Ενημερώθηκε στις: 6 Δεκεμβρίου 2021

Αναθεώρηση Cam4

& 14 Κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για το Live Cam Cam Site στο Cam4.com

Δείξτε μου τις καλύτερες 14 εναλλακτικές λύσεις για το Cam4.com

αρχική σελίδα cam4

Μιλάμε για το CAM4 σήμερα! Αλλά ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να σκεφτούμε γιατί χρειαζόμαστε αρχικά ιστότοπους σεξ. Λοιπόν, όλοι γνωρίζουμε πλήρως την κατάσταση, έτσι δεν είναι; Αυτό σημαίνει ότι δεν ντρέπουμε να ομολογήσουμε στο επαίσχυντο μυστικό μας να απολαμβάνουμε το πορνό και να το χρησιμοποιούμε για να κατεβούμε.

Σίγουρα έχετε μια καλή στιγμή όταν το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Τι γίνεται αν έπρεπε να κάνετε μερικές αλλαγές; Τι γίνεται αν θέλετε το άτομο να επικοινωνήσει μαζί σας και να προσέξετε τις συγκεκριμένες ανάγκες σας;

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.cam4.com

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, έτσι δεν είναι; Η πορνογραφική βιομηχανία στοχεύει στη δημιουργία υλικού που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό. Τι μπορεί να είναι πιο δελεαστικό από το να γνωρίζετε ότι έχετε μια αφοσιωμένη ομάδα παραγωγής που εργάζεται για να εκπληρώσει κάθε επιθυμία σας; Ελπίζω να μην σας πειράζει, αλλά επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω σε έναν ιστότοπο στο Διαδίκτυο γνωστός ως Cam4. Σε αυτήν την κριτική, θα σας οδηγήσω στο ταξίδι της γνώσης του ιστότοπου Cam4, των δυνατοτήτων, των υπηρεσιών και της συνολικής απόδοσης.

Δωρεάν ζωντανή ιστοσελίδα σεξ για το The Pervs: Cam4.com

ιδιωτικές εκπομπές cam4

Πώς το CAM4 δημιούργησε τη φήμη του;

Ας σταματήσουμε και να αναλύσουμε τι είναι το Cam4 για μια στιγμή. Αυτός ο ιστότοπος, Cam4, λειτουργεί από την Granity Designated Activity Company, μεταδίδει εκπομπές και εκδηλώσεις κάποιου μέσω του Διαδικτύου. Η πρώτη τοποθεσία freemium cam, Cam4, κυκλοφόρησε το 2007 και έκτοτε έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα. Πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι - άνδρες, γυναίκες και ομοφυλόφιλα ζευγάρια - μεταδίδουν τις εκδηλώσεις τους.

Αυτός ο διαδικτυακός ιστότοπος με κάμερα σεξ χρησιμοποιείται κυρίως από ερασιτέχνες στη δημιουργία ερασιτεχνικών βίντεο κάμερας. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εικονικά κουπόνια με επιπλέον χρέωση. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για να παρακολουθούν παραστάσεις και να επιβραβεύουν τους ερμηνευτές ή στα χέρια των ταξιδιώτες για να σας δείξουν τα προσωπικά τους πράγματα.

Χάρη στις πρώιμες διαδικτυακές δυνατότητες πορνό του ιστότοπου, έχει από καιρό αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και τώρα θεωρείται ιδιαίτερα ως ένας από τους πιο πολύτιμους ιστότοπους κάμερας για όλους όσους απολαμβάνουν camgirls. Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει μόνο ταινία. Σήμερα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cam4VR, η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Cam4, καταγράφοντας βίντεο 360D 3 °.

Βραβεία και αναγνώριση CAM4

Το γυμνό και κάποιο σεξ, όπως ο αυνανισμός με ή χωρίς δονητές ή παιχνίδια σεξ, στριπτίζ και παιχνιδιάρικο πειράγματα, χρησιμοποιούνται στις περισσότερες εκπομπές. Η συντριπτική πλειονότητα των καναλιών διευθύνεται από μεμονωμένους ερμηνευτές, κορίτσια, άνδρες και shemales, αλλά μερικά καυλιάρια ζευγάρια παίζουν μαζί. Για να μην αναφέρουμε, το πλήρες διεισδυτικό σεξ εμφανίζεται συχνά σε αυτές τις ζωντανές μεταδόσεις.

Επιπλέον, μεμονωμένοι ερμηνευτές του Cam4 εμφανίζονται συχνά σε κορυφαίες υποψηφιότητες για να τιμήσουν τα ταλέντα των ζωντανών τηλεοπτικών προγραμμάτων. Ωστόσο, το Cam4 έχει επίσης κερδίσει πολλά βραβεία όλα αυτά τα χρόνια, όπως:

Ιστοσελίδα Live Cam της Χρονιάς (XBiz) το έτος 2015
Καλύτερος ιστότοπος κάμερας για ενήλικες στην Ευρώπη (βραβείο κάμερας για ενήλικες) το έτος 2016
Ο πιο καινοτόμος ιστότοπος Live Cam (AW Awards) το έτος 2019

Τι είναι τόσο ξεχωριστό για το Cam4;

Με απλά λόγια, το Cam4 προσφέρει τεράστια αξία στο κοινό και έτσι, φέρνει μια μεγάλη βάση θαυμαστών. Ενώ μόνο ένας μικρός αριθμός ιστότοπων cam μπορεί να προσφέρει στους πελάτες μια κανονική ροή μοντέλου έκκεντρου, Το Cam4 είχε πάντα πάνω από χίλια στα χέρια του.

Επιπλέον, επειδή το ο ιστότοπος είναι διεθνής, μπορείτε να περιμένετε μια τέτοια ποικιλία υπηρεσιών 24 ώρες την ημέρα. Έτσι θα μπορείτε να βρείτε κάτι για τα ενδιαφέροντά σας να παρακολουθήσετε, είτε σας αρέσουν τα κόκκινα μαλλιά, τα μπλε μάτια, είτε με ανοιχτόχρωμο δέρμα ή οτιδήποτε άλλο.

Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ότι μερικές φορές στο Cam4, υπάρχουν περισσότεροι άντρες από ότι υπάρχουν γυναίκες. δεν περιλαμβάνει τον ιστότοπο για ομοφυλόφιλους. Ένα από τα βασικά σημεία πώλησης των mainstream cam sites είναι η απίστευτη γκάμα μοντέλων, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ποικιλία των εκπομπών. Ενώ οι περισσότερες κάμερες εδώ χρησιμοποιούν τη μορφή SD, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά διάσημα κανάλια που χρησιμοποιούν HD.

Το περιεχόμενο έχει βελτιώσει το παιχνίδι του όσον αφορά τη δημιουργία περιεχομένου, αλλά συνεργάζεται με την Ela Darling, συνιδρυτή του VRTube, για να επεκτείνει το μέγεθος των καναλιών που εξυπηρετεί από το 2016.

Σχεδιασμός και χρηστικότητα του Cam4

Τι πρέπει να κάνουμε για να ξεκινήσουμε; Ας ξεκινήσουμε συζητώντας την εμφάνιση της αρχικής σελίδας του Cam4. Κατά τη γνώμη μου, ένα από τα χειρότερα προβλήματα με τις ιστοσελίδες για ενήλικες κάμερες που είναι online σήμερα είναι ότι τα σχέδιά τους φαίνονται και νιώθουν παλιά. Τώρα, ξέρω ότι λέγεται πάντα ότι δεν πρέπει να επισκευάζετε ό, τι δεν είναι κατεστραμμένο, αλλά επειδή κάτι δεν είναι σπασμένο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί.

Ήμουν εκστατικός όταν είδα το σχέδιο στο Cam4 και ένιωσα έμπνευση να συνεχίσω. Στην πραγματικότητα, είχε ένα στυλ και ένα ενδιαφέρον μείγμα χρωμάτων. Όπως κάθε καλός ιστότοπος σεξουαλικής ευχαρίστησης, μου πρόσφερε μια ασημένια πιατέλα γεμάτη εικόνες από πράγματα που με ενδιαφέρουν.

Ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα που διαθέτει το Cam4 είναι οι χώρες προέλευσης των συνολικών ερμηνευτών σχεδιασμού με βάση τις μικρογραφίες. Η μικρογραφία περιέχει μια επισκόπηση των σημαιών της χώρας κάτω από κάθε μία, η οποία υποδηλώνει τι να περιμένει. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μάθω ότι το σύμβολο φύλου παρέχει επίσης πρόσθετες πληροφορίες για μένα πριν πάω στη ροή. Σίγουρα, δεν έχω δει ποτέ κάποιον να έχει τόσες πολλές πληροφορίες πριν προσθέσω κάποια φίλτρα.

Προς το σκοπό αυτό, διάλεξα το πρώτο κανάλι που με τράβηξε. Ήταν υπέροχο να βλέπεις την όμορφη γυναίκα έβενο να ανοίγει το μουνί της για τρεις συμπαγείς ώρες. Όσο περισσότερο κοίταξα, τόσο περισσότερο έγινε εμφανές ότι δεν υπήρχε όριο στον αριθμό των σελίδων που μπορούσα να ανατρέξω, και ως εκ τούτου, δεν υπήρχε όριο στις ώρες της μεγάλης ανακάλυψης που θα μπορούσα να βάλω μπροστά μου.

Διαδικασία εγγραφής του Cam4

εγγραφή cam4

Δημιούργησα τον λογαριασμό μου Cam4 και άρχισα να τον ρυθμίζω. Παραδόξως, δεν υπήρξε καμία χρέωση κατά την εγγραφή, αλλά ζήτησα μόνο ορισμένες βασικές πληροφορίες ως αντάλλαγμα, όπως όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης, έγκυρη διεύθυνση email και επαλήθευση καταγραφής.

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού μου, ολοκλήρωσα μια σύντομη διαδικασία επαλήθευσης μέσω email και έγινα επίσημο μέρος του Cam4. Με εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο ο ιστότοπος έλαβε υπόψη την τοποθεσία σας κατά τη δημιουργία μιας πρότασης ετικέτας. Οι ετικέτες είναι σαν ετικέτες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να περιορίσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Ενώ οι ετικέτες βάσει τοποθεσίας είναι διαθέσιμες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι θέλετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης ετικετών για να εντοπίσετε αποτελεσματικά τις ετικέτες.

Προσπάθησα να βρω ακριβώς τι μου αρέσει και τι με προσελκύει. Ενδιαφέρομαι ποτέ για τη συνομιλία μόνο όταν είχα συνδρομή, οπότε ήταν τέλεια. Επιπλέον, μου επιτράπηκε να έχω μάρκες, τα οποία συνήθιζα να ανταμείβω τα μοντέλα και να δημιουργήσω μια πιο ευχάριστη στιγμή για τον εαυτό μου.

Μοντέλα και εκτελεστές Cam4

Παιδιά, άνδρες, ζευγάρια και τρανσέξουαλ είναι οι τέσσερις κύριες κατηγορίες στο Cam4. Σίγουρα, ό, τι ψάχνετε, θα το βρείτε στο Cam4. Ευτυχώς, αυτός ο ιστότοπος προσεγγίζει όλα τα φύλα και τους τύπους των ερμηνευτών. Έτσι, όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας, θα φροντίσουν να εντοπίσουν έναν ερμηνευτή που μπορεί να χειριστεί τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά σας.

Χωρίς μεγάλο αριθμό ερμηνευτών, το Cam4 δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα. Σε σύγκριση με άλλες γνωστές ιστοσελίδες με live cam σεξ, το Cam4 έχει μια ισχυρή βάση στον κλάδο. Είναι εξαιρετικό στην εξαιρετική ποικιλία μοντέλων του και αποκτά μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα.

Βασικοί και Premium λογαριασμοί Cam4

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να δηλώσω ότι δεν είναι δυνατή η δωρεάν πρόσβαση στο live cam show. Κάθε μοντέλο έχει την αμοιβή της για συμμετοχή στην εκπομπή και κανένα από αυτά δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές σας επιθυμίες δωρεάν.

 • Δωρεάν λογαριασμός

Το Cam4.con είναι εντελώς δωρεάν για συμμετοχή. Οι χρήστες που εγγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο σεξ κάμερα είναι ελεύθεροι να περιηγηθούν στις σελίδες του ιστότοπου. Αλλά δεν θα μπουν στις αίθουσες συνομιλίας, εκτός εάν έχουν αρκετά κουπόνια για να ξοδέψουν για την παράσταση.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα διακριτικά από ένα κατάστημα διακριτικών. Θα σας κοστίσει περίπου 10 $ για να αγοράσετε 50 μάρκες. Όσο περισσότερο αγοράζετε, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή ανά διακριτικό. Μπορείτε να αγοράσετε έως και 1,050 μάρκες για περίπου 160 $ ​​σε μία αγορά.

 • Premium Λογαριασμός

Με την αναβάθμιση σε λογαριασμό premium, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Ειδικές προσφορές διακριτικών μπόνους
 • Χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις
 • Αυτόματη μετάφραση συνομιλίας μέσω διαδικτύου
 • Κάθε μήνα, θα λαμβάνετε ένα δώρο
 • Δωρεάν μάρκες 100
 • Θα πρέπει να ξοδέψετε λίγο περισσότερο από 21 $ το μήνα για να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας σε Gold, αλλά μπορείτε να αγοράσετε μάρκες για να συμμετάσχετε σε εκθέσεις cam.

Συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Cam4

ετικέτες cam4
 • Αναζήτηση και φιλτράρισμα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση με διάφορα κριτήρια. είναι λεπτομερές και επιτρέπει πολλαπλές αναζητήσεις. Κατά την αναζήτηση μιας συγκεκριμένης χώρας, μπορεί να μπερδευτείτε. Αν και θα υπάρχουν άτομα από συγκεκριμένες χώρες, δεν θα βρείτε απαραίτητα τα περισσότερα από αυτά. θα βρείτε άτομα που μπορούν να μιλήσουν τη γλώσσα αντ 'αυτού.

Εν τω μεταξύ, το φιλτράρισμα μπορεί να μεταφερθεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Υπάρχουν πολλά μοντέλα και άτομα που μπορείτε να επιλέξετε ανά εθνικότητα, είτε σας αρέσουν οι έβενες γυναίκες, οι ασιατικές ομορφιές, οι λεπτές, οι έφηβοι, οι MILF, τα κορίτσια ή οι χαριτωμένοι άνδρες. Δεν έχει σημασία τι το αποκαλείτε. θα εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας.

 • Κάμερες και ποιότητα

Οι κάμερες διατίθενται σε μια ποικιλία διαφορετικών επιπέδων ποιότητας. Από την άλλη πλευρά, οι κάμερες SD αντιπροσωπεύουν υψηλότερο ποσοστό όλων των καμερών από τις κάμερες HD. Πολλές από τις νεότερες κάμερες εξοπλισμένες με SD ξεπερνούν κατά πολύ τα πρότυπα σας - λεπτομέρειες που αποδίδονται με λεπτό τρόπο και εξαιρετικό φωτισμό. Βεβαίως, τα επίπεδα ποιότητας διαφέρουν από το ένα μοντέλο στο άλλο και βασίζονται αποκλειστικά στις αλληλεπιδράσεις και τις δεξιότητές τους. Έτσι, εάν είστε το είδος του άντρα που παραπονιέται για τη συνολική απόδοση της κάμερας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε μοντέλα κάμερας που χρησιμοποιούν κάμερες HD. Όταν έχετε μια συνεδρία μόνοι σας, γνωρίζουμε πόσο απογοητευτικό είναι να βλέπουμε ανάλυση pixel και θολότητα στην οθόνη.

Επιπλέον, εάν διαθέτετε γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, δοκιμάστε να αναζητήσετε παραστάσεις κάμερας εικονικής πραγματικότητας. Γίνονται όλο και πιο συνηθισμένα στο Cam4. Δεδομένου ότι η συνέπεια είναι σίγουρα καλύτερη, έχουν μια πιο ρεαλιστική αίσθηση. Οι περισσότεροι ερμηνευτές διατηρούν προσωπικές ιστοσελίδες ή ακόμη και ιδιωτικές διευθύνσεις γκαλερί.

 • Cam2 κάμερα

Τα μοντέλα και οι χρήστες του Cam4 έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία χαρακτηριστικών. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία cam2cam. Με όλα τα πρόσθετα, οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν μια εικονική ιδιωτική εκπομπή Cam2Cam με έναν ακόμη πιο διαδραστικό τρόπο. Οι ιδιωτικές εκπομπές Cam2Cam διαθέτουν υπέροχους ήχους και βίντεο, επιτρέποντας σε ζωντανές ροές να βλέπουν και να ακούνε τον χρήστη. Για να μην αναφέρουμε, δεν απαιτούνται επιπλέον διακριτικά για την ενεργοποίηση του Cam2Cam κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής εκπομπής. Ως μοντέλο κάμερας, καθορίζετε πόσο θα χρεώνεται μια ιδιωτική εκπομπή κάθε λεπτό.

 • Εικονικά δώρα

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι είναι δυνατή η αποστολή δώρων στο Cam4. Τα δώρα Cam4 είναι εικονικές ανταμοιβές τις οποίες τα μέλη μπορούν να αγοράσουν και να στείλουν σε ζωντανές ροές ως μια πιο ευχάριστη και μοναδική επιλογή για ανατροπή. Κάθε δώρο έχει μια τιμή μάρκας που σχετίζεται με αυτό, η οποία μεταφέρεται στο υπόλοιπό σας. Αποδέχεστε ένα γλυκό "Μήνυμα σε ένα μπουκάλι" ως ανταμοιβή ισοδυναμεί με τη λήψη μίας συμβουλής για 100 μάρκες.

 • Ομαδικές εκπομπές

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε ομάδες εκπομπών στο Cam4. Οι ομαδικές εκπομπές επιτρέπουν στους καλλιτέχνες να προσαρμόσουν την παράστασή τους σε οποιοδήποτε μέλος του κοινού. Οι ερμηνευτές μπορούν να παραδώσουν ένα ομαδικό σόου κατά τη διάρκεια μιας κανονικής παράστασης επιλέγοντας την τιμή του εισιτηρίου, έναν στόχο μάρκας και ένα χρονικό πλαίσιο. Όταν επιτευχθεί ο στόχος, όλοι οι νικητές των ομαδικών εκδηλώσεων μεταφέρονται σε μια κλειστή περιοχή για να έχουν μόνο βίντεο, ήχο, ήχο και φωνή. Οι θεατές που δεν αγόρασαν ένα εισιτήριο θα κατευθυνόταν σε διαφορετική αίθουσα συνομιλίας χωρίς ήχο ή βίντεο, παρόμοια με μια τυπική ιδιωτική εκπομπή. Αγοράζοντας ένα εισιτήριο, αυτοί οι θεατές μπορούν να μπουν στην Ομαδική Έκθεση ανά πάσα στιγμή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Cam4

PROS:

 • Ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων cam
 • Πολλές επιλογές αναζήτησης, ετικέτες και κατηγορίες
 • Είναι διαθέσιμες εκθέσεις εικονικής πραγματικότητας
 • Η εκπληκτική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Προσφέρει μπόνους κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Ένας περιορισμένος αριθμός καμερών σε ποιότητα HD

Καλύτερες 14 κορυφαίες εναλλακτικές τοποθεσίες Web Live Cam Cam.com:

# 1 - SlutRoulette

φλουτούρα

Είστε άρρωστοι και κουρασμένοι από τα ίδια παλιά πορνό βίντεο; Θέλετε να καρυκεύσετε τα πράγματα λίγο περισσότερο και να αποχαιρετήσετε τη βαρετή, αξιολύπητη νύχτα σας; Πείτε όχι γιατί ο ιστότοπος SlutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατελείωτες προσευχές σας.

Το SlutRoulette βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών ζωντανών σεξ. Έγινε μια από τις πιο αξιόπιστες και αξιόπιστες ιστοσελίδες ζωντανών σεξ μέχρι σήμερα. Σίγουρα, δεν υπάρχουν ίχνη από παλιά στοιχεία, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν πώς λειτουργεί.

Εδώ είναι το πλήρης κριτική για το SlutRoulette

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι συμβατή με όλες τις συσκευές και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβές τιμές

# 2 - Τζερκμάτε

τρελάω

Ο Jerkmate, ένας ζωντανός ιστότοπος σεξ που υπόσχεται κάθε στιγμή αξίζει τον κόπο. Επίσης, υπάρχουν πολλοί εκπληκτικοί νεοσσοί που μπορείτε να αποκρύψετε ανά πάσα στιγμή. Πολλά από τα κορίτσια περιμένουν AMD, λαχτάρα για καυλιάριους άνδρες για να τα παρακολουθήσουν. Εκτός αυτού, οι διαθέσιμες κάμερες σε αυτόν τον ιστότοπο είναι υψηλής ανάλυσης, καθιστώντας όλη την εμπειρία πιο απολαυστική.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική Jerkmate

PROS:

 • Διαφορετικές και μεγάλες επιλογές κοριτσιών για συνομιλία
 • Οι ζωντανές εκπομπές είναι διαφορετικές και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ό, τι τους αρέσει
 • Οι κάμερες Web είναι υψηλής ποιότητας ανάλυση

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 3 - Chaturbate

chaturbate

Η σύνδεση με ανθρώπους παγκοσμίως δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Χάρη στο Chaturbate, είναι πλέον δυνατή η απεριόριστη ομιλία. Επιπλέον, δεν θα ξοδέψετε ποτέ μια δεκάρα σε αυτό. Υπάρχουν πολλές σέξι και όμορφες γυναίκες διαθέσιμες για εσάς, 24/7. Στην πραγματικότητα, οι γυναίκες σε αυτόν τον ιστότοπο λατρεύουν πολύτιμα πράγματα, που αξίζουν πάντα τον χρόνο και την προσοχή σας. Εν τω μεταξύ, ζωντανά σόου είναι επίσης διαθέσιμα για προβολή σε λογική τιμή.

Αναθεώρηση Chaturbate εδώ.

PROS:

 • Πολλά κορίτσια cam διαθέσιμα 24/7 ζωντανά
 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι πάντα εγγύηση
 • Ομαλή περιήγηση σε smartphone και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε μορφή SD
 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 4 - Camsoda

CamSoda

Για άτομα που έχουν εθιστεί σε ζωντανές ιστοσελίδες με κάμερα και σεξ, η Camsoda τα έχει όλα για εσάς. Ο ιστότοπος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στον τομέα της ενήλικης επιχείρησης. Επομένως, εάν δυσκολεύεστε στη δουλειά ή απλά θέλετε να ζήσετε την απόλαυση της ψύξης με τα κορίτσια, τότε αυτό είναι πραγματικά τέλειο για εσάς. Πάνω απ 'όλα, έχει μοναδικές λειτουργίες που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μιλούν εύκολα.

Κάντε κλικ για ένα πλήρης κριτική του Camsoda

PROS:

 • Εξαιρετικό σχέδιο και απλό στη χρήση
 • Βίντεο ροής υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες
 • Τα ενεργά μέλη χρησιμοποιούν καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες και ενοχλητικές

# 5 - Βασιλικές κάμερες

βασιλικές κάμερες

Το RoyalCams είναι μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα κάμερας. Χρησιμοποιεί μια τεράστια βιβλιοθήκη μοντέλων που αντικατοπτρίζει τόσο φύλα όσο και προσανατολισμούς. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές προσωπικές συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένων των εντελώς δωρεάν συνομιλιών που βασίζονται σε συμβουλές και εντελώς δωρεάν. Ελέγξτε την καλύτερη επιλογή μας αν ψάχνετε για τις καλύτερες κάμερες ενηλίκων. Είναι ανοιχτό, απλό στη χρήση και άρεσε στους χρήστες, αυξάνοντας τις πιθανότητες να περάσετε καλά.

Εδώ είναι γεμάτο Αναθεώρηση RoyalCams.

PROS:

 • Πολλά πανέμορφα κορίτσια
 • Στυλ Spy / Voyeur που σας επιτρέπει να βλέπετε και να συνομιλείτε με μοντέλα.
 • Χρησιμοποιεί παιχνίδια σεξ
 • Επαγγελματικά και ερασιτεχνικά μοντέλα
 • Συμβατό με κινητό

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές, τα μοντέλα χρειάζονται χρόνο πριν γυμνό
 • Μια σύντομη προεπισκόπηση της σειράς Visitor Live

# 6 - MyDirtyHobby

σελίδα mydirtyhobby

Ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος της Γερμανίας, το My Dirty Hobby, φέρνει όλους μαζί. Έχει πολλά μέλη συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων βίντεο καθημερινά. Επίσης, ο ιστότοπος επιτρέπει στα μέλη να κερδίσουν χρήματα συμμετέχοντας σε εκθέσεις cam. Πράγματι, το My Dirty Hobby έχει ένα εκπληκτικό σύνολο κοριτσιών cam που περιμένουν να περάσουν άτακτα μαζί σας.

Πλήρης κριτική MyDirtyHobby εδώ.

PROS:

 • Διαφορετικό περιεχόμενο σύμφωνα με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δεν χρειάζεται πληρωμή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 7 - LiveJasmin

Livejasmin

Το LiveJasmin είναι μια από τις πρώτες ιστοσελίδες ζωντανών σεξ που ιδρύθηκαν ποτέ στο Διαδίκτυο. Όλα τα μέλη της ιστοσελίδας είναι διασκεδαστικά και ενεργά αναζητώντας συνδέσεις, σοβαρές σχέσεις και περιστασιακές φιλίες. Παρομοίως, εξυπηρετεί όλους τους τύπους σεξουαλικών επιθυμιών, φετίχ και συστροφών. Με άλλα λόγια, η εκπλήρωση των μεγαλύτερων και σκοτεινότερων επιθυμιών σας θα παραμείνει πάντα η προτεραιότητα. Επομένως, μεταβείτε στη σελίδα και μη διστάσετε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας μοντέλα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική LiveJasmin.

PROS:

 • Απίστευτες επιλογές σαγηνευτικών κυριών και φίλων
 • Δωρεάν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας camgirl
 • Τεράστιες επιλογές από κορίτσια hardcore
 • Δωρεάν ρίξτε μια ματιά σε τρέχουσες ειδικές εκπομπές
 • Πριν αγοράσετε για να κερδίσετε δωρεάν πιστώσεις, πρέπει να περιστρέψετε τον τροχό
 • Μεγάλη ποικιλία ποικιλιών φετίχ
 • Η βοήθεια υποστήριξης χρηστών είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Οι τιμές είναι αρκετά υψηλές
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα διοικητικά συμβούλια και φόρουμ

# 8 - NudeLive

NudeLive μωρά

Το NudesCams είναι γνωστό για πολλές δυνατότητες και προσφέρει ζωντανές ροές, καθιστώντας το ξεχωρίζει από το πιο πλήθος των cam-site. Το NudeLive είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος, αλλά διαθέτει ήδη μια σημαντική βάση θαυμαστών και πολλές ζωντανές κάμερες για να διαλέξετε οποιαδήποτε στιγμή.

Για να μην αναφέρουμε, αυτός ο ιστότοπος φέρνει ένα εξαιρετικό μείγμα μοντέλων κάμερας σε πραγματικό χρόνο, καθώς και ανδρών και γυναικών. Είναι τόσο εύκολο όσο το πάτημα ενός κουμπιού για εναλλαγή μεταξύ παρακολούθησης "μόνο ανδρών" ή "μόνο γυναικών" στη φωτογραφική μηχανή. Επίσης, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα υλικού που έχει συγκεντρωθεί εδώ, συμπεριλαμβανομένων των "Teens 18+", "Couples" και Bi & Gay ", διευκολύνοντας σας να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και επιθυμείτε.

Εδώ είναι μια κριτική NudeLive.

PROS:

 • Αποκριτικά κορίτσια και αγόρια με κάμερα σε μια εκτενή βάση δεδομένων.
 • Τα μοντέλα κάμερας είναι πολύ διασκεδαστικά.
 • Οι περισσότερες κάμερες σεξ είναι υψηλής ευκρίνειας.
 • Υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.
 • Το NudeLive είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια τυχαία δυνατότητα
 • Όλα τα μοντέλα κάμερας διαθέτουν τεράστια προεπισκόπηση μικρογραφιών
 • Ανά πάσα στιγμή, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μεγάλο αριθμό μοντέλων στο διαδίκτυο
 • Η προσθήκη μοντέλων στα αγαπημένα σας καθιστά απλό να ενημερώνεστε όταν είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο
 • Μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από τη μία οθόνη στην άλλη χάρη στην ευκολία χρήσης
 • Η πράξη της κοινής χρήσης της webcam σας με τους ηθοποιούς σας δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείτε μια πραγματική ζωντανή παράσταση
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές λειτουργίες είναι προσβάσιμες μόνο όταν εγγραφείτε και εγγραφείτε ως μέλος
 • Οι ιδιωτικές συζητήσεις και οι εκπομπές μπορεί να είναι ακριβές

# 9 - Omegle

κορίτσι συνομιλίας omegle

Ιδρύθηκε το 2008, το Omegle ήταν μεταξύ των ιδρυτών διαδικτυακών μηνυμάτων ιστοτόπων λίγο πριν από την άνοδο της διαδικτυακής χρήσης, των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας. Σίγουρα, το ιδιαίτερο του Omegle από άλλες πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας είναι ότι τα μέλη είναι ξένοι και βρίσκονται από άλλη πλευρά του κόσμου. Σε σύγκριση με ορισμένα κοινά κοινωνικά δίκτυα, το Omegle δεν χρειάζεται να εγγραφεί ή να κάνει λογαριασμό για να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου.

Μια πλήρης κριτική για το Omegle εδώ.

PROS:

 • Πάνω από 30,000 ενεργά καθημερινά
 • Πολλοί από τους χρήστες ψάχνουν για φλερτ και βρώμικες συνομιλίες
 • Ενεργός κοινότητα
 • Οι χρήστες μπορούν να αποσυνδεθούν από ανεπιθύμητες συζητήσεις
 • Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμούς

Μειονεκτήματα:

 • Τα ρομπότ είναι παρόντα στον ιστότοπο

# 10 - Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Το Imlive.com είναι ένας μοναδικός ιστότοπος με κάμερα σεξ που έχει δημιουργηθεί για αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει να ενσωματώσουν λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στα αγχωτικά τους χρονοδιαγράμματα. Πραγματικά, είναι ένας από τους πολύ διάσημους ιστότοπους συνομιλίας Livestream του Διαδικτύου και καταλαβαίνουμε ήδη γιατί.

Εκτός αυτού, όσον αφορά την παραγωγή καυτών θηλυκών στο Διαδίκτυο, το Imlive.com παρουσιάζει πολλές προτιμήσεις χρηστών. Με άλλα λόγια, με ένα μόνο κλικ του ποντικιού, μπορείτε να απολαύσετε πολλές δωρεάν βιντεοκάμερες αναψυχής με ερασιτέχνες ή όμορφες αστέρες. Τελικά, για να εκπληρώσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, αυτές οι όμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο είναι όλες εδώ.

Κάντε κλικ για ένα Πλήρης κριτική.

PROS:

 • Χωρίστε σε τρεις διαφορετικούς τύπους, δηλαδή, Host Video, Live Cams και Top Host arena
 • Η αναζήτηση δεν είναι δύσκολη
 • Βίντεο HD με ένα σωρό αισθησιακά και όμορφα κορίτσια
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι πολύ απλή
 • Πολλά διαφορετικά βίντεο με μια συλλογή διαφορετικών ποικιλιών όλα για την ικανοποίηση των χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο μπερδεμένο ποιο βίντεο να παρακολουθήσετε λόγω μιας ευρείας επιλογής

# 11 - SexPlayCam

SexPlayCam

Για πολλούς λόγους, το Sex Play Cam είναι ένας τέλειος ιστότοπος ζωντανής σεξ. Έτσι, εάν δεν είχατε τύχη με τη διαδικτυακή χρονολόγηση κάμερας, μην ψάχνετε πλέον. Ο ιστότοπος Truly Sex Play Cam θα είναι εδώ για να υποστηρίξει τις σεξουαλικές παρορμήσεις και τις φαντασιώσεις όλων. Βγείτε έξω και παίξτε με ομοϊδεάτες χρήστες, επειδή σε αυτόν τον σέξι ιστότοπο ραντεβού με σύνδεση και κάμερα, "ξεκινήστε να εξερευνάτε τις επιθυμίες σας" με τους τρόπους που σας αρέσουν.

PROS:

 • Πλήθος περιεκτικών και λεπτομερών λογαριασμών
 • Τα ερωτικά βίντεο είναι πολλά και υποβάλλονται από τους χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθενται μόνο πολλά ενεργά ζωντανά βίντεο
 • Οι άνδρες είναι μεγαλύτεροι σε αριθμό από τις γυναίκες

# 12 - Φλερτ 4Free

flirt4free

Θέλετε να ξεκινήσετε το απόγευμα χωρίς χορδές; Θα θέλατε να δείτε μια ατελείωτη προσφορά καυτών νέων σεξ σε κάμερα; σας ενδιαφέρει να το δείτε δωρεάν; Και αν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε βρει τον σωστό ιστότοπο.

Όταν χρησιμοποιείτε το Flirt4Free, μπορείτε να απαριθμήσετε τα κορίτσια σύμφωνα με τις δραστηριότητες που σας ενεργοποιούν. Επίσης, αν ανακαλύψετε ένα μοντέλο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε πότε θα έρχονται στο διαδίκτυο κάθε εβδομάδα. Πράγματι, ο δωρεάν λογαριασμός Flirt4Free θα σας προσφέρει αρκετό περιεχόμενο για την ψυχαγωγία σας.

Ελέγξτε για κριτική για το Flirt4Free

PROS:

 • Φανταστική ιστοσελίδα ζωντανών σεξ
 • Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση είναι μοντέρνα και δροσερά
 • Οι δυνατότητες είναι εξαιρετικές και λειτουργούν για την εξυπηρέτησή σας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Ποικιλία μοντέλων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές το buffer του ιστότοπου
 • Υπάρχουν ακριβές ιδιωτικές εκπομπές
 • Μερικοί νεκροί σύνδεσμοι

# 13 - Γνωρίστε τοInChat

Γνωρίστε στο Chat

Το Meet In chat είναι ένας άλλος ιστότοπος σεξουαλικής συνομιλίας που πρέπει να επισκεφτείτε. Σίγουρα, είναι μια νέα σελίδα, ώστε να μην περιμένετε πολλά άτομα εδώ. Ωστόσο, χιλιάδες άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι εδώ και όλοι αναζητούν ενεργά μια υπέροχη σέξι στιγμή. Παρά το γεγονός ότι είναι καινούργιο, περιέχει 170 διαθέσιμα δημόσια δωμάτια συνομιλίας στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν.

Πράγματι, δεν θα αισθανθείτε ποτέ βαριεστημένοι ή κουρασμένοι γιατί κάθε δευτερόλεπτο συμβαίνει ερωτική δραστηριότητα. Επίσης, ο ιστότοπος παρέχει επιλογές ως επισκέπτης ή επίσημο μέλος. Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Meet In Chat χωρίς εγγραφή. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως επισκέπτης, περισσότερα οφέλη μπορούν να απολαμβάνουν ως μέλος.

PROS:

 • Συγκεντρώστε όλα τα άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα σε σχέσεις χωρίς συμβολοσειρά
 • Διατίθενται πολλές κατηγορίες και αίθουσες συνομιλίας
 • Δεν απαιτείται συμμετοχή για χρήση
 • Ελάχιστες διαθέσιμες διαφημίσεις

Μειονεκτήματα:

 • Βασικό σχέδιο
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συχνές ερωτήσεις

# 14 - Cams.com

cams.com

Νιώθεις κουρασμένος βλέποντας πορνό όλη την ημέρα; Θέλετε να δοκιμάσετε μια πραγματική σέξι κάμερα για μια αλλαγή; Γιατί να μην κατευθυνθείτε στο Cams.com και να απολαύσετε πραγματικά βίντεο από καυλιάρης μοντέλα. Μόλις επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο, δεν θα χάσετε ποτέ καμία εκπομπή cam. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα μοντέλα κατά την εγγραφή σας.

Ακολουθεί μια κριτική για το Cams.com

PROS:

 • Πολλά μοντέλα είναι διαθέσιμα για εσάς
 • Ο ιστότοπος είναι απλός και ο σχεδιασμός είναι εύκολος
 • Η διαίρεση των βίντεο είναι ανά κατηγορία

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συνομιλίας
 • Αρκετά ακριβή συνδρομή

Ετυμηγορία

Το Cam4 είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό ιστότοπο ζωντανών σεξ σεξ. Στυλ από διάφορες κατηγορίες, μια ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης, ερωτικά παιχνίδια, εικονικό περιστασιακό σεξ και αυτόματη μετάφραση της διαδικτυακής συνομιλίας, διευρύνετε σημαντικά την επιλογή των αιθουσών συνομιλίας: όλα αυτά και άλλα είναι διαθέσιμα σε έναν ιστότοπο.

Εκτός αυτού, είναι αξιοσημείωτο το πόσο λογικό είναι το κόστος συμμετοχής και των συμβόλων Gold για το επίπεδο υπηρεσίας που μπορείτε να λάβετε. Μαζί με άλλους επιλεγμένους ιστότοπους live cam και Cam4, είναι σίγουρα κάτι που θα χρησιμοποιούσα ξανά. Ίσως αξίζει τον κόπο να ξεκινήσετε τον πειραματισμό σας με διαδικτυακές γνωριμίες. Δεν υπάρχει χρόνος για σπατάλη στο ρομαντισμό μέσω Διαδικτύου. εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες σας για να εξερευνήσετε sexcapades τώρα!

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ το δικό μου κορυφαία 5 προσωπικά αγαπημένα εκτός από το Cam4.com:

 1. SlutRoulette.com
 2. Jerkmate.com
 3. Chaturbate.com
 4. Camsoda.com
 5. Royalcams.com

Έχετε μια έκρηξη, τα live cams είναι πολύ πιο εκπληκτικά από το κανονικό πορνό!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή