Ενημερώθηκε στις: 3 Ιουλίου 2022

CelebMasta

& 12 καλύτερες δωρεάν γυμνές διασημότητες που διέρρευσαν, ιστότοποι πορνό διασημοτήτων όπως το celebmasta.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Celebmasta.com

Κύριο CelebMasta

Αχ, διασημότητες. Η ζωή τους είναι αρκετά συναρπαστική, έτσι δεν είναι; Η ζωή των διασήμων είναι γεμάτη κουτσομπολιά, ειδήσεις, σκάνδαλα και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σε όλους αρέσει να περιηγούνται σε ιστότοπους γυμνών διασημοτήτων και να ανοίγουν σελίδες, επειδή φέρνει πολλά πράγματα διασημοτήτων που σπάνια βλέπετε στα κύρια μέσα ενημέρωσης. Το CelebMasta είναι μια άλλη ιστοσελίδα γυμνών διασημοτήτων που μου παρουσίασαν οι φίλοι μου την περασμένη εβδομάδα. Λειτουργεί κάπως διαφορετικά από άλλες τοποθεσίες γυμνών διασημοτήτων, αλλά έχει απίστευτο περιεχόμενο συνολικά. Είναι γεμάτο με όλα όσα αγαπάμε για τις αγαπημένες μας διασημότητες, από προσωπικές ζωές, φήμες, σκάνδαλα κ.λπ. Ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το CelebMasta παρακάτω.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.celebmasta.com/

Fun Celeb Gossips & Scandals στο CelebMasta

Πολλοί από εμάς, αν όχι όλοι, έχουμε εμμονή με τις διασημότητες και τις διαμάχες τους. Όποιες πληροφορίες ή κουτσομπολιά διέρρευσαν γι 'αυτούς στο Διαδίκτυο, το τρέχουμε συνεχώς. Ίσως, εκτός από τις υπέροχες εκπομπές, τις ταινίες και τις συνεντεύξεις τους, η ιδιωτική ζωή των αγαπημένων μας σταρ είναι τόσο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Γι' αυτό οι γυμνές διασημότητες και οι ιστότοποι που σχετίζονται με διασημότητες, όπως το CelebMasta, τραβούν όλο και μεγαλύτερη προσοχή από το περίεργο κοινό.

Οι άνθρωποι μπορούν επιτέλους να απολαύσουν διάφορα θέματα, σκάνδαλα, φήμες, τις τελευταίες ειδήσεις και τα πάντα για τις διασημότητες παγκοσμίως. Αυτός ο ιστότοπος είναι αφιερωμένος σε μερικές από τις ωραιότερες και αγαπημένες ψυχαγωγίες, διαμάχες, ιστορίες και τρέχοντα γεγονότα των σούπερ σταρ. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο φόρτος εργασίας των διασημοτήτων είναι συχνά γεμάτος με μηνιαίες εμφανίσεις, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, αρραβώνες φωτογραφιών και άλλες δεσμεύσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εμφανίσεων, των αρραβώνων στην primetime TV και των ζωντανών εμφανίσεων στον mainstream τύπο, πολλοί από αυτούς επιδεικνύονται με τα περισσότερα σέξι φορέματα ή μιλούν για τη ρομαντική τους ζωή. Φυσικά, αυτά τα γεγονότα και οι ιστορίες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες μεταξύ των οπαδών τους.

Στην πραγματικότητα, υπήρξαν περιστατικά στο παρελθόν όπου διάσημοι άνθρωποι διέρρευσαν βίντεο από διασημότητες ή γυμνές εικόνες. Ευτυχώς που μας έστειλε ο παράδεισος με το CelebMasta. Τέλος, μπορείτε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο με τις βρώμικες φαντασιώσεις και τις χολιγουντιανές εμμονές σας σε μια ενιαία, βολική τοποθεσία.

Εμπειρία πλοήγησης ιστότοπου

CelebMasta Τζένιφερ

Η χρήση του CelebMasta είναι αρκετά απλή και κατανοητή. Η εμπειρία χρήστη μου από την περιήγηση στον ιστότοπο είναι αρκετά ευνοϊκή, παρόλο που έχω παρατηρήσει αρκετές ασυνέπειες. Διαθέτει ορισμένες βασικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών και επιλογών αναζήτησης. Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα αβίαστα με ευκολία. Μέχρι στιγμής, δεν έχω βιώσει καθυστερήσεις ή buffer σε όλη την εμπειρία μου. Επιπλέον, το CelebMasta έχει αποθηκευμένη μια λίστα με διασημότητες, οργανωμένη από το Α έως το Ω — μη διστάσετε να το ελέγξετε.

Για περισσότερη ευκολία, το CelebMasta δημοσίευε συνήθως αναρτήσεις αντί για λίστα διασημοτήτων, όπως και άλλοι ιστότοποι γυμνών διασημοτήτων αυτές τις μέρες. Με αυτόν τον τρόπο, η περιήγηση σε ορισμένες τελευταίες ενημερώσεις και κουτσομπολιά διασημοτήτων είναι πολύ καλύτερη και πιο προσιτή. Κάθε μία από τις αναρτήσεις που είναι διαθέσιμες εδώ έχει εκπληκτικό περιεχόμενο, με γενική επισκόπηση και συνδέσμους. Μπορείτε να πηγαίνετε πέρα ​​δώθε, να περιηγηθείτε, να παραλείψετε κάποιες εισαγωγές - ό,τι σας ευχαριστεί. Επιπλέον, αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο στο CelebMasta είναι η καθαρότητα και η απλότητά του. Όλα όσα βλέπετε στην οθόνη είναι αρκετά καθαρά και διατηρούν τις διαφημίσεις σε ελάχιστο επίπεδο. Σίγουρα, δεν αποσπά την προσοχή ούτε διακόπτει ολόκληρη την εμπειρία περιήγησής μου.

Διασημότητες από το Α έως το Ω στο CelebMasta

CelebMasta az λίστα

Η λίστα των διασημοτήτων του CelebMasta είναι τεράστια. Μου πήρε άφθονο χρόνο για να ξεφυλλίσω την τελευταία σελίδα για να δω το τέλος της. Η CelebMasta συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, καθώς και αρκετούς πιο καυτούς μουσικούς, επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοντέλα, τραγουδιστές και τηλεοπτικές προσωπικότητες. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές διασημότητες εδώ και θα χρειαστεί μια ζωή για να μπορέσετε να το ολοκληρώσετε.

Επιπλέον, είχαν όλες τις εθνότητες, και άλλα καυτά πράγματα εκπροσωπήθηκαν επίσης. Με άλλα λόγια, οι διασημότητες που βλέπετε εδώ δεν είναι απλώς ηθοποιοί ή μοντέλα του Χόλιγουντ, αλλά ακόμη και ο αθλητισμός, το ραδιόφωνο και άλλοι σχετικοί τομείς εκπροσωπούνται εδώ. Θα βρείτε τις αγαπημένες σας καυτερές βόλεϊ ή μερικούς τενίστες με τις κοντές φούστες τους να παίζουν επιθετικά. Από αυτό δεν αρκεί, μπορείτε επίσης να βρείτε σκανδαλώδεις φήμες, διαμάχες και άλλα θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική τους ζωή. Δεν είναι ενδιαφέρον; Ποιος νοιάζεται για τον αθλητισμό αν έχει πιο συναρπαστικές ζωές.

Επιπλέον, κάθε διασημότητα στο CelebMasta έχει καταχωρίσεις που συνήθως περιέχουν άρθρα με σύντομες πληροφορίες γι 'αυτούς ή τυχόν τελευταία νέα. Μαζί με αυτό το περιεχόμενο επισυνάπτονται φωτογραφίες, βίντεο, κλιπ ταινιών και άλλα. Με άλλα λόγια, μπορείτε να διαβάσετε αβίαστα τις λεπτομέρειες τους, με υποστηρικτικές γκαλερί και βίντεο μαζί. Είναι σαν να τρως μπριζόλα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί για να συμπληρώσεις όλο το δείπνο. Σίγουρα, το CelebMasta έκανε τις φαντασιώσεις των Celeb πραγματικότητα.

Ποικιλία Περιεχομένου στον Ιστότοπο

 • Γυμνό διάσημο Snapchat
CelebMasta γυμνό celeb

Χαίρομαι πολύ που βλέπω περιεχόμενο Snapchat στο CelebMasta. Υπήρχαν πολλοί από αυτούς, και ο ιστότοπος ενημερώνει ακόμη και την περιοχή αρκετά συχνά. Αυτή η ενότητα έχει υποκατηγορίες που μπορείτε να απολαύσετε και καθεμία από αυτές είναι πανέμορφη και σαγηνευτική. Μερικοί είναι ακόμη και NSWF, οπότε καλύτερα να είστε προσεκτικοί. Το CelebMasta αποθηκεύει πολλά γυμνά και άλλα ξεκάθαρα στιγμιότυπα στην κατηγορία Snapchat, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα απολαμβάνετε τα πάντα ενώ κάνετε fapping.

 • Διάσημες Ερωτικές Ταινίες
Βίντεο CelebMasta

Αυτή η κατηγορία είναι αρκετά δημοφιλής και σαφής. Αποθηκεύει τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία του Χόλιγουντ και περιλαμβάνει μόνο μερικές σκηνές με καυτές, δελεαστικές σκηνές. Φανταστείτε τις αγαπημένες σας διασημότητες σε γυμνές σκηνές μπανιέρας ή πραγματικές σκηνές σεξ με άλλους σταρ. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε διασημότητες πορνοστάρ που είναι αρκετά γνωστοί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων εδώ και χρόνια. Το CelebMasta έχει όλα τα είδη ταινιών που συλλέγονται εδώ, επομένως η συνεδρία σας είναι ήδη γεμάτη.

 • Γυμνά διασημοτήτων, φήμες, σκάνδαλα και πολλά άλλα!

Όταν θέλετε να διαβάσετε τις τελευταίες φήμες, ενημερώσεις και σκανδαλώδεις ειδήσεις για τις αγαπημένες σας διασημότητες, αυτή είναι η καλύτερη ενότητα για εσάς. Ωστόσο, αν επισκεφθείτε αυτήν, μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι μια επίσημη σελίδα ειδήσεων, επειδή πολλές αναρτήσεις εδώ μοιάζουν με νόμιμα άρθρα, με τόνους περιεχομένου και άλλα διασκεδαστικά πράγματα. Συνήθως, θα βρείτε μερικές από τις πιο καυτές ειδήσεις για κουτσομπολιά, κορυφαίες καυτές φωτογραφίες διασημοτήτων και νέες φήμες που κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει αρκετά να διαβάζετε άρθρα με εκπληκτικές συνημμένες εικόνες και βίντεο, μπορεί να κολλήσετε σε αυτήν την ενότητα.

 • Υπέροχα YouTube Influencers
CelebMasta influencers

Σήμερα, το YouTube έχει ήδη γεμίσει με influencers. Μερικοί είναι φαρσέρ, γκουρού του μακιγιάζ, life-vlogger και πολλά άλλα. Ενώ κάποιοι μπορεί να ζουν κάτω από τον βράχο, πολλοί YouTubers τολμούν και κυμαίνονται με εκρηκτικές προσωπικότητες. Κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν δημοτικότητα και οπαδούς. Τις περισσότερες φορές μάλιστα δημιουργούν δράματα και σκάνδαλα μόνο και μόνο για να τραβήξουν την προσοχή των θεατών. Λοιπόν, είναι αρκετά πειστικό αφού πολλοί άνθρωποι είναι επίσης περίεργοι. Έτσι, η CelebMasta φρόντισε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα και τα σκάνδαλα αυτών των influencers.

Επιπλέον, η CelebMasta υπερβαίνει ακόμη και τη λήψη ειδήσεων για αυτούς τους ανθρώπους. Κάθε φορά που ταξιδεύουν, πηγαίνουν στην παραλία ή απλώς περπατούν στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, αυτός ο ιστότοπος έχει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που εμφανίζονται στη βάση δεδομένων του. Επιπλέον, αυτή η ενότητα περιλαμβάνει επίσης γυμνά και άλλες λήψεις που κάνουν αυτές οι διαδικτυακές διασημότητες. Διαθέτει μια κορυφαία συλλογή από κορυφαία ονόματα στον χώρο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.

 • blogs
Ιστολόγιο CelebMasta

Ίσως, τα blogs είναι ό,τι πιο συναρπαστικό στη συλλογή CelebMasta. Γιατί; Λοιπόν, είναι αρκετά κατατοπιστικό και τα άρθρα είναι αρκετά μαγευτικά. Γράφουν μοναδικές και συναρπαστικές ιστορίες διασημοτήτων και μάλλον τις απόλαυσα καθώς περιηγούσα μερικές φωτογραφίες και βίντεο. Είναι πάντα καλό να διαβάζετε μια επισκόπηση από το να πηγαίνετε απλώς απευθείας στο περιεχόμενο. Οι ιστορίες γαργαλάνε το μυαλό μου, και σίγουρα, αυτό είναι το ίδιο αποτέλεσμα και σε σένα. Επίσης, τα ιστολόγια εδώ περιέχουν γυμνό. Έτσι, δεν υπάρχει χώρος για περισσότερες δικαιολογίες για να μην το ελέγξετε αυτό.

Αναπτυσσόμενη και ακμάζουσα συλλογή CelebMasta

CelebMasta gal gadot

Το CelebMasta αυξάνεται συνεχώς κάθε μέρα, επομένως θα πρέπει να περιμένετε ότι θα γίνονται συχνές ενημερώσεις περιεχομένου. Θα απολαύσετε πολλούς πορνό, βίντεο, φωτογραφίες και πολλά άλλα που σχετίζονται με διασημότητες. Εάν πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν αρκετές γκαλερί και συλλογές βίντεο διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο, περιμένετε μια εβδομάδα και θα προσθέσετε χιλιάδες νέο περιεχόμενο. Πολλά από αυτό το περιεχόμενο είναι NSFW, οπότε καλύτερα να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας παρακολουθεί, διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Υπάρχουν επίσης κάποια πράγματα SWF εδώ, οπότε αν χρειαστείτε ποτέ μια δόση διασημοτήτων το πρωί ενώ είστε στη δουλειά, ελέγξτε γρήγορα το CelebMasta, αποκτήστε ενέργεια και κάντε την ημέρα τέλεια.

Εν τω μεταξύ, το CelebMasta διαθέτει επίσης μερικούς από τους αρχάριους στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, επομένως θα υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα γυρίζουν τη σελίδα. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ υπέροχο γιατί εσύ και εγώ θα ανακαλύψουμε νέες διασημότητες που θα κατακτούν τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως βρούμε νέες συναισθήσεις και εμμονές διασημοτήτων. Έτσι, όποιος γοητεύεται από τον χαοτικό κόσμο της φήμης, ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τηλεοπτικές προσωπικότητες, μοντέλα, αστέρια του αθλητισμού και πολλά άλλα, τότε το CelebMasta είναι το αγαπημένο σας σημείο.

Υπάρχουν συνεχείς ενημερώσεις για τις ζωές των διασημοτήτων, συναρπαστικές φήμες και τα τελευταία σκάνδαλα. Μερικές διασκεδαστικές φωτογραφίσεις, σκανδαλώδη βίντεο, φωτογραφίες που διέρρευσαν και πολλά συναρπαστικά πράγματα είναι επίσης διαθέσιμα εδώ. Όλο αυτό το περιεχόμενο ενημερώνεται συχνά, έτσι ώστε η νύχτα σας να είναι γεμάτη διασκέδαση, ενθουσιασμό και ευχαρίστηση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του CelebMasta

PROS:

 • Μια φανταστική λίστα με διασημότητες από διαφορετικές περιοχές
 • Κορυφαίες γκαλερί γυμνών
 • Υπάρχουν σκάνδαλα, κουτσομπολιά και άλλα διαθέσιμα
 • Φανταστικές κατηγορίες για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες ανακατευθύνσεις σε τρίτους
 • Έχει μόνο μια βασική δυνατότητα αναζήτησης

12 Καλύτερες Δωρεάν Διαρροές Γυμνών Διασημοτήτων, Ιστότοποι πορνό διασημοτήτων Παρόμοιοι με το celebmasta.com:

# 1 - TheNipSlip

στη συνέχεια

TheNipSlip! Είναι ένας από τους καλύτερους γυμνούς ιστότοπους διασημοτήτων που διαθέτουν ειλικρινείς λήψεις διασημοτήτων στις πιο τολμηρές και γυμνές στιγμές τους. Ναι, έτσι είναι, όλα τα σούπερ σταρ του κλάδου - μοντέλα, τηλεοπτικές προσωπικότητες, αστέρια της πραγματικότητας, ηθοποιοί/ηθοποιοί του Χόλιγουντ, ποπ σταρ, μουσικοί και πολλά άλλα!

Αυτός ο celeb γυμνός ιστότοπος διαθέτει ποικίλο περιεχόμενο που είμαι σίγουρος ότι δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Έχουν γυρίσματα στις άκρες, γαϊδούρια, σέξι μαγιό, εσώρουχα, δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας, τσιμπήματα, σφηνάκια, και φυσικά, ντεκολτέ. Δεν θα το καταλάβαινα, όμως, αν αυτό δεν σε κάνει να τρέμεις! Υπάρχει απλά μια φανταστική στιγμή για να δείτε το σώμα τους και την ειλικρινή γύμνια - γεμίζει τα κομμάτια της φαντασίας σας που λείπουν.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική του TheNipSlip.

PROS:

 • Πολλές φωτογραφίες και βίντεο ενημερώνονται τακτικά
 • Το περιεχόμενο είναι μαζικό
 • Υπάρχουν διαθέσιμα φυσικά, αυθεντικά αποσπάσματα από μουνί διασημοτήτων
 • Οι εικόνες και τα βίντεο κατηγοριοποιούνται τακτοποιημένα
 • Πολλές διαθέσιμες κατηγορίες
 • Πολλές διαθέσιμες δυνατότητες
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ο βασικός σχεδιασμός χρειάζεται βελτίωση
 • Δεν φιλοξενείται τίποτα

# 2 - CelebJihad

celebjihad

Γνωστή για την «Ισλαμική Εξτρεμιστική» γωνία περιεχομένου, αυτή η ιστοσελίδα στρέφει τα βλέμματα της στις Δυτικές Αξίες, ειδικά για τη σεξουαλική ελευθερία των γυναικών, ενώ θρηνεί για πολλούς από τους Χ-Χόλιγουντ που κάνουν βρώμικα πράγματα μπροστά στην κάμερα. Παρόλο που έχουν εκφράσει το μίσος τους για έναν τέτοιο πολιτισμό, εξακολουθούν να παρέχουν διαρροή περιεχομένου που συνήθως λαμβάνεται από πραγματική κινηματογραφική παραγωγή από επαγγελματίες. Αυτά τα περιεχόμενα συλλέγονται και αρχειοθετούνται για να τα σπρώξετε. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για όποιον θέλει να δει μερικά καυτά πορνό διασημοτήτων και γυμνά πράγματα.

Ο ιστότοπος οργάνωσε τις ενότητες του σε δύο: γυμνά διασημότητες και βίντεο διασημοτήτων. Η πρώτη ενότητα είναι μια περιοχή για να δείτε γυμνές εικόνες διασημοτήτων. Και οι δύο ενότητες ενημερώνονται τακτικά με κάποιο καλό περιεχόμενο. Η σελίδα αρχειοθέτησης διασημοτήτων σας επιτρέπει να δείτε αστέρια και πολλές καυτές γυναίκες και το περιεχόμενό τους. Μια κρυφή ματιά σε μεγάλα ονόματα όπως ο Kim Kardashian, η Miley Cyrus και ακόμη και η Emily Ratajkowski είναι μερικές σέξι διασημότητες με λίγο καυτό και σέξι περιεχόμενο.

Κάντε κλικ εδώ για CelebJihad πλήρης κριτική.

PROS:

 • Γυμνό και πορνογραφικό περιεχόμενο διασημοτήτων
 • Δωρεάν για χρήση
 • Μια διαφορετική συλλογή περιεχομένων celeb

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές δημοσιεύσεις clickbait
 • Δημοσιεύει μερικά περίεργα μουσουλμανικά μιμίδια
 • Πολλές ενοχλητικές και ενοχλητικές διαφημίσεις

# 3 - CelebGate

γιορτάζουν

Για όσους από εσάς θέλετε να περάσετε καλά βλέποντας καυτές (και διαρροές!) Φωτογραφίες διασημοτήτων, δείτε την τεράστια συλλογή της CelebGate που περιλαμβάνει πολλά από τα διαθέσιμα αγαπημένα σας. Έχουν επίσης κάποια μπόνους όπως ιστολόγια και μια ενότητα που προορίζεται για τα μοναδικά μοντέλα του Playboy. Ο ιστότοπος ενημερώνει το περιεχόμενό του καθημερινά. Οι περισσότερες πηγές τους προέρχονται από φωτογραφίες παπαράτσι, φωτογράφιση για διάφορες προωθήσεις, κλιπ στο Instagram και κυρίως εικόνες που διέρρευσαν και δεν προορίζονται για το κοινό.

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο οπαδών διασημοτήτων σας και θα το βρείτε μη οργανωμένο χωρίς τίποτα πολύ με δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, ένα τμήμα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων. Ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με μερικά επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές προσωπικότητες, όπως και με το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

Κριτική CelebGate εδώ.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 4 - MrDeepFakes

MrDeepFakes

Το MrDeepfakes φέρνει μια νέα γεύση στον κόσμο των γυμνών διασημοτήτων. Από το ίδιο το όνομα, αυτός ο ιστότοπος περιέχει ψεύτικα και επεξεργασμένα βίντεο και εικόνες celeb. Με τη σημαντική πρόοδο της τεχνολογίας αυτές τις μέρες, δεν είναι πλέον πρόβλημα να δημιουργούμε αληθινά σκάνδαλα και σαφείς φωτογραφίες για την ευχαρίστηση όλων. Ο MrDeepfakes ενημερώνεται τακτικά και έρχεται σε διάφορες συλλογές διασημοτήτων A-list.

PROS:

 • Μεγάλη βιβλιοθήκη διασημοτήτων
 • Η πλοήγηση είναι σχετικά απλή για κατανόηση
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Σκούρο θέμα διάταξης

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε κακή ποιότητα ανάλυσης
 • Ορισμένα άλμπουμ έχουν συγκεχυμένους τίτλους
 • Μερικές διαφημίσεις

# 5 - ScandalPlanet

πλανήτη σκάνδαλο

Για κάποιον σαν εμένα που απολαμβάνει τέτοιου είδους πράγματα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι δεν υπάρχουν σεξουαλικές ηχογραφήσεις, ρητές εικόνες ή πλάνα παπαράτσι που δεν είναι μαγευτικά. Έτσι, οι ιστότοποι που εμφανίζονται όπως το ScandalPlanet.com είναι βολικοί για την κοινή χρήση σκανδαλωδών αντικειμένων όπως αυτό.

Έχει αρκετά αναγνωρίσιμα σούπερ μοντέλα, μουσικούς, ηθοποιούς και αστέρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε υποβλητικές πόζες και ηχογραφήσεις που εκτίθενται στο κοινό. Το ScandalPlanet είναι ο πιο ανταποδοτικός ιστότοπος στο είδος του, προσφέροντας σε βάθος εικόνα για την οικεία ζωή των αστεριών. Έτσι, σε όποιο κότσο κι αν ασχολείστε, μπορεί να το ανακαλύψετε εδώ: γυμνές ηχογραφήσεις, γυμνές εικόνες, σαφείς ταινίες και όλες οι νεότερες βρώμικες διαμάχες διασημοτήτων στο διαδίκτυο.

Δείτε την κριτική του ScandalPlanet.

PROS:

 • Πολλά σκάνδαλα σεξ και γυμνές φωτογραφίες
 • Εύκολο στη χρήση και απλή πλοήγηση
 • Πολλοί διάσημοι εμφανίστηκαν
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Κάθε περιεχόμενο είναι κατατοπιστικό και συνοδεύεται από περιγραφές διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα βίντεο και εικόνες
 • Κρυπτογραφημένος ιστότοπος HTTP
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη λήψη
 • Ορισμένοι ιστότοποι τρίτων

# 6 - Σεξ

σεξουαλικότητα

Ένας άλλος ψεύτικος ιστότοπος πορνό διασημοτήτων που έχει πολλές δυνατότητες και, αν και χρειάζεται κάποια βελτίωση, μπορεί να αξιοποιηθεί αρκετά. Όλοι έχουμε τα αγαπημένα μας αστέρια και μερικοί πιθανότατα θα έδιναν τα πάντα για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους να βάλουν τα μπαλάκια τους βαθιά σε αυτές τις γυναικείες διασημότητες. Αλλά προφανώς, για τους περισσότερους από εμάς, αυτό θα έμενε μόνο ως όνειρο και τίποτα περισσότερο, έτσι ιστοσελίδες όπως το SexCelebrity θα μας βοηθούσαν να μας φέρουν κάπως πιο κοντά, έστω και για λίγο, με τα σέξι αστέρια που εξάπτουν τη φαντασία μας και μας κάνουν αισθάνονται άγρια.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να βλέπετε γυναίκες διασημότητες να σκάνε σκληρά και μερικές φορές να παίζουν και να απολαμβάνουν τον εαυτό τους. Γυμνά, κασέτες σεξ και ακόμη και εικόνες παγίδας δίψας μπορούν να βρεθούν εδώ. Με ένα μόνο κλικ, βρίσκεστε για αρκετό καιρό με όλο το σέξι και καυτό περιεχόμενο που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Εκτός από τα γυμνά και τα βίντεο που διέρρευσαν, το SexCelebrity έχει μια έννοια πορνό Deepfake, ένα νέο είδος της δημοφιλούς ακαταστασίας που χρησιμοποιεί μοναδικά γραφικά για να επεξεργαστεί το πρόσωπο μιας διασημότητας σε παρόμοιο σωματότυπο, για να τους «βλέπεις» να γαμώνονται και να παίζουν βρώμικα.

PROS:

 • Πολλά hot celeb πορνό
 • Ρεαλιστικά βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά Deepfakes έχουν κακή ποιότητα
 • Τα βίντεο έχουν χαμηλότερη ποιότητα και ανάλυση
 • Δεν λειτουργεί καλά σε κινητές συσκευές

# 7 - AdultDeepFakes

AdultDeepFakes

Στις μέρες μας, η εύρεση της καλύτερης ιστοσελίδας γυμνών διασημοτήτων μπορεί να είναι δύσκολη και προκλητική. Με ένα σωρό ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα εδώ και εκεί, καθώς και λίγα μόνο περιεχόμενα, είναι αρκετά απογοητευτικό το fap. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι κάθε μέρα να βλέπετε νέες διαρροές από αυτές τις σκύλες των διασημοτήτων, καλό είναι ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Το AdultDeepFakes παρέχει εκπληκτικές επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων που φαίνονται πολύ κουκουλωμένες για να είναι αληθινές. Παρόλο που είναι Deepfakes, είναι ακόμα ωραίο να φαντάζεσαι επιτέλους γυμνό και φοβισμένο το αγαπημένο σου είδωλο.

PROS:

 • Οι διάσημοι είναι διάσημοι και πολύ υπέροχοι
 • Χιλιάδες εικόνες και βίντεο αποθηκεύονται
 • Η διάταξη είναι διαισθητική

Μειονεκτήματα:

 • Κάποια έχουν κακή ποιότητα
 • Τα βίντεο έχουν χαμηλότερη ποιότητα

# 8 - NudoGram

NudoGram

Το NudoGram είναι ένας ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και διαρροές γυμνών από τους αγαπημένους σας σταρ του Χόλιγουντ. Αυτό που παρατηρώ σε αυτόν τον ιστότοπο Fappening είναι πώς ο σχεδιασμός και η ρύθμιση που διαθέτει. Όλα είναι καλά οργανωμένα και εφαρμόζουν σύστημα σήμανσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις προτιμήσεις σας. Τώρα, δεν χρειάζεται να περάσετε από όλο το περιττό περιεχόμενο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επειδή το NudoGram έχει ήδη σχεδιαστεί για τη διευκόλυνσή σας.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Το περιεχόμενο δεν είναι γεμάτο και οργανωμένο καλά
 • Πολύ αποτελεσματικό στη χρήση
 • Άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει τις πιο δημοφιλείς διαρροές διασημοτήτων και αποκλειστικές φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 9 - Celebs Ρουλέτα

Celebs Ρουλέτα

Τέλος, ένας υπέροχος ιστότοπος με συνδυασμό φωτογραφιών και βίντεο από τις πιο καυτές προσωπικότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις «καλές» σκηνές και φωτογραφίες. Και όταν λέω καλά, εννοώ ζεστό, σαγηνευτικό και τολμηρό. Χιλιάδες διαθέσιμο περιεχόμενο είναι προσβάσιμο στο CelebsRoulette και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά για να απολαύσετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Το CelebsRoulette είναι μια ακριβής αντανάκλαση του τίτλου της ιστοσελίδας. Περιέχει σκηνές και εικόνες προσωπικοτήτων της τηλεόρασης, σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιογράφους, μοντέλα που κάνουν σεξ ή τις πιο ειλικρινείς σέξι πόζες τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου κάνουν την εμφάνισή τους στη συλλογή CelebsRoulette. Εντάξει, ας αποδεχτούμε απλά ότι το CelebsRoulette ενδέχεται να μην προσελκύει τόσο πολλούς επισκέπτες όσο άλλες ιστοσελίδες όπως το RedTube ή το Pornhub. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μερικά συναρπαστικά οφέλη που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Ολόκληρη η κριτική του CelebsRoulette εδώ.

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 10 - Εγωταστική

εγωιστικός

Ως ιστότοπος που αναμειγνύει τόσο κύρια άρθρα όσο και περιεχόμενο διασημοτήτων, η εστίαση τείνει προς τις διασημότητες. Μπορείτε να συλλάβετε τις αναμνήσεις και τις στιγμές που είχαν από τη ζωή τους, με κάθε κομμάτι να περιέχει κείμενο. Επιπλέον, έχουν φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα.

PROS:

 • Κορυφαία μόδα διασημοτήτων
 • Κορυφαία άρθρα για διασημότητες
 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές Διαφημίσεις
 • Λίγες παραδοσιακές ταινίες πορνό
 • Λίγες διασημότητες που δεν εμφανίζονται

# 11 - EgoAllStars

EgoAllStars

Αυτός ο ιστότοπος EgoAllStars.com είναι γεμάτος με απεριόριστες εικόνες και ταινίες διασημοτήτων, επομένως είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εκπληρώσετε τη λαχτάρα σας για υπέροχους ανθρώπους. Είναι μια εκτενής συλλογή από πλάνα που βρέθηκαν σε ταινίες του Χόλιγουντ, τηλεοπτικά προγράμματα, επίσημες τηλεοπτικές δεσμεύσεις, επιδείξεις μόδας και φωτογραφίες χωρίς σενάριο και ασαφείς.

Παρόλο που υπάρχουν ελάχιστα κλιπ με ανθρώπους που είναι γυμνοί ή κάνουν έρωτα, πολλά χρησιμοποιούν επαγγελματικά σεκάνς από τηλεοπτικά επεισόδια και ταινίες υπερπαραγωγής. Επιπλέον, το EgoAllStars διαθέτει πολλές φωτογραφίες διασημοτήτων, αμφότερες, ειλικρινείς και ελάχιστα ντυμένες.

PROS:

 • Καταπληκτικά βίντεο διασημοτήτων
 • Διατίθενται ειλικρινείς λήψεις, τσιμπήματα και πολυάριθμοι τύποι φωτογραφιών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές

# 12 - Γυμνογραφία

Γυμνογραφία

Το Nudography είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί αυτές τις φαντασιώσεις. Αυτές οι συντριβές δεν αφορούν την ίδια τη διασημότητα αλλά έναν από τους χαρακτήρες που υποδύονται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί απίθανοι χαρακτήρες που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους προσωπικότητας όταν πρόκειται για τηλεόραση και ταινίες.

Ελέγξτε για ανασκόπηση της Γυμνογραφίας.

PROS:

 • Τόνοι πληροφοριών διασημοτήτων
 • Πολλά θέματα που καλύπτονται
 • Τελευταίο γυμνό διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Μόνο μικρογραφίες
 • Ο σχεδιασμός του ιστότοπου θα μπορούσε να ενημερωθεί
 • Περιορίζεται σε Διασημότητες

Ετυμηγορία

Σίγουρα, το CelebMasta έχει ικανοποιήσει τις εσωτερικές μου επιθυμίες για διασκέδαση και ευχαρίστηση διασημοτήτων. Σίγουρα, υπάρχουν και άλλες mainstream ιστοσελίδες γυμνών διασημοτήτων εκεί έξω, αλλά αν ψάχνετε για κάτι μοναδικό και καλύπτει ένα διαφορετικό στυλ, το CelebMasta αξίζει τον κόπο. Δεν μετανιώνω που τσέκαρα αυτό. Δεν λαμβάνετε μόνο φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε ασταμάτητα διασκέδαση με φανταστικά ιστολόγια, στιγμιότυπα, περιεχόμενο YouTube και άλλα σχετικά άρθρα για όλες τις κορυφαίες διασημότητες.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το πιο αμφιλεγόμενο περιεχόμενο εδώ, επειδή αυτός ο ιστότοπος δεν φοβάται να επιδείξει ορισμένα πράγματα που τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν έχουν δείξει ποτέ πριν. Έτσι, αν έχετε εμμονή με διασημότητες στο Χόλιγουντ, τον αθλητισμό, τον κόσμο του μόντελινγκ, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και άλλες δημοφιλείς περιοχές, το CelebMasta είναι το ιδανικό μέρος.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή