Ενημερώθηκε: 16 Οκτωβρίου 2021

Αναθεώρηση CamSoda

& 9 Παρόμοιοι ιστότοποι (Webcam και Sex-Chat) Όπως το Camsoda.com

Επισκεφθείτε το Camsoda.com τώρα (εδώ) - και παρακολουθήστε μερικά εκπληκτικά καυτά κορίτσια ζωντανά στην κάμερα!

Εμφάνιση των 9 ιστότοπων παρόμοιων με το Camsoda.com

camsoda σπίτι

Φανταστείτε να πίνετε ένα κουτάκι σόδας σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα - ικανοποιητικό, σωστά; Έτσι ακριβώς στοχεύει η CamSoda να κάνει τους θεατές να νιώσουν τη στιγμή που συνδέονται στον ιστότοπό τους. Κάμερες κάμερας ήταν μια τάση εδώ και αρκετό καιρό και τώρα Το CamSoda ανεβαίνει γρήγορα για να είναι ένα από τα καλύτερα λίγα εκεί έξω. Ποιος δεν θέλει να περάσει καλά με τα πιο σέξι μωρά εκεί έξω; Τα κορίτσια κυμαίνονται από επαγγελματίες έως ερασιτέχνες κορίτσια cam και όλοι γράφουν το ίδιο πράγμα - ικανοποίηση.

URL: https://camsoda.com/

Κάντε ροή, παρακολουθήστε και απολαύστε με το Camsoda

Εάν είστε νεοεισερχόμενοι που ζουν κάμερες και θέλετε να αλληλεπιδράσετε με κάτι γνήσιο, μην προσελκύεστε εύκολα με πολλούς ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι έχουν τα καλύτερα από τα καλύτερα. Αντ 'αυτού, προτιμάτε να ρίξετε την προσπάθεια και τους πόρους σας σε μια πλατφόρμα υψηλής ποιότητας με έμπειρα μοντέλα - το CamSoda είναι μεταξύ αυτών.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το CamSoda έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο σεβαστούς ιστότοπους κάμερας στον κόσμο. Τόσο πολλά για αυτόν τον ιστότοπο είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη που δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία, χωρίς έλλειψη ερμηνευτών, η υποκριτική είναι υπέροχη και η πλατφόρμα είναι απλή στη χρήση. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός είναι ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός ιστότοπος στον κόσμο.

Σελίδα Camsoda Live Cam - είναι όπου πραγματοποιείται όλη η δράση. Όταν ανοίγετε το Camsoda Live, μπορείτε να δείτε χιλιάδες κορίτσια να κάνουν γυμνό ή να κατεβαίνουν στο χάλια. Έχετε πολλή σεξουαλική επιθυμία, αλλά μην ανησυχείτε, η ανέγερσή σας χτίζει ακριβώς. Μείνε ήρεμος.

Αποκλειστική Χαρακτηριστικά

Στην Camsoda, όλοι μπορούν ελεύθερα να κάνουν ό, τι θέλουν. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας το Media. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε από άλλα άτομα και μπορείτε να το χρεώσετε. Φυσικά, θα λάβετε μια μείωση των κερδών από αυτά τα βίντεο. Ομοίως, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο και να δημιουργήσετε μια ζωντανή ροή για δημόσια προβολή. Ωστόσο, εξαρτάται από εσάς να βρείτε τρόπους για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον των θεατών σας.

Τα βίντεο που δημιουργούνται από τα κορίτσια κάμερα είναι αποκλειστικά για μέλη. Αν και τα διάσημα βίντεο εμφανίζονται κοντά, η επιλογή από τα πρώτα αποτελέσματα εγγυάται ότι θα έχετε τον καλύτερο χρόνο. Επίσης, ορίζεται το κόστος για κάθε βίντεο, οπότε μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να το παρακολουθήσετε.

Εγγραφείτε δωρεάν και γίνετε μέλος της Camsoda

CamSoda

Επισκεφθείτε το Camsoda.com τώρα (εδώ) - και παρακολουθήστε μερικά εκπληκτικά καυτά κορίτσια ζωντανά στην κάμερα!

Δεν χρειάζεται να δηλώσετε έναν βασικό λογαριασμό για να δείτε τον ιστότοπο. Όλες οι δυνατότητες, τα βίντεο, οι εικόνες είναι διαθέσιμες για προβολή στον ιστότοπο χωρίς σύνδεση. Ωστόσο, η υπηρεσία είναι δωρεάν και η δημιουργία ενός λογαριασμού είναι τόσο απλή όσο κάνοντας κλικ σε μερικά κουμπιά. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μου ζητήθηκε να δώσω μια έγκυρη διεύθυνση email και ψευδώνυμο για εγγραφή. Στη συνέχεια, συμφωνώ ρητά και κατανοώ τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου. Μετά από αυτό, ο ιστότοπος με πήγε σε μια σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς όπου πήρα 50 μάρκες δωρεάν. Εάν αφήσετε αυτό το βήμα, θα εξακολουθείτε να παρακολουθείτε βίντεο ή GIF στο προφίλ σας και να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, ήμουν στην ευχάριστη θέση να έρθω σε επαφή με τα κορίτσια. Με το πάτημα ενός διακόπτη, πήγα γρήγορα από το σερφάρισμα στο να εγγραφώ για να συμμετάσχω σε ιστότοπους κάμερας με υψηλές πληρωμές στο να είμαι έτοιμος να συναντήσω κορίτσια με κάμερα. Σίγουρα έκανα ένα σημείο να μάθω για τις διάφορες γυναίκες μέλη του ιστότοπου. Έπρεπε ακόμη να αφιερώσω χρόνο για να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες κάμερας.

Καλύτερα κορίτσια και γαμημένα από την Καμσόδα

Υπάρχουν χιλιάδες μοντέλα cam στην αρχική σελίδα του Camsoda για εσάς. Ακόμη και αρχίζω να ξεχωρίζω με μερικά πανέμορφα blondies κατά την περιήγηση στη σελίδα, αλλά σώζω τον εαυτό μου για τους υπέροχους. Το Camsoda είναι ένας πλήρης ιστότοπος με δυνατότητα αναζήτησης που δεν έχει παραμελήσει κανένα δρόμο για την παροχή ευχαρίστησης και διασκέδασης για όλους μας. Η Camsoda σίγουρα δεν μπορεί να αποτύχει να ευχαριστήσει ακόμη και τους πιο περίεργους λάτρεις της κάμερας!

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές δωρεάν ζωντανές ροές διαθέσιμες για άνδρες, γυναίκες και τρανσέξουαλ και BDSM. Οι γυναίκες που θα βρείτε στο διαδίκτυο φαίνεται να θέλουν να πάνε πάνω-και-πέρα για να ευχαριστήσουν τους άνδρες, τις περισσότερες φορές από την ιδιωτικότητα των υπνοδωματίων τους. Δεν αστειεύονται σίγουρα όταν λένε ότι οι άνθρωποι κυλούν γύρω από τα κρεβάτια τους και γαμώνουν τα μαξιλάρια τους για να είναι ήσυχοι ενώ οι γονείς τους κοιμούνται κοντά. Εάν έχετε κάτι τέτοιο, έχετε πράγματι κερδίσει τη λαχειοφόρο αγορά!

Παραστάσεις και παραστάσεις του Camsoda

αποκλειστικά βίντεο camsoda

Το CamSoda είναι δημοφιλές τόσο με ζωντανό γυμνό όσο και δωρεάν ερωτικά σόου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε μια αλληλεπίδραση με το μοντέλο. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να αναζητήσετε διαθέσιμα δωμάτια και να απολαύσετε τη βόλτα. Παρόλο που αρκετά μοντέλα καλύπτουν από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, μερικά εκθέτουν σταδιακά τα άκρα και τα βυζιά τους καθώς λαμβάνουν περισσότερες συμβουλές. Επίσης, καθώς η εκπομπή γίνεται όλο και πιο ζεστή, μπορείτε να απολαύσετε πολλούς αυνανισμούς, δάχτυλα και πιθανώς σεξ.

Ακόμη και χρήστης που δεν πληρώνει καν χρήματα μπορεί να παρακολουθήσει μια ολόκληρη παράσταση δωρεάν. Αλλά αυτός είναι ίσως ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτός ο ιστότοπος είναι τόσο διάσημος και επιτυχημένος μεταξύ των φτωχών παιδιών. Ξέρετε ότι θα μπορούν να βρουν μια φανταστική παράσταση ενηλίκων χωρίς μετρητά και καμία δέσμευση.

Επισκεφθείτε το Camsoda.com τώρα (εδώ) - και παρακολουθήστε μερικά εκπληκτικά καυτά κορίτσια ζωντανά στην κάμερα!

Ωστόσο, υπάρχει μόνο λιγότερος αριθμός δωρεάν εκπομπών στο Camsoda και πρέπει να εγγραφείτε για να έχετε πρόσβαση σε εκπομπές επί πληρωμή. Ορισμένα μοντέλα καλωσορίζουν συμβουλές, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μια «εμπειρία cloud-Nine». Όταν τα μοντέλα κάνουν προσωπική δουλειά, κάνουν ό, τι θέλουν και υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε κομμάτι της σεξουαλικής σας επιθυμίας. Πράγματι, οι ιδιωτικές εκπομπές σάς επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε ένα-ένα με έναν ερμηνευτή και να προσαρμόζετε μια παράσταση με αυτό ακριβώς που θέλετε.

Πρόσβαση σε αποκλειστικές ζωντανές εμφανίσεις σεξ και βίντεο

Το CamSoda δεν είναι μόνο για άτομα που αναζητούν ερασιτεχνικό πορνό υψηλής ποιότητας και αποκλειστικές εκπομπές. Η ομάδα της συνεργάζεται επίσης με άλλους γνωστούς επαγγελματίες στον τομέα για να προσφέρει στους καταναλωτές μια απαράμιλλη εμπειρία. Ζωντανές παραστάσεις πορνό και πορνογραφικές παρωδίες παρουσιάζουν μερικά από τα πιο διάσημα και περιζήτητα ονόματα του κλάδου. Ορίστε λοιπόν το ξυπνητήρι για ζωντανές μεταδόσεις ή περιμένετε αργότερα για να παρακολουθήσετε τις ηχογραφημένες εκδόσεις - η απόφαση είναι δική σας.

Βίντεο HD και υπερβολικό γυμνό στο Camsoda

ζωντανή εκπομπή camsoda

Τα στιγμιότυπα οθόνης του τρέιλερ είναι προτεραιότητα για κάθε ιστότοπο camming που επισκέπτομαι, αν γνωρίζετε ποιος είμαι. Με χάσατε αν πρέπει να μπω σε ένα δωμάτιο για να κατανοήσω ποιος είναι ο ερμηνευτής, τι είναι και αν θα τα καταφέρουμε. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, έχω στο μυαλό μου σαφείς στόχους όταν συμμετέχω σε μια αίθουσα συνομιλίας και ένας από αυτούς δεν είναι να χάσω το χρόνο μου. Εάν επισκέπτεστε αίθουσες μόνο όταν κάποιος είναι γυμνός ή εκτελεί ένα διακριτικό, το Camsoda είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Οι εντελώς γυμνοί ερμηνευτές είναι σχετικά συνηθισμένοι και δεδομένου ότι οι αίθουσες συνομιλιών είναι αρκετά απασχολημένοι, είναι δυνατό να περπατήσετε σε συνεδρίες όπου οι ερμηνευτές βρίσκονται στη μέση της δράσης τους.

Όσον αφορά το Camsoda, γνωρίζουμε ακριβώς τι θέλουν οι θεατές του - υψηλής ποιότητας ροές με ενήλικες διασκεδαστές για να διαλέξουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κατάλογος των ερμηνευτών είναι πολυπολιτισμικός με κάθε τρόπο και η ποικιλία των αρχάριων και ημι-επαγγελματικών ψυχαγωγιών εξυπηρετεί όλα τα φετίχ και τα είδη. Έτσι, εάν είστε στην αγορά για εξαιρετικό περιεχόμενο, σχεδιασμό, ήχο ή βίντεο, η Camsoda δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Διακριτικά και πακέτα στο Camsoda

μάρκες camsoda

Περισσότερα κουπόνια, το καλύτερο!

Τα κουπόνια είναι η μέθοδος νομίσματος σε αυτόν τον ζωντανό σεξ ιστότοπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακριτικά σε αίθουσες συνομιλίας για να κάνετε τα μοντέλα να κάνουν ό, τι θέλετε να κάνουν. Θέλετε μια πόρνη να ψεκαστεί στον εαυτό της; Μπορεί να σας κοστίσει 300 μάρκες. Θέλετε να κάνετε μια τσούλα να χτυπήσει μερικές φορές ενώ απογειώνεται σε ένα ραβδί Hitachi; Μπορεί να είναι 100 μάρκες. Τα μοντέλα καθορίζουν τις τιμές έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβά και φθηνά sluts σε όλο τον πόρο του σεξ.

Επισκεφθείτε το Camsoda.com τώρα (εδώ) - και παρακολουθήστε μερικά εκπληκτικά καυτά κορίτσια ζωντανά στην κάμερα!

Μπορείτε να κερδίσετε μάρκες μόνο με το να είστε καλοί στα μοντέλα! Υπάρχει ένα σύστημα στο Camsoda όπου τα μοντέλα μπορούν να δώσουν "likes" στους χρήστες με τους οποίους διασκεδάζουν να μιλήσουν. Ο χρήστης με τις περισσότερες επισημάνσεις "μου αρέσει" μπορεί να κερδίσει έως και 1000 μάρκες. Είναι ένας εύκολος, δωρεάν τρόπος για να κερδίσετε μάρκες και να συνεχίσετε να παίρνετε αυτά τα βρώμικα sluts για να κάνετε ό, τι επιθυμεί ο κόκορας σας!

Πακέτα φιλικά προς τον προϋπολογισμό

Οι χρήστες αγοράζουν μάρκες στο Camsoda και παίρνουν αυτό που θέλουν σε αντάλλαγμα. Μπορείτε να κάνετε τα μοντέλα να λένε ή να κάνουν πράγματα που θέλετε να κάνουν χρησιμοποιώντας μάρκες σε αίθουσες συνομιλίας. Έχετε 300 μάρκες; Στη συνέχεια, ζητήστε από μια πόρνη να ψεκαστεί πολλές φορές. Θέλετε να δείτε μια πόρνη να τιμωρείται πολλές φορές ενώ οδηγά ένα ραβδί Hitachi; Ίσως χρειαστείτε εκατοντάδες μάρκες για αυτό! Με άλλα λόγια, τα μοντέλα ελέγχουν την τιμή, οπότε θα βρείτε τόσο δαπανηρές όσο και προσιτές πόρνες σε αυτόν τον σεξ ιστότοπο.

Συχνά, μπορείτε να κερδίσετε μάρκες επιβράβευσης απλώς με ευγένεια στα μοντέλα. Για παράδειγμα, στο Camsoda, τα μοντέλα μπορούν να στέλνουν επισημάνσεις "μου αρέσει" σε χρήστες με τους οποίους περνούσαν καλά τη συνομιλία. Ο χρήστης που λαμβάνει τις περισσότερες επισημάνσεις "μου αρέσει" έχει την πιθανότητα να κερδίσει έως 1,000 μάρκες. Πράγματι, η φόρμουλα για αυτές τις βρώμικες φρικες να κάνουν περισσότερα μάρκες από τους αντιπάλους τους είναι απλή: Ζητήστε τους να βάλουν τα βρώμικα τους και μετά να τα γαμήσουν σκληρά!

Πακέτα φιλικά προς τον προϋπολογισμό

Με βάση το όριο τιμών και τις προτιμήσεις σας, η Camsoda προσφέρει μια ποικιλία πακέτων. Όλα γίνονται με το ιδιόκτητο νόμισμά του - τα «κουπόνια». Θα πρέπει να κάνετε τα σωστά μαθηματικά για να μάθετε εάν η Camsoda είναι μια αξιόλογη επένδυση. Σίγουρα, είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε έναν ιστότοπο που έχει σχεδιαστεί για χρήση από ενήλικες, αλλά αυτός ικανοποιεί και τις χρηματικές ανάγκες. Εάν είστε φτηνό στοίχημα ή έχετε πολλά μετρητά, θα βρείτε ένα ιδανικό πακέτο για εσάς και τις ανάγκες σας. Επειδή το να είσαι φοιτητής κολεγίου ή άνεργος δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπάσεις ή να αρνηθείς την πρόσβαση σε εξαιρετικές δυνατότητες.

Επίσης, κάθε πακέτο συνοδεύεται από τα πλεονεκτήματά του. Εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα όσο περισσότερο ξοδεύετε σε μάρκες. Ακόμα και το πιο πολυτελές σχέδιο θα σας προσφέρει καλύτερη και πλήρη προσβασιμότητα σε όλες τις δυνατότητες και το περιεχόμενο του Camsoda. Πάνω απ 'όλα, αν είστε μέλος επί πληρωμή, έχετε την ευκαιρία να εξαλείψετε και τις διαφημίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης - παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Ειδικά χαρακτηριστικά στο Camsoda

 • Σόου κατασκοπείας

Το Spy show είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Camsoda που λειτουργεί τέλεια ιδιωτικά. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να κατασκοπεύσετε κορίτσια κάμερας web όποτε θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε για την αντίδραση του μοντέλου. Ετοιμάστε λοιπόν περίπου 2,000 μάρκες για να απολαύσετε μια μοναδική voyeuristic εμπειρία. Συνήθως, μπορείτε να κατασκοπεύετε κορίτσια χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες ή ενώ κοιμούνται. Επίσης, μπορείτε να γλιστρήσετε ενώ κάνουν ντους ή να κάνουν τα δάχτυλά τους μόνοι στο σπίτι. Πράγματι, αυτό είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να κατασκοπεύουν ή απλά να παρατηρούν όμορφα κορίτσια να κάνουν τις καθημερινές τους ρουτίνες.

 • Cam2 κάμερα

Η χρήση της δυνατότητας cam2cam σάς επιτρέπει να βλέπετε το αγαπημένο σας κορίτσι Camsoda ζωντανά και μπορεί να σας δει επίσης. Αυτό το χαρακτηριστικό, φυσικά, συμβάλλει σε μερικές πολύ ατμόσφαιρες συναντήσεις. Αυτές οι βρώμικες πόρνες λατρεύουν το κέντρο της προσοχής. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ένας καυλιάρης τρελός όπως εσείς εμφανίζεται και χτυπάει ακριβώς μπροστά τους; Θα δείτε σχεδόν το μουνί της να ουρλιάζει για το σκληρό πέος σας γιατί θα είναι τόσο ενεργοποιημένη.

Επισκεφθείτε το Camsoda.com τώρα (εδώ) - και παρακολουθήστε μερικά εκπληκτικά καυτά κορίτσια ζωντανά στην κάμερα!

 • Νέο

Στη λειτουργία "Νέο", είδα τα νεότερα μοντέλα που διατίθενται στο Camsoda. Έχουν μόνο μικρό κοινό σε σύγκριση με άλλα μοντέλα και σίγουρα θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή σας. Συνήθως, τα νέα κορίτσια λαχταρούν την προσοχή των χρηστών για να γίνουν ένα από τα κορυφαία κορίτσια της ιστοσελίδας, οπότε περιμένετε ότι θα δείξουν μεγαλύτερη προθυμία και προθυμία σε όλες τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

 • Σύνθετη αναζήτηση

Αυτός ο ιστότοπος διευκολύνει την εύρεση των τέλειων ταινιών σας. πληκτρολογήστε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί στη γραμμή αναζήτησης και voila! Οι προηγμένες λειτουργίες αναζήτησης της Camsoda είναι βολικές και σας βοηθούν να βρείτε γρήγορα σέξι διεστραμμένους!

 • Κάμερες

Έχετε δει την παράσταση Big Brother; Τα House Cams λειτουργούν σαν αυτό που βλέπετε στο Big Brother, αλλά πιο λασπωμένο και σέξι. Πρώτον, ορισμένα μοντέλα σάς επιτρέπουν να τους παρακολουθείτε να αυνανίζονται από την άνεση του σπιτιού σας. Στη συνέχεια, πηγαίνουν γύρω κάνοντας το έργο τους και παρουσιάζουν μια εξαιρετική οθόνη για τους οπαδούς του voyeurism. Παρόλο που το voyeurism δεν είναι για όλους, είναι κάτι μοναδικό που δεν θα βρείτε σε κανένα ιστότοπο.

Camsoda: Αξίζει τον κόπο ή μια συνολική απάτη;

βίντεο camsoda

Οι άνθρωποι με ρώτησαν επανειλημμένα αν η Camsoda έχει πολλές απάτες και απάτες. Ωστόσο, λόγω της φύσης και του σχεδιασμού του ιστότοπου, τα μόνα άτομα που έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας είναι η Camsoda και, επομένως, όχι μεμονωμένοι χρήστες. Έτσι μπορώ να πω διεξοδικά ότι ο ιστότοπος είναι απολύτως ασφαλής για όλους.

Επισκεφθείτε το Camsoda.com τώρα (εδώ) - και παρακολουθήστε μερικά εκπληκτικά καυτά κορίτσια ζωντανά στην κάμερα!

Για την προστασία του απορρήτου σας, η Camsoda χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο HTTPS και την κρυπτογράφηση SSL που εγγυάται το απόρρητο και τη διακριτική ευχέρεια των πληροφοριών σας. Επιπλέον, το Epoch και το SegPay of Camsoda προστατεύουν τη συναλλαγή και τα μέσα πληρωμής εντός του ιστότοπου. Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την επίσκεψή σας. μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως με την υποστήριξη πελατών του ιστότοπου. Είναι σίγουρα σε απόσταση 24/7. Πάνω απ 'όλα, εάν δεν είστε ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι με τα βίντεο ή οτιδήποτε βλέπετε, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων και να επιστρέψετε τα χρήματά σας χωρίς προβλήματα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Camsoda

PROS:

 • Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση
 • Φιλικό προς το χρήστη, φιλικό προς κινητά
 • Χιλιάδες μοντέλα
 • Έχει πολλές έννοιες βίντεο
 • Μπορείτε να ελέγξετε μοντέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μειονεκτήματα:

 • Οι δωρεάν λογαριασμοί έχουν περιορισμένη πρόσβαση

9 Παρόμοιοι ιστότοποι Webcam και Sex Chat με το CamSoda:

1. Τζέρκ Μάιτ

εικόνα jerkmate

 «Ποτέ μην ξαναγυρίζεις μόνος σου», και ναι, ο JerkMate ανταποκρίθηκε στον τίτλο του παρέχοντας ευχαρίστηση σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να επιλέξετε από τα πολλά μοντέλα του ιστότοπου, το δικό σας εταίρος, με άλλα λόγια, και οι δύο μπορείτε στη συνέχεια να αυνανιστείτε και να κάνετε πράγματα ενώ βρίσκεστε σε κάμερα. Με το άνοιγμα του ιστότοπου, θα σας υποδεχτεί μια ζωντανή ροή ενός κοριτσιού που κάνει ήδη κάποιες σεξουαλικές πράξεις ή ίσως απλά να μιλάει σε θεατές όπως το συνηθισμένο. Το JerkMate δίνει επίσης ανταμοιβές σε μέλη που είναι πάντα ενεργά στον ιστότοπο. Έτσι, όσο περισσότερα χρήματα και χρόνο ξοδεύετε εδώ, το κόστος γίνεται φθηνότερο καθώς λαμβάνετε επίσης ανταμοιβές.

PROS:

 • Ο JerkMate έχει ο βοηθός του ρομπότ, ένας χαριτωμένος οδηγός για να κάνετε την εμπειρία των θεατών με τον ιστότοπο ευκολότερη και χωρίς προβλήματα
 • Έχουν πολλές παραστάσεις να προσφέρουνιδιωτικές εκπομπές όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση κατά την εγγραφή σας δωρεάν, αποκλειστικές εκπομπές που σας δίνει τον πραγματικό και μόνο χρόνο με το μοντέλο της αρεσκείας σας, Χρυσό παραστάσεις που μοιράζονται μερικά άλλα μέλη που συμμετείχαν σε ένα μοντέλο για να επιτύχει τον στόχο της και κατασκοπευτικές παραστάσεις όπου μπορείτε να τα δείτε και να τα ακούσετε όλα, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε με το μοντέλο με κανέναν τρόπο.
 • Οι ροές και τα βίντεο του JerkMate έχουν ήταν πάντα HD - σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα!

Μειονεκτήματα:

 • Αφού δείτε ζωντανά βίντεο, ίσως σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε μια ιδιωτική εκπομπή, καθώς δεν υπάρχει κουτί συνομιλίας σε κανένα μέρος της οθόνης. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για ιδιωτικές εκπομπές, ώστε αυτές οι ζωντανές εκπομπές να παρακολουθούνται επίσης από αμέτρητα άτομα ταυτόχρονα
 • Τους το σύστημα προσθήκης ετικετών δεν είναι ακόμα τόσο καλόή ίσως υπάρχουν λίγες ζωντανές ροές τον ιστότοπο πρόσφατα. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους με κάμερα όπου αμέτρητα κορίτσια είναι συνδεδεμένα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, τα μοντέλα εδώ είναι αρκετά.
 • Η ιστοσελίδα δεν έχει σαφή εμφάνιση των FAQ ή ακόμη και σελίδες υποστήριξης. Θα ήταν χρήσιμο για τους θεατές να έχουν μια ιδέα για το πού και τι παίρνουν με τα χρήματά τους και για το τι παίρνουν οι ίδιοι. Με άλλα λόγια, δεν είναι διαφανές

2. Chaturbate

chaturbate

Ένας από τους πιο αποδεκτούς ιστότοπους είναι, το Chaturbate προωθεί ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον και είναι πραγματικά δύσκολο να μην μου αρέσει αυτός ο ιστότοπος με κάμερα. Ο φιλικός προς τον χρήστη ιστότοπός τους προσελκύει ανθρώπους. Και όπως και οι περισσότεροι από τους ιστότοπους κάμερας εκεί έξω, χαιρετίζεστε από πολλές ζωντανές εκπομπές και μπορείτε απλά να επιλέξετε μία, ανεξάρτητα από το εάν έχετε λογαριασμό ή όχι, επειδή οι δημόσιες εκπομπές εδώ είναι δωρεάν. Είναι ακόμη ένα υπέροχο πλεονέκτημα που μπορείτε να επικοινωνείτε με μοντέλα ενώ κάνουν ζωντανές εκπομπές.

PROS:

 • Δεδομένου ότι το Chaturbate καλλιεργεί την αποδοχή και τη φιλικότητα μεταξύ όλων, το δικό τους τα μοντέλα είναι πραγματικά ζεστά για τα μέλη
 • Δεν θα χρειαστεί καν να εγγραφείτε και μπορείτε να παρακολουθείτε δωρεάν δημόσιες εκδηλώσεις
 • Ιδιωτικές παραστάσεις εδώ είναι η βόμβα. Μπορείτε να απολαύσετε μια ατμόσφαιρα με ένα καυτό μοντέλο και με λίγο κόστος, μπορείτε να της ζητήσετε να κάνει οτιδήποτε θέλετε να δείτε (φυσικά, σύμφωνα με τους κανόνες του ιστότοπου και αν το κάνουν άνετα)

Μειονεκτήματα:

 • Τους Το cam2cam είναι αρκετά δύσκολο να ρυθμιστεί, ακόμη και όταν κάνετε ιδιωτικές εκπομπές
 • Τα μέλη συνήθως δεν μπορούν να συνομιλήσουν με τους ερμηνευτές, ενώ κάνουν τις ιδιωτικές εκπομπές

3. SlutRoulette

φλουτούρα

Εάν έχετε ακούσει για το Omegle και το ChatRoulette, τότε θα εξοικειωθείτε με αυτήν την τυπική ιδέα «διαδικτυακή συνομιλία με κάποιο τυχαίο ξένο». Το SlutRoulette επινοείται ως η «πορνογραφική έκδοση» των δύο αναφερόμενων διαδικτυακών ιστότοπων συνομιλίας. Θα έπρεπε να εγγραφείτε πρώτα και στη συνέχεια θα σας δοθεί ένα μοντέλο τυχαία και θα αρχίσετε να ασχολείστε μαζί τους. Δεδομένου ότι το μοντέλο επιλέγεται τυχαία, το μόνο πράγμα που έχετε τον έλεγχο είναι από ποια κατηγορία προέρχεται ο σύντροφός σας.

Παρόλο που είναι καλό να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το μοντέλο μόνοι σας, το SlutRoulette δίνει αυτή τη συγκίνηση να συναντήσετε έναν άγνωστο, τυχαία, εξοικονομώντας έτσι χρόνο που θα ξοδεύατε να κάνετε κύλιση σε αμέτρητα ονόματα και πρόσωπα μοντέλων μέχρι να διαλέξετε τελικά ένα.

PROS:

 • Για δωρεάν συνομιλία, ομαδικά δωμάτια είναι διαθέσιμα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους
 • Όπως το Omegle και το ChatRoulette, εσείς μπορεί εύκολα να αλλάξει το μοντέλο όποτε θέλετε. Σας επιτρέπει να βγείτε από μια συνομιλία ή μια εκπομπή και να σας βρείτε μια άλλη
 • Έχει μια έκδοση εφαρμογής για κινητά κάτι που το καθιστά ευκολότερο ειδικά για εκείνους που είναι πάντα εν κινήσει

Μειονεκτήματα:

 • Μόλις πρόσφατα, ο ιστότοπος άλλαξε τις λειτουργίες του. Τα μοντέλα παρέχονται τώρα από έναν άλλο ιστότοπο που ονομάζεται Streamate και αυτό θα σήμαινε ότι εργάζονται ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικούς ιστότοπους κάμερας
 • Κατά διαστήματα, υπενθυμίζεται στους δωρεάν χρήστες να εγγραφούν. Αν και, φυσικά, είναι ένας τρόπος να προσελκύσετε περισσότερα μέλη, μπορεί να σας ενοχλήσει εάν είστε μόνο σε αυτό για τα δωρεάν πράγματα
 • Υπάρχουν φορές (ειδικά κατά την εγγραφή σε νέο λογαριασμό), ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει σε άλλο ιστότοπο

4. SkyPrivate

skyprivate

Skype = SkyPrivate. Καλό παιχνίδι λέξεων εκεί.

Αυτός ο ιστότοπος κάμερας χρησιμοποιεί μια άλλη πλατφόρμα, το Skype, για να φιλοξενήσει ιδιωτικές συνεδρίες 1 σε 1. Λοιπόν, έτσι λειτουργεί: σας ζητείται να έχετε ένα Skype ID και να διαθέτετε χρήματα. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο SkyPrivate για να επιλέξετε το μοντέλο που θέλετε και να συζητήσετε την ιδιωτική εκπομπή, η οποία χρεώνεται ανά λεπτό. Θα είστε αυτοί που θα καλέσετε το μοντέλο μέσω Skype και εκεί, μια καυτή και ιδιωτική εκπομπή θα είναι ακριβώς μπροστά σας και μόνο για να δείτε τα μάτια σας.

PROS:

 • Το σεμινάριο ολόκληρη την ιδέα, κλήση μέσω Skype, είναι μια μοναδική ιδέα που δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί υπερβολικά από άλλους
 • Δεδομένου ότι θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το μοντέλο εκ των προτέρων, εσείς θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της ό, τι θέλετε για την παράσταση: τι πρέπει να κάνει, πώς θα σας ευχαριστήσει, πόσα θα πληρώσετε και πότε θα είναι δυνατή η παράσταση.
 • Ο σχεδιασμός του Ο ιστότοπος είναι πολύ φωτεινός και ελκυστικός, αρκετά για να προσελκύσει κανέναν. Αυτό είναι επίσης εκτός από το γεγονός ότι προσφέρουν επίσης διάφορες δυνατότητες και υπηρεσίες.
 • Έχουν μια μεγάλη λίστα επαγγελματικών μοντέλων κάμερας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν χωρίς αίθουσες συνομιλίας για δωρεάν χρήστες σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους
 • Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί Skype θα πρέπει να έχουν ισορροπία όπως αναφέρεται στην ιδέα του ιστότοπου, τα περισσότερα μοντέλα τους θα απαντούσαν σε συζητήσεις και ερωτήματα μόνο από χρήστες εάν ο λογαριασμός τους είναι φορτωμένος

5. LiveJasmin

Το σπίτι του LiveJasmin

Αυτό είναι γνωστό για την κομψή και αριστοκρατική ατμόσφαιρα, ξεκινώντας από την ίδια την αρχική σελίδα, όπου θα αισθανόσασταν αμέσως η θεραπεία 5 αστέρων και ότι αυτός ο ιστότοπος δεν μοιάζει με τους άλλους. Όλα τα μοντέλα τους είναι εξαιρετικά όμορφα, με παραστάσεις που έχουν αισθητική εκτός από τη σεξουαλική εμπειρία. Αν θέλετε να τραβήξετε κάποιον που είναι σέξι σε επίπεδο αστέρι πορνό, τότε θα απολαύσετε πάρα πολύ το LiveJasmin. Ακόμη και με απλές φωτογραφίες προφίλ, όλα τα μοντέλα φαίνονται εντυπωσιακά και επαγγελματικά, για να μην αναφέρουμε ότι οι παραστάσεις τους είναι πολύ εντυπωσιακές και αξέχαστες. Εκτός από τον αρκετά υψηλό τιμοκατάλογο τους, πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα πιο αρνητικό να πούμε για αυτόν τον μοναδικό ιστότοπο με κάμερα.

PROS:

 • Μόνο η αρχική τους σελίδα είναι αρκετή για να δείξει πώς αριστοκρατικά και υψηλής ποιότητας μοντέλα και ο ιστότοπος είναι: Χρησιμοποιώντας το κόκκινο ως το κύριο χρώμα για τη διεπαφή τους, όλα φαίνονται τόσο αισθησιακά και κομψά ταυτόχρονα
 • Εκπλήξεις, η οποία είναι η έκδοση «συμβουλών» του LiveJasmin από μέλη, μπορεί να δοθεί τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές εκπομπές. Οι ιδιωτικές τους συνεδρίες θα πεθάνουν Εκτός από το γεγονός ότι θα έχετε ένα πολύ όμορφο μοντέλο που ξεχωρίζει με σεξουαλική έκκληση, μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε μαζί τους όσο θέλετε. Παίξτε παιχνίδια, μιλήστε μαζί τους και δείτε τα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε την παράσταση.
 • Δεδομένου ότι έχει το φήμη της υπερβολής και πολυτελείς υπηρεσίες, το LiveJasmin παίρνει το όνομά του πάνω από άλλους ιστότοπους. Οι άνθρωποι βλέπουν αυτόν τον ιστότοπο ως μέρος που δεν είναι απλώς γρήγορη απόλαυση.

Μειονεκτήματα:

 • Δεδομένου ότι δεν έχει τόσο φτηνή και πορνογραφική εικόνα όπως έχουν οι περισσότεροι ιστότοποι, το κόστος του LiveJasmin είναι αρκετά ακριβό. Για δωρεάν λογαριασμούς, μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο 10 λεπτά από οποιαδήποτε από τις εκπομπές τους και δημιουργήστε μια λίστα με τα αγαπημένα σας μοντέλα, ψηφίστε και συμμετάσχετε στις συζητήσεις τους, δείτε τις φωτογραφίες τους και αυτό είναι.

6. MyFreeCams

σελίδα myfreecams

Είναι ένας από τους πρωτοπόρους δικτυακούς τόπους έκκεντρων που έχουν κοσμήσει τον Ιστό. Δεδομένου ότι υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, είναι πραγματικά δημοφιλές και διαθέτει πολλά μοντέλα, με τους τιμοκαταλόγους τους να κυμαίνονται από φτηνές τιμές έως μέσες. Επίσης διαδόθηκαν freemium, που σημαίνει ότι οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν εκπομπές και για να επωφεληθούν από premium υπηρεσίες, θα πρέπει να το πληρώσετε.

PROS:

 • A μεγάλη ποικιλία μοντέλων και οι τιμές για τις υπηρεσίες τους δεν είναι τόσο βαριές στην τσέπη
 • Έχουν επίσης μερικά μοντέλα ζευγών και τα περισσότερα από αυτά είναι λεσβίες. Για τους συχνούς χρήστες του δικτυακού τόπου, είναι γνωστό ότι τα λεσβιακά ζευγάρια είναι κάτι και η παρακολούθηση μιας παράστασης ή δύο συμμετοχών είναι απαραίτητη
 • Το MyFreeCams είναι εδώ και χρόνια πολλά βετεράνα μοντέλα εξοπλισμένα με δεξιότητες και σεξουαλικότητα. Θα έχετε τον χρόνο της ζωής σας, επειδή αυτά τα μοντέλα ξέρουν πώς να τραβήξουν τα σχοινιά και να βάλουν τους θεατές τους σε μια ευχάριστη φωτιά.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ βαρύς από την πλευρά του γυναικείου μοντέλου. Δηλαδή, μόνο γυναικεία μοντέλα μπορούν να κάνουν παραστάσεις και να παρέχουν υπηρεσίες. Δεν υπάρχουν επιλογές για τρανσέξουαλ ή ακόμη και ανδρικά μοντέλα.
 • Τους ο ιστότοπος είναι παλιά. Θα σας υπενθυμίζει το Myspace, το οποίο είναι επίσης κάτι από πολλά χρόνια πριν. Θα πρέπει απλώς να συνηθίσετε τη μη ελκυστική διεπαφή τους εάν θα ήταν συχνή σε αυτόν τον ιστότοπο
 • Δεν είναι δυνατή η ροή όλων των μοντέλων σε HD. Φανταστείτε να έχετε μια πολύ υπέροχη παράσταση και είστε στα πρόθυρα να φτάσετε στο αποκορύφωμά σας, αλλά η ποιότητα του βίντεο της ζωντανής εκπομπής είναι πολύ δυσάρεστη.

7. Βρώμικη ρουλέτα

βρώμικη ρουλέτα

Ένας άλλος ιστότοπος με μια ιδέα παρόμοια με τους δημοφιλείς ιστότοπους συνομιλίας Omegle και Chat Roulette, το Dirty Roulette είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μοντέλα να σας αφαιρούν και να σας πειράζουν μέχρι να είστε ικανοποιημένοι και οι δύο. Είναι το ιδανικό μέρος για να ζωντανεύουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις σας. Θα συνδυαστείτε τυχαία με ένα μοντέλο με βάση τις προδιαγραφές που θέλετε. Είναι Chatroulette, αλλά αντί για τυχαία συνομιλία, εστιάζει σε κορίτσια με κάμερα. Επίσης, τώρα τροφοδοτείται από το Flingster, οπότε μην εκπλαγείτε όταν συναντάτε αυτό το όνομα ακόμη και στο Dirtyroulette.

PROS:

 • Μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε εύκολα τα χαρακτηριστικά του φίλτρου τους αν θέλετε να πάτε ειδικά για γυναικεία ή ανδρικά μοντέλα
 • Μπορείτε εύκολα να μετακινηθείτε από ένα hottie σε άλλο κάνοντας απλώς κλικ στο "Επόμενο" κουμπί. Αυτό σας δίνει τη συγκίνηση να σας διασκεδάσει ένας ξένος και να περάσετε καλά.
 • Τα μοντέλα είναι γνωστό ότι έχουν καλής ποιότητας κάμερες web, γεγονός που κάνει την εμπειρία πολύ καλύτερη

Μειονεκτήματα:

 • Παρεμπιπτόντως, θα χρειαστεί πληροφορίες για πιστωτικές κάρτες, οι οποίες είναι αρκετά επικίνδυνες. Όμως, όσο μπορούσαν να βεβαιώσουν οι συχνές χρήστες, δεν έγιναν πρόσθετες χρεώσεις. Ο σκοπός της πιστωτικής κάρτας υποτίθεται ότι είναι να επαληθεύσει το όνομα και την ηλικία του μέλους, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
 • Η ποιότητα του ήχου δεν είναι τόσο καλή και τραγανή.

8. Cam4

αρχική σελίδα cam4

Αυτός ο ιστότοπος έχει πολλούς χρήστες παγκοσμίως και είναι το συχνό hangout για άτομα που θέλουν να περάσουν καλά. Το μεγάλο πράγμα για αυτό είναι το γεγονός ότι δεν περιορίζουν τα μοντέλα τους μόνο σε γυναίκες - έχουν επίσης άνδρες, τρανσέξουαλ μοντέλα, ακόμη και ζευγάρια. Το σύστημα προσθήκης ετικετών είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακό, καθώς οι δημοφιλείς ετικέτες τους είναι πολύ συγκεκριμένες και γίνεται έτσι ώστε οι θεατές να μπορούν εύκολα να περιηγηθούν στον ιστότοπο και να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν. Το CAM4 είναι επίσης γνωστό ότι ενθαρρύνει τα μοντέλα τους να χρησιμοποιούν εξωτερικές ρυθμίσεις και να κάνουν ποικίλες ιδέες για τις εκπομπές τους.

Εδώ είναι μια εκτεταμένη αναθεώρηση του CAM4.

PROS:

 • Δεν περιορίζονται μόνο σε γυναικείο περιεχόμενο, όπως Έχουν επίσης άλλα μοντέλα από την κοινότητα LGBT καθώς και ζευγάρια
 • Δεδομένου ότι έχει ενθαρρυνθεί, Τα μοντέλα ήταν πολύ δημιουργικά και πειραματικά με τις έννοιες τους. Η περιήγηση έγινε εύκολη με τη χρήση του συστήματος ετικετών που είναι πολύ συγκεκριμένο. από διάφορες σεξουαλικές πράξεις σε διαφορετικούς τύπους σώματος και συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο που ψάχνετε
 • Όλα τα διεθνή μοντέλα από το Cam4 αξίζουν να τρέχουν. Δεδομένου ότι είναι δημοφιλές παγκοσμίως, μοντέλα από διαφορετικές φυλές και πολιτισμούς μπορεί να έρθει μαζί για να σας δώσει την ευχαρίστηση που χρειάζεστε και να επιτύχετε αυτόν τον οργασμό

Μειονεκτήματα:

 • Πάρα πολύ πολλές διαφημίσεις, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο δωρεάν. Θα μπορούσατε να απομακρυνθείτε από αυτές τις διαφημίσεις μόνο εάν είστε μέλος του Gold.
 • Αισθητικά μιλώντας, το Cam4 είναι απλώς ένας τυπικός ιστότοπος και τίποτα δεν είναι φανταχτερό. Έχει μικρά ζητήματα όπως σφάλματα εδώ και εκεί, τα οποία συνήθως δεν επηρεάζουν τους θεατές, αλλά είναι κάτι στο οποίο μπορούν να εργαστούν

9. Cams.com

camscom σπίτι

Το όνομα τομέα τους είναι πραγματικά εύκολο να θυμηθεί και πιθανότατα θα ήταν ένα από τα πρώτα που εμφανίστηκε όταν κάποιος θέλει να έχει μια γεύση από μια καυτή και ατμού ζωντανή εκπομπή. Ένα καλό πράγμα για αυτόν τον ιστότοπο είναι το γεγονός ότι έχουν πολλές επιλογές να προσφέρουν, έτσι οι θεατές μπορούν να επιλέξουν ένα μοντέλο που ταιριάζει στις προτιμήσεις τους. Φύλο, ηλικία, εθνικότητα, ακόμη και συγκεκριμένοι τύποι σώματος, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Σε αυτό το μέρος, είστε έτοιμοι για ποικιλία και την ευκαιρία να μοιραστείτε μια οικεία στιγμή κάμερας με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να συνδεθείτε.

PROS:

 • Νέα μοντέλα έρχονται κάθε μέρα και οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τους αρχάριους σε συγκεκριμένες ετικέτες
 • Δίνουν επίσης στους θεατές την ευκαιρία να είναι σε θέση να συνομιλεί με δημοφιλείς αστέρες πορνό
 • Ο ιστότοπος έχει υπέροχη «διαδραστική» ενότητα, που ανταποκρίνεται στο σκοπό του να αλληλεπιδρούν οι θεατές μεταξύ τους
 • Ποιότητα HD για τα βίντεό τους είναι πραγματικά εκπληκτικό που μερικοί άνθρωποι το συγκρίνουν ακόμη και με το να είναι κοντά στην ποιότητα βίντεο πορνό

Μειονεκτήματα:

 • Για δωρεάν χρήστες, δεν υπάρχει πιθανότητα να συνομιλήσετε με τα μοντέλα, εκτός εάν ξοδέψετε πρώτα χρήματα
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προ-ηχογραφημένα βίντεο. όλα είναι σε πραγματικό χρόνο και ζωντανά.

Τελευταία λέξη

Εδώ και πολλά χρόνια, πολλές τοποθεσίες κάμερας παραμονεύουν στον κλάδο της πορνογραφίας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με το camming και είναι πραγματικά μια διαφορετική εμπειρία, καθώς μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να απολαύσετε μαζί με τα μοντέλα. Εάν το σκεφτείτε, αυτό θα μπορούσε εύκολα να είναι καλύτερο από το συνηθισμένο πορνό. Υπάρχουν τόσα πολλά προνόμια και οφέλη που έρχονται παράλληλα με την παρακολούθηση και την εμπειρία των εκπομπών cam. Αυτοί οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα λίγα παραδείγματα που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη εάν βρίσκεστε σε ιστότοπους με κάμερα.

Εάν δεν είστε σίγουροι για ποιο να δοκιμάσετε - σίγουρα προτείνω (εκτός από το Camsoda, φυσικά):

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι για να διαλέξετε (και σας καλώ να ρίξετε μια ματιά σε όλους τους ιστότοπους). Όλοι υπόσχονται να προσφέρουν την ίδια ευχαρίστηση και ατμόσφαιρες εμπειρίας τόσο για τον θεατή όσο και για το μοντέλο. Δεδομένου ότι παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να επικοινωνείτε με το μοντέλο που σας διασκεδάζει, μπορείτε απλώς να σηκώσετε τις δυσκολίες σας και να τους κάνετε να κάνουν ό, τι θέλετε. Πράγματι, είναι ένας διαφορετικός κόσμος εκεί έξω σε αυτούς τους ιστότοπους με κάμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε, να χαλαρώσετε και τα κορίτσια της κάμερας σας θα κάνουν τη δουλειά για εσάς.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή