Ενημερώθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Αξιοσημείωτη κριτική

& 12 Ζωντανές ιστοσελίδες σεξ όπως το Camorous.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Camorous.com

ωμό

Το Camorous.com είναι η σύγχρονη ερμηνεία του εμβληματικού ιστότοπου Cams.com, με ενημερωμένο σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Είναι ένας πολύ καλά σχεδιασμένος και φιλικός προς τον προϋπολογισμό ιστότοπος που δίνει εξαιρετική αξία. Με μια εντυπωσιακή απόδοση ζωντανής ροής βίντεο και άλλες αποκλειστικές λειτουργίες βίντεο, το Camorous.com ξεπερνά κατά πολύ τους ανταγωνιστές. Επιπλέον, αφήνει όλες τις επιπλέον επιλογές που είναι σίγουρα περιττές για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό είναι ό, τι ονειρευτήκατε για μια ζωντανή κάμερα σεξ; Ας μάθουμε περισσότερα για το τι μπορεί να προσφέρει αυτός ο ιστότοπος σε καυλιάριες σκύλες σαν εμάς.

Επίσημη διεύθυνση URL: http://www.camorous.com/

Τελικός ιστότοπος ζωντανής σεξ σεξ: Camorous

Το catchphrase τα εξηγεί όλα - "Το Camorous είναι ο απόλυτος ζωντανός ιστότοπος βίντεο!" Το Camorous σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε χιλιάδες πιο σέξι κορίτσια ζωντανών webcam στο Διαδίκτυο και να απολαύσετε τη σύνδεσή τους. Φυσικά, μπορείτε πάντα να καθίσετε και να απολαύσετε μια δωρεάν συνομιλία ή, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε πλήρως και να παρατηρείτε όπως το κάνετε.

Είναι δυνατό να αναπτυχθούν φιλίες και μια σχέση με τα προτιμώμενα μοντέλα σας εδώ χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό one-on-one - όπου αποκτάτε ακόμη πιο προσωπικό. Μάθετε για μεμονωμένα μοντέλα περιηγηθείτε στα προφίλ τους και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον εαυτό σας κοινοποιώντας τη βιογραφία και τις εικόνες σας. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εικονικό περιοδικό ενός μοντέλου και να επικοινωνήσετε μαζί της προσωπικά εάν μπείτε στην ομάδα θαυμαστών της.

Το Camorous όχι μόνο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αστέρια, αλλά σας επιτρέπει επίσης να αποκτήσετε προσωπικές και οικείες σχέσεις με τα πιο καυτά, πιο kinkiest μοντέλα του κόσμου! Οι γυναίκες στο Διαδίκτυο είναι όμορφες και δεν θα αισθανθείτε ποτέ απογοητευμένοι, χάρη στη μαζική βάση δεδομένων των εγγεγραμμένων διασκεδαστών.

Υπήρχαν περίπου 700 μοντέλα και ερμηνευτές τη στιγμή αυτής της κριτικής. Επίσης, μία από τις καλύτερες πτυχές που έχει η Camorous είναι οι ζωντανές εκπομπές Full HD και πολύ πιο γρήγορα για εκκίνηση από άλλες. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν βίντεο HD ή HQ αλλά όχι, ο Camorous προσφέρει πάντα συνεπή απόδοση.

HD Streaming και ποιοτικά βίντεο στο Camorous

κωμωδία συνομιλίας

Το Camorous έχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ήχου, με αρκετούς ερμηνευτές να μεταδίδουν ζωντανές παραστάσεις και κινηματογραφικές συνεδρίες προσβάσιμες σε ποιότητα HD. Ακόμα κι αν η υπηρεσία διαδικτύου σας δεν μπορεί να φιλοξενήσει περιεχόμενο ροής HD, τα βίντεο ροής εκτός HD εξακολουθούν να έχουν εξαιρετική αξία. Η τυπική ρύθμιση των βίντεο στο Camorous είναι μεσαία. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να αλλάξετε το μέγεθός τους σε μια μικρή, μεσαία, προσαρμοσμένη στην οθόνη ή πλήρη οθόνη.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι ερμηνευτές του Camorous είναι εξαιρετικού επιπέδου. Έχουμε ελέγξει αρκετούς ιστότοπους κάμερας όπου οι περισσότεροι διασκεδαστές φαίνεται να είναι λίγο ατημέλητοι ή εξαντλημένοι, και οι εκπομπές τους φαίνεται να είναι εντελώς εντυπωσιασμένες και να περνούν μόνο τη ρουτίνα. Αλλά ο Camorous δεν είναι έτσι! Τα μοντέλα εδώ είναι κυρίως εκπληκτικά και σαγηνευτικά. Συμβάλλουν σίγουρα στην «ερωτική» φήμη και την πτυχή του Camorous! Αυτός ο ιστότοπος έχει φιλοξενήσει πολλά από τα πιο υποδειγματικά σόου μοντέλων που έχουμε δει ποτέ στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες.

Τύποι συνομιλίας, ζωντανές εκπομπές και άλλα χαρακτηριστικά του Camorous

ζωντανή ζωντανή συνομιλία

Τύποι συνομιλιών

 • Δωρεάν συνομιλίες

Το Free Chat είναι μια κοινωνική συνομιλία που λειτουργεί ως «teaser» για να προσελκύσει τους καταναλωτές να πληρώσουν για ιδιωτική συνομιλία. Η Ελεύθερη συνομιλία επιτρέπει το γυμνό όσο δεν βλέπουμε θηλές και η απόδοση δεν είναι σεξουαλικά γραφική.

 • Cam2 κάμερα

Το Cam2Cam είναι μια λειτουργία ιδιωτικής συνομιλίας που επιτρέπει στα μέλη να παρακολουθούν ζωντανά μοντέλα ροής για μια πιο καθηλωτική εμπειρία. Αυτή είναι η υψηλότερη πληρωμή ανά λεπτό και μόνο το μέλος μπορεί να το ξεκινήσει. Το Cam2Cam είναι προσβάσιμο από τους χρήστες ανά πάσα στιγμή. Μόλις ξεκινήσει, το βίντεο χρήστη θα εμφανιστεί σε δύο μέρη - πάνω από το μήνυμα συνομιλίας και στην οθόνη προβολής σας. Τα μοντέλα μπορούν να έχουν αρκετούς πελάτες Cam2Cam και να επιλέγουν ποιος θα εμφανίζεται στην οθόνη εμφάνισής τους.

 • Συνομιλία

Ως μέλος, μπορείτε να δώσετε μια συμβουλή, να προτείνετε ιδέες και να κάνετε δωρεές στον στόχο ανατροπής στο Tipping Chat. Όταν ο στόχος έχει επιτευχθεί, τα μοντέλα συνήθως ενθαρρύνουν τα μέλη να πληρώνουν και να απολαμβάνουν την εξαιρετική, εκπληκτική απόδοση. Κατά τη διάρκεια του Tipping Chat, το σύστημα απενεργοποιεί όλες τις ιδιωτικές εκπομπές, ώστε εσείς και τα μοντέλα να επικεντρωθείτε στην επίτευξη του στόχου ανατροπής. Λάβετε υπόψη ότι τα μοντέλα μπορούν να είναι γυμνά μόνο μετά την έναρξη της παράστασης ανατροπής.

 • Ιδιωτική συνομιλία

Κατά τη διάρκεια της Ελεύθερης Συνομιλίας, τα μέλη μπορούν να ξεκινήσουν την Ιδιωτική Συνομιλία, η οποία είναι μια ιδιωτική, προσωπική εκπομπή Η ιδιωτική συνομιλία είναι συνήθως η εκπομπή με την υψηλότερη πληρωμή ανά λεπτό και είναι ένας τέλειος τρόπος για τα μοντέλα να δημιουργήσουν μια βάση θαυμαστών. Οι ιδιωτικές συνομιλίες και οι εκπομπές μαγνητοσκοπούνται και είναι προσβάσιμες στις Ηχογραφημένες εκπομπές.

 • Αποκλειστική συνομιλία

Η αποκλειστική συνομιλία είναι ίδια με την ιδιωτική συνομιλία, με την εξαίρεση ότι οι ταξιδιώτες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτήν την περιοχή.

 • Συνομιλία πάρτι

Μπορείτε να πληρώσετε συνομιλίες με πολλά άτομα ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας Party Chat. Αυτά περιλαμβάνουν τους «ταξιδιώτες». Οι τιμές αυτής της δυνατότητας εξαρτώνται από τα μοντέλα, επειδή διαθέτουν την πλήρη ισχύ τιμολόγησης του Private and Party Chat.

 • Βουαγιέ

Τα μέλη που πληρώνουν ανά λεπτό σε Voyeurs μπορούν να παρακολουθήσουν τις ιδιωτικές εκπομπές του μοντέλου, αλλά δεν μπορείτε να δείτε κείμενο συνομιλίας ή να ακούσετε μουσική. Σε γενικές γραμμές, είσαι ο Peeping Tom στη συνομιλία, γλιστρίζεις σαν μια άσχημη σκύλα.

 • Γυμνή συνομιλία

Το Nude Chat είναι ορατό από πολλούς συμμετέχοντες με μια μικρή χρέωση. Ως μακροχρόνιο μέλος του Fan Club, οι πελάτες που επιστρέφουν και οι νέοι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν ταυτόχρονα τη ροή του μοντέλου. Πράγματι, αυτός είναι ένας απίστευτος τρόπος για τα μοντέλα να κερδίσουν χρήματα γρήγορα και για τα καυλιάρια παιδιά να γίνουν άσχημα. Όπως υποδηλώνει το όνομα της συνομιλίας, τα μοντέλα είναι εντελώς γυμνά κατά τη διάρκεια του Nude Chat. Μπορούν επίσης να εμπλακούν σε σεξουαλικές πράξεις όσο θέλουν.

Live Shows

κωμικά μωρά
 • Ιδιωτικές ζωντανές εκπομπές

Οι ιδιωτικές ζωντανές εκπομπές έχουν συχνά κόστος και η τυπική τιμή ανά λεπτό εδώ κυμαίνεται από 1.99 $ έως 5.99 $. Υποθέτω ότι εξαρτάται από τη δημοτικότητα και τη φήμη του ερμηνευτή. Ένα φρέσκο ​​και μη δημοφιλές μοντέλο δεν θα φορτίσει ποτέ όσο μια γνωστή διασημότητα.

 • Ομαδική παράσταση

Η σύνδεση Group Shows είναι μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν το μοντέλο της προτίμησής τους σε πλήρη απόδοση με πλήθος πολλών άλλων μελών. Ο ερμηνευτής καθορίζει την τιμή μιας παράστασης ομάδας, συνήθως περίπου 3 $ ανά λεπτό ή 10 $ για μια παράσταση 10 λεπτών.

Η ομαδική εκπομπή θα σας προσφέρει μια τιμή χωρίς αποκλεισμούς για χαμηλότερη τιμή ιδιωτικής συνομιλίας. Το προφανές μειονέκτημα είναι ότι δεν θα επικοινωνείτε με το μοντέλο ένα προς ένα, όπως η ιδιωτική συνομιλία.

 • Μοντέλα Fan Club

Το χαρακτηριστικό Fan Club είναι ενδιαφέρον για μένα και φαίνεται πολύ ωραίο. Πράγματι, σας αφήνει να αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με τα αγαπημένα σας μοντέλα και η πλήρης πρόσβαση σε όλο το υλικό της είναι απαραίτητη αν είστε τεράστιος θαυμαστής.

Τα μοντέλα ανεμιστήρων είναι μια δυνατότητα επί τόπου που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με όλες τις περιοχές του ερμηνευτή και τις ηχογραφήσεις. Το κόστος του πρώτου μήνα είναι συνήθως 15 $, με τους επόμενους μήνες να κοστίζουν 10 $. Φυσικά, κάθε μοντέλο έχει μια μοναδική σειρά από παραστάσεις και φωτογραφίες.

 • Ηχογραφημένες εκπομπές

Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείτε τις κορυφαίες εκπομπές όποτε και όπου θέλετε. Οι ηχογραφημένες εκπομπές περιέχουν ηχογραφημένες παραστάσεις του μοντέλου και γεμάτες με τις κορυφαίες ακραίες ενέργειες, όπως ψηφίστηκαν από τους χρήστες του ιστότοπου. Επιπλέον, εάν είστε μέλος του Fan Club ενός μοντέλου, έχετε απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό του.

Η ενότητα Ηχογραφημένες εκπομπές σάς επιτρέπει να βλέπετε τις ηχογραφημένες εκπομπές κάθε μοντέλου. Για εύκολη προβολή, μπορείτε να το ταξινομήσετε σύμφωνα με τις περισσότερες προβολές, την κορυφαία βαθμολογία, τα νεότερα και τα περισσότερα σχόλια. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα είναι προσβάσιμη μόνο σε μέλη επί πληρωμή. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στην ενότητα Ηχογραφημένες εκπομπές κατά όνομα, φύλο, κατηγορία, βίντεο HD και άλλα μοντέλα.

Άλλα χαρακτηριστικά

γεμάτη φωτογραφίες φωτογραφίες
 • Ποιος είναι τώρα

Το "Who's On Now" θα σας δείξει μια λίστα με όλα τα διαδικτυακά μοντέλα. Είναι προσβάσιμο εύκολα και ταξινομημένο σύμφωνα με τη δημοτικότητα.

 • Αναζήτηση μοντέλων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αναζήτηση μοντέλου, μια ισχυρή λειτουργία αναζήτησης, για να προσαρμόσετε την αναζήτηση του μοντέλου σας και να συμπεριλάβετε κριτήρια όπως το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τα μαλλιά. Πράγματι, θα βρείτε γρήγορα παραστάσεις αναζητώντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

 • Γκαλερί φωτογραφιών ερμηνευτών

Χρησιμοποιώντας τις γκαλερί φωτογραφιών Performer, μπορείτε εύκολα να δείτε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη δωρεάν μεταξύ των μελών της πρεμιέρας και του Fan Club.

 • Χαρακτηριστικό ψιθυρίσματος

Το Whisper Feature βοηθά το κοινό να στείλει μοντέλα ιδιωτικά μηνύματα που δεν είναι ορατά σε άλλα άτομα στην ομάδα συνομιλίας.

Σειρά μοντέλων Hot Cam σε Camorous

τρανς τρανς

Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε ζωντανό βίντεο από το Camourous χωρίς να δεσμευτείτε για τη συνδρομή, παρόλο που ορισμένα μοντέλα έχουν επιλέξει να μην προσφέρουν βίντεο συνεχούς ροής σε μη συνδρομητές. Έτσι, για να αποκτήσετε μια αληθινή αίσθηση του τι πρέπει να προσφέρει ο Camorous, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε ως δωρεάν μέλος. Ωστόσο, είναι αβίαστο και γρήγορο, οπότε δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε για τίποτα.

Η αρχική σελίδα του ιστότοπου εμφανίζει τις πιο πρόσφατα γυρισμένες εκπομπές, τα νεότερα μοντέλα, τα μοντέλα με την υψηλότερη βαθμολογία και μια σειρά από το γραμματοκιβώτιό σας, τα κλαμπ θαυμαστών και τα αγαπημένα σέξι μοντέλα. Επίσης, ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για ειδικά και μοναδικά μοντέλα κάμερας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης στην αρχική σελίδα και μια προηγμένη μηχανή αναζήτησης για ένα απίστευτο φάσμα πρόσθετων επιλογών.

Πράγματι, η γκάμα των μοντέλων που διατίθενται στο Camorous είναι απίστευτα παράξενη. Έχουν εκατοντάδες σέξι ερμηνευτές, και η συλλογή μερικών μπορεί να είναι ένας τεράστιος αγώνας. Όμως, με τη βοήθεια της σύνθετης δυνατότητας αναζήτησης, θα μπορείτε να ανακαλύψετε ό, τι περίεργο φετίχ σας - έχει όλα όσα θα μπορούσατε να αναζητήσετε. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλική σας προτίμηση, μπορείτε να αναζητήσετε μοντέλα που ανταποκρίνονται στο ενδιαφέρον σας!

Συναρπαστικές επιλογές και εύκολος τρόπος για να πάρει Horny στο Camorous

Ιστοσελίδα και πλοήγηση

Όταν φτάσετε στην αρχική τους σελίδα ως μη μέλος, ο ιστότοπος σας καλωσορίζει με μια τυπική ζωντανή λίστα βίντεο με τα επιλεγμένα κορίτσια. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε επιλογές σύνδεσης, υποστήριξης και γλώσσας στο πάνω μέρος της σελίδας. Είναι σίγουρα δωρεάν να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα μοντέλα και να αποκτήσετε πρόσβαση στις δημόσιες γκαλερί τους χωρίς εγγραφή. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να εγγραφείτε επειδή σας παρέχει πλήρη πρόσβαση στις ιδιωτικές συλλογές, βίντεο και άλλες λειτουργίες τους.

Επιλογή μοντέλων κάμερας Web

Η διαδικασία επιλογής κατάλληλου μοντέλου κάμερας είναι σχετικά γρήγορη και εύκολη. Μπορείτε να επιλέξετε απευθείας ένα από τα κορίτσια στη λίστα ή να τα ταξινομήσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας. Με πρόσβαση στη λειτουργία αναζήτησης από την επάνω γραμμή, θα χρησιμοποιήσετε τα ίδια φίλτρα και θα έχετε πρόσβαση σε άλλο περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν Γενικές Προτιμήσεις, Εμφάνιση, Χαρακτηριστικά, Γλώσσα και Φετίχ.

Αφού αποφασίσετε, θα δείτε τη ζωντανή ροή βίντεο του μοντέλου. Επίσης, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη Συνομιλία και να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα στο άλλο άκρο. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, αρχειοθετημένες εκπομπές, επιτεύγματα που κερδίσατε, προσωπική βιογραφία και σχόλια για τις εκπομπές της, εάν μετακινηθείτε προς τα κάτω σε μια μικρή σελίδα.

Κορυφαία οφέλη ως μέλος του Camor's

έντονη εγγραφή
 • Βασική ιδιότητα μέλους

Η βασική ιδιότητα μέλους είναι η πύλη σας στον ιστότοπο μόλις εγγραφείτε δωρεάν. Μπορείτε να δώσετε συμβουλές ή να παρακολουθήσετε ρητό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας πιστώσεις όπως θέλετε. Στις Δημόσιες Γκαλερί, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε δωρεάν ζωντανή συνομιλία και να δείτε φωτογραφίες των μοντέλων σε δράση. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στις σελίδες των ομάδων θαυμαστών των μοντέλων χωρίς να πληρώνετε μηνιαία χρέωση.

 • Πρώτη συνδρομή

Εάν θέλετε να γίνετε μέλος της Premier, μπορείτε να πληρώνετε συνδρομή 12 $ ετησίως ή 15 $ για τρία χρόνια. Με αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποικιλία από πρόσθετα οφέλη, προσφορές και αποκλειστικό υλικό, όπως συνδέσμους προς αποκλειστικές συλλογές φωτογραφιών και ακατέργαστες κάμερες. Ομοίως, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με μοντέλα, να λάβετε περισσότερη προσοχή από τα μοντέλα και να απολαύσετε πέντε δωρεάν ηχογραφημένες εκπομπές κάθε μήνα. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις 20% για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μοντέλο κλαμπ και 10% για ιδιωτική συνομιλία μέσω βίντεο.

 • VIP Σύνθεση

Εάν χρησιμοποιείτε συχνά το Camorous, ίσως θελήσετε να αναβαθμίσετε την ιδιότητα μέλους VIP. Μπορείτε να αφιερώσετε όσο θέλετε κάθε μέρα και να απολαύσετε το 5% όλων των αγορών που πραγματοποιήθηκαν. Επίσης, εάν κάνετε αναβάθμιση από Βασική σε VIP κατάσταση, θα λάβετε έξι μήνες δωρεάν συνδρομής στην Πρεμιέρα. Ενώ τα μέλη της πρεμιέρας που μεταβαίνουν σε κατάσταση VIP λαμβάνουν δωρεάν 6μηνη παράταση της συνδρομής τους στην πρεμιέρα. Απολαύστε απεριόριστη ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο και πλήρη πρόσβαση σε μια πιο εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου βίντεο.

Χαριτωμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

PROS:

 • Καταπληκτικό σχεδιασμό ιστοσελίδας
 • Διαισθητική και εύκολη διεπαφή
 • Πολλές επιλογές συνδρομής για τον προϋπολογισμό σας
 • Έχει πολλά καυλιάρια κορίτσια κάμερα
 • Πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε την περιήγηση
 • Η δωρεάν συνδρομή έχει πολλά οφέλη
 • Ροή ποιότητας HD
 • Εξυπηρετεί πολλές θέσεις για κάθε γούστο

Μειονεκτήματα:

 • Πολλά άτομα σε μια αίθουσα συνομιλίας και πλημμύρες σχολίων
 • Οι τιμές μπορούν να αυξηθούν

12 ιστότοποι ζωντανής σεξ σε παρόμοια με το Camorous.com:

# 1 - Βασιλικές κάμερες

βασιλικές κάμερες

Είναι ένας πολύ απλός ιστότοπος, τίποτα πολύ φανταχτερό στη σελίδα του, απλά καθαρά σχέδια για ευκολότερη περιήγηση και πλοήγηση - κάτι καλό, θα έλεγα… Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι σχεδόν απλή. μπορείτε να το επισκεφτείτε ως δωρεάν μέλος, μέλος πληρωμής ή ακόμη και ως επισκέπτης. Όταν είστε επισκέπτης, ωστόσο, μην περιμένετε να απολαύσετε τις συναρπαστικές δυνατότητές τους.

Η αγορά κουπονιών και η πληρωμή για παραστάσεις και συνδρομή γίνεται εύκολη με πολλές διαθέσιμες επιλογές πληρωμής. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε και σε διαφορετικές θέσεις. Πηγαίνοντας σε ολόκληρη την ιδιωτική τους εκπομπή θα σας δώσει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με το μοντέλο που θέλετε. Τα περισσότερα από τα μοντέλα τους είναι φιλικά και απλά έτοιμα να τα βγάλουν όλα. Επίσης, διοργανώνουν διαγωνισμούς κάθε μήνα, οι οποίοι θα μπορούσαν επίσης να είναι ένας κατάλληλος χώρος για αλληλεπίδραση με τα μοντέλα.

Εδώ είναι ένα εκτεταμένη αναθεώρηση των Royalcams.

PROS:

 • Μεγάλη γκάμα μοντέλων για να διαλέξετε
 • Δωρεάν συνομιλίες με πλήρη γυμνά και διαύγεια
 • XNUMXωρη υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα μοντέλα διαθέτουν κάμερες χαμηλής ποιότητας
 • Οι εκπομπές μπορεί να είναι ακριβές

# 2 - Chaturbate

chaturbate

Η σύνδεση με ανθρώπους παγκοσμίως δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Χάρη στο Chaturbate, είναι πλέον δυνατή η απεριόριστη ομιλία. Επιπλέον, δεν θα ξοδέψετε ποτέ μια δεκάρα σε αυτό. Υπάρχουν πολλές σέξι και όμορφες γυναίκες διαθέσιμες για εσάς, 24/7. Οι γυναίκες σε αυτόν τον ιστότοπο αγαπούν πολύτιμα πράγματα, που αξίζουν πάντα τον χρόνο και την προσοχή σας. Εν τω μεταξύ, ζωντανά σόου είναι επίσης διαθέσιμα για προβολή σε λογική τιμή.

Κάντε κλικ εδώ για Πλήρης κριτική του Chaturbate

PROS:

 • Πολλά κορίτσια cam διαθέσιμα 24/7 ζωντανά
 • Χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Τα γυμνά και το σεξ είναι πάντα εγγύηση
 • Ομαλή περιήγηση σε smartphone και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Λίγα βίντεο είναι σε μορφή SD
 • Ακριβές ιδιωτικές εκπομπές

# 3 - xLoveCam

xLoveCam

XLoveCam είναι η πλατφόρμα ενδιαφέρουσα να δείτε. Πράγματι, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε ποτέ. Τα περισσότερα κορίτσια με κάμερα στο xLoveCams είναι είτε Λατίνα, Ασιατικά, Λατίνα, Μαύρα, Λευκά ή Αραβικά. Είναι αναμφίβολα σέξι νεαρές γυναίκες αρχάριες, δίνοντάς σας μια τιμή ανά λεπτό - μια λογικά φθηνή τιμή. Πάνω απ 'όλα, η εύρεση μιας camgirl που χρησιμοποιεί ποιότητα κάμερας υψηλής ευκρίνειας εδώ δεν είναι και πάλι δύσκολη.

PROS:

 • Διατίθεται καλή ποικιλία camgirls
 • Χρησιμοποιήθηκαν κάμερες υψηλής ανάλυσης
 • Η φθηνή τιμή ανά λεπτό

Μειονεκτήματα:

 • Τα φίλτρα υψηλής ευκρίνειας για βίντεο δεν είναι διαθέσιμα
 • Ορισμένες ιδιωτικές εκπομπές είναι λίγο δαπανηρές

# 4 - Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Το Imlive.com είναι ένας μοναδικός ιστότοπος με κάμερα σεξ που έχει δημιουργηθεί για αυτούς τους διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει να ενσωματώσουν λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στα αγχωτικά τους χρονοδιαγράμματα. Ειλικρινά, είναι ένας από τους πολύ διάσημους ιστότοπους συνομιλίας Livestream του Διαδικτύου και καταλαβαίνουμε ήδη γιατί.

Εκτός αυτού, όσον αφορά την παραγωγή καυτών θηλυκών στο Διαδίκτυο, το Imlive.com παρουσιάζει πολλές προτιμήσεις χρηστών. Με άλλα λόγια, με ένα μόνο κλικ του ποντικιού, μπορείτε να απολαύσετε πολλές δωρεάν βιντεοκάμερες αναψυχής με ερασιτέχνες ή όμορφες pornstars. Τελικά, για να εκπληρώσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες, αυτές οι όμορφες γυναίκες από όλο τον κόσμο είναι όλες εδώ.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική του Imlive

PROS:

 • Χωρίστε σε τρεις διάφορους τύπους, δηλαδή, Host Videos,
 • Ζωντανές κάμερες και αρένα Top Host
 • Η αναζήτηση δεν είναι δύσκολη
 • Βίντεο HD με ένα σωρό αισθησιακά και όμορφα κορίτσια
 • Η εμπειρία περιήγησης είναι πολύ απλή
 • Πολλά διαφορετικά βίντεο με μια συλλογή διαφορετικών ποικιλιών όλα για την ικανοποίηση των χρηστών

Μειονεκτήματα:

 • Λίγο μπερδεμένο ποιο βίντεο να παρακολουθήσετε λόγω μιας ευρείας επιλογής

# 5 - MyFreeCams

myfreecams

Το Myfreecams.com είναι ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε. Όχι μόνο δεν υπάρχουν άνδρες γύρω, αλλά οι γυναίκες αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των πραγματικών ερμηνευτών στον Ιστότοπο, οπότε οποιοσδήποτε κυνηγός που ψάχνει για wieners θα βρει αυτόν τον παράδεισο κατάρα. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος θα καλύψει αναμφίβολα οποιοδήποτε επίπεδο καταναλωτή, ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό μπορεί να πάρει. Χάρη στην απίστευτη επιλογή ενεργών μοντέλων χρηστών και εξαιρετικών τιμών διακριτικών.

Εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες μοντέλα ποιότητας, αυτός είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και καλά σχεδιασμένους ιστότοπους που έχουμε δει στο Διαδίκτυο σήμερα - προσφέροντας εκατοντάδες άλλες νέες ιδέες κάθε μήνα για να διατηρήσουμε τα πράγματα νέα και συναρπαστικά.

Αναχωρώ Αναθεώρηση MyFreeCams.

PROS:

 • Μπορείτε να περιηγηθείτε ως επισκέπτης χρήστης
 • Η ασφάλεια είναι αξιόπιστη στην προστασία ευαίσθητων δεδομένων
 • Έχει περισσότερα από 23 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως
 • Αποτελεσματική έκδοση για κινητά και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο τηλέφωνό σας
 • Η premium συνδρομή ανοίγει πιο εκπληκτικά χαρακτηριστικά
 • Μπορείτε να εγγραφείτε ως μοντέλο και να κερδίσετε χρήματα
 • Υψηλής ποιότητας εκπομπές και βίντεο
 • Μεγάλη γκάμα από πανέμορφα και καυλιάρη κορίτσια
 • Προσαρμόστε το προφίλ σας
 • Εγγραφείτε στην αίθουσα συνομιλίας του μοντέλου και λάβετε μέρος σε μια συνομιλία
 • Παρακολουθεί κάθε χρήστη μετά την εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Μια εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη
 • Οι άνδρες χρήστες κυριαρχούν στα μέλη του ιστότοπου

# 6 - MyDirtyHobby

σελίδα mydirtyhobby

Ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος της Γερμανίας, το My Dirty Hobby, φέρνει όλους μαζί. Έχει πολλά μέλη συνομιλίας μέσω βίντεο και μηνυμάτων καθημερινά. Επίσης, ο ιστότοπος επιτρέπει στα μέλη να κερδίσουν χρήματα συμμετέχοντας σε εκθέσεις cam. Πράγματι, το My Dirty Hobby έχει μια φανταστική σειρά από κορίτσια με κάμερα που περιμένουν να περάσουν άτακτα μαζί σας.

Πλήρης κριτική MyDirtyHobby εδώ.

PROS:

 • Διαφορετικό περιεχόμενο σύμφωνα με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα
 • Ο σχεδιασμός είναι απλός και εύχρηστος
 • Τακτικές ενημερώσεις
 • Δεν χρειάζεται πληρωμή μέλους

Μειονεκτήματα:

 • Η λήψη δεν είναι διαθέσιμη

# 7 - Cams.com

cams.com

Νιώθεις κουρασμένος βλέποντας πορνό όλη την ημέρα; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα πραγματικό σέξι cam show για μια αλλαγή; Γιατί να μην κατευθυνθείτε στο Cams.com και να απολαύσετε πραγματικά βίντεο από καυλιάρια μοντέλα. Μόλις επισκεφθείτε αυτόν τον ιστότοπο, δεν θα χάσετε ποτέ καμία εκπομπή cam. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τα μοντέλα κατά την εγγραφή σας.

Ρίξτε μια ματιά στην κριτική Cams.

PROS:

 • Πολλά μοντέλα είναι διαθέσιμα για εσάς
 • Ο ιστότοπος είναι απλός και ο σχεδιασμός είναι εύκολος
 • Η διαίρεση των βίντεο είναι ανά κατηγορία

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα συνομιλίας
 • Αρκετά ακριβή συνδρομή

# 8 - NudeLive

γυμνό

Το NudesCams είναι γνωστό για πολλές δυνατότητες και προσφέρει ζωντανές ροές, καθιστώντας το ξεχωρίζει από το μεγαλύτερο μέρος του πλήθους των cam-site. Το NudeLive είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος, αλλά έχει ήδη μια σημαντική βάση θαυμαστών και πολλές ζωντανές κάμερες για να διαλέξετε οποιαδήποτε στιγμή.

Για να μην αναφέρουμε, αυτός ο ιστότοπος φέρνει ένα υπέροχο μείγμα μοντέλων κάμερας σε πραγματικό χρόνο και ανδρών και γυναικών. Είναι τόσο απλό όσο πατώντας ένα κουμπί για εναλλαγή μεταξύ παρακολούθησης "μόνο ανδρών" ή "μόνο γυναικών" στη φωτογραφική μηχανή. Επίσης, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα υλικού που έχει συγκεντρωθεί εδώ, συμπεριλαμβανομένων των "Teens 18+", "Couples" και Bi & Gay ", διευκολύνοντας σας να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει και επιθυμείτε.

Εδώ είναι μια κριτική NudeLive.

PROS:

 • Διαθέτει αποκριτικά κορίτσια και αγόρια με κάμερα σε μια εκτενή βάση δεδομένων.
 • Τα μοντέλα κάμερας είναι πολύ διασκεδαστικά.
 • Οι περισσότερες κάμερες σεξ είναι υψηλής ευκρίνειας.
 • Υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.
 • Το NudeLive είναι το μόνο μέρος όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια τυχαία δυνατότητα
 • Όλα τα μοντέλα κάμερας διαθέτουν τεράστια προεπισκόπηση μικρογραφιών
 • Ανά πάσα στιγμή, αυτός ο ιστότοπος διαθέτει μεγάλο αριθμό μοντέλων στο διαδίκτυο
 • Η προσθήκη μοντέλων στα αγαπημένα σας καθιστά απλό να ενημερώνεστε όταν είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο
 • Μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα από τη μία οθόνη στην άλλη χάρη στην ευκολία χρήσης
 • Η πράξη της κοινής χρήσης της webcam σας με τους ηθοποιούς σας δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείτε μια πραγματική ζωντανή παράσταση
 • Δωρεάν για χρήση

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές λειτουργίες είναι προσβάσιμες μόνο όταν εγγραφείτε και εγγραφείτε ως μέλος
 • Οι ιδιωτικές συζητήσεις και οι εκπομπές μπορεί να είναι ακριβές

# 9 - CamsCreative

Αρχική σελίδα camscreativecom

Είναι αρκετά νέοι για τη βιομηχανία δικτυακών τόπων ενηλίκων και έχουν τον καλύτερο, πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό τρόπο παρουσίασης των μοντέλων τους. Η δημιουργικότητα που αναμιγνύεται με τα καυτά και καυτά σέξι μωρά είναι ο τρόπος με τον οποίο η Camscreative κάνει τη δουλειά τους. Με τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πλευρές που εμφανίζονται σε κάθε γωνιά του Ιστότοπου, θα πάρει το αίμα και τους χυμούς σας να ρέουν στα σωστά μέρη, έτοιμα για κάποια διασκέδαση.

Όλα τα σέξι μωρά στον ιστότοπο προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν μέσω της κάμερας web και η Camscreative δεν απογοήτευσε στη σειρά των μοντέλων τους. Εκτός από τα συνηθισμένα πράγματα της κάμερας που έχω συνηθίσει να κάνω με άλλους ιστότοπους, προσφέρουν επίσης αποκλειστικές και μοναδικές δυνατότητες ιστότοπου, τις οποίες μου άρεσαν.

Μια πλήρης κριτική του CamsCreative εδώ.

PROS:

 • Μοναδικό περιεχόμενο και μεγάλη ποικιλία παραστάσεων
 • Τα μέλη μπορούν να απολαύσουν πολλά δωρεάν και προνόμια
 • Οι φετίχ παραστάσεις από μοντέλα είναι πολύ σε ζήτηση
 • Τα μοντέλα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εργασία θέλετε κατά τη διάρκεια ιδιωτικών εκπομπών
 • Πολλή ποικιλία εκπομπών για να διαλέξετε
 • Τα μοντέλα προέρχονται από διαφορετικές χώρες παγκοσμίως
 • Μεγάλη ποικιλία μοντέλων και όχι μόνο για κορίτσια
 • Ζευγάρια, τρανσέξουαλ, σόλο παιδιά είναι επίσης διαθέσιμα για παραστάσεις
 • Διαδραστικό περιβάλλον για χρήστες και μοντέλα
 • Κατά τη διάρκεια ιδιωτικών εκπομπών, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τους δονητές του μοντέλου
 • Προσιτή τιμολόγηση με πολλά προνόμια
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7
 • 200 λεπτά δωρεάν ζωντανής συνομιλίας δίνονται στα μέλη κάθε μήνα
 • Τα βίντεο είναι κατασκευασμένα από ποιότητα HD
 • Δημιουργικός και καλλιτεχνικός σχεδιασμός ιστότοπου
 • Τα εικονικά δώρα μπορούν να σταλούν σε μοντέλα για να δείξουν εκτίμηση

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς σήμανση HD, επομένως είναι πολύ δύσκολο να πλοηγηθείτε
 • Εάν έχετε χαμηλές πιστώσεις, τα μοντέλα σπάνια αλληλεπιδρούν μαζί σας
 • Δεν μπορείτε να γράψετε σχόλια σχολίων
 • Δεν υπάρχει ένδειξη για τη διαθεσιμότητα των μοντέλων (κατάσταση στο διαδίκτυο)

# 10 - SlutRoulette

κορίτσια και μοντέλα slutroulette

Είστε άρρωστοι και φθαρμένοι από τα ίδια παλιά πορνό βίντεο; Θέλετε να καρυκεύσετε τα πράγματα λίγο περισσότερο και να αποχαιρετήσετε τη βαρετή, αξιολύπητη νύχτα σας; Πείτε όχι γιατί ο ιστότοπος SlutRoulette είναι εδώ για να απαντήσει στις ατελείωτες προσευχές σας.

Το SlutRoulette βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια. Πράγματι, μπόρεσε να κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό πολλών φανατικών ζωντανών σεξ. Ως αποτέλεσμα, μετατρέπεται σε έναν από τους πιο αξιόπιστους και αξιόπιστους ιστότοπους ζωντανών σεξ με μέχρι σήμερα. Πράγματι, δεν υπάρχουν ίχνη από παλιά στοιχεία, γραφικά και διάταξη που μπορείτε να δείτε. Ωστόσο, έχει αρκετά απλή λειτουργικότητα που ακόμη και οι αρχάριοι θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν πώς λειτουργεί.

Κάντε κλικ για μια πλήρη κριτική SlutRoulette.

PROS:

 • Η εγγραφή είναι δωρεάν και εύκολη
 • Η ποικιλία των ζωντανών κατηγοριών είναι άφθονη
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι δωρεάν για λήψη
 • Η εφαρμογή για κινητά ταιριάζει καλά με όλες τις συσκευές και τα τηλέφωνα
 • Ενημερώνει τακτικά
 • Η συνομιλία στα δωμάτια συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Δωρεάν μετάβαση από ένα άτομο σε άλλο σε δευτερόλεπτο
 • Διατίθενται ιδιωτικές και χρυσές εκθέσεις
 • Χιλιάδες μοντέλα για να διαλέξετε
 • Η κοινότητα είναι διαφορετική και μοιράζεται διαφορετικά ενδιαφέροντα
 • Τα μέλη είναι ενεργά καθημερινά
 • Οι απάτες και οι απάτες δεν έχουν θέση σε αυτόν τον ιστότοπο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις
 • Υπάρχουν μερικά μοντέλα με ακριβές τιμές

# 11 - Φλερτ 4Free

flirt4free

Θέλετε να ξεκινήσετε το απόγευμα χωρίς χορδές; Θα θέλατε να δείτε μια ατελείωτη προσφορά καυτών νέων σεξ σε κάμερα; Σας ενδιαφέρει να το δείτε δωρεάν; Και αν αυτό είναι δικό σας, τότε έχετε βρει τον σωστό ιστότοπο.

Όταν χρησιμοποιείτε το Flirt4Free, μπορείτε να απαριθμήσετε τα κορίτσια σύμφωνα με τις δραστηριότητες που σας ενεργοποιούν. Επίσης, αν ανακαλύψετε ένα μοντέλο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε πότε θα έρχονται στο διαδίκτυο κάθε εβδομάδα. Πράγματι, ο δωρεάν λογαριασμός Flirt4Free θα σας προσφέρει αρκετό περιεχόμενο για την ψυχαγωγία σας.

Flirt4Free κριτική εδώ.

PROS:

 • Φανταστική ιστοσελίδα ζωντανών σεξ
 • Ο σχεδιασμός και η διαρρύθμιση είναι μοντέρνα και δροσερά
 • Οι δυνατότητες είναι εξαιρετικές και λειτουργούν για την εξυπηρέτησή σας
 • Υπάρχουν διαθέσιμα προ-ηχογραφημένα βίντεο
 • Ποικιλία μοντέλων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές το buffer του ιστότοπου
 • Υπάρχουν ακριβές ιδιωτικές εκπομπές
 • Μερικοί νεκροί σύνδεσμοι

# 12 - Camsoda

CamSoda

Για άτομα που είναι εθισμένα στις ιστοσελίδες σεξ και σεξ συνομιλίας, η Camsoda τα έχει όλα για εσάς. Ο ιστότοπος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους στον τομέα της ενήλικης επιχείρησης. Έτσι, εάν έχετε μια δύσκολη φάση στη δουλειά, ή απλά θέλετε να ζήσετε την απόλαυση της ψύξης με τα κορίτσια, τότε αυτό είναι πραγματικά τέλειο για εσάς. Πάνω απ 'όλα, έχει μοναδικές λειτουργίες που βοηθούν τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μιλούν εύκολα.

Ελέγξτε για κριτική για Camsoda

PROS:

 • Εξαιρετικό σχέδιο και απλό στη χρήση
 • Βίντεο ροής υψηλής ποιότητας
 • Διατίθενται πολλά κορίτσια
 • Οι δωρεάν λογαριασμοί μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες
 • Τα ενεργά μέλη χρησιμοποιούν καθημερινά

Μειονεκτήματα:

 • Διαφημίσεις είναι διαθέσιμες και ενοχλητικές

Ετυμηγορία

Είμαι πολύ απογοητευμένος εάν αυτός ο ιστότοπος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες με βάση τις ρίζες του στο Cams.com. Ωστόσο, εκτός από την προφανή ικανοποίησή μου, δεν έχω τίποτα άλλο παρά επαίνους για τον ιστότοπο και τη συνεπή ποιότητα της ζωντανής εκπομπής του. Υπάρχει σίγουρα άφθονο γυμνό εδώ, το οποίο είναι εξαιρετικό τόσο για χρήστες που δεν είναι μέλη όσο και για χρήστες που πληρώνουν. Επίσης, είμαι ενθουσιασμένος για το χαρακτηριστικό του Fan Club του Camorous, καθώς είναι το πρώτο του είδους του και προωθεί στενότερη αλληλεπίδραση με τα μοντέλα. Φέρνει σίγουρα μοντέλα και όλο το περιεχόμενό τους σε προσιτή θέση.

Παρομοίως, ο ρυθμός και η συνέπεια της ζωντανής ροής δείχνει πολύ ελκυστικό για μένα. Είναι απίστευτο και απίστευτο πόσο γρήγορο και απρόσκοπτο είναι σε HD. Ίσως το μόνο μειονέκτημα που έχει ο Camorous είναι το κόστος του. Είναι πολύ υψηλό - αλλά μόνο αν θέλετε να συμμετάσχετε στις προαιρετικές εκδηλώσεις και να έχετε πρόσβαση σε κάποιο αποκλειστικό υλικό. Παρόλο που, το να γίνεις Βασικό Μέλος αρκεί ήδη, καθώς σου δίνει πολλά οφέλη και σου δίνει μεγάλη προσοχή και αναγνώριση. Πραγματικά πρέπει να πω ότι θα πρότεινα σοβαρά το Camorous σε όλους τους λάτρεις της κάμερας ζωντανών σεξ!

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και να επισκεφθείτε μερικές επιλεγμένες ιστοσελίδες ζωντανών σεξ σε αυτήν την κριτική. Είναι βέβαιο ότι θα προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία για καυλιάριους ανθρώπους σαν εμάς. Εδώ είναι το δικό μου κορυφαίες 3 προσωπικές αγαπημένες ιστοσελίδες ζωντανής σεξ εκτός από το Camorous.com:

 1. Royalcams.com
 2. Chaturbate.com
 3. xLoveCam.com

Καλή διασκέδαση παρακολουθώντας!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή