Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Καμαράδες

& 12 Κορυφαίες ιστοσελίδες ερασιτεχνών και φοιτητών όπως το Camarads.com

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για το Camarads.com

κύρια camarads

Είστε περίεργοι για τοποθεσίες κάμερας ενηλίκων; Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει η τιμή για αυτές τις διασκεδαστικές και γεμάτες ατμόσφαιρα πλατφόρμες; Λοιπόν, το να γίνετε προστάτης της επιχείρησης πορνογραφίας σας εκθέτει σε μια ποικιλία τομέων που δεν θα γνωρίζετε. Ορισμένα είναι πιο δημοφιλή από άλλα, ενώ μερικά δεν διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια για να χορτάσουν τη δίψα του πεινασμένου κοινού. Ευτυχώς, ήρθατε στον ιδανικό ιστότοπο που παρέχει μια κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ψυχαγωγία της δημόσιας κάμερας σεξ, οπότε ετοιμάστε την καυτή στύση σας και απολαύστε αυτόν τον πραγματικό χώρο βοαγιέ που ονομάζεται Camarads.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.camarads.com/

Το Camarads λειτουργεί παρόμοια με τις πλατφόρμες κάμερας web, αλλά με τη φωνητική ατμόσφαιρα. Ω, μου αρέσουν οι ανατροπές! Το Camarads είναι μια ζωντανή υπηρεσία κάμερας βοαγιέ, όπου οι εραστές ζουν σε ενσύρματα διαμερίσματα ή κατοικίες που μεταδίδουν ζωντανά στον ιστότοπο 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτό περιέχει τόσο κουραστικές δουλειές όσο και όλη την έντονη, γεμάτη ατμόσφαιρα δραστηριότητα στη φυσική ζωή αυτών των υπέροχων και ενεργητικών ερασιτεχνών.

Μπανιστήρι? Ακούγεται καλό!

Η παρόρμηση ή το ενδιαφέρον για την παρατήρηση διαφορετικών ατόμων που επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις είναι γνωστή ως βοαουρισμός. Λοιπόν, υπάρχει μια πληθώρα από αλληλουχίες πορνογραφικών τομ που διατίθενται στον ιστό. ορισμένα είναι σκηνοθετημένα και χορογραφημένα, ενώ άλλα είναι αυθεντικά πλάνα ανθρώπων που κάνουν δημόσιες σεξουαλικές δραστηριότητες ενώ γνωρίζουν πλήρως ότι μπορεί να πιαστούν.

Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με τον ασφαλή βοαουρισμό μέσω επιδιώξεων όπως το παιχνίδι ρόλων και η παρακολούθηση ερωτικών ηχογραφήσεων. Στοιχηματίζω ότι αγαπάτε το συναρπαστικό συναίσθημα να παρακολουθείτε σεξουαλικές δραστηριότητες χωρίς φύλαξη και να βλέπετε κάθε ουγγιά έντονων ερωτικών σκηνών. Έτσι, αν αυτό είναι το πράγμα ή το φετίχ σας, δώστε σε αυτήν την πλατφόρμα ένα μερίδιο του χρόνου σας. Θα απολαύσετε και θα γίνετε σκληροί και αποστεωμένοι. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει voyeurism σε υψηλότερο τεχνικό επίπεδο, όχι απλώς κρυφοκοιτάζοντας τα παράθυρα του δωματίου του φίλου σας.

καμαράδες σπίτι

Γρήγορο φόντο

Και παρόλο που η έννοια της παρακολούθησης των ανθρώπων στα σπίτια τους για 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, υπήρχε από την εισαγωγή των κάμερες, ωστόσο, δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Οποιοσδήποτε μεγάλος ιστότοπος κάμερας θα το έβρισκε πολύ δύσκολο να εκτελεστεί. Το Camarads, από την άλλη πλευρά, είναι ένας απλός ιστότοπος κάμερας βοαγιέ που έχει βάλει τα πάντα στη θέση του. Περιλαμβάνει κάμερες σε πραγματικό χρόνο από ελκυστικούς εραστές που κάνουν τις καθημερινές τους ρουτίνες, ενώ οι χρήστες του ιστότοπου παρατηρούν τη μοναδική τους κίνηση.

Παρά το γεγονός ότι είναι νεοεισερχόμενος στη σκηνή των ηχητών, οι τιμές τους είναι χαμηλότερες από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Έχουν έναν τυπικό αριθμό μοντέλων - ορισμένα μέρη έχουν πολύ περισσότερα, ενώ άλλα έχουν λιγότερα. Η Caspa Ltd. κατέχει τον ιστότοπο, αν και η ακριβής τοποθεσία του πρέπει να ανακαλυφθεί. Ωστόσο, τείνουν να εμφανίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο χώρος ιδρύθηκε το 2017 και τώρα κυριαρχεί στο διαδίκτυο με την κατάταξη επισκεψιμότητας. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τα Camarads είναι τα πιο δημοφιλή στη Γερμανία.

Παρακολουθήστε Camarads With Intense Orgasm

Κάποια ζευγάρια εδώ θα τα δούμε στα σπίτια τους. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες κάμερας, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο έναν ή δύο ερμηνευτές σε μία μόνο κάμερα, το Camarads σάς επιτρέπει να μετακινείστε ανάμεσα σε αυτά τα πανέμορφα ζευγάρια σε διαφορετικά δωμάτια. Ταυτόχρονα, γευματίζουν, τακτοποιούνται και χαλαρώνουν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κυρίες να περιφέρονται γυμνές ή να αρχίζουν να γυμνάζονται και να αμβλύνουν την ένταση με το φορητό σεξ παιχνίδι τους. Υπάρχουν οκτώ διαμερίσματα που απαριθμούνται, όλα είναι ατμόλουτρα και ελκυστικά. Αυτοί οι χώροι έχουν τα ακόλουθα ζευγάρια ή σόλο καλλιτέχνες:

 • Μία και Άβα
 • Ράιλι και Ντέιβ
 • Μόνικα
 • Η Έμα και η Λία
 • Έλα και Τομ
 • Μάγια και Βίκτωρ
 • Η aνα και ο Αδάμ
 • Vanesa και Zac

Επιπλέον, σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορεί να ξεχάσετε το συμβατικό πορνό, όπου οι πορνοστάρ έχουν συνηθίσει να κάνουν παράξενους, αφύσικους ήχους κατά τη διάρκεια του σεξ για να ξεγελάσουν το κοινό να πιστεύει ότι αισθάνεται πραγματικά υπέροχα. Το Camarads υπογραμμίζει τα πραγματικά ζευγάρια που πιθανότατα έχουν περάσει αρκετό χρόνο μαζί για να καταλάβουν τι κάνει τις σχέσεις τους να τσιμπάνε. Επικοινωνούν επίσης, και το πιο σημαντικό, το φύλο συμβαίνει αυθόρμητα, μέσω φιλί, γλείψιμο και άλλα μέσα.

λίστα καμαράδων

Επίσης, οι περισσότερες ανταλλαγές φυσικής οικειότητας είναι καθημερινές δεσμεύσεις με ζευγάρια, όπως χάδια της καλημέρας που μετακινούνται σε κάτι περισσότερο ή συναισθηματικά κτυπήματα που ρίχνουν ρομαντικές δονήσεις στον αέρα και ενθαρρύνουν το ζευγάρι να γίνει οικείο. Είναι επίσης διασκεδαστικό να τους βλέπεις να αγκαλιάζονται και να παίζουν μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, τα άτομα που έχουν την τύχη να κατανοήσουν τη μητρική τους γλώσσα μπορούν να ακούσουν τυπικές συζητήσεις και ακόμη και επιχειρήματα.

Η διεπαφή και η πλοήγηση του Camarads.com

Ο ιστότοπος φαίνεται όμορφος και είναι απλός στην περιήγηση, αν και οι χρόνοι φόρτωσης πρέπει επίσης να βελτιωθούν. Οι δημιουργοί του Camarads δεν ήθελαν να συμπεριλάβουν κανένα επιπλέον βομβητή και δυνατότητες για να απομακρύνουν την προσοχή του θεατή από την εκπομπή. Αυτό, ή φαίνεται να έχουν έντονη επιθυμία να χρησιμοποιήσουν την απλότητα.

Επιπλέον, η πλοήγηση μεταξύ ζωντανών ροών και ο έλεγχος αν κάποιο από τα αστέρια κοιμάται, κάνει άλλα πράγματα ή εν μέσω έντονου γαμήματος είναι αρκετά απλό. Ο ιστότοπος είναι επίσης φιλικός προς κινητά. Συνολικά, είναι μια φανταστική προσφορά για ό, τι παίρνετε δωρεάν ή με χρέωση.

ειδήσεις για καμαράδες

Ενημερώσεις παντού

Μέσω της περιοχής ειδήσεων του ιστότοπου, δημιούργησαν μια δυνατότητα που θα επιτρέπει σε όλους να λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις. Αυτές οι ενημερώσεις επιτρέπουν στους θεατές να καταλάβουν τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Ο τόπος εξηγεί επίσης γιατί ένα συγκεκριμένο ζεύγος είναι εκτός σύνδεσης για ημέρες ή εάν ο ιστότοπος βρίσκεται υπό συντήρηση. Ευτυχώς, αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη διαφάνεια μεταξύ των χρηστών και μπορεί να καταλάβουν τι κάνουν τα πιο αγαπημένα τους ζευγάρια. Αυτά τα ζευγάρια φαίνεται να έχουν πλήρη επίγνωση ότι παρατηρούνται και πιθανότατα εκθετικοί, καθώς δεν φαίνεται να τους πειράζει που προβάλλονται.

Χάσατε κάτι ενώ βρίσκεστε στο Camarads; Μην ανησυχείτε Υπάρχει επανάληψη.

Το κεντρικό σημείο για να έρθετε στο Camarads είναι να δείτε ζωντανά ερασιτεχνικά πορνογραφικά πλάνα. Δεδομένου ότι παρακολουθείτε τα άτομα όλη μέρα, υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε κουρασμένοι ενώ τους βλέπουμε να τρώνε ή απλά να καθαρίζουν. Το καλό είναι ότι τα μέλη μπορούν να επαναλάβουν τις ζωντανές εμφανίσεις όταν οι ένοικοι απολάμβαναν μερικές ζεστές στιγμές, είτε ήταν απλά αγκαλιά, χάιδεμα ή γαμήματα, χρησιμοποιώντας το κουμπί επανάληψης του ιστότοπου.

Ωστόσο, απαιτείται premium συνδρομή για αυτήν τη δυνατότητα, οπότε θα πρέπει να αποχωριστείτε κάποια μετρητά για να απολαύσετε όλη την εμπειρία - κάτι που είναι κατανοητό δεδομένου του πόσο δαπανηρές πρέπει να είναι αυτές οι επιχειρήσεις. Αυτή η λειτουργία είναι φανταστική αφού εξαλείφει την ανάγκη να κρεμάτε στη συσκευή σας όλη μέρα περιμένοντας κάποιον να κάνει κάτι κακό. Υπάρχει επίσης μια περιοχή γκαλερί βίντεο με κλιπ όλων των ερασιτεχνικών σεξουαλικών δραστηριοτήτων από τα αγαπημένα σας ζευγάρια που έχουν ήδη συμβεί.

γκαλερί camarads

Premium Membership: Πώς;

Το Camarads δεν μοιάζει με καμία άλλη κάμερα. Αυτή η πλατφόρμα δεν χρειάζεται να αγοράσετε μάρκες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή σε έναν ιστότοπο για να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις κάμερες. Αυτή η συνδρομή υποδηλώνει ότι μπορείτε να πάτε από τη μια οθόνη στην άλλη εάν ένα από τα μοντέλα αρχίσει να γυμνάζεται στο δωμάτιο και να φέρνει τον φίλο της στο διπλανό δωμάτιο. Πράγματι, οι χρήστες έχουν τη δύναμη να μετατοπίζονται από τη μια κάμερα στην άλλη.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς οι κάμερες Camarad κατέγραψαν όλη τη δράση σε 1080p, δίνοντας ικανοποιητικές λήψεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Λαμβάνετε επίσης πλήρη πρόσβαση σε όλες τις πρόσφατες ταινίες ροής βίντεο. Ως εκ τούτου, εάν παραβλέψατε κάτι πραγματικά καυτό, μπορείτε να επιστρέψετε και να ελέγξετε τους δίσκους. Παρακάτω είναι η λίστα των τιμών που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • 30 ημέρες 29.90 $
 • 90 ημέρες 24.90 $/μήνα
 • 180 Ημέρες 19.90 $/μήνα
μέλος καμαράδων

Από την άλλη πλευρά, εάν δεν θέλετε να είστε πλέον μέλος του Camarads, θυμηθείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας προτού ανανεωθεί αυτόματα κάθε μήνα αμέσως. Ωστόσο, αυτό είναι απίθανο να συμβεί αφού τα μέλη αγαπούν την ιδέα και τη βρίσκουν μάλλον εθιστική. Το γεγονός ότι δεν έχετε ιδέα πότε θα ξεκινήσει η βρώμικη παράσταση παρέχει μια συναρπαστική κορύφωση. Επιπλέον, η πληρωμή είναι εξαιρετικά προσβάσιμη χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές ή πιστωτικές σας κάρτες.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Δυστυχώς, όπως και άλλες πλατφόρμες, οι δωρεάν χρήστες έχουν απίστευτα περιορισμένη πρόσβαση. Θα χάσουν σχεδόν το αισθησιακό σεξουαλικό σεξουαλικό συγκρότημα που κάνει τον ιστότοπο, εκτός εάν πληρώσουν για μια συνδρομή premium. Η έλλειψη διαδραστικότητας είναι ίσως το σημαντικότερο ελάττωμα εδώ, αλλά πιστεύω ότι αυτό ευθυγραμμίζεται με τη βοαουριστική έννοια. Δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά για να έρθετε σε επαφή με τα μοντέλα, να υποβάλετε αιτήματα ή ακόμη και να λάβετε ένα πρόγραμμα για ό, τι καυτό ή περίεργο πράγμα θα μπορούσαν να εκτελέσουν σε μια δεδομένη στιγμή.

camarads voyeur

Επίσης, δεν μπόρεσα να βρω μια μέθοδο πρόσβασης στα κυριότερα σημεία των πιο πρόσφατων διαθέσιμων εκπομπών και υπηρεσιών, όπως άλλοι ανταγωνιστικοί ιστότοποι. Ο ιστότοπος απέτυχε επίσης να μας δώσει μια κάμερα ανίχνευσης κίνησης, τη δυνατότητα εγγραφής και λήψης και τόσα άλλα πράγματα που προσφέρουν άλλες πλατφόρμες βοαουέρης. Τέλος, το Camarads περιορίζεται σε μία μόνο ζώνη ώρας, η οποία είναι ενοχλητική για άτομα που απολαμβάνουν τη συγκίνηση της δράσης σε πραγματικό χρόνο.

Τα υπέρ και τα κατά του Camarads.com

PROS:

 • Τα καλύτερα χαρακτηριστικά όπως η επανάληψη και η συλλογή κλιπ
 • Αυθόρμητη, αυθεντική πορνό
 • Εύκολη πλοήγηση και επιλογή θέσης κάμερας
 • Καλός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Κινητό και φιλικό προς το χρήστη
 • Ζεστά ζευγάρια σε ρεαλιστικές τοποθεσίες
 • Κάμερες υψηλής ανάλυσης

Μειονεκτήματα:

 • Καυτές λειτουργίες διαθέσιμες μόνο για premium χρήστες
 • Μερικά γλωσσικά εμπόδια
 • Κάπως πρέπει να περιμένει πριν από τις πραγματικές σκηνές σεξ από ζευγάρια.

12 κορυφαίοι ιστότοποι ερασιτεχνών και βοαγιάρ παρόμοιων με το Camarads.com:

# 1 - VoyeurHouseTV

VoyeurHouseTV

Η ζωντανή ροή των προσωπικών ζωών των άλλων διευκολύνεται από το VoyeurHouseTV. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μοναδικές γωνίες κάμερας σε πολλά μέρη, ώστε όλοι να μπορούν να δουν τι συμβαίνει σε κάθε γωνία. Πράγματι, ένας ιστότοπος στον οποίο οι λάτρεις του ταξιδιώτη θα λατρέψουν σίγουρα και θα εθιστούν. Είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 7ωρο, οπότε κάθε δραστηριότητα και ό, τι συμβαίνει μέσα στην ημέρα παρακολουθείται από όλους.

PROS:

 • Διατίθεται τεράστιος αριθμός ζωντανών ροών
 • Τα βίντεο και η υπηρεσία είναι μοναδικά
 • Αρχειοθετούνται πλάνα βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι περισσότερες από τις κάμερες είναι διαθέσιμες κατά την εγγραφή σε συνδρομητική συνδρομή
 • Επικεντρώθηκε κυρίως σε μια ευρωπαϊκή ζώνη ώρας

# 2 - Watchersweb

Watchersweb

Η Watchersweb βρίσκεται στο διαδίκτυο και κάνει σοβαρές υπηρεσίες για όλους για περισσότερες από δεκαετίες τώρα. Είναι το καλύτερο μέρος για φανατικούς φανατιστές. Τα περισσότερα βίντεο είναι σπιτικά και τα ανεβάζουν κυρίως οι χρήστες. Ορισμένα υλικά ταξινομούνται μαζί για να παρέχουν μια πολύ καλύτερη εμπειρία χρήστη και ποιότητα του υλικού.

Παρόλο που δεν έχει ελκυστικό σχεδιασμό ιστοσελίδων, η τεράστια ποσότητα ρητών υλικών που φορτώνονται σε μία πλατφόρμα είναι αξιοσημείωτη. Εάν θέλετε, μπορείτε να υποβάλετε προσωπικά ερασιτεχνικά υλικά εδώ, ώστε όλοι να μπορούν να δουν και να δουν το αριστούργημά σας.

PROS:

 • Τα βίντεο είναι αυθεντικά και σπιτικά
 • Τα περιεχόμενα προέρχονται από πραγματικούς χρήστες

Μειονεκτήματα:

 • Ο σχεδιασμός δεν είναι ελκυστικός και εντυπωσιακός
 • Υπάρχουν δυνατότητες διαθέσιμες μόνο για μέλη επί πληρωμή

# 3 - VoyeurHit

VoyeurHit

Το VoyeurHit παρέχει μια εκπληκτική ποικιλία περιεχομένων, συμπεριλαμβανομένων των MILFs, των ασιατικών cuties, των upskirt δράσεων και ορισμένων αυθεντικών βίντεο voyeur. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτόν τον ιστότοπο, εάν θέλετε να αποφύγετε αυτόν τον τύπο περιεχομένου. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν επειδή υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις για τα βίντεο εδώ, οπότε οι καθημερινοί χρήστες μπορούν να δουν νέες προτάσεις βίντεο.

PROS:

 • Τα βίντεο που ανεβαίνουν είναι πραγματικό και αυθεντικό υλικό ηδονοβλεψίας
 • Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός κλιπ διαθέσιμων
 • Το σεξουαλικό υλικό που διατίθεται κατηγοριοποιείται σωστά για την εξυπηρέτηση του χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο έχουν μικρές σκηνές
 • Ο ιστότοπος δεν διαθέτει υλικά με ποιότητα υψηλής ευκρίνειας

# 4 - CamWhores

CamWhores

Το CamWhores έχει έναν τόνο εκπληκτικών δυνατοτήτων για προβολή σε όλους τους θεατές του. Με τον εύκολο σχεδιασμό του ιστότοπου, η πλοήγηση του ιστότοπου είναι απλή και απλή. Παρέχεται επίσης στους χρήστες η ελευθερία να οργανώνουν τις προτιμήσεις προβολής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες, δημοφιλείς και περισσότερες προβολές. Έχουν ακόμη πρόσβαση σε προ-ηχογραφημένες ταινίες καυτών γυναικών και ερασιτεχνικές μεταφορτώσεις συλλογών προσωπικών χρηστών.

Δείτε την πλήρη κριτική των CamWhores εδώ.

PROS:

 • Οι όμορφες γυναίκες είναι πολλές
 • Η ποιότητα της κάμερας Web είναι εξαιρετική
 • Η έκδοση για κινητά του ιστότοπου είναι ομαλή και ανταποκρίνεται όταν χρησιμοποιείται

Μειονεκτήματα:

 • Οι κατηγορίες και οι ετικέτες είναι αρκετά συγκεχυμένες

# 5 - Στυλ Voyeur

Στυλ Voyeur

Ένας από τους καλύτερους επαγγελματικούς ιστότοπους που έχω δει στο Διαδίκτυο ήταν το Voyeur Style. Σε αυτόν τον ιστότοπο, υπάρχει πράγματι μια τρελή ποσότητα καταπληκτικών ερασιτεχνικών βίντεο και έχει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχετε δει ακόμα να περιπλανιούνται στο μπλοκ απολαμβάνοντας πουλί, βιδωτές και αυνανισμένες. Μέχρι αυτό το σημείο, είμαι γοητευμένος με το Voyeur Style και είναι μια τεράστια έκπληξη για μένα.

Γενικά περιφρονώ τους χώρους για τα βίντεο των αρχάριων. Απλώς είναι γεμάτοι αηδιαστικά σκατά που δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν πορνογραφική ταινία. Το στυλ Voyeur όμως είναι πολύ μοναδικό και ξεχωριστό. Αυτή η πλατφόρμα περιέχει ένα πορνογραφικό βίντεο που περιλαμβάνει πανέμορφα ερασιτέχνα θηλάζοντας ή κολλώντας οτιδήποτε με τον κόλπο τους. Πραγματικά, ο ιστότοπος Voyeur Style γίνεται όλο και καλύτερος ιστότοπος αυτήν τη στιγμή.

PROS:

 • Αποθηκεύονται πολλά ερασιτεχνικά βίντεο πορνό
 • Τα πορνογραφικά βίντεο είναι υψηλής ποιότητας
 • Εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Υπάρχουν λίγες κατηγορίες

# 6 - Camrabbit

καμπάτ

Ο ιστότοπος φιλοξενεί εκατοντάδες εκπληκτικά και όμορφα μοντέλα. Δεν είναι καν τα τυπικά σας κορίτσια με κάμερα στο σπίτι, είναι όλοι επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν και ήδη στη βιομηχανία εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να ξέρουν τέλεια πώς να ευχαριστούν τους θεατές. Το Camrabbit επιτρέπει δωρεάν συνομιλίες, αλλά η πραγματική διασκέδαση συμβαίνει πραγματικά μέσα σε ιδιωτικές εκπομπές. Φυσικά, θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να μπορέσετε να απολαύσετε τέτοιες δυνατότητες.

PROS:

 • Εύκολη πλοήγηση με καθαρό σχεδιασμό ιστότοπου
 • Ροή 24/7
 • Αρχεία βίντεο που διευκολύνουν την παρακολούθηση βίντεο
 • Η ιδιωτική συνομιλία επιτρέπεται για δωρεάν χρήστες
 • Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη

Μειονεκτήματα:

 • Το κόστος βασίζεται στις προτιμήσεις του μοντέλου
 • Δεν υπάρχει σταθερή τιμή για ιδιωτικές εκπομπές
 • Η λήψη της premium συνδρομής μπορεί να είναι ακριβή

# 7 - Cam4

αρχική σελίδα cam4

Οι ερασιτέχνες χρησιμοποιούν κυρίως αυτόν τον ιστότοπο κάμερας για τη δημιουργία ερασιτεχνικών βίντεο κάμερας Web. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εικονικά μάρκες με επιπλέον χρέωση. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για να παρακολουθούν παραστάσεις και να επιβραβεύουν τους ερμηνευτές, ή στα χέρια των βοαγιέρ για να σας δείξουν τα προσωπικά τους πράγματα.

Χάρη στις πρώτες διαδικτυακές δυνατότητες πορνό του ιστότοπου, έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και τώρα θεωρείται ως ένας από τους πιο πολύτιμους ιστότοπους κάμερας για όλους όσους απολαμβάνουν κορίτσια. Στο παρελθόν, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν μόνο ταινία. στις μέρες μας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cam4VR, η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Cam4, η οποία καταγράφει βίντεο 360D 3 °.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική Cam4

PROS:

 • Πολυάριθμα μοντέλα κάμερας
 • Πολλές επιλογές αναζήτησης, ετικέτες και κατηγορίες
 • Είναι διαθέσιμες εκθέσεις εικονικής πραγματικότητας
 • Η φανταστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Προσφέρει μπόνους κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Ένας περιορισμένος αριθμός καμερών σε ποιότητα HD

# 8 - HotScope

HotScope

Το HotScope δεν χρειάζεται εισαγωγή επειδή ο ιστότοπος απέκτησε φήμη μέσω της αδιάκοπης και συνεχούς δέσμευσής του στον τομέα του ερασιτεχνικού πορνό. Μέχρι σήμερα, ο ιστότοπος είναι συνεπής στην παροχή των καλύτερων, πιο σέξι και πιο καυτών βίντεο από διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Snapchat, Periscope και Livestreams.

Χωρίς να καυχιέται για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, το HotScope αποκτά μια απρόσκοπτη μέθοδο επικοινωνίας και αλληλεπιδρά με άλλους ανθρώπους για ευχαρίστηση και διασκέδαση. Λόγω των συνεχών ενημερώσεών του τακτικά, ο ιστότοπος λαμβάνει κυρίως αναγνώριση και δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Από τότε που ξεκίνησε το HotScope, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αποκτήσει σεξουαλικές φαντασιώσεις και την επίτευξη σεξουαλικής ικανοποίησης.

Εδώ είναι το πλήρης αναθεώρηση του HotScope

PROS:

 • Τα περιεχόμενα είναι πολυάριθμα, όπως λεσβιακές σκηνές, ομαδικό σεξ, τρίο, αυνανισμός, MILF και άλλα
 • Διατίθεται ζωντανή ροή και προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Τα κοτόπουλα Hottie σε αυτόν τον ιστότοπο είναι υπέροχα
 • Περιέχει κλιπ από το Snapchat, Periscope
 • Ο ιστότοπος έχει απλή εμφάνιση και η πλοήγηση είναι εύκολη
 • Υποστηρίζει εναλλακτική έκδοση για κινητά
 • Διατίθενται μη σενάρια και αυθεντικά ερασιτεχνικά βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη των βίντεο δεν είναι διαθέσιμη
 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλούν

# 9 - VoyeurWeb

VoyeurWeb

Το VoyeurWeb βρίσκεται ήδη στη βιομηχανία εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και από το ίδιο το όνομα, προσφέρει εκπληκτικά ερωτικά περιεχόμενα ηδονοβλεψίας που σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σας. Περιέχει ερασιτεχνικά βίντεο που λατρεύουν να βλέπουν καθημερινά και τα κορίτσια κάνουν ερωτικές δραστηριότητες στο σώμα τους ή με κάποιον. Αυτή τη στιγμή, είναι προσαρμοσμένο στο σόλο περιεχόμενο κοριτσιών που θα απολαύσουν πολλοί ερασιτέχνες φανατικοί για να παρακολουθήσουν ερωτικό περιεχόμενο.

PROS:

 • Τα ερασιτεχνικά περιεχόμενα είναι άφθονα
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι υπέροχος και κατανοητός
 • Οι ενημερώσεις γίνονται τακτικά

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι δυνατή η λήψη βίντεο

# 10 - HomeMoviesTube

HomeMoviesTube

Το HomeMoviesTube είναι μια τέλεια πλατφόρμα που αναδεικνύει ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο. Λόγω της φαινομενικής μεγάλης ευελιξίας που προσφέρει στο τεράστιο κοινό, πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως υποστηρίζουν αυτήν την πλατφόρμα. Το HomeMoviesTube προσφέρει πολύ πιο συμβατικές υπηρεσίες σε σχέση με αρκετές άλλες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες πορνό.

Αυτή η πλατφόρμα είναι αληθινή για το υλικό της, χωρίς σχέδια και ζάρια, και δεσμεύεται να παρέχει μόνο ερασιτεχνικό περιεχόμενο. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικών σεξουαλικών βίντεο και εξαιρετικών κατηγοριών για απόλαυση κάθε μέρα, μπορείτε δικαίως να πείτε ότι είστε σε εξαιρετικά χέρια.

PROS:

 • Πηγή γνήσιων ερασιτεχνικών βίντεο
 • Άφθονο σεξ περιεχόμενο δωρεάν
 • Τακτικές ενημερώσεις και μεταφόρτωση βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Οι διαφημίσεις είναι πολλές και ενοχλητικές
 • Οι χρήστες επί πληρωμή μπορούν να δουν βίντεο υψηλής ανάλυσης

# 11 - YourAmateurPorn

YourAmateurPorn

Η πλατφόρμα YourAmateurPorn είναι μια πορνογραφική σελίδα που υπάρχει από το 2006. Από τότε, ο ιστότοπος παρήγαγε τακτικά εκπληκτικό αρχάριο πορνογραφικό περιεχόμενο, το οποίο οι βοαγιάρες και οι διεστραμμένοι θα απολάμβαναν να παρακολουθούν με προσοχή. Αναμφίβολα, οι χρήστες δεν θα αντιμετωπίσουν ποτέ την απογοήτευσή τους για να έχουν μια σκληρή δουλειά μόλις ελέγξετε το τεράστιο σύνολο εξαιρετικών σεξ κλιπ.

Ο ιστότοπος του YourAmateurPorn είναι αρκετά φθηνός και απλός για εγγραφή. Δεν θα πάρει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Πράγματι, πολλές προτάσεις που θα λάβετε από άλλους ανθρώπους για να επισκεφθείτε τον ιστότοπο και για όλη σας τη ζωή, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε ποτέ.

PROS:

 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη ερασιτεχνικών σεξουαλικών βίντεο και άλλων κατηγοριών υλικού
 • Γίνονται τακτικές ενημερώσεις του περιεχομένου τους

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα βίντεο είναι σύντομα
 • Υπάρχουν μόνο μερικά βίντεο υψηλής ποιότητας

# 12 - HiddenVoyeurSpy

HiddenVoyeurSpy

Hidden Voyeur Spy, ένας ιστότοπος που έχει λειτουργήσει για πολλές ηλικίες και υπόσχεται να υπερέχει σε τίποτα περισσότερο από το καλύτερο από την άποψη των μυστικών voyeur και των κρυφών ταινιών σεξουαλικής κάμερας. Αυτό θεωρείται ως ένας από τους πολύ αγαπημένους προορισμούς κυρίως στο Διαδίκτυο για αυτόν τον τύπο περιεχομένου. Εάν φαίνεται σαν το ενδιαφέρον σας, αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος σας. Τα τελευταία επεισόδια παρουσιάζονται αρκετά και ενώ μερικά από τα βίντεο είναι εκθετικά σε στιλ, υπάρχουν λίγα ενσωματωμένα προσανατολισμένα στην εξωτερική σεξουαλική πράξη.

PROS:

 • Αυθεντικός και νόμιμος ιστότοπος για voyeur πορνό βίντεο
 • Ενημερώνει τα περιεχόμενα καθημερινά
 • Η ποιότητα των βίντεο είναι ως επί το πλείστον εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Μερικά από τα διαθέσιμα κλιπ είναι σύντομα
 • Το φόρουμ δεν είναι διαθέσιμο

Πάρε μακριά

Τα Camarads παρέχουν μια πραγματική συναινετική σεξουαλική συνάντηση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη για τους λάτρεις του σεξ. Υπάρχουν πολλά διαμερίσματα και τοποθεσίες για να διαλέξετε, ανάλογα με το αν κάποιος φιλοξενεί κάποια κακή δραστηριότητα. Οι βιτρίνες είναι επίσης υψηλής ευκρίνειας και τα δωμάτια είναι καλά φωτισμένα, έτσι ώστε να μην χάσετε καμία σεξουαλική δραστηριότητα. Εκτός από την απλότητα πλοήγησης στον ιστότοπο, διατίθενται εργαλεία που διευκολύνουν την οργασμική σας αναζήτηση.

Ο ιστότοπος θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε μια σεξουαλική δραστηριότητα που συνέβη ενώ λείπατε, καθώς και βίντεο πορνό για να παρακολουθήσετε όποτε θέλετε. Πράγματι, το Camarads είναι μια ελκυστική επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ασχολείστε με όλη τη ματιά και δεν νοιάζεστε για τις συναλλαγές με ίσως μια μικρή πληρωμή. Οι ροές παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ροής και οι κορυφαίες λειτουργίες είναι πλεονεκτικές. Τι λέτε να δοκιμάσετε αυτήν την πλατφόρμα τώρα; Έχεις τη δυνατή μου χαρά, φίλε.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή