Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

Fappening Book

& ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ 12 Γυμνοί διασημοτήτων και Ιστότοποι πορνό σε βάθος όπως το FappeningBook.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το FappeningBook.com

περιήγηση στο fappeningbook

Θέλετε να προσθέσετε περισσότερους χώρους στο πορνό φετίχ διασημοτήτων σας; Προσθέστε το Fappening Book στη λίστα σας και γευτείτε την αίσθηση των άτακτων και σέξι προσωπικοτήτων που καταγράφονται και χτυπιούνται στην πραγματική ζωή. Το Fappening Book καλύπτει κάθε ερωτικό κομμάτι που καλύπτει τα γυμνά και το σεξ διασημοτήτων. Ως εκ τούτου, όταν οι θαυμαστές του πορνό έχουν μια ξεκάθαρη και ξαφνική σεξουαλική λαχτάρα για τους αγαπημένους τους σταρ, πετούν σε ιστότοπους που κάνουν fappening, και το Fappening Book είναι αναμφίβολα ένα από αυτά.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://fappeningbook.com

Αυτός ο δωρεάν ιστότοπος γυμνών διασημοτήτων ανοίγει μια μπουκιά εκπλήξεων σε εθισμένους στο πορνό. Βοηθά στην παράδοση της πολυτελούς εξερεύνησης με τη μεγάλη συλλογή του. Όχι μόνο αυτό, το Fappening Book διαθέτει όμορφες και γνωστές κυρίες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. είναι καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μουσικοί, αθλητές και άλλα. Επιπλέον, το Fappening Book φιλοξένησε διάφορες ερωτικές προσφορές από διάσημους πολιτικούς και τηλεοπτικές προσωπικότητες. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ιστότοπος υπόσχεται μια χούφτα εκπλήξεις. θα τα ξεμπλέξουμε ένα ένα.

Let's Go Fappening

Αν κοιτάξουμε πίσω, μπορούμε να θυμηθούμε ότι ο όρος «Fappening» ξεκίνησε όταν μια διαρροή iCloud συνέβη σε διάφορες διάσημες προσωπικότητες. Αυτή η αναδυόμενη και πορνογραφική περίσταση προέκυψε το 2014. Είπα ότι αλλάζει το πορνό επειδή κυριολεκτικά άλλαξε το πρόσωπο της πορνογραφίας, καθιστώντας την πιο συναρπαστική και συναρπαστική. Βάζω στοίχημα ότι θα παραδεχτείς επίσης ότι τρελαίνεσαι για το πώς οι διάσημοι σταρ κάνουν τις σεξουαλικές αποδράσεις τους. Με αυτό, οι ιστότοποι Fappening όπως το Fappening Book είναι ένα αριστούργημα για τους λάτρεις του πορνό διασημοτήτων.

Αναμφίβολα, το γρήγορο κύμα επιτυχίας στην παροχή πορνό διασημοτήτων διοχέτευσε τρόπους για μια τεράστια γέννηση πορνογραφικών τοποθεσιών. Ένας σημαντικός αριθμός οπαδών πορνό πέφτει στο Fappening Book για να κατανοήσει την τελευταία ερωτική των αγαπημένων τους σούπερ σταρ. Πράγματι, όλοι θέλουν ένθερμα να έχουν πρόσβαση σε γυμνά διασημοτήτων. Με αυτό, η αγορά πορνό αντιμετωπίζει με χαρά αυτή την ανάγκη και διεγείρει τους καυλιάρηδες εξαρτημένους. Επιπλέον, η τεράστια ποικιλία έκανε επίσης το Fappening Book μια καλή πηγή.

fappeningbook δημοφιλές

Η έλευση του fappening επηρέασε μια σειρά από σούπερ σταρ όπως η Miley Cyrus, η Kendall Jenner, η Selena Gomez, η Rihanna, η Kim Kardashian και πολλοί άλλοι. Προς το παρόν, η εμπειρία σας στο Fappening δεν είναι πλέον περιορισμένη, καθώς προσφέρουν όχι μόνο εκατό καλλιτέχνες και καλλιτέχνες με δυνατότητα χρηματοδότησης. Το Fappening Book μπορεί πραγματικά να υποδηλώσει αυτόν τον ισχυρισμό, καθώς έχουν μια αλφαβητική συλλογή από διασημότητες. Μαζί με το εκτεταμένο αρχείο με σεξουαλικές ταινίες και γυμνά, το Fappening Book τηρεί την παροχή περισσότερων.

Ελέγξτε την κύρια σελίδα του βιβλίου Fappening

Ως ιστότοπος για αρχάριους που εγγράφηκε το 2019, το Fappening Book μεταφέρει έναν στόχο να παρέχει σπασμωδικές κινήσεις και εικόνες. Το μέρος, χωρίς καθυστέρηση, παρουσιάζει μια σειρά από όμορφα πρόσωπα διασημοτήτων ακριβώς στην κύρια σελίδα του. Με αυτό, μπορείτε να δείτε ένα σωρό γράμματα που αντιστοιχούν στα ονόματα των γυναικών καλλιτεχνών. Οι θαυμαστές μπορούν αμέσως να περιπλανηθούν στις απολαυστικές σελίδες και να επιλέξουν τα πιο καυτά μωρά στη βιβλιοθήκη.

Ωστόσο, η πλατφόρμα κατά κάποιο τρόπο απέτυχε να εντυπωσιάσει τις προτιμήσεις μου όσον αφορά τη διάταξη και το σχεδιασμό. Το Fappening Book αποπνέει απλότητα με λευκό φόντο για να τονίσει τα σαγηνευτικά υλικά. Ναι, δεν θα δείτε άλλες καταχωρίσεις και περίπλοκες λεπτομέρειες στον τομέα. Ακόμη και το λογότυπο είναι τόσο απλό που δεν μπορείτε να δυσκολευτείτε να αποκρυπτογραφήσετε το όνομα του τόπου.

Fappeningbook περισσότερα

Επιπλέον, το Fappening Book περιέχει μερικούς συνδέσμους και κουμπιά για να βοηθήσει την ερωτική σας αναζήτηση. Απίστευτα, δεν υπάρχει μεγάλη ακαταστασία στη σελίδα, αλλά αν ψάχνετε για περισσότερες λειτουργίες, το Fappening Book μπορεί να μην σας ταιριάζει. Ο ιστότοπος ήθελε να παραμείνει βασικός καθώς ενσωματώνει έναν δωρεάν αισθησιακό τομέα. Έτσι, μπορείτε να περιπλανηθείτε στη σελίδα με τη βοήθεια τμημάτων όπως Δημοφιλή, Λίστα, διαρροές iCloud και Ενημερώσεις.

Διασκεδάστε εξερευνώντας

Το Fappening Book εμφανίζει μια διάταξη οργασμικού υλικού σε στυλ ιστολογίου. Ο ιστότοπος δημιούργησε έναν πίνακα γεμάτο με οργανωμένα ονόματα διάσημων και ομαδοποίησε τις διασημότητες σε μια λίστα ΑΖ. Επιπλέον, το ρόστερ των μωρών που μοιάζει με πλέγμα επιτρέπει στους θαυμαστές να βλέπουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες και κάνει το fapping ακόμα πιο προσιτό. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν βιαστικά στον τομέα με επιλογές φιλτραρίσματος. Μπορείτε να δείτε κουμπιά με την ένδειξη Όλη την ώρα, Μήνας, Εβδομάδα, Σήμερα και Τελευταία ώρα για να δείτε ποιες κινήσεις είναι οι πιο πρόσφατες και οι παλαιότερες.

Όχι μόνο αυτό, οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν επίσης να έχουν την επιλογή να πληκτρολογήσουν ονόματα διάσημων στη γραμμή αναζήτησης. Αναμφισβήτητα, η λειτουργία αναζήτησης καλύπτει αρκετά αποτελέσματα παρέχοντας επιλογές on-point και ποιότητας για τους θαυμαστές. Για παράδειγμα, πληκτρολογώντας Kim στον κινητήρα θα σας οδηγήσει σε διάφορες προσφορές ταξινομημένες κατά δημοτικότητα ή αριθμό προβολών. Αν αναρωτιέστε αν τα κουμπιά και τα ονόματα των αγαπημένων σας αστεριών στη σελίδα μπορούν να κάνουν κλικ, η απάντηση είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ! Μπορείτε να επισκεφτείτε γρήγορα το προφίλ και τη συλλογή κάθε αστεριού όταν πατήσετε κάθε φωτογραφία στην κύρια σελίδα.

πρόσφατο βιβλίο fappening

Με τη σειρά από καλούδια του, το Fappening Book δημιούργησε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς κινήσεις για ανάγνωση των θαυμαστών. Κυρίως, οι ακόλουθοι επισκέπτονται το περιεχόμενο που περιλαμβάνει τη Miley Cyrus, την Bella Hadid, την Britney Spears, την Jennifer Lawrence, τη Rihanna και άλλους σούπερ σταρ. Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι τα άτομα πίσω από το Fappening Book γνωρίζουν τις τρέχουσες και τις τελευταίες τάσεις του κλάδου. Η τοποθεσία δεν συμβιβάζεται με λιγότερο? ψάχνουν βαθύτερα για να βρουν τις τελευταίες ταινίες για φανατικούς φανατικούς.

Επιπλέον, το Fappening Book διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με φρέσκα υλικά. Επομένως, εάν πατήσετε τον σύνδεσμο «Ενημερώσεις», θα κατευθυνθείτε στις πρόσφατες προσθήκες στη βιβλιοθήκη. Το Fappening Book δεν έχει σταθερά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των ημερήσιων μεταφορτώσεων. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε ότι το Fappening Book θα παρέχει ακόμη και δέκα ή περισσότερες μεταφορτώσεις καθημερινά. Ο ιστότοπος μερικές φορές καταγράφει ένα, δύο ή κανένα. Παρόλα αυτά, μπορείτε ακόμα να εγγυηθείτε ότι η συλλογή είναι τεράστια. Ως εκ τούτου, αν σας αρέσει να απορρίπτετε τις τελευταίες εκδόσεις, ξέρετε το τρυπάνι, φίλε.

φωτογραφίες fappeningbook

Σέξι μωρά σε κάθε γωνιά

Μπορείτε σίγουρα να βρείτε διάφορες φυλές, ομορφιά και ελκυστικότητα κυριών στο αποθετήριο. Οι χιλιάδες διασημότητες θα σας δώσουν εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Είναι ενδιαφέρον ότι τα υλικά θα σας κάνουν να βουρκώσετε καθώς αποκαλύπτει τα βρώμικα μυστικά κάθε διάσημης προσωπικότητας. Μάλιστα, ορισμένοι αγαπημένοι διάσημοι ισχυρίζονται ότι δεν έχουν δει ακόμα τέτοια βίντεο ή αρνούνται ότι βρίσκονται στις σκηνές. Η προσφορά του ερωτικού περιεχομένου περιλαμβάνει γυμνές λιχουδιές από ταινίες, φωτογραφικά σετ, διαρροές και αφύλακτες στιγμές.

Επιπλέον, οι χιλιάδες γυναίκες στο αποθετήριο κατέστησαν αδύνατο να ονομαστούν όλες. Ωστόσο, το Fappening Book δεν θα περάσει ούτε μια μέρα αν δεν μπορεί να προσφέρει πεντανόστιμες λιχουδιές από τις Kardashians, την Katy Perry, την Emma Watson, τη Scarlett Johansson και άλλες γνωστές διασημότητες. Επίσης, παρατήρησα μια σειρά από διάσημες ηθοποιούς πορνό στη γκαλερί. Έτσι, είδα την Abella Danger, την Abby Winters, την Abella Anderson κ.λπ.

Όπως ανέφερα επίσης, το Fappening Book φιλοξενεί επίσης όχι μόνο ηθοποιούς αλλά και μοντέλα, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς και άλλους. Υπάρχουν επίσης αστέρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, influencers και διασημότητες από άλλες εθνικότητες εδώ. Ναι, το Fappening Book δεν εστιάζει μόνο στους αστέρες του Χόλιγουντ, αλλά καλύπτει μωρά σε όλο τον κόσμο. Εφόσον έχουν μια γυμνή φωτογραφία για να απολαύσουν, αυτές οι προσωπικότητες μπορούν αναμφίβολα να είναι μέρος του ρόστερ των καυτών διασημοτήτων του Fappening Book.

αστερια fappeningbook

Γυμνό, σεξουαλικές σκηνές, προβλήματα με την ντουλάπα και άλλα στο βιβλίο Fappening

Κοίταξα τριγύρω τις διάφορες λιχουδιές και βρήκα αρκετές εικόνες και ταινίες για να αρχίσω να παίζω. Μερικά μωρά παρουσιάζονται σε ειλικρινείς λήψεις ενώ κάνουν τις διακοπές τους, κάνουν οδικές εκδρομές, απολαμβάνουν ιδιωτικές στιγμές και είναι οικεία με τους συντρόφους τους. Μπορείτε επίσης να δείτε διάφορες λήψεις παπαράτσι με αστέρια να περπατούν άνετα στους δρόμους ή να αγοράζουν τα αγαπημένα τους ποτά. Πολλές φορές, το Fappening Book προσφέρει μη γυμνό υλικό. Επομένως, πρέπει επίσης να τα γνωρίζετε αυτά.

Επιπλέον, τα υλικά που διέρρευσαν είναι πιο οργαστικά με απολαυστικές εικόνες και κινήσεις μωρών σε εντελώς οικεία στιγμές. Μερικοί θαυμαστές δεν ενδιαφέρονται αν το περιεχόμενο αποτυπώνεται από τη σκηνή του σεξ της ηθοποιού σε ταινίες. Εφόσον μπορούν να fap, είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι. Από την άλλη, η αυθεντική συλλογή θα σας κάνει να καθίσετε στην άκρη με τα γλυκά μπούμπες και τα καυτά κορμιά να γλεντούν στο Fappening Book. Βάζω στοίχημα ότι θα σας αρέσει επίσης η δυνατότητα λήψης από εδώ. Ως εκ τούτου, λάβετε τη λαχταριστή φωτογραφία σας και αποθηκεύστε τις αμέσως. Όλες οι λιχουδιές είναι δικές σας δωρεάν, φίλε.

ευρετήριο fappeningbook

Προφίλ και Adblockers

Πριν πάμε στο ενοχλητικό μέρος, ξέρω ότι θα λατρέψετε ότι το Fappening Book έχει αφιερώσει ένα ευρετήριο για κάθε μοντέλο. Για παράδειγμα, άκουσα τη Miley Cyrus και είδα μια λίστα με βασικές πληροφορίες για αυτήν. Μπορείτε να διαβάσετε τη σύντομη βιογραφία της Miley και να δείτε την κατάστασή της στο αποθετήριο. Επί του παρόντος, έχει 4929 γυμνές φωτογραφίες στο Fappening Book. Επιπλέον, ο ιστότοπος παρουσιάζει τη Miley όσον αφορά την ημερομηνία γέννησής της, την ηλικία, τον τόπο γέννησης, τις κοινωνικές σχέσεις, το επάγγελμα και το περιεχόμενο που διέρρευσε.

Δυστυχώς, αυτές οι λειτουργίες και άλλες συνοδεύονται από διαφημίσεις, ανεπιθύμητα μηνύματα και συνδέσμους που αποσπούν την προσοχή. Ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις, buffer και ανακατευθύνσεις. Σίγουρα, μπορεί να είναι ενοχλητικό και να επηρεάσει τη διαφημιστική εκστρατεία και τη διάθεσή σας στην πλατφόρμα. Πράγματι, οι adblockers μπορούν να βοηθήσουν κατά την πλοήγηση στο Fappening Book. Οι Adblockers μπορούν να απευθύνονται σε ανυπόμονες και απαιτητικές διαφημίσεις. Εγκαταστήστε τα τώρα!

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του FappeningBook.com

PROS:

 • Διαθέτει καυτές και διάσημες προσωπικότητες
 • Συνεπείς ενημερώσεις
 • Celeb γυμνά και διαρροές είναι διαθέσιμα
 • Δωρεάν τοποθεσία
 • Προσβάσιμες λήψεις

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Απλή διάταξη
 • Σύνδεσμοι ανεπιθύμητης αλληλογραφίας

TOP-12 Γυμνοί και Deepfake Porn Ιστότοποι Διασημοτήτων Παρόμοιοι με το FappeningBook.com:

# 1 - AZNude  

αζνού

Γι' αυτό είναι υπέροχο να βλέπεις έναν υψηλής ποιότητας πορνό ιστότοπο διάσημων διασημοτήτων όπως το AZNude! Για να είμαι αξιοπρεπής, είχα την ιδέα ότι αυτοί ήταν μερικοί ιστότοποι κορυφαίας κατηγορίας. Αντίθετα, είναι στην πραγματικότητα ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος. Ωστόσο, η κομψή και κομψή εμφάνιση που σε αφήνει να νιώθεις ότι είσαι σε μια σελίδα πολυτελείας λέει άλλα. Πράγματι, αυτό είναι ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του AZNude.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης ανασκόπηση του AZNude.

PROS:

 • Πολλά γυμνά, διαρροές και ειλικρινείς λήψεις από διάφορες διασημότητες
 • Διατίθενται καταπληκτικά πορνό
 • Ο σχεδιασμός είναι κομψός και στρατηγικά άνετος στη χρήση
 • Η ροή είναι δωρεάν
 • Η λήψη είναι απεριόριστη και δωρεάν
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Υπάρχουν κανονικά πορνό μικτά

# 2 - CelebsNudesWorld  

Celebs Nudes World

Αυτός ο ιστότοπος για ενήλικες σάς επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά σε κοτόπουλα του Χόλιγουντ που παίρνουν λίγο πουλί και απλά είστε άτακτοι. Είναι ένας εντελώς νέος κόσμος ερασιτεχνικού περιεχομένου, ταινιών σεξ και συνδυασμένων γυμνών. Ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας αστέρια να γίνονται άτακτα στην κρεβατοκάμαρα και μερικές φορές να παίζουν με τον εαυτό τους ή απλά να επιδεικνύουν τα σέξι σώματά τους για να το δουν όλοι.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Υπέροχο περιεχόμενο που έχει διαρρεύσει
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ενοχλητικές διαφημίσεις και αναδυόμενα πανό
 • Βίντεο χαμηλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας φαίνεται κακός

# 3 - Γυμνογραφία  

Γυμνογραφία

Το Nudography είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί αυτές τις φαντασιώσεις. Πράγματι, αυτές οι συντριβές δεν είναι για την ίδια τη διασημότητα αλλά για έναν από τους χαρακτήρες που υποδύονται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί απίθανοι χαρακτήρες που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους προσωπικότητας όταν πρόκειται για τηλεόραση και ταινίες.

Χόρτασε Λεπτομέρειες γυμνογραφίας σε αυτήν την ανασκόπηση.

PROS:

 • Τόνοι διασημοτήτων
 • Κάλυψε πολλά θέματα
 • Τα τελευταία γυμνά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Μικρογραφίες
 • Ο σχεδιασμός βελτιώνεται

# 4 - CelebMasta  

Κύριο CelebMasta

Η CelebMasta συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, καθώς και αρκετούς πιο καυτούς μουσικούς, επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοντέλα, τραγουδιστές και τηλεοπτικές προσωπικότητες. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές διασημότητες εδώ και θα χρειαστεί μια ζωή για να μπορέσετε να το ολοκληρώσετε. Επίσης, αυξάνεται συνεχώς κάθε μέρα, επομένως θα πρέπει να περιμένετε συχνές ενημερώσεις περιεχομένου. Θα απολαύσετε πολλούς πορνό, βίντεο, φωτογραφίες και πολλά άλλα που σχετίζονται με διασημότητες.

Εδώ είναι Η πλήρης κριτική του CelebMasta.

PROS:

 • Φανταστική λίστα με διασημότητες από διάφορες περιοχές
 • Κορυφαίες γκαλερί γυμνών
 • Υπάρχουν σκάνδαλα, κουτσομπολιά και άλλα διαθέσιμα
 • Φανταστικές κατηγορίες για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες ανακατευθύνσεις σε τρίτους
 • Έχει μόνο μια βασική δυνατότητα αναζήτησης

# 5 - CelebGate  

γιορτάζουν

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο θαυμαστών διασημοτήτων και θα το βρείτε ανοργάνωτο χωρίς να έχει πολλά χαρακτηριστικά ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, μια ενότητα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων.

Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές διασημότητες, όπως το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στα περιεχόμενα του ιστότοπου.

Ολόκληρη η κριτική του CelebGate εδώ.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 6 - VividCeleb 

διαρροές vividceleb

Κάθε περιεχόμενο του VividCeleb είναι διαθέσιμο εδώ για την ευχαρίστηση προβολής σας—είτε είναι γυμνές φωτογραφίες, βίντεο σεξ, GIF, φωτογραφίες περιοδικών, φωτογραφίσεις, στιγμιότυπα παπαράτσι και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ποικιλία από γυναίκες υψηλής ποιότητας με πρωταγωνιστές γνωστές διασημότητες, αστέρες της ποπ, στάρλετ ριάλιτι, μουσικούς, μοντέλα και ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Μάθηση  περισσότερα για το VividCeleb εδώ.

PROS:

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τα δίκτυα
 • Αποκλειστικά σεξουαλικά σκάνδαλα
 • Ενδιαφέρουσες κατηγορίες
 • Προσιτά πακέτα συνδρομής
 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Τα μη μέλη δεν έχουν διαθέσιμες προεπισκοπήσεις
 • Η βιβλιοθήκη δεν είναι τόσο μεγάλη
 • Λίγα αποκλειστικά βίντεο είναι διαθέσιμα

# 7 - Διασημότητα του σεξ 

σπίτι διασημοτήτων του σεξ

Διασημότητα του σεξ μοιράζεται δωρεάν σωρούς ταινιών με διάφορες τηλεοπτικές, ταινίες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα πρόσωπα διάσημης προσωπικότητας. Οι χρήστες και οι θαυμαστές του πορνό διασημοτήτων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σκληροπυρηνικά σεξουαλικά σενάρια με άτομα όπως η Emma Watson, η Kim Kardashian, η Scarlet Johansson, η Angelina Jolie, η Selena Gomez, η Katy Perry και άλλα εξέχοντα μωρά. Όχι μόνο αυτό, είναι παρόντες και αστέρες των social media, πολιτικοί, έντυπα μοντέλα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

PROS:

 • Δωρεάν ροή σεξ διασημοτήτων
 • Τα περιεχόμενα είναι οργανωμένα κατάλληλα
 • Αποτελεσματικές μικρογραφίες
 • Τεράστια βιβλιοθήκη
 • Χιλιάδες deepfakes
 • Μερικά υλικά υψηλής ποιότητας
 • Οι κορυφαίες διασημότητες είναι εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Μερικά περιεχόμενα χαμηλής ποιότητας
 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης

# 8 - Celebs Ρουλέτα 

Κατηγορίες CelebsRoulette

Το CelebsRoulette είναι μια ακριβής αντανάκλαση του τίτλου της ιστοσελίδας. Περιέχει σκηνές και εικόνες προσωπικοτήτων της τηλεόρασης, σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιογράφους, μοντέλα που κάνουν σεξ ή τις πιο ειλικρινείς σέξι πόζες τους. Στην πραγματικότητα, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου κάνουν την εμφάνισή τους στη συλλογή CelebsRoulette. Εντάξει, ας αποδεχτούμε απλά ότι το CelebsRoulette ενδέχεται να μην προσελκύει τόσο πολλούς επισκέπτες όσο άλλες ιστοσελίδες όπως το RedTube ή το Pornhub. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μερικά συναρπαστικά οφέλη που άλλοι δεν μπορούν να προσφέρουν.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του CelebsRoulette.

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 9 - CFake 

cfake καινούργιο

Το CFake έχει πολλά πλεονεκτήματα και προσφορές, με μεγάλη ποικιλία από kinky φετίχ και περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για κορίτσι-σε-κορίτσι, βίντεο πορνό ή κλιπ μοναχικής ευχαρίστησης, το CFake.com είναι το τέλειο μέρος για να βρείτε τα αγαπημένα σας αστέρια σε εξαιρετικές εικόνες και βίντεο. Φωτογραφίες, ταινίες και σούπερ σταρ κάθε είδους μπορείτε να βρείτε στις κατηγορίες του ιστότοπου.

Παρά τον ακατάστατο σχεδιασμό, μπορώ να βεβαιώσω ότι το CFake έχει πολλά πράγματα που συμβαίνουν, με πρωταγωνιστές μερικούς καλύτερους άνδρες και γυναίκες σταρ στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Και επίσης, πρέπει να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος με το μοντάζ σε αυτές τις ταινίες. Αν και φαίνονται deepfakes, ωστόσο, είναι ένα πολύ καλό θέαμα για σπασμωδικές νύχτες.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του CFake.

PROS:

 • Χίλια περιεχόμενα διαθέσιμα
 • Η ποιότητα είναι μέτρια
 • Επιλογές φίλτρου και αναζήτησης
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις
 • Μερικό αποκλειστικό περιεχόμενο για μέλη

# 10 - ΑπαγορευμέναSextapes 

bannedsextapes σεξουαλικές ταινίες

Α, ναι, BannedSextapes. Όλοι απολαμβάνουμε τα σκάνδαλα διασημοτήτων και άλλα πράγματα που δεν προορίζονται για δημόσια κατανάλωση. Μερικά από αυτά τα γυμνά είναι αυθόρμητα και τυχαία, ενώ μερικά έχουν γίνει σκόπιμα για να διαρρεύσουν στο διαδίκτυο. Επιπλέον, η συγκίνηση της περιήγησης και της απόλαυσης του απαγορευμένου περιεχομένου προσφέρει επιπλέον ευχαρίστηση εκτός από τη συνηθισμένη ικανοποίηση.

Εδώ είναι μια κριτική BannedSextapes.

PROS:

 • Υποστήριξη για κινητά
 • Πολλές διαρροές διασημοτήτων
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Πολλά γυμνά και διαρροές από διάφορες διασημότητες

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις παντού

# 11 - EgoAllStars 

EgoAllStars

Αυτός ο ιστότοπος EgoAllStars.com είναι γεμάτος με απεριόριστες εικόνες και ταινίες διασημοτήτων, επομένως είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εκπληρώσετε τη λαχτάρα σας για υπέροχους ανθρώπους. Είναι μια εκτενής συλλογή από πλάνα που βρέθηκαν σε ταινίες του Χόλιγουντ, τηλεοπτικά προγράμματα, επίσημες τηλεοπτικές δεσμεύσεις, επιδείξεις μόδας και πλάνα χωρίς σενάριο και ξεκάθαρα.

Αν και λίγα κλιπ με άτομα γυμνά ή που κάνουν έρωτα, πολλά χρησιμοποιούν σεκάνς επαγγελματικής παραγωγής από τηλεοπτικά επεισόδια και ταινίες υπερπαραγωγής. Επιπλέον, το EgoAllStars διαθέτει πολλές φωτογραφίες διασημοτήτων, αμφότερες, ειλικρινείς και ελάχιστα ντυμένες.

Ελέγξτε για κριτική του EgoAllStars.

PROS:

 • Καταπληκτικά βίντεο διασημοτήτων
 • Διατίθενται ειλικρινείς λήψεις, τσιμπήματα και πολυάριθμοι τύποι φωτογραφιών
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές

# 12 - JerkOffToCelebs

τραγουδιστές jerkofftocelebs

Το JerkOffToCelebs ξεκίνησε γύρω στο 2016, επομένως είναι ακόμα τεχνικά ένας νέος ιστότοπος αν το σκεφτείτε. Και κοιτάζοντας αυτή την προοπτική, μπορώ να πω ότι δεν έχω δει ένα μέρος που να μπορεί να διατηρήσει τέτοια διάρκεια και να διεισδύσει στους καυλιάρηδες θεατές σε όλο τον κόσμο. Με τόσους πολλούς ιστότοπους και πηγές που εμφανίζονται στο διαδίκτυο σήμερα, το επίπεδο των ανθρώπων έχει αυξηθεί. Έτσι, πολλοί άνθρωποι περιμένουν καλύτερα αποτελέσματα και υπηρεσίες από κάθε ιστότοπο παρόμοιας θέσης.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του JerkofftoCelebs.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή
 • Πολλά διάσημα αστέρια
 • Καυτές και πανέμορφες διασημότητες
 • Συναρπαστικά παιχνίδια
 • Απλή χρηστικότητα

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολλές διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις

Συμπέρασμα

Εάν αυτή τη στιγμή είστε πεινασμένοι για γυμνά διασημοτήτων και σεξ, δοκιμάστε το Fappening Book και ζήστε το Fappening με τις χιλιάδες διάσημες προσωπικότητες του. Οι θαυμαστές του πορνό μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ηθοποιούς, μοντέλα, καλλιτέχνες, αθλητές, πολιτικούς και αστέρες του πορνό για να διασκεδάσουν. Αυτά τα υλικά προέρχονται από διαρροές, αποσπάσματα από σκηνές ταινιών, πλάνα παπαράτσι και αφύλακτες στιγμές διασημοτήτων.

Το Fappening Book εξυπηρετεί επίσης μια πληθώρα κομματιών από τις διακοπές των διασημοτήτων, τις καυτές συλλογές μπικίνι, τις δυσλειτουργίες της γκαρνταρόμπας και πολλά άλλα. Ως εκ τούτου, περιμένετε να δείτε μια υπέροχη γλυκιά ερωτική παράσταση στον χώρο και να τρίψετε το πουλί σας ενώ απολαμβάνετε αυτά τα γεύματα. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να οπλιστείτε με adblockers, καθώς οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές και ενοχλητικές. Συνολικά, το Fappening Book μπορεί να διασκεδάσει και να σας καυλιάξει, επισκεφτείτε τον ιστότοπο σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή