Ενημερώθηκε: 8 Αυγούστου 2022

CamBro

& 12 τοποθεσίες βίντεο που πρέπει να επισκεφτείτε με Cam Girl και ζωντανές σεξουαλικές κάμερες όπως το cambro.tv

Δείξε μου 12 εναλλακτικές λύσεις για CamBro.tv

Κύριο CamBro

Αχ, ζωντανή κάμερα. Τίποτα δεν ξεπερνά το βίντεο με το κορίτσι της κάμερας, το ζωντανό σεξ και τις συνεδρίες αυνανισμού σε πραγματικό χρόνο με υπέροχες γυναίκες. Έτσι, είμαι πάντα σε μια αναζήτηση αναζητώντας νέες και τέλειες τοποθεσίες κάμερας που έχουν όλα τα καλά του live, της κάμερας και του σεξ. Αλλά με τόσους πολλούς ιστότοπους στις μέρες μας, η εύρεση δωρεάν αλλά ποιοτικών κάμερων είναι αρκετά δύσκολη. Ας θεωρήσουμε ότι ένα σωρό από αυτά είναι φιλοδωρήματα ή απαιτούν συνδρομές premium. Ευτυχώς που έπεσα πάνω στο CamBro, το ιερό δισκοπότηρο όλων των πορνογραφικών αναγκών μας δωρεάν! Τέλος, μπορώ να απολαμβάνω απεριόριστα βίντεο για κορίτσια με κάμερα και ζωντανό σεξ από πολυάριθμους ιστότοπους με κάμερα σεξ. Επίσης, βλέποντας τη γρήγορη δημοτικότητά του να αυξάνεται, είμαι ακόμη πιο περίεργος για το τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος. Ας πάμε και ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά παρακάτω.

Επίσημη διεύθυνση URL: https://www.cambro.tv/

Απόλυτη εμπειρία σεξ με το CamBro

Γύρω στο 2018, η CamBro άρχισε να λειτουργεί την εμπειρία του με το σεξ με κάμερα. Φυσικά, ως αρχάριος εκείνη την εποχή, κανείς δεν πίστευε ότι το CamBro θα έδινε τόσο πολύ cam σεξ και πορνό. Αλλά, ω αγόρι, λίγο το καταλάβαμε ότι αυτός ο ιστότοπος θα μεγάλωνε και θα γινόταν αυτό που είναι τώρα. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ή νωρίτερα από αυτό, η επισκεψιμότητα του ιστότοπού της αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Κανείς δεν το σκέφτηκε ποτέ αυτό, αλλά φαίνεται ότι ο κόσμος εκτιμά την τέχνη του και τη σαφή ψυχαγωγία που προσφέρει.

Το CamBro είναι σίγουρα ο απόλυτος ιστότοπός μου για πορνό με κάμερα και ζωντανά σεξουαλικά βίντεο. Έχει μια καταπληκτική συλλογή από CamSoda, OnlyFans, Snapchat, Chaturbate, κ.λπ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτοί οι ιστότοποι που ανέφερα και άλλοι προβεβλημένοι ιστότοποι κάμερας που διατίθενται στη σελίδα του είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς με περιζήτητες εκπομπές ζωντανής κάμερας. Σημαίνει μόνο ότι το CamBro θα σας δώσει όχι μόνο την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πράγματα δωρεάν αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης και ευχαρίστησης.

Ευχρηστία, χαρακτηριστικά και σχεδιασμός του CamBro

Ευχρηστία και χαρακτηριστικά

Προφίλ μοντέλου CamBro

Ανοίξτε έναν ιστότοπο με ζωντανή σεξουαλική κάμερα και θα βρείτε το ίδιο περιεχόμενο επανειλημμένα. Συνήθως, οι σκηνές που θα δείτε είναι κορίτσια που αυνανίζονται, δονητές, γαμημένοι, χτυπήματα και διακρίσεις. Αυτό το είδος εγκατάστασης είναι αυτό που μεγαλώσαμε και όταν είδα το CamBro για πρώτη φορά, φαινόταν και ένιωσα διαφορετικά. Επισκεπτόμενοι την κύρια σελίδα, θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπος έχει διαφημιστικά banner που καμουφλάρονται ως περιεχόμενο ιστότοπου. Κάτω από αυτές τις διαφημίσεις υπάρχουν οι καλές: ταινίες, προηχογραφημένες ζωντανές εκπομπές, πορνό κάμερας και πολλά άλλα. Γενικά, το CamBro ξεκινά με δέκα εκπληκτικά κλιπ, συνήθως το πιο καυτό και το περιεχόμενο με την υψηλότερη προβολή στη σελίδα. Ακολουθεί ένα άλλο σύνολο βίντεο που αποτελείται από τις πιο πρόσφατες και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Όταν μπήκα για πρώτη φορά στην κεντρική σελίδα, είδα αμέσως κορίτσια να αυνανίζονται. Μερικά από αυτά είναι μωρά από έβενο, κοκκινομάλλες και ξανθιές. Φυσικά, υπήρχαν χτυπήματα και γαμήματα σε διαφορετικά στυλ, αλλά αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν οι κρεμώδεις λήψεις και τα κορίτσια με αναλογίες στα τελευταία ανεβάσματα. Ειλικρινά, η σελίδα CamBro μου θύμισε μια τοποθεσία cam tube παρά μια τοποθεσία ζωντανής κάμερας. Το τελευταίο θα γεμίσει με μικρογραφίες ζωντανής κάμερας.

Αλλά προφανώς, το CamBro έδωσε μια διαφορετική οπτική για το σεξ και την ευχαρίστηση παρέχοντάς μας αξιόλογα βίντεο ηχογράφησης και συνεδρίες σεξ με δυνατότητα κοινής χρήσης. Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές κάμερας, το CamBro σίγουρα θα σας χαρίσει υπέροχα, καθώς τα βίντεο που είναι διαθέσιμα εδώ έχουν ήδη ελεγχθεί και αποσυρθεί από τους συντονιστές του ιστότοπου. Με άλλα λόγια, κάθε βίντεο είναι ήδη γνωστό ότι έχει νόστιμες σκηνές και περιζήτητα μοντέλα κάμερας.

ενημερώσεις

CamBro νέο

Επιπλέον, ο ρυθμός ενημέρωσής του είναι αρκετά σταθερός. Έλεγξα τις τελευταίες μεταφορτώσεις και είδα 10 ώρες από την τελευταία ενημέρωση. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το πώς ο CamBro έγινε σταρ και κέρδισε ταχύτερα δημοτικότητα στη διεθνή πορνό σκηνή. Και με αυτό το ποσοστό, είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσετε ποτέ τα νέα βίντεο κάμερας κάθε φορά που επισκέπτεστε. Μέχρι στιγμής, η σελίδα έχει χιλιάδες χιλιάδες βίντεο διαθέσιμα και δεν σταματούν μέχρι να πέσουν όλοι.

Υπηρεσίες

Ροή CamBro

Εν τω μεταξύ, από άποψη σχεδίασης, το CamBro μπορεί να μην έχει το καλύτερο και πιο ελκυστικό. Αλλά συγχαρητήρια για τον καθαρό σχεδιασμό του. δίνει πραγματικά σε ολόκληρη τη σελίδα μια εύχρηστη διάταξη και εύχρηστη ατμόσφαιρα. Δυστυχώς, το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που εγκατέστησα έχει ήδη αποκλείσει αρκετές διαφημίσεις. Επομένως, εάν δεν έχετε πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, περιμένετε να ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων και να κλείνετε τις διαφημίσεις από καιρό σε καιρό. Λοιπόν, αυτό είναι το μειονέκτημα των δωρεάν ιστότοπων, οπότε αν είστε φτηνό skate, καλύτερα να είστε έτοιμοι με το adblocker.

Επιπλέον, κάθε φορά που μετακινείτε το ποντίκι του υπολογιστή στο βίντεο μικρογραφίας, θα σας δείχνει μια προεπισκόπηση των σκηνών που περιμένετε. Επίσης, συγχαρητήρια στο CamBro για την ελαχιστοποίηση των μεταδεδομένων στα βίντεο. Οι θεατές θα απολάμβαναν ακατάστατο και χωρίς ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Με έναν απλό τίτλο του βίντεο, τη διάρκεια, τον αριθμό των προβολών και το ποσοστό βαθμολογίας, θα απολαύσετε τη ροή χωρίς προβλήματα.

Κορυφαίες κατηγορίες του CamBro

Κατηγορίες CamBro

Δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιεχόμενο CamBro χωρίς να αναγνωρίσουμε μια κορυφαία και ποιοτική πηγή: ιστοσελίδες με ζωντανές σεξουαλικές κάμερες! Παραδόξως, ο ιστότοπος έχει πολλούς προβεβλημένους ιστότοπους και πηγές που θα έκαναν τη βαρετή, θλιβερή μέρα σας να μετατραπεί σε ευχάριστη, όμορφη και συναρπαστική.

Μεταξύ των αγαπημένων που τράβηξαν την προσοχή μου ήταν η τοποθεσία Chaturbate, με πάνω από 98 βίντεο διαθέσιμα. Είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των θεατών του CamBro και δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε γιατί το λατρεύουν τόσο πολύ οι άνθρωποι. Η κληρονομιά του Chaturbate είναι ήδη αποδεδειγμένη και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που η CamBro την επέλεξε ως μέρος του τεράστιου δικτύου της. Επιπλέον, το MFC ή το MyFreeCams κέρδισαν επίσης την πιο δημοφιλή θέση στη σελίδα CamBro. Με περισσότερα από 26 βίντεο διαθέσιμα, ο ιστότοπος δεν σταματά ακόμα να μας προσφέρει απόλυτη χαρά και ευχαρίστηση. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος γιατί έχουμε ακόμα τη συλλογή CamSoda, με περίπου 1+ βίντεο. Είναι μικρό, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλα. Οπότε, χαλαρώστε και χαλαρώστε.

Φυσικά, δεν μπορούμε να αφήσουμε πίσω τον ιστότοπο Patreon. Επί του παρόντος, έχει 2.5K βίντεο, αλλά το CamBro δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την προσθήκη νέου περιεχομένου σε αυτήν την κατηγορία. Επίσης, το Patreon ενημερώνει συνεχώς το περιεχόμενό του, ώστε να περιμένετε περισσότερα από εδώ. Το Instagram είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή απροσδόκητων πορνό και ζωντανών εκπομπών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να επιδείξουν την πλευρά των επιδεικτικών τους και η CamBro φροντίζει να είμαστε ενημερωμένοι με την τελευταία τάση του σεξ. Η κατηγορία έχει περίπου 10 βίντεο και συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά.

Βίντεο CamBro

Εν τω μεταξύ, η CamBro συμπεριέλαβε και το Snapchat στη λίστα. Διαθέτει 21 βίντεο διαθέσιμα και όσο περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να ενημερώνουν τους λογαριασμούς τους στο Snapchat, τόσο περισσότερο θα υπάρχει σε αυτήν την κατηγορία τις επόμενες ημέρες. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το CamBro θα ικανοποιήσει σίγουρα τις ανάγκες σας στο Snapchat σε δευτερόλεπτα. Ομοίως, αν είστε μεγάλος θαυμαστής του CAM4, είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσετε τα καλύτερα ευρήματα του CamBro στην κατηγορία CAM4. Επί του παρόντος, έχει μεταφορτωθεί περίπου 1.3 χιλιάδες βίντεο. Ξέρω ότι είναι λίγο μικρό σε σύγκριση με άλλες κατηγορίες, αλλά να θυμάστε ότι ένα CAM4 ισοδυναμεί με εκατό διαφορετικά βίντεο από άλλους ιστότοπους. Σίγουρα, έχει το καλύτερο περιεχόμενο που θα μπορούσατε ποτέ να έχετε.

Επιπλέον, ο ιστότοπος Premium έχει επίσης μια θέση στη συλλογή CamBro, με 58K βίντεο. Μέχρι στιγμής, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες κατηγορίες στη σελίδα, ακολουθούμενη από το ManyVids με πάνω από 52 βίντεο. Σίγουρα, δεν λείπουν τα βίντεο σε αυτή τη σελίδα γιατί νέες και συναρπαστικές σκηνές περιμένουν τον κόκορα σας κάθε φορά που την επισκέπτεστε. Το CamBro έχει την κατηγορία OnlyFans που θα μπορούσε να σου ανατινάξει εντελώς το μυαλό και να εντείνει τη νυχτερινή σου ρουτίνα σπασμωδικών κινήσεων, αν αυτό δεν είναι αρκετό. Έχει περίπου 126 βίντεο και έρχονται κι άλλα!

Τα πιο καυτά και σέξι μοντέλα του CamBro

Ένας ιστότοπος δεν θα γίνει τεράστιος χωρίς τη βοήθεια των μοντέλων καυτών καμερών του. Έτσι, η CamBro είναι περήφανη για τα εκπληκτικά και πανέμορφα μοντέλα της που πάντα κάνουν εκπομπές έξτρα πικάντικες και νόστιμες. Ο ιστότοπος διαθέτει Allison Parker, Violet Summers, Crystal Lust και Belle Delphine. Απ' ό,τι γνωρίζουμε, αυτά τα ονόματα είναι ήδη στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, και έχουν ρίξει γριές εδώ και καιρό. Έτσι, το να δεις τα ονόματά τους στη λίστα μοντέλων της CamBro ήταν μια έκρηξη. Μπορώ σίγουρα να σας διαβεβαιώσω ότι όλα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και παραστάσεις θα είναι συγκλονιστικές.

CamBro περισσότερα

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις Korina Kova, Emily, Lynne, Bunnie Hughes, HollyBerryxxx, Chezza Luna και Scarlet Raven. Μερικοί είναι αρκετά οικείοι, ενώ άλλοι είναι εντελώς νέοι, αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι οι ερμηνείες τους είναι σε επίπεδο βετεράνων. Ξέρουν πώς να ευχαριστούν τους ανθρώπους στην κάμερα, ακόμα και μόνο τα σαγηνευτικά τους πρόσωπα και σώματα. Επίσης, μου άρεσε να παρακολουθώ τους August Taylor, BunnyButt, Christy Canyon, Keisha Grey και Ava Devine. Οι θεϊκές ερμηνείες έκκεντρών τους ήταν απολύτως άξιες. Ποτέ δεν έχω πάθει τόσα πολλά σε όλη μου τη ζωή!

Τέλος, τα μοντέλα που τύλιξαν την σπασμωδική μου νύχτα ήταν τα hayliexo, BlondeFreya, Tidecallernami και Lolaitasexy. Είναι αρχάριοι στο CamBro, αλλά κάθε σκηνή ήταν μια απόλυτη απόλαυση για μένα. Υποθέτω ότι θα επιστρέψω ξανά αύριο γιατί αυτά τα κορίτσια τράβηξαν πραγματικά την προσοχή μου και κατέστρεψαν τη λογική μου σε μία μόνο επίσκεψη. Ούτως ή άλλως, το CamBro έχει ακόμα πολλά διαθέσιμα μοντέλα στον ιστότοπο. Παρακαλώ ελέγξτε το και ζήστε αυτό που έχω βιώσει. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα απολαμβάνετε να τραντάζεστε κάθε βράδυ χωρίς να πληρώνετε ούτε μια δεκάρα. Απλώς μην ξεχάσετε να εγκαταστήσετε ένα adblocker για να έχετε μια αδιάκοπη εμπειρία ροής κάμερας!

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του CamBro

PROS:

 • Χιλιάδες βίντεο σεξ με κάμερα
 • Διαθέτει πολλές τοποθεσίες ζωντανής σεξουαλικής κάμερας
 • Τα μοντέλα είναι πολλά και όλα υπέροχα
 • Συχνές ενημερώσεις
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις
 • Μερικές ανεπιθύμητες διαφημίσεις

12 ιστοσελίδες που πρέπει να επισκεφτείτε με δωρεάν βίντεο Cam Girl και ζωντανές σεξουαλικές κάμερες παρόμοιες με το cambro.tv:

# 1 - SlutRoulette

Εφαρμογή SlutRoulette

Έχετε κουραστεί από τα ίδια παλιά βίντεο πορνό; Θέλετε να αρωματίσετε λίγο τα πράγματα και να πείτε αντίο στη βαρετή, αξιολύπητη βραδιά σας; Μην πείτε άλλο γιατί ο ιστότοπος SlutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατέλειωτες προσευχές σας.

Το SlutRoulette υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών με ζωντανή σεξουαλική κάμερα. Σίγουρα, δεν υπάρχουν ίχνη από στοιχεία παλιάς μόδας, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα καταλάβουν εύκολα πώς λειτουργεί.

Εδώ είναι η πλήρης κριτική του SlutRoulette.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά ταιριάζει απόλυτα με όλα τα gadget και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβή τιμή

# 2 - Σιγκλ

σκύλος

Εάν σκέφτεστε έναν υπέροχο χώρο για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους και υπέροχες ερωτευμένους, τότε σίγουρα, η κοινότητα του Shagle θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά διαφορετικά άτομα με διάφορα ενδιαφέροντα σε αυτή τη σελίδα.

Ως εκ τούτου, η δημιουργία σύνδεσης και κατανόησης είναι το κύριο επίκεντρο. Επίσης, έχει ένα εξαιρετικό υπόλοιπο ατόμων ηλικίας 25 έως 55 ετών, υποδηλώνοντας ότι μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό ταίρι σε αυτήν την πλατφόρμα ανεξάρτητα από το πόσο νέοι ή μεγάλοι είστε.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κριτική του Shagle.

PROS:

 • Ο έξυπνος αλγόριθμος διασφαλίζει ότι δεν θα μιλήσετε με το ίδιο άτομο δύο φορές
 • Έχει εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο
 • Θα πρέπει να εγγραφείτε έως 5 λεπτά
 • Τα δωρεάν μέλη έχουν πολλά οφέλη και δυνατότητα να απολαύσουν
 • Διατίθεται σε 70 διαφορετικές χώρες
 • Οι κανόνες και οι κανονισμοί είναι διαθέσιμοι και απαιτείται να τηρηθούν για να διατηρηθεί η φιλική προς το χρήστη εμπειρία
 • Τα χαρακτηριστικά και τα εργαλεία επικοινωνίας είναι άφθονα
 • Δεν απαιτεί προσωπικές πληροφορίες για εγγραφή
 • Δωρεάν αποστολή μηνυμάτων κειμένου
 • Δωρεάν χρήση ζωντανής συνομιλίας μέσω βίντεο
 • Δεν υπάρχουν φραγμοί γλωσσών λόγω του Εργαλείου Μετάφρασης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διατίθεται έκδοση εντός εφαρμογής
 • Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν λογαριασμό
 • Η ποιότητα του βίντεο είναι μέτρια

# 3 - Cam4

cam4

Το Cam4 λειτουργεί από την Granity Designated Activity Company και μεταδίδει τις δικές του εκπομπές και εκδηλώσεις μέσω Διαδικτύου. Ο πρώτος ιστότοπος κάμερας freemium, Cam4, ξεκίνησε το 2007 και έκτοτε έχει κερδίσει σημαντική δημοτικότητα. Πολλοί διαφορετικοί τύποι ανθρώπων - άνδρες, γυναίκες και ομοφυλόφιλα ζευγάρια - μεταδίδουν τις εκδηλώσεις τους.

Οι ερασιτέχνες χρησιμοποιούν κυρίως αυτόν τον ιστότοπο κάμερας για τη δημιουργία ερασιτεχνικών βίντεο κάμερας Web. Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν εικονικά μάρκες με επιπλέον χρέωση. Χρησιμοποιούνται καλύτερα για να παρακολουθούν παραστάσεις και να επιβραβεύουν τους ερμηνευτές, ή στα χέρια των βοαγιέρ για να σας δείξουν τα προσωπικά τους πράγματα.

Χάρη στις πρώιμες διαδικτυακές δυνατότητες πορνό του ιστότοπου, έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και τώρα θεωρείται ιδιαίτερα ως ένας από τους πιο πολύτιμους ιστότοπους με κάμερα web για όλους όσους απολαμβάνουν τις camgirls. Στο παρελθόν, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν μόνο φιλμ. Σήμερα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Cam4VR, η οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Cam4, η οποία καταγράφει βίντεο 360° 3D.

Η κριτική Cam4 εδώ.

PROS:

 • Πολυάριθμα μοντέλα κάμερας
 • Πολλές επιλογές αναζήτησης, ετικέτες και κατηγορίες
 • Είναι διαθέσιμες εκθέσεις εικονικής πραγματικότητας
 • Η φανταστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών
 • Προσφέρει μπόνους κατά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Ένας περιορισμένος αριθμός καμερών σε ποιότητα HD

# 4 - xxxCams

xxxcams σπίτι

Το xxxCams είναι απλώς ένας κανονικός ιστότοπος σεξουαλικής κάμερας στο διαδίκτυο, αλλά οι δυνατότητες και οι υπηρεσίες του δεν είναι συνηθισμένες. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, η υπηρεσία διαθέτει kinky πλάνα σεξουαλικής κάμερας με σέξι καυτούς νεοσσούς. Αλλά, αν νομίζετε ότι είναι απλά γκόμενοι που κάνουν μια παράσταση, τότε ξανασκεφτείτε το. Μπορείτε να απολαύσετε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά μοντέλα κάμερας εδώ και ακόμη και να ζήσετε μια αποκλειστική σεξουαλική παράσταση με μια πορνοστάρ.

Ο ιστότοπος xxxCams θα σας προσφέρει εκπληκτικές «καθίσματα» που μπορείτε να φανταστείτε, επειδή η πλειονότητά τους χρησιμοποιεί εξαιρετικές κάμερες υψηλής ανάλυσης. Σίγουρα, είναι σαν να έχεις καθίσματα στην πρώτη σειρά σε μια επιτυχημένη ταινία του Χόλιγουντ!

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική των xxxCams.

PROS:

 • Σκασμός κοριτσιών για κουβέντα
 • Κάμερες υψηλής ευκρίνειας
 • Ελεύθερη προβολή κάμερες μόλις εγγραφούν
 • Πραγματικά όμορφα κορίτσια

Μειονεκτήματα:

 • Δεν κρυφοκοιτάζει χωρίς εγγραφή
 • Οι ιδιωτικές συνομιλίες είναι αρκετά ακριβές

# 5 - Camsoda

αρχική σελίδα camsoda

Για άτομα που είναι εθισμένα σε ιστότοπους ζωντανής κάμερας και σεξουαλικής συνομιλίας, η Camsoda τα έχει όλα για εσάς. Ο ιστότοπος συγκαταλέγεται αναμφισβήτητα στους δημοφιλέστερους ιστότοπους στον τομέα της επιχείρησης ενηλίκων. Έτσι, εάν περνάτε μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά ή απλά θέλετε να ζήσετε την ευχαρίστηση του να χαλαρώνετε με κορίτσια, τότε αυτό είναι πραγματικά τέλειο για εσάς. Πάνω απ 'όλα, έχει μοναδικές λειτουργίες που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μιλούν εύκολα.

Ελέγξτε την κριτική Camsoda.

PROS:

 • Εξαιρετικό σχέδιο και απλό στη χρήση
 • Βίντεο ροής υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες
 • Τα ενεργά μέλη χρησιμοποιούν καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες και ενοχλητικές

# 6 - MyFreeCams

myfreecams

Το Myfreecams.com είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφτείτε. Όχι μόνο δεν υπάρχουν άντρες τριγύρω, αλλά οι γυναίκες αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των πραγματικών ερμηνευτών στον ιστότοπο, οπότε όποιος κυνηγός ψάχνει για λάτρεις θα βρει αυτόν τον παράδεισο κατάρα. Αυτός ο ιστότοπος αναμφίβολα θα απευθύνεται σε οποιοδήποτε επίπεδο καταναλωτή, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό μπορεί να είναι. Χάρη στην απίστευτη επιλογή μοντέλων ενεργών χρηστών και τις εξαιρετικές τιμές συμβολικών.

Εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες μοντέλα ποιότητας, αυτός είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και καλά σχεδιασμένους ιστότοπους που έχουμε δει στο Διαδίκτυο σήμερα - προσφέροντας εκατοντάδες άλλες νέες ιδέες κάθε μήνα για να διατηρήσουμε τα πράγματα νέα και συναρπαστικά.

Ολόκληρη η κριτική MyFreeCams εδώ.

PROS:

 • Μπορείτε να περιηγηθείτε ως επισκέπτης χρήστης
 • Η ασφάλεια είναι αξιόπιστη στην προστασία ευαίσθητων δεδομένων
 • Έχει περισσότερα από 23 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Αποτελεσματική έκδοση για κινητά και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό σας
 • Η premium συνδρομή ανοίγει πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Μπορείτε να εγγραφείτε ως μοντέλο και να κερδίσετε χρήματα
 • Υψηλής ποιότητας εκπομπές και βίντεο
 • Μεγάλη γκάμα από πανέμορφα και καυλιάρη κορίτσια
 • Προσαρμόστε το προφίλ σας
 • Εγγραφείτε στην αίθουσα συνομιλίας του μοντέλου και λάβετε μέρος σε μια συνομιλία
 • Παρακολουθεί κάθε χρήστη μετά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη
 • Οι άνδρες χρήστες κυριαρχούν στα μέλη του ιστότοπου

# 7 - BongaCams

σχόλια bongacams

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός είναι ο ιστότοπος για ζωντανές κάμερες web, στις οποίες μπορείτε να αναζητήσετε πολλά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα και μια από τις πιο αποδεκτές εφαρμογές συστήματος χρημάτων στις μέρες μας. Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες βιντεοκάμερες για να διαλέξετε, επομένως δεν είναι πιθανό να νιώσετε αναστατωμένοι. Και υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να βρείτε μια αξιοπρεπή γυναίκα ζωντανής ροής για τον εαυτό σας, πάνω από όλα.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική BongaCams.

PROS:

 • Υπάρχουν πολλοί camgirls ροής HD
 • Χρησιμοποιεί σύστημα διακριτικών και κίνητρα
 • Τα μέλη Premium απολαμβάνουν ειδικές λειτουργίες

Μειονεκτήματα:

 • Ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις
 • Απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή για τη χρήση των δυνατοτήτων του ιστότοπου

# 8 - Ερασιτεχνική-Τηλεόραση

Κεντρική Ερασιτεχνική Τηλεόραση

Ζωντανό πορνό; Όλοι αγαπάμε την ευχαρίστηση και την εθιστική αίσθηση της παρακολούθησης των γυναικών που παίζουν. Γι' αυτό δεν εκπλήσσομαι πώς άνθισε η βιομηχανία των sex cam με τα χρόνια. Και μαζί με την αυξανόμενη δημοτικότητα αυτής της θέσης πορνό έρχεται η άνοδος του AmateurTV. Όλοι οι θεατές του AmateurTV μπορούν εύκολα να απολαύσουν αδιάκοπες και ασταμάτητα ζωντανές εκπομπές με κάμερα δωρεάν.

Εδώ είναι μια ερασιτεχνική τηλεοπτική κριτική.

PROS:

 • Δωρεάν ζωντανές εκπομπές με κάμερα
 • Τεράστια επιλογή μοντέλων κάμερας
 • Εκατοντάδες διαδικτυακά μοντέλα κάμερας ανά πάσα στιγμή
 • Πολλές δωρεάν παραστάσεις
 • Τα νέα μέλη του ιστότοπου μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν διακριτικά
 • Διαθέτει δυνατότητα κατασκοπευτικής κάμερας

Μειονεκτήματα:

 • Το σύνθετο φιλτράρισμα δεν είναι διαθέσιμο
 • Ορισμένες εκπομπές χρειάζονται συνδρομή και μάρκες

# 9 - SaucyTime

Κεντρικό SaucyTime

Το SaucyTime είναι ένας ιστότοπος σεξουαλικής συνομιλίας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, συνομιλίας τύπου ρουλέτας, σεξουαλικών εκπομπών και εμπειρίας εφαρμογής γνωριμιών. Δυστυχώς, το SaucyTime δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλοι ιστότοποι σεξουαλικής συνομιλίας όπως το Flingster, το Stripchat και άλλα κύρια δίκτυα. Έτσι, είναι λιγότερο πιθανό να βλέπεις νέα μέλη τακτικά.

Ολόκληρη η κριτική του SaucyTime εδώ.

PROS:

 • Απλό και εύκολο στη χρήση
 • Μην έχετε μηνιαίες συνδρομές μέλους
 • Η περιήγηση είναι ομαλή
 • Μοναδική ιδέα συνομιλίας
 • Διαφορετικά μοντέλα

Μειονεκτήματα:

 • Απαιτεί πιστώσεις κατά την κλήση
 • Περισσότερα αρσενικά μέλη παρά γυναίκες

# 10 - Cherry.tv

Κύρια τηλεόραση Cherry

Από τότε, το Cherry.tv ήταν πάντα η κύρια πηγή διασκέδασης με κάμερα για ενήλικες, χρησιμοποιώντας τις καινοτόμες δυνατότητες και την πλατφόρμα του. Έχει δημιουργήσει έναν εξαιρετικό τρόπο για τους χρήστες και τα μοντέλα κάμερας να αλληλεπιδρούν και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Στην πραγματικότητα, είναι ο δια βίου στόχος του Cherry.tv να γίνει ο κορυφαίος ιστότοπος ζωντανής κάμερας παγκοσμίως και να προσφέρει σε ένα εκατομμύριο χρήστες έναν συναρπαστικό, μοναδικό και ευχάριστο τρόπο διασκέδασης. Επιπλέον, το Cherry.tv είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για εκατομμύρια θαυμαστές ιστοτόπων κάμερας, επειδή είναι ένα ασφαλές και άνετο μέρος για παραστάσεις με κάμερα. Μπορείτε να έχετε την ελευθερία να αλληλεπιδράσετε, να εξερευνήσετε και να συνδεθείτε ανοιχτά με υπέροχα μοντέλα κάμερας.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική στο Cherry.tv.

PROS:

 • Υπάρχουν διαθέσιμα χιλιάδες μοντέλα έκκεντρων
 • Μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων
 • Χαριτωμένο και διασκεδαστικό σχέδιο
 • Η χρηστικότητα είναι μεγάλη
 • Προσφέρετε δωρεάν παραστάσεις
 • Δωρεάν εγγραφή
 • Προσιτό πακέτο συνδρομής

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένες λειτουργίες είναι αποκλειστικές για μέλη premium

# 11 - SWAG Live

swag ζωντανά βίντεο

Το Swag Live ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος ροής ζωντανής κάμερας στην Ασία. Είναι ειδικός σε ερασιτεχνικές εκπομπές με κάμερα και διαθέτει μια τεράστια ερωτική συλλογή φωτογραφιών και βίντεο. Το Swag Live μπορεί να υπερηφανεύεται για τα 1 εκατομμύρια ενεργά μέλη του, γεμίζοντας την φιλόξενη κοινότητά του. Επιπλέον, ο ιστότοπος διασφαλίζει το απόρρητο και την ασφάλεια των μελών του και των μοντέλων κάμερας. Έτσι, όλοι, ανεξαρτήτως σχήματος και μεγέθους, θα απολαύσουν το swagger streaming. Σίγουρα, το εύκολο και βολικό μέσο του Swag Live για να αλληλεπιδράσετε με τα πιο αγαπημένα και ονειρεμένα κορίτσια σας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό που διαθέτει. Προφανώς, αυτό το site είναι δύσκολο να νικηθεί! Πρέπει να ενισχύσετε το παιχνίδι σας για να ανταγωνιστείτε το Swag Live.

SWAG Live κριτική εδώ.

PROS:

 • Τεράστια συλλογή
 • Πολυάριθμοι διαδικτυακοί streamers
 • Τα μοντέλα κάμερας είναι καυτά και χαριτωμένα
 • Πολλά βίντεο και φωτογραφίες
 • Εύκολη εγγραφή
 • Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι εκλεπτυσμένος και μοντέρνος

Μειονεκτήματα:

 • Η συμμετοχή σε δωμάτια συνομιλίας απαιτεί διαμάντια
 • Περιορισμένες δυνατότητες για βασικούς χρήστες

# 12 - FireCams

FireCams

Το FireCams προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εκπομπής ζωντανής ροής και βασικές δυνατότητες για να διαλέξετε. Όπως πολλές άλλες υπηρεσίες ζωντανής σεξουαλικής κάμερας, αυτή παρέχει διαδραστικές εκπομπές σε σεξουαλικά παιχνίδια, μεγάλη ποικιλία από καυτές camgirls, προηχογραφημένες παραστάσεις και αποκλειστικές συνομιλίες σε μια μικρή τιμή (σε μάρκες).

Ελέγξτε για έλεγχο των FireCams.

PROS:

 • Πολλά αυθεντικά και επαληθευμένα μοντέλα
 • Κάμερες υψηλής ευκρίνειας
 • Μπορείτε να αλλάξετε την ποιότητα SD σε κάμερες ποιότητας HD
 • Εξαιρετικά εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος
 • Προσιτές τιμές συνομιλίας
 • Πολλά δωρεάν δώρα για νέους χρήστες
 • Διαθέτει δωρεάν επιλογή συνομιλίας

Μειονεκτήματα:

 • Αναδυόμενα παράθυρα για εγγραφή
 • Απαιτούν διακριτικά για να συμμετάσχετε σε ιδιωτικές συζητήσεις

Πάρε μακριά

Παρά το γεγονός ότι έχω πολλές διαφημίσεις και ανακατευθύνσεις τρίτων, εξακολουθώ να επαινώ το CamBro ως έναν εξαιρετικό προορισμό για τους χαμηλούς προϋπολογισμούς. Είναι δωρεάν και προσφέρει υψηλής ποιότητας σεξουαλική εμπειρία με κάμερα, επομένως είναι ήδη πάρα πολύ. Απλώς φροντίστε να ετοιμάσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, διαφορετικά η ροή θα ήταν απλώς ένας εφιάλτης.

Συνολικά, το CamBro είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για να απολαύσετε εκπομπές με κάμερα και σεξ με ζωντανή κάμερα. Διαθέτει εκπληκτικές λίστες μοντέλων με βετεράνους μοντέλα κάμερας και ερασιτέχνες αρχάριους. Παρόλο που υπάρχουν καλύτεροι ιστότοποι mainstream ή premium στο διαδίκτυο, η εμπειρία μου στο CamBro είναι αξέχαστη. Μπορείτε να δοκιμάσετε να το δείτε μόνοι σας για να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή