Ενημερώθηκε: 24 Σεπτεμβρίου 2022

Διασημότητα του σεξ

& Κορυφαίες 12 ιστοσελίδες διάσημων γυμνών και Deepfake πορνό παρόμοιοι με το SexCelebrity.net

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το SexCelebrity.net

σπίτι διασημοτήτων του σεξ

Γεια, φίλε! Ξεκινήστε να αναφέρετε τη διασημότητα που θέλετε να δείτε εντελώς γυμνή. Εδώ στο SexCelebrity.net, θα έχετε το πιο καυτό και πιο φρέσκο ​​πορνό διασημοτήτων για τράνταγμα. Τυχερός αν η αγαπημένη σας προσωπικότητα κυκλοφόρησε ταραχώδεις σεξουαλικές ταινίες και γυμνές φωτογραφίες. Ωστόσο, αν κανένα, το Sex Celebrity μπορεί να βρει τον δρόμο. Ναι, ο ιστότοπος θα παρέχει τις σεξουαλικές διατάξεις για την περιπέτεια μας για φαπαγιές. Ως εκ τούτου, το Sex Celebrity συγκέντρωσε όλα τα ερωτικά και ψεύτικα πορνό διασημοτήτων. Σίγουρα, θα αρπάξετε και θα τρίψετε το πουλί σας σύντομα με την Kim και πολλές άλλες διασημότητες με αχνιστά γυμνά.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://sexcelebrity.net/

Πράγματι, το όνομα αυτής της πλατφόρμας θα μιλήσει για τον ίδιο τον ιστότοπο. Το Sex Celebrity μοιράζεται δωρεάν σωρούς ταινιών με διάφορες τηλεοπτικές, ταινίες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα πρόσωπα διάσημης προσωπικότητας. Οι χρήστες και οι θαυμαστές του πορνό διασημοτήτων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σκληροπυρηνικά σεξουαλικά σενάρια με άτομα όπως η Emma Watson, η Kim Kardashian, η Scarlet Johansson, η Angelina Jolie, η Selena Gomez, η Katy Perry και άλλα εξέχοντα μωρά. Όχι μόνο αυτό, είναι παρόντες και αστέρες των social media, πολιτικοί, έντυπα μοντέλα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Deepfake πορνό, ναι, είναι!

Έχω αναφέρει από προηγούμενες κριτικές μου πώς το deepfake πορνό άλλαξε τον κανόνα του παιχνιδιού στη βιομηχανία του πορνό. Η τεχνολογία έχει κάνει πράγματι τη ζωή μας πιο εύκολη δημιουργώντας καυτή πορνογραφία, συγχωνεύοντας το σώμα μιας ηθοποιού πορνό στο πρόσωπο της αγαπημένης σας διασημότητας. Το Sex Celebrity κάνει όλα αυτά τα υλικά να φαίνονται γνήσια και αυθεντικά, προσελκύοντας περισσότερους θαυμαστές στον τομέα. Πολλές δυσάρεστες σεξουαλικές φαντασιώσεις αντιμετωπίζονται λόγω της συλλογής Sex Celebrity. Με αυτό, οι φανατικοί είναι ευχαριστημένοι με το πιπίλισμα, την ιππασία, το γλείψιμο, τη διείσδυση και πολλές άλλες σκηνές.

Το Sex Celebrity χρησιμοποίησε τη χρήση τεχνολογίας deepfakes, όπως το λογισμικό FakeApp. Αυτός ο τύπος εφαρμογής περιέχει γραφικά και τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία άψογων υλικών. Πρέπει να πω ότι τα βίντεο δημιουργούνται με τεχνογνωσία και αποτελεσματικές τεχνικές. Οι δημιουργοί και οι συντάκτες βίντεο επιλέγουν παρόμοια σωματική διάπλαση και αποτυπώνουν τέλειες εκφράσεις για να κάνουν κάθε υλικό μοναδικό. Οι λάτρεις του πορνό θα απολαύσουν την εξαιρετική ευχαρίστηση ενώ μεταδίδουν τη γκρίνια, τους οργασμούς, ακόμη και τα squirting των σταρ. Το Sex Celebrity επέλεξε ακόμη και τις πιο καυτές προσωπικότητες για να κάνει το ταξίδι κάθε ενθουσιώδους συναρπαστικό.

σεξουαλικότητα

Σεξ διασημότητες για να σε κάνει να καυλιάρης

Το SexCelebrity ήταν μια πολυσυζητημένη πόλη από την ίδρυσή του το 2012. Παρά το γεγονός ότι ήταν νεοφυής στη βιομηχανία του πορνό, το Sex Celebrity δεν απογοήτευσε τους οπαδούς του. Ο ιστότοπος ήθελε να είναι το σπίτι για deepfake πορνό υλικό και νομίζω ότι έχουν ήδη επιτύχει το ορόσημο. Ως εκ τούτου, το Sex Celebrity συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες του ιστότοπου κάθε μέρα και εκατομμύρια επισκέψεις μηνιαίως. Η επιτυχία αυτού του ιστότοπου δεν εμπόδισε το Sex Celebrity. Αντίθετα, ενέπνευσε την πλατφόρμα να δημιουργήσει πιο συναρπαστικά σενάρια από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε.

Επιπλέον, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ και να μην ευχαριστήσω τα λαμπρά μυαλά των δημιουργών. Εκτός από την έμπειρα φτιαγμένη ερωτική, με δέος έχω τις άσχημες επιθυμίες και την απίστευτη φαντασία τους. Αυτοί οι καλλιτέχνες έκαναν σίγουρα τις κρυφές σεξουαλικές μας εμμονές να γίνουν πραγματικότητα. Θυμάμαι όταν ήμουν νέος, συνέχιζα να φαντάζομαι τους αγαπημένους μου αστέρες του κινηματογράφου να γυμνώνονται στην πραγματική ζωή. Λοιπόν, σήμερα, οι έφηβοι δεν έχουν πια αυτό το δίλημμα. Αυτό το έργο τέχνης κάνει τη φαντασία αληθινή. Τουλάχιστον τα βίντεο μπορούν να λύσουν τέτοιες μακροπρόθεσμες επιθυμίες. Ευχαριστώ, Sex Celebrity!

Deepfakes διασημοτήτων του σεξ

Η αρχική σελίδα των διασημοτήτων του σεξ

Το Sex Celebrity δεν θέλει να σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο σου, φίλε. Ως εκ τούτου, δημιούργησαν την πλατφόρμα τους για να είναι απλή και βολική. Κάθε κομμάτι νόστιμου υλικού είναι εύκολα προσβάσιμο εδώ. Ο σχεδιασμός, τα εικονίδια και τα γραφικά συνδυάζονται τέλεια, δημιουργώντας μια πιο καθαρή και επιτόπια διάταξη τοποθεσίας. Ο συνδυασμός του κόκκινου και του λευκού έκανε τη Sex Celebrity ακόμα και φιλόξενη. Αν και θα ήταν καλύτερο να είχα μια πιο σκούρα απόχρωση, είναι το περιεχόμενο που αναζητώ ούτως ή άλλως.

κατηγορίες διασημοτήτων σεξ

Επιπλέον, ο ιστότοπος Sex Celebrity σας καλωσορίζει όχι μόνο με μια βιβλιοθήκη με σκηνές σεξουαλικής δράσης διάσημων προσωπικοτήτων. θα παρέχει επίσης το πιο hot deepfake στην τρέχουσα γεωγραφική σας θέση. Το καυτό όνομα του ιστότοπου συνοδεύεται από μια εκτενή μηχανή αναζήτησης και λειτουργία μεταφόρτωσης. Εν τω μεταξύ, το Sex Celebrity παραδίδει τμήματα σεξ για να περιπλανηθείτε. Αυτές οι ενότητες περιλαμβάνουν βίντεο, γυμνά, Κατηγορίες, Διασημότητες, Ζωντανό σεξ, Ασιατικά Deepfakes και πολλά άλλα. Με κύλιση περαιτέρω στην κύρια σελίδα θα μεταφερθείτε στα πιο πρόσφατα deepfake, premium και νέα deepfake πορνό βίντεο. Επιπλέον, στο τέλος της σελίδας, είναι διαθέσιμη μια λίστα ετικετών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε την προτιμώμενη γεύση του πορνό διασημοτήτων.

Η πλοήγησή τους

Είναι ακόμα πιο εύκολο να κατανοήσετε τα επιλεγμένα υλικά σας με τις τεράστιες και καθαρές μικρογραφίες προεπισκόπησης του Sex Celebrity. Αυτές οι μικρογραφίες μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς και τις περισσότερες προβολές. Οι μικρογραφίες του Sex Celebrity περιέχουν τον τίτλο κάθε πορνογραφικού περιεχομένου, τη διάρκεια και τον αριθμό των προβολών. Είναι επίσης ορατό πόσα άτομα έχουν αντιδράσει σε κάθε ερωτική ταινία. Το Sex Celebrity φρόντισε επίσης να παρέχει ετικέτες HD σε βίντεο υψηλής ανάλυσης. Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν γρήγορα να εντοπίσουν ποιο βίντεο θα ανεβάσουν.

Εν τω μεταξύ, καθώς η διάρκεια των βίντεο βρίσκεται στη μικρογραφία του, ανακάλυψα ότι οι ερωτικές ταινίες εδώ στο Sex Celebrity κυμαίνονται από πέντε λεπτά έως είκοσι. Ως εκ τούτου, βρήκα τα πέντε λεπτά ως τον συντομότερο χρόνο ανά βίντεο από την περιοδεία μου, αν και ορισμένα περιεχόμενα της συλλογής είναι προεπισκόπηση ενός δευτερολέπτου έως ενός λεπτού. Επιπλέον, το Sex Celebrity προσφέρει επίσης μια ώρα ροής. Ναι, έγινα επίσης μάρτυρας βίντεο που έμοιαζαν τόσο μακριά όσο οι ταινίες. Πράγματι, είναι σαν να παρακολουθείς τις πιο αγαπημένες σου διασημότητες στη γυμνή ταινία τους.

νέος σεξ διασημότητα

Επιπλέον, παρατήρησα εδώ στο Sex Celebrity ότι παρέχουν διάφορες ταινίες από διασημότητες της Ασίας. Αν και σε ορισμένους οπαδούς του πορνό άρεσαν αυτές οι προσφορές, σε άλλους φαίνεται να νιώθουν το αντίθετο. Λοιπόν, νομίζω ότι αυτό το σενάριο δεν θα είναι πρόβλημα με τη λειτουργία ετικετών και κατηγοριών Διασημοτήτων σεξ. Ναι, οι λιχουδιές πορνό μπορούν να ταξινομηθούν και να φιλτραριστούν μέσω της μηχανής αναζήτησης και των ετικετών στην κύρια σελίδα. Με αυτό, οι χρήστες του ιστότοπου μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν και να κατανοήσουν το πορνό που λαχταρούν πολύ.

Μια δεξαμενή ερωτικών βίντεο διασημοτήτων

Όπως εσείς, αναρωτιέμαι και εγώ για τον ακριβή αριθμό των ερωτικών υλικών που βρέθηκαν εδώ στο Sex Celebrity. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος δεν παρέχει το ακριβές, η εκτίμησή μου θα μπορούσε να είναι περίπου εκατοντάδες έως χιλιάδες περιεχόμενο που αξίζει τον κόπο. Επίσης, αν κοιτάξετε γύρω από τις μικρογραφίες, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα βίντεο που προστίθενται καθημερινά. Με αυτό, η συλλογή και η βιβλιοθήκη πορνό διασημοτήτων γίνονται εκτεταμένες μέρα με τη μέρα. Αυτό που είναι πιο συναρπαστικό είναι ότι αυτά τα φρέσκα υλικά διαθέτουν ένα νέο deepfake celebrity girl.

γυμνά διασημοτήτων του σεξ

Είναι ενδιαφέρον ότι με την έλευση των προσωπικοτήτων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των influencers, οι δημιουργοί μπορούν να έχουν μια ποικιλία κυριών για να διαλέξουν. Ειλικρινά, αυτά τα περιεχόμενα είναι ακαταμάχητα. Μου αρέσει επίσης να καραδοκώ στα αρχεία για να βλέπω προηγούμενες μεταφορτώσεις. Από εδώ και πέρα ​​είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι ακόμα αναζωογονητικό να βλέπω την Emilia Clarke, την Anne Hathaway, την Jennifer Aniston και πολλές από τις διασημότητες μου να χτυπιούνται στα βίντεο. Αχ, είμαι ευγνώμων για τη συλλογή σου, Sex Celebrity.

Θέσεις πορνό στο Sex Celebrity

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Sex Celebrity είναι ένας τομέας που εστιάζει σε διάσημα κορίτσια και μωρά στον κόσμο. Ωστόσο, θα χαρείτε που προσφέρουν ποικίλες λιχουδιές και λιχουδιές στο αποθετήριό του. Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ετικέτες στο κάτω μέρος της κύριας σελίδας. Από εκεί, μπορούν να επιλέξουν ξανθιά, πίπα, μουνί fuck, cumshot, creampie, σεξουαλικά παιχνίδια, τριχωτό μουνί και αυνανισμό. Ναι, φίλε, ξέρω ότι θα εκτιμήσεις αυτή τη διαφορετική συλλογή. Εκτός από διαφορετική γεύση και ελκυστικότητα, αυτές οι ετικέτες μπορούν να καλύψουν τις μοναδικές ανάγκες ενός ατόμου.

ετικέτες σεξ διασημότητες

Προφανώς, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να τρίβουν τις κουβέντες τους με καουμπόισσα, ιεραποστολικό, στοματικό σεξ, δακτυλικό σεξ, διαφυλετικό σεξ, πρωκτικό, κάμερα web, τρίο, ζευγάρια, στρέιτ σεξ και πολλές άλλες διαθέσιμες θέσεις. Από την άλλη πλευρά, η ενότητα των κατηγοριών θα σας προσφέρει πιο απολαυστικά σενάρια σεξ. Το Sex Celebrity περιλάμβανε κατηγορίες που μπορούν να ενθουσιάσουν κάθε φανατικό πορνό και άπληστο streamer ταινιών και σειρών. Έχουν μια μοναδική τοποθεσία για Game of Thrones, Avengers, Singers, Hot Celebrities, ακόμα και YouTubers. Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει τον αγαπημένο σας χαρακτήρα να χτυπιέται με καυλιάρηδες άντρες; Σίγουρα, θα εύχεστε να είστε ένας από αυτούς τους τυχερούς πουλί.

sexcelebrity περισσότερο

Διάσημοι στο Fap στο SexCelebrity

Αναμφισβήτητα, οι διασημότητες είναι μερικά από τα πιο σέξι πλάσματα στο σύμπαν. Με αυτό, είναι τόσο δύσκολο να μην ονειρευτείς ότι τους βλέπεις να γυμνάζονται και να παρασύρονται στο κρεβάτι. Ξέρω ότι είσαι από αυτούς τους followers που αναρωτιούνται τι νιώθουν αυτά τα αστέρια στο κρεβάτι και πώς μυρίζουν. Λοιπόν, εδώ στο αρχείο του Sex Celebrity, η δίψα σας θα σβήσει με τα υλικά που έχετε στη διάθεσή σας. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος προσφέρει κατηγορίες ταινιών, προσπάθησα να κοιτάξω γύρω από τη συλλογή της ειδικής Avenger.

ειδική σεξ διασημότητα

Από εκεί, είδα τη Σκάρλετ να απολαμβάνει κάθε κόκορα που γλείφει. Το Sex Celebrity περιλαμβάνει επίσης τη Sophie Turner του Game of Thrones και πολλές άλλες καυτές διασημότητες στη βιβλιοθήκη. Η Νάταλι Πόρτμαν και η Γκαλ Γκαντότ είναι επίσης έτοιμες για μια περιπέτεια. Η Νάταλι απολάμβανε τον κόκορα ενός μαύρου αρσενικού ομολόγου. Όχι μόνο αυτό, υπάρχουν διάφορα υλικά από την Britney Spears, την Bella Thorne, την Cameron Diaz, την Ασιάτισσα και άλλες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Τα υπέρ και τα κατά του SexCelebrity.net

PROS:

 • Δωρεάν ροή σεξ διασημοτήτων
 • Τα περιεχόμενα είναι οργανωμένα κατάλληλα
 • Αποτελεσματικές μικρογραφίες
 • Τεράστια βιβλιοθήκη
 • Χιλιάδες deepfakes
 • Μερικά υλικά υψηλής ποιότητας
 • Οι κορυφαίες διασημότητες είναι εδώ

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις
 • Μερικά περιεχόμενα χαμηλής ποιότητας
 • Δεν υπάρχουν επιλογές λήψης

Οι 12 κορυφαίοι ιστοσελίδες γυμνών διασήμων και Deepfake πορνό παρόμοιοι με το SexCelebrity.net:

# 1 - MrDeepFakes  

MrDeepFakes

Το MrDeepfakes φέρνει μια νέα γεύση στον κόσμο των γυμνών διασημοτήτων. Από το ίδιο το όνομα, αυτός ο ιστότοπος περιέχει ψεύτικα και επεξεργασμένα βίντεο και εικόνες celeb. Με τη σημαντική πρόοδο της τεχνολογίας αυτές τις μέρες, δεν είναι πλέον πρόβλημα να δημιουργούμε αληθινά σκάνδαλα και σαφείς φωτογραφίες για την ευχαρίστηση όλων. Ο MrDeepfakes ενημερώνεται τακτικά και έρχεται σε διάφορες συλλογές διασημοτήτων A-list.

Ακολουθεί μια πλήρης κριτική του MrDeepFakes.

PROS:

 • Μεγάλη βιβλιοθήκη διασημοτήτων
 • Η πλοήγηση είναι σχετικά απλή στην κατανόηση
 • Άφθονο περιεχόμενο
 • Σκούρο θέμα διάταξης

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε κακή ποιότητα ανάλυσης
 • Ορισμένα άλμπουμ έχουν συγκεχυμένους τίτλους
 • Μερικές διαφημίσεις

# 2 - AdultDeepFakes 

AdultDeepFakes

Σήμερα, η εύρεση του καλύτερου ιστότοπου γυμνών διασημοτήτων μπορεί να είναι δύσκολη και προκλητική. Με ένα σωρό ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα εδώ και εκεί, καθώς και μόνο λίγα περιεχόμενα, είναι αρκετά απογοητευτικό για το fap. Όλοι ξέρουμε ότι δεν βλέπεις κάθε μέρα νέες διαρροές από αυτές τις διασημότητες, είναι καλό που υπάρχουν εναλλακτικές. Το AdultDeepFakes παρέχει εκπληκτικές επεξεργασμένες φωτογραφίες και βίντεο διασημοτήτων που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. 

PROS:

 • Οι διάσημοι είναι διάσημοι και πολύ υπέροχοι
 • Χιλιάδες εικόνες και βίντεο αποθηκεύονται
 • Η διάταξη είναι διαισθητική

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα

# 3 - AZNude 

αζνού

Γι' αυτό είναι υπέροχο να βλέπεις έναν υψηλής ποιότητας πορνό ιστότοπο διάσημων διασημοτήτων όπως το AZNude! Για να είμαι αξιοπρεπής, είχα την ιδέα ότι αυτοί ήταν μερικοί ιστότοποι κορυφαίας κατηγορίας. Αντίθετα, είναι στην πραγματικότητα ένας εντελώς δωρεάν ιστότοπος. Ωστόσο, η κομψή και κομψή εμφάνιση που σε αφήνει να νιώθεις ότι είσαι σε μια σελίδα πολυτελείας λέει άλλα. Πράγματι, αυτό είναι ένα από τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του AZNude.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης ανασκόπηση του AZNude.

PROS:

 • Πολλά γυμνά, διαρροές και ειλικρινείς λήψεις από διάφορες διασημότητες
 • Διατίθενται καταπληκτικά πορνό
 • Ο σχεδιασμός είναι κομψός και στρατηγικά άνετος στη χρήση
 • Η ροή είναι δωρεάν
 • Η λήψη είναι απεριόριστη και δωρεάν
 • Ενημερώνει τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Υπάρχουν κανονικά πορνό μικτά

# 4 - CelebsNudesWorld 

CelebsNudeWorld

Αυτός ο ιστότοπος για ενήλικες σάς επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά σε κοτόπουλα του Χόλιγουντ που παίρνουν λίγο πουλί και απλά είστε άτακτοι. Είναι ένας εντελώς νέος κόσμος ερασιτεχνικού περιεχομένου, ταινιών σεξ και συνδυασμένων γυμνών. Ο ιστότοπος έχει πολύ περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε τα αγαπημένα σας αστέρια να γίνονται άτακτα στην κρεβατοκάμαρα και μερικές φορές να παίζουν με τον εαυτό τους ή απλά να επιδεικνύουν τα σέξι σώματά τους για να το δουν όλοι.

PROS:

 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Υπέροχο περιεχόμενο που έχει διαρρεύσει
 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Αρκετά ενοχλητικές διαφημίσεις και αναδυόμενα πανό
 • Βίντεο χαμηλής ποιότητας
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας φαίνεται κακός

# 5 - Γυμνογραφία 

Γυμνογραφία

Το Nudography είναι ένας ιστότοπος που εξυπηρετεί αυτές τις φαντασιώσεις. Πράγματι, αυτές οι συντριβές δεν είναι για την ίδια τη διασημότητα αλλά για έναν από τους χαρακτήρες που υποδύονται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί απίθανοι χαρακτήρες που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους προσωπικότητας όταν πρόκειται για τηλεόραση και ταινίες.

Χόρτασε Λεπτομέρειες γυμνογραφίας σε αυτήν την ανασκόπηση.

PROS:

 • Τόνοι διασημοτήτων
 • Κάλυψε πολλά θέματα
 • Τα τελευταία γυμνά διασημοτήτων

Μειονεκτήματα:

 • Μικρογραφίες
 • Ο σχεδιασμός βελτιώνεται

# 6 - SexTaped 

σεξουαλικά

Η συλλογή βίντεο του SexTaped δεν είναι τόσο τεράστια, καθώς υπάρχουν μόνο περίπου 2,000, αλλά το αντισταθμίζουν με την ποιότητα κάθε βίντεο. Ο ιστότοπος επικεντρώνεται στη σπιτική θέση και εξακολουθεί να διαθέτει βίντεο HD. Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι ο ιστότοπος δεν έχει καμία επιλογή λήψης. Όσο για τις φωτογραφίες, θα σας συγκλονίσει ο αριθμός των φωτογραφιών διασημοτήτων σε αυτόν τον ιστότοπο.

PROS:

 • Πολλές διαρροές διασημοτήτων
 • Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ερασιτεχνικό περιεχόμενο
 • Ένας μέτριος και απλός ιστότοπος
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογή λήψης
 • Ένας περιορισμένος αριθμός βίντεο και επιλογών
 • Πολλές διαφημίσεις

# 7 - CelebMasta 

Κύριο CelebMasta

Η CelebMasta συγκέντρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, καθώς και αρκετούς πιο καυτούς μουσικούς, επηρεαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοντέλα, τραγουδιστές και τηλεοπτικές προσωπικότητες. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές διασημότητες εδώ και θα χρειαστεί μια ζωή για να μπορέσετε να το ολοκληρώσετε. Επίσης, αυξάνεται συνεχώς κάθε μέρα, επομένως θα πρέπει να περιμένετε συχνές ενημερώσεις περιεχομένου. Θα απολαύσετε πολλούς πορνό, βίντεο, φωτογραφίες και πολλά άλλα που σχετίζονται με διασημότητες.

Εδώ είναι Η πλήρης κριτική του CelebMasta.

PROS:

 • Φανταστική λίστα με διασημότητες από διάφορες περιοχές
 • Κορυφαίες γκαλερί γυμνών
 • Υπάρχουν σκάνδαλα, κουτσομπολιά και άλλα διαθέσιμα
 • Φανταστικές κατηγορίες για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες ανακατευθύνσεις σε τρίτους
 • Έχει μόνο μια βασική δυνατότητα αναζήτησης

# 8 - PurelyCeleb

καθαράceleb

 Το PurelyCeleb σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τον εύκολο σχεδιασμό και την εξαιρετική διεπαφή με τις απλές διατάξεις τους. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε σελίδες μετά από σελίδες περιεχομένου διασημοτήτων και σε ένα ευρετήριο όπου μπορείτε να δείτε τα πιο σημαντικά ονόματα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο.

Επίσης, ο δείκτης διασημοτήτων τους περιλαμβάνει επίσης μια σύντομη βιογραφία για κάποιον και μια κλεφτή ματιά ή επισκόπηση του συνηθισμένου περιεχομένου τους. Το PurelyCeleb μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος για ενήλικες προς το παρόν. Ωστόσο, εστιάζει κυρίως στον στόχο της: να παρέχει ποιοτικό περιεχόμενο που έχει διαρρεύσει και να κάνει τον ιστότοπό του φιλόξενο και να διαθέτει ένα φιλικό περιβάλλον χρήστη.

PROS:

 • Κάθε σελίδα διασημοτήτων έχει μια σύντομη βιογραφία
 • Πολλά διαρρέοντα περιεχόμενο και αρχεία διασημοτήτων
 • Υποστηρίζεται η χρήση κινητών

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενες διαφημίσεις εδώ και εκεί
 • Περιορισμένες επιλογές αναζήτησης
 • Χρειάζεται βελτίωση στις επιλογές φιλτραρίσματος

# 9 - CelebGate 

γιορτάζουν

Η διάταξη του Celebgate.cc μοιάζει με τον τυπικό ιστότοπο θαυμαστών διασημοτήτων και θα το βρείτε ανοργάνωτο χωρίς να έχει πολλά χαρακτηριστικά ταξινόμησης και φιλτραρίσματος. Ωστόσο, η αρχική σελίδα έχει ένα ευρετήριο AZ, μια ενότητα γενεθλίων για διασημότητες και την τρέχουσα λίστα ενημερώσεων.

Επιπλέον, ο ιστότοπος έχει επίσης το δικό του "Hall Of Fame" μαζί με πρόσφατες αναρτήσεις ιστολογίου. Έχουν επίσης μια μοναδική ενότητα "Fappening" με επεξηγηματικά άρθρα και σχετικές διασημότητες, όπως το Playboy και τα μοντέλα τους. Κάθε μοντέλο σε αυτόν τον ιστότοπο δημιουργεί το βιογραφικό του και δίνει μια κλεφτή ματιά στα περιεχόμενα του ιστότοπου.

Ολόκληρη η κριτική του CelebGate εδώ.

PROS:

 • Κάθε διασημότητα έχει γράψει προσεκτικά το βιογραφικό του
 • Αρχείο περιεχομένου διασημοτήτων και γυναικών
 • Υποστήριξη για κινητά

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς επιλογές αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Πάρα πολλές διαφημίσεις
 • Τα βίντεο ή οι ταπετσαρίες στον ιστότοπο σας ανακατευθύνουν σε άλλο ιστότοπο για ενήλικες

# 10 - VividCeleb

κασέτες σεξ του vividceleb

Εκτός από τη δημιουργία της δικής τους συλλογής πορνό με πρωταγωνιστές τις πιο υπέροχες διασημότητες του κόσμου, η VividCeleb είναι ευρέως δημοφιλής ως κύρια πηγή γυμνών διασημοτήτων και σεξουαλικών ταινιών. Από τότε που κυκλοφόρησαν πολλές απροσδόκητες σεξουαλικές ταινίες διάσημων, η VividCeleb έχει πιέσει να επεκτείνει τη βιβλιοθήκη της.

Επιπλέον, κάθε περιεχόμενο του VividCeleb είναι διαθέσιμο εδώ για την ευχαρίστηση προβολής σας—είτε είναι γυμνές φωτογραφίες, βίντεο σεξ, GIF, φωτογραφίες περιοδικών, φωτογραφίσεις, στιγμιότυπα παπαράτσι και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια ποικιλία από γυναίκες υψηλής κλάσης με πρωταγωνιστές γνωστές διασημότητες, αστέρες της ποπ, στάρλετ ριάλιτι, μουσικούς, μοντέλα και ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Μάθηση περισσότερα για το VividCeleb εδώ.

PROS:

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και τα δίκτυα
 • Αποκλειστικά σεξουαλικά σκάνδαλα
 • Ενδιαφέρουσες κατηγορίες
 • Προσιτά πακέτα συνδρομής
 • Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Τα μη μέλη δεν έχουν διαθέσιμες προεπισκοπήσεις
 • Η βιβλιοθήκη δεν είναι τόσο μεγάλη
 • Λίγα αποκλειστικά βίντεο είναι διαθέσιμα

# 11 - MrSkin 

κύριος

Αν είχατε ποτέ αυτό το δίλημμα να προσπαθήσετε να βρείτε ορισμένες γυμνές σκηνές από ταινίες του Χόλιγουντ, πιθανότατα βρήκατε τον Mr. Skin σε ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα καλύτερα γυμνά κλιπ του Χόλιγουντ είναι εδώ. Από τις υψηλού εισοδήματος υπερπαραγωγές, indie ταινίες μέχρι ξένες ταινίες που θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν για μαλακό πορνό. Επιπλέον, ο Mr. Skin έχει περισσότερα από 75,000 γυμνά κλιπ με τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ όπως η Salma Hayek, η J.Lo, η Drew Barrymore και τόσα άλλα.

Ρίξτε μια ματιά Κριτική MrSkin.

PROS:

 • Βίντεο σε πλήρη HD
 • Εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπο
 • Σέξι συλλογή GIF για θαυμαστές
 • Μαζική συλλογή γυμνών celeb
 • Διατίθενται επίσης ειδήσεις και φόρουμ διασημοτήτων
 • Οι εικόνες προέρχονται μόνο από γκαλερί στιγμιότυπου οθόνης

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές διαφημίσεις σε όλο τον ιστότοπο
 • Χωρίς επιπλέον μπόνους και προνόμια κατά την εγγραφή
 • Το περιεχόμενο δεν είναι αποκλειστικό

# 12 - NudoGram  

NudoGram

Το NudoGram είναι ένας ιστότοπος πορνό που απευθύνεται κυρίως σε διασημότητες και γυμνές διαρροές από τους αγαπημένους σας σταρ του Χόλιγουντ. Αυτό που παρατηρώ σε αυτόν τον ιστότοπο Fappening είναι ο σχεδιασμός και η ρύθμιση που διαθέτει. Όλα είναι επίσης καλά οργανωμένα και εφαρμόζουν σύστημα ετικετών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο που σχετίζεται με τις προτιμήσεις σας. Τώρα, δεν χρειάζεται να περάσετε από όλο το περιττό περιεχόμενο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Επειδή το NudoGram έχει ήδη σχεδιαστεί για την εξυπηρέτησή σας.

PROS:

 • Δωρεάν για χρήση
 • Το περιεχόμενο δεν είναι γεμάτο και οργανωμένο καλά
 • Πολύ αποτελεσματικό στη χρήση
 • Άφθονο εκπληκτικό περιεχόμενο
 • Διαθέτει τις πιο δημοφιλείς διαρροές διασημοτήτων και αποκλειστικές φωτογραφίες

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις και ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα

Συμπέρασμα

Το Sex Celebrity είναι ένας επιπλέον χώρος για τους λάτρεις του πορνό διασημοτήτων. Με ένα πλήθος καυτών υλικών για διασημότητες, τα deepfake βίντεο εδώ στο Sex Celebrity είναι δωρεάν και εντυπωσιάζουν. Η βιβλιοθήκη καλύπτει διάφορα είδη και θέσεις στην περιοχή ετικετών και κατηγοριών. Με αυτό, οι λάτρεις του πορνό μπορούν να επιλέξουν γρήγορα το περιεχόμενο που θέλουν να καταβροχθίσουν. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι εύκολος στη χρήση και την πλοήγηση. Παρόλο που το Sex Celebrity έχει πολλές διαφημίσεις που μπορεί να είναι ενοχλητικές, δεν θα μπορούσε να ισοδυναμεί με τη χαρά του fapping με το περιεχόμενο.

Επιπλέον, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται και οι δημιουργοί του Sex Celebrity είναι πραγματικά φανταστικοί. Έφεραν μοναδικά και ποιοτικά αριστουργήματα. Ωστόσο, ορισμένες ταινίες στο Sex Celebrity δεν έχουν υψηλή ανάλυση. εξακολουθούν να προσφέρουν οργασμούς. Είμαι σίγουρος ότι κάθε κόκορας είναι ενθουσιασμένος με τα αγαπημένα του αστέρια σε σεξουαλική απόδραση και πλήρες γυμνό εδώ. Βιαστείτε τώρα! Έχετε μια καταπληκτική έκρηξη στην εξερεύνηση του Sex Celebrity. Σου αξίζει να έχεις αυτές τις διασημότητες, φίλε. Απολαύστε τα σήμερα!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή