Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

CamSurf & 12 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τοποθεσίες συνομιλίας με κάμερα & βίντεο για ενήλικες Παρόμοια με το CamSurf.com

Ειδική προσφορά

Εγγραφείτε στο # 1 Camsurf εναλλακτικό - ChatRandom.com & κερδίστε την καλύτερη προσφορά 100% χωρίς κίνδυνο!

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών λύσεων για το Camsurf.com

Camsurf

Σας αρέσει να συνδέεστε με διαφορετικά άτομα από όλο τον κόσμο; Εάν ναι, σίγουρα θα λατρέψετε τον ιστότοπο CamSurf. Εδώ μπορείτε να βρείτε τυχαίους συνομιλητές συνομιλίας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε συνδέσεις σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με εκπληκτικές δυνατότητες, το CamSurf είναι ο καλύτερος ιστότοπος για συνομιλίες με κάμερα και βίντεο για ενήλικες.

Επίσης, η ομάδα πίσω από αυτόν τον ιστότοπο το σχεδίασε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν και να συναντήσουν άτομα, ρομαντικά ενδιαφέροντα ή απλά τυχαίους χρήστες. Για να μην αναφέρουμε, είναι διαθέσιμο σε 200 χώρες από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Επίσης, όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

URL: https://camsurf.com/

Σερφ πιο βαθιά στο CamSurf

Οι ιστότοποι για συνομιλία με κάμερα και βίντεο για ενήλικες δεν είναι καινούργιοι για τον κλάδο των άμεσων μηνυμάτων. Επίσης, σύμφωνα με αναφορές, οι τυχαίες συνομιλίες έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα από το έτος 2016. Όπως συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους, ρουλέτα τύπου συνομιλιών και πολλά άλλα. Μέρα με τη μέρα, προσελκύει πολλή προσοχή και βάση θαυμαστών από όλο τον κόσμο.

Πράγματι, αυτά τα γεγονότα είναι αρκετά προφανή για να επιβεβαιώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι ιστότοποι Adult Cam και συνομιλίας μέσω βίντεο έχουν επηρεάσει την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων. Έτσι, το CamSurf παρέχει συνεχή εξυπηρέτηση στο κοινό του, ενώ επεκτείνεται και αναπτύσσεται περαιτέρω σε όλο τον κόσμο. Για να μην αναφέρουμε, έλαβε καταπληκτική αναγνώριση από την Alexa Global Website και το Google Trends Graphs ως έναν από τους υψηλότερους ιστότοπους για ενήλικες cam σήμερα.

Είναι δωρεάν?

Είναι βέβαιο ότι το CamSurf επιτρέπει στους ανθρώπους να βιώνουν συνομιλίες βίντεο με άλλους ξένους από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Έτσι, πολλοί άνθρωποι απλά υποθέτουν ότι το κόστος είναι ακριβό. Ωστόσο, το CamSurf είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία άλλη κρυφή χρέωση.

Πάνω απ 'όλα, δεν θα περάσετε πλέον από την ταλαιπωρία της εγγραφής, της συμπλήρωσης των πληροφοριών και της ολοκλήρωσης των διαδικασιών αίτησης. Επειδή το CamSurf δεν απαιτεί από εσάς να εγγραφείτε για να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις συνομιλίες βίντεο.

Πώς λειτουργεί το Camsurf;

σελίδα εφαρμογής camsurf

Το CamSurf ακούγεται σίγουρα μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα. Επειδή, εδώ μπορείτε να βρείτε χιλιάδες αγνώστους, όλοι ψάχνουν για διασκεδαστικό χρόνο, διασκέδαση, συνδέσεις, άνεση και ακόμη και ευχαρίστηση.

Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι εδώ ψάχνουν για χαριτωμένα κορίτσια, ενώ εκθέτουν τα πούλια τους. Πράγματι, αυτό είναι υπέροχο αν είστε άνετοι με τυχαίο κυβερνοχώρο με αγνώστους.

Εκφραστείτε ελεύθερα

Όταν χρησιμοποιείτε το CamSurf, δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία μόνο για να μπείτε στον ιστότοπο. Βεβαίως, το CamSurf δίνει «ανώνυμη ταυτότητα» σε όλο το κοινό του, ενώ προωθεί την ελευθερία της έκφρασης. Για παράδειγμα, αποφασίσατε να δημιουργήσετε ένα βίντεο από τον εαυτό σας κάνοντας μια παρωδία ενός καταπληκτικού τραγουδιστή όπως η Beyoncé.

Έτσι, αν ανεβάσετε αυτό το βίντεο στο YouTube, πιθανότατα το κοινό του YouTube θα γελοιοποιήσει την απόδοσή σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε μπροστά από την κάμερα CamSurf, το βίντεό σας παραμένει στον ιστότοπο. Επίσης, σύντομα θα περάσει τη στιγμή που το άλλο μέρος πατήσει το κουμπί «Επόμενο».

Παγκόσμια κοινότητα

Στο CamSurf, όλοι οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν και να αλληλεπιδράσουν με άλλους ανθρώπους από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Πράγματι, αυτό ανοίγει την ευκαιρία για συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους που δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν. Σίγουρα, ο τυχαίος τύπος συνομιλίας θα μπορούσε να ανοίξει πολλά ενδιαφέροντα και πληροφορίες.

Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν Γάλλο άντρα που σας δίδαξε μερικές γαλλικές λέξεις ή τον πολιτισμό της Γαλλίας. Ομοίως, μπορείτε να συμμετάσχετε με τις πολιτικές απόψεις άλλων ενδιαφερομένων για θέματα που σχετίζονται με την κυβέρνηση. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να έχετε μια γρήγορη σεξουαλική απόλαυση μπροστά από την κάμερα με ένα hottie. Πράγματι, οι πιθανότητες είναι ατελείωτες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μοναδικοί τρόποι για να απολαύσετε

Η δραστηριοποίηση σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, η συμμετοχή σε πλατφόρμες γνωριμιών και η συμμετοχή σε αίθουσες συνομιλίας είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς τρόπους επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, αυτοί οι τρόποι έγιναν βαρετοί και βαρετοί με τα χρόνια.

Έτσι, οι άνθρωποι βρίσκουν μερικούς άλλους τρόπους για να διασκεδάσουν ουσιαστικά, ενώ συνδέονται με ξένους. Έτσι, η αύξηση της δημοτικότητας πολλών τύπων ρουλέτας για συνομιλίες με κάμερα και βίντεο για ενήλικες.

Έχοντας αυτό κατά νου, το CamSurf παρέχει την ομορφιά της εύρεσης μοναδικών τρόπων για να απολαύσετε τη σύνδεση και την επικοινωνία. Για παράδειγμα, μπορείτε να ντύσετε, να τραγουδήσετε, να μάθετε νέους πολιτισμούς, να εξασκηθείτε σε γλώσσες, να βρείτε σχέσεις και να δημιουργήσετε φιλίες. Πράγματι, υπάρχει χώρος για οποιονδήποτε εδώ, ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον ή τις προθέσεις σας.

Γιατί είναι τόσο εθιστικό;

Εγγραφείτε στο # 1 Camsurf εναλλακτικό - ChatRandom.com & κερδίστε την καλύτερη προσφορά 100% χωρίς κίνδυνο!

Το CamSurf έχει πολλές δυνατότητες να προσφέρει και να διατίθεται για όλους χωρίς τιμή. Ως εκ τούτου, είναι πολύ εύκολο για τους χρήστες να χρησιμοποιούν και να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο χωρίς καμία βοήθεια. Εδώ είναι μερικές από τις διαθέσιμες δυνατότητες στο CamSurf.

Επιλογέας γλωσσών camsurf
 • Φύλο

Τα άτομα που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο CamSurf μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν οποιοδήποτε φύλο προτιμούν. Υπάρχουν τρεις επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, όπως Γυναίκα, Άνδρας και Ζευγάρι.

 • Connect

Τέλος, τώρα οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν με συγκεκριμένα μέρη του κόσμου που θέλουν. Απλά, μπορείτε να κάνετε κλικ στην τοποθεσία που προτιμάτε και να εγγραφείτε για εγγραφή. Απαιτείται μόνο η διεύθυνση email σας, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook ή το Google για εγγραφή.

 • ρυθμίσεις

Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό, τι θέλουν όταν χρησιμοποιούν τον ιστότοπο CamSurf. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, υπάρχει μια επιλογή ρύθμισης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε, να τροποποιήσετε και να ικανοποιήσετε τη ρύθμιση της συνομιλίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 • Αναβαθμίσεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι χρήστες έχουν την επιλογή να μην εγγραφούν όταν χρησιμοποιούν τη λειτουργία συνομιλίας του CamSurf. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποκτήσετε πλήρως αποκλειστικές δυνατότητες του ιστότοπου, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Μέσω του λογαριασμού, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του, να επιλέξετε φύλο, να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές γλώσσες και να μεταφράσετε μηνύματα.

 • emoticons

Για να κάνετε ολόκληρη τη συνομιλία διασκέδαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε emoticon διαθέσιμα σε αυτόν τον ιστότοπο. Φυσικά, τα emoticon βοηθούν τους ανθρώπους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους σε άλλους χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν τίποτα. Πράγματι, αυτό είναι χρήσιμο για τα ντροπαλά άτομα, ειδικά όταν συναντά κανείς ξένους.

 • Mobile App

Αντίθετα με τους περισσότερους ιστότοπους συνομιλίας για κάμερες και βίντεο για ενήλικες εκεί έξω, το CamSurf προσφέρει μια προσφορά για κινητές συσκευές στους πιστούς χρήστες και τους νεοεισερχόμενους. Η ευκολία του ιστότοπου είναι πλέον διαθέσιμη στα smartphone και τις συσκευές σας. Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή CamSurf ανά πάσα στιγμή, όπου θέλετε.

Απλώς απλοποιήστε ανοίξτε το App Store ή την εφαρμογή Google Play και κατεβάστε το. Πράγματι, η έκδοση της εφαρμογής αυτού του ιστότοπου εξασφάλισε ότι λειτουργεί ομαλά και διαθέτει όλες τις λειτουργίες της έκδοσης για υπολογιστές. Πάνω απ 'όλα, παραμένει απαλλαγμένο από τυχόν χρεώσεις.

 • Υποστήριξη χρηστών

Πράγματι, κάθε ιστότοπος πρέπει να παρέχει εξυπηρέτηση πελατών σε όλους τους πελάτες του. Το καλό πράγμα στο CamSurf, υπάρχει μια επιλογή για αναφορά προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Σβήστε ακριβώς στο πλαίσιο συνομιλίας, εκεί μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα και σφάλματα κατά τη χρήση των λειτουργιών CamSurf.

 • Αναφορά κατάχρησης

Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για τον ιστότοπο CamSurf είναι η επιλογή του να αναφέρει κατάχρηση. Όντας μια συνομιλία τύπου ρουλέτας, οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποτρέψουν τις καταχρήσεις. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος παρέχει «Αναφορά κατάχρησης» για να ενημερώσει το εξουσιοδοτημένο προσωπικό για να διερευνήσει οποιονδήποτε πελάτη με πλαστή ταυτότητα, απάτη ή μη σύμφωνα με τις οδηγίες.

 • επόμενος

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά αυτού του ιστότοπου είναι το κουμπί «Επόμενο». Πράγματι, οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να δουν ένα άλλο προφίλ πολύ γρήγορα και απλά. Ωστόσο, μόλις κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, δεν μπορείτε πλέον να δείτε τα προηγούμενα προφίλ. Ωστόσο, το κουμπί "Επόμενο" σάς βοηθά να ξεφύγετε από ανεπιθύμητα ή βαρετά άτομα. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια δικαιολογία για το γιατί φεύγετε.

 • στάση

Ακριβώς δίπλα στο κουμπί "Arrow" βρίσκεται όπου μπορείτε να βρείτε το κουμπί "Stop". Μέσω αυτού, οι άνθρωποι μπορούν να απενεργοποιούν τις κάμερες τους όποτε τους αρέσει. Και απλώς χρησιμοποιήστε την επιλογή συνομιλίας.

Τιμή και ιδιότητα μέλους του Camsurf

Εγγραφείτε στο # 1 Camsurf εναλλακτικό - ChatRandom.com & κερδίστε την καλύτερη προσφορά 100% χωρίς κίνδυνο!

Ανεξάρτητα από το ότι είναι ένας δωρεάν ιστότοπος, το CamSurf εξακολουθεί να διαθέτει premium συνδρομή. Αυτή η συνδρομή παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητές της και σε πολλά premium χαρακτηριστικά. Ωστόσο, οι τιμές για τη συνδρομή δεν θα πάρουν πολλά από τα χρήματά σας. Μάλλον μια αξιόλογη επένδυση.

 • Μια εβδομάδα - $ 6.99
 • Ενας μήνας - $ 19.99

Τι μπορείτε να λάβετε για συνδρομή Premium;

 • Φίλτρο φύλου

Εφόσον ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα τυχαίο ζεύγος ατόμων, υπάρχουν πιθανότητες να συναντήσετε αγώνες του ίδιου φύλου. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε λογαριασμό premium, μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε το συγκεκριμένο φύλο με το οποίο θέλετε να συνδεθείτε.

 • VIP σήμα

Εάν είστε μέλος premium, ο λογαριασμός σας θα έχει ένα σήμα VIP εντός του ξενοδοχείου που θα χρησιμεύσει ως ένδειξη αξιοπιστίας σε σύγκριση με άλλα άτομα.

 • Φίλτρο τοποθεσίας

Χρησιμοποιώντας την premium συνδρομή, μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές ή περιοχές με τις οποίες θέλετε να αλληλεπιδράσετε. Αυτό είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να έχουν συνδέσεις με άτομα κοντά στις περιοχές τους.

 • Δεν υπάρχουν περισσότερες διαφημίσεις

Χρησιμοποιώντας δωρεάν λογαριασμούς, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε διακοπές λόγω ενοχλητικών διαφημίσεων. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε premium συνδρομή, όλες οι διαφημίσεις δεν ενοχλούν πλέον τον χρόνο συνομιλίας σας.

Σκάψιμο των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων του Camsurf

PROS:

 • Υπέροχος ιστότοπος συνομιλίας για κάμερες και βίντεο
 • Δωρεάν για χρήση
 • Δεν απαιτεί εγγραφή
 • Φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό και απλό στην αναζήτηση
 • Διατήρηση του απορρήτου των χρηστών
 • Εφαρμόζει κανονισμούς για τη διατήρηση θετικών εμπειριών
 • Διατίθεται σε 200 χώρες παγκοσμίως
 • Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SSL για ασφάλεια και προστασία

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή φίλτρου μόνο για σεξουαλική συνομιλία
 • Απαιτεί τα άτομα να είναι τουλάχιστον 18 ετών για να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο

12 καλύτερες εναλλακτικές τοποθεσίες συνομιλίας για κάμερες και βίντεο για ενήλικες στο CamSurf.com

# 1 - Chatrandom

συνομιλία

Ένας ιστότοπος για ενήλικες live cam που ονομάζεται Chatrandom συγκεντρώνει όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα σε όλο τον κόσμο για να συνδεθεί, να απολαύσει και να κάνει μια ουσιαστική σχέση. Από το έτος 2011, ο ιστότοπος έγινε πραγματικά δημοφιλής και συνεχίζει να εξυπηρετεί χιλιάδες χρήστες δωρεάν. Σίγουρα, αυτός είναι ο πιο συναρπαστικός, διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να συναντήσετε και να συνομιλήσετε με ξένους.

Πλήρης αναθεώρηση Chatrandom.

PROS:

 • Δωρεάν εγγραφή και χωρίς κρυφές χρεώσεις
 • Τα μέλη είναι μια παγκόσμια γκάμα
 • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία
 • Οι άνθρωποι είναι πάντα ενεργοί καθημερινά
 • Κατεβάστε την εφαρμογή για περισσότερη ευκολία
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "mask" για να γίνετε ανώνυμοι
 • Στείλτε μηνύματα σε άλλα άτομα δωρεάν

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθεται μόνο για συσκευές Android
 • Δεν υπάρχει εικόνα προφίλ
 • Περισσότερα αρσενικά μέλη από γυναίκες μέλη

# 2 - Camsoda

CamSoda

Το Camsoda είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους συνομιλίας για βίντεο και βίντεο για ενήλικες. Πράγματι, αυτός είναι ο πιο κατάλληλος χώρος όπου μπορείτε να συνομιλήσετε, να κάνετε βιντεοκλήση και να χαλαρώσετε με όμορφους φίλους από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Επίσης, περιέχει μοναδικές δυνατότητες και πλεονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να αποκλείσετε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Η κριτική μας στο Camsoda.

PROS:

 • Εξαιρετική διάταξη ιστότοπου και απλή στη χρήση
 • Ροή σε ποιότητα HD
 • Υπάρχουν πολλά κορίτσια
 • Έχει επαλήθευση προφίλ μελών
 • Τα βασικά προφίλ μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες

Μειονεκτήματα:

 • Πολλές διαφημίσεις

#3 - Είμαι ζωντανά

ζωντανή σελίδα

Ένας μοναδικός ιστότοπος που ονομάζεται Imlive προσφέρει ταυτόχρονα και τα οφέλη της ζωντανής κάμερας σεξ και της συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες. Με το άκρο του ποντικιού σας, μπορείτε να απολαύσετε πολλές απολαύσεις δωρεάν. Σίγουρα, η ιστοσελίδα περιέχει τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες μωρά που θα χαρούν ευχαρίστηση όπως κανένας άλλος. Σε αυτήν την περίπτωση, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει ό, τι μπορεί να προσφέρει το Imlive στον τομέα της συνομιλίας για ενήλικες κάμερες.

Ειλικρινής κριτική για το ImLive.com.

PROS:

 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε
 • Η χρήση της σύνθετης αναζήτησης είναι απλή
 • Όμορφα κορίτσια διαθέσιμα
 • Οι κάμερες είναι σε ποιότητα HD
 • Φιλική προς το χρήστη περιήγηση

Μειονεκτήματα:

 • Μερικές φορές, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σύγχυση λόγω μεγάλων συλλογών

# 4 - Chaturbate

chaturbate

Στο Chaturbate, μπορείτε να εξερευνήσετε χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο χωρίς να ξοδέψετε ούτε χρήματα. Πράγματι, όλα τα χαρακτηριστικά του είναι διαθέσιμα δωρεάν. Πάνω απ 'όλα, μπορείτε να συνομιλήσετε, να μιλήσετε και να φλερτάρετε όποτε θέλετε, επειδή κάθε στιγμή, οι ενεργοί χρήστες αναζητούν κάποια διασκέδαση.

Το Chaturbate και οι εναλλακτικές του.

PROS:

 • Ενεργοί χρήστες 24/7
 • Ενθαρρύνει το γυμνό, τις σεξουαλικές δραστηριότητες και άλλες ευχάριστες πράξεις
 • Δεν απαιτούνται χρεώσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε σε smartphone και άλλες συσκευές

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα βίντεο έχουν μορφή SD
 • Ακριβά ιδιωτική συνομιλία

# 5 - Κάμινγκλ

Κάμινγκλ

Εάν η ψυχαγωγία και η διασκέδαση είναι αυτό που ψάχνετε, μεταβείτε στον ιστότοπο Camingle και ζήστε ερωτικές στιγμές με όμορφα κορίτσια. Σίγουρα, η εμπειρία σας εδώ θα φτάσει στην κορυφή βλέποντας απλώς το πιο σέξι κορίτσι έτοιμο για κάποιες ενέργειες. Πάνω απ 'όλα, έχει μια καταπληκτική και καθαρή ποιότητα κάμερας που θα δημιουργήσει απόλυτη διασκέδαση.

PROS:

 • Καθαρές και ποιοτικές κάμερες HD
 • Οι δημόσιες αίθουσες συνομιλίας είναι δωρεάν
 • Πολλά κορίτσια είναι όμορφα και καυτά
 • Χρησιμοποιεί συνομιλία τύπου ρουλέτας

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν κορίτσια διαθέσιμα που θα μπορούσαν να φτάσουν σε υψηλό ποσοστό

# 6 - LiveJasmin

Livejasmin

Ένας άλλος καταπληκτικός ιστότοπος συνομιλίας για ενηλίκους είναι το LiveJasmin. Λόγω των υπέροχων χαρακτηριστικών και της φήμης που έχει αποκτήσει για πολλά χρόνια, αυτός ο ιστότοπος παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού. Πάνω απ 'όλα, ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να μην θεωρούν ποτέ ευχαρίστηση δεδομένη. Αντίθετα, φλερτάρετε, συνδεθείτε και φτιάξτε για να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές επιθυμίες. Πράγματι, όλες οι ερωτικές προσδοκίες σας εκπληρώνονται εύκολα.

Δείτε την κριτική μας στο LiveJasmin εδώ.

PROS:

 • Μπορείτε να βρείτε καυτές και πανέμορφες γυναίκες στη μεγάλη του επιλογή
 • Οι σκληρές γυναίκες είναι διαθέσιμες για τις ειδικές ανάγκες σας
 • Άριστης ποιότητας σχεδιασμός και διάταξη
 • Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ειδικών εκπομπών
 • Η υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών είναι εξαιρετική

Μειονεκτήματα:

 • Οι ζωντανές εκπομπές cam είναι λίγο ακριβές
 • Δεν υπάρχουν διαθέσιμα φόρουμ

# 7 - Φρουζό

Φρουζό

Εάν είστε οπαδός των ενηλίκων cam και συνομιλιών βίντεο, μπορεί να έχετε ακούσει για τον Fruzo. Αυτός ο ιστότοπος δεν είναι απλώς μια τυπική πλατφόρμα συνομιλίας μέσω βίντεο, αλλά λειτουργεί ως ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης. Σίγουρα, βοηθά ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου να συνδεθούν και να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο. Έτσι, αν σας αρέσει η ιδέα να έχετε την ευκαιρία να βρείτε αγάπη, φιλία και σοβαρές συνδέσεις, αυτός είναι σίγουρα ο ιστότοπος για εσάς.

PROS:

 • Μπορείτε να συνομιλήσετε με επιβεβαιωμένους φίλους
 • Χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα
 • Η δοκιμαστική περίοδος είναι δωρεάν
 • Απλό σχέδιο αλλά πολύ εύκολο στη χρήση
 • Μπορείτε να ζήσετε τα οφέλη των κοινωνικών μέσων και του ιστότοπου γνωριμιών

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεται χρόνος για να βρείτε έναν αγώνα

# 8 - Κομέ

Κομέ

Το Coomeet είναι ένας άλλος ιστότοπος για ενήλικες για βιντεοκλήσεις και συνομιλίες. Σίγουρα, αυτός ο ιστότοπος σας υπόσχεται ένα εκπληκτικό σύνολο κοριτσιών έτοιμων να συναντηθούν, να συνομιλήσουν, να φλερτάρουν μαζί σας όλη την ώρα. Επίσης, η αναλογία ανδρών και γυναικών είναι ισορροπία. Επομένως, δεν υπάρχει πιθανότητα να καταλήξετε να ταιριάζετε με χρήστες του ίδιου φύλου.

Σε βάθος επισκόπηση του Coomeet.

PROS:

 • Εκπληκτική ισορροπία ανδρών και γυναικών μελών
 • Κάμερες υψηλής ποιότητας

Μειονεκτήματα:

 • Τα τέλη συμμετοχής είναι αρκετά δαπανηρά

# 9 - SkyPrivate

skyprivate

Στο SkyPrivate, όλοι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν συνομιλίες με κάμερα για ενηλίκους και βίντεο. Έτσι, σταματήστε να χάνετε το χρόνο σας για να βρείτε τύχη σε μπαρ, κλαμπ και σε άλλα μέρη. Επειδή αυτό που χρειάζεστε είναι ακριβώς μπροστά από την οθόνη σας. Πράγματι, το SkyPrivate σας επιτρέπει να απολαύσετε την άνεση της άμεσης σύνδεσης με τους ανθρώπους. Για να μην αναφέρουμε, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί έναν απλό σχεδιασμό για να κάνει την εμπειρία περιήγησης πολύ καλύτερη.

Skyprivate κριτική - εδώ.

PROS:

 • Χιλιάδες μοντέλα πέρασαν από μια διαδικασία επαλήθευσης
 • Μπορείτε να το κατεβάσετε χρησιμοποιώντας συσκευές και smartphone
 • Υπάρχουν πολλές επιλογές για πληρωμή

Μειονεκτήματα:

 • Διατίθενται μόνο λίγα φίλτρα αναζήτησης
 • Διατίθεται μόνο επικοινωνία Skype

# 10 - BongaCams

φίλτρο bongacams

Το BongaCams είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες συνομιλίες βίντεο για ενήλικες. Περιέχει τα πιο σέξι και πιο καυτά κορίτσια στο Διαδίκτυο. Κάνοντας τη διαδικτυακή σας ζωή πιο διασκεδαστική και συναρπαστική. Σίγουρα, υπάρχει ένας τέλειος αγώνας για εσάς εδώ που θα σας δώσει την καλύτερη ψυχαγωγία στη ζωή σας.

Η τελική κριτική BongaCams μπορεί να δει εδώ.

PROS:

 • Οι camgirls συνεχούς ροής HD είναι πολλές
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπόνια για να δώσετε κίνητρα
 • Πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες για premium μέλη

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα
 • Οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο για μέλη premium

# 11 - Rabbitscams

κουνέλια

Το Rabbitscams είναι ένας άλλος ιστότοπος συνομιλίας μέσω βίντεο για ενήλικες που δεν σταματά ποτέ να παρέχει δυνατότητες και οφέλη στο ενεργό κοινό του. Πράγματι, ενθαρρύνουν και βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν την τύχη τους στην εκπλήρωση των σεξουαλικών επιθυμιών. Λόγω της δημοτικότητάς του, ο ιστότοπος λαμβάνει συνεχή αναγνώριση από διάφορα μέρη του κόσμου. Έτσι, είναι σε αποστολή να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους.

Αναλυτική ανασκόπηση Rabbitscams εδώ.

PROS:

 • Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν σεξ ή φιλία
 • Χρησιμοποιεί κάμερες ποιότητας HD
 • Τα χαρακτηριστικά είναι πολύ και πολύ χρήσιμα

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί να κοστίσει λίγο όταν χρησιμοποιείτε ιδιωτικές συνομιλίες

#12 - Streamate

ροή

Τέλος, ο καλύτερος ιστότοπος συνομιλίας βίντεο για ενήλικες που ονομάζεται Streamate είναι ένας άλλος χώρος για όσους αναζητούν την άνεση της ροής τύπου ρουλέτας. Πράγματι, σε αυτόν τον ιστότοπο, η συνομιλία δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Χάρη στις ατελείωτες βελτιώσεις των προγραμματιστών της. Επίσης, μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά και πανέμορφα κορίτσια που να απολαμβάνουν κάθε φορά που αισθάνεστε καυλιάρης.

Η πλήρης αναθεώρηση ροής εδώ.

PROS:

 • Τα μέλη είναι όμορφα και υπάρχουν πολλά που μπορείτε να συνομιλήσετε
 • Είναι δυνατή η ροή φίλτρων
 • Απλός σχεδιασμός και φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Υπάρχουν διαφημίσεις διαθέσιμες και πολύ ενοχλητικές

Λέξεις διαίρεσης

Οι ιστότοποι συνομιλίας με κάμερα ενηλίκων και βίντεο είναι οι καλύτερες επιλογές για άτομα που ενδιαφέρονται να συνδεθούν και να σχετίζονται με τυχαίους ξένους στο διαδίκτυο. Εκτός από το ότι είναι δωρεάν, αυτοί οι ιστότοποι σάς προσφέρουν άμεσες αντιστοιχίες που ενδέχεται να οδηγήσουν σε μια πιο συναρπαστική εμπειρία. Πάνω απ 'όλα, αυτοί οι ιστότοποι συνομιλίας με κάμερα ενηλίκων και βίντεο είναι εύχρηστοι για να βρείτε συνδέσεις, αγάπη, φιλία, να μάθετε νέα πράγματα ή να νιώσετε ευχαρίστηση.

Εάν φαίνεται να εκπλαγείτε από τις τεράστιες επιλογές παραπάνω, επιτρέψτε μου να σας δώσω οι τρεις κορυφαίες προσωπικές μου προτιμήσεις εκτός από το CamSurf.com:

Πράγματι, αυτοί οι ιστότοποι έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά που αφήνουν τον καθένα σε απόλυτη ερωτική ψυχαγωγία. Όταν ελέγχετε κάθε ένα από αυτά, σας περιμένει μια πραγματική μοναδική εμπειρία συνομιλίας. Απολαύστε λοιπόν το τζακ σε όλες τις όμορφες κυρίες του ιστότοπου και ικανοποιήστε τις σεξουαλικές σας ανάγκες μόνο στην άνεση της οθόνης σας.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή