Ενημερώθηκε στις: 15 Μαΐου 2022

USASexGuide (όλα σχετικά με αυτό) & 12 ιστότοποι συνοδών Όπως usasexguide.nl

Δείξτε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το USASexGuide.nl

USASexGuide.nl

Θέλετε να συνδεθείτε με άτομα, να περάσετε υπέροχα, να γνωρίσετε νέους φίλους, να ανακαλύψετε κλαμπ και να νοικιάσετε πανέμορφους συνοδούς στις ΗΠΑ; Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω στο USASexGuide, έναν δημοφιλή ιστότοπο που κέρδισε περισσότερα από μισό εκατομμύριο μέλη και συνεχίζει να κερδίζει περισσότερους χρήστες κάθε μέρα.

Επίσημη διεύθυνση URL: http://www.usasexguide.nl/

Σίγουρα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε στο USASexGuide, όπως μεταφόρτωση φωτογραφιών, δημοσίευση αξιολογήσεων, αποστολή ιδιωτικών συζητήσεων, ανταλλαγή εμπειριών, διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών και πολλά άλλα. Μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ιστότοπου είναι οι πολύτιμοι πόροι περιεχομένου του. Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι; Λοιπόν, αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει, οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα περιεχόμενα USASexGuide παρακάτω.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το USASexGuide

Ενώ η υπηρεσία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000, μπορείτε να πείτε ότι η εμφάνιση δεν έχει αλλάξει. Το USSexGuide είναι ένας ιστότοπος όπου οι άνδρες μπορούν να εκφράσουν τις πραγματικές τους εμπειρίες με υπηρεσίες όπως συνοδούς, κλαμπ και άλλα ερωτικά κέντρα διασκέδασης. Περίπου οι μισοί από τους εκατομμύρια χρήστες του ιστότοπου είναι παιδιά, κάτι που δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο θα θέλαμε. Τα κορίτσια στον ιστότοπο προωθούν τη συνοδεία ή άλλες υπηρεσίες τους.

Το USASexGuide είναι ένας ιστότοπος που συνδέει άτομα που αναζητούν μια καλή στιγμή, θέλει να γνωρίσει νέους ανθρώπους, θέλει να μιλήσει για σεξ και κλαμπ, και θέλει να χρησιμοποιήσει συνοδούς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Λόγω της δημοτικότητας αυτού του ιστότοπου, σχεδόν μισό εκατομμύριο ενεργά μέλη και νέα συμμετέχουν καθημερινά.

Τα μέλη του USASexGuide μπορούν να δημοσιεύουν αξιολογήσεις και φωτογραφίες συνοδών, να συνομιλούν ιδιωτικά, να μιλούν για ταξιδιωτικές εμπειρίες, να δημοσιεύουν αντικείμενα προς πώληση κ.ο.κ.. Μεταξύ των μεγαλύτερων πραγμάτων για τους χρήστες της ιστοσελίδας είναι όλοι οι πολύτιμοι πόροι που έχουν στη διάθεσή τους.

Πώς λειτουργεί το USASexGuide;

Φόρουμ USASexGuide

Αυτός ο ιστότοπος γνωριμιών είναι διαφορετικός από το συνηθισμένο είδος σαςo ο ιστότοπος κατηγοριοποιείται και υπο-κατηγορίες με βάση το πού βρίσκονται οι χρήστες. Το USASexGuide διαθέτει εκτεταμένο όγκο υλικού και καλή δομή. Επομένως, είναι κάπως δύσκολο να πλοηγηθείτε αρχικά. Η ίδια η μηχανή αναζήτησης απέχει πολύ από το να είναι χρήσιμη.

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε αναζήτηση στις σελίδες USASexGuide είναι να επιλέξετε την πολιτεία ή την πόλη που αναζητάτε και στη συνέχεια να επιλέξετε το θέμα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να καταβάλλετε τόση προσπάθεια στην αναζήτηση. Αν θέλετε να μάθετε για διάφορες εμπειρίες και να εκφράσετε πολλές από τις δικές σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέλους.

Τα παλαιότερα μέλη έχουν πολύ μεγαλύτερη ανεξαρτησία από τα νέα, σύμφωνα με τη μελέτη USASexGuide. Εάν είστε αρχάριος και θέλετε να δημοσιεύσετε μια ιστορία, πρέπει πρώτα να την υποβάλετε στους επόπτες του ιστότοπου για αναθεώρηση, προτού δημοσιευτεί.. Εάν έχετε το υψηλότερο επίπεδο συμμετοχής, θα έχετε καθεστώς βετεράνου που σας δίνει το πλεονέκτημα να παραλείψετε τη δημοσίευση των εμπειριών σας για να συμμετάσχετε σε συνομιλίες.

Τι να περιμένετε από το USASexGuide;

Κάθε πολιτεία στον ιστότοπο έχει ένα φόρουμ αφιερωμένο στα πολλά θέματα που μπορεί να έχουν, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχετε σκεφτεί ακόμη. Μου θυμίζει τις παλιές καλές μέρες του CraigsList. Ακόμα κι αν κοιτάξετε απλώς τα περιεχόμενα των φόρουμ θεμάτων της Νεβάδας, θα βρείτε περισσότερες από 50,000 δημοσιεύσεις. Θα ενθουσιαστείτε επίσης από το πόσοι άνδρες μεταδίδουν τις σκέψεις κάθε άνδρα τους, αλλά προσφέρουν επίσης πληροφορίες.

Ένα μπόνους, φυσικά, είναι ότι έχετε πλήρη πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιθυμείτε. Οι δημοσιεύσεις προστίθενται κάθε άλλη μισή ώρα, οπότε δεν χρειάζεται να περιμένετε μια ολόκληρη ώρα για την επόμενη. Σίγουρα, οι χρήστες του USASexGuide είναι ειλικρινείς και ανοιχτά μιλούν για τις ιδέες τους.

Όλα αυτά και περισσότερα από το USASexGuide

Οι περιστασιακές ημερομηνίες είναι λιγοστές στον ιστότοπο USASexGuide. Εκτός από το φόρουμ, ο ιστότοπος έχει μια ενδιαφέρουσα σελίδα με κανόνες για το σεξ παιχνίδι, ένα πολύ γνωστό σημείο κοινής χρήσης. Η σελίδα περιέχει τις απόλυτες οδηγίες για την παραλαβή κοριτσιών στο δρόμο, ω, ω, δουλεύουν.

Υπάρχει επίσης ένα φόρουμ όπου μπορείτε να μιλήσετε για τη συλλογή συντομογραφιών φόρουμ, το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο εάν είστε νέοι στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων. Εκεί μπορείτε να μάθετε τι αντιπροσωπεύουν οι SW, ATM, CIM και DFK στην κουλτούρα των σεξουαλικών εργαζομένων.

Ultimate Εγγραφή USASexGuide

Εγγραφή USASexGuide

Τεχνικά, το USASexGuide είναι ανοιχτό στους επισκέπτες, πράγμα που σημαίνει ότι όλα είναι προσβάσιμα χωρίς εγγραφή. Από την ανάρτηση κριτικών, την αποστολή ιδιωτικών μηνυμάτων και τη μεταφόρτωση φωτογραφιών, αυτός ο ιστότοπος είναι εύχρηστος και δεν περιορίζει την εγγραφή και την ενεργοποίηση.

Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να γίνετε μέλος, ακολουθούν τα ακόλουθα πράγματα που πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό USASexGuide:

 • Προσδιορίστε τον τύπο εγγραφής σας, είτε ο χρήστης του φόρουμ, η πληρωμένη συνοδεία, η δωρεάν συνοδεία ταξινομημένη
 • Όνομα Χρήστη
 • Κωδικός
 • Χρονική ζώνη
 • Συμφωνία για τους Όρους και Προϋποθέσεις
 • Ισχύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οπτικά και λειτουργικότητα του USASexGuide

Γκαλερί USASexGuide

Σχεδιασμός και διάταξη

Πρόκειται για έναν vintage ιστότοπο με σχεδιασμό και αρκετά τυπικά χαρακτηριστικά χρήστη όταν πρόκειται για οπτικά γραφικά. Η αρχική σελίδα USASexGuide εμφανίζει τα τελευταία νήματα, στατιστικά χρήστη και γρήγορες αναφορές σε κοινές και σημαντικές σελίδες. Άλλα άτομα μπορούν να εγγραφούν σε συζητήσεις και να παρακολουθούν τις αντιδράσεις σε αυτές τις δημοσιεύσεις με θετικές, ουδέτερες ή αρνητικές ψήφους. Είναι επίσης δυνατό να δείτε τη φήμη σας, καθώς και τα σχόλια που έχουν αφήσει άλλοι στο λογαριασμό σας στον πίνακα ελέγχου του προφίλ σας. Συνολικά, είναι σίγουρα οργανωμένο και απλό στη χρήση και απλό.

Πλοήγηση και λειτουργίες

Μπορεί να μην φαίνεται να έχει πολλά. Αλλά έχει απεριόριστη πληροφόρηση και πόρους για τους εργαζόμενους σεξ, και συζητήσεις σχετικά με το πού μπορούν να λειτουργήσουν και οι κριτικές και οι οδηγοί στον κλάδο είναι αρκετά απλοί στη χρήση και συνοδεύονται από σαφείς ορισμούς και οδηγίες για οτιδήποτε και για όλα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει ποτέ η αίσθηση του trolling στην κοινότητα USASexGuide. Αυτοί είναι όλοι γνήσιοι άνθρωποι, και όλοι φαίνεται να ανησυχούν για το ότι βοηθούν ο ένας τον άλλον και επιλέγουν να το κάνουν. Μετά από όλα, μια συνοδεία μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να σας βοηθήσει να περάσετε καλά ή να το καταστρέψετε, ανάλογα με το τι πληρώνετε. Επίσης, είναι παρήγορο να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα σύστημα που θα σας βοηθήσει να προβλέψετε τι να προετοιμάσετε προτού υπογράψετε κάτι.

Επιπλέον, Το USASexGuide διαθέτει σωστά ταξινομημένα και ευρετηριασμένα υλικά, γεγονός που καθιστά την αναζήτηση απλή και γρήγορη. Το κράτος διαχειρίζεται κάθε οντότητα στον οργανισμό και κάθε κράτος έχει το σύστημα διακυβέρνησής του κάτω από αυτό - το οποίο φαίνεται να βασίζεται στην πόλη. Πολλά νήματα καλύπτουν μια δεδομένη συλλογή θεμάτων σε κάθε πόλη. Υπάρχουν μερικά από αυτά:

 • Εκθέσεις συνοδείας
 • Αναφορές Streetwalker
 • Εκθέσεις Strip Club
 • Κριτικές διαφημιζόμενων για ενήλικες
 • Αναφορές μασάζ
 • Διαφημίσεις συνοδείας

Ποιος μπορείτε να βρείτε στο USASexGuide;

Δεν θα συναντήσετε πιθανές ημερομηνίες ή συνδέσμους για τη νύχτα, επειδή το USASexGuide δεν είναι ένας παραδοσιακός διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών που μπορείτε να βρείτε αλλού. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές αξιόπιστες διαδικτυακές κριτικές διαθέσιμες που μιλούν για υπηρεσίες συνοδείας και κλαμπ στριπτίζ, σεξουαλική συντρόφωση γυναικών. Με όλες τις κριτικές που γράφουν οι χρήστες στον ιστότοπο USASexGuides, είναι γνωστό ότι είναι απλό και σαφές.

Τι υπηρεσίες να περιμένετε από το USASexGuide;

Αρχική σελίδα USASexGuide

Μπορείτε να αναζητήσετε τις πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες αναφορές από πολιτείες και πόλεις. Φυσικά, υπάρχουν περισσότερες αναφορές και συζητήσεις στις μεγαλύτερες πόλεις, αλλά ακόμα κι αν είστε από μια μικρή πόλη, έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι πραγματικά ενδιαφέρον στην περιοχή σας. Υπάρχουν επίσης κριτικές Craigslist που χωρίζονται στις πόλεις.

Οι αναφορές για την πολιτεία και την πόλη είναι οι πιο συναρπαστικές και χρήσιμες. Φυσικά, οι μεγαλύτερες πόλεις έχουν περισσότερες ειδήσεις και συζητήσεις. Ωστόσο, ακόμα και αν ζείτε στα προάστια, μπορείτε να βρείτε κάτι που αξίζει στη γειτονιά σας. Επίσης, μπορείτε να βρείτε κριτικές Craigslist για πόλεις, ενότητα Γνώμες & Συντάξεις, ενότητα Διαχείριση ιστότοπου και ενότητα Ειδικού ενδιαφέροντος.

Εξαιτίας αυτού, τυχόν νέα μέλη του USASexGuide θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα οφέλη των δυνατοτήτων. Αυτός ο ιστότοπος συνοδών φαίνεται να έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς από έναν καλό ιστότοπο. Τα μέλη μπορούν να στέλνουν μηνύματα, να δημοσιεύουν και να ανεβάζουν εργασίες και να βλέπουν το έργο του άλλου μέλους σε δημόσιες συζητήσεις.

Επιπλέον, η διοίκηση διασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των πελατών. Διατηρούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αρχείο, αλλά δεν την αποκαλύπτουν ποτέ σε κάποιον άλλο ή τη δημοσιεύουν στον ιστότοπο. Η παροχή πρόσθετης ασφάλειας για τα προφίλ και τις εικόνες των μελών αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του USASexGuide.

Επισκόπηση τιμής του USASexGuide

Οι υπηρεσίες σεξ στο USASexGuide κοστίζουν περίπου 50 έως 1,000 $ ανά ώρα. Διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της σεξουαλικής υπηρεσίας που χρησιμοποιείτε. Σύμφωνα με αναφορές, η μέση τιμή ξεκινά συνήθως από 200 $ ανά ώρα. Ωστόσο, ορισμένες πολιτείες διαφέρουν ελαφρώς από τη μέση τιμή λόγω του πληθυσμού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του USASexGuide

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν
 • Οι υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά είναι δωρεάν
 • Πάνω από μισό εκατομμύριο μέλη
 • Οι πάροχοι είναι άφθονοι
 • Χιλιάδες μέλη online κάθε μέρα
 • Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες χρήσιμες πληροφορίες
 • Έχει μια ποικιλία περιεχομένων όπως λίστα, κριτικές, φωτογραφίες κ.λπ.
 • Μεγάλη βάση χρηστών και ενεργά μέλη βάσης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Ξεπερασμένο σχέδιο
 • Μερικές διαφημίσεις

12 παρόμοιες ιστοσελίδες συνοδείας Όπως usasexguide.nl:

# 1 - AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Ο ιστότοπος Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με την εύκολη πλοήγηση και έναν γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρωθούν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του AdultFriendFinder

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 2 - AshleyMadison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με τα χρόνια, η προσφορά υπηρεσιών του ιστότοπου Ashley Madison αλλάζει ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Οι εξαιρετικές δυνατότητες έγιναν δημοφιλείς και συνεχίζουν να είναι κορυφαίες μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική AshleyMadison

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 3 - Βικτώρια Μιλάν

Βικτωριαλάνη κύρια

Ισχυρίζονται ότι είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος για παντρεμένους και εκείνους που συνδέονται με τη σχέση ως πλατφόρμα για εξαπάτηση. Ένας τέτοιος ιστότοπος παρέχει εμπιστευτική και ανώνυμη εμπειρία και προσωπικές πληροφορίες για τους ανθρώπους να βιώσουν. Φιλοξενούν άτομα που έχουν δεσμευτεί και παντρευτούν και είναι έτοιμα να αυξήσουν τη σεξουαλική τους εμπειρία στο επόμενο επίπεδο.

Το πρόσωπό σας είναι θολό και προστατευμένο για να σας κρατήσει αγνώστους σε όλους και κρυμμένους. Οι χρήστες επιτρέπεται ακόμη και να διατηρούν τα πράγματα διακριτικά ενώ αναζητούν ένα τέλειο ταίρι σε όλο τον κόσμο. Και τη στιγμή που τα πράγματα θερμαίνονται, αλλά ξαφνικά πρόκειται να πιάσετε, ο ιστότοπος διαθέτει ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης ή γνωστό ως το κουμπί Panic, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε έναν ανυποψίαστο ιστότοπο. Από τώρα, έχει πάνω από έξι εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές κατηγορίες.

Η κριτική VictoriaMilan εδώ.

PROS:

 • Απλά και εύκολα βήματα για δωρεάν εγγραφή
 • Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για λήψη για χρήστες iOS και Android
 • Τα περισσότερα μέλη προέρχονται από τη Σουηδία, την Πολωνία και τις Κάτω Χώρες
 • Αποκλειστικές φωτογραφίες με αντίστοιχα ιδιωτικά κλειδιά

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium έχουν προνόμια μόνο κατά την αποστολή μηνυμάτων και την προβολή

# 4 - Γαμώτο

γαμημένο βιβλίο

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το Facebook, αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να μετατρέψετε αυτόν τον ιστότοπο σε πιο σεξουαλικό και ευεργετικό; Πριν καν το σκεφτείτε, ορισμένοι έχουν ήδη δημιουργήσει έναν τέλειο ιστότοπο που παρέχει τη λειτουργικότητα του Facebook και τα πλεονεκτήματα των σεξουαλικών ιστότοπων. Συνολικά, έγινε Fuckbook. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε περιστασιακές συναντήσεις και να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας χωρίς κρίση.

Τα μέλη αυτού του ιστότοπου προέρχονταν από όλο τον κόσμο, και όλα είναι ανοιχτόμυαλο όσον αφορά το σεξ, το φετίχ, τις συστροφές και πολλά άλλα πράγματα. Λόγω της δημοτικότητάς του, απονεμήθηκε ως βραβείο XBIZ για τον ιστότοπο γνωριμιών το 2014. Από το 2009, την περίοδο που κυκλοφόρησε αρχικά, το Fuckbook παρέχει στα μέλη του μια εξαιρετική πλατφόρμα και ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια κουλτούρα. Περιηγηθείτε στον ιστότοπο, η πλοήγηση είναι αρκετά εύκολη και απλή. Μπορείτε ακόμη να επωφεληθείτε από την premium συνδρομή για να απολαύσετε πλήρως τα αποκλειστικά προνόμια και τη δωρεάν διαφημιστική εμπειρία.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης αναθεώρηση του Fuckbook

PROS:

 • Βραβεύτηκε ως Dating Site of the Year από την XBIZ
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές με πολλούς τρόπους, όπως tablet και smartphone
 • Ένας τεράστιος αριθμός μελών, πάνω από 29 εκατομμύρια παγκοσμίως
 • Ανοιχτό σε όλους τους τύπους φύλου και σεξουαλικότητας
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη, απλή και πολύ γρήγορη
 • Τα μέλη έχουν πολλές επιλογές να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους
 • Το φίλτρο αναζήτησης είναι δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Η ανάγνωση και η απάντηση στα μηνύματα των μελών είναι μόνο για μέλη premium
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Η ενοχλητική αυτόματη απόδειξη μηνυμάτων συνεχίζει συνεχώς
 • Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων βρίσκονται σε ολόκληρο τον ιστότοπο

# 5 - Σελίδα

κρεβατοκάμαρα

Η κύρια προτεραιότητα του ιστότοπου συνοδείας BedPage είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτό έχει μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια συνοδείας που θα ικανοποιήσουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνοδεία από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ή οποιοδήποτε μέρος από την εκτενή λίστα περιοχών. Από την άλλη πλευρά, η καθαρή και απλή διάταξη και τα κρίσιμα στοιχεία διευκολύνουν συχνά την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Παρέχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα - καθιστώντας το πιο απαραίτητο για όλους.

Αυτή είναι η κριτική μας στο BedPage.

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα πόλεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Η διεπαφή χρήστη και ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι απλές και εύχρηστες
 • Ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαδικασία επιβεβαίωσης για την αξιολόγηση κάθε λογαριασμού προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη

# 6 - Αναζητώντας

αναζητώντας ρύθμιση

Μια εξειδικευμένη πλατφόρμα γνωριμιών που προσελκύει καθημερινά επισκέπτες είναι το Seeking Arrangement. Δεδομένου ότι αυτός δεν είναι ένας κανονικός ιστότοπος που ταιριάζει, ο σχεδιασμός του θα μπορούσε να πετάξει πολλά άτομα που περιστασιακά έρχονται σε αυτό. Παρ 'όλα αυτά, είναι μια εξαιρετική δουλειά που παρέχει μια ασφαλή ατμόσφαιρα για το είδος της συνεργασίας και της αλληλεπίδρασης που προωθεί. Επιπλέον, είναι ενδιαφέρον να διακρίνουμε ότι έχει έναν δίκαιο αριθμό ατόμων διεθνώς για μια πλατφόρμα που περιέχει μια σχετικά θεμελιώδη έννοια.

Το Seeking Arrangement είναι ένα μέρος για τους νέους να κάνουν μαμάδες και μπαμπάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν νομισματική υποστήριξη και ενθάρρυνση για αυτούς. Τα μωρά με ζάχαρη πρέπει να παρέχουν αγάπη, σεξ, στοργή και μακροχρόνιες σχέσεις σε αντάλλαγμα. Ο ορισμός μιας ιδανικής σχέσης επαναπροσδιορίζεται από το Seeking Arrangement καθώς υπονομεύει τα συμβατικά μέσα του διαδικτύου. Ο ιστότοπος παρέχει μια όαση στην οποία μπορείτε να ενσωματώσετε την απόλαυση με μια εταιρεία.

Πλήρης αναθεώρηση ρύθμισης αναζήτησης εδώ.

PROS:

 • Η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυστηρή
 • Μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, ο ιστότοπος εγγυάται ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν ιδανικές ρυθμίσεις
 • Έχει πάνω από δέκα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν και συμμετέχουν ενεργά σε όλο τον κόσμο
 • Η πλειοψηφία των μελών προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και πολύ γρήγορη
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων σε άλλα επαληθευμένα μέλη μόνο

Μειονεκτήματα:

 • Λίγοι ψεύτικοι λογαριασμοί για ζάχαρη
 • Απαιτείται άδεια για να δείτε μια ιδιωτική γκαλερί άλλων μελών

# 7 - Λοιπόν γεια

λοιπόν γεια

Το WellHello είναι μια διαδικτυακή κοινότητα ατόμων που θέλουν να φτιάξουν τη σεξουαλική τους ζωή σε άλλο επίπεδο. Δεν είναι μόνο για άτομα που θέλουν να βρουν ημερομηνίες, αλλά κυρίως για περιπετειώδεις ομάδες και ζευγάρια που προτιμούν να κάνουν σεξουαλικές εξερευνήσεις με ομοειδή άτομα και να χαλαρώσουν. Στο WellHello, θα ανακαλύψετε οτιδήποτε θέλετε, όποια κι αν είναι η προτίμησή σας, είτε απλά το κυνήγι μιας εμπειρίας ή μια μακρά αφοσιωμένη σύνδεση. Σχεδόν όλοι οι χρήστες του ιστότοπου είναι όμορφα και αισθησιακά άτομα που περιμένουν κάποιον άλλο να πειραματιστεί ή να είναι σκληρός. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι ο μέσος ιστότοπος για υπηρεσίες γνωριμιών σεξ. Ακόμα, είναι μια απίστευτη πλατφόρμα όπου μπορείτε να δείξετε σεξουαλικές διαστροφές και να παίξετε, οδηγώντας σε σεξουαλική ώθηση ικανοποίησης.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική WellHello.

PROS:

 • Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Η εγγραφή είναι δωρεάν για όλους
 • Μπορεί να δείξει την ακριβή και ακριβή τοποθεσία των λογαριασμών προφίλ
 • Πείθει τους αγώνες κατά την προβολή του υλικού της γκαλερί σας
 • Μπορείτε να φιλτράρετε ελεύθερα τις αναζητήσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
 • Μπορείτε να προσθέσετε μέλη στη λίστα αγαπημένων σας

Μειονεκτήματα:

 • Η πλειοψηφία των μελών βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Απαιτείται μόνο βασικά δεδομένα κατά την εγγραφή
 • Τα μέλη Premium μπορούν να στείλουν φλερτ σε άλλα μέλη
 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές και πολλές

# 8 - UberHorny

Uberhorny

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη σεξουαλική περιπέτεια στην περιοχή σας, αυτός είναι ο ιστότοπός σας. Ο Uberhorny ανεβαίνει στο όνομά του. Μπορεί να αντιμετωπίσει την υπεροψία σας με μια απλή κλήση μακριά και έχει ήδη κερδίσει πολλούς άπληστους χρήστες παγκοσμίως.

Ο ιστότοπος κυριαρχείται από άντρες. Δεν θα είναι δύσκολο για όσους αναζητούν ανδρικές συνδέσεις, καθώς υπάρχουν πολλές ανοιχτές σε ομοφυλοφιλικές δεσμεύσεις. Κάθε λογαριασμός ακολουθεί τη διαδικασία επαλήθευσης μέσω email. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το όνομα χρήστη σας και να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας εάν θέλετε.

Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που περιορίζουν τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων σε χρήστες που πληρώνουν, το Uberhorny ενθαρρύνει την επικοινωνία με άλλους. Έχουν τη δυνατότητα μηνυμάτων δωρεάν. Τα περιεχόμενα premium περιλαμβάνουν αποκλειστικές φωτογραφίες μοντέλων και ζωντανή κάμερα μαζί τους. Αυτό είναι για εκείνους που θα ήθελαν να κάνουν το σεξ ουσιαστικά. Παρόλο που δεν είστε ο τύπος για άμεση δέσμευση με premium συνδρομή, ο ιστότοπος προσφέρει φθηνά δοκιμαστικά πακέτα.

Εδώ είναι μια κριτική UberHorny.

PROS:

 • Εγγύηση 3 μηνών
 • Επαληθευμένοι λογαριασμοί
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και εύκολη

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς αντίστοιχο αλγόριθμο
 • Περιορισμένες δωρεάν δυνατότητες

# 9 - EroticMonkey

ερωτικό

Το Erotic Monkey είναι το διακριτικό μέρος για να βρείτε ποιοτική συνοδεία, όπως ισχυρίζονται ότι είναι. Λοιπόν, έχουν λόγο για έναν τέτοιο ισχυρισμό. Ο ιστότοπος πραγματοποιεί πολλές επισκέψεις κάθε μέρα. Αυτό οφείλεται στον αποτελεσματικό τρόπο παροχής συνοδών στους χρήστες του.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο, θα δείτε αμέσως τα διάφορα κορίτσια που έχουν αξιολογηθεί και αξιολογηθεί. Οι ειλικρινείς κριτικές των πραγματικών χρηστών του ιστότοπου είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι συνεχίζουν να προστατεύουν τον ιστότοπο. Ενώ άλλοι μισούσαν τις κριτικές και αξιολογούνται, το Erotic Monkey το ενθαρρύνει. Στην αναζήτηση του σωστού συνεργάτη, ρωτάτε πρώτα για την περιοχή σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε τις κυρίες που εμφανίζονται με βάση τον αριθμό των κριτικών, τις τιμές τους και τη σύσταση. Μόλις βρείτε το σωστό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτήν όταν κάνετε κλικ στο προφίλ της.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ένα φόρουμ εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θέματα και ακόμη και άλλες διαφορετικές υπηρεσίες που προσφέρονται στο φόρουμ τους.

Μια πλήρης κριτική EroticMonkey εδώ.

PROS:

 • Σύνθετο εργαλείο αναζήτησης
 • Εύχρηστος
 • Πολύ χρήσιμες κριτικές

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ περιορισμένο πεδίο εφαρμογής
 • Πρέπει να έχετε λογαριασμό για έλεγχο

σύνδεσμος δοκιμής

Το Tryst.link δημιουργήθηκε για να παρέχει έναν ασφαλή χώρο για τους συνοδούς να διατίθενται στην αγορά και κατά κάποιο τρόπο να ρυθμίζονται. Μπορεί να είναι λίγο άτυπος ιστότοπος σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, αλλά έχει μια αρκετά αξιοπρεπή διεπαφή.

Υπάρχουν ήδη μερικοί επιτυχημένοι χρήστες του ιστότοπου. Ωστόσο, απομένει να υπάρχει ένας σχετικά μικρός αριθμός συνοδών. Στην πραγματικότητα, δεν έχει πολλή κίνηση. Η πληρωμή στον ιστότοπο έχει τρία διαφορετικά επίπεδα. Κάθε επίπεδο έχει ένα αντίστοιχο πακέτο. Όσο πιο ακριβή είναι η πληρωμή, τόσο περισσότερη έκθεση μπορείτε να έχετε με τη συνοδεία.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του Tryst.link.

PROS:

 • Επαληθευμένα προφίλ συνοδών
 • Ενεργοί και ανταποκρινόμενοι πάροχοι υπηρεσιών
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Η περιήγηση μπορεί να προκαλέσει σύγχυση
 • Λίγο ακριβό

# 11 - Μπανγκτόπιοι

banglocals

Το Banglocals είναι ένας ιστότοπος που πρέπει να επισκεφτείτε για άτομα που αναζητούν έναν τέλειο αγώνα για σεξ, ημερομηνίες και περιστασιακά θέματα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των ανταγωνιστικών ιστότοπων εκεί έξω, παραμένει στην πρώτη θέση σήμερα. Πράγματι, οι ζωές μας είναι ένα φορτίο εργασίας και άγχους, και το μόνο που θέλουμε είναι χαλαρωτικοί και χαλαρωτικοί τρόποι για να το απελευθερώσουμε. Σίγουρα, ένας σπουδαίος φίλος που θα τονώσει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες μπορεί να κάνει τη ζωή γεμάτη απόλαυση.

Η κριτική Banglocals εδώ.

PROS:

 • Οι χρήστες είναι ξεχωριστοί και από μοναδικά μέρη του κόσμου
 • Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση με απλές δυνατότητες πλοήγησης
 • Η εγγραφή είναι γρήγορη και η σύνδεση είναι άμεση
 • Η κράτηση κάποιου ατόμου κοντά στην περιοχή σας είναι πιθανό πρακτικό

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται premium συνδρομή για τη λειτουργία ορισμένων χαρακτηριστικών ιστότοπου

# 12 - Slixa

slixa

Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυλιάρης και θέλουμε να έχουμε μια εταιρεία μαζί μας. Ίσως να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο αναζητώντας αυτόν τον σωστό σύντροφο σεξ για να καθίσετε δίπλα σας, εκπληρώνοντας τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες. Αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό μερικές φορές. Με κάθε τρόπο, χαίρομαι που σας παρουσιάζω το Slixa. Είναι ένας ιστότοπος που σίγουρα θα φέρει όλες τις καλύτερες πτυχές στην υπηρεσία συνοδών και θα αποφύγει τις παγίδες σε αυτόν τον κλάδο.

Παραδόξως, η Slixa παρέχει ατέλειωτη αριστεία και ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, υπάρχει ένα απίστευτο ποσό θετικών σχολίων και φήμης διάσπαρτα σε όλο το Διαδίκτυο που ευνοεί αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, διάφορες σημαντικές δημοσιεύσεις παρείχαν τις απόψεις τους για το Slixa, και κυρίως ήταν θετικές και υποστηρίζει τη φήμη της. Για αυτόν τον λόγο, ο ιστότοπος κέρδισε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες και χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους εγγράφονται κάθε μέρα.

Ανασκόπηση του Slixa

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός αλλά κομψός
 • Περιέχει την πιο καυτή και πανέμορφη επιλογή συνοδών
 • Τα προφίλ των κοριτσιών έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η πλειοψηφία των συνοδών εδώ είναι πρόθυμοι να πετάξουν έξω και περιπετειώδεις
 • Οι διαφημίσεις είναι μόνο μερικές

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι λίγο ακριβές

Τελικές σκέψεις στο USASexGuide

Το USASexGuide είναι σίγουρα μια πολύ δημοφιλής κοινότητα για άτομα που αναζητούν συνεργάτες για διαφορετικά είδη δραστηριοτήτων, μιλούν με άλλα μέλη, δημοσιεύουν τις εικόνες τους και μοιράζονται διάφορες φαντασιώσεις. Τι το κάνει πιο διασκεδαστικό; Θα ξεκινήσω με τις δωρεάν υπηρεσίες, τις δυνατότητες και όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, έχει μεγάλο αριθμό ενεργών μελών και κάθε πόλη έχει πολλές θέσεις. Τρίτον, τα άτομα μπορούν να κάνουν μια διαφήμιση των προσφορών τους στον τομέα των υπηρεσιών. Τέλος, οι συμμετέχοντες μπορούν να οργανώσουν προσωπικές αλληλεπιδράσεις, ιδιωτικές συζητήσεις και να οργανώσουν ρυθμίσεις μέσα στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, θα ήταν άδικο να υποθέσουμε ότι το USASexGuide δεν έχει ελαττώματα. Μερικοί Οι άνθρωποι έχουν παραπονεθεί ότι ο σχεδιασμός του ιστότοπου φαίνεται περίεργος και δύσκολο να κατανοηθεί από τους αρχάριους. Ωστόσο, το πλεονέκτημα που διαθέτει προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που υπερτερούν των μικρών μειονεκτημάτων. Επομένως, σε γενικές γραμμές, εάν θέλετε να περάσετε καλά, ο ιστότοπος συνοδείας USASexGuide και άλλοι ιστότοποι συνοδών που εμφανίζονται σε αυτήν την κριτική είναι καλά μέρη για να ξεκινήσετε.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ το δικό μου κορυφαίες 4 προσωπικές αγαπημένες τοποθεσίες που είναι γεμάτες καυτά κορίτσια και συνοδούς εκτός από το usasexguide.nl:

 1. AdultFriendFinder.com
 2. AshleyMadison.com
 3. Γαμημένο βιβλίο
 4. VictoriaMilan.com

Έχετε υπέροχες σέξι ανακαλύψεις με το USASexGuide και όλους αυτούς τους άλλους εναλλακτικούς ιστότοπους!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή