Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

3 ιστότοποι Voyeur: Σύγκριση Voyeur House TV, Camarads & Voyeur-Villa (Κρυφές κάμερες και ιστότοποι Spy Sex Cams)

# 1 URL: https://www.voyeur-house.tv

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει ένα διαφορετικό είδος συγκίνησης που φέρνουν οι voyeur cams. Για μερικούς, μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι πραγματικά πολύ ζεστό και δελεαστικό να βλέπει κανείς να κάνει το δικό του χωρίς να το γνωρίζει. Οι κάμερες Voyeur υπάρχουν για να ικανοποιήσουν αυτού του είδους τις συνομιλίες που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κρυφά.
Οι άντρες πιθανότατα έπεσαν σε γυναίκες που δεν γνωρίζουν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, για κάποιους μπορεί να είναι ήδη σταθερή. Με voyeur κάμερες, το σεξ και τα κορίτσια είναι 100% πραγματικά. Χωρίς σενάριο, χωρίς προηγούμενα σχέδια, απλά αυθόρμητος σέξι χρόνος με πολύ γυμνό και ζεστό.
Έτσι, για να εκπληρώσουμε τις φαντασιώσεις σας, έχουμε συντάξει τους 4 κορυφαίους ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε εάν έχετε ποτέ αυτό το «αίτημα». Αυτοί οι ιστότοποι είναι δημοφιλείς με δικά τους δικαιώματα και ίσως να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε έναν ή περισσότερους από αυτούς τους ιστότοπους.

Καλύτεροι ιστότοποι Voyeur Cam, Κρυφές Κάμερες & Ιστοσελίδες Spy Sex Cams:

# 1: Τηλεόραση Voyeur House

Σύνδεσμος ιστοσελίδας: https://www.voyeur-house.tv

Τηλεόραση σπιτιού voyeur

Αυτό είναι σαν το τυπικό σας Big Brother House, αλλά σε μια πιο χαρακτηρισμένη κατηγορία X. Οι κάτοικοι μπορούν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα τους ανά πάσα στιγμή και οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις στιγμές τους, ειδικά με τις άτακτες και άγριες στιγμές. Η κατασκοπεία δεν ήταν ποτέ τόσο καλή - με όλες τις διαφορετικές κάμερες που βρίσκονται σχεδόν σε κάθε γωνιά των διαμερισμάτων τους, σίγουρα θα έχετε μια καλή στιγμή να βλέπουν οι άνθρωποι να το κάνουν ωμό και αυθόρμητο.
Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από 30 διαμερίσματα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ερασιτεχνικά μοντέλα στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Τα περισσότερα από τα μοντέλα αποτελούνται από καυτούς νέους, είτε είναι ζευγάρια, ομοφυλόφιλοι ή λεσβίες. Με το Voyeur House, πολλά δωμάτια είναι εγκατεστημένα με κάμερες, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε κάθε μικρό πράγμα που συμβαίνει στο εσωτερικό.
Για δωρεάν χρήστες, θα μπορούν να αναπαράγουν μόνο δύο βίντεο ή κάμερες. Έτσι, αυτό θα σήμαινε απεριόριστη πρόσβαση μόλις επιλέξετε να πληρώσετε τη συνδρομή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις κάμερες ανά πάσα στιγμή με μόνο 29.95 $ το μήνα. Μπορείτε επίσης να δείτε αρχειοθετημένες στιγμές που θα είναι ευκολότερες αφού τα βίντεό τους κατηγοριοποιούνται προσεκτικά. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην αναπαραγωγή χρονολογίου και όλα αυτά παίζονται σε εξαιρετική ποιότητα HD. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις πιο όμορφες δυνατότητες του ιστότοπου, μπορείτε να επιλέξετε από άλλα σχέδια ανάλογα με τη διάρκεια. Μπορείτε να επιλέξετε συνδρομή 90 ημερών, 180 ημερών ή ενός έτους.
Δεν θα δυσκολευτείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο, καθώς έχει σχεδιαστεί για να είναι απλός και εύκολος στην πλοήγηση. Κάθε κάμερα έχει τη συνοδευτική κάτοψη, καθώς και χρήσιμα εικονίδια κάμερας και ακόμη και μια λίστα με τις διαθέσιμες κάμερες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναπαραγωγής χρονοδιαγράμματος, ώστε να μπορείτε να κάνετε επαναφορά και να δείτε ποιες στιγμές έχετε χάσει. Επίσης, οι αρχειοθετημένες στιγμές έχουν συνήθως όλες τις πιο σαφείς ενέργειες που έχουν καταγραφεί στην κάμερα. Εάν θέλετε να ελέγξετε μια συγκεκριμένη κατηγορία, μπορείτε εύκολα να το κάνετε με τη χρήση επιλογών φιλτραρίσματος και ταξινόμησης.
Ιστότοποι όπως το Voyeur House TV είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους είναι άπληστοι οπαδοί του voyeur και του cam show. Σας παρέχει έναν εξαιρετικό τρόπο για να απολαύσετε και να ικανοποιήσετε τις αρετές σας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τηλεόρασης Voyeur House

PROS:

 • 24ωρες συναυλίες
 • Οι κάμερες βρίσκονται παντού στα διαμερίσματα του ερασιτέχνη
 • Οι στιγμές μπορούν να αρχειοθετηθούν
 • Παρέχει εξαιρετικές κατηγορίες ταξινόμησης
 • Διατίθενται ίσια ζευγάρια, λεσβίες ή γκέι σεξ
 • Διατίθεται σε κινητές συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για πλήρη πρόσβαση
 • Οι χρήστες αντιμετωπίζουν βίντεο καθυστέρησης κατά καιρούς

# 2: Καμαράδες

Σύνδεσμος ιστοσελίδας: https://www.camarads.com

κύρια camarads

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αίσθηση σαν να κρυφοκοιτάζουν όμορφα κορίτσια. Ίσως να είστε ένας από αυτούς, σωστά; Λοιπόν, ακούγεται πολύ λάθος όταν το σκέφτεστε, αλλά μπορούμε να σας πούμε έναν τρόπο να το κάνετε ακόμη και χωρίς να πιάσετε και να σταλεί στη φυλακή. Αυτός είναι ένας από τους νεότερους ιστότοπους του κλάδου, αλλά έχουν ήδη προσελκύσει αρκετά μέλη.
Προς το παρόν, το Camarads διαθέτει 13 διαμερίσματα και αποτελείται από ευθύ Ρωσικά ζευγάρια. Κάθε διαμέρισμα διαθέτει περίπου μισή ντουζίνα κάμερες τοποθετημένες σε διάφορα δωμάτια. Μπορείτε να τραβήξετε τα αγαπημένα σας ζευγάρια στο διαδίκτυο για σχεδόν 24 ώρες το 7ωρο και να τα δείτε να περνούν το χρόνο τους όπως όλοι οι άλλοι. Κάνουν τις καθημερινές τους ρουτίνες ως προς το πώς θα κάναμε τα δικά μας - μαγειρεύουν, τρώνε, παίζουν, παρακολουθούν τηλεόραση, κάνουν ντους και κάνουν σεξ μπροστά στην κάμερα για να το βλέπουν όλοι.
Εάν είστε ελεύθερος χρήστης, είναι δεδομένο ότι η πρόσβασή σας θα είναι πολύ περιορισμένη και λόγω των διαφορετικών ζωνών ώρας, ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την παρακολούθηση ζωντανών ενεργειών. Ναι, μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε διαμέρισμα, αλλά οι συγκεκριμένες κάμερες σε καθεμία από αυτές είναι εκτός ορίων για δωρεάν χρήστες. Είναι σημαντικό να έχετε πρόσβαση στις κάμερες μέσα στο διαμέρισμα, καθώς είναι εκεί όπου συμβαίνει η πραγματική καυτή διασκέδαση και η σέξι δράση. Εάν είστε ήδη σε premium συνδρομή, η πρόσβασή σας σε κάθε διαθέσιμη κάμερα θα απολαμβάνεται σε ανάλυση HD, για να μην αναφέρουμε ότι υπάρχει επίσης μια επιλογή χαμηλού φωτισμού, ώστε να μπορείτε να τα δείτε ακόμα υπό τέτοιες συνθήκες. Διατίθενται επίσης 24ωρες επαναλήψεις και μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε και να ελέγξετε τις καυτές στιγμές που μπορεί να έχετε χάσει μέσω αρχειοθετημένων βίντεο.
Ο σχεδιασμός του ιστότοπου είναι αρκετά ελκυστικός, καθώς φαίνεται καθαρός και απλός. Είναι επίσης κατασκευασμένο για εύκολη χρήση, είτε χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο ή τους επιτραπέζιους υπολογιστές σας. Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις άλλες επιλογές και ο ιστότοπος μπορεί να φορτώνει κάθε βίντεο γρήγορα, ώστε η αναπαραγωγή να είναι ομαλή και χωρίς καθυστέρηση. Ένα μειονέκτημα είναι ότι μερικοί μπορεί να μην αντιπαθούν το πώς είναι κουραστικό να αλλάζετε τη μία κάμερα στην άλλη και να παρακολουθείτε τα συμβάντα μέσα στο διαμέρισμα. Επίσης, υπάρχουν περιορισμένες επιλογές επικοινωνίας με τα μοντέλα και δεν μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα χρονοδιαγράμματά τους ή ακόμη και να έχετε την επιλογή εγγραφής βίντεο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Camarads

PROS:

 • 24ωρες κάμερες voyeur
 • Τα περισσότερα βίντεο διαθέτουν ρωσικά ζευγάρια
 • Διατίθεται 24ωρη επιλογή αναπαραγωγής και αρχεία βίντεο
 • Καθαρός και ανόητος ιστότοπος
 • Διατίθεται για κινητή χρήση
 • Περισσότερα από 40K + αρχειοθετημένα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν χρήστες θα έχουν μόνο πολύ περιορισμένη πρόσβαση
 • Η πληρωμένη συνδρομή είναι αρκετά ακριβή
 • Υπάρχουν μόνο μερικά επιπλέον προνόμια και δυνατότητες
 • Έχει μόνο λίγα χαρακτηριστικά για να προσφέρει
 • Δεν μπορείτε να εγγράψετε ή να διατηρήσετε βίντεο για αναπαραγωγή
 • Η μετάβαση από τη μία κάμερα στην άλλη γίνεται κουραστική

# 3: Camrabbit

Σύνδεσμος ιστοσελίδας: https://www.camrabbit.com

καμπάτ

Ο ιστότοπος φιλοξενεί εκατοντάδες εκπληκτικά και όμορφα μοντέλα. Δεν είναι καν τα τυπικά σας κορίτσια με κάμερα στο σπίτι, είναι όλοι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν και ήδη στη βιομηχανία εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να ξέρουν τέλεια πώς να ευχαριστούν τους θεατές. Το Camrabbit επιτρέπει δωρεάν συνομιλίες, αλλά η πραγματική διασκέδαση συμβαίνει πραγματικά μέσα σε ιδιωτικές εκπομπές. Φυσικά, θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να μπορέσετε να απολαύσετε τέτοιες δυνατότητες.
Οι ιδιωτικές εκπομπές, αν και μπορεί να είναι ακριβές, σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ξοδεύετε χρήματα για αυτό. Τα κορίτσια είναι καλά σε ό, τι κάνουν, το καθένα είναι όμορφο και σίγουρο για το δικό του δέρμα, και αποδίδουν σεξουαλικά και μπαίνουν όλα για να δουν οι θεατές. Αν βρείτε ένα μοντέλο που σας αρέσει, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το προφίλ της και τελικά θα μάθετε πολλά για τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές της πριν μπείτε στην αίθουσα και ξεκινήσετε μια συνομιλία.
Οι κάμερες Web είναι σε ποιότητα Full HD, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις ροές και τα βίντεο στην υψηλότερη ανάλυση. Τα μοντέλα είναι επίσης οργανωμένα ανά κατηγορία, έτσι βοηθά στη μείωση του χρόνου αναζήτησης για τους χρήστες. Ο ιστότοπος είναι επίσης εύκολος στην πλοήγηση και με τις δυνατότητές του, θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε άμεσα με όμορφα μοντέλα. Δεδομένου ότι οι κάμερες voyeur είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο διαβάζουμε αυτό το άρθρο, τότε με το Camrabbit θα απολαύσετε σίγουρα τις αυθόρμητες δραστηριότητες που κάνουν τα όμορφα μωρά cam από καιρό σε καιρό. Μπορείτε εύκολα να κατασκοπεύσετε τι κάνουν ανά πάσα στιγμή, και πάνω απ 'όλα, θα πρέπει να δείτε κάποια ατμόσφαιρα δράσης, καθώς οι κάμερες voyeur εδώ είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα εκεί έξω.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Camrabbit.com

PROS:

 • Εύκολη πλοήγηση με καθαρό σχεδιασμό ιστότοπου
 • Ροή 24/7
 • Αρχεία βίντεο που διευκολύνουν την παρακολούθηση βίντεο
 • Η ιδιωτική συνομιλία επιτρέπεται για δωρεάν χρήστες
 • Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη

Μειονεκτήματα:

 • Το κόστος βασίζεται στις προτιμήσεις του μοντέλου
 • Δεν υπάρχει σταθερή τιμή για ιδιωτικές εκπομπές
 • Η λήψη της premium συνδρομής μπορεί να είναι ακριβή

# 4: Voyeur-Villa

Σύνδεσμος ιστότοπου:… νεκρός…

voyeur βίλα

Ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας. Πιθανώς δεν θα επιστρέψω σύντομα. Ακόμα, όμως, είναι αυτό που ήταν και τι μπορείτε να περιμένετε από εναλλακτικούς ιστότοπους σε αυτό το άρθρο:

Ήταν μια φαντασία των περισσότερων ανδρών να παρακολουθούν κατασκοπευτικά βίντεο σεξ ή ακόμα και μόνο κλιπ κάποιου κοριτσιού που γδύνεται μέσω κρυφών φωτογραφικών μηχανών. Εάν οι τάσεις του voyeur επανεμφανίζονται από καιρό σε καιρό και θέλετε περισσότερα, τότε το Voyeur-Villa είναι ο καλύτερος ιστότοπος που μπορείτε να επισκεφθείτε. Ζεστά και νεαρά ζευγάρια κυριαρχούν σε αυτό το voyeur site και μπορείτε να δείτε κάποια ατμόσφαιρα δράσης από αυτούς, απευθείας από τα δικά τους διαμερίσματα με κάμερες παντού και είναι ζωντανό όλο το 24ωρο.
Ακριβώς όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι ταξιδιού, σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε και να επιλέγετε διαμερίσματα με πολλές κάμερες HD εγκατεστημένες παντού, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τα πάντα μέσα. Το καλύτερο μέρος της παρακολούθησης voyeur cams είναι το γεγονός ότι είναι αυθόρμητο και φυσικό… δεν είναι σενάριο ούτε καν προγραμματίζεται σε αντίθεση με τα συνηθισμένα βίντεο πορνό που βλέπουμε. Μπορείτε να περιμένετε πολύ σεξ και γυμνό από τα ζευγάρια στον ιστότοπο, μπορείτε ακόμη και να κάνετε ζωντανή ροή από τη ζώνη πάρτι της βίλας Greenwood. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη λειτουργία επανάληψης 24 ωρών με τη μοναδική ανίχνευση κίνησης, να δείτε αρχεία βίντεο, να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησης και ακόμη και να εγγράψετε τα δικά σας βίντεο σεξ. Ως δωρεάν χρήστης, μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο μια γωνία κάμερας και είναι από ένα δωμάτιο όπου δεν υπάρχει καθόλου σέξι δράση καθότι δεν μπορείτε να δείτε κάθε διαμέρισμα και να επιλέξετε ποιο δωμάτιο μπορείτε να δείτε. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε τη δοκιμαστική συνδρομή τους, η οποία τελικά θα οδηγήσει σε premium συνδρομή, δίνοντάς σας 100% πλήρη πρόσβαση σε κάθε λειτουργία που υπάρχει.
Όσον αφορά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, πιστεύουμε προσωπικά ότι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και την εμφάνιση. Εκτός από αυτό, όλα λειτουργούν αρκετά καλά, είτε χρησιμοποιείτε κινητά τηλέφωνα ή προγράμματα περιήγησης από φορητούς υπολογιστές ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Κάτω από κάθε ροή βίντεο, μπορείτε να βρείτε ένα χρονοδιάγραμμα με κάτοψη και μπορείτε εύκολα να κάνετε κλικ στις διαφορετικές γωνίες της κάμερας. Υπάρχει ένας διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για την ανίχνευση κίνησης μέσα στα δωμάτια και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μοναδική λειτουργία. Η εναλλαγή μεταξύ δύο ή τεσσάρων προβολών κάμερας γίνεται επίσης ευκολότερη. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε ζωντανές ροές και να κατηγοριοποιήσετε κάθε βίντεο, ώστε άλλοι να μπορούν να το ελέγξουν.
Το Voyeur-Villa προσφέρει τέλεια όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για να απολαύσετε την κατασκοπεία. Προσφέρονται πολλές χρήσιμες λειτουργίες και μπορείτε να οργανώσετε τα δικά σας αρχεία βίντεο. Υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες για εξερεύνηση, οπότε το premium για αυτόν τον ιστότοπο δεν θα χαθεί ποτέ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Voyeur-Villa

PROS:

 • Ζωντανές ροές 24/7 σε πολλές γωνίες
 • Ρωσικά μοντέλα που κυριαρχούν στον ιστότοπο
 • Οργανωμένα αρχεία βίντεο ανά κατηγορία
 • Ζωντανές ροές με ομαλή ροή
 • Διατίθεται για κινητή χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Αργές περιόδους από καιρό σε καιρό
 • Η δωρεάν πρόσβαση παρέχει περιορισμένα οφέλη
 • Περιορισμένες δυνατότητες παρά την premium συνδρομή
 • Ο ιστότοπος είναι εκτός λειτουργίας. Δεν υπάρχουν νέα για "επιστρέψτε".

Συμπέρασμα

Για να ικανοποιήσουμε τη δίψα μας για κάμερες voyeur, αυτοί οι ιστότοποι έχουν δημιουργηθεί για να σας δώσουν περισσότερες ιδέες σχετικά με το ποιοι είναι οι ιστότοποι κάμερας voyeur και πώς λειτουργεί πραγματικά. Κάποιοι μπορεί απλώς να είναι περίεργοι και δεν έχουν δοκιμάσει τη μαγεία της κατασκοπείας για σέξι στιγμές, οπότε αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε να το δοκιμάσετε. Οι κάμερες Voyeur είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον ξένο σε απευθείας σύνδεση, καθώς σε αντίθεση με το πορνό, δεν είναι σενάριο, ώστε να μπορείτε να νιώσετε τη φυσικότητα και τον αυθορμητισμό του.
Παραδεχτείτε το ή όχι, αισθανθήκαμε βαριεστημένοι και πολύ άνετα με την παρακολούθηση πορνογραφικών βίντεο που μερικές φορές θέλουμε να αναζητήσουμε κάτι νέο. Δεν υποστηρίζουν όλοι το ταξίδι του ταξιδιού μας και πολλοί άνθρωποι ρίχνουν τα μάτια τους όταν το ακούνε, αλλά παρά όλα τα αρνητικά που συνοδεύουν, αυτοί οι ιστότοποι είναι απαραίτητοι.

Προσωπικά προτείνω να προσπαθήσω # 1 - Voyeur House TV (κάντε κλικ εδώ για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο). Θα προσφέρει σίγουρα αυτό που υπόσχεται και θα κάνει τις παλάμες σας ιδρωμένες από τον ενθουσιασμό.

Προχωρήστε και ελέγξτε αυτούς τους καταπληκτικούς ιστότοπους, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε λίγο σέξι χρόνο και να έχετε τις καλύτερες ώρες της ζωής σας παρακολουθώντας τους ανθρώπους να κάνουν το δικό τους πράγμα ενώ ενσωματώνουν μερικές σέξι κινήσεις εδώ και εκεί. Είναι ένα διαφορετικό και μοναδικό είδος που θα ικανοποιηθεί μόλις προσπαθήσετε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή