Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ναι Επισκόπηση Backpage

& 12+ Άλλες εναλλακτικές ιστοσελίδες Backpage & Escort όπως το YesBackpage.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το YesBackpage.com

Ναι Περιοχές Backpage

Προκάλεσε πολλούς πελάτες να αναζητήσουν άλλες λύσεις ή εναλλακτικές λύσεις ως απάντηση στην έξοδο του Backpage από τη βιομηχανία. Έτσι, η άνοδος του YesBackpage, μια επιτυχημένη, αξιόπιστη και γνωστή Επιστροφή εναλλακτική λύση που φέρνει όλη την καλοσύνη του κλασικού "Backpage" σε ένα εντελώς νέο διαφορετικό στυλ.

Ακριβώς όπως το πιο αγαπημένο Backpage, το YesBackpage επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν και να δημοσιεύουν διαφημίσεις απασχόλησης, καταχωρίσεις ιδιοκτησίας, ακόμη και υπηρεσίες πορνογραφικού και παρόχους υπηρεσιών συνοδών. Απλώς ονομάστε το. το έχουν! Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν ανησυχίες και μπορεί να αμφισβητήσετε την αυθεντικότητα του YesBackpage. Είναι αξιόπιστη πηγή ή απάτη; Είναι ασφαλείς οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν τον ιστότοπο; Αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις που θα συζητήσουμε παρακάτω. Συνεχίστε λοιπόν!

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.yesbackpage.com/

Τι είναι το YesBackpage;

Το Ιστορικό ξεδιπλώνεται

Το Backpage.com ήταν μια εξαιρετικά γνωστή και καλά διαβαθμισμένη αγορά στις Η.Π.Α. Ο ιστότοπος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004, όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να δημοσιεύσουν διάφορες διαφημίσεις, όπως ακίνητα, αγορά και πώληση, διαφημίσεις υπηρεσιών ενηλίκων και πολλά άλλα.

Μετά το 2012, το Backpage.com, μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα αγγελιών, ήταν το δεύτερο, ξεπέρασε μόνο οι άλλοι. Η ευκολία χρήσης, η απλή διεπαφή και η παγκόσμια έκθεση έχουν καταστήσει αυτόν τον ιστότοπο τόσο επιτυχημένο μεταξύ των χρηστών του.

Δυστυχώς, στις αρχές του 2018, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αφαίρεσε τον ιστότοπο Backpage.com εκτός σύνδεσης, λόγω της νομοθεσίας SESTA ή FOSTA και του ισχυρισμού για διαφημίσεις εμπορίας σεξ στην ενότητα "Ενήλικες". Το κλείσιμο του Backpage.com ανάγκασε τους καταναλωτές να σταματήσουν να χρησιμοποιούν δωρεάν διαβαθμισμένες τοποθεσίες, στις οποίες βασίζονταν προηγουμένως για υπηρεσίες σεξ και καταχωρίσεις εμπορευμάτων.

Ναι, σελίδα

Πράγματι, η αιτία των χρηστών του Backpage.com που αναζητούν εναλλακτικές υπηρεσίες μετά τις νομικές μάχες τους οφείλεται στην έλλειψη προώθησης της επιχείρησης και της επωνυμίας τους στον Ιστό, πράγμα που σημαίνει ότι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν άλλους εναλλακτικούς ιστότοπους.

Τον τελευταίο χρόνο, υπήρξαν πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις στο Backpage.com όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν δωρεάν αγγελίες. Μια βιομηχανική αναζήτηση αξιόπιστων και επαγγελματικών διαφημίσεων έχει μέχρι στιγμής παράγει λίγους παρόμοιους, αν υπάρχουν, εναλλακτικούς ιστότοπους backpage που έχουν αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματικοί.

Είναι Ναι για Ναι

Εξετάζοντας το Διαδίκτυο, θα ανακαλύψετε ότι η κορυφαία εναλλακτική λύση Backpage.com του 2019 είναι αγγελίες YesBackpage. Η ευκολία χρήσης και μια απλή μέθοδος δημοσίευσης όπως το Backpage.com το καθιστούν ελκυστικό για όλους. Πράγματι, με αυτό το μέτρο, το YesBackpage ήταν ένα από τα καλύτερα για να εκπληρώσει το κενό του Backpage. Παρέχει σίγουρα τον ίδιο σχεδιασμό και το κλασικό οπτικό στυλ στη σελίδα της διαφήμισης.

Όλοι μας είχαμε την άκρη όταν το Διαδίκτυο έβαλε νέο περιεχόμενο στο μείγμα. Ήμουν δύσπιστος όταν οι προγραμματιστές δημιούργησαν τη σελίδα YesBackPage σε αυτό το πλαίσιο. Σίγουρα, αρκετά μέλη της κοινότητας - συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου, βρήκαν έκπληξη την ξαφνική εμφάνιση νέου περιεχομένου. Αυτός ο ιστότοπος έμοιαζε σαν να ήταν απλώς ένα άλλο σχόλιο του Backpage.com, σωστά; Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, απογοητεύτηκα. Ωστόσο, οι φίλοι μου στη βιομηχανία του σεξ το συνιστούσαν ως νόμιμο.

Ο έλεγχος του YesBackpage μοιάζει πολύ καλή. Για να μην αναφέρουμε, αρκετές αξιόπιστες εταιρείες έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αυτήν την υπηρεσία. Με την πάροδο του χρόνου, η λίστα των ατόμων που τη χρησιμοποιούν επεκτείνεται. Επί του παρόντος, το YesBackpage έχει αποκτήσει ευρεία αποδοχή σε διάφορες αγορές.

Σχεδιασμός, διασύνδεση και ευχρηστία

Ναι

Δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής της συνολικής εμφάνισης της ιστοσελίδας, αλλά τότε δεν ήμουν μεγάλος θαυμαστής του αρχικού σχεδιασμού Backpage. Κατά τη γνώμη μου, προτιμώ ιστότοπους που είναι πιο ελκυστικοί και πιο διασκεδαστικοί. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι η βασική ιδέα εδώ είναι παρόμοια με τις παλιές αγγελίες στις εφημερίδες. Ναι, πράγματι, η απλότητα έχει τα πλεονεκτήματά της. Σίγουρα, δεν υπάρχουν τεχνάσματα εδώ - είναι όλα σύντομα και στο σημείο.

Επίσης, ολόκληρο το δημιουργικό μέρος του ιστότοπου YesBackpage λειτουργεί όπως το παλιό Backpage.com και η αναζήτηση τοπικών συμφωνιών παραμένει σχεδόν το ίδιο.

Πράγματι, το YesBackpage.com διαθέτει ένα εντυπωσιακό τμήμα από τις υπηρεσίες ενηλίκων και την ενότητα γνωριμιών που οι περισσότερες άλλες εναλλακτικές σελίδες δεν έχουν. Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχία και τη βαθμολογία του το 2018.

Ωστόσο, θα ήταν υπέροχο να βλέπουμε μια σταθερή ανοδική τάση στο YesBackpage. Ο στόχος μου είναι να δω μερικές οπτικές βελτιώσεις στο σχεδιασμό και τη χρηστικότητα τους. Ένας νέος ιστότοπος όπως αυτός πρέπει πάντα να δοκιμάζει νέα πράγματα για να πάρει μια ακριβή εικόνα του πόσο καλά εξυπηρετεί τους χρήστες. Παρόλα αυτά, το YesBackpage παραμένει ένας εξαιρετικός χώρος για τους ανθρώπους να βάλουν το όνομά τους σε φώτα και να συνεισφέρουν κάτι στην κοινότητα CTR.

Τι κάνει το YesBackpage το καλύτερο;

Μετά το δημόσιο κλείσιμο του πιο δημοφιλούς ιστότοπου αμερικανικών αγγελιών, το YesBackpage δημιουργήθηκε για να συνεχίσει τη λειτουργία του. Οι άνθρωποι άρχισαν γρήγορα να διαβάζουν για το YesBackpage στο Διαδίκτυο, και ως αποτέλεσμα, έγινε γρήγορα μοντέρνο στην κοινότητα backpage μέσα σε λίγες μέρες.

Αναμφίβολα, χιλιάδες χρήστες στο Backpage.com άρχισαν να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τις διαδικτυακές αγγελίες του YesBackpage. Το YesBackpage βελτίωσε το Backpage καθιστώντας δυνατό για τους νέους χρήστες να προβάλλουν δωρεάν διαβαθμισμένες διαφημίσεις σε διαφορετικές κατηγορίες και πόλεις.

Μπορείτε να ανεβάσετε και να δημοσιεύσετε τις δωρεάν διαβαθμισμένες διαφημίσεις σας σε μερικά δευτερόλεπτα με αυτόν τον νέο ιστότοπο. Σίγουρα, όπως κάνει το Backpage, το γρήγορο και απλό YesBackpage σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλλετε μια διαφήμιση online δωρεάν. Επίσης, όλες οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες που είδατε στο Backpage.com έχουν φτάσει στο YesBackpage!

Λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεψιμότητας ιστότοπων, το YesBackpage θεώρησε τον πιο δημοφιλή εναλλακτικό ιστότοπο backpage. Οι χρήστες το βλέπουν ως μια βιώσιμη πλατφόρμα για την απόσπαση επιχειρήσεων και υπηρεσιών από το 2018.

Ναι Backackage: Δημοτικότητα και προσδοκίες

Ναι Διαδικασία μετά από διαφήμιση στο Backpage

Πάροχοι υπηρεσιών συνοδείας

Χιλιάδες χρήστες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία δημοσίευσαν αγγελίες στον ιστότοπο του YesBackpage, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για ακίνητα και εργασία. Ωστόσο, οι περισσότεροι αναγνώστες θεώρησαν ότι οι υπηρεσίες ενηλίκων και οι υπηρεσίες γνωριμιών είναι οι πιο γνωστές ενότητες του YesBackpage.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κυρίως αγγελίες YesBackpage για να αναζητήσουν νέες υπηρεσίες συνοδείας ή διαφημίσεις υπηρεσιών ενηλίκων. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος ενθαρρύνει τις υπηρεσίες ενηλίκων, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών εργαζομένων, να δημοσιεύουν διάφορες διαφημίσεις - τρανσέξουαλ, τρανσέξουαλ, άνδρες συνοδούς, αρσενικά στριπτιζέζ, στριπ κλαμπ και εξωτικούς χορευτές.

Εν τω μεταξύ, εάν είστε ανεξάρτητη κυρία που επιθυμεί να ζήσει ως συνοδός, το YesBackpage είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε στο Διαδίκτυο. Πολλές υπηρεσίες συνοδείας δημοσιεύουν τώρα συνοδούς σε αυτόν τον ιστότοπο με την ελπίδα να αποκτήσουν επιχειρήσεις από άλλες υπηρεσίες συνοδών.

Παροχείς τριψίματος σώματος

Το YesBackpage είναι ένα σκαλοπάτι για την προώθηση υπηρεσιών Body Rub σε περίπου χιλιάδες πελάτες που μπορούν να σας βρουν στην ενότητα "Body Rubs" του καταλόγου.

Το YesBackpage είναι ένα οικονομικό και επιτυχημένο μέσο για να τοποθετήσετε μια διαφήμιση στις τοπικές προσπάθειες υποστήριξής τους. Τόσο οι ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μασάζ όσο και οι αίθουσες μασάζ παγκοσμίως έχουν επιτυχία με αυτόν τον ιστότοπο YesBackpage λόγω της ευελιξίας και της απλότητας.

Πάροχοι Strippers και Strip Club

Πράγματι, είναι δύσκολο να εντοπίσετε κορυφαία απογυμνωτές και κλαμπ στριπτιζέζ, αλλά μπορείτε να βρείτε γρήγορα κοντινά στριπτιζέζ με υψηλή εξειδίκευση με το YesBackpage. Λόγω του πολλαπλασιασμού των διαφημίσεων στο YesBackpage, τόσο οι στριπτιζέζ όσο και οι ιδιοκτήτες στριπτιζέζ κάνουν καθημερινές διαφημίσεις σε αυτήν την αγγελία.

Υπηρεσίες ανδρών συνοδών

Δεν υπάρχουν μόνο διαφημίσεις συνοδείας στο YesBackpage. Οι άνδρες διαφημίζουν επίσης, ελπίζοντας να αποκτήσουν έναν πιθανό πελάτη στην κατηγορία «Άνδρας-συνοδός». Τέλος, κυρίες, ένας καλά εκπαιδευμένος όμορφος άνδρας συνοδός είναι διαθέσιμος στο YesBackpage για να σας δώσει ό, τι θέλετε ποτέ - επιπλέον!

Περιστασιακές υπηρεσίες γνωριμιών

Πριν από το 2018, οι άνθρωποι στράφηκαν επίσης στην κοινότητα των backpage για να βρουν περιστασιακές συνδέσεις και τους ψυχικούς τους. Σίγουρα, η ενότητα "Ραντεβού" του YesBackpage είναι όλο και πιο δημοφιλής, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν την προσοχή και εκφράζουν ενδιαφέρον για τη σελίδα.

Επομένως, εάν είστε γυναίκα και αναζητάτε έναν άνδρα σύντροφο, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Yesbackpage «Γυναίκες-Άνδρες». Πολλές υπηρεσίες γνωριμιών στο Διαδίκτυο δημιουργήθηκαν για να βοηθήσουν τους singles να βρουν ο ένας τον άλλον. Έτσι, με το YesBackpage, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε ενδιαφέροντες άντρες ή γυναίκες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Εν τω μεταξύ, το YesBackpage προσφέρει διάφορες υπηρεσίες γνωριμιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών για λεσβίες και αμφιφυλόφιλους. Το YesBackpage έχει επίσης εξετάσει υπηρεσίες που σχετίζονται με τα φύλα και έχει συμπεριλάβει ημερομηνίες για τους χρήστες τρανσέξουαλ στις τοπικές επιλογές γνωριμιών. Έτσι, μπορείτε να βρείτε μια ενότητα γνωριμιών στο YesBackpage που διαθέτει την κοινότητα των τρανσέξουαλ

Ασφάλεια και προστασία χρηστών YesBackpage

Κανένα πόρνη ή σεξουαλικός εργαζόμενος δεν θέλει να πιαστεί στην πράξη - κυρίως όταν πιστεύουν πραγματικά ότι αυτό που κάνουν είναι σωστό. Ως εκ τούτου, το YesBackpage δεσμεύεται να προστατεύει τους πελάτες του και θα αποκαλύψει λεπτομέρειες μόνο όταν πιστεύεται ότι πραγματοποιείται η εμπορία σεξ και πιθανή ανθρώπινη δουλεία ή μια πιθανή παραβίαση της εκμετάλλευσης ανήλικων ατόμων.

Λόγοι για τόσους πολλούς να πιστεύουν ότι το YesBackpage είναι βιώσιμος και αξιόπιστος είναι ότι πολλά άτομα έδωσαν την υποστήριξή τους στον ιστότοπο. Επομένως, εάν δεν συμμετέχετε σε παράνομες δραστηριότητες, όπως σεξουαλικά εγκλήματα, ανήλικα άτομα, ή δουλεία, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε όταν χρησιμοποιείτε το YesBackpage.

Επιπλέον, για να κρατήσει τους χρήστες του από νομικά προβλήματα, το YesBackpage αποθηκεύει τα κρυπτογραφημένα δεδομένα των χρηστών του σε ασφαλή δίκτυα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Έτσι, όταν υποβάλλετε κάτι στο YesBackpage ή χρησιμοποιείτε το YesBackpage με διαβάθμιση, οι πληροφορίες και οι επικοινωνίες σας είναι απολύτως ασφαλείς και κρυπτογραφημένες. Δεδομένου ότι παρέχουμε την ασφαλέστερη και άνετη εμπειρία χρήστη, το YesBackpage είχε κερδίσει τις καρδιές πολλών πελατών το 2018.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του YesBackpage

PROS:

 • Απλή διαδικασία εγγραφής
 • Πολύ δημοφιλές στους χρήστες του Backpage.com
 • Αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο Backpage.com
 • Η εύρεση του Escort και άλλων υπηρεσιών είναι απλή, γρήγορη και απλή
 • Ο σχεδιασμός και η χρηστικότητα της ιστοσελίδας είναι στρατηγικά φιλική προς το χρήστη και απλή
 • Δωρεάν ανάρτηση διαφημίσεων
 • Προσφέρεται πληθώρα υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ορισμένες βελτιώσεις

12 Άλλες εναλλακτικές λύσεις ιστότοπου Backpage & Escort όπως YesBackpage.com:

# 1 - Ashley Madison

ashleymadison

Ο ιστότοπος συνοδών Ashley Madison δεν είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος συνοδών που βλέπετε στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2001, ο ιστότοπος παρείχε στους αφοσιωμένους ανθρώπους, παντρεμένους ή σε στενή σχέση, την ελευθερία να αναζητούν διακριτικές υποθέσεις με κάποιον. Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Ashley Madison παραμένει να προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς κρίσεις και οι υποθέσεις δεν αποθαρρύνονται.

Με την πάροδο των ετών, η προσφορά υπηρεσιών του Ashley Madison Ο ιστότοπος αλλάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον τρόπο ζωής και τους τρόπους εξαπάτησης των μελών. Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης πολυγαμικών, μονογαμικών, ανοιχτών σχέσεων, threesomes και άλλων. Οι εξαιρετικές δυνατότητες έγιναν δημοφιλείς και συνεχίζουν να ανανεώνονται μέχρι σήμερα, κερδίζοντας φήμη παγκοσμίως.

PROS:

 • Διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια φωτογραφιών και προσωπικών πληροφοριών
 • Ενθαρρύνει τη διακριτική αποστολή φωτογραφιών
 • Δωρεάν εγγραφή και εύκολη διαδικασία εγγραφής
 • Διατίθεται ως εφαρμογές σε τηλέφωνα Android και iOS και δεν απαιτεί πολύ χώρο μνήμης
 • Μια μεγάλη κοινότητα μελών σε όλο τον κόσμο

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα προφίλ δεν παρέχουν πολλές λεπτομέρειες
 • Μερικοί δεν συμπληρώνουν τις πληροφορίες προφίλ

# 2 - Adult Friend Finder

adultfriendfinder

Η ιστοσελίδα Adult Friend Finder είναι ευρέως δημοφιλής παγκοσμίως και έχει πάνω από ογδόντα εκατομμύρια μέλη που αναζητούν περιστασιακές και σεξουαλικές συναντήσεις με διαφορετικά κορίτσια. Επίσης, αυτός ο ιστότοπος έγινε δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρείχε μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους χρήστες να αναζητήσουν έναν τέλειο σεξουαλικό αγώνα χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες επικοινωνίας του.

Επιπλέον, προσφέρει πολλές απλές ρυθμίσεις, όπως πολυγαμικές σχέσεις, μονογαμία, ανταλλαγή ζευγών, FuBu και πολλά άλλα. Πράγματι, είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για να εξερευνήσετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και να καρυκεύσετε τα πράγματα στο κρεβάτι, ειδικά μεταξύ των ανύπαντρων και των ζευγαριών που επιθυμούν να ελέγξουν τη σεξουαλικότητά τους. Με εύκολη πλοήγηση και γρήγορο τρόπο της διαδικασίας εγγραφής, οι χρήστες θα ολοκληρώσουν εντός 5 λεπτών ή λιγότερο.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή
 • Τα μέλη του ιστότοπου αναζητούν απλές σχέσεις
 • Ανοιχτό για αμφιφυλόφιλους και γκέι μέλη
 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για επικοινωνία μεταξύ τους
 • Τα μέλη επιτρέπεται να δημιουργούν ιστολόγια και ομάδες για ανταλλαγή πληροφοριών
 • Δωρεάν δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο και προβολής φωτογραφιών
 • Τα μέλη επιτρέπεται και είναι ελεύθερα να μοιράζονται κάθε είδους βίντεο και φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν περισσότερα αρσενικά από τα θηλυκά

# 3 - 2fuck.com

Πλοήγηση 2fuck

Με όλους τους ιστότοπους συνοδών στο Διαδίκτυο, υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι 2fuck.com, έναν ιστότοπο συνοδών με τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη σε όλο τον κόσμο. Αυξάνεται προοδευτικά κάθε μέρα. Επίσης, ο ιστότοπος διαθέτει την αυθεντική και αυθεντική προσφορά υπηρεσιών για όλους όσους λαχταρούν το σεξ κάθε μέρα.

Μόλις γίνετε μέλος, το προφίλ σας θα υποβληθεί αυτόματα σε αντιστοιχία συμβατότητας και θα σας παρέχει λίστες με μέλη συμβατά με τις προτιμήσεις σας. Σίγουρα, είναι εύκολο να πούμε ότι ο ιστότοπος δεν αναζητά τυχαία μέλη για την εξυπηρέτησή σας, αλλά χρησιμοποιεί μια αναλυτική διαδικασία για να κάνει την αντιστοίχιση πιο ακριβή.

PROS:

 • Τα μέλη παγκοσμίως φτάνουν τα εκατομμύρια και αυξάνονται καθημερινά
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι φιλικός προς τον χρήστη και απλός
 • Δωρεάν εγγραφή για όλους

Μειονεκτήματα:

 • Τα μέλη Premium διαθέτουν αποκλειστικές δυνατότητες που έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτά

# 4 - Συνοδός Οδηγός

συνοδός

Το EscortGuide είναι ένας ιστότοπος που απαντά στις προσευχές σας. Εάν προσπαθείτε να κάνετε κράτηση για συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά κορίτσια που αναφέρονται σε αυτήν την πλατφόρμα και σίγουρα θα βρείτε συνοδούς διαφορετικής εθνικότητας, όπως Μαύρος, Ασιατικός, Αφρικανικός Αμερικανός ή Λατινικά. Αυτό συμβαίνει επειδή το Ηνωμένο Βασίλειο έχει γίνει τόσο πολυπολιτισμικό τα τελευταία χρόνια. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν επίσης αρκετοί ώριμοι και έμπειροι συνοδούς εδώ. Ωστόσο, παραμένουν εντυπωσιακά και φαίνονται νεανικά.

Επισκόπηση EscortGuide εδώ.

PROS:

 • Χιλιάδες διαθέσιμες γυναίκες συνοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο
 • Τα προφίλ των συνοδών είναι πλήρη και λεπτομερή
 • Φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες
 • Ο ιστότοπος έχει τακτοποιημένο και απλό σχεδιασμό
 • Υποστηρίζει έκδοση για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο το Ηνωμένο Βασίλειο

# 5 - Slixa

slixa

Τις περισσότερες φορές, αισθανόμαστε καυλιάρης και θέλουμε να έχουμε μια εταιρεία μαζί μας. Ίσως να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο αναζητώντας αυτόν τον σωστό σύντροφο σεξ για να καθίσετε δίπλα σας εκπληρώνοντας τις βαθύτερες σκοτεινότερες επιθυμίες. Αυτό είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό μερικές φορές. Με κάθε τρόπο, χαίρομαι που σας παρουσιάζω το Slixa. Είναι ένας ιστότοπος που θα φέρει όλες τις καλύτερες πτυχές της υπηρεσίας συνοδείας και θα αποφύγει παγίδες σε αυτόν τον κλάδο.

Παραδόξως, η Slixa παρέχει ατέλειωτη αριστεία και ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια απίστευτη ποσότητα θετικών σχολίων και φήμης διάσπαρτα σε όλο το Διαδίκτυο που ευνοούν αυτόν τον ιστότοπο. Επιπλέον, διάφορες σημαντικές δημοσιεύσεις παρείχαν τις απόψεις τους για το Slixa, και κυρίως ήταν θετικές και υποστηρίζει τη φήμη της. Για αυτόν τον λόγο, ο ιστότοπος κέρδισε περισσότερους από ένα εκατομμύριο επισκέπτες και χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους εγγράφονται κάθε μέρα.

Αναθεώρηση Slixa εδώ.

PROS:

 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απλός αλλά κομψός
 • Περιέχει την πιο καυτή και πανέμορφη επιλογή συνοδών
 • Τα προφίλ των κοριτσιών έχουν λεπτομερείς πληροφορίες
 • Η πλειοψηφία των συνοδών εδώ είναι πρόθυμοι να πετάξουν έξω και περιπετειώδεις
 • Οι διαφημίσεις είναι μόνο μερικές

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι λίγο ακριβές

# 6 - Συνοδοί

Συνοδοί

Το Escorts Affair καθιστά όλη την υπηρεσία συνοδών πιο ευνοϊκή και εύκολη. Η ιστοσελίδα προσφέρει μια λογική τιμή για σεξουαλικό σεξ ως αντάλλαγμα. Έχει επίσης πανέμορφες κυρίες πρόθυμες να κάνουν έρωτα με οποιονδήποτε - για παράδειγμα, παντρεμένο, ανύπαντρο ή σε μια δεσμευμένη σχέση. Πράγματι, το Escorts Affair έγινε ο πιο δημοφιλής χώρος μεταξύ των παντρεμένων ατόμων, επειδή τους επέτρεψε να εξερευνήσουν την αισθησιακή τους πλευρά. Εκτός αυτού, μπορούν να γαμήσουν πανέμορφες και καυτές συνοδούς που επιθυμούν μόνο στα όνειρά τους.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική για το EscortsAffair.

PROS:

 • Η διαδικασία εγγραφής είναι δωρεάν και ακολουθεί μόνο απλά βήματα
 • Η λίστα των συνοδών είναι αρκετά μεγάλη και πολλές είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας
 • Ο ιστότοπος εξυπηρετεί τις τοπικές σας περιοχές και παγκοσμίως

Μειονεκτήματα:

 • Ελέγξτε τους νόμους εντός της περιοχής σας που είναι ενάντια στην υπηρεσία συνοδείας

σύνδεσμος δοκιμής

Πολλοί άντρες, γυναίκες και ζευγάρια μεγαλώνουν σταδιακά και θέλουν να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι κάθε μέρα. Ωστόσο, το Κογκρέσο ήταν αυστηρό στην εφαρμογή των νόμων για τη συνοδεία της βιομηχανίας ότι πολλοί ανεξάρτητοι συνοδούς αναζητούν ένα νόμιμο σπίτι για να εκμεταλλευτούν τις υπηρεσίες τους. Μεταξύ όλων των άλλων ανεξάρτητων ιστότοπων συνοδών, μόνο λίγα έχουν παραμείνει για να αντέξουν τους επιχειρηματικούς περιορισμούς και εμφανίζονται ως οι κορυφαίοι ιστότοποι συνοδείας παγκοσμίως.

Εάν σας αρέσει να κάνετε κύλιση σε συνοδευτικούς ιστότοπους, ίσως να έχετε ακούσει για το Tryst.link. Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο ιστότοπο συνοδών που πρόσφατα δημιουργεί τη φήμη του σε αυτόν τον τύπο βιομηχανίας. Περιέχει περισσότερους από χιλιάδες καυτούς και σέξι διασκεδαστές που εκτιμούν σε προσιτή τιμή.

Δοκιμάστε την κριτική εδώ.

PROS:

 • Πολλά όμορφα συνοδεία στη λίστα και μια μεγάλη ποικιλία επιλογών
 • Όλες οι ανεξάρτητες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι σαφής, μινιμαλιστικός, κομψός και απλός
 • Λειτουργεί άνετα και φιλικό προς τον χρήστη
 • Η δυνατότητα αναζήτησης λειτουργιών εκπληκτικά
 • Διατίθεται σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός του ιστότοπου
 • Προηγμένη αναζήτηση σύμφωνα με την τοποθεσία, την τιμή, τη φυλή και άλλες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμη
 • Οι συνοδούς επαληθεύονται και οι λογαριασμοί είναι γνήσιοι
 • Έχει τη δυνατότητα "Διαθέσιμο τώρα"
 • Ενεργά εμπορεύεται συνοδεία στα κοινωνικά μέσα
 • Προσιτό εύρος τιμών

Μειονεκτήματα:

 • Περιέχει κυκλοφορία σε λίγες πόλεις
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές

# 8 - Σελίδα

κρεβατοκάμαρα

Η κύρια προτεραιότητα του ιστότοπου συνοδείας BedPage είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτό έχει μια μεγάλη ποικιλία από κορίτσια συνοδείας που θα ικανοποιήσουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εκτός αυτού, μπορείτε επίσης να επιλέξετε συνοδεία από την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική ή οποιοδήποτε μέρος από την εκτενή λίστα περιοχών. Από την άλλη πλευρά, η καθαρή και απλή διάταξη και τα κρίσιμα στοιχεία διευκολύνουν συχνά την καλύτερη απόδοση του ιστότοπου. Παρέχει φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα - καθιστώντας το πιο απαραίτητο για όλους.

Εδώ είναι γεμάτο αναθεώρηση του Bedpage.

PROS:

 • Μια μεγάλη λίστα πόλεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο
 • Η διεπαφή χρήστη και η διάταξη του ιστότοπου είναι απλές και εύχρηστες
 • Ο ιστότοπος υιοθετεί μια διαδικασία επιβεβαίωσης για την αξιολόγηση κάθε λογαριασμού προφίλ

Μειονεκτήματα:

 • Η εκ των προτέρων ταξινόμηση δεν είναι διαθέσιμη

# 9 - Πόρνη Hub

Χάρλοθουμπ

Το Harlot Hub παρέχει έναν φανταστικό χώρο για ανεξάρτητη συνοδεία και εύκολη πλοήγηση για τους χρήστες. Σε αυτόν τον ιστότοπο, οι χρήστες έχουν την ελευθερία να επιλέγουν και να επιλέγουν το καλύτερο κοτόπουλο στη λίστα. Οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν γρήγορα τις προτιμήσεις τους μέσω των αναλυτικών πληροφοριών που παρέχονται στον λογαριασμό της συνοδείας.

Μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τη φυσική εμφάνιση, το χρώμα των μαλλιών, την εθνικότητα, την ηλικία και άλλες προδιαγραφές που λαχταράτε. Ωστόσο, η μόνη αδυναμία αυτής της πλατφόρμας είναι η περιορισμένη κάλυψή της. Φροντίζει μόνο εντός της δυτικής περιοχής και δεν καλύπτει διεθνώς. Ανεξάρτητα όμως, παραμένει το καλύτερο καθώς παρέχει δωρεάν όλες τις υπηρεσίες του.

Αναχώρηση μας πλήρης κριτική για το HarlotHub.

PROS:

 • Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και απλή
 • Ο ιστότοπος δεν επιτρέπει απατεώνες και ανεπιθύμητα μηνύματα στον ιστότοπό τους
 • Εάν ένας λογαριασμός αποδειχθεί κακόβουλος και πλαστός, ο ιστότοπος τον αναστέλλει αυτόματα

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Δεν διατίθεται παγκοσμίως

# 12: Λίστα ανιχνευτή

Λίστα ανιχνευτή

Ένας ιστότοπος συνοδών με έδρα το Λονδίνο που αλλάζει πραγματικά τη διεύθυνση URL του μόλις πατήσετε enter αφού τον πληκτρολογήσετε, θα μεταφερθείτε στη συνέχεια στο Escort Alligator, αν και αυτά τα δύο είναι στην πραγματικότητα τα ίδια. Ο ιστότοπος είναι πολύ αυστηρός με τους επισκέπτες του, ειδικά με την επαλήθευση της ηλικίας τους, φυσικά, καθώς είναι ιστότοπος για ενήλικες, θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα όπου μπορείτε να δείτε διαφορετικές πόλεις μακριά από τη δική σας. Στη συνέχεια, θα δείτε εκατοντάδες διαβαθμισμένες διαφημίσεις τόσο από επαγγελματίες όσο και από ερασιτέχνες συνοδούς. Το List Crawler χρησιμοποιείται ευρύτερα στη Βόρεια Αμερική, αλλά πραγματικά δεν θα μετανιώσετε να δοκιμάσετε αυτόν τον ιστότοπο λόγω των καυτών κοριτσιών που θα μπορούσαν εύκολα να ζεστάνουν το κρεβάτι σας σε λίγες μόνο διαπραγματεύσεις. Έχουν ακόμη καταχωρήσεις στο Κεμπέκ, το Μόντρεαλ και πολλά άλλα μέρη. Η λίστα Crawler θα ήταν μια πολύ μεγάλη βοήθεια εάν πρόκειται να ταξιδέψετε και θέλετε να σας συνοδεύσετε για διασκέδαση (και φυσικά, συναρπαστικό σεξ!). Παρόλο που ο ιστότοπος φαίνεται αρκετά ξεπερασμένος λόγω της παλιάς ύπαρξής του και των λιγότερων ενημερώσεων, ο ιστότοπος εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον σκοπό του, οπότε πρέπει να τον δοκιμάσετε.

Εδώ είναι μια πλήρης αναθεώρηση του ListCrawler.

PROS:

 • Καθημερινές διαφημίσεις
 • Χωρίς αυστηρή εγγραφή
 • Βελτιστοποιημένη για κινητή χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο ξεπερασμένο σχέδιο και διεπαφή
 • Βασίζεται κυρίως στη Βόρεια Αμερική

# 11 - Sugarnights

ζαχαρωτά

Αναζητάτε γλυκιά γλυκιά νύχτα; Πράγματι, οι Sugarnights είναι εδώ για να σώσουν. Το να είστε μία από τις διάσημες υπηρεσίες συνοδείας στο διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με γνήσια και αυθεντικά άτομα. Ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι οι απάτες και άλλες ανεπιθύμητες εξαπατήσεις δεν πρέπει να ανησυχούν.

Κυρίως, ειδικεύονται στην παροχή μιας φανταστικής σύνδεσης σε μέλη όπως μασάζ, συνοδεία, διασκέδαση και μια εμπειρία να έχουν μια φίλη, αξίζει την τιμή της. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες πόλεις στον ιστότοπό τους και μπορείτε να επιλέξετε τι είναι βολικό για εσάς μέσω ενός διαθέσιμου χάρτη για προβολή. Όταν τελικά αποφασίσατε, βυθιστείτε στις πιο εξαιρετικές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Πλήρης κριτική Sugarnights εδώ.

PROS:

 • Μια μεγάλη ποικιλία συνοδών για να διαλέξετε
 • Απλή και κατανοητή, η διεπαφή του ιστότοπου
 • Η πλοήγηση στον ιστότοπο δεν είναι περίπλοκη
 • Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε πολλά χρόνια πριν

Μειονεκτήματα:

 • Επικεντρώνεται κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές
 • Η ταυτότητα του κατόχου της ιστοσελίδας είναι κρυφή

# 12 - Μία σελίδα

μία σελίδα

Με την πρώτη ματιά, το Onebackpage μοιάζει με έναν συνηθισμένο ιστότοπο με πολλές καταχωρίσεις που σχετίζονται με αιτούντες εργασία και τι άλλο. Αλλά εκπληκτικά, το Onebackpage έχει στην πραγματικότητα μια ολοκληρωμένη λίστα ειδικών κατηγοριών, περίπου 120 από τις οποίες μπορείτε να περιηγηθείτε, να εξερευνήσετε και να διαλέξετε. Κάθε κατηγορία εξυπηρετεί το σκοπό της και είναι αρκετά ποικίλη. Ανεξάρτητα, κάθε κατηγορία του ιστότοπου έχει ουσιαστική αξία για πολλούς καταναλωτές και χρήστες.

Εδώ είναι γεμάτο Ανασκόπηση Onebackpage.

PROS:

 • Καταπληκτική ποσότητα διαφημίσεων και διαφημιστών
 • Φορτωμένο με πολλές υπηρεσίες που προσφέρονται
 • Δωρεάν για χρήση
 • Αξιόπιστο και ασφαλές στη χρήση
 • Αξιόπιστη πηγή υπηρεσιών συνοδείας υψηλής ποιότητας
 • Εύκολο στη χρήση και το σχεδιασμό είναι κατανοητό

Μειονεκτήματα:

 • Καλύπτει μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Υπάρχουν πρόσθετοι σύνδεσμοι διαφήμισης

Κύρια αποστολή από αυτήν την κριτική YesBackpage

Πράγματι, έκανε πολλούς ανθρώπους να αισθάνονται διστακτικοί όταν μια άλλη εναλλακτική λύση στο παρελθόν τοποθετήθηκε στο μείγμα. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου μου, ήταν περίεργοι να δουν πώς η προσθήκη αυτού του νέου περιεχομένου άλλαξε τη δυναμική της βιομηχανίας backpage. Φαίνεται σαν να είχα σκοντάψει σε έναν άλλο ιστότοπο του Backpage.com.

Ωστόσο, το YesBackpage δημιούργησε τη δική του φήμη και πρόσθεσε τα καλά πράγματα του Backpage.com που μας άρεσαν πολύ. Σίγουρα, είναι εμφανές στον αριθμό των εταιρειών, ανεξάρτητων παρόχων υπηρεσιών, συνοδών και παρόχων υπηρεσιών γνωριμιών που εκμεταλλεύτηκαν τα οφέλη του YesBackpage. Για να μην αναφέρουμε, οι πιστοί χρήστες αυξάνονται και επεκτείνονται μέρα με τη μέρα, κερδίζοντας έτσι την έγκριση της αγοράς.

Ναι Το Backpage και άλλες εναλλακτικές ιστοσελίδες backpage και συνοδών που παρουσιάζονται εδώ έχουν αξιοσημείωτες υπηρεσίες σεξ και συνοδών ενηλίκων που πολλές από τις ιστοσελίδες «κατσαρίδας» δεν μπορούν να φέρουν. Αν ήμουν εσύ, δεν θα έβγαζα το χρόνο μου να μετακινηθώ το ποντίκι μου σε ανοησίες σελίδες και απλώς να κατευθυνθώ προς αυτές!

Μεταξύ της λίστας των παραπάνω ιστότοπων, Οι προσωπικές μου εναλλακτικές TOP 3 εκτός από το YesBackpage.com θα ήταν:

 1. AshleyMadison.com
 2. AdultFriendFinder.com
 3. 2fuck.com

Περάστε υπέροχα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή