Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

WellHello & 11 TOP Hookup και Swinger Sites όπως το WellHello.com

URL: https://www.wellhello.com

Εμφάνιση 11 εναλλακτικών λύσεων για το WellHello.com

λοιπόν γεια

Ζούμε στη σύγχρονη εποχή όπου υπάρχουν πολλές διαδικτυακές τοποθεσίες γνωριμιών, καθιστώντας ευκολότερο για εμάς να συνδεθούμε με ξένους και να δημιουργήσουμε νέες συνδέσεις. Αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη επιλογή, καθώς υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, οπότε έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους γνωριμιών, ειδικά εκείνων που επικεντρώνονται σε hookups και swingers. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στις προσδοκίες σας. Εύκολη πλοήγηση σε διατάξεις, αποκλειστικές δυνατότητες αναζήτησης, ζωντανές κοινότητες και ορισμένες έχουν ακόμη και προστασία από απάτες - αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών. Ακολουθήστε αυτό το άρθρο και θα σας καθοδηγήσουμε, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο ταξίδι για να κερδίσετε το καλύτερο hookup σας ποτέ. Προς το παρόν, θα ξεκινήσουμε με τον ιστότοπο γνωριμιών που ονομάζεται WellHello.

Λοιπόν γεια? Τι είναι αυτό?

Εάν θέλετε να λάβετε μια απλή και ειλικρινή απάντηση, τότε Το WellHello είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών για άτομα που θέλουν κάτι περισσότερο από το να χρονολογούνται. Με το "περισσότερα", σημαίνει ότι οι χρήστες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εκ των προτέρων με τις προθέσεις τους (άνδρες και γυναίκες) και σας ενημερώνουν με σιγουριά για το είδος της χρονολόγησης που θέλουν να ζήσουν. Είναι ένας τέλειος ιστότοπος για όσους θέλουν να παραλείψουν τις μακρές και βαρετές μικρές συνομιλίες και εισαγωγές που συνήθως συμβαίνουν τις πρώτες ημερομηνίες και θέλουν να μεταβούν απευθείας στα πιο ενδιαφέροντα μέρη.

Διαδικασία εγγραφής

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το WellHello, πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό. Η εγγραφή θα διαρκέσει μόνο 2-3 λεπτά και είναι 100% δωρεάν. Απλώς πρέπει να δώσετε βασικές λεπτομέρειες όπως φύλο, διεύθυνση email, ηλικία, ταχυδρομικό κώδικα και, στη συνέχεια, να ορίσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Μόλις τελειώσετε με την παροχή της διεύθυνσης email σας, μπορείτε να περιηγηθείτε άμεσα ή ακόμα και να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας. Στη συνέχεια, το WellHello θα παρακολουθεί τους αλγορίθμους αναζήτησης για να σας δώσει μια επιμελημένη λίστα πιθανών αντιστοιχιών που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Αναζήτηση και προφίλ

Ο ιστότοπος διαθέτει ολοκληρωμένες δυνατότητες αναζήτησης και σας παρέχει διάφορα φίλτρα για να περιορίσετε τις επιλογές σας για πιο λεπτομερή αποτελέσματα. Μερικά από αυτά τα φίλτρα περιλαμβάνουν ηλικία, εθνικότητα, σεξουαλικές προτιμήσεις και τοποθεσία. Αυτά τα φίλτρα είναι εξαιρετικά χρήσιμα, ειδικά εάν ζείτε σε μεγάλες πόλεις. Θα διαπιστώσετε ότι κάθε προφίλ σας δίνει τα αισθησιακά αγαπημένα και φυσικά στατιστικά του χρήστη. Διατίθενται επίσης ιδιωτικές γκαλερί φωτογραφιών. Εξαιρετικά χαρακτηριστικά όπως η αποστολή "φλερτ", η προσθήκη κάποιου ως "αγαπημένων" και πολλά άλλα μπορούν να προωθήσουν την αλληλεπίδραση, αλλά σε τιμή. 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του WellHello

PROS:

 • Εκτεταμένη ασφάλεια απάτης
 • Συμβατό για φορητές συσκευές
 • Ενημερωμένη διεπαφή
 • Δοκιμή 1 ημέρας για 1 $

Μειονεκτήματα:

 • Τα μηνύματα απαιτούν premium

11 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις WellHello.com:

# 1: AdultFriendFinder

adultfriendfinder

Το AdultFriendFinder είναι το σημείο όπου μπορείτε να "γίνετε μέλος της μεγαλύτερης σεξουαλικής κοινότητας στον κόσμο." Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους για εύρεση γρήγορων και εύκολων σεξουαλικών συναντήσεων, τακτικών συνδέσμων και πολλών άλλων, έχει μια συνεχή ροή αγώνων, γκαλερί με σαφείς φωτογραφίες και ενθαρρυντικές προσφορές σεξ για να το καταστήσει καταφύγιο για όσους αναζητούν κάποια καλή στιγμή. 

Εάν έχετε τελειώσει το 100% και έχετε ολοκληρώσει τις ερωτήσεις σχετικά με τις σχέσεις και τις αργές και σταθερές εισαγωγές και μικρές συνομιλίες, όπως φαίνεται σε παραδοσιακούς ιστότοπους γνωριμιών, τότε AdultFriendFinder είναι το χρυσό εισιτήριό σας για άμεση επικοινωνία και ικανοποίηση. Η εγγραφή διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό - δεν απαιτούν τίποτα άλλο από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και σύντομες πληροφορίες. Θα παρατηρήσετε ότι οι ειδοποιήσεις σας θα αρχίσουν να χύνονται ακόμη και χωρίς να προσθέσετε ζουμερά στοιχεία, αλλά συνιστάται να προσθέσετε μερικές σέξι φωτογραφίες και περιγραφές - και αυτό αυξάνει τις πιθανότητές σας να λάβετε περισσότερους αγώνες και φλερτ, βρίσκοντας κάποιον που μοιράζεται ένα εξαιρετικά συγκεκριμένο σεξουαλική φαντασίωση, και να αποδείξει σε όλους ότι είστε πραγματικός άνθρωπος και όχι bot.

PROS:

 • Πολύ δημοφιλές στο διαδικτυακό σημείο γνωριμιών / σύνδεσης
 • Πολλά διαδραστικά και επικοινωνιακά χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη βάση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου και η διεπαφή φαίνονται λίγο ξεπερασμένες

# 2: Ραντεβού.com

dating.com

Ραντεβού.com είναι ένας τυπικός ιστότοπος γνωριμιών με εύκολη πλοήγηση και εξαιρετικές δυνατότητες. Φιλοξενεί μια ποικιλία από μέλη, καθιστώντας το ένα καλό μέρος για να εξερευνήσετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ειδικά για τη σεξουαλική πλευρά. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να συνδεθείτε με άλλα μέλη. Προσφέρει διάφορα εργαλεία επικοινωνίας που είναι διαθέσιμα δωρεάν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κάνοντας εγγραφή σε λογαριασμό. Μόλις εγγραφούν, τα μέλη μπορούν να επεκτείνουν τα προφίλ τους συμπληρώνοντας μερικές ανοιχτές ερωτήσεις, για να περιγράψετε περαιτέρω τον εαυτό σας και να εξηγήσετε τι ψάχνετε στο Dating.com. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες, οι οποίες πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές του ιστότοπου προτού δημοσιευτεί. Τα μέλη μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους με πολλούς τρόπους, όπως μέσω του συστήματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου, των άμεσων συνομιλιών, καθώς και της συνομιλίας μέσω βίντεο. Το Dating.com φαίνεται να προσελκύει ένα ευρύ φάσμα μελών, αλλά η σύνθετη αναζήτηση του ιστότοπου είναι βολική για τη μείωση των αποτελεσμάτων σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μέλη στο Διαδίκτυο, αν θέλετε τη συγκίνηση να συνδεθείτε με κάποιον αμέσως. Αφού επιλέξετε ένα μέλος για να επικοινωνήσετε, μπορείτε να του στείλετε ένα email, να δείξετε ενδιαφέρον μέσω των winks ή των συζητήσεων ή να τα αποθηκεύσετε στη λίστα των αγαπημένων σας. 

PROS:

 • Αξιοπρεπής δωρεάν επιλογή λογαριασμού
 • Πλήρης και προηγμένη αναζήτηση

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά αδέξιος

# 3: Αναζητώντας.com

αναζητώντας ρύθμιση

Με μια ευχάριστη λειτουργικότητα του ιστότοπου, το Seeking.com είναι ένας ιστότοπος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες που θέλουν κάποια σχέση με χρηματοδότηση. Κυρίως για τις σχέσεις με τη ζάχαρη, αλλά και για τις συνομιλίες και την τυπική χρονολόγηση, η διεπαφή του Seeking.com είναι απλή και κομψή, όλα λειτουργούν γρήγορα και δεν υπάρχουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα. Ο ιστότοπος φιλοξενεί ακόμη και ένα διασκεδαστικό blog όπου μπορείτε να βρείτε στατιστικά στοιχεία για τους χρήστες τους, αστεία ανέκδοτα και πολλές συμβουλές για τους χρήστες του. Η εγγραφή για έναν δωρεάν λογαριασμό θα σας πάρει ένα ή δύο λεπτά, αν και ο λογαριασμός θα τεθεί σε αναμονή για 48 ώρες, αφού το προφίλ και οι φωτογραφίες σας θα εγκριθούν. Αυτός ο λογαριασμός έγκρισης παρακάμπτεται μόνο εάν εγγραφείτε απευθείας σε λογαριασμό premium. Η συμπλήρωση ενός προφίλ είναι πολύ απλή και τα περισσότερα από αυτά είναι ελάχιστα αλλά καλά λεπτομερή. Δεν υπάρχουν μακρά προσωπικότητα ή αντίστοιχα κουίζ, θα είναι μόνο να πουλάτε τον εαυτό σας και να βάζετε τις καλύτερες φωτογραφίες σας. Αν θέλετε να αναζητήσετε μια "αμοιβαία επωφελής" σχέση, οι ιστότοποι γνωριμιών με μπαμπάδες όπως το Seeking.com θα είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αρχίσετε να ψάχνετε.

Ελέγξτε το πλήρες μας αναθεώρηση της αναζήτησης ρύθμισης.

PROS:

 • Λεπτομερείς λειτουργίες αναζήτησης
 • Εντελώς δωρεάν για τις γυναίκες
 • Οι άντρες μπορούν να στείλουν έως και 10 δωρεάν μηνύματα

Μειονεκτήματα:

 • Οι άντρες χρειάζονται premium συνδρομή για να διαβάσουν μηνύματα

# 4: Ashley Madison

Άσλεϊ-Μάντισον

Ο δημοφιλής ιστότοπος γνωριμιών που ονομάζεται Ashley Madison ιδρύθηκε το 2001. Η ιδέα ήταν απλή αλλά αμφιλεγόμενη - για να δημιουργήσει ένα χώρο αναπνοής για άτομα που έχουν δεσμευτεί σχέσεις ή εκείνους που είναι παντρεμένοι για να βρουν κάποια επιπλέον διασκέδαση, γνωστές και ως υποθέσεις. Ο ιστότοπος έχει αποκτήσει εξαιρετική δημοτικότητα και πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται πλέον για εξωσυζυγικές δραστηριότητες, οι οποίες παρέχονται από την Ashley Madison. Μέχρι σήμερα, η βασική αρχή του ιστότοπου παραμένει ανέγγιχτη και χωρίς τροποποίηση. Κάθε μέρα, εκατομμύρια νέοι χρήστες πηγαίνουν στο Ashley Madison και αναζητούν hookups, flings και υποθέσεις, παρόλο που είναι ήδη σε σχέσεις. Παρόλο που ο κίνδυνος διαρροών δεδομένων είναι μια από τις κορυφαίες ανησυχίες των χρηστών, μετά από ένα ζήτημα παραβίασης δεδομένων, όλοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται και να γοητεύονται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ashley Madison και είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος σύνδεσης ατόμων που έχουν παρόμοιο μυαλό. Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό στο Ashley Madison, θα χρειαστείτε περίπου 15 λεπτά περίπου επειδή είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Απλώς φροντίστε να παρέχετε τις απαραίτητες πληροφορίες που μπορούν επίσης να είναι χρήσιμες για τους αλγόριθμους αντιστοίχισης του ιστότοπου αργότερα.

PROS:

 • Πολύ δημοφιλές ειδικά στις ΗΠΑ
 • Βολικές επιλογές αναζήτησης
 • Λεπτομερή προφίλ μελών
 • Κουμπί πανικού για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Μειονεκτήματα:

 • Διαρροή δεδομένων το 2015

# 5: FriendFinder-X

φίλος

Μια εξαιρετική λειτουργικότητα του FriendFinder-X είναι το πώς είναι ανοιχτό όχι μόνο για μεμονωμένους χρήστες, αλλά και για ζευγάρια που θέλουν να εξερευνήσουν άλλες επιλογές μέσω συνδέσμων και απλών συναντήσεων. Το FriendFinder-X υπάρχει εδώ και περισσότερες από δύο δεκαετίες, καθιστώντας το έτσι ένα δοκιμασμένο ιστότοπο σύνδεσης από πολλούς. Αν και έχει μια αρκετά αμφιλεγόμενη φήμη λόγω της φύσης του, οι περιστασιακοί οπαδοί του σεξ επαινούν τον ιστότοπο για την εκπληκτική εξυπηρέτηση και τα χαρακτηριστικά του που είναι τεράστια βοήθεια στην αναζήτηση συνεργατών. Με εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, θα βρείτε το FriendFinder-X έναν αξιόλογο ιστότοπο, ειδικά όταν κάνετε αναβάθμιση σε premium συνδρομή, παρά τις ακριβές τιμές του. Αυτός ο ιστότοπος είναι σίγουρα μια από τις μεγάλες δυνάμεις στον κόσμο των ραντεβού με ραντεβού και για όσους αναζητούν κάποια περιστασιακή διασκέδαση, τότε αυτός ο ιστότοπος είναι απαραίτητος. Η εγγραφή για έναν λογαριασμό θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά και θα χρειαστεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Έχουν ένα ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρωθεί, το οποίο θα σας φανεί χρήσιμο για να ταιριάξετε με άτομα που ταιριάζουν στα γούστα σας. Μόλις ολοκληρωθεί, θα προχωρήσετε στη σελίδα αγοράς συνδρομής και θα επιλέξετε αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση για premium ή να παραμείνετε ως δωρεάν λογαριασμός. Εκτός από το γεγονός ότι οι περιστασιακοί χρήστες βρίσκουν σεξουαλικούς συντρόφους, υπάρχουν επίσης πολλά ζευγάρια που εγγράφονται σε λογαριασμούς στο FriendFinder-X και αναζητούν επιλογές χωρίς συνημμένα.

PROS:

 • Δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια
 • Αξιοπρεπής επιλογή μελών
 • Λεπτομερή προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Τα τέλη μέλους είναι αρκετά υψηλά
 • Εφαρμογή για κινητά μόνο για iOs
 • Σχεδιασμός NSFW της ιστοσελίδας

# 6: Flirt.com

φλερτ

Ιδανικά κατασκευασμένο για τους σύγχρονους daters, το Flirt.com είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για συναντήσεις μόνου σε όλο τον κόσμο, ηλικίας από 18 έως 78 ετών. Η εγγραφή θα διαρκέσει μόνο λίγα λεπτά και τα νέα μέλη μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως την περιήγηση, χρησιμοποιώντας τις βασικές ρυθμίσεις αναζήτησης και φίλτρα του ιστότοπου, όπως ηλικία, φύλο και τοποθεσία. Ο ιστότοπος φαίνεται μινιμαλιστικός, αλλά ταυτόχρονα, αποτελεσματικός ειδικά όσον αφορά τα συστήματα διασύνδεσης και ταιριάσματος. Αν ψάχνετε για κάτι απλό και χωρίς συμβολοσειρές σχέσεις, μην ανησυχείτε πλέον, καθώς το Flirt.com μπορεί να σας δώσει όλα αυτά με την αρκετά ισορροπημένη αναλογία ανδρών και γυναικών, δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε έναν συνεργάτη. Όσο για τον πραγματικό ιστότοπο, η διάταξη φαίνεται ευχάριστη και περιεκτική, με απλή γλώσσα και λεπτομερή προφίλ χρήστη με μεγάλες εικόνες προφίλ. Οι περισσότεροι χρήστες μπορούν ακόμη και να συμφωνήσουν ότι το Flirt.com έχει μια αίσθηση τύπου Tinder και ονομάζεται κάπως η έκδοση ιστότοπου της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών.

PROS:

 • Διατίθενται δωρεάν βασικοί λογαριασμοί
 • Καθαρή διάταξη ιστότοπου
 • Πολλές επιλογές συνομιλίας
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Κακοί αλγόριθμοι αντιστοίχισης
 • Κανένα φίλτρο μέλους ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια
 • Ασαφής πολιτική εγγύησης 

# 7: προσάναμμα

προσάναμμα

Από το λανσάρισμά του το 2012, το Tinder είναι ένα οικιακό όνομα όσον αφορά τις διαδικτυακές πλατφόρμες γνωριμιών. Ολόκληρη η υπόθεση Tinder είναι απλή - σύρετε προς τα δεξιά αν σας ενδιαφέρει, σύρετε προς τα αριστερά αν δεν είστε. Όταν και τα δύο άτομα έκαναν το ένα πάνω στο άλλο, τα δύο τώρα «ταιριάζουν» και μπορούν να αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα. Πιθανώς το καλύτερο παράδειγμα άμεσης ικανοποίησης ειδικά για εφαρμογές γνωριμιών, αλλά το Tinder έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως και δεν είναι απλώς η επικύρωση και η σύνδεση. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τόσο καλά ειδικά αν βρίσκεστε σε μεγάλες πόλεις λόγω της τεράστιας ομάδας χρηστών τους, κάνοντας το Tinder να αξίζει μια δοκιμή κάθε φορά. Διαθέτει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες αν θέλετε να αναβαθμίσετε και να δοκιμάσετε τις λειτουργίες του Passport, όπου μπορείτε να διαλέξετε μια διαφορετική τοποθεσία και να κάνετε σάρωση στους ντόπιους εκεί. Αυτό μπορεί επίσης να λειτουργήσει προς όφελος των ατόμων που ταξιδεύουν πολύ - μπορείτε να πάρετε μια σειρά ημερομηνιών όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, επειδή το Tinder είναι πολύ δημοφιλές παντού. Παρόλο που η Tinder έχει αυτή τη φήμη ότι είναι μια εφαρμογή αποκλειστικά για συνδέσεις, μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε γνήσιες συνδέσεις και ενδεχομένως να δημιουργήσετε σχέσεις με τους αγώνες σας από εδώ. Χρειάζεται απλώς θάρρος και πολλά κτυπήματα προς τα δεξιά για να μπορέσετε να βρείτε οτιδήποτε και όποιον ψάχνετε.

PROS:

 • Αυτή η εφαρμογή ξεκίνησε την τάση «swiping»
 • Λειτουργεί πλήρως ακόμη και ως δωρεάν χρήστης
 • Δεν υπάρχουν χρονικά όρια για τα μηνύματα
 • Μια ενσωματωμένη δυνατότητα συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Λειτουργίες ασφαλείας κατ 'απαίτηση

Μειονεκτήματα:

 • Μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά μόνο σε 100 προφίλ κάθε 12 ώρες
 • Κλίμακα βάσει ηλικίας
 • Περισσότεροι άντρες από γυναίκες
 • Περιορισμένες πληροφορίες για τους πιθανούς αγώνες σας
 • Πλαστά προφίλ παντού

#8 Grindr

άλεσμα

Όσον αφορά τη χρήση γεωγραφικής στόχευσης για εφαρμογές γνωριμιών, η Grindr είναι η πρώτη που έχει παρουσιάσει ένα τέτοιο κατόρθωμα. Η εφαρμογή ιδρύθηκε το 2009 και είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή για ραντεβού για γκέι. Σήμερα, θα δυσκολευόσασταν να βρεις έναν ομοφυλόφιλο άντρα που δεν έχει δοκιμάσει να κατεβάσει το Grindr ή απλά πειραματίστηκε με αυτό ακόμη και μία φορά. Ονομάζεται πιο συχνά ως εφαρμογή σύνδεσης αντί για εφαρμογή γνωριμιών, με τη δυνατότητα γεωγραφικής στόχευσης και την εύκολη εγγραφή, το Grindr διατηρεί κάθε χρήστη να επιστρέφει, ξανά και ξανά, ελπίζοντας να κερδίσει μερικές νέες συνδέσεις. Με μια εύχρηστη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν άλλα διαδικτυακά μέλη και την εγγύτητά τους, αυτή η εφαρμογή καθιστά τη σύνδεση απλή και αποτελεσματική. Μερικά μειονεκτήματα του Grindr θα ήταν το ξεπερασμένο περιβάλλον εργασίας του, αλλά εκτός από αυτό, το Grindr λειτουργεί τέλεια αν είστε έτοιμοι για κάποια τυχαία συνδέσεις και συνδέσεις χωρίς συμβολοσειρές και ακόμη και σχηματίζετε φιλίες.

PROS:

 • Παρουσιάστηκε γεωγραφική στόχευση
 • Επισημάνετε τα στοχευμένα φίλτρα
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά ψεύτικα προφίλ
 • Ξεπερασμένη διεπαφή
 • Πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις

# 9: Κάτω εφαρμογή

εφαρμογή χρονολόγησης

Το Down λειτουργεί φυσικά ως προς τις διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες γνωριμιών και σύνδεσης. Ο ιστότοπος λειτουργεί με πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook και σαρώνει πιθανές αντιστοιχίσεις με βάση τη σεξουαλική σας προτίμηση. Στη συνέχεια, το Down θα σας καλέσει να προσθέσετε ετικέτες στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Δεδομένου ότι οι χρήστες έχουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών αντιστοιχιών γνωριμιών που μπορούν να αναζητήσουν, μπορείτε να αναζητήσετε ατέλειωτα διαφορετικά προφίλ με ευκολία έως ότου βρείτε ένα που ταιριάζει στα γούστα σας. Με περισσότερους από 7 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, με τους περισσότερους χρήστες από τις ΗΠΑ, η πλατφόρμα του Down αναπτύσσεται τεράστια και φιλοξενεί ανθρώπους διαφορετικών πολιτισμών και κοινωνικών ομάδων. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τη θρησκεία και πολλές άλλες πτυχές, ο ιστότοπος είναι και θα συνεχίσει να παραμένει δωρεάν για όλους. Ενήλικες που αναζητούν αγάπη ή ακόμα και γάμο, ή απλά άτομα που θέλουν τυχαίες συνδέσεις και περιστασιακές σεξουαλικές συναντήσεις, είναι όλοι για διασκέδαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Ευρεία βάση χρηστών
 • Διαφορετικές διαθέσιμες γλώσσες
 • Διατίθεται εφαρμογή για κινητά
 • Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία AI για ταιριάζει
 • Προηγμένες λειτουργίες

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές αρνητικές κριτικές από χρήστες
 • Μερικά περιστατικά απάτης και απάτης
 • Χωρίς επιστροφή χρημάτων για μια συνδρομή που τερματίστηκε
 • Ο ιστότοπος δεν εγγυάται επιτυχία 100%

#10 Pure.app

καθαρή εφαρμογή

Το Pure είναι μια δημοφιλής εφαρμογή σύνδεσης για κινητά που προκαλεί το status quo όταν πρόκειται για διαδικτυακές γνωριμίες με άμεση και ανώνυμη εύρεση περιστασιακών σεξουαλικών συντρόφων. Είναι φτιαγμένο για άτομα για να βρουν και να βιώσουν «στιγμιαίες σέξι συναντήσεις» με μια απλή υπόθεση στο μυαλό: παρέχουν «Ημερομηνίες κατ 'απαίτηση». Αλήθεια, ο ιστότοπος εκπληρώνει τις υποσχέσεις του καλά και ξεκάθαρα. Ακολουθώντας μια ανοησία προσέγγιση για την οργάνωση περιστασιακών σεξουαλικών συναντήσεων, το Pure ουσιαστικά ρυθμίζεται χρονικά, πράγμα που σημαίνει ότι διαγράφει το προφίλ σας μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό ωρών. Οι χρήστες ταιριάζουν με βάση την εγγύτητά τους μεταξύ τους και οι μόνες πληροφορίες ή λεπτομέρειες που θα πρέπει να παρέχετε κατά την αναζήτηση περιστασιακών σεξουαλικών συντρόφων είναι μόνο ένα selfie. Το Pure υπήρξε από το 2014 και κάποτε θεωρήθηκε ως ένας μεγάλος ανταγωνιστής του Tinder, λόγω των ταχύτερων και ευκολότερων τρόπων του να σκοράρει περιστασιακούς σεξ και συναντήσεις. Για να το θέσω απλά, το Pure είναι ένας ντροπιαστικός αλλά ευκολότερος τρόπος να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε νέες γνωριμίες.

PROS:

 • Μινιμαλιστικά προφίλ
 • Μέγιστο προφίλ αυτοκαταστροφικού μέλους 1 ώρας
 • Οι πιθανοί αγώνες ενημερώνονται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Για να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή, απαιτούνται πληροφορίες πιστωτικής κάρτας
 • Το χρονικό όριο προκαλεί μικρότερο αριθμό ενεργών χρηστών
 • Η προσωπικότητα των μελών δεν θα παρουσιαστεί λόγω του concept 1-selfie

# 11: Κασίντι

κασιντι

Κασίντι είναι ένας ιστότοπος ειδικά κατασκευασμένος για swingers, ειδικά ζευγάρια, που θέλουν να συναντηθούν με άλλους swingers για εκδηλώσεις σεξουαλικών συναντήσεων. Ο ιστότοπος έχει μια πολύ προφανή σεξουαλική ατμόσφαιρα, με τον περίφημο τίτλο του «Σεξουαλικά κοινωνικό» και σεξουαλικά υπονοούμενα συνθήματα όπως «Θυμηθείτε το όνομά μου, θα το φωνάζετε αργότερα». Ως ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους swinger στο Διαδίκτυο, το Kasidie ​​διαθέτει πολλούς τρόπους να συναντηθεί και να διασκεδάσει με άλλους swingers. Όπως όλοι οι άλλοι ιστότοποι, τα νέα μέλη θα πρέπει να εγγραφούν για έναν λογαριασμό, είτε ως ένα άτομο είτε ως ζευγάρι. Με την ολοκλήρωση της δημιουργίας του προφίλ σας, θα πρέπει να προσδιορίσετε το ενδιαφέρον σας, ιδίως σεξουαλικές δραστηριότητες. Τα μέλη είναι επίσης ελεύθερα να δημοσιεύουν σεξουαλικό περιεχόμενο στα άλμπουμ και τα προφίλ τους. Για να συνδεθείτε με άλλα swingers, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Το Kasidie ​​έχει ένα χαρακτηριστικό Rendezvous όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν τη διαθεσιμότητά τους για βραχυχρόνιες σεξουαλικές συναντήσεις, να βαθμολογούνται στα «Sexometers» τους, τα οποία θα βρεθούν μετά από κάθε ανάρτηση. Αυτό μπορεί επίσης να είναι βολικό για ταξιδιώτες που πηγαίνουν από και προς διαφορετικά μέρη. μπορούν απλώς να δημοσιεύσουν τον προορισμό και τη διαθεσιμότητά τους και οι πιθανές αντιστοιχίες θα ευθυγραμμιστούν σε χρόνο μηδέν.

PROS:

 • Πολλές λίστες εκδηλώσεων
 • Rendezvous και Travel χαρακτηριστικά
 • Μεγάλη και ενεργή βάση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές ερωτήσεις που βασίζονται στην προσωπικότητα
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί δεν μπορούν να δουν προφίλ
 • Μόνο λίγα μέλη στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή

Ο Τελικός Λόγος

Αν είστε ανύπαντροι και αναζητάτε επιλογές γνωριμιών ή κάποιον που θέλει να χαλαρώσει και να απολαύσει φιλόξενους γνωστούς - WellHello και σε αυτούς τους 11 εναλλακτικούς ιστότοπους σύνδεσης έχουν σχεδιαστεί μόνο για εσάς. Θα βρίσκεστε σε μια κοινότητα ομοιόμορφων προσωπικοτήτων με παρόμοιες σεξουαλικές προτιμήσεις. Είτε θέλετε να γνωριμείτε αποκλειστικά είτε απλά να έχετε ένα περίπτερο μίας νύχτας ή να κάνετε φίλους, θα βρείτε αναμφίβολα ό, τι ψάχνετε με οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους.

Και από αυτούς τους 11 ιστότοπους, Θα έλεγα ότι τα αγαπημένα μου 2 θα ήταν:
# 1 - AshleyMadison.com - δεδομένου ότι μου αρέσει να συνδέω αρκετά γρήγορα, και μου αρέσει κάπως MILFs από καιρό σε καιρό (και υπάρχουν μερικά στο AshleyM).
# 2 - AdultFriendFinder.com - αυτό είναι γνωστό με πολλά μέλη, εύκολο στην επιλογή, φιλτράρισμα και λήψη του τελικού αποτελέσματος που ψάχνετε. 😉

Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τα μέλη, καθώς η πλειοψηφία των χρηστών του ιστότοπου σύνδεσης είναι σαγηνευτικοί και καυτοί. Σχεδόν όλοι ψάχνουν έναν αγώνα που θα ταιριάζει απόλυτα στις προθέσεις τους και με τον οποίο μπορούν να εξερευνήσουν σεξουαλικά. Διαλέξτε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους και θα απολαύσετε την εξερεύνηση επιλογών και την ικανοποίηση των σεξουαλικών συγγενών και φετίχ σας. 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή