Ενημερώθηκε στις: 24 Ιουνίου 2021

Κάμπια

& τις 12 εναλλακτικές τοποθεσίες Webcam

URL: https://www.camversity.com

Εμφάνιση 12 εναλλακτικών τοποθεσιών ζωντανής σεξ / κάμερας συνομιλίας για το Camversity.com

βασική κάμερα

Λοιπόν, ίσως το καλύτερο πράγμα που μας έδωσε το 2020 είναι το κλείδωμα - να είσαι στο κρεβάτι όλη μέρα χωρίς δουλειά ή σχολείο και απλώς όλη την ημέρα να κρυώνει… Δεν είναι το καλύτερο;

Λοιπόν, ίσως το καλύτερο πράγμα που μας έδωσε το 2020 είναι το κλείδωμα - να είσαι στο κρεβάτι όλη μέρα χωρίς δουλειά ή σχολείο και απλώς όλη την ημέρα να κρυώνει… Δεν είναι το καλύτερο;

Με όλους τους μήνες που βρισκόσασταν στο σπίτι, ξέρω ότι είχατε (όχι μόνο μια ματιά), αλλά κυριολεκτικά έσκαψε όλους τους ιστότοπους συνομιλίας για κάμερα ενηλίκων που μπορεί να προσφέρει το Διαδίκτυο. Ίσως αυτός ο καυλιάρης κώλος σας να μην είναι ακόμα ικανοποιημένος με όλες τις προβολές που είχατε στην οθόνη σας και ίσως θέλετε περισσότερη δράση. 
Έτσι ακριβώς μπορεί να σας βοηθήσει το Camversity.

Αλλά πριν αφήσω την εξάπλωσή μου στους καλύτερους ιστότοπους γυμνών συνομιλιών εδώ, ας έχουμε μια γρήγορη λίστα ελέγχου για το τι πρέπει να έχετε πρώτα προτού το μυαλό σας ανατινάξει.

Κατανοήστε ότι αυτοί οι ιστότοποι είναι επιχειρήσεις και τροφοδοτούν χρήματα για να τρέξουν, οπότε αν θέλετε να δείτε αυτό το μεγάλο μοντέλο και να συνομιλήσετε μαζί της ιδιωτικά, πρέπει να αναβοσβήσετε πρώτα τη λάμψη της πιστωτικής σας κάρτας προτού της δείξετε τον μεγάλο φίλο σας εκεί. Στη συνέχεια είναι να προετοιμάσετε το πληκτρολόγιο, την κάμερα Hi-Definition και το μικρόφωνό σας. Δείτε ότι λειτουργούν τέλεια, ειδικά η φωτογραφική σας μηχανή εάν θέλετε να κατασκοπεύετε ή να βρίσκεστε σε κάμερα με κάμερα με αυτά τα πανέμορφα μοντέλα. Και μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας λιπαντικό, ένα κουτί ιστών και μια ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ - το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό από όλα. Αν αυτό ελέγξει τη λίστα σας, τότε είστε έτοιμοι να πάτε στη χώρα των θαυμάτων, μωρό μου.

Αν είστε έτοιμοι, ας το σκάψουμε τότε. Οι καλύτεροι 12 ιστότοποι συνομιλίας ζωντανών σεξ που είναι παρόμοιοι με το Camversity.com. Εδώ σε αυτήν τη λίστα είναι οι ιστότοποι με την υψηλότερη βαθμολογία που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν την καλύτερη ποιότητα κοριτσιών, με ένα ευρύ φάσμα εξειδίκευσης, εθνικότητας και ευγένειας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να το κάνετε γαμημένο.

12 ιστότοποι ζωντανής συνομιλίας σεξ όπως το Camversity.com:

# 1 - Streamate.com

ροή

Ναι Ένας από τους βασιλιάδες στη βιομηχανία γυμνών συνομιλιών / webcam εδρεύει στο Σιάτλ της Ουάσιγκτον. Έχει περάσει εδώ και είκοσι χρόνια, και αυτό λέει πολλά για τον ιστότοπο. Εννοώ, προσφέρουν επιστροφή χρημάτων 10%, απλώς πιστοί σε αυτούς. Έχουν μια από τις μεγαλύτερες 24ωρες, απευθείας διαδικτυακές κάμερες από όλο τον κόσμο, και άλλους 20,000 περισσότερους ιστότοπους όπως το YouPorn, το RedTube και άλλοι σημαντικοί προορισμοί επισκεψιμότητας εξακολουθούν να αναφέρονται Streamate.com για περιεχόμενο. Ίσως αναρωτιέστε τι είναι τόσο καλό στο Streamate; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω ότι το Streamate διαθέτει έναν από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη ιστότοπους. Κάνω κλικ στον ιστότοπο, πατήσαμε το enter και το boom! Εκεί είναι μια πληθώρα όμορφων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα μοντέλα έχουν "περιγραφές" όπως το πόσο χρεώνουν και τα παρόμοια επισημαίνονται στα κουτιά τους καθώς μεταδίδουν ζωντανά. Όλα αυτά τα μοντέλα χρησιμοποιούν κάμερα web HD και η εικόνα που εμφανίζεται στην οθόνη μου είναι τόσο τραγανή και σαφής που σχεδόν εγγυάται μια άμεση ανέγερση. Και για να βελτιώσει την εμπειρία, ο ιστότοπος δίνει στους χρήστες του μια δωρεάν, απεριόριστη αμφίδρομη επικοινωνία με το μοντέλο όταν είναι σε μια δημόσια εκπομπή που είναι. 

Μπορείτε να ρωτήσετε, αυτός ο ιστότοπος θα κάνει το πορτοφόλι μου να κλαίει απόγνωση; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Μπορώ σίγουρα να πω ότι το Streamate είναι πολύ εκ των προτέρων σε ό, τι πληρώνετε. Κάθε ιδιωτική εκπομπή ξεκινά από 99 σεντς, και δεν θα σας χρεώσει τίποτα, εκτός αν πάτε σε αυτές τις εμφανείς εμφανίσεις. Όποιο και αν είναι το ποσό που συμφώνησα να πληρώσω, αυτό θα αντικατοπτρίζει διακριτικά το αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής μου κάρτας. Ο ιστότοπος μου στέλνει επίσης email για να συνοψίσω τα σύνολα μου για τις εκπομπές που θα διευκρινίσουν και στα δύο μέρη.

PROS:

 • Έχει πολλά όμορφα μοντέλα για να διαλέξετε 24/7 ζωντανά
 • Φιλικό προς το χρήστη interface
 • Πολύ διαφανές για αυτό που πληρώνετε
 • Λιγότερο ακριβό σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες για ενήλικες

Μειονεκτήματα:

 • Μια εφαρμογή για κινητά δεν είναι άμεσα διαθέσιμη

# 2 - LiveJasmin.com

Το σπίτι του LiveJasmin

Ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους για μια κάμερα ενηλίκων βρίσκεται σε αυτόν τον κλάδο εδώ και χρόνια. Πρόσφατα ανακατασκευάστηκε για καλύτερη εξυπηρέτηση - και το έκαναν ακριβώς αυτό και περισσότερο. Ερχόμενος ξανά στο διαδίκτυο με ένα τολμηρά κόκκινο και μαύρο θέμα, ο ιστότοπος προσφέρει μια κομψή αλλά ισχυρή ιδέα που επικαλύπτεται με καθαρότερες από το νερό φωτογραφίες των όμορφων μοντέλων τους από όλο τον κόσμο. Όχι μόνο απλές μικρογραφίες πια, αλλά μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης από την οποία το μοντέλο επιλέγει τον εαυτό της (ή τον εαυτό του) για να ενημερώσει τα μέλη από τι αποτελείται (ή αυτός). Αυτό σίγουρα έκανε την περιήγηση ευκολότερη για μένα. Ο ιστότοπος διαθέτει τόνους άτακτων φωτογραφιών, καθώς και βίντεο, χωρίς καθόλου λογοκρισία. Μπορώ να επιλέξω από πάνω από 24,000 μοντέλα που μεταδίδουν ζωντανά στις κάμερες HD τους. Διατίθεται επίσης δυνατότητα cam-to-cam, όπου το μοντέλο και εγώ βλέπουμε ο ένας τον άλλον για μια πιο οικεία εμπειρία. Η κατηγορία πλευρική γραμμή βοηθά στην αναζήτηση του τέλειου μοντέλου με το οποίο προτιμώ να συνομιλήσω και ίσως να κάνω ιδιωτική συζήτηση. Οι εικόνες των μοντέλων έχουν μερικά εικονίδια στο πλάι του συνδέσμου ροής. Αυτό το εικονίδιο είναι ένας σύνδεσμος για το βιολογικό της, όπως είναι, τι την ενεργοποιεί και τι μπορεί να κάνει για εσάς. Αυτό μπορεί επίσης να έχει τον σύνδεσμο βίντεο και άλλες γκαλερί εικόνων στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση με μια συγκεκριμένη χρέωση φυσικά. Το Livejasmin διασφαλίζει ότι όλες οι εκπομπές ή οι εκπομπές τους είναι ζωντανές και δεν έχουν προ-ηχογραφηθεί.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, προτείνω να γίνετε μέλος. Η εγγραφή είναι τόσο απλή και δεν υπάρχουν επαληθεύσεις μέσω email ή άλλα προσωπικά στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν. Μόνο μια λαμπρή πιστωτική κάρτα θα σας κάνει καλό με το LiveJasmin. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί Το LiveJasmin είναι ένας αξιόπιστος ιστότοπος και μπορεί να ανατεθεί στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι τιμές για το LiveJasmin μπορούν πραγματικά να σας κάνουν να στεγνώσετε, πρέπει να ομολογήσω. Αυτός ο ιστότοπος είναι άριστης ποιότητας, καθώς και όλα τα μοντέλα του. Η ροή ζωντανών γυμνών εδώ λειτουργεί πάντα ομαλά με την υψηλότερη ανάλυση για την ψυχαγωγία και την ικανοποίησή μας, και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορούν να χρεώσουν πολλά για αυτά. 

PROS:

 • Τα μοντέλα διαθέτουν γκαλερί και προ-ηχογραφημένα βίντεο στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα προφίλ τους
 • Προσφέρει μια επιλογή από κάμερα σε κάμερα με ήχο που ενισχύει την ικανοποίηση και την εμπειρία των μελών
 • Έχει υψηλής ποιότητας ανάλυση εικόνων και βίντεο
 • Αυστηρή ασφάλεια

Μειονεκτήματα:

 •  όχι πολύ δωρεάν πράγματα για να απολαύσετε
 • λίγο ακριβό

# 3 - ImLive.com

ζουν σπίτι

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πού να πάτε για να βρείτε μια ευρύτερη θέση για τα φετίχ σας, τότε το ImLive είναι ο ιστότοπος για εσάς. Διαθέτοντας ένα τεράστιο φάσμα επιλογών για να διαλέξετε- κορίτσια και άντρες που εκτελούν μόνες τους σε ζευγάρια ή σε τρανσέξουαλ άτομα, αυτός ο ιστότοπος θα είναι τώρα το νέο σας καταφύγιο.

Το ImLive είναι μια δωρεάν συνομιλία με κάμερα για ενήλικες που έχει πρόσβαση σε πάνω από 10,000 όμορφους οικοδεσπότες. Ακόμα αποφασίσει ποιος θα επιλέξει; Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί αναζήτησης και περιηγηθείτε στις κατηγορίες. Φιλτράρετε κατά ηλικία, τύπο σώματος, εθνικότητα ή ακόμα και τα μεγέθη του κώλου τους. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορείτε να βρείτε κάποιον που θέλετε να σας δελεάσει.

Η ομορφιά του ImLive είναι οι δυνατότητες των ιστότοπων. Εδώ, οι ερμηνευτές ονομάζονται "Host" και μπορείτε είτε να τους παρακολουθήσετε ζωντανά είτε από τα προηγούμενα βίντεό τους. Οι οικοδεσπότες έχουν τώρα τη δική τους σειρά βίντεο, οπότε δεν θα χάσετε ποτέ ξανά ζωντανές εμφανίσεις. Υπάρχουν δωρεάν teaser, αλλά, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα από τα δωρεάν, έτσι;

Εάν η παρακολούθηση προηγούμενων βίντεο δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, τότε ίσως οι εκπομπές Vibrator Shows και Candy είναι αυτές που σας ενεργοποιούν. Το ImLive θέλει να σας πάρει τον έλεγχο, και με τις κατάλληλες πιστώσεις, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο σκληρό και μακρύ θα είναι αυτό το dildo και θα κάνετε τον οικοδεσπότη σας να φωνάζει με χαρά καθώς ξεκινάει και ξεκινάει από αυτό το δονούμενο πράγμα. Για να το κάνετε ακόμα πιο συναρπαστικό, μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους οικοδεσπότες να συμμετάσχουν στο πάρτι και να έχετε το καλύτερο τρίο που θα έχετε σχεδόν ποτέ.

Και τέλος, το ανόητο χαρακτηριστικό όλων - το κουμπί πανικού. Αυτό είναι σίγουρα μοναδικό για τον ιστότοπο ImLive. Ένα κόκκινο κουμπί πανικού που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης θα σώσει τον κώλο σας από ταπείνωση, αν ποτέ κάποιος περπατήσει πάνω σας με ένα σκληρό. Το κουμπί σάς κατευθύνει σε έναν ασφαλή ιστότοπο, ξεγελώντας όλους εκτός από το πουλί σας.

Η τιμή της συνδρομής για το ImLive είναι αρκετά λογική για όλες αυτές τις pussies που θέλετε να δείτε, καθώς και για που θέλετε να αγγίξετε τόσο άσχημα. Αυτό που θέλει το ImLive είναι να μεγιστοποιήσει την εμπειρία κάθε μέλους και νομίζω ότι τα πάνε καλά σε αυτό το τμήμα.

PROS:

 • Το εργαλείο αναζήτησης είναι μια μεγάλη βοήθεια για να βρείτε τον πιο ελκυστικό οικοδεσπότη για εσάς και να την παρακολουθήσετε ζωντανά
 • Μπορεί να παρακολουθήσει ηχογραφημένα βίντεο από τον αγαπημένο σας οικοδεσπότη
 • Τα μέλη έχουν τον έλεγχο των δονητών του κεντρικού υπολογιστή
 • Διατίθεται σε διαφορετικές γλώσσες
 • Έχει ένα χρήσιμο κουμπί πανικού για όλα αυτά τα ανδρείκελα εκεί έξω.

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι οικοδεσπότες είναι υπερτιμημένοι

# 4 - Cams.com

cams.com

Το Cams.com είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για όσους θέλουν μια ευρύτερη ποικιλία από εμπειρία κάμερας. Όλες οι δελεαστικές κυρίες του Cams.com μπορούν να σας οδηγήσουν προσωρινά τρελός καθώς εκτελούν τα πιο βρώμικα κόλπα και τις πιο σκοτεινές φαντασιώσεις ακριβώς μπροστά σας. Διαθέτει έναν από τους πιο διαδραστικούς ιστότοπους στη συνομιλία με κάμερα ενηλίκων. Σε αντάλλαγμα για την αγορά διακριτικών, το μοντέλο μπορεί να παίξει με τα παιχνίδια της που ελέγχετε και όλες οι αντιδράσεις της εμφανίζονται στο ζωντανό ιδιωτικό βίντεο. Με τις παραστάσεις Connexion, από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι που είναι επίσης συνδεδεμένο με το μοντέλο σας και και οι δύο μπορείτε να έχετε την ίδια σχεδόν σεξουαλική εμπειρία. Ποιος καλύτερος τρόπος να ξοδέψετε τα χρήματά σας ε;

Αυτά μπορούν να προσφέρουν μια premium συνδρομή σε όσους παραμονεύουν στο Cams.com. Εκτός από τα γυναικεία μοντέλα, υπάρχουν επίσης αρσενικά και trans μοντέλα με τα οποία μπορείτε να συνομιλήσετε - απλώς χρησιμοποιήστε την πλαϊνή μπάρα και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να πάρετε αυτό που σας φαίνεται καλό. Το καλύτερο μέρος του να είσαι premium μέλος; Μπορείτε να μιλήσετε με αστέρια πορνό της πραγματικής ζωής όπως η Kendra Sunderland, η Alessia XO και πολλοί άλλοι μόνο για να απαριθμήσετε μερικά. Ναι, μπορεί να σας δώσει χρήματα για τα χρήματά σας, αλλά, απλώς σκεφτείτε τον αριθμό των περιεχομένων που λαμβάνετε όταν εγγραφείτε στο Cams. com.

PROS:

 • Τα πληρωμένα μέλη μπορούν να παραγγείλουν ιδιωτικές εκπομπές
 • Έχει τον έλεγχο των παιχνιδιών των κοριτσιών
 • Δυνατότητα παρακολούθησης βίντεο που προβλήθηκαν πρόσφατα

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να είστε μέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γκαλερί φωτογραφιών και να παρακολουθήσετε ηχογραφήσεις
 • Τα μέλη δεν μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλα μέλη

# 5 - CamSoda.com

camsoda σπίτι

Ίσως έχετε ακούσει για αυτό το «Jerk Shirt» που έγινε viral στα κοινωνικά μέσα. Πολύ αστείο δεν νομίζετε; Και για την περίπτωση του Camsoda, αυτό λειτούργησε σαν γοητεία. Είναι ένας στιγμιαίος δωρεάν τύπος για τον ιστότοπο συνομιλίας για κάμερα ενηλίκων που κυκλοφόρησε πρόσφατα

Για να φτάσετε σε αυτές τις όμορφες, πλούσιες pussies, βασικά πρέπει να εγγραφείτε και στη συνέχεια voila! Εκατοντάδες μικρογραφίες όμορφων κοριτσιών που κάνουν αυνανισμό, απογύμνωση και γαμημένο είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Αλλά πριν στεγνώσετε το γάλα, πηγαίνετε πρώτα στη γραμμή κύλισης και βρείτε την τέλεια απόδοση που θέλετε. Ορισμένες κατηγορίες, όπως οι εκπομπές κατασκοπείας, σας δίνουν την αίσθηση ότι παρακολουθείτε κρυφά το κορίτσι, κάνοντας τις καθημερινές δουλειές της με πολύ άτακτο τρόπο. Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό cam-to-cam, αυτά που θα λατρέψετε περισσότερο, αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να ανταλλάξετε αυτό το πάθος σε μερικά κουπόνια. Μην ανησυχείτε γιατί Camsoda είναι ένας ασφαλής ιστότοπος τόσο για εσάς όσο και για τα μοντέλα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, είναι αρκετά πρόθυμοι να πραγματοποιήσουν επιστροφή χρημάτων, αλλά με αστέρια cam kenziedawton, kendallk και malibubomb φιλοξενώντας αυτόν τον ιστότοπο, θα το θεωρούσατε ακόμη;

Τι περισσότερο μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα μοντέλα στο IG τους, Twitter ή πλατφόρμες SnapChat.

Ίσως ένα αρνητικό πράγμα που μπορώ να πω για το Camsoda είναι ο χρόνος φόρτωσής του. Κάποιες φορές ο ιστότοπος είναι πολύ απασχολημένος και η ροή καθυστερεί αλλά εκτός από αυτό, όλα τα pussies εδώ φαίνονται υπέροχα.

PROS:

 • Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν μοντέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Πολύ εύκολο στη χρήση και έχει σαφείς ετικέτες σε κάθε μικρογραφία
 • Υπάρχουν δωρεάν χαρακτηριστικά

Μειονεκτήματα:

 • Σμήνη διαφημίσεων όταν είστε βασικό μέλος
 • Έχει αργό χρόνο φόρτωσης (πιθανώς ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης).

# 6 - Stripchat.com

Σπίτι Stripchat

Ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους όπου είναι τα πιο καυτά και πιο καυτά κορίτσια εδώ στο Stripchat. Εάν ετοιμάζετε τον εαυτό σας για ένα jack off, τότε είστε έτοιμοι γιατί αυτά τα κορίτσια σας περιμένουν να ελέγξετε αυτά και τα παιχνίδια τους.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε τις εκπομπές, αλλά για να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το λαμπερό μοντέλο σας. Πρέπει να μοιράζεστε νομίσματα και να είστε μέλος.

Για καλύτερη εμπειρία, το Stripchat διαθέτει ένα μενού ανατροπής όπου κάθε μοντέλο μπορεί να κάνει διαφορετικές ενέργειες με αντίστοιχο αριθμό μαρκών. Όπως, για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα κορίτσι να χτυπήσει για πενήντα μάρκες, έτσι; Τώρα εδώ γίνεται πιο ζεστό. Αυτά τα μοντέλα έχουν παιχνίδια μαζί τους, και αναθέτοντάς τους κάποια ποσότητα, αυτά τα παιχνίδια μπορούν να δονήσουν σε χαμηλές ή υψηλές συχνότητες και σε διαφορετική διάρκεια. Φανταστείτε και τους δύο να συγχαίρετε ταυτόχρονα…

Δεν είστε ακόμα ικανοποιημένοι; Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη δωρεάν σελίδα και επιλέξτε τις εκπομπές που θέλετε να εισαγάγετε - υπάρχουν πέντε κατηγορίες για να διαλέξετε. Όσο έχετε τα κουπόνια, θα έχετε τη δύναμη να κάνετε αυτά τα κορίτσια να ικετεύσουν για το σκληρό σας κόκορα.

PROS:

 • Δυνατότητα ελέγχου του δονητή μέσα στο μοντέλο
 • Έχει κατασκοπευτική εκπομπή - όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ιδιωτική συνομιλία χωρίς να την εισάγετε
 • Χωρίς διαφημίσεις
 • Πολλά κορίτσια σέξι cam

Μειονεκτήματα:

 • Για να αλληλεπιδράσετε με μοντέλα πρέπει να πληρώσετε

# 7 - Chaturbate.com

chaturbate

Τώρα για Chaturbate, αυτή η τοποθεσία webcam θεωρείται μία από τις «κρέμες της καλλιέργειας» για αυτόν τον κλάδο. Διαθέτοντας εκατοντάδες καυτά, επαγγελματικά κορίτσια σε όλο τον κόσμο που μεταδίδουν ζωντανά θα κάνουν κάθε κόκορα να τρέμει με απόλαυση. Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές, το chaturbate δεν είναι ιστότοπος πορνό, αυτός είναι ένας ιστότοπος ζωντανής σεξ. Και το μοντέλο και τα μέλη μπορούν να κάνουν ροή και να είναι τα επόμενα διάσημα πορνοστάρ αν το επιθυμούν. Θέλετε να δείτε περισσότερα; Στη συνέχεια, εγγραφείτε και γίνετε γκρι μέλος. Αυτό το χρώμα σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με τα μοντέλα στις εκπομπές τους, αλλά μην περιμένετε να κάνουν το αίτημά σας. Όμως, εάν πραγματικά θέλετε, απεγνωσμένα την προσοχή τους, αγοράστε τα πακέτα διακριτικών του ιστότοπου και θα αλλάξει αμέσως το γκρι χρώμα σας και θα εμφανίσει το όνομά σας και το διαφορετικό χρωματιστό εικονίδιο συνομιλίας σας - σηματοδοτώντας το μοντέλο που έχετε φορτώσει.

Οι τιμές για το Chaturbate είναι λίγο περίπλοκες, επειδή τα μοντέλα εδώ προτιμούν ομαδικές συμβουλές αντί για 1 σε 1 ιδιωτική συνομιλία. Σύμφωνα με την εμπειρία μου, ξόδεψα περίπου 2.00 $ έως 4.50 $ ανά λεπτό σε ζωντανές εμφανίσεις σεξ με πληρωμές από το νόμισμα τους. Υπάρχουν ακόμα ιδιωτικές εκπομπές συνομιλίας εάν είστε ο ζηλότυπος τύπος. Απλώς κάντε ένα αίτημα στο αγαπημένο σας μοντέλο και περιμένετε να σας αποδεχτούν ή να σας απορρίψουν. Απλώς προσέξτε ότι αυτές οι εκπομπές είναι λίγο δαπανηρές από τις δημόσιες εκπομπές. Οι περισσότερες τιμές ξεκινούν από 4.00 $ ανά λεπτό από το κορυφαίο 10% των κοριτσιών με τις καλύτερες επιδόσεις των ιστότοπων. Δεν είναι κακή υπόθεση, δεδομένου ότι η Chaturbate έχει πολλά κορίτσια πρόθυμα να κάνουν βρώμικα και να παίξουν με τα παιχνίδια τους.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το chaturbate είναι δημοφιλές στο κοινό ενηλίκων είναι ο στόχος του να βελτιώνει πάντα τον ιστότοπο ώστε να είναι πάντα ικανοποιητική η σεξουαλική εμπειρία. Όταν κάνετε κλικ στον ιστότοπο τώρα, θα δείτε μερικές κατηγορίες που θα προκαλέσουν όλους τους διεστραμμένους που έχετε. Το Chaturbate έχει τις δικές του επιλεγμένες εκθέσεις έκκεντρου που απευθύνονται σε άντρες, γυναίκες, ζευγάρια ή τρανς τραγούδι που εκτελούν τραγούδι για την προβολή σας. Διαθέτει επίσης ένα κατασκοπευτικό έκκεντρο που σας κάνει να αισθάνεστε σαν ένα κρυφοκοιτάκι με σκληρό πουλί. 


# 8 - Flirt4free.com

flirt4free

Ονειρεύεστε την αποκλειστικότητα σε μια πλημμύρα από δωρεάν ιστότοπους webcam σήμερα; Τότε καλύτερα δείτε το flirt4free.com.

Ναι, ο ιστότοπος είναι ακριβός, αλλά αυτό που παίρνετε πραγματικά είναι μια κορυφαία σεξουαλική εμπειρία που γίνεται με ασφάλεια και ιδιωτικά. Έχοντας μια διεπαφή όπως Streamate, περιμένετε μια καθαρή διεπαφή χρήστη με σαφέστερες αναλύσεις για την ικανοποίησή σας από την προβολή. Ο ιστότοπος έχει μια σαφή ετικέτα για το τι πληρώνετε και πόσο είναι. Υπάρχουν πάνω από 800 αρσενικά και καυτά γυναικεία μοντέλα εδώ, όλα μπορούν να αναζητηθούν σε έναν οργανωμένο κατάλογο όπου μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε κατά ύψος, βάρος ή ακόμη και με το όνομα.

Το Flirt4free προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή, οπότε μη διστάσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας αν ποτέ βρείτε αυτόν τον ιστότοπο μη ικανοποιητικό (το οποίο νομίζω αναμφίβολα). Η χρέωση είναι επίσης τόσο διακριτική που κανείς δεν θα πίστευε ότι προήλθε από ιστότοπο για ενήλικες όταν εμφανίζεται στο αντίγραφο κίνησης της κάρτας σας. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια δωρεάν λειτουργία συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να "φλερτάρετε" με τα μοντέλα, αλλά εάν επιλέξετε να κάνετε μια εκπομπή ιδιωτική, τότε πρέπει να ξεκλειδώσετε μερικές πιστώσεις και να είστε μέλος. Επίσης, περιμένετε όλα τα μοντέλα να έχουν ροή βίντεο υψηλής ποιότητας, επειδή το flirt4free προσφέρει μόνο το καλύτερο για τα μέλη.

PROS:

 • Ο ιστότοπος ενημερώνεται πάντα για ποιότητα
 • Δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή
 • Έχει ζωντανά και εκτός σύνδεσης μοντέλα
 • Ειδοποιεί μέλος όταν ένα αγαπημένο μοντέλο ξεκινά μια παράσταση
 • Μπορεί να κερδίσει χρήματα ως μοντέλο

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να πληρώσετε για να έχετε τα καλά πράγματα

# 9 - MyFreeCams.com

myfreecams

Ως ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους δωρεάν κάμερας, το MyFreeCams εξακολουθεί να λειτουργεί και αποτελεί εξαιρετικό υποψήφιο για άλλους νεότερους ιστότοπους κάμερας δωρεάν συνομιλίας. Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε ότι η διάταξη των MyFreeCams ήταν η ίδια μετά από όλα αυτά τα χρόνια - η κλασική αρχική σελίδα των πράσινων συνόρων είναι ακόμα εκεί. Το avatar των μοντέλων εμφανίζεται στα αριστερά ενώ η γραμμή κύλισης μπορεί πλέον να προσαρμοστεί.  

Επειδή το MyFreeCams είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται σε συνομιλίες μέσω freemium, θα υπήρχαν δωρεάν υπηρεσίες όπως η είσοδος σε μια αίθουσα συνομιλίας και η συζήτηση με τα μοντέλα. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα προφίλ των αγαπημένων σας μοντέλων και να ειδοποιηθείτε όταν εμφανίζονται στο διαδίκτυο και κάνουν παραστάσεις. Ωστόσο, το να είσαι μέλος Premium θα έχει τα προνόμιά του, όπως απεριόριστη πρόσβαση στις δυνατότητες του ιστότοπου. Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες βλέπουν την ιδιωτική γκαλερί ενός μοντέλου ή πραγματοποιούν ένα TruePrivate Show όπου κανένα άλλο μέλος δεν μπορεί να σας κατασκοπεύσει. Όλες αυτές οι ιδιωτικές προβολές που είχατε καταγράφηκαν και είναι ελεύθερες να τις δείτε στο αρχείο σας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους ως επιβράβευση για τη δαπάνη διακριτικών στον ιστότοπο. Οι πόντοι που κερδίζετε μπορούν να ανοίξουν νέες επιλογές και δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο. Συνολικά, το MyFreeCams παραμένει το ίδιο με πριν, με μερικές μικρές βελτιώσεις.

PROS:

 • Πολλά καυτά μοντέλα για να διαλέξετε
 • Διαθέτει αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν διαθέτει ποικιλία μοντέλων

# 10 - LivePrivates.com

liveprivates

Το Liveprivates εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία webcam συνομιλίας σήμερα. Καλό για όσους θέλουν να μείνουν σε έναν προϋπολογισμό, αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια ποικιλία κυριών χωρίς να στεγνώσει. Είναι φορτωμένο με υψηλής ποιότητας ήχο και βίντεο που μπορείτε να απολαύσετε. Όπως και στο MyFreeCams, μπορείτε να περιηγηθείτε στα πλήρη προφίλ των μοντέλων και να τα προσθέσετε στη λίστα αγαπημένων σας. Η συνομιλία με τα μοντέλα είναι επίσης δωρεάν, αλλά φυσικά, υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται κάποια διακριτικά για ξεκλείδωμα. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης εκπομπές από κάμερα σε κάμερα και εκπομπές δονητών για την ικανοποίηση των μελών της, αλλά θυμηθείτε ότι πρόκειται για παραστάσεις που βασίζονται σε διακριτικά. Η ομαδική ανατροπή ενθαρρύνεται επίσης με το LivePrivates, αλλά σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, το LivePrivates εστιάζει περισσότερο στις ιδιωτικές εκπομπές one-on-one, οπότε περιμένετε λιγότερες συναρπαστικές ενέργειες όταν προβάλλετε δημόσια.

Όσον αφορά τη διεπαφή, το LivePrivates επέλεξε τις μπλοκ εικόνες των μοντέλων τους για ταχύτερη περιήγηση και πιο φιλική προς τον χρήστη. Οι τιμές εδώ είναι αρκετά λογικές - οι περισσότερες από τις εκπομπές ξεκινούν από 2.50 $ έως 4.00 $ ανά λεπτό, αλλά δεν υπάρχουν πολλά αμερικανικά μοντέλα σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους.

PROS:

 • Έχει μεγάλο αριθμό καυτών κοριτσιών
 • Λογική και δίκαιη τιμολόγηση
 • Οι χρήστες μπορούν να στείλουν δώρα και emoji σε συζητήσεις

Μειονεκτήματα:

 • Όχι πολλά κορίτσια που μιλούν αγγλικά

# 11 - Xlovecam.com

Κύρια Xlovecam

Το Xlovecam έχει τόνους όμορφων όμορφων γυναικών που λατρεύουν να εμφανίζουν τα σέξι σώματά τους (και τις δεξιότητές τους) στον διαδικτυακό κόσμο. Αυτός είναι ένας άλλος σπουδαίος ιστότοπος για άτομα που θέλουν να έχουν μια υπέροχη σεξουαλική εμπειρία στο διαδίκτυο και τα μοντέλα εδώ βρίσκονται κάτω από ένα πολύ ευρύτερο φάσμα γεύσεων όπως το MILF, οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι τρανσέξουαλ.

Αυτός ο ιστότοπος χαλάει όχι μόνο τα premium μέλη αλλά και τους επισκέπτες και μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα που μπορεί να προσφέρει η Xlovecam.

Αληθής, Το XloveCam εξακολουθεί να είναι ένας ιστότοπος συνομιλίας μέσω διαδικτύου freemiumκαι για να εισάγετε, απλώς πρέπει να πληκτρολογήσετε μια διεύθυνση email και να κάνετε κλικ στην εγγραφή. Δεν χρειάζεται ακόμη από αυτήν την πλαστική κάρτα - υπάρχουν δωρεάν που μπορείτε να σκοράρετε μέσα στον ιστότοπο χωρίς να σπρώξετε αυτό το πράγμα ακόμα.

Η δωρεάν αίθουσα συνομιλίας του XloveCam είναι όπου μπορείτε να βρείτε καυτές και όμορφες κυρίες με τις οποίες μπορείτε να μιλήσετε, να παρακολουθήσετε τα μοντέλα και να τους αφήσετε να σας περιποιηθούν. Τα περισσότερα από τα μοντέλα μιλούν αγγλικά και προέρχονται από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης. Φυσικά, δεν υπάρχει ακόμα τίποτα που μπορείτε να κάνετε μαζί της, εκτός εάν αναβαθμίσατε τον εαυτό σας σε λογαριασμό premium. Και το δωρεάν γυμνό κοινό δείχνει ότι αυτά τα μοντέλα δίνουν πραγματικά την καρδιά σας. Για την ποιότητα του βίντεο, τα περισσότερα μοντέλα χρησιμοποιούν τώρα κάμερες HD για τις ροές τους. Αυτό έχει επίσης μια λειτουργία μεγέθυνσης και σμίκρυνσης, ώστε να μπορείτε να παίξετε με την οθόνη σας, όσο θέλετε.

Η διεπαφή του ιστότοπου είναι εύκολη στην πλοήγηση και η γραμμή αναζήτησης είναι πολύ οργανωμένη. Υπάρχουν βολικά τοποθετημένα πλωτά μενού γύρω από την ενότητα μοντέλων που διευκολύνουν την αναζήτηση για τον τύπο των μοντέλων σας. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης εξαιρετική υποστήριξη πελατών και μια περίπλοκη ενότητα Συχνών ερωτήσεων για να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. 

PROS:

 • ΥΠΕΡ
 • Τα μοντέλα έχουν μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή αίσθηση
 • Μια εξαιρετική λειτουργία αναζήτησης
 • Δωρεάν θέα σε γυμνές συνομιλίες
 • Δωρεάν εγγραφή

Μειονεκτήματα:

 • Οι δημόσιες εκδηλώσεις είναι μόνο για ενθουσιασμό αλλά όχι για ικανοποίηση
 • Αυτός ο ιστότοπος πρέπει να ενημερωθεί για να είναι πιο διαισθητικός

# 12 - BongaCams.com

φίλτρο bongacams

Ακούγεται λίγο διαφορετικό; Λοιπόν, ίσως όχι πολύ. Bonga κάμερες είναι επίσης δημοφιλείς στους χρήστες συνομιλίας Ιστού και εξυπηρετούν κυρίως τους χρήστες της Ρωσίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Η διεπαφή δεν είναι τόσο φιλική προς το χρήστη όπως αυτές στις ΗΠΑ και δεν είναι πολύ οργανωμένη. Αλλά ο ιστότοπος εξακολουθεί να είναι μοναδικός και έχει τη δική του ελκυστικότητα, οπότε ας τον γνωρίσουμε περισσότερο.

Ο ιστότοπος λειτουργεί από την Camfuze, επομένως και οι δύο ιστότοποι τείνουν να έχουν το ίδιο περιβάλλον χρήστη. Αληθινά, η Bonga Cams είναι δύσκολο να πλοηγηθεί και είναι πολύ συγκεχυμένη λόγω του ανόργανου τρόπου κατηγοριοποίησης κοριτσιών. Η εγγραφή είναι επίσης δωρεάν για αυτόν τον ιστότοπο, αλλά τα διακριτικά πρέπει να αγοραστούν αν θέλετε κάτι πιο ζεστό και πιο βρώμικο από ό, τι τα κορίτσια. Ο ιστότοπος έχει μια αίσθηση Chaturbate σε αυτό, αν και σχεδόν δεν είναι τόσο καλό. Οι τιμές είναι συγκρίσιμες με άλλες ιστοσελίδες συνομιλίας και τείνουν να βρίσκονται στο κάτω άκρο του φάσματος. Τα μοντέλα εδώ είναι σέξι και καυτά, αλλά ένας αριθμός 250 είναι ακόμη μικρός και μπορεί να καταλήξετε να ψάχνετε περισσότερα σε άλλους ιστότοπους. Οι πληρωμές εδώ είναι ασφαλείς και κοστίζει σε λίρες, φίλε.

Συνολικά, το Bonga Cams μπορεί να είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας εάν ζείτε στο δυτικό τμήμα του κόσμου. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να σας προσφέρει κορίτσια που έχουν περισσότερη ηρεμία αλλά τείνει να είναι κρύο (εκτός αν είστε μέλος που πληρώνει).

PROS:

 • Λογικές τιμές για παραστάσεις
 • Έχει ροή από κινητό
 • Τα καυτά κορίτσια σας περιμένουν να τους μιλήσετε

Μειονεκτήματα:

 • Τα μοντέλα είναι ψυχρά για μη premium χρήστες.

Ετυμηγορία

Όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται είναι ιστότοποι συνομιλίας με δωρεάν κάμερα. Όλοι έχουν δωρεάν εγγραφή και λειτουργίες συνομιλίας, παρόλο που οι περισσότεροι ιστότοποι χρειάζονται πληρωμές για να αποκτήσουν πρόσβαση στις εκπομπές premium. Όλα φιλοξενούν όμορφα κορίτσια και τα περισσότερα φετίχ σας. Απλώς έρχεται σε προτίμηση και τιμή.

Για τη σύστασή μου, θα προτείνω αυτούς τους τρεις κορυφαίους ιστότοπους που θα απολαύσετε περισσότερο:

#1 LiveJasmin - ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που υπάρχει. Η καθαρή διεπαφή και η μη αποκάλυψη στοιχείων πληρωμής καθιστούν αυτόν τον ιστότοπο αξιαγάπητο

#2 Είμαι ζωντανά - όπως και το LiveJasmin, υπάρχουν δωρεάν γυμνές εκπομπές εδώ που μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία σας ακόμα κι αν δεν είστε premium μέλος. Απλά πρέπει να βρείτε τη σωστή παράσταση.

#3 XloveCam.com - Περισσότερα καυτά μωρά που περιμένουν να τους μιλήσουν. Δεν έχει μεγάλη τιμή και έχει καλή διεπαφή χρήστη.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Μεταβείτε στην κορυφή