρακτηριστικά, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και πολλά άλλα.

Επιπλέον, υπάρχουν τόνοι φωτογραφιών, στοιχεία επικοινωνίας, διαθεσιμότητα και τιμές σε κάθε προφίλ συνοδείας. Εξασφαλίσατε επίσης ότι καμία συναλλαγή και διακανονισμός εδώ δεν είναι επιρρεπής σε απάτη, καθώς ο ιστότοπος εγγυάται απαλλαγμένους από απατεώνες. Σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτα πιο τέλειο και βολικό ιστότοπο στο Διαδίκτυο σήμερα από το Tryst.link.

PROS:

 • Πολλά όμορφα συνοδεία στη λίστα και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών
 • Όλες οι ανεξάρτητες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι σαφής, μινιμαλιστικός, κομψός και απλός
 • Λειτουργεί άνετα και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η δυνατότητα αναζήτησης λειτουργιών εκπληκτικά
 • Διατίθεται σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός του ιστότοπου
 • Προηγμένη αναζήτηση σύμφωνα με την τοποθεσία, την τιμή, τη φυλή και άλλες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμη
 • Οι συνοδούς επαληθεύονται και οι λογαριασμοί είναι γνήσιοι
 • Έχει τη δυνατότητα "Διαθέσιμο τώρα"
 • Ενεργά εμπορεύεται συνοδεία στα κοινωνικά μέσα
 • Προσιτό εύρος τιμών

Μειονεκτήματα:

 • Περιέχει κυκλοφορία σε λίγες πόλεις
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές

# 1 - Ashley Madison

ashleymadison

Από το 2001, η Ashley Madison έγινε ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους συνοδών στην ιστορία του Διαδικτύου. Αυτό είναι ένα μέρος για άτομα με βαρετό γάμο ή δεσμευμένη σχέση. Κατά κάποιο τρόπο, καθώς οι σχέσεις γερνούν, το μπαχαρικό και η διασκέδαση ξεθωριάζουν, επομένως αυτός ο ιστότοπος είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να βρείτε διακριτικές υποθέσεις. Οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τη σεξουαλική τους πλευρά και να απελευθερώσουν προτροπές ελεύθερα. Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να δοκιμάσουν μια ποικιλία πειραμάτων. Το AshleyMadison ενθαρρύνει πάντα τα μέλη του να απαλλάσσουν τον ιστότοπο από κρίση και να απολαμβάνουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς να ανησυχούν.

Η κριτική μας στο AshleyMadison μπορεί να δει εδώ.

PROS:

 • Ενθαρρύνει τα μέλη να ανεβάζουν διακριτικές εικόνες
 • Διαθέσιμο για λήψη χρησιμοποιώντας το Google Play για χρήστες Android και το App Store για χρήστες iOS.
 • Η έκδοση της εφαρμογής έχει χαμηλό χώρο αποθήκευσης και δεν καταναλώνει πάρα πολλά δεδομένα
 • Ένας μεγάλος αριθμός μελών σε όλο τον κόσμο
 • Ασφαλίζει και προστατεύει ευαίσθητες πληροφορίες των μελών
 • Ακολουθεί απλά βήματα στην εγγραφή και ολοκληρώνεται γρήγορα

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι λογαριασμοί έχουν ελλιπείς πληροφορίες για τον εαυτό τους
 • Οι χρήστες δεν υποχρεούνται να παρέχουν πλήρη στοιχεία λογαριασμού

# 2 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Το AdultFriendFinder είναι ένας ευρέως δημοφιλής ιστότοπος συνοδών με περισσότερα από ογδόντα εκατομμύρια μέλη εγγεγραμμένα παγκοσμίως. Ο ιστότοπος ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βρουν περιστασιακές συνδέσεις και σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά. Αρχικά, ξεκίνησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σταδιακά, καθώς ο ιστότοπος εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου, έχουν αποκτήσει τεράστια μέλη σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα, το AdultFriendFinder παρέχει μια ποικιλία εργαλείων επικοινωνίας που βοηθούν άνετα τα μέλη τους να αλληλεπιδρούν και να αλληλεπιδρούν με άλλα άτομα.

Θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος χώρος όταν αναζητάτε κάτι ή κάποιον για να φτιάξετε τη σεξουαλική σας ζωή. Με την εύκολη και γρήγορη εγγύηση σύνδεσης, μέσα σε λίγα λεπτά από τη χρήση του ιστότοπου, σίγουρα θα καταλήξετε να χαλαρώσετε. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια απλή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση της ιστοσελίδας τους για να διευκολύνει την πλοήγηση.

Εκτεταμένη κριτική Adultfriendfinder εδώ.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή και η διαδικασία είναι εύκολη και απλή
 • Τα μέλη είναι ενεργά στην επικοινωνία και την επιδίωξη συνδέσμων
 • Διαθέσιμο για λήψη στο Google Play για χρήστες Android και App Store για χρήστες IOS
 • Ενθαρρύνεται ιδιαίτερα η έκφραση και η κοινή χρήση εικόνων και βίντεο
 • Δωρεάν προβολή φωτογραφιών και βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Περισσότερα αρσενικά μέλη από γυναίκες μέλη

# 3 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδών με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι ο ιστότοπος δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

2Fuck κριτική - εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός και φιλικός προς τον χρήστη
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 4 - Escort Directory

κατάλογος συνοδών

Εάν ξεκουραστείτε χωρίς να αντιμετωπίσετε πάρα πολύ ταλαιπωρία, τότε το Escort Directory είναι εδώ για εσάς. Περιέχει μια μεγάλη λίστα εξαιρετικά καυτών συνοδών που είναι όλοι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τις βαθύτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός συνοδών που διατίθενται εδώ που μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε σεξ και εγγυημένες σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους για να βεβαιωθείτε ότι προσγειώνεστε στο τέλειο κορίτσι των ονείρων σας. Εάν θέλετε σοβαρά να χαλαρώσετε ή απλά θέλετε να βάψετε τα πράγματα στο κρεβάτι, βιαστείτε τώρα και εγγραφείτε.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές συνοδεία
 • Οι λίστες οργανώνονται και κατηγοριοποιούνται για να κάνουν την επιλογή πιο βολική
 • Η δυνατότητα αναζήτησης εκ των προτέρων είναι διαθέσιμη
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και ενημερωμένα

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι σε μέτριο αριθμό αλλά ενοχλητικές
 • Προσοχή στα πλαστά προφίλ

# 5 - Euro Κορίτσια συνοδεία

Συνοδεία κοριτσιών ευρώ

Ελάτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Euro Girls Escort και να μετακινηθείτε στις υπέροχες συνοδούς του. Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να βρείτε και να συνδεθείτε με διαθέσιμους συνοδούς πολύ κοντά. Με καυτές και σέξι γυναίκες που ενδιαφέρονται για την άτακτη στιγμή και μοιράζονται έναν εξαιρετικό χρόνο μαζί σας, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτόν τον ιστότοπο. Υπάρχουν πάντα συνοδεία προσβάσιμες για την ευχαρίστησή σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη.

Αυτά τα κορίτσια είναι πάντα έτοιμα να συμφωνήσουν σε οτιδήποτε θεωρείτε συναρπαστική εμπειρία. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν και να αποκτήσουν συγκεκριμένες γυναίκες από τα όνειρά τους μέσω της δυνατότητας αναζήτησης εκ των προτέρων. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών, τη φυλή, το φύλο και τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν. Πράγματι, είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια εντυπωσιακή οικειότητα με τη βοήθεια της απλής και γρήγορης διεπαφής του ιστότοπου.

PROS:

 • Καλύπτει την πλειονότητα των χωρών της Ευρώπης
 • Οι λογαριασμοί προφίλ των συνοδών είναι πλήρως λεπτομερείς

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα GEO παρέχουν την περιορισμένη ποσότητα συνοδών που διατίθενται

# 6 - Σελίδα

προεπισκόπηση αρχικής σελίδας

Το κύριο μέλημα αυτής της πλατφόρμας συνοδείας που ονομάζεται BedPage είναι οι αποκλειστικές υπηρεσίες για τους χρήστες του. Περιέχει μια πληθώρα ανεξάρτητων συνοδών που αναμφίβολα ικανοποιούν διαφορετικά σεξουαλικά όνειρα και επιθυμίες. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από την εκτεταμένη λίστα τοποθεσιών της, όπως η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη και η Ασία, όπου οι υπηρεσίες συνοδείας είναι προσβάσιμες για κράτηση.

Καθώς το BedPage επικεντρώνεται κυρίως σε αυτούς τους συγκεκριμένους τομείς, τα άτομα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά είναι πιο ευνοϊκά, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτούς τους τομείς. Ρίξτε μια ματιά στον ιστό και εξερευνήστε ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος σας. Χρησιμοποιεί έναν απλό σχεδιασμό και απλά χαρακτηριστικά για να έχει μια ομαλότερη λειτουργικότητα.

Περισσότερα για το BedPage.

PROS:

 • Ένας εκτενής κατάλογος πόλεων περιλαμβάνει στον ιστότοπο
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός και στρατηγικά βολικός για τους χρήστες
 • Απαιτείται διαδικασία επαλήθευσης για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχουν ψεύτικα προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη
 • Μερικές διαφημίσεις

# 7 - Αναζήτηση ενηλίκων

αναζήτηση ενηλίκων

Ανεξάρτητοι συνοδοί συγκεντρώνονται σε αυτήν τη σελίδα που ονομάζεται Αναζήτηση ενηλίκων. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει εκπληκτικές προσφορές για σεξουαλικές δραστηριότητες και μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα από τη μεγάλη λίστα με καυτά και σέξι μωρά. Προέρχονταν από διάφορα μέρη του πλανήτη και σίγουρα υπάρχουν διαθέσιμες συνοδεία κοντά στην περιοχή σας. Περιλαμβάνει ακόμη και προαστιακές περιοχές στη λίστα, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην επισκεφθείτε τον ιστότοπο.

Εάν έχετε μια συγκεκριμένη προτίμηση, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στο φίλτρο αναζήτησης και επιλέξτε την αγαπημένη σας συνοδεία ανάλογα με την εθνικότητα, το χρώμα των μαλλιών, την εμφάνιση, τις αναλογίες του σώματος, τα βυζιά και άλλες ιδιαιτερότητες. Για τον πιο βολικό τρόπο, υπάρχουν ορισμένα προφίλ συνοδών που περιέχουν μια επισκόπηση του εαυτού τους ή βίντεο που κάνουν προεπισκόπηση του τι μπορούν να κάνουν στο κρεβάτι.

Αναθεώρηση αναζήτησης ενηλίκων και εναλλακτικοί ιστότοποι.

PROS:

 • Διατίθεται μεγάλη βιβλιοθήκη συνοδών
 • Τα προφίλ λογαριασμού είναι πλήρη και λεπτομερή
 • Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές για άτομα με συγκεκριμένες απαιτήσεις για την επιλογή συνοδείας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν μόνο μερικές πόλεις με διαθέσιμες συνοδούς

# 8 - Ερωτική μαϊμού

ερωτική μαϊμού

Εάν είστε λάτρης του ελέγχου ανεξάρτητων ιστότοπων συνοδών στο διαδίκτυο, τότε ίσως έχετε ακούσει ή συναντήσει Erotic Monkey κάποια στιγμή στη ζωή σας. Όσον αφορά τον τομέα της διαδικτυακής συνοδείας, αυτός ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και χαρακτηριστικών που δίνει σε κάθε μέλος τον πιο βολικό χρόνο για να βρει μια τέλεια και ζεστή συνοδεία. Υπάρχουν πολλές πανέμορφες κυρίες διαθέσιμες που σας περιμένουν και είναι πρόθυμες να αναλάβουν οποιαδήποτε σεξουαλική περιπέτεια φανταστείτε.

Περισσότερα για το EroticMonkey.

PROS:

 • Πληροφορίες σχετικά με τους συνοδούς είναι διαθέσιμες και ελλιπείς λεπτομέρειες
 • Η προηγμένη αναζήτηση είναι διαθέσιμη και εύχρηστη
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι εξαιρετικός και φιλικός προς τον χρήστη
 • Η ασφαλής λειτουργία είναι διαθέσιμη
 • Τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα και δωρεάν στη χρήση
 • Οι κριτικές συστήματος είναι διαθέσιμες

Μειονεκτήματα:

 • Οι συνδρομές είναι σχετικά ακριβές

# 9 - Παράλειψη των παιχνιδιών

SkipTheGames

Παράλειψη των παιχνιδιών μπορεί να ακούγεται σαν ένα καλό παιχνίδι για να παίξετε. Ωστόσο, αυτό το όνομα δεν είναι για τον χρόνο παιχνιδιού, αλλά μάλλον μια εξαιρετική πλατφόρμα για την εύρεση ενήλικων εργαζομένων και ανεξάρτητων συνοδών σε ένα μέρος. Το καλύτερο για αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να εγγραφείτε μόνο για να έχετε τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους συνοδούς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κύλιση, να κάνετε κλικ σε μερικά προφίλ και βιόλα, μπορείτε ήδη να βρείτε τον τέλειο προορισμό σας. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι σε αυτό, καθώς η εγγραφή δεν είναι απαραίτητη. Το πιο σημαντικό, αν είστε έτοιμοι για έναν γρήγορο σεξουαλικό χρόνο της ζωής σας, κάντε ένα διάλειμμα από το πορνό και αφεθείτε σε μια ευκαιρία στη ζωή σας να κάνετε σεξ με μια πραγματική γυναίκα.

Πλήρης επισκόπηση των Skipthegames.

PROS:

 • Υπάρχουν διαθέσιμες συνοδεία σε όλο τον κόσμο
 • Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους συνοδούς είναι πραγματικές και γνήσιες
 • Υπάρχουν άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο που είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα για ανάγνωση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει διαθέσιμο εύρος τιμών για συνοδούς ως προεπισκόπηση

# 10 - Slixa

slixa

Για όσους αναζητούν έναν ιδιωτικό διασκεδαστή με κορυφαίες υπηρεσίες, επισκεφθείτε τη Slixa, έναν ιστότοπο όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τις πιο καυτές, πιο σέξι και πανέμορφες γυναίκες στο διαδίκτυο. Αυτός ο ιστότοπος είναι απαλλαγμένος από απάτες, επειδή διασφαλίζουν ότι τα προφίλ των συνοδών επαληθεύονται. Σίγουρα, οι σεξουαλικές σας επιθυμίες θα εκπληρωθούν χωρίς να σπαταλήσετε πολύτιμα χρήματα και χρόνο. Η Slixa θεωρείται από πολλούς ως ο ασφαλέστερος και πιο αριστοκρατικός ιστότοπος στον τομέα της ανεξάρτητης επιχείρησης συνοδών στο διαδίκτυο.

Εδώ είναι μια πλήρης κριτική Slixa.

PROS:

 • Διατίθεται πανέμορφη και ζεστή συνοδεία
 • Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν επαληθεύτηκαν
 • Διατίθενται εμβλήματα για επαγγελματίες εμπειρογνώμονες
 • Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις στον ιστότοπο
 • Τα ιστολόγια είναι διαθέσιμα και ενημερώνονται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Σειρά ελλείψεων

# 11 - EscortNews

συνοδεία ειδήσεων

Το EscortNews είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος συνοδών με μια τεράστια λίστα με καυτές και πανέμορφες γυναίκες. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε τα πιο περιζήτητα κορίτσια και απίστευτα απίστευτες συνοδούς. Προσφέρει επίσης βολικές δυνατότητες για τους χρήστες, όπως προηγμένη αναζήτηση, εργαλεία επικοινωνίας και μια απλώς σχεδιασμένη διεπαφή. Έτσι, εάν σας ενδιαφέρει και θέλετε να εξερευνήσετε τα σεξουαλικά σας όνειρα και τις βαθύτερες αισθησιακές φαντασιώσεις. Κάντε μια επίσκεψη και απολαύστε τον κόσμο της συνοδείας.

Αναχώρηση μας Η κριτική του EscortNews εδώ.

PROS:

 • Κορυφαίες επιλογές κοριτσιών
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλός, διασκεδαστικός και εύκολος στην πλοήγηση
 • Τα χαρακτηριστικά είναι άφθονα
 • Ο δείκτης είναι οργανωμένος αρκετά καλά
 • Υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές για ανάγνωση

Μειονεκτήματα:

 • Εστιάζει κυρίως σε μεγάλες πόλεις

# 12 - TS συνοδούς

TS συνοδούς

Ρίξτε μια ματιά στο TS Escorts όπου μπορείτε να βρείτε συνοδεία shemale και όλη η πρόσβαση στις λειτουργίες είναι δωρεάν. Εάν η μακροχρόνια διαδικασία εγγραφής σας ενοχλεί και καταλαμβάνει πολύτιμο χρόνο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί η TS Escorts δεν απαιτεί λογαριασμό για να γίνει μέλος. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι θα έχετε μια υπέροχη και πολύτιμη μέρα στο κρεβάτι. Τακτοποιήστε μια συνοδεία shemale τώρα και ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια ατμόσφαιρα σκληρή σκατά της ζωής σας.

PROS:

 • Διατίθενται VIP και τακτικές συνοδεία
 • Τοπική και παγκόσμια κάλυψη
 • Δωρεάν προβολή των πληροφοριών και των φωτογραφιών των συνοδών

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένος

# 13 - Πόρνη Hub

Χάρλοθουμπ

Πόρνη Hub παρέχει έναν καταπληκτικό χώρο για ανεξάρτητη συνοδεία και εύκολη πλοήγηση για τους χρήστες. Σε αυτόν τον ιστότοπο, οι χρήστες έχουν την ελευθερία να επιλέγουν και να επιλέγουν το καλύτερο κοτόπουλο στη λίστα. Οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν εύκολα τις προτιμήσεις τους μέσω των αναλυτικών πληροφοριών που παρέχονται στον λογαριασμό του συνοδού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τη φυσική εμφάνιση, το χρώμα των μαλλιών, την εθνικότητα, την ηλικία και άλλες προδιαγραφές που λαχταράτε. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα αυτής της πλατφόρμας είναι η περιορισμένη κάλυψή της. Φροντίζει μόνο εντός της δυτικής περιοχής και δεν καλύπτει διεθνώς. Ανεξάρτητα όμως, παραμένει το καλύτερο καθώς παρέχει δωρεάν όλες τις υπηρεσίες του.

PROS:

 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και απλή
 • Ο ιστότοπος δεν επιτρέπει απατεώνες και ανεπιθύμητα μηνύματα στον ιστότοπό τους
 • Εάν ένας λογαριασμός αποδειχθεί κακόβουλος και πλαστός, ο ιστότοπος τον αναστέλλει αυτόματα

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Δεν διατίθεται παγκοσμίως

# 14 - Συνεργάτες

συνοδεία

Το Escorts Affair είναι ένας ιστότοπος συνοδείας που είναι γεμάτος διασκέδαση, σεξ και ενθουσιασμό που μπορεί να βρίσκεται ακριβώς δίπλα σας. Σταματήστε να μην πιαστείτε πλέον και ήρθε η ώρα να αφεθείτε σε μια περιστασιακή περιστασιακή υπόθεση. Μπορείτε να διαλέξετε από τεράστιες επιλογές από νέους έως ώριμες. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές σεξουαλικές ευκαιρίες που σας περιμένουν. Με ένα μόνο κλικ σε αυτό το ποντίκι, μπορείτε ήδη να κάνετε σεξ στον ατμό με τα κορίτσια που σας αρέσουν. Το καλύτερο για αυτό, καλύπτει πολλές τοπικές περιοχές, οπότε υπάρχει μια συνοδεία σε βολική τοποθεσία κοντά σας.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Ο κατάλογος μιας συνοδείας είναι εκτενής και οι χρήστες έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών
 • Η διεθνής λίστα είναι διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τους νόμους στην περιοχή σας

Τελευταία λέξη

Σε έναν κόσμο όπου η επιθυμία και η σεξουαλική παρόρμηση είναι δύσκολο να εκφραστούν, έρχεται η βοήθεια ανεξάρτητων ιστότοπων συνοδών. Είναι υπερήρωες για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με διακριτικές συνδέσεις και περιστασιακές υποθέσεις. Οι ιστότοποι που αναφέρθηκαν παραπάνω έχουν μεγάλη συμβολή στην παροχή στους ανθρώπους του καλύτερου χώρου για εύκολη σύνδεση, συμμετοχή και οργάνωση σεξουαλικών σχέσεων. Χωρίς την ταλαιπωρία της παλιομοδίτικης μεθόδου σύνδεσης, τώρα που όλα είναι προηγμένα και υψηλής τεχνολογίας, η συνοδεία έχει φτάσει επίσης στον πιο βολικό τρόπο.

Κάθε επιθυμία, όνειρο, φαντασία, φετίχ, συστροφή και άλλα διασκεδαστικά πράγματα που θέλετε να δοκιμάσετε στο κρεβάτι μπορεί να γίνει εδώ χωρίς περιορισμούς. Οι συνοδεία που διατίθενται είναι πάντα εν κινήσει και σε υπηρεσία για να σας κάνουν να νιώσετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας. Έχετε επίσης την ελευθερία να εξερευνήσετε μια άλλη πλευρά που δεν έχετε δοκιμάσει και να απολαύσετε κάποια διασκεδαστική και συναρπαστική αγάπη. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες συνδρομητικές συνδρομές σε κάθε ιστότοπο που αναφέρεται ότι δίνει περαιτέρω στους χρήστες περισσότερη ευκολία και λειτουργικότητα των χαρακτηριστικών του. Σίγουρα, δεν είναι σπατάλη χρημάτων αλλά μια αξιόλογη σεξουαλική εμπειρία.

Το προσωπικό μου TOP 3 για ανεξάρτητους ιστότοπους συνοδών εκτός από το Tryst.link θα ήταν:

Αυτές οι ιστοσελίδες βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στη βιομηχανία και συνεχίζουν να παρέχουν εκπληκτικές υπηρεσίες συνοδείας σε λογική τιμή. Εάν ψάχνετε για μια πλατφόρμα που ενθαρρύνει τις εξωσυζυγικές υποθέσεις αντί να τη συγχωρείτε, τότε σίγουρα θα τη λατρέψετε.

Ανεξάρτητα από το τι είστε ή από πού ήρθατε, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να εκφράσουν τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις τους στο κρεβάτι. Σηκωθείτε και καρυκεύστε τα πράγματα. Μην πάρετε πολύ άνετα με την βαρετή σεξουαλική σας ζωή και εκπλαγείτε με την πιο ερωτική σεξουαλική εμπειρία που μπορείτε να βρείτε μόνο εδώ. Σε τελική ανάλυση, όλοι θέλουμε να βιδώσουμε και να βιώσουμε ένα συναρπαστικό σκατά.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή