Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Κριτική UKPunting

& TOP-12 ιστότοποι συνοδών όπως το UKPunting.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών ιστότοπων συνοδών για το UKPunting.com

UK Κυνήγι

Ακόμα κι αν είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, η εύρεση του εξαιρετικού χώρου συνοδείας και άλλων σχετικών προϊόντων δεν είναι τόσο ειλικρινής και απλή όσο νομίζετε. Σίγουρα, υπάρχει μεγάλη αφθονία συνοδών ιστοσελίδων παγκοσμίως, αλλά απολύτως μηδενική διαβεβαίωση ότι οι υπηρεσίες που λαμβάνετε διαφημίζονται με ακρίβεια. Και φυσικά, η κυρία που κάνατε κράτηση θα ταιριάζει με τα πρότυπα και τις προσδοκίες σας.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.ukpunting.com/

Εννοώ, που θέλει να περιμένει κάτι τρομερό, αλλά αντίθετα καταλήγει σε δυνητικά επιβλαβείς ανθρώπους ή ίσως (χειρότερα απ 'όλα) έναν αστυνομικό! Ανεξάρτητα από το εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή όχι, πρέπει να έχετε ακούσει για αυτές τις προκλήσεις που βιώνουν πολλοί καυκάσιοι λαοί στην εύρεση μιας αξιόπιστης υπηρεσίας συνοδείας.

Το καλό είναι ότι το UKPunting - μια κοινότητα που αγαπά το σεξ και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα βασικών θεμάτων σχετικά με πόρνες στο Ηνωμένο Βασίλειο, φρέσκες ταινίες πορνό και πολλά άλλα. Είναι ένα μέρος όπου οι καυλιάριοι άντρες μπορούν ελεύθερα να εκφράσουν τη σεξουαλική τους ζωή, να ζητήσουν υποστήριξη και να προσφέρουν σε άλλους ένα μέρος για να ξεσπάσουν. Είστε έτοιμοι να συνδέσετε και να εκτοξεύσετε τα ερωτικά μυστικά σας με ομοειδή άτομα; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε το UKPunting πρέπει να είναι ο ιστότοπός σας για όλες τις ανάγκες σας. Ας μάθουμε περισσότερα για το UKPunting και τις δυνατότητές του παρακάτω.

UKPunting: Καλύτερος χώρος για Punters σαν κι εσένα!

Υπάρχει ένα κορίτσι με το όνομα Lexie που μπορεί να κάνει καταπληκτικά πίπα και έναν τεράστιο σκίουρο. Λοιπόν, όσο μου αρέσει το πρωκτικό σεξ, δεν ενδιαφέρεται για κανένα από αυτά. Αλλά η δέσμευση και το BDSM είναι η εμπειρία της. Πώς τα ήξερα πριν την κλείσω; Χάρη στο UKPunting, το έχω δει στο προφίλ της, όπου κάθε συνοδός μπορεί να επιδείξει τους κανόνες φύλου και συνοδείας για να σας δώσει μια επισκόπηση του τι θα περίμενε κανείς πριν από την κράτηση.

Πράγματι, ο ιστότοπος UKPunting είναι εδώ για να βοηθήσει τους ναυτικούς και τους σαγηνευτικούς μασέρ να έχουν νόμιμους πελάτες. Προσφέρει να βοηθήσει τους καταναλωτές και τους συνοδούς να μάθουν ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν θετικές και ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες. Το UKPunting παρέχει στους καταναλωτές σχετικές λεπτομέρειες σχετικά με τις εμπειρίες άλλων πελατών, βοηθώντας τους να κατανοήσουν καλύτερα τι αντιμετωπίζουν. Δεν είναι δροσερό;

Ξετυλίγοντας την Ιστορία του UKPunting

Από όσο γνωρίζω, το UKPunting υπάρχει εδώ και πολύ καιρό… αλλά φαίνεται ότι λειτουργούσαν μόνο ένα μήνα. Πρέπει να σας πω για τον φανταστικό ιδρυτή αυτής της ιστοσελίδας. Είναι απλά ένας απλός που αναζητά συνοδεία, όπως εμείς που επιθυμεί να βοηθήσει άλλους να βρουν τις καλύτερες κριτικές και αυθεντικούς παρόχους υπηρεσιών συνοδών. Εξασφαλίστηκε επίσης ότι ο ιστότοπος είναι εντελώς δωρεάν και δεν ζητά επιπλέον πληρωμή από τους πελάτες. Η ανιδιοτελής γενναιοδωρία του τον κοστίζει μακροπρόθεσμα, καθώς θα χρηματοδοτούσε συνεχώς τις λειτουργικές δαπάνες της εταιρείας συνοδών. Ουάου, τι τύπος! Απίστευτος!

Ας συζητήσουμε περαιτέρω το UKPunting και γιατί εμπορεύονται σήμερα ως τον κορυφαίο ιστότοπο Sex Review / Discussion σήμερα. Ταιριάζει πραγματικά στις προσδοκίες σας; Αυτό δεν έχει ακόμη δει.

Αληθινή φύση του κυνηγιού στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κριτική UKPunting

Έτσι, το UKPunting είναι ένας απλός ιστότοπος που παρέχει βοήθεια, αλλά δεν εκμεταλλεύεται καν τους ανθρώπους μέσω της επιχείρησης δημιουργίας χρημάτων. Ναι, σωστά! Είναι τόσο ενθαρρυντικό σημείο να βρίσκεστε - χωρίς διαφημίσεις και άλλες ενοχλητικές δραστηριότητες μέσα στη σελίδα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και ομαλά στο UKPunting χωρίς κόπο και ειρήνη. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας για οτιδήποτε, όπως περίεργα φετίχ, γαϊδουράκια και άλλα ενοχλητικά πράγματα.

Προς καταγραφή, το UKPunting δεν είναι ακριβώς ένας ιστότοπος για συνοδούς και άλλες υπηρεσίες συνοδείας δημοσιεύουν και διαφημίζουν τα σεξουαλικά τους αγαθά. Αντ 'αυτού, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους ανθρώπους να συναντηθούν και να αναθεωρήσουν κάποιους συνοδούς / υπηρεσίες - βοηθώντας άλλους καταναλωτές στις αγορές τους και εξοικονομώντας πολλή προσπάθεια και χρόνο. Είναι φυσικό για εμάς να ζητήσουμε σχετικές συμβουλές και σχόλια από συναδέλφους καταναλωτές πριν ξοδέψουμε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά μας. Σε τελική ανάλυση, είμαστε εδώ για να απολαύσουμε, όχι για απάτη. Ωχ!

Βάζοντας το UKPunting στη δοκιμή!: Η προσωπική μου εμπειρία

Δημοσίευση UKPunting

Φυσικά, φρόντισα να χρησιμοποιήσω τον UKPunting. Ποιο είναι το νόημα να κάνω κριτικές εάν δεν ξέρω ακριβώς τι λέω; Άλλωστε, δεν αρνούμαι δωρεάν πράγματα, ειδικά όταν πρόκειται για αυτό. Ας αρχίσουμε! Εγγραφώ στον ιστότοπο. Λίγο μετά, πήγα κατευθείαν στην κύρια σελίδα που μοιάζει με ένα τυπικό παλιό σχέδιο σελίδας φόρουμ. Λοιπόν, δεν είναι τόσο τρομερό όσο φαίνεται. Τεχνικά εξαρτάται από το πώς τα πράγματα προτιμάτε, αλλά για μένα προσωπικά μου αρέσει η απλότητα.

Τα κουμπιά για εγγραφή και σύνδεση βρίσκονται στο πάνω μέρος της κύριας σελίδας. Παρομοίως, υπάρχουν επιλογές για την προβολή πινάκων συζήτησης, κριτικών, διαδικτυακών χρηστών και στατιστικών ιστότοπων. Τη στιγμή που ήμουν συνδεδεμένος, υπήρχαν περίπου 605 μέλη και 2,003 επισκέπτες. Μέχρι στιγμής, αυτός είναι ένας σημαντικός αριθμός για μένα.

Αργότερα εκείνη τη στιγμή, έλεγξα την καρτέλα συζήτησης του UKPunting και είδα αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Κάποιοι μιλούσαν για απάτες, ενώ άλλοι συζητούσαν για ερωτικές εικόνες. Γενικά, οι χρήστες συνήθως συζητούν θέματα όπως το σεξ, τους συνοδούς, τις τιμές και τους παρόχους συνοδών.

Η ανάγνωση όλων αυτών των συναρπαστικών θεμάτων είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να κάνω την εμπειρία ψυχαγωγίας των ενηλίκων μου πιο επιθυμητή και αξιόλογη. Σίγουρα, το UKPunting έχει πολλές φανταστικές κριτικές για συνοδούς που μου δίνουν πραγματικά λιγότερο χρόνο και προσπάθεια σε σύγκριση με το να κάνω όλη τη δουλειά μόνος μου. Θα μπορούσα ακόμη και να σκοντάψω τους απατεώνες και τους συνοδούς.

Στυλ και οπτικός σχεδιασμός του UKPunting.com

Πολλοί άνθρωποι που έχουν δει το UKPunting μπορεί να πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας του είναι αρκετά απλός. Ωστόσο, αυτή η απλότητα έχει και τα δικά της οφέλη. Ας πούμε, για παράδειγμα, το UKPunting έχει μόνο μερικές καρτέλες / κουμπιά για να διαλέξετε, επομένως σας εξοικονομεί χρόνο και η σελίδα δεν φαίνεται γεμάτη. Όλες οι επιλογές και οι λειτουργίες είναι οργανωμένες φυσικά, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να χαθείτε από την ευχαρίστηση.

Τη στιγμή που θα συνηθίσετε τον ιστότοπο, θα εκτιμήσετε τη σχεδίαση και τη διαισθητική διεπαφή του μετά από ώρες χρήσης. Σε τελική ανάλυση, γιατί χρειάζεστε μια περίπλοκη δομή και προηγμένη διεπαφή, αν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας αποτελεσματικός χώρος ανταλλαγής πληροφοριών, ανταλλαγής πληροφοριών και υποβολής σχετικών κριτικών με άλλους φίλους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί, επειδή δεν μπορείτε να κάνετε πολλά αν είστε απλώς επισκέπτης.

Είναι το UKPunting μια αξιόλογη εμπειρία;

Κατηγορίες UKPunting

Φόρουμ - πρόκειται να κυριαρχήσουν στην αγορά του σεξ. Όσοι απολαμβάνουν να έχουν μερικούς καλύτερους έμπειρους τοξικομανείς και αφοσιωμένους λάτρεις του καλύτερου επαγγέλματος στον κόσμο θα επωφεληθούν από τη χρήση ιστότοπων όπως το UKPunting. Υπάρχουν πάντα καλές πληροφορίες για το UKPunting. Θα βρείτε εξαιρετικές συμβουλές, διευθύνσεις URL για πορνό, δημοφιλείς ιστότοπους που δεν έχετε συναντήσει ποτέ στο παρελθόν και θα κάνετε φίλους με άλλους χρήστες που θα μπορούσαν πραγματικά να δώσουν εξαιρετικές προτάσεις. Σίγουρα, μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα χωρίς εγγραφή. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε συνομιλίες. Όταν δεν έχετε συνδεθεί, οι επισκέπτες θα βλέπουν μόνο τους τίτλους των θεμάτων και τα τρέχοντα μέλη στην οθόνη της αρχικής σελίδας.

Τι περισσότερο μπορώ να περιμένω από το UKPunting;

Αρνητική κριτική UKPunting
 • Τακτικά ενημερωμένες συζητήσεις και κριτικές

Συμφωνώ ότι το UKPunting μπορεί να φαίνεται παλιό, ξεπερασμένο, αλλά συχνά γίνονται νέες δημοσιεύσεις στον πίνακα συζητήσεων. Όλα τα ολοκαίνουργια είναι προσβάσιμα για όλες τις συνομιλίες στις οποίες συμμετείχατε και θα λαμβάνετε ενημερώσεις για το τι είναι διαθέσιμο για εσάς. Επειδή η προσωπική σας λίστα σας επιτρέπει να εισάγετε νέα θέματα, όπως τις πιο πρόσφατες υποθέσεις ή υπέροχες φωτογραφίες από υπηρεσίες συνοδείας, δεν θα παραλείψετε ποτέ τακτικές αναβαθμίσεις, κορυφαίες ιστορίες ή περιεχόμενο από τις σελίδες που ακολουθείτε.

Μην με κάνεις λάθος. Αρκετά νήματα και συνομιλίες δεν είναι τόσο ζωηρά όσο άλλα, και σίγουρα θα δείτε μερικά από αυτά που είχαν ξεκουραστεί για αρκετό καιρό. Αλλά μην πανικοβληθείτε! Δεδομένου ότι πάνω από όλα τα άλλα, θα εξακολουθεί να υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνομιλήσετε και να μοιραστείτε για την ευχαρίστηση και το σεξ, σωστά;

 • Αυθεντικοί χρήστες

Σωστά! Τίποτα δεν μπορεί να ταιριάξει με την αυθεντικότητα του UKPunting όσον αφορά τις κριτικές των χρηστών. Όλοι προέρχονταν από πραγματικούς, νόμιμους και γνήσιους ανθρώπους που φροντίζουν τους συναδέλφους τους που αναζητούν συνοδεία στο διαδίκτυο. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια συζητήσεων και γεγονότων σχετικά με κριτικές προέρχονται από πραγματικά άτομα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την αγορά ή την κράτηση.

Χρειάζεστε αυθεντικές ιστορίες από καταπληκτικές σεξουαλικές περιπέτειες ή οδικά ταξίδια με στάσεις για ορισμένες υπηρεσίες συνοδείας; Μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ στο UKPunting. Μερικοί από αυτούς τους χρήστες μπορεί να μην είναι ειδικοί σε αυτόν τον τύπο επιχείρησης, αλλά σίγουρα δεν κάνουν ψεύτικα σχόλια και πληροφορίες.

Πιάσε την ευκαιρία να γίνεις μέλος τώρα στο UKPunting!

εγγραφή

Δεδομένου ότι έχετε φτάσει μέχρι τώρα, είμαι βέβαιος ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο να συμμετάσχετε στην κοινότητα UKPunting. Μην διστάσετε να εγγραφείτε και να γίνετε επίσημος παίκτης! Μην ανησυχείτε. η διαδικασία εγγραφής δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Η ομάδα UKPunting έχει ήδη θεωρήσει ότι μια μακρά διαδικασία εγγραφής δεν θα είναι καλή αρχή. Απλώς δώστε μια επικυρωμένη διεύθυνση email, δημιουργήστε ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης και voila! Είστε έτοιμοι να γίνετε ο επόμενος παίκτης.

Όλα τα προνόμια όπως ο σχολιασμός, η δημιουργία προσωπικών θεμάτων, η έναρξη μιας συζήτησης ή οτιδήποτε μπορούν να βιώσουν όλα τα μέλη από ένα εγγεγραμμένο μέλος. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι το UKPunting είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να κάνετε check out πριν καν σκεφτείτε να περάσετε μια δεκάρα σε αυτή τη συνοδεία που παρακολουθείτε όλη μέρα. Ω συνηθισμένο! Ξέρετε ακριβώς πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι όταν δεν έχετε ιδέα τι παίρνετε. Σοβαρά, δεν αξίζει να αναλάβετε αυτόν τον κίνδυνο όταν έχετε όλα όσα χρειάζεστε εδώ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του UKPunting

PROS:

 • Πολλοί σύνδεσμοι για φανταστικά βίντεο πορνό
 • Υπέροχες προτάσεις για ασφαλείς και εξαιρετικές ιστοσελίδες πορνό με διάφορες θέσεις
 • Σχετικές συζητήσεις και θέματα
 • Η διεπαφή είναι διαισθητική και απλή για λειτουργία
 • Οι κριτικές είναι λεπτομερείς και ακριβείς

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα πορνό πανό διαθέσιμα
 • Ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός

Ιστότοποι συνοδών TOP-12 Παρόμοιοι με το UKPunting.com:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος του Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα που καλύπτονται από αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών, έγινε δημοφιλές και συνεχίζει να είναι top-up για να αποκτήσει φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι το 2fuck.com, ένας ιστότοπος συνοδείας με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Είναι εύκολο να πούμε ότι το 2fuck.com δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 4 - Συνοδός Οδηγός

συνοδός

Το EscortGuide είναι ένας ιστότοπος που απαντά στις προσευχές σας. Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο. Πράγματι, υπάρχουν πολλά κορίτσια που αναφέρονται σε αυτήν την πλατφόρμα. Θα φροντίσετε να εντοπίσετε συνοδούς διαφορετικής εθνικότητας, όπως Μαύρος, Ασιατικός, Αφρικανικός Αμερικανός ή Λατινικά.

Για να μην αναφέρουμε, υπάρχουν και κάπου μερικές ώριμες και έμπειρες συνοδούς εδώ. Ωστόσο, παραμένουν εντυπωσιακά και φαίνονται νεανικά.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του EscortGuide

PROS:

 • Χιλιάδες διαθέσιμες γυναίκες συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι πλήρη και λεπτομερή
 • Φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες
 • Ο ιστότοπος έχει πεντακάθαρο και εύκολο σχεδιασμό
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο

# 5 - Αναζητώντας

αναζητώντας ρύθμιση

Μια εξειδικευμένη πλατφόρμα γνωριμιών που προσελκύει καθημερινά επισκέπτες είναι το Seeking Arrangement. Δεδομένου ότι αυτός δεν είναι ένας κανονικός ιστότοπος που ταιριάζει, ο σχεδιασμός του θα μπορούσε να πετάξει πολλά άτομα που περιστασιακά έρχονται σε αυτό. Παρ 'όλα αυτά, είναι μια εξαιρετική δουλειά που παρέχει μια ασφαλή ατμόσφαιρα για το είδος της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης που προωθεί. Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον να διακρίνουμε ότι έχει έναν δίκαιο αριθμό ατόμων διεθνώς για μια πλατφόρμα που περιέχει μια σχετικά θεμελιώδη έννοια.

Το Seeking Arrangement είναι ένα μέρος για τους νέους να κάνουν μαμάδες και μπαμπάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν νομισματική υποστήριξη και ενθάρρυνση για αυτούς. Τα μωρά με ζάχαρη πρέπει να παρέχουν αγάπη, σεξ, στοργή και μακροχρόνιες σχέσεις σε αντάλλαγμα. Μια ιδανική σχέση επαναπροσδιορίζεται από το Seeking Arrangement καθώς υπονομεύει τα συμβατικά μέσα του διαδικτύου. Ο ιστότοπος προσφέρει μια όαση στην οποία μπορείτε να ενσωματώσετε την απόλαυση με μια εταιρεία.

Αναχωρώ Αναζήτηση κριτικής.

PROS:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυστηρή
 • Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, ο ιστότοπος εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν ιδανικές ρυθμίσεις
 • Έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε όλο τον κόσμο
 • Η πλειοψηφία των μελών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη για ολοκλήρωση
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα επαληθευμένα μέλη μόνο

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί για ζάχαρη
 • Απαιτείται άδεια για να δείτε μια ιδιωτική γκαλερί άλλων μελών

# 6 - Κατάλογος Escort

συνοδός κατάλογος

Εάν ξεκουραστείτε χωρίς να αντιμετωπίσετε πάρα πολύ ταλαιπωρία, τότε το Escort Directory είναι εδώ για εσάς. Περιέχει μια μεγάλη λίστα με φουσκωτά συνοδεία που είναι όλοι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τις βαθύτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες συνοδεία εδώ που μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε σεξ και εγγυημένες σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ τους για να βεβαιωθείτε ότι προσγειώνεστε στο τέλειο κορίτσι των ονείρων σας. Εάν θέλετε σοβαρά να χαλαρώσετε ή απλά θέλετε να βάλετε τα πράγματα στο κρεβάτι, βιαστείτε τώρα και εγγραφείτε.

Πλήρης κριτική EscortDirectory εδώ.

PROS:

 • Διατίθενται πολλές συνοδεία
 • Οι λίστες οργανώνονται και κατηγοριοποιούνται για να κάνουν την επιλογή πιο βολική
 • Η δυνατότητα αναζήτησης εκ των προτέρων είναι διαθέσιμη
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι λεπτομερή και ενημερωμένα

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι σε μέτριο αριθμό αλλά ενοχλητικές
 • Προσοχή στα πλαστά προφίλ

# 7 - EroticMonkey

eroticmonkey-1

Το Erotic Monkey είναι το διακριτικό μέρος για να βρείτε ποιοτική συνοδεία, όπως ισχυρίζονται ότι είναι. Λοιπόν, έχουν λόγο για έναν τέτοιο ισχυρισμό. Ο ιστότοπος πραγματοποιεί πολλές επισκέψεις κάθε μέρα. Αυτό οφείλεται στον αποτελεσματικό τρόπο παροχής συνοδών στους χρήστες του.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο, θα δείτε αμέσως τα διάφορα κορίτσια που έχουν αξιολογηθεί και αξιολογηθεί. Οι ειλικρινείς κριτικές για ακριβείς χρήστες του ιστότοπου είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι συνεχίζουν να προστατεύουν το μέρος. Ενώ άλλοι μισούσαν τις μελέτες και αξιολογούνται, το Erotic Monkey το ενθαρρύνει. Στην αναζήτηση του σωστού συνεργάτη, ρωτάτε πρώτα για την περιοχή σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τις κυρίες που εμφανίζονται με βάση τον αριθμό κριτικών, τιμών και προτάσεων. Μόλις βρείτε το σωστό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν όταν κάνετε κλικ στο προφίλ της.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα φόρουμ εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα και ακόμη και άλλες διάφορες υπηρεσίες που προσφέρονται στην πλατφόρμα τους.

Ρίξτε μια ματιά Αναθεώρηση EroticMonkey.

PROS:

 • Σύνθετο εργαλείο αναζήτησης
 • Εύχρηστος
 • Ευεργετικές κριτικές

Μειονεκτήματα:

 • Ελάχιστο εύρος
 • Πρέπει να έχετε λογαριασμό για έλεγχο

# 8 - Γαμώτο

γαμημένο βιβλίο

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το Facebook, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να μετατρέψετε αυτόν τον ιστότοπο σε πιο σεξουαλικό και ευεργετικό; Λοιπόν, πριν καν το σκεφτείτε, ορισμένοι έχουν ήδη δημιουργήσει έναν τέλειο ιστότοπο που παρέχει τη λειτουργικότητα του Facebook και τα πλεονεκτήματα των σεξουαλικών ιστότοπων για ενήλικες. Συνολικά, έγινε Fuckbook. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε περιστασιακές συναντήσεις και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας χωρίς κρίσεις.

Τα μέλη αυτού του ιστότοπου προέρχονταν από όλο τον κόσμο, και όλα είναι ανοιχτόμυαλο όσον αφορά το σεξ, το φετίχ, τα συγγενή και πολλά άλλα πράγματα. Λόγω της δημοτικότητάς του, απονεμήθηκε ως βραβείο XBIZ για τον ιστότοπο γνωριμιών το 2014. Από το 2009, την περίοδο που κυκλοφόρησε αρχικά, το Fuckbook παρέχει στα μέλη του μια εξαιρετική πλατφόρμα και ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια κουλτούρα . Περιηγηθείτε στον ιστότοπο, η πλοήγηση είναι λογικά απλή. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από την premium συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τα αποκλειστικά προνόμια και τη δωρεάν διαφημιστική εμπειρία.

Εδώ είναι μια Αναθεώρηση βιβλίου.

PROS:

 • Βραβεύτηκε ως Dating Site of the Year από την XBIZ
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές με πολλούς τρόπους, όπως tablet και smartphone
 • Ένας σημαντικός αριθμός μελών, πάνω από 29 εκατομμύρια παγκοσμίως
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους φύλου και σεξουαλικότητας
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη, απλή και γρήγορη
 • Τα μέλη έχουν πολλές επιλογές να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους
 • Το φίλτρο αναζήτησης είναι δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Η ανάγνωση και η απάντηση στα μηνύματα των μελών είναι μόνο για μέλη premium
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Η ενοχλητική αυτόματη απόδειξη μηνυμάτων συνεχίζει συνεχώς
 • Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων βρίσκονται σε ολόκληρο τον ιστότοπο

# 9 - Μπανγκτόπιοι

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους, και το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση.

Μια πλήρης κριτική Banglocals εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες είναι ξεχωριστοί και από μοναδικά μέρη του κόσμου
 • Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση με απλές δυνατότητες πλοήγησης
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και η σύνδεση είναι άμεση
 • Η κράτηση κάποιου ατόμου κοντά στην περιοχή σας είναι πιθανό πρακτικό

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται premium συνδρομή για τη λειτουργία ορισμένων χαρακτηριστικών ιστότοπου

# 10 - Σελίδα

κρεβατοκάμαρα

Η κύρια προτεραιότητα του ιστότοπου συνοδείας BedPage είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτό έχει μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια συνοδείας που θα ικανοποιήσουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνοδεία από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ή οποιοδήποτε μέρος από την εκτενή λίστα περιοχών. Από την άλλη πλευρά, η καθαρή και απλή διάταξη και τα κρίσιμα στοιχεία διευκολύνουν συχνά την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Παρέχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα - καθιστώντας το πιο απαραίτητο για όλους.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική του BedPage.

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα πόλεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Η διεπαφή χρήστη και η διάταξη του ιστότοπου είναι απλή και εύκολη στη χρήση
 • Ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαδικασία επιβεβαίωσης για την αξιολόγηση κάθε λογαριασμού προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη

# 11 - Σκόκα

καθολική skokka

Αυτός ο ιστότοπος είναι γνωστός ως Skokka.com. Το Skokka.com είναι εξαιρετικά δημοφιλές, με περισσότερους από 30,000+ μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα. Αυτοί οι αριθμοί υποδηλώνουν υψηλή ζήτηση και δείχνουν μόνο πόσο επιτυχής είναι ο ιστότοπος. Ο συντριπτικός αριθμός επισκεπτών του ιστότοπου μπορεί να προκύψει από τις πολλές προσφερόμενες χώρες στη λίστα της πρώτης σελίδας. Εάν έχετε κάποια επιπλέον χρήματα και είστε κουρασμένοι από το χέρι σας που είναι η μόνη επαφή που παίρνετε αυτές τις μέρες, δεν είναι κακό να δοκιμάσετε ούτως ή άλλως.

Skokka κριτική εδώ.

PROS:

 • Πλήθος συνοδών με λίστες συνοδών σε όλο τον κόσμο
 • Διαφημίσεις για περιστασιακές συναντήσεις
 • Απαντήστε στη διαφήμιση επί τόπου
 • Πολλές μικρογραφίες και καλή οθόνη
 • Προσβάσιμο σε αναζήτηση και χρήση
 • Δεν απαιτείται συνδρομή

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπόρεσα να βρω κριτικές χρηστών
 • Μέσες δυνατότητες ιστότοπου
 • Ορισμένες διαφημίσεις δεν εμφανίζουν εικόνες
 • Οι τιμές μερικές φορές δεν αναφέρονται

# 12 - TERB

TERB

Ο ιστότοπος TERB υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και ισχυρίζεται ότι παρέχει μια αντικειμενική, μη μεροληπτική αξιολόγηση των ιδεών όλων. Η ομάδα τους εργάζεται σκληρά κάθε μέρα για να την κάνει μια φανταστική κοινότητα. Για δέκα χρόνια, η TERB δραστηριοποιείται ως κοινοτικός πόρος για συνοδούς και μασάζ στο Τορόντο. Τα φόρουμ TERB προορίζονται να είναι για τη διασκέδαση και την οικοδόμησή σας, να φιλοξενήσουν ανεξάρτητους εργολάβους και να ανταποκριθούν στις εξατομικευμένες ανάγκες για τις εταιρείες του Τορόντο.

Ελέγξτε για αναθεώρηση του TERB

PROS:

 • Μεγάλη σχεδίαση
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και πλοήγηση
 • Ενεργοί χρήστες κάθε μέρα
 • Πολλά φόρουμ

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν λίγα ανεπιθύμητα μηνύματα

Πάρε μακριά

Πράγματι, το UKPunting έχει τα δικά του σκαμπανεβάσματα. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να το βρίσκουν πολύ απλό και ξεπερασμένο, αλλά πολλοί χρήστες έχουν βρει τον καλύτερο πόρο για τις συνοδευτικές τους ανάγκες, τις συνδέσεις και τις άσχημες επιθυμίες τους. Παρά τον σχεδιασμό του, πολλοί χρήστες αγαπούν να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο εδώ, ειδικά όταν χρειάζονται συμβουλές, βοήθεια και υποστήριξη από τους καλύτερους - ακόμη και για οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε.

Συνολικά, ιστότοποι όπως το UKPunting απαντούν στις προσευχές μας και χρειαζόμαστε περισσότερο από αυτόν τον ιστότοπο. Ειδικά τώρα που υπάρχουν πολλές απάτες, απάτες και κακόβουλοι ιστότοποι που λαχταρούν μόνο τα χρήματά μας. Είμαι βέβαιος ότι εάν υπάρχει UKPunting σε όλο τον κόσμο, θα βοηθήσει την επιχείρηση συνοδών και θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες συνοδών. Αυτό θα κάνει το πουλί μου πιο ευτυχισμένο!

Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε μερικούς από τους πιο αγαπημένους μου ιστότοπους συνοδών που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση, όπως το UKPunting: AdultFriendFinder (εάν ενδιαφέρεστε για περιστασιακές / σεξουαλικές συναντήσεις), AshleyMadison (αναζητήστε διακριτικές υποθέσεις), και 2fuck.com (γνήσιες και αυθεντικές υπηρεσίες προσφοράς για όλα τα σεξολόγια).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή