Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Γυμνογραφία

& ΚΟΡΥΦΑΙΟ 12 Καλύτερα γυμνά Celeb και ιστότοπος παρόμοιος με το Nudography.com

Show Me 12 Alternatives for Nudography.com

γυμνογραφία σπίτι

Χάρη στις πολυάριθμες κορυφαίες ερμηνείες τους σε ταινίες, οι celebrities τραβούν πολύ την προσοχή. Εκτός από το πρότυπο μόδας και τάσεων της γενιάς, είναι όντως ελκυστικά και προκαλούν πολύ αυνανισμό. Και ναι, πολλοί άνθρωποι έχουν θραύση διασημοτήτων, και σίγουρα, θα τους γαμούσαν με έναν χτύπο καρδιάς αν τους δινόταν η ευκαιρία. Πράγματι, το να μπερδευόμαστε στην προσωπική ζωή των διασήμων, να βλέπουμε φυσικές και αυθόρμητες καταστροφές στη μόδα και να πηγαίνουμε στην παραλία, μας προκαλούν γαργάλημα και ρίγη. Με όλα αυτά, η Nudography είναι ένας ιστότοπος που καλύπτει όλες αυτές τις φαντασιώσεις.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.nudography.com/

Ακριβώς όπως αυτό που ονειρεύεστε, η Nudography είναι μία από τις σημαντικότερες πηγές που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την παροχή ευχάριστων φωτογραφιών των αγαπημένων σας διασημοτήτων, ανοιχτών κηλίδων θηλών και γυμνών σκηνών. Αυτή η πλατφόρμα είναι γνωστή για το ότι μας προσφέρει υπέροχα ειλικρινή υλικά διασημοτήτων και πυροδοτεί τα όνειρά μας και τις επιθυμίες κάποιου ερωτικού περιεχομένου από τα αγαπημένα μας αστέρια. Έτσι, αν ψάχνετε για μια έντονη περιπέτεια και μια λίγο διαφορετική δραστηριότητα, ο κόσμος του διαδικτυακού celeb γυμνού προσφέρει κάτι φρέσκο ​​για να δοκιμάσετε. Ακολουθήστε αυτήν την κριτική και ας ανακαλύψουμε μαζί τη Nudography και την ευχαρίστηση που δημιουργεί.

Σε ποιον δεν αρέσει να γαμήσει έναν σούπερ σταρ;

Ναι, ξέρω φίλε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το ονειρευόμαστε αυτό. Πόσο τυχεροί μπορούμε να είμαστε αν είμαστε σε θέση να πάρουμε την Anne Hathaway ή ακόμα και την Angelina στο υπνοδωμάτιό μας - πραγματικά αχνιστές! Λοιπόν, θα διστάζατε αν είχατε την ευκαιρία να γαμήσετε μια ελκυστική διασημότητα; Όχι, δεν το πιστεύω. Όλοι θέλουν να κάνουν σεξ με αστέρια. Ακόμη και οι πιο διάσημοι άντρες ηθοποιοί καυλώνουν ενώ γυρίζουν με μερικές ελκυστικές γυναίκες.

Εν τω μεταξύ, δεδομένου ότι η τύχη μας δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, η Nudography δημιουργεί εκτεταμένη προσπάθεια να μας προσφέρει μια εναλλακτική λύση. Πολλά από τα περιεχόμενα εδώ έχουν ληφθεί από τους παπαράτσι, κάτι που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι έρχονται στην περιοχή για να τα κοιτάξουν. Επειδή ο ιστότοπος είναι ακόμα νέος, δεν υπάρχει διαθέσιμη μια εκτεταμένη βάση δεδομένων αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, συχνά φέρνουν νέα πράγματα, οπότε πάντα θα βρείτε φρεσκοψημένο περιεχόμενο.

προσθήκες γυμνογραφίας

Η Nudography διαθέτει Full Blast Nudity;

Η γυμνογραφία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και οφέλη, αλλά δεν είναι ένα μέρος όπου θα ανακαλύψετε πολύ γυμνό σε ταινίες και εικόνες. Υπάρχουν πολλοί διάσημοι στον ιστότοπο που δεν τους αρέσει να είναι γυμνοί. Ως εκ τούτου, περιμένετε να δείτε πλήρως ντυμένες διασημότητες, αλλά εξακολουθούν να αποπνέουν καύσωνα που θα σας δώσει μια έντονη επιθυμία να αυνανιστείτε. Συνήθως, εδώ στο Nudography, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα ενημερώσεων σχετικά με τις ταινίες και τις εκπομπές διασημοτήτων.

προβολή γυμνογραφίας

 Επίσης, θα είστε οι πρώτοι άνθρωποι που θα παρακολουθήσετε διαρροές εικόνων και βίντεο όποτε αυτές οι προσωπικότητες αποφασίσουν να επιδεικνύουν το γυμνό τους σώμα μπροστά στην κάμερα. Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης διαδραστικά στοιχεία, επιτρέποντας στους χρήστες να δείχνουν τον θαυμασμό τους για ένα ευρύτερο φάσμα διάσημων προσωπικοτήτων. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί πορνό συγκεντρώνονται σε αυτήν την πλατφόρμα για να πάρουν μια γεύση από το καυτό γυμνό περιεχόμενο. Πράγματι, το γυμνό εδώ στο Nudography θεωρείται ήρωας για τα αυνανιστικά στρατεύματα. Αν και η συλλογή δεν είναι τόσο τεράστια ακόμα, ο ιστότοπος εξακολουθεί να παραδίδεται τέλεια. Συγχαρητήρια, Nudography peps!

Θέλετε να γίνετε μέρος της Κοινότητας για τη γυμνογραφία;

Η Nudography προσφέρει επίσης μια επιλογή συμμετοχής στην κοινότητα. Η εγγραφή είναι, φυσικά, γρήγορη και απλή. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Λάβετε υπόψη ότι ο ιστότοπος δεν περιέχει φωτογραφίες. Αντ 'αυτού, βασίζεται σε μικρογραφίες και κείμενο για να σας δείξει πού βρίσκονται οι πιο απίστευτες γυμνές σκηνές. Μεγαλύτερες εικόνες δεν είναι διαθέσιμες και σε όσους εγγραφούν.

γυμνογραφία celeb γέννηση

Παρ 'όλα αυτά, παρέχει πιο απίστευτες πληροφορίες και, το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερα σούπερ σταρ και να προσφέρετε επιπλέον στοιχεία για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη της κοινότητας. Η δημιουργία ενός λογαριασμού προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως να είστε ενήμεροι για τις τελευταίες σκηνές, να συντονίζεστε με υπάρχοντα πράγματα και να ανακαλύπτετε κάτι και να εκτιμάτε τις αγαπημένες σας διασημότητες. Η συνδρομή σας θα προχωρήσει επίσης πολύ αν μπορείτε να αφήσετε σχόλια σε ιστορίες, να βαθμολογήσετε τα αγαπημένα σας αστέρια και να ψηφίσετε ποιος πιστεύετε ότι είναι ο πιο ελκυστικός. Φυσικά, το διασκεδαστικό μέρος είναι ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε και να αλληλεπιδράσετε με τους συναδέλφους σας. Έχουν επίσης μια ενεργή και δυναμική κοινότητα.

Ο σχεδιασμός ιστότοπου Nudography.com

Ο σχεδιασμός της Nudography είναι το πιο ευχάριστο χαρακτηριστικό του. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι ωραίος, ταιριάζει όμορφα και σχεδόν όλα είναι καλοφτιαγμένα. Αν και ορισμένες λειτουργίες και σελίδες μπορεί να χρειάζονται λίγη δουλειά και βελτιώσεις, όπως οι πολύ μικρές γυμνές φωτογραφίες, όλα τα άλλα είναι φανταστικά. Επιπλέον, με μια γραμμή κατηγορίας στο επάνω μέρος της σελίδας, αυτός είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος.

Υπάρχει επίσης ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων άρθρων, εκτός από λίστες που λένε στους αναγνώστες πού μπορεί να βρεθεί το γυμνό και το σεξ στις αγαπημένες τους ταινίες. Επιπλέον, η δυνατότητα αναζήτησης του Nudography είναι εξαιρετική και έχει ακόμη και λειτουργία αυτόματης διόρθωσης για ορθογραφικά λάθη. Αυτό είναι το καλύτερο για όσους βιάζονται και είναι πιο επιρρεπείς σε λάθη πληκτρολόγησης.

λίστα γυμνογραφίας

Η γυμνογραφία και η ποικιλία των χαρακτηριστικών που πρέπει να ελέγξετε

Όπως αναφέρθηκε, θα εκπλαγείτε με τις καθημερινές ενημερώσεις και φωτογραφίες αυτών των κυριών με σαγηνευτικά κοστούμια που φορούν σε πάρτι βραβείων και ακούσιες δυσλειτουργίες της ντουλάπας εδώ στη Nudography. Ένα άλλο πράγμα, ο ιστότοπος διαθέτει επίσης προκλητικές μικρογραφίες από πρόσφατες ταινίες που κυμαίνονται από μια αναλαμπή μπόμπι μέχρι πλήρη μετωπική γύμνια. Εκτός από όλα αυτά τα καλούδια, η Nudography μπορεί επίσης να απολαύσει με τα ακόλουθα προνόμια και δυνατότητες:

Ιστολόγια και άρθρα διασημοτήτων

Η περιοχή ιστολογίου της Nudography είναι μια από τις πιο αξιοσημείωτες πτυχές της. Ο συγγραφέας απολαμβάνει τη δημιουργία αυτής της υπηρεσίας, καθώς υπάρχουν νέες αναρτήσεις καθημερινά. Ακόμα καλύτερα, τα άρθρα της Nudography καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα φρέσκων και πρωτότυπων ερωτικών και ενημερωτικών θεμάτων. Αυτά τα άρθρα ενημερώνουν τους αναγνώστες για μελλοντικές ταινίες που ενδέχεται να περιέχουν γυμνό, τους ηθοποιούς και τις ηθοποιούς που ενδέχεται να εμπλέκονται και άλλα δεδομένα όπως ο σκηνοθέτης, τα μέλη του καστ και η διάρκεια της ταινίας.

φωτογραφία γυμνογραφίας

Η λίστα με τα 100 καλύτερα

Η σελίδα Top 100 Celebs είναι ένα άλλο φανταστικό χαρακτηριστικό του ιστότοπου. Μπορείτε να δείτε ποιος έχει την κορυφαία βαθμολογία, τις περισσότερες ψήφους και ποιος έχει βελτιωθεί περισσότερο την τελευταία εβδομάδα. Υπάρχει επίσης μια κατάταξη για το πόσο γυμνό έχει βιώσει κάθε διασημότητα, πράγματι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε ποιον να αναζητήσετε και να ακολουθήσετε στον ιστότοπο. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους διάσημους έλαβαν μια τέλεια βαθμολογία πέντε, ενδιαφέρουσα! Οι βαθμοί, φυσικά, χρησιμοποιούνται από τις ψήφους των μελών. Ως εκ τούτου, περιμένετε να δείτε εβδομαδιαίες αλλαγές στη λίστα.

top 100 γυμνογραφίας

Προφίλ διασημοτήτων και επισημάνσεις

Το υλικό αυτού του ιστότοπου συλλέγεται από πολλές πηγές στο Διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε πολλές γνώσεις σε μια βολική τοποθεσία. Έτσι, δημιούργησαν μια ενότητα για να αναδείξουν τις πιο διάσημες στιγμές, φωτογραφίες, συνομιλίες, σχόλια και όλους τους κορυφαίους celebrities που ψήφισαν την εβδομάδα. Εδώ, μπορείτε επίσης να μάθετε ποιοι διάσημοι γιορτάζουν τα γενέθλιά τους σύντομα. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης μια λίστα με αστέρια που ήταν σε τηλεοπτικές εκπομπές και τους επόμενους τηλεοπτικούς καλεσμένους τους.

Τμήμα Διασημοτήτων

Εκτός από τα προφίλ και τις εμπλουτισμένες πληροφορίες που διατίθενται στον ιστότοπο, εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο η Nudography οργάνωσε τις διασημότητές της στην πλατφόρμα. Οι δημιουργοί του ιστότοπου ετοίμασαν μια αλφαβητική σειρά με τα ονόματα των αστεριών. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει μια γρήγορη και εύκολη αναζήτηση στις πιο αγαπημένες σας ηθοποιούς και ίσως και στους ηθοποιούς. Σίγουρα, καθαρό και σωστά κατηγοριοποιημένο. Καλή δουλειά, Nudography!

φωτογραφία γυμνογραφίας

Απολαύστε ταινίες σεξ

Εδώ, θα βρείτε μια ενότητα αφιερωμένη στις σεξ ταινίες διασημοτήτων, οι οποίες αξιολογούνται με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Η διάρκεια, το περιεχόμενο, η έκκληση και η βαθμολογία λαμβάνονται υπόψη. Γιατί είμαστε τόσο γοητευμένοι με τις σεξουαλικές ταινίες; Λοιπόν, καθώς όλοι μας συνεπάρει η ομορφιά και η γοητεία αυτών των διασημοτήτων να γυμνάζονται μπροστά στην κάμερα, είναι αρκετά χρονοβόρο αν παρακολουθήσουμε όλο το μήκος των ταινιών τους. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αναζητήσετε τις συντομότερες και ακριβέστερες εκδόσεις, και αυτό είναι που δίνει η Nudography.

γυμνογραφία έξι

Τα υπέρ και τα κατά της Nudography.com

PROS:

 • Καλύπτει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες πληροφορίες διασημοτήτων
 • Τόνοι θεμάτων και εξειδικευμένων χαρακτηριστικών
 • Εύκολο στην πλοήγηση
 • Δωρεάν ιστότοπος πορνό διασημοτήτων
 • Λειτουργία σύνθετης αναζήτησης
 • Καθημερινές και εβδομαδιαίες ενημερώσεις
 • Επισημαίνει διασημότητες και τα προφίλ τους
 • Δημιουργεί τις κορυφαίες 100 λίστες διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε για να απολαύσετε τα προνόμια του ιστότοπου
 • Δεν υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες, μόνο μικρογραφίες
 • Απλός σχεδιασμός ιστότοπου

TOP-12 Καλύτερα γυμνά Celeb και ιστότοποι που μοιάζουν με παρόμοια με το Nudography.com:

# 1 - Διασημότητα

διασημότητες

Το CelebritySlips είναι ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος που είναι μάλλον διασκεδαστικός για περιήγηση. Έχει υπερχείλιση ατυχημάτων ντουλάπας διασημοτήτων, μερικά τσιμπήματα και πολλά άλλα. Ένα ή όλα αυτά έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ή ενώ διασημότητες απλώς περιφέρονται στους δρόμους. Ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε, θα μπορείτε συνεχώς να ανακαλύψετε ελκυστικά αστέρια εδώ - ακόμη και αυτά που δεν περιμένατε εύλογα!

Επισκεφθείτε την πλήρη κριτική του CelebritySlips εδώ.

PROS:

 • Εύκολη δυνατότητα λήψης
 • Μια διαφορετική συλλογή περιεχομένων celeb
 • Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εικόνες στη σελίδα
 • Υπάρχει μια κατηγορία "Upskirts" - η πιο δημοφιλής στον ιστότοπο
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις παντού

# 2 - MrSkin 

mrskin

Αν είχατε ποτέ αυτό το δίλημμα προσπαθώντας να βρείτε ορισμένες γυμνές σκηνές από ταινίες του Χόλιγουντ, πιθανότατα βρήκατε τον Mr. Skin σε ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα καλύτερα γυμνά κλιπ του Χόλιγουντ είναι εδώ. Από τα blockbusters με μεγάλη επιτυχία, indie ταινίες σε ξένες ταινίες που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν για softcore πορνό. Ο κ. Skin έχει περισσότερα από 75,000 γυμνά κλιπ με τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Salma Hayek, ο J.Lo, ο Drew Barrymore και πολλά άλλα.

Ρίξτε μια ματιά Κριτική MrSkin.

PROS:

 • Βίντεο σε πλήρη HD
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Σέξι συλλογή GIF για θαυμαστές
 • Μαζική συλλογή γυμνών celeb
 • Διατίθενται επίσης ειδήσεις και φόρουμ διασημοτήτων
 • Οι εικόνες προέρχονται μόνο από γκαλερί στιγμιότυπου οθόνης
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπο
 • Χωρίς επιπλέον μπόνους και προνόμια κατά την εγγραφή
 • Το περιεχόμενο δεν είναι αποκλειστικό

Μειονεκτήματα:

 • Οι εικόνες προέρχονται μόνο από γκαλερί στιγμιότυπου οθόνης
 • Ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπο
 • Χωρίς επιπλέον μπόνους και προνόμια κατά την εγγραφή
 • Το περιεχόμενο δεν είναι αποκλειστικό

# 3 - ScandalPlanet

ScandalPlanet main

Αυτός ο ιστότοπος έχει αρκετά αναγνωρίσιμα σούπερ μοντέλα, μουσικούς, ηθοποιούς και αστέρια των κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων αυτών σε υποβλητικές πόζες και ηχογραφήσεις που εκτίθενται στο κοινό. Το ScandalPlanet είναι ο πιο ανταποδοτικός ιστότοπος στο είδος του, προσφέροντας σε βάθος εικόνα για την οικεία ζωή των αστεριών. Έτσι, σε όποιο κότσο κι αν ασχολείστε, μπορεί να το ανακαλύψετε εδώ: γυμνές ηχογραφήσεις, γυμνές εικόνες, σαφείς ταινίες και όλες οι νεότερες βρώμικες διαμάχες διασημοτήτων στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί η πλήρης ανασκόπηση του ScandalPlanet.

PROS:

 • Πολλά σκάνδαλα σεξ και γυμνές φωτογραφίες
 • Εύκολο στη χρήση και απλή πλοήγηση
 • Πολλοί διάσημοι εμφανίστηκαν
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Κάθε περιεχόμενο είναι κατατοπιστικό και συνοδεύεται από περιγραφές διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν ψεύτικα βίντεο και εικόνες
 • Κρυπτογραφημένος ιστότοπος HTTP
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη λήψη
 • Ορισμένοι ιστότοποι τρίτων

# 4 - CelebGate

celebgate

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο οπαδών διασημοτήτων σας και θα το βρείτε μη οργανωμένο χωρίς τίποτα πολύ με δυνατότητες ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, ένα τμήμα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων. Ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με μερικά επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές προσωπικότητες, όπως και με το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στο περιεχόμενο του ιστότοπου.

Κριτική CelebGate εδώ.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 5 - NudoGram

NudoGram

Το NudoGram είναι ένας ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και διαρροές γυμνών από τους αγαπημένους σας σταρ του Χόλιγουντ. Αυτό που παρατηρώ σε αυτόν τον ιστότοπο Fappening είναι πώς ο σχεδιασμός και η ρύθμιση που διαθέτει. Όλα είναι καλά οργανωμένα και εφαρμόζουν σύστημα σήμανσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις προτιμήσεις σας. Τώρα, δεν χρειάζεται να περάσετε από όλο το περιττό περιεχόμενο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επειδή το NudoGram έχει ήδη σχεδιαστεί για τη διευκόλυνσή σας.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Το περιεχόμενο δεν είναι γεμάτο και οργανωμένο καλά
 • Πολύ αποτελεσματικό στη χρήση
 • Άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει τις πιο δημοφιλείς διαρροές διασημοτήτων και αποκλειστικές φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

# 6 - SexTaped 

σεξουαλικά

Σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους ιστότοπους, η συλλογή βίντεο του SexTaped δεν είναι τόσο τεράστια, καθώς υπάρχουν μόνο περίπου 2,000 από αυτά, αλλά το αντισταθμίζουν με την ποιότητα κάθε βίντεο. Ο ιστότοπος βρίσκεται στη σπιτική θέση και εξακολουθεί να διαθέτει βίντεο HD. Το μειονέκτημα που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ο ιστότοπος δεν έχει καμία επιλογή λήψης. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, θα είστε συγκλονισμένοι με τον αριθμό των λήψεων διασημοτήτων σε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές διαρροές διασημοτήτων
 • Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ένας μέτριος και απλός ιστότοπος
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογή λήψης
 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο και επιλογών
 • Πολλές διαφημίσεις

# 7 - AZNude

AZNude πορνό

Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλά περιεχόμενα που κυμαίνονται από τα πιο καυτά ονόματα διασημοτήτων - ηθοποιούς, μοντέλα και πολλά άλλα. Με περισσότερες από 250,000 διαθέσιμες φωτογραφίες για προβολή και λήψη, καθώς και περισσότερα από 70,000 βίντεο - θα απολαύσετε κάτι τέτοιο. Δεδομένου ότι το περιεχόμενό τους ποικίλλει από τους χρόνους που παρήχθη αρχικά, οι ποιότητές τους βίντεο μπορεί επίσης να διαφέρουν, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι 'αυτό, επειδή είναι όλα παρακολουθήσιμα και ανάγονται σε πολλές δεκαετίες πριν. 

Διαβάστε την ολοκληρωμένη κριτική μας για το AZNude εδώ.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή πορνό
 • Γρήγορη ροή και λήψεις δωρεάν
 • Εξαιρετικές επιλογές ταξινόμησης
 • Καθημερινές ενημερώσεις
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Αυτόματο παιχνίδι
 • Μικρή κίνηση / έκθεση σε άλλους χρήστες
 • Μη αποκλειστικό περιεχόμενο

# 8 - Εγωταστική 

εγωιστικός

Το Egotastic είναι ένας διάσημος ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και διαρροές γυμνών από τους αγαπημένους σας σταρ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Χρησιμοποιεί το στυλ του άρθρου αναμεμειγμένο με εικόνες διασημοτήτων ως κεντρική ιδέα για να δώσει στους θεατές μοναδικές δονήσεις. Το Egotastic έχει διάφορα περιεχόμενα που γενικά αποτελούνται από βίντεο, εικόνες και πολλά άλλα!

PROS:

 • Οι διάσημοι είναι διάσημοι
 • Καταπληκτικά άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε
 • Υλικά κορυφαίου διαμετρήματος
 • Περιλαμβάνονται βίντεο πορνό

Μειονεκτήματα:

 • διαφημίσεις
 • Μερικοί από τους αγαπημένους μου διάσημους δεν είναι στη λίστα

# 9 - Αισθητή 

Αισθητή

Είναι γνωστό ότι τα αστέρια βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης και ως αποτέλεσμα, η σεξουαλικότητά τους είναι το επίκεντρο πολλών ονείρων και φαντασιώσεων. Το Ancensored.com προσφέρει στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν πώς φαίνονται οι αγαπημένοι τους καλλιτέχνες, διασκεδαστές, τηλεοπτικές προσωπικότητες και άλλα παρόμοια χωρίς τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Το Ancensored παρέχει πολλούς διαφορετικούς τύπους περιεχομένου, με πολλά είδη περιεχομένου βίντεο και εικόνων διασημοτήτων, καθώς και τραχιά οθόνη που τραβάει τον κόσμο παγκοσμίως. Πράγματι, είναι μια σοφή επιλογή για κάποιον που εκτιμά περιεχόμενο προσανατολισμένο σε διασημότητες.

Διαβάστε την πλήρη κριτική του The Ancensored.

PROS:

 • Το περιεχόμενο των διασημοτήτων είναι τεράστιο
 • Η ροή είναι γρήγορη και ομαλή
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 10 - Σεξ

σεξουαλικότητα

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να βλέπετε γυναίκες διασημότητες να σκάνε σκληρά και μερικές φορές να παίζουν και να απολαμβάνουν τον εαυτό τους. Γυμνά, κασέτες σεξ και ακόμη και εικόνες παγίδας δίψας μπορούν να βρεθούν εδώ. Με ένα μόνο κλικ, βρίσκεστε για αρκετό καιρό με όλο το σέξι και καυτό περιεχόμενο που προσφέρει αυτός ο ιστότοπος.

Εκτός από τα γυμνά και τα βίντεο που διέρρευσαν, το SexCelebrity έχει μια έννοια πορνό Deepfake, ένα νέο είδος της δημοφιλούς ακαταστασίας που χρησιμοποιεί μοναδικά γραφικά για να επεξεργαστεί το πρόσωπο μιας διασημότητας σε παρόμοιο σωματότυπο, για να τους «βλέπεις» να γαμώνονται και να παίζουν βρώμικα.

PROS:

 • Πολύ καυτό celeb πορνό
 • Ρεαλιστικά βίντεο
 • Τακτικές ενημερώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά Deepfakes έχουν κακή ποιότητα
 • Τα βίντεο έχουν χαμηλότερη ποιότητα και ανάλυση
 • Δεν λειτουργεί καλά σε κινητές συσκευές

# 11 - Celebs Ρουλέτα

Κατηγορίες CelebsRoulette

Το CelebsRoulette είναι ένας υπέροχος ιστότοπος με ένα μείγμα εικόνων και βίντεο από τις πιο διάσημες προσωπικότητες από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και πολλούς άλλους πόρους. Περιμένετε να απολαύσετε μόνο τις "καλές" σκηνές και πλάνα. Και όταν λέω καλό, εννοώ ζεστό, σαγηνευτικό και τολμηρό. Χιλιάδες διαθέσιμο περιεχόμενο είναι προσβάσιμο στο CelebsRoulette και ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα γρήγορο διάλειμμα από τη δουλειά για να απολαύσετε τα πάντα ταυτόχρονα.

Μάθετε περισσότερα για το CelebsRoulette εδώ.

PROS:

 • Πολλές διασημότητες διαρρέουν φωτογραφίες και βίντεο
 • Δελεαστικές σκηνές από διαφορετικές πηγές
 • Καταπληκτική δυνατότητα αναζήτησης
 • Διαθέτει πολλές δυνατότητες ιστότοπου
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Υποστηρίζει την περιήγηση σε κινητά
 • Υλοποιεί την αξιολόγηση χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Τα αναδυόμενα παράθυρα και οι ενοχλητικές διαφημίσεις είναι πολλές
 • Broken συνδέσεις
 • Όχι αποκλειστικό περιεχόμενο

# 12 - FullXCinema

FullXCinema

Το FullXCinema είναι ένας γυμνός ιστότοπος celeb-all-access που φέρνει εκπληκτικές σεξουαλικές και ερωτικές σκηνές διασημοτήτων. Μπορείτε να βρείτε φανταστικά πορνό και κλιπ από ταινίες που σίγουρα θα έφερναν μοναδική αποπλάνηση και ευχαρίστηση. Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την ικανοποίηση να βλέπεις τα αγαπημένα σου αστέρια γυμνά και να γίνεσαι αστεία με τους συμπρωταγωνιστές της. Τώρα μπορούμε επιτέλους να σταματήσουμε να τους φανταζόμαστε να γίνονται γαμημένοι και εντελώς γυμνοί, επειδή το FullXCinema μας έχει φέρει εξαιρετικό περιεχόμενο.

PROS:

 • Σεξουαλικές σκηνές και βίντεο που μοιάζουν με πορνό
 • Έχει χαρακτηριστικά κοινότητας και λειτουργία αξιολόγησης
 • Πραγματικό σεξ από διασημότητες

Μειονεκτήματα:

 • Κάποιο διαγραμμένο περιεχόμενο
 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Υπάρχουν λιγότερα διάσημα αστέρια στη λίστα

Τελικές λέξεις

Συνολικά, μπορώ να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι αυτή η σελίδα έχει πολλά να προσφέρει στους διάσημους οπαδούς πορνό. Εδώ μπορείτε να βρείτε άρθρα υψηλής ποιότητας καθώς και πολλά συναρπαστικά πράγματα για τις αγαπημένες σας διασημότητες. Πράγματι, η Nudography είναι ένας χρήσιμος πόρος εάν έχετε κάτι για ελκυστικές διασημότητες. Επίσης, η μηχανή αναζήτησης του ιστότοπου είναι απλή στη χρήση, με επιλογές αναζήτησης ανά εύρος ημερομηνιών, όνομα, ημερομηνία γέννησης, τόπο γέννησης, φωτογράφιση, εξώφυλλα περιοδικών, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Επιπλέον, ο ιστότοπος δεν περιλαμβάνει εικόνες πλήρους μεγέθους, μόνο μικρογραφίες, αλλά προορίζεται να χρησιμεύσει ως ενημερωτικός πόρος για όποιον αναζητά γυμνό διασημοτήτων. Η γυμνογραφία έχει συγκεντρώσει όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα για να απολαύσουν οι θεατές και οι λάτρεις. Καλά, όλες αυτές οι ανέσεις είναι δωρεάν, ναι, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα. Ως εκ τούτου, κάντε μια επίσκεψη στη Nudography. θα περάσεις καλά εδώ

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή